#feedbackcustomerfarahzulaiman Instagram Stories

92 Stories

Top Stories

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.
Nak custom made case phone dengan picture orang tersayang πŸ˜‰πŸ™ˆ ??
Hahhhhh boleh sangat tau .
Confirm korang puas hati 😍 .
.
Rindu orang tersayang, boleh je tengok case phone itu hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#CasingMurah #SoftCase #GlassCase #DesignMyCase #DesignYourCase #YourOwnCase #KpopCase #kpopPhoneCase #CasingKpop #CustomMade #CasingDiy #DiyCasing #DiyPhoneCase #CasingPrinting #kwonjiyong #love #politeknik #uitm #ukm #usm #ariani #shawlpublika #holiday #travel #kurungmoden #kerjakahwin #kekasih #boyfriend #casecasingfarahzulaiman

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Nak custom made case phone dengan picture orang tersayang πŸ˜‰πŸ™ˆ ?? Hahhhhh boleh sangat tau . Confirm korang puas hati 😍 . . Rindu orang tersayang, boleh je tengok case phone itu hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #CasingMurah  #SoftCase  #GlassCase  #DesignMyCase  #DesignYourCase  #YourOwnCase  #KpopCase  #kpopPhoneCase  #CasingKpop  #CustomMade  #CasingDiy  #DiyCasing  #DiyPhoneCase  #CasingPrinting  #kwonjiyong  #love  #politeknik  #uitm  #ukm  #usm  #ariani  #shawlpublika  #holiday  #travel  #kurungmoden  #kerjakahwin  #kekasih  #boyfriend  #casecasingfarahzulaiman 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah...
Tq my lovely customer 😘😘😘
Tq sebab percayakan Farah & puas hati dengan koleksi CikFarah ZulAiman...
Luv u dear 😍😍 .
Banyak kali dah repeat order πŸ˜‰πŸ˜
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman
#love #you # #sayajual #setcombo #jumpsuit #halfcardigan #shawl

Alhamdulillah... Tq my lovely customer 😘😘😘 Tq sebab percayakan Farah & puas hati dengan koleksi CikFarah ZulAiman... Luv u dear 😍😍 . Banyak kali dah repeat order πŸ˜‰πŸ˜ 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #love  #you  # #sayajual  #setcombo  #jumpsuit  #halfcardigan  #shawl 

Hello June ...
😊😊😊😍😍😍
Stay strong & new target πŸ’ͺ
.
#mylife #hellojune #nevergiveup 
#lovestory #themonth #love #feedbackcustomerfarahzulaiman

Hello June ... 😊😊😊😍😍😍 Stay strong & new target πŸ’ͺ . #mylife  #hellojune  #nevergiveup  #lovestory  #themonth  #love  #feedbackcustomerfarahzulaiman 

Shawl Lana & Bawal Jasmine ..
Semua cantik2 tau...nak suai padan utk baju raya pun boleh...😍😍😍
Harga murah2 je kita bagi...πŸ˜‰
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #shawllana #bawaljasmine #bawal #shawl #murahmurah #sayajual #bazzarpaknil

Shawl Lana & Bawal Jasmine .. Semua cantik2 tau...nak suai padan utk baju raya pun boleh...😍😍😍 Harga murah2 je kita bagi...πŸ˜‰ . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #shawllana  #bawaljasmine  #bawal  #shawl  #murahmurah  #sayajual  #bazzarpaknil 

Thank you my lovely customer😘😘😘
Customer kita ni beli Mini Cardigan..
.
Harga murah2 je...yg pasti, harga mampu milik..πŸ˜‰πŸ˜Š
Nak hadiahkan untuk yg tersayang???
.
Mesti lah boleh...kejutan untuk si dia..
Confirm bertambah sayang πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #minicardigan #cantik #murah #cardigan #bazzarpaknil

Thank you my lovely customer😘😘😘 Customer kita ni beli Mini Cardigan.. . Harga murah2 je...yg pasti, harga mampu milik..πŸ˜‰πŸ˜Š Nak hadiahkan untuk yg tersayang??? . Mesti lah boleh...kejutan untuk si dia.. Confirm bertambah sayang πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #minicardigan  #cantik  #murah  #cardigan  #bazzarpaknil 

Alhamdulillah customer puas hati sangat dengan Mini Fan ni...
Laju katanya...x panas dah...senang sangat..boleh bawa ke mana2..😍
.
Tq my lovely customer 😘😘😘.
.
#sayajual #minifan #murah #kipasmini #kipasusb #feedbackcustomerfarahzulaiman

Alhamdulillah customer puas hati sangat dengan Mini Fan ni... Laju katanya...x panas dah...senang sangat..boleh bawa ke mana2..😍 . Tq my lovely customer 😘😘😘. . #sayajual  #minifan  #murah  #kipasmini  #kipasusb  #feedbackcustomerfarahzulaiman 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah in Bikhasha cream 😍😍😍 .
Sweet je 😘 .
.
.

Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik sangat customer Farah in Bikhasha cream 😍😍😍 . Sweet je 😘 . . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Recent Stories

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.
Nak custom made case phone dengan picture orang tersayang πŸ˜‰πŸ™ˆ ??
Hahhhhh boleh sangat tau .
Confirm korang puas hati 😍 .
.
Rindu orang tersayang, boleh je tengok case phone itu hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#CasingMurah #SoftCase #GlassCase #DesignMyCase #DesignYourCase #YourOwnCase #KpopCase #kpopPhoneCase #CasingKpop #CustomMade #CasingDiy #DiyCasing #DiyPhoneCase #CasingPrinting #kwonjiyong #love #politeknik #uitm #ukm #usm #ariani #shawlpublika #holiday #travel #kurungmoden #kerjakahwin #kekasih #boyfriend #casecasingfarahzulaiman

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Nak custom made case phone dengan picture orang tersayang πŸ˜‰πŸ™ˆ ?? Hahhhhh boleh sangat tau . Confirm korang puas hati 😍 . . Rindu orang tersayang, boleh je tengok case phone itu hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #CasingMurah  #SoftCase  #GlassCase  #DesignMyCase  #DesignYourCase  #YourOwnCase  #KpopCase  #kpopPhoneCase  #CasingKpop  #CustomMade  #CasingDiy  #DiyCasing  #DiyPhoneCase  #CasingPrinting  #kwonjiyong  #love  #politeknik  #uitm  #ukm  #usm  #ariani  #shawlpublika  #holiday  #travel  #kurungmoden  #kerjakahwin  #kekasih  #boyfriend  #casecasingfarahzulaiman 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.
Cantik katanya 😍 .
Jom custom made case phone korang sekarang πŸ’ž .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#CasingMurah #SoftCase #GlassCase #DesignMyCase #DesignYourCase #YourOwnCase #KpopCase #kpopPhoneCase #CasingKpop #CustomMade #CasingDiy #DiyCasing #DiyPhoneCase #CasingPrinting #kwonjiyong #love #politeknik #uitm #ukm #usm #ariani #shawlpublika #holiday #travel #kurungmoden #kerjakahwin #liverpool #youllneverwalkalone #casecasingfarahzulaiman

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik katanya 😍 . Jom custom made case phone korang sekarang πŸ’ž . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #CasingMurah  #SoftCase  #GlassCase  #DesignMyCase  #DesignYourCase  #YourOwnCase  #KpopCase  #kpopPhoneCase  #CasingKpop  #CustomMade  #CasingDiy  #DiyCasing  #DiyPhoneCase  #CasingPrinting  #kwonjiyong  #love  #politeknik  #uitm  #ukm  #usm  #ariani  #shawlpublika  #holiday  #travel  #kurungmoden  #kerjakahwin  #liverpool  #youllneverwalkalone  #casecasingfarahzulaiman 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.
Berbaloi tau beli kain saree ini .
Sebab apa ???
Sebab korang dapat 6 meter kain saree 😍 .
.
Boleh jahit 2 pasang baju βž• 1 skirt 🀩🀩🀩 .
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman 
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #love #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #ootd #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree  #kurungmoden #ariani
#shawlpublika

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Berbaloi tau beli kain saree ini . Sebab apa ??? Sebab korang dapat 6 meter kain saree 😍 . . Boleh jahit 2 pasang baju βž• 1 skirt 🀩🀩🀩 . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #love  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #ootd  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #kurungmoden  #ariani  #shawlpublika 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.
Whatsapp Farah 0195924813 sekarang .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #leeyanaraya2019 #h2rtw #h2rtwraya2019 #leeyanarahman  #teammy1pshopper #TOP1psletopsleeyanarahman
#officialpersonalshopperletops #piranhaletops #jubah #kerjakahwin #kurungmoden #dress #uitm #um #unimas #upnm #ukm #bajukurung #jubahmuslimah #bridesmaid #minaz #elrahexclusive #love #shawlpublika #bajuraya #modvier #bajumelayu #cekakmusang #telukbelanga

