#minyakangin Instagram Posts

31,915 Posts

Top Posts

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz lagiiiii
Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001
Caranya :
1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001 dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu.
2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal.
3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz #tebakAsik dan tag 5 orang teman untuk ikutan!
4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz selesai!
5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci

Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . .

#aromatic1001 #aromatic1001quiz #minyakangin #minyakanginasik #minyakanginaromatic #minyakanginaromatherapy #aromaterapi #hangatnyaberkhasiat #tebakasik #infoquiz #quiz #kuisberhadiah

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz  lagiiiii Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001  Caranya : 1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001  dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu. 2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal. 3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz  #tebakAsik  dan tag 5 orang teman untuk ikutan! 4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz  selesai! 5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . . #aromatic1001  #aromatic1001quiz  #minyakangin  #minyakanginasik  #minyakanginaromatic  #minyakanginaromatherapy  #aromaterapi  #hangatnyaberkhasiat  #tebakasik  #infoquiz  #quiz  #kuisberhadiah 

Hallo, Freshy! 💚💚
.
Dengan bangga, Freshcare memperkenalkan #YangBaruDariFreshcare nih!
.
PERTAMA DI INDONESIA

FreshCare Minyak Angin Kayu Putih

Kombinasi minyak kayu putih dan minyak angin FreshCare. Aroma-nya enak, menenangkan dan hangatnya lebih terasa 💚
.
Kombinasi modern antara Minyak Angin + Kayu Putih yang sudah pasti aromanya enak, menenangkan, segar dan kaya manfaat.
.
Hangatnya lebih berasa 💚💚
.
#Freshcare #aromatheraphy #minyakangin #kayuputih #indonesia #ultrasakti #FreshCareIndonesia #FreshCarePilihanku

Hallo, Freshy! 💚💚 . Dengan bangga, Freshcare memperkenalkan #YangBaruDariFreshcare  nih! . PERTAMA DI INDONESIA FreshCare Minyak Angin Kayu Putih Kombinasi minyak kayu putih dan minyak angin FreshCare. Aroma-nya enak, menenangkan dan hangatnya lebih terasa 💚 . Kombinasi modern antara Minyak Angin + Kayu Putih yang sudah pasti aromanya enak, menenangkan, segar dan kaya manfaat. . Hangatnya lebih berasa 💚💚 . #Freshcare  #aromatheraphy  #minyakangin  #kayuputih  #indonesia  #ultrasakti  #FreshCareIndonesia  #FreshCarePilihanku 

Sebentar panas terik, sebentar hujan. Cuaca kayak gini tu kadang suka bikin kondisi badan mendadak gak fit. Untungnya ada #YangBaruDariFreshcare nih.. Freshcare Minyak Kayu Putih yang gue pake untuk bisa bantu meringankan sakit kepala atau masuk angin.
.
Kombinasi minyak kayu putih dan minyak angin dari FreshCare ini aroma-nya enak, menenangkan dan hangatnya lebih terasa loh. Cobain aja!
.

#Freshcare #aromatheraphy #minyakangin #kayuputih #indonesia #ultrasakti #FreshCareIndonesia #freshcarepilihanku

Sebentar panas terik, sebentar hujan. Cuaca kayak gini tu kadang suka bikin kondisi badan mendadak gak fit. Untungnya ada #YangBaruDariFreshcare  nih.. Freshcare Minyak Kayu Putih yang gue pake untuk bisa bantu meringankan sakit kepala atau masuk angin. . Kombinasi minyak kayu putih dan minyak angin dari FreshCare ini aroma-nya enak, menenangkan dan hangatnya lebih terasa loh. Cobain aja! . #Freshcare  #aromatheraphy  #minyakangin  #kayuputih  #indonesia  #ultrasakti  #FreshCareIndonesia  #freshcarepilihanku 

Siapa selalu pening kepala angkat tangan🙋. Ain selalu pening sebab stress assignment banyak tak settle, kadang² bila nak period pun pening² dan sakit perut. Perempuan mesti ada masalah macam tu kan? Tapi pening tu berkurang bila letak minyak angin ni ha.. Ada 4 jenis. Ain paling suka aroma serai wangi tu. Dia wangi dan berangin sejuk😍
.
Ada satu tips Ain nak kongsi. Urut kepala dari kening kiri ke kening kanan sambil baca surah waqiah ayah 19.(لَا يُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلَا يُنزِفُونَ). Ayat Quran ni sebagai penawar . Yakin dengan ayat Quran ok😊. Minyak angin sebagai asbab penyembuh penyakit.
.
Siapa nak beli minyak angin ni boleh wasap 0134895184. Dia jual RM8.50 SEBOTOL🤗

Syukran @alfatihahfresh.oil @alfatihahfresh.oil @alfatihahfresh.oil
.

