#berkualiti Instagram Stories

184,052 Stories

Top Stories

Semua orang pasti suka makan mee kan
Tp bila beli mee ade saje kekurangan nya
Berminyaklah, mee cepat kembang, ade pewarna tambahan, dan yg lg risau kebersihanya
Sekarang mak dh x perlu risau lagi
Dgn ade nya NuMee Gardenia yg lebih baik dan iannya bersih.
Semua bahan yg digunakan adalah berkualiti tinggi, rasanya enak, tiada pewarna tambahan, kurang berminyak dan kualiti bungkusannya menarik dan kebih baik
Untuk dapatkan makanan yg berkualiti buat keluarga mak.. Semestinya ma pilih NuMee Gardenia
#sungguhsedap
#numeegardenia
#berkualiti
#hargaberpatutan
#Halal
Utk lebih info blh ke ig 
@numeegardenia_official
@numeegardenia_official
@numeegardenia_official
#masakbyleezaramzi #instafood #instacook #masakanmelayu #homecooking #thanxforlike

Semua orang pasti suka makan mee kan Tp bila beli mee ade saje kekurangan nya Berminyaklah, mee cepat kembang, ade pewarna tambahan, dan yg lg risau kebersihanya Sekarang mak dh x perlu risau lagi Dgn ade nya NuMee Gardenia yg lebih baik dan iannya bersih. Semua bahan yg digunakan adalah berkualiti tinggi, rasanya enak, tiada pewarna tambahan, kurang berminyak dan kualiti bungkusannya menarik dan kebih baik Untuk dapatkan makanan yg berkualiti buat keluarga mak.. Semestinya ma pilih NuMee Gardenia #sungguhsedap  #numeegardenia  #berkualiti  #hargaberpatutan  #Halal  Utk lebih info blh ke ig @numeegardenia_official  @numeegardenia_official  @numeegardenia_official  #masakbyleezaramzi  #instafood  #instacook  #masakanmelayu  #homecooking  #thanxforlike 

Pilihan terbaik
NuMee Gardenia dr
@numeegardenia_official
Mee yg berrkhasiat
Tiada pewarna tambahan
Tidak berminyak
Tiada rasa kapur
Enak dan bersih

#sungguhsedap
#numeegardenia
#berkualiti
#hargaberpatutan
#Halal
#masakbyleezaramzi #instafood #instacook #masakanmelayu #homecooking #thanxforlike

Pilihan terbaik NuMee Gardenia dr @numeegardenia_official  Mee yg berrkhasiat Tiada pewarna tambahan Tidak berminyak Tiada rasa kapur Enak dan bersih #sungguhsedap  #numeegardenia  #berkualiti  #hargaberpatutan  #Halal  #masakbyleezaramzi  #instafood  #instacook  #masakanmelayu  #homecooking  #thanxforlike 

SALES !!!!!!
Valid until 30 SYAWAL
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej .
.
🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih.
🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam
🌷 MESRA SOLAT PERFUME
🌷 E. D. P
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
.
.
012-2903961
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#perfumemurah
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#babysayang
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#minyakwangi 
#shopee
#perfumelovers 
#dramasangat

SALES !!!!!! Valid until 30 SYAWAL . . Sangat2 berbaloi ambik pakej . . 🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih. 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam 🌷 MESRA SOLAT PERFUME 🌷 E. D. P . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE . . 012-2903961 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #perfumemurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #babysayang  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #minyakwangi  #shopee  #perfumelovers  #dramasangat 

SALES!!!!!!
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej nie
Free postage
.
.
🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih.
🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam
🌷 MESRA SOLAT PERFUME
🌷 E. D. P
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
.
.
012-2903961
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#perfumemurah
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#ctdk
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#minyakwangi 
#shopee
#perfumelovers 
#dramasangat

SALES!!!!!! . . Sangat2 berbaloi ambik pakej nie Free postage . . 🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih. 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam 🌷 MESRA SOLAT PERFUME 🌷 E. D. P . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE . . 012-2903961 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #perfumemurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #ctdk  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #minyakwangi  #shopee  #perfumelovers  #dramasangat 

SALES !!!!!!
Valid until 30 SYAWAL
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej .
.
🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih.
🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam
🌷 MESRA SOLAT PERFUME
🌷 E. D. P
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
.
.
012-2903961
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#perfumemurah
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#babysayang
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#minyakwangi 
#shopee
#perfumelovers 
#dramasangat

SALES !!!!!! Valid until 30 SYAWAL . . Sangat2 berbaloi ambik pakej . . 🌷 Ada 159 jenis wangian yg boleh anda pilih. 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam 🌷 MESRA SOLAT PERFUME 🌷 E. D. P . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE . . 012-2903961 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #perfumemurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #babysayang  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #minyakwangi  #shopee  #perfumelovers  #dramasangat 

Alhamdulillah.

Produk Panthera keluaran Kazaza kini sudah boleh didapati sekarang!

Jika tuan2, puan2, rakan2 semua nak cuci pinggan mangkuk, nak buang daki minyak, nak cuci baju, tudung, kereta, bilik air, dapur, ruang tamu, cuci tangan, haa try produk Panthera kami.

Harga berpatutan lagi berkualiti.

Meh try satu. Pasti nak beli lagi😁

Pape roger saya😄

Nak list harga? Roger saya😁

kazazagroup.com

#ProdukMuslimin #Bumiputra #MadeInMalaysia #KazazaGroup #KazazaManufacturing #Kazaza #PembekalDetergen #BahanPencuci #Detergent #Berkualiti

Alhamdulillah. Produk Panthera keluaran Kazaza kini sudah boleh didapati sekarang! Jika tuan2, puan2, rakan2 semua nak cuci pinggan mangkuk, nak buang daki minyak, nak cuci baju, tudung, kereta, bilik air, dapur, ruang tamu, cuci tangan, haa try produk Panthera kami. Harga berpatutan lagi berkualiti. Meh try satu. Pasti nak beli lagi😁 Pape roger saya😄 Nak list harga? Roger saya😁 kazazagroup.com #ProdukMuslimin  #Bumiputra  #MadeInMalaysia  #KazazaGroup  #KazazaManufacturing  #Kazaza  #PembekalDetergen  #BahanPencuci  #Detergent  #Berkualiti 

<< swipe left<< Gaji da kuar kan?? Jgn leceh jom dpt kan baju rasmi @sparkmalaysianclub terhad.. dapatkan segera klu nak nmpak hensem dan bergaya walaupun xde awek..insyallah Y15 akan mnjadi milik anda dgn pembeliaan baju rasmi spark dan anda akan bergaya dgn awek bru pusing2 bandar.. 🔛OFFICIAL PREODER NOW🔛
Perhatian Semua! Dengan ini secara rasminya dibuka untuk PRE-ORDER untuk T-Shirt Official SPARK Malaysian Club Gathering 2018

T-Shirt Ekslusif yang menggunakan teknik "sublimation" fabrik berkualiti Microfibre DryFit Heat Resistance kain yg ringan dan selesa untuk aktiviti indoor & outdoor khas untuk anda semua.

Saiz T-Shirt bermula dari XS hingga 5XL jenis lengan pendek.

Harga T-Shirt Rasmi ini hanya RM45 tidak termasuk RM10 postage Semenanjung Malaysia / Sabah & Sarawak

Setiap pembelian T-shirt Rasmi ini layak untuk menerima 1 cabutan bertuah yang akan berlangsung di Spark Malaysian Gathering 2018 di Gerik, Perak pada hari Sabtu, 29 Disember 2018.

Pre-Order :-
1st Batch Last Payment - 28 November 2018
2nd Batch Last Payment - 12 Disember 2018
3rd Batch Last Payment - 19 Disember 2018
Berminat untuk order, sila direct whatsapp Agen Rasmi Spark Malaysian Club:-
www.wasap.my/60173854073
www.wasap.my/60173192625
www.wasap.my/60123433230
www.wasap.my/60126478515 !!CALLING FOR VENDOR!!
Sesiapa yang berhajat untuk berniaga dan mendapatkan booth / gerai, sila direct whatsapp :
www.wasap.my/60122590060  Azlym
www.wasap.my/601228138515  Erna

Jom pakat mohon share posting ni ramai-ramai!

#TshirtRasmiSparkMalaysianClub
#Eksklusif. #KamiJual. #Berkualiti. #TrustSeller. #SparkMalaysianClub. #SMC
#GatherAsBrothers #malaysianvendors #newyearcarnival2018 #tahunbaru2018 #sparkmalaysianclub #eventakhirtahun2018 #vendorswanted #sayajualbooth #sayajual #bazaarnewyear2018 #bazaarakhirtahun #bazaarmalaysia #vendorsmalaysia #karnivalakhirtahun2018 #lapanganterbanggerik #zulhuzaimy_m #faridkamil #catfarish #dayanaroza

