#coachwani Instagram Posts

626 Posts

Top Posts

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS ELAK LAPAR KETIKA BERDIET
.
Ramai yang diet tapi tak menitikberatkan tentang protein, serat, air, tidur, dan timing.
.
Cuba follow tips ni jika uolls rasa lapar semasa diet. 😉
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS ELAK LAPAR KETIKA BERDIET . Ramai yang diet tapi tak menitikberatkan tentang protein, serat, air, tidur, dan timing. . Cuba follow tips ni jika uolls rasa lapar semasa diet. 😉 . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS ELAK LAPAR KETIKA BERDIET
.
Ramai yang diet tapi tak menitikberatkan tentang protein, serat, air, tidur, dan timing.
.
Cuba follow tips ni jika uolls rasa lapar semasa diet. 😉
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS ELAK LAPAR KETIKA BERDIET . Ramai yang diet tapi tak menitikberatkan tentang protein, serat, air, tidur, dan timing. . Cuba follow tips ni jika uolls rasa lapar semasa diet. 😉 . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

Sebelum ini, produk popular ini disangka sebagai makanan yang sihat
.
Ia dipasarkan sebagai produk krim kacang hazel tanpa bahan pengawet dan pewarna tiruan.
.
Iklan produk ini sering menunjukkan imej kanak kanak dengan sapuan krim coklat melimpah ruah.
.
Hakikatnya, ianya penuh dengan gula dan lemak!
.
Setiap 15g sudu sapuan mengandungi 8.5g gula. Ini bermakna , setiap 400g balang krim sapuan ini mengandungi 227.2 g gula— hampir separuh.
.
Menu viral di Malaysia sering menggunakan sapuan ini sebagai tarikan. Kuih raya juga tidak terkecuali
.
Sumber businessinsider.com
.
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼
.
📲 Coach Ghazali
+6018 572 3839
Umur 31 tahun
Turun 14kg
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #tv3 #uitm #rotikaya #biskutraya #kebaya #cikgusekolah #biskutraya2019

Sebelum ini, produk popular ini disangka sebagai makanan yang sihat . Ia dipasarkan sebagai produk krim kacang hazel tanpa bahan pengawet dan pewarna tiruan. . Iklan produk ini sering menunjukkan imej kanak kanak dengan sapuan krim coklat melimpah ruah. . Hakikatnya, ianya penuh dengan gula dan lemak! . Setiap 15g sudu sapuan mengandungi 8.5g gula. Ini bermakna , setiap 400g balang krim sapuan ini mengandungi 227.2 g gula— hampir separuh. . Menu viral di Malaysia sering menggunakan sapuan ini sebagai tarikan. Kuih raya juga tidak terkecuali . Sumber businessinsider.com . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼 . 📲 Coach Ghazali +6018 572 3839 Umur 31 tahun Turun 14kg . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #tv3  #uitm  #rotikaya  #biskutraya  #kebaya  #cikgusekolah  #biskutraya2019 

Kalau macam ni, buka bungkus makanan dah nampak statement akhbar macam tu. Dariii excited nak makan boleh jadi tak jadi makan ni. 😅
.
Konfius jap, yang jual makanan bungkus guna keratan akhbar macam tu, dia ni nak suruh orang makan atau tak ni. 😅
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Kalau macam ni, buka bungkus makanan dah nampak statement akhbar macam tu. Dariii excited nak makan boleh jadi tak jadi makan ni. 😅 . Konfius jap, yang jual makanan bungkus guna keratan akhbar macam tu, dia ni nak suruh orang makan atau tak ni. 😅 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

CRAVING NAK MINUM MANIS?
.
Ni antara favorite coach, kalau kat luar, bejalan2.. harga memang lagi tinggi dari harga pasar la tapi lagi murah dari harga coffee hipstuurr tu. 😆
.
Tapi kalau kat rumahh boleh buat smoothies sendiri, guna buah-buahan segar. jgn pulak beli yg dlm kotak tu, yg tu mmg confem lerr ada tinggi gula sbb bukan natural manis dari buah.
.
Learn something today? Alhamdulillah. 😊
.
KNOWLEDGE ALONE IS NOT ENOUGH
APPLICATION IS MORE POWERFUL!
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

CRAVING NAK MINUM MANIS? . Ni antara favorite coach, kalau kat luar, bejalan2.. harga memang lagi tinggi dari harga pasar la tapi lagi murah dari harga coffee hipstuurr tu. 😆 . Tapi kalau kat rumahh boleh buat smoothies sendiri, guna buah-buahan segar. jgn pulak beli yg dlm kotak tu, yg tu mmg confem lerr ada tinggi gula sbb bukan natural manis dari buah. . Learn something today? Alhamdulillah. 😊 . KNOWLEDGE ALONE IS NOT ENOUGH APPLICATION IS MORE POWERFUL! . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Recent Posts

Assalamualaikum & Great morning, amazing people!! 🤩🤗
.
Happy Monday and have a great day ahead! 🥰♥️
.

Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning, amazing people!! 🤩🤗 . Happy Monday and have a great day ahead! 🥰♥️ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petir⛈⚡️
.
Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran.
.
Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir
.
Kredit : Public Health Malaysia
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petir⛈⚡️ . Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran. . Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir . Kredit : Public Health Malaysia . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? 👀🙋🏻‍♀️
.
Kita geng!! 🥳 Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da.
.
Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem.
.
Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry.
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? 👀🙋🏻‍♀️ . Kita geng!! 🥳 Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da. . Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem. . Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry. . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & Good morning! 🤩🌈
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Good morning! 🤩🌈 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

DIET TAK PERLU POKET TEBAL HANYA PERLU BIJAK MEMILIH
.
Tak mahal pun belanja nak makan makanan sihat. Bukan ikan salmon je ada omega 3, semua ikan pun ada cuma cara masakan kena elakkan masakan yg bergoreng atau berkuah banjir sebab tu akan meningkatkan kalori.
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

DIET TAK PERLU POKET TEBAL HANYA PERLU BIJAK MEMILIH . Tak mahal pun belanja nak makan makanan sihat. Bukan ikan salmon je ada omega 3, semua ikan pun ada cuma cara masakan kena elakkan masakan yg bergoreng atau berkuah banjir sebab tu akan meningkatkan kalori. . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Pilihan ditangan masing2. Ramai yang tahu hakikatnya.. Tetapi
.
Tak perlu tunggu bila masa nak berubah. The best time is SEKARANG!
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Pilihan ditangan masing2. Ramai yang tahu hakikatnya.. Tetapi . Tak perlu tunggu bila masa nak berubah. The best time is SEKARANG! . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Thats whyyy.. jangan sesekali underestimates orang lain. Jangan sesekali judge or label anybody or anything..
.
Share & TAG member2 yang pernah terkena. 😆
.
Lets inspire each other ♥️
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

