#janganisapgam Instagram Stories

29,923 Stories

Top Stories

Ada ke yang nak konvoi dengan saya sampai syurgaaa wkwkwkw đŸ€Ș

P/s  siapa yang pakai nvx cer angkat tangan sikittt đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž #nvx #nvxmalaysia #gadeesmotor #jangancubangoratsis #janganisapgam

Ada ke yang nak konvoi dengan saya sampai syurgaaa wkwkwkw đŸ€Ș P/s siapa yang pakai nvx cer angkat tangan sikittt đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž #nvx  #nvxmalaysia  #gadeesmotor  #jangancubangoratsis  #janganisapgam 

Pasang earphone, baring & pejamkan mata. Semoga anda benar benar mimpi indah 🌚

Baju sis pakai ni from @classiconesia #serahcover #janganisapgam

Pasang earphone, baring & pejamkan mata. Semoga anda benar benar mimpi indah 🌚 Baju sis pakai ni from @classiconesia  #serahcover  #janganisapgam 

TAG YOUR FRIENDS!😂 (If you guys ada buat any post don’t forget to tag or mention me, i nak gelak sekali đŸ€ȘđŸ€Ł) .

I saw this game on twitter, so yah why not we give it a try. Boleh tengok tahap kepekaan kita dan tahap kebangangan kawan kita HAHAHAH 😂😂😂😂😂😂😂 P/s  round 1 i kalah, tapi sebab i nak 1 min video post so i tak tunjuk. Kalau nak tengok pi instagram dia @norazira.irine 😒

#twittersawitfirst #throwback  #thisisouractivity #masakatjandabaik #bagusjugakhidupwithouthandphone #bersosiallasikitsemuaorang #inilahhiburankami #semuabendaserahpower #janganriak #janganisapgam

TAG YOUR FRIENDS!😂 (If you guys ada buat any post don’t forget to tag or mention me, i nak gelak sekali đŸ€ȘđŸ€Ł) . I saw this game on twitter, so yah why not we give it a try. Boleh tengok tahap kepekaan kita dan tahap kebangangan kawan kita HAHAHAH 😂😂😂😂😂😂😂 P/s round 1 i kalah, tapi sebab i nak 1 min video post so i tak tunjuk. Kalau nak tengok pi instagram dia @norazira.irine  😒 #twittersawitfirst  #throwback  #thisisouractivity  #masakatjandabaik  #bagusjugakhidupwithouthandphone  #bersosiallasikitsemuaorang  #inilahhiburankami  #semuabendaserahpower  #janganriak  #janganisapgam 

One squad? Takdehal bro memang takdehal 😏😅 Korang nak menang RM 1000 daripada #Yoodo ? Just menari or celebrate menggunakan PUBG emote yang korang suka, upload kat IG korang and make sure korang tag @yoodomy and #PMCC2019 #YoodoPMCC ! Contest ni sampai 9 November je, so korang tunggu apa lagi? Takkan taknak memang RM1000. BANYAK TU WEHHHH đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubghighlights #m416 #scope6 #nogyro #squad  #erangle #JIGxSerah #janganisapgam

One squad? Takdehal bro memang takdehal 😏😅 Korang nak menang RM 1000 daripada #Yoodo  ? Just menari or celebrate menggunakan PUBG emote yang korang suka, upload kat IG korang and make sure korang tag @yoodomy  and #PMCC2019  #YoodoPMCC  ! Contest ni sampai 9 November je, so korang tunggu apa lagi? Takkan taknak memang RM1000. BANYAK TU WEHHHH đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± #pubg  #pubgmobile  #pubgmalaysia  #pubghighlights  #m416  #scope6  #nogyro  #squad  #erangle  #JIGxSerah  #janganisapgam 

Peace jangan turun âœŒđŸŒ
.
.

P/s  kalau ada yang tertanya belakang tu buat apa, dia tengah jadi tour guide yang mengatakan bahawa kami berada di dusun bamboo , Bandung, Indonesia.🎋 #janganisapgam #bandung #indonesia #youguysbettercheckoutmyIGstory #janjikorangpastiterhibur

Peace jangan turun âœŒđŸŒ . . P/s kalau ada yang tertanya belakang tu buat apa, dia tengah jadi tour guide yang mengatakan bahawa kami berada di dusun bamboo , Bandung, Indonesia.🎋 #janganisapgam  #bandung  #indonesia  #youguysbettercheckoutmyIGstory  #janjikorangpastiterhibur 

Ye benar, sampai ke hari ni aku tak tahu apa yang merasukiku, ARK ARK ARK 🩅😂 #salahapaaku #tiktok #peerpressure #janganisapgam

Ye benar, sampai ke hari ni aku tak tahu apa yang merasukiku, ARK ARK ARK 🩅😂 #salahapaaku  #tiktok  #peerpressure  #janganisapgam 