<< swipe left<< Gaji da kuar kan?? Jgn leceh jom dpt kan baju rasmi @sparkmalaysianclub  terhad.. dapatkan segera klu nak nmpak hensem dan bergaya walaupun xde awek..insyallah Y15 akan mnjadi milik anda dgn pembeliaan baju rasmi spark dan anda akan bergaya dgn awek bru pusing2 bandar.. 🔛OFFICIAL PREODER NOW🔛 Perhatian Semua! Dengan ini secara rasminya dibuka untuk PRE-ORDER untuk T-Shirt Official SPARK Malaysian Club Gathering 2018 T-Shirt Ekslusif yang menggunakan teknik "sublimation" fabrik berkualiti Microfibre DryFit Heat Resistance kain yg ringan dan selesa untuk aktiviti indoor & outdoor khas untuk anda semua. Saiz T-Shirt bermula dari XS hingga 5XL jenis lengan pendek. Harga T-Shirt Rasmi ini hanya RM45 tidak termasuk RM10 postage Semenanjung Malaysia / Sabah & Sarawak Setiap pembelian T-shirt Rasmi ini layak untuk menerima 1 cabutan bertuah yang akan berlangsung di Spark Malaysian Gathering 2018 di Gerik, Perak pada hari Sabtu, 29 Disember 2018. Pre-Order :- 1st Batch Last Payment - 28 November 2018 2nd Batch Last Payment - 12 Disember 2018 3rd Batch Last Payment - 19 Disember 2018 Berminat untuk order, sila direct whatsapp Agen Rasmi Spark Malaysian Club:- www.wasap.my/60173854073 www.wasap.my/60173192625 www.wasap.my/60123433230 www.wasap.my/60126478515 !!CALLING FOR VENDOR!! Sesiapa yang berhajat untuk berniaga dan mendapatkan booth / gerai, sila direct whatsapp : www.wasap.my/60122590060 Azlym www.wasap.my/601228138515 Erna Jom pakat mohon share posting ni ramai-ramai! #TshirtRasmiSparkMalaysianClub  #Eksklusif . #KamiJual . #Berkualiti . #TrustSeller . #SparkMalaysianClub . #SMC  #GatherAsBrothers  #malaysianvendors  #newyearcarnival2018  #tahunbaru2018  #sparkmalaysianclub  #eventakhirtahun2018  #vendorswanted  #sayajualbooth  #sayajual  #bazaarnewyear2018  #bazaarakhirtahun  #bazaarmalaysia  #vendorsmalaysia  #karnivalakhirtahun2018  #lapanganterbanggerik  #zulhuzaimy_m  #faridkamil  #catfarish  #dayanaroza 

🔥🔥🔥 @halsaar what a skill 📹:@mslgoals7 "Bro, jom buat buat jersi team baru, dengar2 @jerseyonlineboutique ada buat promosi bulan ni sempena #BulanSukanNegara.. tengok feedbacks page memang baik, pilihan #jersi pun #cantik2 dan #berkualiti..#trustedseller ni 👏
.
Follow SEKARANG
FB Page & Instagram : Jerseyonlineboutique

🔥🔥🔥 @halsaar  what a skill 📹:@mslgoals7  "Bro, jom buat buat jersi team baru, dengar2 @jerseyonlineboutique  ada buat promosi bulan ni sempena #BulanSukanNegara .. tengok feedbacks page memang baik, pilihan #jersi  pun #cantik2  dan #berkualiti ..#trustedseller  ni 👏 . Follow SEKARANG FB Page & Instagram : Jerseyonlineboutique

Recent Stories

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍
HARGA PROMOSI 💥💥💥
RM30 sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽ‰ #bergaya #barangmurah #bajustyle#berkualiti #tshirtmurah #gayaterkini #bajutshirtmurah #style#lelakistyle

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍 HARGA PROMOSI 💥💥💥 RM30 sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽ‰ #bergaya  #barangmurah  #bajustyle #berkualiti  #tshirtmurah  #gayaterkini  #bajutshirtmurah  #style #lelakistyle 

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan berminat pm trus💥💥💥
Harga Promosi ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
RM 30 Sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free gift

#bajucottonmurah #y15malaysia #style #trending #trendsekarang#tshirtdesign #bajustyle #berkualiti #murahgila

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan berminat pm trus💥💥💥 Harga Promosi ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ RM 30 Sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free gift #bajucottonmurah  #y15malaysia  #style  #trending  #trendsekarang #tshirtdesign  #bajustyle  #berkualiti  #murahgila 

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan😍😍😍
HARGA PROMOSI ğŸŽŠğŸŽŠğŸŽŠ
RM30 sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽ‰ #bergaya #barangmurah #bajustyle#berkualiti #tshirtmurah #gayaterkini #murahmurah#swagg #style

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan😍😍😍 HARGA PROMOSI ğŸŽŠğŸŽŠğŸŽŠ RM30 sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽ‰ #bergaya  #barangmurah  #bajustyle #berkualiti  #tshirtmurah  #gayaterkini  #murahmurah #swagg  #style 

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍
HARGA PROMOSI ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
RM 30 Sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free giftğŸŽŠğŸŽ #bergaya #barangmurah #bajustyle#berkualiti #tshirtmurah #gayaterkini #bajutshirtmurah #style

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍 HARGA PROMOSI ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ RM 30 Sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free giftğŸŽŠğŸŽ #bergaya  #barangmurah  #bajustyle #berkualiti  #tshirtmurah  #gayaterkini  #bajutshirtmurah  #style 

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍
HARGA PROMOSI ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
RM 30 Sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽŠ #bergaya #barangmurah #bajustyle#berkualiti #tshirtmurah #gayaterkini #bajutshirtmurah #style

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍 HARGA PROMOSI ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ RM 30 Sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽŠ #bergaya  #barangmurah  #bajustyle #berkualiti  #tshirtmurah  #gayaterkini  #bajutshirtmurah  #style 

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍
HARGA PROMOSIğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
RM30 sehelai
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽŠ #bergaya #barangmurah #bajustyle#berkualiti #tshirtmurah #trendsekarang #tshirtdesign

T. shirt cotton sesuai di gunakan utk lelaki & perempuan 😍😍😍 HARGA PROMOSIğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ RM30 sehelai FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 2 pembelian keatas dpt free gift ğŸŽğŸŽŠ #bergaya  #barangmurah  #bajustyle #berkualiti  #tshirtmurah  #trendsekarang  #tshirtdesign 

_
FANNICK UNICORN BACKPACK
[ READY STOCK ]

MATERIAL : FAUX FUR
SIZE : 19CM x 23CM x 9CM
COLOUR : DARK COLOURFUL , LIGHT COLOURFUL

RM30
RM7 SM / RM10 SS

Berminat?
Direct click link on our bio for fast respond ❤

#dropshippermalaysia #Slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbeg #slingbegmalaysia #slingbegmurah #berkualiti #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #womensfashion #bagmurah #bagmalaysia #begmurah2 #begmampumilik #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagberkualiti #handbagonline #mustbuy #trustedseller #murahmeriah #handbagmalaysia #handbegmalaysia #minislingbagmurah #minislingbag #roundbagmurah #roundbagmurahmeriah #roundbagmalaysia

_ FANNICK UNICORN BACKPACK [ READY STOCK ] MATERIAL : FAUX FUR SIZE : 19CM x 23CM x 9CM COLOUR : DARK COLOURFUL , LIGHT COLOURFUL RM30 RM7 SM / RM10 SS Berminat? Direct click link on our bio for fast respond ❤ #dropshippermalaysia  #Slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmalaysia  #slingbeg  #slingbegmalaysia  #slingbegmurah  #berkualiti  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #womensfashion  #bagmurah  #bagmalaysia  #begmurah2  #begmampumilik  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagberkualiti  #handbagonline  #mustbuy  #trustedseller  #murahmeriah  #handbagmalaysia  #handbegmalaysia  #minislingbagmurah  #minislingbag  #roundbagmurah  #roundbagmurahmeriah  #roundbagmalaysia 

_
KINSEY TK SHOULDER BAG
[ READY STOCK ]

MATERIAL : STRAW
SIZE : 23CM x 25CM x 9CM
COLOUR : MUTIARA WHITE , MUTIARA BROWN , SUMMER WHITE , SUMMER BROWN

RM25
RM7 SM / RM10 SS

Berminat?
Direct click link on our bio for fast respond ❤

#dropshippermalaysia #Slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbeg #slingbegmalaysia #slingbegmurah #berkualiti #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #womensfashion #bagmurah #bagmalaysia #begmurah2 #begmampumilik #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagberkualiti #handbagonline #mustbuy #trustedseller #murahmeriah #handbagmalaysia #handbegmalaysia #minislingbagmurah #minislingbag #roundbagmurah #roundbagmurahmeriah #roundbagmalaysia

_ KINSEY TK SHOULDER BAG [ READY STOCK ] MATERIAL : STRAW SIZE : 23CM x 25CM x 9CM COLOUR : MUTIARA WHITE , MUTIARA BROWN , SUMMER WHITE , SUMMER BROWN RM25 RM7 SM / RM10 SS Berminat? Direct click link on our bio for fast respond ❤ #dropshippermalaysia  #Slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmalaysia  #slingbeg  #slingbegmalaysia  #slingbegmurah  #berkualiti  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #womensfashion  #bagmurah  #bagmalaysia  #begmurah2  #begmampumilik  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagberkualiti  #handbagonline  #mustbuy  #trustedseller  #murahmeriah  #handbagmalaysia  #handbegmalaysia  #minislingbagmurah  #minislingbag  #roundbagmurah  #roundbagmurahmeriah  #roundbagmalaysia 

_
ALYSA UNICORN SLINGBAG
[ READY STOCK ]

MATERIAL : PU
SIZE : 15CM x 13CM x 5CM
COLOUR : WHITE , BLACK , GREEN , PINK , SILVER

RM25
RM7 SM / RM10 SS

Berminat?
Direct click link on our bio for fast respond ❤

#dropshippermalaysia #Slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbeg #slingbegmalaysia #slingbegmurah #berkualiti #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #womensfashion #bagmurah #bagmalaysia #begmurah2 #begmampumilik #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagberkualiti #handbagonline #mustbuy #trustedseller #murahmeriah #handbagmalaysia #handbegmalaysia #minislingbagmurah #minislingbag #roundbagmurah #roundbagmurahmeriah #roundbagmalaysia

_ ALYSA UNICORN SLINGBAG [ READY STOCK ] MATERIAL : PU SIZE : 15CM x 13CM x 5CM COLOUR : WHITE , BLACK , GREEN , PINK , SILVER RM25 RM7 SM / RM10 SS Berminat? Direct click link on our bio for fast respond ❤ #dropshippermalaysia  #Slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmalaysia  #slingbeg  #slingbegmalaysia  #slingbegmurah  #berkualiti  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #womensfashion  #bagmurah  #bagmalaysia  #begmurah2  #begmampumilik  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagberkualiti  #handbagonline  #mustbuy  #trustedseller  #murahmeriah  #handbagmalaysia  #handbegmalaysia  #minislingbagmurah  #minislingbag  #roundbagmurah  #roundbagmurahmeriah  #roundbagmalaysia 

JOM BUAT INCOME DENGAN PEN PERFUME.
KEUNTUNGAN TINGGI, MODAL RENDAH.
.
163 JENIS WANGIAN INSPIRASI ANTARABANGSA PILIHAN ANDA.
.
" MAKE YOUR OWN BRAND PERFUME."
.
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
.
.
012-2903961
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#perfumemurah
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#ctdk
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#minyakwangi 
#shopee
#perfumelovers 
#dramasangat

JOM BUAT INCOME DENGAN PEN PERFUME. KEUNTUNGAN TINGGI, MODAL RENDAH. . 163 JENIS WANGIAN INSPIRASI ANTARABANGSA PILIHAN ANDA. . " MAKE YOUR OWN BRAND PERFUME." . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE . . 012-2903961 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #perfumemurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #ctdk  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #minyakwangi  #shopee  #perfumelovers  #dramasangat 

Ekzema pun boleh guna?