Thats whyyy.. jangan sesekali underestimates orang lain. Jangan sesekali judge or label anybody or anything.. . Share & TAG member2 yang pernah terkena. 😆 . Lets inspire each other ♥️ . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & Great morning uolls! 🤩🌈
.
Jom focus on making results everyday. Pernah fail? Its okay. Start again, keep it up a good work, anddd never give up! 😁
.
Past is past!! Lets focus on NOW!
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning uolls! 🤩🌈 . Jom focus on making results everyday. Pernah fail? Its okay. Start again, keep it up a good work, anddd never give up! 😁 . Past is past!! Lets focus on NOW! . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

MAKAN SIKIT BELUM TENTU CLEAN TAU!
.
Ada orang yang suka strict sangat bab calories intake dia. selalunya akan kekurangan protein.. Akibatnya badan akan gelebeh, tak best!!
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

MAKAN SIKIT BELUM TENTU CLEAN TAU! . Ada orang yang suka strict sangat bab calories intake dia. selalunya akan kekurangan protein.. Akibatnya badan akan gelebeh, tak best!! . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Snacking yang sesuai untuk weight loss hanya 100 - 200 kalori defends on berat badan memasing
.
Snack time antara 10am - 5pm penting untuk metabolisma keep active.
.
Dengan ambik snacking secara konsisten, in shaa Allah matabolisma korang makin tinggi and rasa craving mula kurang.
.
Biasanya, snacking apa guys? Goreng pisang? Its okay blh, tapi sekali skala but jgn slalu yer. 😅
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Snacking yang sesuai untuk weight loss hanya 100 - 200 kalori defends on berat badan memasing . Snack time antara 10am - 5pm penting untuk metabolisma keep active. . Dengan ambik snacking secara konsisten, in shaa Allah matabolisma korang makin tinggi and rasa craving mula kurang. . Biasanya, snacking apa guys? Goreng pisang? Its okay blh, tapi sekali skala but jgn slalu yer. 😅 . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Betul kerr?
.
Cer komen korang lahir bulan berapa? 😁
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

Betul kerr? . Cer komen korang lahir bulan berapa? 😁 . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

KALAU SUKA SARAPAN BERAT, BUKAN JE BOLEH GEMOK TAPI TINGGI RISIKO NAK DAPAT DIABETES TYPE 2
.
Ada banyak cara nak turun berat dan kalau kita buat cara yang tak lengkap, kita akan turun berat jgak tapi yang turun banyak tu ialah “berat otot” bukan “berat lemak”
So, side effects dia:
- berat senang naik balik
- bila turun, gelebeh
Sebab tu kena turun berat dengan coaching yang betul
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

KALAU SUKA SARAPAN BERAT, BUKAN JE BOLEH GEMOK TAPI TINGGI RISIKO NAK DAPAT DIABETES TYPE 2 . Ada banyak cara nak turun berat dan kalau kita buat cara yang tak lengkap, kita akan turun berat jgak tapi yang turun banyak tu ialah “berat otot” bukan “berat lemak” So, side effects dia: - berat senang naik balik - bila turun, gelebeh Sebab tu kena turun berat dengan coaching yang betul . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Ada tak yg vegetarian kat sini? 🙋🏻‍♀️
.
Jangan risau part protein. Tak semestinya dari daging je boleh dapat sumber protein, sayuran pun ada juga. Boleh refer kat atas ⤴️
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Ada tak yg vegetarian kat sini? 🙋🏻‍♀️ . Jangan risau part protein. Tak semestinya dari daging je boleh dapat sumber protein, sayuran pun ada juga. Boleh refer kat atas ⤴️ . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

SKIP SARAPAN
.
Cara paling mudah nak gemok. So, if u guys nak kurus. Jangan skip breakfast! Sebab cara ni adalah teknik peternak lemak paling berjaya! 😅
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

SKIP SARAPAN . Cara paling mudah nak gemok. So, if u guys nak kurus. Jangan skip breakfast! Sebab cara ni adalah teknik peternak lemak paling berjaya! 😅 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Awak geng yang mana satu? 👀
.
Saya dulu geng A, suka skip breakfast.. Mau cepat, student la katakan. 😆
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Awak geng yang mana satu? 👀 . Saya dulu geng A, suka skip breakfast.. Mau cepat, student la katakan. 😆 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

12 Tips Diet yang berkesan diamalkan.. Cuba dlu baru tau. 😉
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

12 Tips Diet yang berkesan diamalkan.. Cuba dlu baru tau. 😉 . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & Great morning! 🤩🥰
.
Alhamdulillah, its New Day, New Opportunity! 😇🥰
.
Be thankful, Be positive anddd start your day right! 😍😉
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning! 🤩🥰 . Alhamdulillah, its New Day, New Opportunity! 😇🥰 . Be thankful, Be positive anddd start your day right! 😍😉 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

The best motivation ever! Hihi.
.
Don't stress guys.. Chill~ 😁
.
Good morning & happy Saturday! Have a great day ahead!
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

The best motivation ever! Hihi. . Don't stress guys.. Chill~ 😁 . Good morning & happy Saturday! Have a great day ahead! . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

KOMEN ‘NAK’ DAN KAMI AKAN DM PERSONALLY 😍😍
.
Kami nak bantu anda yang dah lebih 100 kali gagal dalam diet untuk turunkan 3-11kg dalam sebulan. Hanya yang betul2 serius okey👌
.
Komen NAK sekarang juga💃🏻💃🏻 atau lagi laju klik link di bio @wani_darmawan 😍
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

KOMEN ‘NAK’ DAN KAMI AKAN DM PERSONALLY 😍😍 . Kami nak bantu anda yang dah lebih 100 kali gagal dalam diet untuk turunkan 3-11kg dalam sebulan. Hanya yang betul2 serius okey👌 . Komen NAK sekarang juga💃🏻💃🏻 atau lagi laju klik link di bio @wani_darmawan  😍 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Dah tau badan tu gemok, doktor pun dah mula nasihatkan utk diet tapi still befikir nak join program ke tak.. Sedihnya, sy pun ikut sedih tau. 😭 Untuk kesihatan badan sendiri pun still befikir lagi, bekira sangat nak keluar duit, sedangkan badan ni nak pakai lama.
.
Cuba imagine if uolls join program #slimdownfromhome intake Oktober 2019, imagine hujung tahun nanti dah boleh pakai tukar size baju kepada size M, size S dengan longgar.. Dah tak sendat lagi. Ok ka ok? 😁😉
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

