#chocojarsedap Instagram Stories

78,327 Stories

Top Stories

CHOCO JAR by CHE TON ready stok tapi limited !!! Siapa cepat dia dapat !!! Kenapa kena rasa CHOCO JAR ni ?
. .
✔ Boleh terus makan
✔ Tak perlu rendam
✔ Tak muak
✔ Harga MURAH
✔ Balang besar
✔ Chocolate meleleh
✔ Bijirin rangup
✔ Banyak feedback positif
✔ Tak akan timbul rasa menyesal

Serius, puas hati bila makan. 1 balang mesti cepat habis walaupon balang besar sebab SEDAP GILER !! Tak percaya ? Mari order 😘
.
.
🍫 Yang dekat boleh SELFPICKUP / COD
🍫 Yang jauh boleh POS

RM13 jek !!!
RM13 jek !!!
RM13 jek !!! .
.
Boleh tekan link di bio untuk order 🤗
.
atau
.
boleh tekan link dibawah untuk order 👇👇👇 http://www.wasap.my/60177316933/igCHOCOJAR

#chocojar #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmuar #agentchocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmelaka #agentchocojarleleh #muar #chocolate

CHOCO JAR by CHE TON ready stok tapi limited !!! Siapa cepat dia dapat !!! Kenapa kena rasa CHOCO JAR ni ? . . ✔ Boleh terus makan ✔ Tak perlu rendam ✔ Tak muak ✔ Harga MURAH ✔ Balang besar ✔ Chocolate meleleh ✔ Bijirin rangup ✔ Banyak feedback positif ✔ Tak akan timbul rasa menyesal Serius, puas hati bila makan. 1 balang mesti cepat habis walaupon balang besar sebab SEDAP GILER !! Tak percaya ? Mari order 😘 . . 🍫 Yang dekat boleh SELFPICKUP / COD 🍫 Yang jauh boleh POS RM13 jek !!! RM13 jek !!! RM13 jek !!! . . Boleh tekan link di bio untuk order 🤗 . atau . boleh tekan link dibawah untuk order 👇👇👇 http://www.wasap.my/60177316933/igCHOCOJAR #chocojar  #chocojarviral  #chocojarleleh  #chocojarmuar  #agentchocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmelaka  #agentchocojarleleh  #muar  #chocolate 

Korang nak Choco Jar yg lain dari yang lain? Kami gunakan premium chocolate memang sedap! Siap topping chocolate ball yg sedap! .
.
Sedapnya lahai...bestnya mkn choco jar dgn chocolate ball ni..ditambah plak dgn sos coklat yg sedap....umpphhhhhhh mmg terangkat!. Tora mmg suggest lah korang try CHOCO JAR PREMIUM CHOCOLATE dari @chokolatbynoralatifhq
.
.
Ni special edition yg Kak Nora buat menggunakan resepi coklat kak Nora sendiri..lain dari yg lain...kalau tak percaya kena Cuba sendiri! Dia punya sedap tahap tabik spring!!! 😋😋😋😋
.
.
.
Boleh WhatsApp 0138112265 untuk order atau follow IG kami dibawah:
.
.
Jangan lupa follow IG ni ye : 
@chokolatbynoralatifhq
@chokolatbynoralatifhq
@chokolatbynoralatifhq
@chokolatbynoralatifhq 
@chokolatbynoralatifhq
.
.
#chocojarleleh #chocojarsedap #chocojarkitkat #chocojarmalaysia #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral

Korang nak Choco Jar yg lain dari yang lain? Kami gunakan premium chocolate memang sedap! Siap topping chocolate ball yg sedap! . . Sedapnya lahai...bestnya mkn choco jar dgn chocolate ball ni..ditambah plak dgn sos coklat yg sedap....umpphhhhhhh mmg terangkat!. Tora mmg suggest lah korang try CHOCO JAR PREMIUM CHOCOLATE dari @chokolatbynoralatifhq  . . Ni special edition yg Kak Nora buat menggunakan resepi coklat kak Nora sendiri..lain dari yg lain...kalau tak percaya kena Cuba sendiri! Dia punya sedap tahap tabik spring!!! 😋😋😋😋 . . . Boleh WhatsApp 0138112265 untuk order atau follow IG kami dibawah: . . Jangan lupa follow IG ni ye : @chokolatbynoralatifhq  @chokolatbynoralatifhq  @chokolatbynoralatifhq  @chokolatbynoralatifhq  @chokolatbynoralatifhq  . . #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarkitkat  #chocojarmalaysia  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarviral 

<Chocolate Mochi>
By @cookat__
-----
BAHAN :
60g Tepung Beras Manis
30g Gula
1/2 sdt Garam
90ml Air Panas
Pati Jagung
Bubuk kakao
5 buah coklat pave.
.
Cara Buat :
1. Campurkan tepung beras manis, gula, garam dalam mangkuk dan remas-remas dengan air panas. Bungkus dengan bungkus plastik dan microwave selama 2 menit.
2. Gunakan spatula untuk mengaduk adonan microwave.
3. Taburkan tepung jagung di permukaan yang rata dan iris adonan ke ukuran yang diinginkan. Isi cokelatnya dan buat bola.
4. Lapisi dengan bubuk kakao.
.
.
Punya teman atau keluarga hobi makan atau masak ?
Yuuk Mention mereka :)
#coklatsedap #coklatviral #chocojarviral #chocodaps #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocolatejar #chocorice #hantucoklat #coklatkuaciviral #chocolatemurah #coklatpremium #crispychocojar

By @cookat__  ----- BAHAN : 60g Tepung Beras Manis 30g Gula 1/2 sdt Garam 90ml Air Panas Pati Jagung Bubuk kakao 5 buah coklat pave. . Cara Buat : 1. Campurkan tepung beras manis, gula, garam dalam mangkuk dan remas-remas dengan air panas. Bungkus dengan bungkus plastik dan microwave selama 2 menit. 2. Gunakan spatula untuk mengaduk adonan microwave. 3. Taburkan tepung jagung di permukaan yang rata dan iris adonan ke ukuran yang diinginkan. Isi cokelatnya dan buat bola. 4. Lapisi dengan bubuk kakao. . . Punya teman atau keluarga hobi makan atau masak ? Yuuk Mention mereka :) #coklatsedap  #coklatviral  #chocojarviral  #chocodaps  #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocolatejar  #chocorice  #hantucoklat  #coklatkuaciviral  #chocolatemurah  #coklatpremium  #crispychocojar 

korang da cuba @chocojarkrupkrap ni? dia punya chocolate tak yah rendam terus makan dan tak manis just nice 😋 sampai hidung aku kena coklat pon tak perasan 😅
⠀ ⠀
tag rakan korang yang kuat makan atau yang jenis berbulu tengok video macam ni
⠀
#asmr #mukbang #mukbangmalaysia #asmrmalaysia #mukbangindonesia #asmrmukbang #asmreatingshow #asmrsounds #asmrsatisfyingsounds #asmrcommunity #soyummy #eating #makanmakan #viralmalaysia #malaysia #indonesia #tiktok #kwai #chocolate #chocojarmurah #chocojar #chocojarsedap #chocojarviral

korang da cuba @chocojarkrupkrap  ni? dia punya chocolate tak yah rendam terus makan dan tak manis just nice 😋 sampai hidung aku kena coklat pon tak perasan 😅 ⠀ ⠀ tag rakan korang yang kuat makan atau yang jenis berbulu tengok video macam ni ⠀ #asmr  #mukbang  #mukbangmalaysia  #asmrmalaysia  #mukbangindonesia  #asmrmukbang  #asmreatingshow  #asmrsounds  #asmrsatisfyingsounds  #asmrcommunity  #soyummy  #eating  #makanmakan  #viralmalaysia  #malaysia  #indonesia  #tiktok  #kwai  #chocolate  #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarviral 

Pernah rasa CHOCOJAR VIRAL x? atau nk try boleh pm sis okey..seriusss sedap...lemakk...xmanis sgt.. Bukan bekas kecik ye...bekas besar...RM15 sebalang tak termasuk postage k... Sape nak pm sis laju² k sbb stok limited...
www.wasap.my/+60139212671
#chocojarsedap #chocojarviral #chocojarviralmurah #chocojarpahang #foodporn #chocporn #chocolate #chocojar #chococojabentong #pahang

Pernah rasa CHOCOJAR VIRAL x? atau nk try boleh pm sis okey..seriusss sedap...lemakk...xmanis sgt.. Bukan bekas kecik ye...bekas besar...RM15 sebalang tak termasuk postage k... Sape nak pm sis laju² k sbb stok limited... www.wasap.my/+60139212671 #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarviralmurah  #chocojarpahang  #foodporn  #chocporn  #chocolate  #chocojar  #chococojabentong  #pahang 

Ini review jujur ya bukan main main❗️First time aku makan benda alah ni . Selalu nampak kat explore ja skali try memang bawa terbang 😍 Tak percaya ka ? Tak percaya ayuh try sekarang ! @matrios_crunchy hanya RM12 COD Alor Star dan Jitra ayuhhh 🔥🔥
-
#matrioscrunchy #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarsedap

Ini review jujur ya bukan main main❗️First time aku makan benda alah ni . Selalu nampak kat explore ja skali try memang bawa terbang 😍 Tak percaya ka ? Tak percaya ayuh try sekarang ! @matrios_crunchy  hanya RM12 COD Alor Star dan Jitra ayuhhh 🔥🔥 - #matrioscrunchy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarsedap 

choco jar... i like..! korang suka tak? nak choco jar ni please follow @kek_batik_chewy sedaaappppp sangatttt! 
#kekbatik 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#chocojar

choco jar... i like..! korang suka tak? nak choco jar ni please follow @kek_batik_chewy  sedaaappppp sangatttt! #kekbatik  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojar 

ASMR : Kerangupan Pisang Goreng & Kepingan Beras Coklat Leleh by @CHOCO.BEKAIH (TGH LAPAR JGN TGK !)
⠀
tag rakan korang yang kuat makan atau yang jenis berbulu tengok video macam ni
⠀
korang pernah cuba dak ? makan pisang goreng dengan @choco.bekaih ni, padu gila weh 🤤🤤🤤 memey ngam ngam soi rasa dia gabung meletop oohh ohh oh 🎶 utk dua ni 😍
⠀
FULL VIDEO DI LINK BIO (YOUTUBE)
⠀
#asmr #mukbang #mukbangmalaysia #mukbangindonesia #asmrmukbang #asmreatingshow #asmrsounds #asmrsatisfyingsounds #asmrcommunity #soyummy #eating #makanmakan #viralmalaysia #malaysia #indonesia #tiktok #kwai #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocorice

ASMR : Kerangupan Pisang Goreng & Kepingan Beras Coklat Leleh by @CHOCO.BEKAIH  (TGH LAPAR JGN TGK !) ⠀ tag rakan korang yang kuat makan atau yang jenis berbulu tengok video macam ni ⠀ korang pernah cuba dak ? makan pisang goreng dengan @choco.bekaih  ni, padu gila weh 🤤🤤🤤 memey ngam ngam soi rasa dia gabung meletop oohh ohh oh 🎶 utk dua ni 😍 ⠀ FULL VIDEO DI LINK BIO (YOUTUBE) ⠀ #asmr  #mukbang  #mukbangmalaysia  #mukbangindonesia  #asmrmukbang  #asmreatingshow  #asmrsounds  #asmrsatisfyingsounds  #asmrcommunity  #soyummy  #eating  #makanmakan  #viralmalaysia  #malaysia  #indonesia  #tiktok  #kwai  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocorice 

Recent Stories

Hai🥰 Nak Chocojar ?!🥳😎😋 Meh beli dekat saya ada bermacam macam topping  OREO !!!! KITKAT!!!!! BUEONO!!!!! MILO!!!!! RM10 YANG BESAR🥰🥰🥰 ALSO BOLEH COD 😋😋😋 AREA MELAKA DAH MAKAN CONFIRM NAK LAGI 🤩🤩🤩!!!!!!! NAMA: 
ALAMAT : 
TOPPING : 
OREO : 
KITKAT :

BUEONO : 
MILO :  0142326160 : Pikazulham
0102696055 : Aseng @Haziq 
#chocojarmelaka #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarpadu #chocojarleleh #codmelaka #chocojarmerlimau #chocojarmelakatengah #chocojarmenjilatjari

Hai🥰 Nak Chocojar ?!🥳😎😋 Meh beli dekat saya ada bermacam macam topping OREO !!!! KITKAT!!!!! BUEONO!!!!! MILO!!!!! RM10 YANG BESAR🥰🥰🥰 ALSO BOLEH COD 😋😋😋 AREA MELAKA DAH MAKAN CONFIRM NAK LAGI 🤩🤩🤩!!!!!!! NAMA: ALAMAT : TOPPING : OREO : KITKAT : BUEONO : MILO : 0142326160 : Pikazulham 0102696055 : Aseng @Haziq  #chocojarmelaka  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarpadu  #chocojarleleh  #codmelaka  #chocojarmerlimau  #chocojarmelakatengah  #chocojarmenjilatjari 

Hai🥰 Nak Chocojar ?!🥳😎😋 Meh beli dekat saya ada bermacam macam topping  OREO !!!! KITKAT!!!!! BUEONO!!!!! MILO!!!!! RM10 YANG BESAR🥰🥰🥰 ALSO BOLEH COD 😋😋😋 AREA MELAKA DAH MAKAN CONFIRM NAK LAGI 🤩🤩🤩!!!!!!! NAMA: 
ALAMAT : 
TOPPING : 
OREO : 
KITKAT :

BUEONO : 
MILO :  0142326160 : Pikazulham
0102696055 : Aseng @Haziq 
#chocojarmelaka #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarpadu #chocojarleleh #codmelaka #chocojarmerlimau #chocojarmelakatengah #chocojarmenjilatjari

Hai🥰 Nak Chocojar ?!🥳😎😋 Meh beli dekat saya ada bermacam macam topping OREO !!!! KITKAT!!!!! BUEONO!!!!! MILO!!!!! RM10 YANG BESAR🥰🥰🥰 ALSO BOLEH COD 😋😋😋 AREA MELAKA DAH MAKAN CONFIRM NAK LAGI 🤩🤩🤩!!!!!!! NAMA: ALAMAT : TOPPING : OREO : KITKAT : BUEONO : MILO : 0142326160 : Pikazulham 0102696055 : Aseng @Haziq  #chocojarmelaka  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarpadu  #chocojarleleh  #codmelaka  #chocojarmerlimau  #chocojarmelakatengah  #chocojarmenjilatjari 

Wah wah wah berseleranya beby tora makan 😍 yang paling best tak perlu direndam lagi pulak tu 🤩 arghhhhh jatuh hati betul laa 😘 sesiapa berminat boleh ws atau dm saya ye . Sementara stok masih ada ni 💓

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Wah wah wah berseleranya beby tora makan 😍 yang paling best tak perlu direndam lagi pulak tu 🤩 arghhhhh jatuh hati betul laa 😘 sesiapa berminat boleh ws atau dm saya ye . Sementara stok masih ada ni 💓 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583

Details price 🦄

BUBBLERICE RM 13
BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage)

#chocolate #chocojarmurah #chocolatecake #chocojar #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarklang #chocojarcrispy

Hello yello guyss peminat chocojar !! 👋🏻 okay korang ada masalah tak tahu nak makan apa bila lapar 🤯 ?? Malas nak keluar untuk beli makanan ? 😅 Ha jangan risau kerana saya ada penyelesaiannya 🥰 korang boleh oder chocojar dari saya dengan harga yang murah gilerr !!!! 🤪 rasa dijamin tiptop dan berpuas hati ❤ apa lagi mahu di tunggu ? tekan sahaja link ws http://www.wasap.my/+601117677583 Details price 🦄 BUBBLERICE RM 13 BABYCRUNCH RM 15 (Tidaktermasukcaspenghantaran ataupun postage) #chocolate  #chocojarmurah  #chocolatecake  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarklang  #chocojarcrispy 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

Hello My Choco Lovers 💖
Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫
1 Choco Jar RM 20 🔥
📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355
🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar)
🔁 Online Transfer 
#chocojar
#chocojarsedap 
#chocojarmurah 
#chocojarviral 
#chocojarmalaysia 
#cadbury 
#kualalumpur 
#cyberjaya 
#nilai 
#klia 
#klia2
#hershey

Hello My Choco Lovers 💖 Nina Open Order for Special Edition Choco Jar Hershey’s White Chocolate 🍫 1 Choco Jar RM 20 🔥 📲 DM or WhatsApp Nina - 0126501355 🚗 COD - Nilai/KLIA2 - KL Area (minimum order 2 Jar) 🔁 Online Transfer #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #cadbury  #kualalumpur  #cyberjaya  #nilai  #klia  #klia2  #hershey 

Sambil2 buat kerja boleh buat kudap2. 🥰
.
Chocojar Coklat Leleh 👇🏻
Whatsapp - 013-8336209 .
.
HARGA: • Original RM12 | • Ada topping RM16
(Topping boleh pilih: cornflakes, kitkat atau kinder bueno) .
.
#chocojarshahalam #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojartakperlurendam #chocojar 
#sayajualchocojar #chocojarmalaysia #codshahalam

Sambil2 buat kerja boleh buat kudap2. 🥰 . Chocojar Coklat Leleh 👇🏻 Whatsapp - 013-8336209 . . HARGA: • Original RM12 | • Ada topping RM16 (Topping boleh pilih: cornflakes, kitkat atau kinder bueno) . . #chocojarshahalam  #chocojarleleh  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojartakperlurendam  #chocojar  #sayajualchocojar  #chocojarmalaysia  #codshahalam 

Alhamdulillah settle untuk hari ini orang tempah chocojar mini crunch dalam cup

90pcs.... Sapa yang nak order macam ini bole ws dila yea, Sekurang2nye 2hari awl ye, Senang nk beli barang..... #paketmini
#homemadebydila
#sekalicubapastinaklagi
#chocojarsedap
#chocojarmurah
#chocojarviral
#dilachocojardelicious
#Chocojarminicrunchbubblericemix
#chocojardalambox
#doorgift
#birthdaygift
#chocojardalamcup