Ya sayang. Eczema kering dek calitan si burung. Syukur sangat bila #BNE membantu.

Dahlah murah, berkesan, selamat digunakan oleh segenap lapisan usia pulak tu. Memang hebat birdnest essence ni.

#BirdNestEssenceByPNA
#Essence_Bukan_Serum
#Road_To_Healthy_Skin ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling,
↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE

#BirdNestEssenceByPNA #BNE 🕊
#LING_BNE #Authorized_Stockist
#Original_HQ💯% #RM20je #15ml)
#MurahTapiBerkesan #Berkualiti 👍🏻

Ekzema pun boleh guna? Ya sayang. Eczema kering dek calitan si burung. Syukur sangat bila #BNE  membantu. Dahlah murah, berkesan, selamat digunakan oleh segenap lapisan usia pulak tu. Memang hebat birdnest essence ni. #BirdNestEssenceByPNA  #Essence_Bukan_Serum  #Road_To_Healthy_Skin  ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling, ↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE #BirdNestEssenceByPNA  #BNE  🕊 #LING_BNE  #Authorized_Stockist  #Original_HQ💯 % #RM20je  #15ml ) #MurahTapiBerkesan  #Berkualiti  👍🏻

Konvoi Tukar Rim katanya 😂
Thanks bro2 kita ni mai ujan2 dari seremban..
.
Geng2 RS WAGHIH NISMILAN..
Skali 3 set kasi jalan kita punya combo..
.
Rim Enkei 6 Batang Bunga Lawang 1.60/1.85 Siap tayar Pirelli Rosso Sport..
.
Siap valve angin, balancing semua cukup..
Yang paling best memang "PI YEN PI" brooo.. Takda pening2 mau custom bush..
.
Berapa duit ini combo??
.
.
RM500 SAHAJA BOSSKU BOSSMU BOSSKITE!!!
.
ULANG MAI SKALI LAGI
.
RM500 SAHAJA BOSSKU BOSSMU BOSSKITE!!!
.
.
Mana yang nak boleh datang terus ke kedai kami VELOZ TYRE..
.
Lokasi kedai kami, boleh google maps atau waze:-
no.30 jalan sp 8/5, bandar saujana putra, 42610 jenjarom, selangor
.
Boleh contact kami melalui
.
Whatsapp:-
http://VelozTyres.wasap.my
.
Join channel telegram kami :-
t.me/VelozTyreBSP
.
Like page fb kami :-
https://www.facebook.com/Veloz-Tyre-404000016724131/
.
Folow instagram kami :-
www.instagram.com/tyreveloz
.
Waktu operasi kami
Isnin - Khamis :  10am - 10pm
Jumaat :  3pm - 10pm
Sabtu :  10am - 7pm
Ahad :  Tutup
.
#VelozTyre
#Murah
#Berkualiti
#Berjenama
#IngatTayarIngatVelozTyre

Konvoi Tukar Rim katanya 😂 Thanks bro2 kita ni mai ujan2 dari seremban.. . Geng2 RS WAGHIH NISMILAN.. Skali 3 set kasi jalan kita punya combo.. . Rim Enkei 6 Batang Bunga Lawang 1.60/1.85 Siap tayar Pirelli Rosso Sport.. . Siap valve angin, balancing semua cukup.. Yang paling best memang "PI YEN PI" brooo.. Takda pening2 mau custom bush.. . Berapa duit ini combo?? . . RM500 SAHAJA BOSSKU BOSSMU BOSSKITE!!! . ULANG MAI SKALI LAGI . RM500 SAHAJA BOSSKU BOSSMU BOSSKITE!!! . . Mana yang nak boleh datang terus ke kedai kami VELOZ TYRE.. . Lokasi kedai kami, boleh google maps atau waze:- no.30 jalan sp 8/5, bandar saujana putra, 42610 jenjarom, selangor . Boleh contact kami melalui . Whatsapp:- http://VelozTyres.wasap.my . Join channel telegram kami :- t.me/VelozTyreBSP . Like page fb kami :- https://www.facebook.com/Veloz-Tyre-404000016724131/ . Folow instagram kami :- www.instagram.com/tyreveloz . Waktu operasi kami Isnin - Khamis : 10am - 10pm Jumaat : 3pm - 10pm Sabtu : 10am - 7pm Ahad : Tutup . #VelozTyre  #Murah  #Berkualiti  #Berjenama  #IngatTayarIngatVelozTyre 

Done order team dri Sandakan, Sabah✌🏻
.
+ printing nama team & nombor
+ team JIMS
+ printing nom dpn (Volleyball)
+ font Barcelona 13/14
+ warna putih
.
Mna2 team nk cr jersi bleh roger2.
Harga serendah rm15 sahaja 🔥🔥🔥
.
Berminat klik je link nie dkt BIO www.wasap.my/60179048814

#jersimurah #eurekamalaysia #barangbaik #jersi #kedaijersi #kedaijersey #malaysia #kelantan #murah #power #berkualiti #bajubola #bolasepak #bolasepakmalaysia #futsalmalaysia #sukanmalaysia #jersipasukan #jersiteam #jerseyteam #jersyteamfutsal #jersymurah #jersimurahkl #jerseyfutsalmurah #jersionline
#warrix #real #worldcup2018 #worldcuprussia

Done order team dri Sandakan, Sabah✌🏻 . + printing nama team & nombor + team JIMS + printing nom dpn (Volleyball) + font Barcelona 13/14 + warna putih . Mna2 team nk cr jersi bleh roger2. Harga serendah rm15 sahaja 🔥🔥🔥 . Berminat klik je link nie dkt BIO www.wasap.my/60179048814 #jersimurah  #eurekamalaysia  #barangbaik  #jersi  #kedaijersi  #kedaijersey  #malaysia  #kelantan  #murah  #power  #berkualiti  #bajubola  #bolasepak  #bolasepakmalaysia  #futsalmalaysia  #sukanmalaysia  #jersipasukan  #jersiteam  #jerseyteam  #jersyteamfutsal  #jersymurah  #jersimurahkl  #jerseyfutsalmurah  #jersionline  #warrix  #real  #worldcup2018  #worldcuprussia 

SERBUK MAGIK MEMANG MENJADI
.
.
Siapa yang nak kulit cerah tapi masih ragu ragu. Takut nk cuba #thesuriroseswhitheningcollogen ni?  Rugi la uolss sebab serbuk magik ni memang power sangat ramai yang akan pandang skin uolss macam nk tembus mata tu
.
.
Bayangkan dari kulit kusam sekrang dan nampak NUR sebab dalam #thesuriaroseswhiteningcollagen  ada bahan #berkualiti  dan gred premium.  Rasa tok sah cakap la memang sedap cair masam manis dalm mulut macam ada gula tapi TAK DA GULA TAMBAHAN ye. Semuanya hasil #buahbuahan
.
.
✔️Ada 20 sachet X 6 gram = 120 gram total 1 box
✔️Sehari kemam 1 sachet sahaja tak perlu 2 atau 3sachet cukup untuk dapat result hebat dengan 1 sachet sehari
✔️Mencerahkan kulit satu badan
✔️Menghilangkn jerawat
✔️Menguatkan kuku dan rambut
✔️Melambatkan penuaan
✔️Membantu penghasilan collagen kulit
✔️EXTRA DETOKS
.
.
HA ada yang tergoda just whatsaap jur kak manje kt no 0102108910

SERBUK MAGIK MEMANG MENJADI . . Siapa yang nak kulit cerah tapi masih ragu ragu. Takut nk cuba #thesuriroseswhitheningcollogen  ni? Rugi la uolss sebab serbuk magik ni memang power sangat ramai yang akan pandang skin uolss macam nk tembus mata tu . . Bayangkan dari kulit kusam sekrang dan nampak NUR sebab dalam #thesuriaroseswhiteningcollagen  ada bahan #berkualiti  dan gred premium. Rasa tok sah cakap la memang sedap cair masam manis dalm mulut macam ada gula tapi TAK DA GULA TAMBAHAN ye. Semuanya hasil #buahbuahan  . . ✔️Ada 20 sachet X 6 gram = 120 gram total 1 box ✔️Sehari kemam 1 sachet sahaja tak perlu 2 atau 3sachet cukup untuk dapat result hebat dengan 1 sachet sehari ✔️Mencerahkan kulit satu badan ✔️Menghilangkn jerawat ✔️Menguatkan kuku dan rambut ✔️Melambatkan penuaan ✔️Membantu penghasilan collagen kulit ✔️EXTRA DETOKS . . HA ada yang tergoda just whatsaap jur kak manje kt no 0102108910

Camne nak pakai BNE ni?

Bila nak kena pakai BNE ni?? Takyah pening-pening, 
Simple as 1, 2, 3...
Jangan buat minum sudah. 😆

Jom layan video ni 👇🏻 SESUAI UNTUK #WANITA & #LELAKI.

