#igersmalaysia Instagram Posts

3,290,373 Posts

Top Posts

If it scares you, it might be a good thing to try.

If it scares you, it might be a good thing to try.

Be careful who you trust, 
salt and sugar look the same 💓

Be careful who you trust, salt and sugar look the same 💓

siapa yg degil tak nak drama "Lelakimu yang dulu", meh sini Nely nak baling dgn bola salji

Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se ⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se⠀
⠀
Our new fan's insta😍⠀
@nelydiauqashasenrose @nelydiauqashasenrose ⠀
⠀
#nelydiasenrose #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #nur #meletop #noradanish #neelofa #bazarpaknil  #meletop #motifviral #mirafilzah  #comel #beritaterkini #beruta #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba  #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia⠀
⠀

siapa yg degil tak nak drama "Lelakimu yang dulu", meh sini Nely nak baling dgn bola salji Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se  ⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se ⠀ ⠀ Our new fan's insta😍⠀ @nelydiauqashasenrose  @nelydiauqashasenrose  ⠀ ⠀ #nelydiasenrose  #artismalaysia  #slotakasia  #slotakasiatv3  #astrogempak  #tv3  #tv3malaysia  #nur  #meletop  #noradanish  #neelofa  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #mirafilzah  #comel  #beritaterkini  #beruta  #padu  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #lawa  #saya  #instaseleb  #lawakhambar  #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia ⠀ ⠀

Amek feel je...😝
⁣
===========================⁣
FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣
===========================⁣
⁣
💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣
#elizabethtan ⁣
#elizabeth⁣
#elizabethtsm⁣
#elizabethtsm.fc⁣
#tv3⁣
#tv3malaysia⁣
#tv9⁣
#artismalaysiaawesome⁣
#artismalaysia⁣
#astro⁣
#artiskini⁣
#risethemovie⁣
#hustlehard⁣
#senafasrindu⁣
#dramasangat⁣
#igersmalaysia

Amek feel je...😝 ⁣ ===========================⁣ FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣ ===========================⁣ ⁣ 💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣ #elizabethtan  ⁣ #elizabeth ⁣ #elizabethtsm ⁣ #elizabethtsm .fc⁣ #tv3 ⁣ #tv3malaysia ⁣ #tv9 ⁣ #artismalaysiaawesome ⁣ #artismalaysia ⁣ #astro ⁣ #artiskini ⁣ #risethemovie ⁣ #hustlehard ⁣ #senafasrindu ⁣ #dramasangat ⁣ #igersmalaysia 

OMG guys!! Lizzy skrg tgh gila main Call of Duty hahaha In case korang tak tau, CODM dah jadi No.1 mobile game in Malaysia and ramai dah share news 100 million downloads worlwide dalam minggu pertama! So jom la join Lizzy main Call of Duty hehehe 
#TogetherWeFight 
#CODMmunity
⁣
===========================⁣
FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣
===========================⁣
⁣
💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣
#elizabethtan ⁣
#elizabeth⁣
#elizabethtsm⁣
#elizabethtsm.fc⁣
#tv3⁣
#tv3malaysia⁣
#tv9⁣
#artismalaysiaawesome⁣
#artismalaysia⁣
#astro⁣
#artiskini⁣
#risethemovie⁣
#hustlehard⁣
#senafasrindu⁣
#dramasangat⁣
#igersmalaysia

OMG guys!! Lizzy skrg tgh gila main Call of Duty hahaha In case korang tak tau, CODM dah jadi No.1 mobile game in Malaysia and ramai dah share news 100 million downloads worlwide dalam minggu pertama! So jom la join Lizzy main Call of Duty hehehe #TogetherWeFight  #CODMmunity  ⁣ ===========================⁣ FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣ ===========================⁣ ⁣ 💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣ #elizabethtan  ⁣ #elizabeth ⁣ #elizabethtsm ⁣ #elizabethtsm .fc⁣ #tv3 ⁣ #tv3malaysia ⁣ #tv9 ⁣ #artismalaysiaawesome ⁣ #artismalaysia ⁣ #astro ⁣ #artiskini ⁣ #risethemovie ⁣ #hustlehard ⁣ #senafasrindu ⁣ #dramasangat ⁣ #igersmalaysia 

Recent Posts

Ini lah Partner in Crime saya yang terbaru. Rindu plak moment kita lepak sama2 walau baru sekali bertemu.  Semoga ikatan persahabatan kita kekal ke jannah.
.
We all pakai Sobella Lipmatte Friendship Edition kod Partner in Crime. Kaler merah ni sesuai nak buat look retro, daring2, sexy2 🤭. Kod ni masih ada lagi tapi siapa cepat dia dapat ye. Last batch dah ni. Sobella ni kalau habis is habis taw. .
#lionqueen #sobellapuncakalam #sobellapj #sobellasgbuloh #sobellafriendshipedition #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellalovers #sobellalipmatte #lipmattemeroyan #lipmatte #tipskecantikankulit #tipskulitcantik #tipskulitsehat #makeup #makeupvideos #makeuptutorial #makeupartist #makeupkorea #makeupidea #makeuplooks #igshopmurah #igersmalaysia #igshopmalaysia #igdaily #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil

Ini lah Partner in Crime saya yang terbaru. Rindu plak moment kita lepak sama2 walau baru sekali bertemu. Semoga ikatan persahabatan kita kekal ke jannah. . We all pakai Sobella Lipmatte Friendship Edition kod Partner in Crime. Kaler merah ni sesuai nak buat look retro, daring2, sexy2 🤭. Kod ni masih ada lagi tapi siapa cepat dia dapat ye. Last batch dah ni. Sobella ni kalau habis is habis taw. . #lionqueen  #sobellapuncakalam  #sobellapj  #sobellasgbuloh  #sobellafriendshipedition  #sobellabeauty  #sobellacosmetics  #sobellasolawa  #sobellalovers  #sobellalipmatte  #lipmattemeroyan  #lipmatte  #tipskecantikankulit  #tipskulitcantik  #tipskulitsehat  #makeup  #makeupvideos  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupkorea  #makeupidea  #makeuplooks  #igshopmurah  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #igdaily  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarpaknil 

perempuan bila nampak camera be like 🤣❤️

perempuan bila nampak camera be like 🤣❤️

aku ada dan tak memilih untuk hilang. Kau sendiri tahu nak cari aku. 
P/s Sejak hide muka ni memang kau lupa suara aku. Jangan pernah rindu. But i miss you all. Hghghgsss❤️😌
.
Selamat berhujung Minggu. 
#shotoniphone #shotoniphonexr
.
.
.
.
.
.
#casual #streetwear #vans #outsideculture #wanderfolk 
#kinfolk #featuremeninstagood #lifefolk #lookslikefilm 
#lifeofadventure #moodygrams #folkscenery #realfolklife 
#ModernVoyage #exklusive_shot #exploreeverything 
#instagoodmyphoto #roomtheplanet 
#passionpasportt#awesomedreamplaces 
#beautifuldestination#igers #igersmalaysia #vsco #vscocam #ikutcarakita

aku ada dan tak memilih untuk hilang. Kau sendiri tahu nak cari aku. P/s Sejak hide muka ni memang kau lupa suara aku. Jangan pernah rindu. But i miss you all. Hghghgsss❤️😌 . Selamat berhujung Minggu. #shotoniphone  #shotoniphonexr  . . . . . . #casual  #streetwear  #vans  #outsideculture  #wanderfolk  #kinfolk  #featuremeninstagood  #lifefolk  #lookslikefilm  #lifeofadventure  #moodygrams  #folkscenery  #realfolklife  #ModernVoyage  #exklusive_shot  #exploreeverything  #instagoodmyphoto  #roomtheplanet  #passionpasportt #awesomedreamplaces  #beautifuldestination #igers  #igersmalaysia  #vsco  #vscocam  #ikutcarakita 

And they will eventually leave one day whether in person or in emotions , in memories or from life.

#betrayal #trison #vengeance #blackpink #friendorfoe #friendship #friendsforever #brokenheart #lovehurts #heartbreak #foryuhlove #igersmalaysia #igers #why #whynotme #truelovequotes #loveisillusion #foryuhlove

And they will eventually leave one day whether in person or in emotions , in memories or from life. #betrayal  #trison  #vengeance  #blackpink  #friendorfoe  #friendship  #friendsforever  #brokenheart  #lovehurts  #heartbreak  #foryuhlove  #igersmalaysia  #igers  #why  #whynotme  #truelovequotes  #loveisillusion  #foryuhlove 

.
TAHAN Outdoor Jacket With Hoodie
.
PRICE : RM90.00 free postage
.
✅Hooded Jacket With Long Sleeve
✅Water resistance
✅Quick dry fabric
✅Full-zip front closure
✅Durable and comfortable to wear in all outdoor activities
✅ Material: Polyester
✅ Colour: Black / Blue
✅ Size : S M L XL .

Berminat? 2 cara nak beli!
1. Komen "PM" di bawah atau
.
2. Whatsapp kami di 👉 
www.wasap.my/60146995793 (lagi senang tekan link je)
.
#kakicamping #kakihiking #gunungkinabalu #gunungyongbelar #igersmalaysia #makanlagi #makanmalam #cinta #gunungledang #gunungdatuk #gunungkelud #gunungjerai #kakiviral #kakitangankerajaan #hikingmalaysia #baranghiking #barangoutdoor #begmurah #begmurahmalaysia #begoutdoor #beghikingmurah #begtravel #hannahdelisha #sitinurhaliza #gasinghill #barangmurah #baranglokal #malaysiainstashop #sajashare #alhadioutdoor

. TAHAN Outdoor Jacket With Hoodie . PRICE : RM90.00 free postage . ✅Hooded Jacket With Long Sleeve ✅Water resistance ✅Quick dry fabric ✅Full-zip front closure ✅Durable and comfortable to wear in all outdoor activities ✅ Material: Polyester ✅ Colour: Black / Blue ✅ Size : S M L XL . Berminat? 2 cara nak beli! 1. Komen "PM" di bawah atau . 2. Whatsapp kami di 👉 www.wasap.my/60146995793 (lagi senang tekan link je) . #kakicamping  #kakihiking  #gunungkinabalu  #gunungyongbelar  #igersmalaysia  #makanlagi  #makanmalam  #cinta  #gunungledang  #gunungdatuk  #gunungkelud  #gunungjerai  #kakiviral  #kakitangankerajaan  #hikingmalaysia  #baranghiking  #barangoutdoor  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begoutdoor  #beghikingmurah  #begtravel  #hannahdelisha  #sitinurhaliza  #gasinghill  #barangmurah  #baranglokal  #malaysiainstashop  #sajashare  #alhadioutdoor 

“𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐥𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐧𝐨𝐛𝐨𝐝𝐲 𝐜𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐚𝐰𝐚𝐲 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐲𝐨𝐮.”

“𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐥𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐧𝐨𝐛𝐨𝐝𝐲 𝐜𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐚𝐰𝐚𝐲 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐲𝐨𝐮.”

Gajah 🐘
Yang belakang, bukan yang depan.
@kualagandah #savetheelephants

Gajah 🐘 Yang belakang, bukan yang depan. @kualagandah  #savetheelephants 

Awish pon dah terjebak ni haa.....hahah jgn lupa follow awish yer......g jalan ii
•
•
#igbudaknerd #igersmalaysia

Awish pon dah terjebak ni haa.....hahah jgn lupa follow awish yer......g jalan ii • • #igbudaknerd  #igersmalaysia 

RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar. .
✔ Biar 5-8 Minit Serap
✔Boleh Terus On The Game!.
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray  #lawak  #igersmalaysia  #igersmalaya  #redgiants  #malaysiaonlineshopping  #damansara  #kajang  #cheras  #shahalam  #kotadamansara  #bazaronline  #meletop  #ikutcarakita  #sayajual  #terlajaklaris  #vapemalaysia  #malaywedding  #kahwin  #besar  #panjang  #keras  #tahanlama  #dropshipmalaysia  #instashopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #kedaionline  #bazarpaknil  #igersmy  #gshockmalaysia 

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order.
@terbaik_calsium.my 
@terbaik_calsium.my
#naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas?? Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order. @terbaik_calsium.my  @terbaik_calsium.my  #naktinggi  #jomtinggi  #igersmuda  #igersmalaysia  #igersganu  #abangsado  #abamsado  #heightupmurah 

No abbey road. No illegal parked beetle
.
#shotoniphone 
#doodlephoto

No abbey road. No illegal parked beetle . #shotoniphone  #doodlephoto 

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order.
@terbaik_calsium.my 
@terbaik_calsium.my
#naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas?? Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order. @terbaik_calsium.my  @terbaik_calsium.my  #naktinggi  #jomtinggi  #igersmuda  #igersmalaysia  #igersganu  #abangsado  #abamsado  #heightupmurah 

RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar. .
✔ Biar 5-8 Minit Serap
✔Boleh Terus On The Game!.
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray  #lawak  #igersmalaysia  #igersmalaya  #redgiants  #malaysiaonlineshopping  #damansara  #kajang  #cheras  #shahalam  #kotadamansara  #bazaronline  #meletop  #ikutcarakita  #sayajual  #terlajaklaris  #vapemalaysia  #malaywedding  #kahwin  #besar  #panjang  #keras  #tahanlama  #dropshipmalaysia  #instashopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #kedaionline  #bazarpaknil  #igersmy  #gshockmalaysia 

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas
.
➡Cod: Shah Alam, Klang,  Johor Bahru
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas
.
➡Cod: Shah Alam, Klang,  Johor Bahru
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . ➡Cod: Shah Alam, Klang, Johor Bahru . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo  LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . ➡Cod: Shah Alam, Klang, Johor Bahru . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo  #lawak  #igersmalaysia  #igersmalaya  #redgiants  #malaysiaonlineshopping  #damansara  #kajang  #cheras  #shahalam  #kotadamansara  #bazaronline  #meletop  #ikutcarakita  #sayajual  #terlajaklaris  #vapemalaysia  #malaywedding  #kahwin  #besar  #panjang  #keras  #tahanlama  #dropshipmalaysia  #instashopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #kedaionline  #bazarpaknil  #igersmy  #gshockmalaysia 

DANI CARVAJAL 🇪🇸
.
▪️ MAKLUMAT PERIBADI 😎
Nama penuh: Daniel Carvajal Ramos
Tarikh lahir: 11 Januari 1992
Tempat lahir: Leganés, Sepanyol
Ketinggian: 1.73 m
Posisi: pertahanan kanan
.
▪️ MAKLUMAT KELAB ✍🏻
Kelab semasa: Real Madrid C.F
Kelab terdahulu:
2010–2012 ▶ Real Madrid B
2012–2013 ▶ Bayer 04 Leverkusen
•
•
✔️ Follow @myfootball360
✔️ Follow @myfootball360
✔️ Follow @myfootball360
•
•
#MyFootball360 #football #footballer #soccer #uefa #kakibola #2019 #worldcup #433 #superstar #paidreview #igreview #igersmalaysia #negaraku #puskasaward #thisismalaysia #teammalaysia #premierleague #ligasuper #ultrasmalaya #um07 #harimaumalaya #nfdp #championsleague #igersmy #infomenarik #pialamalaysia #golazo #afc #fifa

DANI CARVAJAL 🇪🇸 . ▪️ MAKLUMAT PERIBADI 😎 Nama penuh: Daniel Carvajal Ramos Tarikh lahir: 11 Januari 1992 Tempat lahir: Leganés, Sepanyol Ketinggian: 1.73 m Posisi: pertahanan kanan . ▪️ MAKLUMAT KELAB ✍🏻 Kelab semasa: Real Madrid C.F Kelab terdahulu: 2010–2012 ▶ Real Madrid B 2012–2013 ▶ Bayer 04 Leverkusen • • ✔️ Follow @myfootball360  ✔️ Follow @myfootball360  ✔️ Follow @myfootball360  • • #MyFootball360  #football  #footballer  #soccer  #uefa  #kakibola  #2019  #worldcup  #433  #superstar  #paidreview  #igreview  #igersmalaysia  #negaraku  #puskasaward  #thisismalaysia  #teammalaysia  #premierleague  #ligasuper  #ultrasmalaya  #um07  #harimaumalaya  #nfdp  #championsleague  #igersmy  #infomenarik  #pialamalaysia  #golazo  #afc  #fifa 

gambar menunjukkan kelebihan bird nest essence. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya
.
ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412
.
#birdnestessence #birdnest #treatmentcream #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamkedah #treatmentcreamkulim #magicdaycream #magicdaycreamputeriratu #magicdaycreamkulim #magicdaycreamkedah #sayajual #sayajualsayapakai #malaysia #igersmalaysia #cantik

gambar menunjukkan kelebihan bird nest essence. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya . ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412 . #birdnestessence  #birdnest  #treatmentcream  #treatmentcreamputeriratu  #treatmentcreamkedah  #treatmentcreamkulim  #magicdaycream  #magicdaycreamputeriratu  #magicdaycreamkulim  #magicdaycreamkedah  #sayajual  #sayajualsayapakai  #malaysia  #igersmalaysia  #cantik 

Ready stock bird nest essence, treatment cream dan magic day cream
.
ketiga2 produk ni mampu merawat kulit muka anda jika anda mempunyai masalah parut jerawat, jeragat, kulit kusam
.
gambar menunjukkan testimoni dari customer yang mengamalkan bird nest essence. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya
.
ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412
.
#birdnestessence #birdnest #treatmentcream #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamkedah #treatmentcreamkulim #magicdaycream #magicdaycreamputeriratu #magicdaycreamkulim #magicdaycreamkedah #sayajual #sayajualsayapakai #malaysia #igersmalaysia #cantik

Ready stock bird nest essence, treatment cream dan magic day cream . ketiga2 produk ni mampu merawat kulit muka anda jika anda mempunyai masalah parut jerawat, jeragat, kulit kusam . gambar menunjukkan testimoni dari customer yang mengamalkan bird nest essence. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya . ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412 . #birdnestessence  #birdnest  #treatmentcream  #treatmentcreamputeriratu  #treatmentcreamkedah  #treatmentcreamkulim  #magicdaycream  #magicdaycreamputeriratu  #magicdaycreamkulim  #magicdaycreamkedah  #sayajual  #sayajualsayapakai  #malaysia  #igersmalaysia  #cantik 

Mantap terok ni 🔥🤤🔥 .
Komen sikit gais 👇🏻
.
Tag your friends 💪🏻
.
Follow @malaysiangamer.my
Beli UC di @pubgmobilemalaysiaaa
_________________________________________________

Like us on Facebook : pubg mobile malaysia
_________________________________________________
.
.
.
📹 : @zamierolhaizad . .
.
#pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmobileindonesia #pubgmobileindia #pubgmobilemalaysia #pubgvideo #pubgfunny #pubgmeme #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakngepek #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajerr #singgahsekejap #videolawak #seribusatucerita #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #streetphotography #tolongdengar #lawakhambar

Mantap terok ni 🔥🤤🔥 . Komen sikit gais 👇🏻 . Tag your friends 💪🏻 . Follow @malaysiangamer.my  Beli UC di @pubgmobilemalaysiaaa  _________________________________________________ Like us on Facebook : pubg mobile malaysia _________________________________________________ . . . 📹 : @zamierolhaizad  . . . #pubg  #pubgmobile  #pubgmalaysia  #pubgmobileindonesia  #pubgmobileindia  #pubgmobilemalaysia  #pubgvideo  #pubgfunny  #pubgmeme  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakngepek  #lawakkeder  #lawakgram  #lawakhambar  #apaapajerr  #singgahsekejap  #videolawak  #seribusatucerita  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #dubsmashmalaysian  #dubsmashid  #mudahterhibur  #nakbebel  #streetphotography  #tolongdengar  #lawakhambar 

Ready stock bird nest essence, treatment cream dan magic day cream
.
ketiga2 produk ni mampu merawat kulit muka anda jika anda mempunyai masalah parut jerawat, jeragat, kulit kusam
.
gambar menunjukkan testimoni dari cousin sis sendiri yang mengamalkan tga produk tersebut. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya
.
ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412
.
#birdnestessence #birdnest #treatmentcream #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamkedah #treatmentcreamkulim #magicdaycream #magicdaycreamputeriratu #magicdaycreamkulim #magicdaycreamkedah #sayajual #sayajualsayapakai #malaysia #igersmalaysia #cantik

Ready stock bird nest essence, treatment cream dan magic day cream . ketiga2 produk ni mampu merawat kulit muka anda jika anda mempunyai masalah parut jerawat, jeragat, kulit kusam . gambar menunjukkan testimoni dari cousin sis sendiri yang mengamalkan tga produk tersebut. konsisten dan insya allah anda akan nampak hasilnya . ready stock dan sis boleh cod area kulim dan postage. wasap 0182712412 . #birdnestessence  #birdnest  #treatmentcream  #treatmentcreamputeriratu  #treatmentcreamkedah  #treatmentcreamkulim  #magicdaycream  #magicdaycreamputeriratu  #magicdaycreamkulim  #magicdaycreamkedah  #sayajual  #sayajualsayapakai  #malaysia  #igersmalaysia  #cantik 

{ PINJAMAN PERIBADI KL/SELANGOR}
Customer Kerja swasta .apply loan RM2000 dapat penuh RM2000 , Proses dalam 1 jam sahaja . ❌No Deposit
❌No Upfront ✔ Pembayaran balik yg fleksibel
✔Loan dapat penuh

call/whatsapp : 0173896394
atau boleh click link di bio @personal_loan_kl_selangor
.
.

#backpack 
#paidreviewrm5
#lawak
#hambar 
#paidreviewmurah
#kl 
#selangor
#kelakar
#ootd #lawakgram
#igbudaknakal
#lawakhambar
#igersmalaysia
#begcomel
#pursecomel
#bagmurah

{ PINJAMAN PERIBADI KL/SELANGOR} Customer Kerja swasta .apply loan RM2000 dapat penuh RM2000 , Proses dalam 1 jam sahaja . ❌No Deposit ❌No Upfront ✔ Pembayaran balik yg fleksibel ✔Loan dapat penuh call/whatsapp : 0173896394 atau boleh click link di bio @personal_loan_kl_selangor  . . #backpack  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #paidreviewmurah  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  #lawakgram  #igbudaknakal  #lawakhambar  #igersmalaysia  #begcomel  #pursecomel  #bagmurah 

Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (BOTTOM OPENING)
.
Colour : Black & Brown
.
Size: L ➡ 4XL !!
.
Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti
.
Super High Tummy Control Pant
👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm)
👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha)
.
🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 .
🌸Seluar hingga ke paras bawah dada .
🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! .
🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian..
.
SESUAI UTK :
🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh'
🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung
🌼 yang agak malas nak pakai korset
🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung
🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut..
.
Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa..
.
wasap 013-5850392😊
#girdlemurah #girdle #girdlemurahmalaysia #lingirie #nightwear #penang #johorbahru #kelantan #terengganu #situnurhaliza #serawak #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #meletop #bajuraya #korsetmurah #babyctdk #korset #kualalumpur #ctdk #igersmalaysia #instaseleb #amyramarjr #alhaalfa #naelofarhijab #igersmalaya #klcc #meletop #korset#sunwaypyramid #jamutyara

Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (BOTTOM OPENING) . Colour : Black & Brown . Size: L ➡ 4XL !! . Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti . Super High Tummy Control Pant 👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm) 👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha) . 🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 . 🌸Seluar hingga ke paras bawah dada . 🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! . 🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian.. . SESUAI UTK : 🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh' 🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung 🌼 yang agak malas nak pakai korset 🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung 🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut.. . Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa.. . wasap 013-5850392😊 #girdlemurah  #girdle  #girdlemurahmalaysia  #lingirie  #nightwear  #penang  #johorbahru  #kelantan  #terengganu  #situnurhaliza  #serawak  #korsetmurahmalaysia  #korsetmalaysia  #meletop  #bajuraya  #korsetmurah  #babyctdk  #korset  #kualalumpur  #ctdk  #igersmalaysia  #instaseleb  #amyramarjr  #alhaalfa  #naelofarhijab  #igersmalaya  #klcc  #meletop  #korset #sunwaypyramid  #jamutyara 

Hai wanita..ibu2 anak Dara mak Dara. Masa Mandi,bawah breast tu kena ambil berat ok,kena CUCI betul betul.
.
Ada kesan Tali bra,peluh peluh Dan berdaki.
.
Sebab tu lama kelamaan kawasan bawah tu boleh jadi gelap. Dan...tanpa disedari boleh mengeluarkan bau🤐
.
.
#nasihatbuahhati #nakbebel #malaysiatrending #vscomalaysia #igshopmalaysia #BakiraMalaysia #nakpesan #nakpickupline #nakngepek #apakes #jommuhasabahdiri #Bakirapenang #awekmelayu#nakbebel #nakfakta #nakpesan #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #penang #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial #hatikecai #abangbikai #kapcaimalaya  #visitmyig #igshopmurah

Hai wanita..ibu2 anak Dara mak Dara. Masa Mandi,bawah breast tu kena ambil berat ok,kena CUCI betul betul. . Ada kesan Tali bra,peluh peluh Dan berdaki. . Sebab tu lama kelamaan kawasan bawah tu boleh jadi gelap. Dan...tanpa disedari boleh mengeluarkan bau🤐 . . #nasihatbuahhati  #nakbebel  #malaysiatrending  #vscomalaysia  #igshopmalaysia  #BakiraMalaysia  #nakpesan  #nakpickupline  #nakngepek  #apakes  #jommuhasabahdiri  #Bakirapenang  #awekmelayu #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #atukpesan  #seribusatucerita  #tolongdengar  #igersmalaysia  #penang  #cakapmanis  #gengmoveon  #akuokayofficial  #hatikecai  #abangbikai  #kapcaimalaya  #visitmyig  #igshopmurah 

Gaji 10k sebulan sorang sanggup x??macam best jeee
.
.
Minta tolong korang follow min punya IGSHOP:
-Beard Oil 100% Berkesan @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
.
Tag rakan korang 👇

Gaji 10k sebulan sorang sanggup x??macam best jeee . . Minta tolong korang follow min punya IGSHOP: -Beard Oil 100% Berkesan @malaysia_minoxidil  @malaysia_minoxidil  -Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store  @kita_geng_store  . . Tag rakan korang 👇

Gaji 10k sebulan sorang sanggup x??macam best jeee
.
.
Minta tolong korang follow min punya IGSHOP:
-Beard Oil 100% Berkesan @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
.
Tag rakan korang 👇

Gaji 10k sebulan sorang sanggup x??macam best jeee . . Minta tolong korang follow min punya IGSHOP: -Beard Oil 100% Berkesan @malaysia_minoxidil  @malaysia_minoxidil  -Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store  @kita_geng_store  . . Tag rakan korang 👇

PELUANG TERBAIK UTK ANDA SLESAIKAN MASALAH DIBAWAH 🔥 . . ➡Payudara kecil .
➡Payudara kendur .
➡Punggung jatuh .
➡punggung menggelebar .
➡susu tak meriah . . 🔥Tak lama lagi nk kawin?
. 🔥Anak baru sorg tapii mcm anak 8 .
🔥Tak lama lagi nk bertunang
.
🔥Wanita menyusukan anak
.
🔥wanita 50an dan keatas . .

Okay kita sembang kat wssp ya..akk beri consultan secara percuma dr hq..
.
.
Click je link kt bio ya utk terus whatsapp
. . . .

Korang boleh bantu akk share post ini utk kita bantu ramai lagi yg serius perlukan bantuan ini
.
.
TQ 😍 . .

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #zulofa #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #hantukaklimah

PELUANG TERBAIK UTK ANDA SLESAIKAN MASALAH DIBAWAH 🔥 . . ➡Payudara kecil . ➡Payudara kendur . ➡Punggung jatuh . ➡punggung menggelebar . ➡susu tak meriah . . 🔥Tak lama lagi nk kawin? . 🔥Anak baru sorg tapii mcm anak 8 . 🔥Tak lama lagi nk bertunang . 🔥Wanita menyusukan anak . 🔥wanita 50an dan keatas . . Okay kita sembang kat wssp ya..akk beri consultan secara percuma dr hq.. . . Click je link kt bio ya utk terus whatsapp . . . . Korang boleh bantu akk share post ini utk kita bantu ramai lagi yg serius perlukan bantuan ini . . TQ 😍 . . #bconfidentkl  #neelofa  #bconfidentshahalam  #payudarakendur  #bconfidenthq  #bconfidentoffer  #bconfidentjohor  #bconfidentselangor  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidentsabah  #zulofa  #originalproduk  #bustup  #trustedseller  #igersmalaysia  #serumpayudara  #milkbooster  #bconfidentsingapore  #bconfident  #fattahaminz  #menyusukananak  #viral2018  #naelofarhijab  #pinklady  #payudaramontok  #husna  #bodysexy  #ubatpayudara  #hantukaklimah 

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
168 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 168/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau wasap je teman.😄
www.wasap.my/601128969235/alquranhumairaA5
.
.
Follow @hikayatsikosong
Follow @hikayatsikosong .
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌 . . Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁 . . Harga? Biasa : RM 70 168 tagging : RM 120. 383 tagging : RM 160. . . ✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna ✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat). ✔ Hadis Sahih ✔ Indeks Tematik ✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN) . . Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama. ✔️Ada tempat letak PEN ✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda . . Bestnya Alquran TAG❤️ 🔎Total 168/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging) 🔎FREE 5 kad zikir . . Kenapa TAG❓ ✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran ✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran ✏️Lebih hayati maksud ayat ✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran ✏️Dapat amalkan doa-doa ✏️Peringatan buat diri & sekeliling . . Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau wasap je teman.😄 www.wasap.my/601128969235/alquranhumairaA5 . . Follow @hikayatsikosong  Follow @hikayatsikosong  . . #JomRepost  #NasihatBuatHati  #NasihatBuatDiri  #nakbebel  #lawakhambar  #nakfakta  #lawakkeder  #lawakhangit  #malaysiatrending  #vscomalaysia  #igersmalaysia  #tarbiahsentap  #jentikhati  #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan  #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa  #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar  #seribusatucerita  #nakngepek  #apakes  #mudahterhibur 

pilihan bau dkny yang sis jual
.
dkny fresh blossom
dkny delicious apple
.
perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post
.
wasap 0182712412 jika berminat
.
ready stock. hari ni payment esok teros pos !!
.
#sayajual #sayajualsayapakai #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumegred #perfume #perfumebandung #perfumetahanlama #perfumemurah #perfumewangi #perfumelovers #perfumeinspired #perfumecollection #perfumes #perfumebandung #pemborongperfume #bazarpaknil #malaysia #minyakwangi #minyakwangiviral #kulim #kulimkedah #hitechkulim #inspiredperfume #igersmalaysia #sponsored

pilihan bau dkny yang sis jual . dkny fresh blossom dkny delicious apple . perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post . wasap 0182712412 jika berminat . ready stock. hari ni payment esok teros pos !! . #sayajual  #sayajualsayapakai  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #perfumegred  #perfume  #perfumebandung  #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumewangi  #perfumelovers  #perfumeinspired  #perfumecollection  #perfumes  #perfumebandung  #pemborongperfume  #bazarpaknil  #malaysia  #minyakwangi  #minyakwangiviral  #kulim  #kulimkedah  #hitechkulim  #inspiredperfume  #igersmalaysia  #sponsored 

pilihan bau dior yang sis jual
.
dior j'adore (top sales)
dior addict 2 women (top sales)
dior farenheit
dior addict
dior poison
.
perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post
.
wasap 0182712412 jika berminat
.
ready stock. hari ni payment esok teros pos !!
.
#sayajual #sayajualsayapakai #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumegred #perfume #perfumebandung #perfumetahanlama #perfumemurah #perfumewangi #perfumelovers #perfumeinspired #perfumecollection #perfumes #perfumebandung #pemborongperfume #bazarpaknil #malaysia #minyakwangi #minyakwangiviral #kulim #kulimkedah #hitechkulim #inspiredperfume #igersmalaysia #sponsored

pilihan bau dior yang sis jual . dior j'adore (top sales) dior addict 2 women (top sales) dior farenheit dior addict dior poison . perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post . wasap 0182712412 jika berminat . ready stock. hari ni payment esok teros pos !! . #sayajual  #sayajualsayapakai  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #perfumegred  #perfume  #perfumebandung  #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumewangi  #perfumelovers  #perfumeinspired  #perfumecollection  #perfumes  #perfumebandung  #pemborongperfume  #bazarpaknil  #malaysia  #minyakwangi  #minyakwangiviral  #kulim  #kulimkedah  #hitechkulim  #inspiredperfume  #igersmalaysia  #sponsored 

pilihan bau dunhill for man yang sis jual
.
dunhill blue man (top sales)
dunhill red man (top sales)
dunhill black man
.
perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post
.
wasap 0182712412 jika berminat
.
ready stock. hari ni payment esok teros pos !!
.
#sayajual #sayajualsayapakai #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumegred #perfume #perfumebandung #perfumetahanlama #perfumemurah #perfumewangi #perfumelovers #perfumeinspired #perfumecollection #perfumes #perfumebandung #pemborongperfume #bazarpaknil #malaysia #minyakwangi #minyakwangiviral #kulim #kulimkedah #hitechkulim #inspiredperfume #igersmalaysia #sponsored

pilihan bau dunhill for man yang sis jual . dunhill blue man (top sales) dunhill red man (top sales) dunhill black man . perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post . wasap 0182712412 jika berminat . ready stock. hari ni payment esok teros pos !! . #sayajual  #sayajualsayapakai  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #perfumegred  #perfume  #perfumebandung  #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumewangi  #perfumelovers  #perfumeinspired  #perfumecollection  #perfumes  #perfumebandung  #pemborongperfume  #bazarpaknil  #malaysia  #minyakwangi  #minyakwangiviral  #kulim  #kulimkedah  #hitechkulim  #inspiredperfume  #igersmalaysia  #sponsored 

pilihan bau escada yang sis jual
.
escada red sparkle
escada island kiss
escada moon sparkle (top sales)
escada cherry in the air (top sales)
.
perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post
.
wasap 0182712412 jika berminat
.
ready stock. hari ni payment esok teros pos !!
.
#sayajual #sayajualsayapakai #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumegred #perfume #perfumebandung #perfumetahanlama #perfumemurah #perfumewangi #perfumelovers #perfumeinspired #perfumecollection #perfumes #perfumebandung #pemborongperfume #bazarpaknil #malaysia #minyakwangi #minyakwangiviral #kulim #kulimkedah #hitechkulim #inspiredperfume #igersmalaysia #sponsored

pilihan bau escada yang sis jual . escada red sparkle escada island kiss escada moon sparkle (top sales) escada cherry in the air (top sales) . perfume bandung pilihan ramai. bau tahan lama dan wangi. pelbagai pilihan dan harga berpatutan. rm30 shja sebotol exc post . wasap 0182712412 jika berminat . ready stock. hari ni payment esok teros pos !! . #sayajual  #sayajualsayapakai  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #perfumegred  #perfume  #perfumebandung  #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumewangi  #perfumelovers  #perfumeinspired  #perfumecollection  #perfumes  #perfumebandung  #pemborongperfume  #bazarpaknil  #malaysia  #minyakwangi  #minyakwangiviral  #kulim  #kulimkedah  #hitechkulim  #inspiredperfume  #igersmalaysia  #sponsored 

Dalam kepala mesti ingat nak cuti je.. tapi bila cuti tak dapat berehat pon ☺️😂Follow us @kelakar_teroks for more videos like this! ❤️
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Jom follow kawan -kawan min :
📌@lawak_hammbarr .
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #kelakar_teroks

Dalam kepala mesti ingat nak cuti je.. tapi bila cuti tak dapat berehat pon ☺️😂Follow us @kelakar_teroks  for more videos like this! ❤️ . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Jom follow kawan -kawan min : 📌@lawak_hammbarr  . 📌@kelakar_betul  . 📌@youneedacutz  . . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak  #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak  #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #paidreviewrm10  #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak  #kelakar_teroks 

Special Request From Customer (Custom Made)
Customer Order : Sree - Klang, Selangor
Handmade Engagement 2D Frame Wording
Gift for special one
Suitable for ROM, Engagement, Wedding, Birthday & Anniversary, Family & House Warming
All colors are available.
Can customize your favourite colours & wording

For order W/A : 012-3046997

#2dframe #engagement #handmade #custommade #sayajahit #sayajualonline #sayajualmurah #jomorder #bazaronlineshop #homebiz #wahm #igshopmalaysia #malaysiahandmade #vcsomalaysia #igersmalaysia #followmyig #onlinebusiness #instashopmalaysia #malaysiacrafter #malaysiaindian #mhitv3 
#kraftanganmalaysia #krafmalaysia #artvsartist #astrovaanavil #onlineshopmalaysia #handmadeby #everydayusehandicraft #malaysia

Special Request From Customer (Custom Made) Customer Order : Sree - Klang, Selangor Handmade Engagement 2D Frame Wording Gift for special one Suitable for ROM, Engagement, Wedding, Birthday & Anniversary, Family & House Warming All colors are available. Can customize your favourite colours & wording For order W/A : 012-3046997 #2dframe  #engagement  #handmade  #custommade  #sayajahit  #sayajualonline  #sayajualmurah  #jomorder  #bazaronlineshop  #homebiz  #wahm  #igshopmalaysia  #malaysiahandmade  #vcsomalaysia  #igersmalaysia  #followmyig  #onlinebusiness  #instashopmalaysia  #malaysiacrafter  #malaysiaindian  #mhitv3  #kraftanganmalaysia  #krafmalaysia  #artvsartist  #astrovaanavil  #onlineshopmalaysia  #handmadeby  #everydayusehandicraft  #malaysia 

Childhood place

Childhood place

PETR ČECH 🇨🇿
.
▪️ MAKLUMAT PERIBADI 😎
Nama penuh: Petr Čech
Tarikh lahir: 20 Mei 1982
Tempat lahir: Plzeň, Czechoslovakia
Ketinggian: 1.96 m
Posisi: penjaga gol
.
▪️ MAKLUMAT KELAB ✍🏻
Kelab: Chelsea FC (Teknikal dan Penasihat Prestasi)
Kelab terdahulu:
1999–2001 ▶ FK Chmel Blšany
2001–2002 ▶ Sparta Prague
2002–2004 ▶ Stade Rennes FC
2004–2015 ▶ Chelsea FC
2015–2019 ▶ Arsenal FC
•
•
✔️ Follow @myfootball360
✔️ Follow @myfootball360
✔️ Follow @myfootball360
•
•
#MyFootball360 #football #footballer #soccer #uefa #kakibola #2019 #worldcup #433 #superstar #paidreview #igreview #igersmalaysia #negaraku #puskasaward #thisismalaysia #teammalaysia #premierleague #ligasuper #ultrasmalaya #um07 #harimaumalaya #nfdp #championsleague #igersmy #infomenarik #pialamalaysia #golazo #afc #fifa

PETR ČECH 🇨🇿 . ▪️ MAKLUMAT PERIBADI 😎 Nama penuh: Petr Čech Tarikh lahir: 20 Mei 1982 Tempat lahir: Plzeň, Czechoslovakia Ketinggian: 1.96 m Posisi: penjaga gol . ▪️ MAKLUMAT KELAB ✍🏻 Kelab: Chelsea FC (Teknikal dan Penasihat Prestasi) Kelab terdahulu: 1999–2001 ▶ FK Chmel Blšany 2001–2002 ▶ Sparta Prague 2002–2004 ▶ Stade Rennes FC 2004–2015 ▶ Chelsea FC 2015–2019 ▶ Arsenal FC • • ✔️ Follow @myfootball360  ✔️ Follow @myfootball360  ✔️ Follow @myfootball360  • • #MyFootball360  #football  #footballer  #soccer  #uefa  #kakibola  #2019  #worldcup  #433  #superstar  #paidreview  #igreview  #igersmalaysia  #negaraku  #puskasaward  #thisismalaysia  #teammalaysia  #premierleague  #ligasuper  #ultrasmalaya  #um07  #harimaumalaya  #nfdp  #championsleague  #igersmy  #infomenarik  #pialamalaysia  #golazo  #afc  #fifa 

Harini pergi wedding pkai baju terbaru dari Mek’s Boutique. Sebab ramai yg request untuk release awal sikit so Kak Mek akan release esok! Nantikan okayy! Exciteddd nya😍😍😍😍
-
#meksboutique #fishtailbymb #fishtailbymeksboutique #bajukurungironless #sayajualbajukurungironless #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungmoden #newitem #blousetakpayahgosok #bajukurungpremium #bajukurungmurah #sayajualbajumeksboutique #drazizanosman #igersmalaysia #onlineshopmalaysia #sayajual #likeforlikes #followforfollowback

Harini pergi wedding pkai baju terbaru dari Mek’s Boutique. Sebab ramai yg request untuk release awal sikit so Kak Mek akan release esok! Nantikan okayy! Exciteddd nya😍😍😍😍 - #meksboutique  #fishtailbymb  #fishtailbymeksboutique  #bajukurungironless  #sayajualbajukurungironless  #bajukurungtakpayahgosok  #bajukurungmoden  #newitem  #blousetakpayahgosok  #bajukurungpremium  #bajukurungmurah  #sayajualbajumeksboutique  #drazizanosman  #igersmalaysia  #onlineshopmalaysia  #sayajual  #likeforlikes  #followforfollowback 

Special Request From Customer (Custom Made)
Customer Order : Ganesan - Pelabuhan Klang, Selangor
Handmade Anniversary 2D Frame Wording
Gift for special one
Suitable for ROM, Engagement, Wedding, Birthday & Anniversary, Family & House Warming
All colors are available.
Can customize your favourite colours & wording

For order W/A : 012-3046997

#2dframe #anniversary #handmade #custommade #sayajahit #sayajualonline #sayajualmurah #jomorder #bazaronlineshop #homebiz #wahm #igshopmalaysia #malaysiahandmade #vcsomalaysia #igersmalaysia #followmyig #onlinebusiness #instashopmalaysia #malaysiacrafter #malaysiaindian #mhitv3 
#kraftanganmalaysia #krafmalaysia #artvsartist #astrovaanavil #onlineshopmalaysia #handmadeby #everydayusehandicraft #malaysia

Special Request From Customer (Custom Made) Customer Order : Ganesan - Pelabuhan Klang, Selangor Handmade Anniversary 2D Frame Wording Gift for special one Suitable for ROM, Engagement, Wedding, Birthday & Anniversary, Family & House Warming All colors are available. Can customize your favourite colours & wording For order W/A : 012-3046997 #2dframe  #anniversary  #handmade  #custommade  #sayajahit  #sayajualonline  #sayajualmurah  #jomorder  #bazaronlineshop  #homebiz  #wahm  #igshopmalaysia  #malaysiahandmade  #vcsomalaysia  #igersmalaysia  #followmyig  #onlinebusiness  #instashopmalaysia  #malaysiacrafter  #malaysiaindian  #mhitv3  #kraftanganmalaysia  #krafmalaysia  #artvsartist  #astrovaanavil  #onlineshopmalaysia  #handmadeby  #everydayusehandicraft  #malaysia 

🎉GRAND OPENING PROMOTION🎉
.
.
.
STAN SMITH ALL WHITE✨
.
✅SIZE 36 - 44
✅GRED 3A
✅NORMAL PRICE : RM 80 sm/Rm 85ss
.
.
📌FREE POSTAGE
.
.
🎊10 org terawal pm min dapat harga PROMOSI😘🎊
.
NAK HARGA MURAH CEPAT" PM MIN. .
.
.
Sebarang pertanyaan stok/submit order pm👇
Whatsapp
http://www.wassap.my/0179224151
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

🎉GRAND OPENING PROMOTION🎉 . . . STAN SMITH ALL WHITE✨ . ✅SIZE 36 - 44 ✅GRED 3A ✅NORMAL PRICE : RM 80 sm/Rm 85ss . . 📌FREE POSTAGE . . 🎊10 org terawal pm min dapat harga PROMOSI😘🎊 . NAK HARGA MURAH CEPAT" PM MIN. . . . Sebarang pertanyaan stok/submit order pm👇 Whatsapp http://www.wassap.my/0179224151 . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasutairmax270  #kasut270 

🎉GRAND OPENING PROMOTION🎉
.
.
.
STAN SMITH WHITE GREEN✨
.
✅SIZE 36 - 44
✅GRED 3A
✅NORMAL PRICE : RM 80 sm/Rm 85ss
.
.
📌FREE POSTAGE
.
.
🎊10 org terawal pm min dapat harga PROMOSI😘🎊
.
NAK HARGA MURAH CEPAT" PM MIN. .
.
.
Sebarang pertanyaan stok/submit order pm👇
Whatsapp
http://www.wassap.my/0179224151
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

🎉GRAND OPENING PROMOTION🎉 . . . STAN SMITH WHITE GREEN✨ . ✅SIZE 36 - 44 ✅GRED 3A ✅NORMAL PRICE : RM 80 sm/Rm 85ss . . 📌FREE POSTAGE . . 🎊10 org terawal pm min dapat harga PROMOSI😘🎊 . NAK HARGA MURAH CEPAT" PM MIN. . . . Sebarang pertanyaan stok/submit order pm👇 Whatsapp http://www.wassap.my/0179224151 . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasutairmax270  #kasut270 

Caption apa sesuai ?? Nanti min tag korang ☺️
.
JOM USYA IG STORY MIN !!
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
Follow kawan-kawan Admin
.
🦋@kelakar_teroks
🦋@lawak_pecahovari
🦋@lawak_hammbarr 🦋@youneedacutz .
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia  #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #kelakar_teroks #kelakar_betul #lawak_hammbarr

Caption apa sesuai ?? Nanti min tag korang ☺️ . JOM USYA IG STORY MIN !! . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . . Follow kawan-kawan Admin . 🦋@kelakar_teroks  🦋@lawak_pecahovari  🦋@lawak_hammbarr  🦋@youneedacutz  . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #igshopmalaysia   #bazaarpaknil  #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak  #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak  #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #paidreviewrm10  #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #kelakar_teroks  #kelakar_betul  #lawak_hammbarr 

Jom #layan video #tiktokatok, hujung minggu prrasaan😉
.
.
🐦 follow @tiktokatok
🐦 follow @tiktokatok
🐦 follow @tiktokatok
.
.
🐦 Folow,👍like,✏comen dan 🔖tag teman anda jika anda suka conten ini.😉
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #sukasuka #jangankecamsaya #bosan #igersmalaysia #kosongkosong #abaikan #musically #musicallyid #musicallymalaysia #muserid #muserzone #musicallymuser #originalsound #musicvideos #musiclover #kekechallenge #dancers #dancechallenge #dancevideo #lovedance #comel

Jom #layan  video #tiktokatok , hujung minggu prrasaan😉 . . 🐦 follow @tiktokatok  🐦 follow @tiktokatok  🐦 follow @tiktokatok  . . 🐦 Folow,👍like,✏comen dan 🔖tag teman anda jika anda suka conten ini.😉 . . . #tiktok  #tiktokmalaysia  #sukasuka  #jangankecamsaya  #bosan  #igersmalaysia  #kosongkosong  #abaikan  #musically  #musicallyid  #musicallymalaysia  #muserid  #muserzone  #musicallymuser  #originalsound  #musicvideos  #musiclover  #kekechallenge  #dancers  #dancechallenge  #dancevideo  #lovedance  #comel 

🔥🔥BARANG PANAS🔥🔥
.
😍NEW STOCK😍
.
NIKE REACT ELEMENT 87 ( Red blue )
.
SIZE 40-45 .
LEBIH DETAIL BOLEH PM TEPI 🤩
.

COPY ORI 1:1
QUALITY PADU 
KASUT RINGAN SANGAT-SANGAT🔥
KUALITI SEBIJIK ORI
.
FREE STOKIN NIKE / ADIDAS
FREE PAPERBAG .
RM200

🔥🔥BARANG PANAS🔥🔥 . 😍NEW STOCK😍 . NIKE REACT ELEMENT 87 ( Red blue ) . SIZE 40-45 . LEBIH DETAIL BOLEH PM TEPI 🤩 . COPY ORI 1:1 QUALITY PADU KASUT RINGAN SANGAT-SANGAT🔥 KUALITI SEBIJIK ORI . FREE STOKIN NIKE / ADIDAS FREE PAPERBAG . RM200

Bacon & Mushroom Aglio-olio ❤
We're launching some new pasta series over here price around RM13.90 with add on RM3 beverage 🤤❤
#shibuyadessert 
#sripetaling 
#sripetalingcafe

Bacon & Mushroom Aglio-olio ❤ We're launching some new pasta series over here price around RM13.90 with add on RM3 beverage 🤤❤ #shibuyadessert  #sripetaling  #sripetalingcafe 

Last Night.
20Celcius degree.
.
Ambik mood autumn sikit. .
#nightscene

Last Night. 20Celcius degree. . Ambik mood autumn sikit. . #nightscene 

Don't Call Me Angel

Don't Call Me Angel