#aifacosmetics Instagram Stories

15,866 Stories

Top Stories

Masa breakout memang hilang arah. Semua produk serba tak kena. Keep try and error gaisss. Kami tak kata ampa pakai mb muka ampa akan licin gebu tp kami yakin kalau ampa konsisten masalah kulit ampa slow2 akan hilang.
. 
Pasaipa?? Sebab mb banyak kebaikan dia. Nak list satu2 uiii jenuh sampai esok jawabnya. .
.
❤ROSE BUDS
❤ALMOND OIL
❤CHIA SEED OIL
❤RAPEESED OIL
❤TEA TREE OIL
❤GRAPESEED OIL
❤SUNFLOWER OIL
❤LICORICE ROOT
❤RICE BRAN EXTRACT
. 
Setiap killer ingredients yg ada dlm MB semua ada function dia sendiri yg menyumbang banyak manfaat untuk kulit.
. 
Siapa ada masalah kulit tak kira jerawat, jeragat, pori terkangkang, tona tak sekata mai lekaih kita injek dengan virus #MINYAKBOONGA. Kulit dah lawa tp nak glowing pon boleh gaisss.
. 
Tak kesian ke kat kulit duk menanggung jerawat tu?? Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Masa breakout memang hilang arah. Semua produk serba tak kena. Keep try and error gaisss. Kami tak kata ampa pakai mb muka ampa akan licin gebu tp kami yakin kalau ampa konsisten masalah kulit ampa slow2 akan hilang. . Pasaipa?? Sebab mb banyak kebaikan dia. Nak list satu2 uiii jenuh sampai esok jawabnya. . . ❤ROSE BUDS ❤ALMOND OIL ❤CHIA SEED OIL ❤RAPEESED OIL ❤TEA TREE OIL ❤GRAPESEED OIL ❤SUNFLOWER OIL ❤LICORICE ROOT ❤RICE BRAN EXTRACT . Setiap killer ingredients yg ada dlm MB semua ada function dia sendiri yg menyumbang banyak manfaat untuk kulit. . Siapa ada masalah kulit tak kira jerawat, jeragat, pori terkangkang, tona tak sekata mai lekaih kita injek dengan virus #MINYAKBOONGA . Kulit dah lawa tp nak glowing pon boleh gaisss. . Tak kesian ke kat kulit duk menanggung jerawat tu?? Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Kalau apa yang korang nampak sekarang ni lebih mengembirakan hati ketahuilah tak senang tak tak mudah tau Aifa nak dapatkan skin macam sekarang
_
Make sure kelembapan kena jaga. Skincare routine kena betul kalau skin dah sesuai dgn skincare yang kita pakai tu biarkan je kita konsistan lama-lama sikit sebelum tukar skincare lain. Kalau nak tukar sekalipun make sire kita kena tahu cara yang betul
_
nak dapatkan skin yang cantik, pemakanan kita pon kita still kena jaga 
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural

Kalau apa yang korang nampak sekarang ni lebih mengembirakan hati ketahuilah tak senang tak tak mudah tau Aifa nak dapatkan skin macam sekarang _ Make sure kelembapan kena jaga. Skincare routine kena betul kalau skin dah sesuai dgn skincare yang kita pakai tu biarkan je kita konsistan lama-lama sikit sebelum tukar skincare lain. Kalau nak tukar sekalipun make sire kita kena tahu cara yang betul _ nak dapatkan skin yang cantik, pemakanan kita pon kita still kena jaga #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural 

Macam mana korang tengok make up Aifa? Ni effect mix minyak boonga  dengan foundation

#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural

Macam mana korang tengok make up Aifa? Ni effect mix minyak boonga dengan foundation #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural 

Hi korang dah balik keje ke tu? Cuba drop comment sikit nak tengok dah berapa botol korang konsistan pakai minyak boonga ni?
- 
Ada jugak yang share, cakap dah konsisten lebih dari 10 botol. Patut la nampak skin makin sihat dah glow je dari jauh

Aifa sendiri pon dah 15 botol tau. Ke ada yang sama dengan Aifa? 
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural

Hi korang dah balik keje ke tu? Cuba drop comment sikit nak tengok dah berapa botol korang konsistan pakai minyak boonga ni? - Ada jugak yang share, cakap dah konsisten lebih dari 10 botol. Patut la nampak skin makin sihat dah glow je dari jauh Aifa sendiri pon dah 15 botol tau. Ke ada yang sama dengan Aifa? #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural 

REVIEW [BM] : AIFA COSMETICS MINYAK BOONGA
•
✨ Notable ingredients :
💧 Grapeseed Oil
💧 Sunflower Oil
💧 Tea Tree Oil
•
✨ Price/Size/Volume :
RM49 for 15ml
(Mine is sponsored by @pureallure.izni. Thank you ❤)
_________________
Impressions:
This thing is ridiculously wangi! I remembered the day I received this in the mail & the moment I opened it, whew satu bilik bau bunga. Bau sedap tapi boleh jadi agak overpowering.
•
Minyak ni sangat lightweight. It is very thin, so it is very easy to spread & absorbed. It is also very moisturizing! I only need 2 drops or so for my face & neck!.
•
Pada mulanya I tak nampak apa-apa improvement pun pada my skin. But after 2 months of consistent usage I perasan my skin jadi lebih soft & nampak chok chok gitu 😍
•
Usually kalau pakai facial oil, I akan mix dengan moisturizer. Tapi sekarang ni I lagi suka pakai after moisturizer, dengan teknik ala-ala face cupping (tapi guna tangan sahaja). I belajar ni dari kak @sarini_pastels masa dia active di Twitter dulu. Kalau tak pasti nak buat macam mana, boleh refer IG kak @its.nik.nazirah juga! Dia ada buat short video tutorial on how to apply facial oil.
•
Selain daripada guna Minyak Boonga ni as facial oil, I actually use this for my hair too! I tak ada notice any major differences but it makes my hair smells divine 🥰
•
Verdict :
Repurchase? Probably.
Walaupun I tak ada masalah dengan fragrance, tapi I reallyyyy hope they can tone down the fragrance a little bit (or maybe buang terus!) because it can be pretty overwhelming 🥺
____________
#facialoil #skincarereview #skincare #skincaremalaysia #aifacosmetics #minyakboonga #BunnyChanReviews #BunnyChanAifaCosmetics

REVIEW [BM] : AIFA COSMETICS MINYAK BOONGA • ✨ Notable ingredients : 💧 Grapeseed Oil 💧 Sunflower Oil 💧 Tea Tree Oil • ✨ Price/Size/Volume : RM49 for 15ml (Mine is sponsored by @pureallure.izni.  Thank you ❤) _________________ Impressions: This thing is ridiculously wangi! I remembered the day I received this in the mail & the moment I opened it, whew satu bilik bau bunga. Bau sedap tapi boleh jadi agak overpowering. • Minyak ni sangat lightweight. It is very thin, so it is very easy to spread & absorbed. It is also very moisturizing! I only need 2 drops or so for my face & neck!. • Pada mulanya I tak nampak apa-apa improvement pun pada my skin. But after 2 months of consistent usage I perasan my skin jadi lebih soft & nampak chok chok gitu 😍 • Usually kalau pakai facial oil, I akan mix dengan moisturizer. Tapi sekarang ni I lagi suka pakai after moisturizer, dengan teknik ala-ala face cupping (tapi guna tangan sahaja). I belajar ni dari kak @sarini_pastels  masa dia active di Twitter dulu. Kalau tak pasti nak buat macam mana, boleh refer IG kak @its.nik.nazirah  juga! Dia ada buat short video tutorial on how to apply facial oil. • Selain daripada guna Minyak Boonga ni as facial oil, I actually use this for my hair too! I tak ada notice any major differences but it makes my hair smells divine 🥰 • Verdict : Repurchase? Probably. Walaupun I tak ada masalah dengan fragrance, tapi I reallyyyy hope they can tone down the fragrance a little bit (or maybe buang terus!) because it can be pretty overwhelming 🥺 ____________ #facialoil  #skincarereview  #skincare  #skincaremalaysia  #aifacosmetics  #minyakboonga  #BunnyChanReviews  #BunnyChanAifaCosmetics 

