#chocojarpuncakalam Instagram Posts

791 Posts

Top Posts

Salam and Good Morningggg
🌻🌻🌻
.
Open order Mini Crunch Choco Jar harini...
.
Buat fresh² terus nak post and delivery
😍😍😍 Nyummy!!! 🤤
.
.
#mam_mccj 
#mam_home_made
#mam_girlbossjourney 
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam

Salam and Good Morningggg 🌻🌻🌻 . Open order Mini Crunch Choco Jar harini... . Buat fresh² terus nak post and delivery 😍😍😍 Nyummy!!! 🤤 . . #mam_mccj  #mam_home_made  #mam_girlbossjourney  #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam 

Ready Stock😋🍫
Choco Jar Leleh rm12 sahaja ‼️
.

Harini sis ada nk pos.. Siapa nak selit2 cpt wssp sis okay😘 0142381892 (tp ptg br sis balik subang.. Pagi ni di rembau) 🌳
.
🍫 Bubblerice sangat rangup
🍫Tak perlu susah2 nak rendam
🍫 Coklat Meleleh tau
🍫 Balang besar
🍫Dan yang paling best bila kita makan mmg tak muak. sebab coklat bukan jenis yang manis sangat tu. 😋😘
. 
Bila sekali da beli.Pasti akn repeat lagi.😄
.
➡️Harga belum temsuk pos atau cod
➡️untuk cod Order minimum 2balang
➡️Cas cod mengikut kawasan
.
#chocojarviral
#chocojarmurah
#chocolate
#chocojarleleh
#chocojarsubang
#chocojarshahalam
#chocojardenaialam
#chocojardamansara
#chocojarsungaibuloh
#chocojarpuncakalam

Ready Stock😋🍫 Choco Jar Leleh rm12 sahaja ‼️ . Harini sis ada nk pos.. Siapa nak selit2 cpt wssp sis okay😘 0142381892 (tp ptg br sis balik subang.. Pagi ni di rembau) 🌳 . 🍫 Bubblerice sangat rangup 🍫Tak perlu susah2 nak rendam 🍫 Coklat Meleleh tau 🍫 Balang besar 🍫Dan yang paling best bila kita makan mmg tak muak. sebab coklat bukan jenis yang manis sangat tu. 😋😘 . Bila sekali da beli.Pasti akn repeat lagi.😄 . ➡️Harga belum temsuk pos atau cod ➡️untuk cod Order minimum 2balang ➡️Cas cod mengikut kawasan . #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocolate  #chocojarleleh  #chocojarsubang  #chocojarshahalam  #chocojardenaialam  #chocojardamansara  #chocojarsungaibuloh  #chocojarpuncakalam 

Hujan dan #chocojarviral berpisah tiada. 🌧️🍫 Waktu cuaca sejuk macam ni perut rasa lapar n nak mengunyah sesuatu je rasa. 😋
-
Jom kita sama2 rasa kenikmatan #chocojarviral . Tak payah nak pening2 nak masak ape semua tu. Grab #chocojar , buka penutup, sauk guna sudu thenn zassssssss~ rasa kan kecairan cokelat dan kerangupan #chocojar . Confirm sampai licin bekas korang makan nanti 😅
-
Nak pikir ape lagi? Grab sekarang! Ready stock uolls ~
🍫Bubble rice rm12
🍫 Baby crunch rm15
-
Klik dekat bio untuk direct whatsapp
#chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam  #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Hujan dan #chocojarviral  berpisah tiada. 🌧️🍫 Waktu cuaca sejuk macam ni perut rasa lapar n nak mengunyah sesuatu je rasa. 😋 - Jom kita sama2 rasa kenikmatan #chocojarviral  . Tak payah nak pening2 nak masak ape semua tu. Grab #chocojar  , buka penutup, sauk guna sudu thenn zassssssss~ rasa kan kecairan cokelat dan kerangupan #chocojar  . Confirm sampai licin bekas korang makan nanti 😅 - Nak pikir ape lagi? Grab sekarang! Ready stock uolls ~ 🍫Bubble rice rm12 🍫 Baby crunch rm15 - Klik dekat bio untuk direct whatsapp #chocojarviral  #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

AGENT RESTOK! High recommended ! Servis tiptop seller yang peramah 💪
.
Warga area AMPANG DAN UITM PUNCAK ALAM boleh contact @chocojerviral.ampangkl untuk dapatkan chocojar anda 🤗
.
Alhamdulillah #TeamPowerFutiq makin POWER jual @chocojarviralhq 🍫💪
.

Kak futiq tengah cari sape yang berminat join team kakfutiq buat duit 2-5k sebulan dengan jual coklat jurr...
.