#giftreview #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #supportbisnesmelayu #malaysiaku #tiktokmalaysia #tiktok #trending2018 #bazaarpaknil #minyakangin #faizaltahir #icsyvm #bigstage #backstage #igbooster #booster #dslr #canon #vivomalaysia #vivo

Siapa selalu pening kepala angkat tangan🙋. Ain selalu pening sebab stress assignment banyak tak settle, kadang² bila nak period pun pening² dan sakit perut. Perempuan mesti ada masalah macam tu kan? Tapi pening tu berkurang bila letak minyak angin ni ha.. Ada 4 jenis. Ain paling suka aroma serai wangi tu. Dia wangi dan berangin sejuk😍 . Ada satu tips Ain nak kongsi. Urut kepala dari kening kiri ke kening kanan sambil baca surah waqiah ayah 19.(لَا يُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلَا يُنزِفُونَ). Ayat Quran ni sebagai penawar . Yakin dengan ayat Quran ok😊. Minyak angin sebagai asbab penyembuh penyakit. . Siapa nak beli minyak angin ni boleh wasap 0134895184. Dia jual RM8.50 SEBOTOL🤗 Syukran @alfatihahfresh.oil  @alfatihahfresh.oil  @alfatihahfresh.oil  . #giftreview  #giftreviewmalaysia  #paidreviewmalaysia  #supportbisnesmelayu  #malaysiaku  #tiktokmalaysia  #tiktok  #trending2018  #bazaarpaknil  #minyakangin  #faizaltahir  #icsyvm  #bigstage  #backstage  #igbooster  #booster  #dslr  #canon  #vivomalaysia  #vivo 

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz lagiiiii
Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001
Caranya :
1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001 dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu.
2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal.
3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz #tebakAsik dan tag 5 orang teman untuk ikutan!
4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz selesai!
5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci

Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . .

#aromatic1001 #aromatic1001quiz #minyakangin #minyakanginasik #minyakanginaromatic #minyakanginaromatherapy #aromaterapi #hangatnyaberkhasiat #tebakasik #infoquiz #quiz #kuisberhadiah

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz  lagiiiii Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001  Caranya : 1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001  dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu. 2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal. 3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz  #tebakAsik  dan tag 5 orang teman untuk ikutan! 4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz  selesai! 5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . . #aromatic1001  #aromatic1001quiz  #minyakangin  #minyakanginasik  #minyakanginaromatic  #minyakanginaromatherapy  #aromaterapi  #hangatnyaberkhasiat  #tebakasik  #infoquiz  #quiz  #kuisberhadiah 

Selalu menjadi ANDALAN. 
Cuaca yang ekstrem terkadang membuat kita gampang terkena Flu,  atau perut kembung.  Apalagi klo Ibu Hamil,  kembung pasti selalu menemani di TM1. 
Solusi mudah bagaimana mengatasi Flu dan kembung secara ALAMI. . . . 
Nah,  MAS (Minyak Angin Sagha)ini terbuat dari peppermint,  essential oil,  sweet almond oil,  dan beberapa racikam herbal lainnya yamg SANGAT AMAN untuk ibu Hamil dan juga bayi. 
Cukup oleskan di area yg bermasalah,  misalnya nih di area pinggang dan bahkan area Perut depan utk masalah kembung  bagi ibu hamil. 
Kalo Pilek,  andalan banget MAS ini.  Cukup di oleskan di area leher,  dada dan juga cuping hidung.  Jangan lupa minum air hangat yg rutin serta istirahat yg cukup sangat membantu proses penyembuhan. 
Yuk sediakan MAS di rumah,  dan juga di tas ya.  Bisa utk gatal akibat gigitan serangga. 
Hidup sehat secara alami. 😍😘 Hubungi 081585227048 
#minyakangin
#minyakanginsagha
#produksagha
#mas
#jualproduksagha
#sagha

Selalu menjadi ANDALAN. Cuaca yang ekstrem terkadang membuat kita gampang terkena Flu, atau perut kembung. Apalagi klo Ibu Hamil, kembung pasti selalu menemani di TM1. Solusi mudah bagaimana mengatasi Flu dan kembung secara ALAMI. . . . Nah, MAS (Minyak Angin Sagha)ini terbuat dari peppermint, essential oil, sweet almond oil, dan beberapa racikam herbal lainnya yamg SANGAT AMAN untuk ibu Hamil dan juga bayi. Cukup oleskan di area yg bermasalah, misalnya nih di area pinggang dan bahkan area Perut depan utk masalah kembung bagi ibu hamil. Kalo Pilek, andalan banget MAS ini. Cukup di oleskan di area leher, dada dan juga cuping hidung. Jangan lupa minum air hangat yg rutin serta istirahat yg cukup sangat membantu proses penyembuhan. Yuk sediakan MAS di rumah, dan juga di tas ya. Bisa utk gatal akibat gigitan serangga. Hidup sehat secara alami. 😍😘 Hubungi 081585227048 #minyakangin  #minyakanginsagha  #produksagha  #mas  #jualproduksagha  #sagha 