Sinonim sangat kalau tengok minyak boonga dan tengok roses ni kan. Bila tengok rose je mesti teringatkan minyak boonga betul tak? 
_
Uols tau tak yang minyak boonga ni sangat2 membantu korang untuk dapatkan skin yang sihat dan kulit lembap. Lepas je habis minyak boonga dalam botol tu make sure jangan buang bunga rose dalam tu sebelum korang buat mask tau

#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural

Sinonim sangat kalau tengok minyak boonga dan tengok roses ni kan. Bila tengok rose je mesti teringatkan minyak boonga betul tak? _ Uols tau tak yang minyak boonga ni sangat2 membantu korang untuk dapatkan skin yang sihat dan kulit lembap. Lepas je habis minyak boonga dalam botol tu make sure jangan buang bunga rose dalam tu sebelum korang buat mask tau #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural 

.
Lama sungguh sungguh Knana tak bekarya dengan tangan kepala lentok nak selfie nyelfie nie.

Gigih Knana cari lighting di tepi jendela nak bagi kilat pipi semata mata nak nunjuk lipmatte baru @aifaasyikin 👄 
Cer teka Knana pakai kaler gapo nie? 🧐

#aifacosmetics #aifalipmatte #diamondcollection #lipmatte

. Lama sungguh sungguh Knana tak bekarya dengan tangan kepala lentok nak selfie nyelfie nie. Gigih Knana cari lighting di tepi jendela nak bagi kilat pipi semata mata nak nunjuk lipmatte baru @aifaasyikin  👄 Cer teka Knana pakai kaler gapo nie? 🧐 #aifacosmetics  #aifalipmatte  #diamondcollection  #lipmatte 

Tq @aifacosmetics for the gift 
Fall in Love dengan skin sendiri bila pakai minyakk boonga , yang paling best baru try 3 hari skin dah bersinar cing cing githewww 😍
.
.
#aifacosmetics #minyakboonga 
#skinlawa #flawless #kiniviral 
#skincareroutine #skincarelover

Tq @aifacosmetics  for the gift Fall in Love dengan skin sendiri bila pakai minyakk boonga , yang paling best baru try 3 hari skin dah bersinar cing cing githewww 😍 . . #aifacosmetics  #minyakboonga  #skinlawa  #flawless  #kiniviral  #skincareroutine  #skincarelover 

Hai Mek Boonga. ❤️ So how? Puas hati tak guna minyak boonga untuk mengatasi kulit muka bermasalah. Minyak boonga tak pernah mengecewakan right?

#aifaazlan
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#naturalingredients
#aifafoundation
#caramel
#honey

Hai Mek Boonga. ❤️ So how? Puas hati tak guna minyak boonga untuk mengatasi kulit muka bermasalah. Minyak boonga tak pernah mengecewakan right? #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #naturalingredients  #aifafoundation  #caramel  #honey 

Recent Stories

𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐋𝐄𝐌𝐁𝐀𝐁 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐍𝐓𝐔𝐌𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐍𝐆𝐀 𝐑𝐎𝐒𝐄 
Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu:
🌹Nama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak.
🌹Memberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah.
🌹Mengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan.
🌹 Tidak menyumbat pori.
🌹Antibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah.
🌹Blend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting.
🌹Multifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku.
🌹Texture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai.
🌹Bau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa.
==========
𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐄
==========
✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾
✅ HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(𝘒𝘖)
✅ SAFE LAB TEST APPROVED.
.
=======================
𝐊𝐀𝐍𝐃𝐔𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐋
=======================
🌻 Sunflower Oil
🍂 Almond Oil
🌿 Tea Tree Oil
🍂Chia Seed Oil
🎋 Licorice Root
🍇 Grape Seed Oil
🍄 Marshmallow Root
🌾 Rice Bran Extract
🌹 Rose Bud
🥛Saiz : 15ml *𝑠𝑝𝑟𝑒𝑎𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑚𝑖𝑛𝑦𝑎𝑘 𝑏𝑜𝑜𝑛𝑔𝑎 📲 👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA

#minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics
#roadtohealthyskin #roadtoglassskin

𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐋𝐄𝐌𝐁𝐀𝐁 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐍𝐓𝐔𝐌𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐍𝐆𝐀 𝐑𝐎𝐒𝐄 Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu: 🌹Nama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak. 🌹Memberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah. 🌹Mengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan. 🌹 Tidak menyumbat pori. 🌹Antibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah. 🌹Blend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting. 🌹Multifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku. 🌹Texture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai. 🌹Bau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa. ========== 𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐄 ========== ✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾 ✅ HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(𝘒𝘖) ✅ SAFE LAB TEST APPROVED. . ======================= 𝐊𝐀𝐍𝐃𝐔𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐋 ======================= 🌻 Sunflower Oil 🍂 Almond Oil 🌿 Tea Tree Oil 🍂Chia Seed Oil 🎋 Licorice Root 🍇 Grape Seed Oil 🍄 Marshmallow Root 🌾 Rice Bran Extract 🌹 Rose Bud 🥛Saiz : 15ml *𝑠𝑝𝑟𝑒𝑎𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑚𝑖𝑛𝑦𝑎𝑘 𝑏𝑜𝑜𝑛𝑔𝑎 📲 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga  #minyakboongakualaterengganu  #faceoil  #aifacosmetics  #roadtohealthyskin  #roadtoglassskin 

Hai semua, pergi mana weekend ni? Tak jalan jalan ke uolss 😎

Ni ika nak share macam mana cara nak makeup menggunakan #MinyakBoonga ni. Kalau uols belum pernah buat, cubelah apply cara macam ni pulak.

Cara 1:
uolss apply dulu minyak boonga ni sebelum makeup. Jadikan sebagai base makeup.

Cara 2:
Boleh mix kan dengan foundation uolss tau. Foundation tak mudah cakey atau bercapuk dan senang nak blend.

Kalau uols jenis kulit kering nak guna foundation yang matte finishing, mix kan dulu dengan minyak boonga. Baru lah foundation elok dan kulit uolss tak terasa kering.

Selamat memboonga uolss 😊

#minyakboonga #aifacosmetics #minyakboongaklang #minyakboongamuadzam #facialoilserum #facialoilmalaysia #naturalfacialoil #floraloilmalaysia

Hai semua, pergi mana weekend ni? Tak jalan jalan ke uolss 😎 Ni ika nak share macam mana cara nak makeup menggunakan #MinyakBoonga  ni. Kalau uols belum pernah buat, cubelah apply cara macam ni pulak. Cara 1: uolss apply dulu minyak boonga ni sebelum makeup. Jadikan sebagai base makeup. Cara 2: Boleh mix kan dengan foundation uolss tau. Foundation tak mudah cakey atau bercapuk dan senang nak blend. Kalau uols jenis kulit kering nak guna foundation yang matte finishing, mix kan dulu dengan minyak boonga. Baru lah foundation elok dan kulit uolss tak terasa kering. Selamat memboonga uolss 😊 #minyakboonga  #aifacosmetics  #minyakboongaklang  #minyakboongamuadzam  #facialoilserum  #facialoilmalaysia  #naturalfacialoil  #floraloilmalaysia 

Hai kakak-kakak sayang, nak tahu apa kelebihan si comel ni pada kulit wajah kita tak?.
------
Haa klik terus gambar dibawah! Untuk ketahui keajaiban minyak boonga yang sebenar❤️ #aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics

Hai kakak-kakak sayang, nak tahu apa kelebihan si comel ni pada kulit wajah kita tak?. ------ Haa klik terus gambar dibawah! Untuk ketahui keajaiban minyak boonga yang sebenar❤️ #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics 

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat!

