#bawalbidang45 Instagram Posts

315,004 Posts

Top Posts

Pening lah nak carik Bawal warna soft cream yang senang bentuk! semua lembik 😭
.
Jangan sedih! Meh Kak Aten bantu korang!! Korang just tekan link dekat bio! Available bidang 48,50,55! Paling best! Jaminan 💯💯 Senang bentuk!
.
CODE BRC : SOFT CREAM 
STATUS: AVAILABLE 48,50,55 [nak beli borong pon boleh 😚]
. .
.
.
#bawalchiffonaritachi #bawalchiffonvoile #bawalchiffoncrepe #bawalchiffonsakura #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk⠀
#bawalheavychiffon #bawalantikedut #bawalantistarch #bawalcotton #bawalsenangbentuk #bawaltravel #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #tutorialbawal #tutorialbawallabuh #tutorialshawl #tutorialtudungbawal #tudungbidang50 #tutorialtudunglabuh #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudunglabuh #bawalsenangiron #bawalmudahiron #tudungstudent

Pening lah nak carik Bawal warna soft cream yang senang bentuk! semua lembik 😭 . Jangan sedih! Meh Kak Aten bantu korang!! Korang just tekan link dekat bio! Available bidang 48,50,55! Paling best! Jaminan 💯💯 Senang bentuk! . CODE BRC : SOFT CREAM STATUS: AVAILABLE 48,50,55 [nak beli borong pon boleh 😚] . . . . #bawalchiffonaritachi  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffoncrepe  #bawalchiffonsakura  #bawalchiffonmurah  #bawalmudahbentuk ⠀ #bawalheavychiffon  #bawalantikedut  #bawalantistarch  #bawalcotton  #bawalsenangbentuk  #bawaltravel  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawallabuh  #tutorialbawal  #tutorialbawallabuh  #tutorialshawl  #tutorialtudungbawal  #tudungbidang50  #tutorialtudunglabuh  #tudungbidang60  #tudungbidang55  #tudunglabuh  #bawalsenangiron  #bawalmudahiron  #tudungstudent 

Let us focus on the positives and support each other to keep improving! 🥰
.
credit facebook@worldhijabday
.
#spreadlovenothate
.
1) Dirs Gallery
No.193, Jln Tuanku Abdul Rahman KL (10am - 8pm)
.
2) Dirs Gallery
Lot S123C, 1 Utama Shopping Centre PJ (10am - 10pm)
.
3) http://dirs.my
.
#bawalwarisan #bawalno1 #bawaljepun #bawalasli #bawalbidang45 #oneutama #bawallovers #bawalplain #bawalkelantan #japanesevoile #bawalpremium #bawalpremiumvoile #bawaloriginal #tudungbawal #bawalswarovski #swarovskicrystals #crystalsfromswarovski #swarovski #jalantar #bidang45 #bawalsulam #inner #shawlchiffon #shawllovers #shawlswarovski #bmc

Let us focus on the positives and support each other to keep improving! 🥰 . credit facebook@worldhijabday  . #spreadlovenothate  . 1) Dirs Gallery No.193, Jln Tuanku Abdul Rahman KL (10am - 8pm) . 2) Dirs Gallery Lot S123C, 1 Utama Shopping Centre PJ (10am - 10pm) . 3) http://dirs.my . #bawalwarisan  #bawalno1  #bawaljepun  #bawalasli  #bawalbidang45  #oneutama  #bawallovers  #bawalplain  #bawalkelantan  #japanesevoile  #bawalpremium  #bawalpremiumvoile  #bawaloriginal  #tudungbawal  #bawalswarovski  #swarovskicrystals  #crystalsfromswarovski  #swarovski  #jalantar  #bidang45  #bawalsulam  #inner  #shawlchiffon  #shawllovers  #shawlswarovski  #bmc 

Tutorial Bawal Starla #StyleYourBawal
_
Style ini hanya perlukan 2 pin sahaja untuk nampak kemas & cantik. Style Bawal Shawl yang sangat mudah dipakai. Tak ambil masa yang lama pun, 1 minit je dah siap. Selamat mencuba 😍
_
Koleksi Raya Eps release pada 10 MAY | JUMAAT | 10 MALAM. Harga promosi ramadhan bermula malam ini hingga ahad sahaja!

Tutorial Bawal Starla #StyleYourBawal  _ Style ini hanya perlukan 2 pin sahaja untuk nampak kemas & cantik. Style Bawal Shawl yang sangat mudah dipakai. Tak ambil masa yang lama pun, 1 minit je dah siap. Selamat mencuba 😍 _ Koleksi Raya Eps release pada 10 MAY | JUMAAT | 10 MALAM. Harga promosi ramadhan bermula malam ini hingga ahad sahaja!

Bawal Voile🎈
- material best gila tak terlalu lembut tak terlalu keras
- senang bentuk💯
- bidang45
- warna limited n lawa2 semuanya😍
- Rm10✨
#bawal#bawalvoile#bawalmurah#bawalcantik#bawalplain#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalovers

Bawal Voile🎈 - material best gila tak terlalu lembut tak terlalu keras - senang bentuk💯 - bidang45 - warna limited n lawa2 semuanya😍 - Rm10✨ #bawal #bawalvoile #bawalmurah #bawalcantik #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalovers 

TUTORIAL BAWAL RUBU CLASSIC
.
Siapa yang dah bosan dengan gaya bawal yg biasa, boleh try style bawal mcm ni. Sangat moden dan sesuai untuk digayakan ketika hari raya nanti 🤗 Selamat mencuba.
.
@jieha_iqbal wearing Bawal Rubu code Cadburry bidang 48 😍

TUTORIAL BAWAL RUBU CLASSIC . Siapa yang dah bosan dengan gaya bawal yg biasa, boleh try style bawal mcm ni. Sangat moden dan sesuai untuk digayakan ketika hari raya nanti 🤗 Selamat mencuba. . @jieha_iqbal  wearing Bawal Rubu code Cadburry bidang 48 😍

Clearance Stock‼️Clearance Stock‼️
.
💃3 Pieces more to let go! 💃
.
🌹TudungSouk Plain
🌹Colour Available: Black n Teal Blue(Size L), Firebricks (Size M) .
🌹Soft and no iron needed
. 
Kindly pm me for details📲
.
.
.
#tudungbawal #tudungmurah #tudungcantik #bawallovers💋 #tudungborong #borongtudungmurah #bawalprinted #bawalmurah #bawalcotton #bawalcottonplain #bawalcottonprinted #bawalbidang45 #onlineshopping #igshopmurah #bawalcornskin #bawalcornskinprinted #tudungsouk #openorder #teamAFCIRCLE01056

