#kulitberseri Instagram Stories

36,819 Stories

Top Stories

🌷🍀Facial Wash Binahong🍀🌷
Kini Fabil menghadirkan Facial Wash dengan kandungan Binahong yang sangat baik untuk kulit wajah. Facial Wash Binahong menggunakan 6 authentic sunnah herbal, yaitu :

1. Minyak zaitun
2. Mentimun
3. Habbatussauda
4. Susu kambing
5. Daun bidara
6. Anggur

Binahong dikenal memiliki berbagai manfaat, salah satunya adalah dapat melawan bakteri penyebab timbulnya jerawat secara efektif
.
🔸 Manfaat dari Facial Wash Binahong sendiri adalah :
.
1. Menyembuhkan jerawat
2. Membersihkan kulit dari kotoran dan minyak yang menyumbat pori pori dengan tuntas
3. Mengobati luka
4. Meremajakan dan mengencangkan kulit secara alami
5. Mencerahkan wajah .
🔸 Keunggulan dari Facial Wash Binahong Fabil, adalah :
.
1. Menggunakan Daun Binahong, dimana bahan ini dapat secara efektif membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat
2. Menggunakan bahan herbal alami
3. Bebas dari bahan kimia berbahaya
4. Aman digunakan ibu hamil dan menyusui
5. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit .
----------------------------
Info dan Konsultasi
wa 081287683787
----------------------------
.
#facialwashbinahong #fabilfacialwash #sabunmuka #pencucimuka #serumcantik #serummuka #jerawatparah #kulitkering #serummurah #kulitbermasalah #kulitberseri #serumparut #mukabersih #krimsiang #serumterbaik #sabunpencucimuka

🌷🍀Facial Wash Binahong🍀🌷 Kini Fabil menghadirkan Facial Wash dengan kandungan Binahong yang sangat baik untuk kulit wajah. Facial Wash Binahong menggunakan 6 authentic sunnah herbal, yaitu : 1. Minyak zaitun 2. Mentimun 3. Habbatussauda 4. Susu kambing 5. Daun bidara 6. Anggur Binahong dikenal memiliki berbagai manfaat, salah satunya adalah dapat melawan bakteri penyebab timbulnya jerawat secara efektif . 🔸 Manfaat dari Facial Wash Binahong sendiri adalah : . 1. Menyembuhkan jerawat 2. Membersihkan kulit dari kotoran dan minyak yang menyumbat pori pori dengan tuntas 3. Mengobati luka 4. Meremajakan dan mengencangkan kulit secara alami 5. Mencerahkan wajah . 🔸 Keunggulan dari Facial Wash Binahong Fabil, adalah : . 1. Menggunakan Daun Binahong, dimana bahan ini dapat secara efektif membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat 2. Menggunakan bahan herbal alami 3. Bebas dari bahan kimia berbahaya 4. Aman digunakan ibu hamil dan menyusui 5. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit . ---------------------------- Info dan Konsultasi wa 081287683787 ---------------------------- . #facialwashbinahong  #fabilfacialwash  #sabunmuka  #pencucimuka  #serumcantik  #serummuka  #jerawatparah  #kulitkering  #serummurah  #kulitbermasalah  #kulitberseri  #serumparut  #mukabersih  #krimsiang  #serumterbaik  #sabunpencucimuka 

Malus Domestica Fruit Cell Extract [Apel Hijau] 
Sekarang ini sabun amoorea sudah memiliki kandungan yang jauh lebih baik lagi. Yaitu dengan kandungan berupa apell dari swiss yang dapat meregenerasi kulit, menggantikan kulit yang rusak akibat polusi dan sebagai anti aging yang ampuh.

Dengan adanya kandungan baru berupa apple swiss ini membuat sabun amoorea lebih wangi dan menenangkan saat pemakaian. Bahkan jika sabun amoorea di taruh di dalam ruangan, sabun akan mengeluarkan bau harum yang segar
.
.
.
. 
#nuamoorea #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreabeautyplusbar 
#skincareaman #skincarebpom #skincareshop #amanbuatbumil #amanbuatbusui #amanbuatanak #amanbuatibuhamildanmenyusui  #kulitcerah #kulitberseri
#obatjerawatampuh #obatjerawat  #obatjerawataman #obatjerawat #obatjerawatbpom #obatjerawatbatu #obatjerawatbumil #flekhitam #obatflekhitam #obatflekwajah #obatflekhitamampuh #bekasjerawat #skincare

Malus Domestica Fruit Cell Extract [Apel Hijau] Sekarang ini sabun amoorea sudah memiliki kandungan yang jauh lebih baik lagi. Yaitu dengan kandungan berupa apell dari swiss yang dapat meregenerasi kulit, menggantikan kulit yang rusak akibat polusi dan sebagai anti aging yang ampuh. Dengan adanya kandungan baru berupa apple swiss ini membuat sabun amoorea lebih wangi dan menenangkan saat pemakaian. Bahkan jika sabun amoorea di taruh di dalam ruangan, sabun akan mengeluarkan bau harum yang segar . . . . #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreabeautyplusbar  #skincareaman  #skincarebpom  #skincareshop  #amanbuatbumil  #amanbuatbusui  #amanbuatanak  #amanbuatibuhamildanmenyusui  #kulitcerah  #kulitberseri  #obatjerawatampuh  #obatjerawat  #obatjerawataman  #obatjerawat  #obatjerawatbpom  #obatjerawatbatu  #obatjerawatbumil  #flekhitam  #obatflekhitam  #obatflekwajah  #obatflekhitamampuh  #bekasjerawat  #skincare 

Yeayyy fan happy sangat sebab kulit sekarang makin gebu and sihat je walaupun fan punya kulit ni sekejap kena hadap musim sejuk,
.
 sekejap musim panas and macam2 perubahan cuaca la! Tak sia-sia fan minum glowstic by @astabellahq 
Dahla rasa dia sedap dgn ingredient campuran jus asli anggur, cuka apple, madu, pati kurma, jus pomegranate, serbuk halia and Inulin.
.
 Lepastu, ada Astaxanthin yang sangat bagus and berkesan untuk kesihatan. Paling penting, lepas minum ni, fan perasan pipi makin pink tau. So, korang pun patut try @astabellahq ni! #astabella #astaxanthin #glowstic #mudah #kulitberseri #sachet

Yeayyy fan happy sangat sebab kulit sekarang makin gebu and sihat je walaupun fan punya kulit ni sekejap kena hadap musim sejuk, . sekejap musim panas and macam2 perubahan cuaca la! Tak sia-sia fan minum glowstic by @astabellahq  Dahla rasa dia sedap dgn ingredient campuran jus asli anggur, cuka apple, madu, pati kurma, jus pomegranate, serbuk halia and Inulin. . Lepastu, ada Astaxanthin yang sangat bagus and berkesan untuk kesihatan. Paling penting, lepas minum ni, fan perasan pipi makin pink tau. So, korang pun patut try @astabellahq  ni! #astabella  #astaxanthin  #glowstic  #mudah  #kulitberseri  #sachet 

#Repost @lesjeunesindonesia with @get_repost
・・・
Bingung Dengan Masalah Kulit Wajah? 
penyebab masalah kulit wajah
Rasa kurang percaya diri sering kali tumbuh pada diri kita yang diakibatkan pada penampilan yang merasa kurang atau tidak sesuai dengan ekspektasi, 
terlebih lagi pada bagian kulit wajah yang cenderung semua orang dapat melihatnya.

penyebab masalah kulit wajah
Memiliki kulit wajah yang putih dan bersih merupakan keinginan semua orang baik itu pria ataupun wanita. 
Namun untuk mendapatkan kulit wajah putih sekaligus bersih dari permasalahan kulit wajah ini sungguh tidaklah mudah, 
diperlukan beberapa cara untuk mendapatnya.
.
#lesjeunesindonesia #skincareindonesia #kulitsehat #kulitsehatalami #wanitaindonesia #zaclinic #lesjeunes #youngerlooks #skincare #wajahcantik #indonesia #jakarta #kulitberseri #beauty #face

#Repost  @lesjeunesindonesia  with @get_repost  ・・・ Bingung Dengan Masalah Kulit Wajah? penyebab masalah kulit wajah Rasa kurang percaya diri sering kali tumbuh pada diri kita yang diakibatkan pada penampilan yang merasa kurang atau tidak sesuai dengan ekspektasi, terlebih lagi pada bagian kulit wajah yang cenderung semua orang dapat melihatnya. penyebab masalah kulit wajah Memiliki kulit wajah yang putih dan bersih merupakan keinginan semua orang baik itu pria ataupun wanita. Namun untuk mendapatkan kulit wajah putih sekaligus bersih dari permasalahan kulit wajah ini sungguh tidaklah mudah, diperlukan beberapa cara untuk mendapatnya. . #lesjeunesindonesia  #skincareindonesia  #kulitsehat  #kulitsehatalami  #wanitaindonesia  #zaclinic  #lesjeunes  #youngerlooks  #skincare  #wajahcantik  #indonesia  #jakarta  #kulitberseri  #beauty  #face 

Kulit cantik dan sihat dgn CHEW N’ GLOW

Eczema
Allergic seafoods 
Jerawat 
Jeragat
Parut 
Kulit kusam
Kulit kering 
Cerah sekata .

Siapa yg ada masalah seperti yg kat atas tu??
.  Haa kak cheew nak bagi tahu chew n glow mampu mengatasi masalah korang tu!! Banyak laa benefit dia yg akan korang dpt.. .

Yang takde masalah skin pun boleh try juga yee, utk kekal sihat dan cantik .

Belum cuba belum tahu tau, meh order cepat 😘😘 #youchewyouglow #ChewnGlow #kulitberseri #kulitkusam #eczemapulih #merawateczema #eczemacure #jerawat #jeragat #parut #glowingskin

Kulit cantik dan sihat dgn CHEW N’ GLOW Eczema Allergic seafoods Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Kulit kering Cerah sekata . Siapa yg ada masalah seperti yg kat atas tu?? . Haa kak cheew nak bagi tahu chew n glow mampu mengatasi masalah korang tu!! Banyak laa benefit dia yg akan korang dpt.. . Yang takde masalah skin pun boleh try juga yee, utk kekal sihat dan cantik . Belum cuba belum tahu tau, meh order cepat 😘😘 #youchewyouglow  #ChewnGlow  #kulitberseri  #kulitkusam  #eczemapulih  #merawateczema  #eczemacure  #jerawat  #jeragat  #parut  #glowingskin 

‼️ SIAPA TAK MAKAN SAYUR BOLEH CUBA INI‼️
.
🌱SURYA CHLOROPHYLL🌱
.
Surya Chlorophyll didatangi dengan dua perisa iaitu Laici dan Peach.
.
KHASIAT SURYA CHLOROPHYLL
.
✅ Membantu meneutralkan toksin dalam darah
✅ Baik untuk jerawat dan kusam
✅ Baik untuk detox hati
✅ Menyihatkan kulit
✅ Membantu mengawal selera makan dan masalah penghadaman
✅ Membantu mengatasi masalah mulut berbau dan badan berbau
.
Lyssa dah cuba perisa laici. Bau dia memang sedappp bau laici.. dan rasa dia tak terlalu manis, tak terlalu tawar, sedap! 💕 sesuai untuk orang yang tak makan sayur macam Lyssa ni sebab ianya diperkayakan dengan multivitamin & mineral.
.
@surya.malaysia
.
#RasaSayang #KulitBerseri #SuryaMalaysia #KBBA9
.