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat! #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

Hai sayang! Nak kenal lagi tak jenis-jenis jerawat yang agak kronik? 
Ish, takkan la awk nak tunggu masalah ni timbul dulu baru nk mencegah? Taknak kan? Haaa better cepat-cepat rawat sebelum semakin teruk gais❤️ slide tepi untuk tengok masalah jerawat.

Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

Hai sayang! Nak kenal lagi tak jenis-jenis jerawat yang agak kronik? Ish, takkan la awk nak tunggu masalah ni timbul dulu baru nk mencegah? Taknak kan? Haaa better cepat-cepat rawat sebelum semakin teruk gais❤️ slide tepi untuk tengok masalah jerawat. Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya 

Kata orang kecantikan itu buka apa yang jelas nampak di mata sahaja namun ia lahir dari dalam, so nak cantik dan kelihatan cantik please jaga tingkah laku 😉
_
Goodnight gils

#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural

Kata orang kecantikan itu buka apa yang jelas nampak di mata sahaja namun ia lahir dari dalam, so nak cantik dan kelihatan cantik please jaga tingkah laku 😉 _ Goodnight gils #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural 

AKU YANG DULU, BUKANLAH YANG SEKARANG! JERAWAT KECUT DENGAN BOONGA OIL
_
Dulu selalu je jerawat naik ke muka. Tapi sekarang no more sebab adanya Boonga Oil yang boleh mengatasi masalah jerawat. Kalau ada timbul, hat cepat cepat Boonga Oil hapus dia!
_
Dah cuba? Kalau dah meh bagi feedback 😍
_
Harga RM49 15ml with free gift and free guide ❤ 
_
_
Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

AKU YANG DULU, BUKANLAH YANG SEKARANG! JERAWAT KECUT DENGAN BOONGA OIL _ Dulu selalu je jerawat naik ke muka. Tapi sekarang no more sebab adanya Boonga Oil yang boleh mengatasi masalah jerawat. Kalau ada timbul, hat cepat cepat Boonga Oil hapus dia! _ Dah cuba? Kalau dah meh bagi feedback 😍 _ Harga RM49 15ml with free gift and free guide ❤ _ _ Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

#FEEDBACKMINYAKBOONGA 👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA

#minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics
#roadtohealthyskin #roadtoglassskin

#FEEDBACKMINYAKBOONGA  👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga  #minyakboongakualaterengganu  #faceoil  #aifacosmetics  #roadtohealthyskin  #roadtoglassskin 

Just a little drop of minyak boonga will make your skin instant glow without highlighter even more healthy and radiant. Minyak boonga contain best ingredient to moisture and keep your skin hydrate.
.
.
💸 Price - Rm49
.
📫 Postage - Rm8sm | Rm12ss
.
📲 Inquiries just kindly whatsapp kaa +60146083426 or pres link on bio

#minyakboonga #minyakboongaifacosmetic #AifaCosmetics #AifaLipmatte

Just a little drop of minyak boonga will make your skin instant glow without highlighter even more healthy and radiant. Minyak boonga contain best ingredient to moisture and keep your skin hydrate. . . 💸 Price - Rm49 . 📫 Postage - Rm8sm | Rm12ss . 📲 Inquiries just kindly whatsapp kaa +60146083426 or pres link on bio #minyakboonga  #minyakboongaifacosmetic  #AifaCosmetics  #AifaLipmatte 

𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐋𝐄𝐌𝐁𝐀𝐁 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐍𝐓𝐔𝐌𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐍𝐆𝐀 𝐑𝐎𝐒𝐄 
Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu:
🌹Nama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak.
🌹Memberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah.
🌹Mengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan.
🌹 Tidak menyumbat pori.
🌹Antibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah.
🌹Blend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting.
🌹Multifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku.
🌹Texture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai.
🌹Bau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa.
==========
𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐄
==========
✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾
✅ HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(𝘒𝘖)
✅ SAFE LAB TEST APPROVED.
.
=======================
𝐊𝐀𝐍𝐃𝐔𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐋
=======================
🌻 Sunflower Oil
🍂 Almond Oil
🌿 Tea Tree Oil
🍂Chia Seed Oil
🎋 Licorice Root
🍇 Grape Seed Oil
🍄 Marshmallow Root
🌾 Rice Bran Extract
🌹 Rose Bud
🥛Saiz : 15ml *𝑠𝑝𝑟𝑒𝑎𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑚𝑖𝑛𝑦𝑎𝑘 𝑏𝑜𝑜𝑛𝑔𝑎 📲 👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA

#minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics
#roadtohealthyskin #roadtoglassskin

𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐋𝐄𝐌𝐁𝐀𝐁 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐍𝐓𝐔𝐌𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐍𝐆𝐀 𝐑𝐎𝐒𝐄 Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu: 🌹Nama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak. 🌹Memberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah. 🌹Mengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan. 🌹 Tidak menyumbat pori. 🌹Antibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah. 🌹Blend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting. 🌹Multifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku. 🌹Texture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai. 🌹Bau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa. ========== 𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐄 ========== ✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾 ✅ HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(𝘒𝘖) ✅ SAFE LAB TEST APPROVED. . ======================= 𝐊𝐀𝐍𝐃𝐔𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐋 ======================= 🌻 Sunflower Oil 🍂 Almond Oil 🌿 Tea Tree Oil 🍂Chia Seed Oil 🎋 Licorice Root 🍇 Grape Seed Oil 🍄 Marshmallow Root 🌾 Rice Bran Extract 🌹 Rose Bud 🥛Saiz : 15ml *𝑠𝑝𝑟𝑒𝑎𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑚𝑖𝑛𝑦𝑎𝑘 𝑏𝑜𝑜𝑛𝑔𝑎 📲 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga  #minyakboongakualaterengganu  #faceoil  #aifacosmetics  #roadtohealthyskin  #roadtoglassskin 

Just a little drop of minyak boonga will make your skin instant glow without highlighter even more healthy and radiant. Minyak boonga contain best ingredient to moisture and keep your skin hydrate.
.
.
💸 Price - Rm49
.
📫 Postage - Rm8sm | Rm12ss
.
📲 Inquiries just kindly whatsapp kaa +60146083426 or pres link on bio

#minyakboonga #minyakboongaifacosmetic #AifaCosmetics #AifaLipmatte

Just a little drop of minyak boonga will make your skin instant glow without highlighter even more healthy and radiant. Minyak boonga contain best ingredient to moisture and keep your skin hydrate. . . 💸 Price - Rm49 . 📫 Postage - Rm8sm | Rm12ss . 📲 Inquiries just kindly whatsapp kaa +60146083426 or pres link on bio #minyakboonga  #minyakboongaifacosmetic  #AifaCosmetics  #AifaLipmatte 

Tips untuk kulit sihat.

Walau macam mana sekali keadaan kulit kita pun, sama ada cerah, berwarna, ada jerawat, jeragat atau freckles, hadapilah dengan konfiden. 
Jangan sesekali rasa kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai. 
Namun, tidak salah untuk kita berusaha tampil lebih yakin dengan kulit yang sihat dan cantik.

Cuba Minyak Boonga dan lihatlah hasilnya sendiri. 
#MinyakBoonga 
#aifacosmetics 
#MinyakBoongaKotaBharu 
#MinyakBoongaKelantan 
#MinyakBoongaPasirPekan 
#MinyakBoongaWakafBharu 
#MinyakBoongaTumpat 
#facialoil

Tips untuk kulit sihat. Walau macam mana sekali keadaan kulit kita pun, sama ada cerah, berwarna, ada jerawat, jeragat atau freckles, hadapilah dengan konfiden. Jangan sesekali rasa kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai. Namun, tidak salah untuk kita berusaha tampil lebih yakin dengan kulit yang sihat dan cantik. Cuba Minyak Boonga dan lihatlah hasilnya sendiri. #MinyakBoonga  #aifacosmetics  #MinyakBoongaKotaBharu  #MinyakBoongaKelantan  #MinyakBoongaPasirPekan  #MinyakBoongaWakafBharu  #MinyakBoongaTumpat  #facialoil 

Muka breakout nak mekap pon malas kan. Sayang semua jangan risau senang je nak rawat jerawat hanya jaga basic skincare dan add on minyak boonga. #Minyakboonga terkandung grapeseed oil yang mampu melawan jerawat degil dan menutup liang pori tersumbat. 
Tak percaya meh la try dulu sebotol

Www.wasap.my/60189584820/minyakboonga

COVER COD AREA 🚗 📍PUCHONG, CYBERJAYA & PUTRAJAYA

#minyakboongapuchong
#roadtoshilawshilaw
#faceoil
#aifacosmetics
#teambellefira

Muka breakout nak mekap pon malas kan. Sayang semua jangan risau senang je nak rawat jerawat hanya jaga basic skincare dan add on minyak boonga. #Minyakboonga  terkandung grapeseed oil yang mampu melawan jerawat degil dan menutup liang pori tersumbat. Tak percaya meh la try dulu sebotol Www.wasap.my/60189584820/minyakboonga COVER COD AREA 🚗 📍PUCHONG, CYBERJAYA & PUTRAJAYA #minyakboongapuchong  #roadtoshilawshilaw  #faceoil  #aifacosmetics  #teambellefira 

Mesti korang rasa pelik kan, apa kaitan minyak boonga dengan licorice root ni 
_
ok, kandungan licorice root dalam minyak boonga ni sangat-sangat penting tau, sbbnya licorice root ni la yang akan membantu mencegah jeragat dari menyerang dan membentuk pada skin korang. Selain tu, ia juga akan melembutkan skin dan akan memudarkan parut yang bertapak di muka dan yang paling best ialah whitehead dan blackhead pon blh dikurangkan. Cuba korang swipe left.

Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

Mesti korang rasa pelik kan, apa kaitan minyak boonga dengan licorice root ni _ ok, kandungan licorice root dalam minyak boonga ni sangat-sangat penting tau, sbbnya licorice root ni la yang akan membantu mencegah jeragat dari menyerang dan membentuk pada skin korang. Selain tu, ia juga akan melembutkan skin dan akan memudarkan parut yang bertapak di muka dan yang paling best ialah whitehead dan blackhead pon blh dikurangkan. Cuba korang swipe left. Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya 

Kulit berminyak? Tak tahu nak cari pelembab yang mana sesuai sebab terlalu banyak jenama? Haa! jom tengok antara pelembab yang terbaik untuk yang bermasalah kulit berminyak♥️ #aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Kulit berminyak? Tak tahu nak cari pelembab yang mana sesuai sebab terlalu banyak jenama? Haa! jom tengok antara pelembab yang terbaik untuk yang bermasalah kulit berminyak♥️ #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

Kulit berminyak? Tak tahu nak cari pelembab yang mana sesuai sebab terlalu banyak jenama? .
Haa! jom tengok antara pelembab yang terbaik untuk yang bermasalah kulit berminyak♥️ #aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Kulit berminyak? Tak tahu nak cari pelembab yang mana sesuai sebab terlalu banyak jenama? . Haa! jom tengok antara pelembab yang terbaik untuk yang bermasalah kulit berminyak♥️ #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

" FIRST DAY DAH NAMPAK GLOW, FUH! LOVE SANGAT!" Happy tak bila dapat feedback yang super-awesome macam gambar dibawah gais?

Baru sapu setitis face oil, tapi dah nampak kesannya yang sangat ketara. Masalah kulit kusam dan kering?? Jangan gelabah. Kacang je ni, face oil mampu selesaikan.

Dengan hanya menggunakan face oil minyak boonga. Kulit akan menjadi lebih bercahaya dan lembap. Tak nampak langsung kulit kusam dan sebarang cela.

Disebabkan face oil minyak boonga mengandungi minyak tumbuh - tumbuhan seperti sunflower oil, sweet almond oil dan grapeseed oil. Ia secara automatik akan mula melembapkan kulit dan menjaga skin barrier agar kekal terpelihara.

Nak citer tentang kebaikan face oil ni memang takkan habis sampai bila-bila.

Jadi, kena cuba dulu baru tahu sehebat mana kesannya. ❤️ Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

" FIRST DAY DAH NAMPAK GLOW, FUH! LOVE SANGAT!" Happy tak bila dapat feedback yang super-awesome macam gambar dibawah gais? Baru sapu setitis face oil, tapi dah nampak kesannya yang sangat ketara. Masalah kulit kusam dan kering?? Jangan gelabah. Kacang je ni, face oil mampu selesaikan. Dengan hanya menggunakan face oil minyak boonga. Kulit akan menjadi lebih bercahaya dan lembap. Tak nampak langsung kulit kusam dan sebarang cela. Disebabkan face oil minyak boonga mengandungi minyak tumbuh - tumbuhan seperti sunflower oil, sweet almond oil dan grapeseed oil. Ia secara automatik akan mula melembapkan kulit dan menjaga skin barrier agar kekal terpelihara. Nak citer tentang kebaikan face oil ni memang takkan habis sampai bila-bila. Jadi, kena cuba dulu baru tahu sehebat mana kesannya. ❤️ Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya 

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍 Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍 Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍 Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Avoid toner yang mengandungi alcohol yang tinggi. Untuk kulit kering pilih non-alcohol toner. Untuk kulit berminyak, it is better pilih toner dengan kandungan alcohol yang sedikit atau mild.

Avoid toner yang mengandungi alcohol yang tinggi. Untuk kulit kering pilih non-alcohol toner. Untuk kulit berminyak, it is better pilih toner dengan kandungan alcohol yang sedikit atau mild.

Minyak Boonga diformulasikan daripada 9 jenis bahan semulajadi yang mana setiap bahan mengandungi khasiat dan manfaat yang sangat baik untuk kulit.

Dengan harga RM49 y'alls sudah boleh memiliki Minyak Boonga yang sangat berkualiti tinggi. Mana nak cari face oil yang semurah ni y'alls??? Bukan tu jer tau, Minyak Boonga juga mempunyai 👇 ✅ HALAL JAKIM APPROVED 20190227-125215(𝘒𝘖). ✅ SAFE LAB TEST APPROVED. ✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾 ✅ NATURAL INGREDIENTS ONLY.

Semua dah ada, nak was-was apa lagi tentang minyak boonga ni y'alls?

Terlalu banyak manfaat yang diperolehi jika mengamalkan minyak boonga ni tau 😍

Dan apa pula komen mereka yang sudah menggunakan minyak boonga? 😉

#AifaCosmetics
#MinyakBoonga
#aifalipmatte
#aifafoundation
#facialoilmalaysia
#lulusKKM
#sijilHALAL
#LABtest
#naturalingredients
🆔AA0827

Minyak Boonga diformulasikan daripada 9 jenis bahan semulajadi yang mana setiap bahan mengandungi khasiat dan manfaat yang sangat baik untuk kulit. Dengan harga RM49 y'alls sudah boleh memiliki Minyak Boonga yang sangat berkualiti tinggi. Mana nak cari face oil yang semurah ni y'alls??? Bukan tu jer tau, Minyak Boonga juga mempunyai 👇 ✅ HALAL JAKIM APPROVED 20190227-125215(𝘒𝘖). ✅ SAFE LAB TEST APPROVED. ✅ KKM APPROVED : 𝑁𝑂𝑇190107506𝐾 ✅ NATURAL INGREDIENTS ONLY. Semua dah ada, nak was-was apa lagi tentang minyak boonga ni y'alls? Terlalu banyak manfaat yang diperolehi jika mengamalkan minyak boonga ni tau 😍 Dan apa pula komen mereka yang sudah menggunakan minyak boonga? 😉 #AifaCosmetics  #MinyakBoonga  #aifalipmatte  #aifafoundation  #facialoilmalaysia  #lulusKKM  #sijilHALAL  #LABtest  #naturalingredients  🆔AA0827

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat!

