#uitm Instagram Stories

4,613,421 Stories

Top Stories

Pffftt😂 pernah jumpa org macam ni? 
Nak seram?? Follow @ig_seramkita 😈
(share it tag sesape)🌹
_______________________
❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo enjoy your game!❤️
•
💕 Support us dengan Like gais!
•
🎯 Follow us @haiiiyooo
•
#lawak #hbl #lawakkerder #memes #memesdaily #selfie #mememalaysia #sakithati #haiiiyooomeme #malaysiamemes #meme #share #support #dankmemes #lawakhambar #uitm #mememalaysiabro #brocuba #pelajar #qoute #ayatdeep #katakatacinta

Pffftt😂 pernah jumpa org macam ni? Nak seram?? Follow @ig_seramkita  😈 (share it tag sesape)🌹 _______________________ ❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo  enjoy your game!❤️ • 💕 Support us dengan Like gais! • 🎯 Follow us @haiiiyooo  • #lawak  #hbl  #lawakkerder  #memes  #memesdaily  #selfie  #mememalaysia  #sakithati  #haiiiyooomeme  #malaysiamemes  #meme  #share  #support  #dankmemes  #lawakhambar  #uitm  #mememalaysiabro  #brocuba  #pelajar  #qoute  #ayatdeep  #katakatacinta 

Kenapa dgn bapak sazali? 🤔🤫
Nak seram?? Follow @ig_seramkita 😈
(share it tag sesape)🌹
_______________________
❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo enjoy your game!❤️
•
💕 Support us dengan Like gais!
•
🎯 Follow us @haiiiyooo
•
#lawak #hbl #lawakkerder #memes #memesdaily #selfie #mememalaysia #sakithati #haiiiyooomeme #malaysiamemes #meme #share #support #dankmemes #lawakhambar #uitm #mememalaysiabro #brocuba #pelajar #qoute #ayatdeep #katakatacinta

Kenapa dgn bapak sazali? 🤔🤫 Nak seram?? Follow @ig_seramkita  😈 (share it tag sesape)🌹 _______________________ ❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo  enjoy your game!❤️ • 💕 Support us dengan Like gais! • 🎯 Follow us @haiiiyooo  • #lawak  #hbl  #lawakkerder  #memes  #memesdaily  #selfie  #mememalaysia  #sakithati  #haiiiyooomeme  #malaysiamemes  #meme  #share  #support  #dankmemes  #lawakhambar  #uitm  #mememalaysiabro  #brocuba  #pelajar  #qoute  #ayatdeep  #katakatacinta 

Jalan hentak kaki mcm sape tu🤭
Nak seram?? Follow @ig_seramkita 😈
(share it tag sesape)🌹
_______________________
❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo enjoy your game!❤️
•
💕 Support us dengan Like gais!
•
🎯 Follow us @haiiiyooo
•
#lawak #hbl #lawakkerder #memes #memesdaily #selfie #mememalaysia #sakithati #haiiiyooomeme #malaysiamemes #meme #share #support #dankmemes #lawakhambar #uitm #mememalaysiabro #brocuba #pelajar #qoute #ayatdeep #katakatacinta

Jalan hentak kaki mcm sape tu🤭 Nak seram?? Follow @ig_seramkita  😈 (share it tag sesape)🌹 _______________________ ❤️Korang yang minat main teka-teki bukak lah selalu story @haiiiyooo  enjoy your game!❤️ • 💕 Support us dengan Like gais! • 🎯 Follow us @haiiiyooo  • #lawak  #hbl  #lawakkerder  #memes  #memesdaily  #selfie  #mememalaysia  #sakithati  #haiiiyooomeme  #malaysiamemes  #meme  #share  #support  #dankmemes  #lawakhambar  #uitm  #mememalaysiabro  #brocuba  #pelajar  #qoute  #ayatdeep  #katakatacinta 

Power sangat brader ni, tak expect
-
-
Follow ig 👇👇👇
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my

Power sangat brader ni, tak expect - - Follow ig 👇👇👇 @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my 

Kalau rasa hidup kita berat, percayalah ada orang lain lagi berat ujiannya. Bersyukur yang masih ada mak ayah. Semoga adik terus cemerlang dunia dan akhirat. Amin...
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Kalau rasa hidup kita berat, percayalah ada orang lain lagi berat ujiannya. Bersyukur yang masih ada mak ayah. Semoga adik terus cemerlang dunia dan akhirat. Amin... . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Sekali sekala diorang cuba nak try dengan test genre lain pulak 😆
.
🎥: @haikal_tahir
.
Follow IG motor :-
@sembang.motor
@sembang.motor
@sembang.motor
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Sekali sekala diorang cuba nak try dengan test genre lain pulak 😆 . 🎥: @haikal_tahir  . Follow IG motor :- @sembang.motor  @sembang.motor  @sembang.motor  . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Mengajar macam ni cepat pahamnya kan 😌
.
Follow IG motor :-
@sembang.motor
@sembang.motor
@sembang.motor
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Mengajar macam ni cepat pahamnya kan 😌 . Follow IG motor :- @sembang.motor  @sembang.motor  @sembang.motor  . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Baru berjinak2 dalam dunia snooker katanya.
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Baru berjinak2 dalam dunia snooker katanya. . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Smart pulak buat ramai² 😆
.
🎥: @meerollss
.
Follow IG motor :-
@sembang.motor
@sembang.motor
@sembang.motor
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Smart pulak buat ramai² 😆 . 🎥: @meerollss  . Follow IG motor :- @sembang.motor  @sembang.motor  @sembang.motor  . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Recent Stories

Rindu kawan² susah dan senang. Makan maggie pun ramai². Yang tengah tu dah macam mak² pulak admin tengok.
Cc : @eqhwne
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa

Rindu kawan² susah dan senang. Makan maggie pun ramai². Yang tengah tu dah macam mak² pulak admin tengok. Cc : @eqhwne  . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat DM atau telegram. Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakterkini  #lawaksavage  #lawakstudent  #sembangstudent  #lawakkampus  #motifviral  #uitm  #uitmdihatiku  #smk  #samt  #politeknik  #politeknikmalaysia  #viralvideos  #viralmalaysia  #lawaktahapdewa 

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio

#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#glaucoma 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris
#kencingmanis 
#darahtinggi
#teamAFCIRCLE01067

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh ✅ rabun dekat ✅ silau ✅ selaput mata ✅ ptygium ✅ mata kelabu ✅ penglihatan kabur ✅ senak pada bahagian bebola mata ✅ mata kering ✅ mata berair ✅ mata kemerahan ✅ masalah saraf mata . . Nak tak kami bantu anda? . Buntu? . Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini . . Kini.. Anda tidak perlu risau lagi Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur . . Nak tak kami bantu masalah mata anda? bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio #kakda  #ainunbeautyhq  #cerahmata  #rabun  #matarabun  #mata  #rabunjauh  #rabundekat  #rabunsilau  #selaput  #glaucoma  #katarak  #ibu  #ajimaura  #alifsyukriterlajaklaris  #uitm  #malaysia  #singapore  #ibu  #ayah  #tunang  #kahwin  #terlajaklaris  #kencingmanis  #darahtinggi  #teamAFCIRCLE01067 