Clearance Stock‼️Clearance Stock‼️ . 💃3 Pieces more to let go! 💃 . 🌹TudungSouk Plain 🌹Colour Available: Black n Teal Blue(Size L), Firebricks (Size M) . 🌹Soft and no iron needed . Kindly pm me for details📲 . . . #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungcantik  #bawallovers💋  #tudungborong  #borongtudungmurah  #bawalprinted  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalcottonplain  #bawalcottonprinted  #bawalbidang45  #onlineshopping  #igshopmurah  #bawalcornskin  #bawalcornskinprinted  #tudungsouk  #openorder  #teamAFCIRCLE01056 

Enam (6) kelebihan Bawal Serene
__
1. Seratus peratus senang bentuk.
2. Tidak jarang (Inner biasa dah cukup)
3. Material tak keras & tak tebal & tak panas.
4. Pakai Style apa pun tetap nampak kemas.
5. Ada 3 bidang (45/50/55). Harga sama!
6. Tidak mudah kedut & selesa tahap maksima.
__
📲 Click link ws di bio utk order

Enam (6) kelebihan Bawal Serene __ 1. Seratus peratus senang bentuk. 2. Tidak jarang (Inner biasa dah cukup) 3. Material tak keras & tak tebal & tak panas. 4. Pakai Style apa pun tetap nampak kemas. 5. Ada 3 bidang (45/50/55). Harga sama! 6. Tidak mudah kedut & selesa tahap maksima. __ 📲 Click link ws di bio utk order

Nahh kak Aten belanja contoh OOTD yang smart! Ni kalau @nrl_ed masuk CONTEST OOTD PALING SMART ni. 90% untuk menang tu tinggi taw!
.
So korang yang belom OOTD, Boleh ambek idea dari sini ok! Ed wearing BRC code Nude Brown! So cantik n classic 😘♥️😚
.
.
. .
.
#bawalchiffonaritachi #bawalchiffonvoile #bawalchiffoncrepe #bawalchiffonsakura #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk
#bawalheavychiffon #bawalantikedut #bawalantistarch #bawalcotton #bawalsenangbentuk #bawaltravel #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #tutorialbawal #tutorialbawallabuh #tutorialshawl #tutorialtudungbawal #tudungbidang50 #tutorialtudunglabuh #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudunglabuh #bawalsenangiron #bawalmudahiron #tudungstudent

Nahh kak Aten belanja contoh OOTD yang smart! Ni kalau @nrl_ed  masuk CONTEST OOTD PALING SMART ni. 90% untuk menang tu tinggi taw! . So korang yang belom OOTD, Boleh ambek idea dari sini ok! Ed wearing BRC code Nude Brown! So cantik n classic 😘♥️😚 . . . . . #bawalchiffonaritachi  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffoncrepe  #bawalchiffonsakura  #bawalchiffonmurah  #bawalmudahbentuk  #bawalheavychiffon  #bawalantikedut  #bawalantistarch  #bawalcotton  #bawalsenangbentuk  #bawaltravel  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawallabuh  #tutorialbawal  #tutorialbawallabuh  #tutorialshawl  #tutorialtudungbawal  #tudungbidang50  #tutorialtudunglabuh  #tudungbidang60  #tudungbidang55  #tudunglabuh  #bawalsenangiron  #bawalmudahiron  #tudungstudent 

Recent Posts

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ??
.
1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 
2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 
3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 
4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 
5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti

So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘
.
.

Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️
.
.

#hscolovers
#bawalchiffonvoilemurah
#tudungsenangbentuk
#bawalvoilemurah 
#tudungbawalbidang45 
#tudungbawal
#tudungcantik
#bawalplain
#bawalbidang45 
#bawalchiffonplain 
#bawalchiffonborong
#tudungonline
#bidang50
#bawalviral 
#bawalraya 
#tudunglabuh 
#tudungchiffon 
#tudungariani 
#neelofa 
#uitmshahalam 
#uitmmachang 
#uitmpuncakalam 
#mirafilzah 
#uitmdungun 
#uitm 
#uitmseriiskandar 
#uitmsegamat 
#uitmjengka 
#uitmdihatiku 
#uqashasenrose

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ?? . 1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘 . . Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️ . . #hscolovers  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungsenangbentuk  #bawalvoilemurah  #tudungbawalbidang45  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonborong  #tudungonline  #bidang50  #bawalviral  #bawalraya  #tudunglabuh  #tudungchiffon  #tudungariani  #neelofa  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #mirafilzah  #uitmdungun  #uitm  #uitmseriiskandar  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmdihatiku  #uqashasenrose 

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ??
.
1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 
2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 
3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 
4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 
5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti

So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘
.
.

Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️
.
.

#hscolovers
#bawalchiffonvoilemurah
#tudungsenangbentuk
#bawalvoilemurah 
#tudungbawalbidang45 
#tudungbawal
#tudungcantik
#bawalplain
#bawalbidang45 
#bawalchiffonplain 
#bawalchiffonborong
#tudungonline
#bidang50
#bawalviral 
#bawalraya 
#tudunglabuh 
#tudungchiffon 
#tudungariani 
#neelofa 
#uitmshahalam 
#uitmmachang 
#uitmpuncakalam 
#mirafilzah 
#uitmdungun 
#uitm 
#uitmseriiskandar 
#uitmsegamat 
#uitmjengka 
#uitmdihatiku 
#uqashasenrose

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ?? . 1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘 . . Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️ . . #hscolovers  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungsenangbentuk  #bawalvoilemurah  #tudungbawalbidang45  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonborong  #tudungonline  #bidang50  #bawalviral  #bawalraya  #tudunglabuh  #tudungchiffon  #tudungariani  #neelofa  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #mirafilzah  #uitmdungun  #uitm  #uitmseriiskandar  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmdihatiku  #uqashasenrose 

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ??
.
1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 
2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 
3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 
4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 
5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti

So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘
.
.

Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️
.
.

#hscolovers
#bawalchiffonvoilemurah
#tudungsenangbentuk
#bawalvoilemurah 
#tudungbawalbidang45 
#tudungbawal
#tudungcantik
#bawalplain
#bawalbidang45 
#bawalchiffonplain 
#bawalchiffonborong
#tudungonline
#bidang50
#bawalviral 
#bawalraya 
#tudunglabuh 
#tudungchiffon 
#tudungariani 
#neelofa 
#uitmshahalam 
#uitmmachang 
#uitmpuncakalam 
#mirafilzah 
#uitmdungun 
#uitm 
#uitmseriiskandar 
#uitmsegamat 
#uitmjengka 
#uitmdihatiku 
#uqashasenrose

Ape yang best pasal bawal chiffon by hayascarft.co nie ?? . 1) Tak jarang , kemas & sangat-sangat selesa bila pakai 2) Material kain yang kita guna ialah Chiffon Voile double hicon bukan (chiffon hicon) , mudah sangat digosok & dibentuk 3) Bidang standard (bidang 45) just nice tak labuh sangat & tak singkat sangat 4) Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna 5) Harga yang murah dan sangat berpatutan setanding dengan kualiti So uguysss WAJIB ade sehelai sorang ok😘 . . Untuk order boleh terus WhatsApp 0195639802/tekan link di bio IG ❤️ . . #hscolovers  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungsenangbentuk  #bawalvoilemurah  #tudungbawalbidang45  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonborong  #tudungonline  #bidang50  #bawalviral  #bawalraya  #tudunglabuh  #tudungchiffon  #tudungariani  #neelofa  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #mirafilzah  #uitmdungun  #uitm  #uitmseriiskandar  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmdihatiku  #uqashasenrose 

