#ipta Instagram Stories

119,780 Stories

Top Stories

Effort tu penting 😍
Tag someone 💞
#akuletih 🙂
. 
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

Effort tu penting 😍 Tag someone 💞 #akuletih  🙂 . Recommended follow : @miszz_dakwah  🙂 . Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘 . @femini.beauty  @femini.beauty  @femini.beauty  . 10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘 ❤Menganjalkan & membesarkan ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman. ❤Memantapkan otot pengembang ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit ❤Melancarkan pengedaran darah ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan . Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼ . #kinkviral  #faktamerapu  #nakbebel  #igshopmalaysia  #lawak  #malaysiaonlineshopper  #pesankakmojie  #hatikecai  #ipta  #ipts  #nakluahsikit  #kiniviral  #lawakhangit  #lawakhambar  #silamoveon  #selagicinta 

Dalam hati saya penuh dengan cinta awak ,cuma awak yang tak pernah nampak ☺️ #kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

Dalam hati saya penuh dengan cinta awak ,cuma awak yang tak pernah nampak ☺️ #kinkviral  #faktamerapu  #nakbebel  #igshopmalaysia  #lawak  #malaysiaonlineshopper  #pesankakmojie  #hatikecai  #ipta  #ipts  #nakluahsikit  #kiniviral  #lawakhangit  #lawakhambar  #silamoveon  #selagicinta 

Recent Stories

- RISIKO KENA KENCING KOTOR BOLEH JADI PADA SESIAPA SAHAJA

Kalau pergi public toilet lagiiii lah.
Tapi takkan mau tahan kencing sampai rumah
Pecah pundi kencing nanti

Haaa....
Rawat dan bersihkan dengan feminine wash JSD. 
Outstation pun kena bawa ni jangan tinggal
Melancong pun bawa juga

Nah Admin belanja testimoni lagi
. .
Whatssap kak ann 
017 9032210
Klik link at bio
.
.
.
. .
#ipta #bakalpengantin
#empireaurafidarich #femininewashjsd #jsdserikembangan #jamususukdara #sayajualjsd #jsd #pencuciintim #fefet #sabah #sarawak #keputihan #farajberbau #fwjsd #jsdoriginal #jsdselangor #

- RISIKO KENA KENCING KOTOR BOLEH JADI PADA SESIAPA SAHAJA Kalau pergi public toilet lagiiii lah. Tapi takkan mau tahan kencing sampai rumah Pecah pundi kencing nanti Haaa.... Rawat dan bersihkan dengan feminine wash JSD. Outstation pun kena bawa ni jangan tinggal Melancong pun bawa juga Nah Admin belanja testimoni lagi . . Whatssap kak ann 017 9032210 Klik link at bio . . . . . #ipta  #bakalpengantin  #empireaurafidarich  #femininewashjsd  #jsdserikembangan  #jamususukdara  #sayajualjsd  #jsd  #pencuciintim  #fefet  #sabah  #sarawak  #keputihan  #farajberbau  #fwjsd  #jsdoriginal  #jsdselangor  #

Business cari orang memang la mustahil nak dapatkan seribu sehari, siapa nak bagi kat korang seribu kan ?
.
Tapi kalau korang bisnes jual barang tak mustahil, cuba tengok seller shopee berapa sales dyorg ? ada yang melebihi 100k sales. Kalau huntung seringgit da berapa tu ?
.
Tu baru sales satu item dyorang, kat sini korang akan dropship 7000 items! banyak kan ? Camne nak handle sales ? Jangan risau semua Apps yang akan handle..
.
Sales semua Apps yang akan uruskan, postage HQ yang akan handle untuk menjamin kualiti barang yang sampai kepada customer, anda cuma tunggu duit masuk sahaja tanpa anda tahu apa customer anda beli, best kan ?
.
Nak tahu lebih lanjut korang tekan link kat bio admin dan SIGN UP percuma.. Nanti admin akan whatsapp korang E-BOOK cara buat duit percuma je. Korang boleh study kalau berkenan kita boleh bekerjasama sampai sama² jutawan, testimoni dah berlambak, tak rugi mencuba benda free.. kalau tak berkenan korang boleh sambung push rank Pubg... #Lawak #Terengganu #Kelantan #Pahang #Selangor #Melaka #NSembilan #Johor #Perak #Kedah #Perlis #Sabah #Sarawak #Igshop #Paidreview #unisza #umt #uia #iium #usim #uitm #ukm #kuis #uniten #unikl #utem #unimas #ipg #ipta #ipts

Business cari orang memang la mustahil nak dapatkan seribu sehari, siapa nak bagi kat korang seribu kan ? . Tapi kalau korang bisnes jual barang tak mustahil, cuba tengok seller shopee berapa sales dyorg ? ada yang melebihi 100k sales. Kalau huntung seringgit da berapa tu ? . Tu baru sales satu item dyorang, kat sini korang akan dropship 7000 items! banyak kan ? Camne nak handle sales ? Jangan risau semua Apps yang akan handle.. . Sales semua Apps yang akan uruskan, postage HQ yang akan handle untuk menjamin kualiti barang yang sampai kepada customer, anda cuma tunggu duit masuk sahaja tanpa anda tahu apa customer anda beli, best kan ? . Nak tahu lebih lanjut korang tekan link kat bio admin dan SIGN UP percuma.. Nanti admin akan whatsapp korang E-BOOK cara buat duit percuma je. Korang boleh study kalau berkenan kita boleh bekerjasama sampai sama² jutawan, testimoni dah berlambak, tak rugi mencuba benda free.. kalau tak berkenan korang boleh sambung push rank Pubg... #Lawak  #Terengganu  #Kelantan  #Pahang  #Selangor  #Melaka  #NSembilan  #Johor  #Perak  #Kedah  #Perlis  #Sabah  #Sarawak  #Igshop  #Paidreview  #unisza  #umt  #uia  #iium  #usim  #uitm  #ukm  #kuis  #uniten  #unikl  #utem  #unimas  #ipg  #ipta  #ipts 

Showing is better than telling.

Be so busy in improving yourself.
That's you have no time to criticise other.

People say a lot, so i watch what they do.

#officialumt #mediakreatif #umt #mks #tweetmks #blokatt #pism #Miamibeach #run #open #ipta #tb #14km #6km #sohor #fitness #funrun #sukan #smilealways #sports #sportphotography #instagood #running #colourrun

Showing is better than telling. Be so busy in improving yourself. That's you have no time to criticise other. People say a lot, so i watch what they do. #officialumt  #mediakreatif  #umt  #mks  #tweetmks  #blokatt  #pism  #Miamibeach  #run  #open  #ipta  #tb  #14km  #6km  #sohor  #fitness  #funrun  #sukan  #smilealways  #sports  #sportphotography  #instagood  #running  #colourrun 

Hoy en #Promañana estuvo la Ing. Felicita Leguizamón y se refirio a la importancia de la #polinización.
El 75 % de cultivos alimentarios del mundo es producto de una previa transferencia de polen.
En términos económicos, la agricultura genera más de 150 mil millones de dólares en todo el mundo. Es decir, 3 de cada 4 cultivos que producen frutos o semillas para consumo humano dependen, al menos en parte, de los #polinizadores 🐝🐝🐝🌱⚘🌺#miel
#polen #jaleareal #abejas #Ipta (ph @deisygautom ) @canalpropy

Hoy en #Promañana  estuvo la Ing. Felicita Leguizamón y se refirio a la importancia de la #polinización . El 75 % de cultivos alimentarios del mundo es producto de una previa transferencia de polen. En términos económicos, la agricultura genera más de 150 mil millones de dólares en todo el mundo. Es decir, 3 de cada 4 cultivos que producen frutos o semillas para consumo humano dependen, al menos en parte, de los #polinizadores  🐝🐝🐝🌱⚘🌺#miel  #polen  #jaleareal  #abejas  #Ipta  (ph @deisygautom  ) @canalpropy 

Jamu Surut Ayu
. 
HOLO baru. Lebih BERKESAN.
ORIGINAL 100%
.
HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2.
.
👉1botol Rm25
Termasuk postage Rm30

Promosi
👉2botol Rm50 Free Postage
👉6botol rm100 Free Postage

Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari.
*Dijamin ORIGINAL*
.
Kelebihan JAMU SURUT AYU
👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA
👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi
👉 Menurunkan berat badan
👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme
👉 Meningkatkan tenaga
👉 Membakar lemak cepat
👉 Menghapuskan pemendapan lemak
👉 Mengecilkan perut
👉 Membakar/menghancurkan lemak
👉 Mengurangkan nafsu makan
👉 Melawaskan buang air besar
👉 Tiada cirit birit
👉 Merangsang metabolisme
👉 Mengencangkan otot perut
👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia
👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu
👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi
.
Cara pengambilan
✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan
✔ Sekali sehari
✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#jsa #jsaoriginal #jamusurutayu #jamusurutayumurah #homemade #beritenaga #energybooster #kurussihat #jomkurus #slimmingpil #jamukurus #fitness #buangangin #buanglemak #noexercise #nodiet #berkesan #pilkurus #ubatkurus #sayajual #igers #student #ipta #igshop #shawllover #ubatkuat #slimmingworld

Jamu Surut Ayu . HOLO baru. Lebih BERKESAN. ORIGINAL 100% . HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2. . 👉1botol Rm25 Termasuk postage Rm30 Promosi 👉2botol Rm50 Free Postage 👉6botol rm100 Free Postage Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari. *Dijamin ORIGINAL* . Kelebihan JAMU SURUT AYU 👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA 👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi 👉 Menurunkan berat badan 👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme 👉 Meningkatkan tenaga 👉 Membakar lemak cepat 👉 Menghapuskan pemendapan lemak 👉 Mengecilkan perut 👉 Membakar/menghancurkan lemak 👉 Mengurangkan nafsu makan 👉 Melawaskan buang air besar 👉 Tiada cirit birit 👉 Merangsang metabolisme 👉 Mengencangkan otot perut 👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia 👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu 👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi . Cara pengambilan ✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan ✔ Sekali sehari ✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses . Dm/whatsapp 0134115167 . #jsa  #jsaoriginal  #jamusurutayu  #jamusurutayumurah  #homemade  #beritenaga  #energybooster  #kurussihat  #jomkurus  #slimmingpil  #jamukurus  #fitness  #buangangin  #buanglemak  #noexercise  #nodiet  #berkesan  #pilkurus  #ubatkurus  #sayajual  #igers  #student  #ipta  #igshop  #shawllover  #ubatkuat  #slimmingworld 

Jamu Surut Ayu
. 
HOLO baru. Lebih BERKESAN.
ORIGINAL 100%
.
HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2.
.
👉1botol Rm25
Termasuk postage Rm30

Promosi
👉2botol Rm50 Free Postage
👉6botol rm100 Free Postage

Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari.
*Dijamin ORIGINAL*
.
Kelebihan JAMU SURUT AYU
👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA
👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi
👉 Menurunkan berat badan
👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme
👉 Meningkatkan tenaga
👉 Membakar lemak cepat
👉 Menghapuskan pemendapan lemak
👉 Mengecilkan perut
👉 Membakar/menghancurkan lemak
👉 Mengurangkan nafsu makan
👉 Melawaskan buang air besar
👉 Tiada cirit birit
👉 Merangsang metabolisme
👉 Mengencangkan otot perut
👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia
👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu
👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi
.
Cara pengambilan
✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan
✔ Sekali sehari
✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#jsa #jsaoriginal #jamusurutayu #jamusurutayumurah #homemade #beritenaga #energybooster #kurussihat #jomkurus #slimmingpil #jamukurus #fitness #buangangin #buanglemak #noexercise #nodiet #berkesan #pilkurus #ubatkurus #sayajual #igers #student #ipta #igshop #shawllover #ubatkuat #slimmingworld

Jamu Surut Ayu . HOLO baru. Lebih BERKESAN. ORIGINAL 100% . HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2. . 👉1botol Rm25 Termasuk postage Rm30 Promosi 👉2botol Rm50 Free Postage 👉6botol rm100 Free Postage Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari. *Dijamin ORIGINAL* . Kelebihan JAMU SURUT AYU 👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA 👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi 👉 Menurunkan berat badan 👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme 👉 Meningkatkan tenaga 👉 Membakar lemak cepat 👉 Menghapuskan pemendapan lemak 👉 Mengecilkan perut 👉 Membakar/menghancurkan lemak 👉 Mengurangkan nafsu makan 👉 Melawaskan buang air besar 👉 Tiada cirit birit 👉 Merangsang metabolisme 👉 Mengencangkan otot perut 👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia 👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu 👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi . Cara pengambilan ✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan ✔ Sekali sehari ✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses . Dm/whatsapp 0134115167 . #jsa  #jsaoriginal  #jamusurutayu  #jamusurutayumurah  #homemade  #beritenaga  #energybooster  #kurussihat  #jomkurus  #slimmingpil  #jamukurus  #fitness  #buangangin  #buanglemak  #noexercise  #nodiet  #berkesan  #pilkurus  #ubatkurus  #sayajual  #igers  #student  #ipta  #igshop  #shawllover  #ubatkuat  #slimmingworld 

Jamu Surut Ayu
. 
HOLO baru. Lebih BERKESAN.
ORIGINAL 100%
.
HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2.
.
👉1botol Rm25
Termasuk postage Rm30

Promosi
👉2botol Rm50 Free Postage
👉6botol rm100 Free Postage

Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari.
*Dijamin ORIGINAL*
.
Kelebihan JAMU SURUT AYU
👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA
👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi
👉 Menurunkan berat badan
👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme
👉 Meningkatkan tenaga
👉 Membakar lemak cepat
👉 Menghapuskan pemendapan lemak
👉 Mengecilkan perut
👉 Membakar/menghancurkan lemak
👉 Mengurangkan nafsu makan
👉 Melawaskan buang air besar
👉 Tiada cirit birit
👉 Merangsang metabolisme
👉 Mengencangkan otot perut
👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia
👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu
👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi
.
Cara pengambilan
✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan
✔ Sekali sehari
✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#jsa #jsaoriginal #jamusurutayu #jamusurutayumurah #homemade #beritenaga #energybooster #kurussihat #jomkurus #slimmingpil #jamukurus #fitness #buangangin #buanglemak #noexercise #nodiet #berkesan #pilkurus #ubatkurus #sayajual #igers #student #ipta #igshop #shawllover #ubatkuat #slimmingworld

Jamu Surut Ayu . HOLO baru. Lebih BERKESAN. ORIGINAL 100% . HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2. . 👉1botol Rm25 Termasuk postage Rm30 Promosi 👉2botol Rm50 Free Postage 👉6botol rm100 Free Postage Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari. *Dijamin ORIGINAL* . Kelebihan JAMU SURUT AYU 👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA 👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi 👉 Menurunkan berat badan 👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme 👉 Meningkatkan tenaga 👉 Membakar lemak cepat 👉 Menghapuskan pemendapan lemak 👉 Mengecilkan perut 👉 Membakar/menghancurkan lemak 👉 Mengurangkan nafsu makan 👉 Melawaskan buang air besar 👉 Tiada cirit birit 👉 Merangsang metabolisme 👉 Mengencangkan otot perut 👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia 👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu 👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi . Cara pengambilan ✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan ✔ Sekali sehari ✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses . Dm/whatsapp 0134115167 . #jsa  #jsaoriginal  #jamusurutayu  #jamusurutayumurah  #homemade  #beritenaga  #energybooster  #kurussihat  #jomkurus  #slimmingpil  #jamukurus  #fitness  #buangangin  #buanglemak  #noexercise  #nodiet  #berkesan  #pilkurus  #ubatkurus  #sayajual  #igers  #student  #ipta  #igshop  #shawllover  #ubatkuat  #slimmingworld 

Jamu Surut Ayu
. 
HOLO baru. Lebih BERKESAN.
ORIGINAL 100%
.
HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2.
.
👉1botol Rm25
Termasuk postage Rm30

Promosi
👉2botol Rm50 Free Postage
👉6botol rm100 Free Postage

Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari.
*Dijamin ORIGINAL*
.
Kelebihan JAMU SURUT AYU
👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA
👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi
👉 Menurunkan berat badan
👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme
👉 Meningkatkan tenaga
👉 Membakar lemak cepat
👉 Menghapuskan pemendapan lemak
👉 Mengecilkan perut
👉 Membakar/menghancurkan lemak
👉 Mengurangkan nafsu makan
👉 Melawaskan buang air besar
👉 Tiada cirit birit
👉 Merangsang metabolisme
👉 Mengencangkan otot perut
👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia
👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu
👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi
.
Cara pengambilan
✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan
✔ Sekali sehari
✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#jsa #jsaoriginal #jamusurutayu #jamusurutayumurah #homemade #beritenaga #energybooster #kurussihat #jomkurus #slimmingpil #jamukurus #fitness #buangangin #buanglemak #noexercise #nodiet #berkesan #pilkurus #ubatkurus #sayajual #igers #student #ipta #igshop #shawllover #ubatkuat #slimmingworld

Jamu Surut Ayu . HOLO baru. Lebih BERKESAN. ORIGINAL 100% . HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2. . 👉1botol Rm25 Termasuk postage Rm30 Promosi 👉2botol Rm50 Free Postage 👉6botol rm100 Free Postage Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari. *Dijamin ORIGINAL* . Kelebihan JAMU SURUT AYU 👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA 👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi 👉 Menurunkan berat badan 👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme 👉 Meningkatkan tenaga 👉 Membakar lemak cepat 👉 Menghapuskan pemendapan lemak 👉 Mengecilkan perut 👉 Membakar/menghancurkan lemak 👉 Mengurangkan nafsu makan 👉 Melawaskan buang air besar 👉 Tiada cirit birit 👉 Merangsang metabolisme 👉 Mengencangkan otot perut 👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia 👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu 👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi . Cara pengambilan ✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan ✔ Sekali sehari ✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses . Dm/whatsapp 0134115167 . #jsa  #jsaoriginal  #jamusurutayu  #jamusurutayumurah  #homemade  #beritenaga  #energybooster  #kurussihat  #jomkurus  #slimmingpil  #jamukurus  #fitness  #buangangin  #buanglemak  #noexercise  #nodiet  #berkesan  #pilkurus  #ubatkurus  #sayajual  #igers  #student  #ipta  #igshop  #shawllover  #ubatkuat  #slimmingworld 

Jamu Surut Ayu
. 
HOLO baru. Lebih BERKESAN.
ORIGINAL 100%
.
HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2.
.
👉1botol Rm25
Termasuk postage Rm30

Promosi
👉2botol Rm50 Free Postage
👉6botol rm100 Free Postage

Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari.
*Dijamin ORIGINAL*
.
Kelebihan JAMU SURUT AYU
👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA
👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi
👉 Menurunkan berat badan
👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme
👉 Meningkatkan tenaga
👉 Membakar lemak cepat
👉 Menghapuskan pemendapan lemak
👉 Mengecilkan perut
👉 Membakar/menghancurkan lemak
👉 Mengurangkan nafsu makan
👉 Melawaskan buang air besar
👉 Tiada cirit birit
👉 Merangsang metabolisme
👉 Mengencangkan otot perut
👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia
👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu
👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi
.
Cara pengambilan
✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan
✔ Sekali sehari
✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#jsa #jsaoriginal #jamusurutayu #jamusurutayumurah #homemade #beritenaga #energybooster #kurussihat #jomkurus #slimmingpil #jamukurus #fitness #buangangin #buanglemak #noexercise #nodiet #berkesan #pilkurus #ubatkurus #sayajual #igers #student #ipta #igshop #shawllover #ubatkuat #slimmingworld

Jamu Surut Ayu . HOLO baru. Lebih BERKESAN. ORIGINAL 100% . HARGA NAIK SIKIT YAA SAYANG2. . 👉1botol Rm25 Termasuk postage Rm30 Promosi 👉2botol Rm50 Free Postage 👉6botol rm100 Free Postage Sebotol ada 30 kapsul untuk 15hari. *Dijamin ORIGINAL* . Kelebihan JAMU SURUT AYU 👉 Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA 👉 Diperkaya dengan 100% herbal alami semula jadi 👉 Menurunkan berat badan 👉 Menggalakkan peningkatan metabolisme 👉 Meningkatkan tenaga 👉 Membakar lemak cepat 👉 Menghapuskan pemendapan lemak 👉 Mengecilkan perut 👉 Membakar/menghancurkan lemak 👉 Mengurangkan nafsu makan 👉 Melawaskan buang air besar 👉 Tiada cirit birit 👉 Merangsang metabolisme 👉 Mengencangkan otot perut 👉 Mendapat kelulusan kerajaan Indonesia 👉 Hasil yg berbeza bagi setiap individu 👉 mengecilkan tempat yg gemuk secara semulajadi . Cara pengambilan ✔ Makan 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan ✔ Sekali sehari ✔ Minum banyak air kosong utk mempercepatkan proses . Dm/whatsapp 0134115167 . #jsa  #jsaoriginal  #jamusurutayu  #jamusurutayumurah  #homemade  #beritenaga  #energybooster  #kurussihat  #jomkurus  #slimmingpil  #jamukurus  #fitness  #buangangin  #buanglemak  #noexercise  #nodiet  #berkesan  #pilkurus  #ubatkurus  #sayajual  #igers  #student  #ipta  #igshop  #shawllover  #ubatkuat  #slimmingworld 

Tq for trusting us 🔥
.
📲Contact us for any order(minimum 20pcs)
.
👕We make design for your tshirt .
.
#sayadesign #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #kilangcetakbaju #mahasiswi #mahasiswi #iium #uitm #upm #ootd #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #sayadesign#bajumuslimah #zarenclofeedback

Tq for trusting us 🔥 . 📲Contact us for any order(minimum 20pcs) . 👕We make design for your tshirt . . #sayadesign  #mahasiswa  #mahasiswi  #ipta  #ipts  #kilangcetakbaju  #mahasiswi  #mahasiswi  #iium  #uitm  #upm  #ootd  #mahasiswa  #mahasiswi  #ipta  #ipts  #sayadesign #bajumuslimah  #zarenclofeedback 

Gs all black
💰RM70
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs all black 💰RM70 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Gs all black
💰RM70
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs all black 💰RM70 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Gs all black
💰RM70
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs all black 💰RM70 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Business cari orang memang la mustahil nak dapatkan seribu sehari, siapa nak bagi kat korang seribu kan ?
.
Tapi kalau korang bisnes jual barang tak mustahil, cuba tengok seller shopee berapa sales dyorg ? ada yang melebihi 100k sales. Kalau huntung seringgit da berapa tu ?
.
Tu baru sales satu item dyorang, kat sini korang akan dropship 7000 items! banyak kan ? Camne nak handle sales ? Jangan risau semua Apps yang akan handle..
.
Sales semua Apps yang akan uruskan, postage HQ yang akan handle untuk menjamin kualiti barang yang sampai kepada customer, anda cuma tunggu duit masuk sahaja tanpa anda tahu apa customer anda beli, best kan ?
.
Nak tahu lebih lanjut korang tekan link kat bio admin dan SIGN UP percuma.. Nanti admin akan whatsapp korang E-BOOK cara buat duit percuma je. Korang boleh study kalau berkenan kita boleh bekerjasama sampai sama² jutawan, testimoni dah berlambak, tak rugi mencuba benda free.. kalau tak berkenan korang boleh sambung push rank Pubg...
.
#Lawak #Terengganu #Kelantan #Pahang #Selangor #Melaka #NSembilan #Johor #Perak #Kedah #Perlis #Sabah #Sarawak #Igshop #Paidreview #unisza #umt #uia #iium #usim #uitm #ukm #kuis #uniten #unikl #utem #unimas #ipg #ipta #ipts

Business cari orang memang la mustahil nak dapatkan seribu sehari, siapa nak bagi kat korang seribu kan ? . Tapi kalau korang bisnes jual barang tak mustahil, cuba tengok seller shopee berapa sales dyorg ? ada yang melebihi 100k sales. Kalau huntung seringgit da berapa tu ? . Tu baru sales satu item dyorang, kat sini korang akan dropship 7000 items! banyak kan ? Camne nak handle sales ? Jangan risau semua Apps yang akan handle.. . Sales semua Apps yang akan uruskan, postage HQ yang akan handle untuk menjamin kualiti barang yang sampai kepada customer, anda cuma tunggu duit masuk sahaja tanpa anda tahu apa customer anda beli, best kan ? . Nak tahu lebih lanjut korang tekan link kat bio admin dan SIGN UP percuma.. Nanti admin akan whatsapp korang E-BOOK cara buat duit percuma je. Korang boleh study kalau berkenan kita boleh bekerjasama sampai sama² jutawan, testimoni dah berlambak, tak rugi mencuba benda free.. kalau tak berkenan korang boleh sambung push rank Pubg... . #Lawak  #Terengganu  #Kelantan  #Pahang  #Selangor  #Melaka  #NSembilan  #Johor  #Perak  #Kedah  #Perlis  #Sabah  #Sarawak  #Igshop  #Paidreview  #unisza  #umt  #uia  #iium  #usim  #uitm  #ukm  #kuis  #uniten  #unikl  #utem  #unimas  #ipg  #ipta  #ipts 

Sekarang ni makin ramai kan penceramah bebas yang peka dengan isu semasa dan terus mendorong masyarakat ke arah yang lebih baik.

Terbaru seorang penceramah bebas yang dikenali sebagai Mohd Fadhli, telah berkongsi 2 keping gambar kondom yang telah digunakan di laman Facebook miliknya.

Menurutnya, kondom yang telah digunakan itu dijumpai oleh seorang felo sebuah IPT dan berada dalam tong sampah di kawasan asrama lelaki.

Tambahnya lagi, sebelum ni dia ada membuat pengisian mengenai Goodbye Pornography disebuah IPT dan baginya walaupun skop topik itu kecil tapi impaknya besar.

Dia berkongsi mengenai tiga perkara penting iaitu mentaliti ketagihan, putaran ketagihan dan cara keluar dari Ketagihan.

Untuk baca lebih lanjut, swipe up di

instastory @lobakmerahmy

Sekarang ni makin ramai kan penceramah bebas yang peka dengan isu semasa dan terus mendorong masyarakat ke arah yang lebih baik. Terbaru seorang penceramah bebas yang dikenali sebagai Mohd Fadhli, telah berkongsi 2 keping gambar kondom yang telah digunakan di laman Facebook miliknya. Menurutnya, kondom yang telah digunakan itu dijumpai oleh seorang felo sebuah IPT dan berada dalam tong sampah di kawasan asrama lelaki. Tambahnya lagi, sebelum ni dia ada membuat pengisian mengenai Goodbye Pornography disebuah IPT dan baginya walaupun skop topik itu kecil tapi impaknya besar. Dia berkongsi mengenai tiga perkara penting iaitu mentaliti ketagihan, putaran ketagihan dan cara keluar dari Ketagihan. Untuk baca lebih lanjut, swipe up di instastory @lobakmerahmy 

Done sem 1 👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
#study #studygram #studymotivation 
#politeknikmalaysia #politeknik 
#ipta #iptaroundtheworld

Done sem 1 👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓 #study  #studygram  #studymotivation  #politeknikmalaysia  #politeknik  #ipta  #iptaroundtheworld 

tag pasangan korang gais dan buktikan cinta korang ❤️😌 for min tak boleh lagi sbb hati min dah hancur ) #kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

tag pasangan korang gais dan buktikan cinta korang ❤️😌 for min tak boleh lagi sbb hati min dah hancur ) #kinkviral  #faktamerapu  #nakbebel  #igshopmalaysia  #lawak  #malaysiaonlineshopper  #pesankakmojie  #hatikecai  #ipta  #ipts  #nakluahsikit  #kiniviral  #lawakhangit  #lawakhambar  #silamoveon  #selagicinta 

No.844 Beautiful mechanical engineering student from UTeM  @_adreanna 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.844 Beautiful mechanical engineering student from UTeM @_adreanna  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

🍿🍿Assalamulaikum and Happy Wednesday Warga Popcornbantal. Ni ada customer kita self pick up 5Kg Besar dan 2kg Separate untuk majlis kahwin adik mereka di Kedah.
. 
Anda bila lagi? Mari cepat-cepat tempah pada kami di bio okay?.
.

#october #popcornbantal #popcornlover #cheerup #tuesday #goodvibe #positivevibe #malaysia #singapore #popcornbantalareamelaka #melaka #kualalumpur #popcornagent #majliskahwin #majlis #sukan #birthdayparty #kuim #ipta #ipts

🍿🍿Assalamulaikum and Happy Wednesday Warga Popcornbantal. Ni ada customer kita self pick up 5Kg Besar dan 2kg Separate untuk majlis kahwin adik mereka di Kedah. . Anda bila lagi? Mari cepat-cepat tempah pada kami di bio okay?. . #october  #popcornbantal  #popcornlover  #cheerup  #tuesday  #goodvibe  #positivevibe  #malaysia  #singapore  #popcornbantalareamelaka  #melaka  #kualalumpur  #popcornagent  #majliskahwin  #majlis  #sukan  #birthdayparty  #kuim  #ipta  #ipts 

No.843 Pretty education student from Widad University  @_thisisyaya 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.843 Pretty education student from Widad University @_thisisyaya  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

No.842 Cute student from USM Penang  @yasmie__ 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.842 Cute student from USM Penang @yasmie__  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. 
preConvo
Nazirah | 20.10.2019
UUM Sintok, Kedah

www.wasap.my/60133010508
#preconvo#convo#uum#master#student#ipta#ipts#graduationday2019 #fotograferwanita #freelancefotografer #pakejbudget #contactme 0133010508

Be Bold, Be Courageous, Be your Best. preConvo Nazirah | 20.10.2019 UUM Sintok, Kedah www.wasap.my/60133010508 #preconvo #convo #uum #master #student #ipta #ipts #graduationday2019  #fotograferwanita  #freelancefotografer  #pakejbudget  #contactme  0133010508

❤️READY STOCK❤️
Jubah MARISSA SUIT 8.0

Alhamdullilah  suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya.
dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik. 
Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan.
🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘
🌸Bf & Nursing Friendly
🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam
🌸Pinggang seluar full getah
🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju
🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129
🌸HARGA Promosi RM99
👉Free postage semenanjung
👉SS add RM8
Whatsapp wawa 013 4260513 
Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.

Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.

#kurungnursing
#jubahnursing
#kurungmoden
#bazaarpaknil 
#jubahmoden
#ipta
#officeattire
#bajumuslimah
#blousemuslimah
#blousemoden
#blouselabuh
#blousewanita
#readystock
#kurungraya
#kurungmuslimah
#jubahmoden
#jubahmuslimah

❤️READY STOCK❤️ Jubah MARISSA SUIT 8.0 Alhamdullilah suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya. dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik. Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan. 🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘 🌸Bf & Nursing Friendly 🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🌸Pinggang seluar full getah 🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju 🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129 🌸HARGA Promosi RM99 👉Free postage semenanjung 👉SS add RM8 Whatsapp wawa 013 4260513 Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana. Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. #kurungnursing  #jubahnursing  #kurungmoden  #bazaarpaknil  #jubahmoden  #ipta  #officeattire  #bajumuslimah  #blousemuslimah  #blousemoden  #blouselabuh  #blousewanita  #readystock  #kurungraya  #kurungmuslimah  #jubahmoden  #jubahmuslimah 

❤️READY STOCK❤️
Jubah MARISSA SUIT 8.0

Alhamdullilah  suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya.
dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik. 
Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan.
🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘
🌸Bf & Nursing Friendly
🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam
🌸Pinggang seluar full getah
🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju
🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129
🌸HARGA Promosi RM99
👉Free postage semenanjung
👉SS add RM8
Whatsapp wawa 013 4260513 
Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.

Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.

#kurungnursing
#jubahnursing
#kurungmoden
#bazaarpaknil 
#jubahmoden
#ipta
#officeattire
#bajumuslimah
#blousemuslimah
#blousemoden
#blouselabuh
#blousewanita
#readystock
#kurungraya
#kurungmuslimah
#jubahmoden
#jubahmuslimah

❤️READY STOCK❤️ Jubah MARISSA SUIT 8.0 Alhamdullilah suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya. dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik. Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan. 🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘 🌸Bf & Nursing Friendly 🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🌸Pinggang seluar full getah 🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju 🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129 🌸HARGA Promosi RM99 👉Free postage semenanjung 👉SS add RM8 Whatsapp wawa 013 4260513 Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana. Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. #kurungnursing  #jubahnursing  #kurungmoden  #bazaarpaknil  #jubahmoden  #ipta  #officeattire  #bajumuslimah  #blousemuslimah  #blousemoden  #blouselabuh  #blousewanita  #readystock  #kurungraya  #kurungmuslimah  #jubahmoden  #jubahmuslimah 

Morning😍
Saiz tester pun kami ada, jenis spray 3ml, RM3.65/unit.
Lagiii, ada banyak bau baru sampai. Semua code special edition. Nanti wawa update code baru ok😍😍. Harga promo masih berlangsung sampai hujung bulan ni,
1 unit RM35
3 units RM100, harga tak termasuk pos.
Boleh whatsapp wawa 013 4260513

#botaniqueparfum 
#perfumemesrasolat
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal
#perfumehalal
#perfumewanita
#perfumetahanlama
#pasirgudang
#perfumelovers
#perfumelelaki
#bautahanlama
#perfumecollection
#eaudeparfum
#fragrance
#bazaarpaknil 
#minyakwangimalaysia
#minyakwangihalal
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah
#minyakwangihantaran
#ipta
#minyakwangiwanita
#minyakwangilelaki
#politeknikibrahimsultan

Morning😍 Saiz tester pun kami ada, jenis spray 3ml, RM3.65/unit. Lagiii, ada banyak bau baru sampai. Semua code special edition. Nanti wawa update code baru ok😍😍. Harga promo masih berlangsung sampai hujung bulan ni, 1 unit RM35 3 units RM100, harga tak termasuk pos. Boleh whatsapp wawa 013 4260513 #botaniqueparfum  #perfumemesrasolat  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #perfumehalal  #perfumewanita  #perfumetahanlama  #pasirgudang  #perfumelovers  #perfumelelaki  #bautahanlama  #perfumecollection  #eaudeparfum  #fragrance  #bazaarpaknil  #minyakwangimalaysia  #minyakwangihalal  #minyakwangioriginal  #minyakwangimurah  #minyakwangihantaran  #ipta  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #politeknikibrahimsultan 

Custom Album ❤
🎓
Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓
Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍
🎓
#convovideo #convophotographer #preconvo #postconvo #konvokesyen  #roadtoconvo #love #cucms #womanphotographer #jurugambarwanita #roadtograduation #convocationday #upm #um #ukm #usim #uitm #uia #unikl #ipta #ipts #politeknik #kptm #msu
#kktmrembau
.
For any inquiries:
📱: 017 289 5811/010 431 9880
📧: mjdsignlab@gmail.com

Custom Album ❤ 🎓 Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓 Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍 🎓 #convovideo  #convophotographer  #preconvo  #postconvo  #konvokesyen  #roadtoconvo  #love  #cucms  #womanphotographer  #jurugambarwanita  #roadtograduation  #convocationday  #upm  #um  #ukm  #usim  #uitm  #uia  #unikl  #ipta  #ipts  #politeknik  #kptm  #msu  #kktmrembau  . For any inquiries: 📱: 017 289 5811/010 431 9880 📧: mjdsignlab@gmail.com 

Custom Album ❤
🎓
Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓
Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍
🎓
#convovideo #convophotographer #preconvo #postconvo #konvokesyen  #roadtoconvo #love #cucms #womanphotographer #jurugambarwanita #roadtograduation #convocationday #upm #um #ukm #usim #uitm #uia #unikl #ipta #ipts #politeknik #kptm #msu
#kktmrembau
.
For any inquiries:
📱: 017 289 5811/010 431 9880
📧: mjdsignlab@gmail.com

Custom Album ❤ 🎓 Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓 Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍 🎓 #convovideo  #convophotographer  #preconvo  #postconvo  #konvokesyen  #roadtoconvo  #love  #cucms  #womanphotographer  #jurugambarwanita  #roadtograduation  #convocationday  #upm  #um  #ukm  #usim  #uitm  #uia  #unikl  #ipta  #ipts  #politeknik  #kptm  #msu  #kktmrembau  . For any inquiries: 📱: 017 289 5811/010 431 9880 📧: mjdsignlab@gmail.com 

Custom Album ❤
🎓
Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓
Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍
🎓
#convovideo #convophotographer #preconvo #postconvo #konvokesyen  #roadtoconvo #love #cucms #womanphotographer #jurugambarwanita #roadtograduation #convocationday #upm #um #ukm #usim #uitm #uia #unikl #ipta #ipts #politeknik #kptm #msu
#kktmrembau
.
For any inquiries:
📱: 017 289 5811/010 431 9880
📧: mjdsignlab@gmail.com

Custom Album ❤ 🎓 Our most famous and evergreen High Quality Album. It comes in different sizes with various type of covers design. 🎓 Book your slot now with MJ DesignLAB & GET 10% before 31/10 😍 🎓 #convovideo  #convophotographer  #preconvo  #postconvo  #konvokesyen  #roadtoconvo  #love  #cucms  #womanphotographer  #jurugambarwanita  #roadtograduation  #convocationday  #upm  #um  #ukm  #usim  #uitm  #uia  #unikl  #ipta  #ipts  #politeknik  #kptm  #msu  #kktmrembau  . For any inquiries: 📱: 017 289 5811/010 431 9880 📧: mjdsignlab@gmail.com 

No.841 Pretty electrical engineering student from Politeknik Shah Alam  @__eiyrx 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.841 Pretty electrical engineering student from Politeknik Shah Alam @__eiyrx  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

JOM CUBA PRODUK UNTUK MEMBANTU MENAIKKAN BERAT BADAN NO. 1 !!! .
.
Ribuan orang sudah kami bantu meningkatkan berat badannya dan kini giliran Anda!
.
Khasiat dan Manfaat Pil Ginseng Gemuk
.
Pil Ginseng Gemuk adalah formula ubat herba tradisional yang memang dikhususkan untuk mengatasi masalah berat badan yang kurang, dengan cara double action, iaitu:
.
(1) Menambah nafsu makan orang yang mengambilnya
.
(2) Meningkatkan penyerapan nutrien dari makanan yang dimakan
.
Kedua khasiat di atas dapat menghasilkan peningkatan berat badan yang berkesan, cepat dan selamat, tanpa kesan sampingan
.
Untuk dapatkan produk Pil Ginseng Gemuk ini dengan harga diskaun
.
Nak Tau Harga?
.
Perlukan Bantuan?
.
Ada sebarang pertanyaan?
.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut
.
Hantarkan whatsapp / sms ke +601112919828
.
#ubatgemuk #nakgemuk #pilgemuk #vitamingemuk #produkcantik #sabah #sarawak #ipta #uitm #ukm #sayajual #brunei #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igbizmalaysia #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #malaysian #malaysianig #malaysianonlineshop #AzizanOsman #drazizanosman #imkk #pilginsenggemuk #fatahamin #favourite #pggtestimoni #maluapabossku

JOM CUBA PRODUK UNTUK MEMBANTU MENAIKKAN BERAT BADAN NO. 1 !!! . . Ribuan orang sudah kami bantu meningkatkan berat badannya dan kini giliran Anda! . Khasiat dan Manfaat Pil Ginseng Gemuk . Pil Ginseng Gemuk adalah formula ubat herba tradisional yang memang dikhususkan untuk mengatasi masalah berat badan yang kurang, dengan cara double action, iaitu: . (1) Menambah nafsu makan orang yang mengambilnya . (2) Meningkatkan penyerapan nutrien dari makanan yang dimakan . Kedua khasiat di atas dapat menghasilkan peningkatan berat badan yang berkesan, cepat dan selamat, tanpa kesan sampingan . Untuk dapatkan produk Pil Ginseng Gemuk ini dengan harga diskaun . Nak Tau Harga? . Perlukan Bantuan? . Ada sebarang pertanyaan? . Hubungi kami untuk keterangan lanjut . Hantarkan whatsapp / sms ke +601112919828 . #ubatgemuk  #nakgemuk  #pilgemuk  #vitamingemuk  #produkcantik  #sabah  #sarawak  #ipta  #uitm  #ukm  #sayajual  #brunei  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igbizmalaysia  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #malaysian  #malaysianig  #malaysianonlineshop  #AzizanOsman  #drazizanosman  #imkk  #pilginsenggemuk  #fatahamin  #favourite  #pggtestimoni  #maluapabossku 

BAJU CONVOI

Siapa kat sini yang kenal mat-mat rider alah yang naik Ysuku tu yang selalu gi ride tapi tak happy dah Lah tak meriah mana taknya orang2 lain semua geng Moto ada seragam yang korang yang ride biasa2 tu apa barang memang orang tak pandang Lah lepastu ambik gambar pon tak meriah orang lain semua ada kroni2 siap budak kenal lagi yang korang tu kroni krik2 nak ke nak kalau kami bantu anda lakarkan design kroni yang akan membuatkan korang akan sentiasa gembira,fun dan berjiwa besar bila ada baju2 kroni korang.

TAG KRONI2 KORANG TU.

#tshirt
#kk40 
#puma 
#ex5 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#rxz 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajurider 
#bajukroni 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#matmoto 
#ysuku 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

BAJU CONVOI Siapa kat sini yang kenal mat-mat rider alah yang naik Ysuku tu yang selalu gi ride tapi tak happy dah Lah tak meriah mana taknya orang2 lain semua geng Moto ada seragam yang korang yang ride biasa2 tu apa barang memang orang tak pandang Lah lepastu ambik gambar pon tak meriah orang lain semua ada kroni2 siap budak kenal lagi yang korang tu kroni krik2 nak ke nak kalau kami bantu anda lakarkan design kroni yang akan membuatkan korang akan sentiasa gembira,fun dan berjiwa besar bila ada baju2 kroni korang. TAG KRONI2 KORANG TU. #tshirt  #kk40  #puma  #ex5  #sayajualtshirt  #barangbaik  #rxz  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajurider  #bajukroni  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #matmoto  #ysuku  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

Gs adidas
💰RM80
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs adidas 💰RM80 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Gs adidas
💰RM80
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs adidas 💰RM80 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Gs adidas
💰RM80
📌 Gred AA
🎁 Free box
📫 Free postage ss add rm5
✔  Month warranty

Berminat?  Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #aliffaziz #idolamalaya #125zrmalaysia #y15zrmalaysia

Gs adidas 💰RM80 📌 Gred AA 🎁 Free box 📫 Free postage ss add rm5 ✔ Month warranty Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" 📞013-4095145 #jammurah  #jamtangan  #online  #onlineshopping  #casual  #men  #women  #sepahtu  #sepahtureunion  #sariyanti  #bajumurah  #seluarmurah  #begmurah  #kasutmurah  #ipta  #ipts  #uitm  #vine  #cantik  #viral  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #aliffaziz  #idolamalaya  #125zrmalaysia  #y15zrmalaysia 

Thank you to the hardworking students of UITM Jengka @uitm.official , who worked diligently last weekend creating furniture for our new gibbon enclosures! “The experience was amazing and one of a kind. We came to the rehabilitation centre to gain a deeper understanding about gibbons such as how they live, what they eat and the importance of letting them live in the forest and protecting them. It was also fun because we learnt how to make furnitures for them.” - students of UITM. 
The students will be organising an event on the 23rd of November called ‘Animal Ark Festival’. Stay tuned for more info, GPSM will be attending!

Thank you to the hardworking students of UITM Jengka @uitm.official  , who worked diligently last weekend creating furniture for our new gibbon enclosures! “The experience was amazing and one of a kind. We came to the rehabilitation centre to gain a deeper understanding about gibbons such as how they live, what they eat and the importance of letting them live in the forest and protecting them. It was also fun because we learnt how to make furnitures for them.” - students of UITM. The students will be organising an event on the 23rd of November called ‘Animal Ark Festival’. Stay tuned for more info, GPSM will be attending!

#motibesen

Kereta ni mahal, nak beli bukan senang. Mesti kena cover takut berhabuk, takut kucing cakar.. Nyawa dapat percuma.. mungkin sbb tu ramai orang kurang peduli dan x cover.

#izzgroup #izzstadium #golfmalaysia #bukanbiasabiasa #kerjaya #ipta #aiavitality #aiapublictakaful #mdrtmalaysia #takafulagency #maluapaboskur #peluangpekerjaanKL #kerjakosongKL #klfw #LVmalaysia #GucciMalaysia #prubsntakaful #takafuladvisor #takafulagent #neelofa #tv3

#motibesen  Kereta ni mahal, nak beli bukan senang. Mesti kena cover takut berhabuk, takut kucing cakar.. Nyawa dapat percuma.. mungkin sbb tu ramai orang kurang peduli dan x cover. #izzgroup  #izzstadium  #golfmalaysia  #bukanbiasabiasa  #kerjaya  #ipta  #aiavitality  #aiapublictakaful  #mdrtmalaysia  #takafulagency  #maluapaboskur  #peluangpekerjaanKL  #kerjakosongKL  #klfw  #LVmalaysia  #GucciMalaysia  #prubsntakaful  #takafuladvisor  #takafulagent  #neelofa  #tv3 

No.840 Gorgeous human sciences (Communication - Journalism) + Business Administration student from IIUM  @h1jabae 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.840 Gorgeous human sciences (Communication - Journalism) + Business Administration student from IIUM @h1jabae  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

No.839 Beautiful office system student from Uitm Machang @ararshd 
Official Hashtag → #siswipretty

To advertise / ig review , kindly Dm here.

#uitm #utm #ukm #upm #uthm #kdu #unimap #upsi #unimas #uia #iium #taylorsuni #um #usm #usim #upnm #segi #utp #ump #unisza #kuis #unimap #ipta #ipts #mpp #girlspower #uniten #universiti #malaysia #kptm

No.839 Beautiful office system student from Uitm Machang @ararshd  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap  #ipta  #ipts  #mpp  #girlspower  #uniten  #universiti  #malaysia  #kptm 

Practice like a Champion.

Humble and Kindness is the key to GOOD CHARACTER.
Hardwork and dedication is the key to SUCCESS.

Face the failure.
Until the failure fails to face you.

#officialumt #mediakreatif #umt #mks #tweetmks #blokatt #pism #Miamibeach #run #open #ipta #tb #14km #sohor #fitness #funrun #sukan #smilealways #sports #sportphotography #instagood #running

Practice like a Champion. Humble and Kindness is the key to GOOD CHARACTER. Hardwork and dedication is the key to SUCCESS. Face the failure. Until the failure fails to face you. #officialumt  #mediakreatif  #umt  #mks  #tweetmks  #blokatt  #pism  #Miamibeach  #run  #open  #ipta  #tb  #14km  #sohor  #fitness  #funrun  #sukan  #smilealways  #sports  #sportphotography  #instagood  #running 

Risau kalau jenis tak suka pakai anak tudung ? dengan #Bawalnuq tak pakai pun tak apa , sebab tidak jarang dan masih terlekat elok dengan semua jenis muka .

#bawalnuq #bawalviral #bawalbidang55 #bawalsenangbentuk #bawallabuh #bawalborong #ctdk #shazaha #bawalmagic #bawalcotton #sitinurhalizaontour #usim #ipts #ipta #unisza #kuim #kuin #kuis #usas #elfiraloy #raya2019 #bridemaids #sedondon #kenduri2019

Risau kalau jenis tak suka pakai anak tudung ? dengan #Bawalnuq  tak pakai pun tak apa , sebab tidak jarang dan masih terlekat elok dengan semua jenis muka . #bawalnuq  #bawalviral  #bawalbidang55  #bawalsenangbentuk  #bawallabuh  #bawalborong  #ctdk  #shazaha  #bawalmagic  #bawalcotton  #sitinurhalizaontour  #usim  #ipts  #ipta  #unisza  #kuim  #kuin  #kuis  #usas  #elfiraloy  #raya2019  #bridemaids  #sedondon  #kenduri2019 

Tem coisa boa chegando... #ipta #gospel #piracicaba #piracity #gospelmente

Tem coisa boa chegando... #ipta  #gospel  #piracicaba  #piracity  #gospelmente