#Essence_Bukan_Serum #Organik
#Road_To_Healthy_Skin #Selamat
#LulusKKM #LulusLabtest #Halal ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling,
↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE

#BirdNestEssenceByPNA #BNE 🕊
#LING_BNE #Authorized_Stockist
#Original_HQ💯% #RM20je #15ml
#MurahTapiBerkesan #Berkualiti 👍🏻

Camne nak pakai BNE ni? Bila nak kena pakai BNE ni?? Takyah pening-pening, Simple as 1, 2, 3... Jangan buat minum sudah. 😆 Jom layan video ni 👇🏻 SESUAI UNTUK #WANITA  & #LELAKI . #Essence_Bukan_Serum  #Organik  #Road_To_Healthy_Skin  #Selamat  #LulusKKM  #LulusLabtest  #Halal  ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling, ↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE #BirdNestEssenceByPNA  #BNE  🕊 #LING_BNE  #Authorized_Stockist  #Original_HQ💯 % #RM20je  #15ml  #MurahTapiBerkesan  #Berkualiti  👍🏻

Bukan hanya untuk muka je cantik,
malah badan turut cantik dengan #BNE.

Syukur, masalah selesai dengan #BNE,
sekali calit mesti repeat lagi berkali-kali. 😍

#BirdNestEssenceByPNA
#Essence_Bukan_Serum
#Road_To_Healthy_Skin ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling,
↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE

#BirdNestEssenceByPNA #BNE 🕊
#LING_BNE #Authorized_Stockist
#Original_HQ💯% #RM20je #15ml)
#MurahTapiBerkesan #Berkualiti 👍🏻

Bukan hanya untuk muka je cantik, malah badan turut cantik dengan #BNE . Syukur, masalah selesai dengan #BNE , sekali calit mesti repeat lagi berkali-kali. 😍 #BirdNestEssenceByPNA  #Essence_Bukan_Serum  #Road_To_Healthy_Skin  ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling, ↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE #BirdNestEssenceByPNA  #BNE  🕊 #LING_BNE  #Authorized_Stockist  #Original_HQ💯 % #RM20je  #15ml ) #MurahTapiBerkesan  #Berkualiti  👍🏻

HARGA? RM 35 🔥💯
.
.
FREE STICKER🔥💯 { Beli dua baju dapat dua sticker 🔥🔥 FREE 1 BAJU KALAU BELI 5 BAJU BERLAINAN 😜😜😜 . Boleh tukar warna bajuuuuuu
.
ORDER HARINI POST BESOK .
.
💯 FRESH DARI KILANG
.
CARA NAK ORDER? .
CLICK LINK BIO @bajumurahlawa.shop (2)screenshot baju pilihan anda 🔥
.
.
.
#bajumurah #baju #bajubagusmurah #bajuanakmurahberkualitas #baju #murah #murahmurahmurah #berkualiti #memangmurah #memangmurahsangat #murahbanget #bajutermurah #bajuonline #bajuonlinetermurah#bajucantik #onlinebajumurah2019 #shoppingonline #onlinesh

HARGA? RM 35 🔥💯 . . FREE STICKER🔥💯 { Beli dua baju dapat dua sticker 🔥🔥 FREE 1 BAJU KALAU BELI 5 BAJU BERLAINAN 😜😜😜 . Boleh tukar warna bajuuuuuu . ORDER HARINI POST BESOK . . 💯 FRESH DARI KILANG . CARA NAK ORDER? . CLICK LINK BIO @bajumurahlawa.shop  (2)screenshot baju pilihan anda 🔥 . . . #bajumurah  #baju  #bajubagusmurah  #bajuanakmurahberkualitas  #baju  #murah  #murahmurahmurah  #berkualiti  #memangmurah  #memangmurahsangat  #murahbanget  #bajutermurah  #bajuonline  #bajuonlinetermurah #bajucantik  #onlinebajumurah2019  #shoppingonline  #onlinesh 

HARGA? RM 35 🔥💯
.
.
FREE STICKER🔥💯 { Beli dua baju dapat dua sticker 🔥🔥 FREE 1 BAJU KALAU BELI 5 BAJU BERLAINAN 😜😜😜 . Boleh tukar warna bajuuuuuu
.
ORDER HARINI POST BESOK .
.
💯 FRESH DARI KILANG
.
CARA NAK ORDER? .
CLICK LINK BIO @bajumurahlawa.shop (2)screenshot baju pilihan anda 🔥
.
.
.
#bajumurah #baju #bajubagusmurah #bajuanakmurahberkualitas #baju #murah #murahmurahmurah #berkualiti #memangmurah #memangmurahsangat #murahbanget #bajutermurah #bajuonline #bajuonlinetermurah#bajucantik #onlinebajumurah2019 #shoppingonline #onlinesh

HARGA? RM 35 🔥💯 . . FREE STICKER🔥💯 { Beli dua baju dapat dua sticker 🔥🔥 FREE 1 BAJU KALAU BELI 5 BAJU BERLAINAN 😜😜😜 . Boleh tukar warna bajuuuuuu . ORDER HARINI POST BESOK . . 💯 FRESH DARI KILANG . CARA NAK ORDER? . CLICK LINK BIO @bajumurahlawa.shop  (2)screenshot baju pilihan anda 🔥 . . . #bajumurah  #baju  #bajubagusmurah  #bajuanakmurahberkualitas  #baju  #murah  #murahmurahmurah  #berkualiti  #memangmurah  #memangmurahsangat  #murahbanget  #bajutermurah  #bajuonline  #bajuonlinetermurah #bajucantik  #onlinebajumurah2019  #shoppingonline  #onlinesh 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 
#chruncies #Putrajaya #jempol #nzchrunchies #cheeseprimo #saltedegg #chocolatesupreme #chicken #milkymatcha #cheeseprimo #rangup #sedap #lazat #berkualiti #kulitpopia

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 #chruncies  #Putrajaya  #jempol  #nzchrunchies  #cheeseprimo  #saltedegg  #chocolatesupreme  #chicken  #milkymatcha  #cheeseprimo  #rangup  #sedap  #lazat  #berkualiti  #kulitpopia 

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 
#chruncies #Putrajaya #jempol #nzchrunchies #cheeseprimo #saltedegg #chocolatesupreme #chicken #milkymatcha #cheeseprimo #rangup #sedap #lazat #berkualiti #kulitpopia

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 #chruncies  #Putrajaya  #jempol  #nzchrunchies  #cheeseprimo  #saltedegg  #chocolatesupreme  #chicken  #milkymatcha  #cheeseprimo  #rangup  #sedap  #lazat  #berkualiti  #kulitpopia 

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 
#chruncies #Putrajaya #jempol #nzchrunchies #cheeseprimo #saltedegg #chocolatesupreme #chicken #milkymatcha #cheeseprimo #rangup #sedap #lazat #berkualiti #kulitpopia

*Cuma RM 10 sahaja sebalang!* 'Tak henti2 CHRUNCHIESSSSSSSSS!' boleh terus PM atau direct wssp di nombor http://www.wasap.my/601111420247 #chruncies  #Putrajaya  #jempol  #nzchrunchies  #cheeseprimo  #saltedegg  #chocolatesupreme  #chicken  #milkymatcha  #cheeseprimo  #rangup  #sedap  #lazat  #berkualiti  #kulitpopia 

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈 .
_ 
TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨
*TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻
*TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍
*STRING BAG UNTUK RIADAH👜
*PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝
*POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜
*POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝
APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗
_

#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  . _ TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨ *TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻 *TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍 *STRING BAG UNTUK RIADAH👜 *PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝 *POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜 *POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝 APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. 
_

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. _ RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈 .
_ 
TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨
*TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻
*TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍
*STRING BAG UNTUK RIADAH👜
*PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝
*POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜
*POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝
APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗
_

#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  . _ TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨ *TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻 *TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍 *STRING BAG UNTUK RIADAH👜 *PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝 *POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜 *POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝 APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. 
_

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. _ RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈 .
_ 
TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨
*TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻
*TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍
*STRING BAG UNTUK RIADAH👜
*PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝
*POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜
*POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝
APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗
_

#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  . _ TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨ *TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻 *TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍 *STRING BAG UNTUK RIADAH👜 *PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝 *POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜 *POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝 APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. 
_

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan tote bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. _ RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈 .
_ 
TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨
*TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻
*TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍
*STRING BAG UNTUK RIADAH👜
*PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝
*POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜
*POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝
APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗
_

#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  . _ TOTE BAG PELAJAR KE KELAS UNTUK BUKU DAN KEPERLUANğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ¨ğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ¨ *TOTE BAG ISI TELEKUNG KE SURAU🧕🏻 *TOTEBAG BAG UNTUK KE PASAR (SAY NO TO PLASTIC BAG!)🛍 *STRING BAG UNTUK RIADAH👜 *PENCIL CASE UNTUK ISI ALAT TULIS👝 *POUCH BAG MUAT ISI HP DAN POWERBANK👜 *POUCHBAG/PENCIL CASE SESUAI ISI MAKEUP👝 APA TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻.DIORANG SUDAH ANDA BILA LAGI 🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 
_

New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan clutch logo colour bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. 
_

RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈 JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗
_ 
#CHANTEQ #BERKUALITI #BERPUAS_HATI #BEGTOTEMURAH #BEGLAWA #HADIAHBEG #FASHION #KEDAIBEG #BEGONLINE #BEGUNISEX #BEGMURAH #BEGHIPSTER #BEGTRANDING #BEGMURAHGILA #BEGSIMPLE #BEGTREND #KEDAIONLINE #BEGCOUPLE #BEGRARE #BEGTEBAL
#BEGDESIGN #BEGCOLOUR

Nak beli beg murah tapi taktahu dekat mana ? 🤔 _ New arrived dear ! ğŸŽ’ Jom tengok contoh2 pouch dan clutch logo colour bag 🛍 yang boleh personalised, boleh letak text ✍🏻 dan gambar 🖼 yang kita suka untuk dijadikan sebagai hadiah istimewa🤗. Tempahan boleh dibuat untuk apa2 acara contohnya Hari Guru👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫, Majlis GraduasiğŸ‘¨ğŸ»â€ğŸŽ“ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸŽ“, hari persaraan guru🧕🏻, birthday 🥳 dan lain2. _ RAMAI YG SUKA TOTE BAG SIMPLE MACAM NI, KAN☺️. WALAUPUN SIMPLE MASIH TETAP NAMPAK #BERGAYA  ğŸ˜Ž DAN #CHANTEQ🙈  JOM APA TUNGGU LAGI TEKAN LINK BIO DIA ATAS 👆🏻🤗 _ #CHANTEQ  #BERKUALITI  #BERPUAS_HATI  #BEGTOTEMURAH  #BEGLAWA  #HADIAHBEG  #FASHION  #KEDAIBEG  #BEGONLINE  #BEGUNISEX  #BEGMURAH  #BEGHIPSTER  #BEGTRANDING  #BEGMURAHGILA  #BEGSIMPLE  #BEGTREND  #KEDAIONLINE  #BEGCOUPLE  #BEGRARE  #BEGTEBAL  #BEGDESIGN  #BEGCOLOUR 

💯% S E L A M A T  D I G U N A K AN

#LULUS_KKM & #LULUS_LABTEST

#BirdNestEssence by PNA ada KKM dan LABTEST ye darlings, bukan produk timbang kilo tau. 
Even harganya hanya RM20 tapi kesannya memang WOW.