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan baju letopppsss dari @leeyanarahman.co  😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Boleh la melaram Raya ini dengan kasut baru 😍 .
Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#shoes #kasut #kasutcantik #kasutdinner #kasutraya #womenshoes #weddingshoes #nike #adidas #jimmychoo #wedges #wedgesmurah #heels #kasutsarung #flatshoes #love #politeknik #uitm #ukm #usm #unimas #ariani #shawlpublika #kasutperempuan #holiday #travel #highheels #bridesmaids #fabianoricco

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Boleh la melaram Raya ini dengan kasut baru 😍 . Jom order sekarang, sempat lagi kalau nak pakai untuk Raya 🀩 . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #shoes  #kasut  #kasutcantik  #kasutdinner  #kasutraya  #womenshoes  #weddingshoes  #nike  #adidas  #jimmychoo  #wedges  #wedgesmurah  #heels  #kasutsarung  #flatshoes  #love  #politeknik  #uitm  #ukm  #usm  #unimas  #ariani  #shawlpublika  #kasutperempuan  #holiday  #travel  #highheels  #bridesmaids  #fabianoricco 

Alhamdulillah .
#BAkini2.0 dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
Thank you my lovely customer .
.
.
.
Ramai yang happy dan puas hati bila dapat #BAkini ini tau 😘 .
Jom grab sekarang .
Confirm korang happy dan puas hati 😍 .
.
.
Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#BAlovers #bellaammara #teamPowerBASA  #bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #muslimahswimwear #bajurenangwanita  #bajurenang #swimmingsuits #waterpark #maldives #pulaulangkawi #bali #kelasrenang #travel #holiday #vacation #beach #uitm #ukm #usm #unimas #love #shawlpublika #ariani #elrahexclusive

Alhamdulillah . #BAkini2 .0 dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . Thank you my lovely customer . . . . Ramai yang happy dan puas hati bila dapat #BAkini  ini tau 😘 . Jom grab sekarang . Confirm korang happy dan puas hati 😍 . . . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BAlovers  #bellaammara  #teamPowerBASA  #bajurenangmuslimah  #bajumandimuslimah  #swimming  #muslimahswimwear  #bajurenangwanita  #bajurenang  #swimmingsuits  #waterpark  #maldives  #pulaulangkawi  #bali  #kelasrenang  #travel  #holiday  #vacation  #beach  #uitm  #ukm  #usm  #unimas  #love  #shawlpublika  #ariani  #elrahexclusive 

Alhamdulillah... #BAimondsScarf dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
.
.
.
.
Customer Farah repeat beli 4 helai lagi #BAimondsScarf !!!! 😍 .
Sebab dia suka sangat dengan #BAimondsScarf yang Simple but Exclusive πŸ’• .
.
Korang tak nak ke ?? .
Jangan lambat2, nanti nangis tepi bucu katil pula πŸ˜‰ .
.
.
So jom grab sekarang .
Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#bellaamaralovers #BAlovers 
#BAimondsKurung #BAimonds #bellaammara #teamPowerBASA #bajukurung #scarf #blingbling #tudungsarung  #bajuraya #dress #uitm #uum #um #radiausite #losravelda #love #shawlpublika #ariani #calaqisya #jubahsouq #elrahexclusive #bellaammarashahalam #jubahblingbling #bajukurungmoden #kurungblingbling

Alhamdulillah... #BAimondsScarf  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . . . . . Customer Farah repeat beli 4 helai lagi #BAimondsScarf  !!!! 😍 . Sebab dia suka sangat dengan #BAimondsScarf  yang Simple but Exclusive πŸ’• . . Korang tak nak ke ?? . Jangan lambat2, nanti nangis tepi bucu katil pula πŸ˜‰ . . . So jom grab sekarang . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaamaralovers  #BAlovers  #BAimondsKurung  #BAimonds  #bellaammara  #teamPowerBASA  #bajukurung  #scarf  #blingbling  #tudungsarung  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #radiausite  #losravelda  #love  #shawlpublika  #ariani  #calaqisya  #jubahsouq  #elrahexclusive  #bellaammarashahalam  #jubahblingbling  #bajukurungmoden  #kurungblingbling 

Selamat petang #BAlovers πŸ’• .
Baru ada masa nak update #feedbackcustomer yang beli #BAimondsScarf yang super letoppppsssss ini πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.

Alhamdulillah... #BAimondsScarf dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
.
.
.
.
Ramai dah grab #BAimondsScarf ini tau .
Tengok itu,siap kawan2 pun nak beli tau .

Korang tak nak ke ?? .
Jangan lambat2, nanti nangis tepi bucu katil pula πŸ˜‰ .
.
.
So jom grab sekarang .
Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#bellaamaralovers 
#BAimondsKurung #BAimonds #bellaammara #teamPowerBASA #bajukurung #scarf #blingbling #tudungsarung  #bajuraya #dress #uitm #uum #um #radiausite #losravelda #love #shawlpublika #ariani #calaqisya #jubahsouq #elrahexclusive #bellaammarashahalam #jubahblingbling #bajukurungmoden #kurungblingbling

Selamat petang #BAlovers  πŸ’• . Baru ada masa nak update #feedbackcustomer  yang beli #BAimondsScarf  yang super letoppppsssss ini πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . . Alhamdulillah... #BAimondsScarf  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . . . . . Ramai dah grab #BAimondsScarf  ini tau . Tengok itu,siap kawan2 pun nak beli tau . Korang tak nak ke ?? . Jangan lambat2, nanti nangis tepi bucu katil pula πŸ˜‰ . . . So jom grab sekarang . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaamaralovers  #BAimondsKurung  #BAimonds  #bellaammara  #teamPowerBASA  #bajukurung  #scarf  #blingbling  #tudungsarung  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #radiausite  #losravelda  #love  #shawlpublika  #ariani  #calaqisya  #jubahsouq  #elrahexclusive  #bellaammarashahalam  #jubahblingbling  #bajukurungmoden  #kurungblingbling 

Alhamdulillah... #RabeccaDress dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
.
.
.
.
Ramai dah grab Rabecca Dress ini tau .
Simple but Exclusive πŸ’• .
Korang tak nak ke???
Sekarang ini ada sale tau RM84 sahaja exclude service charge & postage .
.
.
So jom grab sekarang .
Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#bellaammara #RabeccaJubah #bellaraya2018 #basicjubah #love #elrahexclusive #baju #teampowerBASA #jubah #bajukurung #kurung #dress #ukm #uitm #usm #upnm #leeyanarahman #rinasalleh #love #minaz #minimalace #bellaammaralovers #BAlovers #lokalah #jubahplain #jubahmurah #jubahmuslimah

Alhamdulillah... #RabeccaDress  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . . . . . Ramai dah grab Rabecca Dress ini tau . Simple but Exclusive πŸ’• . Korang tak nak ke??? Sekarang ini ada sale tau RM84 sahaja exclude service charge & postage . . . So jom grab sekarang . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaammara  #RabeccaJubah  #bellaraya2018  #basicjubah  #love  #elrahexclusive  #baju  #teampowerBASA  #jubah  #bajukurung  #kurung  #dress  #ukm  #uitm  #usm  #upnm  #leeyanarahman  #rinasalleh  #love  #minaz  #minimalace  #bellaammaralovers  #BAlovers  #lokalah  #jubahplain  #jubahmurah  #jubahmuslimah 

Alhamdulillah... #BellaBasicJubah dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
.
.
.
.
Ramai dah grab Bella Basic Jubah tau .
 Less is more πŸ’• .
Korang tak nak ke??? Sekarang ini ada sale tau RM80 sahaja exclude service charge & postage .
.
.
So jom grab sekarang .
Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#bellaammara  #bellaraya2018 #basicjubah #love #elrahexclusive #baju #teampowerBASA #jubah #bajukurung #kurung #dress #ukm #uitm #usm #upnm #leeyanarahman #rinasalleh #love #minaz #minimalace #bellaammaralovers #BAlovers #lokalah #jubahplain #jubahmurah #jubahmuslimah

Alhamdulillah... #BellaBasicJubah  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . . . . . Ramai dah grab Bella Basic Jubah tau . Less is more πŸ’• . Korang tak nak ke??? Sekarang ini ada sale tau RM80 sahaja exclude service charge & postage . . . So jom grab sekarang . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaammara  #bellaraya2018  #basicjubah  #love  #elrahexclusive  #baju  #teampowerBASA  #jubah  #bajukurung  #kurung  #dress  #ukm  #uitm  #usm  #upnm  #leeyanarahman  #rinasalleh  #love  #minaz  #minimalace  #bellaammaralovers  #BAlovers  #lokalah  #jubahplain  #jubahmurah  #jubahmuslimah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah in Crepe Silk Saree 😍😍😍 .
.
.

Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik sangat customer Farah in Crepe Silk Saree 😍😍😍 . . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah in Crepe Silk Saree 😍😍😍 .
.
.

Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik sangat customer Farah in Crepe Silk Saree 😍😍😍 . . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Comel sangat sedondon anak customer Farah in Bikhasha green 😍😍😍 .
Jimat sangat tau . Beli sepasang kain 6 meter dapat 3 pasang baju untuk anak 😘 .
.
.

Comel ke Comelllll sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Comel sangat sedondon anak customer Farah in Bikhasha green 😍😍😍 . Jimat sangat tau . Beli sepasang kain 6 meter dapat 3 pasang baju untuk anak 😘 . . . Comel ke Comelllll sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah in Deepshika black 😍😍😍 .
Kreatif sangat ini 😘 .
.
.

Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik sangat customer Farah in Deepshika black 😍😍😍 . Kreatif sangat ini 😘 . . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah in Bikhasha cream 😍😍😍 .
Sweet je 😘 .
.
.

Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#sareesstationangels
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection #sareemurah
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree #silksaree #crepesaree 
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Cantik sangat customer Farah in Bikhasha cream 😍😍😍 . Sweet je 😘 . . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #sareesstationangels  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #sareemurah  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #silksaree  #crepesaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Customer Farah yang Comel ini mengayakan #HauteBelleKurung di Hari Raya 😍 .
.
.

Selesa sangat . Tak perlu iron pun katanya 😘😘😘 .
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman 
#BAlovers #bellaammaralovers #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #kurung  #jubahlace #bajuraya #dress #uitm #minaz #leeyanarahman #rinasalleh #radiausite #sugarscarf #love #ariani #calaqisya #jubahsouq #elrahexclusive #fattzura #TeamPowerBA #minimalace #wedding
#PastelPatelsCollections for #BellaRaya2018

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Customer Farah yang Comel ini mengayakan #HauteBelleKurung  di Hari Raya 😍 . . . Selesa sangat . Tak perlu iron pun katanya 😘😘😘 . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BAlovers  #bellaammaralovers  #bellaammara  #jubah  #teamPowerBASA  #bajukurung  #kurung  #jubahlace  #bajuraya  #dress  #uitm  #minaz  #leeyanarahman  #rinasalleh  #radiausite  #sugarscarf  #love  #ariani  #calaqisya  #jubahsouq  #elrahexclusive  #fattzura  #TeamPowerBA  #minimalace  #wedding  #PastelPatelsCollections  for #BellaRaya2018 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Customer Farah  yang Cantikkkkkk ini mengayakan #KareenaShawl di hari Raya 😍 .
.
.

Cantik sangat katanya 😘😘😘 .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#ShawlKareena #Shawl #wideshawl #shawllabuh #shawlmanik #princess #innermanik #innerdiamond #tudung #manikmanik #sayajualshawl #uitm #utm #usm #unitar #unimas #tudungraya #bajukurungmoden #crown #manik #diamond #bellaammara #teampowerBASA #innerdiamond #love #Blingbling

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Customer Farah yang Cantikkkkkk ini mengayakan #KareenaShawl  di hari Raya 😍 . . . Cantik sangat katanya 😘😘😘 . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #ShawlKareena  #Shawl  #wideshawl  #shawllabuh  #shawlmanik  #princess  #innermanik  #innerdiamond  #tudung  #manikmanik  #sayajualshawl  #uitm  #utm  #usm  #unitar  #unimas  #tudungraya  #bajukurungmoden  #crown  #manik  #diamond  #bellaammara  #teampowerBASA  #innerdiamond  #love  #Blingbling 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Customer Farah yang Cantikkkkkk ini mengayakan #KareenaShawl di hari Raya 😍 .
.
Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? .
.
.
.
.

p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#ShawlKareena #Shawl #wideshawl #shawllabuh #shawlmanik #princess #innermanik #innerdiamond #tudung #manikmanik #sayajualshawl #uitm #utm #usm #unitar #unimas #tudungraya #bajukurungmoden #crown #manik #diamond #bellaammara #teampowerBASA #innerdiamond #love #Blingbling

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Customer Farah yang Cantikkkkkk ini mengayakan #KareenaShawl  di hari Raya 😍 . . Cantik ke Cantikkkkkkkk sangatttttt ????? . . . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #ShawlKareena  #Shawl  #wideshawl  #shawllabuh  #shawlmanik  #princess  #innermanik  #innerdiamond  #tudung  #manikmanik  #sayajualshawl  #uitm  #utm  #usm  #unitar  #unimas  #tudungraya  #bajukurungmoden  #crown  #manik  #diamond  #bellaammara  #teampowerBASA  #innerdiamond  #love  #Blingbling 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Customer Farah happy dan suka sangat dengan material #BAimondsKurung ini tau 😍 .
.
.

Korang tak nak grab #BAimondKurung yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? .
Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 .
.
Bukan itu je, nampak tak material #glitter #blingbling kat baju kurung itu ???? .
Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 .
.
. 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box .
.
.

Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 .
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #BAlovers #bellaammaralovers #BAimondkurung #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #kurung #jubahmuslimah #raya #bajuraya #dress #uitm #uum #um #sugarscarf #love  #shawlpublika #ariani #usm #bellaammarashahalam #jubahblingbling #bajukurungmoden #kurungblingbling

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Customer Farah happy dan suka sangat dengan material #BAimondsKurung  ini tau 😍 . . . Korang tak nak grab #BAimondKurung  yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? . Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 . . Bukan itu je, nampak tak material #glitter  #blingbling  kat baju kurung itu ???? . Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 . . . 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box . . . Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BAlovers  #bellaammaralovers  #BAimondkurung  #bellaammara  #jubah  #teamPowerBASA  #bajukurung  #kurung  #jubahmuslimah  #raya  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #sugarscarf  #love  #shawlpublika  #ariani  #usm  #bellaammarashahalam  #jubahblingbling  #bajukurungmoden  #kurungblingbling 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Customer Farah ini dah grab banyak terus #KareenaShawl untuk pakai #Raya nanti 😍 .
.
.
Harus lah grab banyak sebab #KareenaShawl ini limited tau .
Bella Ammara keluarkan khas untuk #BellaRaya2018 sahaja .
.
.

Banyak warna yang dah SOLD OUT !!! .
Cepat-cepat whatsapp Farah 019-5924813 sekarang, kalau korang tak melepas shawl yang Meletopppppsssss dan Blingbling ini πŸ’‹ .
.
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman
#ShawlKareena #Shawl #wideshawl #shawllabuh #shawlmanik #princess #innermanik #innerdiamond #tudung #manikmanik #sayajualshawl #uitm #utm #usm #unitar #unimas #tudungraya #bajukurungmoden #crown #manik #diamond #bellaammara #teampowerBASA #innerdiamond #love #Blingbling

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Customer Farah ini dah grab banyak terus #KareenaShawl  untuk pakai #Raya  nanti 😍 . . . Harus lah grab banyak sebab #KareenaShawl  ini limited tau . Bella Ammara keluarkan khas untuk #BellaRaya2018  sahaja . . . Banyak warna yang dah SOLD OUT !!! . Cepat-cepat whatsapp Farah 019-5924813 sekarang, kalau korang tak melepas shawl yang Meletopppppsssss dan Blingbling ini πŸ’‹ . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #ShawlKareena  #Shawl  #wideshawl  #shawllabuh  #shawlmanik  #princess  #innermanik  #innerdiamond  #tudung  #manikmanik  #sayajualshawl  #uitm  #utm  #usm  #unitar  #unimas  #tudungraya  #bajukurungmoden  #crown  #manik  #diamond  #bellaammara  #teampowerBASA  #innerdiamond  #love  #Blingbling 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘 .

Happy customer Farah  dapat #BAimondsKurung yang superrrr letopssss ini ❀❀❀ .
Tengok lah itu, customer Farah ini siap buat video bila dah dapat #BAimondsKurung βž• free gift yang besttttt dan banyakkk sangatt itu 🎁🎁🎁 .
.
.
. 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box .
.
.

Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 .
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #BAlovers #bellaammaralovers #BAimondkurung #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #kurung #jubahmuslimah #raya #bajuraya #dress #uitm #uum #um #rinasalleh #radiausite #sugarscarf #losravelda #love  #shawlpublika #ariani #usm #bellaammarashahalam #jubahblingbling #bajukurungmoden #kurungblingbling

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘 . Happy customer Farah dapat #BAimondsKurung  yang superrrr letopssss ini ❀❀❀ . Tengok lah itu, customer Farah ini siap buat video bila dah dapat #BAimondsKurung  βž• free gift yang besttttt dan banyakkk sangatt itu 🎁🎁🎁 . . . . 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box . . . Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BAlovers  #bellaammaralovers  #BAimondkurung  #bellaammara  #jubah  #teamPowerBASA  #bajukurung  #kurung  #jubahmuslimah  #raya  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #rinasalleh  #radiausite  #sugarscarf  #losravelda  #love  #shawlpublika  #ariani  #usm  #bellaammarashahalam  #jubahblingbling  #bajukurungmoden  #kurungblingbling 

Nampak tak FREE GIFT 🎁🎁🎁 itu ???
.
.
🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box .
.

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Korang tak nak grab #BAimondKurung yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? .
Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 .
.
Bukan itu je, nampak tak material #glitter #blingbling kat baju kurung itu ???? .
Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 .
.
.
Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 .
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #BAlovers #bellaammaralovers #BAimondkurung #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #kurung #jubahmuslimah #raya #bajuraya #dress #uitm #uum #um #rinasalleh #radiausite #sugarscarf #losravelda #love  #shawlpublika #ariani #calaqisya #jubahsouq #elrahexclusive #usm

Nampak tak FREE GIFT 🎁🎁🎁 itu ??? . . 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box . . Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Korang tak nak grab #BAimondKurung  yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? . Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 . . Bukan itu je, nampak tak material #glitter  #blingbling  kat baju kurung itu ???? . Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 . . . Jom whatsapp Farah sekarang 019-5924813 . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BAlovers  #bellaammaralovers  #BAimondkurung  #bellaammara  #jubah  #teamPowerBASA  #bajukurung  #kurung  #jubahmuslimah  #raya  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #rinasalleh  #radiausite  #sugarscarf  #losravelda  #love  #shawlpublika  #ariani  #calaqisya  #jubahsouq  #elrahexclusive  #usm 

Alhamdulillah . #BAlovers Farah yang sorang ini dah grab #BAimondsKurung untuk Raya tahun ini tau 😘 .
.
Thank you my lovely customer 😘😘😘 .
.
.

Korang tak nak grab #BAimondKurung yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? .
Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 .
.
Bukan itu je, nampak tak material #glitter #blingbling kat baju kurung itu ???? .
Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 .
.
.

Farah ada FREE GIFT 🎁🎁🎁 nak bagi untuk korang .
.
🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box .
.

#BAlovers #bellaammaralovers #BAimondkurung #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #kurung #jubahmuslimah #raya #bajuraya #dress #uitm #uum #um #rinasalleh #radiausite #sugarscarf #losravelda #love  #shawlpublika #ariani #calaqisya #jubahsouq #elrahexclusive

Alhamdulillah . #BAlovers  Farah yang sorang ini dah grab #BAimondsKurung  untuk Raya tahun ini tau 😘 . . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . Korang tak nak grab #BAimondKurung  yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ini ???? . Serius material memang bestttt . Tak perlu IRON !!! Senang sangat kan,keluar je dari beg, terus pakai dah Cantikkkkk 😍 . . Bukan itu je, nampak tak material #glitter  #blingbling  kat baju kurung itu ???? . Cantikkkk sangattt!!!! Dah basuh banyak kali pun, glitter itu masih ada tau . Tak hilang pun 😍 . . . Farah ada FREE GIFT 🎁🎁🎁 nak bagi untuk korang . . 🎁 free Sampul Raya, 🎁 free Paperbag, 🎁 free Brooch BA, 🎁 free Exclusive Box . . #BAlovers  #bellaammaralovers  #BAimondkurung  #bellaammara  #jubah  #teamPowerBASA  #bajukurung  #kurung  #jubahmuslimah  #raya  #bajuraya  #dress  #uitm  #uum  #um  #rinasalleh  #radiausite  #sugarscarf  #losravelda  #love  #shawlpublika  #ariani  #calaqisya  #jubahsouq  #elrahexclusive 

Alhamdulillah... #BAimondsJubah dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . Thank you my dear 😘 . .
.
.
.

Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! .
.
.

Kita takkan restock dah . So jom  grab sekarang 😊 .
.
.
.

RM150 exclude postage .
.
.
.

Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #bellaammara #bellaraya2018 #teamPowerBASA  #jubah #bajukurung #kurung #dress #ukm #uitm #usm #upnm #leeyanarahman #rinasalleh #love #minaz #minimalace #bellaammaralovers #BAlovers #lokalah

Alhamdulillah... #BAimondsJubah  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . Thank you my dear 😘 . . . . . Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! . . . Kita takkan restock dah . So jom grab sekarang 😊 . . . . RM150 exclude postage . . . . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaammara  #bellaraya2018  #teamPowerBASA  #jubah  #bajukurung  #kurung  #dress  #ukm  #uitm  #usm  #upnm  #leeyanarahman  #rinasalleh  #love  #minaz  #minimalace  #bellaammaralovers  #BAlovers  #lokalah 

Alhamdulillah... #BAimondsJubah dah jumpa tuan baru 😍😍😍 .
.
.
.
.

Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! .
.
.

Kita takkan restock dah . So jom  grab sekarang 😊 .
.
.
.

RM150 exclude postage .
.
.
.

Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #bellaammara #bellaraya2018 #teamPowerBASA  #jubah #bajukurung #kurung #dress #ukm #uitm #usm #upnm #leeyanarahman #rinasalleh #love #minaz #minimalace #bellaammaralovers #BAlovers #lokalah

Alhamdulillah... #BAimondsJubah  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . . . . . Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! . . . Kita takkan restock dah . So jom grab sekarang 😊 . . . . RM150 exclude postage . . . . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaammara  #bellaraya2018  #teamPowerBASA  #jubah  #bajukurung  #kurung  #dress  #ukm  #uitm  #usm  #upnm  #leeyanarahman  #rinasalleh  #love  #minaz  #minimalace  #bellaammaralovers  #BAlovers  #lokalah 

Alhamdulillah... #BAimondsJubah dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . Thank you my dear 😘 . .
.
.
.

Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! .
.
.

Kita takkan restock dah . So jom  grab sekarang 😊 .
.
.
.

RM150 exclude postage .
.
.
.

Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #bellaammara #bellaraya2018 #teamPowerBASA  #jubah #bajukurung #kurung #dress #ukm #uitm #usm #upnm #leeyanarahman #rinasalleh #love #minaz #minimalace #bellaammaralovers #BAlovers #lokalah

Alhamdulillah... #BAimondsJubah  dah jumpa tuan baru 😍😍😍 . Thank you my dear 😘 . . . . . Ramai dah grab BAimonds Jubah tau . Korang tak nak ke??? Jangan tunggu sampai SOLD OUT tau sebab semua warna LIMITED !! . . . Kita takkan restock dah . So jom grab sekarang 😊 . . . . RM150 exclude postage . . . . Whatsapp πŸ“² Farah 019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bellaammara  #bellaraya2018  #teamPowerBASA  #jubah  #bajukurung  #kurung  #dress  #ukm  #uitm  #usm  #upnm  #leeyanarahman  #rinasalleh  #love  #minaz  #minimalace  #bellaammaralovers  #BAlovers  #lokalah 

Alhamdulillah ... Thank you dear donning Sleveless Dress from @farahzulaiman 😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah mengayakan sleveless dress ini 😍😍😍 . .
.

Thank you my dear @alyakamal94 😘😘😘 .
.
.
.

Siapa yang belum grab #slevelessdress  ini???? .
.

Rugi tau . #sleevelessdress ada banyak design baru tau . Material memang best .
.
.
RM35 sahaja .
.
.

Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ .
.
.
.  #slevelessdress #dress #feedbackcustomerfarahzulaiman
#dresscantik #dressmurah #dressmoden #dresslabuh #purdahmurah #uitm #ukm #uiam #uum #uom #um #upm #cantik #ootd #teamdrahmah #sayajualdress #dressbunga #dressprinted #jumpsuit #sleevelessdress #floraldress #sleevelessdressmurah #denimdress #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress

Alhamdulillah ... Thank you dear donning Sleveless Dress from @farahzulaiman  😘 . . . Cantik sangat customer Farah mengayakan sleveless dress ini 😍😍😍 . . . Thank you my dear @alyakamal94  😘😘😘 . . . . Siapa yang belum grab #slevelessdress  ini???? . . Rugi tau . #sleevelessdress  ada banyak design baru tau . Material memang best . . . RM35 sahaja . . . Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ . . . . #slevelessdress  #dress  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #dresscantik  #dressmurah  #dressmoden  #dresslabuh  #purdahmurah  #uitm  #ukm  #uiam  #uum  #uom  #um  #upm  #cantik  #ootd  #teamdrahmah  #sayajualdress  #dressbunga  #dressprinted  #jumpsuit  #sleevelessdress  #floraldress  #sleevelessdressmurah  #denimdress  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #denimjeansdress 

Alhamdulillah . Thank you my dear customer πŸ’œ .
.
.
.
.

#BikhashaSaree yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ dan meletoppp ini !!! .
.
.

Korang tak nak ke??? . Cepat2 grab tau sementara stok masih ada & promo price still ON, RM150 sahaja !!! .
.
.
.

To order whatsapp πŸ“² www.wasap.my/60195924813 .
.
.

#sareesstationangels #feedbackcustomerfarahzulaiman
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you my dear customer πŸ’œ . . . . . #BikhashaSaree  yang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ dan meletoppp ini !!! . . . Korang tak nak ke??? . Cepat2 grab tau sementara stok masih ada & promo price still ON, RM150 sahaja !!! . . . . To order whatsapp πŸ“² www.wasap.my/60195924813 . . . #sareesstationangels  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah . Thank you so much customer πŸ’œ .
.
.
.
.

Ramai yang dah grab #Saree ini tau . Nak buat baju #Raya2018 katanya . Nak buat untuk wedding pun boleh 😍 . Macam2 design boleh buat dengan #KainSaree ini . Nak pergi event pun sesuai bila pakai #KainSaree ni tau πŸ˜‰ .
.
.
.

Korang tak nak ke??? . Cepat2 grab tau sementara stok masih ada & promo harga masih ON !!! .
.
.
.

To order whatsapp πŸ“² www.wasap.my/60195924813 .
.
.

#sareesstationangels #feedbackcustomerfarahzulaiman
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasangsaree #rayapromo #rayacollection
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #chiffonsaree
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

Alhamdulillah . Thank you so much customer πŸ’œ . . . . . Ramai yang dah grab #Saree  ini tau . Nak buat baju #Raya2018  katanya . Nak buat untuk wedding pun boleh 😍 . Macam2 design boleh buat dengan #KainSaree  ini . Nak pergi event pun sesuai bila pakai #KainSaree  ni tau πŸ˜‰ . . . . Korang tak nak ke??? . Cepat2 grab tau sementara stok masih ada & promo harga masih ON !!! . . . . To order whatsapp πŸ“² www.wasap.my/60195924813 . . . #sareesstationangels  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasangsaree  #rayapromo  #rayacollection  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #chiffonsaree  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah ... Thank you dear donning Slevelessdress from @farahzulaiman 😘 .
.
.

Cantik sangat customer Farah mengayakan slevelessdress ini 😍😍😍 . .

Siapa yang belum grab #slevelessdress  ini???? .
.

Rugi tau . #sleevelessdress ada banyak design baru tau . Material memang best .
.
.
RM35 sahaja .
.
.

Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ .
.
.  #slevelessdress #dress #feedbackcustomerfarahzulaiman
#dresscantik #dressmurah #dressmoden #dresslabuh #purdahmurah #uitm #ukm #uiam #uum #uom #um #upm #cantik #ootd #teamdrahmah #sayajualdress #dressbunga #dressprinted #jumpsuit #sleevelessdress #floraldress #sleevelessdressmurah #denimdress #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress

Alhamdulillah ... Thank you dear donning Slevelessdress from @farahzulaiman  😘 . . . Cantik sangat customer Farah mengayakan slevelessdress ini 😍😍😍 . . Siapa yang belum grab #slevelessdress  ini???? . . Rugi tau . #sleevelessdress  ada banyak design baru tau . Material memang best . . . RM35 sahaja . . . Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ . . . #slevelessdress  #dress  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #dresscantik  #dressmurah  #dressmoden  #dresslabuh  #purdahmurah  #uitm  #ukm  #uiam  #uum  #uom  #um  #upm  #cantik  #ootd  #teamdrahmah  #sayajualdress  #dressbunga  #dressprinted  #jumpsuit  #sleevelessdress  #floraldress  #sleevelessdressmurah  #denimdress  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #denimjeansdress 

Alhamdulillah . .
.

Customer Farah yang ni dah book order untuk #BikhashaSaree ( lebaran collection) tau 😍 .
.
.
.

Rugi sangat x grab sekarang . Harga murah sangat dah ni RM150 sahaja 😱😱😱 .
.

Mana nak dapat #HargaMurah + #Kualiti tip top + #ChiffonSaree yang meletops ini ????? .
.
.

Untuk 50 orang yang terawal dapat #FreeGift 🎁🎁🎁 tau .
.
.
.

Whatsapp Farah sekarang www.wasap.my/6019-5924813 .
.
.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #testimoni #testimonicustomer #sareelove #uum #uitm #upmn #um #ukm #lokalah #sareestyle
#sareeesklusifhargamurah #sareeraya #rayacollection #rayapromo #sarilawa #sareesstationangels #sarees #sareechiffon #sariindia #importfromindia #bajukurung #jubah #kurungmoden #custommade

Alhamdulillah . . . Customer Farah yang ni dah book order untuk #BikhashaSaree  ( lebaran collection) tau 😍 . . . . Rugi sangat x grab sekarang . Harga murah sangat dah ni RM150 sahaja 😱😱😱 . . Mana nak dapat #HargaMurah  + #Kualiti  tip top + #ChiffonSaree  yang meletops ini ????? . . . Untuk 50 orang yang terawal dapat #FreeGift  🎁🎁🎁 tau . . . . Whatsapp Farah sekarang www.wasap.my/6019-5924813 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #testimoni  #testimonicustomer  #sareelove  #uum  #uitm  #upmn  #um  #ukm  #lokalah  #sareestyle  #sareeesklusifhargamurah  #sareeraya  #rayacollection  #rayapromo  #sarilawa  #sareesstationangels  #sarees  #sareechiffon  #sariindia  #importfromindia  #bajukurung  #jubah  #kurungmoden  #custommade 

#BangaloreSilkSaree ini macam2 design baju korang boleh buat tau 😊 . Baju kurung cantik, jubah cantik, nak buat jacket pun cantik πŸ’ž .
.
.
Yang penting kena beli kain saree bangalore silk dari Farah ya πŸ˜‰ . Dan yang paling penting lagi mestilah tailor yang pandai jahit #kainsaree tau .
Kalau x ada tailor yang pandai, jangan risau...Farah ada tailor yang memang pandai dan biasa jahit kain saree 😘 .
.
.
.
Ini contoh customer Farah buat design baju kurung πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . Bolehlah korang bayangkan baju apa korang nak buat nanti πŸ˜‰ .
.
.
.
#sareesstationangels #feedbackcustomerfarahzulaiman
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasang #kainpasangsaree #hargamampumilik
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #modenfashion #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #sareeindia #custommade
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

#BangaloreSilkSaree  ini macam2 design baju korang boleh buat tau 😊 . Baju kurung cantik, jubah cantik, nak buat jacket pun cantik πŸ’ž . . . Yang penting kena beli kain saree bangalore silk dari Farah ya πŸ˜‰ . Dan yang paling penting lagi mestilah tailor yang pandai jahit #kainsaree  tau . Kalau x ada tailor yang pandai, jangan risau...Farah ada tailor yang memang pandai dan biasa jahit kain saree 😘 . . . . Ini contoh customer Farah buat design baju kurung πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . Bolehlah korang bayangkan baju apa korang nak buat nanti πŸ˜‰ . . . . #sareesstationangels  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasang  #kainpasangsaree  #hargamampumilik  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #modenfashion  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #sareeindia  #custommade  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

#BangaloreSilkSaree ini macam2 design baju korang boleh buat tau 😊 . Baju kurung cantik, jubah cantik, nak buat jacket pun cantik πŸ’ž .
.
.
Yang penting kena beli kain saree bangalore silk dari Farah ya πŸ˜‰ . Dan yang paling penting lagi mestilah tailor yang pandai jahit #kainsaree tau .
Kalau x ada tailor yang pandai, jangan risau...Farah ada tailor yang memang pandai dan biasa jahit kain saree 😘 .
.
.
.
Ini contoh customer Farah pakai Bangalore Silk Saree 😍 .
Beli 2 pasang, boleh jahit untuk 3 orang terus . Jimat sangat2 ☺️ .
.
.
#sareesstationangels #feedbackcustomerfarahzulaiman
#saree #sayajualsaree #kainsaree #sayajualsariindia #sari #kainpasang #kainpasangsaree #hargamampumilik
#usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #modenfashion #jubah #bridesmaid #dress #kerjakahwin #sareeindia #custommade
#sayajualsareeesklusifdariindia
#sareeesklusifmampumilik
#sareeesklusifhargamurah

#BangaloreSilkSaree  ini macam2 design baju korang boleh buat tau 😊 . Baju kurung cantik, jubah cantik, nak buat jacket pun cantik πŸ’ž . . . Yang penting kena beli kain saree bangalore silk dari Farah ya πŸ˜‰ . Dan yang paling penting lagi mestilah tailor yang pandai jahit #kainsaree  tau . Kalau x ada tailor yang pandai, jangan risau...Farah ada tailor yang memang pandai dan biasa jahit kain saree 😘 . . . . Ini contoh customer Farah pakai Bangalore Silk Saree 😍 . Beli 2 pasang, boleh jahit untuk 3 orang terus . Jimat sangat2 ☺️ . . . #sareesstationangels  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #saree  #sayajualsaree  #kainsaree  #sayajualsariindia  #sari  #kainpasang  #kainpasangsaree  #hargamampumilik  #usm  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #bajukurung  #modenfashion  #jubah  #bridesmaid  #dress  #kerjakahwin  #sareeindia  #custommade  #sayajualsareeesklusifdariindia  #sareeesklusifmampumilik  #sareeesklusifhargamurah 

Alhamdulillah ... Thank you customer for shopping with us #BellaBasicJubah4.0 by #BellaAmmara 😘 .
.
.
Customer Farah ini terus grab 2 helai #BasicJubah4.0 tau 😍😍😍 .
.
Walaupun simple tapi tetap menawan tau πŸ˜‰ .
. .

Siapa yang belum grab #BellaBasicJubah4.0 ini???? .
.

Rugi tau . #BellaBasicJubah memang cantik . Material memang best .
.
.
RM100 sahaja .
.
.

Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman
#BellaBasicJubah #BellaBasicJubah4 #jubahbellaammara #bellabasicjubah4.0 #basicjubah #basicjubah4.0
#bellaammara #jubahBA #bellaammaralovers #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #modenfashion #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #bazzarpaknil  #jubahdullsatin #bridesmaid #dress #sayajualjubah #dressmoden #kerjakahwin

Alhamdulillah ... Thank you customer for shopping with us #BellaBasicJubah4 .0 by #BellaAmmara  😘 . . . Customer Farah ini terus grab 2 helai #BasicJubah4 .0 tau 😍😍😍 . . Walaupun simple tapi tetap menawan tau πŸ˜‰ . . . Siapa yang belum grab #BellaBasicJubah4 .0 ini???? . . Rugi tau . #BellaBasicJubah  memang cantik . Material memang best . . . RM100 sahaja . . . Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #BellaBasicJubah  #BellaBasicJubah4  #jubahbellaammara  #bellabasicjubah4 .0 #basicjubah  #basicjubah4 .0 #bellaammara  #jubahBA  #bellaammaralovers  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #modenfashion  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahmurah  #bazzarpaknil  #jubahdullsatin  #bridesmaid  #dress  #sayajualjubah  #dressmoden  #kerjakahwin 

Alhamdulillah ... Thank you customer donning Black #BellaBasicJubah4.0 by #BellaAmmara 😘 .
.
.
Cantik sangat customer Farah mengayakan #BasicJubah4.0 ini 😍😍😍 .
.

Siapa yang belum grab #BellaBasicJubah4.0 ini???? .
.

Rugi tau . #BellaBasicJubah memang cantik tau . Material memang best .
.
.
RM100 sahaja .
.
.

Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ .
.
.
#BellaBasicJubah #BellaBasicJubah4 #jubahbellaammara #bellabasicjubah4.0 #basicjubah #basicjubah4.0
#bellaammara #jubahBA #bellaammaralovers #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #modenfashion #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #bazzarpaknil  #jubahdullsatin #bridesmaid #dress #sayajualjubah #dressmoden #kerjakahwin

Alhamdulillah ... Thank you customer donning Black #BellaBasicJubah4 .0 by #BellaAmmara  😘 . . . Cantik sangat customer Farah mengayakan #BasicJubah4 .0 ini 😍😍😍 . . Siapa yang belum grab #BellaBasicJubah4 .0 ini???? . . Rugi tau . #BellaBasicJubah  memang cantik tau . Material memang best . . . RM100 sahaja . . . Cepat2 whatsapp Farah tau . πŸ“² 019-5924813 πŸ˜‰ . . . #BellaBasicJubah  #BellaBasicJubah4  #jubahbellaammara  #bellabasicjubah4 .0 #basicjubah  #basicjubah4 .0 #bellaammara  #jubahBA  #bellaammaralovers  #uum  #um  #uitm  #usim  #uthm  #purdahmurah  #bajuraya  #modenfashion  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahmurah  #bazzarpaknil  #jubahdullsatin  #bridesmaid  #dress  #sayajualjubah  #dressmoden  #kerjakahwin 

NEW ARRIVAL🌸 .
.
SLEVELESS DRESS .
.
.
. βœ”οΈ cotton .
. βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah .
.
βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang .
.
βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans .
.
βœ”οΈfree size . Fit S until L .
.
βœ”οΈUkuran dalam inci 
Bust : 36' (MAX) .
.
Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) .
.
Punggung : 46' (MAX) .
.
.
βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai .
.
.
.

RM35 exclude postage .
.
.

Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
.
ATAU .
.

Grab COMBO A  SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL  RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
. .
.
Whatsapp 017-5945619 to order ya!
.
.
 #slevelessdress #dress #feedbackcustomerfarahzulaiman
#dresscantik #dressmurah #dressmoden #dresslabuh #purdahmurah #uitm #ukm #uiam #uum #uom #um #upm #cantik #ootd #teamdrahmah #sayajualdress #dressbunga #dressprinted #jumpsuit #sleevelessdress #floraldress #sleevelessdressmurah #denimdress #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress

NEW ARRIVAL🌸 . . SLEVELESS DRESS . . . . βœ”οΈ cotton . . βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah . . βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang . . βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans . . βœ”οΈfree size . Fit S until L . . βœ”οΈUkuran dalam inci Bust : 36' (MAX) . . Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) . . Punggung : 46' (MAX) . . . βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai . . . . RM35 exclude postage . . . Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . ATAU . . Grab COMBO A SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . . Whatsapp 017-5945619 to order ya! . . #slevelessdress  #dress  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #dresscantik  #dressmurah  #dressmoden  #dresslabuh  #purdahmurah  #uitm  #ukm  #uiam  #uum  #uom  #um  #upm  #cantik  #ootd  #teamdrahmah  #sayajualdress  #dressbunga  #dressprinted  #jumpsuit  #sleevelessdress  #floraldress  #sleevelessdressmurah  #denimdress  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #denimjeansdress 

NEW ARRIVAL🌸 .
.
SLEVELESS DRESS .
.
.
. βœ”οΈ cotton .
. βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah .
.
βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang .
.
βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans .
.
βœ”οΈfree size . Fit S until L .
.
βœ”οΈUkuran dalam inci 
Bust : 36' (MAX) .
.
Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) .
.
Punggung : 46' (MAX) .
.
.
βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai .
.
.
.

RM35 exclude postage .
.
.

Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
.
ATAU .
.

Grab COMBO A  SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL  RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
. .
.
Whatsapp 017-5945619 to order ya!
.
.
 #slevelessdress #dress #feedbackcustomerfarahzulaiman
#dresscantik #dressmurah #dressmoden #dresslabuh #purdahmurah #uitm #ukm #uiam #uum #uom #um #upm #cantik #ootd #teamdrahmah #sayajualdress #dressbunga #dressprinted #jumpsuit #sleevelessdress #floraldress #sleevelessdressmurah #denimdress #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress

NEW ARRIVAL🌸 . . SLEVELESS DRESS . . . . βœ”οΈ cotton . . βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah . . βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang . . βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans . . βœ”οΈfree size . Fit S until L . . βœ”οΈUkuran dalam inci Bust : 36' (MAX) . . Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) . . Punggung : 46' (MAX) . . . βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai . . . . RM35 exclude postage . . . Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . ATAU . . Grab COMBO A SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . . Whatsapp 017-5945619 to order ya! . . #slevelessdress  #dress  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #dresscantik  #dressmurah  #dressmoden  #dresslabuh  #purdahmurah  #uitm  #ukm  #uiam  #uum  #uom  #um  #upm  #cantik  #ootd  #teamdrahmah  #sayajualdress  #dressbunga  #dressprinted  #jumpsuit  #sleevelessdress  #floraldress  #sleevelessdressmurah  #denimdress  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #denimjeansdress 

NEW ARRIVAL🌸 .
.
SLEVELESS DRESS .
.
.
. βœ”οΈ cotton .
. βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah .
.
βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang .
.
βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans .
.
βœ”οΈfree size . Fit S until L .
.
βœ”οΈUkuran dalam inci 
Bust : 36' (MAX) .
.
Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) .
.
Punggung : 46' (MAX) .
.
.
βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai .
.
.
.

RM35 exclude postage .
.
.

Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
.
ATAU .
.

Grab COMBO A  SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL  RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
. .
.
Whatsapp 017-5945619 to order ya!
.
.
 #slevelessdress #dress #feedbackcustomerfarahzulaiman
#dresscantik #dressmurah #dressmoden #dresslabuh #purdahmurah #uitm #ukm #uiam #uum #uom #um #upm #cantik #ootd #teamdrahmah #sayajualdress #dressbunga #dressprinted #jumpsuit #sleevelessdress #floraldress #sleevelessdressmurah #denimdress #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #denimjeansdress

NEW ARRIVAL🌸 . . SLEVELESS DRESS . . . . βœ”οΈ cotton . . βœ”οΈ sesuai untuk ketinggian 160 cm ke bawah . . βœ”οΈmaterial sejuk dan tak jarang . . βœ”οΈpakai dengan cardigan/denim jeans . . βœ”οΈfree size . Fit S until L . . βœ”οΈUkuran dalam inci Bust : 36' (MAX) . . Labuh dari bahu : 51' ( MAX tinggi 164CM) . . Punggung : 46' (MAX) . . . βœ”οΈPreggy Mommy boleh pakai . . . . RM35 exclude postage . . . Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 PCS RM100 sahajaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . ATAU . . Grab COMBO A SLEVELESS DRESS βž• JACKET JEANS βž• SHAWL RM100 sahaja πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . . Whatsapp 017-5945619 to order ya! . . #slevelessdress  #dress  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #dresscantik  #dressmurah  #dressmoden  #dresslabuh  #purdahmurah  #uitm  #ukm  #uiam  #uum  #uom  #um  #upm  #cantik  #ootd  #teamdrahmah  #sayajualdress  #dressbunga  #dressprinted  #jumpsuit  #sleevelessdress  #floraldress  #sleevelessdressmurah  #denimdress  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #denimjeansdress 

Thank you customer donning Instant Hannah .
.
.
.
"Warna yang menarik & cantik . Material Instant Hannah yang rasa ringan je bila mengayakannya" . πŸ’œπŸ’–πŸ˜˜ .
.
.
.Instant Hannah dah restock tau .
Jom cepat cepat whatsapp Farah .
.
.
SALE masih lagi ada tau .
.
. 4 PCS RM100 only!!! . πŸ“£πŸ“£πŸ“£ .
.
.
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #instanthannah #bidang45 #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #instantshawl #instantduamuka #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Thank you customer donning Instant Hannah . . . . "Warna yang menarik & cantik . Material Instant Hannah yang rasa ringan je bila mengayakannya" . πŸ’œπŸ’–πŸ˜˜ . . . .Instant Hannah dah restock tau . Jom cepat cepat whatsapp Farah . . . SALE masih lagi ada tau . . . 4 PCS RM100 only!!! . πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #instanthannah  #bidang45  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #instantshawl  #instantduamuka  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Customer suka dengan Shawl Kuala Lumpur . . .
.
.
Fabrik memang tip top tau πŸ’–πŸ’– . .

Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! .
. .
.
5 pcs RM100 sahaja !!! exclude postage .
.
. . . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #shawlkl #shawlkualalumpur #bidang45 #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah #shawl #instantshawl

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Customer suka dengan Shawl Kuala Lumpur . . . . . Fabrik memang tip top tau πŸ’–πŸ’– . . Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! . . . . 5 pcs RM100 sahaja !!! exclude postage . . . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #shawlkl  #shawlkualalumpur  #bidang45  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah  #shawl  #instantshawl 

Thank you customer donning Instant Hannah .
.
.
.
"Warna yang menarik & cantik . Material Instant Hannah yang rasa ringan je bila mengayakannya" . πŸ’œπŸ’–πŸ˜˜ .
.
.
Tapi stok Instant Hannah ini dah sold out tau... . In sha Allah lepas Raya kita restock ya . . . . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #instanthannah #bidang45 #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #instantshawl #instantduamuka #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Thank you customer donning Instant Hannah . . . . "Warna yang menarik & cantik . Material Instant Hannah yang rasa ringan je bila mengayakannya" . πŸ’œπŸ’–πŸ˜˜ . . . Tapi stok Instant Hannah ini dah sold out tau... . In sha Allah lepas Raya kita restock ya . . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #instanthannah  #bidang45  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #instantshawl  #instantduamuka  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Customer suka dengan Instant Hannah . . .
.
.
Rasa cantik je bila pakai Instant Hannah ini πŸ’–πŸ’–πŸ’– . Ringan & sejuk je material tudung . .
.
.
.

Tapi maaf tau stok Instant Hannah ini laku keras . Dah sold out semua . In sha Allah lepas Raya kita restock lagi 😊 .
.
.
Boleh bergaya untuk ke open house pula πŸ˜‰πŸ˜˜ .
.
.
. . . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #instanthannah #instant #instantshawl #instantbawal #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #instantcantik #instantduamuka #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Customer suka dengan Instant Hannah . . . . . Rasa cantik je bila pakai Instant Hannah ini πŸ’–πŸ’–πŸ’– . Ringan & sejuk je material tudung . . . . . Tapi maaf tau stok Instant Hannah ini laku keras . Dah sold out semua . In sha Allah lepas Raya kita restock lagi 😊 . . . Boleh bergaya untuk ke open house pula πŸ˜‰πŸ˜˜ . . . . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #instanthannah  #instant  #instantshawl  #instantbawal  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #instantcantik  #instantduamuka  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Customer suka dengan Instant Hannah 2.0 . . .
.
.
.
Cantik sangat katanya 😘😘😘 .
.
.

Bling-bling lagi tau πŸ’–πŸ’– . .Boleh buat untuk Raya ini πŸ˜‰ .
.
.

Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! .
. .

Sehelai RM32 .
.
.
3 pcs RM90 exclude postage .
.
. . . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #instanthannah2.0 #instant #instantshawl instantbawal #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Customer suka dengan Instant Hannah 2.0 . . . . . . Cantik sangat katanya 😘😘😘 . . . Bling-bling lagi tau πŸ’–πŸ’– . .Boleh buat untuk Raya ini πŸ˜‰ . . . Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! . . . Sehelai RM32 . . . 3 pcs RM90 exclude postage . . . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #instanthannah2 .0 #instant  #instantshawl  instantbawal #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Ramai dah grab #bellabasicjubah ini .
Anda bila lagi??? .
.

Cepat grab sebelum sold out 😒 .
. .
. . . .
Whatsapp Farah sekarang 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #sayajual #jubah #jubahraya #bellaammara #bellabasicjubah #jubahsatin #jubahcantik #jubahmurah #jubahmuslimah #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Ramai dah grab #bellabasicjubah  ini . Anda bila lagi??? . . Cepat grab sebelum sold out 😒 . . . . . . . Whatsapp Farah sekarang 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #sayajual  #jubah  #jubahraya  #bellaammara  #bellabasicjubah  #jubahsatin  #jubahcantik  #jubahmurah  #jubahmuslimah  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Customer suka dengan Bawal Qayra . . .
.
Fabrik memang tip top tau πŸ’–πŸ’– . .

Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! .
. .

Sehelai RM29 .
.
4 pcs RM100 exclude postage .
.
. . . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #bawalqayra #bidang45 #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Customer suka dengan Bawal Qayra . . . . Fabrik memang tip top tau πŸ’–πŸ’– . . Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! . . . Sehelai RM29 . . 4 pcs RM100 exclude postage . . . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #bawalqayra  #bidang45  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah... Thank you my dear .
.
Customer suka dengan Bawal Medina .soft je kainnya 😍 .
.

Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! .
. .

3 pcs RM100 exclude postage .
. . .
Whatsapp Farah 017-5945619 .
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #alhamdulillah #bawalmedina #bidang60 #bawalbidang60 #sale #salegila #sayajual #bawal #tudung #tudungraya #tudungbawal #uitm #uum #unikl #usim #um #ump #utm #unitar #lokalah

Alhamdulillah... Thank you my dear . . Customer suka dengan Bawal Medina .soft je kainnya 😍 . . Jom cepat order sementara warna yang anda nak masih ada & SALE masih lagi ON!!! . . . 3 pcs RM100 exclude postage . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #alhamdulillah  #bawalmedina  #bidang60  #bawalbidang60  #sale  #salegila  #sayajual  #bawal  #tudung  #tudungraya  #tudungbawal  #uitm  #uum  #unikl  #usim  #um  #ump  #utm  #unitar  #lokalah 

Alhamdulillah.... Thank you customer donning Bawal Ameena dark maroon..
.
.
.
>>> ORDER/PERTANYAAN (FAST RESPONSE!!) <<<
☎ BOLEH WHATSAPP "AMEENA" TERUS KE 017-5945619 .

#sayajual #shawl #bawal #brand #lokalah #cantik #bawalbidang45 #murahmurah #usm #uum #um #hotbawal #drahmahagent #sayajualbawal #bawalcantik #tudungbawal
#teamdrahmah #uitm #usim #uthm #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instantshawl #instantbawal #purdahmurah
#bawallabuh #bawallover
#feedbackcustomerfarahzulaiman

Alhamdulillah.... Thank you customer donning Bawal Ameena dark maroon.. . . . >>> ORDER/PERTANYAAN (FAST RESPONSE!!) <<< ☎ BOLEH WHATSAPP "AMEENA" TERUS KE 017-5945619 . #sayajual  #shawl  #bawal  #brand  #lokalah  #cantik  #bawalbidang45  #murahmurah  #usm  #uum  #um  #hotbawal  #drahmahagent  #sayajualbawal  #bawalcantik  #tudungbawal  #teamdrahmah  #uitm  #usim  #uthm  #bawalbidang60  #bawalbidang50  #instantshawl  #instantbawal  #purdahmurah  #bawallabuh  #bawallover  #feedbackcustomerfarahzulaiman 

Alhamdulillah.....
Done postage... Thank you my lovely customer 😊😊😊
.
Siapa lagi nak join postage esok???
Jom cepat2 whatsapp 017-5945619
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #teamdrahmah #shawl #bawal #purdah #uitm #uum #uthm #uthmjohor #um #usm #unikl #lokalah #sayajual

Alhamdulillah..... Done postage... Thank you my lovely customer 😊😊😊 . Siapa lagi nak join postage esok??? Jom cepat2 whatsapp 017-5945619 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #teamdrahmah  #shawl  #bawal  #purdah  #uitm  #uum  #uthm  #uthmjohor  #um  #usm  #unikl  #lokalah  #sayajual 

Alhamdulillah....
Thank you customer...
.
Jom order Bawal Saudia sekarang...harga mampu milik 😊😊
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #bawalsaudia #bidang60 #bawalsaudiaoriginal #murahmurah #uum #uitm #um #uthm #usm #purdah #lokalahmalaysia #lokalah

Alhamdulillah.... Thank you customer... . Jom order Bawal Saudia sekarang...harga mampu milik 😊😊 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bawalsaudia  #bidang60  #bawalsaudiaoriginal  #murahmurah  #uum  #uitm  #um  #uthm  #usm  #purdah  #lokalahmalaysia  #lokalah 

