#chocojar Instagram Stories

156,672 Stories

Top Stories

Dapur Lonely : Choco Jar🍫🍫 .
.
Bahan2/Ingredients:.
.
🌕Bertih Beras (Rice Krispies)
🌕Chocolate
.
.
.
.
No prejudice. All materials (excluding music) owned by Rasapop PLT. All characters created are fictional and not associated with any individual or parties. .
#food  #foodie #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2019  #eat #recipe #resepi #masak #dapur #dapurlonely #lapar #makan #breakfast #chocojar #chocolate #coklat

Dapur Lonely : Choco Jar🍫🍫 . . Bahan2/Ingredients:. . 🌕Bertih Beras (Rice Krispies) 🌕Chocolate . . . . No prejudice. All materials (excluding music) owned by Rasapop PLT. All characters created are fictional and not associated with any individual or parties. . #food  #foodie  #minum  #juice  #malaysia  #kualalumpur  #tasty  #foodporn  #healthy  #drink  #2019  #eat  #recipe  #resepi  #masak  #dapur  #dapurlonely  #lapar  #makan  #breakfast  #chocojar  #chocolate  #coklat 

Personalized Chocolate Bars Ready To Ship!💞
Flavours - Strawberry, waffle, mint & many more!
Can be customized for baby showers, bridesmaid, best friend & many themes! 
For details whatsapp 8286557720.😊
.
.
.
#chocolatelover #chocolate #dessert #chocolatecake #delicious #foodporn #cake #yummy #foodie #chocolateaddict #food #love #chocojar #chocolates #chocoholic #sweettooth #chocolatelove #darkchocolate #baking #sweet #tasty #chocolateheaven #instafood

Personalized Chocolate Bars Ready To Ship!💞 Flavours - Strawberry, waffle, mint & many more! Can be customized for baby showers, bridesmaid, best friend & many themes! For details whatsapp 8286557720.😊 . . . #chocolatelover  #chocolate  #dessert  #chocolatecake  #delicious  #foodporn  #cake  #yummy  #foodie  #chocolateaddict  #food  #love  #chocojar  #chocolates  #chocoholic  #sweettooth  #chocolatelove  #darkchocolate  #baking  #sweet  #tasty  #chocolateheaven  #instafood 

Personalized Chocolate Bar!💞
Flavours - Strawberry, waffle, mint & many more!
Can be customized for baby showers, bridesmaid, best friend & many themes! 
For details whatsapp 8286557720.😊
.
.
.
#chocolatelover #chocolate #dessert #chocolatecake #delicious #foodporn #cake #yummy #foodie #chocolateaddict #food #love #chocojar #chocolates #chocoholic #sweettooth #chocolatelove #darkchocolate #baking #sweet #tasty #chocolateheaven #instafood

Personalized Chocolate Bar!💞 Flavours - Strawberry, waffle, mint & many more! Can be customized for baby showers, bridesmaid, best friend & many themes! For details whatsapp 8286557720.😊 . . . #chocolatelover  #chocolate  #dessert  #chocolatecake  #delicious  #foodporn  #cake  #yummy  #foodie  #chocolateaddict  #food  #love  #chocojar  #chocolates  #chocoholic  #sweettooth  #chocolatelove  #darkchocolate  #baking  #sweet  #tasty  #chocolateheaven  #instafood 

Nak Cari Choco Jar jangan sekadar Coklat sebeban ... Tapi kalau korang makan rasa BERMINYAK & n CEPAT MUAK !!!
.
Haaa ni dia CHOCO JAR dari @chocojarmurah.senawang .. Bubble Rice Dia Pon Dah Perisa Coklat , letak pulak COKLAT CAIR , perghhhh !!!! Layan Teruk Weyhhh ....
.
Tapi Abam lagi suka yg mcm CHOCO CRUNCH NI , Sedap Amat2 .. Tak Muak Langsung Guys , Coklat dia pon Tak Berminyak ... tapi rasa Coklat TETAP PADU !!!! Coklat Kalau Berkualiti memang sedap teruk la rasa CHOCO JAR NI 😍
.
DM @chocojarmurah.senawang @chocojarmurah.senawang @chocojarmurah.senawang .
Boleh Cod Area Senawang n Berdekatan, POS PON BOLEH !!!
.
#mukbang #asmr #eatingshow #foodchannel #eatingshow #eatingsoung #chocojar #chocojarmurah #chocojarmalaysia #foodreview #foodreviewmalaysia #chocolateasmr

Nak Cari Choco Jar jangan sekadar Coklat sebeban ... Tapi kalau korang makan rasa BERMINYAK & n CEPAT MUAK !!! . Haaa ni dia CHOCO JAR dari @chocojarmurah.senawang  .. Bubble Rice Dia Pon Dah Perisa Coklat , letak pulak COKLAT CAIR , perghhhh !!!! Layan Teruk Weyhhh .... . Tapi Abam lagi suka yg mcm CHOCO CRUNCH NI , Sedap Amat2 .. Tak Muak Langsung Guys , Coklat dia pon Tak Berminyak ... tapi rasa Coklat TETAP PADU !!!! Coklat Kalau Berkualiti memang sedap teruk la rasa CHOCO JAR NI 😍 . DM @chocojarmurah.senawang  @chocojarmurah.senawang  @chocojarmurah.senawang  . Boleh Cod Area Senawang n Berdekatan, POS PON BOLEH !!! . #mukbang  #asmr  #eatingshow  #foodchannel  #eatingshow  #eatingsoung  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #foodreview  #foodreviewmalaysia  #chocolateasmr 

BABYCRUNCH MEMANG SUPERB! @CHOCOJARVIRALHQ KORANG WAJIB CUBA SEBAB TAK PENAT MENGUNYAH 🤤

BABYCRUNCH MEMANG SUPERB! @CHOCOJARVIRALHQ  KORANG WAJIB CUBA SEBAB TAK PENAT MENGUNYAH 🤤

Choco jar padu teruk harga RM15 je woi!!! Bapak besar. Selalunya kecik lek2 je besar dia. Haa ni siap wrapping raping je dia bagi 🤣 sudu siap!  @chocojarby_ain 👈 ni haa yang jual... try dulu baru tahu pergi rasa dia macam mana 🍫 #chocojar #chocolate #threadseram #ngeri #akuyangmakankauyangpanas #relaxingvideos

Choco jar padu teruk harga RM15 je woi!!! Bapak besar. Selalunya kecik lek2 je besar dia. Haa ni siap wrapping raping je dia bagi 🤣 sudu siap! @chocojarby_ain  👈 ni haa yang jual... try dulu baru tahu pergi rasa dia macam mana 🍫 #chocojar  #chocolate  #threadseram  #ngeri  #akuyangmakankauyangpanas  #relaxingvideos 

choco jar... i like..! korang suka tak? nak choco jar ni please follow @kek_batik_chewy sedaaappppp sangatttt! 
#kekbatik 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#chocojar

choco jar... i like..! korang suka tak? nak choco jar ni please follow @kek_batik_chewy  sedaaappppp sangatttt! #kekbatik  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojar 

Recent Stories

Hai selamat malam hampa 🤗

Ada yang berminat nak selit preorder tak ?

Kalau berminat bole terus klik link di bio ya sayang 😘 *** Minggu depan ada cod & postage .