Ling suka sangat dengan #BNE ni sebab bila sapu kat muka dia terus meresap, sepantas 2 saat okeh. Jangan risau, BNE ni tak melekit langsung, kalau pakai bedak pun tak bercapuk.

Bila sapu tu terus rasa kulit lembut, peloless, sonok jerr belai muka, fefelingg cam duk gosok kulit baby jer, gituhh. 😜

Uolls tau tak #essence ni bertindak sebagai penampal kulit rosak, pemberi nyawa pada sel-sel kulit dan pelembab kulit hingga ke lapisan paling dalam kerana molekulnya yang sangat kecil dan ringan itu. 
Konsisten pakai boleh jadi awetmuda uolls, ye la sebab kesan selepas sapu essence ni kulit kita rasa tegang dan anjal je.

Ohsem kan?

Jadi tak hairan la kenapa testimoni berlambak-lambak walaupun produk masih baru dipasaran, tu semua sebab keberkesanan produk ni la. Tu jugak la yg membuatkan ramai join agent, sebab syok sangat sambil cantik sambil share manfaat produk dengan orang lain, bonusnya boleh lagi jana pendapatan kepok-kepok. 😍

Jadi apa tunggu lagi sayang, sementara stok ada ni jom la grab cecepat, uolls rasa la sendiri kehebatan ESSENCE by PNA pertama dari 90% PATI ASLI SARANG BURUNG WALIT ni, memang terbaik, ataupun terus join as agent dengan hanya bermodalkan RM75 je.  Jangan berlengah lagi tau.

#BirdNestEssenceByPNA
#Essence_Bukan_Serum
#Road_To_Healthy_Skin ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling,
↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE

#BirdNestEssenceByPNA #BNE 🕊
#LING_BNE #Authorized_Stockist
#Original_HQ💯% #RM20je #15ml)
#MurahTapiBerkesan #Berkualiti 👍🏻

💯% S E L A M A T D I G U N A K AN #LULUS_KKM  & #LULUS_LABTEST  #BirdNestEssence  by PNA ada KKM dan LABTEST ye darlings, bukan produk timbang kilo tau. Even harganya hanya RM20 tapi kesannya memang WOW. Ling suka sangat dengan #BNE  ni sebab bila sapu kat muka dia terus meresap, sepantas 2 saat okeh. Jangan risau, BNE ni tak melekit langsung, kalau pakai bedak pun tak bercapuk. Bila sapu tu terus rasa kulit lembut, peloless, sonok jerr belai muka, fefelingg cam duk gosok kulit baby jer, gituhh. 😜 Uolls tau tak #essence  ni bertindak sebagai penampal kulit rosak, pemberi nyawa pada sel-sel kulit dan pelembab kulit hingga ke lapisan paling dalam kerana molekulnya yang sangat kecil dan ringan itu. Konsisten pakai boleh jadi awetmuda uolls, ye la sebab kesan selepas sapu essence ni kulit kita rasa tegang dan anjal je. Ohsem kan? Jadi tak hairan la kenapa testimoni berlambak-lambak walaupun produk masih baru dipasaran, tu semua sebab keberkesanan produk ni la. Tu jugak la yg membuatkan ramai join agent, sebab syok sangat sambil cantik sambil share manfaat produk dengan orang lain, bonusnya boleh lagi jana pendapatan kepok-kepok. 😍 Jadi apa tunggu lagi sayang, sementara stok ada ni jom la grab cecepat, uolls rasa la sendiri kehebatan ESSENCE by PNA pertama dari 90% PATI ASLI SARANG BURUNG WALIT ni, memang terbaik, ataupun terus join as agent dengan hanya bermodalkan RM75 je. Jangan berlengah lagi tau. #BirdNestEssenceByPNA  #Essence_Bukan_Serum  #Road_To_Healthy_Skin  ========================== Utk info/order, jom whatsapp Ling, ↪️ www.wasap.my/60199099090/NakBNE #BirdNestEssenceByPNA  #BNE  🕊 #LING_BNE  #Authorized_Stockist  #Original_HQ💯 % #RM20je  #15ml ) #MurahTapiBerkesan  #Berkualiti  👍🏻

BURNT CHEESE CAKE UOLLSS‼
.
SEDAPNYA YA ALLAH TAK TERKATA TAUUU. JANGAN LUPA CUBA SEMUA🥰👍🏻 .
Haaa nampakkan gambar kek tu gebu gebas gebas je kann hehehe, kita mestilah ada petua nya abang abang kakak kakak sekalian.
.
Untuk dapatkan kek yang mampat padu mcm gituuu, kita mesti ada caranya:
1. Elakkan menggunakan telur yang berada di dalam peti ais.
2. Sukat setiap bahan dengan amaun yang tepat. Penting untuk anda dapatkan sebuah penimbang yang sesuai untuk menyukat.
3. Guna berus pastri untuk gris loyang/acuan anda. Boleh juga gunakan baking paper. Ianya dapat memudahkan kek dikeluarkan dan tidak melekat.
.
Banyak lagi cara untuk menghasilkan kek yang gebu gebas, tetapi ikut kepada cita rasa masing masing. Ada yang sama, ada yang lain. Apa pula pendapat anda??? #bakenflakes
#burntcheesecake
#kekcheesehangus
#benciskek
#fruitpuff
#creampuff
#chocnutellapuff
#brownies 
#chocolateeclairs
#savourychoux
#chouxpastry
#pastry
#homemadepastry
#kualalumpur
#ampang
#kajang
#sedap
#murah 
#berkualiti
#confirmulang

BURNT CHEESE CAKE UOLLSS‼ . SEDAPNYA YA ALLAH TAK TERKATA TAUUU. JANGAN LUPA CUBA SEMUA🥰👍🏻 . Haaa nampakkan gambar kek tu gebu gebas gebas je kann hehehe, kita mestilah ada petua nya abang abang kakak kakak sekalian. . Untuk dapatkan kek yang mampat padu mcm gituuu, kita mesti ada caranya: 1. Elakkan menggunakan telur yang berada di dalam peti ais. 2. Sukat setiap bahan dengan amaun yang tepat. Penting untuk anda dapatkan sebuah penimbang yang sesuai untuk menyukat. 3. Guna berus pastri untuk gris loyang/acuan anda. Boleh juga gunakan baking paper. Ianya dapat memudahkan kek dikeluarkan dan tidak melekat. . Banyak lagi cara untuk menghasilkan kek yang gebu gebas, tetapi ikut kepada cita rasa masing masing. Ada yang sama, ada yang lain. Apa pula pendapat anda??? #bakenflakes  #burntcheesecake  #kekcheesehangus  #benciskek  #fruitpuff  #creampuff  #chocnutellapuff  #brownies  #chocolateeclairs  #savourychoux  #chouxpastry  #pastry  #homemadepastry  #kualalumpur  #ampang  #kajang  #sedap  #murah  #berkualiti  #confirmulang 

STRAWBERRY + KIWI + MANGGO???
.
WAHHHH SEDAPNYAAAAA ADA BANYAK CAMPURAN BUAH BUAHAN😍😍 SEGAR SEGAR PULAK TU BUAH BUAHAN YANG PILIH HEHEHE SAYA SUKAAA SAYA SUKAAA👍🏻
.
Haaa yang lain tu siapa lagi yang suka macam apa yang sis suka ni, ce angkat tangan sikit pat patt sis nak tengokkk🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️ .
Mesti korang semua tak shabar shabar kan nak rasa homemade FRUIT PUFF from BAKE & FLAKES yang gebu gebas ni kannn kannn. Takpe, meh sini meh sistur bgitahu something. .
FRUIT PUFF ni sedap tauu bukan beshe beshe hehehe haaa harga dia pun berpatutan, alhamdulillah bolehlah semua orang nak beli nak rasa rasa untuk isi kan perut korang yang kosong lagi berjoget joget tu😂🥰
.
Harga FRUIT PUFF ni mur mur je. Siyess tak tipuu. Meh sini tgk harga meh:
🍓🥝🥭 Rm45 for 25 pieces 
Kalau ada yang berminat sekadar nak rasa sikit sikit tu, boleh lah PM sis lelaju tau tauuu.
.
Takpe, tak payah nak diet diet sangat tauuu. Takut korang nanti lemah iman pulak, ke laut ke gaung dik diet korang😂 .
Jadi apa tunggu lagi, boleh lah PM atau whatsapp sis dengan segera ye.. Kang nanti dah tutup order, haaa pulak nanti tak dopek lah kome nak merasa.