Dah tau badan tu gemok, doktor pun dah mula nasihatkan utk diet tapi still befikir nak join program ke tak.. Sedihnya, sy pun ikut sedih tau. 😭 Untuk kesihatan badan sendiri pun still befikir lagi, bekira sangat nak keluar duit, sedangkan badan ni nak pakai lama. . Cuba imagine if uolls join program #slimdownfromhome  intake Oktober 2019, imagine hujung tahun nanti dah boleh pakai tukar size baju kepada size M, size S dengan longgar.. Dah tak sendat lagi. Ok ka ok? 😁😉 . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Ada tak yang start diet hari Isnin ni? 🙋🏻‍♀️
.
Jom share dengan saya, pagi ni korang breakfast apa?
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

Ada tak yang start diet hari Isnin ni? 🙋🏻‍♀️ . Jom share dengan saya, pagi ni korang breakfast apa? . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Guysss! Jangan skip sarapan okay?
.
Pilih sarapan yang healthy, kalau sekali skala nak makan nasi lemak boleh je tapi janganlah hari2. Hari2 duk makan nasi lemak lama2 badan pun berlemak2. 😅😑
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Guysss! Jangan skip sarapan okay? . Pilih sarapan yang healthy, kalau sekali skala nak makan nasi lemak boleh je tapi janganlah hari2. Hari2 duk makan nasi lemak lama2 badan pun berlemak2. 😅😑 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & Great morning, uolls! 🤗🌈 Salam Isnin semua..
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning, uolls! 🤗🌈 Salam Isnin semua.. . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

2 TIPS JAGA KECANTIKAN 🥰
.
Selalunya bila saya jumpa orang di luar, ramai yg tegur kulit muka sy flawless. Alhamdulillah, Masyaallah Tabarakallah. 🙏🏼😇 bukan nak bangga diri atau apa, tapi just nak share rahsia kulit muka flawless sya, bukan skincare yang mahal tapi minum air putih secukupnya. Bagi saya personally, paling minimum dalam sehari sy minum 4L dan ke atas. Harini, Alhamdulillah sy dah minum 7L.
Korang dahh minum berapa liter air? 🤔
.
Satu lagi, tidur awal. So, korang buat apa lagi tu? 👀 Dahh2 la tu, g tido.
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

2 TIPS JAGA KECANTIKAN 🥰 . Selalunya bila saya jumpa orang di luar, ramai yg tegur kulit muka sy flawless. Alhamdulillah, Masyaallah Tabarakallah. 🙏🏼😇 bukan nak bangga diri atau apa, tapi just nak share rahsia kulit muka flawless sya, bukan skincare yang mahal tapi minum air putih secukupnya. Bagi saya personally, paling minimum dalam sehari sy minum 4L dan ke atas. Harini, Alhamdulillah sy dah minum 7L. Korang dahh minum berapa liter air? 🤔 . Satu lagi, tidur awal. So, korang buat apa lagi tu? 👀 Dahh2 la tu, g tido. . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

TIDUR YANG BERKUALITI
.
Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements..
.
Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? 😉🙂
.
Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u.
.
Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻
.
💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal
💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal
💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar
💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik
💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak
💄 Nak mudah solat
💄 Suka online whatsapp, IG, Fb
💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti
.
‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #highestenergy #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

TIDUR YANG BERKUALITI . Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements.. . Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? 😉🙂 . Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u. . Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻 . 💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal 💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal 💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar 💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik 💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak 💄 Nak mudah solat 💄 Suka online whatsapp, IG, Fb 💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti . ‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #highestenergy  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

MASIH ADA LAGI KA KAWAN YANG MACAM NI?
.
Makan banyak tapi tak gemok2, pegi mana ntah makanan2 tu ke ada saka? 😅
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

MASIH ADA LAGI KA KAWAN YANG MACAM NI? . Makan banyak tapi tak gemok2, pegi mana ntah makanan2 tu ke ada saka? 😅 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

KEJADIAN NI TAK ASING ESPECIALLY HUJUNG MINGGU TAK KIRA WAKTU PAGI ATAU PETANG
.
Tak cukup dengan karipap, ada jugak nasi lemak telur mata sambal sotong kembang!! Korang nak kurus ke tak ni sebenarnya? 😅🤷🏻‍♀️
.
Baru buang lemak sikit, pastuu dahh tambah lemak lebih banyak pulak tu.. Ni lahh punca terjadi diet 365 hari tak sudah2.
.
Siapa macam ni, ngakuuu cepat! 👀🙋🏻‍♀️
.
Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u.
.
Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻
.
💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal
💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal
💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar
💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik
💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak
💄 Nak mudah solat
💄 Suka online whatsapp, IG, Fb
💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti
.
‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #highestenergy #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

KEJADIAN NI TAK ASING ESPECIALLY HUJUNG MINGGU TAK KIRA WAKTU PAGI ATAU PETANG . Tak cukup dengan karipap, ada jugak nasi lemak telur mata sambal sotong kembang!! Korang nak kurus ke tak ni sebenarnya? 😅🤷🏻‍♀️ . Baru buang lemak sikit, pastuu dahh tambah lemak lebih banyak pulak tu.. Ni lahh punca terjadi diet 365 hari tak sudah2. . Siapa macam ni, ngakuuu cepat! 👀🙋🏻‍♀️ . Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u. . Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻 . 💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal 💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal 💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar 💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik 💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak 💄 Nak mudah solat 💄 Suka online whatsapp, IG, Fb 💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti . ‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #highestenergy  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Haaaaaaa.. Lunchh tadi siapa makan ayam goreng, baik ngaku cepat ! 👀
.
So, nak turunkan berat ni senang ja. Tak perlu berlapar, skip makan itu ini, tak makan ayam, ikan dan sebagainya. Apa yang perlu uolls buat? Just swap je. Ok ke ok?
.
Bolehh tengok gambar kat atas⤴️ Bila swap cara masakan dari bakar ke goreng, uolls dah boleh save 150kalori. 150 kalori bersamaan dengan 1 penumbuk nasi. Best ke best?
.
Tag dan share kat partner diet uolls. 😉
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Haaaaaaa.. Lunchh tadi siapa makan ayam goreng, baik ngaku cepat ! 👀 . So, nak turunkan berat ni senang ja. Tak perlu berlapar, skip makan itu ini, tak makan ayam, ikan dan sebagainya. Apa yang perlu uolls buat? Just swap je. Ok ke ok? . Bolehh tengok gambar kat atas⤴️ Bila swap cara masakan dari bakar ke goreng, uolls dah boleh save 150kalori. 150 kalori bersamaan dengan 1 penumbuk nasi. Best ke best? . Tag dan share kat partner diet uolls. 😉 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