👆👆👆
jom kita intai apa respon cust tentang Chewable-C Plus Shaklee 💃💃
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk order 
atau
klik link whatsapp yg tertera di ruangan bio

👆👆👆 jom kita intai apa respon cust tentang Chewable-C Plus Shaklee 💃💃 . . whatsapp fyna 0193124934 utk order atau klik link whatsapp yg tertera di ruangan bio

@thousandchicken 
We’re Open Today
.
.
5.00pm - 11.30pm
.
.
Location : 
31 Jalan Damai Raya 1, Alam Damai Cheras 56000 KL
.
.
Waze :
Dapoq Street Alam Damai
.
.
Whatsapp :
0193993992
.
.
#jjcm #bigcup #dapoqstreet #kualalumpur #foodporn #makanmurah #westernfood #jjcm #bigcup #dapoqstreet #kualalumpur #foodporn #makanmurah #westernfood 
#cheras #kerjakosongcheras #kerjakosongmalaysia #kerjakosongmac #kerjakosong #kerjakosong2018 #kerjakosongurgent #kerjakosongkl #u #kualalumpur  #makanmurah #westernfoodmurah #lepak #gombak #sentul #oum #uitm #unikl #klmu #um #foodpanda #grabfood #foodpandamalaysia

@thousandchicken  We’re Open Today . . 5.00pm - 11.30pm . . Location : 31 Jalan Damai Raya 1, Alam Damai Cheras 56000 KL . . Waze : Dapoq Street Alam Damai . . Whatsapp : 0193993992 . . #jjcm  #bigcup  #dapoqstreet  #kualalumpur  #foodporn  #makanmurah  #westernfood  #jjcm  #bigcup  #dapoqstreet  #kualalumpur  #foodporn  #makanmurah  #westernfood  #cheras  #kerjakosongcheras  #kerjakosongmalaysia  #kerjakosongmac  #kerjakosong  #kerjakosong2018  #kerjakosongurgent  #kerjakosongkl  #u #kualalumpur  #makanmurah  #westernfoodmurah  #lepak  #gombak  #sentul  #oum  #uitm  #unikl  #klmu  #um  #foodpanda  #grabfood  #foodpandamalaysia 

Kalau korang jenis yg payah nauu nak telan Vita-C Plus Shaklee tu, Chewable-C Plus is the best!

Sebab apa?

Korang boleh kunyah2 gitu ja. Macam korang makan asam tu

Rasa dia pun masam2 manis ja

Budak2 pn sukaa tau jenis chewable ni. Sebab kandungannya cuma 100mg ja. So sesuai la budak2 nk makan!

Kalau ada yg hntr ank2 ke taska, ada yg selalu tak sihat tu, sesuai sangat lah consume Chewable-C Plus ni utk tingkatkan imun badan

Dannn

Sure ada preggy mommy yg tengah mabuk2 loya. So, chewable ni memang terbaikk utk mommy consume!
.
.
Nk order, cpt whatsapp fyna tau 0193124934
Atau
Klik ja link yg tertera di ruangan bio tu

Kalau korang jenis yg payah nauu nak telan Vita-C Plus Shaklee tu, Chewable-C Plus is the best! Sebab apa? Korang boleh kunyah2 gitu ja. Macam korang makan asam tu Rasa dia pun masam2 manis ja Budak2 pn sukaa tau jenis chewable ni. Sebab kandungannya cuma 100mg ja. So sesuai la budak2 nk makan! Kalau ada yg hntr ank2 ke taska, ada yg selalu tak sihat tu, sesuai sangat lah consume Chewable-C Plus ni utk tingkatkan imun badan Dannn Sure ada preggy mommy yg tengah mabuk2 loya. So, chewable ni memang terbaikk utk mommy consume! . . Nk order, cpt whatsapp fyna tau 0193124934 Atau Klik ja link yg tertera di ruangan bio tu

Gaduh besar ni
-
-
Follow ig 👇👇👇
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my

Gaduh besar ni - - Follow ig 👇👇👇 @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my  @dcase.my 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

Alhamdulillah syukur iPhone 6S+ 64GB Grey sold! Terima kasih support kami 🙂

Location Shah iStore Shah Alam

Shah iStore Shah Alam
IRDKL Mall, Jalan Serai Wangi, M/16M, 
Seksyen 16, Alam Avenue 2, (0.03 km)
40200 Shah Alam, Malaysia
Whatsapp : 011 2233 3434
Operation Hour: 
Monday - Thursday : 12pm - 9pm
Saturday & Sunday : 12pm - 10pm
FRIDAY CLOSE

Landmark: -IRDKL Mall
-Sebaris Restoran Coboroy

Waze : Shah istore Shah Alam
.
.
#apple #imac #sayavjual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #iphonemurah #macuser #macbook #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod  #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen16 #klang #original

Alhamdulillah syukur iPhone 6S+ 64GB Grey sold! Terima kasih support kami 🙂 Location Shah iStore Shah Alam Shah iStore Shah Alam IRDKL Mall, Jalan Serai Wangi, M/16M, Seksyen 16, Alam Avenue 2, (0.03 km) 40200 Shah Alam, Malaysia Whatsapp : 011 2233 3434 Operation Hour: Monday - Thursday : 12pm - 9pm Saturday & Sunday : 12pm - 10pm FRIDAY CLOSE Landmark: -IRDKL Mall -Sebaris Restoran Coboroy Waze : Shah istore Shah Alam . . #apple  #imac  #sayavjual  #sayajualmurah  #shahalam  #preloved  #ipad  #iphonemurah  #macuser  #macbook  #applemy  #newset  #sealed  #cod  #repair  #ipod  #uitm  #unisel  #msu  #ptpl  #seksyen16  #klang  #original 

🎉PRE- ORDER🎉
.
👜 Ch@Rles & Ke!th . 
RM115
.
✔️FREE dustbag
✔️FREE paperbag
. 
Size: 18cm x 12cm x 6cm
Material: PU Leather
.
📫Postage: RM10 SM / RM20 SS
💄PRE-ORDER: ETA 2-3 weeks
💯 Original direct from factory
. 
TO ORDER👇
Screenshot & wassap (link bio).
.
#handbagmeymey #sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #bazaarpaknil #shahalam #politeknik #uitm #sayajualblouse