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat! #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat!

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. ❤️ Mudah dan cepat! #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

Salah satu punca muka berjerawat kerana kulit muka yang berminyak hingga menyebabkan pori tersumbat
. 
Bila pori tersumbat,  whitehead blackehead mula berkampung dan jerawat juga mula membiak. .
.

Minyak boonga ni menyeimbangkan pengeluaran sebum di kulit wajah kita menjadikan produk ini sangat ideal bagi mereka yang kulit berminyak dan berjerawat. .
.
Minyak boonga bukan saja boleh mengecutkan jerawat,  tapi boleh menghilangkan parut hitam/parut jerawat. .
.
Seperti testimoni sis ni, beliau terus setia hingga 3 botol minyak boonga sehingga wajah beliau bebas dari sebalang cela. Tiada lagi jerawat dan parut jerawat. Wajah jadi flawless,  lembap dan sihat. . .
.
Gais, semua orang pun boleh dapatkan kulit yg cantik dengan rutin penjagaan kulit yang betul. .
.
Nak order?

RM49 je sebotol. Boleh tahan hingga 2 bulan penggunaan. .
#minyakboonga
#minyakboongaviral
#testimoniminyakboonga
#minyakboongalover
#aifacosmetics

Salah satu punca muka berjerawat kerana kulit muka yang berminyak hingga menyebabkan pori tersumbat . Bila pori tersumbat, whitehead blackehead mula berkampung dan jerawat juga mula membiak. . . Minyak boonga ni menyeimbangkan pengeluaran sebum di kulit wajah kita menjadikan produk ini sangat ideal bagi mereka yang kulit berminyak dan berjerawat. . . Minyak boonga bukan saja boleh mengecutkan jerawat, tapi boleh menghilangkan parut hitam/parut jerawat. . . Seperti testimoni sis ni, beliau terus setia hingga 3 botol minyak boonga sehingga wajah beliau bebas dari sebalang cela. Tiada lagi jerawat dan parut jerawat. Wajah jadi flawless, lembap dan sihat. . . . Gais, semua orang pun boleh dapatkan kulit yg cantik dengan rutin penjagaan kulit yang betul. . . Nak order? RM49 je sebotol. Boleh tahan hingga 2 bulan penggunaan. . #minyakboonga  #minyakboongaviral  #testimoniminyakboonga  #minyakboongalover  #aifacosmetics 

Why Minyak Boonga?
_
Of course sebab minyak boonga ni ada almond oil dan sunflower oil dan kekuatan 2 minyak ni adalah untuk melembapkan kulit dan mengunci kandungan air di skin korang
_
Apa yang korang wajib tahu adalah pelembap akan memberi air pada kulit dan minyak akan mengunci air pada skin.

Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

Why Minyak Boonga? _ Of course sebab minyak boonga ni ada almond oil dan sunflower oil dan kekuatan 2 minyak ni adalah untuk melembapkan kulit dan mengunci kandungan air di skin korang _ Apa yang korang wajib tahu adalah pelembap akan memberi air pada kulit dan minyak akan mengunci air pada skin. Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya 

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni.
.
Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba?
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Kenali jenis2 jerawat yang dialami😥

Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni🤣

Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka🤭🤣 Nak consult dan Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Kenali jenis2 jerawat yang dialami😥 Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni🤣 Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka🤭🤣 Nak consult dan Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

Masa breakout memang hilang arah. Semua produk serba tak kena. Keep try and error gaisss. Kami tak kata ampa pakai mb muka ampa akan licin gebu tp kami yakin kalau ampa konsisten masalah kulit ampa slow2 akan hilang.
. 
Pasaipa?? Sebab mb banyak kebaikan dia. Nak list satu2 uiii jenuh sampai esok jawabnya. .
.
❤ROSE BUDS
❤ALMOND OIL
❤CHIA SEED OIL
❤RAPEESED OIL
❤TEA TREE OIL
❤GRAPESEED OIL
❤SUNFLOWER OIL
❤LICORICE ROOT
❤RICE BRAN EXTRACT
. 
Setiap killer ingredients yg ada dlm MB semua ada function dia sendiri yg menyumbang banyak manfaat untuk kulit.
. 
Siapa ada masalah kulit tak kira jerawat, jeragat, pori terkangkang, tona tak sekata mai lekaih kita injek dengan virus #MINYAKBOONGA. Kulit dah lawa tp nak glowing pon boleh gaisss.
. 
Tak kesian ke kat kulit duk menanggung jerawat tu?? Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Masa breakout memang hilang arah. Semua produk serba tak kena. Keep try and error gaisss. Kami tak kata ampa pakai mb muka ampa akan licin gebu tp kami yakin kalau ampa konsisten masalah kulit ampa slow2 akan hilang. . Pasaipa?? Sebab mb banyak kebaikan dia. Nak list satu2 uiii jenuh sampai esok jawabnya. . . ❤ROSE BUDS ❤ALMOND OIL ❤CHIA SEED OIL ❤RAPEESED OIL ❤TEA TREE OIL ❤GRAPESEED OIL ❤SUNFLOWER OIL ❤LICORICE ROOT ❤RICE BRAN EXTRACT . Setiap killer ingredients yg ada dlm MB semua ada function dia sendiri yg menyumbang banyak manfaat untuk kulit. . Siapa ada masalah kulit tak kira jerawat, jeragat, pori terkangkang, tona tak sekata mai lekaih kita injek dengan virus #MINYAKBOONGA . Kulit dah lawa tp nak glowing pon boleh gaisss. . Tak kesian ke kat kulit duk menanggung jerawat tu?? Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Jika begini lah kesan setelah mengamalkan minyak boonga, spent wang beratus pon daku relaaaa. ❤️ Jelesnya tengok skin si gadis manis ni gais.

Jangan tak tahu pula, fungsi utama minyak boonga adalah untuk melembap dan menjadikan kulit bercahaya secara semulajadi.

Minyak boonga mengandungi banyak bahan-bahan tumbuh-tumbuhan seperti sunflower oil, sweet almond oil, grapeseed oil dan banyak lagi gais.

Sungguh! Tak rugi mengamalkan minyak boonga. Harga mampu milik dan berkualiti. ❤️
.
.
Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

Jika begini lah kesan setelah mengamalkan minyak boonga, spent wang beratus pon daku relaaaa. ❤️ Jelesnya tengok skin si gadis manis ni gais. Jangan tak tahu pula, fungsi utama minyak boonga adalah untuk melembap dan menjadikan kulit bercahaya secara semulajadi. Minyak boonga mengandungi banyak bahan-bahan tumbuh-tumbuhan seperti sunflower oil, sweet almond oil, grapeseed oil dan banyak lagi gais. Sungguh! Tak rugi mengamalkan minyak boonga. Harga mampu milik dan berkualiti. ❤️ . . Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya 

#FEEDBACKMINYAKBOONGA 👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA
www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA

#minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics
#roadtohealthyskin #roadtoglassskin

#FEEDBACKMINYAKBOONGA  👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga  #minyakboongakualaterengganu  #faceoil  #aifacosmetics  #roadtohealthyskin  #roadtoglassskin 

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. ❤️
. 
Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama -
. 
1)A great-great moisturiser.
Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah.
. 
2)Mengurangi kerutan pada wajah.
Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti.
. 
3)Sebagai pembersih wajah.
Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas.
. 
4)Sebagai makeup primer.
Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak.
. 
5)Menutup liang pori. 
Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori.
. 
6)Mengecutkan jerawat.
Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. . 
7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. 
Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum.
. 
So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. .