HIDUP NI ADA PILIHAN SAMA ADA NAK STAY THE SAME OR CHANGE!
.
Semua pilihan terletak di tangan uolls. Uolls yang lebih tau apa yg terbaik utk diri uolls.
.
Assalamualaikum & Great morning! 💃🏻 Have a great weekend ahead! 🥰♥️
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

HIDUP NI ADA PILIHAN SAMA ADA NAK STAY THE SAME OR CHANGE! . Semua pilihan terletak di tangan uolls. Uolls yang lebih tau apa yg terbaik utk diri uolls. . Assalamualaikum & Great morning! 💃🏻 Have a great weekend ahead! 🥰♥️ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:-
🔥 Kalori defisit 🔥Makanan seimbang
🔥 Senaman
🔥 Detoxification 🔥 Senaman
.
Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je..
.
Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang.
.
Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period.
.
Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri.
.
So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! 💃🏻♥️
.
Let’s make it happen before 2020!! 💪🏽🔥
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm  #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:- 🔥 Kalori defisit 🔥Makanan seimbang 🔥 Senaman 🔥 Detoxification 🔥 Senaman . Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je.. . Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang. . Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period. . Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri. . So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! 💃🏻♥️ . Let’s make it happen before 2020!! 💪🏽🔥 . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

JOM RAMAI2 KITA FOLLOW TIPS NI ESOK!
.
Tag partner diet uolls! 😉
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

JOM RAMAI2 KITA FOLLOW TIPS NI ESOK! . Tag partner diet uolls! 😉 . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

NAK KECIL PEHA HANYA PERLU BUAT DEFISIT KALORI DAN TURUNKAN LEMAK BAWAH KULIT TU
.
Satu-satu cara untuk mengurangkan lemak pada peha atau mana-mana bahagian badan adalah dengan melakukan Kalori defisit.
.
Kalori defisit adalah keadaan dimana pengambilan kalori (pemakanan) tidak melebihi pengeluaran (aktiviti harian, termasuk senaman)
.
Contoh: Kalau pengambilan kalori melalui makanan adalah 2,000 kalori tapi output kalori adalah 2,400 – maka adanya defisit kalori sebanyak 400. 400 kalori itu akan dibakar atau diambil daripada lemak simpanan badan.
.
Adakah 400 kalori itu akan dibakar lemak bahagian peha? Tak semestinya. Kita tidak boleh memaksa badan tapi apa yang korang boleh lakukan terus amalkan defisit kalori untuk membakar lemak. Lama-kelamaaan, ia akan membakar lemak pada bahagian peha juga.
.
Seronok turun berat secara berilmu.
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

NAK KECIL PEHA HANYA PERLU BUAT DEFISIT KALORI DAN TURUNKAN LEMAK BAWAH KULIT TU . Satu-satu cara untuk mengurangkan lemak pada peha atau mana-mana bahagian badan adalah dengan melakukan Kalori defisit. . Kalori defisit adalah keadaan dimana pengambilan kalori (pemakanan) tidak melebihi pengeluaran (aktiviti harian, termasuk senaman) . Contoh: Kalau pengambilan kalori melalui makanan adalah 2,000 kalori tapi output kalori adalah 2,400 – maka adanya defisit kalori sebanyak 400. 400 kalori itu akan dibakar atau diambil daripada lemak simpanan badan. . Adakah 400 kalori itu akan dibakar lemak bahagian peha? Tak semestinya. Kita tidak boleh memaksa badan tapi apa yang korang boleh lakukan terus amalkan defisit kalori untuk membakar lemak. Lama-kelamaaan, ia akan membakar lemak pada bahagian peha juga. . Seronok turun berat secara berilmu. . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

CHANGE YOUR MINDSET, CHANGE YOUR LIFE!
.
Sama juga dengan bila kita niat nak kurus, tapi mindset kita “aku tak boleh masa”, “aku takda masa nak masak”, “aku itu, aku ini” .. Belum cuba lagi tapi dahhh set mind macam tu. Apa kita fikir itu la yang kita dapat.
.
Apa kata bila ada niat nak kurus, instead of saying “aku takde masa nak masak” jadi “aku akan cari masa untuk masak” .
.
Ubah mindset uolls. Stop sabotaj diri sendiri. 🥰♥️
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

CHANGE YOUR MINDSET, CHANGE YOUR LIFE! . Sama juga dengan bila kita niat nak kurus, tapi mindset kita “aku tak boleh masa”, “aku takda masa nak masak”, “aku itu, aku ini” .. Belum cuba lagi tapi dahhh set mind macam tu. Apa kita fikir itu la yang kita dapat. . Apa kata bila ada niat nak kurus, instead of saying “aku takde masa nak masak” jadi “aku akan cari masa untuk masak” . . Ubah mindset uolls. Stop sabotaj diri sendiri. 🥰♥️ . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR!
.
Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari.
.
Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan.
.
If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ⤴️
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR! . Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari. . Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan. . If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ⤴️ . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, “COACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?”
.
Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. 😉 Best ke best?
.
Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus?
.
Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, “COACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?” . Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. 😉 Best ke best? . Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus? . Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁 . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Boleh tak minum coffee dalam proses turun berat?
.
Jawapan saya: sebenarnya coffee ni ada bagus dalam proses turun berat, sebab bantu utk burn fats. Tapii, kena pandai pilih coffee la yer. Kalau coffee 3 in 1 tu sah2 la tak sesuai dalam proses turun berat. Coffee 3 in 1 ni dia akan mengurangkan penyerapan nutrisi masuk ke dalam sel.
.
Kalauuu teringin sangat nak minum coffee, rasa macam tak boleh nak tinggal lagi. Boleh minum expresso or americano, pure coffee.
.
Tag & share kat kawan2 korang yang suka coffee tapi nak turunkan berat badan 🥰♥️
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Boleh tak minum coffee dalam proses turun berat? . Jawapan saya: sebenarnya coffee ni ada bagus dalam proses turun berat, sebab bantu utk burn fats. Tapii, kena pandai pilih coffee la yer. Kalau coffee 3 in 1 tu sah2 la tak sesuai dalam proses turun berat. Coffee 3 in 1 ni dia akan mengurangkan penyerapan nutrisi masuk ke dalam sel. . Kalauuu teringin sangat nak minum coffee, rasa macam tak boleh nak tinggal lagi. Boleh minum expresso or americano, pure coffee. . Tag & share kat kawan2 korang yang suka coffee tapi nak turunkan berat badan 🥰♥️ . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