#bakenflakes
#burntcheesecake
#kekcheesehangus
#benciskek
#fruitpuff
#creampuff
#chocnutellapuff
#brownies 
#chocolateeclairs
#savourychoux
#chouxpastry
#pastry
#homemadepastry
#kualalumpur
#ampang
#kajang
#sedap
#murah 
#berkualiti
#confirmulang

STRAWBERRY + KIWI + MANGGO??? . WAHHHH SEDAPNYAAAAA ADA BANYAK CAMPURAN BUAH BUAHAN😍😍 SEGAR SEGAR PULAK TU BUAH BUAHAN YANG PILIH HEHEHE SAYA SUKAAA SAYA SUKAAA👍🏻 . Haaa yang lain tu siapa lagi yang suka macam apa yang sis suka ni, ce angkat tangan sikit pat patt sis nak tengokkk🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️ . Mesti korang semua tak shabar shabar kan nak rasa homemade FRUIT PUFF from BAKE & FLAKES yang gebu gebas ni kannn kannn. Takpe, meh sini meh sistur bgitahu something. . FRUIT PUFF ni sedap tauu bukan beshe beshe hehehe haaa harga dia pun berpatutan, alhamdulillah bolehlah semua orang nak beli nak rasa rasa untuk isi kan perut korang yang kosong lagi berjoget joget tu😂🥰 . Harga FRUIT PUFF ni mur mur je. Siyess tak tipuu. Meh sini tgk harga meh: 🍓🥝🥭 Rm45 for 25 pieces Kalau ada yang berminat sekadar nak rasa sikit sikit tu, boleh lah PM sis lelaju tau tauuu. . Takpe, tak payah nak diet diet sangat tauuu. Takut korang nanti lemah iman pulak, ke laut ke gaung dik diet korang😂 . Jadi apa tunggu lagi, boleh lah PM atau whatsapp sis dengan segera ye.. Kang nanti dah tutup order, haaa pulak nanti tak dopek lah kome nak merasa. #bakenflakes  #burntcheesecake  #kekcheesehangus  #benciskek  #fruitpuff  #creampuff  #chocnutellapuff  #brownies  #chocolateeclairs  #savourychoux  #chouxpastry  #pastry  #homemadepastry  #kualalumpur  #ampang  #kajang  #sedap  #murah  #berkualiti  #confirmulang 

Mano nak cari kodai cat keto murah...
macam mano caro ngecat eh??? Pm copek kita deal... meh doreh pm den ..sapo nak cat keto murah..murahhh..💝💝💝
www.wasap.my/60169099880

Nak tau rahsia bagaimana kami mengecat kenderaan anda 😍😝😝 #tqcustomer
#catkeretamurah
#berkualiti
#KodaiBuruk

Mano nak cari kodai cat keto murah... macam mano caro ngecat eh??? Pm copek kita deal... meh doreh pm den ..sapo nak cat keto murah..murahhh..💝💝💝 www.wasap.my/60169099880 Nak tau rahsia bagaimana kami mengecat kenderaan anda 😍😝😝 #tqcustomer  #catkeretamurah  #berkualiti  #KodaiBuruk 

Harga *special* untuk dear 😘 👉🏻 *1 Helai Pablazo*
💰 *RM 79*

Sis nak lagi jimat? Ada *HARGA AHLI*  sekarang. 👉🏻 *2 Helai Pablazo*
💰 *RM 129*(Jimat 29) 😱 👉🏻 *3 Helai Pablazo*
💰 *RM 193*(Jimat 44) 😱😱 👉🏻 *4 Helai Pablazo*
💰 *RM 257*(Jimat 59)
😱😱😱 🚛💨 *Postage RM 8sm/ RM 10ss* 📮

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded

Harga *special* untuk dear 😘 👉🏻 *1 Helai Pablazo* 💰 *RM 79* Sis nak lagi jimat? Ada *HARGA AHLI* sekarang. 👉🏻 *2 Helai Pablazo* 💰 *RM 129*(Jimat 29) 😱 👉🏻 *3 Helai Pablazo* 💰 *RM 193*(Jimat 44) 😱😱 👉🏻 *4 Helai Pablazo* 💰 *RM 257*(Jimat 59) 😱😱😱 🚛💨 *Postage RM 8sm/ RM 10ss* 📮 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded 

Flower Bucket Sling Bag hereeee🤗..only rm50😍 ,free postage guysss!!! .Bag ni berkualiti ,tahan lame,mudah juga untuk dibawağŸ˜Ž . Guyss🙌 ade juga colour lain black ,pink,cream,and blue‼️ ..stock bru smpai ni , spe cept dia dpt laaa🔥

#bagmurah #berkualiti

Flower Bucket Sling Bag hereeee🤗..only rm50😍 ,free postage guysss!!! .Bag ni berkualiti ,tahan lame,mudah juga untuk dibawağŸ˜Ž . Guyss🙌 ade juga colour lain black ,pink,cream,and blue‼️ ..stock bru smpai ni , spe cept dia dpt laaa🔥 #bagmurah  #berkualiti 

✨PROMOSI BULAN INI SAHAJA✨ VANS KULITI BUTIK GRED 1:1 😆❗💯 HARGA BIASA KAT LUAR👉 RM200-RM300 😬
PROMO👉RM120😘 CEPAT GRAB PELUANG INIIII😳 untuk 15 orang terawal sahaja❗❗❗ ☑☑☑☑☑☑☑☑☑☑☑ 👟  #malaysia #readystock #murah #berkualiti #igshop #teamebd #nike #vans #igshopmurah #viral #trend #kasutlawa #kasutcantik #kasuttrend #kasutmurah #kasutberkualiti #vansmurah #vansviral #kasutvans #kasutnike #kasutmurahberkualiti #nikemurah

✨PROMOSI BULAN INI SAHAJA✨ VANS KULITI BUTIK GRED 1:1 😆❗💯 HARGA BIASA KAT LUAR👉 RM200-RM300 😬 PROMO👉RM120😘 CEPAT GRAB PELUANG INIIII😳 untuk 15 orang terawal sahaja❗❗❗ ☑☑☑☑☑☑☑☑☑☑☑ 👟 #malaysia  #readystock  #murah  #berkualiti  #igshop  #teamebd  #nike  #vans  #igshopmurah  #viral  #trend  #kasutlawa  #kasutcantik  #kasuttrend  #kasutmurah  #kasutberkualiti  #vansmurah  #vansviral  #kasutvans  #kasutnike  #kasutmurahberkualiti  #nikemurah 

READY STOCK ✅
••
🧢 DUCK DUDE CAP 🧢
••
Design baru dan limited stock
Free size & ada adjustable belakang cap
.
BEST PRICE‼️
Beli 1 - RM 40.00
Beli 2 - RM 78.00
[ Boleh Campur” Design Lain ]
.
✔️Complete Tag
✔️Material Cotton
✔️Ready Stock Only
✔️Copy 1:1 Ori / Premium
✔️Money Back Guaranteed
.
• FREE GIFT : STICKY ROLLER / KEYCHAIN / STICKER • POS MENGGUNAKAN KOTAK
• RM% OFF FOR NEXT PURCHASE
• POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Kualiti TERBAIK seperti dlm Gambar‼️
.
CLICK LINK DI BIO UNTUK PLACE ORDER NOW!!⚡️.
📲 017 909 3516
.
STOCK TAK BANYAK SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😉
#snapcap #store #onempire #capmalaysia #snapbackmalaysia #berkualiti #murahmurahje #onlineshopping #trending #ootdmalaysianstyle

READY STOCK ✅ •• 🧢 DUCK DUDE CAP 🧢 •• Design baru dan limited stock Free size & ada adjustable belakang cap . BEST PRICE‼️ Beli 1 - RM 40.00 Beli 2 - RM 78.00 [ Boleh Campur” Design Lain ] . ✔️Complete Tag ✔️Material Cotton ✔️Ready Stock Only ✔️Copy 1:1 Ori / Premium ✔️Money Back Guaranteed . • FREE GIFT : STICKY ROLLER / KEYCHAIN / STICKER • POS MENGGUNAKAN KOTAK • RM% OFF FOR NEXT PURCHASE • POSTAGE SELURUH MALAYSIA Kualiti TERBAIK seperti dlm Gambar‼️ . CLICK LINK DI BIO UNTUK PLACE ORDER NOW!!⚡️. 📲 017 909 3516 . STOCK TAK BANYAK SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😉 #snapcap  #store  #onempire  #capmalaysia  #snapbackmalaysia  #berkualiti  #murahmurahje  #onlineshopping  #trending  #ootdmalaysianstyle 

[ READY STOCK ] MASSON TASSEL SHOULDER BAG
-
MATERIAL : SOFT PU
SIZE : 34.5CM X 11.5CM X 30CM
-
COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT BLUE, DARK BLUE, SILVER, LIGHT GREY, DARK GREY, PINK,KHAKI, RED & BROWN
.
RM 25
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
.
.
#begmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #slingbegmurah #slingbeg #begkorea #begkoreamurah #handbags #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagsforsale #bagmurah #berkualiti #bagberkualiti #bagmurahcantik #bagterkini #murahsangat #bazarpaknil #bazar #shopping #shoppingonline #ootd #ootdfashion

[ READY STOCK ] MASSON TASSEL SHOULDER BAG - MATERIAL : SOFT PU SIZE : 34.5CM X 11.5CM X 30CM - COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT BLUE, DARK BLUE, SILVER, LIGHT GREY, DARK GREY, PINK,KHAKI, RED & BROWN . RM 25 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . . . #begmurah  #begmurahcantik  #begmurahmalaysia  #slingbegmurah  #slingbeg  #begkorea  #begkoreamurah  #handbags  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #handbagsforsale  #bagmurah  #berkualiti  #bagberkualiti  #bagmurahcantik  #bagterkini  #murahsangat  #bazarpaknil  #bazar  #shopping  #shoppingonline  #ootd  #ootdfashion 

SERBUK MAGIK MEMANG MENJADI
.
.
Siapa yang nak kulit cerah tapi masih ragu ragu. Takut nk cuba #thesuriroseswhitheningcollogen ni?  Rugi la uolss sebab serbuk magik ni memang power sangat ramai yang akan pandang skin uolss macam nk tembus mata tu
.
.
Bayangkan dari kulit kusam sekarang dan nampak NUR sebab dalam #thesuriaroseswhiteningcollagen  ada bahan #berkualiti  dan gred premium.  Rasa tok sah cakap la memang sedap cair masam manis dalam mulut macam ada gula tapi TAK ADA GULA TAMBAHAN ye. Semuanya hasil #buahbuahan
.
.
✔️Ada 20 sachet X 6 gram = 120 gram total 1 box
✔️Sehari kemam 1 sachet sahaja tak perlu 2 atau 3sachet cukup untuk dapat result hebat dengan 1 sachet sehari
✔️Mencerahkan kulit satu badan
✔️Menghilangkn jerawat
✔️Menguatkan kuku dan rambut
✔️Melambatkan penuaan
✔️Membantu penghasilan collagen kulit
✔️EXTRA DETOKS
.
.
Oulls tak tergoda ke? Sis pun tergoda satu sachet je belambak macam tuu. Fuhh. Apa tunggu lagi? Whatsapp sis sekarang!