#minyakboonga
#aifacosmetics
#aifaazlancosmetics 
#minyakboogakuantan

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. ❤️ . Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama - . 1)A great-great moisturiser. Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah. . 2)Mengurangi kerutan pada wajah. Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti. . 3)Sebagai pembersih wajah. Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas. . 4)Sebagai makeup primer. Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak. . 5)Menutup liang pori. Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori. . 6)Mengecutkan jerawat. Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. . 7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum. . So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. . #minyakboonga  #aifacosmetics  #aifaazlancosmetics  #minyakboogakuantan 

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ye tak try gais. 
Check this out gais. ❤️ wasap.my/601132240366/minyakboonga

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ye tak try gais. Check this out gais. ❤️ wasap.my/601132240366/minyakboonga #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients 

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN"

Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu😍

Siapa lagi nak Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN" Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu😍 Siapa lagi nak Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

Chemical exfoliation.

Contoh AHA adalah Lactic Acid.

Contoh BHA adalah Salicylic Acid.

So, if you guys beli apa apa produk skincare and nak tackle masalah tertentu, refer ingredients produk tersebut dan tengok apa fungsi nya.

Minyak Boonga adalah face oil yang sangat bagus untuk merawat kulit selepas kita exfoliate muka. Sebagai contoh, tea tree oil dalam Minyak Boonga mampu merawat jerawat untuk menjadi kecut dengan syarat, dipakai secara berterusan.

#MinyakBoonga 
#aifacosmetics 
#MinyakBoongaKotaBharu 
#MinyakBoongaKelantan 
#MinyakBoongaPasirPekan 
#MinyakBoongaWakafBharu 
#MinyakBoongaTumpat 
#facialoil

Chemical exfoliation. Contoh AHA adalah Lactic Acid. Contoh BHA adalah Salicylic Acid. So, if you guys beli apa apa produk skincare and nak tackle masalah tertentu, refer ingredients produk tersebut dan tengok apa fungsi nya. Minyak Boonga adalah face oil yang sangat bagus untuk merawat kulit selepas kita exfoliate muka. Sebagai contoh, tea tree oil dalam Minyak Boonga mampu merawat jerawat untuk menjadi kecut dengan syarat, dipakai secara berterusan. #MinyakBoonga  #aifacosmetics  #MinyakBoongaKotaBharu  #MinyakBoongaKelantan  #MinyakBoongaPasirPekan  #MinyakBoongaWakafBharu  #MinyakBoongaTumpat  #facialoil 

“Makeup yang cantik dan smooth terhasil dari based yang mantap “

Gojes semua makeup main taruk Foundation terus atau jage based makeup terlebih dahulu ? 
Kalau tak jage based makeup , pakai Foundation mahai2 pun belum tentu dapat effect glowy , natural , smooth tau . 
Jangan lupa pakai minyakboonga sebelum makeup dan mix kan dalam Foundation tau . Nanti effect dia kebabom sampai silau mata orang lalu sebelah kita tau .

Based mantap  makeup pun meletopss❤️ Www.wasap.my/60189584820/minyakboonga

#minyakboonga
#minyakboongapuchong
#faceoil
#aifacosmetics
#teambellefira

“Makeup yang cantik dan smooth terhasil dari based yang mantap “ Gojes semua makeup main taruk Foundation terus atau jage based makeup terlebih dahulu ? Kalau tak jage based makeup , pakai Foundation mahai2 pun belum tentu dapat effect glowy , natural , smooth tau . Jangan lupa pakai minyakboonga sebelum makeup dan mix kan dalam Foundation tau . Nanti effect dia kebabom sampai silau mata orang lalu sebelah kita tau . Based mantap  makeup pun meletopss❤️ Www.wasap.my/60189584820/minyakboonga #minyakboonga  #minyakboongapuchong  #faceoil  #aifacosmetics  #teambellefira 

Nampak macam best je kalau pakai minyak boonga ni 🤔

#aifacosmetics
#teamaifaazlan
#facialoil
#halal
#kkmapproved
#labtest
#kotabharu

Nampak macam best je kalau pakai minyak boonga ni 🤔 #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #facialoil  #halal  #kkmapproved  #labtest  #kotabharu 

Khasiat ROSEBUD Yang terkandung di dalam Minyak BooNGA 🌹
.
Retail Rm49/sgd24
.
To Purchase
👉 Physical store Butik Lovethatshawl (UBC, JB)
.
👉 ONLINE purchase (Click link in bio) choose option  SELF collect if u want to collect at Butik ✌️
.
👉 COD (contact our authorized seller #aifafidotarian)
.
👉join team DM us 😘
.
#Aifacosmetics #aifacosmeticsfidota #minyakboonga🌹#kkmapprove #minyakboongajohor #faceoil #minyakboongasingapore #naturalingredients

Khasiat ROSEBUD Yang terkandung di dalam Minyak BooNGA 🌹 . Retail Rm49/sgd24 . To Purchase 👉 Physical store Butik Lovethatshawl (UBC, JB) . 👉 ONLINE purchase (Click link in bio) choose option SELF collect if u want to collect at Butik ✌️ . 👉 COD (contact our authorized seller #aifafidotarian ) . 👉join team DM us 😘 . #Aifacosmetics  #aifacosmeticsfidota  #minyakboonga🌹 #kkmapprove  #minyakboongajohor  #faceoil  #minyakboongasingapore  #naturalingredients 

Kulit muka tak flawless?
Kulit berjerawat?
Kulit kusam?
.
Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Kulit muka tak flawless?
Kulit berjerawat?
Kulit kusam?
.
Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Kulit muka tak flawless?
Kulit berjerawat?
Kulit kusam?
.
Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew.
.
Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss!

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga  #facialoil  #minyakboongaaifa  #minyakboongaaifacosmetics  #aifacosmetics  #kulitchingching  #healthyskin  #kulitlembap  #merawatkulit  #kulitsihat  #glowing  #flawless  #kulitcantik  #skingebu  #melembapkankulit  #minyakboongawangi  #kecutkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #makeuptahanlama  #mencantikkankulit  #stokisminyakboonga  #stokisMachang  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #openagentgold  #opendropship  #sititehabeauty 

Fungsi utama minyak boonga adalah lebih kepada melembap dan menganjalkan kulit wajah kerana kandungan sunflower oil dan sweet almond oil lebih banyak didapati dalam sebotol minyak boonga.

Tapi disebabkan minyak boonga juga mengandungi tea tree oil dan beberapa bahan-bahan lain yang membantu mengecutkan jerawat. So, minyak boonga juga sesuai untuk anda yang mempunyai kulit berjerawat.

#AifaCosmetics
#MinyakBoonga
#aifalipmatte
#aifafoundation
#facialoilmalaysia
#lulusKKM
#sijilHALAL
#LABtest
#naturalingredients
🆔AA0827
#minyakboongaLabuan

Fungsi utama minyak boonga adalah lebih kepada melembap dan menganjalkan kulit wajah kerana kandungan sunflower oil dan sweet almond oil lebih banyak didapati dalam sebotol minyak boonga. Tapi disebabkan minyak boonga juga mengandungi tea tree oil dan beberapa bahan-bahan lain yang membantu mengecutkan jerawat. So, minyak boonga juga sesuai untuk anda yang mempunyai kulit berjerawat. #AifaCosmetics  #MinyakBoonga  #aifalipmatte  #aifafoundation  #facialoilmalaysia  #lulusKKM  #sijilHALAL  #LABtest  #naturalingredients  🆔AA0827 #minyakboongaLabuan 

Ada orang takut minyak? Kenapa perlu takut minyak? 
MINYAK TU SAHABAT BAIK KULIT TAU. JADI TAK PERLU TAKUT! 
Tak caya? Jom berdamping dengan minyak boonga sekarang. Jane yakin kulit korang akan lebih lembap, glowing dan berseri.

NAK CUBA BUKTIKAN SENDIRI? JANGAN TUNGGU LAGI. 
Jom tekan link www.wassap.my/60195330523/NakMinyakBoonga

Jika dahulu, face oil di pandang sepi. Namun kini tidak lagi sejak wujudnya minyak boonga dalam dunia kecantikan.