Alhamdulillah settle untuk hari ini orang tempah chocojar mini crunch dalam cup 90pcs.... Sapa yang nak order macam ini bole ws dila yea, Sekurang2nye 2hari awl ye, Senang nk beli barang..... #paketmini  #homemadebydila  #sekalicubapastinaklagi  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarviral  #dilachocojardelicious  #Chocojarminicrunchbubblericemix  #chocojardalambox  #doorgift  #birthdaygift  #chocojardalamcup 

Eh cukup ke kalau beli small jar tu? Risau tak cukup je sayang 😋. Baik grab big jar terus. Lebih jimat! ♥️
.
Big Jar - RM10.00
*Free topping* - Boleh pilih
.
Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01126213157
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya

Eh cukup ke kalau beli small jar tu? Risau tak cukup je sayang 😋. Baik grab big jar terus. Lebih jimat! ♥️ . Big Jar - RM10.00 *Free topping* - Boleh pilih . Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01126213157 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya 

🔥 Feedback from Our Customer 🔥
.
FREE TOPPING :-
Oreo/Bueno/Milo nugget/Kitkat --------------------------------------------------------
.
Small Jar -RM7.00
Big Jar - RM10.00
.
COD :-
- Bandar Sunway
- Sunway Mentari
- Subang Jaya
.
Atau
.
By post pun boleh, cuma perlu tambah postage!

Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborongmurah

🔥 Feedback from Our Customer 🔥 . FREE TOPPING :- Oreo/Bueno/Milo nugget/Kitkat -------------------------------------------------------- . Small Jar -RM7.00 Big Jar - RM10.00 . COD :- - Bandar Sunway - Sunway Mentari - Subang Jaya . Atau . By post pun boleh, cuma perlu tambah postage! Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborongmurah 

JANGAN LEPASKAN PELUANG 😍🎉
.
Dapatkan kesemua favourite topping ni sebelum kehabisan stock😭
.
Rugi x dapatkan, takut meleleh air liur😋. Yang penting takyah susah2 nak rendam!
.
Small jar - RM7
Big jar - RM10
.
Nak order? 
Klik link di bio atau whatsapp 01126213157
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

JANGAN LEPASKAN PELUANG 😍🎉 . Dapatkan kesemua favourite topping ni sebelum kehabisan stock😭 . Rugi x dapatkan, takut meleleh air liur😋. Yang penting takyah susah2 nak rendam! . Small jar - RM7 Big jar - RM10 . Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 01126213157 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!!
- Margin keuntungan tinggi
- Permintaan produk tinggi
- Confirm restock banyak kali
- Postage kami tanggung!
.
🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar
🍁BIG JAR : RM7.20 per jar
.
🍫30 Small jar : RM159.00
🍫30 Big jar : RM216.00
🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50
.
Termasuk dapat :-
🌸Free topping
🌸Free postage
🌸Free sudu & plastic
🌸Free flyers (limited)
.
Free topping :-
✨Kinder Bueno
✨Oreo
✨Milo Nugget
✨Kitkat
.
Nak tahu lebih details? 
Klik link di bio atau whatsapp 01111173732
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh 
#chocojarsedap #chocojarselangor #chococrispy #chococrispymurah #crispychocojar #chocojarsunway #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarrm10 
#chocojarcrispy #chococrispy #chocojarbandarsunway #chocojarmentaricourt #chococrispymentaricourt #chocojarsunwaymentari #chocojardamaiapartment #chocojarkondoridzuwan #chocojarpetalingjaya #chocojarborong #chocojarborongmurah #chocojarborongmalaysia #chocojarborongselangor #borongchocojar #borongchocojarmurah #borongchocojarsedap #borongchococrispy #chococrispyborong

Jom jana pendapatan dengan Choco Crispy!!! - Margin keuntungan tinggi - Permintaan produk tinggi - Confirm restock banyak kali - Postage kami tanggung! . 🍁SMALL JAR : RM5.30 per jar 🍁BIG JAR : RM7.20 per jar . 🍫30 Small jar : RM159.00 🍫30 Big jar : RM216.00 🍫15 Small jar & 15 Big jar : RM187.50 . Termasuk dapat :- 🌸Free topping 🌸Free postage 🌸Free sudu & plastic 🌸Free flyers (limited) . Free topping :- ✨Kinder Bueno ✨Oreo ✨Milo Nugget ✨Kitkat . Nak tahu lebih details? Klik link di bio atau whatsapp 01111173732 . #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarselangor  #chococrispy  #chococrispymurah  #crispychocojar  #chocojarsunway  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojarrm10  #chocojarcrispy  #chococrispy  #chocojarbandarsunway  #chocojarmentaricourt  #chococrispymentaricourt  #chocojarsunwaymentari  #chocojardamaiapartment  #chocojarkondoridzuwan  #chocojarpetalingjaya  #chocojarborong  #chocojarborongmurah  #chocojarborongmalaysia  #chocojarborongselangor  #borongchocojar  #borongchocojarmurah  #borongchocojarsedap  #borongchococrispy  #chococrispyborong 

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN.
.
.
Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. .
Tak tau ke? .
.
.
Kami buat #CCJ ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 .
Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan.
.
.
.
Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah.
.

Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. .
.
#CrispyChocoJar #Adeliciousz #Onlythebest #chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarmalaysia #viralfood #makansedap #makanansedap #chocojarviral #chocolate #chocojarkelantan #chocojarmelaka #chocojarleleh #crispychocojarbynims #crispychocojarbynimsadeliciousz

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN. . . Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. . Tak tau ke? . . . Kami buat #CCJ  ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 . Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan. . . . Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah. . Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. . . #CrispyChocoJar  #Adeliciousz  #Onlythebest  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #viralfood  #makansedap  #makanansedap  #chocojarviral  #chocolate  #chocojarkelantan  #chocojarmelaka  #chocojarleleh  #crispychocojarbynims  #crispychocojarbynimsadeliciousz 

Haii assalamualaikum. Sukacita dimaklumkan esok ada COD deh. Sis cover area TUMPAT, KB(KBMALL,TESCO,AEON MALL), WAKAF CHEYEH, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN. .

Awok hok duduk area situ hok nok join order lagi buleh pm sis cepat² deh. .

RM15 tak termasuk cod @ pos. Cas COD RM3-RM10 ikut kawasan & kilometer. Minima COD 2 bekas..Pos SeMalaysia. 
Klik link untuk direct ke Whatssap www.wasap.my/601119816790/nak orderChocoleleh untuk order now!

#milkchocolate #darkchocolate #whitechocolate #bubblerice #babycrunch #chocopop #chocokies #premiumChocolate #chocoleleh #bymamahelina #chocojar #ejenChocojarKelantan #ejenKelantan #chocojarmurah #chocolelehmurah #chocojarsedap #chocolelehsedap #chocolate #chocojardarkchocolate  #ChocolelehTumpat #chocolelehKotabharu #chocojarTUMPAT #chocojarKOTABHARU #chocojarMALAYSIA #POSLAJUMALAYSIA #chocojarPasirPekan  #chocojarWakafbharu

Haii assalamualaikum. Sukacita dimaklumkan esok ada COD deh. Sis cover area TUMPAT, KB(KBMALL,TESCO,AEON MALL), WAKAF CHEYEH, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN. . Awok hok duduk area situ hok nok join order lagi buleh pm sis cepat² deh. . RM15 tak termasuk cod @ pos. Cas COD RM3-RM10 ikut kawasan & kilometer. Minima COD 2 bekas..Pos SeMalaysia. Klik link untuk direct ke Whatssap www.wasap.my/601119816790/nak orderChocoleleh untuk order now! #milkchocolate  #darkchocolate  #whitechocolate  #bubblerice  #babycrunch  #chocopop  #chocokies  #premiumChocolate  #chocoleleh  #bymamahelina  #chocojar  #ejenChocojarKelantan  #ejenKelantan  #chocojarmurah  #chocolelehmurah  #chocojarsedap  #chocolelehsedap  #chocolate  #chocojardarkchocolate  #ChocolelehTumpat  #chocolelehKotabharu  #chocojarTUMPAT  #chocojarKOTABHARU  #chocojarMALAYSIA  #POSLAJUMALAYSIA  #chocojarPasirPekan  #chocojarWakafbharu 

PROMOSI DEEPAVALI!! 🎉🎉🎉 Bubblerice RM13
Babycrunch RM15
*Beli 3 dgn harga RM39 shj. Promo tamat DEEPAVALI ni ye. 😘

FREE COD area Senawang.