🎉PRE- ORDER🎉 . 👜 Ch@Rles  & Ke!th . RM115 . ✔️FREE dustbag ✔️FREE paperbag . Size: 18cm x 12cm x 6cm Material: PU Leather . 📫Postage: RM10 SM / RM20 SS 💄PRE-ORDER: ETA 2-3 weeks 💯 Original direct from factory . TO ORDER👇 Screenshot & wassap (link bio). . #handbagmeymey  #sayajual  #sayajualhandbag  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #shahalam  #politeknik  #uitm  #sayajualblouse 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence
_
Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming
_
If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM now ! .
.
Dm / pm yen untuk dapatkan 😘
.
🚗COD Setia Alam
🚗COD Saujana Utama
🚗COD Puncak Alam
🚗COD Paya Jaras
🚗COD Kubu Gajah
🚗COD UiTM Puncak Alam
🚗COD Hill Park
🚗COD Alam Budiman
🚗COD Puncak Perdana
🚗COD UiTM Puncak Perdana
.
📬 SETIAP HARI
🎁 Free Gift disediakan
. 
#ainaacosmetic #ainaapallete #ainaalipmate #peroduasaujanautama #ainaaserumselangor #ainaaserumsetiaalam
#ainaaserumsaujanautama
#ainaaserumpayajaras
#ainaaserumkubugajah
#ainaaserumpuncakalam
#ainaaserumhillpark
#ainaaserumsungaibuloh
#ainaacosmetics
#nsabeautyselangor #ainaaserumsaujanautama
#nsabeautyserum #hafizmahamad #sungaibuloh #selangor #cantik #agentselangor
#agentnsabeautyselangor #ainaabeautyselangor #ainaabeauty #ainaaserum #selangor #uitm #uitmpuncakalam #politeknikk
#ainaaserumselangor
#nsaserumbysyafiqahaina
#ainaacleanser #agentainaaserum #agentselangor

Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence _ Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming _ If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM now ! . . Dm / pm yen untuk dapatkan 😘 . 🚗COD Setia Alam 🚗COD Saujana Utama 🚗COD Puncak Alam 🚗COD Paya Jaras 🚗COD Kubu Gajah 🚗COD UiTM Puncak Alam 🚗COD Hill Park 🚗COD Alam Budiman 🚗COD Puncak Perdana 🚗COD UiTM Puncak Perdana . 📬 SETIAP HARI 🎁 Free Gift disediakan . #ainaacosmetic  #ainaapallete  #ainaalipmate  #peroduasaujanautama  #ainaaserumselangor  #ainaaserumsetiaalam  #ainaaserumsaujanautama  #ainaaserumpayajaras  #ainaaserumkubugajah  #ainaaserumpuncakalam  #ainaaserumhillpark  #ainaaserumsungaibuloh  #ainaacosmetics  #nsabeautyselangor  #ainaaserumsaujanautama  #nsabeautyserum  #hafizmahamad  #sungaibuloh  #selangor  #cantik  #agentselangor  #agentnsabeautyselangor  #ainaabeautyselangor  #ainaabeauty  #ainaaserum  #selangor  #uitm  #uitmpuncakalam  #politeknikk  #ainaaserumselangor  #nsaserumbysyafiqahaina  #ainaacleanser  #agentainaaserum  #agentselangor 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

Korang suka pakai Lipmatte tapi takut tak sesuai? Tak perlu risau sebab Lipmatte Obsess nie ada Argan Oil dan Vitamin E yang merawat bibir kite 💋
.
Boleh jadi eyeshadow & blusher juga (3 in 1). 10ml pulak tuh. Jimatkan ? .
Jaliah dah try, korang bila lagi?
.
.
#obsesscosmetics #SabrinaSecretSquad #squadsyiera #uitm#makeupoftheday #unisel #simplemakeup #buymuslimproducts #makeup #anasism#nyxlipmatte #lipmatteobsess#obsesscosmeticskl#muashahalam#makeupmurah#mascaraobsess#uitmshahalam#ddcushionobsess#naturalmakeup#obsesscosmeticsbangsar#makeuptutorial#makeuplook#obsesscosmeticsshahalam#obsesscosmeticbangsar#obsesscosmeticssubangjaya#lipmattetahanlama#lipmattemurah#lipmattelover#buymuslimfirst#obsesscosmeticscod

Korang suka pakai Lipmatte tapi takut tak sesuai? Tak perlu risau sebab Lipmatte Obsess nie ada Argan Oil dan Vitamin E yang merawat bibir kite 💋 . Boleh jadi eyeshadow & blusher juga (3 in 1). 10ml pulak tuh. Jimatkan ? . Jaliah dah try, korang bila lagi? . . #obsesscosmetics  #SabrinaSecretSquad  #squadsyiera  #uitm #makeupoftheday  #unisel  #simplemakeup  #buymuslimproducts  #makeup  #anasism #nyxlipmatte  #lipmatteobsess #obsesscosmeticskl #muashahalam #makeupmurah #mascaraobsess #uitmshahalam #ddcushionobsess #naturalmakeup #obsesscosmeticsbangsar #makeuptutorial #makeuplook #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticbangsar #obsesscosmeticssubangjaya #lipmattetahanlama #lipmattemurah #lipmattelover #buymuslimfirst #obsesscosmeticscod 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

С небольшим, но, все же, перевесом в нашем недавнем опросе победила тема «СТРАХОВКА», а точнее как правильно заполнить бланк и заплатить за страховку NFZ на почте. Следите за нашими постами, так как совсем скоро мы расскажем о преимуществах легитимации и о том, как в Польше отмечают праздник Halloween 🎃 #советыстудентамуитм#уитм#европа#страховка#пример#rzeszow#poland#uitm#gouitm#study#studia#help#helpforstudents#польша#обучение#университет

С небольшим, но, все же, перевесом в нашем недавнем опросе победила тема «СТРАХОВКА», а точнее как правильно заполнить бланк и заплатить за страховку NFZ на почте. Следите за нашими постами, так как совсем скоро мы расскажем о преимуществах легитимации и о том, как в Польше отмечают праздник Halloween 🎃 #советыстудентамуитм #уитм #европа #страховка #пример #rzeszow #poland #uitm #gouitm #study #studia #help #helpforstudents #польша #обучение #университет 

Korang suka pakai Lipmatte tapi takut tak sesuai? Tak perlu risau sebab Lipmatte Obsess nie ada Argan Oil dan Vitamin E yang merawat bibir kite 💋
.
Boleh jadi eyeshadow & blusher juga (3 in 1). 10ml pulak tuh. Jimatkan ? .
Jaliah dah try, korang bila lagi?
.
.
#obsesscosmetics #SabrinaSecretSquad #squadsyiera #uitm#makeupoftheday #unisel #simplemakeup #buymuslimproducts #makeup #anasism#nyxlipmatte #lipmatteobsess#obsesscosmeticskl#muashahalam#makeupmurah#mascaraobsess#uitmshahalam#ddcushionobsess#naturalmakeup#obsesscosmeticsbangsar#makeuptutorial#makeuplook#obsesscosmeticsshahalam#obsesscosmeticbangsar#obsesscosmeticssubangjaya#lipmattetahanlama#lipmattemurah#lipmattelover#buymuslimfirst#obsesscosmeticscod

Korang suka pakai Lipmatte tapi takut tak sesuai? Tak perlu risau sebab Lipmatte Obsess nie ada Argan Oil dan Vitamin E yang merawat bibir kite 💋 . Boleh jadi eyeshadow & blusher juga (3 in 1). 10ml pulak tuh. Jimatkan ? . Jaliah dah try, korang bila lagi? . . #obsesscosmetics  #SabrinaSecretSquad  #squadsyiera  #uitm #makeupoftheday  #unisel  #simplemakeup  #buymuslimproducts  #makeup  #anasism #nyxlipmatte  #lipmatteobsess #obsesscosmeticskl #muashahalam #makeupmurah #mascaraobsess #uitmshahalam #ddcushionobsess #naturalmakeup #obsesscosmeticsbangsar #makeuptutorial #makeuplook #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticbangsar #obsesscosmeticssubangjaya #lipmattetahanlama #lipmattemurah #lipmattelover #buymuslimfirst #obsesscosmeticscod 

————————————————————————————.
Bape x postoverall’s varsity.
Preowned japan 9+/10.
Size M.
Made in usa.
Body wool, sleeves cowhide pure leather.
RM850 Shipped.
Made in USA.
Serious buyer wassap 0122264613
.
————————————————————————————
TERMS & CONDITIONS.
.
❇️ BOOKING DEPOSIT 50%
❇️ PAYMENT MUST BE MADE WITHIN 24HOURS
❇️ SELF COLLECT @putraheights AFTER OFFICE HOUR
❇️ CHECKOUT #bndlsmavailable FOR AVAILABLE ITEM
.
.
.
.
.
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #klkix 
#bundlemalaya #bundlemalaysia #uitm #lokalah #bundlebranded #bundlejohor #bagbundle #portermalaysia #bundlekl #klstreetwear #malaysiastreetwear #jrb #jalanrajabot #streetwearmy #shahalam #subangjaya #johorbahru #prelovedjapan

————————————————————————————. Bape x postoverall’s varsity. Preowned japan 9+/10. Size M. Made in usa. Body wool, sleeves cowhide pure leather. RM850 Shipped. Made in USA. Serious buyer wassap 0122264613 . ———————————————————————————— TERMS & CONDITIONS. . ❇️ BOOKING DEPOSIT 50% ❇️ PAYMENT MUST BE MADE WITHIN 24HOURS ❇️ SELF COLLECT @putraheights  AFTER OFFICE HOUR ❇️ CHECKOUT #bndlsmavailable  FOR AVAILABLE ITEM . . . . . #prelovedmalaysia  #streetwearmalaysia  #klkix  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #uitm  #lokalah  #bundlebranded  #bundlejohor  #bagbundle  #portermalaysia  #bundlekl  #klstreetwear  #malaysiastreetwear  #jrb  #jalanrajabot  #streetwearmy  #shahalam  #subangjaya  #johorbahru  #prelovedjapan 

#MB_AVAILABLE
#PP_30

Uniqlo Skinny Fit Tapered DarkBlue Jeans (Stretch)
Ukuran manual 32 labuh 39.5 (tag size 31)
Condition 9.5/10 (cun cuma ada satu kesan white mark di belakang)
Price RM108 include postage/ss +rm10
Whatsapp 0145078079 for more details.

#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlemalaya #bundlemelaka #bundleonline #bundlemalaysiamurah #bundleseluar #uniqlo #uniqlopreloved #bundlepreloved #uniqlomalaysia #bundlemurah #igermalaysia #klkix #tempatanfest #kakibundle #streetwear #uniqlojeans #uniqlobundlemalaysia #uniqloselvedge #uniqlomy #lokalah #bazarpaknil #utembandarmelaka #uitm #uthm #upm #mmu

#MB_AVAILABLE  #PP_30  Uniqlo Skinny Fit Tapered DarkBlue Jeans (Stretch) Ukuran manual 32 labuh 39.5 (tag size 31) Condition 9.5/10 (cun cuma ada satu kesan white mark di belakang) Price RM108 include postage/ss +rm10 Whatsapp 0145078079 for more details. #bundlemalaysia  #bundleborneo  #bundlemalaya  #bundlemelaka  #bundleonline  #bundlemalaysiamurah  #bundleseluar  #uniqlo  #uniqlopreloved  #bundlepreloved  #uniqlomalaysia  #bundlemurah  #igermalaysia  #klkix  #tempatanfest  #kakibundle  #streetwear  #uniqlojeans  #uniqlobundlemalaysia  #uniqloselvedge  #uniqlomy  #lokalah  #bazarpaknil  #utembandarmelaka  #uitm  #uthm  #upm  #mmu 

RTW KURUNG MODEN RM60
.
CIRI-CIRI:
🌸Dart & Zip dibelakang baju
🌸Labuh baju paras lutut
🌸Jenis kain lipat batik
🌸Fully getah dipinggang
🌸Zip separa disisi kain
.
🍓SIZE : XS S M L XL XXL
.
💰HARGA: RM60
(tidak termasuk postage SM&SS)
.
.
Nak order?
📲Whatsapp link on bio
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmoden #kurungmalaysia #bajukurung #modernkurung #modenkurung #kurungmini #minimoden #minikurung #uitm #uitmdihatiku #utm #bridemaids #dulanggirls #sedondon

RTW KURUNG MODEN RM60 . CIRI-CIRI: 🌸Dart & Zip dibelakang baju 🌸Labuh baju paras lutut 🌸Jenis kain lipat batik 🌸Fully getah dipinggang 🌸Zip separa disisi kain . 🍓SIZE : XS S M L XL XXL . 💰HARGA: RM60 (tidak termasuk postage SM&SS) . . Nak order? 📲Whatsapp link on bio . . #kurungmoden  #kurungmodern  #bajukurungmoden  #kurungmalaysia  #bajukurung  #modernkurung  #modenkurung  #kurungmini  #minimoden  #minikurung  #uitm  #uitmdihatiku  #utm  #bridemaids  #dulanggirls  #sedondon 

GSHOCK PETAK RED SERIES!
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK!
.
RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual 
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam

GSHOCK PETAK RED SERIES! . LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! . RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX WHATSAPP admin skranggg : ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 - #sayajual  #sayajualjam  #bazaarig  #bazaarpaknil  #instabazaar  #isell  #isellwatch  #igersganu  #igersmalaysia  #visitmyig  #jam  #jammurah  #ukm  #uia  #uitm  #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap  #unisza #uum  #terengganu  #perak  #perak  #kelantan  #johor  #projekjam 

😱RESTOCK STELLAITE AKA CERMIN MATA NEELOFA😱
➖➖➖➖
Uiiish helokkk nyaa spec NEELOFA uolls 😍
RM 20 jaa uolls xmau kaaaa 😱
.
.
‼️BARU SAMPAI STOCK‼️
Cepattttt lambat melepas lah naakkkk 😭😭😭
.
——————
.
RM 20‼️ RM 20‼️
.
.
💌Hellokk oii!
💌Up to date design tau!
💌Ada mcm2 color .
.
. 📞 To purchase ws :
+6010-4364795
+6010-4364795
. 
#shades 
#cerminmatamurah 
#shadesmurah 
#shadesquality 
#kacamata 
#spekmatamurahmalaysia #lotsoflourve #kosmetikmurah #begmakeupmurah #uitm #begmakeupmurah#begmakeupmurahmalaysia #lovepunch #shadesmurah #sunglassesmurah #specneelofa #shadesneelofa #neelofa #lotsoflurves #lotsalurves