#kemaman #terengganu #kuantan #kelantan #kualalumpur #johor #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriaroseshq

SERBUK MAGIK MEMANG MENJADI . . Siapa yang nak kulit cerah tapi masih ragu ragu. Takut nk cuba #thesuriroseswhitheningcollogen  ni? Rugi la uolss sebab serbuk magik ni memang power sangat ramai yang akan pandang skin uolss macam nk tembus mata tu . . Bayangkan dari kulit kusam sekarang dan nampak NUR sebab dalam #thesuriaroseswhiteningcollagen  ada bahan #berkualiti  dan gred premium. Rasa tok sah cakap la memang sedap cair masam manis dalam mulut macam ada gula tapi TAK ADA GULA TAMBAHAN ye. Semuanya hasil #buahbuahan  . . ✔️Ada 20 sachet X 6 gram = 120 gram total 1 box ✔️Sehari kemam 1 sachet sahaja tak perlu 2 atau 3sachet cukup untuk dapat result hebat dengan 1 sachet sehari ✔️Mencerahkan kulit satu badan ✔️Menghilangkn jerawat ✔️Menguatkan kuku dan rambut ✔️Melambatkan penuaan ✔️Membantu penghasilan collagen kulit ✔️EXTRA DETOKS . . Oulls tak tergoda ke? Sis pun tergoda satu sachet je belambak macam tuu. Fuhh. Apa tunggu lagi? Whatsapp sis sekarang! #kemaman  #terengganu  #kuantan  #kelantan  #kualalumpur  #johor  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriarosesbodywash  #thesuriaroseshq 

[ READY STOCK ] MASSON TASSEL SHOULDER BAG
-
MATERIAL : SOFT PU
SIZE : 34.5CM X 11.5CM X 30CM
-
COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT BLUE, DARK BLUE, SILVER, LIGHT GREY, DARK GREY, PINK,KHAKI, RED & BROWN
.
RM 25
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
.
.
#begmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #slingbegmurah #slingbeg #begkorea #begkoreamurah #handbags #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagsforsale #bagmurah #berkualiti #bagberkualiti #bagmurahcantik #bagterkini #murahsangat #bazarpaknil #bazar #shopping #shoppingonline #ootd #ootdfashion

[ READY STOCK ] MASSON TASSEL SHOULDER BAG - MATERIAL : SOFT PU SIZE : 34.5CM X 11.5CM X 30CM - COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT BLUE, DARK BLUE, SILVER, LIGHT GREY, DARK GREY, PINK,KHAKI, RED & BROWN . RM 25 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . . . #begmurah  #begmurahcantik  #begmurahmalaysia  #slingbegmurah  #slingbeg  #begkorea  #begkoreamurah  #handbags  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #handbagsforsale  #bagmurah  #berkualiti  #bagberkualiti  #bagmurahcantik  #bagterkini  #murahsangat  #bazarpaknil  #bazar  #shopping  #shoppingonline  #ootd  #ootdfashion 

[ READY STOCK ] CAMIL DUAL SLINGBAG
-
MATERIAL : PU
SIZE : 19CM X 6CM X 15CM
-
COLOUR : WHITE , GREEN & YELLOW
.
RM 28
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
.
.
#begmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #slingbegmurah #slingbeg #begkorea #begkoreamurah #handbags #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagsforsale #bagmurah #berkualiti #bagberkualiti #bagmurahcantik #bagterkini #murahsangat #bazarpaknil #bazar #shopping #shoppingonline #ootd #ootdfashion

[ READY STOCK ] CAMIL DUAL SLINGBAG - MATERIAL : PU SIZE : 19CM X 6CM X 15CM - COLOUR : WHITE , GREEN & YELLOW . RM 28 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . . . #begmurah  #begmurahcantik  #begmurahmalaysia  #slingbegmurah  #slingbeg  #begkorea  #begkoreamurah  #handbags  #handbag  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #handbagsforsale  #bagmurah  #berkualiti  #bagberkualiti  #bagmurahcantik  #bagterkini  #murahsangat  #bazarpaknil  #bazar  #shopping  #shoppingonline  #ootd  #ootdfashion 

TOYOTA HILUX 2.5 STD MANUAL 2013
RM 56,800 ON THE ROAD
TRADE IN is ACCEPTABLE!
COME VISIT OUR WEBSITE AT yshmotors.com !
AND DON'T FORGET TO FOLLOW US ON INSTAGRAM @yshmotors : https://www.instagram.com/yshmotors/

CALL OR WHATSAPP US AT 
0128836855 https://bit.ly/2Ky5iS0 (Mr Teo), 0178396855 https://bit.ly/33ypHgW (Mr Ting),
0128956855 https://bit.ly/2Ty2B5Q (Mr Roland) NOW!!!!! #yshmotors #terbaik #murah #berkualiti #berkualititinggi #bestinkuching #keretamurah #keretaterpakai #car #usedcardealer #kuching #sarawak

TOYOTA HILUX 2.5 STD MANUAL 2013 RM 56,800 ON THE ROAD TRADE IN is ACCEPTABLE! COME VISIT OUR WEBSITE AT yshmotors.com ! AND DON'T FORGET TO FOLLOW US ON INSTAGRAM @yshmotors  : https://www.instagram.com/yshmotors/ CALL OR WHATSAPP US AT 0128836855 https://bit.ly/2Ky5iS0 (Mr Teo), 0178396855 https://bit.ly/33ypHgW (Mr Ting), 0128956855 https://bit.ly/2Ty2B5Q (Mr Roland) NOW!!!!! #yshmotors  #terbaik  #murah  #berkualiti  #berkualititinggi  #bestinkuching  #keretamurah  #keretaterpakai  #car  #usedcardealer  #kuching  #sarawak 

CLUTCH BEG MCM.
.
.
Price : 180
Price include postage: SM & SS
Cod : Area JB
Matt : Leather
Stock : only 1.
.
⚠️ Sebarang pertanyaan Dan pembelian sila Link di bwh bio atau contact this number 👇👇.
⚠️ Contact number : 0️⃣1️⃣7️⃣7️⃣4️⃣1️⃣4️⃣4️⃣1️⃣8️⃣.
.
#clutch
#clutchshop 
#clutchbegmcm 
#codjbarea 
#murahmurah 
#begberjenamamurah 
#begberjenama 
#shopmalaysia 
#sallermalaysia 
#berkualiti

CLUTCH BEG MCM. . . Price : 180 Price include postage: SM & SS Cod : Area JB Matt : Leather Stock : only 1. . ⚠️ Sebarang pertanyaan Dan pembelian sila Link di bwh bio atau contact this number 👇👇. ⚠️ Contact number : 0️⃣1️⃣7️⃣7️⃣4️⃣1️⃣4️⃣4️⃣1️⃣8️⃣. . #clutch  #clutchshop  #clutchbegmcm  #codjbarea  #murahmurah  #begberjenamamurah  #begberjenama  #shopmalaysia  #sallermalaysia  #berkualiti 

Ladies cepat dapatkan special edition untuk koleksi The Pleated Satin Bawal yang diperbuat dari Premium Satin Silk yang high quality.

Grab cepat sebelum kehabisan stock.

Click the link WhatsApp or DM to order
http://www.wasap.my/601162787497

Have a nice day and enjoy shooping experience with 𝑵𝒐𝒖𝒓𝒉𝒊𝒋𝒂𝒃.𝒄𝒐_𝑫𝒓𝒐𝒑𝒔𝒉𝒊𝒑.