BAWAL LV
.
Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤
.
.
💸 PRICE
✓ RM28/PCS
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE
.
.
✔CUSTOME MADE
✔BOLEH REQUEST KALER KAIN
✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

BAWAL LV . Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤ . . 💸 PRICE ✓ RM28/PCS 📪 POSTAGE ✓RM9(SM) || RM12(SS) 💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE . . ✔CUSTOME MADE ✔BOLEH REQUEST KALER KAIN ✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

BAWAL LV
.
Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤
.
.
💸 PRICE
✓ RM28/PCS
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE
.
.
✔CUSTOME MADE
✔BOLEH REQUEST KALER KAIN
✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

BAWAL LV . Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤ . . 💸 PRICE ✓ RM28/PCS 📪 POSTAGE ✓RM9(SM) || RM12(SS) 💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE . . ✔CUSTOME MADE ✔BOLEH REQUEST KALER KAIN ✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

[ COMBO ALERT ]
.
if dah bgtahu combo tu apa maksudnyaa ? of course harga lagi mur mur kan ☺️
.
Combo Apa Tu ❓❔❓❔
.
Dengan pembelian Combo 2pcs Blouse awak boleh dapat dgn harga RM 135 jurrrr, postage  SM free, tapi if SS add RM 5/each !
.
.
bukan biasa biasa punya combo ni, dah jangan tunggu lama lama. Grab yours now !
.
.
.
.
🔹 WA admin for more details /purchase (link at bio)🔹

[ COMBO ALERT ] . if dah bgtahu combo tu apa maksudnyaa ? of course harga lagi mur mur kan ☺️ . Combo Apa Tu ❓❔❓❔ . Dengan pembelian Combo 2pcs Blouse awak boleh dapat dgn harga RM 135 jurrrr, postage SM free, tapi if SS add RM 5/each ! . . bukan biasa biasa punya combo ni, dah jangan tunggu lama lama. Grab yours now ! . . . . 🔹 WA admin for more details /purchase (link at bio)🔹

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️
.
3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉
.
Bawal Heavy Chiffon bidang 50
.
WHATSAPP SAHAJA 0139957087
.
✔️Senang bentuk
✔️Pastel & Lovely colours
✔️Bidang 50
✔️Square scarf
.
✅1pc - RM15/pc
-
💄exclude postage
.
#bawalchiffon#tudungbawalchiffon#heavychiffon #bawalplain #bawalplainmurah #bawalchiffonplain #bawalmudahbentuk #bawalplainlabuh #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #terlajaklaris  #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instafamous #tudungonline #tudungcantik #tudungplain #tudungmuslimah #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50
#bawalbidang45 #bawalchiffon #byzettyscarf #opendropship #openfordropship #dropship

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️ . 3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉 . Bawal Heavy Chiffon bidang 50 . WHATSAPP SAHAJA 0139957087 . ✔️Senang bentuk ✔️Pastel & Lovely colours ✔️Bidang 50 ✔️Square scarf . ✅1pc - RM15/pc - 💄exclude postage . #bawalchiffon #tudungbawalchiffon #heavychiffon  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalchiffonplain  #bawalmudahbentuk  #bawalplainlabuh  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #terlajaklaris  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #instafamous  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungplain  #tudungmuslimah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain  #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50  #bawalbidang45  #bawalchiffon  #byzettyscarf  #opendropship  #openfordropship  #dropship 

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️
.
3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉
.
Bawal Heavy Chiffon bidang 50
.
WHATSAPP SAHAJA 0139957087
.
✔️Senang bentuk
✔️Pastel & Lovely colours
✔️Bidang 50
✔️Square scarf
.
✅1pc - RM15/pc
-
💄exclude postage
.
#bawalchiffon#tudungbawalchiffon#heavychiffon #bawalplain #bawalplainmurah #bawalchiffonplain #bawalmudahbentuk #bawalplainlabuh #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #terlajaklaris  #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instafamous #tudungonline #tudungcantik #tudungplain #tudungmuslimah #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50
#bawalbidang45 #bawalchiffon #byzettyscarf #opendropship #openfordropship #dropship

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️ . 3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉 . Bawal Heavy Chiffon bidang 50 . WHATSAPP SAHAJA 0139957087 . ✔️Senang bentuk ✔️Pastel & Lovely colours ✔️Bidang 50 ✔️Square scarf . ✅1pc - RM15/pc - 💄exclude postage . #bawalchiffon #tudungbawalchiffon #heavychiffon  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalchiffonplain  #bawalmudahbentuk  #bawalplainlabuh  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #terlajaklaris  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #instafamous  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungplain  #tudungmuslimah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain  #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50  #bawalbidang45  #bawalchiffon  #byzettyscarf  #opendropship  #openfordropship  #dropship 

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️
.
3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉
.
Bawal Heavy Chiffon bidang 50
.
WHATSAPP SAHAJA 0139957087
.
✔️Senang bentuk
✔️Pastel & Lovely colours
✔️Bidang 50
✔️Square scarf
.
✅1pc - RM15/pc
-
💄exclude postage
.
#bawalchiffon#tudungbawalchiffon#heavychiffon #bawalplain #bawalplainmurah #bawalchiffonplain #bawalmudahbentuk #bawalplainlabuh #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #terlajaklaris  #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instafamous #tudungonline #tudungcantik #tudungplain #tudungmuslimah #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50
#bawalbidang45 #bawalchiffon #byzettyscarf #opendropship #openfordropship #dropship

‼️‼️‼️COMBO DEALS‼️‼️‼️ . 3PCS RM50 FREE POSTAGE 🎊🎉 . Bawal Heavy Chiffon bidang 50 . WHATSAPP SAHAJA 0139957087 . ✔️Senang bentuk ✔️Pastel & Lovely colours ✔️Bidang 50 ✔️Square scarf . ✅1pc - RM15/pc - 💄exclude postage . #bawalchiffon #tudungbawalchiffon #heavychiffon  #bawalplain  #bawalplainmurah  #bawalchiffonplain  #bawalmudahbentuk  #bawalplainlabuh  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #terlajaklaris  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #instafamous  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungplain  #tudungmuslimah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalplain  #tudunglabuhmalaysia  #tudungbawalbidang50  #bawalbidang45  #bawalchiffon  #byzettyscarf  #opendropship  #openfordropship  #dropship 