Face oil ni adalah sejenis moisturiser yang berbentuk oil, minyak boonga ni diformulasikan daripada 9 jenis minyak daripada bahan natural.

Bahan utama minyak boonga ni fokus kepada masalah kulit kusam dan kering. Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat pula jangan takut untuk menggunakan minyak boonga kerana minyak boonga ni juga  mengandungi tea tree oil yang bagus untuk mengurangkan masalah jerawat.

Nak tahu best ke tak minyak boonga ni kena lar cuba di kulit sendiri dahulu😉 
#AifaCosmetics
#MinyakBoonga
#aifalipmatte
#aifafoundation
#facialoilmalaysia
#lulusKKM
#sijilHALAL
#LABtest
#naturalingredients
🆔AA0827
#MinyakBoongaLabuan

Ada orang takut minyak? Kenapa perlu takut minyak? MINYAK TU SAHABAT BAIK KULIT TAU. JADI TAK PERLU TAKUT! Tak caya? Jom berdamping dengan minyak boonga sekarang. Jane yakin kulit korang akan lebih lembap, glowing dan berseri. NAK CUBA BUKTIKAN SENDIRI? JANGAN TUNGGU LAGI. Jom tekan link www.wassap.my/60195330523/NakMinyakBoonga Jika dahulu, face oil di pandang sepi. Namun kini tidak lagi sejak wujudnya minyak boonga dalam dunia kecantikan. Face oil ni adalah sejenis moisturiser yang berbentuk oil, minyak boonga ni diformulasikan daripada 9 jenis minyak daripada bahan natural. Bahan utama minyak boonga ni fokus kepada masalah kulit kusam dan kering. Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat pula jangan takut untuk menggunakan minyak boonga kerana minyak boonga ni juga mengandungi tea tree oil yang bagus untuk mengurangkan masalah jerawat. Nak tahu best ke tak minyak boonga ni kena lar cuba di kulit sendiri dahulu😉 #AifaCosmetics  #MinyakBoonga  #aifalipmatte  #aifafoundation  #facialoilmalaysia  #lulusKKM  #sijilHALAL  #LABtest  #naturalingredients  🆔AA0827 #MinyakBoongaLabuan 

Fungsi utama minyak boonga adalah untuk melembap dan menjadikan kulit bercahaya secara semulajadi.

Minyak boonga diformulasikan daripada 9 jenis minyak asli tumbuh-tumbuhan semulajadi yang sangat baik untuk kulit kita.

#AifaCosmetics
#MinyakBoonga
#aifalipmatte
#aifafoundation
#facialoilmalaysia
#lulusKKM
#sijilHALAL
#LABtest
#naturalingredients
🆔AA0827
#minyakboongaLabuan

Fungsi utama minyak boonga adalah untuk melembap dan menjadikan kulit bercahaya secara semulajadi. Minyak boonga diformulasikan daripada 9 jenis minyak asli tumbuh-tumbuhan semulajadi yang sangat baik untuk kulit kita. #AifaCosmetics  #MinyakBoonga  #aifalipmatte  #aifafoundation  #facialoilmalaysia  #lulusKKM  #sijilHALAL  #LABtest  #naturalingredients  🆔AA0827 #minyakboongaLabuan 

Since ramai yang tak tahu pon macam mana keadaan kulit bila ditanya, so hari ni jom kita check
.
First of all, korang cuci muka macam biasa. Tak kisah la guna pencuci muka ataupun just guna air je lepas tu korang bilas macam biasa and then. Tunggu 1-2 jam (Jangan apply skincare atau apa-apa produk sekalipun)
.
Lepas tu tengok la skin korang macam mana
1. Kalau rasa berminyak, tu maksudnya skin korang jenis yang berminyak
2. Kalau rasa kering, gatal-gatal tu malsudnya kulit korang jenis yang kering
3. Kalau hanya kawasan t-zone je yang berminyak tu maksudnya jenis kulit kombinasi
4. Kalau rasa biasa je dan selesa tu maksudnya jenis kulit normal
.
Yang pastinya korang wajib pakai moisturizer tau, jadi macam mana nak pilih? Sebab moisturizer pon ada beberapa jenis termasuk la jenis cream, gel dan losyen

1. KULIT NORMAL
- Pilih la moisturizer yang hydrating untuk pastikan kulit korang sentiasa lembab. Atau pun korang boleh pilih moisturizer dengan hyaluronic acid yang mampu menjadikan kulit anda gebu dan struktur kulit yang baik

2. KULIT KERING
- Moisturizer yang terbaik untuk korang ialah yang mengandungi bahan-bahan hydaring seperti hyaluronic acid, glycerine, shea butter, lanolin dan ceramides

3. KULIT KOMBINASI
- Penting untuk korang gunakan moisturizer yang tak terlalu berat tapi masih sesuai untuk mengekalkan kelembapan kulit. Jadi korang kena pilih yang jenis oil-free moisturizer yang mempunyai glycerine dan hyaluronic acid tetapi yang berstuktur ringan seperti gel

4. KULIT BERMINYAK
- Minyak berlebihan pada kulit akan menyebabkan pori tersumbat sebab lah penting untuk remove dulu minyak dan buat double cleansing oil. Jadi, korang kena pilih moisturizer yang jenis water base, non-comedogenic, non-acnegenic atau oil-free
.
Sebelum korang pilih skincare wajib untuk korang tahu dulu skin types dan ingredients 😘
.
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Since ramai yang tak tahu pon macam mana keadaan kulit bila ditanya, so hari ni jom kita check . First of all, korang cuci muka macam biasa. Tak kisah la guna pencuci muka ataupun just guna air je lepas tu korang bilas macam biasa and then. Tunggu 1-2 jam (Jangan apply skincare atau apa-apa produk sekalipun) . Lepas tu tengok la skin korang macam mana 1. Kalau rasa berminyak, tu maksudnya skin korang jenis yang berminyak 2. Kalau rasa kering, gatal-gatal tu malsudnya kulit korang jenis yang kering 3. Kalau hanya kawasan t-zone je yang berminyak tu maksudnya jenis kulit kombinasi 4. Kalau rasa biasa je dan selesa tu maksudnya jenis kulit normal . Yang pastinya korang wajib pakai moisturizer tau, jadi macam mana nak pilih? Sebab moisturizer pon ada beberapa jenis termasuk la jenis cream, gel dan losyen 1. KULIT NORMAL - Pilih la moisturizer yang hydrating untuk pastikan kulit korang sentiasa lembab. Atau pun korang boleh pilih moisturizer dengan hyaluronic acid yang mampu menjadikan kulit anda gebu dan struktur kulit yang baik 2. KULIT KERING - Moisturizer yang terbaik untuk korang ialah yang mengandungi bahan-bahan hydaring seperti hyaluronic acid, glycerine, shea butter, lanolin dan ceramides 3. KULIT KOMBINASI - Penting untuk korang gunakan moisturizer yang tak terlalu berat tapi masih sesuai untuk mengekalkan kelembapan kulit. Jadi korang kena pilih yang jenis oil-free moisturizer yang mempunyai glycerine dan hyaluronic acid tetapi yang berstuktur ringan seperti gel 4. KULIT BERMINYAK - Minyak berlebihan pada kulit akan menyebabkan pori tersumbat sebab lah penting untuk remove dulu minyak dan buat double cleansing oil. Jadi, korang kena pilih moisturizer yang jenis water base, non-comedogenic, non-acnegenic atau oil-free . Sebelum korang pilih skincare wajib untuk korang tahu dulu skin types dan ingredients 😘 . #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Macam mana nak uruskan kulit yang berjerawat atau bila dah start naik jerawat?
.
Ok for me, benda basic yang paling penting untuk korang jaga ialah korang perlu jaga basic skincare korang 
1. cleanser
2. toner
3. acne gel
4. moisturizer
5. sun screen
.
Wajib korang jaga benda basic ni dulu tau. Please please and please jangan guna banyak sangat product pada satu masa bila muka dah start breakout. Cari ingredient yang sesuai dan yang tak sesuai. Contohnya, untuk pencuci muka korang cari yang jenis gel sebab die boleh kekalkan kita punya PH kulit
.
Sama jugak dengan toner, cari toner yang low PH value. Elakkan toner yang boleh memedihkan dan menyebabkan kulit kering. Sebabnya bila kulit terlalu kering pon akan menyebabkan kulit menjadi sensitif
.
Korang boleh cari acne gel di farmasi ke di guardian ke atau di Watson contohnya retinol, decalin-t, oxy. Boleh je pkai y mana-mana pon janji korang rasa selesa
.
Minyakboonga. Kenapa minyak boonga? Sebab dalam minyak boonga ni sendiri pon ada tea tree oil dan yang paling penting minyak boonga ni senang meresap
.
Last sekali, pakai sun screen. Benda ni sangat-sangat penting supaya skin  tak terlalu terdedah dengan pancaran atau sinaran uv. Sebelum pentingkan make up lebih baik kita pentingkan skincare .
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Macam mana nak uruskan kulit yang berjerawat atau bila dah start naik jerawat? . Ok for me, benda basic yang paling penting untuk korang jaga ialah korang perlu jaga basic skincare korang 1. cleanser 2. toner 3. acne gel 4. moisturizer 5. sun screen . Wajib korang jaga benda basic ni dulu tau. Please please and please jangan guna banyak sangat product pada satu masa bila muka dah start breakout. Cari ingredient yang sesuai dan yang tak sesuai. Contohnya, untuk pencuci muka korang cari yang jenis gel sebab die boleh kekalkan kita punya PH kulit . Sama jugak dengan toner, cari toner yang low PH value. Elakkan toner yang boleh memedihkan dan menyebabkan kulit kering. Sebabnya bila kulit terlalu kering pon akan menyebabkan kulit menjadi sensitif . Korang boleh cari acne gel di farmasi ke di guardian ke atau di Watson contohnya retinol, decalin-t, oxy. Boleh je pkai y mana-mana pon janji korang rasa selesa . Minyakboonga. Kenapa minyak boonga? Sebab dalam minyak boonga ni sendiri pon ada tea tree oil dan yang paling penting minyak boonga ni senang meresap . Last sekali, pakai sun screen. Benda ni sangat-sangat penting supaya skin tak terlalu terdedah dengan pancaran atau sinaran uv. Sebelum pentingkan make up lebih baik kita pentingkan skincare . #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Hai peminqt facial oil. Facial oil a.k.a minyak boonga by @aifacosmetics tak sama tau dengan facial oil yang lain. Minyak Boonga ni memang target untuk korang yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit berminyak dan yang ada masalah kulit la
.
Sebabnya, minyak boonga ni akan bantu untuk baiki skin barrier korang dan akan mengeimbangkan kelembapan kulit .
Basic untuk dapatkan skin yang sihat ni sebenarnya adalah kelembapan sahaja tau. Aifa Sangat-sangat recommend untuk korang try minyak boonga ni
.
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Hai peminqt facial oil. Facial oil a.k.a minyak boonga by @aifacosmetics  tak sama tau dengan facial oil yang lain. Minyak Boonga ni memang target untuk korang yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit berminyak dan yang ada masalah kulit la . Sebabnya, minyak boonga ni akan bantu untuk baiki skin barrier korang dan akan mengeimbangkan kelembapan kulit . Basic untuk dapatkan skin yang sihat ni sebenarnya adalah kelembapan sahaja tau. Aifa Sangat-sangat recommend untuk korang try minyak boonga ni . #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Hi korang dah balik keje ke tu? Cuba drop comment sikit nak tengok dah berapa botol korang konsistan pakai minyak boonga ni?
- 
Ada jugak yang share, cakap dah konsisten lebih dari 10 botol. Patut la nampak skin makin sihat dah glow je dari jauh

Aifa sendiri pon dah 15 botol tau. Ke ada yang sama dengan Aifa? 
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Hi korang dah balik keje ke tu? Cuba drop comment sikit nak tengok dah berapa botol korang konsistan pakai minyak boonga ni? - Ada jugak yang share, cakap dah konsisten lebih dari 10 botol. Patut la nampak skin makin sihat dah glow je dari jauh Aifa sendiri pon dah 15 botol tau. Ke ada yang sama dengan Aifa? #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

See how fine the texters #MinyakBoonga. Seriesly nampak ringan sangat texture minyak boonga ni sebab tu kalau, mix dengan foundation pon takde hal
-
Apply je sebelum make up untuk dapatkan effect make up yang gebu 
#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

See how fine the texters #MinyakBoonga . Seriesly nampak ringan sangat texture minyak boonga ni sebab tu kalau, mix dengan foundation pon takde hal - Apply je sebelum make up untuk dapatkan effect make up yang gebu #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Macam mana korang tengok make up Aifa? Ni effect mix minyak boonga  dengan foundation

#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Macam mana korang tengok make up Aifa? Ni effect mix minyak boonga dengan foundation #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Sinonim sangat kalau tengok minyak boonga dan tengok roses ni kan. Bila tengok rose je mesti teringatkan minyak boonga betul tak? 
_
Uols tau tak yang minyak boonga ni sangat2 membantu korang untuk dapatkan skin yang sihat dan kulit lembap. Lepas je habis minyak boonga dalam botol tu make sure jangan buang bunga rose dalam tu sebelum korang buat mask tau

#aifaazlan 
#minyakboonga 
#aifalipmatte 
#aifacosmetics 
#teamaifaazlan 
#teamaifaazlan 
#aifaazlancosmetics 
#luluskkm
#natural 
#minyakboogakuantan

Sinonim sangat kalau tengok minyak boonga dan tengok roses ni kan. Bila tengok rose je mesti teringatkan minyak boonga betul tak? _ Uols tau tak yang minyak boonga ni sangat2 membantu korang untuk dapatkan skin yang sihat dan kulit lembap. Lepas je habis minyak boonga dalam botol tu make sure jangan buang bunga rose dalam tu sebelum korang buat mask tau #aifaazlan  #minyakboonga  #aifalipmatte  #aifacosmetics  #teamaifaazlan  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #natural  #minyakboogakuantan 

Awak ada alami masalah kulit muka sama seperti dibawah tak? Jika iya! Nah ambik minyak boonga dan apply sekitar kulit bermasalah awak tu.

Jangan risau, minyak boonga hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi jer. Ia tidak akan memberi kesan yang tidak elok bahkan menjadikan kulit lembap dan sihat. ❤️ Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘

#brigtheningTreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor  #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #SangkarMovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin  #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #DramaSweetDreams #lelakimuyangdulu #DemiRindumu #puteriyangditukar #TerimaAkuSeadanya

Awak ada alami masalah kulit muka sama seperti dibawah tak? Jika iya! Nah ambik minyak boonga dan apply sekitar kulit bermasalah awak tu. Jangan risau, minyak boonga hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi jer. Ia tidak akan memberi kesan yang tidak elok bahkan menjadikan kulit lembap dan sihat. ❤️ Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order 😘 #brigtheningTreatment  #hydratingcleansinggel  #glowoil  #boongaoil  #boongaoiljohor  #minyakboongajohor  #minyakboongakotatinggi  #aifalipmatte  #SangkarMovie  #glowingskin  #aifalipmattekotatinggi  #skincarelover  #neelofa  #aifacosmetics  #roadtoglassskin  #mirafilzah  #faceoil  #flawlessskin  #dramasangat  #aifalipmattejohor  #facialoil  #sarasajeeda  #facialoilmalaysia  #DramaSweetDreams  #lelakimuyangdulu  #DemiRindumu  #puteriyangditukar  #TerimaAkuSeadanya