#copertojarpuncakalam Instagram Stories

62 Stories

Top Stories

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

Haa mesti you guys nak tahu , betul ke #CopertoJar ni ada banyak choc kan? Kita takyah cakap banyak , you guys tengok sendiri lah feedback customer ni 😅 Choc dalam #CopertoJar ni memang cukup untuk satu balang tu , takde nya nak kata kami ni kedekut choc. Yang tak cukupnya kalau korg beli satu je 😂 confirm menyesal 😋
.
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

Haa mesti you guys nak tahu , betul ke #CopertoJar  ni ada banyak choc kan? Kita takyah cakap banyak , you guys tengok sendiri lah feedback customer ni 😅 Choc dalam #CopertoJar  ni memang cukup untuk satu balang tu , takde nya nak kata kami ni kedekut choc. Yang tak cukupnya kalau korg beli satu je 😂 confirm menyesal 😋 . . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

Recent Stories

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE
.
.
Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar ni di UiTM PUNCAK ALAM, kawasan PUNCAK ALAM dan UIAM KUANTAN sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq .
.
Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE . . Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar  ni di UiTM PUNCAK ALAM, kawasan PUNCAK ALAM dan UIAM KUANTAN sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq . . Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

Hye korang, em ramai jugak lah macam tak tahu sangat pasal #CopertoJar ni. So kitorg nak tunjuk lah ape yang ada kat dlm #CopertoJar ni , betul ke tak coklat dia banyak, guna mini coco crunch ke ? Kitorg tunjuk bukti terus lah, senang citer yedak ?🤗 .
.
p/s : penat jugak lah hari hari tengok #CopertoJar ni, diri sendiri yang terliur masalahnya 😥
.
.
Kalau teringin sangat nak try, klik link di bio ye , senang terus ws kami je 😉
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

Hye korang, em ramai jugak lah macam tak tahu sangat pasal #CopertoJar  ni. So kitorg nak tunjuk lah ape yang ada kat dlm #CopertoJar  ni , betul ke tak coklat dia banyak, guna mini coco crunch ke ? Kitorg tunjuk bukti terus lah, senang citer yedak ?🤗 . . p/s : penat jugak lah hari hari tengok #CopertoJar  ni, diri sendiri yang terliur masalahnya 😥 . . Kalau teringin sangat nak try, klik link di bio ye , senang terus ws kami je 😉 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE
.
.
Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar ni di UiTM PUNCAK ALAM dan kawasan PUNCAK ALAM sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq .
.
Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊
.
.
#uitm #palam #uitmdihatimu #fspu #fssr #mdsterciduk #uitmpalam #puncakalam #puncakalamfooddelivery #puncakalamvendor #uitmpalamstudent #selangor #doorgiftselangor #fooddeliveryselangor #hantaranselangor #bandarpuncakalam #copertojarpuncakalam #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarpuncakalam

OPEN ORDER FOR COD AS STATED ABOVE . . Okay guys, saya nak inform starting from today kami OPEN ORDER untuk delivery #CopertoJar  ni di UiTM PUNCAK ALAM dan kawasan PUNCAK ALAM sahaja ye 😊 nanti ape ape info ttg delivery saya akan post di ig ni ye 🤗 Tq . . Klik link di bio utk order dengan pantas 😊😊 . . #uitm  #palam  #uitmdihatimu  #fspu  #fssr  #mdsterciduk  #uitmpalam  #puncakalam  #puncakalamfooddelivery  #puncakalamvendor  #uitmpalamstudent  #selangor  #doorgiftselangor  #fooddeliveryselangor  #hantaranselangor  #bandarpuncakalam  #copertojarpuncakalam  #chocojar  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarmalaysia  #chocojarpuncakalam 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

" TAK SANGKA MASIH RANGUP "
.
.
Tengokk customer kami pun tak percaya Mini Coco Crunch dan Cornflakes dalam #CopertoJar ni masih kekal rangup dan crunchy walaupun dah bercampur dengan limpahan coklat tau 😍
.
.
Kalau teringin nak rasa, boleh klik link di bio ye 😋
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

" TAK SANGKA MASIH RANGUP " . . Tengokk customer kami pun tak percaya Mini Coco Crunch dan Cornflakes dalam #CopertoJar  ni masih kekal rangup dan crunchy walaupun dah bercampur dengan limpahan coklat tau 😍 . . Kalau teringin nak rasa, boleh klik link di bio ye 😋 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood #kuantanfooddeliveryservice

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood  #kuantanfooddeliveryservice 