Bawal 
Detail:
-RM38
*bawal asli(+RM20)
-bawal kain berkualiti
-warna boleh request 
Postage: RM8/RM12ss
More detail whatsapp 0148025601

http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh

#bawal #bawalmurah #bawalbidang45 #bawaltabur #bawalexclusive #bawalswarovski #bawalasli #bawallover #bawalborong #tudungbawalmurah #tudungbawalkelantan #bawalairis #bawalmanik #swarovski #dmc#hotfixcrystals #berlianmurah #berliantampal #berliantabur

Bawal Detail: -RM38 *bawal asli(+RM20) -bawal kain berkualiti -warna boleh request Postage: RM8/RM12ss More detail whatsapp 0148025601 http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh #bawal  #bawalmurah  #bawalbidang45  #bawaltabur  #bawalexclusive  #bawalswarovski  #bawalasli  #bawallover  #bawalborong  #tudungbawalmurah  #tudungbawalkelantan  #bawalairis  #bawalmanik  #swarovski  #dmc #hotfixcrystals  #berlianmurah  #berliantampal  #berliantabur 

Bawal 
Detail:
-RM38
*bawal asli(+RM20)
-bawal kain berkualiti
-warna boleh request 
Postage: RM8/RM12ss
More detail whatsapp 0148025601

http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh

#bawal #bawalmurah #bawalbidang45 #bawaltabur #bawalexclusive #bawalswarovski #bawalasli #bawallover #bawalborong #tudungbawalmurah #tudungbawalkelantan #bawalairis #bawalmanik #swarovski #dmc#hotfixcrystals #berlianmurah #berliantampal #berliantabur

Bawal Detail: -RM38 *bawal asli(+RM20) -bawal kain berkualiti -warna boleh request Postage: RM8/RM12ss More detail whatsapp 0148025601 http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh #bawal  #bawalmurah  #bawalbidang45  #bawaltabur  #bawalexclusive  #bawalswarovski  #bawalasli  #bawallover  #bawalborong  #tudungbawalmurah  #tudungbawalkelantan  #bawalairis  #bawalmanik  #swarovski  #dmc #hotfixcrystals  #berlianmurah  #berliantampal  #berliantabur 

Bawal 
Detail:
-RM38
*bawal asli(+RM20)
-bawal kain berkualiti
-warna boleh request 
Postage: RM8/RM12ss
More detail whatsapp 0148025601

http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh

#bawal #bawalmurah #bawalbidang45 #bawaltabur #bawalexclusive #bawalswarovski #bawalasli #bawallover #bawalborong #tudungbawalmurah #tudungbawalkelantan #bawalairis #bawalmanik #swarovski #dmc#hotfixcrystals #berlianmurah #berliantampal #berliantabur

Bawal Detail: -RM38 *bawal asli(+RM20) -bawal kain berkualiti -warna boleh request Postage: RM8/RM12ss More detail whatsapp 0148025601 http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh #bawal  #bawalmurah  #bawalbidang45  #bawaltabur  #bawalexclusive  #bawalswarovski  #bawalasli  #bawallover  #bawalborong  #tudungbawalmurah  #tudungbawalkelantan  #bawalairis  #bawalmanik  #swarovski  #dmc #hotfixcrystals  #berlianmurah  #berliantampal  #berliantabur 

Bawal 
Detail:
-RM38
*bawal asli(+RM20)
-bawal kain berkualiti
-warna boleh request 
Postage: RM8/RM12ss
More detail whatsapp 0148025601

http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh

#bawal #bawalmurah #bawalbidang45 #bawaltabur #bawalexclusive #bawalswarovski #bawalasli #bawallover #bawalborong #tudungbawalmurah #tudungbawalkelantan #bawalairis #bawalmanik #swarovski #dmc#hotfixcrystals #berlianmurah #berliantampal #berliantabur

Bawal Detail: -RM38 *bawal asli(+RM20) -bawal kain berkualiti -warna boleh request Postage: RM8/RM12ss More detail whatsapp 0148025601 http://wasap.my/60148025601/bawaljulianachejusoh #bawal  #bawalmurah  #bawalbidang45  #bawaltabur  #bawalexclusive  #bawalswarovski  #bawalasli  #bawallover  #bawalborong  #tudungbawalmurah  #tudungbawalkelantan  #bawalairis  #bawalmanik  #swarovski  #dmc #hotfixcrystals  #berlianmurah  #berliantampal  #berliantabur 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Lee style❤️
.
.
RM8 sehelai
.
Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘
.
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Lee style❤️ . . RM8 sehelai . Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘 . . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Lee style❤️
.
.
RM8 sehelai
.
Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘
.
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Lee style❤️ . . RM8 sehelai . Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘 . . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Bulat style❤️
.
.
RM8 sehelai
.
Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘
.
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Bulat style❤️ . . RM8 sehelai . Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘 . . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Kampung style❤️
.
.
RM8 sehelai
.
Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘
.
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Kampung style❤️ . . RM8 sehelai . Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘 . . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Elegant style❤️
.
.
RM8 sehelai
.
Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘
.
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Elegant style❤️ . . RM8 sehelai . Berminat boleh dm sis atau direct tekan link bio😘 . . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸
.
.
Simple style❤️
.
.
RM8 sehelai
.

#bawalcottonvoile#bawalkelantan#bawalplain#bawalsejuk#bawalviral#bawalbidang45#bawalbesut#bawalcottonplain#bawalsenangbentuk#bawalshawlplain#bawalovers

Bawal Cotton bidang 45 boleh di pelbagaikan style.🌸 . . Simple style❤️ . . RM8 sehelai . #bawalcottonvoile #bawalkelantan #bawalplain #bawalsejuk #bawalviral #bawalbidang45 #bawalbesut #bawalcottonplain #bawalsenangbentuk #bawalshawlplain #bawalovers 

Hi #LZAngles semua, awak dah dapatkan Bawal Luna belum? Banyak warna basic, sweet pastel dan warna bold yang bakal ceriakan hari awak giteww
.

Yang penting material chiffon voile ni memang senang bentuk, minimal iron diperlukan, tahan lasak dan flowy cantik bila digayakan
.