😱RESTOCK STELLAITE AKA CERMIN MATA NEELOFA😱 ➖➖➖➖ Uiiish helokkk nyaa spec NEELOFA uolls 😍 RM 20 jaa uolls xmau kaaaa 😱 . . ‼️BARU SAMPAI STOCK‼️ Cepattttt lambat melepas lah naakkkk 😭😭😭 . —————— . RM 20‼️ RM 20‼️ . . 💌Hellokk oii! 💌Up to date design tau! 💌Ada mcm2 color . . . 📞 To purchase ws : +6010-4364795 +6010-4364795 . #shades  #cerminmatamurah  #shadesmurah  #shadesquality  #kacamata  #spekmatamurahmalaysia  #lotsoflourve  #kosmetikmurah  #begmakeupmurah  #uitm  #begmakeupmurah #begmakeupmurahmalaysia  #lovepunch  #shadesmurah  #sunglassesmurah  #specneelofa  #shadesneelofa  #neelofa  #lotsoflurves  #lotsalurves 

#MB_AVAILABLE
#PP_28

Uniqlo Slim Fit Straight BlueBlack Jeans (Stretch)
Ukuran manual 34 labuh 39 (tag size 34)
Condition 9/10 (tiny defect bahagian belakang refer gambar detail)
Price RM108 include postage/ss +rm10
Whatsapp 0145078079 for more details.

#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlemalaya #bundlemelaka #bundleonline #bundlemalaysiamurah #bundleseluar #bundletshirt #vintageitem #bundlepreloved #bundlebaju #bundlemurah #igermalaysia #klkix #tempatanfest #kakibundle #streetwear #uniqlojeans #sayajualtshirt #sayajualonline #lokalah #bazarpaknil #utembandarmelaka #uitm #uthm #upm #mmu #sayajualmurah

#MB_AVAILABLE  #PP_28  Uniqlo Slim Fit Straight BlueBlack Jeans (Stretch) Ukuran manual 34 labuh 39 (tag size 34) Condition 9/10 (tiny defect bahagian belakang refer gambar detail) Price RM108 include postage/ss +rm10 Whatsapp 0145078079 for more details. #bundlemalaysia  #bundleborneo  #bundlemalaya  #bundlemelaka  #bundleonline  #bundlemalaysiamurah  #bundleseluar  #bundletshirt  #vintageitem  #bundlepreloved  #bundlebaju  #bundlemurah  #igermalaysia  #klkix  #tempatanfest  #kakibundle  #streetwear  #uniqlojeans  #sayajualtshirt  #sayajualonline  #lokalah  #bazarpaknil  #utembandarmelaka  #uitm  #uthm  #upm  #mmu  #sayajualmurah 

GSHOCK PETAK RED SERIES!
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK!
.
RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual 
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam

GSHOCK PETAK RED SERIES! . LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! . RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX WHATSAPP admin skranggg : ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 - #sayajual  #sayajualjam  #bazaarig  #bazaarpaknil  #instabazaar  #isell  #isellwatch  #igersganu  #igersmalaysia  #visitmyig  #jam  #jammurah  #ukm  #uia  #uitm  #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap  #unisza #uum  #terengganu  #perak  #perak  #kelantan  #johor  #projekjam 

GSHOCK PETAK RED SERIES!
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK!
.
RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual 
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam

GSHOCK PETAK RED SERIES! . LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! . RM75 + FREE POSTAGE + GSHOCK BOX WHATSAPP admin skranggg : ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 - #sayajual  #sayajualjam  #bazaarig  #bazaarpaknil  #instabazaar  #isell  #isellwatch  #igersganu  #igersmalaysia  #visitmyig  #jam  #jammurah  #ukm  #uia  #uitm  #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap  #unisza #uum  #terengganu  #perak  #perak  #kelantan  #johor  #projekjam 

SUPER BOOBS  SWISS

10BIJI +3 FREE GIFT 
FREE POSTAGE 🙅TIDAK boleh diambil ketika period. orang mengandung tidak boleh menggunakan produk ini. 🍝wajib makan selepas lunch
🍸Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat

Bahan kandungan
👑Puereria mirifca
👑Collagen
👑Glutha
👑Aleppo Oak
👑Pacific kelp
👑Fenugrek

FUNGSI
👙Menegang payudara
💓Men'pink' kan nipple
💃 Memontokkan pinggul dan payudara
💊Melancarkan period
💋Mengetatkan miss v
🌷Mengurangkan masalah keputihan
🌹Menggebukan kulit
🙆Melebatkan rambut
💅Kuku yang cantik dan sihat

Cara makan
💁 boleh makan 2 hari atau 3 hari - 1 biji

#superboobs #testimonisuperboobs #stokissuperboobs #produkpayudara #pilbesarkanpayudara #jamumontok #pinklady #jamuperawan #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbaju #ubatgemuk #pilgemuk #uitm #produklakibini #pilswiss #pilswisshormon #jamusendat #jamusweetdara #produkbesarkanpunggung #produkwanita #breastenlargment #likeforlike #followforfollowback #produkwanita #produkkecantikandalaman #payudaramontok #ubatpayudarategang #ubatpayudara #pilpayudara

SUPER BOOBS SWISS 10BIJI +3 FREE GIFT FREE POSTAGE 🙅TIDAK boleh diambil ketika period. orang mengandung tidak boleh menggunakan produk ini. 🍝wajib makan selepas lunch 🍸Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat Bahan kandungan 👑Puereria mirifca 👑Collagen 👑Glutha 👑Aleppo Oak 👑Pacific kelp 👑Fenugrek FUNGSI 👙Menegang payudara 💓Men'pink' kan nipple 💃 Memontokkan pinggul dan payudara 💊Melancarkan period 💋Mengetatkan miss v 🌷Mengurangkan masalah keputihan 🌹Menggebukan kulit 🙆Melebatkan rambut 💅Kuku yang cantik dan sihat Cara makan 💁 boleh makan 2 hari atau 3 hari - 1 biji #superboobs  #testimonisuperboobs  #stokissuperboobs  #produkpayudara  #pilbesarkanpayudara  #jamumontok  #pinklady  #jamuperawan  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualbaju  #ubatgemuk  #pilgemuk  #uitm  #produklakibini  #pilswiss  #pilswisshormon  #jamusendat  #jamusweetdara  #produkbesarkanpunggung  #produkwanita  #breastenlargment  #likeforlike  #followforfollowback  #produkwanita  #produkkecantikandalaman  #payudaramontok  #ubatpayudarategang  #ubatpayudara  #pilpayudara 

#MB_AVAILABLE
#PP_27

Uniqlo Skinny Fit Tapered DarkBlue Jeans (Stretch)
Ukuran manual 34 labuh 40.5 (tag size 33)
Condition 9/10 (bebas kotor/koyak)
Price RM98 include postage/ss +rm10
Whatsapp 0145078079 for more details.

#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlemalaya #bundlemelaka #bundleonline #bundlemalaysiamurah #bundleseluar #bundletshirt #vintageitem #bundlepreloved #bundlebaju #bundlemurah #igermalaysia #klkix #tempatanfest #kakibundle #streetwear #uniqlojeans #sayajualtshirt #sayajualonline #lokalah #bazarpaknil #utembandarmelaka #uitm #uthm #upm #mmu #sayajualmurah

#MB_AVAILABLE  #PP_27  Uniqlo Skinny Fit Tapered DarkBlue Jeans (Stretch) Ukuran manual 34 labuh 40.5 (tag size 33) Condition 9/10 (bebas kotor/koyak) Price RM98 include postage/ss +rm10 Whatsapp 0145078079 for more details. #bundlemalaysia  #bundleborneo  #bundlemalaya  #bundlemelaka  #bundleonline  #bundlemalaysiamurah  #bundleseluar  #bundletshirt  #vintageitem  #bundlepreloved  #bundlebaju  #bundlemurah  #igermalaysia  #klkix  #tempatanfest  #kakibundle  #streetwear  #uniqlojeans  #sayajualtshirt  #sayajualonline  #lokalah  #bazarpaknil  #utembandarmelaka  #uitm  #uthm  #upm  #mmu  #sayajualmurah 

#MB_AVAILABLE
#PP_26

Uniqlo Regular Fit Straight DarkBlue Jeans 
Ukuran manual 33 labuh 37.5 (tag size 33)
Condition 9/10 (bebas kotor/koyak)
Price RM88 include postage/ss +rm10
Whatsapp 0145078079 for more details.

#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlemalaya #bundlemelaka #bundleonline #bundlemalaysiamurah #bundleseluar #bundletshirt #vintageitem #bundlepreloved #bundlebaju #bundlemurah #igermalaysia #klkix #tempatanfest #kakibundle #streetwear #uniqlojeans #sayajualtshirt #sayajualonline #lokalah #bazarpaknil #utembandarmelaka #uitm #uthm #upm #mmu #sayajualmurah

#MB_AVAILABLE  #PP_26  Uniqlo Regular Fit Straight DarkBlue Jeans Ukuran manual 33 labuh 37.5 (tag size 33) Condition 9/10 (bebas kotor/koyak) Price RM88 include postage/ss +rm10 Whatsapp 0145078079 for more details. #bundlemalaysia  #bundleborneo  #bundlemalaya  #bundlemelaka  #bundleonline  #bundlemalaysiamurah  #bundleseluar  #bundletshirt  #vintageitem  #bundlepreloved  #bundlebaju  #bundlemurah  #igermalaysia  #klkix  #tempatanfest  #kakibundle  #streetwear  #uniqlojeans  #sayajualtshirt  #sayajualonline  #lokalah  #bazarpaknil  #utembandarmelaka  #uitm  #uthm  #upm  #mmu  #sayajualmurah 

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇
.
Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc )

For serious buyer | no fussy | no  BOB 
Full payment | no refund

SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉

RM 8 SM / RM 12 SS

FAST RESPON ❗❗❗
CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗
Screenshort picture 📱
Click link di BIO for order item ⬆⬆
FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐
.
👚👘👗👚👘👗👚👘👗
.
#weendoressvintagestyle#igshopmurahmalaysia#paidpromotemurahmalaysia#blousemurahmalaysia#blousemalaysiamurah#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#upm#usim#ootdmalaysia#jommasuktv#tiktokmalaysia#trustsellermalaysia#knitwearmalaysia#knitwearmurah#knitwearmurahmalaysia#knitwearrm10#blousemalaysia#malaysiapreloved#bajuprelovedmurah#turtleneckmurah#knitwearborong#Sayajualknitwear#turtleneckrm10#bangi#kajang

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇ . Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc ) For serious buyer | no fussy | no BOB Full payment | no refund SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 RM 8 SM / RM 12 SS FAST RESPON ❗❗❗ CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗ Screenshort picture 📱 Click link di BIO for order item ⬆⬆ FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐 . 👚👘👗👚👘👗👚👘👗 . #weendoressvintagestyle #igshopmurahmalaysia #paidpromotemurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousemalaysiamurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #usim #ootdmalaysia #jommasuktv #tiktokmalaysia #trustsellermalaysia #knitwearmalaysia #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearrm10 #blousemalaysia #malaysiapreloved #bajuprelovedmurah #turtleneckmurah #knitwearborong #Sayajualknitwear #turtleneckrm10 #bangi #kajang 

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇
.
Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc )

For serious buyer | no fussy | no  BOB 
Full payment | no refund

SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉

RM 8 SM / RM 12 SS

FAST RESPON ❗❗❗
CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗
Screenshort picture 📱
Click link di BIO for order item ⬆⬆
FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐
.
👚👘👗👚👘👗👚👘👗
.
#weendoressvintagestyle#igshopmurahmalaysia#paidpromotemurahmalaysia#blousemurahmalaysia#blousemalaysiamurah#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#upm#usim#ootdmalaysia#jommasuktv#tiktokmalaysia#trustsellermalaysia#knitwearmalaysia#knitwearmurah#knitwearmurahmalaysia#knitwearrm10#blousemalaysia#malaysiapreloved#bajuprelovedmurah#turtleneckmurah#knitwearborong#Sayajualknitwear#turtleneckrm10#bangi#kajang

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇ . Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc ) For serious buyer | no fussy | no BOB Full payment | no refund SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 RM 8 SM / RM 12 SS FAST RESPON ❗❗❗ CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗ Screenshort picture 📱 Click link di BIO for order item ⬆⬆ FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐 . 👚👘👗👚👘👗👚👘👗 . #weendoressvintagestyle #igshopmurahmalaysia #paidpromotemurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousemalaysiamurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #usim #ootdmalaysia #jommasuktv #tiktokmalaysia #trustsellermalaysia #knitwearmalaysia #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearrm10 #blousemalaysia #malaysiapreloved #bajuprelovedmurah #turtleneckmurah #knitwearborong #Sayajualknitwear #turtleneckrm10 #bangi #kajang 

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇
.
Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc )

For serious buyer | no fussy | no  BOB 
Full payment | no refund

SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉
SEHELAI RM 10 🎉

RM 8 SM / RM 12 SS

FAST RESPON ❗❗❗
CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗
Screenshort picture 📱
Click link di BIO for order item ⬆⬆
FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐
.
👚👘👗👚👘👗👚👘👗
.
#weendoressvintagestyle#igshopmurahmalaysia#paidpromotemurahmalaysia#blousemurahmalaysia#blousemalaysiamurah#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#upm#usim#ootdmalaysia#jommasuktv#tiktokmalaysia#trustsellermalaysia#knitwearmalaysia#knitwearmurah#knitwearmurahmalaysia#knitwearrm10#blousemalaysia#malaysiapreloved#bajuprelovedmurah#turtleneckmurah#knitwearborong#Sayajualknitwear#turtleneckrm10#bangi#kajang

Sila baca info di bawah sebelum proceed order ⬇⬇ . Item adalah bundle / preloved used item / new with tag ( do expect minor stain, dust etc ) For serious buyer | no fussy | no BOB Full payment | no refund SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 SEHELAI RM 10 🎉 RM 8 SM / RM 12 SS FAST RESPON ❗❗❗ CHECK STOCK FIRST BEFORE SUBMIT ORDER ❗ Screenshort picture 📱 Click link di BIO for order item ⬆⬆ FIRST PAY FIRST SERVED 💐💐 . 👚👘👗👚👘👗👚👘👗 . #weendoressvintagestyle #igshopmurahmalaysia #paidpromotemurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousemalaysiamurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #usim #ootdmalaysia #jommasuktv #tiktokmalaysia #trustsellermalaysia #knitwearmalaysia #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearrm10 #blousemalaysia #malaysiapreloved #bajuprelovedmurah #turtleneckmurah #knitwearborong #Sayajualknitwear #turtleneckrm10 #bangi #kajang 

Hye guys 👋🏻 Kata Siapa Laki-Laki tidak Perlu Merawat Kulit Wajah?
Mereka pun nak juga Kulit yang sihat 🤪
.
Ni bukti produk Ainaa bukan sahaja untuk perempuan dan boleh merawat macam2 masalah kulit lelaki pun boleh guna tau🤤
.
Abang ni dah buktikan dia boleh dapatkan kulit sihat kembali😘  abang2 yang lain bila lagi?? 🤭
.
Yang nak order terus klik link yang ada di Bio yenn ye 😘
.
. 
#ainaacosmetic #ainaapallete #ainaalipmate #peroduasaujanautama #ainaaserumselangor #ainaaserumsetiaalam
#ainaaserumsaujanautama
#ainaaserumpayajaras
#ainaaserumkubugajah
#ainaaserumpuncakalam
#ainaaserumhillpark
#ainaaserumsungaibuloh
#ainaacosmetics
#nsabeautyselangor #ainaaserumsaujanautama
#nsabeautyserum #hafizmahamad #sungaibuloh #selangor #cantik #agentselangor
#agentnsabeautyselangor #ainaabeautyselangor #ainaabeauty #ainaaserum #selangor #uitm #uitmpuncakalam #politeknikk
#ainaaserumselangor
#nsaserumbysyafiqahaina
#ainaacleanser #agentainaaserum #agentselangor

Hye guys 👋🏻 Kata Siapa Laki-Laki tidak Perlu Merawat Kulit Wajah? Mereka pun nak juga Kulit yang sihat 🤪 . Ni bukti produk Ainaa bukan sahaja untuk perempuan dan boleh merawat macam2 masalah kulit lelaki pun boleh guna tau🤤 . Abang ni dah buktikan dia boleh dapatkan kulit sihat kembali😘 abang2 yang lain bila lagi?? 🤭 . Yang nak order terus klik link yang ada di Bio yenn ye 😘 . . #ainaacosmetic  #ainaapallete  #ainaalipmate  #peroduasaujanautama  #ainaaserumselangor  #ainaaserumsetiaalam  #ainaaserumsaujanautama  #ainaaserumpayajaras  #ainaaserumkubugajah  #ainaaserumpuncakalam  #ainaaserumhillpark  #ainaaserumsungaibuloh  #ainaacosmetics  #nsabeautyselangor  #ainaaserumsaujanautama  #nsabeautyserum  #hafizmahamad  #sungaibuloh  #selangor  #cantik  #agentselangor  #agentnsabeautyselangor  #ainaabeautyselangor  #ainaabeauty  #ainaaserum  #selangor  #uitm  #uitmpuncakalam  #politeknikk  #ainaaserumselangor  #nsaserumbysyafiqahaina  #ainaacleanser  #agentainaaserum  #agentselangor 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

#MB_AVAILABLE
#PP_24

Uniqlo Slim Fit Straight DarkBlue Jeans (Stretch)
Ukuran manual 32 labuh 42.5 (tag size 32)
Condition 9/10 (cun macam beli baru)
Price RM108 include postage/ss +rm10
Whatsapp 0145078079 for more details.

#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlemalaya #bundlemelaka #bundleonline #bundlemalaysiamurah #bundleseluar #bundletshirt #vintageitem #bundlepreloved #bundlebaju #bundlemurah #igermalaysia #klkix #tempatanfest #kakibundle #streetwear #uniqlojeans #sayajualtshirt #sayajualonline #lokalah #bazarpaknil #utembandarmelaka #uitm #uthm #upm #mmu #sayajualmurah

#MB_AVAILABLE  #PP_24  Uniqlo Slim Fit Straight DarkBlue Jeans (Stretch) Ukuran manual 32 labuh 42.5 (tag size 32) Condition 9/10 (cun macam beli baru) Price RM108 include postage/ss +rm10 Whatsapp 0145078079 for more details. #bundlemalaysia  #bundleborneo  #bundlemalaya  #bundlemelaka  #bundleonline  #bundlemalaysiamurah  #bundleseluar  #bundletshirt  #vintageitem  #bundlepreloved  #bundlebaju  #bundlemurah  #igermalaysia  #klkix  #tempatanfest  #kakibundle  #streetwear  #uniqlojeans  #sayajualtshirt  #sayajualonline  #lokalah  #bazarpaknil  #utembandarmelaka  #uitm  #uthm  #upm  #mmu  #sayajualmurah 

‼[ ROADTAX DAH EXPIRED? NAK RENEW TAK SEMPAT? ] ‼
.
.
.
Kita ada di UTC Ampangan, UTC Melaka, SEPANG, Shah Alam & JPJ Cheras. Anda ada di sekitar sini? Boleh berjumpa dengan kami untuk urusan RENEW ROADTAX 🚗🚕🛵🚚
.
.
.
⚠Tiada masa nak singgah?
⚠Sibuk di tempat kerja?
⚠Jauh dari tempat anda?
.
.
Anda senaraikan semua masalah anda, Insyaallah kami di Roadtax.Segera komited membantu anda! ✨
.
.
.
Dengan servis kami:
➡Jimat masa & tenaga
➡Tidak perlu beratur panjang
➡Tidak perlu ke puspakom
➡All in one
➡Roadtax siap on the spot & pos ke rumah anda.
.
.
.
⬇Jom follow kami untuk info lebih lanjut⬇
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
.
.
.
Anda tunggu apa lagi? Ws kami atau DM kami segera 😊
.
.
.
Hanya dengan beberapa langkah berikut, roadtax anda sudah sampai ke pintu rumah 🚀
.
.
🛑 STEP 1: WS@DM kami gambar geran anda.
🛑STEP 2: Kami akan bagi Quotation
🛑STEP 3: Anda setuju dengan Quotation.
🛑STEP 4: Kami renewkan roadtax anda.
🛑STEP 5: Anda tunggu di rumah sehingga roadtax tiba di depan pintu
.
.
KENAPA PERLU BUAT DENGAN KAMI?
✅Kami company yang berdaftar dengan SSM
✅Mempunyai 5 branch di sekitar Malaysia
✅Trusted and Superb!
✅Kepercayaan pelanggan, keutamaan kami!
.
.
.
Tunggu apa lagi? Jom cepat2 renew roadtax dengan kami!
.
.
.
#roadtax.segera #roadtaxmurah #roadtaxkereta #roadtaxonline #roadtaxrenewal #roadtaxmotor #roadtaxassist #roadtaxmati #roadtaxmalaysia #renewroadtax #roadtaxpantas #roadtaxtakaful #roadtaxexpired #uitm #uitmshahalam