" COPERTOJAR CRUNCHY, DAH KETAGIH "
.
.
Alhamdulillah , mmg tak tipu setakat ni customer yg dah try #CopertoJar ni mmg dah ketagih . Bukan senang tau nak ketagih dgn makanan yg ada coklat , sbb mostly coklat ni buat kita cepat muak . Tapi jangan risau , #CopertoJar ni kami gunakan coklat yg tak cepat muak . Jadi you guys boleh makan #CopertoJar dengan senang hati 😋
.
.
Kalau korg taknak terlepas slot COD seterusnya , boleh terus klik link di bio utk order okay ?😉
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfooddeliveryservice #FeedbackCopertoJar

" COPERTOJAR CRUNCHY, DAH KETAGIH " . . Alhamdulillah , mmg tak tipu setakat ni customer yg dah try #CopertoJar  ni mmg dah ketagih . Bukan senang tau nak ketagih dgn makanan yg ada coklat , sbb mostly coklat ni buat kita cepat muak . Tapi jangan risau , #CopertoJar  ni kami gunakan coklat yg tak cepat muak . Jadi you guys boleh makan #CopertoJar  dengan senang hati 😋 . . Kalau korg taknak terlepas slot COD seterusnya , boleh terus klik link di bio utk order okay ?😉 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfooddeliveryservice  #FeedbackCopertoJar 

" SEDAP GILAAAA, COCO CRUNCH CRUNCHY DAN TAK LEMAU "
.
.
Sorg lagi #CopertoJar Lover dah jatuh cinta dengan #CopertoJar ni . Kami dah kata dah #CopertoJar ni lain dari yang lain . Kebanyakan choco jar cepat lemau sbb diorg guna bubble rice as main ingredient. InsyAllah #CopertoJar ni akan maintain crunchy bila korg makan . Unless korg biarkan tak bertutup lebih dari satu jam , memang akan lemau lah 😂
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfooddeliveryservice #FeedbackCopertoJar

" SEDAP GILAAAA, COCO CRUNCH CRUNCHY DAN TAK LEMAU " . . Sorg lagi #CopertoJar  Lover dah jatuh cinta dengan #CopertoJar  ni . Kami dah kata dah #CopertoJar  ni lain dari yang lain . Kebanyakan choco jar cepat lemau sbb diorg guna bubble rice as main ingredient. InsyAllah #CopertoJar  ni akan maintain crunchy bila korg makan . Unless korg biarkan tak bertutup lebih dari satu jam , memang akan lemau lah 😂 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfooddeliveryservice  #FeedbackCopertoJar 

" SEDAP SAMPAI TAK TERKATA ADIK NI " .
.
Alhamdulillah sekarang #CopertoJar dah terima banyak positive feedback drpd customer2 yang dah cuba #CopertoJar berhantu ni 😍 setakat ni feedback semua okay , dan tak banyak yg complain. Em kami yg jual ni pun terliur jugak tengok customer hantar video diorg makan #CopertoJar . Hehehe 😅
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfooddeliveryservice #FeedbackCopertoJar

" SEDAP SAMPAI TAK TERKATA ADIK NI " . . Alhamdulillah sekarang #CopertoJar  dah terima banyak positive feedback drpd customer2 yang dah cuba #CopertoJar  berhantu ni 😍 setakat ni feedback semua okay , dan tak banyak yg complain. Em kami yg jual ni pun terliur jugak tengok customer hantar video diorg makan #CopertoJar  . Hehehe 😅 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfooddeliveryservice  #FeedbackCopertoJar 

📌FAKTA YANG PERLU ANDA KETAHUI ⁉️📌
.
.
Susu ataupun minuman yang berasaskan susu dapat menjadi pembekal protein yg sihat utk tubuh badan serta dapat mengenyangkan perut utk sementara waktu. Selain daripada susu, coklat juga menjadi sumber pembekal tenaga segera yang berkesan kerana coklat dapat membekalkan karbohidrat walaupun tidak setanding susu
.
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

📌FAKTA YANG PERLU ANDA KETAHUI ⁉️📌 . . Susu ataupun minuman yang berasaskan susu dapat menjadi pembekal protein yg sihat utk tubuh badan serta dapat mengenyangkan perut utk sementara waktu. Selain daripada susu, coklat juga menjadi sumber pembekal tenaga segera yang berkesan kerana coklat dapat membekalkan karbohidrat walaupun tidak setanding susu . . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

" BARU JE LEPAS COD DENGAN AGENT , COPERTOJAR DAH TINGGAL SEPARUH " .
.
Ni sharing daripada salah sorg customer #CopertoJar , baru je dapat #CopertoJar daripada agent , sedar tak sedar #CopertoJar dah tinggal separuh dah 😂 hebat betul penangan #CopertoJar ni , sampai dia mampu habiskan separuh balang #CopertoJar ni kat situ jugak 😅 bukan balang kecik tau tapi BALANG BESAR 🤗😋
.
.
Em mesti korg tertanya tanya kan sedap sangat ke #CopertoJar ni sampai feedback customer sampai mcm ni sekali ?
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #FeedbackCopertoJar