Ada special Combo untuk pembelian 3 helai dan ke atas, superrr jimat. Boleh ajak officemate, classmate, roomate dan jiran, saudara mara untuk shopping ramai2 skali 😆
.
Whatsapp 01127417930 untuk dapatkan Bawal Luna sekarang!
.
.
#bawalpalingselesa #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoile #bawalmudahbentuk #bawalvoile #tutorialhijab #tutorialbawal #tudungchiffon #bawalantistarch #bawalsenangbentuk #tudungbidang45 #bawalchiffonsakura #bawalantikedut #bawalsenangiron #bawalmudahiron #bawaltravel #bawalbidang45 #printedbawal #bawallovers #squarescarf #bawalprinted #bawalviral #bawalcantik #tudungonline #sayajualtudungbawal #sayapakaibawal #teambawal #bawalplain

Hi #LZAngles  semua, awak dah dapatkan Bawal Luna belum? Banyak warna basic, sweet pastel dan warna bold yang bakal ceriakan hari awak giteww . Yang penting material chiffon voile ni memang senang bentuk, minimal iron diperlukan, tahan lasak dan flowy cantik bila digayakan . Ada special Combo untuk pembelian 3 helai dan ke atas, superrr jimat. Boleh ajak officemate, classmate, roomate dan jiran, saudara mara untuk shopping ramai2 skali 😆 . Whatsapp 01127417930 untuk dapatkan Bawal Luna sekarang! . . #bawalpalingselesa  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonvoile  #bawalmudahbentuk  #bawalvoile  #tutorialhijab  #tutorialbawal  #tudungchiffon  #bawalantistarch  #bawalsenangbentuk  #tudungbidang45  #bawalchiffonsakura  #bawalantikedut  #bawalsenangiron  #bawalmudahiron  #bawaltravel  #bawalbidang45  #printedbawal  #bawallovers  #squarescarf  #bawalprinted  #bawalviral  #bawalcantik  #tudungonline  #sayajualtudungbawal  #sayapakaibawal  #teambawal  #bawalplain 

Awak suka yang kanan (Luna in Berry) atau yang kiri (Luna in Army)?
.
.
Yang penting bawal on point & maintain behave seharian 😆

Awak suka yang kanan (Luna in Berry) atau yang kiri (Luna in Army)? . . Yang penting bawal on point & maintain behave seharian 😆

Awak suka yang kanan (Luna in Berry) atau yang kiri (Luna in Army)?
.
.
Yang penting bawal on point & maintain behave seharian 😆

Awak suka yang kanan (Luna in Berry) atau yang kiri (Luna in Army)? . . Yang penting bawal on point & maintain behave seharian 😆

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 :
.
•Harga:
1-20 helai = RM16 sehelai
(Tak termasuk postage)
.
•Material:
Heavy Chiffon .
•Ukuran:
+-53 inci
.
•Jahit tepi:
Baby seam, bucu tajam
.
❗️Please read:
.
• Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. 
Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja.
.
•Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab.
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawalchiffonplain #bawalbidang45 #bawalchiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffon45 #bawalbidang50 #bawalchiffonbidang50 #bawalheavychiffonbidang50 #bawalheavychiffon50 #bawalbidang60 #bawalchiffonbidang60 #bawalheavychiffonbidang60 #bawalheavychiffon60 #bawalplainborong #tudungborong #bawalchiffonborong #bawalheavychiffonborong

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 : . •Harga: 1-20 helai = RM16 sehelai (Tak termasuk postage) . •Material: Heavy Chiffon . •Ukuran: +-53 inci . •Jahit tepi: Baby seam, bucu tajam . ❗️Please read: . • Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja. . •Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab. . . #bawalheavychiffon  #bawalheavychiffonmurah  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlabuh  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffonplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonbidang45  #bawalheavychiffonbidang45  #bawalheavychiffon45  #bawalbidang50  #bawalchiffonbidang50  #bawalheavychiffonbidang50  #bawalheavychiffon50  #bawalbidang60  #bawalchiffonbidang60  #bawalheavychiffonbidang60  #bawalheavychiffon60  #bawalplainborong  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #bawalheavychiffonborong 

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 :
.
•Harga:
1-20 helai = RM16 sehelai
(Tak termasuk postage)
.
•Material:
Heavy Chiffon .
•Ukuran:
+-53 inci
.
•Jahit tepi:
Baby seam, bucu tajam
.
❗️Please read:
.
• Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. 
Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja.
.
•Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab.
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawalchiffonplain #bawalbidang45 #bawalchiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffon45 #bawalbidang50 #bawalchiffonbidang50 #bawalheavychiffonbidang50 #bawalheavychiffon50 #bawalbidang60 #bawalchiffonbidang60 #bawalheavychiffonbidang60 #bawalheavychiffon60 #bawalplainborong #tudungborong #bawalchiffonborong #bawalheavychiffonborong

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 : . •Harga: 1-20 helai = RM16 sehelai (Tak termasuk postage) . •Material: Heavy Chiffon . •Ukuran: +-53 inci . •Jahit tepi: Baby seam, bucu tajam . ❗️Please read: . • Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja. . •Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab. . . #bawalheavychiffon  #bawalheavychiffonmurah  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlabuh  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffonplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonbidang45  #bawalheavychiffonbidang45  #bawalheavychiffon45  #bawalbidang50  #bawalchiffonbidang50  #bawalheavychiffonbidang50  #bawalheavychiffon50  #bawalbidang60  #bawalchiffonbidang60  #bawalheavychiffonbidang60  #bawalheavychiffon60  #bawalplainborong  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #bawalheavychiffonborong 

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 :
.
•Harga:
1-20 helai = RM16 sehelai
(Tak termasuk postage)
.
•Material:
Heavy Chiffon .
•Ukuran:
+-53 inci
.
•Jahit tepi:
Baby seam, bucu tajam
.
❗️Please read:
.
• Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. 
Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja.
.
•Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab.
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawalchiffonplain #bawalbidang45 #bawalchiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffon45 #bawalbidang50 #bawalchiffonbidang50 #bawalheavychiffonbidang50 #bawalheavychiffon50 #bawalbidang60 #bawalchiffonbidang60 #bawalheavychiffonbidang60 #bawalheavychiffon60 #bawalplainborong #tudungborong #bawalchiffonborong #bawalheavychiffonborong

BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 : . •Harga: 1-20 helai = RM16 sehelai (Tak termasuk postage) . •Material: Heavy Chiffon . •Ukuran: +-53 inci . •Jahit tepi: Baby seam, bucu tajam . ❗️Please read: . • Warna-warna utk gambar Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 ini TIDAK BOLEH digunapakai utk tudung lain. Hanya utk Bawal Heavy Chiffon BIDANG 50 sahaja. . •Contohnya, order Bidang 60 guna colour Bidang 50 yang Bidang 60 tak ada. Kami tidak bertanggungjawab. . . #bawalheavychiffon  #bawalheavychiffonmurah  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlabuh  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffonplain  #bawalbidang45  #bawalchiffonbidang45  #bawalheavychiffonbidang45  #bawalheavychiffon45  #bawalbidang50  #bawalchiffonbidang50  #bawalheavychiffonbidang50  #bawalheavychiffon50  #bawalbidang60  #bawalchiffonbidang60  #bawalheavychiffonbidang60  #bawalheavychiffon60  #bawalplainborong  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #bawalheavychiffonborong 

BAWAL LV
.
Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤
.
.
💸 PRICE
✓ RM28/PCS
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE
.
.
✔CUSTOME MADE
✔BOLEH REQUEST KALER KAIN
✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

BAWAL LV . Promosi FREE POSTAGE dengan belian combo 4pcs RM100 masih berjalan lagi taw. boleh campur2 design pulak tu. tak ke berbaloi2 sangat tu??? PROMO kali ni memang SHOOO HOTTTT taw,so tunggu apa lagi. LEKAS GRAB PROMO!! ❤❤ . . 💸 PRICE ✓ RM28/PCS 📪 POSTAGE ✓RM9(SM) || RM12(SS) 💸BUY 4PCS RM100 + FREE POSTAGE . . ✔CUSTOME MADE ✔BOLEH REQUEST KALER KAIN ✔BOLEH REQUEST DESIGN BATU . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

"tengok ni! Bawak tido pun tadehal!" 😂
.
Amboi happy betul dia bilaa dapat pakai tudung idaman hati. Puas hati sangat katanya dengan tudung heavy chiffon ni. Syukur💕
.
To order
Whatsapp 013-6035100
Atau klik link di Bio ✨
.
.
.
#teamDhuhaHijab #rfiyaahijab #teamRfiyaaHijab #bawalheavychiffon  #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalmurah #tudungmurah #tudunglabuh #tudungraya #bawal #bawalchiffonmurah  #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawal #tudunglabuhraya #tudungnikah #tudungbridesmaid #tudungbawalborong #tudungborong #bawalinstant

"tengok ni! Bawak tido pun tadehal!" 😂 . Amboi happy betul dia bilaa dapat pakai tudung idaman hati. Puas hati sangat katanya dengan tudung heavy chiffon ni. Syukur💕 . To order Whatsapp 013-6035100 Atau klik link di Bio ✨ . . . #teamDhuhaHijab  #rfiyaahijab  #teamRfiyaaHijab  #bawalheavychiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang45  #bawalbidang60  #bawalmurah  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungraya  #bawal  #bawalchiffonmurah  #bawalheavychiffon  #bawalcotton  #tudungbawal  #tudunglabuhraya  #tudungnikah  #tudungbridesmaid  #tudungbawalborong  #tudungborong  #bawalinstant 

[1 WEEK OPEN PREORDER BAWAL MANES]
-
Yang tak sempat nak Grab warna Fav #bawalManés utk batch sebelum-sebelum ni, ada GOOD NEWS BAWAL MANES OPEN PREORDER SEKARANG! 😱😱😱
.
.
Kenapa wajib dapatkan Bawal Manés ni secepatnya?
.
☑️ MATERIAL KOREAN CHIFFON
.
Kalau korang biasa pakai tudung bawal material chiffon, korang akan rasa paling selesa pakai tudung material ni! #HWBawalManés sangat ringan, sejuk, dan tak tebal.
.
☑️ AWNING TERBENTUK DENGAN DUA JARI
.
Buat pemakai tegar bawal chiffon, memang guna dua jari je dah terbentuk! Tapi kalau yang harian biasa pakai tudung material cotton, lain ceritalah hehe. Tak boleh samakan dengan yang baru berjinak dan yang dah expert!
.
☑️ AVAILABLE DALAM BIDANG 48, 50, 55
.
Ops, perasan tak saiz apa yang susah nak cari? Bidang 48 girls! Siapa lambat memang melepaslah. Bidang 50 dan bidang 55 kita pula memang sangat labuh! Bidang 55 macam bidang 60 tauuu.
.
☑️ 2 BUCU BULAT 2 BUCU TAJAM
.
Macam-macam gaya boleh buat girls kalau tudung jenis ni! Sebut je gaya apa nak.
.
☑️ 16 WARNA RAMBANG MATA
.
Semua warna yang kita pilih baik warna bold atau pastel semuanya sangat meruntun jiwa! Confirm rambang mata sis nak pilih hihi.
.
☑️ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE TAK KIRA SAIZ
.
Bunyi macam tak murah sangat tapi tak mahal juga.
.
Tapi tapi tapi
.
KITA ADA HARGA COMBO TERLAJAK MURAH!
.
❗ ️4 HELAI RM 100 ❗️
❗ ️4 HELAI RM 100 ❗️
❗️ 4 HELAI RM 100 ❗️
.
Jimat berapa awak?
.
JIMAT RM 40 TAU BUKAN SIKIT TU!
.
Amacam deal kita?
.
Dah berkenan silalah buat tindakan dengan pantas sebab stock limited!
.
For order :
WHATSAP 0138546310 UNTUK RESPON PANTAS
.
.
#bawalmanes
#bawalchiffon
#bawalmudahbentuk
#bawalmurah
#bawallovers
#bawalbidang55
#bawalbidang50
#bawalbidang48
#bawalbidang45

[1 WEEK OPEN PREORDER BAWAL MANES] - Yang tak sempat nak Grab warna Fav #bawalManés  utk batch sebelum-sebelum ni, ada GOOD NEWS BAWAL MANES OPEN PREORDER SEKARANG! 😱😱😱 . . Kenapa wajib dapatkan Bawal Manés ni secepatnya? . ☑️ MATERIAL KOREAN CHIFFON . Kalau korang biasa pakai tudung bawal material chiffon, korang akan rasa paling selesa pakai tudung material ni! #HWBawalManés  sangat ringan, sejuk, dan tak tebal. . ☑️ AWNING TERBENTUK DENGAN DUA JARI . Buat pemakai tegar bawal chiffon, memang guna dua jari je dah terbentuk! Tapi kalau yang harian biasa pakai tudung material cotton, lain ceritalah hehe. Tak boleh samakan dengan yang baru berjinak dan yang dah expert! . ☑️ AVAILABLE DALAM BIDANG 48, 50, 55 . Ops, perasan tak saiz apa yang susah nak cari? Bidang 48 girls! Siapa lambat memang melepaslah. Bidang 50 dan bidang 55 kita pula memang sangat labuh! Bidang 55 macam bidang 60 tauuu. . ☑️ 2 BUCU BULAT 2 BUCU TAJAM . Macam-macam gaya boleh buat girls kalau tudung jenis ni! Sebut je gaya apa nak. . ☑️ 16 WARNA RAMBANG MATA . Semua warna yang kita pilih baik warna bold atau pastel semuanya sangat meruntun jiwa! Confirm rambang mata sis nak pilih hihi. . ☑️ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE TAK KIRA SAIZ . Bunyi macam tak murah sangat tapi tak mahal juga. . Tapi tapi tapi . KITA ADA HARGA COMBO TERLAJAK MURAH! . ❗ ️4 HELAI RM 100 ❗️ ❗ ️4 HELAI RM 100 ❗️ ❗️ 4 HELAI RM 100 ❗️ . Jimat berapa awak? . JIMAT RM 40 TAU BUKAN SIKIT TU! . Amacam deal kita? . Dah berkenan silalah buat tindakan dengan pantas sebab stock limited! . For order : WHATSAP 0138546310 UNTUK RESPON PANTAS . . #bawalmanes  #bawalchiffon  #bawalmudahbentuk  #bawalmurah  #bawallovers  #bawalbidang55  #bawalbidang50  #bawalbidang48  #bawalbidang45 