#coklatbanjir #chocoricesedap #chocoriceterbaik #chocoriceleleh #chocoricebypnsempire #coklat #pecintacoklat #bueno #kitkat #oreo #chocoricepenang #chocoricekedah #chocoriceutara #chocojar #bubblerice #chococrunch

Hai selamat malam hampa 🤗 Ada yang berminat nak selit preorder tak ? Kalau berminat bole terus klik link di bio ya sayang 😘 *** Minggu depan ada cod & postage . #coklatbanjir  #chocoricesedap  #chocoriceterbaik  #chocoriceleleh  #chocoricebypnsempire  #coklat  #pecintacoklat  #bueno  #kitkat  #oreo  #chocoricepenang  #chocoricekedah  #chocoriceutara  #chocojar  #bubblerice  #chococrunch 

Tq abam hemsem... Kt padang pon jadi #chocojarcrunch by @ayieelhamdessert .. Kekal aktif bersama #chocojar
#ayieelhamdessert
#ayieelhamdessertkuantan

Tq abam hemsem... Kt padang pon jadi #chocojarcrunch  by @ayieelhamdessert  .. Kekal aktif bersama #chocojar  #ayieelhamdessert  #ayieelhamdessertkuantan 

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam.
.
Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂
.
Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah.
.
Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️
.
Jom meriahkan #teamrichsophie kita grow big together, support each other.💙💙💙
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarrawang #chocojarkualalumpur #coklatsedap #agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam. . Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂 . Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah. . Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral  ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️ . Jom meriahkan #teamrichsophie  kita grow big together, support each other.💙💙💙 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarrawang  #chocojarkualalumpur  #coklatsedap  #agentwanted  #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia 

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam.
.
Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂
.
Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah.
.
Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️
.
Jom meriahkan #teamrichsophie kita grow big together, support each other.💙💙💙
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarrawang #chocojarkualalumpur #coklatsedap #agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam. . Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂 . Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah. . Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral  ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️ . Jom meriahkan #teamrichsophie  kita grow big together, support each other.💙💙💙 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarrawang  #chocojarkualalumpur  #coklatsedap  #agentwanted  #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia 

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam.
.
Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂
.
Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah.
.
Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️
.
Jom meriahkan #teamrichsophie kita grow big together, support each other.💙💙💙
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarrawang #chocojarkualalumpur #coklatsedap #agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia

Alhamdulillah. Restok ke-3 bulan Oktober 2019 ni. Semuanya dah licin dlm masa tak sampai 24 jam. . Nak restok, tp nk tunggu org semua balik kerja. Sebab nk hadap hiway ke melaka tuuuu, kalau time wiken atau time public holiday. Ya ampunnnn😂😂😂 . Mmg tak larat la nak hadap. Cuti2 ni kami anak beranak rehat2 shj di rumah. . Sesiapa yg nak kak sophie ajar buat duit senang jual #chocojarviral  ni boleh whatsapp 011.1004.1947 atau klik link di bio ya?😊❤️ . Jom meriahkan #teamrichsophie  kita grow big together, support each other.💙💙💙 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarrawang  #chocojarkualalumpur  #coklatsedap  #agentwanted  #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia 

Sis ada buat promo super jimat ni sampai sabtu ni 26/10. Nak tahu promo apa boleh whtsapp sis 😘
.
.
Cod area Ampang/Cheras/KL
.
.
📲 0182510359 or tekan je link on bio
.
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarbest #chocojarviral #chocojarklcc #chocojarampang #chocojarmalaysia #coklatsedap #chocojar #chocojarcheras #chocojarselangor #chocojaroreo #chocojarmilo #chocojarkitkat #chocojarkinderbueno #takkanrugibeli #comfirmrepeatlagi #CodAmpang #CodCheras #CodPandanIndah #CodHospitalAmpang #CodKeramat #CodWangsaMaju #CodKL  #Chocojar

Sis ada buat promo super jimat ni sampai sabtu ni 26/10. Nak tahu promo apa boleh whtsapp sis 😘 . . Cod area Ampang/Cheras/KL . . 📲 0182510359 or tekan je link on bio . . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarbest  #chocojarviral  #chocojarklcc  #chocojarampang  #chocojarmalaysia  #coklatsedap  #chocojar  #chocojarcheras  #chocojarselangor  #chocojaroreo  #chocojarmilo  #chocojarkitkat  #chocojarkinderbueno  #takkanrugibeli  #comfirmrepeatlagi  #CodAmpang  #CodCheras  #CodPandanIndah  #CodHospitalAmpang  #CodKeramat  #CodWangsaMaju  #CodKL  #Chocojar 

Wah wah wah berseleranya beby tora makan 😍 yang paling best tak perlu direndam lagi pulak tu 🤩 arghhhhh jatuh hati betul laa 😘 sesiapa berminat boleh ws atau dm saya ye . Sementara stok masih ada ni 💓

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Wah wah wah berseleranya beby tora makan 😍 yang paling best tak perlu direndam lagi pulak tu 🤩 arghhhhh jatuh hati betul laa 😘 sesiapa berminat boleh ws atau dm saya ye . Sementara stok masih ada ni 💓 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

Terima kasih atas perkongsian ilmu td
@nims.hq 
Lambat bersiaran td sebab baru lepas cod choco tub viral yang shedappp bukan biasyer²

Sampai rumah ada tetamu@ kakak datang berziarah

Walaupun terlewat dapat juga menambah ilmu di dada dan amat cetek tentang ilmu perniagaan ni

Baru jek join nims.adelicious bermula dari tahun lepas
Mula² cik Jorah adalah peminat tegar cocojar iaitu bermula sebagai pelanggan jek,tak sangka terus terjebak sebagai ejen di nims.adelicious

Didoakan perjalanan bersama nims.adelicious sentiasa berkembang dan in shaa Allah team semua berjaya

Tak lupa juga kepada leader huda @nims.mlhuda yang sentiasa menyokong dan menitipkan tips yang memanfaat kepada cik Jorah dan team

#nimsAdeliciousz #OnlyTheBest #chocotubviral #chocojar #sharingiscaring

Terima kasih atas perkongsian ilmu td @nims.hq  Lambat bersiaran td sebab baru lepas cod choco tub viral yang shedappp bukan biasyer² Sampai rumah ada tetamu@ kakak datang berziarah Walaupun terlewat dapat juga menambah ilmu di dada dan amat cetek tentang ilmu perniagaan ni Baru jek join nims.adelicious bermula dari tahun lepas Mula² cik Jorah adalah peminat tegar cocojar iaitu bermula sebagai pelanggan jek,tak sangka terus terjebak sebagai ejen di nims.adelicious Didoakan perjalanan bersama nims.adelicious sentiasa berkembang dan in shaa Allah team semua berjaya Tak lupa juga kepada leader huda @nims.mlhuda  yang sentiasa menyokong dan menitipkan tips yang memanfaat kepada cik Jorah dan team #nimsAdeliciousz  #OnlyTheBest  #chocotubviral  #chocojar  #sharingiscaring 

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

ANTARA JUALAN TERPANTAS 🔥🔥🔥Belum sempat admin nak tanye tempat edar, stok die dah abes dlu Jom join jadi pengedar kite sekarang WhatsApp kami di 0197829265 #Choocoby #stesenchoocoby #ChoocobyHQ #Chocojar #Coklatbalang #Coklatdalambalang #income #sideincome

ANTARA JUALAN TERPANTAS 🔥🔥🔥Belum sempat admin nak tanye tempat edar, stok die dah abes dlu Jom join jadi pengedar kite sekarang WhatsApp kami di 0197829265 #Choocoby  #stesenchoocoby  #ChoocobyHQ  #Chocojar  #Coklatbalang  #Coklatdalambalang  #income  #sideincome 