" BARU JE LEPAS COD DENGAN AGENT , COPERTOJAR DAH TINGGAL SEPARUH " . . Ni sharing daripada salah sorg customer #CopertoJar  , baru je dapat #CopertoJar  daripada agent , sedar tak sedar #CopertoJar  dah tinggal separuh dah 😂 hebat betul penangan #CopertoJar  ni , sampai dia mampu habiskan separuh balang #CopertoJar  ni kat situ jugak 😅 bukan balang kecik tau tapi BALANG BESAR 🤗😋 . . Em mesti korg tertanya tanya kan sedap sangat ke #CopertoJar  ni sampai feedback customer sampai mcm ni sekali ? . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #FeedbackCopertoJar 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

COPERTOJAR NEW LOOK .
.
Fyi, #CopertoJar ni menggunakan Mini coco crunch dan Cornflakes as main ingredients. So ape salahnya kalau kita nak tukar selera sekali sekala kan ?🤗 dah selalu sangat makan choco jar version bubble rice. And now #CopertoJar dah berwajah baru dan sangat exclusive. In shaa Allah rasa dia pun padu macam rupa dia ! 😏
.
.
Kalau nak try beli , boleh terus klik link di bio okay ? 😋
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

COPERTOJAR NEW LOOK . . Fyi, #CopertoJar  ni menggunakan Mini coco crunch dan Cornflakes as main ingredients. So ape salahnya kalau kita nak tukar selera sekali sekala kan ?🤗 dah selalu sangat makan choco jar version bubble rice. And now #CopertoJar  dah berwajah baru dan sangat exclusive. In shaa Allah rasa dia pun padu macam rupa dia ! 😏 . . Kalau nak try beli , boleh terus klik link di bio okay ? 😋 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah , sekarang #CopertoJar dah ade official sticker 😍 so lepas ni takde lah nampak balang #CopertoJar ni kosong je kan ? In shaa Allah lepas ni if you guys beli #CopertoJar ni , korg akan dapat our new look #CopertoJar 🔥😋😍 untuk pengetahuan you guys, #CopertoJar ni dah launch dari bulan 3 haritu dah , dan Alhamdulillah dapat sambutan yang WOW GILAA 😋. Kalau you guys nak tahu ape yang wow sangat tu , boleh try satu balang dulu .😊
.
.
Kalau you guys nak order , boleh terus klik link di bio okay ?😉
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah , sekarang #CopertoJar  dah ade official sticker 😍 so lepas ni takde lah nampak balang #CopertoJar  ni kosong je kan ? In shaa Allah lepas ni if you guys beli #CopertoJar  ni , korg akan dapat our new look #CopertoJar  🔥😋😍 untuk pengetahuan you guys, #CopertoJar  ni dah launch dari bulan 3 haritu dah , dan Alhamdulillah dapat sambutan yang WOW GILAA 😋. Kalau you guys nak tahu ape yang wow sangat tu , boleh try satu balang dulu .😊 . . Kalau you guys nak order , boleh terus klik link di bio okay ?😉 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

" SEDAP, MUMMY PUN SUKA ! "
.
.
Alhamdulillah , peminat #CopertoJar ni bukan je kanak2 dan orang2 muda je . Ibu bapa pun tak terkecuali dah terkena penangan #CopertoJar , super special chocojar ni 😂 yang pasti jaranglah customer tak puas hati dengan hero kita ni 🤗
.
.
Kalau you guys nak try beli dan rasa sendiri, boleh terus klik link di bio okay ?😉
.
.
 #CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #kuantanfood

" SEDAP, MUMMY PUN SUKA ! " . . Alhamdulillah , peminat #CopertoJar  ni bukan je kanak2 dan orang2 muda je . Ibu bapa pun tak terkecuali dah terkena penangan #CopertoJar  , super special chocojar ni 😂 yang pasti jaranglah customer tak puas hati dengan hero kita ni 🤗 . . Kalau you guys nak try beli dan rasa sendiri, boleh terus klik link di bio okay ?😉 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #kuantanfood 

" MEMANG SEDAP SANGAT, TAK MENYESAL BELI 2 BALANG " .
.
Ni feedback salah sorg customer yang dah cuba #CopertoJar ni, katanya coco crunch dan cornflakes dalam tu still crunchy dan coklat yang kami gunakan tak berketul-ketul 🤗 dia siap kata #CopertoJar ni PERFECT lagi. Nampaknya customer kami ni mmg dah JATUH HATI dgn #CopertoJar 😍
.
Kalau nak try beli boleh terus klik link di bio okay ?😉
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam #FeedbackCopertoJar

" MEMANG SEDAP SANGAT, TAK MENYESAL BELI 2 BALANG " . . Ni feedback salah sorg customer yang dah cuba #CopertoJar  ni, katanya coco crunch dan cornflakes dalam tu still crunchy dan coklat yang kami gunakan tak berketul-ketul 🤗 dia siap kata #CopertoJar  ni PERFECT lagi. Nampaknya customer kami ni mmg dah JATUH HATI dgn #CopertoJar  😍 . Kalau nak try beli boleh terus klik link di bio okay ?😉 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam  #FeedbackCopertoJar 

Our happy customer with our lovely ladyboss @blessinghunter94 dan tak lupa juga hero kita #CopertoJar 😍 , ramai dah try #CopertoJar ni dan ramai yang JATUH CINTA 😍😍 even mereka ni ade sejarah tak berapa berkenan sangat dgn Chocojar sebelum ni 😊 tapi Alhamdulillah #CopertoJar dapat memenuhi citarasa tekak mereka ni 🤗
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

Our happy customer with our lovely ladyboss @blessinghunter94  dan tak lupa juga hero kita #CopertoJar  😍 , ramai dah try #CopertoJar  ni dan ramai yang JATUH CINTA 😍😍 even mereka ni ade sejarah tak berapa berkenan sangat dgn Chocojar sebelum ni 😊 tapi Alhamdulillah #CopertoJar  dapat memenuhi citarasa tekak mereka ni 🤗 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

Haa mesti you guys nak tahu , betul ke #CopertoJar ni ada banyak choc kan? Kita takyah cakap banyak , you guys tengok sendiri lah feedback customer ni 😅 Choc dalam #CopertoJar ni memang cukup untuk satu balang tu , takde nya nak kata kami ni kedekut choc. Yang tak cukupnya kalau korg beli satu je 😂 confirm menyesal 😋
.
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

Haa mesti you guys nak tahu , betul ke #CopertoJar  ni ada banyak choc kan? Kita takyah cakap banyak , you guys tengok sendiri lah feedback customer ni 😅 Choc dalam #CopertoJar  ni memang cukup untuk satu balang tu , takde nya nak kata kami ni kedekut choc. Yang tak cukupnya kalau korg beli satu je 😂 confirm menyesal 😋 . . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakalam

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakalam 

.
.
🔥COPERTO JAR🔥
.
.
📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka )
📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal )
📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan )
📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau )
📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋
.
.
‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️
BALANG KECIL = RM13 
BALANG BESAR = RM26
.
p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍
.
.
#CopertoJar #copertosquads #chocojarcoperto #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #chocojarkuantanmurah #copertojaruitmpuncakala

. . 🔥COPERTO JAR🔥 . . 📌Tahan selama SEBULAN SAHAJA ( selepas penutup dibuka ) 📌Menggunakan CHOC BERLY'S PREMIUM ( so memang takkan muak sbb choc mahal ) 📌Choc BANYAK dan SENTIASA CAIR ( tak perlu panaskan ) 📌Menggunakan MINI COCO CRUNCH & CORNFLAKES ( bukan bubble rice yg selalu org jual tau ) 📌DIJAMIN CRISPY & CRUNCHY 😋 . . ‼️HARGA TAK TERMASUK COD‼️ BALANG KECIL = RM13 BALANG BESAR = RM26 . p/s : orang yang tak suka choc pun , insyAllah akan suka😍 . . #CopertoJar  #copertosquads  #chocojarcoperto  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #chocojarkuantanmurah  #copertojaruitmpuncakala 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam 

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗
.
.
#Copertojar #copertosquads #copertolovers #coperto #chocojar #chocpremium #copertomalaysia #copertojarmurah #chocojarmurah #chocojarketagih #chocojarviral #copertojarketagih #chocojarsedap #chocojarcod #copertojarkuantan #copertojarpuncakalam #copertojarbatu12 #copertojarbalok #copertojarsgsoi #copertojaruiakuantan #copertojaruitmpuncakalam

Alhamdulillah 😊 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM mulai harini kami akan mulakan bisnes kami sbg agent #Copertojar  dan kami ada menyediakan servis COD di kawasan tertentu . Hope you guys keep supporting us 😍 So stay tuned guys! 🤗 . . #Copertojar  #copertosquads  #copertolovers  #coperto  #chocojar  #chocpremium  #copertomalaysia  #copertojarmurah  #chocojarmurah  #chocojarketagih  #chocojarviral  #copertojarketagih  #chocojarsedap  #chocojarcod  #copertojarkuantan  #copertojarpuncakalam  #copertojarbatu12  #copertojarbalok  #copertojarsgsoi  #copertojaruiakuantan  #copertojaruitmpuncakalam