Agent & Stokist wanted !! .
.
Kelebihan !
__________________
.
Produk senang jual ! .
Produk viral ! .
Margin untung tinggi ! .
Repeat order tinggi ! .
Bahan marketing disediakan ! .
Cash Reward setiap bulan ! .
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.

#chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojarkualalumpur#chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpetalingjaya #chocojarshahalam #chocojarklang #desserts #halal #kualalumpur #selangor
#masterstokischocojarviralhq
#codpuncakalam #chocojarpuncakalam

AGENT RESTOK! High recommended ! Servis tiptop seller yang peramah 💪 . Warga area AMPANG DAN UITM PUNCAK ALAM boleh contact @chocojerviral.ampangkl  untuk dapatkan chocojar anda 🤗 . Alhamdulillah #TeamPowerFutiq  makin POWER jual @chocojarviralhq  🍫💪 . Kak futiq tengah cari sape yang berminat join team kakfutiq buat duit 2-5k sebulan dengan jual coklat jurr... . Agent & Stokist wanted !! . . Kelebihan ! __________________ . Produk senang jual ! . Produk viral ! . Margin untung tinggi ! . Repeat order tinggi ! . Bahan marketing disediakan ! . Cash Reward setiap bulan ! . . Fast action Fast result!! 💓 . Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl  🌹 . Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪 . #chocojerrofficial  #chocojerrviral  #chocojarkualalumpur #chocojarviral  #chocojarsedap  #chochojarmurah  #codareaklselangor  #chocojarkl  #viral  #makananviral  #makanansedap  #free  #delivery  #stokisagentwanted  #stokischocojerr  #agentchocojerr  #produkhot  #duitgeli2  #chocojarpetalingjaya  #chocojarshahalam  #chocojarklang  #desserts  #halal  #kualalumpur  #selangor  #masterstokischocojarviralhq  #codpuncakalam  #chocojarpuncakalam 

Recent Posts

Grab 2 balang apadehal yopp?😅
-
Thank you adik manis beli 2 balang #chocojarviral 🍫 dah ckp siap2 nanti die akan repeat order lagi. Wow!
-
Yg mana belum cuba #chocojarviral , meh cuba cepat !
-
🍫 Bubble rice rm12
🍫Baby crunch rm15
-
Klik di bio untuk direct whatsapp
chocojarviral
#chocojerr #chocojarshahalam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Grab 2 balang apadehal yopp?😅 - Thank you adik manis beli 2 balang #chocojarviral  🍫 dah ckp siap2 nanti die akan repeat order lagi. Wow! - Yg mana belum cuba #chocojarviral  , meh cuba cepat ! - 🍫 Bubble rice rm12 🍫Baby crunch rm15 - Klik di bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Morning lovers 💞
-
Sarapan apa pagi ni?🤔 Kalau tak tahu nak masak or makan ape, jom kita sama sama sarapan dgn #chocojarviral. Kenyang pun kenyang. Perut pun banyak gumbiraaaaa~ 😅
-
Buka penutup, ambil sudu then NGAPP! senang dan cepat.
-
🍫 Bubble rice rm12
🍫 Baby crunch rm15
-
Klik di bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Morning lovers 💞 - Sarapan apa pagi ni?🤔 Kalau tak tahu nak masak or makan ape, jom kita sama sama sarapan dgn #chocojarviral . Kenyang pun kenyang. Perut pun banyak gumbiraaaaa~ 😅 - Buka penutup, ambil sudu then NGAPP! senang dan cepat. - 🍫 Bubble rice rm12 🍫 Baby crunch rm15 - Klik di bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Hujan2 ni biasa jalan jem.. Perut dah berbunyi, apa kata next time boleh simpan choco jar buat alas perut.. 😋😋😋 Semoga selamat sampai ke destinasi yg di tuju.. ❤❤ #hujan #chocojarkualaselangor #chocojarmeru #chocojarmurah #chocojar #chocojarpuncakalam #chocojarsaujanautama #coklat #coklatjar

Hujan2 ni biasa jalan jem.. Perut dah berbunyi, apa kata next time boleh simpan choco jar buat alas perut.. 😋😋😋 Semoga selamat sampai ke destinasi yg di tuju.. ❤❤ #hujan  #chocojarkualaselangor  #chocojarmeru  #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarpuncakalam  #chocojarsaujanautama  #coklat  #coklatjar 

AGENT RESTOK! High recommended ! Servis tiptop seller yang peramah 💪
.
Warga area AMPANG DAN UITM PUNCAK ALAM boleh contact @chocojerviral.ampangkl untuk dapatkan chocojar anda 🤗
.
Alhamdulillah #TeamPowerFutiq makin POWER jual @chocojarviralhq 🍫💪
.