‼️ SIAPA TAK MAKAN SAYUR BOLEH CUBA INI‼️ . 🌱SURYA CHLOROPHYLL🌱 . Surya Chlorophyll didatangi dengan dua perisa iaitu Laici dan Peach. . KHASIAT SURYA CHLOROPHYLL . ✅ Membantu meneutralkan toksin dalam darah ✅ Baik untuk jerawat dan kusam ✅ Baik untuk detox hati ✅ Menyihatkan kulit ✅ Membantu mengawal selera makan dan masalah penghadaman ✅ Membantu mengatasi masalah mulut berbau dan badan berbau . Lyssa dah cuba perisa laici. Bau dia memang sedappp bau laici.. dan rasa dia tak terlalu manis, tak terlalu tawar, sedap! 💕 sesuai untuk orang yang tak makan sayur macam Lyssa ni sebab ianya diperkayakan dengan multivitamin & mineral. . @surya.malaysia  . #RasaSayang  #KulitBerseri  #SuryaMalaysia  #KBBA9  .

Epyderma hydrogel . Baikpulih jerawat dengan segera tanpa kesan parut x perlu menunggu lama2 . 5 saat dalam 1 sapuan . 
#epydermahydrogel #jerawat #kesanjerawat #produkterbaik #kulitlicin #kulitberseri

Epyderma hydrogel . Baikpulih jerawat dengan segera tanpa kesan parut x perlu menunggu lama2 . 5 saat dalam 1 sapuan . #epydermahydrogel  #jerawat  #kesanjerawat  #produkterbaik  #kulitlicin  #kulitberseri 

The One Illuskin Aquaboost Foundation SPF 20

Foundation ringan dengan coverage medium untuk kulit tampak berseri alami dan terhidrasi hinhga 8 jam

Harga 139.000 (normal 199.000)

Order DM / wa 08129586109

#theone #foundations #kulitbersih #kulitcerah #kulitberseri #oeiflamejakarta #oriflametangerang  #oriflamedepok #oriflamebogor #oriflamebekasi #like4like #ecampusKBDS

The One Illuskin Aquaboost Foundation SPF 20 Foundation ringan dengan coverage medium untuk kulit tampak berseri alami dan terhidrasi hinhga 8 jam Harga 139.000 (normal 199.000) Order DM / wa 08129586109 #theone  #foundations  #kulitbersih  #kulitcerah  #kulitberseri  #oeiflamejakarta  #oriflametangerang  #oriflamedepok  #oriflamebogor  #oriflamebekasi  #like4like  #ecampusKBDS 

Recent Stories

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
🔥🔥 RM60 🔥🔥
Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻
www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio
.
.
#produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #collagen #kesancepat #kesansepantas2minggu #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #produkviral2019 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari #bazarpaknil #ubatjerawat #readystock

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “ . Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..." . Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI . 🔥🔥 RM60 🔥🔥 Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚 . N/P : RM80.00 . Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻 www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio . . #produkuntukputih  #putihgebu  #putihalami  #kulitputih  #putihtanpainject  #putihseluruhbadan  #putihdengancepat  #putihcepat  #putihkanmuka  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #collagen  #kesancepat  #kesansepantas2minggu  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #produkviral2019  #giveaway  #giveawaymalaysia  #antijerawat  #antijeragat  #terengganu  #kualaterengganu  #postagesetiaphari  #bazarpaknil  #ubatjerawat  #readystock 

BNE LOVER!! BNE best sgt2... Tak melekit. Wangi. Ringan je calit d kulit wajah. Lembut. Glowing jeeerrr bila guna sbg base make up. Wajah x kusam..
Bminat?? Meh la beli dari sy.. Agent sah BNE. Pastikan yg original.

http://www.wasap.my/+60165551501

#TrustedSeller #RecruitNewAgent #TeamBirdNestHebat #ZazaEmpireBNE #BirdNestEssenceByPNA #RoadToHealthySkin #BuildSelfConfident
#MamaEmpireBNE
#kulitsihatlicin
#kulitberseri

BNE LOVER!! BNE best sgt2... Tak melekit. Wangi. Ringan je calit d kulit wajah. Lembut. Glowing jeeerrr bila guna sbg base make up. Wajah x kusam.. Bminat?? Meh la beli dari sy.. Agent sah BNE. Pastikan yg original. http://www.wasap.my/+60165551501 #TrustedSeller  #RecruitNewAgent  #TeamBirdNestHebat  #ZazaEmpireBNE  #BirdNestEssenceByPNA  #RoadToHealthySkin  #BuildSelfConfident  #MamaEmpireBNE  #kulitsihatlicin  #kulitberseri 

Pure Lotion ini bener2 canggih manfaat nyaaa 
jadi kamu semangat kan kalau rawat kulitmu pakai Pure Lotion by Jellys????
.
.
.

#jellys #bythailand #purjellylotion #kulitcantik #kulitputih #kulitberseri #kulitsehat #kulitterawat #putihdalam7hari

Pure Lotion ini bener2 canggih manfaat nyaaa jadi kamu semangat kan kalau rawat kulitmu pakai Pure Lotion by Jellys???? . . . #jellys  #bythailand  #purjellylotion  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitberseri  #kulitsehat  #kulitterawat  #putihdalam7hari 

9 KELEBIHAN NUTRIFERON SHAKLEE (1) Mengukuhkan sistem imunisasi badan dalam masa 3hari. (2) Melawan kanser dan tumor. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi. (3) Melindungi dari influenza. (4) Meringankan tekanan dan kelesuan. (5) Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C. (6) Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain. (7) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing. (8) Antuoksida/melambatkan penuaan. (9) Merawat tonsil.

Nak try? www.wasap.my/60179787353

#kecutjerawat#parutpudar#kulitglowing#kulitlicin#kulitlembab#kulitberseri#adirastory#ourfamilystoriey#vitaminkanakkanak#performancedrink#omegaguard#vitaleaforchildren#shakleemurah#supplementsihat

9 KELEBIHAN NUTRIFERON SHAKLEE (1) Mengukuhkan sistem imunisasi badan dalam masa 3hari. (2) Melawan kanser dan tumor. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi. (3) Melindungi dari influenza. (4) Meringankan tekanan dan kelesuan. (5) Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C. (6) Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain. (7) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing. (8) Antuoksida/melambatkan penuaan. (9) Merawat tonsil. Nak try? www.wasap.my/60179787353 #kecutjerawat #parutpudar #kulitglowing #kulitlicin #kulitlembab #kulitberseri #adirastory #ourfamilystoriey #vitaminkanakkanak #performancedrink #omegaguard #vitaleaforchildren #shakleemurah #supplementsihat 

9 KELEBIHAN NUTRIFERON SHAKLEE (1) Mengukuhkan sistem imunisasi badan dalam masa 3hari. (2) Melawan kanser dan tumor. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi. (3) Melindungi dari influenza. (4) Meringankan tekanan dan kelesuan. (5) Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C. (6) Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain. (7) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing. (8) Antuoksida/melambatkan penuaan. (9) Merawat tonsil.

Nak try? www.wasap.my/60179787353

#kecutjerawat#parutpudar#kulitglowing#kulitlicin#kulitlembab#kulitberseri#adirastory#ourfamilystoriey#vitaminkanakkanak#performancedrink#omegaguard#vitaleaforchildren#shakleemurah#supplementsihat

9 KELEBIHAN NUTRIFERON SHAKLEE (1) Mengukuhkan sistem imunisasi badan dalam masa 3hari. (2) Melawan kanser dan tumor. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi. (3) Melindungi dari influenza. (4) Meringankan tekanan dan kelesuan. (5) Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C. (6) Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain. (7) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing. (8) Antuoksida/melambatkan penuaan. (9) Merawat tonsil. Nak try? www.wasap.my/60179787353 #kecutjerawat #parutpudar #kulitglowing #kulitlicin #kulitlembab #kulitberseri #adirastory #ourfamilystoriey #vitaminkanakkanak #performancedrink #omegaguard #vitaleaforchildren #shakleemurah #supplementsihat 

Ringkasan kebaikan khasiat yang terdapat dalam produk penjagaan wajah up2her! 😍💟
.
.
Wow..wow..wow! Memang berbaloi dan menjimatkan bila dah ada up2her ni nanti. Teruskan follow kami tau. 🥰
.
.
#up2her #malaysia #skincare #wow #comingsoon #facialcare #wow #klcc #kualalumpur #ohsem #glowingskin #honeyskin #dewyskin #water #happy #beautiful #followus #likes #love #kulitsihat #mua #kulitberseri #kulitcerah #hilangparut

Ringkasan kebaikan khasiat yang terdapat dalam produk penjagaan wajah up2her! 😍💟 . . Wow..wow..wow! Memang berbaloi dan menjimatkan bila dah ada up2her ni nanti. Teruskan follow kami tau. 🥰 . . #up2her  #malaysia  #skincare  #wow  #comingsoon  #facialcare  #wow  #klcc  #kualalumpur  #ohsem  #glowingskin  #honeyskin  #dewyskin  #water  #happy  #beautiful  #followus  #likes  #love  #kulitsihat  #mua  #kulitberseri  #kulitcerah  #hilangparut 

Alhamdulillah! We are extremely honoured to receive this SUPERBRAND award and so happy to share it with all of you ^^ thank you for those who supported MEERACLE since day 1! MEERACLE sangat menghargai anda semua, dan akan teruskan untuk menghasilkan produk yang terbaik untuk semua! ❤
.
Www.wasap.my/60179501091

#meeracleadvanceformula 
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#meeracleneverletyoudown 
#meeraclegemstoneclenaser 
#meeraclekuantan #cantikberseri #kulitcantik #kulitsihat #bebasjerawat #meeraclehqbeauty
#paruthilang #putihgebu #lembutlicin #meeraclehebat #viralproduk #meeracleserum #kulitberseri #meeraclegemstoneserum #jomcantiksihat #meeracleorganik #testimonimeeracle #feedbackmeeracle #testimonimeeraclebeauty #testimonimeeracleserum #testimonimeeraclecleanser #cantikbersamameeracle #meeracleempoweringyou #meeraclekuantanbeauty #codkuantanpahang