‼[ ROADTAX DAH EXPIRED? NAK RENEW TAK SEMPAT? ] ‼ . . . Kita ada di UTC Ampangan, UTC Melaka, SEPANG, Shah Alam & JPJ Cheras. Anda ada di sekitar sini? Boleh berjumpa dengan kami untuk urusan RENEW ROADTAX 🚗🚕🛵🚚 . . . ⚠Tiada masa nak singgah? ⚠Sibuk di tempat kerja? ⚠Jauh dari tempat anda? . . Anda senaraikan semua masalah anda, Insyaallah kami di Roadtax.Segera komited membantu anda! ✨ . . . Dengan servis kami: ➡Jimat masa & tenaga ➡Tidak perlu beratur panjang ➡Tidak perlu ke puspakom ➡All in one ➡Roadtax siap on the spot & pos ke rumah anda. . . . ⬇Jom follow kami untuk info lebih lanjut⬇ @roadtax.segera  @roadtax.segera  @roadtax.segera  @roadtax.segera  @roadtax.segera  . . . Anda tunggu apa lagi? Ws kami atau DM kami segera 😊 . . . Hanya dengan beberapa langkah berikut, roadtax anda sudah sampai ke pintu rumah 🚀 . . 🛑 STEP 1: WS@DM  kami gambar geran anda. 🛑STEP 2: Kami akan bagi Quotation 🛑STEP 3: Anda setuju dengan Quotation. 🛑STEP 4: Kami renewkan roadtax anda. 🛑STEP 5: Anda tunggu di rumah sehingga roadtax tiba di depan pintu . . KENAPA PERLU BUAT DENGAN KAMI? ✅Kami company yang berdaftar dengan SSM ✅Mempunyai 5 branch di sekitar Malaysia ✅Trusted and Superb! ✅Kepercayaan pelanggan, keutamaan kami! . . . Tunggu apa lagi? Jom cepat2 renew roadtax dengan kami! . . . #roadtax .segera #roadtaxmurah  #roadtaxkereta  #roadtaxonline  #roadtaxrenewal  #roadtaxmotor  #roadtaxassist  #roadtaxmati  #roadtaxmalaysia  #renewroadtax  #roadtaxpantas  #roadtaxtakaful  #roadtaxexpired  #uitm  #uitmshahalam 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

NEW ARRIVAL‼️
.
SALE📢📢
.
KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
HARGA PROMO ‼️
RM59 EXCLUDE POSTAGE
.
VALID 31/10/19
.
Berminat?? Wasap sis laju2
📲0145166435
📲0145166435
.
#sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt  #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral

NEW ARRIVAL‼️ . SALE📢📢 . KEBAYA MUSLIMAH EXCLUSIVE😍😍 . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL, XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . HARGA PROMO ‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . VALID 31/10/19 . Berminat?? Wasap sis laju2 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual  #kebayamoden  #bajukurungmurah  #kurungmodern  #kurungcotton  #englishcotton  #dhiacotton  #kurungmodenriau  #kakitangankerajaan  #gurumalaysia  #uitm  #umt  #kurungpahang  #upsi  #upm  #um  #uthm  #utm  #ukm  #unimas  #usm  #uumsintok  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajukurungmoden  #kebayacotton  #unimap  #bazarpaknil  #gengcikgu  #kurungviral 

Dorothy Jegging

1helai RM20

Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK

Material : Jeans

Measurement:
SIZE 24 
PINGGANG 24
PEHA 17
PUNGGUNG 30
LABUH SELUAR 36

SIZE 26 
PINGGANG 26
PEHA 18
PUNGGUNG 30 
LABUH SELUAR 36

SIZE 27
PINGGANG 27
PEHA 18
PUNGGUNG 32
LABUH SELUAR 36

SIZE 28
PINGGANG 28
PEHA 19
PUNGGUNG 33
LABUH SELUAR 36

SIZE 30 
PINGGANG 30
PEHA 20
PUNGGUNG 35
LABUH SELUAR 36

SIZE 32
PINGGANG 32
PEHA 20
PUNGGUNG 36
LABUH SELUAR 37

SIZE 33
PINGGANG 33
PEHA 21
PUNGGUNG 38
LABUH SELUAR 37

SIZE 34
PINGGANG 34 
PEHA 21
PUNGGUNG 39
LABUH SELUAR 38

SIZE 35
PINGGANG 35
PEHA 22
PUNGGUNG 39
LABUH SELUAR 38

SIZE 36 
PINGGANG 36
PEHA 32
PUNGGUNG 40
LABUH SELUAR 39
.
🚩Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
Berminat boleh click link in bio for fast respond, whatsapp 0182480226
.
#seluarrm20 #jeansrm20 #seluarmurah #petikita #petikitaclearancesale #petikitaclearancestock #clearancestockpetikita #blousefreesize #uitm #jeansmurah #seluarjeansmurah #petikitajeans #petikitablouse #petikitaagent #petikitapants #dorothyjegging #dorothyjeggingmurah

Dorothy Jegging 1helai RM20 Postage : RM9 - SEM RM15 - SABAH & SARAWAK Material : Jeans Measurement: SIZE 24 PINGGANG 24 PEHA 17 PUNGGUNG 30 LABUH SELUAR 36 SIZE 26 PINGGANG 26 PEHA 18 PUNGGUNG 30 LABUH SELUAR 36 SIZE 27 PINGGANG 27 PEHA 18 PUNGGUNG 32 LABUH SELUAR 36 SIZE 28 PINGGANG 28 PEHA 19 PUNGGUNG 33 LABUH SELUAR 36 SIZE 30 PINGGANG 30 PEHA 20 PUNGGUNG 35 LABUH SELUAR 36 SIZE 32 PINGGANG 32 PEHA 20 PUNGGUNG 36 LABUH SELUAR 37 SIZE 33 PINGGANG 33 PEHA 21 PUNGGUNG 38 LABUH SELUAR 37 SIZE 34 PINGGANG 34 PEHA 21 PUNGGUNG 39 LABUH SELUAR 38 SIZE 35 PINGGANG 35 PEHA 22 PUNGGUNG 39 LABUH SELUAR 38 SIZE 36 PINGGANG 36 PEHA 32 PUNGGUNG 40 LABUH SELUAR 39 . 🚩Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources . Berminat boleh click link in bio for fast respond, whatsapp 0182480226 . #seluarrm20  #jeansrm20  #seluarmurah  #petikita  #petikitaclearancesale  #petikitaclearancestock  #clearancestockpetikita  #blousefreesize  #uitm  #jeansmurah  #seluarjeansmurah  #petikitajeans  #petikitablouse  #petikitaagent  #petikitapants  #dorothyjegging  #dorothyjeggingmurah