#bawalovers 
#pleatspleated 
#highquality 
#ironless 
#easywear 
#nourhijab
#ironlesshijab 
#ironlessbawal 
#satinsilk
#satinpremium 
#tudungmurah 
#berkualiti

Ladies cepat dapatkan special edition untuk koleksi The Pleated Satin Bawal yang diperbuat dari Premium Satin Silk yang high quality. Grab cepat sebelum kehabisan stock. Click the link WhatsApp or DM to order http://www.wasap.my/601162787497 Have a nice day and enjoy shooping experience with 𝑵𝒐𝒖𝒓𝒉𝒊𝒋𝒂𝒃.𝒄𝒐_𝑫𝒓𝒐𝒑𝒔𝒉𝒊𝒑. #bawalovers  #pleatspleated  #highquality  #ironless  #easywear  #nourhijab  #ironlesshijab  #ironlessbawal  #satinsilk  #satinpremium  #tudungmurah  #berkualiti 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

LETIH CARI SELUAR ?
Anti kesan getah berbekas di perut.
www.wasap.my/60174738586 
www.wasap.my/60174738586 .
Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata
Segannya...
.
Kain ni Anti melekap di kaki
Cutting Anti nampak peha kecik
Anti ketat di hip
Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok.
promosi untuk 2helai.

klik sini untuk pilih colour anda
www.wasap.my/60174738586

#palazo #palazodewasa #palazocantik #palazoelegan #bazarpaknil #bazaronline #bazarraya #bazaarpaknil #murah #seluar #pants #cottonpants #ladiespants #palazopants #berkualiti #branded #bajukurung #bajukerja #bajuraya #bajurayasedondon #bajukurungmoden

LETIH CARI SELUAR ? Anti kesan getah berbekas di perut. www.wasap.my/60174738586 www.wasap.my/60174738586 . Dari nak nampak muslimah terus nampak macam mnjolok mata Segannya... . Kain ni Anti melekap di kaki Cutting Anti nampak peha kecik Anti ketat di hip Kain Anti mudah renyuk 💢P/s banyak colour2 cantik dah habis stok. promosi untuk 2helai. klik sini untuk pilih colour anda www.wasap.my/60174738586 #palazo  #palazodewasa  #palazocantik  #palazoelegan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarraya  #bazaarpaknil  #murah  #seluar  #pants  #cottonpants  #ladiespants  #palazopants  #berkualiti  #branded  #bajukurung  #bajukerja  #bajuraya  #bajurayasedondon  #bajukurungmoden 

Stok baru mendarat harini...!!! Jom..Siapa yang nak generate side income sertai kami sebagai agent di kuala lumpur!!! Yang nak dapatkan #NZCrunchies ni pon boleh terus DM semua flavour still available ya... RM10 je....
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#snekpopia
#kerepekpopia
#kerepekrangup
#nzcrunchies #nzcrunchieslembahklang #nzcrunchieskl #nzcrunchiesnegerisembilan #nzcrunchiesstokis #nzcrunchieslembahklangkl #nzcrunchiesselangor #kulitpopia
#chruncies #Putrajaya #nzchrunchies #cheese #saltedegg #chocolate #chicken #macha #cheeseprimo #rangup #sedap #lazat #berkualiti

Stok baru mendarat harini...!!! Jom..Siapa yang nak generate side income sertai kami sebagai agent di kuala lumpur!!! Yang nak dapatkan #NZCrunchies  ni pon boleh terus DM semua flavour still available ya... RM10 je.... #viralcrunchies  #stokisNZcrunchies  #ejenNZcrunchies  #snekpopia  #kerepekpopia  #kerepekrangup  #nzcrunchies  #nzcrunchieslembahklang  #nzcrunchieskl  #nzcrunchiesnegerisembilan  #nzcrunchiesstokis  #nzcrunchieslembahklangkl  #nzcrunchiesselangor  #kulitpopia  #chruncies  #Putrajaya  #nzchrunchies  #cheese  #saltedegg  #chocolate  #chicken  #macha  #cheeseprimo  #rangup  #sedap  #lazat  #berkualiti 

SALAM. Okay guys stock baru datang lg. Condition mostly padu 9/10, harga biasa2 je. NAK SANGAT ADIDAS KAN 🇲🇾
.

1 2 3
4 5 6
7 8 9 👟
.

1. Adidas Gazelle Og 8.5uk rm❌sold❌
2. Adidas Dragon 9uk rm130
3. Adidas SL72 8.5uk rm150

4. Adidas Beckenbour Allround 7.5uk rm ❌ booked ❌
5. Adidas SL72 BIRU 6.5uk rm❌sold❌
6. Adidas SL72 6.5uk LIKE NEW rm130

7. Adidas SL72 KELABU 6uk rm150
8. Adidas SL72 5.5uk rm130
9. Adidas Marathon 85, 5.5uk rm230
.
. 📮 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 .
.
📱 WS 0187883011 📱
.
.
.#sayajualkasutnike #sayajualmurah #sayajualkasutbundle #puashati #kadkikutip #kakiselam #tanpakedai #sayajualonline #ghensembapak #reebok #adidas #nike #puma #akbuyangpakai #kauyangpanas #adidas #adidasbundle #clark #vans #birkenstock #malaysiabundle #kelantanese #berpatutan #berkualiti #vansmalaysia #vansbundle #vansmurah #kakibundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #pakatanbundlemalaysia

SALAM. Okay guys stock baru datang lg. Condition mostly padu 9/10, harga biasa2 je. NAK SANGAT ADIDAS KAN 🇲🇾 . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 👟 . 1. Adidas Gazelle Og 8.5uk rm❌sold❌ 2. Adidas Dragon 9uk rm130 3. Adidas SL72 8.5uk rm150 4. Adidas Beckenbour Allround 7.5uk rm ❌ booked ❌ 5. Adidas SL72 BIRU 6.5uk rm❌sold❌ 6. Adidas SL72 6.5uk LIKE NEW rm130 7. Adidas SL72 KELABU 6uk rm150 8. Adidas SL72 5.5uk rm130 9. Adidas Marathon 85, 5.5uk rm230 . . 📮 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 . . 📱 WS 0187883011 📱 . . .#sayajualkasutnike  #sayajualmurah  #sayajualkasutbundle  #puashati  #kadkikutip  #kakiselam  #tanpakedai  #sayajualonline  #ghensembapak  #reebok  #adidas  #nike  #puma  #akbuyangpakai  #kauyangpanas  #adidas  #adidasbundle  #clark  #vans  #birkenstock  #malaysiabundle  #kelantanese  #berpatutan  #berkualiti  #vansmalaysia  #vansbundle  #vansmurah  #kakibundle  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #pakatanbundlemalaysia 

[ READY STOCK ]  SB2413 CHEST BAG
-
🌹MATERIAL : PU LEATHER
🌷SIZE : 32CM X 7CM X 12CM
-
🍀COLOUR : BLACK, MAROON, YELLOW, CREAM, PINK & BRONZE
.
💰RM 24
🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
#beg #begmurah #begmurahcantik #begcantik #mampumilik #beglawamurah #jualbeg #sayajualbeg #Malaysia #trustedseller #paidreviewmalaysia #viral #begviral #beauty #women #kids #begwanita  #trustedseller #murah #berkualiti #postage #slingbag #handbag #purse #begmurahmalaysia #begcantikmurah #backpack #igbegmurah #begtangan

[ READY STOCK ] SB2413 CHEST BAG - 🌹MATERIAL : PU LEATHER 🌷SIZE : 32CM X 7CM X 12CM - 🍀COLOUR : BLACK, MAROON, YELLOW, CREAM, PINK & BRONZE . 💰RM 24 🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . #beg  #begmurah  #begmurahcantik  #begcantik  #mampumilik  #beglawamurah  #jualbeg  #sayajualbeg  #Malaysia  #trustedseller  #paidreviewmalaysia  #viral  #begviral  #beauty  #women  #kids  #begwanita  #trustedseller  #murah  #berkualiti  #postage  #slingbag  #handbag  #purse  #begmurahmalaysia  #begcantikmurah  #backpack  #igbegmurah  #begtangan 

[ READY STOCK ] SB2417 SLINGBAG
-
🌹MATERIAL : PU LEATHER
🌷SIZE : 16.5CM X 11CM X 11CM
-
🍀COLOUR : BLACK
.
💰RM 18
🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
#likeforlikes #likeforfollow #beg #begmurah #begmurahcantik #begcantik #mampumilik #beglawamurah #jualbeg #sayajualbeg #Malaysia #trustedseller #viral #begviral #beauty #women #kids #begwanita  #trustedseller #murah #berkualiti #slingbag #handbag #purse #begmurahmalaysia #begcantikmurah #backpack #igbegmurah #begtangan

[ READY STOCK ] SB2417 SLINGBAG - 🌹MATERIAL : PU LEATHER 🌷SIZE : 16.5CM X 11CM X 11CM - 🍀COLOUR : BLACK . 💰RM 18 🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . #likeforlikes  #likeforfollow  #beg  #begmurah  #begmurahcantik  #begcantik  #mampumilik  #beglawamurah  #jualbeg  #sayajualbeg  #Malaysia  #trustedseller  #viral  #begviral  #beauty  #women  #kids  #begwanita  #trustedseller  #murah  #berkualiti  #slingbag  #handbag  #purse  #begmurahmalaysia  #begcantikmurah  #backpack  #igbegmurah  #begtangan 

[ READY STOCK ] SHERLOCK QUILTED SLINGBAG
-
🌹MATERIAL : PU LEATHER 🌷SIZE : 21CM X 8CM X 16CM
-
🍀COLOUR : BLACK, YELLOW, GREEN & WHITE
.
💰RM 25 🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
.
.
#followforfollowback #likeforfollow #beg #begmurah #begmurahcantik #begcantik #mampumilik #beglawamurah #jualbeg #sayajualbeg #Malaysia #trustedseller #viral #begviral #beauty #women #kids #begwanita  #trustedseller #murah #berkualiti #slingbag #handbag #purse #begmurahmalaysia #begcantikmurah #backpack #igbegmurah #begtangan

[ READY STOCK ] SHERLOCK QUILTED SLINGBAG - 🌹MATERIAL : PU LEATHER 🌷SIZE : 21CM X 8CM X 16CM - 🍀COLOUR : BLACK, YELLOW, GREEN & WHITE . 💰RM 25 🚛POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . #followforfollowback  #likeforfollow  #beg  #begmurah  #begmurahcantik  #begcantik  #mampumilik  #beglawamurah  #jualbeg  #sayajualbeg  #Malaysia  #trustedseller  #viral  #begviral  #beauty  #women  #kids  #begwanita  #trustedseller  #murah  #berkualiti  #slingbag  #handbag  #purse  #begmurahmalaysia  #begcantikmurah  #backpack  #igbegmurah  #begtangan 

Brother ni jumpa dan lepak dekat vintage night market melaka,sambil tu close sale dengan dia buat baju untuk team sukan dia.memang padu beb.

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

Brother ni jumpa dan lepak dekat vintage night market melaka,sambil tu close sale dengan dia buat baju untuk team sukan dia.memang padu beb. #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang