#jeragat Instagram Posts

2,527,547 Posts

Top Posts

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat 
@jualubattinggi.malay
@jualubattinggi.malay
@jualubattinggi.malay .
Mereka ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND.
.
.
Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 15,350 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻
@jualubattinggi.malay
@jualubattinggi.malay

Kalau korang nak katalog korang boleh cek di sini pula👇🏻
📲 WhatsApp: +60143619139
.
Skg ni banyak scam jual ubat Tinggi, ramai custumer report dah bankin tapi barang xsampai. So, Awak kene hati hati. Igshop ni memang 100TRUSTED, Postage Everyday !

HAPPY SHOPPING & TINGGI🎁🎉 #ubattinggi #ubattinggimalaysia #heightup #heightupmalaysia #peninggibadanmalaysia #heightupmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #jeragat #parut #giveawaymalaysia #greenmaskmalaysia

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @jualubattinggi.malay  @jualubattinggi.malay  @jualubattinggi.malay  . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 15,350 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @jualubattinggi.malay  @jualubattinggi.malay  Kalau korang nak katalog korang boleh cek di sini pula👇🏻 📲 WhatsApp: +60143619139 . Skg ni banyak scam jual ubat Tinggi, ramai custumer report dah bankin tapi barang xsampai. So, Awak kene hati hati. Igshop ni memang 100TRUSTED, Postage Everyday ! HAPPY SHOPPING & TINGGI🎁🎉 #ubattinggi  #ubattinggimalaysia  #heightup  #heightupmalaysia  #peninggibadanmalaysia  #heightupmurah  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #lokalah  #olshopmalaysia  #tiensmalaysia  #igersmalaya  #jeragat  #parut  #giveawaymalaysia  #greenmaskmalaysia 

KRIM PENCERAH DERMA WHITE MENCERAHKAN KULIT DENGAN 1 LANGKAH SAHAJA

Krim pencerah wajah daripada Derma white ini adalah multifungsi iaitu melembap, merawat dan mencerah dengan hanya 1 langkah sahaja. Dengan mengandungi alpha arbutin untuk merawat pigmentasi pada kulit wajah akibat pancaran sinar UV terus ke lapisan kulit. Diperkaya dengan argan oil yg kaya dengan vit E  ianya dapat mengekalkan hidrasi pada kulit wajah anda yang kekeringan.selain itu Argan oil berfungsi melembabkan serta menghaluskan kulit selain merawat masalah jerawat.

Kandungan gluthathione pula bertindak sebagai agent pemutih semulajadi  serta anti penuaan Dan juga anti toksin yg menghalang radikal bebas Gunakannya secara konsisten, anda pasti akan terlihat hasil kulit wajah anda menjadi cerah 3x lebih pantas

Berminat WhatsApp
www.wasap.my/601161110494/snowwhite

Ejen dan dropship di perlukan 
#dermawhitecream #cerahkanwajah #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela
#hilangkanparut #jeragat #jerawat 
#membaikiselkulitmati
#mukacerah
#mukabersih
#mukaputih
#putihkanmuka
#tanpabahankimia
#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#krimpemutih 
#cerah #putih #glowing
#produkviral
#producttrending 
#agentwanted 
#agentdandropship
#teamAFCIRCLE01058

KRIM PENCERAH DERMA WHITE MENCERAHKAN KULIT DENGAN 1 LANGKAH SAHAJA Krim pencerah wajah daripada Derma white ini adalah multifungsi iaitu melembap, merawat dan mencerah dengan hanya 1 langkah sahaja. Dengan mengandungi alpha arbutin untuk merawat pigmentasi pada kulit wajah akibat pancaran sinar UV terus ke lapisan kulit. Diperkaya dengan argan oil yg kaya dengan vit E ianya dapat mengekalkan hidrasi pada kulit wajah anda yang kekeringan.selain itu Argan oil berfungsi melembabkan serta menghaluskan kulit selain merawat masalah jerawat. Kandungan gluthathione pula bertindak sebagai agent pemutih semulajadi serta anti penuaan Dan juga anti toksin yg menghalang radikal bebas Gunakannya secara konsisten, anda pasti akan terlihat hasil kulit wajah anda menjadi cerah 3x lebih pantas Berminat WhatsApp www.wasap.my/601161110494/snowwhite Ejen dan dropship di perlukan #dermawhitecream  #cerahkanwajah  #cerah  #gebu  #muka  #bersih  #tanpacela  #hilangkanparut  #jeragat  #jerawat  #membaikiselkulitmati  #mukacerah  #mukabersih  #mukaputih  #putihkanmuka  #tanpabahankimia  #krimpencerah  #krimpencerahwajah  #krimpemutih  #cerah  #putih  #glowing  #produkviral  #producttrending  #agentwanted  #agentdandropship  #teamAFCIRCLE01058 

"SEKALI PAKAI DAH NAMPAK KESAN" .." Best la  krim Derma white ni. Sekali sapu Je muka dah putih. Selain tu terasa soft Je.. Suka sangat dengan krim ni".. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat.  Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik

Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite

Ejen dan dropship di perlukan 
#dermawhitecream #cerahkanwajah #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela
#hilangkanparut #jeragat #jerawat 
#membaikiselkulitmati
#mukacerah
#mukabersih
#mukaputih
#putihkanmuka
#tanpabahankimia
#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#krimpemutih 
#cerah #putih #glowing
#produkviral
#producttrending 
#teamAFviral08917

"SEKALI PAKAI DAH NAMPAK KESAN" .." Best la krim Derma white ni. Sekali sapu Je muka dah putih. Selain tu terasa soft Je.. Suka sangat dengan krim ni".. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat. Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite Ejen dan dropship di perlukan #dermawhitecream  #cerahkanwajah  #cerah  #gebu  #muka  #bersih  #tanpacela  #hilangkanparut  #jeragat  #jerawat  #membaikiselkulitmati  #mukacerah  #mukabersih  #mukaputih  #putihkanmuka  #tanpabahankimia  #krimpencerah  #krimpencerahwajah  #krimpemutih  #cerah  #putih  #glowing  #produkviral  #producttrending  #teamAFviral08917 

KRIM PENCERAH DERMA WHITE MENCERAHKAN KULIT DENGAN 1 LANGKAH SAHAJA

Krim pencerah wajah daripada Derma white ini adalah multifungsi iaitu melembap, merawat dan mencerah dengan hanya 1 langkah sahaja. Dengan mengandungi alpha arbutin untuk merawat pigmentasi pada kulit wajah akibat pancaran sinar UV terus ke lapisan kulit. Diperkaya dengan argan oil yg kaya dengan vit E  ianya dapat mengekalkan hidrasi pada kulit wajah anda yang kekeringan.selain itu Argan oil berfungsi melembabkan serta menghaluskan kulit selain merawat masalah jerawat.

Kandungan gluthathione pula bertindak sebagai agent pemutih semulajadi  serta anti penuaan Dan juga anti toksin yg menghalang radikal bebas Gunakannya secara konsisten, anda pasti akan terlihat hasil kulit wajah anda menjadi cerah 3x lebih pantas

Berminat WhatsApp
www.wasap.my/601161110494/snowwhite

Ejen dan dropship di perlukan 
#dermawhitecream #cerahkanwajah #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela
#hilangkanparut #jeragat #jerawat 
#membaikiselkulitmati
#mukacerah
#mukabersih
#mukaputih
#putihkanmuka
#tanpabahankimia
#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#krimpemutih 
#cerah #putih #glowing
#produkviral
#producttrending 
#makeupviral #makeuppengantin #makeupartist #mua
#teamafviral08913

KRIM PENCERAH DERMA WHITE MENCERAHKAN KULIT DENGAN 1 LANGKAH SAHAJA Krim pencerah wajah daripada Derma white ini adalah multifungsi iaitu melembap, merawat dan mencerah dengan hanya 1 langkah sahaja. Dengan mengandungi alpha arbutin untuk merawat pigmentasi pada kulit wajah akibat pancaran sinar UV terus ke lapisan kulit. Diperkaya dengan argan oil yg kaya dengan vit E ianya dapat mengekalkan hidrasi pada kulit wajah anda yang kekeringan.selain itu Argan oil berfungsi melembabkan serta menghaluskan kulit selain merawat masalah jerawat. Kandungan gluthathione pula bertindak sebagai agent pemutih semulajadi serta anti penuaan Dan juga anti toksin yg menghalang radikal bebas Gunakannya secara konsisten, anda pasti akan terlihat hasil kulit wajah anda menjadi cerah 3x lebih pantas Berminat WhatsApp www.wasap.my/601161110494/snowwhite Ejen dan dropship di perlukan #dermawhitecream  #cerahkanwajah  #cerah  #gebu  #muka  #bersih  #tanpacela  #hilangkanparut  #jeragat  #jerawat  #membaikiselkulitmati  #mukacerah  #mukabersih  #mukaputih  #putihkanmuka  #tanpabahankimia  #krimpencerah  #krimpencerahwajah  #krimpemutih  #cerah  #putih  #glowing  #produkviral  #producttrending  #makeupviral  #makeuppengantin  #makeupartist  #mua  #teamafviral08913 

..." WOW SUKALAH DENGAN KRIM DERMA WHITE NI. BUKAN SAJA MUKA PUTIH . TERASA GEBU GEBAS PULAK".. Itu antara feedback yg kami terima dari pelanggan yg dah pakai derma white cream.

Memang betul sebab formula khas dalam derma white bukan sahaja mencerahkan wajah malah melembutkan Dan menghaluskan kulit wajah. 
Antara bahan-bahan yg di gunakan dalam derma white cream ni adalah arbutin,argan oil,glutathion yg berfungsi sebagai agent pencerah semulajadi selain merawat kulit yg bermasalah seperti jerawat,parut,jeragat,sunburn Dan banyak lagi.. Di jamin yg dah Cuba pasti jatuh hari terus dngn cream ajaib ni

Berminat WhatsApp jerr

www.wasap.my/601161110494/snowwhite

#dermawhitecream #cerahkanwajah #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela
#hilangkanparut #jeragat #jerawat 
#membaikiselkulitmati
#mukacerah
#mukabersih
#mukaputih
#putihkanmuka
#tanpabahankimia
#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#krimpemutih 
#cerah #putih #glowing
#produkviral
#producttrending 
#teamAFviral0887

..." WOW SUKALAH DENGAN KRIM DERMA WHITE NI. BUKAN SAJA MUKA PUTIH . TERASA GEBU GEBAS PULAK".. Itu antara feedback yg kami terima dari pelanggan yg dah pakai derma white cream. Memang betul sebab formula khas dalam derma white bukan sahaja mencerahkan wajah malah melembutkan Dan menghaluskan kulit wajah. Antara bahan-bahan yg di gunakan dalam derma white cream ni adalah arbutin,argan oil,glutathion yg berfungsi sebagai agent pencerah semulajadi selain merawat kulit yg bermasalah seperti jerawat,parut,jeragat,sunburn Dan banyak lagi.. Di jamin yg dah Cuba pasti jatuh hari terus dngn cream ajaib ni Berminat WhatsApp jerr www.wasap.my/601161110494/snowwhite #dermawhitecream  #cerahkanwajah  #cerah  #gebu  #muka  #bersih  #tanpacela  #hilangkanparut  #jeragat  #jerawat  #membaikiselkulitmati  #mukacerah  #mukabersih  #mukaputih  #putihkanmuka  #tanpabahankimia  #krimpencerah  #krimpencerahwajah  #krimpemutih  #cerah  #putih  #glowing  #produkviral  #producttrending  #teamAFviral0887 

Cantik dimulai ketika kamu memutuskan untuk menjadi dirimu sendiri.

Senyuman adalah riasan terbaik 😘

Cantik dimulai ketika kamu memutuskan untuk menjadi dirimu sendiri. Senyuman adalah riasan terbaik 😘

🌞PRODUK MARY KAY NI ADA SIJIL HALAL TAK?..
👉 produk Mary Kay telah berada dalam pasaran Malaysia selama 15 tahun dan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia.
.
👉Produk Mary Kay tidak memerlukan tanda HALAL kerana tiada bahan berunsurkan haiwan atau bahan kimia berbahaya.
.
👉Produk Mary Kay dihasilkan daripada tumbuhan/botani dan ekstrak serta bahan-bahan yang selamat untuk tujuan penstabilan bahan dan pengawetan sahaja.
.
🚫Tiada tumbuhan yang HARAM...
.
☝Tanda HALAL hanya dikeluarkan untuk produk yang ada bahan daripada haiwan dan untuk makanan/minuman sahaja.
.
☝Semak produk anda...bagi produk yang ada tanda HALAL kemungkinan ada unsur HAIWAN..
.
👉Lagipun produk Mary Kay dibungkus di US dan dinyatakan bahan-bahan yang digunakan serta kelulusan pada bekas/kotak...
(kalau tak faham nama saintifik boleh google yer.)
.
di negara maju tertakluk kepada piawaian Antarabangsa..Produk yang dibungkus di Malaysia mesti ada tanda HALAL...
.
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
.
Jom dapatkan
🌟Free Gift
🌟Free Sample
🌟Free Catalouge
🌟Free Consultant
Ally | Mary Kay Beauty Consultant | 0146199774
.
#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #MaryKayBeautyConsultant #marykayskincare #skincare #marykaymakeup #ilovemakeup #satinbody #satinhands #jeragat #jerawat #masalahacne #acne #kurap

🌞PRODUK MARY KAY NI ADA SIJIL HALAL TAK?.. 👉 produk Mary Kay telah berada dalam pasaran Malaysia selama 15 tahun dan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. . 👉Produk Mary Kay tidak memerlukan tanda HALAL kerana tiada bahan berunsurkan haiwan atau bahan kimia berbahaya. . 👉Produk Mary Kay dihasilkan daripada tumbuhan/botani dan ekstrak serta bahan-bahan yang selamat untuk tujuan penstabilan bahan dan pengawetan sahaja. . 🚫Tiada tumbuhan yang HARAM... . ☝Tanda HALAL hanya dikeluarkan untuk produk yang ada bahan daripada haiwan dan untuk makanan/minuman sahaja. . ☝Semak produk anda...bagi produk yang ada tanda HALAL kemungkinan ada unsur HAIWAN.. . 👉Lagipun produk Mary Kay dibungkus di US dan dinyatakan bahan-bahan yang digunakan serta kelulusan pada bekas/kotak... (kalau tak faham nama saintifik boleh google yer.) . di negara maju tertakluk kepada piawaian Antarabangsa..Produk yang dibungkus di Malaysia mesti ada tanda HALAL... . 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . Jom dapatkan 🌟Free Gift 🌟Free Sample 🌟Free Catalouge 🌟Free Consultant Ally | Mary Kay Beauty Consultant | 0146199774 . #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #MaryKayBeautyConsultant  #marykayskincare  #skincare  #marykaymakeup  #ilovemakeup  #satinbody  #satinhands  #jeragat  #jerawat  #masalahacne  #acne  #kurap 

💕SOMEBYMI
V10 TONE UP CREAM 50ML💕
.
.

Nak wajah putih berseri seri serta merta?wajib try this cream tau,expecially untuk you guys yang tak ada masa or malas nak makeup tebal pakai foundation dan sebagainya,u guys just pakai this cream serta merta kulit muka yang kusam jadi cerah berseri sero glowing flawless semulajadi!
.
.
Kebaikan V10 Tone Up Cream: 🍊 20 kali ganda lebih tinggi kandungan vitamin dari lemon dan 98 kali ganda lebih tinggi anti-oxidant dari buah orange
🍊Mengandungi 10 Multi-Vitamin untuk Kulit
🍊 Mengandungi Essence Krim dan Vitamin dalam satu botol
🍊 Mengandungi 700,000ppm Vitamin Buah
🍊 Bebas 20 bahan berbahaya
🍊 Boleh pakai waktu siang ( sunblock) & mlm
🍊 Whitening dan menjadikan kulit lebih cantik secara semulajadi
🍊Sesuai utk kulit yang gelap dan kasar
🍊 Rawatan kelembapan untuk mendapatkan semula kulit
🍊Anti-wrinkle
🍊 menghilangkan jeragat
.
.
Ingredients:
Vitamin C, Vitamin B Series, Vitamin H, Gluthatione, Vitamin Fruit Extract 700,000ppm

Cara Guna :
Setelah Serum atau Toner, apply krim dengan jumlah yang tepat ke kulit Anda. Sesuai untuk Penggunaan Siang dan Malam. Kami menyarankan penggunaan sunblock untuk digunakan di siang hari
.
.
#somebymimalaysia 
#v10vitamintoneupcream
#h7hydromaxcream
#miracletonermalaysia #miracletoner #miracletonersomebymi #sayajualskincarekorea
#miraclesoapsomebymi 
#ahabhapha30daysmiracletoner 
#sayajualskincare
#miracletonermalaysia #miracletonermurahmalaysia
#30dayschallengemiracletoner
#miracleserumbysomebymi
#miraclecleanserbarbysomebymi
#miraclesoapbysomebymi #serummalaysia
#miracletonersomebymi #miracletonermalaysia #sayajualskincarekorea #somebymi #30daysmiraclechallenge #igshopmalaysia
#sayajualmurah #loveliee #nsabeauty #jerawat #jeragat

💕SOMEBYMI V10 TONE UP CREAM 50ML💕 . . Nak wajah putih berseri seri serta merta?wajib try this cream tau,expecially untuk you guys yang tak ada masa or malas nak makeup tebal pakai foundation dan sebagainya,u guys just pakai this cream serta merta kulit muka yang kusam jadi cerah berseri sero glowing flawless semulajadi! . . Kebaikan V10 Tone Up Cream: 🍊 20 kali ganda lebih tinggi kandungan vitamin dari lemon dan 98 kali ganda lebih tinggi anti-oxidant dari buah orange 🍊Mengandungi 10 Multi-Vitamin untuk Kulit 🍊 Mengandungi Essence Krim dan Vitamin dalam satu botol 🍊 Mengandungi 700,000ppm Vitamin Buah 🍊 Bebas 20 bahan berbahaya 🍊 Boleh pakai waktu siang ( sunblock) & mlm 🍊 Whitening dan menjadikan kulit lebih cantik secara semulajadi 🍊Sesuai utk kulit yang gelap dan kasar 🍊 Rawatan kelembapan untuk mendapatkan semula kulit 🍊Anti-wrinkle 🍊 menghilangkan jeragat . . Ingredients: Vitamin C, Vitamin B Series, Vitamin H, Gluthatione, Vitamin Fruit Extract 700,000ppm Cara Guna : Setelah Serum atau Toner, apply krim dengan jumlah yang tepat ke kulit Anda. Sesuai untuk Penggunaan Siang dan Malam. Kami menyarankan penggunaan sunblock untuk digunakan di siang hari . . #somebymimalaysia  #v10vitamintoneupcream  #h7hydromaxcream  #miracletonermalaysia  #miracletoner  #miracletonersomebymi  #sayajualskincarekorea  #miraclesoapsomebymi  #ahabhapha30daysmiracletoner  #sayajualskincare  #miracletonermalaysia  #miracletonermurahmalaysia  #30dayschallengemiracletoner  #miracleserumbysomebymi  #miraclecleanserbarbysomebymi  #miraclesoapbysomebymi  #serummalaysia  #miracletonersomebymi  #miracletonermalaysia  #sayajualskincarekorea  #somebymi  #30daysmiraclechallenge  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #loveliee  #nsabeauty  #jerawat  #jeragat 

...."EH SAYA TENGOK MUKA AWAK MAKIN GEBU. MCM BABYFACE PULAK.PAKAI APE YE?"... Ha... Inilah rahsia snowwhite cream. Sapu Je. Dia memberi kesan wajah jd cerah,gebu,lembut ala2 kulit baby.

Tak percaya?? 😱😱😱 Sis boleh Cuba Sendiri.. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat.  Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik

Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite

Ejen dan dropship di perlukan 
#dermawhitecream 
#agentwanted 
#agentdandropship  #cerahkanwajah #cerah #gebu #tanpacela
#hilangkanparut #jeragat #jerawat 
#membaikiselkulitmati
#mukacerah
#mukabersih
#mukaputih
#putihkanmuka
#tanpabahankimia
#krimpencerah
#krimpencerahwajah
#krimpemutih 
#cerah #putih #glowing
#produkviral
#producttrending 
#teamAFviral08918

...."EH SAYA TENGOK MUKA AWAK MAKIN GEBU. MCM BABYFACE PULAK.PAKAI APE YE?"... Ha... Inilah rahsia snowwhite cream. Sapu Je. Dia memberi kesan wajah jd cerah,gebu,lembut ala2 kulit baby. Tak percaya?? 😱😱😱 Sis boleh Cuba Sendiri.. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat. Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite Ejen dan dropship di perlukan #dermawhitecream  #agentwanted  #agentdandropship  #cerahkanwajah  #cerah  #gebu  #tanpacela  #hilangkanparut  #jeragat  #jerawat  #membaikiselkulitmati  #mukacerah  #mukabersih  #mukaputih  #putihkanmuka  #tanpabahankimia  #krimpencerah  #krimpencerahwajah  #krimpemutih  #cerah  #putih  #glowing  #produkviral  #producttrending  #teamAFviral08918 

Recent Posts

FOUNDER BELANJA WARNA BARU BIRTHDAY BIRTHDAY EDITION 😍
.
.
.
Masha Allah lawaa nyaaa! Rugi siapa yang inda order birthday edition ni. .
.
3 lipmattes (3ml each) dalam satu box hanya rm49 saja 😱 Great deal sisters! Tunggu apa lagi tu?🙊
.
.
Click link di bio sis untuk order 😘
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

FOUNDER BELANJA WARNA BARU BIRTHDAY BIRTHDAY EDITION 😍 . . . Masha Allah lawaa nyaaa! Rugi siapa yang inda order birthday edition ni. . . 3 lipmattes (3ml each) dalam satu box hanya rm49 saja 😱 Great deal sisters! Tunggu apa lagi tu?🙊 . . Click link di bio sis untuk order 😘 . . Album obsess: #nizaobsess  . . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

Rebut peluang sekarang untuk miliki lipmatte obsess BIRTHDAY EDITION 3pcs harga bawah Rm50 . Harga asal rm79 . Allahu jimat sangat sangat akak adik uii. .
.
YANG PENTING NEW COLOUR💄💄💄 .
.
Mana nak Cari bawah Rm50 dapat 3 colour lipmatte awak .. sekarang tengah on promo better sambar cepat.
.
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

Rebut peluang sekarang untuk miliki lipmatte obsess BIRTHDAY EDITION 3pcs harga bawah Rm50 . Harga asal rm79 . Allahu jimat sangat sangat akak adik uii. . . YANG PENTING NEW COLOUR💄💄💄 . . Mana nak Cari bawah Rm50 dapat 3 colour lipmatte awak .. sekarang tengah on promo better sambar cepat. . . . Album obsess: #nizaobsess  . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

Rebut peluang sekarang untuk miliki lipmatte obsess BIRTHDAY EDITION 3pcs harga bawah Rm50 . Harga asal rm79 . Allahu jimat sangat sangat akak adik uii. .
.

YANG PENTING NEW COLOUR💄💄💄 .
.
Mana nak Cari bawah Rm50 dapat 3 colour lipmatte awak .. sekarang tengah on promo better sambar cepat.
.
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

Rebut peluang sekarang untuk miliki lipmatte obsess BIRTHDAY EDITION 3pcs harga bawah Rm50 . Harga asal rm79 . Allahu jimat sangat sangat akak adik uii. . . YANG PENTING NEW COLOUR💄💄💄 . . Mana nak Cari bawah Rm50 dapat 3 colour lipmatte awak .. sekarang tengah on promo better sambar cepat. . . . Album obsess: #nizaobsess  . . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

DD CUSHION FOUNDATION by OBSESS COSMETICS =====================================
.
.
MUKA UOLLZ NAK FLAWLESS TAK ⁉
MAKE UP TAK TAHAN LAMA KE ⁉
ADA PROBLEM SKIN TONE YANG TAK SESUAI DENGAN COLOR FOUNDATION ⁉
.
.
 WORRIED NOT NOT DARLING... Dengan DD Cushion Foundation dari Obsess Cosmetics ni, semua tu Uollz tolak tepi je.

Make-up uolls tetap maintain cunzzz walaupun Uollz berpeluh tau. Yang bestnya, tahan lama pulak tu...😍😍 Ianya dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit
.
. 📌 Boleh merawat masalah kulit
📌 Membaiki kulit secara berterusan
📌 Mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat
📌 Kaya dengan argan oil
📌 Kulit akan dilindungi dengan SPF50
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

DD CUSHION FOUNDATION by OBSESS COSMETICS ===================================== . . MUKA UOLLZ NAK FLAWLESS TAK ⁉ MAKE UP TAK TAHAN LAMA KE ⁉ ADA PROBLEM SKIN TONE YANG TAK SESUAI DENGAN COLOR FOUNDATION ⁉ . . WORRIED NOT NOT DARLING... Dengan DD Cushion Foundation dari Obsess Cosmetics ni, semua tu Uollz tolak tepi je. Make-up uolls tetap maintain cunzzz walaupun Uollz berpeluh tau. Yang bestnya, tahan lama pulak tu...😍😍 Ianya dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . . 📌 Boleh merawat masalah kulit 📌 Membaiki kulit secara berterusan 📌 Mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat 📌 Kaya dengan argan oil 📌 Kulit akan dilindungi dengan SPF50 . . Album obsess: #nizaobsess  . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

Serius cakap, hampa yang ada masalah kulit kering dan ada tanda tanda nak naik jeragat. Memang elok sangat consume BFF BirdNest ni.
.
Sebab apa tau, kandungan WHITE FUNGUS dalam BFF ni sangat membantu melembapkan kulit kita.
.
Pastu ia jugak punya fungsi seakan kolagen macam sarang burung jugak.
.
Jadi, kulit kita akan dapat banyak manfaat dari Sarang Burung & jugak White Fungus. Manakala, GINSENG pun sangat bagus untuk cegah terjadinya jeragat dan jugak jerawat 😍
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
❀ Terdiri daripada 7% Sarang Burung, Kulat Putih, Gula Batu & juga Ginseng
.
❀ RM5 / botol (70ml)
.
💚 RM70 / 15 botol (Jimat RM5)
💜 RM130 / 30 botol (Jimat RM20)
💙 RM250 / 60 botol (Jimat RM50)
.
. 🚗 Nak COD? Minima 10 botol
📲 Hampa terus whatsApp Ain di +60134013261 atau klik ja LINK ORDER kat bio atas tu 😘
.
📬 Tak sempat nak set COD?
📊 Meh Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.

Serius cakap, hampa yang ada masalah kulit kering dan ada tanda tanda nak naik jeragat. Memang elok sangat consume BFF BirdNest ni. . Sebab apa tau, kandungan WHITE FUNGUS dalam BFF ni sangat membantu melembapkan kulit kita. . Pastu ia jugak punya fungsi seakan kolagen macam sarang burung jugak. . Jadi, kulit kita akan dapat banyak manfaat dari Sarang Burung & jugak White Fungus. Manakala, GINSENG pun sangat bagus untuk cegah terjadinya jeragat dan jugak jerawat 😍 . ➖➖➖➖➖➖➖ . ❀ Terdiri daripada 7% Sarang Burung, Kulat Putih, Gula Batu & juga Ginseng . ❀ RM5 / botol (70ml) . 💚 RM70 / 15 botol (Jimat RM5) 💜 RM130 / 30 botol (Jimat RM20) 💙 RM250 / 60 botol (Jimat RM50) . . 🚗 Nak COD? Minima 10 botol 📲 Hampa terus whatsApp Ain di +60134013261 atau klik ja LINK ORDER kat bio atas tu 😘 . 📬 Tak sempat nak set COD? 📊 Meh Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai . .

Pekat dan sangat kaya dengan nutrisi. Tak perlu ragu-ragu lagi. .
.
Nak kulit cerah, sihat serta badan cantik ? 😍
To order click my bio link
📲 0107982109
📲 0107982109

#tehyahshop

Pekat dan sangat kaya dengan nutrisi. Tak perlu ragu-ragu lagi. . . Nak kulit cerah, sihat serta badan cantik ? 😍 To order click my bio link 📲 0107982109 📲 0107982109 #tehyahshop 

Muka sy x pakai make up tetap byk gak cacat celanya.. dah tua bukan senang nak mempertahan muka supaya sihat dn berseri secara natural...
.
Kita jd tua bkn sbb dr luar saja yg akn nampak..tp dari dalam juga ssbenarnya yg bg kesan ketara sbb tu boleh nampak diluaran (susah nk pulihkan)..
.
Skin tag ..jeragat..kusam..kendur.. Sy yakin pakai marjane oil sbb masa sy belajar dgn guru sy katanya ssbaik2 nk jaga muka dn kulit dgn minyak2..kolagen dan elastin semula jadi muka akn kuat..Sbb tu sy buat marjane sbb yakin jaga diri dr herbs luar dn dalam bg kesan baik jangka masa panjang..selamat dn sihat..
.
Lepas ni sy sambung video selepas sy pakai pakai vinefera cc cover yg sgt nipis tp kesan muka sihat tanpa bedak atau foundation tebal.

MARJANE OIL RM 50
#marjaneoiljrm 
0183567826 promosi rm42
Klik kat link bio untuk step pembelian.

Muka sy x pakai make up tetap byk gak cacat celanya.. dah tua bukan senang nak mempertahan muka supaya sihat dn berseri secara natural... . Kita jd tua bkn sbb dr luar saja yg akn nampak..tp dari dalam juga ssbenarnya yg bg kesan ketara sbb tu boleh nampak diluaran (susah nk pulihkan).. . Skin tag ..jeragat..kusam..kendur.. Sy yakin pakai marjane oil sbb masa sy belajar dgn guru sy katanya ssbaik2 nk jaga muka dn kulit dgn minyak2..kolagen dan elastin semula jadi muka akn kuat..Sbb tu sy buat marjane sbb yakin jaga diri dr herbs luar dn dalam bg kesan baik jangka masa panjang..selamat dn sihat.. . Lepas ni sy sambung video selepas sy pakai pakai vinefera cc cover yg sgt nipis tp kesan muka sihat tanpa bedak atau foundation tebal. MARJANE OIL RM 50 #marjaneoiljrm  0183567826 promosi rm42 Klik kat link bio untuk step pembelian.

yuhuuu.. pretty dolls.. impikan kulit flawless gebu gebas mcm artis korea?? Set Frankincense Angel White Skincare boleh meralisasikan impian anda.  Jangan pndang sebelah mata ja kepada produk lokal. walau lokal, ia diformulasi oleh Dr. Irma Shida,sokong #bmf taw.. orang brunei, singapore dan Indonesian pun menggunakan skincare ni,apatah lagi kita Malaysian. kena sokong jugalah, Dr. Irma kan orang malaysia

Yang dah ada set rawatan wajah kemenyan arab (frankincrnse)  ni

Ha..jangan lupa setiap kali keluar rumah, apply dulu daycream spf50 dari set Angel White ini. Penting tau untuk elakkan jeragat dan kulit menua dari usia. 
lepas cuci muka dengan cleanssr kemenyan. sapu serum 2 in 1 dan beautifying cool cream sebelum tidur. Confirm esok pagi jerawat kecut. eyebag dan kedut bawah mata dah tak ketara!! Bagi yang belum cuba. 
Tak rugi pun gunakan Angel White ni mmg cun sangat-sangat Fuh Fuh Naik Seri Dia, tak percaya boleh try sendri dan rasa sendri perubahan, cakap banyak tak guna kan 
mai sini pakat ambik satu untuk diri sendiri, satu untuk mak, satu untuk anak dan satu untuk kakak ya.... Good nite semua.. ^.^ Kindly whatsapp me for FAST RESPOND!! 100% HALAL DAN YAKIN!
lulus KKM, lulus BPOM

Keyakinan anda, Kebanggaan Dr. Irma 
sekarang ada pula 10% diskaun, rugi siapa tak grab

dapatkan konsultasi percuma dari online beauty consultant kami. klik www.wasap.my/0179589769 untuk dapatkan senarai nombor konsultan terdekat ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡ 0179589769 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #motivasipagi #assalamualaikum  #terapiinstagram #tipskecantikan #tipskesihatan #Muabellaz  #telekungtalk  #shopwithinstastyle 
#bmf
#drirmaskincare
#tipskulitcantik #tipsawetmuda #krimjeragat #jeragat #jerawat #kulitkusam #drirmawakiljualan #drirmahq  #skincarekkm #skincarehalal #testimoniAngelwhite #angelwhitetestimoni #angelwhiteskincare  #dermagsskincare #dermalene #meeraclegemstone #alhaalfa #bukankrimtimbangkilo  #neelofa #jannanick

yuhuuu.. pretty dolls.. impikan kulit flawless gebu gebas mcm artis korea?? Set Frankincense Angel White Skincare boleh meralisasikan impian anda. Jangan pndang sebelah mata ja kepada produk lokal. walau lokal, ia diformulasi oleh Dr. Irma Shida,sokong #bmf  taw.. orang brunei, singapore dan Indonesian pun menggunakan skincare ni,apatah lagi kita Malaysian. kena sokong jugalah, Dr. Irma kan orang malaysia Yang dah ada set rawatan wajah kemenyan arab (frankincrnse) ni Ha..jangan lupa setiap kali keluar rumah, apply dulu daycream spf50 dari set Angel White ini. Penting tau untuk elakkan jeragat dan kulit menua dari usia. lepas cuci muka dengan cleanssr kemenyan. sapu serum 2 in 1 dan beautifying cool cream sebelum tidur. Confirm esok pagi jerawat kecut. eyebag dan kedut bawah mata dah tak ketara!! Bagi yang belum cuba. Tak rugi pun gunakan Angel White ni mmg cun sangat-sangat Fuh Fuh Naik Seri Dia, tak percaya boleh try sendri dan rasa sendri perubahan, cakap banyak tak guna kan mai sini pakat ambik satu untuk diri sendiri, satu untuk mak, satu untuk anak dan satu untuk kakak ya.... Good nite semua.. ^.^ Kindly whatsapp me for FAST RESPOND!! 100% HALAL DAN YAKIN! lulus KKM, lulus BPOM Keyakinan anda, Kebanggaan Dr. Irma sekarang ada pula 10% diskaun, rugi siapa tak grab dapatkan konsultasi percuma dari online beauty consultant kami. klik www.wasap.my/0179589769 untuk dapatkan senarai nombor konsultan terdekat ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡ 0179589769 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #motivasipagi  #assalamualaikum  #terapiinstagram  #tipskecantikan  #tipskesihatan  #Muabellaz  #telekungtalk  #shopwithinstastyle  #bmf  #drirmaskincare  #tipskulitcantik  #tipsawetmuda  #krimjeragat  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #drirmawakiljualan  #drirmahq  #skincarekkm  #skincarehalal  #testimoniAngelwhite  #angelwhitetestimoni  #angelwhiteskincare  #dermagsskincare  #dermalene  #meeraclegemstone  #alhaalfa  #bukankrimtimbangkilo  #neelofa  #jannanick 

CANTIK SAMBIL MERAWAT..???
.
Apa sebenarnya kandungan dalam TREATMENT CUSHION FOUNDATION dari Obsess Cosmetics ni..??
.
Bahan Utama : .
1) *Olive Squalane Oil*
💓 Melembutkan dan melicinkan kulit
💓 Mengurangkan garis kedutan 💓 Melindungi kulit dari sinaran UV
.
2) *Geranium Oil*
💓 Melegakan kesan pedih dan merah di kulit
💓 Melawan bakteria yang meyebabkan jerawat
.
3) *Bearberry*
💓 Memutihkan kulit
💓 Mengecutkan jerawat
💓 Menghilangkan parut-parut hitam
.
Dengan obsess cosmetics, kulit wajah korang bukan sahaja makin berseri2 malah semakin cantik..
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

CANTIK SAMBIL MERAWAT..??? . Apa sebenarnya kandungan dalam TREATMENT CUSHION FOUNDATION dari Obsess Cosmetics ni..?? . Bahan Utama : . 1) *Olive Squalane Oil* 💓 Melembutkan dan melicinkan kulit 💓 Mengurangkan garis kedutan 💓 Melindungi kulit dari sinaran UV . 2) *Geranium Oil* 💓 Melegakan kesan pedih dan merah di kulit 💓 Melawan bakteria yang meyebabkan jerawat . 3) *Bearberry* 💓 Memutihkan kulit 💓 Mengecutkan jerawat 💓 Menghilangkan parut-parut hitam . Dengan obsess cosmetics, kulit wajah korang bukan sahaja makin berseri2 malah semakin cantik.. . . Album obsess: #nizaobsess  . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

🎀 KELEBIHAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION OBSESS COSMETICS 🎀 .
✅DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E .
✅ Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat .
✅ Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit  tidak sekata .
✅ Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat ✅ Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar .
✅ Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit .
✅ Tak bercapuk walaupun BERPELUH .
✅ Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal .
✅ Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas .
✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) .
.
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

🎀 KELEBIHAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION OBSESS COSMETICS 🎀 . ✅DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E . ✅ Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat . ✅ Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata . ✅ Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat ✅ Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar . ✅ Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit . ✅ Tak bercapuk walaupun BERPELUH . ✅ Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal . ✅ Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas . ✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) . . . Album obsess: #nizaobsess  . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

Mini travel edition set jimat ! Dalam ni dah ada cushion foundation + loose powder + mini lipmatte dua warna 😍 . Memang sangat sesuai dijadikan hadiah kan ? Harga pun sangat mampu milik . Siapa nak ? .
.
Rm99 shj tak termasuk postage .
.
Album obsess: #nizaobsess .
.
Whatsapp order tekan link di bio 😘😘
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

Mini travel edition set jimat ! Dalam ni dah ada cushion foundation + loose powder + mini lipmatte dua warna 😍 . Memang sangat sesuai dijadikan hadiah kan ? Harga pun sangat mampu milik . Siapa nak ? . . Rm99 shj tak termasuk postage . . Album obsess: #nizaobsess  . . Whatsapp order tekan link di bio 😘😘 . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

Full set of our Travel kit : cushion foundation , loose powder + lipmatte 2 colours . Mudah dibawa untuk yang suka travel tau 😍😍
.
.
 Rm99 shj tak termasuk postage .
.
Album obses : #nizaobsess

Whatsapp tekan di link bio 😘
.
.
#obsesstravelkit
#obsessbirthdayedition
#obsesscushionfoundation
#obsesscosmeticssetiawangsa 
#obsesscosmeticskeramat
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticsmalaysia 
#obsesslipsmatte
#womendesireetripleadvanced #WDTA 
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#MinyakBoonga #facialoil
#setiawangsa #KeramatWangsa 
#firmax3 #firmax #furmon
#bioever #awetmuda #kulitcantik
#jerawat #parutjerawat #jeragat 
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#ruangrezekihanania

Full set of our Travel kit : cushion foundation , loose powder + lipmatte 2 colours . Mudah dibawa untuk yang suka travel tau 😍😍 . . Rm99 shj tak termasuk postage . . Album obses : #nizaobsess  Whatsapp tekan di link bio 😘 . . #obsesstravelkit  #obsessbirthdayedition  #obsesscushionfoundation  #obsesscosmeticssetiawangsa  #obsesscosmeticskeramat  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia  #obsesslipsmatte  #womendesireetripleadvanced  #WDTA  #WomenDesireeVHyhgiene  #WDVH  #MinyakBoonga  #facialoil  #setiawangsa  #KeramatWangsa  #firmax3  #firmax  #furmon  #bioever  #awetmuda  #kulitcantik  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania 

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Understanding about oily skin?
Oily skin is the result of excess sebum production, which can be caused by hormonal fluctuations and influenced by genetics.
#marvelsmixskincare #marvelsmixofficialbrand #oilyskin #skincare #dryskin #jerawat #acne #sensitiveskin #skincareroutine #jeragat #ladyqissquad #babeau #skincaretips #tomatoskincare #combinationskin #oilyskincare #healthyskincare #healthyskin #acneproneskin #beauty #moisturizer #blackheads #beautytips #glowingskin #brightening #newyearnewskin #acnetreatment

Understanding about oily skin? Oily skin is the result of excess sebum production, which can be caused by hormonal fluctuations and influenced by genetics. #marvelsmixskincare  #marvelsmixofficialbrand  #oilyskin  #skincare  #dryskin  #jerawat  #acne  #sensitiveskin  #skincareroutine  #jeragat  #ladyqissquad  #babeau  #skincaretips  #tomatoskincare  #combinationskin  #oilyskincare  #healthyskincare  #healthyskin  #acneproneskin  #beauty  #moisturizer  #blackheads  #beautytips  #glowingskin  #brightening  #newyearnewskin  #acnetreatment 

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‌❀ ================= follow ig @chlush_datodrk  LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #kosmetik  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . ig rasmi : @chlush_datodrk  ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

korang cantiknya kulit dia lani .. 😍😍 putih teruk , tak kan la korang tak teringin nak kulit cantik putih mulus .. Nak cantik tak boleh malas , Nak cantik tak boleh kedekut sebab apa‌‌‌ Nak cantik diri korang jugak bukan diri orang lain .. Harga mampu milik 🀗🀗 Korang kalau minat boleh DM@WS dekat link atas #jeragat
#sakagebu
#cekelatseksi
#silkyroseskinzplus
#cantik
#jerawat
#parutjerawat
#coddamansaradamai 
#codkotadamansara 
#codsungaibuloh 
#silkyrosehq
#silkyrosekedah
#silkyrosekl
#codsubang 
#codkepong 
#codmutiaradamansara 
#silkyrosesetapak
#silkyrosekgeorgetown
#mirafilzah
#fazura
#fattahamin
#dramatv3
#viralpost
#viralmalaysia
#viralproduk
#viralpenang
#viralkedah
#viralkelantan
#viralkualalumpur
#viralpulaupinang

korang cantiknya kulit dia lani .. 😍😍 putih teruk , tak kan la korang tak teringin nak kulit cantik putih mulus .. Nak cantik tak boleh malas , Nak cantik tak boleh kedekut sebab apa‌‌‌ Nak cantik diri korang jugak bukan diri orang lain .. Harga mampu milik 🀗🀗 Korang kalau minat boleh DM@WS  dekat link atas #jeragat  #sakagebu  #cekelatseksi  #silkyroseskinzplus  #cantik  #jerawat  #parutjerawat  #coddamansaradamai  #codkotadamansara  #codsungaibuloh  #silkyrosehq  #silkyrosekedah  #silkyrosekl  #codsubang  #codkepong  #codmutiaradamansara  #silkyrosesetapak  #silkyrosekgeorgetown  #mirafilzah  #fazura  #fattahamin  #dramatv3  #viralpost  #viralmalaysia  #viralproduk  #viralpenang  #viralkedah  #viralkelantan  #viralkualalumpur  #viralpulaupinang 

Understanding about dry SKIN?
Dry' is used to describe a skin type that produces less sebum than normal skin. As a result of the lack of sebum, dry skin lacks the lipids that it needs to retain moisture and build a protective shield against external influences.
#marvelsmixskincare #marvelsmixofficialbrand #dryskin #skincare #jerawatbatu #sensitiveskin #glowingskin #clearskin #eczema #jeragat #healthyskin #beauty #hyperpigmentation #skin #naturalskincare #tomatoskincare #eczemarelief #skincareroutine #darkspots #acnescars #organic #skinproblems #homemade #kulitkering #healthyskincare #blackheads #skincaretip

Understanding about dry SKIN? Dry' is used to describe a skin type that produces less sebum than normal skin. As a result of the lack of sebum, dry skin lacks the lipids that it needs to retain moisture and build a protective shield against external influences. #marvelsmixskincare  #marvelsmixofficialbrand  #dryskin  #skincare  #jerawatbatu  #sensitiveskin  #glowingskin  #clearskin  #eczema  #jeragat  #healthyskin  #beauty  #hyperpigmentation  #skin  #naturalskincare  #tomatoskincare  #eczemarelief  #skincareroutine  #darkspots  #acnescars  #organic  #skinproblems  #homemade  #kulitkering  #healthyskincare  #blackheads  #skincaretip 

HILANGKAN WHITEHEAD BLACKHEAD GUNA PUTIH TELUR
.
Bahan :
Putih telur 
Kapas muka
.
.
Penyediaan :
Asingkan putih telur dan kuning telur. Ambil putih telur sahaja. Tekap kapas muka dengan putih telur. Biar seketika sehingga meresap.
.
.
Pakai kapas tadi pada bahagian bermasalah. Tunggu sehingga kapas kering. MAZ cadangkan duduk depan kipas untuk cepatkan proses kering. Bila dah kering. Tarik pelahan-lahan. Kapas tadi akan ditarik bersama dengan whitehead dan blackhead.
.
.
Cubalah. Best dak hampa tip ni? Nak Maz share tip apa lagi? Cer bagi cadangan kat bawah.
.
Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio

#nbcreamterengganu 
#nbcreamsetiu
#nbcreamoriginal
#nurfellabeauty
#krimnb 
#krimparut 
#krimpuaka 
#krimparutpuaka
#krimparutjerawat
#parutjerawat
#parutexcident
#parutlecur
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#KrimAntiseptik -

HILANGKAN WHITEHEAD BLACKHEAD GUNA PUTIH TELUR . Bahan : Putih telur Kapas muka . . Penyediaan : Asingkan putih telur dan kuning telur. Ambil putih telur sahaja. Tekap kapas muka dengan putih telur. Biar seketika sehingga meresap. . . Pakai kapas tadi pada bahagian bermasalah. Tunggu sehingga kapas kering. MAZ cadangkan duduk depan kipas untuk cepatkan proses kering. Bila dah kering. Tarik pelahan-lahan. Kapas tadi akan ditarik bersama dengan whitehead dan blackhead. . . Cubalah. Best dak hampa tip ni? Nak Maz share tip apa lagi? Cer bagi cadangan kat bawah. . Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio #nbcreamterengganu  #nbcreamsetiu  #nbcreamoriginal  #nurfellabeauty  #krimnb  #krimparut  #krimpuaka  #krimparutpuaka  #krimparutjerawat  #parutjerawat  #parutexcident  #parutlecur  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #KrimAntiseptik  -

- KESAN NB CREAM MEMANG POWER 
tengok lah kulit sis  nih 😍alhamdulillah Selepas pakai krim parut nih muka Dia semakin pulih 
Jum siapa Ada masalah jerawat jeragat parut jerawat dm Maz

Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR,  siLa klik link wsap di bio

#nbcreamoriginal
#nurfellabeauty
#krimnb 
#krimparut 
#krimpuaka 
#krimparutpuaka
#krimparutjerawat
#parutjerawat
#parutexcident
#parutlecur
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#KrimAntiseptik

- KESAN NB CREAM MEMANG POWER tengok lah kulit sis nih 😍alhamdulillah Selepas pakai krim parut nih muka Dia semakin pulih Jum siapa Ada masalah jerawat jeragat parut jerawat dm Maz Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, siLa klik link wsap di bio #nbcreamoriginal  #nurfellabeauty  #krimnb  #krimparut  #krimpuaka  #krimparutpuaka  #krimparutjerawat  #parutjerawat  #parutexcident  #parutlecur  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #KrimAntiseptik 

Dulu dulu rasa segan nak jumpa  orang bila kulit muka bertompokkan jeragat

Jeragat  parut paling susah utk dirawat. 
Alhamdulillah konsistan sapu NB krim 
Masaalah jeragatt dah banyak berkurangan. 
Kulit makin glowing, Tq  Allah Kulit wajah saya  dah berseri macam dulu2 🀩

Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina

#nbcreamoriginal
#nurfellabeauty
#krimnb 
#krimparut 
#krimpuaka 
#krimparutpuaka
#krimparutjerawat
#parutjerawat
#parutexcident
#parutlecur
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#KrimAntiseptik

Dulu dulu rasa segan nak jumpa orang bila kulit muka bertompokkan jeragat Jeragat parut paling susah utk dirawat. Alhamdulillah konsistan sapu NB krim Masaalah jeragatt dah banyak berkurangan. Kulit makin glowing, Tq Allah Kulit wajah saya dah berseri macam dulu2 🀩 Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina  #nbcreamoriginal  #nurfellabeauty  #krimnb  #krimparut  #krimpuaka  #krimparutpuaka  #krimparutjerawat  #parutjerawat  #parutexcident  #parutlecur  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #KrimAntiseptik 

Kenapa terjadi jeragat? Sebab muka tak pakai pelembap dan dibiar kering.selain itu pakai pelembap yang tiada spf yg tak dapat lindungi muka dari UVA dan UVB.
Bila dah ada jeragat.Nak hilangkan bukan sesuatu yang mudah.
TETAPI boleh nipiskan dengan penjagaan dan pemakaian skin care secara konsisten 🀗

Kenapa terjadi jeragat? Sebab muka tak pakai pelembap dan dibiar kering.selain itu pakai pelembap yang tiada spf yg tak dapat lindungi muka dari UVA dan UVB. Bila dah ada jeragat.Nak hilangkan bukan sesuatu yang mudah. TETAPI boleh nipiskan dengan penjagaan dan pemakaian skin care secara konsisten 🀗

TAHAN LAME.. SUKA SANGAT !
.
Feedback dari one of Customer Tera Skincare
.
Skincare yg tahan lame dan sangat sangat nampak kesan glowing walaupon baru lepas bangon tido
.
Now dah repeat second box tapi day cream still ade banyak lagi dr 1st box
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

TAHAN LAME.. SUKA SANGAT ! . Feedback dari one of Customer Tera Skincare . Skincare yg tahan lame dan sangat sangat nampak kesan glowing walaupon baru lepas bangon tido . Now dah repeat second box tapi day cream still ade banyak lagi dr 1st box . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

CANTIK KAN.. MESTI LAH !!
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

CANTIK KAN.. MESTI LAH !! . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

TAHAN LAME.. SUKA SANGAT !
.
Feedback dari one of Customer Tera Skincare
.
Skincare yg tahan lame dan sangat sangat nampak kesan glowing walaupon baru lepas bangon tido
.
Now dah repeat second box tapi day cream still ade banyak lagi dr 1st box
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

TAHAN LAME.. SUKA SANGAT ! . Feedback dari one of Customer Tera Skincare . Skincare yg tahan lame dan sangat sangat nampak kesan glowing walaupon baru lepas bangon tido . Now dah repeat second box tapi day cream still ade banyak lagi dr 1st box . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS
.
COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS . COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍 . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS
.
COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS . COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍 . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS
.
COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍
.
4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela
.
*cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐*
.
🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam)
.
🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah
(bhgn jerawat, jeragat)
.
🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi
.
🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido
(Start pakai bile process peeling selesai)
.
🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling
.
📲 0172414465
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq @teraskincarehq
.
#teraskincare #teraskincarekl #teraskincaremalaysin #skincare #dailyroutine #skincareviral #jeragat #jerawat #flawless #selfie #nakcantik #instafamous #model #mukajerawat #mukajeragat #produkhilangjeragat #kud2019 #karnivalusahawandesa2019

MENUJU KE WAJAH FLAWLESS . COD TERA SKINCARE TO REGULAR CUSTOMER 😍 . 4 step untuk dapatkan kulit yang cantik bersih tanpa cela . *cara-cara pakai Tera Skincare : 💐💐* . 🥕Carrot Soap - cuci muka 2x sehari (pagi & malam) . 🧎Peel Toner - Sapu nipis di bahagian bermasalah (bhgn jerawat, jeragat) . 🌝Flawless Daycream - Pakai nipis selepas mandi . 🌚Stardust Nite Cream - Pakai nipis sebelom tido (Start pakai bile process peeling selesai) . 🧎Toner hanya pakai bile perlu setelah selesai peeling . 📲 0172414465 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊 @teraskincare.hq  @teraskincarehq  . #teraskincare  #teraskincarekl  #teraskincaremalaysin  #skincare  #dailyroutine  #skincareviral  #jeragat  #jerawat  #flawless  #selfie  #nakcantik  #instafamous  #model  #mukajerawat  #mukajeragat  #produkhilangjeragat  #kud2019  #karnivalusahawandesa2019 

Tengok feedback ni...parut and jerawat lesap terus tak pakai makeup pon konfiden kalau kulit licin bersih macam ni kan..sekarang ni ada promosi tau dapat freegift comel lagi rugi kalau tak grab awal2. So malam WAJIB apply IMAGIC SERUM. GOOD NIGHT😆#hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Tengok feedback ni...parut and jerawat lesap terus tak pakai makeup pon konfiden kalau kulit licin bersih macam ni kan..sekarang ni ada promosi tau dapat freegift comel lagi rugi kalau tak grab awal2. So malam WAJIB apply IMAGIC SERUM. GOOD NIGHT😆#hilangparut  #hilangjerawat  #hilangjeragat  #serumviral  #imagictreatmentserum  #kulitcerah  #jerawatkecutcepat  #jerawatkecut  #jeragat  #jerawat  #serum  #serumwajah  #serumjerawat 

Okay malam ni kite nak share sikit, KRASA chocolate, sangat “travel friendly” , 5 paket 1 kotak, boleh minum 5 hari 😘 Dijamin berkesan, Dahla sedap sangat, ruginya siapa tak dapatkan💕

SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

#sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Okay malam ni kite nak share sikit, KRASA chocolate, sangat “travel friendly” , 5 paket 1 kotak, boleh minum 5 hari 😘 Dijamin berkesan, Dahla sedap sangat, ruginya siapa tak dapatkan💕 SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi  berdekatan okay #sarangburung  #sarangburungmalaysia  #krasa  #krasasusukambing  #susukambing  #sihatdancantik  #cantik  #sihat  #makanansunnah  #makanantambahan  #makananterbaik  #bazaarpaknil  #jeragatpudar  #jerawat  #jeragat  #produkviral  #produkmalaysia  #sahihq  #sarangburungwalit  #sarangburungmalaysia  #sahisoap  #sahibirdsnestsoap  #barsoap  #facialsoap  #sabunsarangburung  #travel  #holiday  #sahisarangburung 

Jerawat? Jeragat? Tanda cela di muka?

Takpe,kita lupakan masalah kulit buat seketika dan tampil menawan dengan SUREVOGUE FOUNDATION sepantas 5 minit sahaja😍

SV tu produk skincare ke? Eh bukan tapi SV adalah asas solekan yang membantu menutupi segala masalah yang membelenggu kulit wajah anda.

Dap dap je da vogue 💖
#cantik #foundation #foundationmalaysia #jerawat #jeragat #jomjadicantik #jomcantik #lawakhangit #svf #svfoundation #muslimah

Jerawat? Jeragat? Tanda cela di muka? Takpe,kita lupakan masalah kulit buat seketika dan tampil menawan dengan SUREVOGUE FOUNDATION sepantas 5 minit sahaja😍 SV tu produk skincare ke? Eh bukan tapi SV adalah asas solekan yang membantu menutupi segala masalah yang membelenggu kulit wajah anda. Dap dap je da vogue 💖 #cantik  #foundation  #foundationmalaysia  #jerawat  #jeragat  #jomjadicantik  #jomcantik  #lawakhangit  #svf  #svfoundation  #muslimah 

Vsl BeautyCare Skincare Mmg Terbaikk 💯
Yg Pastinya Kami Akan Guide Anda Semua 💯 Sehingga Skin Korg Terhindar Dr Semua Masalah Seperti 👇 Dalam Masa Yg Singkat
#Jerawat
#Jeragat
#SkinKusam
#Berminyak

Jika Berminat Bole Wasap Eika 👇
www.wasap.my/60167462440/EikaVslBeautyCare

Cod Cover Seluruh Pasir Gudang ,Johor
Postage Seluruh Malaysia n Luar Malaysia

#teamsyida 
#teamzarasofia 
#teamfaraelfda 
#vslbeautycareeika

Vsl BeautyCare Skincare Mmg Terbaikk 💯 Yg Pastinya Kami Akan Guide Anda Semua 💯 Sehingga Skin Korg Terhindar Dr Semua Masalah Seperti 👇 Dalam Masa Yg Singkat #Jerawat  #Jeragat  #SkinKusam  #Berminyak  Jika Berminat Bole Wasap Eika 👇 www.wasap.my/60167462440/EikaVslBeautyCare Cod Cover Seluruh Pasir Gudang ,Johor Postage Seluruh Malaysia n Luar Malaysia #teamsyida  #teamzarasofia  #teamfaraelfda  #vslbeautycareeika 

In Sya Allah Amin Ya  Rabbal Alamin...

In Sya Allah Amin Ya Rabbal Alamin...

Calit calit pada nadi, memanglah konsep asasnya .
.
Nak cantik persona bidadari di hati suami adalah ~RAHSIANYA .
.
Nak Kasih Sayang love ikat mati Perlu tahu KUNCINYA .
.
Selamat Malemm 😘
.
.
#akukanazza
#RahsiaTigaKunci
#WD_multifungsi
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka  #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #wdnegerisembilan #wdselangor #wdkualalumpur #skincaremalaysia #nanocream  #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Calit calit pada nadi, memanglah konsep asasnya . . Nak cantik persona bidadari di hati suami adalah ~RAHSIANYA . . Nak Kasih Sayang love ikat mati Perlu tahu KUNCINYA . . Selamat Malemm 😘 . . #akukanazza  #RahsiaTigaKunci  #WD_multifungsi  #wdec  #womendesiree  #wdta  #susukmoden  #bioever  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat  #parut  #wdperak  #wdpenang  #wdkedah  #wdmelaka  #wdjohor  #wdselangor  #wdbrunei  #wdsingapore  #wdnegerisembilan  #wdselangor  #wdkualalumpur  #skincaremalaysia  #nanocream  #skincareroutine  #awetmuda  #NakCantik 

.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN :
.
- Hilangkan #jerawat = RM40 💞
- Hilangkan #parutjeragat = RM50 💞
- Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💞
- Besar & mantapkan payudara = RM120 💞
- Hilangkan masalah senggugut = RM70 💞
- Stabilkan hormon = RM150 💞
- Supliment untuk beri tenaga = RM150 💞
- Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💞
- Dan lain² = RM200 💞
.
.
TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱
.
Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat.
.
Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya 
.
❀ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❀ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu .
❀ Membantu memulihkan #keputihan teruk.
❀ Tidak alami hot flashes.
❀ Membantu mengawal stress anda.
❀ Tidak mudah marah.
❀ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat.
❀ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat.
❀ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal.
❀ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❀ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut
❀ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❀ Meremajakan #kulit .
❀ Membantu meningkatkan libido wanita.
❀ Memantapkan #payudara dan #punggung.
.
100% ORGANIK..
.
TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA KLIK LINK KT BIO SAYA KASI HARGA. PROMO JE! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA
.
(Apa tunggu lagi meh wsp cepat🔥🔥🔥)
.
#pilperapat
#pilpayudara 
#asetmantap 
#perapatmissv 
#pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #remyishak #pinkladytestimoni #imsohotmomoland #sulambibir #sulamalis #sulambedak #pinkladyselangor

. Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat  = RM40 💞 - Hilangkan #parutjeragat  = RM50 💞 - Cantikkan #kulit  supaya tak kusam = RM120 💞 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💞 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💞 - Stabilkan hormon = RM150 💞 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💞 - Produk untuk #kuruskanbadan  = RM180 💞 - Dan lain² = RM200 💞 . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱 . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya . ❀ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❀ Membantu mengembalikan #dara  dan sentiasa #gebu  . ❀ Membantu memulihkan #keputihan  teruk. ❀ Tidak alami hot flashes. ❀ Membantu mengawal stress anda. ❀ Tidak mudah marah. ❀ Menjadkan #rambutlebat  dan berkilat. ❀ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat  dan #jeragat . ❀ Membantu menjadikan #beratbadan  anda lebih ideal. ❀ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❀ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut  ❀ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❀ Meremajakan #kulit  . ❀ Membantu meningkatkan libido wanita. ❀ Memantapkan #payudara  dan #punggung . . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA KLIK LINK KT BIO SAYA KASI HARGA. PROMO JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA . (Apa tunggu lagi meh wsp cepat🔥🔥🔥) . #pilperapat  #pilpayudara  #asetmantap  #perapatmissv  #pinggangramping  #pinkladykl  #pinkladyjohor  #pinkladysingapore  #remyishak  #pinkladytestimoni  #imsohotmomoland  #sulambibir  #sulamalis  #sulambedak  #pinkladyselangor 

TRUDOLLY PINKTOBER SALE🎈
.
Stockup your TruDolly product now!
.
Kelebihan Trufitz🍓
-menurunkan berat badan 3-5kg dalam seminggu
-mengawal selera makan
-meningkatkan metabolisma badan
-melawaskan sistem s
.
Kelebihan F BeauShot 🍅
-mencerahkan kulit dalam masa 7hari
-memudarkan parut jerawat
-melembabkan kulit daripada dalam
-mengawal lebihan minyak pada wajah
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis: .
📲 016-2050664
📲 016-2050664
📲 016-2050664
.
COD: PUCHONG, CYBERJAYA, PUTRAJAYA, SEK.51A PJ
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus  #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollypuchong #trushape #truwhite

TRUDOLLY PINKTOBER SALE🎈 . Stockup your TruDolly product now! . Kelebihan Trufitz🍓 -menurunkan berat badan 3-5kg dalam seminggu -mengawal selera makan -meningkatkan metabolisma badan -melawaskan sistem s . Kelebihan F BeauShot 🍅 -mencerahkan kulit dalam masa 7hari -memudarkan parut jerawat -melembabkan kulit daripada dalam -mengawal lebihan minyak pada wajah . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis: . 📲 016-2050664 📲 016-2050664 📲 016-2050664 . COD: PUCHONG, CYBERJAYA, PUTRAJAYA, SEK.51A PJ . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #trufitzputrajaya  #fattzura  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #trufit  #fatburner  #cabaran7hari  #gym  #slimming  #diet  #intermittenfastingmalaysia  #eatclean  #motivation  #jomkurus  #fazurabeauty  #trudollyputrajaya  #trudollycyberjaya  #trudollypuchong  #trushape  #truwhite 

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✚🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✹ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✹
2 Box RM110 SM 
2 Box RM120 SS .
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis: .
📲 016-2050664
📲 016-2050664
📲 016-2050664
.
COD: PUCHONG, CYBERJAYA, PUTRAJAYA, SEK.51A PJ
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus  #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollypuchong #trushape #truwhite

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✚🎈 . Stockup your TruDolly product now! TruFitz Slimming Juice ✹ . Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! . Kesan Positif TruFitz : Mengawal Selera Makan Membakar Lemak 3x Ganda Membantu Turunkan Berat Badan Meningkatkan Kadar Metabolism . Promo ✹ 2 Box RM110 SM 2 Box RM120 SS . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis: . 📲 016-2050664 📲 016-2050664 📲 016-2050664 . COD: PUCHONG, CYBERJAYA, PUTRAJAYA, SEK.51A PJ . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #trufitzputrajaya  #fattzura  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #trufit  #fatburner  #cabaran7hari  #gym  #slimming  #diet  #intermittenfastingmalaysia  #eatclean  #motivation  #jomkurus  #fazurabeauty  #trudollyputrajaya  #trudollycyberjaya  #trudollypuchong  #trushape  #truwhite 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat 

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? 
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate.

Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.

Jom kita lihat fungsi OFHG ni.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Nak cuba?
Mary Kay ada 90 hari warranty❀
Jom borak kat DM 💃

#marykay
#marykaykl #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaykualaselangor #marykaymakeup #moisturizer #mobilespa #hydrating #oilfree #codpuncakalam #codjeram #codklang #codsetiaalam #codkapar #codsungaibuloh #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #skingoals #skingoals #tipscantik #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #ofhg #ofhgmarykay

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL 👉Muka berminyak? 👉Kusam? 👉Merah2 bila kena panas? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement. OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate. Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit. Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI. Jom kita lihat fungsi OFHG ni. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama. ✔Bertindak sebagai cooling gel. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Nak cuba? Mary Kay ada 90 hari warranty❀ Jom borak kat DM 💃 #marykay  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaybatucaves  #marykaykualaselangor  #marykaymakeup  #moisturizer  #mobilespa  #hydrating  #oilfree  #codpuncakalam  #codjeram  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codsungaibuloh  #skincaretips  #skincareroutine  #skincareproducts  #skingoals  #skingoals  #tipscantik  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawat  #jeragat  #ofhg  #ofhgmarykay