Alhamdulillah! We are extremely honoured to receive this SUPERBRAND award and so happy to share it with all of you ^^ thank you for those who supported MEERACLE since day 1! MEERACLE sangat menghargai anda semua, dan akan teruskan untuk menghasilkan produk yang terbaik untuk semua! ❤ . Www.wasap.my/60179501091 #meeracleadvanceformula  #meeraclegemstonebeauty  #1stgemstonebeautyproductinasia  #meeracleneverletyoudown  #meeraclegemstoneclenaser  #meeraclekuantan  #cantikberseri  #kulitcantik  #kulitsihat  #bebasjerawat  #meeraclehqbeauty  #paruthilang  #putihgebu  #lembutlicin  #meeraclehebat  #viralproduk  #meeracleserum  #kulitberseri  #meeraclegemstoneserum  #jomcantiksihat  #meeracleorganik  #testimonimeeracle  #feedbackmeeracle  #testimonimeeraclebeauty  #testimonimeeracleserum  #testimonimeeraclecleanser  #cantikbersamameeracle  #meeracleempoweringyou  #meeraclekuantanbeauty  #codkuantanpahang 

With the combination of 7 flowers from Jeju Island, it leaves your skin hydrate, refresh and clean. Oh and it smells good too!! Dengan bunga2 yang ada, Luxury Cleansing Milk ni akan bagi aroma yang relaxing dekat uols! So kalau guna sebelum tidur tu, mesti rasa relax je….🌸🌺
.
Www.wasap.my/60179501091

#meeracleadvanceformula 
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#meeracleneverletyoudown 
#meeraclegemstoneclenaser 
#meeraclekuantan #cantikberseri #kulitcantik #kulitsihat #bebasjerawat #meeraclehqbeauty
#paruthilang #putihgebu #lembutlicin #meeraclehebat #viralproduk #meeracleserum #kulitberseri #meeraclegemstoneserum #jomcantiksihat #meeracleorganik #testimonimeeracle #feedbackmeeracle #testimonimeeraclebeauty #testimonimeeracleserum #testimonimeeraclecleanser #cantikbersamameeracle #meeracleempoweringyou #meeraclekuantanbeauty #codkuantanpahang

With the combination of 7 flowers from Jeju Island, it leaves your skin hydrate, refresh and clean. Oh and it smells good too!! Dengan bunga2 yang ada, Luxury Cleansing Milk ni akan bagi aroma yang relaxing dekat uols! So kalau guna sebelum tidur tu, mesti rasa relax je….🌸🌺 . Www.wasap.my/60179501091 #meeracleadvanceformula  #meeraclegemstonebeauty  #1stgemstonebeautyproductinasia  #meeracleneverletyoudown  #meeraclegemstoneclenaser  #meeraclekuantan  #cantikberseri  #kulitcantik  #kulitsihat  #bebasjerawat  #meeraclehqbeauty  #paruthilang  #putihgebu  #lembutlicin  #meeraclehebat  #viralproduk  #meeracleserum  #kulitberseri  #meeraclegemstoneserum  #jomcantiksihat  #meeracleorganik  #testimonimeeracle  #feedbackmeeracle  #testimonimeeraclebeauty  #testimonimeeracleserum  #testimonimeeraclecleanser  #cantikbersamameeracle  #meeracleempoweringyou  #meeraclekuantanbeauty  #codkuantanpahang 

Rabu , 9/10
.
.
📮 POS ke Penang & Selangor
💊 2 set combo Booster Whitening Premium + Booster Whiteninh
(putih 15x ganda dari kulit asal seluruh badan)
💊 1 box Booster Whitening
(putih 5x ganda dari kulit asal seluruh badan)
.
.
Jom la ngetes produk nshhaz pasti xcari lain punya 😘
.
.
Feedback cust boleh ke ig👇
@nshhaz_beauty_booster
.
.
Boleh wasap kat 0145227639
Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉
.
.
#boosterwhiteningpremium #boosterserum #boosterwhitening #bwpremium #boostersoap #whiteningsoap #kapsulmutiara #nakputih #putihgebu #kulitputih #putihseluruhbadan #putihcepat #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #kesancepat #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #antijerawat #antijeragat #ubatjerawat #putihsatubadan #kulitcerah #ohhchocolate #kuruscepat #coklatkurus #turun10kg #boosterfoundationdolly #foundationdolly

Rabu , 9/10 . . 📮 POS ke Penang & Selangor 💊 2 set combo Booster Whitening Premium + Booster Whiteninh (putih 15x ganda dari kulit asal seluruh badan) 💊 1 box Booster Whitening (putih 5x ganda dari kulit asal seluruh badan) . . Jom la ngetes produk nshhaz pasti xcari lain punya 😘 . . Feedback cust boleh ke ig👇 @nshhaz_beauty_booster  . . Boleh wasap kat 0145227639 Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉 . . #boosterwhiteningpremium  #boosterserum  #boosterwhitening  #bwpremium  #boostersoap  #whiteningsoap  #kapsulmutiara  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihseluruhbadan  #putihcepat  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #kesancepat  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #antijerawat  #antijeragat  #ubatjerawat  #putihsatubadan  #kulitcerah  #ohhchocolate  #kuruscepat  #coklatkurus  #turun10kg  #boosterfoundationdolly  #foundationdolly 

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
🔥🔥 RM60 🔥🔥
Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻
www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio
.
.
#produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #collagen #kesancepat #kesansepantas2minggu #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #produkviral2019 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari #bazarpaknil #ubatjerawat #readystock

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “ . Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..." . Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI . 🔥🔥 RM60 🔥🔥 Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚 . N/P : RM80.00 . Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻 www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio . . #produkuntukputih  #putihgebu  #putihalami  #kulitputih  #putihtanpainject  #putihseluruhbadan  #putihdengancepat  #putihcepat  #putihkanmuka  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #collagen  #kesancepat  #kesansepantas2minggu  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #produkviral2019  #giveaway  #giveawaymalaysia  #antijerawat  #antijeragat  #terengganu  #kualaterengganu  #postagesetiaphari  #bazarpaknil  #ubatjerawat  #readystock 

Good Skin
Good Mood 
Good Day

Yuk, ladies mulai konsumsi Princess Choice Jelly nya 😊
•
----
Pesan sekarang PRINCESS’ CHOICE COLLANEST JELLY melalui website atau WA (link on bio)
.
.
Pemesanan Produk Tara Nature :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
www.taranature.co.id
WA 0815 607 6077
#TaraNature #sehatbersamatara #AkuTaraAkuIndonesia #SehatiSeTARA #SehatkanNusanTARA #BeTheBestYouCanBe #kelembaban #kulit #kulitsehat #kulitcerah #vitaminkulit #skincare #perawatankulit #peremajaankulit #tubuhsehat #kulitberseri #kulitbersih #kolagen #antioksidan #bebaskeriput #bebaspenuaandini #PRINCESSCHOICECOLLANESTJELLY #produktara #healthyfood

Good Skin Good Mood Good Day Yuk, ladies mulai konsumsi Princess Choice Jelly nya 😊 • ---- Pesan sekarang PRINCESS’ CHOICE COLLANEST JELLY melalui website atau WA (link on bio) . . Pemesanan Produk Tara Nature :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.taranature.co.id WA 0815 607 6077 #TaraNature  #sehatbersamatara  #AkuTaraAkuIndonesia  #SehatiSeTARA  #SehatkanNusanTARA  #BeTheBestYouCanBe  #kelembaban  #kulit  #kulitsehat  #kulitcerah  #vitaminkulit  #skincare  #perawatankulit  #peremajaankulit  #tubuhsehat  #kulitberseri  #kulitbersih  #kolagen  #antioksidan  #bebaskeriput  #bebaspenuaandini  #PRINCESSCHOICECOLLANESTJELLY  #produktara  #healthyfood 

LVN collagen mnjadikan kulit wjah anda brsih berseri. 
Kriput ilang. 
Mnum 3 sacet sdh kliatan hasilny. 
Yuk.. Sayangi kulitmu. 
Jadikan wajah berseri dg collagen LVN.. 1 box isi 10 sacet. 
#ecoracingngawi #ecoracingworld #ecoracingsurabaya #magetanrepost #madiunonlineshop #kulitsehat #kulitberseri #kulitkeriput

LVN collagen mnjadikan kulit wjah anda brsih berseri. Kriput ilang. Mnum 3 sacet sdh kliatan hasilny. Yuk.. Sayangi kulitmu. Jadikan wajah berseri dg collagen LVN.. 1 box isi 10 sacet. #ecoracingngawi  #ecoracingworld  #ecoracingsurabaya  #magetanrepost  #madiunonlineshop  #kulitsehat  #kulitberseri  #kulitkeriput 

Wah gak kerasa ya udah hari senin aja #zoners , tapi harus tetap semangat yaa! 😊
.

Yuk pastikan hari ini kalian sudah gunakan Animal Face Mask  dari CHERIMOA yang pastinya selain lucu ini juga bisa bikin kulit wajah kalian akan tetap sehat dan cerah lhoo 😍😍😍
.
Cherimoa Animal Mask Pack

Available at :
• Guardian
• GS Supermarket
• Ranch Market
• Grandlucky
• Mr. DIY
• Yomart
• HERO
• Yogya
• Brastagi
• AEON

Shopee : smart_byshopee .

Selamat beraktivitas #zoners

#cherimoa #facemask #animalfacemask #jiwoone #sheetmask #skincare #beauty #masker #maskermurah #original #skincaremurah #perawatanwajah #skincareroutine #skin #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #skincarekorea #firming #antiaging #kulitkenyal #kulitberseri #glowingskin #jakarta #indonesia #fresh #aqua #pomegranate

Wah gak kerasa ya udah hari senin aja #zoners  , tapi harus tetap semangat yaa! 😊 . Yuk pastikan hari ini kalian sudah gunakan Animal Face Mask dari CHERIMOA yang pastinya selain lucu ini juga bisa bikin kulit wajah kalian akan tetap sehat dan cerah lhoo 😍😍😍 . Cherimoa Animal Mask Pack Available at : • Guardian • GS Supermarket • Ranch Market • Grandlucky • Mr. DIY • Yomart • HERO • Yogya • Brastagi • AEON Shopee : smart_byshopee . Selamat beraktivitas #zoners  #cherimoa  #facemask  #animalfacemask  #jiwoone  #sheetmask  #skincare  #beauty  #masker  #maskermurah  #original  #skincaremurah  #perawatanwajah  #skincareroutine  #skin  #skincareproducts  #skincaretips  #skintreatment  #skincarekorea  #firming  #antiaging  #kulitkenyal  #kulitberseri  #glowingskin  #jakarta  #indonesia  #fresh  #aqua  #pomegranate 

Salam monday blues..😎 Timewise Moisture Softener or we called Toner ni the best softner for your skin ever..
Sebab apa shima suka ssgt dgn softner ni:

1. Mengekalkan kelembapan kulit
2. Mengecilkan liang pori
3. Sesuai untuk kulit sensitive
4. Diuji secara dermatologi & NON- COMEDOGENIC
5. Kulit sihat dan berseri melembutkan kulit wajah.
6. Anti penuaan
Mengandungi acai berry (Vit a, c, e)
7. Berbau wangi

Berminat nak tau lebih lanjut boleh hubungi shima as beauty consultant anda.

https://wasap.my/60126705722

#prof_beauty_consultant_by_hs 
#timewisesoftener
#kulitlembut
#kulitberseri
#kulitglowing

Salam monday blues..😎 Timewise Moisture Softener or we called Toner ni the best softner for your skin ever.. Sebab apa shima suka ssgt dgn softner ni: 1. Mengekalkan kelembapan kulit 2. Mengecilkan liang pori 3. Sesuai untuk kulit sensitive 4. Diuji secara dermatologi & NON- COMEDOGENIC 5. Kulit sihat dan berseri melembutkan kulit wajah. 6. Anti penuaan Mengandungi acai berry (Vit a, c, e) 7. Berbau wangi Berminat nak tau lebih lanjut boleh hubungi shima as beauty consultant anda. https://wasap.my/60126705722 #prof_beauty_consultant_by_hs  #timewisesoftener  #kulitlembut  #kulitberseri  #kulitglowing 

Salam monday blues..😎 Timewise Moisture Softener or we called Toner ni the best softner for your skin ever..
Sebab apa shima suka ssgt dgn softner ni:

1. Mengekalkan kelembapan kulit
2. Mengecilkan liang pori
3. Sesuai untuk kulit sensitive
4. Diuji secara dermatologi & NON- COMEDOGENIC
5. Kulit sihat dan berseri melembutkan kulit wajah.
6. Anti penuaan
Mengandungi acai berry (Vit a, c, e)
7. Berbau wangi

Berminat nak tau lebih lanjut boleh hubungi shima as beauty consultant anda.

https://wasap.my/60126705722

#prof_beauty_consultant_by_hs 
#timewisesoftener
#kulitlembut
#kulitberseri
#kulitglowing

Salam monday blues..😎 Timewise Moisture Softener or we called Toner ni the best softner for your skin ever.. Sebab apa shima suka ssgt dgn softner ni: 1. Mengekalkan kelembapan kulit 2. Mengecilkan liang pori 3. Sesuai untuk kulit sensitive 4. Diuji secara dermatologi & NON- COMEDOGENIC 5. Kulit sihat dan berseri melembutkan kulit wajah. 6. Anti penuaan Mengandungi acai berry (Vit a, c, e) 7. Berbau wangi Berminat nak tau lebih lanjut boleh hubungi shima as beauty consultant anda. https://wasap.my/60126705722 #prof_beauty_consultant_by_hs  #timewisesoftener  #kulitlembut  #kulitberseri  #kulitglowing 

SOOTHE HYDRA CLEANSER
.
Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
.
Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul!
.
Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser :
.
🌸 Bebas SLS
🌸 Tidak berbuih
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna.
🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit.
🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit.
🌸 Mencerah & menganjalkan kulit.
🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari!
.
2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit
.
- Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓
- Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

SOOTHE HYDRA CLEANSER
.
Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
.
Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul!
.
Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser :
.
🌸 Bebas SLS
🌸 Tidak berbuih
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna.
🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit.
🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit.
🌸 Mencerah & menganjalkan kulit.
🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari!
.
2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit
.
- Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓
- Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

SOOTHE HYDRA CLEANSER
.
Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
.
Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul!
.
Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser :
.
🌸 Bebas SLS
🌸 Tidak berbuih
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna.
🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit.
🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit.
🌸 Mencerah & menganjalkan kulit.
🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari!
.
2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit
.
- Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓
- Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

❤
NEW ARRIVAL
.
Stock Landed Today💃
.
Good news!
.
Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream?
.
Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk!
.
Promo Price : RM85 (exclude postage)
.
#nafura #alpinesnowwhite #serum #moisturiser #korean #korea #koreanskincare #skincare #brightening #glowing #radiant #nafurashahalam #nafurasubang #nafuradamansara #nafurakotadamansara #nafurausj #nafurasgbuloh #nafurasubangbestari #halal #bmf #kulitcerah #kulitberseri #jeragat #sunburn #parut #parutjerawat #scar #madeinkorea #teamkakdkayakayakaya #teamrossakayagojes

❤ NEW ARRIVAL . Stock Landed Today💃 . Good news! . Dah bersedia nak kulit cerah berseri dengan Nafura Alpine Snow White Cream? . Nak brigthen? Nak glow? Nak radiant? Try this Korean produk! . Promo Price : RM85 (exclude postage) . #nafura  #alpinesnowwhite  #serum  #moisturiser  #korean  #korea  #koreanskincare  #skincare  #brightening  #glowing  #radiant  #nafurashahalam  #nafurasubang  #nafuradamansara  #nafurakotadamansara  #nafurausj  #nafurasgbuloh  #nafurasubangbestari  #halal  #bmf  #kulitcerah  #kulitberseri  #jeragat  #sunburn  #parut  #parutjerawat  #scar  #madeinkorea  #teamkakdkayakayakaya  #teamrossakayagojes 

Ayu dah tak sabar nak release new mexs comel ☺️. Korang pom rase macam tu ke ? .
.
Yang best kali ni mexs comel dengan new bau yang sangat wangi dan textured yang sangat sangat ringan sampai blend malas malas pom tetap rata dekat muka 😘.
.
.

#foundationmoistcake #dropshipperwelcome #hargapromosi #cantikmenawan #trustedseller #flawlessmakeup #spf50 #melembapkankulitmuka #mencantikankulitmuka  #berbauwangi #antipenuaan #agentdiperlukan #calitcalitpololes #glowing #cerahsekata #mudahblend #agentwanted #promosikawkaw #tipscantik #tipscomel #tipspakaifoundation #testimonimcf #mcfviral #mexscomelfd #cantikglowing #hilangblackhead #tutupcela #hilangjerawat #kulitberseri

Ayu dah tak sabar nak release new mexs comel ☺️. Korang pom rase macam tu ke ? . . Yang best kali ni mexs comel dengan new bau yang sangat wangi dan textured yang sangat sangat ringan sampai blend malas malas pom tetap rata dekat muka 😘. . . #foundationmoistcake  #dropshipperwelcome  #hargapromosi  #cantikmenawan  #trustedseller  #flawlessmakeup  #spf50  #melembapkankulitmuka  #mencantikankulitmuka  #berbauwangi  #antipenuaan  #agentdiperlukan  #calitcalitpololes  #glowing  #cerahsekata  #mudahblend  #agentwanted  #promosikawkaw  #tipscantik  #tipscomel  #tipspakaifoundation  #testimonimcf  #mcfviral  #mexscomelfd  #cantikglowing  #hilangblackhead  #tutupcela  #hilangjerawat  #kulitberseri 

Krim malam #appleseaweed cepat meresap pada kulit, melembapkan kulit, merawat kulit ketika tidur malam dan menguatkan sel-sel kulit muka untuk perlindungan optimum.. RM25 /5g

#krimmalam
#pudarkanparut
#pudarkanjeragat
#kulitberseri

Krim malam #appleseaweed  cepat meresap pada kulit, melembapkan kulit, merawat kulit ketika tidur malam dan menguatkan sel-sel kulit muka untuk perlindungan optimum.. RM25 /5g #krimmalam  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #kulitberseri 

BEAUTY DRINK
Rasa sedikit pahit lemon.seakan2 air detox lemon

Sem : RM9.90 sepeket 
Sbh/Sar : RM11.40 sepeket
Pos sem 1-5peket rm8.50
Pos ss 1-5 peket rm12
Sepeket untuk seminggu
.
Bahan2 utama
Rosebud,stevia,lemon kering
.
Kelebihan:
Menegangkan Kulit
.
Awet muda
.
Mecerahkan Kulit
.
Membuang toksin
.
Menghapuskan jerawat
.
Menghilangkan parut
.
Memudarkan jeragat
.
Menaikkan seri wajah dan seri rona kemerahan kulit wajah
.
Menghilangkan stress
.
Membangkitkan aura positif
.
Mengaktifkan tisu2 kulit yang rosak
.
Melancarkan penggantian sel-sel kulit mati
.
Kesan Pengambilan:
1. Seawal 1-2 minggu pengambilan, kulit akan berseri, bersih, halus, lembut serta kemerah-merahan, Jerawat cepat mengecut (bergantung pada hormon) dan luka akan pulih. Kuku akan nampak berkilauan dan sihat
.

2. Dgn Pengambilan secara konsistan kulit akan berasa tegang, parut akan menghilang dan pudar bagi parut-parut degil serta jeragat
.
3. Setiap kali selepas minum badan akan berasa segar disamping dapat membangkitkan aura positif dan mengurangkan stress serta merta
.
Sesuai diminum oleh:
wanita dan lelaki bagi semua peringkat umur. Ibu mengandung dan sedang berpantang. Kanak-kanak berusia 12 tahun dan keatas
.
Wasap ieda 🌿 0196699502🌿
🔖Dekat kite COD 🚗 🔖Jauh kite POS 📮
.
#seridarassproduk#seridarassbeautydrinktea#seridarassputrajaya#cantik#cantikdansehat#cantikluardalam#sihatcantik#kulitcantik#kulitsihat#kecantikanwajah#kulitberseri#komunitiputrajaya#putrajaya#wargaputrajaya#dengkil#dengkil#seridarasstestimoni

BEAUTY DRINK Rasa sedikit pahit lemon.seakan2 air detox lemon Sem : RM9.90 sepeket Sbh/Sar : RM11.40 sepeket Pos sem 1-5peket rm8.50 Pos ss 1-5 peket rm12 Sepeket untuk seminggu . Bahan2 utama Rosebud,stevia,lemon kering . Kelebihan: Menegangkan Kulit . Awet muda . Mecerahkan Kulit . Membuang toksin . Menghapuskan jerawat . Menghilangkan parut . Memudarkan jeragat . Menaikkan seri wajah dan seri rona kemerahan kulit wajah . Menghilangkan stress . Membangkitkan aura positif . Mengaktifkan tisu2 kulit yang rosak . Melancarkan penggantian sel-sel kulit mati . Kesan Pengambilan: 1. Seawal 1-2 minggu pengambilan, kulit akan berseri, bersih, halus, lembut serta kemerah-merahan, Jerawat cepat mengecut (bergantung pada hormon) dan luka akan pulih. Kuku akan nampak berkilauan dan sihat . 2. Dgn Pengambilan secara konsistan kulit akan berasa tegang, parut akan menghilang dan pudar bagi parut-parut degil serta jeragat . 3. Setiap kali selepas minum badan akan berasa segar disamping dapat membangkitkan aura positif dan mengurangkan stress serta merta . Sesuai diminum oleh: wanita dan lelaki bagi semua peringkat umur. Ibu mengandung dan sedang berpantang. Kanak-kanak berusia 12 tahun dan keatas . Wasap ieda 🌿 0196699502🌿 🔖Dekat kite COD 🚗 🔖Jauh kite POS 📮 . #seridarassproduk #seridarassbeautydrinktea #seridarassputrajaya #cantik #cantikdansehat #cantikluardalam #sihatcantik #kulitcantik #kulitsihat #kecantikanwajah #kulitberseri #komunitiputrajaya #putrajaya #wargaputrajaya #dengkil #dengkil #seridarasstestimoni 

VITALINE KAPSUL TIENS
Pemutih Badan Alami Tiens merupakan perawatan dari dalam.
Mengandung Vitamin untuk kulit berupa kombinasi dari Vitamin A,E dan C Dari Riset para ilmuwan, bahwa VITALINE terbukti mampu sebagai anti oksidan alami yg dapat memutihkan badan, mencegah radikal bebas, anti penuaan dini dan merawat kecantikan wajah FUNGSI DAN KHASIAT Vitaline Softgel (bentuk kapsul softgel): - Meningkatkan regenerasi sel kulit - Menghilangkan jerawat dan flek - Membuat kulit wajah tampak bercahaya, lembut -Meningkatkan fungsi hemoglobin - Menambahkan zat air dan oksigen memadai pada kulit - Memperlambat penuaan kulit - Menjaga kesehatan kulit
- Penjernih radikal bebas Mengkonsumsi secara rutin vitaline capsul selama 10-60 hari dapat membuat kulit lebih cerah dan lembut, menghilangkan flek dalam wajah dan membuat kulit wajah lebih sehat serta awet muda Solusi Cepat,Tepat,Aman tanpa efek samping apapun 
KOMPOSISI : VITALINE SOFTGELS  Isi  30 kapsul 
BPOM 
HALAL MUI
TERBUAT DARI BAHAN ALAMI dan TANPA EFEK SAMPING
info dan pemesanan 
whatsapp,📲 085812063894  082189380545
#pemutihkulit
#pemutihbadan 
#kulitberseri 
#putihalami 
#kulitcerah
#atasikulithitam 
#pemutihtiens 
#vitalinesoftgel

VITALINE KAPSUL TIENS Pemutih Badan Alami Tiens merupakan perawatan dari dalam. Mengandung Vitamin untuk kulit berupa kombinasi dari Vitamin A,E dan C Dari Riset para ilmuwan, bahwa VITALINE terbukti mampu sebagai anti oksidan alami yg dapat memutihkan badan, mencegah radikal bebas, anti penuaan dini dan merawat kecantikan wajah FUNGSI DAN KHASIAT Vitaline Softgel (bentuk kapsul softgel): - Meningkatkan regenerasi sel kulit - Menghilangkan jerawat dan flek - Membuat kulit wajah tampak bercahaya, lembut -Meningkatkan fungsi hemoglobin - Menambahkan zat air dan oksigen memadai pada kulit - Memperlambat penuaan kulit - Menjaga kesehatan kulit - Penjernih radikal bebas Mengkonsumsi secara rutin vitaline capsul selama 10-60 hari dapat membuat kulit lebih cerah dan lembut, menghilangkan flek dalam wajah dan membuat kulit wajah lebih sehat serta awet muda Solusi Cepat,Tepat,Aman tanpa efek samping apapun KOMPOSISI : VITALINE SOFTGELS Isi 30 kapsul BPOM HALAL MUI TERBUAT DARI BAHAN ALAMI dan TANPA EFEK SAMPING info dan pemesanan whatsapp,📲 085812063894 082189380545 #pemutihkulit  #pemutihbadan  #kulitberseri  #putihalami  #kulitcerah  #atasikulithitam  #pemutihtiens  #vitalinesoftgel 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

Kenali jenis2 jerawat yang dialami😥

Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni🤣

Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka🤭🤣 Nak consult dan Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Kenali jenis2 jerawat yang dialami😥 Kalau Ain memang jerawat jenis pustule. Tapi kadang2 je naik, time period atau stress haa datanglah miss J ni🤣 Tapi sehari je, terus kecut. Sebab iolss tepek masker aztec and minyak boonga. Terus jerawat tu nyah dari muka🤭🤣 Nak consult dan Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

#BougasFaceScrub + #BougasFacialCleanser. Combination skincare produk yang semua kena ada.
.
Lepas cuci muka & scrub muka, kulit akan lebih smooth dan segar. The best feeling ever! Especially after a long day with makeup, feeling free ⭐
.
𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

#BougasFaceScrub  + #BougasFacialCleanser . Combination skincare produk yang semua kena ada. . Lepas cuci muka & scrub muka, kulit akan lebih smooth dan segar. The best feeling ever! Especially after a long day with makeup, feeling free ⭐ . 𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN"

Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu😍

Siapa lagi nak Ain bantu?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"BARU PAKAI SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN" Alhamdulillah, asbab konsisten pakai minyak boonga dan jaga rutin yang lain, parut makin pudar. Wahh bestnya, tak perlu nak labur skincare mahal2 sebab minyak boonga pun dah boleh membantu😍 Siapa lagi nak Ain bantu? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #jelitakl  #jelitaklmelaka  #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸 . Price : RM35 only . #melaka  #codmelaka  #jerawat  #mukajerawat  #masalahjerawat  #mukakusam  #parutjerawat  #rambutgugur  #masalahkulitkusam  #blackheads  #whitehead  #masalahporiterbuka  #claymaskmalaysia  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitbebasjerawat  #kulitberseri  #kulitbelang  #sunburn  #kulitsunburn  #kaymanbeauty  #kaymanbeautymelaka  #coalfacesoap  #coalfacecleanserkaymanbeauty 

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER
.
👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit.
👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat.
👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover.
.
YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER
.
👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit.
👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat.
👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover.
.
YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER
.
👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit.
👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat.
👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover.
.
YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

Jerawat? Say no more! Makin bersih kulit sis ni selepas apply #advancedserum dengan konsisten. .
.
Slowly but surely. Yang penting kulit makan pulih dan sihat, setuju ke setuju?
.
Korang boleh dapatkan produk Bougas Beauty dengan Dfa 💕
𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

Jerawat? Say no more! Makin bersih kulit sis ni selepas apply #advancedserum  dengan konsisten. . . Slowly but surely. Yang penting kulit makan pulih dan sihat, setuju ke setuju? . Korang boleh dapatkan produk Bougas Beauty dengan Dfa 💕 𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

"KULIT MAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN MINYAK BOONGA"

Kulit yang cantik ialah kulit yang bersih dan lembap. Ramai yang alami masalah kulit kering dan terlalu berminyak akibat kulit kurang hidrasi. Yaa, kulit yang dehidrasi juga akan menyumbang kepada pengeluaran sebum yang banyak. Akhirnya, pori akan tersumbat dan timbul lah masalah2 lain😥

Jadi, sangat penting untuk jaga kulit agar sentiasa lembap. Sebabtu Ain suggestkan minyak boonga ni untuk lock kelembapan skin kita. 😍

Konsisten pakai, makin sihat lah skin tu. 🥰

Nak tahu lebih lanjut?

Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"KULIT MAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN MINYAK BOONGA" Kulit yang cantik ialah kulit yang bersih dan lembap. Ramai yang alami masalah kulit kering dan terlalu berminyak akibat kulit kurang hidrasi. Yaa, kulit yang dehidrasi juga akan menyumbang kepada pengeluaran sebum yang banyak. Akhirnya, pori akan tersumbat dan timbul lah masalah2 lain😥 Jadi, sangat penting untuk jaga kulit agar sentiasa lembap. Sebabtu Ain suggestkan minyak boonga ni untuk lock kelembapan skin kita. 😍 Konsisten pakai, makin sihat lah skin tu. 🥰 Nak tahu lebih lanjut? Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

Lelaki pun sesuai sgt guna BIRDNEST ESSENCE (BNE)!! Meh. Pm sy.  Gerenti x menyesal cuba BNE ni. 
http://www.wasap.my/+60165551501

#TrustedSeller #RecruitNewAgent #TeamBirdNestHebat #ZazaEmpireBNE #BirdNestEssenceByPNA #RoadToHealthySkin #BuildSelfConfident
#MamaEmpireBNE
#kulitsihatlicin
#kulitberseri
#basemakeup
#hargamampumilik

Lelaki pun sesuai sgt guna BIRDNEST ESSENCE (BNE)!! Meh. Pm sy. Gerenti x menyesal cuba BNE ni. http://www.wasap.my/+60165551501 #TrustedSeller  #RecruitNewAgent  #TeamBirdNestHebat  #ZazaEmpireBNE  #BirdNestEssenceByPNA  #RoadToHealthySkin  #BuildSelfConfident  #MamaEmpireBNE  #kulitsihatlicin  #kulitberseri  #basemakeup  #hargamampumilik 

Ver88 bounce
BPOM NA 49171205899
Netto : 12g
BARANG INI 100% Original Thailand
Rp.120.000

Penting :
*Ga ada Hologram bukan berarti palsu (Be Smart Buyer), itu cuma buat2an seller di Indonesia aja
*Bahkan di Korea dan Thailandnya pun tidak ada Hologramnya

Ni kita mau ngenalin salah satu produk yang lagi trending di Asia. Rahasia kulit bening, glowing cewek Korea dan Thailand. Bukan compact powder ya ini, Cuma kelihahatannya aja. Teksturnya empuk kayak clay (sejenis mainan lilin). Bagus banged sebagai base make up.
Hasilnya super smooth + natural. Nutupin semua kekurangan kulit. Bintik hitam, kemerahan, mata panda, flek, dll. Hasil juga gak berminyak. Langsung warna kulit wajah merata putih natural (bukan putih pucat yaa)

Ini beberapa kelebihan ver88 bounce path yaa:
- waterproff, mau berenang, kena hujan juga gak bakal luntur
- ada SPF nya jadi melindungi dari sinar matahari buruk
- hasil silky tapi gak berminyak
- menyerap minyak berlebih, jadi cocok buat yang punya kulit berminyak
- menutupi kekurangan kulit kita dengan sempurna

Dengan SPF50 + PA ++ Formula yang sangat halus dan bagus banget, dapat mengkontrol kekurangan pada wajah.

Rahasia cantik dari seorang gadis muda Korea !!! Powdery bouncing yang sangat lembut bagus dengan Sunscreen SPF50 + PA +++ Skin tone pada wajah cerah secara alami
Ini di kontrol dengan Advanced Tahan air, tidak ada mengupas dan tidak akan retak ketika digunakan pada wajah.

Menutup jerawat, keriput, bintik-bintik gelap, dengan tidak harus menggunakan makeup lainnya - Kompatibel dengan semua jenis kulit, dan masalah kulit, untuk melihat perbedaan sangat jelas dan cepat.

Cara pakai :
Gunakan puff besama dengan product dan aplikasikan secara merata pada wajah.

#kulitkering #kulitglowing #poriporibesar #jerawatmuka #kulitwajah #awetmuda #kulitkombinasi #pelembabmuka #cerahkankulit #flekhitambekasjerawat #cucimuka #kulitkusamhilang #0marketing #cerahalami #maaezwarriors #pencucimuka #kulitberseri #rawatkulit #jeragatdegil #rawatjerawat #kulitbermasalah #jerawatkecut #produkputih #maaezcollagen #kulitlicin #teammaaez #masalahjerawat #hilangjeragat #jerawatcepatkecut #maaez

Ver88 bounce BPOM NA 49171205899 Netto : 12g BARANG INI 100% Original Thailand Rp.120.000 Penting : *Ga ada Hologram bukan berarti palsu (Be Smart Buyer), itu cuma buat2an seller di Indonesia aja *Bahkan di Korea dan Thailandnya pun tidak ada Hologramnya Ni kita mau ngenalin salah satu produk yang lagi trending di Asia. Rahasia kulit bening, glowing cewek Korea dan Thailand. Bukan compact powder ya ini, Cuma kelihahatannya aja. Teksturnya empuk kayak clay (sejenis mainan lilin). Bagus banged sebagai base make up. Hasilnya super smooth + natural. Nutupin semua kekurangan kulit. Bintik hitam, kemerahan, mata panda, flek, dll. Hasil juga gak berminyak. Langsung warna kulit wajah merata putih natural (bukan putih pucat yaa) Ini beberapa kelebihan ver88 bounce path yaa: - waterproff, mau berenang, kena hujan juga gak bakal luntur - ada SPF nya jadi melindungi dari sinar matahari buruk - hasil silky tapi gak berminyak - menyerap minyak berlebih, jadi cocok buat yang punya kulit berminyak - menutupi kekurangan kulit kita dengan sempurna Dengan SPF50 + PA ++ Formula yang sangat halus dan bagus banget, dapat mengkontrol kekurangan pada wajah. Rahasia cantik dari seorang gadis muda Korea !!! Powdery bouncing yang sangat lembut bagus dengan Sunscreen SPF50 + PA +++ Skin tone pada wajah cerah secara alami Ini di kontrol dengan Advanced Tahan air, tidak ada mengupas dan tidak akan retak ketika digunakan pada wajah. Menutup jerawat, keriput, bintik-bintik gelap, dengan tidak harus menggunakan makeup lainnya - Kompatibel dengan semua jenis kulit, dan masalah kulit, untuk melihat perbedaan sangat jelas dan cepat. Cara pakai : Gunakan puff besama dengan product dan aplikasikan secara merata pada wajah. #kulitkering  #kulitglowing  #poriporibesar  #jerawatmuka  #kulitwajah  #awetmuda  #kulitkombinasi  #pelembabmuka  #cerahkankulit  #flekhitambekasjerawat  #cucimuka  #kulitkusamhilang  #0marketing  #cerahalami  #maaezwarriors  #pencucimuka  #kulitberseri  #rawatkulit  #jeragatdegil  #rawatjerawat  #kulitbermasalah  #jerawatkecut  #produkputih  #maaezcollagen  #kulitlicin  #teammaaez  #masalahjerawat  #hilangjeragat  #jerawatcepatkecut  #maaez 

Water-based serums absorb much more quickly into the skin, so it is easier to apply makeup on top of a water-based serum, hence they work well in the morning 😉

#bougasbeauty  #bougasmalaysia #nakcantik #kulitberseri

Water-based serums absorb much more quickly into the skin, so it is easier to apply makeup on top of a water-based serum, hence they work well in the morning 😉 #bougasbeauty  #bougasmalaysia  #nakcantik  #kulitberseri 

Nak kulit berkaca² bersilau² tak??? Selalu tengok retis korea mesti korang jeles kan mcm mana nak dapat kulit gemerlapan sebegitu?? haha! 🤭🤭
• • •
Reposted from @loveramalaysia (@get_regrann) - ✨The perfect duo for #GlassSkinGoals, glossy skin serum toner & magic jelly! If you are not the kind that can be patience with 10 steps korean skincare routine, try this set for smooth and glass skin. 😍⠀
.⠀
⠀.⠀
#sarahLoveraKB #LetsCunWithLovera
#loveraKelantan #LoveraKotaBharu #loveraMalaysia #glassskinset #glowingsetLovera #skincare #SkinGoals #kulatkusam #kulitcantik #kulitsihat #kulitberseri #kulitflawless #tonerorganik #botanicaltoner #magicjelly #tonerjerawat #ubatjerawat #gelpelbagaiguna

Nak kulit berkaca² bersilau² tak??? Selalu tengok retis korea mesti korang jeles kan mcm mana nak dapat kulit gemerlapan sebegitu?? haha! 🤭🤭 • • • Reposted from @loveramalaysia  (@get_regrann ) - ✨The perfect duo for #GlassSkinGoals , glossy skin serum toner & magic jelly! If you are not the kind that can be patience with 10 steps korean skincare routine, try this set for smooth and glass skin. 😍⠀ .⠀ ⠀.⠀ #sarahLoveraKB  #LetsCunWithLovera  #loveraKelantan  #LoveraKotaBharu  #loveraMalaysia  #glassskinset  #glowingsetLovera  #skincare  #SkinGoals  #kulatkusam  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitberseri  #kulitflawless  #tonerorganik  #botanicaltoner  #magicjelly  #tonerjerawat  #ubatjerawat  #gelpelbagaiguna 

Aset kendur? Tak menarik? Dah try macam2 produk still tak menjadi? Jangan risau jamu sanenang kan ada 😍👍🏻berasaskan herba 100% dan Harga tersangat mampu milik. 1 capsules dapat bermacam-macam fungsi 💖
ㅤㅤ

Actually sanenang ni adalah supplemen yang sangat-sangat bagus untuk dalaman dan luaran wanita. .

ㅤㅤ
Sesuai sangat untuk wanita yang berumur 16 tahun ke atas sehinggalah yang berumur. 
ㅤㅤ
Apa je kesan yang best bila consume sanenang ni ?
ㅤㅤ
💟Miss B besar & firm (untuk yang breast kecil, lembik tak ada bentuk , lepas baby stop susu badan breast jadi kecil lembik, breast kecil sebelah besar sebelah) .
ㅤㅤ
✔️Punggung jadi mantap, montok & tegap . 
ㅤㅤ
✔️Miss v lebih ketat & rapat (seperti kembali dara) .
ㅤㅤ
✔️Merawat masalah keputihan , gatal , berbau .
ㅤㅤ
✔️Merawat masalah period tak teratur & period pain .
ㅤㅤ
✔️Atasi masalah mood swing .
Kulit jadi cerah , lembut, halus , lembab .
ㅤㅤ
✔️Hilangkan parut2 muda pada tubuh .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan jerawat dan jeragat .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan berat badan .
ㅤㅤ
✔️Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut .
ㅤㅤ
✔️Beri badan lebih cergas dan bertenaga .
ㅤㅤ
✔️Badan jadi lebih shape .
ㅤㅤ
✔️Membantu berat badan lebih ideal .
ㅤㅤ
✔️Untuk berisikan tubuh bagi  yang terlalu kurus .
ㅤㅤ
✔️Cantikan kuku .
ㅤㅤ
✔️Membantu mencegah "Osteoperosis" .
ㅤㅤ
✔️Melambatkan menopause .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan risiko kanser .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan stress .
ㅤㅤ
✔️Membantu meningkatkan libido wanita .
ㅤㅤ
✔️Membantu melancarkan sistem peredaran darah
ㅤㅤ

Wahhhhh bestkan hanya satu supplemen dapat semua kebaikan yang diperlukan untuk badan uoalss 😱😱 Ia diekstrak daripada herba dan bahan-bahan semula jadi 100% tumbuhan dan buah-buahan . Tiada bahan kimia atau campuran yang berbahaya.

ㅤㅤ
Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻
_______________________________________
#sanenang #sanenangmalaysia #sanenangplus #sanenangplusmalaysia #sanenangoriginal #sanenangplusbyyachan #sanenangthailand #sanenangterengganu #pinklady #pinkladyperfection #asetmantapwanita #asetmantap #punggungmontok 
#payudaraanjal #kulitberseri #rambutlebat #rapatkanmissv #jerawatjeragat #badanbertenaga #rahsiapikatsuami #pastikanoriginal

Aset kendur? Tak menarik? Dah try macam2 produk still tak menjadi? Jangan risau jamu sanenang kan ada 😍👍🏻berasaskan herba 100% dan Harga tersangat mampu milik. 1 capsules dapat bermacam-macam fungsi 💖 ㅤㅤ Actually sanenang ni adalah supplemen yang sangat-sangat bagus untuk dalaman dan luaran wanita. . ㅤㅤ Sesuai sangat untuk wanita yang berumur 16 tahun ke atas sehinggalah yang berumur. ㅤㅤ Apa je kesan yang best bila consume sanenang ni ? ㅤㅤ 💟Miss B besar & firm (untuk yang breast kecil, lembik tak ada bentuk , lepas baby stop susu badan breast jadi kecil lembik, breast kecil sebelah besar sebelah) . ㅤㅤ ✔️Punggung jadi mantap, montok & tegap . ㅤㅤ ✔️Miss v lebih ketat & rapat (seperti kembali dara) . ㅤㅤ ✔️Merawat masalah keputihan , gatal , berbau . ㅤㅤ ✔️Merawat masalah period tak teratur & period pain . ㅤㅤ ✔️Atasi masalah mood swing . Kulit jadi cerah , lembut, halus , lembab . ㅤㅤ ✔️Hilangkan parut2 muda pada tubuh . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan jerawat dan jeragat . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan berat badan . ㅤㅤ ✔️Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut . ㅤㅤ ✔️Beri badan lebih cergas dan bertenaga . ㅤㅤ ✔️Badan jadi lebih shape . ㅤㅤ ✔️Membantu berat badan lebih ideal . ㅤㅤ ✔️Untuk berisikan tubuh bagi yang terlalu kurus . ㅤㅤ ✔️Cantikan kuku . ㅤㅤ ✔️Membantu mencegah "Osteoperosis" . ㅤㅤ ✔️Melambatkan menopause . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan risiko kanser . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan stress . ㅤㅤ ✔️Membantu meningkatkan libido wanita . ㅤㅤ ✔️Membantu melancarkan sistem peredaran darah ㅤㅤ Wahhhhh bestkan hanya satu supplemen dapat semua kebaikan yang diperlukan untuk badan uoalss 😱😱 Ia diekstrak daripada herba dan bahan-bahan semula jadi 100% tumbuhan dan buah-buahan . Tiada bahan kimia atau campuran yang berbahaya. ㅤㅤ Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻 _______________________________________ #sanenang  #sanenangmalaysia  #sanenangplus  #sanenangplusmalaysia  #sanenangoriginal  #sanenangplusbyyachan  #sanenangthailand  #sanenangterengganu  #pinklady  #pinkladyperfection  #asetmantapwanita  #asetmantap  #punggungmontok  #payudaraanjal  #kulitberseri  #rambutlebat  #rapatkanmissv  #jerawatjeragat  #badanbertenaga  #rahsiapikatsuami  #pastikanoriginal 

Nak Rapat...Nak Ketat
Nak Besar...Nak Anjal
Nak Mantap Dalam Luar Atas Bawah
Nak kulit gebu gebas..
Nak kurus...Nak Montok

Jawapannya tentulah sanenag😘😍 Pilihan Terbaik Setiap Wanita Yang Mementingkan Kesempurnaan Dalaman dan Luaran.
1001 Rahsia Kejelitaan Sebenar Wanita Di dalam Satu Product.

Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻
______________________________________________________
#sanenang #sanenangmalaysia #sanenangplus #sanenangplusmalaysia #sanenangoriginal #sanenangplusbyyachan #sanenangthailand #sanenangterengganu #pinklady #pinkladyperfection #asetmantapwanita #asetmantap #punggungmontok 
#payudaraanjal #kulitberseri #rambutlebat #rapatkanmissv #jerawatjeragat #badanbertenaga #rahsiapikatsuami #pastikanoriginal

Nak Rapat...Nak Ketat Nak Besar...Nak Anjal Nak Mantap Dalam Luar Atas Bawah Nak kulit gebu gebas.. Nak kurus...Nak Montok Jawapannya tentulah sanenag😘😍 Pilihan Terbaik Setiap Wanita Yang Mementingkan Kesempurnaan Dalaman dan Luaran. 1001 Rahsia Kejelitaan Sebenar Wanita Di dalam Satu Product. Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #sanenang  #sanenangmalaysia  #sanenangplus  #sanenangplusmalaysia  #sanenangoriginal  #sanenangplusbyyachan  #sanenangthailand  #sanenangterengganu  #pinklady  #pinkladyperfection  #asetmantapwanita  #asetmantap  #punggungmontok  #payudaraanjal  #kulitberseri  #rambutlebat  #rapatkanmissv  #jerawatjeragat  #badanbertenaga  #rahsiapikatsuami  #pastikanoriginal 

Aset kendur? Tak menarik? Dah try macam2 produk still tak menjadi? Jangan risau jamu sanenang kan ada 😍👍🏻berasaskan herba 100% dan Harga tersangat mampu milik. 1 capsules dapat bermacam-macam fungsi 💖
ㅤㅤ

Actually sanenang ni adalah supplemen yang sangat-sangat bagus untuk dalaman dan luaran wanita. .

ㅤㅤ
Sesuai sangat untuk wanita yang berumur 16 tahun ke atas sehinggalah yang berumur. 
ㅤㅤ
Apa je kesan yang best bila consume sanenang ni ?
ㅤㅤ
💟Miss B besar & firm (untuk yang breast kecil, lembik tak ada bentuk , lepas baby stop susu badan breast jadi kecil lembik, breast kecil sebelah besar sebelah) .
ㅤㅤ
✔️Punggung jadi mantap, montok & tegap . 
ㅤㅤ
✔️Miss v lebih ketat & rapat (seperti kembali dara) .
ㅤㅤ
✔️Merawat masalah keputihan , gatal , berbau .
ㅤㅤ
✔️Merawat masalah period tak teratur & period pain .
ㅤㅤ
✔️Atasi masalah mood swing .
Kulit jadi cerah , lembut, halus , lembab .
ㅤㅤ
✔️Hilangkan parut2 muda pada tubuh .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan jerawat dan jeragat .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan berat badan .
ㅤㅤ
✔️Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut .
ㅤㅤ
✔️Beri badan lebih cergas dan bertenaga .
ㅤㅤ
✔️Badan jadi lebih shape .
ㅤㅤ
✔️Membantu berat badan lebih ideal .
ㅤㅤ
✔️Untuk berisikan tubuh bagi  yang terlalu kurus .
ㅤㅤ
✔️Cantikan kuku .
ㅤㅤ
✔️Membantu mencegah "Osteoperosis" .
ㅤㅤ
✔️Melambatkan menopause .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan risiko kanser .
ㅤㅤ
✔️Mengurangkan stress .
ㅤㅤ
✔️Membantu meningkatkan libido wanita .
ㅤㅤ
✔️Membantu melancarkan sistem peredaran darah
ㅤㅤ

Wahhhhh bestkan hanya satu supplemen dapat semua kebaikan yang diperlukan untuk badan uoalss 😱😱 Ia diekstrak daripada herba dan bahan-bahan semula jadi 100% tumbuhan dan buah-buahan . Tiada bahan kimia atau campuran yang berbahaya.

ㅤㅤ
Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻
_______________________________________
#sanenang #sanenangmalaysia #sanenangplus #sanenangplusmalaysia #sanenangoriginal #sanenangplusbyyachan #sanenangthailand #sanenangterengganu #pinklady #pinkladyperfection #asetmantapwanita #asetmantap #punggungmontok 
#payudaraanjal #kulitberseri #rambutlebat #rapatkanmissv #jerawatjeragat #badanbertenaga #rahsiapikatsuami #pastikanoriginal

Aset kendur? Tak menarik? Dah try macam2 produk still tak menjadi? Jangan risau jamu sanenang kan ada 😍👍🏻berasaskan herba 100% dan Harga tersangat mampu milik. 1 capsules dapat bermacam-macam fungsi 💖 ㅤㅤ Actually sanenang ni adalah supplemen yang sangat-sangat bagus untuk dalaman dan luaran wanita. . ㅤㅤ Sesuai sangat untuk wanita yang berumur 16 tahun ke atas sehinggalah yang berumur. ㅤㅤ Apa je kesan yang best bila consume sanenang ni ? ㅤㅤ 💟Miss B besar & firm (untuk yang breast kecil, lembik tak ada bentuk , lepas baby stop susu badan breast jadi kecil lembik, breast kecil sebelah besar sebelah) . ㅤㅤ ✔️Punggung jadi mantap, montok & tegap . ㅤㅤ ✔️Miss v lebih ketat & rapat (seperti kembali dara) . ㅤㅤ ✔️Merawat masalah keputihan , gatal , berbau . ㅤㅤ ✔️Merawat masalah period tak teratur & period pain . ㅤㅤ ✔️Atasi masalah mood swing . Kulit jadi cerah , lembut, halus , lembab . ㅤㅤ ✔️Hilangkan parut2 muda pada tubuh . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan jerawat dan jeragat . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan berat badan . ㅤㅤ ✔️Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut . ㅤㅤ ✔️Beri badan lebih cergas dan bertenaga . ㅤㅤ ✔️Badan jadi lebih shape . ㅤㅤ ✔️Membantu berat badan lebih ideal . ㅤㅤ ✔️Untuk berisikan tubuh bagi yang terlalu kurus . ㅤㅤ ✔️Cantikan kuku . ㅤㅤ ✔️Membantu mencegah "Osteoperosis" . ㅤㅤ ✔️Melambatkan menopause . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan risiko kanser . ㅤㅤ ✔️Mengurangkan stress . ㅤㅤ ✔️Membantu meningkatkan libido wanita . ㅤㅤ ✔️Membantu melancarkan sistem peredaran darah ㅤㅤ Wahhhhh bestkan hanya satu supplemen dapat semua kebaikan yang diperlukan untuk badan uoalss 😱😱 Ia diekstrak daripada herba dan bahan-bahan semula jadi 100% tumbuhan dan buah-buahan . Tiada bahan kimia atau campuran yang berbahaya. ㅤㅤ Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻 _______________________________________ #sanenang  #sanenangmalaysia  #sanenangplus  #sanenangplusmalaysia  #sanenangoriginal  #sanenangplusbyyachan  #sanenangthailand  #sanenangterengganu  #pinklady  #pinkladyperfection  #asetmantapwanita  #asetmantap  #punggungmontok  #payudaraanjal  #kulitberseri  #rambutlebat  #rapatkanmissv  #jerawatjeragat  #badanbertenaga  #rahsiapikatsuami  #pastikanoriginal 

PUTIH MELEPAK OVERDOSE ! .
.
.
Serum ni ada 3 kali vitamin c untuk putih sebab tu ramai yang dah pakai claim muka makin putih ☺️.
.
.
Sekarang hanya rm28 je ada yang sudi lamar serum ni tak? wasap Elle 0163189887
.

#foundationmoistcake #dropshipperwelcome #hargapromosi #cantikmenawan #trustedseller #flawlessmakeup #spf50 #melembapkankulitmuka #mencantikankulitmuka  #berbauwangi #antipenuaan #agentdiperlukan #calitcalitpololes #glowing #cerahsekata #mudahblend #agentwanted #promosikawkaw #tipscantik #tipscomel #tipspakaifoundation #testimonimcf #mcfviral #mexscomelfd #cantikglowing #hilangblackhead #tutupcela #hilangjerawat #kulitberseri

PUTIH MELEPAK OVERDOSE ! . . . Serum ni ada 3 kali vitamin c untuk putih sebab tu ramai yang dah pakai claim muka makin putih ☺️. . . Sekarang hanya rm28 je ada yang sudi lamar serum ni tak? wasap Elle 0163189887 . #foundationmoistcake  #dropshipperwelcome  #hargapromosi  #cantikmenawan  #trustedseller  #flawlessmakeup  #spf50  #melembapkankulitmuka  #mencantikankulitmuka  #berbauwangi  #antipenuaan  #agentdiperlukan  #calitcalitpololes  #glowing  #cerahsekata  #mudahblend  #agentwanted  #promosikawkaw  #tipscantik  #tipscomel  #tipspakaifoundation  #testimonimcf  #mcfviral  #mexscomelfd  #cantikglowing  #hilangblackhead  #tutupcela  #hilangjerawat  #kulitberseri 

BEST COMBO!!
.
Best routine in the toilet. Two skincare produk yang korang kena ada untuk dapatkan glass skin. .
.
Tapi ingat tau, scrub hanya pakai 2 kali seminggu & pastikan muka tk berjerawat. .
.
Dengan #bougasfacialcleanser pula kulit tak rasa tegang lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci ✌🏼
.
𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

BEST COMBO!! . Best routine in the toilet. Two skincare produk yang korang kena ada untuk dapatkan glass skin. . . Tapi ingat tau, scrub hanya pakai 2 kali seminggu & pastikan muka tk berjerawat. . . Dengan #bougasfacialcleanser  pula kulit tak rasa tegang lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci ✌🏼 . 𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪

Hai ladies, agar kulit kita tetap sehat dan berseri 
Yuk simak 6 Tips menjaga kesehatan kulit pada gambar diatas.
•
----
Pesan sekarang PRINCESS’ CHOICE COLLANEST JELLY melalui website atau WA (link on bio)
.
.
Pemesanan Produk Tara Nature :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
www.taranature.co.id
WA 0815 607 6077
#TaraNature #sehatbersamatara #AkuTaraAkuIndonesia #SehatiSeTARA #SehatkanNusanTARA #BeTheBestYouCanBe #kelembaban #kulit #kulitsehat #kulitcerah #vitaminkulit #skincare #perawatankulit #peremajaankulit #tubuhsehat #kulitberseri #kulitbersih #kolagen #antioksidan #bebaskeriput #bebaspenuaandini #PRINCESSCHOICECOLLANESTJELLY #produktara #healthyfood

Hai ladies, agar kulit kita tetap sehat dan berseri Yuk simak 6 Tips menjaga kesehatan kulit pada gambar diatas. • ---- Pesan sekarang PRINCESS’ CHOICE COLLANEST JELLY melalui website atau WA (link on bio) . . Pemesanan Produk Tara Nature :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.taranature.co.id WA 0815 607 6077 #TaraNature  #sehatbersamatara  #AkuTaraAkuIndonesia  #SehatiSeTARA  #SehatkanNusanTARA  #BeTheBestYouCanBe  #kelembaban  #kulit  #kulitsehat  #kulitcerah  #vitaminkulit  #skincare  #perawatankulit  #peremajaankulit  #tubuhsehat  #kulitberseri  #kulitbersih  #kolagen  #antioksidan  #bebaskeriput  #bebaspenuaandini  #PRINCESSCHOICECOLLANESTJELLY  #produktara  #healthyfood 

Selamat petang guys🙋. Fikri dah lama tak post kat insta. Terdapat banyak dugaan minggu ini tetapi insyaAllah Fikri akan cuba untuk aktif semula. 
Hari ni Fikri nak share mengenai produk Botanical Effect Mask. Produk ni selalunya Fikri akan pakai 2 kali seminggu iaitu pada setiap hari Isnin malam dan Sabtu malam. WAJIB pakai 2 kali seminggu untuk kesan yang lebih baik. Bukan wanita sahaja yang boleh pakai Mask ni tetapi lelaki pun boleh memakainya. 
Satu lagi Mask ni boleh tahan 1 TAHUN. 😱WOW hebatnya!😍. Berminat atau ingin tahu lebih lanjut,dm Fikri atau contact nombor di bawah. 💁🏻‍♀️ ✔️Free consultation 💖
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
http://www.wassap.my/601155016399

#marykayselangor #marykayusj #marykaysubangjaya
#marykaylovers #marykayfikri
#jerawat #jeragat
#glassskin #kulitcantik #mekap #berbaloi #marykay #cantik #kulitbersih #kulitlembap #kulitberseri #marykaypromo #produkmarykay #produkmarykayterbaik #produkterbaik #produkoriginal #masalahkulit #kulitkusam #terbaik #marykayterbaik #mekap #produkmuka #jimat #murah

Selamat petang guys🙋. Fikri dah lama tak post kat insta. Terdapat banyak dugaan minggu ini tetapi insyaAllah Fikri akan cuba untuk aktif semula. Hari ni Fikri nak share mengenai produk Botanical Effect Mask. Produk ni selalunya Fikri akan pakai 2 kali seminggu iaitu pada setiap hari Isnin malam dan Sabtu malam. WAJIB pakai 2 kali seminggu untuk kesan yang lebih baik. Bukan wanita sahaja yang boleh pakai Mask ni tetapi lelaki pun boleh memakainya. Satu lagi Mask ni boleh tahan 1 TAHUN. 😱WOW hebatnya!😍. Berminat atau ingin tahu lebih lanjut,dm Fikri atau contact nombor di bawah. 💁🏻‍♀️ ✔️Free consultation 💖 Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻 http://www.wassap.my/601155016399 #marykayselangor  #marykayusj  #marykaysubangjaya  #marykaylovers  #marykayfikri  #jerawat  #jeragat  #glassskin  #kulitcantik  #mekap  #berbaloi  #marykay  #cantik  #kulitbersih  #kulitlembap  #kulitberseri  #marykaypromo  #produkmarykay  #produkmarykayterbaik  #produkterbaik  #produkoriginal  #masalahkulit  #kulitkusam  #terbaik  #marykayterbaik  #mekap  #produkmuka  #jimat  #murah 

"SIMPLE JE NAK DAPATKAN KULIT SIHAT"

Kalau rasa susah sangat nak jaga kulit muka, malas nak tepek2 banyak produk, boleh cuba 3 langkah ni dulu. Cleanse, hydrate and protect.

3 step ni dah cukup untuk buat kulit sihat. Sebab kulit yang sihat ialah kulit yang lembap. Suncreen sangat penting ya, kalau tak pakai, macam sia2 je korang jaga muka. 😅

Ibarat mencurah air ke daun keladi. Haa gitu🤣

#aifaazlan
#diamondcollection 
#minyakboonga
#aifalipmatte
#teamaifaazlan
#aifaazlancosmetics
#luluskkm
#sijilhalal
#labtest
#naturalingredients
#minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

"SIMPLE JE NAK DAPATKAN KULIT SIHAT" Kalau rasa susah sangat nak jaga kulit muka, malas nak tepek2 banyak produk, boleh cuba 3 langkah ni dulu. Cleanse, hydrate and protect. 3 step ni dah cukup untuk buat kulit sihat. Sebab kulit yang sihat ialah kulit yang lembap. Suncreen sangat penting ya, kalau tak pakai, macam sia2 je korang jaga muka. 😅 Ibarat mencurah air ke daun keladi. Haa gitu🤣 #aifaazlan  #diamondcollection  #minyakboonga  #aifalipmatte  #teamaifaazlan  #aifaazlancosmetics  #luluskkm  #sijilhalal  #labtest  #naturalingredients  #minyakboonga  #aifacosmetics  #uum  #uitm  #kulitberseri  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #facialoil  #facialoilmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #ump  #ukm  #unimap 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
KELEBIHAN:
🍁Rose Essential Oil🍁
.
🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌼 Tingkatkan keanjalan kulit
🌼 Elak pembentukan kedut
🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat.
🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
🌼 Merawat jerawat dan rosacea
🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit.

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv  #hervnatural  #healthyskin  #kulitchingching  #kulitbersinar  #bareskinface  #skincareroutine  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberseri  #lessmakeup  #flawlessskin  #oilcleanserherv  #exfoliatorherv  #cleanserherv  #essenceherv  #menganjalkankulit  #pudarkanparutjerawat  #merawatkulit  #kulitgebu  #cerahkankulit  #melembapkankulit  #mengatasimasalahkulit  #hervMachang  #hervKelantan  #codMachang  #codKelantan  #openagent  #opendropship  #sititehabeauty 

ESP SHAKLEE BEST SELLER
.
Kenapa BEST SELLER 🔥🔥
.
Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer.
.
Kelebihan ESP Shaklee..
.
💕Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu
💕Memudarkan parut
💕Mengawal pertumbuhan jerawat
💕Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat
💕Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💕Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💕Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang
💕Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang
💕Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan
💕Menguatkan rahim
💕Mengurangkan risiko kanser payudara
💕Membantu penyembuhan luka
💕Menyokong sistem imunisasi badan

#kecutjerawat#parutpudar#kulitglowing#kulitlicin#kulitlembab#kulitberseri#ourfamilystories#vitaminkanakkanak#mealshakes#omegaguard#vitaleaforchildren#supplementsihat

Nak grab.setong?

Click www.wasap.my/60179787353

ESP SHAKLEE BEST SELLER . Kenapa BEST SELLER 🔥🔥 . Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer. . Kelebihan ESP Shaklee.. . 💕Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu 💕Memudarkan parut 💕Mengawal pertumbuhan jerawat 💕Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat 💕Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💕Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💕Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang 💕Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang 💕Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan 💕Menguatkan rahim 💕Mengurangkan risiko kanser payudara 💕Membantu penyembuhan luka 💕Menyokong sistem imunisasi badan #kecutjerawat #parutpudar #kulitglowing #kulitlicin #kulitlembab #kulitberseri #ourfamilystories #vitaminkanakkanak #mealshakes #omegaguard #vitaleaforchildren #supplementsihat  Nak grab.setong? Click www.wasap.my/60179787353

ESP SHAKLEE BEST SELLER
.
Kenapa BEST SELLER 🔥🔥
.
Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer.
.
Kelebihan ESP Shaklee..
.
💕Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu
💕Memudarkan parut
💕Mengawal pertumbuhan jerawat
💕Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat
💕Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💕Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💕Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang
💕Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang
💕Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan
💕Menguatkan rahim
💕Mengurangkan risiko kanser payudara
💕Membantu penyembuhan luka
💕Menyokong sistem imunisasi badan

#kecutjerawat#parutpudar#kulitglowing#kulitlicin#kulitlembab#kulitberseri#ourfamilystories#vitaminkanakkanak#mealshakes#omegaguard#vitaleaforchildren#supplementsihat

Nak grab.setong?

Click www.wasap.my/60179787353

ESP SHAKLEE BEST SELLER . Kenapa BEST SELLER 🔥🔥 . Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer. . Kelebihan ESP Shaklee.. . 💕Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu 💕Memudarkan parut 💕Mengawal pertumbuhan jerawat 💕Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat 💕Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💕Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💕Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang 💕Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang 💕Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan 💕Menguatkan rahim 💕Mengurangkan risiko kanser payudara 💕Membantu penyembuhan luka 💕Menyokong sistem imunisasi badan #kecutjerawat #parutpudar #kulitglowing #kulitlicin #kulitlembab #kulitberseri #ourfamilystories #vitaminkanakkanak #mealshakes #omegaguard #vitaleaforchildren #supplementsihat  Nak grab.setong? Click www.wasap.my/60179787353