Kak futiq tengah cari sape yang berminat join team kakfutiq buat duit 2-5k sebulan dengan jual coklat jurr...
.

Agent & Stokist wanted !! .
.
Kelebihan !
__________________
.
Produk senang jual ! .
Produk viral ! .
Margin untung tinggi ! .
Repeat order tinggi ! .
Bahan marketing disediakan ! .
Cash Reward setiap bulan ! .
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.

#chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojarkualalumpur#chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpetalingjaya #chocojarshahalam #chocojarklang #desserts #halal #kualalumpur #selangor
#masterstokischocojarviralhq
#codpuncakalam #chocojarpuncakalam

AGENT RESTOK! High recommended ! Servis tiptop seller yang peramah 💪 . Warga area AMPANG DAN UITM PUNCAK ALAM boleh contact @chocojerviral.ampangkl  untuk dapatkan chocojar anda 🤗 . Alhamdulillah #TeamPowerFutiq  makin POWER jual @chocojarviralhq  🍫💪 . Kak futiq tengah cari sape yang berminat join team kakfutiq buat duit 2-5k sebulan dengan jual coklat jurr... . Agent & Stokist wanted !! . . Kelebihan ! __________________ . Produk senang jual ! . Produk viral ! . Margin untung tinggi ! . Repeat order tinggi ! . Bahan marketing disediakan ! . Cash Reward setiap bulan ! . . Fast action Fast result!! 💓 . Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl  🌹 . Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪 . #chocojerrofficial  #chocojerrviral  #chocojarkualalumpur #chocojarviral  #chocojarsedap  #chochojarmurah  #codareaklselangor  #chocojarkl  #viral  #makananviral  #makanansedap  #free  #delivery  #stokisagentwanted  #stokischocojerr  #agentchocojerr  #produkhot  #duitgeli2  #chocojarpetalingjaya  #chocojarshahalam  #chocojarklang  #desserts  #halal  #kualalumpur  #selangor  #masterstokischocojarviralhq  #codpuncakalam  #chocojarpuncakalam 

Customer beli borong Dan tanpa sticker sebab dia nak brand dia sendiri. Ini pun kami boleh buat. Yang mana nak start biz, berminat nak buat biz choco jar tapi tak ada masa untuk buat sendiri, boleh beli borong dengan kami. 
#borong #borongchocojar #chocojarpuncakalam #chocojarkualaselangor #chocojar

Customer beli borong Dan tanpa sticker sebab dia nak brand dia sendiri. Ini pun kami boleh buat. Yang mana nak start biz, berminat nak buat biz choco jar tapi tak ada masa untuk buat sendiri, boleh beli borong dengan kami. #borong  #borongchocojar  #chocojarpuncakalam  #chocojarkualaselangor  #chocojar 

Mewah dengan coklat Dan juga topping..
Kali ni topping pilihan customer chocolate chip.. Nak free shipping? Komen di bawah.. #chocotop #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam #chocojarkualaselangor #chocojarklang #chocojarmeru

Mewah dengan coklat Dan juga topping.. Kali ni topping pilihan customer chocolate chip.. Nak free shipping? Komen di bawah.. #chocotop  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam  #chocojarkualaselangor  #chocojarklang  #chocojarmeru 

Regular customer memang tiap kali siap tiap kali pick up dulu 😝😝😝 Original Mini Crunch Choco Jar 🍫
.
.
#mam_mccj 
#mam_home_made
#mam_girlbossjourney 
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam

Regular customer memang tiap kali siap tiap kali pick up dulu 😝😝😝 Original Mini Crunch Choco Jar 🍫 . . #mam_mccj  #mam_home_made  #mam_girlbossjourney  #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam 