Alamak😱😱😱 Baru sampai dah sini serbu sampai licin !!! Hebat benar agen kite ni mempromosikan Choocoby Jom menyertai jadi pengedar kite sekarang WhatsApp kami di 0197829264 #Choocoby #stesenchoocoby #ChoocobyHQ #Chocojar #Coklatbalang #Coklatdalambalang #income #sideincome

Alamak😱😱😱 Baru sampai dah sini serbu sampai licin !!! Hebat benar agen kite ni mempromosikan Choocoby Jom menyertai jadi pengedar kite sekarang WhatsApp kami di 0197829264 #Choocoby  #stesenchoocoby  #ChoocobyHQ  #Chocojar  #Coklatbalang  #Coklatdalambalang  #income  #sideincome 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

BENEFITS OF CHOCOLATE

Although it seems too good to be true, chocolate can actually be good for you! When consumed in moderation, this delicious treat has some powerful health benefits. Following are three of the major reasons to indulge:

1. It can help prevent heart disease: Like tea, chocolate contains flavonoids, which are compounds that act as antioxidants. Flavonoids protect cells from harmful molecules—called free radicals—that are produced when the body breaks down food or is exposed to sunlight or smoke. Free radicals can cause cell damage that leads to heart disease. Flavonoids can also lower blood pressure and reduce LDL cholesterol (i.e., the bad cholesterol) by up to 10 percent.

2. It can improve your mood: Chocolate stimulates the production of endorphins, chemicals in the brain that bring on feelings of pleasure. It also contains the chemical serotonin, which acts as an anti-depressant.

3. It can protect your skin: German researchers found that the flavonoids in chocolate absorb UV light, help protect and increase blood flow to the skin, and improve skin’s hydration and complexion.

For all of its health benefits, though, chocolate does contain a lot of calories. So, experts recommend sticking to no more than three ounces of the sweet stuff per day.
#chocolateisthebest #ilovechocolate #welovechocolate #chocoballcrispy #chocojar #instafood #snacks #crispy #comingsoon‼️ #foodinstagram #studytimesnack #upsi #kab #kz #kuo #kolejupsi #grabit #itsherenow‼️ #contactformoredetails📞

BENEFITS OF CHOCOLATE Although it seems too good to be true, chocolate can actually be good for you! When consumed in moderation, this delicious treat has some powerful health benefits. Following are three of the major reasons to indulge: 1. It can help prevent heart disease: Like tea, chocolate contains flavonoids, which are compounds that act as antioxidants. Flavonoids protect cells from harmful molecules—called free radicals—that are produced when the body breaks down food or is exposed to sunlight or smoke. Free radicals can cause cell damage that leads to heart disease. Flavonoids can also lower blood pressure and reduce LDL cholesterol (i.e., the bad cholesterol) by up to 10 percent. 2. It can improve your mood: Chocolate stimulates the production of endorphins, chemicals in the brain that bring on feelings of pleasure. It also contains the chemical serotonin, which acts as an anti-depressant. 3. It can protect your skin: German researchers found that the flavonoids in chocolate absorb UV light, help protect and increase blood flow to the skin, and improve skin’s hydration and complexion. For all of its health benefits, though, chocolate does contain a lot of calories. So, experts recommend sticking to no more than three ounces of the sweet stuff per day. #chocolateisthebest  #ilovechocolate  #welovechocolate  #chocoballcrispy  #chocojar  #instafood  #snacks  #crispy  #comingsoon‼️  #foodinstagram  #studytimesnack  #upsi  #kab  #kz  #kuo  #kolejupsi  #grabit  #itsherenow‼️  #contactformoredetails📞 

Alhamdulillah berpeluang dengar sharing dari founder Nims Adeliciousz tadi🤓
.
Kaknim adalah boss terbaik yang saya pernah kenal dalam dunia bisnes ni..Sangat² tak lokek ilmu untuk kami² di bawah kaknim meletopkan jualan bersama!
.
Daripada sharing tadi, kami sebagai ejen merasa lebih bersemangat untuk berikan servis yang paling terbaik buat semua customer kesayangan kami..
.
Alhamdulillah hasil dari support Team Nims di Whastapp group serta leader kakza yang baik hati, alhamdulillah sebelum ini daripada sekadar menjadi customer Nims, saya dah berpeluang mendapat harga stokis pula kini!
.
Alhamdulillah terima kasih juga kepada semua yang terus support saya dari dulu! Semoga semuanya semakin dimurahkan rezeki! 🤗🤗😉😘
.
TERUSKAN SUPPORT NIMS!
BECAUSE ONLYY NIMS THE BEST BEST BEST!! 😘
.
.
#nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocotubviral #Chocotubbynims  #crispychocojarbynims #nimsAdeliciousz #agentnims #TeamPowerNIMS #chocojarmalaysia #coklatsedap #makanviral #chocojarviral #foodreviewmalaysia #eatingshow #asmr #fooddelivery

Alhamdulillah berpeluang dengar sharing dari founder Nims Adeliciousz tadi🤓 . Kaknim adalah boss terbaik yang saya pernah kenal dalam dunia bisnes ni..Sangat² tak lokek ilmu untuk kami² di bawah kaknim meletopkan jualan bersama! . Daripada sharing tadi, kami sebagai ejen merasa lebih bersemangat untuk berikan servis yang paling terbaik buat semua customer kesayangan kami.. . Alhamdulillah hasil dari support Team Nims di Whastapp group serta leader kakza yang baik hati, alhamdulillah sebelum ini daripada sekadar menjadi customer Nims, saya dah berpeluang mendapat harga stokis pula kini! . Alhamdulillah terima kasih juga kepada semua yang terus support saya dari dulu! Semoga semuanya semakin dimurahkan rezeki! 🤗🤗😉😘 . TERUSKAN SUPPORT NIMS! BECAUSE ONLYY NIMS THE BEST BEST BEST!! 😘 . . #nims  #onlythebest  #adeliciousz  #crispychocojar  #crispychocotub  #chocojar  #Chocotub  #chocotubviral  #Chocotubbynims  #crispychocojarbynims  #nimsAdeliciousz  #agentnims  #TeamPowerNIMS  #chocojarmalaysia  #coklatsedap  #makanviral  #chocojarviral  #foodreviewmalaysia  #eatingshow  #asmr  #fooddelivery 

Sambil2 buat kerja boleh buat kudap2. 🥰
.
Chocojar Coklat Leleh 👇🏻
Whatsapp - 013-8336209 .
.
HARGA: • Original RM12 | • Ada topping RM16
(Topping boleh pilih: cornflakes, kitkat atau kinder bueno) .
.
#chocojarshahalam #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojartakperlurendam #chocojar 
#sayajualchocojar #chocojarmalaysia #codshahalam

Sambil2 buat kerja boleh buat kudap2. 🥰 . Chocojar Coklat Leleh 👇🏻 Whatsapp - 013-8336209 . . HARGA: • Original RM12 | • Ada topping RM16 (Topping boleh pilih: cornflakes, kitkat atau kinder bueno) . . #chocojarshahalam  #chocojarleleh  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojartakperlurendam  #chocojar  #sayajualchocojar  #chocojarmalaysia  #codshahalam 

Untuk berjaya kita kene SENTIASA BERGERAK KEHADAPAN.
.
ORANG yg berjaya sentiasa berusaha untuk memajukan diri mereka kerana mereka sedar yg kejayaan tidak menunggu mereka tetapi mereka yg harus mengejar ya.

#chocojar #chocojarleleh #chocojarmeru #chocojarviral #coklatpremium #coklat  #kuantitibanyak #takmuak  #kelazatanyangberbaloi👍 # #bubblerice #minikokocrunch #cod #meru #setiaalam #kapar #puncakalam #uitmpuncakalam #uitmshahalam #agenmodalrendah #miniagentwanted
#ministokis

Untuk berjaya kita kene SENTIASA BERGERAK KEHADAPAN. . ORANG yg berjaya sentiasa berusaha untuk memajukan diri mereka kerana mereka sedar yg kejayaan tidak menunggu mereka tetapi mereka yg harus mengejar ya. #chocojar  #chocojarleleh  #chocojarmeru  #chocojarviral  #coklatpremium  #coklat  #kuantitibanyak  #takmuak  #kelazatanyangberbaloi👍  # #bubblerice  #minikokocrunch  #cod  #meru  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #agenmodalrendah  #miniagentwanted  #ministokis 

Eh cukup ke kalau beli small jar tu? Risau tak cukup je sayang 😋. Baik grab big jar terus. Lebih jimat! ♥️
.
Big Jar - RM10.00
*Free topping* - Boleh pilih
.
Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01126213157
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya

Eh cukup ke kalau beli small jar tu? Risau tak cukup je sayang 😋. Baik grab big jar terus. Lebih jimat! ♥️ . Big Jar - RM10.00 *Free topping* - Boleh pilih . Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01126213157 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya 

🔥 Feedback from Our Customer 🔥
.
FREE TOPPING :-
Oreo/Bueno/Milo nugget/Kitkat --------------------------------------------------------
.
Small Jar -RM7.00
Big Jar - RM10.00
.
COD :-
- Bandar Sunway
- Sunway Mentari
- Subang Jaya
.
Atau
.
By post pun boleh, cuma perlu tambah postage!

Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborongmurah

🔥 Feedback from Our Customer 🔥 . FREE TOPPING :- Oreo/Bueno/Milo nugget/Kitkat -------------------------------------------------------- . Small Jar -RM7.00 Big Jar - RM10.00 . COD :- - Bandar Sunway - Sunway Mentari - Subang Jaya . Atau . By post pun boleh, cuma perlu tambah postage! Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborongmurah 

JANGAN LEPASKAN PELUANG 😍🎉
.
Dapatkan kesemua favourite topping ni sebelum kehabisan stock😭
.
Rugi x dapatkan, takut meleleh air liur😋. Yang penting takyah susah2 nak rendam!
.
Small jar - RM7
Big jar - RM10
.
Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01126213157
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

JANGAN LEPASKAN PELUANG 😍🎉 . Dapatkan kesemua favourite topping ni sebelum kehabisan stock😭 . Rugi x dapatkan, takut meleleh air liur😋. Yang penting takyah susah2 nak rendam! . Small jar - RM7 Big jar - RM10 . Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01126213157 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN.
.
.
Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. .
Tak tau ke? .
.
.
Kami buat #CCJ ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 .
Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan.
.
.
.
Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah.
.

Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. .
.
#CrispyChocoJar #Adeliciousz #Onlythebest #chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarmalaysia #viralfood #makansedap #makanansedap #chocojarviral #chocolate #chocojarkelantan #chocojarmelaka #chocojarleleh #crispychocojarbynims #crispychocojarbynimsadeliciousz

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN. . . Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. . Tak tau ke? . . . Kami buat #CCJ  ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 . Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan. . . . Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah. . Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. . . #CrispyChocoJar  #Adeliciousz  #Onlythebest  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #viralfood  #makansedap  #makanansedap  #chocojarviral  #chocolate  #chocojarkelantan  #chocojarmelaka  #chocojarleleh  #crispychocojarbynims  #crispychocojarbynimsadeliciousz 

Haii assalamualaikum. Sukacita dimaklumkan esok ada COD deh. Sis cover area TUMPAT, KB(KBMALL,TESCO,AEON MALL), WAKAF CHEYEH, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN. .

Awok hok duduk area situ hok nok join order lagi buleh pm sis cepat² deh. .

RM15 tak termasuk cod @ pos. Cas COD RM3-RM10 ikut kawasan & kilometer. Minima COD 2 bekas..Pos SeMalaysia. 
Klik link untuk direct ke Whatssap www.wasap.my/601119816790/nak orderChocoleleh untuk order now!

#milkchocolate #darkchocolate #whitechocolate #bubblerice #babycrunch #chocopop #chocokies #premiumChocolate #chocoleleh #bymamahelina #chocojar #ejenChocojarKelantan #ejenKelantan #chocojarmurah #chocolelehmurah #chocojarsedap #chocolelehsedap #chocolate #chocojardarkchocolate  #ChocolelehTumpat #chocolelehKotabharu #chocojarTUMPAT #chocojarKOTABHARU #chocojarMALAYSIA #POSLAJUMALAYSIA #chocojarPasirPekan  #chocojarWakafbharu

Haii assalamualaikum. Sukacita dimaklumkan esok ada COD deh. Sis cover area TUMPAT, KB(KBMALL,TESCO,AEON MALL), WAKAF CHEYEH, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN. . Awok hok duduk area situ hok nok join order lagi buleh pm sis cepat² deh. . RM15 tak termasuk cod @ pos. Cas COD RM3-RM10 ikut kawasan & kilometer. Minima COD 2 bekas..Pos SeMalaysia. Klik link untuk direct ke Whatssap www.wasap.my/601119816790/nak orderChocoleleh untuk order now! #milkchocolate  #darkchocolate  #whitechocolate  #bubblerice  #babycrunch  #chocopop  #chocokies  #premiumChocolate  #chocoleleh  #bymamahelina  #chocojar  #ejenChocojarKelantan  #ejenKelantan  #chocojarmurah  #chocolelehmurah  #chocojarsedap  #chocolelehsedap  #chocolate  #chocojardarkchocolate  #ChocolelehTumpat  #chocolelehKotabharu  #chocojarTUMPAT  #chocojarKOTABHARU  #chocojarMALAYSIA  #POSLAJUMALAYSIA  #chocojarPasirPekan  #chocojarWakafbharu 

PROMOSI DEEPAVALI!! 🎉🎉🎉 Bubblerice RM13
Babycrunch RM15
*Beli 3 dgn harga RM39 shj. Promo tamat DEEPAVALI ni ye. 😘

FREE COD area Senawang.

#chocojerr #chocojerrsenawang #chocojerrmurah #chocojerrsedap #chocojar #chocojarsenawang #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarcrunchy

PROMOSI DEEPAVALI!! 🎉🎉🎉 Bubblerice RM13 Babycrunch RM15 *Beli 3 dgn harga RM39 shj. Promo tamat DEEPAVALI ni ye. 😘 FREE COD area Senawang. #chocojerr  #chocojerrsenawang  #chocojerrmurah  #chocojerrsedap  #chocojar  #chocojarsenawang  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarcrunchy 

"Nikmati Kerangupan #SUPERKRUNCHCHOCOJAR dengan rasa coklat luar biasa"
.
Super Krunch ni adalah #CHOCOJAR yg berasaskan koko krunch.
.
Terdapat 3 perisa yg sedap😋
😍Krunch Dark Choco
😍Krunch White Choco
😍Krunch Strawberry Choco .
perisa ni memang sangat sesuai bg pengemar coklat & kanak2 😄
.
💯  Homemade
💯  Melimpah
💯  Muslim product
💯 Botol yang sangat besar dengan kuantiti banyak
.
❤️ Boleh terus makan tanpa perlu rendam air panas
.
Jom wsapa kakyang utk order ... Tekan je link kat atas tu ok....😘

"Nikmati Kerangupan #SUPERKRUNCHCHOCOJAR  dengan rasa coklat luar biasa" . Super Krunch ni adalah #CHOCOJAR  yg berasaskan koko krunch. . Terdapat 3 perisa yg sedap😋 😍Krunch Dark Choco 😍Krunch White Choco 😍Krunch Strawberry Choco . perisa ni memang sangat sesuai bg pengemar coklat & kanak2 😄 . 💯 Homemade 💯 Melimpah 💯 Muslim product 💯 Botol yang sangat besar dengan kuantiti banyak . ❤️ Boleh terus makan tanpa perlu rendam air panas . Jom wsapa kakyang utk order ... Tekan je link kat atas tu ok....😘

Korang dah ada plan ke sempena cuti Deepavali ni? Dengar cite, bukan main lama budak sekolah cuti kan?
.
Kalau xde plan, sis bagi cadangan utk korang okay?
.
Cadangan tu adalah SPEND TIME DENGAN KELUARGA. Setiap masa dengan keluarga tu sangat berharga. Masa yg ada tu takkan boleh diundurkan semula. Bagi perhatian kepada ibubapa kita utk si anak dan bagi perhatian kepada anak2 utk si ibu bapa.
.
Hargai pinjaman Tuhan yg berharga ni. Kita x tahu bile Tuhan nak tarik balik pinjaman ni. 😊
#chocojar #chocojarleleh #chocojarmeru #chocojarviral #coklatpremium #coklat  #kuantitibanyak #takmuak  #kelazatanyangberbaloi👍 # #bubblerice #minikokocrunch #cod #meru #setiaalam #kapar #puncakalam #uitmpuncakalam #uitmshahalam #agenmodalrendah #miniagentwanted
#ministokis  #promosisempenadeepavali
#promosikawkaw

Korang dah ada plan ke sempena cuti Deepavali ni? Dengar cite, bukan main lama budak sekolah cuti kan? . Kalau xde plan, sis bagi cadangan utk korang okay? . Cadangan tu adalah SPEND TIME DENGAN KELUARGA. Setiap masa dengan keluarga tu sangat berharga. Masa yg ada tu takkan boleh diundurkan semula. Bagi perhatian kepada ibubapa kita utk si anak dan bagi perhatian kepada anak2 utk si ibu bapa. . Hargai pinjaman Tuhan yg berharga ni. Kita x tahu bile Tuhan nak tarik balik pinjaman ni. 😊 #chocojar  #chocojarleleh  #chocojarmeru  #chocojarviral  #coklatpremium  #coklat  #kuantitibanyak  #takmuak  #kelazatanyangberbaloi👍  # #bubblerice  #minikokocrunch  #cod  #meru  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #agenmodalrendah  #miniagentwanted  #ministokis  #promosisempenadeepavali  #promosikawkaw 

Thank you kak ambikkan stok untuk anaknya..Btw,anak akak ni yang jadi agen @chocojar_kl ,budak sekolah lagi tau dah rajin berniaga😍😍Alhamdulillah semoga perniagaan adik sentiasa maju dapat banggakan mak ayah..👏🏻👏🏻
.
Haaa,korang yang tengok feed ni takkan tengok je??Budak sekolah pun dah mengorak langkah jadi agen kami,anda pun boleh tau😊😁💪🏼💪🏼
.
JOM JOM SERTAI KAMI!! Jana pendapatan melalui @chocojar_kl .Modal rendah untung bergandaaaa😍😍BEST KE BEST??hehehe..JANGAN RISAU BAHAN MARKETING KAMI SEMUA SEDIAKAN dan yang pastinya PRODUK NI MEMANG SENANG JUAL YOU GUYS..CEPAT JE STOK LICIN TAUU..
.
Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya

#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah

Thank you kak ambikkan stok untuk anaknya..Btw,anak akak ni yang jadi agen @chocojar_kl  ,budak sekolah lagi tau dah rajin berniaga😍😍Alhamdulillah semoga perniagaan adik sentiasa maju dapat banggakan mak ayah..👏🏻👏🏻 . Haaa,korang yang tengok feed ni takkan tengok je??Budak sekolah pun dah mengorak langkah jadi agen kami,anda pun boleh tau😊😁💪🏼💪🏼 . JOM JOM SERTAI KAMI!! Jana pendapatan melalui @chocojar_kl  .Modal rendah untung bergandaaaa😍😍BEST KE BEST??hehehe..JANGAN RISAU BAHAN MARKETING KAMI SEMUA SEDIAKAN dan yang pastinya PRODUK NI MEMANG SENANG JUAL YOU GUYS..CEPAT JE STOK LICIN TAUU.. . Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya #bubblericechocolate  #chocojar  #chocojarviral  #chocojarkl  #chocojarmurah  #babycrunchchocolate  #cococrunchchocolate  #kokocrunchcoklat  #coklatcrunch  #coklatleleh  #chocojarkeramat  #coklatjarkeramat  #agentwanted  #agentchocojar  #agentwantedchocojar  #agentchocojarviral  #agentchocojarkl  #codchocojarkl  #codchocojerrviralkl  #stokischocojarkl  #stokischocojerrkl  #stokischocojarmurah 

Paduu bakhangg coklat dia tu🍫🍫.Nampak tak,coklat dalam tu penuh satu bekas gitew😱
.
Chocojar ni sangat sesuai bagi yg xsuka sangat makan manis2 sebab rasa dia ngam2 soi sesuai dgn tekak uolls😋
.
Jom cepat2 ws Sab or KLIK SAHAJA LINK DI BIO for fast respond💫
.
📱01110759917
📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Paduu bakhangg coklat dia tu🍫🍫.Nampak tak,coklat dalam tu penuh satu bekas gitew😱 . Chocojar ni sangat sesuai bagi yg xsuka sangat makan manis2 sebab rasa dia ngam2 soi sesuai dgn tekak uolls😋 . Jom cepat2 ws Sab or KLIK SAHAJA LINK DI BIO for fast respond💫 . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Choco jar paling sedap abad ini.. Serious tak tipu.. Sis pon dari pembeli, terus jadi penjual ..
Bende sedap harus la kongsi bersama gitueww... @chocojarviralhq @orkid_lah 
#chocojer
#chocojar
#chocojarviral
#chocojarviralhq
#chocojarviralkl
#chocojarviralgombak
#chocojarviralbatucaves
#chocojarviralselayang
#chocojarviralsentul
#chocojarviralsetapak
#chocojarviralkepong

Choco jar paling sedap abad ini.. Serious tak tipu.. Sis pon dari pembeli, terus jadi penjual .. Bende sedap harus la kongsi bersama gitueww... @chocojarviralhq  @orkid_lah  #chocojer  #chocojar  #chocojarviral  #chocojarviralhq  #chocojarviralkl  #chocojarviralgombak  #chocojarviralbatucaves  #chocojarviralselayang  #chocojarviralsentul  #chocojarviralsetapak  #chocojarviralkepong 

ChocoRice by ML🍫🍫
🍫Coklat Penuh Dan Padat
🍫Ada 2 Pilihan
🌸Mini Bubble Rice
🌸Mini Choco Crunch
🍫Topping Percuma
🌸M&M
🌸Oreo
🌸Kitkat
🌸Milo Nugget
🌸Kinder Bueno
🍫Tidak Perlu Dicairkan,Boleh Terus Makan
🍫 Self-pickup & COD Hulu Langat (selangor),Pos Seluruh Malaysia,sabah &sarawak
🍫Everyday Open Order
.
.
.
.
#chocolate #chocolatecake #chocorice #chocolatejar #chocolatejarmurah #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarhululangat #chococrunchjar #chococrunch #ootd #ootdfashion #igers #chocoricemurah #bubblerice #bubblericechocolate #coklatbubblerice #chocobubblerice #bubblericemurah #coklatjar  #coklatjarhululangat #coklatbubblericemurah

ChocoRice by ML🍫🍫 🍫Coklat Penuh Dan Padat 🍫Ada 2 Pilihan 🌸Mini Bubble Rice 🌸Mini Choco Crunch 🍫Topping Percuma 🌸M&M 🌸Oreo 🌸Kitkat 🌸Milo Nugget 🌸Kinder Bueno 🍫Tidak Perlu Dicairkan,Boleh Terus Makan 🍫 Self-pickup & COD Hulu Langat (selangor),Pos Seluruh Malaysia,sabah &sarawak 🍫Everyday Open Order . . . . #chocolate  #chocolatecake  #chocorice  #chocolatejar  #chocolatejarmurah  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarhululangat  #chococrunchjar  #chococrunch  #ootd  #ootdfashion  #igers  #chocoricemurah  #bubblerice  #bubblericechocolate  #coklatbubblerice  #chocobubblerice  #bubblericemurah  #coklatjar  #coklatjarhululangat  #coklatbubblericemurah 

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

kita orang perempuan ni paling syok kalau meratah coklat betul tak? chocojar kak chub memang sesuai untuk korang 😍 coklat cair, melimpah pulak tu ‼️ siapa nak boleh dm kak chub always ready stock 💋💕 --
#chocojarputrajaya
#chocojarserikembangan
#chocojardengkil
#chocojarcyberjaya
#chocojarbangi
#chocojarnilai
#chocojarbangisentral
#chocojarsalaktinggi
#chocojarcyberjaya
#chocojarcheras
#chocojar
#chocojarsekinchan
#chocojarsgbesi

kita orang perempuan ni paling syok kalau meratah coklat betul tak? chocojar kak chub memang sesuai untuk korang 😍 coklat cair, melimpah pulak tu ‼️ siapa nak boleh dm kak chub always ready stock 💋💕 -- #chocojarputrajaya  #chocojarserikembangan  #chocojardengkil  #chocojarcyberjaya  #chocojarbangi  #chocojarnilai  #chocojarbangisentral  #chocojarsalaktinggi  #chocojarcyberjaya  #chocojarcheras  #chocojar  #chocojarsekinchan  #chocojarsgbesi 

#feedbackcustomerChocorice_Crispy .

CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! 
sesiapa yg pernah rasa CHOCORICE CRISPY ni memang LUAR BIASA ! . 🌼CHOCORICE CRISPY,  APA YG BESTNYA ?
.🍫Chocojar yg ni x perlu rendam,makan je di mane2😋
🍫Coklat berkualiti tinggi yg pastinya sedap dan lazat,x manis sgt dan x pahit
🍫Bertih beras yang super rangup,krukk2😁x lemau nye
🍫Membekalkan tenaga utk korang,x sempat nak breakfast boley terus ngap Chococrispy💪
🍫Tahan lama,boleh simpan dalam peti ais,tahan sebulan okk👍🏻 .

whatsapp 0195478644 utk order ✌🏻 .

#chocoricejar #chococrispy #chocoricecrispy #chocoriceonline #jualchocorice #chocoricerangup #chocojar #chocojaronline #jualchocojar

#feedbackcustomerChocorice_Crispy  . CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! sesiapa yg pernah rasa CHOCORICE CRISPY ni memang LUAR BIASA ! . 🌼CHOCORICE CRISPY, APA YG BESTNYA ? .🍫Chocojar yg ni x perlu rendam,makan je di mane2😋 🍫Coklat berkualiti tinggi yg pastinya sedap dan lazat,x manis sgt dan x pahit 🍫Bertih beras yang super rangup,krukk2😁x lemau nye 🍫Membekalkan tenaga utk korang,x sempat nak breakfast boley terus ngap Chococrispy💪 🍫Tahan lama,boleh simpan dalam peti ais,tahan sebulan okk👍🏻 . whatsapp 0195478644 utk order ✌🏻 . #chocoricejar  #chococrispy  #chocoricecrispy  #chocoriceonline  #jualchocorice  #chocoricerangup  #chocojar  #chocojaronline  #jualchocojar 

Semua malu2 tapi mahu. Haha. Terima kasih sudi repeat order! Make sure repeat lagi! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

Semua malu2 tapi mahu. Haha. Terima kasih sudi repeat order! Make sure repeat lagi! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

#latergram

Alhamdulillah. Terima kasih bossku sudi repeat order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

#latergram  Alhamdulillah. Terima kasih bossku sudi repeat order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

#latergram

Alhamdulillah. Selesai cod di Taman Melati. Terima kasih bossku sudi order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

#latergram  Alhamdulillah. Selesai cod di Taman Melati. Terima kasih bossku sudi order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

baru lepas siapkan stock #chocojar

baru lepas siapkan stock #chocojar 

Contact @m.jabarullah untuk order. In shaa allah servis yang terbaik abang ni kasi. Bujang lagi ni genggg!

Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

Contact @m.jabarullah  untuk order. In shaa allah servis yang terbaik abang ni kasi. Bujang lagi ni genggg! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

Ada yang mengidam or teringin nak makan Choco Tub ke tu? 🙈

siapa stay area KL/Selangor bagitau jer nak COD kt mana tau, nanti sy pegi hantar kan 🤗
Especially yang duduk area USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Shah Alam and Kota Damansara 😍

Yang orang Kelate, dont worry be happy, weekend ni sy balikkkk Kelateee. Jom jom book selaluh Choco Tub awk sy gi ata terus once sapa Kelate. Free COD untuk ore Pasir mas 😘😘😘 Harga asal:

Choco Crunch - RM14/tub
Choco Rice - RM12/tub
.
.  COD charge RM3 ke atas based on jarak
.
. 🍫 didatangkan dengan sudu sekali
🍫 yang penting tak perlu panaskan dalam air panas, terus ngap jerr
🍫 handy sangat sangat

Untuk pembelian Chocotub/Choco Jar boleh tekan link di bawah ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60132979952

#nimsadeliciousz #adeliciousz #chocojar #chocojarusj #chocojarsubangjaya #crispychocojarusj #crispychocojarsubangjaya #chocojarshahalam #chocojarkl #chocojarklcc #chocojarklsentral #chocojarkotadamansara

Ada yang mengidam or teringin nak makan Choco Tub ke tu? 🙈 siapa stay area KL/Selangor bagitau jer nak COD kt mana tau, nanti sy pegi hantar kan 🤗 Especially yang duduk area USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Shah Alam and Kota Damansara 😍 Yang orang Kelate, dont worry be happy, weekend ni sy balikkkk Kelateee. Jom jom book selaluh Choco Tub awk sy gi ata terus once sapa Kelate. Free COD untuk ore Pasir mas 😘😘😘 Harga asal: Choco Crunch - RM14/tub Choco Rice - RM12/tub . . COD charge RM3 ke atas based on jarak . . 🍫 didatangkan dengan sudu sekali 🍫 yang penting tak perlu panaskan dalam air panas, terus ngap jerr 🍫 handy sangat sangat Untuk pembelian Chocotub/Choco Jar boleh tekan link di bawah ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60132979952 #nimsadeliciousz  #adeliciousz  #chocojar  #chocojarusj  #chocojarsubangjaya  #crispychocojarusj  #crispychocojarsubangjaya  #chocojarshahalam  #chocojarkl  #chocojarklcc  #chocojarklsentral  #chocojarkotadamansara 

Ada yang mengidam or teringin nak makan Choco Tub ke tu? 🙈

siapa stay area KL/Selangor bagitau jer nak COD kt mana tau, nanti sy pegi hantar kan 🤗
Especially yang duduk area USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Shah Alam and Kota Damansara 😍

Yang orang Kelate, dont worry be happy, weekend ni sy balikkkk Kelateee. Jom jom book selaluh Choco Tub awk sy gi ata terus once sapa Kelate. Free COD untuk ore Pasir mas 😘😘😘 Harga asal:

Choco Crunch - RM14/tub
Choco Rice - RM12/tub
.
.  COD charge RM3 ke atas based on jarak
.
. 🍫 didatangkan dengan sudu sekali
🍫 yang penting tak perlu panaskan dalam air panas, terus ngap jerr
🍫 handy sangat sangat

Untuk pembelian Chocotub/Choco Jar boleh tekan link di bawah ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60132979952

#nimsadeliciousz #adeliciousz #chocojar #chocojarusj #chocojarsubangjaya #crispychocojarusj #crispychocojarsubangjaya #chocojarshahalam #chocojarkl #chocojarklcc #chocojarklsentral #chocojarkotadamansara

Ada yang mengidam or teringin nak makan Choco Tub ke tu? 🙈 siapa stay area KL/Selangor bagitau jer nak COD kt mana tau, nanti sy pegi hantar kan 🤗 Especially yang duduk area USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Shah Alam and Kota Damansara 😍 Yang orang Kelate, dont worry be happy, weekend ni sy balikkkk Kelateee. Jom jom book selaluh Choco Tub awk sy gi ata terus once sapa Kelate. Free COD untuk ore Pasir mas 😘😘😘 Harga asal: Choco Crunch - RM14/tub Choco Rice - RM12/tub . . COD charge RM3 ke atas based on jarak . . 🍫 didatangkan dengan sudu sekali 🍫 yang penting tak perlu panaskan dalam air panas, terus ngap jerr 🍫 handy sangat sangat Untuk pembelian Chocotub/Choco Jar boleh tekan link di bawah ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60132979952 #nimsadeliciousz  #adeliciousz  #chocojar  #chocojarusj  #chocojarsubangjaya  #crispychocojarusj  #crispychocojarsubangjaya  #chocojarshahalam  #chocojarkl  #chocojarklcc  #chocojarklsentral  #chocojarkotadamansara 

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

CRISPY CHOCO TUB .
Makan #Chocotub dalam tub ni memang sangat PUAS hati dengan Saiz ya yang GEDABAKKK, banyak pulak tu cukup PUAS bila makan, siap boleh share dengan jiran sebelah lagi.
.
.
Makan Chocotub ni tak bergaduh dah lah dengan jiran sebelah berebut CHOCOTUB. 😂
.
.
#nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocotubviral #Chocotubbynims  #crispychocojarbynims #nimsAdeliciousz #agentnims #TeamPowerNIMS #chocojarmalaysia #chocojarmelaka #coklatsedap #makanviral #chocojarviral #paknil #bazarpaknil #foodreviewmalaysia #eatingshow #asmr #mukbang #fooddeliveryservice

CRISPY CHOCO TUB . Makan #Chocotub  dalam tub ni memang sangat PUAS hati dengan Saiz ya yang GEDABAKKK, banyak pulak tu cukup PUAS bila makan, siap boleh share dengan jiran sebelah lagi. . . Makan Chocotub ni tak bergaduh dah lah dengan jiran sebelah berebut CHOCOTUB. 😂 . . #nims  #onlythebest  #adeliciousz  #crispychocojar  #crispychocotub  #chocojar  #Chocotub  #chocotubviral  #Chocotubbynims  #crispychocojarbynims  #nimsAdeliciousz  #agentnims  #TeamPowerNIMS  #chocojarmalaysia  #chocojarmelaka  #coklatsedap  #makanviral  #chocojarviral  #paknil  #bazarpaknil  #foodreviewmalaysia  #eatingshow  #asmr  #mukbang  #fooddeliveryservice 

3 CARA MAKAN CHOCOJAR VIRAL YANG SANGAT SEDAP ‼️.
.
Selain makan chocojar seperti biasa je , ada berberapa cara yang sangat sedap bila dimakan bersama !.
.
1️⃣MAKAN DENGAN ROTI/WAFFLES.
.
2️⃣MAKAN DENGAN ICE CREAM.
.
3️⃣MAKAN DENGAN FRESH MILK.
.
Serious tak tipu memang sedap,dengan rasa coklat yang premium, bubble rice yang rangup membangkitkan selera anda! Anda belum cuba ? DM kami untuk order sementara stok masih ada. COD available area kl sementara postage ke seluruh Malaysia. #chocojarleleh #chocojar #chocojarsedap #dessert #chocojarviral  #chocojar#foodporn #food

3 CARA MAKAN CHOCOJAR VIRAL YANG SANGAT SEDAP ‼️. . Selain makan chocojar seperti biasa je , ada berberapa cara yang sangat sedap bila dimakan bersama !. . 1️⃣MAKAN DENGAN ROTI/WAFFLES. . 2️⃣MAKAN DENGAN ICE CREAM. . 3️⃣MAKAN DENGAN FRESH MILK. . Serious tak tipu memang sedap,dengan rasa coklat yang premium, bubble rice yang rangup membangkitkan selera anda! Anda belum cuba ? DM kami untuk order sementara stok masih ada. COD available area kl sementara postage ke seluruh Malaysia. #chocojarleleh  #chocojar  #chocojarsedap  #dessert  #chocojarviral  #chocojar #foodporn  #food 

It's simple.
Great ingredients make great food.
.
http://www.wasap.my/+601121324569
.
#ENT530 #UiTMSegamat #coklatleleh #chocojarviral #coklatkriukkriuk #chocojar #chocojarmurah #chococrispyviral #coklat #chocolate #kriuk2 #laziz #menawan #terpikat #tertawan #menggoda #kemaruk #obses #5days

It's simple. Great ingredients make great food. . http://www.wasap.my/+601121324569 . #ENT530  #UiTMSegamat  #coklatleleh  #chocojarviral  #coklatkriukkriuk  #chocojar  #chocojarmurah  #chococrispyviral  #coklat  #chocolate  #kriuk2  #laziz  #menawan  #terpikat  #tertawan  #menggoda  #kemaruk  #obses  #5days 

LAST CALL LAST CALL 📣📣 Harini last i ambil order utk geng2 jaybee ya 😘 Cepat decide nak topping apa ☺️ #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarmelaka #chocojarmurah #chocojarmurahmelaka #foodviralmalaysia #foodporn #chocojarsukasuka

LAST CALL LAST CALL 📣📣 Harini last i ambil order utk geng2 jaybee ya 😘 Cepat decide nak topping apa ☺️ #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojar  #chocojarmelaka  #chocojarmurah  #chocojarmurahmelaka  #foodviralmalaysia  #foodporn  #chocojarsukasuka 

Tq customer!!! #barangpadu kita dh tak banyak tinggal.. Sape cepat dia dapat..
#chocojar
#chocojarcrunch
#chocojarrice
#ayieelhamdessertkuantan
#ayieelhamdessert
#barangpanasbarangbaik

Tq customer!!! #barangpadu  kita dh tak banyak tinggal.. Sape cepat dia dapat.. #chocojar  #chocojarcrunch  #chocojarrice  #ayieelhamdessertkuantan  #ayieelhamdessert  #barangpanasbarangbaik 

JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra sekarang!!!! =========================
APA YANG BEST CHOCOJAR NI?
=========================
✔ Tak muak
✔ Coklat premium yang berkualiti
✔ Tak perlu rendam,terus makan!
✔ Kedua2nya sangat crunchy
✔ 1 balang boleh share 3/4 orang .

PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 Siapa yang craving & hantu coklat ???? DM SIS sekarangggg!!!!! #bubblericechocolate #chocojarbabycrunch #chocojarviral #chocojarcheras #chocojarbandartasikselatan #chocojardesatasik #chocojarkl #chocojarmurah
#chocojarbandartunrazak #chocojarcrunch #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojar

JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra  sekarang!!!! ========================= APA YANG BEST CHOCOJAR NI? ========================= ✔ Tak muak ✔ Coklat premium yang berkualiti ✔ Tak perlu rendam,terus makan! ✔ Kedua2nya sangat crunchy ✔ 1 balang boleh share 3/4 orang . PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 Siapa yang craving & hantu coklat ???? DM SIS sekarangggg!!!!! #bubblericechocolate  #chocojarbabycrunch  #chocojarviral  #chocojarcheras  #chocojarbandartasikselatan  #chocojardesatasik  #chocojarkl  #chocojarmurah  #chocojarbandartunrazak  #chocojarcrunch  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojar 

Selalunya bila hantar barang yg customer order mesti lupa nak amek gambar... sbb apa? asyik chit chat ja terus terlupa🤭
.
Tapi hari ni berjaya dpt 1 gambar regular customer Zillah
.
Cust repeat order peria crispy dan chocojar
.
.
Meh kita berpantun cikit☺
.
Terimakasih daun keladi
Sekali makan termimpi mimpi
Janganlah lupa order lagi💕💕
.
#chocojar
#kuihkapit
#izzahhomemade
#tinkerbell

Selalunya bila hantar barang yg customer order mesti lupa nak amek gambar... sbb apa? asyik chit chat ja terus terlupa🤭 . Tapi hari ni berjaya dpt 1 gambar regular customer Zillah . Cust repeat order peria crispy dan chocojar . . Meh kita berpantun cikit☺ . Terimakasih daun keladi Sekali makan termimpi mimpi Janganlah lupa order lagi💕💕 . #chocojar  #kuihkapit  #izzahhomemade  #tinkerbell 

#feedbackchocotub tak pernah menipu!!!
Alhamdulillah customer suka sbb cekelat penuh sebekas!! Puas makan!!
Orang penang kalau nak order boleh cari sis nahh🥰
.

BUBBLE RICE | RM13
MINI CRUNCH | RM15
Exc postage
.
Nak order? Whatsapp
📞 +60149076404
📞 +60149076404
📞 +60149076404
Atau nak senang click link di bio👆🏼
.
COD SEKITAR PENANG & KULIM
*caj ikut kawasan

#agentnims #agentnimsutara #agentnimspenang #agentnimskedah #agentnimsperlis #chococrispy #chocojarviral #chocojar #chocotub #chocotubpenang #chococrispy #agentchococrispy #agentchocojar #chococripsypenang

#feedbackchocotub  tak pernah menipu!!! Alhamdulillah customer suka sbb cekelat penuh sebekas!! Puas makan!! Orang penang kalau nak order boleh cari sis nahh🥰 . BUBBLE RICE | RM13 MINI CRUNCH | RM15 Exc postage . Nak order? Whatsapp 📞 +60149076404 📞 +60149076404 📞 +60149076404 Atau nak senang click link di bio👆🏼 . COD SEKITAR PENANG & KULIM *caj ikut kawasan #agentnims  #agentnimsutara  #agentnimspenang  #agentnimskedah  #agentnimsperlis  #chococrispy  #chocojarviral  #chocojar  #chocotub  #chocotubpenang  #chococrispy  #agentchococrispy  #agentchocojar  #chococripsypenang 

Sedappp!!! Ranggup!! Tak muak langsung chocotub nie. Cekelat tak kedekut. Bekas besaqqq gedabakkk!! Puas makan😋😋
Benda bagus kena la share bagi semua orang tau kan?
.
Nie sis nak share dgn hampa pasal chocotub nie. Mmg tak menyesal beli. Dah try sekali sure repeattt!!!🤪🤪
.

COCO RICE | RM13
MINI CRUNCH | RM15
Exc postage
.
Nak order? Whatsapp
📞 +60149076404
📞 +60149076404
📞 +60149076404
Atau nak senang click link di bio👆🏼
.
COD SEKITAR PENANG & KULIM
*caj mengikut kawasan
.
#agentnims #agentnimsutara #agentnimspenang #agentnimskedah #agentnimsperlis #chococrispy #chocojarviral #chocojar #chocotub #chocotubpenang #chococrispy #agentchococrispy #agentchocojar #chococripsypenang

Sedappp!!! Ranggup!! Tak muak langsung chocotub nie. Cekelat tak kedekut. Bekas besaqqq gedabakkk!! Puas makan😋😋 Benda bagus kena la share bagi semua orang tau kan? . Nie sis nak share dgn hampa pasal chocotub nie. Mmg tak menyesal beli. Dah try sekali sure repeattt!!!🤪🤪 . COCO RICE | RM13 MINI CRUNCH | RM15 Exc postage . Nak order? Whatsapp 📞 +60149076404 📞 +60149076404 📞 +60149076404 Atau nak senang click link di bio👆🏼 . COD SEKITAR PENANG & KULIM *caj mengikut kawasan . #agentnims  #agentnimsutara  #agentnimspenang  #agentnimskedah  #agentnimsperlis  #chococrispy  #chocojarviral  #chocojar  #chocotub  #chocotubpenang  #chococrispy  #agentchococrispy  #agentchocojar  #chococripsypenang 

Kebosanan adalah satu faktor stress,betul ke.??
Lapar pon salah satu faktor stress, betul ke sis sekaliaan ?
.
Atasi masalah tu dgan SENSASI KERANGUPAN @crunchymropah dalam limpahan COKLAT COKLAT COKLAT PREMIUM lazat...kerangupan bijirin dan cairan coklat premium yang lazat serta rasa yang memukau pasti menjanjikan sesuatu buat anda semua.
.
Tunggu ape lagi anda semua GRAB NOW..!!!
PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!! PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!! PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!!
Limited time only..!!!!
.  _Your True Mouthgasm"_ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻Click link WHATSAPP
📱http://www.wasap.my/60135886981/sayanakCRuNcHy

#crunchymropah
#mropah
#chococrunchyhomemade
#chocojar
#crunchybite
#homemade
#crunchyhomemade
#chococrunchy

Kebosanan adalah satu faktor stress,betul ke.?? Lapar pon salah satu faktor stress, betul ke sis sekaliaan ? . Atasi masalah tu dgan SENSASI KERANGUPAN @crunchymropah  dalam limpahan COKLAT COKLAT COKLAT PREMIUM lazat...kerangupan bijirin dan cairan coklat premium yang lazat serta rasa yang memukau pasti menjanjikan sesuatu buat anda semua. . Tunggu ape lagi anda semua GRAB NOW..!!! PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!! PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!! PROMO!!!PROMO!!!PROMO!!! Limited time only..!!!! . _Your True Mouthgasm"_ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻Click link WHATSAPP 📱http://www.wasap.my/60135886981/sayanakCRuNcHy #crunchymropah  #mropah  #chococrunchyhomemade  #chocojar  #crunchybite  #homemade  #crunchyhomemade  #chococrunchy