Alhamdulillah..Thank you customer
.
Bawal Ameena & Bawal Mawar 🌸🌸🌸
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman 
#bawalameena #bawalmawar #bawallabuh #bawalcantik #bawalmurah #bidang60 #bidang50 #ootd #lokalbrand #lokalahmalaysia #uum #um #uitm #uthm

Alhamdulillah..Thank you customer . Bawal Ameena & Bawal Mawar 🌸🌸🌸 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bawalameena  #bawalmawar  #bawallabuh  #bawalcantik  #bawalmurah  #bidang60  #bidang50  #ootd  #lokalbrand  #lokalahmalaysia  #uum  #um  #uitm  #uthm 

Bawal Jameela❗❗❗❗
.
Alhamdulillah... Thank you customer
.
.
Farah dapat lagi feedback Bawal Jameela dari customer...ramai yang suka dan repeat order ..😍😍😍
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #bawaljasmine #bidang60 #bidang50 #purdah #usim #uitm #usm #uum #murahmurah #sale #bawaljameela #bawallabuh

Bawal Jameela❗❗❗❗ . Alhamdulillah... Thank you customer . . Farah dapat lagi feedback Bawal Jameela dari customer...ramai yang suka dan repeat order ..😍😍😍 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #bawaljasmine  #bidang60  #bidang50  #purdah  #usim  #uitm  #usm  #uum  #murahmurah  #sale  #bawaljameela  #bawallabuh 

Bawal Jameela❗❗❗❗
.
Alhamdulillah... Thank you customer
.
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #bawaljasmine #bidang60 #bidang50 #purdah #usim #uitm #usm #uum #murahmurah #sale

Bawal Jameela❗❗❗❗ . Alhamdulillah... Thank you customer . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #bawaljasmine  #bidang60  #bidang50  #purdah  #usim  #uitm  #usm  #uum  #murahmurah  #sale 

Bawal Jasmine❗❗❗❗
.
Alhamdulillah... Tq my dear
.
Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi..
.
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #bawaljasmine #bidang60 #bidang50 #purdah #usim #uitm #usm #uum #murahmurah #sale

Bawal Jasmine❗❗❗❗ . Alhamdulillah... Tq my dear . Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi.. . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #bawaljasmine  #bidang60  #bidang50  #purdah  #usim  #uitm  #usm  #uum  #murahmurah  #sale 

Bawal Tasneem ❗❗❗❗
.
Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi...senang je nak bentuk..cantik pula itu...😍😍😍
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #bawaltasneem #bidang60 #bidang50 #purdah #usim #uitm #usm #uum #murahmurah #sale #utm #uthm #um

Bawal Tasneem ❗❗❗❗ . Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi...senang je nak bentuk..cantik pula itu...😍😍😍 . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #bawaltasneem  #bidang60  #bidang50  #purdah  #usim  #uitm  #usm  #uum  #murahmurah  #sale  #utm  #uthm  #um 

Bawal Jameela ❗❗❗❗
.
Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi...
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedbackcustomer #bawaljameela #bidang60 #bidang50 #purdah #usim #uitm #usm #uum #murahmurah #sale

Bawal Jameela ❗❗❗❗ . Jom la cepat cepat beli...harga murah murah je Farah bagi... . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedbackcustomer  #bawaljameela  #bidang60  #bidang50  #purdah  #usim  #uitm  #usm  #uum  #murahmurah  #sale 

Alhamdulillah...
Customer puas hati sangat dengan Bawal Tasneem 😘😘😘
.
Tq my dear 😘😘😘
.
Jom cepat2 order.

#feedbackcustomerfarahzulaiman #feedback #bawal #bawaltasneem #bidang50 #bidang60 #murah

Alhamdulillah... Customer puas hati sangat dengan Bawal Tasneem 😘😘😘 . Tq my dear 😘😘😘 . Jom cepat2 order. #feedbackcustomerfarahzulaiman  #feedback  #bawal  #bawaltasneem  #bidang50  #bidang60  #murah 

Tq my lovely customer 😍 .
.
Mesti la cantikkan πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š
.
Jom beli sementara stok masih ada . harga murah2 je..kualiti pon baik .
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #purse #wallet #cantik #bag #jombeli #lokalah

Tq my lovely customer 😍 . . Mesti la cantikkan πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š . Jom beli sementara stok masih ada . harga murah2 je..kualiti pon baik . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #purse  #wallet  #cantik  #bag  #jombeli  #lokalah 

My lovely customer donning shawl LANA GLITTER .. 😍😍😍
.
Tq my dear...Alhamdulillah 😘😘😘
.
Senang bentuk & muka pon x nampak bulat .
Nampak cantik je tau..hehe
.
Jom order cepat2 sebelum sold out .
#feedbackcustomerfarahzulaiman #shawl #shawllana #shawlglitter #cantik

My lovely customer donning shawl LANA GLITTER .. 😍😍😍 . Tq my dear...Alhamdulillah 😘😘😘 . Senang bentuk & muka pon x nampak bulat . Nampak cantik je tau..hehe . Jom order cepat2 sebelum sold out . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #shawl  #shawllana  #shawlglitter  #cantik 

Thank you customer 😘 donning SHAWL LANA GLITTER from @farahzulaiman .
.
Jangan lupa tag @farahzulaiman jika anda menggayakan koleksi dari @farahzulaiman .
Hashtag #feedbackcustomerfarahzulaiman 😊😍😍 .
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #shawl #shawllana #lanaglitter

Thank you customer 😘 donning SHAWL LANA GLITTER from @farahzulaiman  . . Jangan lupa tag @farahzulaiman  jika anda menggayakan koleksi dari @farahzulaiman  . Hashtag #feedbackcustomerfarahzulaiman  😊😍😍 . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #shawl  #shawllana  #lanaglitter 

Thank you customer 😘 donning INSTANT AISYAA from @farahzulaiman .
.
Jangan lupa tag @farahzulaiman jika anda menggayakan koleksi dari @farahzulaiman .
Hashtag #feedbackcustomerfarahzulaiman 😊😍😍 .
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #instantshawl #instantaisyaa

Thank you customer 😘 donning INSTANT AISYAA from @farahzulaiman  . . Jangan lupa tag @farahzulaiman  jika anda menggayakan koleksi dari @farahzulaiman  . Hashtag #feedbackcustomerfarahzulaiman  😊😍😍 . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #instantshawl  #instantaisyaa 

Alhamdulillah...
Pilihan customer untuk Raya ni 😍😍😍
Instant Lily & Instant Fatema
.
Sarung2 dah siap...cepat & pantas...jimat masa πŸ˜‰
.
#feedbackcustomerfarahzulaiman #instantshawl #shawl #sayajual #bazzarpaknil #photogrid

Alhamdulillah... Pilihan customer untuk Raya ni 😍😍😍 Instant Lily & Instant Fatema . Sarung2 dah siap...cepat & pantas...jimat masa πŸ˜‰ . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #instantshawl  #shawl  #sayajual  #bazzarpaknil  #photogrid 

Nahhhhh....
Farah belanja tutorial Bawal Jameela...😘😘😘😍😍😍
.
Senang je tau nak bentuk..macam2 gaya boleh buat tau πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š
.
Ape yg best Bawal Jameela ni???
.
🌹 Senang BENTUK .
🌹 dihiasi DOKOH BESI .
🌹 material CHIFFON BUBBLE .
🌹 labuh menutupi dada & x jarang .
🌹 design terkini yang pasti meletoppsss .
🌹 harga MAMPU MILIK .
🌹pilihan WARNA yang menarik .
.
Berminat???
Whatsapp cepat2...0175945619
.
#tutorial #bawalbidang60 #bawallabuh #bawal #bawaljameela #cantik #bawalmurah #feedbackcustomerfarahzulaiman
#lokalah #photogrid #bazzarpaknil #tutorialbawal

Nahhhhh.... Farah belanja tutorial Bawal Jameela...😘😘😘😍😍😍 . Senang je tau nak bentuk..macam2 gaya boleh buat tau πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š . Ape yg best Bawal Jameela ni??? . 🌹 Senang BENTUK . 🌹 dihiasi DOKOH BESI . 🌹 material CHIFFON BUBBLE . 🌹 labuh menutupi dada & x jarang . 🌹 design terkini yang pasti meletoppsss . 🌹 harga MAMPU MILIK . 🌹pilihan WARNA yang menarik . . Berminat??? Whatsapp cepat2...0175945619 . #tutorial  #bawalbidang60  #bawallabuh  #bawal  #bawaljameela  #cantik  #bawalmurah  #feedbackcustomerfarahzulaiman  #lokalah  #photogrid  #bazzarpaknil  #tutorialbawal 

Alhamdulillah...
Tq my dear customer😘😘😘
.
Bawal Jameela...
Jom order cepat..banyak pilihan warna yang meletoppppsss .
#feedbackcustomerfarahzulaiman #bawal #bawalbidang60 #bawalmurah #cantik #chiffonbubbles

Alhamdulillah... Tq my dear customer😘😘😘 . Bawal Jameela... Jom order cepat..banyak pilihan warna yang meletoppppsss . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #bawal  #bawalbidang60  #bawalmurah  #cantik  #chiffonbubbles