Alahai manis hakak kita ni senyum. Manis macam #chocojarviral gitteww🍫
-
Thank you sis grab 3 balang #chocojarviral . Nk repeat order just call me.
-
🍫Bubble rice rm12
🍫Baby crunch rm15
-
Nk order boleh klik link dekat bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Alahai manis hakak kita ni senyum. Manis macam #chocojarviral  gitteww🍫 - Thank you sis grab 3 balang #chocojarviral  . Nk repeat order just call me. - 🍫Bubble rice rm12 🍫Baby crunch rm15 - Nk order boleh klik link dekat bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Thank you sis cantik sudi grab #chocojarviral 🍫 Terus grab 2 balang okayyyyyy~ uolls bila lagi? 🤭
-
🍫Bubble rice rm12
🍫Baby crunch rm15
-
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarsunwaykayangan #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Thank you sis cantik sudi grab #chocojarviral  🍫 Terus grab 2 balang okayyyyyy~ uolls bila lagi? 🤭 - 🍫Bubble rice rm12 🍫Baby crunch rm15 - chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarsunwaykayangan  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Yang mana berdekatan dgn kawasan2 diatas, sis bagi FREE COD je. Best ke best?
-
Jom grab #chocojarviral korang jom. Stock makin susut. Lekas ! Lekas!
-
Klik dekat bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarsunwaykayangan #chocojarsgbuloh #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Yang mana berdekatan dgn kawasan2 diatas, sis bagi FREE COD je. Best ke best? - Jom grab #chocojarviral  korang jom. Stock makin susut. Lekas ! Lekas! - Klik dekat bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarsunwaykayangan  #chocojarsgbuloh  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Tq for the Sweet Review Bella Dear... 😘😘😘
.
.
Dulu masa study kat KL leh la delivery... Skarang dah nun jauh di Johor by Pos ajelah eheheh 🥰
.
.
#mam_mccj 
#mam_home_made
#mam_girlbossjourney 
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam

Tq for the Sweet Review Bella Dear... 😘😘😘 . . Dulu masa study kat KL leh la delivery... Skarang dah nun jauh di Johor by Pos ajelah eheheh 🥰 . . #mam_mccj  #mam_home_made  #mam_girlbossjourney  #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam 

🍫CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI🍫
-
🔸Asyik pandang jeling² je tak nak cuba ke? 🔸Cuba Bayangkan saat ia berada di genggaman.
🔸Penutup botol dibuka perlahan, *#chocojerr* disudu lalu disuap ke dalam mulut, dikunyah perlahan dengan penuh kenikmatan.
🔸Aliran coklatnya cair di dalam mulut, masuk terus terasa nikmatnya.🤤🤤🤤
🔸Sedap tak terkata,lazat sehingga menjilat sudu😋😋😋
-
*Sekali cuba terkenang setiap masa. Nak pandang je??? Rugi tak cuba....Kalau tak cuba mana nak tahu rasanya.*
-
*Mana lagi nak dapat #chocojerr yang mewah dengan rasa coklat.* "COKLAT CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI"
#chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam halam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

🍫CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI🍫 - 🔸Asyik pandang jeling² je tak nak cuba ke? 🔸Cuba Bayangkan saat ia berada di genggaman. 🔸Penutup botol dibuka perlahan, *#chocojerr*  disudu lalu disuap ke dalam mulut, dikunyah perlahan dengan penuh kenikmatan. 🔸Aliran coklatnya cair di dalam mulut, masuk terus terasa nikmatnya.🤤🤤🤤 🔸Sedap tak terkata,lazat sehingga menjilat sudu😋😋😋 - *Sekali cuba terkenang setiap masa. Nak pandang je??? Rugi tak cuba....Kalau tak cuba mana nak tahu rasanya.* - *Mana lagi nak dapat #chocojerr  yang mewah dengan rasa coklat.* "COKLAT CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI" #chocojarviral  #chocojerr  #chocojarshahalam  halam #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Kawasan-kawasan yang sis available untuk cod 🛵
-
Luar dari kawasan seperti diatas akan dikenakan caj mengikut jarak.
-
Proses mengepos akan dibuat setiap hari
-
Klik di bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam halam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Kawasan-kawasan yang sis available untuk cod 🛵 - Luar dari kawasan seperti diatas akan dikenakan caj mengikut jarak. - Proses mengepos akan dibuat setiap hari - Klik di bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  halam #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Hujan dan #chocojarviral berpisah tiada. 🌧️🍫 Waktu cuaca sejuk macam ni perut rasa lapar n nak mengunyah sesuatu je rasa. 😋
-
Jom kita sama2 rasa kenikmatan #chocojarviral . Tak payah nak pening2 nak masak ape semua tu. Grab #chocojar , buka penutup, sauk guna sudu thenn zassssssss~ rasa kan kecairan cokelat dan kerangupan #chocojar . Confirm sampai licin bekas korang makan nanti 😅
-
Nak pikir ape lagi? Grab sekarang! Ready stock uolls ~
🍫Bubble rice rm12
🍫 Baby crunch rm15
-
Klik dekat bio untuk direct whatsapp
#chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam  #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Hujan dan #chocojarviral  berpisah tiada. 🌧️🍫 Waktu cuaca sejuk macam ni perut rasa lapar n nak mengunyah sesuatu je rasa. 😋 - Jom kita sama2 rasa kenikmatan #chocojarviral  . Tak payah nak pening2 nak masak ape semua tu. Grab #chocojar  , buka penutup, sauk guna sudu thenn zassssssss~ rasa kan kecairan cokelat dan kerangupan #chocojar  . Confirm sampai licin bekas korang makan nanti 😅 - Nak pikir ape lagi? Grab sekarang! Ready stock uolls ~ 🍫Bubble rice rm12 🍫 Baby crunch rm15 - Klik dekat bio untuk direct whatsapp #chocojarviral  #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Coklat kita cair jadi xperlu nak rendam dalam air panas untuk menikmatinya 😋😋😋.. Open Order Choco Jar 📢📢📢
.
🍫Choco Jar rm6-9
Pilihan Kandungan
❤Bubble rice
❤Koko Crunch
❤Cornflakes
❤Mix
.
Topping Boleh Pilih
👇👇👇👇👇👇👇
.
😋 Original Rm6
😋 Kit Kat Rm9
😋 M&M Rm9
😋 Oreo Rm9
😋 Cornflakes Rm9
😋 Choc Chip Rm9
😋 Mashmallow Rm9
😋 Almond Rm9
.
.
📝Order akan dapat dalam 2-3 Hari ye 😊
.
.
.
Sebarang pertanyaan lanjut hubungi:
http://www.wasap.my/601157711105/chocojar
.
#chocojarmalaysia
#chocojarsaujanautama
#chocojarmeru
#chocojarkualaselangor
#chocojarpuncakalam
#chocojarbyvanilachocotop

Coklat kita cair jadi xperlu nak rendam dalam air panas untuk menikmatinya 😋😋😋.. Open Order Choco Jar 📢📢📢 . 🍫Choco Jar rm6-9 Pilihan Kandungan ❤Bubble rice ❤Koko Crunch ❤Cornflakes ❤Mix . Topping Boleh Pilih 👇👇👇👇👇👇👇 . 😋 Original Rm6 😋 Kit Kat Rm9 😋 M&M Rm9 😋 Oreo Rm9 😋 Cornflakes Rm9 😋 Choc Chip Rm9 😋 Mashmallow Rm9 😋 Almond Rm9 . . 📝Order akan dapat dalam 2-3 Hari ye 😊 . . . Sebarang pertanyaan lanjut hubungi: http://www.wasap.my/601157711105/chocojar . #chocojarmalaysia  #chocojarsaujanautama  #chocojarmeru  #chocojarkualaselangor  #chocojarpuncakalam  #chocojarbyvanilachocotop 

🍫
🌸 CHOCOJAR VIRAL 🌸
💞 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu
💞 Crunchy dan memang power
💞 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka
💞 Rasa sekali tak sedar habis sebalang
💞 Ketagih dan confirm repeat
💞Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai
💞Dijamin halal
-
Yang mana belum cuba #chocojarviral ,wajib dapatkan SEKARANG!
🍫Bubble rice Rm12 🍫Baby crunch RM 15
-
Klik di bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

🍫 🌸 CHOCOJAR VIRAL 🌸 💞 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu 💞 Crunchy dan memang power 💞 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka 💞 Rasa sekali tak sedar habis sebalang 💞 Ketagih dan confirm repeat 💞Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai 💞Dijamin halal - Yang mana belum cuba #chocojarviral  ,wajib dapatkan SEKARANG! 🍫Bubble rice Rm12 🍫Baby crunch RM 15 - Klik di bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Morning lovers 💞
-
Sarapan apa pagi ni?🤔 Kalau tak tahu nak masak or makan ape, jom kita sama sama sarapan dgn #chocojarviral. Kenyang pun kenyang. Perut pun banyak gumbiraaaaa~ 😅
-
Buka penutup, ambil sudu then NGAPP! senang dan cepat.
-
🍫 Bubble rice rm12
🍫 Baby crunch rm15
-
Klik di bio untuk direct whatsapp
chocojarviral #chocojerr #chocojarshahalam #chocojarmurah #chocojarterlajaklaris
#chocijarpuchong #chocojarcheras #chocojarampang #chocojarpuncakalam

Morning lovers 💞 - Sarapan apa pagi ni?🤔 Kalau tak tahu nak masak or makan ape, jom kita sama sama sarapan dgn #chocojarviral . Kenyang pun kenyang. Perut pun banyak gumbiraaaaa~ 😅 - Buka penutup, ambil sudu then NGAPP! senang dan cepat. - 🍫 Bubble rice rm12 🍫 Baby crunch rm15 - Klik di bio untuk direct whatsapp chocojarviral #chocojerr  #chocojarshahalam  #chocojarmurah  #chocojarterlajaklaris  #chocijarpuchong  #chocojarcheras  #chocojarampang  #chocojarpuncakalam 

Marilah orang nilai rasa chocojerr viral ni.. Tak cuba tak tau choco jerr ni boleh buat orang ketagih #chocojarnilai #chocojarshahalam #chocojarmeru #chocojarpuncakalam #chocojarsedap #chocojarleleh

Marilah orang nilai rasa chocojerr viral ni.. Tak cuba tak tau choco jerr ni boleh buat orang ketagih #chocojarnilai  #chocojarshahalam  #chocojarmeru  #chocojarpuncakalam  #chocojarsedap  #chocojarleleh 

Done Post Out to Senai Johor. Tq Master May 🎀
.
🍫Butterscotch + 🍫Oreo Toppings
.
.
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam

Done Post Out to Senai Johor. Tq Master May 🎀 . 🍫Butterscotch + 🍫Oreo Toppings . . #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam 

JOM LAYAN HAKAK NI BEBEL 🤣

CHOCOJAR VIRAL
🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu
🍫 Crunchy dan memang power
🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka
🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang
🍫 Ketagih dan confirm repeat
🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai
🍫 Dijamin halal

Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫 Jom pm:👇👇
www.wasap.my/60122250125/chocojarviral

Or klik link di bio ye 👆

Bubble rice Rm12 
Baby crunch RM 15

#teamAwaa #miniagentwanted #chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark #chocojerr #chocojarselangor

JOM LAYAN HAKAK NI BEBEL 🤣 CHOCOJAR VIRAL 🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu 🍫 Crunchy dan memang power 🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka 🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang 🍫 Ketagih dan confirm repeat 🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai 🍫 Dijamin halal Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫 Jom pm:👇👇 www.wasap.my/60122250125/chocojarviral Or klik link di bio ye 👆 Bubble rice Rm12 Baby crunch RM 15 #teamAwaa  #miniagentwanted  #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark  #chocojerr  #chocojarselangor 

Mari perdengarkan kerangupan chocojar nie.. JAHAT GILER.. Terliur uiii 😋

CHOCOJAR VIRAL
🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu
🍫 Crunchy dan memang power
🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka
🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang
🍫 Ketagih dan confirm repeat
🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai
🍫 Dijamin halal

Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫 Jom pm:👇👇
www.wasap.my/60122250125/chocojarviral

Or klik link di bio ye 👆

Bubble rice Rm12 
Baby crunch RM 15

#teamAwaa #miniagentwanted #chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark #chocojerr #chocojarselangor

Mari perdengarkan kerangupan chocojar nie.. JAHAT GILER.. Terliur uiii 😋 CHOCOJAR VIRAL 🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu 🍫 Crunchy dan memang power 🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka 🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang 🍫 Ketagih dan confirm repeat 🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai 🍫 Dijamin halal Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫 Jom pm:👇👇 www.wasap.my/60122250125/chocojarviral Or klik link di bio ye 👆 Bubble rice Rm12 Baby crunch RM 15 #teamAwaa  #miniagentwanted  #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark  #chocojerr  #chocojarselangor 

CHOCOJAR VIRAL
🍫 Produk Muslim
🍫 Tahan 4-5 bulan
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan
🍫 Menggunakan coklat premium
🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee

So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa
*Bubblerice RM12*
*BabyCrunch RM15*

Klik link di bio utk order 👆

#chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark #chocojerr

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Produk Muslim 🍫 Tahan 4-5 bulan 🍫 Berat sebalang 300 gram +- 🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan 🍫 Menggunakan coklat premium 🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa *Bubblerice RM12* *BabyCrunch RM15* Klik link di bio utk order 👆 #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark  #chocojerr 

Post Out to Johor 😻 Haritu beli 1, repeat terus amik 3!! Tq Bella dear... 😘
.
.
#mam_mccj 
#mam_home_made
#mam_girlbossjourney 
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam #mam_repeatcustomer

Post Out to Johor 😻 Haritu beli 1, repeat terus amik 3!! Tq Bella dear... 😘 . . #mam_mccj  #mam_home_made  #mam_girlbossjourney  #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam  #mam_repeatcustomer 

Salam and Good Morningggg
🌻🌻🌻
.
Open order Mini Crunch Choco Jar harini...
.
Buat fresh² terus nak post and delivery
😍😍😍 Nyummy!!! 🤤
.
.
#mam_mccj 
#mam_home_made
#mam_girlbossjourney 
#minicrunchchocojar 
#chocojarbangi 
#chocojarsungaibuloh 
#chocojarkl
#chocojarpuncakalam

Salam and Good Morningggg 🌻🌻🌻 . Open order Mini Crunch Choco Jar harini... . Buat fresh² terus nak post and delivery 😍😍😍 Nyummy!!! 🤤 . . #mam_mccj  #mam_home_made  #mam_girlbossjourney  #minicrunchchocojar  #chocojarbangi  #chocojarsungaibuloh  #chocojarkl  #chocojarpuncakalam 

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Produk Muslim
🍫 Tahan 4-5 bulan
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan
🍫 Menggunakan coklat premium
🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee

So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12*
*BabyCrunch RM15*

#chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Produk Muslim 🍫 Tahan 4-5 bulan 🍫 Berat sebalang 300 gram +- 🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan 🍫 Menggunakan coklat premium 🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12* *BabyCrunch RM15* #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark 

CHOCOJAR VIRAL
🍫 Produk Muslim
🍫 Tahan 4-5 bulan
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan
🍫 Menggunakan coklat premium
🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee

So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12*
*BabyCrunch RM15*

#chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Produk Muslim 🍫 Tahan 4-5 bulan 🍫 Berat sebalang 300 gram +- 🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan 🍫 Menggunakan coklat premium 🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12* *BabyCrunch RM15* #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark 

CHOCOJAR VIRAL
🍫 Produk Muslim
🍫 Tahan 4-5 bulan
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan
🍫 Menggunakan coklat premium
🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee

So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12*
*BabyCrunch RM15*

#chocojar #babycrunch #bubblerice #chocojarviral #chocojarsaujanautama #chocojarpuncakalam #chocojarhillpark

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Produk Muslim 🍫 Tahan 4-5 bulan 🍫 Berat sebalang 300 gram +- 🍫 Tak perlu rendam air panas , buka terus makan 🍫 Menggunakan coklat premium 🍫 Yang paling penting ? Seriusss sedappp gileeeee So tersangat lah rugi kalau uolls tak rasa. *Bubblerice RM12* *BabyCrunch RM15* #chocojar  #babycrunch  #bubblerice  #chocojarviral  #chocojarsaujanautama  #chocojarpuncakalam  #chocojarhillpark 

READYSTOCKS!

CHOCOJAR VIRAL 🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu
🍫 Crunchy dan memang power
🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka
🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang
🍫 Ketagih dan confirm repeat
🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai
🍫 Dijamin halal

Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯 Jom pm:👇👇 www.wasap.my/60126119172/chocojarviral

Bubble rice Rm12 
Baby crunch RM 15

#ppum #puncakalam #chocojarpuncakalam

READYSTOCKS! CHOCOJAR VIRAL 🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu 🍫 Crunchy dan memang power 🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka 🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang 🍫 Ketagih dan confirm repeat 🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai 🍫 Dijamin halal Jom try.. ☺ 🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯🍫🍯 Jom pm:👇👇 www.wasap.my/60126119172/chocojarviral Bubble rice Rm12 Baby crunch RM 15 #ppum  #puncakalam  #chocojarpuncakalam 

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE
.
.
Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar ni di UiTM PUNCAK ALAM, kawasan PUNCAK ALAM dan UIAM KUANTAN sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq .
.
Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE . . Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar  ni di UiTM PUNCAK ALAM, kawasan PUNCAK ALAM dan UIAM KUANTAN sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq . . Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan isi yang ranggup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
011-24375836
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan isi yang ranggup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 011-24375836 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Hye korang, em ramai jugak lah macam tak tahu sangat pasal #CopertoJar ni. So kitorg nak tunjuk lah ape yang ada kat dlm #CopertoJar ni , betul ke tak coklat dia banyak, guna mini coco crunch ke ? Kitorg tunjuk bukti terus lah, senang citer yedak ?🤗 .
.
p/s : penat jugak lah hari hari tengok #CopertoJar ni, diri sendiri yang terliur masalahnya 😥
.
.
Kalau teringin sangat nak try, klik link di bio ye , senang terus ws kami je 😉
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

Hye korang, em ramai jugak lah macam tak tahu sangat pasal #CopertoJar  ni. So kitorg nak tunjuk lah ape yang ada kat dlm #CopertoJar  ni , betul ke tak coklat dia banyak, guna mini coco crunch ke ? Kitorg tunjuk bukti terus lah, senang citer yedak ?🤗 . . p/s : penat jugak lah hari hari tengok #CopertoJar  ni, diri sendiri yang terliur masalahnya 😥 . . Kalau teringin sangat nak try, klik link di bio ye , senang terus ws kami je 😉 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE
.
.
Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar ni di UiTM PUNCAK ALAM dan kawasan PUNCAK ALAM sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq .
.
Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE . . Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar  ni di UiTM PUNCAK ALAM dan kawasan PUNCAK ALAM sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq . . Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