Me on fire đŸ”„ #throwbackwonthurt 
P/s  sorry for the video’s quality. This one i dapat from direct message. Do tag yourself ya, i lupa nama account you. Thank you Indonesia, ketemu lagi ya! 😘💕 #futsal #womenfutsal #futsalmalaysia #futsalindonesia #highlights #goal #IS23 #janganisapgam

Me on fire đŸ”„ #throwbackwonthurt  P/s sorry for the video’s quality. This one i dapat from direct message. Do tag yourself ya, i lupa nama account you. Thank you Indonesia, ketemu lagi ya! 😘💕 #futsal  #womenfutsal  #futsalmalaysia  #futsalindonesia  #highlights  #goal  #IS23  #janganisapgam 

Terimalah our artis jemputan đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž #janganisapgam #morningvibes #wassini #baruadaline #sian

Terimalah our artis jemputan đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž #janganisapgam  #morningvibes  #wassini  #baruadaline  #sian 

Recent Stories

đŸ“·@kelasmasak_cikguhasnah 
Puding-puding color memikat hati.

1. Puding jagung
2. Puding bluebery cheese
3. Puding yogurt blue
4. Puding sumi jelly
5. Puding chocolate oreo
6. Puding Ice cream
7. Puding tembikai
8. Puding laici
9. Puding peanut
10. Puding marble

Akak adik abang nak belajar skill buat kuih boleh dm
@kelasmasak_cikguhasnah 
@kelasmasak_cikguhasnah 
@kelasmasak_cikguhasnah

#kuihmalaysia #citarasamalaysia #igersmalaysia #janganbanyakckap #makanje #janganisapgam #janganisapdadah #kuihtradisional #igersmalaysia #malaysiandelights #kuihmuih #karikepalaikan #asampedasikanpari #mudahterhibur #nakbebel #viralmalaysia #motifviral #malaysiatrending 👍 Jangan lupa like Facebook Awak Makan Ape.
⏩Jom follow IG @awakmakanape

đŸ“·@kelasmasak_cikguhasnah  Puding-puding color memikat hati. 1. Puding jagung 2. Puding bluebery cheese 3. Puding yogurt blue 4. Puding sumi jelly 5. Puding chocolate oreo 6. Puding Ice cream 7. Puding tembikai 8. Puding laici 9. Puding peanut 10. Puding marble Akak adik abang nak belajar skill buat kuih boleh dm @kelasmasak_cikguhasnah  @kelasmasak_cikguhasnah  @kelasmasak_cikguhasnah  #kuihmalaysia  #citarasamalaysia  #igersmalaysia  #janganbanyakckap  #makanje  #janganisapgam  #janganisapdadah  #kuihtradisional  #igersmalaysia  #malaysiandelights  #kuihmuih  #karikepalaikan  #asampedasikanpari  #mudahterhibur  #nakbebel  #viralmalaysia  #motifviral  #malaysiatrending  👍 Jangan lupa like Facebook Awak Makan Ape. ⏩Jom follow IG @awakmakanape 

tkleh berhenti gelak wey HAHAHAH
rindunya dekat dorang dua ni💆
.
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool

tkleh berhenti gelak wey HAHAHAH rindunya dekat dorang dua ni💆 . . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool 

Hujan ribut tera mana pon pasai ayaq kot mana pon kena keluaq. Marka ajak keluaq kaa mmg dak laa. #mambangmabukminumkoroi #janganisapgam #kencingberbuih

Hujan ribut tera mana pon pasai ayaq kot mana pon kena keluaq. Marka ajak keluaq kaa mmg dak laa. #mambangmabukminumkoroi  #janganisapgam  #kencingberbuih 

Dengar baru penyokong Arsenal eksiden. Betul ke?? 😅😅
@arsenal 
Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Dengar baru penyokong Arsenal eksiden. Betul ke?? 😅😅 @arsenal  Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

im on this lifelong journey , and i know things will eventually work out for me . heres to an amazing life for me . happy 17th birthday for me ❀

#janganisapgam

im on this lifelong journey , and i know things will eventually work out for me . heres to an amazing life for me . happy 17th birthday for me ❀ #janganisapgam 

Ini dunia,bukan syurga
.
.
.
#lubolehrilekkan 
#janganisapgam

Ini dunia,bukan syurga . . . #lubolehrilekkan  #janganisapgam 

Masuk tempat orang bawak otak bukan pisau 🔮
#janganisapgam

Masuk tempat orang bawak otak bukan pisau 🔮 #janganisapgam 

next nnti bukit simsim đŸ”„đŸ’™ #hikingsandakan
#mawarsemawar
#memberkopihitam
#oldtown
#janganisapgam

next nnti bukit simsim đŸ”„đŸ’™ #hikingsandakan  #mawarsemawar  #memberkopihitam  #oldtown  #janganisapgam 