6 TEKNIK MUDAH UNTUK KURANGKAN MAKAN
.
Siapa buat dia dapat..
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

6 TEKNIK MUDAH UNTUK KURANGKAN MAKAN . Siapa buat dia dapat.. . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

“SAYA BEKERJA TAKDA MASA NAK SEDIAKAN MAKANAN SIHAT”
.
If uolls ada mindset macam ni, dahh boleh siap2 ucap bye2 kat #BodyGoals uolls.
.
Kenapa kena masak sendiri? Yes, zaman sekarang ada je restoran yg menyediakan makan sihat.. Tapi, if uolls boleh sediakan sendiri why not kan? Jimat anddd paling penting uolls boleh jaga kualiti makanan uolls.
.
Saya juga bekerja, tapi Alhamdulillah still boleh bagi masa utk sediakan #healthylunchbox #lunchmealideas
.
Ni menu saya siang tadi chicken mushroom + raw vegetables. Simple, sedap, healthy anddd paling penting mengenyangkan. 😊 saya sentiasa percaya dengan #ChangeYourMINDSETChangeYourLIFE !
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #malaysia #cikgusekolah #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

“SAYA BEKERJA TAKDA MASA NAK SEDIAKAN MAKANAN SIHAT” . If uolls ada mindset macam ni, dahh boleh siap2 ucap bye2 kat #BodyGoals  uolls. . Kenapa kena masak sendiri? Yes, zaman sekarang ada je restoran yg menyediakan makan sihat.. Tapi, if uolls boleh sediakan sendiri why not kan? Jimat anddd paling penting uolls boleh jaga kualiti makanan uolls. . Saya juga bekerja, tapi Alhamdulillah still boleh bagi masa utk sediakan #healthylunchbox  #lunchmealideas  . Ni menu saya siang tadi chicken mushroom + raw vegetables. Simple, sedap, healthy anddd paling penting mengenyangkan. 😊 saya sentiasa percaya dengan #ChangeYourMINDSETChangeYourLIFE  ! . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 50 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #malaysia  #cikgusekolah  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

SIKIT-SIKIT, LAMA-LAMA JADI BUKIT
.
Biasa dengarkan pepatah ni? So, yes bila sikit-sikit makan, lama2 jadi banyak kalori. Start dengan 2 keping biscuits sehari tapi kalau makan macam ni hari-hari, memang susah nak kurus.
.
Nak create habit adalah faktor utama dalam proses turun berat. sounds cliche, kan? Tapi, ni la hakikatnya. Ramai orang yang boleh turunkan berat badan tapi tak ramai yang boleh maintainkan berat badan sebab tak boleh nak konsistenkan tabiat pemakanan yang betul.
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

SIKIT-SIKIT, LAMA-LAMA JADI BUKIT . Biasa dengarkan pepatah ni? So, yes bila sikit-sikit makan, lama2 jadi banyak kalori. Start dengan 2 keping biscuits sehari tapi kalau makan macam ni hari-hari, memang susah nak kurus. . Nak create habit adalah faktor utama dalam proses turun berat. sounds cliche, kan? Tapi, ni la hakikatnya. Ramai orang yang boleh turunkan berat badan tapi tak ramai yang boleh maintainkan berat badan sebab tak boleh nak konsistenkan tabiat pemakanan yang betul. . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Ini sebab kenapa diet makan sedikit tak berkesan.
.
Siapa pernah alami macam ni? Kononnya makan sikit nak kurus cepat, tapi berat naik cepat pulak. 😅
.
Daftar #slimdownfromhome sesi 50 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Ini sebab kenapa diet makan sedikit tak berkesan. . Siapa pernah alami macam ni? Kononnya makan sikit nak kurus cepat, tapi berat naik cepat pulak. 😅 . Daftar #slimdownfromhome  sesi 50 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Tahniah buat pemenang session 48 #wlconline #wlconlinemalaysia
.
💥 Makan 5-6x sehari
💥 Sepenuhnya online, hanya guna whatsapp. Tak perlu jumpa coach.
💥 Tak wajib bersenam
💥 Tak perlu kena pandai masak
💥 Makan pagi dan malam disediakan
💥 Simple, fun n magical
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk info program dan turn on notifications untuk tips free
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Tahniah buat pemenang session 48 #wlconline  #wlconlinemalaysia  . 💥 Makan 5-6x sehari 💥 Sepenuhnya online, hanya guna whatsapp. Tak perlu jumpa coach. 💥 Tak wajib bersenam 💥 Tak perlu kena pandai masak 💥 Makan pagi dan malam disediakan 💥 Simple, fun n magical . Click link di bio @wani_darmawan  untuk info program dan turn on notifications untuk tips free . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Sebenarnya makanan orang diet lagi jimat dan mudah disediakan berbanding makanan orang yang tak diet.
.
Siapa setuju? Komen “SAYA”
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Sebenarnya makanan orang diet lagi jimat dan mudah disediakan berbanding makanan orang yang tak diet. . Siapa setuju? Komen “SAYA” . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Healthy Banana Pancake for snacking! 🤤
.
Rupa macam tak jadi, tapi rasa diaaaaa. perghhh. sedap guys. 🤤 U can have it plain, or spread with peanut butter.
.
Check resipi dekat ig story. Cepat2 sebelum hilang.
.
Kredit resipi : @fitcoach_azza
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Healthy Banana Pancake for snacking! 🤤 . Rupa macam tak jadi, tapi rasa diaaaaa. perghhh. sedap guys. 🤤 U can have it plain, or spread with peanut butter. . Check resipi dekat ig story. Cepat2 sebelum hilang. . Kredit resipi : @fitcoach_azza  . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

LUNCH MEAL BOX YANG SEDAP DANNN PALING PENTING HEALTHY 😍🤤
.
Selalunya bila on track diet selalu ada masalah, kena prepare meal asing.. 1 utk family, 1 untuk diri sendiri. So, noww dahhh takde masalah lagi. 😉 Meal ni sesuai utk sesuai keluarga. Best ke best? 😍
.
Sorry, guys angle ambik gambar nda cantek. Ni kes tidak sabar sudah mau ngappp! 🤪
.
Check ig story untuk resipi.
.
Daftar #slimdownfromhome 49 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

LUNCH MEAL BOX YANG SEDAP DANNN PALING PENTING HEALTHY 😍🤤 . Selalunya bila on track diet selalu ada masalah, kena prepare meal asing.. 1 utk family, 1 untuk diri sendiri. So, noww dahhh takde masalah lagi. 😉 Meal ni sesuai utk sesuai keluarga. Best ke best? 😍 . Sorry, guys angle ambik gambar nda cantek. Ni kes tidak sabar sudah mau ngappp! 🤪 . Check ig story untuk resipi. . Daftar #slimdownfromhome  49 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

HANYA ORANG SAKIT TAU APA TU NIKMAT SIHAT
.
Pilihan di tangan kita, kita yang tentukan kehidupan macam mana yang kita nak.
.
Ramai yang kata, yuran program mahal.. Tapi tak ramai yang sedar yuran rawatan d hospital lagi mahal.
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