#chocojerr #chocojerrsenawang #chocojerrmurah #chocojerrsedap #chocojar #chocojarsenawang #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarcrunchy

PROMOSI DEEPAVALI!! 🎉🎉🎉 Bubblerice RM13 Babycrunch RM15 *Beli 3 dgn harga RM39 shj. Promo tamat DEEPAVALI ni ye. 😘 FREE COD area Senawang. #chocojerr  #chocojerrsenawang  #chocojerrmurah  #chocojerrsedap  #chocojar  #chocojarsenawang  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarcrunchy 

Paduu bakhangg coklat dia tu🍫🍫.Nampak tak,coklat dalam tu penuh satu bekas gitew😱
.
Chocojar ni sangat sesuai bagi yg xsuka sangat makan manis2 sebab rasa dia ngam2 soi sesuai dgn tekak uolls😋
.
Jom cepat2 ws Sab or KLIK SAHAJA LINK DI BIO for fast respond💫
.
📱01110759917
📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Paduu bakhangg coklat dia tu🍫🍫.Nampak tak,coklat dalam tu penuh satu bekas gitew😱 . Chocojar ni sangat sesuai bagi yg xsuka sangat makan manis2 sebab rasa dia ngam2 soi sesuai dgn tekak uolls😋 . Jom cepat2 ws Sab or KLIK SAHAJA LINK DI BIO for fast respond💫 . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

Semua malu2 tapi mahu. Haha. Terima kasih sudi repeat order! Make sure repeat lagi! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

Semua malu2 tapi mahu. Haha. Terima kasih sudi repeat order! Make sure repeat lagi! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

#latergram

Alhamdulillah. Terima kasih bossku sudi repeat order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

#latergram  Alhamdulillah. Terima kasih bossku sudi repeat order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

#latergram

Alhamdulillah. Selesai cod di Taman Melati. Terima kasih bossku sudi order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

#latergram  Alhamdulillah. Selesai cod di Taman Melati. Terima kasih bossku sudi order Chocojar Berhantu abang. Make sure repeat order ye😂 Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

Contact @m.jabarullah untuk order. In shaa allah servis yang terbaik abang ni kasi. Bujang lagi ni genggg!

Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar!

Chocojar Berhantu RM10 sebalang.

Cod✅
Postage✅

#chocojar #chocojarberhantu #chocojarbalangbesar #chocojarmurah #chocojarsedap

Contact @m.jabarullah  untuk order. In shaa allah servis yang terbaik abang ni kasi. Bujang lagi ni genggg! Semoga dimurahkan rezeki dan Selamat Berchocojar! Chocojar Berhantu RM10 sebalang. Cod✅ Postage✅ #chocojar  #chocojarberhantu  #chocojarbalangbesar  #chocojarmurah  #chocojarsedap 

Chocolate Lover 📢📢📢 chocojar ni sebalang besaq hampa , coklat dia melimpah hampir setengah balang 😲😮😱 bubble rice dia besaq besaq lepas tu rangup sangat walaupon coklat dia banjir 😍😍 rm15 jurrr dah dapat sebalang besaq 🤨
 #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarpenang

Chocolate Lover 📢📢📢 chocojar ni sebalang besaq hampa , coklat dia melimpah hampir setengah balang 😲😮😱 bubble rice dia besaq besaq lepas tu rangup sangat walaupon coklat dia banjir 😍😍 rm15 jurrr dah dapat sebalang besaq 🤨 #chocojarviral  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarpenang 

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

SALE KASI LETOPSSSS!!!
.
.
BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘
.
.
WS CEPAT DEH💕0193401329
.
.
#giveaway 
#luckydraw
#cocojar
#chococrispy
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsedap
#cocojarmurah
#cocojarsedap
#miniagentwanted
#miniagentdiperlukan
#miniagent
#agentmalaysia

SALE KASI LETOPSSSS!!! . . BUKAN ASHE II TAU NAK BAGI DISKAUN RM15...CEPAT II KORANG,BERAPA JAM SAHAJA NIII💕JANGAN LEPASKAN PELUANG KORANGGGG, SETAHUN BERAPA KALI JE TAU DAPAT😘😘😘 . . WS CEPAT DEH💕0193401329 . . #giveaway  #luckydraw  #cocojar  #chococrispy  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #cocojarmurah  #cocojarsedap  #miniagentwanted  #miniagentdiperlukan  #miniagent  #agentmalaysia 

Silau tau ziss tengok adik si cantik manis ni bersama CRISPY CHOCO TUB kegemaran ramai.

Jom dapatkan CRISPY CHOCO TUB sekarang.

#NIMS #crispychocojar #adeliciousz #chocojarviral #chocojarsedap #makansedap #viral #makananviral

Silau tau ziss tengok adik si cantik manis ni bersama CRISPY CHOCO TUB kegemaran ramai. Jom dapatkan CRISPY CHOCO TUB sekarang. #NIMS  #crispychocojar  #adeliciousz  #chocojarviral  #chocojarsedap  #makansedap  #viral  #makananviral 

kenapa lahh ramai sangat beli babycrunch ni eh?🤔
.
.
sebab... tengok lah tu kalau dah start makan memang layan habis! Sumbat penuh mulut pun tak sakit gigi😍 Tahu-tahu duk ngupngap ngupngap ehh tetiba dah licin satu balang🤣🤣🤣
.
.
Pilihan di tangan koranggg. Nak habiskan Rm15 untuk chocojar yg balang besawww coklat sedapp crunch rangup & tak sakit gigi bila makan🤪 atau nakk habiskan rm15 utk chocojar yg kecik nonet pastu makan sekali, simpannn sbb tak larat nak kunyah🧐😣
.
.
#chocojarviral #chocojarviralshahalam #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojerrshahalam #chocojerrmurah

kenapa lahh ramai sangat beli babycrunch ni eh?🤔 . . sebab... tengok lah tu kalau dah start makan memang layan habis! Sumbat penuh mulut pun tak sakit gigi😍 Tahu-tahu duk ngupngap ngupngap ehh tetiba dah licin satu balang🤣🤣🤣 . . Pilihan di tangan koranggg. Nak habiskan Rm15 untuk chocojar yg balang besawww coklat sedapp crunch rangup & tak sakit gigi bila makan🤪 atau nakk habiskan rm15 utk chocojar yg kecik nonet pastu makan sekali, simpannn sbb tak larat nak kunyah🧐😣 . . #chocojarviral  #chocojarviralshahalam  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojerrshahalam  #chocojerrmurah 

3 CARA MAKAN CHOCOJAR VIRAL YANG SANGAT SEDAP ‼️.
.
Selain makan chocojar seperti biasa je , ada berberapa cara yang sangat sedap bila dimakan bersama !.
.
1️⃣MAKAN DENGAN ROTI/WAFFLES.
.
2️⃣MAKAN DENGAN ICE CREAM.
.
3️⃣MAKAN DENGAN FRESH MILK.
.
Serious tak tipu memang sedap,dengan rasa coklat yang premium, bubble rice yang rangup membangkitkan selera anda! Anda belum cuba ? DM kami untuk order sementara stok masih ada. COD available area kl sementara postage ke seluruh Malaysia. #chocojarleleh #chocojar #chocojarsedap #dessert #chocojarviral  #chocojar#foodporn #food

3 CARA MAKAN CHOCOJAR VIRAL YANG SANGAT SEDAP ‼️. . Selain makan chocojar seperti biasa je , ada berberapa cara yang sangat sedap bila dimakan bersama !. . 1️⃣MAKAN DENGAN ROTI/WAFFLES. . 2️⃣MAKAN DENGAN ICE CREAM. . 3️⃣MAKAN DENGAN FRESH MILK. . Serious tak tipu memang sedap,dengan rasa coklat yang premium, bubble rice yang rangup membangkitkan selera anda! Anda belum cuba ? DM kami untuk order sementara stok masih ada. COD available area kl sementara postage ke seluruh Malaysia. #chocojarleleh  #chocojar  #chocojarsedap  #dessert  #chocojarviral  #chocojar #foodporn  #food 

LAST CALL LAST CALL 📣📣 Harini last i ambil order utk geng2 jaybee ya 😘 Cepat decide nak topping apa ☺️ #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojar #chocojarmelaka #chocojarmurah #chocojarmurahmelaka #foodviralmalaysia #foodporn #chocojarsukasuka

LAST CALL LAST CALL 📣📣 Harini last i ambil order utk geng2 jaybee ya 😘 Cepat decide nak topping apa ☺️ #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojar  #chocojarmelaka  #chocojarmurah  #chocojarmurahmelaka  #foodviralmalaysia  #foodporn  #chocojarsukasuka 

DARI CUSTOMERS TETAP KEPADA AGENT. .
.
Kenapa Amna kata macam tu? Sebab, ramaiii sangat customers Amna yang asalnya memang repeat order berbalang-balang chocojerr ni akhirnya jadi Agent.
.
.
Yela, chocojerr ni sedap sangat. Buat apa makan sorang kalau boleh sebarkan pada kawan-kawan sedara mara sambil gemukkan poket korang jual chocojerr ni kan? 😆
.
.
Dah alang-alang suka tu, grab terus 12 balang permulaan untuk jadi Mini Agent #teamamnapower ni haa. .
.
MODAL SERENDAH RM96 jer wakk untuk 12 balang BubbleRice. .
.
Chocojerr senang jual, laku keras.
Permintaan tinggi. .
.
Takde syarat ketat sangat pon nak join #chocojerrteamamna ni. Korang rajin, InshaaAllah korang dapat gemukkan poket korang hasil jual chocojerr ni 😉
.
.
Best ke best sangat? Meh klik link di bio @chocojar_amnalicious sekaranggg

DARI CUSTOMERS TETAP KEPADA AGENT. . . Kenapa Amna kata macam tu? Sebab, ramaiii sangat customers Amna yang asalnya memang repeat order berbalang-balang chocojerr ni akhirnya jadi Agent. . . Yela, chocojerr ni sedap sangat. Buat apa makan sorang kalau boleh sebarkan pada kawan-kawan sedara mara sambil gemukkan poket korang jual chocojerr ni kan? 😆 . . Dah alang-alang suka tu, grab terus 12 balang permulaan untuk jadi Mini Agent #teamamnapower  ni haa. . . MODAL SERENDAH RM96 jer wakk untuk 12 balang BubbleRice. . . Chocojerr senang jual, laku keras. Permintaan tinggi. . . Takde syarat ketat sangat pon nak join #chocojerrteamamna  ni. Korang rajin, InshaaAllah korang dapat gemukkan poket korang hasil jual chocojerr ni 😉 . . Best ke best sangat? Meh klik link di bio @chocojar_amnalicious  sekaranggg

JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra sekarang!!!! =========================
APA YANG BEST CHOCOJAR NI?
=========================
✔ Tak muak
✔ Coklat premium yang berkualiti
✔ Tak perlu rendam,terus makan!
✔ Kedua2nya sangat crunchy
✔ 1 balang boleh share 3/4 orang .

PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 Siapa yang craving & hantu coklat ???? DM SIS sekarangggg!!!!! #bubblericechocolate #chocojarbabycrunch #chocojarviral #chocojarcheras #chocojarbandartasikselatan #chocojardesatasik #chocojarkl #chocojarmurah
#chocojarbandartunrazak #chocojarcrunch #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojar

JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra  sekarang!!!! ========================= APA YANG BEST CHOCOJAR NI? ========================= ✔ Tak muak ✔ Coklat premium yang berkualiti ✔ Tak perlu rendam,terus makan! ✔ Kedua2nya sangat crunchy ✔ 1 balang boleh share 3/4 orang . PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 Siapa yang craving & hantu coklat ???? DM SIS sekarangggg!!!!! #bubblericechocolate  #chocojarbabycrunch  #chocojarviral  #chocojarcheras  #chocojarbandartasikselatan  #chocojardesatasik  #chocojarkl  #chocojarmurah  #chocojarbandartunrazak  #chocojarcrunch  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojar 

Amacam? Mengancam nampak teliur lain maciamm kan bila Babycrunch ni makan dengan aiskrim Vanila 🤤

Serious weyh sedap yakmat! Dengan sejuk tekak, lemak manis aiskrim Vanila dicampur dengan Babycrunch terlajak rangup dan sedap ni. 
Pergghh adunan sempurna la orang kata. 
Tak caya? P cuba sekarang 😆
Nak cuba tu pastikan chocojerr , baru beli.

Mana nak cari Chocojerr ? Meh le roger sini cepat.

#chocojerrTeamAmna 
#chocojarviral #chocojartanjungmalim #chocojarupsi #chocojarsedap #chocojarmurah

Amacam? Mengancam nampak teliur lain maciamm kan bila Babycrunch ni makan dengan aiskrim Vanila 🤤 Serious weyh sedap yakmat! Dengan sejuk tekak, lemak manis aiskrim Vanila dicampur dengan Babycrunch terlajak rangup dan sedap ni. Pergghh adunan sempurna la orang kata. Tak caya? P cuba sekarang 😆 Nak cuba tu pastikan chocojerr , baru beli. Mana nak cari Chocojerr ? Meh le roger sini cepat. #chocojerrTeamAmna  #chocojarviral  #chocojartanjungmalim  #chocojarupsi  #chocojarsedap  #chocojarmurah 

sedap , rasa sekali mesti nk lgi 😍😍😍😍. open oder ✔️. harga blh pm tepi . COD AREA KEDAH . 
#CHOCOJARSEDAP.

sedap , rasa sekali mesti nk lgi 😍😍😍😍. open oder ✔️. harga blh pm tepi . COD AREA KEDAH . #CHOCOJARSEDAP .

Rugi x cube chocojar 
Murah,sedap,padat ni!!! Rm15 sahaja sebekas

Coklat melimpah ruah😍😍 SEDAP KE SEDAP??😍😍
Cpt order ,,tekan kat link
Bio saya tu👆
01164142328

TERLIURRR WEIII🤤🤤🤤🤤
COKLAT PUAS HATI
BERBALOI BALOIIII SGT

Kualalumpur/selangor/negerisembilan !! **Agent masih diibuka** RM15 SEBEKAS *KITKAT
*OREO
*CADBURY
#chocojarviral 
#chocojarseremban 
#chocojarsedap 
#chocojarviral 
#chocojarselangor #chocojarkl 
#chocojarklang #chocojarmurah 
#chocojarmeleleh
TERLIURRR WEIII🤤🤤🤤🤤
COKLAT PUAS HATI
BERBALOI BALOIIII SGT

RM15 SEBEKAS
*KITKAT
*OREO
*CADBURY
#chocojarviral 
#chocojarseremban 
#chocojarsedap 
#chocojarviral 
#chocojarselangor #chocojarkl 
#chocojarklang #chocojarmurah 
#chocojarmeleleh

Rugi x cube chocojar Murah,sedap,padat ni!!! Rm15 sahaja sebekas Coklat melimpah ruah😍😍 SEDAP KE SEDAP??😍😍 Cpt order ,,tekan kat link Bio saya tu👆 01164142328 TERLIURRR WEIII🤤🤤🤤🤤 COKLAT PUAS HATI BERBALOI BALOIIII SGT Kualalumpur/selangor/negerisembilan !! **Agent masih diibuka** RM15 SEBEKAS *KITKAT *OREO *CADBURY #chocojarviral  #chocojarseremban  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarselangor  #chocojarkl  #chocojarklang  #chocojarmurah  #chocojarmeleleh  TERLIURRR WEIII🤤🤤🤤🤤 COKLAT PUAS HATI BERBALOI BALOIIII SGT RM15 SEBEKAS *KITKAT *OREO *CADBURY #chocojarviral  #chocojarseremban  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarselangor  #chocojarkl  #chocojarklang  #chocojarmurah  #chocojarmeleleh 

---
Flavour : Milk Chocolate🍫 .
.
Topping : Kitkat.
.
Price : RM7 💸 
Postage : RM7 📦
COD : RM2-RM6 (bergantung kepada jauh kawasan)
.
.
Tunggu apa lagi? Click link dekat bio untuk order 😋
.
.
#chococrispyshahalam #chococrispy #agentchococrispy #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarsedapmurah #chocorice #chocoricejar #chocoricecrispy #penambathati #chococrispypenambathati #chococrispymurah #chococrispysedap  #chocojarshahalam

--- Flavour : Milk Chocolate🍫 . . Topping : Kitkat. . Price : RM7 💸 Postage : RM7 📦 COD : RM2-RM6 (bergantung kepada jauh kawasan) . . Tunggu apa lagi? Click link dekat bio untuk order 😋 . . #chococrispyshahalam  #chococrispy  #agentchococrispy  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarsedapmurah  #chocorice  #chocoricejar  #chocoricecrispy  #penambathati  #chococrispypenambathati  #chococrispymurah  #chococrispysedap  #chocojarshahalam 

Hai peminat2 coklat !😍😍 Prnah x u olss dpt coklat yg ngam2 sedap dimakan & dpt ikut kehendak selera u olsss? 😋

Nisa boleh bntu u ols dptkn chocojar yg 👇 ✔ coklat tak pahit ✔ kurang manis ✔ tekstur yg smooth , xpekat & cair meleleh di mulut ✔rasa rangup dgn kombinasi bertih beras disaluti coklat ✔kuantiti yg byk mngikut saiz hdangan yg disediakn
✔ xperlu direndam ✔ blh dimkn bila2 msa shja ✔produk yg halal tnpa bhan pengawet

Whstpp @ trus col cepat2 utk order
📲 www.wasap.my/601139864240/chocojarorder .
.
.

#chocojarsedap #chocojarrangup #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarpilihanramai #chocojarterbaik #codchocojarsgbuloh #dropshipsukamakanchocojar

Hai peminat2 coklat !😍😍 Prnah x u olss dpt coklat yg ngam2 sedap dimakan & dpt ikut kehendak selera u olsss? 😋 Nisa boleh bntu u ols dptkn chocojar yg 👇 ✔ coklat tak pahit ✔ kurang manis ✔ tekstur yg smooth , xpekat & cair meleleh di mulut ✔rasa rangup dgn kombinasi bertih beras disaluti coklat ✔kuantiti yg byk mngikut saiz hdangan yg disediakn ✔ xperlu direndam ✔ blh dimkn bila2 msa shja ✔produk yg halal tnpa bhan pengawet Whstpp @ trus col cepat2 utk order 📲 www.wasap.my/601139864240/chocojarorder . . . #chocojarsedap  #chocojarrangup  #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #chocojarpilihanramai  #chocojarterbaik  #codchocojarsgbuloh  #dropshipsukamakanchocojar 

ALHAMDULILLAH.SUKA TENGOK FEEDBACK POSITIF CUSTOMER CHOCOJAR💕
.
Bukan kami saja2 reka, customer sendiri yg cakap.Tak percaya?Tengok dekat highlight ig:'Feedback'
.
📱01110759917
📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

ALHAMDULILLAH.SUKA TENGOK FEEDBACK POSITIF CUSTOMER CHOCOJAR💕 . Bukan kami saja2 reka, customer sendiri yg cakap.Tak percaya?Tengok dekat highlight ig:'Feedback' . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Video Tu Contoh Sahaja Ok Sebab Bekas Dia Lain 😉 Yang Sis Jual Penutup Atas Colour Biru Tu 😘
.
✨Contact Lens Cleaner✨
-Saiz Yang Comel
-Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel )
-Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼
.
1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊
.
Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️
.
#income4k #income4ksebulan #modalrm75 #modalrm100 #pencucilensmurah #pencucilens #igshopmurah #igshopmalaysia #coinpursemurah #coinpurseborong #slingbagmalaysiaborong #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojer #contactlensmurah #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedbajumurah #kedaipreloved #switch2bal #balpod #podmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #mgnfxco #mgnfxempire

Video Tu Contoh Sahaja Ok Sebab Bekas Dia Lain 😉 Yang Sis Jual Penutup Atas Colour Biru Tu 😘 . ✨Contact Lens Cleaner✨ -Saiz Yang Comel -Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel ) -Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼 . 1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊 . Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️ . #income4k  #income4ksebulan  #modalrm75  #modalrm100  #pencucilensmurah  #pencucilens  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #coinpursemurah  #coinpurseborong  #slingbagmalaysiaborong  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojer  #contactlensmurah  #prelovedmalaysia  #prelovedmurah  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedbajumurah  #kedaipreloved  #switch2bal  #balpod  #podmurahmalaysia  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilmurah  #mgnfxco  #mgnfxempire 

✨Contact Lens Cleaner✨
-Saiz Yang Comel
-Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel )
-Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼
.
1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊
.
Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️
.
#income4k #income4ksebulan #modalrm75 #modalrm100 #pencucilensmurah #pencucilens #igshopmurah #igshopmalaysia #coinpursemurah #coinpurseborong #slingbagmalaysiaborong #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojer #contactlensmurah #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedbajumurah #kedaipreloved #switch2bal #balpod #podmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #mgnfxco #mgnfxempire

✨Contact Lens Cleaner✨ -Saiz Yang Comel -Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel ) -Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼 . 1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊 . Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️ . #income4k  #income4ksebulan  #modalrm75  #modalrm100  #pencucilensmurah  #pencucilens  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #coinpursemurah  #coinpurseborong  #slingbagmalaysiaborong  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojer  #contactlensmurah  #prelovedmalaysia  #prelovedmurah  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedbajumurah  #kedaipreloved  #switch2bal  #balpod  #podmurahmalaysia  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilmurah  #mgnfxco  #mgnfxempire 

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN.
.
.
Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. .
Tak tau ke? .
.
.
Kami buat #CCJ ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 .
Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan.
.
.
.
Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah.
.

Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. .
.
#CrispyChocoJar #Adeliciousz #Onlythebest #chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarmalaysia #viralfood #makansedap #makanansedap #chocojarviral #chocolate #chocojarkelantan #chocojarmelaka #chocojarleleh #crispychocojarbynims #crispychocojarbynimsadeliciousz

NAK BELI CCJ MESTI NAK BRAND NIMS JER, TAK NAK YANG LAIN. . . Abe ni dah cuba macam-macam CCJ semua tak kena dengan tekak, hanya CCJ NIMS sahaja melekat di hatinya. . Tak tau ke? . . . Kami buat #CCJ  ni campur kasih sayang ikat mati tau. hihihihi 🥰 . Kalau dah suka tu memang tak curang dah la kan. . . . Eyh apa lagi, tak teringin ke uols nak cuba THE BEST CCJ EVER ni... Admin tanya jerrrr? Kalu sekmung lambat grab jangan craving sudah. . Tekan whatsapp tau 0148112545 atau dm jer. . . #CrispyChocoJar  #Adeliciousz  #Onlythebest  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #viralfood  #makansedap  #makanansedap  #chocojarviral  #chocolate  #chocojarkelantan  #chocojarmelaka  #chocojarleleh  #crispychocojarbynims  #crispychocojarbynimsadeliciousz 

✨Contact Lens Cleaner✨
-Saiz Yang Comel
-Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel )
-Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼
.
1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊
.
Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️ .
#income4k #income4ksebulan #modalrm75 #modalrm100 #modalrm160 #cuckoomalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #coinpursemurah #coinpurseborong #slingbagmalaysiaborong #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojer #chocojerrviral #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedbajumurah #kedaipreloved #switch2bal #balpod #podmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #mgnfxco #mgnfxempire

✨Contact Lens Cleaner✨ -Saiz Yang Comel -Senang Nak Bawak Kemana2 ( Travel ) -Nak Cuci Lens Just Pusingkan Penutup Atas Color Biru Tu . Easy kan ? 😉 Lepasni Tak Payah Susah2 Nak Cuci Lens Tenyeh Pakai Jari 🤦🏻‍♀️ Koyak Lens Awak Nanti☝🏼 . 1pcs RM7 Tak Termasuk Postage 📮 Nak Selfpickup Boleh Datang Amek Dekat Rumah 😊 . Order Sekarang ! Stock Ada 4pcs Sahaja ! 😍 Whatsapp / Click Link Bio ❤️ . #income4k  #income4ksebulan  #modalrm75  #modalrm100  #modalrm160  #cuckoomalaysia  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #coinpursemurah  #coinpurseborong  #slingbagmalaysiaborong  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarmalaysia  #chocojer  #chocojerrviral  #prelovedmalaysia  #prelovedmurah  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedbajumurah  #kedaipreloved  #switch2bal  #balpod  #podmurahmalaysia  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilmurah  #mgnfxco  #mgnfxempire 

COD😍😍😍 Dessert ChocoJar RM5 only
Open order everyday, cuma runding waktu delivery and pickup kawasan mana area mana

jenguk-jenguk ig dessert_bykhaizal nak tau detail chocojar RM5 ni

Gaul sampai bawah boleh terus makan.. Memang tak perlu rendam air panas..sebab memang sentiasa cair tau coklat tu

RM1 Toping :-
Toping Kitkat
Toping Oreo
Toping Milo Tabur
Toping Milo Cereal
Toping Milo Nugget
Toping Nips

whatsapp 017- 506 3101
direct link di bio

#chocojar#chohojarmurah#chocojarRM5#chocojaripoh#chocojarmeru#chocojartambun#chocojarstation18#chocojarchemor#chocojargreentown#chocojarviral#chocojarcholate#chocojarsedap#chocojarCOD#chocojarpostage#chocojarperak#chocojarhantaran#chocojarbuahtangan#chocojaroriginal#chocojartoping#chocojarbanyakgila

COD😍😍😍 Dessert ChocoJar RM5 only Open order everyday, cuma runding waktu delivery and pickup kawasan mana area mana jenguk-jenguk ig dessert_bykhaizal nak tau detail chocojar RM5 ni Gaul sampai bawah boleh terus makan.. Memang tak perlu rendam air panas..sebab memang sentiasa cair tau coklat tu RM1 Toping :- Toping Kitkat Toping Oreo Toping Milo Tabur Toping Milo Cereal Toping Milo Nugget Toping Nips whatsapp 017- 506 3101 direct link di bio #chocojar #chohojarmurah #chocojarRM5 #chocojaripoh #chocojarmeru #chocojartambun #chocojarstation18 #chocojarchemor #chocojargreentown #chocojarviral #chocojarcholate #chocojarsedap #chocojarCOD #chocojarpostage #chocojarperak #chocojarhantaran #chocojarbuahtangan #chocojaroriginal #chocojartoping #chocojarbanyakgila 

TQ dear customer !! 😘😘 JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra sekarang!!!! =========================
APA YANG BEST CHOCOJAR NI?
=========================
✔ Tak muak
✔ Coklat premium yang berkualiti
✔ Tak perlu rendam,terus makan!
✔ Kedua2nya sangat crunchy
✔ 1 balang boleh share 3/4 orang .

PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 #bubblericechocolate #chocojarbabycrunch #chocojarviral #chocojarcheras
#chocojarbandartunrazak #chocojarbandartasikselatan #chocojardesatasik #chocojarkl #chocojarmurah #chocojarcrunch #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojar

TQ dear customer !! 😘😘 JOM DAPATKAN @chocojarviral_myra  sekarang!!!! ========================= APA YANG BEST CHOCOJAR NI? ========================= ✔ Tak muak ✔ Coklat premium yang berkualiti ✔ Tak perlu rendam,terus makan! ✔ Kedua2nya sangat crunchy ✔ 1 balang boleh share 3/4 orang . PASTIKAN CHOCOJAR BARU BELI 😍😍 #bubblericechocolate  #chocojarbabycrunch  #chocojarviral  #chocojarcheras  #chocojarbandartunrazak  #chocojarbandartasikselatan  #chocojardesatasik  #chocojarkl  #chocojarmurah  #chocojarcrunch  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojar 

Rezeki hari ini bertandang lagi
Alhamdulillah syukur

Tq sis always repeat order and always support my business

Si kembar chocotub yang tidak mengecewakan terlajak mewah coklat yang melimpah ruah

LEBIH BESAR LEBIH PUAS

#nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocotubsdap #chocotubviral #chocojarjohorbahru #chocojarkluang #chocotubbandartenggara #chocorice #coklatsedap #chococrispy #crispyrice #bubblerice #cococrunch #minicococrunch

Rezeki hari ini bertandang lagi Alhamdulillah syukur Tq sis always repeat order and always support my business Si kembar chocotub yang tidak mengecewakan terlajak mewah coklat yang melimpah ruah LEBIH BESAR LEBIH PUAS #nims  #onlythebest  #adeliciousz  #crispychocojar  #crispychocotub  #chocojar  #Chocotub  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocotubsdap  #chocotubviral  #chocojarjohorbahru  #chocojarkluang  #chocotubbandartenggara  #chocorice  #coklatsedap  #chococrispy  #crispyrice  #bubblerice  #cococrunch  #minicococrunch 

Hii
Masih tercari- cari snack yang sedap? 
Mai cuba makan chocojar ni. Sedap dan tak muak. Laku keras tau chocojar ni

Yang belum cuba rasa chocojar ni,mai pakat try dulu. 💰 Harga RM15 / sebalang.⁣⁣
⁣⁣
⁣🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣
🚲 self pickup Kajang/Hulu Langat/Klcc/Avenue K⁣
📮 postage tuesday & thursday⁣
📱  http://www.wasap.my/60166518242 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarkajang #cjocojarhululangat #chocojarukm #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #chocojarklia #chocojarklia2 #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarjenderam #chocojarklcc #chocojaravenuek #agentchocojar #chocojarsedapmurah #bublerice #chocojarviral⁣

Hii Masih tercari- cari snack yang sedap? Mai cuba makan chocojar ni. Sedap dan tak muak. Laku keras tau chocojar ni Yang belum cuba rasa chocojar ni,mai pakat try dulu. 💰 Harga RM15 / sebalang.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣ 🚲 self pickup Kajang/Hulu Langat/Klcc/Avenue K⁣ 📮 postage tuesday & thursday⁣ 📱 http://www.wasap.my/60166518242 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarbangi  #chocojarbangisentral  #chocojarkajang  #cjocojarhululangat  #chocojarukm  #chocojarkptm  #chocojarusim  #chocojarinticollege  #chocojarnilai  #chocojarsepang  #chocojarsalaktinggi  #chocojarbandarbarusalaktinggi  #chocojarklia  #chocojarklia2  #chocojarsouthville  #chocojardengkil  #chocojarkotawarisan  #chocojarjenderam  #chocojarklcc  #chocojaravenuek  #agentchocojar  #chocojarsedapmurah  #bublerice  #chocojarviral ⁣

⁣
⁣⁣
🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu⁣⁣
🍫 Crunchy ⁣⁣
🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka⁣⁣
🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang⁣⁣
🍫 Ketagih dan confirm repeat⁣⁣
🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai⁣⁣
🍫 Dijamin halal⁣⁣
⁣⁣
❌ tak perlu rendam⁣⁣⁣⁣
❌ tak perlu simpan dlm peti ais⁣⁣⁣⁣
❌ tak lemau wlpn dah buka⁣⁣ beberaa hari⁣⁣
❌ tak terlalu manis⁣⁣⁣
⁣
🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣
🚲 self pickup Kajang/Hulu Langat/Klcc/Avenue K⁣⁣
📮 postage tuesday & thursday⁣⁣
📱  http://www.wasap.my/60166518242 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarkajang #cjocojarhululangat #chocojarukm #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #chocojarklia #chocojarklia2 #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarjenderam #chocojarklcc #chocojaravenuek #agentchocojar #chocojarsedapmurah #bublerice #chocojarviral⁣⁣
⁣⁣⁣⁣

⁣ ⁣⁣ 🍫 Dilimpahi dengan keenakan coklat premium yang padu⁣⁣ 🍫 Crunchy ⁣⁣ 🍫 Rasa nice2 sahaja, org dewasa dan kanak2 pasti suka⁣⁣ 🍫 Rasa sekali tak sedar habis sebalang⁣⁣ 🍫 Ketagih dan confirm repeat⁣⁣ 🍫 Sesuai dijadikan kudapan sambil bersantai⁣⁣ 🍫 Dijamin halal⁣⁣ ⁣⁣ ❌ tak perlu rendam⁣⁣⁣⁣ ❌ tak perlu simpan dlm peti ais⁣⁣⁣⁣ ❌ tak lemau wlpn dah buka⁣⁣ beberaa hari⁣⁣ ❌ tak terlalu manis⁣⁣⁣ ⁣ 🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣ 🚲 self pickup Kajang/Hulu Langat/Klcc/Avenue K⁣⁣ 📮 postage tuesday & thursday⁣⁣ 📱 http://www.wasap.my/60166518242 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarleleh  #chocojarmalaysia  #chocojarbangi  #chocojarbangisentral  #chocojarkajang  #cjocojarhululangat  #chocojarukm  #chocojarkptm  #chocojarusim  #chocojarinticollege  #chocojarnilai  #chocojarsepang  #chocojarsalaktinggi  #chocojarbandarbarusalaktinggi  #chocojarklia  #chocojarklia2  #chocojarsouthville  #chocojardengkil  #chocojarkotawarisan  #chocojarjenderam  #chocojarklcc  #chocojaravenuek  #agentchocojar  #chocojarsedapmurah  #bublerice  #chocojarviral ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫
.
.
Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇
.
.
Agent & Mini Agent wanted !! .
.
Kelebihan !
__________________
.
Produk SENANG JUAL !
Produk VIRAL !
MODAL RENDAH !
Margin UNTUNG TINGGI !
REPEAT ORDER tinggi !
BAHAN MARKETING disediakan !
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.
.
#agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #chocojarsedap #chococrispy #chocojarmurah #chocojarsedapmurah #chocojarcadbury #chocojarrangup #ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #chocojarleleh #chocojarviral #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #kekipoh #surpriseplanneripoh #surpriseipoh #chocojarviralmurah #ainaaserum #ainaaserumipoh #agentwanted #chocojerrviral #ipohcod #deliveryipoh

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫  . . Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇 . . Agent & Mini Agent wanted !! . . Kelebihan ! __________________ . Produk SENANG JUAL ! Produk VIRAL ! MODAL RENDAH ! Margin UNTUNG TINGGI ! REPEAT ORDER tinggi ! BAHAN MARKETING disediakan ! . Fast action Fast result!! 💓 . Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh  🌹 . Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪 . . #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia  #chocojarsedap  #chococrispy  #chocojarmurah  #chocojarsedapmurah  #chocojarcadbury  #chocojarrangup  #ipohdelivery  #codipoh  #ipohchocojar  #chocojaripoh  #chocojarleleh  #chocojarviral  #ipohfooddelivery  #ipohbakers  #ipohfood  #kekipoh  #surpriseplanneripoh  #surpriseipoh  #chocojarviralmurah  #ainaaserum  #ainaaserumipoh  #agentwanted  #chocojerrviral  #ipohcod  #deliveryipoh 

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫
.
.
Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇
.
.
Agent & Mini Agent wanted !! .
.
Kelebihan !
__________________
.
Produk SENANG JUAL !
Produk VIRAL !
MODAL RENDAH !
Margin UNTUNG TINGGI !
REPEAT ORDER tinggi !
BAHAN MARKETING disediakan !
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.
.
#agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #chocojarsedap #chococrispy #chocojarmurah #chocojarsedapmurah #chocojarcadbury #chocojarrangup #ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #chocojarleleh #chocojarviral #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #kekipoh #surpriseplanneripoh #surpriseipoh #chocojarviralmurah #ainaaserum #ainaaserumipoh #agentwanted #chocojerrviral #ipohcod #deliveryipoh

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫  . . Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇 . . Agent & Mini Agent wanted !! . . Kelebihan ! __________________ . Produk SENANG JUAL ! Produk VIRAL ! MODAL RENDAH ! Margin UNTUNG TINGGI ! REPEAT ORDER tinggi ! BAHAN MARKETING disediakan ! . Fast action Fast result!! 💓 . Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh  🌹 . Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪 . . #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia  #chocojarsedap  #chococrispy  #chocojarmurah  #chocojarsedapmurah  #chocojarcadbury  #chocojarrangup  #ipohdelivery  #codipoh  #ipohchocojar  #chocojaripoh  #chocojarleleh  #chocojarviral  #ipohfooddelivery  #ipohbakers  #ipohfood  #kekipoh  #surpriseplanneripoh  #surpriseipoh  #chocojarviralmurah  #ainaaserum  #ainaaserumipoh  #agentwanted  #chocojerrviral  #ipohcod  #deliveryipoh 

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫
.
.
Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇
.
.
Agent & Mini Agent wanted !! .
.
Kelebihan !
__________________
.
Produk SENANG JUAL !
Produk VIRAL !
MODAL RENDAH !
Margin UNTUNG TINGGI !
REPEAT ORDER tinggi !
BAHAN MARKETING disediakan !
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.
.
#agentwantedmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #chocojarsedap #chococrispy #chocojarmurah #chocojarsedapmurah #chocojarcadbury #chocojarrangup #ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #chocojarleleh #chocojarviral #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #kekipoh #surpriseplanneripoh #surpriseipoh #chocojarviralmurah #ainaaserum #ainaaserumipoh #agentwanted #chocojerrviral #ipohcod #deliveryipoh

Alhamdulillah rezeki 23/10/19 kakfyz dapat RESTOK LAGI 10BOX (240 BALANG) untuk #Teamkakfyzpower💪🍫  . . Kak Fyz tengah cari sape yang berminat join team kakfyz buat duit 2-5k sebulan dengan jual chocojerr je ulls😇 . . Agent & Mini Agent wanted !! . . Kelebihan ! __________________ . Produk SENANG JUAL ! Produk VIRAL ! MODAL RENDAH ! Margin UNTUNG TINGGI ! REPEAT ORDER tinggi ! BAHAN MARKETING disediakan ! . Fast action Fast result!! 💓 . Produk chocojar dan servis terbaik dari KAK FYZ @chocojarviralipoh  🌹 . Just klik je link wasap di ig bio kakfyz untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfyz guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪 . . #agentwantedmalaysia  #agentwantedseluruhmalaysia  #chocojarsedap  #chococrispy  #chocojarmurah  #chocojarsedapmurah  #chocojarcadbury  #chocojarrangup  #ipohdelivery  #codipoh  #ipohchocojar  #chocojaripoh  #chocojarleleh  #chocojarviral  #ipohfooddelivery  #ipohbakers  #ipohfood  #kekipoh  #surpriseplanneripoh  #surpriseipoh  #chocojarviralmurah  #ainaaserum  #ainaaserumipoh  #agentwanted  #chocojerrviral  #ipohcod  #deliveryipoh 

Kannn coklat sangat banyak 🤤 Lepas habis makan dengan roti ke biskut pun still layan. **rugi tak cuba tau 
#chocolelehbtho #chocolelehbalakong #chocojarbtho #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocolelehbymamahelina #kualalipis

Kannn coklat sangat banyak 🤤 Lepas habis makan dengan roti ke biskut pun still layan. **rugi tak cuba tau #chocolelehbtho  #chocolelehbalakong  #chocojarbtho  #chocojarmurah  #chocojarviral  #chocojarsedap  #chocolelehbymamahelina  #kualalipis 

Choco Jar Pelbagai Saiz 😋

For order 👇👇
http://minichocojar.wasap.my/

#ChocoJar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarsedap  #chocojarviral #chocojarkualapilah #chocojarnegerisembilan #homemadewithlove ##syaerzahomemade

Choco Jar Pelbagai Saiz 😋 For order 👇👇 http://minichocojar.wasap.my/ #ChocoJar  #chocojarmurah  #chocojarleleh  #chocojarsedap  #chocojarviral  #chocojarkualapilah  #chocojarnegerisembilan  #homemadewithlove  ##syaerzahomemade 

Stock yang sampai semalam tinggal lagi 10 balang je guyss. Siapa siapa nak boleh ws lekaih lekaih yaa.

COD area Kuala Lipis in shaa Allah. Yang mana jauh tu boleh post jangan risau yaa 😍😍 #rugitakrasa #sedapnakmatey #chocolate #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #kualalipis #premiumchocolate #chocolelehmamahelina

Stock yang sampai semalam tinggal lagi 10 balang je guyss. Siapa siapa nak boleh ws lekaih lekaih yaa. COD area Kuala Lipis in shaa Allah. Yang mana jauh tu boleh post jangan risau yaa 😍😍 #rugitakrasa  #sedapnakmatey  #chocolate  #chocojarviral  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #kualalipis  #premiumchocolate  #chocolelehmamahelina 

Yezza. Geng area Sura Hujung atau sekitar Dungun ada nak COD? .
.
Boleh roger bro @paih.azmi derah. Pos pon dia onzz.
.
.
Berminat nak join agent chocojerr #TeamAmnaPower? Sememangnya gambar / video marketing exclusive special untuk #chocojerrteamamna kita kasi tao. .
.
Meh klik link di bio @chocojar_amnalicious sekarangggg 🤩

Yezza. Geng area Sura Hujung atau sekitar Dungun ada nak COD? . . Boleh roger bro @paih.azmi  derah. Pos pon dia onzz. . . Berminat nak join agent chocojerr #TeamAmnaPower ? Sememangnya gambar / video marketing exclusive special untuk #chocojerrteamamna  kita kasi tao. . . Meh klik link di bio @chocojar_amnalicious  sekarangggg 🤩

[Update 23.10.19] Selamat petang uolls🤗 Ready to COD, Brother Qie nak pergi cod ni dekat INDERA MAKHOTA 15 ni, ada tak orang2 berdekatan yang nak join selit order @chocoyummy.qiqie sekali? Boleh ngeteh petang2 dengan @chocoyummy.qiqie 😋 Banyak pilihan topping yang sedap dan menarik, so apa tunggu lah moh selit order📱
Grab your @chocoyummy.qiqie now!!!
..
#chocojar#pembuka#selera#chocojarsedap#chocojarviral#chocojarmurah#chocoyummy#chocojarmalaysia#chocojarn9#chocojarsenawang#sayajualchocojar#awesome#chocojarleleh#sedapsangat#feedbackcustomer#feedbackchocoyummy#repeatorder#chocolateforlife#
.
‼️BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA‼️ ‼️CHARGE DELIVERY MENGIKUT KAWASAN‼️
.
📲 UNTUK ORDER BOLEH WHATAPPS NO NI
http://www.wasap.my/+601127271820/SAYA_NAK_CHOCOYUMMY

[Update 23.10.19] Selamat petang uolls🤗 Ready to COD, Brother Qie nak pergi cod ni dekat INDERA MAKHOTA 15 ni, ada tak orang2 berdekatan yang nak join selit order @chocoyummy.qiqie  sekali? Boleh ngeteh petang2 dengan @chocoyummy.qiqie  😋 Banyak pilihan topping yang sedap dan menarik, so apa tunggu lah moh selit order📱 Grab your @chocoyummy.qiqie  now!!! .. #chocojar #pembuka #selera #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmurah #chocoyummy #chocojarmalaysia #chocojarn9 #chocojarsenawang #sayajualchocojar #awesome #chocojarleleh #sedapsangat #feedbackcustomer #feedbackchocoyummy #repeatorder #chocolateforlife # . ‼️BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA‼️ ‼️CHARGE DELIVERY MENGIKUT KAWASAN‼️ . 📲 UNTUK ORDER BOLEH WHATAPPS NO NI http://www.wasap.my/+601127271820/SAYA_NAK_CHOCOYUMMY

BUBBLE RICE & BABY CRUNCH ready stock!!
Kenapa kena rasa BUBBLE RICE & BABY CRUNCH ni?
🍫Boleh terus makan
🍫Tak perlu rendam
🍫Tak muak
🍫Harga MURAH
🍫Balang besar
🍫Chocolate meleleh
🍫Bijirin rangup
🍫Banyak feedback positif
🍫Tak akan timbul rasa menyesal

Serius, puas hati bila makan. 1 balang mesti cepat habis walaupun balang besar sebab SEDAP GILE !! Tak percaya ? Mari cuba 😋

#chocojarviral#chocojerrsedapp#chocojarviralmurah#chocojarsedapgilerbakhang🤤#chocojaragentmelaka#chocojarsedapgiler#chocojarviralhq#chocojarmalaysia#chocolate#chocojarleleh#chocojarsedap#chocojarmelaka#chocojarrangup#chocojarmurah#payarumputperdana#tamanpayarumputindah#rumbia#cheng#alorgajah#masjidtanah#bukitrambai#ayerkeroh#bukitkatil#bandarayamelaka#bubblerice#babycrunch#simpangampat#tamanpayarumputindah#cheng

BUBBLE RICE & BABY CRUNCH ready stock!! Kenapa kena rasa BUBBLE RICE & BABY CRUNCH ni? 🍫Boleh terus makan 🍫Tak perlu rendam 🍫Tak muak 🍫Harga MURAH 🍫Balang besar 🍫Chocolate meleleh 🍫Bijirin rangup 🍫Banyak feedback positif 🍫Tak akan timbul rasa menyesal Serius, puas hati bila makan. 1 balang mesti cepat habis walaupun balang besar sebab SEDAP GILE !! Tak percaya ? Mari cuba 😋 #chocojarviral #chocojerrsedapp #chocojarviralmurah #chocojarsedapgilerbakhang🤤 #chocojaragentmelaka #chocojarsedapgiler #chocojarviralhq #chocojarmalaysia #chocolate #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojarmelaka #chocojarrangup #chocojarmurah #payarumputperdana #tamanpayarumputindah #rumbia #cheng #alorgajah #masjidtanah #bukitrambai #ayerkeroh #bukitkatil #bandarayamelaka #bubblerice #babycrunch #simpangampat #tamanpayarumputindah #cheng