Kami masih lagi menerima tempahan dari anda...
CEPAT-CEPAT dapatkan air dari kami @tea_ban99 
#teaban #dahrasa #pastinaklagi #kasiviral #mestinaklagi #tehais #bandungais #tungguapalagi #home #polipdstudent #polipd #polipdentrepeneurs #janganisapgam

Kami masih lagi menerima tempahan dari anda... CEPAT-CEPAT dapatkan air dari kami @tea_ban99  #teaban  #dahrasa  #pastinaklagi  #kasiviral  #mestinaklagi  #tehais  #bandungais  #tungguapalagi  #home  #polipdstudent  #polipd  #polipdentrepeneurs  #janganisapgam 

Pasang earphone, baring & pejamkan mata. Semoga anda benar benar mimpi indah 🌚

Baju sis pakai ni from @classiconesia #serahcover #janganisapgam

Pasang earphone, baring & pejamkan mata. Semoga anda benar benar mimpi indah 🌚 Baju sis pakai ni from @classiconesia  #serahcover  #janganisapgam 

🍂🍂🍂 #blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia #motifviral #kiniviralmalaysia  #photography #photographer  #photooftheday  #likeforlikes #like4likes #hot_shotz #trending #y15 #yamaha#blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia #motifviral #kiniviralmalaysia  #photography #photographer  #photooftheday  #likeforlikes #like4likes #hot_shotz #trending #y15 #yamaha#blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia #motifviral #kiniviralmalaysia  #photography #photographer  #photooftheday  #likeforlikes #like4likes #hot_shotz #trending #y15 #yamaha#blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia #motifviral #kiniviralmalaysia  #photography #photographer  #photooftheday  #likeforlikes #like4likes #hot_shotz #trending #y15 #yamaha#blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia #motifviral #kiniviralmalaysia  #photography #photographer  #photooftheday  #likeforlikes #like4likes #hot_shotz #trending #y15 #yamaha#blogger #ayatsentap #ayatdeep #lawakkerder #zonlawak #malaysiaboleh #senangterhibur #jentikhati #quotejentikhati #igbudaknerd #ayatcinta #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #semusimdimahsyar #janganisapgam #janganmarah #paidreviewmalaysia

🍂🍂🍂 #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia  #motifviral  #kiniviralmalaysia  #photography  #photographer  #photooftheday  #likeforlikes  #like4likes  #hot_shotz  #trending  #y15  #yamaha #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia  #motifviral  #kiniviralmalaysia  #photography  #photographer  #photooftheday  #likeforlikes  #like4likes  #hot_shotz  #trending  #y15  #yamaha #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia  #motifviral  #kiniviralmalaysia  #photography  #photographer  #photooftheday  #likeforlikes  #like4likes  #hot_shotz  #trending  #y15  #yamaha #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia  #motifviral  #kiniviralmalaysia  #photography  #photographer  #photooftheday  #likeforlikes  #like4likes  #hot_shotz  #trending  #y15  #yamaha #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia  #motifviral  #kiniviralmalaysia  #photography  #photographer  #photooftheday  #likeforlikes  #like4likes  #hot_shotz  #trending  #y15  #yamaha #blogger  #ayatsentap  #ayatdeep  #lawakkerder  #zonlawak  #malaysiaboleh  #senangterhibur  #jentikhati  #quotejentikhati  #igbudaknerd  #ayatcinta  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #semusimdimahsyar  #janganisapgam  #janganmarah  #paidreviewmalaysia 

One squad? Takdehal bro memang takdehal 😏😅 Korang nak menang RM 1000 daripada #Yoodo ? Just menari or celebrate menggunakan PUBG emote yang korang suka, upload kat IG korang and make sure korang tag @yoodomy and #PMCC2019 #YoodoPMCC ! Contest ni sampai 9 November je, so korang tunggu apa lagi? Takkan taknak memang RM1000. BANYAK TU WEHHHH đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubghighlights #m416 #scope6 #nogyro #squad  #erangle #JIGxSerah #janganisapgam

One squad? Takdehal bro memang takdehal 😏😅 Korang nak menang RM 1000 daripada #Yoodo  ? Just menari or celebrate menggunakan PUBG emote yang korang suka, upload kat IG korang and make sure korang tag @yoodomy  and #PMCC2019  #YoodoPMCC  ! Contest ni sampai 9 November je, so korang tunggu apa lagi? Takkan taknak memang RM1000. BANYAK TU WEHHHH đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± #pubg  #pubgmobile  #pubgmalaysia  #pubghighlights  #m416  #scope6  #nogyro  #squad  #erangle  #JIGxSerah  #janganisapgam 

nampak tk @intanserah kt mana ?

p/s  yang tknampak tu dm min kejap, senang sikit. nnti min reply #doneblock . (harap faham sendiri)
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool

nampak tk @intanserah  kt mana ? p/s yang tknampak tu dm min kejap, senang sikit. nnti min reply #doneblock  . (harap faham sendiri) . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool 

Convocation Day !!
Terima Kasih kepada semua yang:
1.Bagi copy assignment
2.Member yang sign attendance
3.Lecturer yang bagi A
Tanpa anda semua tak konvo la saya 😘

#konvokesyenuthm19 #brocuba #janganisapgam

Convocation Day !! Terima Kasih kepada semua yang: 1.Bagi copy assignment 2.Member yang sign attendance 3.Lecturer yang bagi A Tanpa anda semua tak konvo la saya 😘 #konvokesyenuthm19  #brocuba  #janganisapgam 

Not the best result we got there but i'm sure its a fun night meeting these guys! đŸ”ŽđŸ€ŸđŸ»
#MUNLIV #YNWA #vsco #teenvogue #janganisapgam

Not the best result we got there but i'm sure its a fun night meeting these guys! đŸ”ŽđŸ€ŸđŸ» #MUNLIV  #YNWA  #vsco  #teenvogue  #janganisapgam 

#kayakingday 
9:00am - 12:00pm, đŸ€źâ˜€ïž
.

After a year jadi student UM, baru hari ni dapat rasa minum air tasik. 😂 
#kayak #UMisOne #mondaynosoblues #kulitsisdarisawamatang #jadiehhhmatangnyaaaa #janganisapgam

#kayakingday  9:00am - 12:00pm, đŸ€źâ˜€ïž . After a year jadi student UM, baru hari ni dapat rasa minum air tasik. 😂 #kayak  #UMisOne  #mondaynosoblues  #kulitsisdarisawamatang  #jadiehhhmatangnyaaaa  #janganisapgam 

Mengadap gajet jee keje sampai ayah pon tersalah pegang đŸ˜…đŸ€ŠđŸ€Š Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Mengadap gajet jee keje sampai ayah pon tersalah pegang đŸ˜…đŸ€ŠđŸ€Š Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

satu je nk pesan, kalau layan sangat lagu tu sampai duk ulang2 kan, tutup lh mata @intanserah tu takut annoying pulak dia duk tengok muka korang HAHAHAHAHAH
.
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool #hambarmalammalam #tkpekankan

satu je nk pesan, kalau layan sangat lagu tu sampai duk ulang2 kan, tutup lh mata @intanserah  tu takut annoying pulak dia duk tengok muka korang HAHAHAHAHAH . . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool  #hambarmalammalam  #tkpekankan 

gi bulan jap 🌑.
#janganisapgam

gi bulan jap 🌑. #janganisapgam 

RAPUH // @nastiamusic
‱
‱
- Use earphone for better quality 🎧
- (FulldekatIGTV)💯‱
‱
‱
#rapuhcover #rapuhnastiacover #rapuhnastia 
#indomusikgram #malaysiancover #instasinging #AinCover #janganisapgam

RAPUH // @nastiamusic  ‱ ‱ - Use earphone for better quality 🎧 - (FulldekatIGTV)💯‱ ‱ ‱ #rapuhcover  #rapuhnastiacover  #rapuhnastia  #indomusikgram  #malaysiancover  #instasinging  #AinCover  #janganisapgam 

Petang MingguđŸ”„đŸ”„
#chill #janganisapgam #barangboek #mantul

Petang MingguđŸ”„đŸ”„ #chill  #janganisapgam  #barangboek  #mantul 

I pretend to look around but im act looking for you 👀😛
.
.
.
.
#burn #janganisapgam

I pretend to look around but im act looking for you 👀😛 . . . . #burn  #janganisapgam 

Ada yang terkejut ??? đŸ˜±đŸ˜± Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Ada yang terkejut ??? đŸ˜±đŸ˜± Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

Fuiiyooo. Macam iklan syampoo kau buat dik. Confident tu penting đŸ˜…Âźïž Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
#EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Fuiiyooo. Macam iklan syampoo kau buat dik. Confident tu penting đŸ˜…Âźïž Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

Sold to someone from somewhere
.
.
.
#sekeping_faeez #janganisapgam #hookah

Sold to someone from somewhere . . . #sekeping_faeez  #janganisapgam  #hookah 

đŸ“·@enaz_home_delight 
Kuih tepung gomak.

Kuih yang beri kau rasa đŸ’„BOOMđŸ’„ bila kau kunyah kuih ini sejak sekian lama.

#minumpetang #sarapan #kuihtradisional #kuihmuih #ideamakan #akulapar #akumakan #akukenyang #sedap #sedapsangat #kuihmalaysia #citarasamalaysia #igersmalaysia #janganbanyakckap #makanje #janganisapgam #janganisapdadah #kuihtradisional #igersmalaysia #malaysiandelights #kuihmuih #karikepalaikan #asampedasikanpari #mudahterhibur #nakbebel #viralmalaysia #motifviral #malaysiatrending 👍 Jangan lupa like Facebook Awak Makan Ape.
⏩Jom follow IG @awakmakanape

đŸ“·@enaz_home_delight  Kuih tepung gomak. Kuih yang beri kau rasa đŸ’„BOOMđŸ’„ bila kau kunyah kuih ini sejak sekian lama. #minumpetang  #sarapan  #kuihtradisional  #kuihmuih  #ideamakan  #akulapar  #akumakan  #akukenyang  #sedap  #sedapsangat  #kuihmalaysia  #citarasamalaysia  #igersmalaysia  #janganbanyakckap  #makanje  #janganisapgam  #janganisapdadah  #kuihtradisional  #igersmalaysia  #malaysiandelights  #kuihmuih  #karikepalaikan  #asampedasikanpari  #mudahterhibur  #nakbebel  #viralmalaysia  #motifviral  #malaysiatrending  👍 Jangan lupa like Facebook Awak Makan Ape. ⏩Jom follow IG @awakmakanape 

🗣 LALIGA 🗣
👕 FC Barcelona
📏 PLAYER ISSUE & Fans Issue
💰 RM70 & RM50 + FREE POSTAGE
Mana fans club legend ni 🙋 untuk home kit ada gred PLAYER ISSUE tau 😉 sedap gila kain 👍 cepat dapatkan sekarang collection jersiÂČ club power ni sebelum habis đŸ˜±đŸ˜ pm boss sekarang!!!!! đŸ€—

Tekan link di bio boss untuk ORDER 😁😉 #jersimurah #jersimurahonline #jersionline #jersionlinemurah #pemborongjersimurah #boronglagimurah #murahsangat #legend #fcb #barcelona #fcbarcelona #laliga #ucl #champion #anakmelayu #bosskita #bossjersi #maluapabossku #teambuathal #janganisapgam #siapacepatdiadapat

🗣 LALIGA 🗣 👕 FC Barcelona 📏 PLAYER ISSUE & Fans Issue 💰 RM70 & RM50 + FREE POSTAGE Mana fans club legend ni 🙋 untuk home kit ada gred PLAYER ISSUE tau 😉 sedap gila kain 👍 cepat dapatkan sekarang collection jersiÂČ club power ni sebelum habis đŸ˜±đŸ˜ pm boss sekarang!!!!! đŸ€— Tekan link di bio boss untuk ORDER 😁😉 #jersimurah  #jersimurahonline  #jersionline  #jersionlinemurah  #pemborongjersimurah  #boronglagimurah  #murahsangat  #legend  #fcb  #barcelona  #fcbarcelona  #laliga  #ucl  #champion  #anakmelayu  #bosskita  #bossjersi  #maluapabossku  #teambuathal  #janganisapgam  #siapacepatdiadapat 

🗣 SERIE A 🗣
👕 Juventus
📏 PLAYER ISSUE
💰 RM55 + FREE POSTAGE
Mana fans liga Itali 🙋 ni boss bawak jersi club power ni đŸ’„ korang tahu kan siapa player power yang main kat club ni 😏 gred bukan kalengÂČ ni, PLAYER ISSUE NIII đŸ”„ jom dapatkan sekarang hanya di @bossjersi1 đŸ€—

Tekan link di bio boss untuk ORDER 😁😉 #jersimurah #jersimurahonline #jersionline #jersionlinemurah #pemborongjersimurah #boronglagimurah #murahsangat #playerissue #juventus #seriea #cr7 #italy #ucl #champion #legend #anakmelayu #bosskita #bossjersi #maluapabossku #teambuathal #janganisapgam #siapacepatdiadapat

🗣 SERIE A 🗣 👕 Juventus 📏 PLAYER ISSUE 💰 RM55 + FREE POSTAGE Mana fans liga Itali 🙋 ni boss bawak jersi club power ni đŸ’„ korang tahu kan siapa player power yang main kat club ni 😏 gred bukan kalengÂČ ni, PLAYER ISSUE NIII đŸ”„ jom dapatkan sekarang hanya di @bossjersi1  đŸ€— Tekan link di bio boss untuk ORDER 😁😉 #jersimurah  #jersimurahonline  #jersionline  #jersionlinemurah  #pemborongjersimurah  #boronglagimurah  #murahsangat  #playerissue  #juventus  #seriea  #cr7  #italy  #ucl  #champion  #legend  #anakmelayu  #bosskita  #bossjersi  #maluapabossku  #teambuathal  #janganisapgam  #siapacepatdiadapat 

congratulation and alhamdulillah to my  abg  berjaya tamat kan latihan asas komando.. we proud of you abg.. 😘🎊 #bigbrother #familykaptbond #paskal #komando #abgfirr #lumut #keluargatercinta  #janganisapgam

congratulation and alhamdulillah to my abg berjaya tamat kan latihan asas komando.. we proud of you abg.. 😘🎊 #bigbrother  #familykaptbond  #paskal  #komando  #abgfirr  #lumut  #keluargatercinta  #janganisapgam 

Ű§Ù„ŰłÙ‘ÙŽÙ„Ű§ÙŽÙ…Ù Űčَلَيْكُمْ ÙˆÙŽŰ±ÙŽŰ­Ù’Ù…ÙŽŰ©Ù Ű§Ù„Ù„Ù‡Ù ÙˆÙŽŰšÙŽŰ±ÙŽÙƒÙŽŰ§ŰȘُه 
Setiap kejayaan membuat kita belutut dan kembali kepada nya. Kerna kejayaan sebenar kita melutut bersujut mengucap kesyukuran pada pencipta yg telah memberi kita peluang utk berjaya. 
Jgn mendongak keatas sedangkan kita insan yg lemah memerlukan bantuan. Yg xpasti bantuan yg xakan kita nampak. Terus percaya yg kita tiada kuasa utk berjaya tanpa izin yg esa. 
Marih kita berdiskusi di tahun depan di dalam hutan. Cerita atas kebaikan yg pencipta berikan. Tempahan tahun depan jgn lambat takut penuh. Hahahaha

#jangankecamsaya #janganisapgam #hakallah #rezekinya #nikmat #guide #naturaguide #pmgm #mttahan #cintaallahdanrasul #sunrise #natura

Ű§Ù„ŰłÙ‘ÙŽÙ„Ű§ÙŽÙ…Ù Űčَلَيْكُمْ ÙˆÙŽŰ±ÙŽŰ­Ù’Ù…ÙŽŰ©Ù Ű§Ù„Ù„Ù‡Ù ÙˆÙŽŰšÙŽŰ±ÙŽÙƒÙŽŰ§ŰȘُه Setiap kejayaan membuat kita belutut dan kembali kepada nya. Kerna kejayaan sebenar kita melutut bersujut mengucap kesyukuran pada pencipta yg telah memberi kita peluang utk berjaya. Jgn mendongak keatas sedangkan kita insan yg lemah memerlukan bantuan. Yg xpasti bantuan yg xakan kita nampak. Terus percaya yg kita tiada kuasa utk berjaya tanpa izin yg esa. Marih kita berdiskusi di tahun depan di dalam hutan. Cerita atas kebaikan yg pencipta berikan. Tempahan tahun depan jgn lambat takut penuh. Hahahaha #jangankecamsaya  #janganisapgam  #hakallah  #rezekinya  #nikmat  #guide  #naturaguide  #pmgm  #mttahan  #cintaallahdanrasul  #sunrise  #natura 

Awak memang cantik..
Tapi tolong jangan perasan..😉 Don't be "koya" hahahahaa..😁 #lovemyself #sundaymorning #padu 
#bemycrush #lovelivemusic #sempoi 
#grateful #smiles😊 #janganperasanlebih 
#purplelove #6string #melody 
#JanganIsapGam

Awak memang cantik.. Tapi tolong jangan perasan..😉 Don't be "koya" hahahahaa..😁 #lovemyself  #sundaymorning  #padu  #bemycrush  #lovelivemusic  #sempoi  #grateful  #smiles😊  #janganperasanlebih  #purplelove  #6string  #melody  #JanganIsapGam 

😘 đŸ˜đŸŒ
ALHAMDULILLAH 340 STICKS D TOP Up đŸ’–đŸŒ KITAA RESTOCKKKK SMPAIIIII VIRAL DAN PADATTTT BEB😘😘😘
SIOKKKKK  BHA😘😉 😘😍 MELELEH MAKAN 
AISVIRALTAWAU NI😋

RUGI SIAPA TAK RASA😆

YANG LAIN BILA LAGIđŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± 016-8811732 eqa

LIKE , FOLLOW AND SHARE PAGE AIS VIRAL TAWAU

FOLLOW INSTAGRAM AISVIRALTAWAU

PALING VIRAL !!! PALING LEGEND !!! PALING HIPSTER !!! PALING MANTAPS !!! PALING GEMPAK !!! #usahawanmuda #aisviraltawau #aismalaysiatawau #aisviral #aistawau #aishipster #aishomemade #aishandmade #aislegend #aislilin #aismantaps #aistawaueqa #supportlocal #tawau #thankmom #sekalicubaconfirmnaklagi #bestintown #janganisapgam

http://www.wasap.my/+60168811732/Hye+AIS+VIRAL+TAWAU

😘 đŸ˜đŸŒ ALHAMDULILLAH 340 STICKS D TOP Up đŸ’–đŸŒ KITAA RESTOCKKKK SMPAIIIII VIRAL DAN PADATTTT BEB😘😘😘 SIOKKKKK BHA😘😉 😘😍 MELELEH MAKAN AISVIRALTAWAU NI😋 RUGI SIAPA TAK RASA😆 YANG LAIN BILA LAGIđŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± 016-8811732 eqa LIKE , FOLLOW AND SHARE PAGE AIS VIRAL TAWAU FOLLOW INSTAGRAM AISVIRALTAWAU PALING VIRAL !!! PALING LEGEND !!! PALING HIPSTER !!! PALING MANTAPS !!! PALING GEMPAK !!! #usahawanmuda  #aisviraltawau  #aismalaysiatawau  #aisviral  #aistawau  #aishipster  #aishomemade  #aishandmade  #aislegend  #aislilin  #aismantaps  #aistawaueqa  #supportlocal  #tawau  #thankmom  #sekalicubaconfirmnaklagi  #bestintown  #janganisapgam  http://www.wasap.my/+60168811732/Hye+AIS+VIRAL+TAWAU

weekend out 🌬
#janganisapgam

weekend out 🌬 #janganisapgam 

you are the reason i stayđŸ„°

#janganisapgam

you are the reason i stayđŸ„° #janganisapgam 

Ampunkan saya pak, saya memang allergic dengan lagu ini 🔞 MAJOR LAZER - QUECALOR đŸ•șđŸŒ @majorlazer @funny @lawak_media @riefdaniel #majorlazer #quecalor #spain #apayangmerasukimu #lawakhangit #dance #dancechallenge #hahaha #latina #indonesia #keren #janganisapgam #joget

Ampunkan saya pak, saya memang allergic dengan lagu ini 🔞 MAJOR LAZER - QUECALOR đŸ•șđŸŒ @majorlazer  @funny  @lawak_media  @riefdaniel  #majorlazer  #quecalor  #spain  #apayangmerasukimu  #lawakhangit  #dance  #dancechallenge  #hahaha  #latina  #indonesia  #keren  #janganisapgam  #joget 

bertemu kembali  dalam rancangan "hello crush, buat apa tuu ?" ‱ đŸŽ” Saturday night .
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool #saturdaynight #minomin #nkmintakpenamparke #captioneloksikitehh

bertemu kembali dalam rancangan "hello crush, buat apa tuu ?" ‱ đŸŽ” Saturday night . . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool  #saturdaynight  #minomin  #nkmintakpenamparke  #captioneloksikitehh 

I swear im gonna miss every sweet memories here ! Forgive for all I have sin and all my mistake.
Goodluck batch 02 , bismillah first ! 🙏📝💘
.
.
#bmsejarahwajiblulus #syabildahbesar #manjadawajada #janganisapgam #fasa2 #amikmood

I swear im gonna miss every sweet memories here ! Forgive for all I have sin and all my mistake. Goodluck batch 02 , bismillah first ! 🙏📝💘 . . #bmsejarahwajiblulus  #syabildahbesar  #manjadawajada  #janganisapgam  #fasa2  #amikmood 

Korang buat apa tuu ? 
Ada jee nie tengah scan tgk baby boy ke baby girl đŸ˜…đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ˜Ž Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Korang buat apa tuu ? Ada jee nie tengah scan tgk baby boy ke baby girl đŸ˜…đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ˜Ž Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

Cinta Luar Biasa - @andmeshkamaleng_ 
Terimalah lagu ini dari orang biasa, Tapi cintaku padamu luar biasa~~
.
.
.
Jangan sesekali kamu permainkan seseorang yang ikhlas mencintaimu walaupun dia hanya sekadar orang biasa tapi cinta yang dia beri pada kamu luar biasa...
#done #coverlagu #lagulagumalaysia #malaycover #cintaluarbiasa #andmeshkamaleng #notperfect #enjoyit #janganisapgam #tagyourlove

Cinta Luar Biasa - @andmeshkamaleng_  Terimalah lagu ini dari orang biasa, Tapi cintaku padamu luar biasa~~ . . . Jangan sesekali kamu permainkan seseorang yang ikhlas mencintaimu walaupun dia hanya sekadar orang biasa tapi cinta yang dia beri pada kamu luar biasa... #done  #coverlagu  #lagulagumalaysia  #malaycover  #cintaluarbiasa  #andmeshkamaleng  #notperfect  #enjoyit  #janganisapgam  #tagyourlove 

harini tkde lagu, malam nnti ada yee
salah apa diriku padamu
hingga kau tega menyakiti aku
kau siaa - syiall kan cinta ku HAHAHAHAHAH
.
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool

harini tkde lagu, malam nnti ada yee salah apa diriku padamu hingga kau tega menyakiti aku kau siaa - syiall kan cinta ku HAHAHAHAHAH . . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool 

Tolong jangan gelakkk!!! đŸ˜…đŸ˜…đŸ€ŁđŸ˜‚ Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Tolong jangan gelakkk!!! đŸ˜…đŸ˜…đŸ€ŁđŸ˜‚ Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

Siapa tahu tajuk lagu ni ?? Min nak download 😅😅 Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Siapa tahu tajuk lagu ni ?? Min nak download 😅😅 Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

Selamat pagi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
Jagalah dengan baik syukurlah kamu dengan nikmat yang tidak mampu anda bayar dulu kini selamanya. 
Muhasabah diri. @jom_dakwah
Jom follow @videokapten đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#AnakMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#PialaDunia2022
#PialaAsia2023
#KTMMalaysia

Selamat pagi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ Jagalah dengan baik syukurlah kamu dengan nikmat yang tidak mampu anda bayar dulu kini selamanya. Muhasabah diri. @jom_dakwah  Jom follow @videokapten  đŸ’Ș Tq sangat2 support @videokapten  💞 Demi Malaysia đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡ČđŸ‡Ÿ #EkorHarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #AnakMalaysia  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #yssproject  #y15malaysia  #ysukushuib  #kiniviral  #videoviral  #basikallajak  #uitmdihatiku  #malaysiabaruđŸ‡ČđŸ‡Ÿ  #uitm  #dakwah  #shuibchannel  #ysuku  #KroniYSuku  #YSukuFamily  #Bosskur  #HarimauMalaya  đŸ‡ČđŸ‡Ÿ #TanahTumpahDarahku  #JohorBahru  #JohorKini  #JanganIsapGam  #JanganMinumKetum  #PialaDunia2022  #PialaAsia2023  #KTMMalaysia 

#Repost @intanserah (with @report.for.insta)
...
Ye benar, sampai ke hari ni aku tak tahu apa yang merasukiku, ARK ARK ARK 🩅😂 #salahapaaku #tiktok #peerpressure #janganisapgam

#Repost  @intanserah  (with @report.for.insta ) ... Ye benar, sampai ke hari ni aku tak tahu apa yang merasukiku, ARK ARK ARK 🩅😂 #salahapaaku  #tiktok  #peerpressure  #janganisapgam 

Me on fire đŸ”„ #throwbackwonthurt 
P/s  sorry for the video’s quality. This one i dapat from direct message. Do tag yourself ya, i lupa nama account you. Thank you Indonesia, ketemu lagi ya! 😘💕 #futsal #womenfutsal #futsalmalaysia #futsalindonesia #highlights #goal #IS23 #janganisapgam

Me on fire đŸ”„ #throwbackwonthurt  P/s sorry for the video’s quality. This one i dapat from direct message. Do tag yourself ya, i lupa nama account you. Thank you Indonesia, ketemu lagi ya! 😘💕 #futsal  #womenfutsal  #futsalmalaysia  #futsalindonesia  #highlights  #goal  #IS23  #janganisapgam 

cakap tak study tapi dia semua dapat A đŸ˜€ w/ @zmrladlisham 
#janganisapgam

cakap tak study tapi dia semua dapat A đŸ˜€ w/ @zmrladlisham  #janganisapgam 

ayuhhhhhhhhh
bukan ku tkmahu terus bersamamu
mengertilah wahai sayangku
masih banyak waktu tuk kita bertemu
untuk saling melepas rindu đŸŽ” Pacar yang baik - Tipe X

p/s  jangan serious sangat pasal lagu diatas.
.
.
.
#janganisapgam #intanserah #intanberserah #intangiveup #intanredho #intantawakal #intanpasrah #serahsocool #minsocool

ayuhhhhhhhhh bukan ku tkmahu terus bersamamu mengertilah wahai sayangku masih banyak waktu tuk kita bertemu untuk saling melepas rindu đŸŽ” Pacar yang baik - Tipe X p/s jangan serious sangat pasal lagu diatas. . . . #janganisapgam  #intanserah  #intanberserah  #intangiveup  #intanredho  #intantawakal  #intanpasrah  #serahsocool  #minsocool 

alhamdulillah @ais viral tawau release one more new flavour😍

nestum😍

memang padu sedapnyaaaa kriukkk kriukkk kriukkkk

#aisviral #aismalaysiatawau #aisviraltawau #aishomemade #aishandmade #bestintown #tawau #janganisapgam #usahawanmuda

alhamdulillah @ais  viral tawau release one more new flavour😍 nestum😍 memang padu sedapnyaaaa kriukkk kriukkk kriukkkk #aisviral  #aismalaysiatawau  #aisviraltawau  #aishomemade  #aishandmade  #bestintown  #tawau  #janganisapgam  #usahawanmuda 

‘ let me handle all the insecurities, and all of both to the infinite. đŸ€«đŸ€­â€˜ âŁïž

‘ let me handle all the insecurities, and all of both to the infinite. đŸ€«đŸ€­â€˜ âŁïž

Untuk insan yg selalu dirindu 🍃

#janganisapgam

Untuk insan yg selalu dirindu 🍃 #janganisapgam