CHOCOJAR VIRAL NI SENANG SGT NK JUAL TAU! Sbb HQ kita sedia semua  tools utk marketing, aktif promo oleh instafamous. HQ pun sgt2 berbesae hati sediakan reward travel, walaupun korg jadi agent bawah Ambassador atau Stokis yg berdaftar.
.
Jom join #teamjarsyaz sekarang! Tinggal korg nak rajin & konsisten shj. Promote sambil goyang kaki, sambil jaga anak2 pun boleh. 😍💪🏻🔥
.
AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA!
sis dah rasa! Pastu jatuh cinta. Terus jadi agent! And now sis adalah STOKIS  utk #chocojarviral ni.😊❤️❤️❤️
.
Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp sis tau!
.
Mcm biasa, sis akan try dulu baru jual.
.
Whatsapp 
012.219.3020
.
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarrawang #chocojarkualalumpur #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam
#chocojarselangor #chocojarmilo #coklat #teamrichsophie#teamjarsyaz

CHOCOJAR VIRAL NI SENANG SGT NK JUAL TAU! Sbb HQ kita sedia semua tools utk marketing, aktif promo oleh instafamous. HQ pun sgt2 berbesae hati sediakan reward travel, walaupun korg jadi agent bawah Ambassador atau Stokis yg berdaftar. . Jom join #teamjarsyaz  sekarang! Tinggal korg nak rajin & konsisten shj. Promote sambil goyang kaki, sambil jaga anak2 pun boleh. 😍💪🏻🔥 . AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA! sis dah rasa! Pastu jatuh cinta. Terus jadi agent! And now sis adalah STOKIS utk #chocojarviral  ni.😊❤️❤️❤️ . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp sis tau! . Mcm biasa, sis akan try dulu baru jual. . Whatsapp 012.219.3020 . . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarrawang  #chocojarkualalumpur  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie #teamjarsyaz 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan rangup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan rangup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan isi yang ranggup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan isi yang ranggup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan isi yang ranggup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan isi yang ranggup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan isi yang ranggup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
0193964847
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan isi yang ranggup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 0193964847 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama 

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi!
.
Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap.
.
KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL?
.
✅Tak perlu rendam air panas
✅Coklat cair dan isi yang ranggup
✅Buka boleh terus makan
✅Sedap sangat
✅Tidak terlalu manis
✅Tidak muak
✅Guna coklat mahal
✅Sesuai utk semua pecinta coklat

Cod available :
🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong
🚗puncak Perdana
🚗Puncak Alam
🚗Saujana Utama
🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara
🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj)
🚗All sg Buloh . . .

Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau!
Whatsapp 
011-24375836
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarviralbukitjelutong #chocojarpuncakperdana #coklatsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocojarmilo 
#coklat #teamrichsophie
#cocojarpuncakperdana
#chocojarpuncakalam
#chocojarsgbuloh
#chocojarkotadamansara
#chocojararadamansara
#chocojarunisel
#chocojarviralmeru
#chocojarviralsaujanautama

Peminat coklat! Jgn lupa cuba #chocojarviral  ni!! Insya Allah cuba sekali mestiii nak lagi! . Balang saiz besar! Puas hati makan! Senang nak makan jugak. Then bukak je penutup, semerbak bau coklat sedap. . KENAPA KENA BELI CHOCOJAR VIRAL? . ✅Tak perlu rendam air panas ✅Coklat cair dan isi yang ranggup ✅Buka boleh terus makan ✅Sedap sangat ✅Tidak terlalu manis ✅Tidak muak ✅Guna coklat mahal ✅Sesuai utk semua pecinta coklat Cod available : 🚗Shah Alam 🚗Bukit Jelutong 🚗puncak Perdana 🚗Puncak Alam 🚗Saujana Utama 🚗Ara Damansara 🚗Kota Damansara 🚗Meru, Jalan Paip, Bukit Cerakah, Bukit Raja ( luar dari kawasan Saya sebut akan dikenakan caj) 🚗All sg Buloh . . . Nak rasa Chocojar Viral ni?? Cepat2 whatsapp Syikin tau! Whatsapp 011-24375836 . #chocojar  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarkl  #chocojarviralbukitjelutong  #chocojarpuncakperdana  #coklatsedap  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarshahalam  #chocojarselangor  #chocojarmilo  #coklat  #teamrichsophie  #cocojarpuncakperdana  #chocojarpuncakalam  #chocojarsgbuloh  #chocojarkotadamansara  #chocojararadamansara  #chocojarunisel  #chocojarviralmeru  #chocojarviralsaujanautama