HANYA ORANG SAKIT TAU APA TU NIKMAT SIHAT . Pilihan di tangan kita, kita yang tentukan kehidupan macam mana yang kita nak. . Ramai yang kata, yuran program mahal.. Tapi tak ramai yang sedar yuran rawatan d hospital lagi mahal. . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & Great morning, everyone! Salam Jumaat yg penuh barakah.. ☺️😇
.
Hariniii peserta2 dalam group coaching start Day 1! 🤩 Alhamdulillah, Masyaallah.. 😇🤲🏼 Good luck everyone! 💪🏽🔥🔥
.
Start Strong,
Stay Strong,
Finish Strong!! 💪🏽🔥🔥
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 masih dibuka. Program ada
✅Ilmu
✅Bimbingan
✅Love
✅Result
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio👆🏻untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #foodporn #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #profmuhaya #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning, everyone! Salam Jumaat yg penuh barakah.. ☺️😇 . Hariniii peserta2 dalam group coaching start Day 1! 🤩 Alhamdulillah, Masyaallah.. 😇🤲🏼 Good luck everyone! 💪🏽🔥🔥 . Start Strong, Stay Strong, Finish Strong!! 💪🏽🔥🔥 . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 masih dibuka. Program ada ✅Ilmu ✅Bimbingan ✅Love ✅Result . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio👆🏻untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #foodporn  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #profmuhaya  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

CHANGE YOUR MINDSET, CHANGE YOUR LIFE!
.
Set mind korang untuk say “NO” or “TIDAK” kepada godaan. Konsisten selama 21 hari, lepastu something magicall will happen. Trust me. 😉
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka. Program ada
✅Ilmu
✅Bimbingan
✅Love
✅Result
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #foodporn #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #profmuhaya #alhamdulillah #syukur #viral

CHANGE YOUR MINDSET, CHANGE YOUR LIFE! . Set mind korang untuk say “NO” or “TIDAK” kepada godaan. Konsisten selama 21 hari, lepastu something magicall will happen. Trust me. 😉 . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka. Program ada ✅Ilmu ✅Bimbingan ✅Love ✅Result . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #foodporn  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #profmuhaya  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Bila smua plan diet tak jadi. 😂
.
Kita jumpa d syurga sajalah my #BodyGoals . 😅
.
Daftar #slimdownfromhome 49 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Bila smua plan diet tak jadi. 😂 . Kita jumpa d syurga sajalah my #BodyGoals  . 😅 . Daftar #slimdownfromhome  49 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Lunch meal box yang seimbang dan simple. Nasi goreng ayam dan timun jepun + tomato ceri. 😍
.
Ramai yang takut nak makan kan? Takut betul bila ada nasi, ni lagi nasi goreng. lagi lah seram nak makan. Hehe. No worries, nasi goreng ni sihat, sedap di makan dan membantu turun berat badan.
.
Tak caya? Check ig story utk resipi. 😉 #lunchboxidea #lunchboxmeal
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #alhamdulillah #syukur #viral

Lunch meal box yang seimbang dan simple. Nasi goreng ayam dan timun jepun + tomato ceri. 😍 . Ramai yang takut nak makan kan? Takut betul bila ada nasi, ni lagi nasi goreng. lagi lah seram nak makan. Hehe. No worries, nasi goreng ni sihat, sedap di makan dan membantu turun berat badan. . Tak caya? Check ig story utk resipi. 😉 #lunchboxidea  #lunchboxmeal  . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Absolutely! This fact is soooo true! Sebab tu coach balik2 pesan “jangan skip breakfast”
.
Daftar #slimdownfromhome 49 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Absolutely! This fact is soooo true! Sebab tu coach balik2 pesan “jangan skip breakfast” . Daftar #slimdownfromhome  49 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

“Coach, saya baru start diet apa patut saya buat? 🤷🏻‍♀️”
.
⤴️ checklist sebelum uolls start program diet. no. 1 sangattt penting!
.
Jom TAG dan share kawan-kawan. 😉
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

“Coach, saya baru start diet apa patut saya buat? 🤷🏻‍♀️” . ⤴️ checklist sebelum uolls start program diet. no. 1 sangattt penting! . Jom TAG dan share kawan-kawan. 😉 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Bila join SDFH baruuu nampak awet muda & ada shaping! 😍
.
Alhamdulillah , Masyaallah, Tabarakallah.. give ❤️ utk coachee sy Kak @ctybakar yanggg sudahhh berjaya turun 10.4KG dannnnn best part is mukaa dahh awet muda gittew, adaaa shaping , perut pun dahhh makin kempis 😍😍
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Bila join SDFH baruuu nampak awet muda & ada shaping! 😍 . Alhamdulillah , Masyaallah, Tabarakallah.. give ❤️ utk coachee sy Kak @ctybakar  yanggg sudahhh berjaya turun 10.4KG dannnnn best part is mukaa dahh awet muda gittew, adaaa shaping , perut pun dahhh makin kempis 😍😍 . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

UOLLS BEKERJA TAPI NAK KURUS?
.
No worries, ni coach share idea bekal gi office.. Coklat tu? itu dark chocolate. boleh je makan asalkan uolls tak overindulged. disarankan amek 1oz atau 28gram.
.
Credit 📸 : @mad_about_food
.
Daftar #slimdownfromhome 49 dan korang boleh dapat
♥️ Personal coach
♥️ Personalised meal plan
♥️ Group support wsap
♥️ 100% online
♥️ Meal lunch rating
♥️ Teknik senaman yang betul
♥️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

UOLLS BEKERJA TAPI NAK KURUS? . No worries, ni coach share idea bekal gi office.. Coklat tu? itu dark chocolate. boleh je makan asalkan uolls tak overindulged. disarankan amek 1oz atau 28gram. . Credit 📸 : @mad_about_food  . Daftar #slimdownfromhome  49 dan korang boleh dapat ♥️ Personal coach ♥️ Personalised meal plan ♥️ Group support wsap ♥️ 100% online ♥️ Meal lunch rating ♥️ Teknik senaman yang betul ♥️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Waktu terbaik untuk makan nasi ialah waktu lunch. sebab masa ni metabolisme badan tinggi, so sangat effective untuk bakar kalori. Pastikan hanya ambik 1 👊🏼 tangan sendiri sahaja ya.
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Waktu terbaik untuk makan nasi ialah waktu lunch. sebab masa ni metabolisme badan tinggi, so sangat effective untuk bakar kalori. Pastikan hanya ambik 1 👊🏼 tangan sendiri sahaja ya. . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Ajal maut d tangan Tuhan, tapi kita perlu pilih yang mana terbaik untuk diri kita. 🙂
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Ajal maut d tangan Tuhan, tapi kita perlu pilih yang mana terbaik untuk diri kita. 🙂 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Good luck, adik2 yang menduduki UPSR harini! 🤗😉
.
Semoga dipermudahkan menjawab soalan. Aamiin 🤲🏼😇
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Good luck, adik2 yang menduduki UPSR harini! 🤗😉 . Semoga dipermudahkan menjawab soalan. Aamiin 🤲🏼😇 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Assalamualaikum & great morning, uolls! 🤩
.
Tiga perkara yang sangat powerful, rugi kalau ditinggalkan. #sekadarperingatanbersama
.
Tag dan Share kat kawan2 uolls!
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & great morning, uolls! 🤩 . Tiga perkara yang sangat powerful, rugi kalau ditinggalkan. #sekadarperingatanbersama  . Tag dan Share kat kawan2 uolls! . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

NIAT KURUS DEMI SUAMI DAN ANAK-ANAK
.
Kisahhh seorang suri rumahh tangga, 2 orang ank(dua2 caesarean) yang tekad nak turun berat utk bagi support kat suami.. sbb suami ada asma kronik, kolesterol & masalahhh berat badan berlebihan.
.
Tahniahhhh Sis Nina turun 7.5KG dlm masa 4 minggu! 😍 Semogaaa terus istiqamahhh smpaii capai berat ideal . 😁 Ini juga adalah hadiahhh utk anak2 , bilaaa dahhh mula turun berat ni dapat jaga dorang dengan lebihhh bertenaga, cergas. Pengorbanan seorg ibu amat besar .. 😘😘
.
Intake #SlimDownFromHome musim 49 masih dibuka.
Program ada
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
.
Click link di bio👆🏻untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

NIAT KURUS DEMI SUAMI DAN ANAK-ANAK . Kisahhh seorang suri rumahh tangga, 2 orang ank(dua2 caesarean) yang tekad nak turun berat utk bagi support kat suami.. sbb suami ada asma kronik, kolesterol & masalahhh berat badan berlebihan. . Tahniahhhh Sis Nina turun 7.5KG dlm masa 4 minggu! 😍 Semogaaa terus istiqamahhh smpaii capai berat ideal . 😁 Ini juga adalah hadiahhh utk anak2 , bilaaa dahhh mula turun berat ni dapat jaga dorang dengan lebihhh bertenaga, cergas. Pengorbanan seorg ibu amat besar .. 😘😘 . Intake #SlimDownFromHome  musim 49 masih dibuka. Program ada 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating . Click link di bio👆🏻untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

SKIP MAKAN UNTUK KURUS?
.
Siapa pernah buat macam ni? Sanggup tak makan 10 hari demi nak kurus 10kg. Nak fast result katanya. 😅 Hati2 guys, bila diet takde ilmu ni boleh membinasakan badan sendiri tau. 😅
.
Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u.
.
Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻
.
💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal
💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal
💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar
💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik
💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak
💄 Nak mudah solat
💄 Suka online whatsapp, IG, Fb
💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti
.
‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

SKIP MAKAN UNTUK KURUS? . Siapa pernah buat macam ni? Sanggup tak makan 10 hari demi nak kurus 10kg. Nak fast result katanya. 😅 Hati2 guys, bila diet takde ilmu ni boleh membinasakan badan sendiri tau. 😅 . Coach hanya bantu yang betul2 NAK RESULT SAHAJA. Yang belum bersedia its okey..bagi masa pada dri u. . Ada tak yang macam list kat bawah ni 👇🏻 . 💄 Nakkk turun berat tapi selalu gagal 💄 Pernah berjaya kurus tapi tiba2 naik 2-3x ganda dari asal 💄 Nak kurus tapi tak nak berlapar 💄 Nak kurus tapi tak nak migrain atau gastrik 💄 Nak kurus tapi tak da masa nak masak 💄 Nak mudah solat 💄 Suka online whatsapp, IG, Fb 💄 Tak suka bersenam seperti ahli gusti . ‘Saya lah tu coach’ Tahniahhh 👏🏻👏🏻 anda layak bersama kami dalam group private coaching. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

TIPS KURANGKAN GEMUK AIR
.
Gemuk air bukan disebabkan oleh banyak minum air, tapi disebabkan pemakanan yang tidak sihat dan pengambilan garam secara berlebihan yg menyebabkan water retention.
.
Macam mana nak kenal gemuk air ni? Senang je. Angkat tangan, lepastu lambai kat kawan, kalau ada lemak kat bawah lengan tu ikut melambai juga, itulah gemuk air. 🙂
.
Macam mana nak kurangkan gemuk air? Boleh follow tips kat atas gambar ⤴️
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

TIPS KURANGKAN GEMUK AIR . Gemuk air bukan disebabkan oleh banyak minum air, tapi disebabkan pemakanan yang tidak sihat dan pengambilan garam secara berlebihan yg menyebabkan water retention. . Macam mana nak kenal gemuk air ni? Senang je. Angkat tangan, lepastu lambai kat kawan, kalau ada lemak kat bawah lengan tu ikut melambai juga, itulah gemuk air. 🙂 . Macam mana nak kurangkan gemuk air? Boleh follow tips kat atas gambar ⤴️ . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka. Program ada
✅Ilmu
✅Bimbingan
✅Love
✅Result
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio👆🏻untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #foodporn #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #profmuhaya #alhamdulillah #syukur #viral

Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka. Program ada ✅Ilmu ✅Bimbingan ✅Love ✅Result . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio👆🏻untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #foodporn  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #profmuhaya  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

IMPIAN VS TINDAKAN
.
Yes, memang ramai yang berimpian mau perfect body, perfect health.
.
Tapi, cuba check balik adakah tindakan kita seiring/align tak dengan impian kita?
.
YOU ARE WHAT YOU EAT. Luaran dan dalaman, apa yang korang masukkan ke dalam badan korang itu la yg badan korang deserved sbb tindakan korang setiap saat tu.
.
Bagus bila korang ber-impian. yang masihh jauh dari impan #BodyGoals in shaa Allah its not too late untuk berubah. Takde siapa yang boleh ubah diri kita, melainkan kita sendiri yang nak melakukan perubahan. ♥️ do it because you love yourself & u deserve better 😉
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

IMPIAN VS TINDAKAN . Yes, memang ramai yang berimpian mau perfect body, perfect health. . Tapi, cuba check balik adakah tindakan kita seiring/align tak dengan impian kita? . YOU ARE WHAT YOU EAT. Luaran dan dalaman, apa yang korang masukkan ke dalam badan korang itu la yg badan korang deserved sbb tindakan korang setiap saat tu. . Bagus bila korang ber-impian. yang masihh jauh dari impan #BodyGoals  in shaa Allah its not too late untuk berubah. Takde siapa yang boleh ubah diri kita, melainkan kita sendiri yang nak melakukan perubahan. ♥️ do it because you love yourself & u deserve better 😉 . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

I love my team. ❤️💕
.
Alhamdulillah, Masyaallah, Tabarakallah. Akhirnya tercapai juga niat sy nak retreat energy, enjoy the nature dgn my team coach.
.
Sekarang tengah highest energy ni, so Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

I love my team. ❤️💕 . Alhamdulillah, Masyaallah, Tabarakallah. Akhirnya tercapai juga niat sy nak retreat energy, enjoy the nature dgn my team coach. . Sekarang tengah highest energy ni, so Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Korang tau tak apa tu visualisation? Saya share sket ye. Visualisation ni adalah 1 proses yang mana kita visualise apa yang kita nak, contoh kalau kita nak kurus. Kita visualise la kita dah kurus, macam mana life kita selepas kita kurus, kita pakai baju yang kita suka. Bila kita dah visualise, slowly kita akan attract benda yang kita nak.
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313

Korang tau tak apa tu visualisation? Saya share sket ye. Visualisation ni adalah 1 proses yang mana kita visualise apa yang kita nak, contoh kalau kita nak kurus. Kita visualise la kita dah kurus, macam mana life kita selepas kita kurus, kita pakai baju yang kita suka. Bila kita dah visualise, slowly kita akan attract benda yang kita nak. . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313

TIPS KHAS UNTUK LADIES
.
Hai, ladies! 🙋🏻‍♀️ Korang team mana peha berlaga or team perut ke depan?
.
Bagi uolls yang ada masalah macam ni, boleh follow tips kat gambar di atas ⤴️
.
In shaa Allah boleh membantu. 😉
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

TIPS KHAS UNTUK LADIES . Hai, ladies! 🙋🏻‍♀️ Korang team mana peha berlaga or team perut ke depan? . Bagi uolls yang ada masalah macam ni, boleh follow tips kat gambar di atas ⤴️ . In shaa Allah boleh membantu. 😉 . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

JOM START APPLY HARINI! 💪🏽🔥
.
Tak perlu tunggu hari Isnin untuk bermula. Fast action, fast result, yeahhhhh! 😍 Simple dan senang sangat nak apply. Takyah pegi gym pun blh kurus. Kemon guys, you can DO IT! 💪🏽💃🏻
.
Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya.
.
Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK'
.
Intake #Slimdownfromhome musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas.
.
Korang akan dapat
💚 Personal coach
💙 Personalised meal plan
💚 Group support wsap
💙 100% online
💚 Meal lunch rating
💙 Teknik senaman yang betul
💚 Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #biskutraya2019 #alhamdulillah #syukur #viral

JOM START APPLY HARINI! 💪🏽🔥 . Tak perlu tunggu hari Isnin untuk bermula. Fast action, fast result, yeahhhhh! 😍 Simple dan senang sangat nak apply. Takyah pegi gym pun blh kurus. Kemon guys, you can DO IT! 💪🏽💃🏻 . Khas buat yg betul2 NAK dan KOMITED. Tak kisah di mana korang berada. Korang boleh dapatkan ilmu pemakanan dari kami untuk capai berat badan yang ideal dan kekal sihat selamanya. . Slot ni sangat terhad. Cepat2 klik link di bio atau komen 'SAYA NAK' . Intake #Slimdownfromhome  musim 49 dibuka.Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . Korang akan dapat 💚 Personal coach 💙 Personalised meal plan 💚 Group support wsap 💙 100% online 💚 Meal lunch rating 💙 Teknik senaman yang betul 💚 Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #biskutraya2019  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Alhamdulillah, thank you Allah for another day, another opportunity 🙏🏼😇 Masyaallah kita antara orang terpilih 🥰
.
Let’s make today success! 💪🏽 ubah apa yg perlu diubah sebab kita tak tahu saat mana kita kembali. semoga kita kembali dalam keadaan baik, sebaik-baiknya dan dengan sepuas-puas hatinya, 🤲🏼 sebab tau kita dahh usaha dengan sebaik yang mungkin.
.
Turn on notifications untuk tips free.
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Alhamdulillah, thank you Allah for another day, another opportunity 🙏🏼😇 Masyaallah kita antara orang terpilih 🥰 . Let’s make today success! 💪🏽 ubah apa yg perlu diubah sebab kita tak tahu saat mana kita kembali. semoga kita kembali dalam keadaan baik, sebaik-baiknya dan dengan sepuas-puas hatinya, 🤲🏼 sebab tau kita dahh usaha dengan sebaik yang mungkin. . Turn on notifications untuk tips free. . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Kalau ada orang boleh jaga makanan kita satu per saru setiap hari. Best ke best?
.
Nak ke nak macam ni 👆🏽 , jom klik link di bio @wani_darmawan 😉
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Kalau ada orang boleh jaga makanan kita satu per saru setiap hari. Best ke best? . Nak ke nak macam ni 👆🏽 , jom klik link di bio @wani_darmawan  😉 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

GEMUK MENYEKSA DIRI, SUSAHKAN ORANG LAIN
.
Besar tak kesan gemuk ni, bukan sahaja pada diri kita sendiri tapi orang di sekeliling kita juga. Kenapa orang di sekeliling kita? Bila kita sakit, siapa yang akan bawa kita pegi hospital?
.
Bagi yang obes pada usia yang sangat muda, bil rawatan kesihatan, siapa yang nak tanggung kalau bukan ibu bapa kita? Bil rawatan kesihatan harini sangat mahal. Instead of invest kepada mengubat penyakit, why not kita invest kepada mencegah penyakit. Mencegah lebih baik dari mengubati, kan?
.
Start NOW, sometimes later becomes Never. Tak perlu tunggu sakit baru nak berubah. Berubah dari sekarang demi diri sendiri dan orang tersayang 💪🏽
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #curicuricinta #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

GEMUK MENYEKSA DIRI, SUSAHKAN ORANG LAIN . Besar tak kesan gemuk ni, bukan sahaja pada diri kita sendiri tapi orang di sekeliling kita juga. Kenapa orang di sekeliling kita? Bila kita sakit, siapa yang akan bawa kita pegi hospital? . Bagi yang obes pada usia yang sangat muda, bil rawatan kesihatan, siapa yang nak tanggung kalau bukan ibu bapa kita? Bil rawatan kesihatan harini sangat mahal. Instead of invest kepada mengubat penyakit, why not kita invest kepada mencegah penyakit. Mencegah lebih baik dari mengubati, kan? . Start NOW, sometimes later becomes Never. Tak perlu tunggu sakit baru nak berubah. Berubah dari sekarang demi diri sendiri dan orang tersayang 💪🏽 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral