#kulitbermasalah Instagram Stories

63,143 Stories

Top Stories

JUS KENTANG DAN LEMON
.
.
Ada tak kat sini pagi2 bangun je dr tido lepas tu belek muka kat cermin nampak parut,  tona muka tak sekata?? .
.
Dah tak yah risau,  klu rasa nk save bajet boleh try petua ni.  Jus kentang tu campur dengan lemon dan sapukan kat muka.  Insyaallah klu di amalkan parut pudar,  tona kulit pun akan kembali sekata. .
.
Nak lagi senang,  korang consume jer vitamin c allura yg detox dari dalam supaya keserian,  dan glowing tu akan terpancar dari wajah korang.  Vitamin c allura bukan sahaja bantu rawat jerawat,  malah bantu cerahkan kulit dan pudarkan parut jerawat. .
.
Tag kawan korang yg ada masalah jerawat dan tona kulit tak sekata. .
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincpowder #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulitkusam #kulitcantik #kulitsehat #kulitbermasalah #kulitglowing #kulitkering #kulit #kulitbersih #kulitwajah #teamAFviral0524

JUS KENTANG DAN LEMON . . Ada tak kat sini pagi2 bangun je dr tido lepas tu belek muka kat cermin nampak parut, tona muka tak sekata?? . . Dah tak yah risau, klu rasa nk save bajet boleh try petua ni. Jus kentang tu campur dengan lemon dan sapukan kat muka. Insyaallah klu di amalkan parut pudar, tona kulit pun akan kembali sekata. . . Nak lagi senang, korang consume jer vitamin c allura yg detox dari dalam supaya keserian, dan glowing tu akan terpancar dari wajah korang. Vitamin c allura bukan sahaja bantu rawat jerawat, malah bantu cerahkan kulit dan pudarkan parut jerawat. . . Tag kawan korang yg ada masalah jerawat dan tona kulit tak sekata. . . #vitaminc  #vitaminc1000mg  #vitamincpowder  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitmulus  #kulitkusam  #kulitcantik  #kulitsehat  #kulitbermasalah  #kulitglowing  #kulitkering  #kulit  #kulitbersih  #kulitwajah  #teamAFviral0524 

๐ŸŒท๐Ÿ€Facial Wash Binahong๐Ÿ€๐ŸŒท
Kini Fabil menghadirkan Facial Wash dengan kandungan Binahong yang sangat baik untuk kulit wajah. Facial Wash Binahong menggunakan 6 authentic sunnah herbal, yaitu :

1. Minyak zaitun
2. Mentimun
3. Habbatussauda
4. Susu kambing
5. Daun bidara
6. Anggur

Binahong dikenal memiliki berbagai manfaat, salah satunya adalah dapat melawan bakteri penyebab timbulnya jerawat secara efektif
.
๐Ÿ”ธ Manfaat dari Facial Wash Binahong sendiri adalah :
.
1. Menyembuhkan jerawat
2. Membersihkan kulit dari kotoran dan minyak yang menyumbat pori pori dengan tuntas
3. Mengobati luka
4. Meremajakan dan mengencangkan kulit secara alami
5. Mencerahkan wajah .
๐Ÿ”ธ Keunggulan dari Facial Wash Binahong Fabil, adalah :
.
1. Menggunakan Daun Binahong, dimana bahan ini dapat secara efektif membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat
2. Menggunakan bahan herbal alami
3. Bebas dari bahan kimia berbahaya
4. Aman digunakan ibu hamil dan menyusui
5. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit .
----------------------------
Info dan Konsultasi
wa 081287683787
----------------------------
.
#facialwashbinahong #fabilfacialwash #sabunmuka #pencucimuka #serumcantik #serummuka #jerawatparah #kulitkering #serummurah #kulitbermasalah #kulitberseri #serumparut #mukabersih #krimsiang #serumterbaik #sabunpencucimuka

๐ŸŒท๐Ÿ€Facial Wash Binahong๐Ÿ€๐ŸŒท Kini Fabil menghadirkan Facial Wash dengan kandungan Binahong yang sangat baik untuk kulit wajah. Facial Wash Binahong menggunakan 6 authentic sunnah herbal, yaitu : 1. Minyak zaitun 2. Mentimun 3. Habbatussauda 4. Susu kambing 5. Daun bidara 6. Anggur Binahong dikenal memiliki berbagai manfaat, salah satunya adalah dapat melawan bakteri penyebab timbulnya jerawat secara efektif . ๐Ÿ”ธ Manfaat dari Facial Wash Binahong sendiri adalah : . 1. Menyembuhkan jerawat 2. Membersihkan kulit dari kotoran dan minyak yang menyumbat pori pori dengan tuntas 3. Mengobati luka 4. Meremajakan dan mengencangkan kulit secara alami 5. Mencerahkan wajah . ๐Ÿ”ธ Keunggulan dari Facial Wash Binahong Fabil, adalah : . 1. Menggunakan Daun Binahong, dimana bahan ini dapat secara efektif membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat 2. Menggunakan bahan herbal alami 3. Bebas dari bahan kimia berbahaya 4. Aman digunakan ibu hamil dan menyusui 5. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit . ---------------------------- Info dan Konsultasi wa 081287683787 ---------------------------- . #facialwashbinahong  #fabilfacialwash  #sabunmuka  #pencucimuka  #serumcantik  #serummuka  #jerawatparah  #kulitkering  #serummurah  #kulitbermasalah  #kulitberseri  #serumparut  #mukabersih  #krimsiang  #serumterbaik  #sabunpencucimuka 

FEEDBACK VITC

Customer jadi happy bila consume vitamin c, kulit mukanya kurang berminyak dan jerawat pun jarang naik! ๐Ÿ™ˆ
.
Best taw consume vitamin c by Allura ni sebab vitamin c ni didatangkan dalam bentuk serbuk jadi senang khasiat vitamin c ni nak serap dalam badan.
.
Korang yang mana ada masalah kulit ke, resdung atau ada masalah lain WAJIB try vitc ni. Pasti korang akan teruja dengan keberhasilannya.
.
Nak try vitamin c ni?? Boleh terus call HOTLINE Shyidah di 0194445827 atau klik je link di profile ig Shyidah untuk fast respond ye ๐Ÿ˜‰
.
#AlluraPureVitaminC
#Allurarompin
#vitaminc
#resdung
#sunburn
#kulitbermasalah
#kulitkusam
#kulitsensitif
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#buymuslimfirst
#sihat
#masalahjerawat

#teamAFCIRCLE01046

FEEDBACK VITC Customer jadi happy bila consume vitamin c, kulit mukanya kurang berminyak dan jerawat pun jarang naik! ๐Ÿ™ˆ . Best taw consume vitamin c by Allura ni sebab vitamin c ni didatangkan dalam bentuk serbuk jadi senang khasiat vitamin c ni nak serap dalam badan. . Korang yang mana ada masalah kulit ke, resdung atau ada masalah lain WAJIB try vitc ni. Pasti korang akan teruja dengan keberhasilannya. . Nak try vitamin c ni?? Boleh terus call HOTLINE Shyidah di 0194445827 atau klik je link di profile ig Shyidah untuk fast respond ye ๐Ÿ˜‰ . #AlluraPureVitaminC  #Allurarompin  #vitaminc  #resdung  #sunburn  #kulitbermasalah  #kulitkusam  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #buymuslimfirst  #sihat  #masalahjerawat  #teamAFCIRCLE01046 

Hello Stylovers. Memakai pelembap wajah menjadi hal yang wajib dilakukan oleh semua orang, baik perempuan dan laki-laki.
.
Nah, Stylovers, sebelum memilih pelembap, ada baiknya kamu memilih pelembap sesuai dengan jenis kulit, baik yang kulit wajahnya normal, kering, berminyak, dan kombinasi.
.
Untuk kamu yang memiliki wajah berminyak, kali ini ada rekomendasi pelembap wajah yang cocok untuk kulit berminyak yang bisa kamu gunakan untuk sehari-hari. Selamat mencoba Stylovers!
.
#stylo #styloindonesia #styloid #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #skincare #skincareroutine #skincaremurah #ponds #pondsindonesia #kulitberminyak #kulitbermasalah #kulitbermasalah #perawatanwajah #maskerwajah #maskeralami #skincarekorea #koreanskincare #makeupkorea #kpop #kpopindonesia #koreanstyle
@pondsindonesia @celebon_korea @ultimaii_id

Hello Stylovers. Memakai pelembap wajah menjadi hal yang wajib dilakukan oleh semua orang, baik perempuan dan laki-laki. . Nah, Stylovers, sebelum memilih pelembap, ada baiknya kamu memilih pelembap sesuai dengan jenis kulit, baik yang kulit wajahnya normal, kering, berminyak, dan kombinasi. . Untuk kamu yang memiliki wajah berminyak, kali ini ada rekomendasi pelembap wajah yang cocok untuk kulit berminyak yang bisa kamu gunakan untuk sehari-hari. Selamat mencoba Stylovers! . #stylo  #styloindonesia  #styloid  #gridnetwork  #cantikmasukakal  #makeupnatural  #naturalmakeup  #tampilcantik  #makeupindonesia  #belajarmakeup  #makeupmurah  #inspirasimakeup  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #ponds  #pondsindonesia  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #kulitbermasalah  #perawatanwajah  #maskerwajah  #maskeralami  #skincarekorea  #koreanskincare  #makeupkorea  #kpop  #kpopindonesia  #koreanstyle  @pondsindonesia  @celebon_korea  @ultimaii_id 

Have u try this?
.
.

ACNE CARE GEL
=====๐Ÿ’“๐Ÿ’“=====
>>Membantu menghilangkan jerawat, noda merah serta noda bekas jerawat
>>Meresap ke pori-pori untuk membantu mengurangi jerawat danย komedo
>>Mengandungย Witch Hazel,ย Astringent, untuk membantu menenangkan kulit
ยปIsi : 30 mlยซ
.
.
#obatjerawat #obatjerawatamway #sembuhkanjerawat #ahlijerawat #jerawat #jerawathilang #jerawatan #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah  #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwayjakarta

Have u try this? . . ACNE CARE GEL =====๐Ÿ’“๐Ÿ’“===== >>Membantu menghilangkan jerawat, noda merah serta noda bekas jerawat >>Meresap ke pori-pori untuk membantu mengurangi jerawat danย komedo >>Mengandungย Witch Hazel,ย Astringent, untuk membantu menenangkan kulit ยปIsi : 30 mlยซ . . #obatjerawat  #obatjerawatamway  #sembuhkanjerawat  #ahlijerawat  #jerawat  #jerawathilang  #jerawatan  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #amway  #amwaymedan  #amwaybinjai  #amwayjakarta 

Pulang holiday, wajah bermasalah?
Iyah ! Itu yg aku rasain kmrn ๐Ÿ˜”
-
Muka aku ada banyak calon jerawat dan juga purging. Wajar sih, aku pake make up hampir 12jam dan kondisi cuacanya kotor. Kena debu, keringet, asap dan ak cuma diemin aja ๐Ÿคญ
-
And then,
Aku memutuskan cobain M+ Madecassoside Cica Cream dr @charis_celeb ! Iyes, ini local product mereka beb ๐Ÿ™ˆ Well, krn aku liat review product ini d bbrp akun temen aku katanya bagus, ya sdh aku cobain pake. Total smp hari ini sdh hampir 2 mingguan.
-
Whatโ€™s good?
Cica cream uda terkenal bgt untuk meredakan iritasi, purging, jerawat dan mencegah adanya masalah kulit. Nah, kalo cream ini lengkap dgn manfaat untuk clarifying, moisturizing, lifting, dan relaxing. Ohya, sesuatu yg aku amaze dr cream ini adl bisa bantu make up ak longlast dan keliatan flawless. Cream ini juga bs bantu control produksi oil d kulit kita loh ๐Ÿ˜ Ini aku baru bisa rasain setelah pakai rutin selama 2-3x !
-
How to use?
Aku pakai cream ini sbg moisturizer, jadi stelah aku pakai serum langsung aku aplikasikan cica cream ini secara merata d muka. Gak perlu banyakโ€, dikit aja kulit kita uda kerasa lembab ๐Ÿ’ฏ
-
Whereโ€™s to buy?
Kalian yg selalu ngeluh โ€œskin care apa sih yg cocok buat kulitku yg lg bermasalah ini (purging/jerawat)?โ€. Cobain ini selama min. 2x, kalian langsung lihat semua purging dan jerawat kempes. Belinya di @charis_celeb shop aku buat dapet diskon dan harga special

http://hicharis.net/tephieteph/fpL

Bakal lengkap lagi kalo kalian jg pake maskernya juga gengs !

http://hicharis.net/tephieteph/fhr

Suitable for all skin type !
Included sensitive skin ofc ๐ŸŒป
.
.
.
#clozetteid 
#tephcollaboration 
#charis 
#charisceleb 
#hicharis_official 
#hicharis 
#madecasosside 
#madecasossidecream
#cicacream 
#cica 
#cicaskincare 
#skincare 
#skincareroutine 
#sensitiveskincare 
#kulitbermasalah 
#jerawat 
#krimjerawat 
#bloggerjakarta 
#bloggersurabaya 
#influencersurabaya

Pulang holiday, wajah bermasalah? Iyah ! Itu yg aku rasain kmrn ๐Ÿ˜” - Muka aku ada banyak calon jerawat dan juga purging. Wajar sih, aku pake make up hampir 12jam dan kondisi cuacanya kotor. Kena debu, keringet, asap dan ak cuma diemin aja ๐Ÿคญ - And then, Aku memutuskan cobain M+ Madecassoside Cica Cream dr @charis_celeb  ! Iyes, ini local product mereka beb ๐Ÿ™ˆ Well, krn aku liat review product ini d bbrp akun temen aku katanya bagus, ya sdh aku cobain pake. Total smp hari ini sdh hampir 2 mingguan. - Whatโ€™s good? Cica cream uda terkenal bgt untuk meredakan iritasi, purging, jerawat dan mencegah adanya masalah kulit. Nah, kalo cream ini lengkap dgn manfaat untuk clarifying, moisturizing, lifting, dan relaxing. Ohya, sesuatu yg aku amaze dr cream ini adl bisa bantu make up ak longlast dan keliatan flawless. Cream ini juga bs bantu control produksi oil d kulit kita loh ๐Ÿ˜ Ini aku baru bisa rasain setelah pakai rutin selama 2-3x ! - How to use? Aku pakai cream ini sbg moisturizer, jadi stelah aku pakai serum langsung aku aplikasikan cica cream ini secara merata d muka. Gak perlu banyakโ€, dikit aja kulit kita uda kerasa lembab ๐Ÿ’ฏ - Whereโ€™s to buy? Kalian yg selalu ngeluh โ€œskin care apa sih yg cocok buat kulitku yg lg bermasalah ini (purging/jerawat)?โ€. Cobain ini selama min. 2x, kalian langsung lihat semua purging dan jerawat kempes. Belinya di @charis_celeb  shop aku buat dapet diskon dan harga special http://hicharis.net/tephieteph/fpL Bakal lengkap lagi kalo kalian jg pake maskernya juga gengs ! http://hicharis.net/tephieteph/fhr Suitable for all skin type ! Included sensitive skin ofc ๐ŸŒป . . . #clozetteid  #tephcollaboration  #charis  #charisceleb  #hicharis_official  #hicharis  #madecasosside  #madecasossidecream  #cicacream  #cica  #cicaskincare  #skincare  #skincareroutine  #sensitiveskincare  #kulitbermasalah  #jerawat  #krimjerawat  #bloggerjakarta  #bloggersurabaya  #influencersurabaya 

- Tdoq dh ke? Jom baca sket. Apa punca Whitehead & Blackhead??
.
.
Jom ketahui punca terjadi whitehead & blackhead pada wajah : - Kurang minum air kosong
- Hormon tidak stabil
- Faktor pemakanan & persekitaran
- Produk kosmetik yg tidak sesuai
- Kulit kekurangan nutrisi
- Kerap berpeluh .
Ingat, gabungan minyak yang terhasil di permukaan kulit wajah dan sel kulit mati adalah penyebab utama komedo.
.
Jadi, untuk mengurangkan kejadian blackhead ini, penting untuk anda mengurangkan kadar pengeluaran minyak serta meminimakan sel kulit mati di wajah. . .
.
.
.
*FACIAL?
*COLLAGEN?
*BEAUTICIAN WANTED?
.
๐Ÿ’œMUSLIMAH MOBILE SPA๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ’™BEAUTY CARTEL NO 1๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’™
.Klik segera! .. #rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #beautycartel  #mukategang #kedutanhilang #merawatkulit #kulitkusam  #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #bakalpengantin  #kulitbermasalah

- Tdoq dh ke? Jom baca sket. Apa punca Whitehead & Blackhead?? . . Jom ketahui punca terjadi whitehead & blackhead pada wajah : - Kurang minum air kosong - Hormon tidak stabil - Faktor pemakanan & persekitaran - Produk kosmetik yg tidak sesuai - Kulit kekurangan nutrisi - Kerap berpeluh . Ingat, gabungan minyak yang terhasil di permukaan kulit wajah dan sel kulit mati adalah penyebab utama komedo. . Jadi, untuk mengurangkan kejadian blackhead ini, penting untuk anda mengurangkan kadar pengeluaran minyak serta meminimakan sel kulit mati di wajah. . . . . . *FACIAL? *COLLAGEN? *BEAUTICIAN WANTED? . ๐Ÿ’œMUSLIMAH MOBILE SPA๐Ÿ’œ . ๐Ÿ’™BEAUTY CARTEL NO 1๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’™ .Klik segera! .. #rawatankulitmuka  #facialmukamurah  #vshapemuka  #beautycartel  #mukategang  #kedutanhilang  #merawatkulit  #kulitkusam  #jerawatkecut  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberlubang  #jeragatpudar  #jerawathilang  #eternalbeauty  #elysyle  #bakalpengantin  #kulitbermasalah 

Masalah jerawat tak kunjung sembuh? 
Solusinya ada pada set perawatan Artistry Essential lo.

Dengan bahan alami sehingga aman digunakan mulai dari usia 12 tahun. 
Seperti kita ketahui pada masa2 gejolak hormon yg belom stabil kerap kali memicu timbulnya jerawat.

Jerawat yang tidak dirawat bisa meninggalkan jejak bopeng dan bekas tersebut bakal agak susah dihilangkan. Tentunya akan berpengaruh terhadap penampilan dan kepercayaan diri.
So,tunggu kapan lagi???
.....
Mention temen kamu yang membutuhkan ya ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
#obatjerawat #obatjerawatamway #obatijerawat #sembuhkanjerawat #ahlijerawat #jerawat #jerawathilang #jerawatan #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #perawatankulitberjerawat #sabunjerawat #remaja #hormon #radikalbebas #mentimun #bahanalami #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwayjakarta

Masalah jerawat tak kunjung sembuh? Solusinya ada pada set perawatan Artistry Essential lo. Dengan bahan alami sehingga aman digunakan mulai dari usia 12 tahun. Seperti kita ketahui pada masa2 gejolak hormon yg belom stabil kerap kali memicu timbulnya jerawat. Jerawat yang tidak dirawat bisa meninggalkan jejak bopeng dan bekas tersebut bakal agak susah dihilangkan. Tentunya akan berpengaruh terhadap penampilan dan kepercayaan diri. So,tunggu kapan lagi??? ..... Mention temen kamu yang membutuhkan ya ๐Ÿ˜‰ . . . . #obatjerawat  #obatjerawatamway  #obatijerawat  #sembuhkanjerawat  #ahlijerawat  #jerawat  #jerawathilang  #jerawatan  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #perawatankulitberjerawat  #sabunjerawat  #remaja  #hormon  #radikalbebas  #mentimun  #bahanalami  #amway  #amwaymedan  #amwaybinjai  #amwayjakarta 

Seperti yang temen2 uda pada tau.
Elke minder banget sejak sakit autoimun.
.
Salah satu gejala yang paling terlihat dari Hipotiroidisme adalah myxedema.
.
Myxedema adalah penimbunan cairan pada jaringan di bawah kulit yang disebabkan kurangnya produksi hormon tiroid dan mengakibatkan pembengkakan pada wajah dan seluruh tubuh.
.
Setiap ngeliat kaca langsung stress karna muka Elke bulet bengkak masyaolo kaya babi guling dan ga ada bentuknya.
Dan tahun kapan lalu elke sempet ditawarin botox sama @cellscience.id 
Untuk nirusin wajah.
.
Dan hasilnya oke banget parah.
Bener2 mendadak mendingan.
kok bisa?
Jadi botoxnya disuntikan ke otot masseter (otot pengunyah yang besar) sehingga ototnya akan menjadi lemah dan mengecil.
Dan bentuk wajah akan menjadi lebih tirus dan kencang!
.
Nah skarang karna uda ga karuan lagi ini muka,
Elke treatment botox, RF, sama disuru coba 4G laser
buat ilangin merah2 memarak bekas jerawat di muka elke ini.
Soalnya ampuh banget kata dokternya.
.
Thank you @cellscience.id
Dokter @beatrice.lucciani yang korea banget ๐Ÿ˜†
Dan dokter2 cellscience yang manis2 bener dah.
.
#Kulitbermasalah
#myxedema
#hashimototiroiditis
#botox
#4GLaser
#klinikkecantikan
#babi
#AELKEVIDEOGRAM

Seperti yang temen2 uda pada tau. Elke minder banget sejak sakit autoimun. . Salah satu gejala yang paling terlihat dari Hipotiroidisme adalah myxedema. . Myxedema adalah penimbunan cairan pada jaringan di bawah kulit yang disebabkan kurangnya produksi hormon tiroid dan mengakibatkan pembengkakan pada wajah dan seluruh tubuh. . Setiap ngeliat kaca langsung stress karna muka Elke bulet bengkak masyaolo kaya babi guling dan ga ada bentuknya. Dan tahun kapan lalu elke sempet ditawarin botox sama @cellscience.id  Untuk nirusin wajah. . Dan hasilnya oke banget parah. Bener2 mendadak mendingan. kok bisa? Jadi botoxnya disuntikan ke otot masseter (otot pengunyah yang besar) sehingga ototnya akan menjadi lemah dan mengecil. Dan bentuk wajah akan menjadi lebih tirus dan kencang! . Nah skarang karna uda ga karuan lagi ini muka, Elke treatment botox, RF, sama disuru coba 4G laser buat ilangin merah2 memarak bekas jerawat di muka elke ini. Soalnya ampuh banget kata dokternya. . Thank you @cellscience.id  Dokter @beatrice.lucciani  yang korea banget ๐Ÿ˜† Dan dokter2 cellscience yang manis2 bener dah. . #Kulitbermasalah  #myxedema  #hashimototiroiditis  #botox  #4GLaser  #klinikkecantikan  #babi  #AELKEVIDEOGRAM 

Recent Stories

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

.
RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .
.
GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). .
.
Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO.
.
Antara Kebaikan GLA : .
.
โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
โœ… Meningkatkan kesuburan.
โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
โœ… Membantu dalam menangani menopause.
โœ… Menguatkan kuku & rambut.
โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
โœ…Membantu mengurangkan ekzema.
โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
โœ… Menguatkn immuniti badan.
โœ… Memperlahankan process penuaan.
ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ .
ยท
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit .
.
Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi,

Kak Nina
014 5295410
Your Most Wanted Shaklee
Distributor.
#ninashares#student#uitm#uitmraub#uitmsarawak#uitmdungun#setcantik#setkurus#setjimat#protein#supplements#raub#kualalipis#kuantan#bentong#bera#rompin#maran#pahang#shaklee#espshaklee#vitaminCshaklee#vitaminc#kulitbermasalah#kolagen

. RISAU BERBULAN-BULAN TAK DATANG PERIOD!! ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง . . GLA Complex Shaklee terbukti berkesan kerana keistimewaannya iaitu bersumberkan borage seed iaitu 2 kali ganda GLA (gamma linolenic acid) dari EPO (evening primrose oil). . . Perbezaan dan sebab lain adalah kerana GLA mengandungi 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti membuatkan ia 3 kali lebih berkesan dari EPO. . Antara Kebaikan GLA : . . โœ… Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. โœ… Meningkatkan kesuburan. โœ… Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) โœ… Membantu dalam menangani menopause. โœ… Menguatkan kuku & rambut. โœ… Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. โœ…Membantu mengurangkan ekzema. โœ… Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. โœ… Menguatkn immuniti badan. โœ… Memperlahankan process penuaan. ยท Mengurangkan masalah โ€œblood clotโ€ . ยท Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit . . Untuk consultation dan butiran lanjut tentang produk Shaklee boleh hubungi, Kak Nina 014 5295410 Your Most Wanted Shaklee Distributor. #ninashares #student #uitm #uitmraub #uitmsarawak #uitmdungun #setcantik #setkurus #setjimat #protein #supplements #raub #kualalipis #kuantan #bentong #bera #rompin #maran #pahang #shaklee #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminc #kulitbermasalah #kolagen 

Bidara mask~ by @miran_wanoja .
.
๐ŸƒMembersihkan dan Melembabkan Kulit
Senyawa yang terkandung pada daun bidara bersifat anti-septik, sehingga dapat membersihkan kulit dari kotoran yang sulit hilang. Manfaat daun bidara dapat digunakan sebagai pembersih kulit  secara maksimal, membasmi jamur serta bakteri yang ada di dalam kulit dan akan membuat kulit terasa lebih lembut.
.
๐ŸƒMeremajakan Kulit
Seiring bertambahnya usia, kerutan-kerutan halus pada wajahpun perlahan muncul. Namun ada beberapa yang mengalami penuaan kulit dini.
Untuk mengatasinya, Anda bisa menggunakan masker bidara untuk meremajakan kulit, karena manfaat daun bidara dapat membantu regenerasi sel-sel kulit baru.
.
๐ŸƒMerawat Kulit Kering
Kulit kering sering muncul karena kekurangan cairan pada lapisan kulit terluar. Maka dari itu, manfaat daun bidara dengan kandungan lemak dan mineralnya mampu mengatasi kulit kering. .
๐Ÿƒ Mencegah Dampak Buruk Paparan Sinar uv
Kulit yang sering terpapar terik matahari atau sinar UV, akan membuat kulit terlihat kusam, berminyak dan bahkan dapat memicu penuaan dini dan radikal bebas penyebab kanker kulit.
Manfaat daun bidara dengan kandungan nutrisi, gula dan flavonoid yang bersifat anti-mikroba (anti jamur) sangat baik untuk melawan radikal bebas, melindungi kerusakan DNA dan mencegah kanker serta kulit yang kurang sehat.
.
๐Ÿƒ Mengatasi Jerawat
Kandungan senyawa pada daun bidara yang bersifat anti-bakterial berfungsi untuk melawan penyakit dan mencegah munculnya infeksi bakteri penyebab jerawat.
.
#maskerorganik #maskerspirulina #maskerwajah #maskerkomedo #masker #maskerorganikmurah #maskeralami #maskerherbal #maskerbubuk #maskerjerawat #maskeran #maskerwajahalami #maskerpemutihwajah #maskerpencerah #maskerbandung #moringamask #maskerwanoja #maskerwajahbestseller #antiaging #mencegahkeriput #pencerahwajah #bebasjerawat #masalahkulit #kulitbermasalah

Bidara mask~ by @miran_wanoja  . . ๐ŸƒMembersihkan dan Melembabkan Kulit Senyawa yang terkandung pada daun bidara bersifat anti-septik, sehingga dapat membersihkan kulit dari kotoran yang sulit hilang. Manfaat daun bidara dapat digunakan sebagai pembersih kulit secara maksimal, membasmi jamur serta bakteri yang ada di dalam kulit dan akan membuat kulit terasa lebih lembut. . ๐ŸƒMeremajakan Kulit Seiring bertambahnya usia, kerutan-kerutan halus pada wajahpun perlahan muncul. Namun ada beberapa yang mengalami penuaan kulit dini. Untuk mengatasinya, Anda bisa menggunakan masker bidara untuk meremajakan kulit, karena manfaat daun bidara dapat membantu regenerasi sel-sel kulit baru. . ๐ŸƒMerawat Kulit Kering Kulit kering sering muncul karena kekurangan cairan pada lapisan kulit terluar. Maka dari itu, manfaat daun bidara dengan kandungan lemak dan mineralnya mampu mengatasi kulit kering. . ๐Ÿƒ Mencegah Dampak Buruk Paparan Sinar uv Kulit yang sering terpapar terik matahari atau sinar UV, akan membuat kulit terlihat kusam, berminyak dan bahkan dapat memicu penuaan dini dan radikal bebas penyebab kanker kulit. Manfaat daun bidara dengan kandungan nutrisi, gula dan flavonoid yang bersifat anti-mikroba (anti jamur) sangat baik untuk melawan radikal bebas, melindungi kerusakan DNA dan mencegah kanker serta kulit yang kurang sehat. . ๐Ÿƒ Mengatasi Jerawat Kandungan senyawa pada daun bidara yang bersifat anti-bakterial berfungsi untuk melawan penyakit dan mencegah munculnya infeksi bakteri penyebab jerawat. . #maskerorganik  #maskerspirulina  #maskerwajah  #maskerkomedo  #masker  #maskerorganikmurah  #maskeralami  #maskerherbal  #maskerbubuk  #maskerjerawat  #maskeran  #maskerwajahalami  #maskerpemutihwajah  #maskerpencerah  #maskerbandung  #moringamask  #maskerwanoja  #maskerwajahbestseller  #antiaging  #mencegahkeriput  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #masalahkulit  #kulitbermasalah 

Bidara mask~ by @miran_wanoja .
.
๐ŸƒMembersihkan dan Melembabkan Kulit
Senyawa yang terkandung pada daun bidara bersifat anti-septik, sehingga dapat membersihkan kulit dari kotoran yang sulit hilang. Manfaat daun bidara dapat digunakan sebagai pembersih kulit  secara maksimal, membasmi jamur serta bakteri yang ada di dalam kulit dan akan membuat kulit terasa lebih lembut.
.
๐ŸƒMeremajakan Kulit
Seiring bertambahnya usia, kerutan-kerutan halus pada wajahpun perlahan muncul. Namun ada beberapa yang mengalami penuaan kulit dini.
Untuk mengatasinya, Anda bisa menggunakan masker bidara untuk meremajakan kulit, karena manfaat daun bidara dapat membantu regenerasi sel-sel kulit baru.
.
๐ŸƒMerawat Kulit Kering
Kulit kering sering muncul karena kekurangan cairan pada lapisan kulit terluar. Maka dari itu, manfaat daun bidara dengan kandungan lemak dan mineralnya mampu mengatasi kulit kering. .
๐Ÿƒ Mencegah Dampak Buruk Paparan Sinar uv
Kulit yang sering terpapar terik matahari atau sinar UV, akan membuat kulit terlihat kusam, berminyak dan bahkan dapat memicu penuaan dini dan radikal bebas penyebab kanker kulit.
Manfaat daun bidara dengan kandungan nutrisi, gula dan flavonoid yang bersifat anti-mikroba (anti jamur) sangat baik untuk melawan radikal bebas, melindungi kerusakan DNA dan mencegah kanker serta kulit yang kurang sehat.
.
๐Ÿƒ Mengatasi Jerawat
Kandungan senyawa pada daun bidara yang bersifat anti-bakterial berfungsi untuk melawan penyakit dan mencegah munculnya infeksi bakteri penyebab jerawat.
.
#maskerorganik #maskerspirulina #maskerwajah #maskerkomedo #masker #maskerorganikmurah #maskeralami #maskerherbal #maskerbubuk #maskerjerawat #maskeran #maskerwajahalami #maskerpemutihwajah #maskerpencerah #maskerbandung #moringamask #maskerwanoja #maskerwajahbestseller #antiaging #mencegahkeriput #pencerahwajah #bebasjerawat #masalahkulit #kulitbermasalah

Bidara mask~ by @miran_wanoja  . . ๐ŸƒMembersihkan dan Melembabkan Kulit Senyawa yang terkandung pada daun bidara bersifat anti-septik, sehingga dapat membersihkan kulit dari kotoran yang sulit hilang. Manfaat daun bidara dapat digunakan sebagai pembersih kulit secara maksimal, membasmi jamur serta bakteri yang ada di dalam kulit dan akan membuat kulit terasa lebih lembut. . ๐ŸƒMeremajakan Kulit Seiring bertambahnya usia, kerutan-kerutan halus pada wajahpun perlahan muncul. Namun ada beberapa yang mengalami penuaan kulit dini. Untuk mengatasinya, Anda bisa menggunakan masker bidara untuk meremajakan kulit, karena manfaat daun bidara dapat membantu regenerasi sel-sel kulit baru. . ๐ŸƒMerawat Kulit Kering Kulit kering sering muncul karena kekurangan cairan pada lapisan kulit terluar. Maka dari itu, manfaat daun bidara dengan kandungan lemak dan mineralnya mampu mengatasi kulit kering. . ๐Ÿƒ Mencegah Dampak Buruk Paparan Sinar uv Kulit yang sering terpapar terik matahari atau sinar UV, akan membuat kulit terlihat kusam, berminyak dan bahkan dapat memicu penuaan dini dan radikal bebas penyebab kanker kulit. Manfaat daun bidara dengan kandungan nutrisi, gula dan flavonoid yang bersifat anti-mikroba (anti jamur) sangat baik untuk melawan radikal bebas, melindungi kerusakan DNA dan mencegah kanker serta kulit yang kurang sehat. . ๐Ÿƒ Mengatasi Jerawat Kandungan senyawa pada daun bidara yang bersifat anti-bakterial berfungsi untuk melawan penyakit dan mencegah munculnya infeksi bakteri penyebab jerawat. . #maskerorganik  #maskerspirulina  #maskerwajah  #maskerkomedo  #masker  #maskerorganikmurah  #maskeralami  #maskerherbal  #maskerbubuk  #maskerjerawat  #maskeran  #maskerwajahalami  #maskerpemutihwajah  #maskerpencerah  #maskerbandung  #moringamask  #maskerwanoja  #maskerwajahbestseller  #antiaging  #mencegahkeriput  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #masalahkulit  #kulitbermasalah 

It's actually EASY to stay to gorgeous with HWAITEU VIT SKIN.
.
Let me share with you some simple TIPS for those who are just starting to try #hwaiteuvitskin ๐Ÿ˜‰.
.
โœ”๏ธ DON'T give up!
.
โœ”๏ธ DON'T skip! Consistent is the KEYWORD!.
.
โœ”๏ธ No caffeines!
.
โœ”๏ธ No coconut juice!.
.
If you follow this simple TIPS, slowly but surely u will see Yr self transforming into a flawless beauty.
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam
#hwaiteuvitskin 
#hwaiteu 
#supplementkulit 
#sayajualvitaminc 
#sayajual 
#supplementkulitcerah #kulitbermasalah 
#sayajualhwaiteu 
#putihgebu 
#beautyproduct #beautyisntmakeupitscandy #kulitkering 
#kulitberjerawat 
#jualanmurah 
#jualanonline 
#sayajualsupplement 
#vitaminkulit 
#jerawathilang 
#produkkecantikan 
#kulitcantik 
#kulitcerah 
#kulitputih

It's actually EASY to stay to gorgeous with HWAITEU VIT SKIN. . Let me share with you some simple TIPS for those who are just starting to try #hwaiteuvitskin  ๐Ÿ˜‰. . โœ”๏ธ DON'T give up! . โœ”๏ธ DON'T skip! Consistent is the KEYWORD!. . โœ”๏ธ No caffeines! . โœ”๏ธ No coconut juice!. . If you follow this simple TIPS, slowly but surely u will see Yr self transforming into a flawless beauty. . #cintabelleza  #cintabellezateam  #hwaiteuvitskin  #hwaiteu  #supplementkulit  #sayajualvitaminc  #sayajual  #supplementkulitcerah  #kulitbermasalah  #sayajualhwaiteu  #putihgebu  #beautyproduct  #beautyisntmakeupitscandy  #kulitkering  #kulitberjerawat  #jualanmurah  #jualanonline  #sayajualsupplement  #vitaminkulit  #jerawathilang  #produkkecantikan  #kulitcantik  #kulitcerah  #kulitputih 

Hasil kekal konsisten amalkan snowhite tablet. Makin cantik. Makin gebu. 
Wassap 01111752927

#kulitbermasalah 
#kulitgelap 
#kulitcerah 
#kulitkusam

Hasil kekal konsisten amalkan snowhite tablet. Makin cantik. Makin gebu. Wassap 01111752927 #kulitbermasalah  #kulitgelap  #kulitcerah  #kulitkusam 

Whats G๐Ÿ‘€D ?
Moringa Refresh Toner Essence yang mempunyai kandungan -
Curcuma Xanthorriza punya manfaat yang baik buat kulit wajah kamu?
. 
Manfaatnya banyak banget loh, ladies!
- mengatasi jerawat
- menghaluskan wajah
- kulit menjadi lebih cerah
- mengencangkan kulit
- menyamarkan noda hitam
- melembabkan kulit
- sebagai anti aging
- mengecilkan pori-pori
- sebagai antioksidan
. 
Let's be beauty, bright and shine with everShine!
.
Mitra Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š
www.leviosaland.com
.
#Evershine #EvershineMoringaSeries #AcneSolution #SkinCare #Beauty #SkinCareRoutine #SkinCareProducts  #SkinCareindonesia #BeautyIndonesia #PerawatanKulitWajah #ObatJerawat #SkinTreatment #NaturalSkinCare #SkinCareAlami #BeautyVloggerIndonesia #toner #essence #MaskerWajah #DIYMask #jualevershine #skincare #collagen #bodyserum #jualbodyserum #kulitkering #kulitbermasalah #pelembab #jualpelembab #bestsoothinggel #aloeveraskincare #besttoner

Whats G๐Ÿ‘€D ? Moringa Refresh Toner Essence yang mempunyai kandungan - Curcuma Xanthorriza punya manfaat yang baik buat kulit wajah kamu? . Manfaatnya banyak banget loh, ladies! - mengatasi jerawat - menghaluskan wajah - kulit menjadi lebih cerah - mengencangkan kulit - menyamarkan noda hitam - melembabkan kulit - sebagai anti aging - mengecilkan pori-pori - sebagai antioksidan . Let's be beauty, bright and shine with everShine! . Mitra Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š www.leviosaland.com . #Evershine  #EvershineMoringaSeries  #AcneSolution  #SkinCare  #Beauty  #SkinCareRoutine  #SkinCareProducts  #SkinCareindonesia  #BeautyIndonesia  #PerawatanKulitWajah  #ObatJerawat  #SkinTreatment  #NaturalSkinCare  #SkinCareAlami  #BeautyVloggerIndonesia  #toner  #essence  #MaskerWajah  #DIYMask  #jualevershine  #skincare  #collagen  #bodyserum  #jualbodyserum  #kulitkering  #kulitbermasalah  #pelembab  #jualpelembab  #bestsoothinggel  #aloeveraskincare  #besttoner 

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
PROMOSI MASIH DITERUSKAN SEHINGGA PENGHABISAN STOK ๐Ÿ˜ฑโ—โ—
โ €โ €โ €โ €โ €โ € ANNIVERSARY SALE sempena 19 TAHUN MARY KAY di MALAYSIA ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Jangan lepaskan peluang anda sekarang untuk LEBIH JIMAT & LEBIH BERBALOI โ—๐Ÿ˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
19% Off โ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Link on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Beauty Consultant Mary Kay โ €โ €โ €โ €
#codmarykayklang #codmarykaybukitraja #codmarykaykotakemuning #marykaypuncakalam #codmarykaysetiaalam #kulitflawless #sensitiveskin #acneskin #kulitbermasalah #lipmattemurah #blusher #lipstickmurah #sales #jerawat #jeragat #skinflawless

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € PROMOSI MASIH DITERUSKAN SEHINGGA PENGHABISAN STOK ๐Ÿ˜ฑโ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ € ANNIVERSARY SALE sempena 19 TAHUN MARY KAY di MALAYSIA ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Jangan lepaskan peluang anda sekarang untuk LEBIH JIMAT & LEBIH BERBALOI โ—๐Ÿ˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 19% Off โ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Link on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay โ €โ €โ €โ € #codmarykayklang  #codmarykaybukitraja  #codmarykaykotakemuning  #marykaypuncakalam  #codmarykaysetiaalam  #kulitflawless  #sensitiveskin  #acneskin  #kulitbermasalah  #lipmattemurah  #blusher  #lipstickmurah  #sales  #jerawat  #jeragat  #skinflawless 

Secret tips untuk sesiapa yang ada masalah TINY BUMP atau JERAWAT PASIR , elakkan penggunaan produk oily. Tak kesah la wet tissue ke, cleanser ke or apa apa sekalipun okay๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Why? Sebab bila kita pakai produk oily utk sesiapa yang ada masalah kulit seperti di atas, korang akan buat lebih banyak jerawat naik kat muka
.
Jadi cari skincare yang ada teksture dia jenis gel atau water okay. Yang jenis terus meresap dalam kulit tanpa tinggalkan kesan berminyak
.
Ha siapa ada jawapan mana nak cari skincare yang teksture jenis macam tu ye?๐Ÿค”๐Ÿ˜Ž
.
Semestinya Ainaa Beauty Skincare๐Ÿ˜‰
.
โ€ฆ
Belum grab Jom grab di sini: 
@ainaabeauty_skudai_johor
@ainaabeauty_skudai_johor
@ainaabeauty_skudai_johor

#ninavengers #teamnajwa #teamwawatitan #nsabeautyofficial #ainaaserumutmskudai
#feedbackainaaserum 
#ainaaserumpasirgudang 
#ainaaserumkotatinggi  #ainaascrub #ainaserumjb #ainaaserumutmskudai
#kulitekzema #kulitgatal #kulitbermasalah 
#kulitberminyak #kulitjerawat #kulitjeragat 
#bebasmerkuriย  #luluskkm  #mirafilzah  #harimauselatan #produklakukeras
#abpbh31 #letscantik
#wargasingapore #ctdk #ainaapallete
#fatzura #kerjafulltime 
#kerjakosongmalaysia  #tipscantiksehat 
#feedbackainaaserum

Secret tips untuk sesiapa yang ada masalah TINY BUMP atau JERAWAT PASIR , elakkan penggunaan produk oily. Tak kesah la wet tissue ke, cleanser ke or apa apa sekalipun okay๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Why? Sebab bila kita pakai produk oily utk sesiapa yang ada masalah kulit seperti di atas, korang akan buat lebih banyak jerawat naik kat muka . Jadi cari skincare yang ada teksture dia jenis gel atau water okay. Yang jenis terus meresap dalam kulit tanpa tinggalkan kesan berminyak . Ha siapa ada jawapan mana nak cari skincare yang teksture jenis macam tu ye?๐Ÿค”๐Ÿ˜Ž . Semestinya Ainaa Beauty Skincare๐Ÿ˜‰ . โ€ฆ Belum grab Jom grab di sini: @ainaabeauty_skudai_johor  @ainaabeauty_skudai_johor  @ainaabeauty_skudai_johor  #ninavengers  #teamnajwa  #teamwawatitan  #nsabeautyofficial  #ainaaserumutmskudai  #feedbackainaaserum  #ainaaserumpasirgudang  #ainaaserumkotatinggi  #ainaascrub  #ainaserumjb  #ainaaserumutmskudai  #kulitekzema  #kulitgatal  #kulitbermasalah  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #bebasmerkuri ย  #luluskkm  #mirafilzah  #harimauselatan  #produklakukeras  #abpbh31  #letscantik  #wargasingapore  #ctdk  #ainaapallete  #fatzura  #kerjafulltime  #kerjakosongmalaysia  #tipscantiksehat  #feedbackainaaserum 

Hai Ladies,
Menurut kamu mana yang lebih buruk, bopeng bekas jerawat atau flek hitam ?

Comment dibawah ya bebs ๐Ÿ˜Š

#kulitsehat #kulitberjerawat #flekhitam #darkspotsolution #jerawat #kulitbermasalah #solusimasalahkulit #maskeralami #maskerorganik #maskerorganic #maskerhomemade

Hai Ladies, Menurut kamu mana yang lebih buruk, bopeng bekas jerawat atau flek hitam ? Comment dibawah ya bebs ๐Ÿ˜Š #kulitsehat  #kulitberjerawat  #flekhitam  #darkspotsolution  #jerawat  #kulitbermasalah  #solusimasalahkulit  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerorganic  #maskerhomemade 

Haii sahabat Oriskin.... Mau tau tidak?... Cara cegah kerusakan pada kulit dan jaga elastisitasnya. Seperti ini nih sahabat Oriskin dengan cara kamu harus menggunakan produk
"Age Diffusing Serum" yang di persembahkan  dari #oridermacare yg dimana Pemakaian nya secara rutin dan dapat membantu menyamarkan kerutan dan garis halus di wajah kamu. 
Untuk lebih jelas. Kamu bisa konsultasikan dahulu ke Dokter kulit kami di @oriskinharapanindah untuk mendapatkan hasil periksa kulit kamu lebih baik. 
Atau infonlebih jelas bisa hub clinic #oriskinharapanindah  atau @oriskin_id 
Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari #oridermacare lainnya Hanya di....
Clinic ORISKIN Harapan Indah
Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah)
Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi
Tlp : 021-88383007
WA : 021-88383008

@oriskinharapanindah
#oriskinid
#oriskin_id
#bodyrejuvenation
#bruntusandiwajah
#masalahwajah
#solusimasalahkulit
#kulitbermasalah
#wajahcantik
#glowingskin
#perawatantubuhbekasi
#promobekasi
#perawatanwanitabekasi
#konsultasidoktergratis
#infotreatmentbekasi
#wanitaindonesia
#wanitabekasi
#cliniccantikbekasi 
#cliniccenterbekasi 
#clinicperawatan 
#perawatankulitmurah 
#perawatankulitmurahbekasi
#kotaharapanindah 
#clinicperawatanharapanindah
#kotaharapanindah
#infocantik 
#manfaatkecantikan 
#glowingskincare

Haii sahabat Oriskin.... Mau tau tidak?... Cara cegah kerusakan pada kulit dan jaga elastisitasnya. Seperti ini nih sahabat Oriskin dengan cara kamu harus menggunakan produk "Age Diffusing Serum" yang di persembahkan dari #oridermacare  yg dimana Pemakaian nya secara rutin dan dapat membantu menyamarkan kerutan dan garis halus di wajah kamu. Untuk lebih jelas. Kamu bisa konsultasikan dahulu ke Dokter kulit kami di @oriskinharapanindah  untuk mendapatkan hasil periksa kulit kamu lebih baik. Atau infonlebih jelas bisa hub clinic #oriskinharapanindah  atau @oriskin_id  Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari #oridermacare  lainnya Hanya di.... Clinic ORISKIN Harapan Indah Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah) Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi Tlp : 021-88383007 WA : 021-88383008 @oriskinharapanindah  #oriskinid  #oriskin_id  #bodyrejuvenation  #bruntusandiwajah  #masalahwajah  #solusimasalahkulit  #kulitbermasalah  #wajahcantik  #glowingskin  #perawatantubuhbekasi  #promobekasi  #perawatanwanitabekasi  #konsultasidoktergratis  #infotreatmentbekasi  #wanitaindonesia  #wanitabekasi  #cliniccantikbekasi  #cliniccenterbekasi  #clinicperawatan  #perawatankulitmurah  #perawatankulitmurahbekasi  #kotaharapanindah  #clinicperawatanharapanindah  #kotaharapanindah  #infocantik  #manfaatkecantikan  #glowingskincare 

Haii sahabat Oriskin.... Mau tau tidak?... Cara cegah kerusakan pada kulit dan jaga elastisitasnya. Seperti ini nih sahabat Oriskin dengan cara kamu harus menggunakan produk
"Age Diffusing Serum" yang di persembahkan  dari #oridermacare yg dimana Pemakaian nya secara rutin dan dapat membantu menyamarkan kerutan dan garis halus di wajah kamu. 
Untuk lebih jelas. Kamu bisa konsultasikan dahulu ke Dokter kulit kami di @oriskinharapanindah untuk mendapatkan hasil periksa kulit kamu lebih baik. 
Atau infonlebih jelas bisa hub clinic #oriskinharapanindah  atau @oriskin_id 
Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari #oridermacare lainnya Hanya di....
Clinic ORISKIN Harapan Indah
Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah)
Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi
Tlp : 021-88383007
WA : 021-88383008

@oriskinharapanindah
#oriskinid
#oriskin_id
#bodyrejuvenation
#bruntusandiwajah
#masalahwajah
#solusimasalahkulit
#kulitbermasalah
#wajahcantik
#glowingskin
#perawatantubuhbekasi
#promobekasi
#perawatanwanitabekasi
#konsultasidoktergratis
#infotreatmentbekasi
#wanitaindonesia
#wanitabekasi
#cliniccantikbekasi 
#cliniccenterbekasi 
#clinicperawatan 
#perawatankulitmurah 
#perawatankulitmurahbekasi
#kotaharapanindah 
#clinicperawatanharapanindah
#kotaharapanindah
#infocantik 
#manfaatkecantikan 
#glowingskincare

Haii sahabat Oriskin.... Mau tau tidak?... Cara cegah kerusakan pada kulit dan jaga elastisitasnya. Seperti ini nih sahabat Oriskin dengan cara kamu harus menggunakan produk "Age Diffusing Serum" yang di persembahkan dari #oridermacare  yg dimana Pemakaian nya secara rutin dan dapat membantu menyamarkan kerutan dan garis halus di wajah kamu. Untuk lebih jelas. Kamu bisa konsultasikan dahulu ke Dokter kulit kami di @oriskinharapanindah  untuk mendapatkan hasil periksa kulit kamu lebih baik. Atau infonlebih jelas bisa hub clinic #oriskinharapanindah  atau @oriskin_id  Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari #oridermacare  lainnya Hanya di.... Clinic ORISKIN Harapan Indah Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah) Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi Tlp : 021-88383007 WA : 021-88383008 @oriskinharapanindah  #oriskinid  #oriskin_id  #bodyrejuvenation  #bruntusandiwajah  #masalahwajah  #solusimasalahkulit  #kulitbermasalah  #wajahcantik  #glowingskin  #perawatantubuhbekasi  #promobekasi  #perawatanwanitabekasi  #konsultasidoktergratis  #infotreatmentbekasi  #wanitaindonesia  #wanitabekasi  #cliniccantikbekasi  #cliniccenterbekasi  #clinicperawatan  #perawatankulitmurah  #perawatankulitmurahbekasi  #kotaharapanindah  #clinicperawatanharapanindah  #kotaharapanindah  #infocantik  #manfaatkecantikan  #glowingskincare 

Yg badan mcm GELAIH TEH O..Kita bagi mcm TEH BOTOL... Dan kami juga memberi consultation utk penjagaan bentuk badan dr segi pemakanan.. .
Sis ada team mobile fitting expert yg sedia membantu hampa smua ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Call for Booking! : .
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0127190488
.
http://beautyseshnisha.wasap.my/
.
#beautysesh #nishabeautysesh #beautyconsultant  #cucimuka  #facial #facialspa  #muapenang #collagen #skincare  #pengantin  #ejendiperlukan #pakejkahwin  #mobilespa #facialspa #usahawanonline #mua #kecantikan #facialpulaupinang #usahawanpulaupinang #utara #serumwajah #mobilespamalaysia #pencucimuka #kulitbermasalah #glowing #agentdiperlukan #korsetpelangsing #korsetpenang #penurunanberatbadan #kurus #badankereng

Yg badan mcm GELAIH TEH O..Kita bagi mcm TEH BOTOL... Dan kami juga memberi consultation utk penjagaan bentuk badan dr segi pemakanan.. . Sis ada team mobile fitting expert yg sedia membantu hampa smua ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ . Call for Booking! : . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0127190488 . http://beautyseshnisha.wasap.my/ . #beautysesh  #nishabeautysesh  #beautyconsultant  #cucimuka  #facial  #facialspa  #muapenang  #collagen  #skincare  #pengantin  #ejendiperlukan  #pakejkahwin  #mobilespa  #facialspa  #usahawanonline  #mua  #kecantikan  #facialpulaupinang  #usahawanpulaupinang  #utara  #serumwajah  #mobilespamalaysia  #pencucimuka  #kulitbermasalah  #glowing  #agentdiperlukan  #korsetpelangsing  #korsetpenang  #penurunanberatbadan  #kurus  #badankereng 

Punya banyak bekas jerawat, flek hitam dan kerutan? 
Lakukan Brightening Chemical Peeling yang dapat mengatasi kerusakan pada wajah akibat sinar matahari. 
Jadi ini lah solusi buat km yg suka bnyak melakukan aktifitas diluar setiap hari. 
Untuk info lebih jelas silahkan konsultasikan kulit wajah km baik untuk pria dan wanita bersama Dokter kulit terpercaya kami Di Clinic @oriskinharapanindah dengan GRATIS !!!.... Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari Oriderma lainnya
Hanya di....
Clinic ORISKIN Harapan Indah
Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah)
Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi
Tlp : 021-88383007
WA : 021-88383008

Info lebih jelas : 
GPS search ORISKIN Harapan Indah.

@oriskinharapanindah
#oriskinid
#oriskin_id
#bodyrejuvenation
#bruntusandiwajah
#masalahwajah
#solusimasalahkulit
#kulitbermasalah
#wajahcantik
#glowingskin
#perawatantubuhbekasi
#promobekasi
#perawatanwanitabekasi
#konsultasidoktergratis
#infotreatmentbekasi
#wanitaindonesia
#wanitabekasi
#cliniccantikbekasi 
#cliniccenterbekasi 
#clinicperawatan 
#perawatankulitmurah 
#perawatankulitmurahbekasi
#kotaharapanindah 
#clinicperawatanharapanindah
#kotaharapanindah
#infocantik 
#manfaatkecantikan 
#glowingskincare
#hilangkanjerawat
#hilangkanflekhitam

Punya banyak bekas jerawat, flek hitam dan kerutan? Lakukan Brightening Chemical Peeling yang dapat mengatasi kerusakan pada wajah akibat sinar matahari. Jadi ini lah solusi buat km yg suka bnyak melakukan aktifitas diluar setiap hari. Untuk info lebih jelas silahkan konsultasikan kulit wajah km baik untuk pria dan wanita bersama Dokter kulit terpercaya kami Di Clinic @oriskinharapanindah  dengan GRATIS !!!.... Dapatkan pula harga menarik untuk produk dari Oriderma lainnya Hanya di.... Clinic ORISKIN Harapan Indah Ruko Sentra Niaga 5 (Kota Harapan Indah) Blok SN5. 10. No. 30 Bekasi Tlp : 021-88383007 WA : 021-88383008 Info lebih jelas : GPS search ORISKIN Harapan Indah. @oriskinharapanindah  #oriskinid  #oriskin_id  #bodyrejuvenation  #bruntusandiwajah  #masalahwajah  #solusimasalahkulit  #kulitbermasalah  #wajahcantik  #glowingskin  #perawatantubuhbekasi  #promobekasi  #perawatanwanitabekasi  #konsultasidoktergratis  #infotreatmentbekasi  #wanitaindonesia  #wanitabekasi  #cliniccantikbekasi  #cliniccenterbekasi  #clinicperawatan  #perawatankulitmurah  #perawatankulitmurahbekasi  #kotaharapanindah  #clinicperawatanharapanindah  #kotaharapanindah  #infocantik  #manfaatkecantikan  #glowingskincare  #hilangkanjerawat  #hilangkanflekhitam 

Futehfu whitening spray KULIT VIRAL ๐Ÿ”ฅ

Wow, terlajak gebu gebas dah ni. Kulit HITAM berubah menjadi PUTIH melepak tanpa ubat-ubatan, tanpa suntikan dan tanpa menggelupaskan kulit
.
.
Korang tunggu apa lagi jom grab sebab sekarang @futehfuofficialhq nak bagi Freegift .
.
#Futehfu #medinadesire #0marketing #jeratjiwa #produkviral #produktranding #produkhangat #zerocostmarketing #spf50 #kulitbermasalah #kulittaksekata #putihsatubadan #cantiknatural #cantikputih #losyenputihviral #kulitsensitif #kulitkering #putihsekelipmata #cerahsekata #putihmelepak #pemutihkulit #sunblockspray #uvprotection #waterproof #moisturizing #kulitgelap

Futehfu whitening spray KULIT VIRAL ๐Ÿ”ฅ Wow, terlajak gebu gebas dah ni. Kulit HITAM berubah menjadi PUTIH melepak tanpa ubat-ubatan, tanpa suntikan dan tanpa menggelupaskan kulit . . Korang tunggu apa lagi jom grab sebab sekarang @futehfuofficialhq  nak bagi Freegift . . #Futehfu  #medinadesire  #0marketing  #jeratjiwa  #produkviral  #produktranding  #produkhangat  #zerocostmarketing  #spf50  #kulitbermasalah  #kulittaksekata  #putihsatubadan  #cantiknatural  #cantikputih  #losyenputihviral  #kulitsensitif  #kulitkering  #putihsekelipmata  #cerahsekata  #putihmelepak  #pemutihkulit  #sunblockspray  #uvprotection  #waterproof  #moisturizing  #kulitgelap 

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
PROMOSI MASIH DITERUSKAN SEHINGGA PENGHABISAN STOK ๐Ÿ˜ฑโ—โ—
โ €โ €โ €โ €โ €โ € ANNIVERSARY SALE sempena 19 TAHUN MARY KAY di MALAYSIA ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Jangan lepaskan peluang anda sekarang untuk LEBIH JIMAT & LEBIH BERBALOI โ—๐Ÿ˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
19% Off โ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Link on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Beauty Consultant Mary Kay โ €โ €โ €โ €
#codmarykayklang #codmarykaybukitraja #codmarykaykotakemuning #marykaypuncakalam #codmarykaysetiaalam #kulitflawless #sensitiveskin #acneskin #kulitbermasalah #lipmattemurah #blusher #lipstickmurah #sales #jerawat #jeragat #skinflawless

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € PROMOSI MASIH DITERUSKAN SEHINGGA PENGHABISAN STOK ๐Ÿ˜ฑโ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ € ANNIVERSARY SALE sempena 19 TAHUN MARY KAY di MALAYSIA ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Jangan lepaskan peluang anda sekarang untuk LEBIH JIMAT & LEBIH BERBALOI โ—๐Ÿ˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 19% Off โ—โ— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Link on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay โ €โ €โ €โ € #codmarykayklang  #codmarykaybukitraja  #codmarykaykotakemuning  #marykaypuncakalam  #codmarykaysetiaalam  #kulitflawless  #sensitiveskin  #acneskin  #kulitbermasalah  #lipmattemurah  #blusher  #lipstickmurah  #sales  #jerawat  #jeragat  #skinflawless 

KULIT FLAWLESS SEMULA JADI DALAM MASA 3 MINGGU TANPA FACIAL MAHAL-MAHAL

Jangan tak percaya! Korang boleh dapatkan kulit gila cun dengan cara semula jadi.

Caranya, korang kena lah pi beli buah-buahan dan sayoq yang ada vitamin C dan konsisten makan hari-hari. Nanti mesti kulit hampa semua cerah dan halus gitu. 
Hampa tau dak, benefit vitc bila hampa duk pulun makan hari-hari. Yang mana pori besar, jadi kecut. Hat yang ada parut, parut boleh jadi pudar. Yang mana hat kusam, boleh jadi berseri taw ๐Ÿคญ

Nak mudah, korang boleh consume VITAMIN C by Allura ni. Satu sachet ada 1000mg.Dah cukup dah keperluan vitc korang dalam sehari.

Macam mana nak grab?? Boleh je terus direct whatsapp akk di 0199898469 atau tekan je link kat profile ig ๐Ÿ˜‰

#keepfit
#kurus
#sihat
#masalahjerawat
#flawless
#likeforfollow
#likeforlikes
#healthylifestyle
#masalahkulit
#sunburn
#kulitbermasalah
#kulitkusam
#kulitsensitif
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#buymuslimfirst
#ibubersalin
#nakcantik
#AlluraPureVitaminC

KULIT FLAWLESS SEMULA JADI DALAM MASA 3 MINGGU TANPA FACIAL MAHAL-MAHAL Jangan tak percaya! Korang boleh dapatkan kulit gila cun dengan cara semula jadi. Caranya, korang kena lah pi beli buah-buahan dan sayoq yang ada vitamin C dan konsisten makan hari-hari. Nanti mesti kulit hampa semua cerah dan halus gitu. Hampa tau dak, benefit vitc bila hampa duk pulun makan hari-hari. Yang mana pori besar, jadi kecut. Hat yang ada parut, parut boleh jadi pudar. Yang mana hat kusam, boleh jadi berseri taw ๐Ÿคญ Nak mudah, korang boleh consume VITAMIN C by Allura ni. Satu sachet ada 1000mg.Dah cukup dah keperluan vitc korang dalam sehari. Macam mana nak grab?? Boleh je terus direct whatsapp akk di 0199898469 atau tekan je link kat profile ig ๐Ÿ˜‰ #keepfit  #kurus  #sihat  #masalahjerawat  #flawless  #likeforfollow  #likeforlikes  #healthylifestyle  #masalahkulit  #sunburn  #kulitbermasalah  #kulitkusam  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #buymuslimfirst  #ibubersalin  #nakcantik  #AlluraPureVitaminC 

3 Alasan Kulit Wajah Kusam

Lamouvers punya kulit wajah kusam ? Yuk mulai kenalin apa penyebabnya

1. Tidak melembapkan secara teratur
Kulit kusam butuh dilembapkan. Gunakan pelembap dengan bahan, seperti ceramide yang membantu memperbaiki fungsi kulit, meningkatkan retensi air.

Atau asam hialuronat yang mengumpulkan sel kulit untuk menarik air. Aplikasikan pelembap dengan lembut ke arah atas untuk meningkatkan sirkulasi darah dan merangsang sel-sel kulit di sekitar wajah dan leher.

2. Kurang tidur
Tidur dapat menjadi waktu pemulihan tubuh ketika sel-sel kulit memperbaiki diri dan beregenerasi. Jika periodenya diperpendek atau diubah, sel-sel kulit tidak dapat bekerja secara optimal.

Tidurlah minimal sembilan jam dalam sehari. Dan jangan lupa mengaplikasikan krim malam sebelum tidur untuk kondisi kulit terbaik di pagi harinya.

3. Berlebihan menggunakan makeup matte
Sebaiknya hindari makeup matte dan pembersih kulit wajah yang mengandung alkohol. Gunakan foundation atau krim BB yang memiliki pigmen, membuat tampilan kulit wajah menjadi lebih sehat.

Sudah waktunya wajah sehat dan glowing dengan pemakaian paket produk dari LAMOUR Skincare

LAMOUR skincare
Bring Your Beauty Out

#kulit #kulit #kulitputih #kulitsehat #kulitkusam #kulitberminyak #KulitKering #kulitcerah #kulitmulus #kulitasli #kulitbersih #KulitSensitif #kulitglowing #KulitSihat #kulithalus #kulitlicin #kulitlembut #kulitgebu #kulitkencang #kulitberjerawat #kulitflawless #kulitnormal #kulitsapi #kulitkinclong #kulitsintetis #kulitjerawat #kulitsehatalami #kulitsehatjafra #kulitsehatdenganjafra #kulitbermasalah

3 Alasan Kulit Wajah Kusam Lamouvers punya kulit wajah kusam ? Yuk mulai kenalin apa penyebabnya 1. Tidak melembapkan secara teratur Kulit kusam butuh dilembapkan. Gunakan pelembap dengan bahan, seperti ceramide yang membantu memperbaiki fungsi kulit, meningkatkan retensi air. Atau asam hialuronat yang mengumpulkan sel kulit untuk menarik air. Aplikasikan pelembap dengan lembut ke arah atas untuk meningkatkan sirkulasi darah dan merangsang sel-sel kulit di sekitar wajah dan leher. 2. Kurang tidur Tidur dapat menjadi waktu pemulihan tubuh ketika sel-sel kulit memperbaiki diri dan beregenerasi. Jika periodenya diperpendek atau diubah, sel-sel kulit tidak dapat bekerja secara optimal. Tidurlah minimal sembilan jam dalam sehari. Dan jangan lupa mengaplikasikan krim malam sebelum tidur untuk kondisi kulit terbaik di pagi harinya. 3. Berlebihan menggunakan makeup matte Sebaiknya hindari makeup matte dan pembersih kulit wajah yang mengandung alkohol. Gunakan foundation atau krim BB yang memiliki pigmen, membuat tampilan kulit wajah menjadi lebih sehat. Sudah waktunya wajah sehat dan glowing dengan pemakaian paket produk dari LAMOUR Skincare LAMOUR skincare Bring Your Beauty Out #kulit  #kulit  #kulitputih  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #KulitKering  #kulitcerah  #kulitmulus  #kulitasli  #kulitbersih  #KulitSensitif  #kulitglowing  #KulitSihat  #kulithalus  #kulitlicin  #kulitlembut  #kulitgebu  #kulitkencang  #kulitberjerawat  #kulitflawless  #kulitnormal  #kulitsapi  #kulitkinclong  #kulitsintetis  #kulitjerawat  #kulitsehatalami  #kulitsehatjafra  #kulitsehatdenganjafra  #kulitbermasalah 

GOOD NIGHT! โ˜บ๏ธ
Hehe nanti before tidur, jangan lupa pakai BREAKOUT CREAM ye ๐Ÿโ˜บ๏ธ kalau nak skin sihat, kena lah rajin! Tak perlu pakai banyak produk pun, BREAKOUT CREAM saja pun dapat membantu menjadikan skin awak awak awak semua sihat ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ
.
Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh
.
Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, SETAPAK, BATU CAVES & SELAYANG

GOOD NIGHT! โ˜บ๏ธ Hehe nanti before tidur, jangan lupa pakai BREAKOUT CREAM ye ๐Ÿโ˜บ๏ธ kalau nak skin sihat, kena lah rajin! Tak perlu pakai banyak produk pun, BREAKOUT CREAM saja pun dapat membantu menjadikan skin awak awak awak semua sihat ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ . Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, SETAPAK, BATU CAVES & SELAYANG

BREAKOUT CREAM ๐Ÿ
Walaupun kecik comel, tapi memang hebat! Pakai 3 hari pun dah boleh nampak kesan tauu! ๐Ÿ˜ tapi kalau yg lambat sikit tu, jangan lah merungut pulak. Depends pada skin juga ๐Ÿ˜Š yang penting, konsisten โ˜บ๏ธ
.
Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh
.
Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, SELAYANG & BATU CAVES

BREAKOUT CREAM ๐Ÿ Walaupun kecik comel, tapi memang hebat! Pakai 3 hari pun dah boleh nampak kesan tauu! ๐Ÿ˜ tapi kalau yg lambat sikit tu, jangan lah merungut pulak. Depends pada skin juga ๐Ÿ˜Š yang penting, konsisten โ˜บ๏ธ . Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, SELAYANG & BATU CAVES

KULIT SEMAKIN SIHAT ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ
Alhamdulillah, kerana konsisten pakai BRRAKOUT CREAM, sis kita dah dapat skin yang sihat โ˜บ๏ธ
.

Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh @breakoutcream.pipahh
.
Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ
FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, SELAYANG & BATU CAVES

KULIT SEMAKIN SIHAT ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ Alhamdulillah, kerana konsisten pakai BRRAKOUT CREAM, sis kita dah dapat skin yang sihat โ˜บ๏ธ . Jadi, dapatkan segera BREAKOUT CREAM di @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  @breakoutcream.pipahh  . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— COD SELURUH KL, AMPANG, BANGI, KAJANG, BERANANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, SELAYANG & BATU CAVES

beli dgn authorised reseller je tau
BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty
new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ
-
Alhamdulillah #bougasbeautycleanser #bougasserum #bougasmelaka ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75
๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49
๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69
-
SET
๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118
๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124
๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage)
-
PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ
so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ
@bougasbeautybynuha
-
#bougasbeauty #bbslegacy #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #serummalaysia #serum #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka #bougasbeautysabahbah

beli dgn authorised reseller je tau BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty  new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ - Alhamdulillah #bougasbeautycleanser  #bougasserum  #bougasmelaka  ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75 ๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49 ๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69 - SET ๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118 ๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124 ๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage) - PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ @bougasbeautybynuha  - #bougasbeauty  #bbslegacy  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #serummalaysia  #serum  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka  #bougasbeautysabahbah 

๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—ฌ ๐—ข๐—–๐—ง๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ง๐—ช๐Ÿฏ๐—— ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐—ก๐——

UV radiation sangat sangat bahaya untuk kulit kita. UV radiation datangnya dari sinaran matahari. 
Banyak masalah-masalah kulit berpunca dari UV radiation.

Contohnya:
โ˜€๏ธ jeragat naik
โ˜€๏ธ kulit jadi cepat gelap
โ˜€๏ธ kulit mudah & cepat berkedut

Dan macam-macam lagi masalah kulit yang lain.

Worse case, cancer kulit! ๐Ÿ˜ฃ So, from now on, start today, don't skip your SPF step in your skincare routine!

Lucky you sebab bulan ni (Oct 19) ada promotion hebat discount 19% OFF untuk ๐—ง๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ช๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—”๐—ด๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐Ÿฏ๐—— ๐——๐—ฎ๐˜† ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—ฆ๐˜‚๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป - ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ ๐—ก๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—น-๐˜๐—ผ-๐——๐—ฟ๐˜†.

Specialnya Day Cream ni dapat memberi ยน๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป kat kulit & dapat menyediakan ยฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป spektrum luas UVA & UVB.

Selain dapat ยณ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ถ๐—ต๐—ธ๐—ฎ๐—ป kerosakan kulit secara semula jadi, Day Cream TimeWise 3D dapat membantu โด๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐—ป garis-garis halus. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Sangat bagus kan?

So cepat cepat grab promotion bulan ni & protect your skin dari UV radiation.

๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—ฌ ๐—ข๐—–๐—ง๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ง๐—ช๐Ÿฏ๐—— ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐—ก๐——
PRICE: RM112
NORMAL PRICE: RM139

๐—œ ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—น๐—น๐—ผ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด :
๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธFREE FACIAL
โž– EXTRA DISCOUNT
๐Ÿ”ฌFREE SKIN ANALYSIS
๐Ÿ‘œPENDAFTARAN RM70
๐Ÿ’FREE GIFTS & POSTAGE
๐Ÿ’ฒJOM JANA PENDAPATAN

๐‘ถ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ต ๐‘จ๐‘ฎ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป ๐‘ต๐‘ถ๐‘พ.

Sis nak open 5 slot untuk Pendaftaran Bulan October. Tak nak ramai-ramai sebab Sis nak focus sorang-sorang.

I guide uols sampai cantik. As long as your coachable, you will be amazing at this.

๐—ง๐—ข๐—š๐—˜๐—ง๐—›๐—˜๐—ฅ ๐—ช๐—˜ ๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—˜๐—ฉ๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—˜!

๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—Ÿ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐Ÿ’•
๐““๐“ช๐”‚๐“ช๐“ท๐“ฐ ๐“๐“ธ๐“ป๐“ช๐“ญ๐”ƒ๐“ฒ๐“ถ๐“ช
๐Ÿ“ฒ 0172447636 @ click ๐™ฃ๐™–๐™ .๐™ก๐™–/๐™Ž๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™–๐™ง๐™š๐™ˆ๐™–๐™ง๐™ฎ๐™†๐™–๐™ฎ in Profile

๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—ฌ ๐—ข๐—–๐—ง๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ง๐—ช๐Ÿฏ๐—— ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐—ก๐—— UV radiation sangat sangat bahaya untuk kulit kita. UV radiation datangnya dari sinaran matahari. Banyak masalah-masalah kulit berpunca dari UV radiation. Contohnya: โ˜€๏ธ jeragat naik โ˜€๏ธ kulit jadi cepat gelap โ˜€๏ธ kulit mudah & cepat berkedut Dan macam-macam lagi masalah kulit yang lain. Worse case, cancer kulit! ๐Ÿ˜ฃ So, from now on, start today, don't skip your SPF step in your skincare routine! Lucky you sebab bulan ni (Oct 19) ada promotion hebat discount 19% OFF untuk ๐—ง๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ช๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—”๐—ด๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐Ÿฏ๐—— ๐——๐—ฎ๐˜† ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—ฆ๐˜‚๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป - ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ ๐—ก๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—น-๐˜๐—ผ-๐——๐—ฟ๐˜†. Specialnya Day Cream ni dapat memberi ยน๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป kat kulit & dapat menyediakan ยฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป spektrum luas UVA & UVB. Selain dapat ยณ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ถ๐—ต๐—ธ๐—ฎ๐—ป kerosakan kulit secara semula jadi, Day Cream TimeWise 3D dapat membantu โด๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐—ป garis-garis halus. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Sangat bagus kan? So cepat cepat grab promotion bulan ni & protect your skin dari UV radiation. ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—ฌ ๐—ข๐—–๐—ง๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ง๐—ช๐Ÿฏ๐—— ๐—ฆ๐—ฃ๐—™ ๐—ก๐—— PRICE: RM112 NORMAL PRICE: RM139 ๐—œ ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—น๐—น๐—ผ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด : ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธFREE FACIAL โž– EXTRA DISCOUNT ๐Ÿ”ฌFREE SKIN ANALYSIS ๐Ÿ‘œPENDAFTARAN RM70 ๐Ÿ’FREE GIFTS & POSTAGE ๐Ÿ’ฒJOM JANA PENDAPATAN ๐‘ถ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ต ๐‘จ๐‘ฎ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป ๐‘ต๐‘ถ๐‘พ. Sis nak open 5 slot untuk Pendaftaran Bulan October. Tak nak ramai-ramai sebab Sis nak focus sorang-sorang. I guide uols sampai cantik. As long as your coachable, you will be amazing at this. ๐—ง๐—ข๐—š๐—˜๐—ง๐—›๐—˜๐—ฅ ๐—ช๐—˜ ๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—˜๐—ฉ๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—˜! ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—Ÿ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐Ÿ’• ๐““๐“ช๐”‚๐“ช๐“ท๐“ฐ ๐“๐“ธ๐“ป๐“ช๐“ญ๐”ƒ๐“ฒ๐“ถ๐“ช ๐Ÿ“ฒ 0172447636 @ click ๐™ฃ๐™–๐™ .๐™ก๐™–/๐™Ž๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™–๐™ง๐™š๐™ˆ๐™–๐™ง๐™ฎ๐™†๐™–๐™ฎ in Profile

Ya Allah sampai tahap macam ni. Ini memang ekzema teruk. Habis satu muka merah. Tak dapat bayang kalau jadi kat anak sendiri ๐Ÿ˜ฅ

Sebab tu kami perkenalkan Susu Al-Ain. Susu tanpa laktose. Sebagai alternatif untuk anak yang ala pada laktose

Ni antara ciri-ciri anak yang ala laktose ๐Ÿ‘‡ โœ…Gastrousus (cirit-birit, loya, muntah-muntah)
โœ…Kulit (ekzema, gatal-gatal)
โœ…Pernafasan (asma, batuk, rinitis, berdehit)

Nak tengok perubahan anak lepas minum dan amal susu rayyan kena konsisten 
Nak ikhtiar untuk anak boleh whatsapp ja atau dm

http://morianijaparudin.wasap.my

Klik Link Di Bio 
#kakmargstarrrayyan #teamsuperstar #anakekzema #inshaallah #kitaikhtiarallahsembuhkan #ekzemabayi #ekzemakanakkanak #masalahkulit #kulitbermasalah

Ya Allah sampai tahap macam ni. Ini memang ekzema teruk. Habis satu muka merah. Tak dapat bayang kalau jadi kat anak sendiri ๐Ÿ˜ฅ Sebab tu kami perkenalkan Susu Al-Ain. Susu tanpa laktose. Sebagai alternatif untuk anak yang ala pada laktose Ni antara ciri-ciri anak yang ala laktose ๐Ÿ‘‡ โœ…Gastrousus (cirit-birit, loya, muntah-muntah) โœ…Kulit (ekzema, gatal-gatal) โœ…Pernafasan (asma, batuk, rinitis, berdehit) Nak tengok perubahan anak lepas minum dan amal susu rayyan kena konsisten Nak ikhtiar untuk anak boleh whatsapp ja atau dm http://morianijaparudin.wasap.my Klik Link Di Bio #kakmargstarrrayyan  #teamsuperstar  #anakekzema  #inshaallah  #kitaikhtiarallahsembuhkan  #ekzemabayi  #ekzemakanakkanak  #masalahkulit  #kulitbermasalah 

Kenali jenis2 jerawat yang dialami๐Ÿ˜ฅ

Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni๐Ÿคฃ

Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka๐Ÿคญ๐Ÿคฃ Nak consult dan Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Kenali jenis2 jerawat yang dialami๐Ÿ˜ฅ Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni๐Ÿคฃ Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka๐Ÿคญ๐Ÿคฃ Nak consult dan Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

ESP ni sangattt sesuai dengan semua lapisan  umur. 
Remaja, wanita dewasa, ibu hamil, ibu menyusu, golongan berusia, bukang, belum kawen, dah kawen, lelaki ke perempuan, student pun bolehh..
. โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—ž๐—˜๐—–๐—”๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž๐—”๐—ก
.
๐Ÿ’ฅ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
๐Ÿ’ฅ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
๐Ÿ’ฅ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
๐Ÿ’ฅ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
๐Ÿ’ฅ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
๐Ÿ’ฅ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
๐Ÿ’ฅ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang .
.
โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—ž๐—˜๐—ฆ๐—œ๐—›๐—”๐—ง๐—”๐—ก
.
๐Ÿ’ฅ Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan
๐Ÿ’ฅMenguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran
๐Ÿ’ฅ Mengelakkan kerapuhan tulang
๐Ÿ’ฅ Memelihara kesihatan jantung
๐Ÿ’ฅ Membentukan sel-sel baru
๐Ÿ’ฅ Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa .
.
โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—”๐—› ๐—š๐—”๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—œ๐—ž
.
๐Ÿ’ฅ Mengurangkan keasidan dalam perut
๐Ÿ’ฅ Memgelakkan hakisan dinding perut
๐Ÿ’ฅ Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis .
.
โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—œ๐—•๐—จ ๐— ๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก๐——๐—จ๐—ก๐—š
.
๐Ÿ’ฅ Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung
๐Ÿ’ฅ Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes
๐Ÿ’ฅ Membantu pembentukan otot dan otak bayi
๐Ÿ’ฅ Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu
๐Ÿ’ฅ Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk
๐Ÿ’ฅ Bantu untuk kekal bertenaga .

Macam mana nak dapatkan ESP ni?
Klik link di bio ok untuk harga murยฒ๐Ÿคญ

#shakleekedah #espshakleemurah

ESP ni sangattt sesuai dengan semua lapisan umur. Remaja, wanita dewasa, ibu hamil, ibu menyusu, golongan berusia, bukang, belum kawen, dah kawen, lelaki ke perempuan, student pun bolehh.. . โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—ž๐—˜๐—–๐—”๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž๐—”๐—ก . ๐Ÿ’ฅ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu ๐Ÿ’ฅ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang ๐Ÿ’ฅ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily ๐Ÿ’ฅ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut ๐Ÿ’ฅ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat ๐Ÿ’ฅ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐Ÿ’ฅ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . . โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—ž๐—˜๐—ฆ๐—œ๐—›๐—”๐—ง๐—”๐—ก . ๐Ÿ’ฅ Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan ๐Ÿ’ฅMenguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran ๐Ÿ’ฅ Mengelakkan kerapuhan tulang ๐Ÿ’ฅ Memelihara kesihatan jantung ๐Ÿ’ฅ Membentukan sel-sel baru ๐Ÿ’ฅ Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . . โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—”๐—› ๐—š๐—”๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—œ๐—ž . ๐Ÿ’ฅ Mengurangkan keasidan dalam perut ๐Ÿ’ฅ Memgelakkan hakisan dinding perut ๐Ÿ’ฅ Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . โค๏ธ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—œ๐—•๐—จ ๐— ๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก๐——๐—จ๐—ก๐—š . ๐Ÿ’ฅ Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung ๐Ÿ’ฅ Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes ๐Ÿ’ฅ Membantu pembentukan otot dan otak bayi ๐Ÿ’ฅ Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu ๐Ÿ’ฅ Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk ๐Ÿ’ฅ Bantu untuk kekal bertenaga . Macam mana nak dapatkan ESP ni? Klik link di bio ok untuk harga murยฒ๐Ÿคญ #shakleekedah  #espshakleemurah 

Just Falling In Loveee! .
.
Niza tak hairan pun kalau ramaiii jatuh cinta dengan ESP ni bila dah mencuba dan dapatkan efeknya. ๐Ÿ˜

Sebab apa? 
Sebab Niza sendiri pun dah rasa #shakleeeffects  dengan ESP ni. 
Dan tak sedikitt customer dan kenalan Niza yang dapat efek best tau!

Antaranya, โœจMasalah gastrik
โœจMasalah kulit kusam
โœจMasalah tak bertenaga
โœจHigh cholestrol
โœจKulit kering
โœจMasalah parut & jerawat

Eh banyakk lagi la. 
Kenapa sampai macam tu sekali?

Sebab ESP ni diperbuat dari kacang soya non-GMO yang kaya dengan isoflavon dan 9 amino acid tau. 
Which is sangat bagusss untuk kesihatan dalaman kita. ๐Ÿ˜

Nak cuba?

Klik link di bio untuk harga special Niza bagi tau! โค๏ธ #shakleekedah  #espshaklee

Just Falling In Loveee! . . Niza tak hairan pun kalau ramaiii jatuh cinta dengan ESP ni bila dah mencuba dan dapatkan efeknya. ๐Ÿ˜ Sebab apa? Sebab Niza sendiri pun dah rasa #shakleeeffects  dengan ESP ni. Dan tak sedikitt customer dan kenalan Niza yang dapat efek best tau! Antaranya, โœจMasalah gastrik โœจMasalah kulit kusam โœจMasalah tak bertenaga โœจHigh cholestrol โœจKulit kering โœจMasalah parut & jerawat Eh banyakk lagi la. Kenapa sampai macam tu sekali? Sebab ESP ni diperbuat dari kacang soya non-GMO yang kaya dengan isoflavon dan 9 amino acid tau. Which is sangat bagusss untuk kesihatan dalaman kita. ๐Ÿ˜ Nak cuba? Klik link di bio untuk harga special Niza bagi tau! โค๏ธ #shakleekedah  #espshaklee 

Softener timewise Mary Kay fungsinya adalah seperti TONER (mudah faham)
Tapiii bukan toner ! ๐ŸŒทTIMEWISE MOISTURE SOFTENER๐ŸŒท ๐ŸŽ€Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yg tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! ๐ŸŽ€Kalau nak tahu alkohol ni lah yg buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jgn pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okey ๐Ÿค—

Tapi. Fungsi softener adalah sama dan lebih baik drpd toner. 
Apa tu? Meh baca ni : ๐Ÿ’•Softener membuang kotoran lebihan yg tak dapat dibuang dgn pencuci muka. Ada tu, tak pakai mekap bertahun2 tapi bila sapu softener hah! Kapas bertukar warna coklat gelap sbb kotoran pada wajah yg lama xdibersihkan. Huhu kotor kan muka kita? ๐Ÿ’•Softener menutup semula liang2 pori yg terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? ๐Ÿ’•Dan yg paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. Kerana Mary Kay sgt2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yg sama sangat2 berkesan๐Ÿ˜˜

Jom jaga kulit kita.
Www.wasap.my/+60132988748/SoftenerTwMk

#marykaytreatment 
#marykaymalaysia 
#softenermarykay
#produkbebasmercuri 
#produkbebaskimia 
#produkberkesan 
#produkorganik 
#produkoriginal 
#rawatkulit 
#merawatkulit 
#kulitbermasalah 
#kulitsihat 
#kulitwajahbreakout 
#kulitkering

Softener timewise Mary Kay fungsinya adalah seperti TONER (mudah faham) Tapiii bukan toner ! ๐ŸŒทTIMEWISE MOISTURE SOFTENER๐ŸŒท ๐ŸŽ€Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yg tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! ๐ŸŽ€Kalau nak tahu alkohol ni lah yg buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jgn pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okey ๐Ÿค— Tapi. Fungsi softener adalah sama dan lebih baik drpd toner. Apa tu? Meh baca ni : ๐Ÿ’•Softener membuang kotoran lebihan yg tak dapat dibuang dgn pencuci muka. Ada tu, tak pakai mekap bertahun2 tapi bila sapu softener hah! Kapas bertukar warna coklat gelap sbb kotoran pada wajah yg lama xdibersihkan. Huhu kotor kan muka kita? ๐Ÿ’•Softener menutup semula liang2 pori yg terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? ๐Ÿ’•Dan yg paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. Kerana Mary Kay sgt2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yg sama sangat2 berkesan๐Ÿ˜˜ Jom jaga kulit kita. Www.wasap.my/+60132988748/SoftenerTwMk #marykaytreatment  #marykaymalaysia  #softenermarykay  #produkbebasmercuri  #produkbebaskimia  #produkberkesan  #produkorganik  #produkoriginal  #rawatkulit  #merawatkulit  #kulitbermasalah  #kulitsihat  #kulitwajahbreakout  #kulitkering 

Wah gila lah! Tak sangka betul la dari muka gelap kusam menggerutu berjerawat berparut mcm tu bole jadi Glowing Licin Flawless!!
..
โŒNo more stress out! โŒNo more insecure!
..
Cuma pakai Magical White. Takyah dah susah2 diri nak pakai banyak2 krim kat muka
..
Korang jealous tengok kawan2 lain muka makin glowing makin flawless? Cuba follow IG ni, check testimoni2 kami. Entah2 kawan korang yg flawless tu pn pengguna Magical White ๐Ÿ™Š
..
..
๐Ÿ”Untuk info lebih lanjut / order :
๐Ÿ“ฒ  Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew
..
..
#mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminC #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Wah gila lah! Tak sangka betul la dari muka gelap kusam menggerutu berjerawat berparut mcm tu bole jadi Glowing Licin Flawless!! .. โŒNo more stress out! โŒNo more insecure! .. Cuma pakai Magical White. Takyah dah susah2 diri nak pakai banyak2 krim kat muka .. Korang jealous tengok kawan2 lain muka makin glowing makin flawless? Cuba follow IG ni, check testimoni2 kami. Entah2 kawan korang yg flawless tu pn pengguna Magical White ๐Ÿ™Š .. .. ๐Ÿ”Untuk info lebih lanjut / order : ๐Ÿ“ฒ Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew  .. .. #mwtestimoni  #magicalwhite  #magicalwhiteserum  #magicalwhiteskincare  #magicalwhitevitaminC  #magicalwhitesupplement  #kulitkering  #kulitbermasalah  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulittaksekata  #glowingskin  #flawlessskin  #serum  #skincare  #organic  #whitening 

Hai kesayangan ibu ๐ŸŒธ
.
.
Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ << 019-8872247 >>
@cuya.cut.and.sew
.
.
#mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminC #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Hai kesayangan ibu ๐ŸŒธ . . Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Magical White . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew  . . #mwtestimoni  #magicalwhite  #magicalwhiteserum  #magicalwhiteskincare  #magicalwhitevitaminC  #magicalwhitesupplement  #kulitkering  #kulitbermasalah  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulittaksekata  #glowingskin  #flawlessskin  #serum  #skincare  #organic  #whitening 

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN"

Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu๐Ÿ˜

Siapa lagi nak Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN" Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu๐Ÿ˜ Siapa lagi nak Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

GLOWING FOUNDATION by Magical White ๐Ÿ’–
.
.
Kenapa korang kena jugak dapatkan Glowing Foundation Magical White ni?
.
.
Sangat mudah untuk dipakai, dan sangat ringan. Nak apply pun senang, dot dot dan ratakan je. Memang jimat masa dan harga pun mampu milik ๐Ÿฅฐ
.
.
So korang boleh grab cepat-cepat dan jadi org yang terawal milikinya.. Sebab biasanya kalau kita open order untuk produk baru, memang cepat sangat habis tau
.
.
Kalau lambat, stok habis, kena tunggu next batch la ya ๐Ÿ˜‰
.
.
RM35 sahaja โ€ผ
.
.
JOM DAPATKAN SEKARANG โ€ผ
.
.
.
๐Ÿ”Untuk info lebih lanjut / order :
๐Ÿ“ฒ Whatsapp << 019-8872247 >>
@cuya.cut.and.sew
.
#mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare
#magicalwhitefoundation #magicalwhitevitaminC #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

GLOWING FOUNDATION by Magical White ๐Ÿ’– . . Kenapa korang kena jugak dapatkan Glowing Foundation Magical White ni? . . Sangat mudah untuk dipakai, dan sangat ringan. Nak apply pun senang, dot dot dan ratakan je. Memang jimat masa dan harga pun mampu milik ๐Ÿฅฐ . . So korang boleh grab cepat-cepat dan jadi org yang terawal milikinya.. Sebab biasanya kalau kita open order untuk produk baru, memang cepat sangat habis tau . . Kalau lambat, stok habis, kena tunggu next batch la ya ๐Ÿ˜‰ . . RM35 sahaja โ€ผ . . JOM DAPATKAN SEKARANG โ€ผ . . . ๐Ÿ”Untuk info lebih lanjut / order : ๐Ÿ“ฒ Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew  . #mwtestimoni  #magicalwhite  #magicalwhiteserum  #magicalwhiteskincare  #magicalwhitefoundation  #magicalwhitevitaminC  #magicalwhitesupplement  #kulitkering  #kulitbermasalah  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulittaksekata  #glowingskin  #flawlessskin  #serum  #skincare  #organic  #whitening 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. ๐ŸŒธ . Price : RM35 only . #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

FEEDBACK Regular Customers kita, alhamdulillah thank you sbb trust kita tau๐Ÿ’“
BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty
new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ
-
Alhamdulillah #bougasbeautycleanser #bougasserum #bougasmelaka ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75
๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49
๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69
-
SET
๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118
๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124
๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage)
-
PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ
so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ
@bougasbeautybynuha
-
#bougasbeauty #bbslegacy #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #serummalaysia #serum #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka #bougasbeautysabahbah

FEEDBACK Regular Customers kita, alhamdulillah thank you sbb trust kita tau๐Ÿ’“ BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty  new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ - Alhamdulillah #bougasbeautycleanser  #bougasserum  #bougasmelaka  ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75 ๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49 ๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69 - SET ๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118 ๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124 ๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage) - PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ @bougasbeautybynuha  - #bougasbeauty  #bbslegacy  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #serummalaysia  #serum  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka  #bougasbeautysabahbah 

LMuka dah cantik eh tiber pulak jerawat seketoi naik. Takkan nak biar betul tak ?Treatment cream kan ada takpayah susah-susah cari .
.
Sapa sangka dengan mengeluarkan modal sebanyak RM20 dapat menjadikan kulit segar & bermaya.
.
Jom dapatkan #TreatmentCream dengan Mira dengan tekan link di bio๐Ÿ‘‡
.
http://treatmentcreamrm20.wasap.my/60125258544 .
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #cream #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah

LMuka dah cantik eh tiber pulak jerawat seketoi naik. Takkan nak biar betul tak ?Treatment cream kan ada takpayah susah-susah cari . . Sapa sangka dengan mengeluarkan modal sebanyak RM20 dapat menjadikan kulit segar & bermaya. . Jom dapatkan #TreatmentCream  dengan Mira dengan tekan link di bio๐Ÿ‘‡ . http://treatmentcreamrm20.wasap.my/60125258544 . #TreatmentCreamRM20  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitbreakout  #kulitbermasalah  #kulitbersih  #kulitcantik  #kulitlembut  #kulitlicin  #skin  #cream  #krimmalam  #merawatkulit  #kulitwajah 

Nilah rahsia kulit wajah gebu sihat bebas cela. Hatni pakai memalam ja tau!
.
๐ŸŒป Menghapuskan Jeragat
๐ŸŒป Memudarkan Parut
๐ŸŒป Mengecutkan Jerawat
๐ŸŒป Mencerahkan Kulit
.
HANYA RM20 SAHAJA!
OPEN MINI AGEN SERENDAH RM75 ๐Ÿ˜Š
.
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #cream #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah #sungapetani #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamsunflower #krimmalammurah #tcputeriratu

0125258544 @aishahirdiana

Nilah rahsia kulit wajah gebu sihat bebas cela. Hatni pakai memalam ja tau! . ๐ŸŒป Menghapuskan Jeragat ๐ŸŒป Memudarkan Parut ๐ŸŒป Mengecutkan Jerawat ๐ŸŒป Mencerahkan Kulit . HANYA RM20 SAHAJA! OPEN MINI AGEN SERENDAH RM75 ๐Ÿ˜Š . #TreatmentCreamRM20  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitbreakout  #kulitbermasalah  #kulitbersih  #kulitcantik  #kulitlembut  #kulitlicin  #skin  #cream  #krimmalam  #merawatkulit  #kulitwajah  #sungapetani  #treatmentcreamputeriratu  #treatmentcreamsunflower  #krimmalammurah  #tcputeriratu  0125258544 @aishahirdiana 

Tengok kulit kak auni kita @auninisa  perfect kann !! nak kulit gini tak ?? SENANG JEEE, pakai la BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty
new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ
-
Alhamdulillah #bougasbeautycleanser #bougasserum #bougasmelaka ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75
๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49
๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69
-
SET
๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118
๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124
๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage)
-
PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ
so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ
@bougasbeautybynuha
-
#bougasbeauty #bbslegacy #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #serummalaysia #serum #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka #bougasbeautysabah

Tengok kulit kak auni kita @auninisa  perfect kann !! nak kulit gini tak ?? SENANG JEEE, pakai la BOUGAS BEAUTY PRODUCTS ๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏ #bougasbeauty  new baby BOUGAS in 1 settโ€ผ๏ธ - Alhamdulillah #bougasbeautycleanser  #bougasserum  #bougasmelaka  ๐Ÿš€bougas SERUM - RM75 ๐Ÿš€bougas SCRUB - RM49 ๐Ÿš€bougas CLEANSER - RM69 - SET ๐Ÿฆ„ Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118 ๐Ÿฆ„ Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124 ๐Ÿฆ„ 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage) - PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD ๐Ÿฅณ so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OKโค๏ธ @bougasbeautybynuha  - #bougasbeauty  #bbslegacy  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #serummalaysia  #serum  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka  #bougasbeautysabah 

"KULIT MAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN MINYAK BOONGA"

Kulit yang cantik ialah kulit yang bersih dan lembap. Ramai yang alami masalah kulit kering dan terlalu berminyak akibat kulit kurang hidrasi. Yaa, kulit yang dehidrasi juga akan menyumbang kepada pengeluaran sebum yang banyak. Akhirnya, pori akan tersumbat dan timbul lah masalah2 lain๐Ÿ˜ฅ

Jadi, sangat penting untuk jaga kulit agar sentiasa lembap. Sebabtu Ain suggestkan minyak boonga ni untuk lock kelembapan skin kita. ๐Ÿ˜

Konsisten pakai, makin sihat lah skin tu. ๐Ÿฅฐ

Nak tahu lebih lanjut?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"KULIT MAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN MINYAK BOONGA" Kulit yang cantik ialah kulit yang bersih dan lembap. Ramai yang alami masalah kulit kering dan terlalu berminyak akibat kulit kurang hidrasi. Yaa, kulit yang dehidrasi juga akan menyumbang kepada pengeluaran sebum yang banyak. Akhirnya, pori akan tersumbat dan timbul lah masalah2 lain๐Ÿ˜ฅ Jadi, sangat penting untuk jaga kulit agar sentiasa lembap. Sebabtu Ain suggestkan minyak boonga ni untuk lock kelembapan skin kita. ๐Ÿ˜ Konsisten pakai, makin sihat lah skin tu. ๐Ÿฅฐ Nak tahu lebih lanjut? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

.
โžก YOUNG AND GLOW FOUNDATION
โžก RM60
โค๏ธ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP
๐Ÿ“ฑ +601139380204
.
๐Ÿฌ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
โœ… KELEBIHAN YOUNG N GLOW MAMA NEELOFA
.
โœ”๏ธ 1 code sahaja, bila apply ia akan follow skintone kita! Magic Young and Glow
โœ”๏ธ Membuat kulit muka glowing & lembap.
โœ”๏ธ Mengecutkan Jerawat
โœ”๏ธ Membantu Mengurangkan Jeragat.
โœ”๏ธ Menghilangkan Parut
โœ”๏ธ Fungi 4 dalam 1 ( Serum + Moisturiser + Sunblock SPF 45 + Vitamin C dan E)
โœ”๏ธ Effect seperti memakai bedak
โœ”๏ธ Produk Halal, Mesra wudhuk
โœ”๏ธ Anti aging
โœ”๏ธ Lulus KKM ( NOT180906924K )
.
#youngnglow #youngnglowfoundtionbymamaneelofa #neelofa #youngngloworiginal #stokisyoungnglow #rawatparut #rawatjerawat #rawatjeragat #kulitkering #kulitsensitif #kulitbermasalah #makeupflawles #tipsmakeup #cantiksambilmerawat

. โžก YOUNG AND GLOW FOUNDATION โžก RM60 โค๏ธ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ +601139380204 . ๐Ÿฌ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . โœ… KELEBIHAN YOUNG N GLOW MAMA NEELOFA . โœ”๏ธ 1 code sahaja, bila apply ia akan follow skintone kita! Magic Young and Glow โœ”๏ธ Membuat kulit muka glowing & lembap. โœ”๏ธ Mengecutkan Jerawat โœ”๏ธ Membantu Mengurangkan Jeragat. โœ”๏ธ Menghilangkan Parut โœ”๏ธ Fungi 4 dalam 1 ( Serum + Moisturiser + Sunblock SPF 45 + Vitamin C dan E) โœ”๏ธ Effect seperti memakai bedak โœ”๏ธ Produk Halal, Mesra wudhuk โœ”๏ธ Anti aging โœ”๏ธ Lulus KKM ( NOT180906924K ) . #youngnglow  #youngnglowfoundtionbymamaneelofa  #neelofa  #youngngloworiginal  #stokisyoungnglow  #rawatparut  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitbermasalah  #makeupflawles  #tipsmakeup  #cantiksambilmerawat 

Ver88 bounce
BPOM NA 49171205899
Netto : 12g
BARANG INI 100% Original Thailand
Rp.120.000

Penting :
*Ga ada Hologram bukan berarti palsu (Be Smart Buyer), itu cuma buat2an seller di Indonesia aja
*Bahkan di Korea dan Thailandnya pun tidak ada Hologramnya

Ni kita mau ngenalin salah satu produk yang lagi trending di Asia. Rahasia kulit bening, glowing cewek Korea dan Thailand. Bukan compact powder ya ini, Cuma kelihahatannya aja. Teksturnya empuk kayak clay (sejenis mainan lilin). Bagus banged sebagai base make up.
Hasilnya super smooth + natural. Nutupin semua kekurangan kulit. Bintik hitam, kemerahan, mata panda, flek, dll. Hasil juga gak berminyak. Langsung warna kulit wajah merata putih natural (bukan putih pucat yaa)

Ini beberapa kelebihan ver88 bounce path yaa:
- waterproff, mau berenang, kena hujan juga gak bakal luntur
- ada SPF nya jadi melindungi dari sinar matahari buruk
- hasil silky tapi gak berminyak
- menyerap minyak berlebih, jadi cocok buat yang punya kulit berminyak
- menutupi kekurangan kulit kita dengan sempurna

Dengan SPF50 + PA ++ Formula yang sangat halus dan bagus banget, dapat mengkontrol kekurangan pada wajah.

Rahasia cantik dari seorang gadis muda Korea !!! Powdery bouncing yang sangat lembut bagus dengan Sunscreen SPF50 + PA +++ Skin tone pada wajah cerah secara alami
Ini di kontrol dengan Advanced Tahan air, tidak ada mengupas dan tidak akan retak ketika digunakan pada wajah.

Menutup jerawat, keriput, bintik-bintik gelap, dengan tidak harus menggunakan makeup lainnya - Kompatibel dengan semua jenis kulit, dan masalah kulit, untuk melihat perbedaan sangat jelas dan cepat.

Cara pakai :
Gunakan puff besama dengan product dan aplikasikan secara merata pada wajah.

#kulitkering #kulitglowing #poriporibesar #jerawatmuka #kulitwajah #awetmuda #kulitkombinasi #pelembabmuka #cerahkankulit #flekhitambekasjerawat #cucimuka #kulitkusamhilang #0marketing #cerahalami #maaezwarriors #pencucimuka #kulitberseri #rawatkulit #jeragatdegil #rawatjerawat #kulitbermasalah #jerawatkecut #produkputih #maaezcollagen #kulitlicin #teammaaez #masalahjerawat #hilangjeragat #jerawatcepatkecut #maaez

Ver88 bounce BPOM NA 49171205899 Netto : 12g BARANG INI 100% Original Thailand Rp.120.000 Penting : *Ga ada Hologram bukan berarti palsu (Be Smart Buyer), itu cuma buat2an seller di Indonesia aja *Bahkan di Korea dan Thailandnya pun tidak ada Hologramnya Ni kita mau ngenalin salah satu produk yang lagi trending di Asia. Rahasia kulit bening, glowing cewek Korea dan Thailand. Bukan compact powder ya ini, Cuma kelihahatannya aja. Teksturnya empuk kayak clay (sejenis mainan lilin). Bagus banged sebagai base make up. Hasilnya super smooth + natural. Nutupin semua kekurangan kulit. Bintik hitam, kemerahan, mata panda, flek, dll. Hasil juga gak berminyak. Langsung warna kulit wajah merata putih natural (bukan putih pucat yaa) Ini beberapa kelebihan ver88 bounce path yaa: - waterproff, mau berenang, kena hujan juga gak bakal luntur - ada SPF nya jadi melindungi dari sinar matahari buruk - hasil silky tapi gak berminyak - menyerap minyak berlebih, jadi cocok buat yang punya kulit berminyak - menutupi kekurangan kulit kita dengan sempurna Dengan SPF50 + PA ++ Formula yang sangat halus dan bagus banget, dapat mengkontrol kekurangan pada wajah. Rahasia cantik dari seorang gadis muda Korea !!! Powdery bouncing yang sangat lembut bagus dengan Sunscreen SPF50 + PA +++ Skin tone pada wajah cerah secara alami Ini di kontrol dengan Advanced Tahan air, tidak ada mengupas dan tidak akan retak ketika digunakan pada wajah. Menutup jerawat, keriput, bintik-bintik gelap, dengan tidak harus menggunakan makeup lainnya - Kompatibel dengan semua jenis kulit, dan masalah kulit, untuk melihat perbedaan sangat jelas dan cepat. Cara pakai : Gunakan puff besama dengan product dan aplikasikan secara merata pada wajah. #kulitkering  #kulitglowing  #poriporibesar  #jerawatmuka  #kulitwajah  #awetmuda  #kulitkombinasi  #pelembabmuka  #cerahkankulit  #flekhitambekasjerawat  #cucimuka  #kulitkusamhilang  #0marketing  #cerahalami  #maaezwarriors  #pencucimuka  #kulitberseri  #rawatkulit  #jeragatdegil  #rawatjerawat  #kulitbermasalah  #jerawatkecut  #produkputih  #maaezcollagen  #kulitlicin  #teammaaez  #masalahjerawat  #hilangjeragat  #jerawatcepatkecut  #maaez 

Haii, Teman Oriskin Mampir yuk ke @giantharapanindah 
@gthioffice 
dari tgl 18 - 20 Oktober 2019 dsana kita lagi ada event bareng dengan Giant Harapan Indah di acara "PELUNUCURAN GIANT TAMPIL BARU 2019" Dapatkan promo murah dan paket treatment dari @oriskinharapanindah sekaligus akan kita Berikan juga  Gift Card Oxy Facial Harga Rp. 698.000,- sekarang cuma bayar Rp. 50.000 loh. Cara nya Buruan transaksi di Giant Harapan Indah Minimal transaksi Rp. 100.000,- (tanpa kelipatan) dan dapatkan gift card Treatment Oxy Facial dari #oriskinharapanindah 
Silahkan kamu bisa hub #GiantInformasi Harapan Indah di bagian depan. Atau bisa kunjungi Booth kami di depan Giant Informasi. 
Untuk informasi lebih jelas. 
Tlp : 021-88383007
WA : 021-88383008

@oriskinharapanindah
#oriskinid
#oriskin_id
#bodyrejuvenation
#bruntusandiwajah
#masalahwajah
#solusimasalahkulit
#kulitbermasalah
#wajahcantik
#glowingskin
#perawatantubuhbekasi
#promobekasi
#perawatanwanitabekasi
#konsultasidoktergratis
#infotreatmentbekasi
#cliniccantikbekasi 
#cliniccenterbekasi 
#clinicperawatan 
#perawatankulitmurahbekasi
#kotaharapanindah 
#clinicperawatanharapanindah
#kotaharapanindah
#infocantik 
#manfaatkecantikan 
#glowingskincare #giantevents 
#gianthi #promobelanjamurah
#giantofficialindonesia

Haii, Teman Oriskin Mampir yuk ke @giantharapanindah  @gthioffice  dari tgl 18 - 20 Oktober 2019 dsana kita lagi ada event bareng dengan Giant Harapan Indah di acara "PELUNUCURAN GIANT TAMPIL BARU 2019" Dapatkan promo murah dan paket treatment dari @oriskinharapanindah  sekaligus akan kita Berikan juga Gift Card Oxy Facial Harga Rp. 698.000,- sekarang cuma bayar Rp. 50.000 loh. Cara nya Buruan transaksi di Giant Harapan Indah Minimal transaksi Rp. 100.000,- (tanpa kelipatan) dan dapatkan gift card Treatment Oxy Facial dari #oriskinharapanindah  Silahkan kamu bisa hub #GiantInformasi  Harapan Indah di bagian depan. Atau bisa kunjungi Booth kami di depan Giant Informasi. Untuk informasi lebih jelas. Tlp : 021-88383007 WA : 021-88383008 @oriskinharapanindah  #oriskinid  #oriskin_id  #bodyrejuvenation  #bruntusandiwajah  #masalahwajah  #solusimasalahkulit  #kulitbermasalah  #wajahcantik  #glowingskin  #perawatantubuhbekasi  #promobekasi  #perawatanwanitabekasi  #konsultasidoktergratis  #infotreatmentbekasi  #cliniccantikbekasi  #cliniccenterbekasi  #clinicperawatan  #perawatankulitmurahbekasi  #kotaharapanindah  #clinicperawatanharapanindah  #kotaharapanindah  #infocantik  #manfaatkecantikan  #glowingskincare  #giantevents  #gianthi  #promobelanjamurah  #giantofficialindonesia 

CARA-CARA MENGHILANGKAN DAN MERAWAT KULIT YANG TERKENA SUNBURN
.

1. Gunakan losyen yang mengandung lidah buaya (aloe vera). Lidah buaya meringankan rasa perit pada kulit dan membantu tubuh menghasilkan sel kulit yang baru.

2. Gunakan krim hydrocortisone. Ini dapat mengurangkan radang kulit dan rasa gatal-gatal.

3. Gunakan yogurt. Yogurt yang tidak bercampur apa-apa perisa (Plain Yoghurt) membantu melembapkan kulit yang terkena sunburn.

4. Gunakan cuka. Tuangkan cuka putih atau cuka epal ke atas kertas tisu dan lekatkan pada bahagian kulit yang terkena sunburn. Ianya menghilangkan rasa perit.

5. Gunakan teh hitam atau teh hijau. Teh hitam atau teh hijau mengandungi tannins dan komponen lainnya yang yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn.

6. Gunakan timun dan kentang. Potongan timun atau kentang dapat menyejukkan kulit dan meredakan rasa sakit, rasa perit, rasa gatal-gatal dan bengkak.

7. Gunakan serbuk penaik (baking soda). Campurkan baking soda dengan cuka, lalu sapukan pada kulit yang terkena sunburn sebelum tidur dan biarkan semalaman.

8. Gunakan oatmeal. Jika bahagian kulit yang terkena sunburn luas, kisar satu mangkuk oatmeal, tuangkan dalam baldi dan gunakannya untuk mandi.
.
.
Gunakan sunblock honey bee untuk melindungi dari pada cahaya matahari. Sunblock honey bee jugak ada spf50 memberikan nutrisi & kelembapan yang mencukupi kepada kulit.

CARA-CARA MENGHILANGKAN DAN MERAWAT KULIT YANG TERKENA SUNBURN . 1. Gunakan losyen yang mengandung lidah buaya (aloe vera). Lidah buaya meringankan rasa perit pada kulit dan membantu tubuh menghasilkan sel kulit yang baru. 2. Gunakan krim hydrocortisone. Ini dapat mengurangkan radang kulit dan rasa gatal-gatal. 3. Gunakan yogurt. Yogurt yang tidak bercampur apa-apa perisa (Plain Yoghurt) membantu melembapkan kulit yang terkena sunburn. 4. Gunakan cuka. Tuangkan cuka putih atau cuka epal ke atas kertas tisu dan lekatkan pada bahagian kulit yang terkena sunburn. Ianya menghilangkan rasa perit. 5. Gunakan teh hitam atau teh hijau. Teh hitam atau teh hijau mengandungi tannins dan komponen lainnya yang yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn. 6. Gunakan timun dan kentang. Potongan timun atau kentang dapat menyejukkan kulit dan meredakan rasa sakit, rasa perit, rasa gatal-gatal dan bengkak. 7. Gunakan serbuk penaik (baking soda). Campurkan baking soda dengan cuka, lalu sapukan pada kulit yang terkena sunburn sebelum tidur dan biarkan semalaman. 8. Gunakan oatmeal. Jika bahagian kulit yang terkena sunburn luas, kisar satu mangkuk oatmeal, tuangkan dalam baldi dan gunakannya untuk mandi. . . Gunakan sunblock honey bee untuk melindungi dari pada cahaya matahari. Sunblock honey bee jugak ada spf50 memberikan nutrisi & kelembapan yang mencukupi kepada kulit.

Thanks cantik... @ravianlk_oct
.
๐ŸŒฟMemperlambat penuaan
mencegah kerutan di wajah serta melawan kerusakan kulit karena radikal bebas. Daun kelor bisa mengencangkan kulit dan membuat wajah awet muda. .
๐ŸŒฟ Mencerahkan kulit
Rajin memakai masker daun kelor ternyata juga bisa mencerahkan kulit secara alami. Masker daun kelor juga membantu mencerahkan dan mengikis bintik-bintik hitam serta bekas jerawat.
.
๐ŸŒฟMelawan jerawat
Jerawat yang membandel dan meradang bisa disembuhkan dengan masker daun kelor. Kandungannya yang dingin bisa mengurangi efek peradangan sehingga cepat kempis dan sembuh.
. ๐ŸŒฟMengecilkan pori-pori
Pori-pori bisa membesar karena pengaruh paparan sinar matahari, bekas jerawat dan lain sebagainya. Agar wajah bersih, oles masker daun kelor untuk mengecilkan pori-pori sehingga tidak menjadi tempat menumpuknya kotoran dan komedo, bahkan jadi tempat tumbuhnya jerawat
By @miran_wanoja
.
#maskerorganik #maskerspirulina #maskerwajah #maskerkomedo #masker #maskerorganikmurah #maskeralami #maskerherbal #maskerbubuk #maskerjerawat #maskeran #maskerwajahalami #maskerpemutihwajah #maskerpencerah #maskerbandung #moringamask #maskerwanoja #maskerwajahbestseller #antiaging #mencegahkeriput #pencerahwajah #bebasjerawat #masalahkulit #kulitbermasalah

Thanks cantik... @ravianlk_oct  . ๐ŸŒฟMemperlambat penuaan mencegah kerutan di wajah serta melawan kerusakan kulit karena radikal bebas. Daun kelor bisa mengencangkan kulit dan membuat wajah awet muda. . ๐ŸŒฟ Mencerahkan kulit Rajin memakai masker daun kelor ternyata juga bisa mencerahkan kulit secara alami. Masker daun kelor juga membantu mencerahkan dan mengikis bintik-bintik hitam serta bekas jerawat. . ๐ŸŒฟMelawan jerawat Jerawat yang membandel dan meradang bisa disembuhkan dengan masker daun kelor. Kandungannya yang dingin bisa mengurangi efek peradangan sehingga cepat kempis dan sembuh. . ๐ŸŒฟMengecilkan pori-pori Pori-pori bisa membesar karena pengaruh paparan sinar matahari, bekas jerawat dan lain sebagainya. Agar wajah bersih, oles masker daun kelor untuk mengecilkan pori-pori sehingga tidak menjadi tempat menumpuknya kotoran dan komedo, bahkan jadi tempat tumbuhnya jerawat By @miran_wanoja  . #maskerorganik  #maskerspirulina  #maskerwajah  #maskerkomedo  #masker  #maskerorganikmurah  #maskeralami  #maskerherbal  #maskerbubuk  #maskerjerawat  #maskeran  #maskerwajahalami  #maskerpemutihwajah  #maskerpencerah  #maskerbandung  #moringamask  #maskerwanoja  #maskerwajahbestseller  #antiaging  #mencegahkeriput  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #masalahkulit  #kulitbermasalah 

Malam ini apa aktiviti you olls? Untuk you olls yg belum ada aktiviti tu jom stim wajah. Meh min share sikit apa yang min selalu amalkan
.
Sediakan sekali seminggu utk wap muka dgn steamer kerana ia dapat membersihkan liang pori yg tersumbat disebabkan pengunaan kosmetik, debu kotoran dan sel kulit mati.
.
Mulakan dgn pembersih samada berbentuk krim, buih atau gel. Kemudian steam muka. Sehingga 10-15 minit. Dgn air suam, bersihkan wajah menggunakan span. Gunakan skrub yg sesuai dgn kulit. Untuk kulit berminyak, gunakan skrub ekstrak timun. Kulit kering dgn skrub ektrak aloe vera dan kulit biasa menggunakan ektrak madu, collagen atau pic ( peach ).
.
Gosok perlahan-lahan kulit wajah, biarkan sekejap pada wajah. Jika pori kulit anda besar, berjerawat dan banyak blackhead, sambung sekejap dgn steamer. .
Bilas dgn air suam. Pasti pori kulit akan lembut dan mengeluarkan kotoran serta mengelakkan tersumbat lg. Jika berani, guna besi mencungkil keluar bintik minyak dan bintik hitam. RENDAM DULU besi ini dlm air panas utk bunuh bakteria. .
Boleh sambung dgn penggunakan mask. Di pasaran terdapat byk jenis mask. Ada yg disapu terus kpd kulit, menggunakan kertas tisu basah atau serbuk yg perlu dibancuh dgn toner.
.
Jika korang benar prihatin dgn penjagaan kulit wajah, ampoule akan disapu pada kulit selepas mask. Korang juga boleh menggunakan kiub ais atau air sejuk selepas steam untuk menutup kembali liang pori. Hasilnya juga sama.
.
Lastly, penggunaan serum merupakan rawatan akhir utk memberi khasiat pada kulit wajah. Nak dapatkan cleanser & serum yang kualiti sangat memuaskan & terbaik? Boleh cuba set penjagaan kulit dari kami Sstyla. Tidak akan mengecewakan! .
Share dengan kawan-kawan.
.

#sstyla #sstylaluminanceradianceserum #serum #sstylarepairgentlecleanser #cleanser .
#masalahjerawat #masalahjeragat #serumviral #kulitbermasalah #jeragat #jerawat #parut #acnescars #dryskin #pigmentationremoval

Malam ini apa aktiviti you olls? Untuk you olls yg belum ada aktiviti tu jom stim wajah. Meh min share sikit apa yang min selalu amalkan . Sediakan sekali seminggu utk wap muka dgn steamer kerana ia dapat membersihkan liang pori yg tersumbat disebabkan pengunaan kosmetik, debu kotoran dan sel kulit mati. . Mulakan dgn pembersih samada berbentuk krim, buih atau gel. Kemudian steam muka. Sehingga 10-15 minit. Dgn air suam, bersihkan wajah menggunakan span. Gunakan skrub yg sesuai dgn kulit. Untuk kulit berminyak, gunakan skrub ekstrak timun. Kulit kering dgn skrub ektrak aloe vera dan kulit biasa menggunakan ektrak madu, collagen atau pic ( peach ). . Gosok perlahan-lahan kulit wajah, biarkan sekejap pada wajah. Jika pori kulit anda besar, berjerawat dan banyak blackhead, sambung sekejap dgn steamer. . Bilas dgn air suam. Pasti pori kulit akan lembut dan mengeluarkan kotoran serta mengelakkan tersumbat lg. Jika berani, guna besi mencungkil keluar bintik minyak dan bintik hitam. RENDAM DULU besi ini dlm air panas utk bunuh bakteria. . Boleh sambung dgn penggunakan mask. Di pasaran terdapat byk jenis mask. Ada yg disapu terus kpd kulit, menggunakan kertas tisu basah atau serbuk yg perlu dibancuh dgn toner. . Jika korang benar prihatin dgn penjagaan kulit wajah, ampoule akan disapu pada kulit selepas mask. Korang juga boleh menggunakan kiub ais atau air sejuk selepas steam untuk menutup kembali liang pori. Hasilnya juga sama. . Lastly, penggunaan serum merupakan rawatan akhir utk memberi khasiat pada kulit wajah. Nak dapatkan cleanser & serum yang kualiti sangat memuaskan & terbaik? Boleh cuba set penjagaan kulit dari kami Sstyla. Tidak akan mengecewakan! . Share dengan kawan-kawan. . #sstyla  #sstylaluminanceradianceserum  #serum  #sstylarepairgentlecleanser  #cleanser  . #masalahjerawat  #masalahjeragat  #serumviral  #kulitbermasalah  #jeragat  #jerawat  #parut  #acnescars  #dryskin  #pigmentationremoval 

Miliki kulit yang bersih tanpa sebarang cela dengan rutin penjagaan kulit paling simple untuk diamalkan bagi merawat kembali kulit muka yang bermasalah.
.
#sstyla #sstylaluminanceradianceserum #serum #sstylarepairgentlecleanser #cleanser .
#masalahjerawat #masalahjeragat #serumviral #kulitbermasalah #jeragat #jerawat #parut #acnescars #dryskin #pigmentationremoval

Miliki kulit yang bersih tanpa sebarang cela dengan rutin penjagaan kulit paling simple untuk diamalkan bagi merawat kembali kulit muka yang bermasalah. . #sstyla  #sstylaluminanceradianceserum  #serum  #sstylarepairgentlecleanser  #cleanser  . #masalahjerawat  #masalahjeragat  #serumviral  #kulitbermasalah  #jeragat  #jerawat  #parut  #acnescars  #dryskin  #pigmentationremoval 

"SIMPLE JE NAK DAPATKAN KULIT SIHAT"

Kalau rasa susah sangat nak jaga kulit muka, malas nak tepek2 banyak produk, boleh cuba 3 langkah ni dulu. Cleanse, hydrate and protect.

3 step ni dah cukup untuk buat kulit sihat. Sebab kulit yang sihat ialah kulit yang lembap. Suncreen sangat penting ya, kalau tak pakai, macam sia2 je korang jaga muka. ๐Ÿ˜…

Ibarat mencurah air ke daun keladi. Haa gitu๐Ÿคฃ

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"SIMPLE JE NAK DAPATKAN KULIT SIHAT" Kalau rasa susah sangat nak jaga kulit muka, malas nak tepek2 banyak produk, boleh cuba 3 langkah ni dulu. Cleanse, hydrate and protect. 3 step ni dah cukup untuk buat kulit sihat. Sebab kulit yang sihat ialah kulit yang lembap. Suncreen sangat penting ya, kalau tak pakai, macam sia2 je korang jaga muka. ๐Ÿ˜… Ibarat mencurah air ke daun keladi. Haa gitu๐Ÿคฃ #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

"DAH ADDICTED SANGAT DENGAN MINYAK BOONGA NI"

Rata2 pengguna minyak boonga ni memang dah addicted. Angau semacam je, asyik2 nak pakai. Mana taknya, skin jadi lembap oii๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"DAH ADDICTED SANGAT DENGAN MINYAK BOONGA NI" Rata2 pengguna minyak boonga ni memang dah addicted. Angau semacam je, asyik2 nak pakai. Mana taknya, skin jadi lembap oii๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

#InfoFeetlove

The best treatment for any conditions.

#InfoFeetlove  The best treatment for any conditions.

.
โ˜๏ธ One Of Indonesia Problem is POLLUTION โ˜๏ธ
.
Indonesia merupakan salah satu negara dengan Polusi terparah di seluruh dunia
.
Arti jendela dunia bagi everShine.
pernah kah kita menyadari bahwa saat ini banyak orang yang menjadi lebih tua dari umur nya?? mengapa ? Radikal bebas sering kita abaikan ,padahal radikal bebas adalah pencetus utama kerusakan kulit kita :
.
polusi udara
asap kendaraan/pabrik
kotoran
debu
polutan
asap rokok
sinar UV /sinar Hp/sinar lampu
gaya hidup/ stress dll .
semua kita jalani setiap hari dan tanpa kita sadari
.
kamu harus back to nature dan get natural anti oksidant from the earth with everShine, with trust We introduce you Moringa Series Skin Care
.
Distributor Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š
www.leviosaland.com
.
#Evershine #EvershineMoringaSeries #AcneSolution #SkinCare #Beauty #SkinCareRoutine #SkinCareProducts  #SkinCareindonesia #BeautyIndonesia #PerawatanKulitWajah #ObatJerawat #SkinTreatment #NaturalSkinCare #SkinCareAlami #BeautyVloggerIndonesia #SelebgramIndonesia #ApaKataMereka #MaskerWajah #DIYMask #jualevershine #skincare #collagen #bodyserum #jualbodyserum #kulitkering #kulitbermasalah #pelembab #jualpelembab #bestsoothinggel #aloeveraskincare

. โ˜๏ธ One Of Indonesia Problem is POLLUTION โ˜๏ธ . Indonesia merupakan salah satu negara dengan Polusi terparah di seluruh dunia . Arti jendela dunia bagi everShine. pernah kah kita menyadari bahwa saat ini banyak orang yang menjadi lebih tua dari umur nya?? mengapa ? Radikal bebas sering kita abaikan ,padahal radikal bebas adalah pencetus utama kerusakan kulit kita : . polusi udara asap kendaraan/pabrik kotoran debu polutan asap rokok sinar UV /sinar Hp/sinar lampu gaya hidup/ stress dll . semua kita jalani setiap hari dan tanpa kita sadari . kamu harus back to nature dan get natural anti oksidant from the earth with everShine, with trust We introduce you Moringa Series Skin Care . Distributor Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š www.leviosaland.com . #Evershine  #EvershineMoringaSeries  #AcneSolution  #SkinCare  #Beauty  #SkinCareRoutine  #SkinCareProducts  #SkinCareindonesia  #BeautyIndonesia  #PerawatanKulitWajah  #ObatJerawat  #SkinTreatment  #NaturalSkinCare  #SkinCareAlami  #BeautyVloggerIndonesia  #SelebgramIndonesia  #ApaKataMereka  #MaskerWajah  #DIYMask  #jualevershine  #skincare  #collagen  #bodyserum  #jualbodyserum  #kulitkering  #kulitbermasalah  #pelembab  #jualpelembab  #bestsoothinggel  #aloeveraskincare 

.
VIRAL and BEST SELLER !!
REFRESH TONER ESSENCE 
MORINGA SERIES
Satu satu nya toner yang bisa dijadikan infuse wajah ๐Ÿ˜
.
3 IN 1 TONER PLUS 
PENYEGAR + TONER+ ESSENCE PLUS INFUS WAJAH .
Formulasi yang begitu unik menyegarkan ,membersihkan sekaligus menutrisi kulit agar senantiasa cerah .
Kandungan extrak moringa berpadu dengan curcuma dan bahan lain nya menjadikan toner ini tidak akan kamu lewat kan setetes pun ๐Ÿ˜ .
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
- menghydrate kulit wajah
- merawat kulit bruntusan/jerwat
- mencerahkan wajah
- membantu memudarkan flex
- mengecilkan pori pori
- melembabkan dan melindungi kulit dari bahaya radikal bebas
.

Halal ,BPOM,GMP
.
Kita Distributor Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š
www.leviosaland.com
.
#skincarebpom #skincarejunkies #anakdaunkelor #MoringaSoothingGel #EvershineMoringaSoothingGel #SoothingGel #jualsoothinggel #jualevershine #skincare #collagen #bodyserum #jualbodyserum #kulitkering #kulitbermasalah #pelembab #jualpelembab #bestsoothinggel #jualmoringasoothinggel #bestsellersoothinggel #skincarecollagen #reseller #bestlipmatte #lipstikmatte #Lipcoat #aloeveraskincare #moringa #moringaskincare #aloeverasoothinggel #soothing

. VIRAL and BEST SELLER !! REFRESH TONER ESSENCE MORINGA SERIES Satu satu nya toner yang bisa dijadikan infuse wajah ๐Ÿ˜ . 3 IN 1 TONER PLUS PENYEGAR + TONER+ ESSENCE PLUS INFUS WAJAH . Formulasi yang begitu unik menyegarkan ,membersihkan sekaligus menutrisi kulit agar senantiasa cerah . Kandungan extrak moringa berpadu dengan curcuma dan bahan lain nya menjadikan toner ini tidak akan kamu lewat kan setetes pun ๐Ÿ˜ . ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ - menghydrate kulit wajah - merawat kulit bruntusan/jerwat - mencerahkan wajah - membantu memudarkan flex - mengecilkan pori pori - melembabkan dan melindungi kulit dari bahaya radikal bebas . Halal ,BPOM,GMP . Kita Distributor Resmi everShine dan Lumรฉcolors (bisa dicek produk lengkap di website kita ada di bio) ๐Ÿ˜Š www.leviosaland.com . #skincarebpom  #skincarejunkies  #anakdaunkelor  #MoringaSoothingGel  #EvershineMoringaSoothingGel  #SoothingGel  #jualsoothinggel  #jualevershine  #skincare  #collagen  #bodyserum  #jualbodyserum  #kulitkering  #kulitbermasalah  #pelembab  #jualpelembab  #bestsoothinggel  #jualmoringasoothinggel  #bestsellersoothinggel  #skincarecollagen  #reseller  #bestlipmatte  #lipstikmatte  #Lipcoat  #aloeveraskincare  #moringa  #moringaskincare  #aloeverasoothinggel  #soothing 

Facial oil ni sesuai untuk semua jenis kulit tau. Bagus sangat untuk melembapkan kulit muka kita. Bagi yang kulit berminyak macam Ain, jangan risau facial oil ni boleh bantu seimbangkan pengeluaran minyak dekat muka kita. Memang muka akan rasa lembap dan less oily.
.
.
Minyak boonga ni bagus untuk:
๐ŸŒทSekatakan tona kulit muka
๐ŸŒทMencegah jerawat dan memudarkan parut
๐ŸŒทMelembapkan kulit muka
๐ŸŒทMengurangkan masalah jeragat
๐ŸŒทMengurangkan lingkaran bawah mata
๐ŸŒทPrimer solekan
.
.
Skinfood terbaik untuk kulit wajah  supaya glowing dan awet muda gaiss๐Ÿฅฐ

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Facial oil ni sesuai untuk semua jenis kulit tau. Bagus sangat untuk melembapkan kulit muka kita. Bagi yang kulit berminyak macam Ain, jangan risau facial oil ni boleh bantu seimbangkan pengeluaran minyak dekat muka kita. Memang muka akan rasa lembap dan less oily. . . Minyak boonga ni bagus untuk: ๐ŸŒทSekatakan tona kulit muka ๐ŸŒทMencegah jerawat dan memudarkan parut ๐ŸŒทMelembapkan kulit muka ๐ŸŒทMengurangkan masalah jeragat ๐ŸŒทMengurangkan lingkaran bawah mata ๐ŸŒทPrimer solekan . . Skinfood terbaik untuk kulit wajah supaya glowing dan awet muda gaiss๐Ÿฅฐ Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

Happy weekend peeps! 
Always be happy no matter what. Be thankful for everything & smile. ๐Ÿค—

Happy weekend peeps! Always be happy no matter what. Be thankful for everything & smile. ๐Ÿค—

Salam Jumaat semua! ๐ŸŒž
Alhamdulillah hari ini adalah penghulu segala hari. Semoga hidup kita diberkati Allah. Jangan lupa mulakan hari kita dengan Al-Fatihah โค๏ธ #tanzifbeautyspa 
#facialkgmelayujb 
#facialmukamurah 
#lifting#shaping 
#kulitbermasalah 
#mobilehomespa

Salam Jumaat semua! ๐ŸŒž Alhamdulillah hari ini adalah penghulu segala hari. Semoga hidup kita diberkati Allah. Jangan lupa mulakan hari kita dengan Al-Fatihah โค๏ธ #tanzifbeautyspa  #facialkgmelayujb  #facialmukamurah  #lifting #shaping  #kulitbermasalah  #mobilehomespa