Citer sebelum nak tidor malam nii, agen submit order 6 KODI BAWAL AWNING CHIFFON ZAL BIDANG 45 
Jomm kejarr impian, awak nak berapa kodi tu? 
Berminat boleh roger http://www.wasap.my/60162390281/bawalawningchiffonzal

#bawal
#bawalviral 
#bawalscuba 
#bawalplain 
#bawalawning 
#bawalinstant 
#bawalmurah 
#bawalborong 
#bawalbidang45 
#bawalawningscuba 
#Bawalinstantawning 
#bawalawningchiffon

Citer sebelum nak tidor malam nii, agen submit order 6 KODI BAWAL AWNING CHIFFON ZAL BIDANG 45 Jomm kejarr impian, awak nak berapa kodi tu? Berminat boleh roger http://www.wasap.my/60162390281/bawalawningchiffonzal #bawal  #bawalviral  #bawalscuba  #bawalplain  #bawalawning  #bawalinstant  #bawalmurah  #bawalborong  #bawalbidang45  #bawalawningscuba  #Bawalinstantawning  #bawalawningchiffon 

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌 . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌 . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌
.
.
FOR ORDER :
SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆
.
❤ATAU DIRECT
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
📲WS 013 999 5748
.
.
#bawalbridemaids #bawalplain #bawalkelantan #bawalmurah #bawalborongmurah #bawalkelantanborong #bawalpremium #bawalborong #tudungborong #tudungbawal #tudungbawalkelantan #bawalovers #tutorialbawal #bawaltutorial #like4like #follow4follow #bawalsenangbentuk #ootdbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawaldiamondmurah #bawaldiamondborong #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalcantik #bawalno1 #bawaltrendy #bawalviral

mana nak dapat kan tudung yang nak ikut selera anak tekak kita. nak kaler ape,design macam tu macam ni. dengan kami dont worry,korang boleh request nak kaler ape,dan design batu macam mana. 👌 . . FOR ORDER : SCREENSHOOT & TEKAN LINK DI BIO👆 . ❤ATAU DIRECT 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 📲WS 013 999 5748 . . #bawalbridemaids  #bawalplain  #bawalkelantan  #bawalmurah  #bawalborongmurah  #bawalkelantanborong  #bawalpremium  #bawalborong  #tudungborong  #tudungbawal  #tudungbawalkelantan  #bawalovers  #tutorialbawal  #bawaltutorial  #like4like  #follow4follow  #bawalsenangbentuk  #ootdbawal  #bawaldiamond  #bawaltabur  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondborong  #bawaltaburmurah  #bawaltaburborong  #bawalbidang45  #bawalbidang55  #bawalcantik  #bawalno1  #bawaltrendy  #bawalviral 

.
SIAPA LOVE DENGAN PINKY PURPLE NI? 💖
.
.
“Kak Jia, warna ala2 pink or purple ada tak?”.
“Sis, boleh suggest tak warna ala pink yang sesuai dengan baju saya ni”.
.
.
soalan yang selalu Sis Jia dapat & dont worry, kita tolong & jawab dengan mudah! .
.
Kita ada 5 pilihan warna ala2 pink ni, yang selalu pemesh Maroon wine laa! everytime kita restock cepat habis! haaaaa yang lenlain tu pun stock nak surut2 dah😅.
☑️Maroon wine.
☑️Heather.
☑️Candy.
☑️Opal Purple.
☑️Tea Rose.
.
.
korang dah aim ke nak yang mana satu idaman kalbu tu? 👻👻👻
.
.

MEH CECEPAT WS KITA♥️ or komen dm/drop no tepon . nanti Kak Jia reply lelaju♥️.
.
.

#ootd #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonvoile #bawalchiffonsakura #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk
#bawalheavychiffon #bawalantikedut #bawalantistarch #bawalcotton #bawalsenangbentuk #bawaltravel #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #tutorialbawal #tutorialbawallabuh #tutorialshawl #tutorialtudungbawal #tudungbidang50 #tutorialtudunglabuh #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudunglabuh #bawalsenangiron  #bawalmudahiron #tudungstudent #handsock #handsockmurah

. SIAPA LOVE DENGAN PINKY PURPLE NI? 💖 . . “Kak Jia, warna ala2 pink or purple ada tak?”. “Sis, boleh suggest tak warna ala pink yang sesuai dengan baju saya ni”. . . soalan yang selalu Sis Jia dapat & dont worry, kita tolong & jawab dengan mudah! . . Kita ada 5 pilihan warna ala2 pink ni, yang selalu pemesh Maroon wine laa! everytime kita restock cepat habis! haaaaa yang lenlain tu pun stock nak surut2 dah😅. ☑️Maroon wine. ☑️Heather. ☑️Candy. ☑️Opal Purple. ☑️Tea Rose. . . korang dah aim ke nak yang mana satu idaman kalbu tu? 👻👻👻 . . MEH CECEPAT WS KITA♥️ or komen dm/drop no tepon . nanti Kak Jia reply lelaju♥️. . . #ootd  #bawalchiffonaritachi  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffonsakura  #bawalchiffonmurah  #bawalmudahbentuk  #bawalheavychiffon  #bawalantikedut  #bawalantistarch  #bawalcotton  #bawalsenangbentuk  #bawaltravel  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawallabuh  #tutorialbawal  #tutorialbawallabuh  #tutorialshawl  #tutorialtudungbawal  #tudungbidang50  #tutorialtudunglabuh  #tudungbidang60  #tudungbidang55  #tudunglabuh  #bawalsenangiron  #bawalmudahiron  #tudungstudent  #handsock  #handsockmurah 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

LESS RM3 setiap helai bagi design baru
Bermula 13/10/2019
10 hari je tau
10 hari je tau
10 hari je tau
Berakhir 22/10/2019

Setiap sehelai less RM3... Kalau beli 3 helai dah jimat rm9..kan.. Banyaaaak tuuu...
Lets grab sekarang..😍😍
www.wasap.my/60134768737

#bawalbidang45 #bawal60 #bawaldiamondexclusive
#bawaldesuria #mukah #sarawak #stokis

LESS RM3 setiap helai bagi design baru Bermula 13/10/2019 10 hari je tau 10 hari je tau 10 hari je tau Berakhir 22/10/2019 Setiap sehelai less RM3... Kalau beli 3 helai dah jimat rm9..kan.. Banyaaaak tuuu... Lets grab sekarang..😍😍 www.wasap.my/60134768737 #bawalbidang45  #bawal60  #bawaldiamondexclusive  #bawaldesuria  #mukah  #sarawak  #stokis 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection. ✔️price RM20 sehelai exc postage.
✔️minima iron.
✔️material heavy chiffon
✔️mudah dibentuk.
✔️tak panas.

http://www.wasap.my/60146164880

THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love,
@fanessa_collection

#shawl #bawal #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalmanik #murah #shawlkeknis #shawlcantik #bawalruffle #bawallasercut #shawlmattesatin #innersnowcap #bawalheavychiffon #bawallofa #borong #kualalumpur #malaysia #uitm #um #bawaltabur #shawltabur #upm #bawalbidang45 #satinsilk #satineyelashshawl #satineyelash

Tak suka iron tudung? Malas nak iron tudung? Nak cepat siap? Jom grab Full Pleated Shawl by @fanessa_collection.  ✔️price RM20 sehelai exc postage. ✔️minima iron. ✔️material heavy chiffon ✔️mudah dibentuk. ✔️tak panas. http://www.wasap.my/60146164880 THANK YOU AND HAPPY SHOPPING ! ���� Love, @fanessa_collection  #shawl  #bawal  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #murah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #bawalruffle  #bawallasercut  #shawlmattesatin  #innersnowcap  #bawalheavychiffon  #bawallofa  #borong  #kualalumpur  #malaysia  #uitm  #um  #bawaltabur  #shawltabur  #upm  #bawalbidang45  #satinsilk  #satineyelashshawl  #satineyelash 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

BAWAL HARU (B55)
. ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM
✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM )
✅ NO TAG/BRAND
✅TAK JARANG
✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA
✅ KAIN SEJUK
✅ MATERIAL FLOWY
✅ FABRIC TAK MELEKAT
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs : RM18 per pcs
6-10pcs : RM17 per pcs
11-15pcs : RM16 per pcs
*exclude postage

#tudungbawal #tudunglabuh #tudungpeople #bidang48 #bawal48
#bawalcotton #bawalstudent #bawalhargastudent #bawalmurah #murahmalaysia #bawallover #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalcantik #bawalbidang45 #tudungbawalbidang45 #tudungbidang45 #tudung45

BAWAL HARU (B55) . ✅ MATERIAL SOFT COTTON PREMIUM ✅ BIDANG 55 ( 132CM x 132CM ) ✅ NO TAG/BRAND ✅TAK JARANG ✅ LAGI TEBAL DARI KANGAROO / RANIA ✅ KAIN SEJUK ✅ MATERIAL FLOWY ✅ FABRIC TAK MELEKAT Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs : RM18 per pcs 6-10pcs : RM17 per pcs 11-15pcs : RM16 per pcs *exclude postage #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungpeople  #bidang48  #bawal48  #bawalcotton  #bawalstudent  #bawalhargastudent  #bawalmurah  #murahmalaysia  #bawallover  #bawallovers  #bawalsenangbentuk  #bawalcottonvoile  #bawalcantik  #bawalbidang45  #tudungbawalbidang45  #tudungbidang45  #tudung45 

Ada yang suka shopping tengah malam? Boleh browse dengan tenang satu per satu Bawal Leyazara & buat pembelian direct di website www.leyazara.com
.
.
Happy shopping ladies!
.
.
#leyazara #bawalnura #bawalcorak #bawalprinted #bawalchiffonvoile #bawalpalingselesa #bawalplain #bawalchiffon #bawalpolycotton #bawalluna #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang45

Ada yang suka shopping tengah malam? Boleh browse dengan tenang satu per satu Bawal Leyazara & buat pembelian direct di website www.leyazara.com . . Happy shopping ladies! . . #leyazara  #bawalnura  #bawalcorak  #bawalprinted  #bawalchiffonvoile  #bawalpalingselesa  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalpolycotton  #bawalluna  #bawalbidangbesar  #bawalbidang50  #bawalbidang45 

Gambar ootd bertambah² cantik bila awning tudung on point je, iye dak? 😍
.
.
Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 50 peach ❤

Gambar ootd bertambah² cantik bila awning tudung on point je, iye dak? 😍 . . Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 50 peach ❤

Pastel dan perempuan memang tak dapat dipisahkan. Takkan pernah cukup tudung warna pastel dalam almari awak tu kan? 😋
.

Jangan terlepas dapatkan warna kesukaan awak! Klik je link di bio untuk order 😉

Pastel dan perempuan memang tak dapat dipisahkan. Takkan pernah cukup tudung warna pastel dalam almari awak tu kan? 😋 . Jangan terlepas dapatkan warna kesukaan awak! Klik je link di bio untuk order 😉

Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 50 navy blue ❤

Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 50 navy blue ❤

Bukan lighting je onzzz, awning pun on point sangat! Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 45 soft pink ✨

Bukan lighting je onzzz, awning pun on point sangat! Thankyou dear for donning our Bawal Chiffon Inara bidang 45 soft pink ✨

Pandangan dari belakang bila gayakan Bawal Instant Brenna, lawa kann? 😍 Nampak tak material flowy lembut beralun? Kita punya material heavy chiffon ni bukan yang keras kejung tau tapi yang smooth punya, ofkoss senang bentuk! ❤
.
.
Nampak kemas dan cantik! Labuh belakang, selesa rasa bila pakai. Sarung je siap! Tak perlu pakai pin dan lilit² bagai 😋
.
.
Instant Brenna code powder blue

Pandangan dari belakang bila gayakan Bawal Instant Brenna, lawa kann? 😍 Nampak tak material flowy lembut beralun? Kita punya material heavy chiffon ni bukan yang keras kejung tau tapi yang smooth punya, ofkoss senang bentuk! ❤ . . Nampak kemas dan cantik! Labuh belakang, selesa rasa bila pakai. Sarung je siap! Tak perlu pakai pin dan lilit² bagai 😋 . . Instant Brenna code powder blue

Selamat pagi. Yeayy Bawal Chiffon Inara dah sampai Guangzhou! 😍 Sesuaii sangat dipakai untuk travel, seharian pakai pun tetap on point. Selesa! ❤

Selamat pagi. Yeayy Bawal Chiffon Inara dah sampai Guangzhou! 😍 Sesuaii sangat dipakai untuk travel, seharian pakai pun tetap on point. Selesa! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50
.
.
Material: Premium heavy chiffon
Sama dengan material bawal chiffon inara
.
.
❕SANGAT SENANG BENTUK
❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE
❕TAK JARANG
❕TAK PANAS
❕IRONLESS
.
.
Harga: RM45 FREE POSTAGE
Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍
.
.
STOK SANGAT TERHAD
Dah sold, kita tak release dah pasni
EXCLUSIVE & LIMITED
Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤

Our NEW Instant Brenna BIDANG 50 . . Material: Premium heavy chiffon Sama dengan material bawal chiffon inara . . ❕SANGAT SENANG BENTUK ❕SENANG DIPAKAI, SARUNG JE ❕TAK JARANG ❕TAK PANAS ❕IRONLESS . . Harga: RM45 FREE POSTAGE Beli sehelai confirm repeat order berhelai- helai sebab puas hati sangat dengan kualiti material memang thorrbaik! 😍 . . STOK SANGAT TERHAD Dah sold, kita tak release dah pasni EXCLUSIVE & LIMITED Klik link whatsapp di bio untuk order sekarang! ❤