kapcaimalaya - K A P C A I  M A L A Y A ™ kapcaimalaya

0 Posts   596,740 Followers   601 Following

- K A P C A I M A L A Y A ™   Motorsport Brand /// Media 🇲🇾 No.1 IG motorsports page #kapcaimalaya #supportlocalrider #ridelife 👇Event Coverage | Paid or Gift Review👇

http://www.wasap.my/60175139674

Tag sikit 'idola segera' yang tumbuh bak cendawan sejak kebelakangan ini. 🤭
Cc : @team_y15zr_malaya 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider

Tag sikit 'idola segera' yang tumbuh bak cendawan sejak kebelakangan ini. 🤭 Cc : @team_y15zr_malaya  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider 

Selamat pagi. Petang ni jom pekena cendol, katanya bau macam R97. Mana lokasi ni? 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider

Selamat pagi. Petang ni jom pekena cendol, katanya bau macam R97. Mana lokasi ni? #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider 

Kapcai bertambah tampan bila ada stiker KM. 
Cc : @amierr.co 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #honda #ex5

Kapcai bertambah tampan bila ada stiker KM. Cc : @amierr.co  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider  #honda  #ex5 

INGIN MENCARI ACCESSORIES MOTO MURAH2 ?
•
😍SINGGAH IG NIi @motopartkl_murah ‼️ inshaallah murah dan berbaloi 👍🏻pelbagai lagi accessories dan part2 motor yang ada 👍🏻🔥.
•
 Boleh check sendiri di ig👇
@motorpartkl_murah 
@motorpartkl_murah 
@motorpartkl_murah

INGIN MENCARI ACCESSORIES MOTO MURAH2 ? • 😍SINGGAH IG NIi @motopartkl_murah  ‼️ inshaallah murah dan berbaloi 👍🏻pelbagai lagi accessories dan part2 motor yang ada 👍🏻🔥. • Boleh check sendiri di ig👇 @motorpartkl_murah  @motorpartkl_murah  @motorpartkl_murah 

Minat ini tak boleh dilayan setiap masa, ada kala ia perlu berehat sementara. 
Cc : @_cap.55 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #modenas #dinamik

Minat ini tak boleh dilayan setiap masa, ada kala ia perlu berehat sementara. Cc : @_cap.55  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider  #modenas  #dinamik 

Pray for abam2 panda seluruh malaya. 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider

Pray for abam2 panda seluruh malaya. #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider 

Rider Benelli masuk mengadap 🤖
Cc : @gaman96_official 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #benelli #rfs150i

Rider Benelli masuk mengadap 🤖 Cc : @gaman96_official  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider  #benelli  #rfs150i 

Road to Buriram MotoGP. Safe ride bro 🇲🇾
Cc : @lah_hz 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #yamaha #y15zr #petronas #motogp

Road to Buriram MotoGP. Safe ride bro 🇲🇾 Cc : @lah_hz  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider  #yamaha  #y15zr  #petronas  #motogp 

Min dah order satu kat shopee. Jangan terkejut ye abam2 SBK kalau ada LC cilok masa cornering naik genting minggu depan .
Cc : @skysportmotogp 
#kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #motogp #espargaro

Min dah order satu kat shopee. Jangan terkejut ye abam2 SBK kalau ada LC cilok masa cornering naik genting minggu depan . Cc : @skysportmotogp  #kapcaimalaya  #ridelife  #supportlocalrider  #motogp  #espargaro 

LAST BATCH!! RM20 termasuk post ke seluruh Malaysia. 4pcs sticker. Berminat boleh whatsapp
019-5477593 atau DM @rubeysticker rubeysticker #kapcaimalaya #rubeysticker

LAST BATCH!! RM20 termasuk post ke seluruh Malaysia. 4pcs sticker. Berminat boleh whatsapp 019-5477593 atau DM @rubeysticker  rubeysticker #kapcaimalaya  #rubeysticker