Cake for jakarta's current rainy weather. Think about it, after one tiring week, friday night/sat morning, minum tolak angin, tempel koyo, and pakai your favorite young living oil. Okay ready to rest, sounds like a perfect plan 😂 lagi2 caption ga jelas ok bye, but i found this cake super funny tho. And so relatable 🤣 #sugarministry #tolakangin #salompas #koyo #minyakangin #youngliving

Cake for jakarta's current rainy weather. Think about it, after one tiring week, friday night/sat morning, minum tolak angin, tempel koyo, and pakai your favorite young living oil. Okay ready to rest, sounds like a perfect plan 😂 lagi2 caption ga jelas ok bye, but i found this cake super funny tho. And so relatable 🤣 #sugarministry  #tolakangin  #salompas  #koyo  #minyakangin  #youngliving 

.
🌸Mix Inhaler + roll on ( citrus )🌸
.
Ramai dah beli yang ni sebab senang nak guna katanya .. Bila selsema guna je inhaler , insyaallah boleh melegakan masalah hidung tersumbat .😀
.
Kalau y roll on pulak kita boleh guna mcm biasa la sapu kat kepala , kat perut dan bahagian y sakit .. Soo senang kann ??? 😉👍
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos 💕
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕
.
Jadi apa tnggu lagi ?? Meh cepat² ws zaty ekarang !!
0199261935
0199261935
0199261935
Atau tekan je link kat bio tu 👏
.

. 🌸Mix Inhaler + roll on ( citrus )🌸 . Ramai dah beli yang ni sebab senang nak guna katanya .. Bila selsema guna je inhaler , insyaallah boleh melegakan masalah hidung tersumbat .😀 . Kalau y roll on pulak kita boleh guna mcm biasa la sapu kat kepala , kat perut dan bahagian y sakit .. Soo senang kann ??? 😉👍 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos 💕 . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕 . Jadi apa tnggu lagi ?? Meh cepat² ws zaty ekarang !! 0199261935 0199261935 0199261935 Atau tekan je link kat bio tu 👏 .

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz lagiiiii
Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001
Caranya :
1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001 dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu.
2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal.
3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz #tebakAsik dan tag 5 orang teman untuk ikutan!
4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz selesai!
5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci

Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . .

#aromatic1001 #aromatic1001quiz #minyakangin #minyakanginasik #minyakanginaromatic #minyakanginaromatherapy #aromaterapi #hangatnyaberkhasiat #tebakasik #infoquiz #quiz #kuisberhadiah

Hai,Sobat Asik ! Waktunya #aromatic1001quiz  lagiiiii Akan ada total 5 soal yang berbeda setiap harinya. Dan akan ada 6 orang pemenang yang berhak mendapatkan paket menarik dari #aromatic1001  Caranya : 1. WAJIB Follow instagram @aromatic_1001  dan Like facebook Aromatic 1001 terlebih dahulu. 2. Sobat Asik hanya boleh menjawab pertanyaan SATU KALI di setiap soal. 3. Format menjawabnya -> Jawaban #aromatic1001quiz  #tebakAsik  dan tag 5 orang teman untuk ikutan! 4. Pemenang akan dipilih oleh admin dengan masing-masing 3 orang pemenang untuk Instagram dan 3 orang pemenang untuk Facebook setelah seluruh soal #aromatic1001quiz  selesai! 5. Tidak boleh menggunakan fake account dan Instagram tidak boleh dikunci Siaaaaap???? Ayoooo ikutannn . . . #aromatic1001  #aromatic1001quiz  #minyakangin  #minyakanginasik  #minyakanginaromatic  #minyakanginaromatherapy  #aromaterapi  #hangatnyaberkhasiat  #tebakasik  #infoquiz  #quiz  #kuisberhadiah 

Recent Posts

Assalamualaikum!
Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Mohd Zulkifli dari Tawau, Sabah. .
.
♥️ 1 dozen minyak angin FreshCare .

Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia.

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy
#bmf
#buymuslimfirst 
#selangor 
#rawang

Assalamualaikum! Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Mohd Zulkifli dari Tawau, Sabah. . . ♥️ 1 dozen minyak angin FreshCare . Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia. #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy  #bmf  #buymuslimfirst  #selangor  #rawang 

Freshcare
.
Pastikan yg original.
.
Hanya KembangFreshcare yg bekerja sama rapat dengan PT UltraSakti di Jakarta.
.
.

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy

Freshcare . Pastikan yg original. . Hanya KembangFreshcare yg bekerja sama rapat dengan PT UltraSakti di Jakarta. . . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy 

Dapat order dari rakan kita, Miezan di UUM, Sintok, Kedah.
.
.
🖤 48 Fresholder
♥️ 4 freshtopper PERCUMA
.

Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare 😍😍
.

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy
#sintok
#kedah
#bmf
#buymuslimfirst

Dapat order dari rakan kita, Miezan di UUM, Sintok, Kedah. . . 🖤 48 Fresholder ♥️ 4 freshtopper PERCUMA . Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare 😍😍 . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy  #sintok  #kedah  #bmf  #buymuslimfirst 

💚 SABUN MUKA  BIDARA NAJAH 🌱Berangin
🌱Wangi
🌱Sesuai untuk kulit muka yang normal dan berminyak ❤ SABUN MUKA SAFFRON NAJEEHAH 🌹Tidak berangin
🌹Wangi
🌹Sesuai untuk jenis kulit muka yang sensitif dan kering

#najahnajeehah#AgentWanted #minyakmujarab
#minyakbidara
#minyaksaffron
#minyakbidaranajah #minyakurat #minyakurut #melegakanselsema #hentikandarahluka
#minyakbidaranajah
#minyak #minyakangin #minyakkbidara #penawarsihir #minyakbidaramurah #minyaksaffron #penawarsihir #minyakangin #minyakaromaterapi #minyakaromaterapimurah #minyakberubat #bidarawangi #minyakwangianmurah  #minyakbaby #ekzima #minyakterapiminda #minyakaromaterapi #penawarresdung #penawarselsemababy
#produkmuslim

💚 SABUN MUKA BIDARA NAJAH 🌱Berangin 🌱Wangi 🌱Sesuai untuk kulit muka yang normal dan berminyak ❤ SABUN MUKA SAFFRON NAJEEHAH 🌹Tidak berangin 🌹Wangi 🌹Sesuai untuk jenis kulit muka yang sensitif dan kering #najahnajeehah #AgentWanted  #minyakmujarab  #minyakbidara  #minyaksaffron  #minyakbidaranajah  #minyakurat  #minyakurut  #melegakanselsema  #hentikandarahluka  #minyakbidaranajah  #minyak  #minyakangin  #minyakkbidara  #penawarsihir  #minyakbidaramurah  #minyaksaffron  #penawarsihir  #minyakangin  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapimurah  #minyakberubat  #bidarawangi  #minyakwangianmurah  #minyakbaby  #ekzima  #minyakterapiminda  #minyakaromaterapi  #penawarresdung  #penawarselsemababy  #produkmuslim 

(IKHTIAR)

Dah Putus asa macam2 dah guna tak ok!

Dah cuba pelbagai rawatan moden dan tradisional ?
Masalah Masih tak selesai walaupun dan cuba pelbagai tips ?
Masalah resdung anda masih ada ?

Inginkan produk yang lebih murah dan berkesan tanpa penggunaan yang rumit.

TESTIMONI Minyak Najah Najeehah "Memang best guna. Anak saya yg masalah resdung mula2 menangis pakai katanya berangin. Tapi bila lama2 dia sendiri minta sbb dia rasa selesa lepas guna gatal gatal2 pun kurang. 
Saya sendiri pun guna utk masalah lutut, migrain dan resdung. Sangat mujarab memang kegunaan kami 1 family.

PRODUK NAJAH PRODUK BERASASKAN BAHAN SEMULA JADI.

#NAJAHNAJEEHAH
.
#ikhtiarsyifa  #mandianbidara #minyakbidara #amanspray #jusqurbi #darussalam #rawatanislam #bidaraikhtiar #ikhtiarsyifahq #sihir #saka #santau #gangguanjin #perubatanislam #gangguansyaitan #bidara #ruqyah #daunbidara #najahnajeehah #minyakbidara #minyakangin #rawatanalternatif

(IKHTIAR) Dah Putus asa macam2 dah guna tak ok! Dah cuba pelbagai rawatan moden dan tradisional ? Masalah Masih tak selesai walaupun dan cuba pelbagai tips ? Masalah resdung anda masih ada ? Inginkan produk yang lebih murah dan berkesan tanpa penggunaan yang rumit. TESTIMONI Minyak Najah Najeehah "Memang best guna. Anak saya yg masalah resdung mula2 menangis pakai katanya berangin. Tapi bila lama2 dia sendiri minta sbb dia rasa selesa lepas guna gatal gatal2 pun kurang. Saya sendiri pun guna utk masalah lutut, migrain dan resdung. Sangat mujarab memang kegunaan kami 1 family. PRODUK NAJAH PRODUK BERASASKAN BAHAN SEMULA JADI. #NAJAHNAJEEHAH  . #ikhtiarsyifa  #mandianbidara  #minyakbidara  #amanspray  #jusqurbi  #darussalam  #rawatanislam  #bidaraikhtiar  #ikhtiarsyifahq  #sihir  #saka  #santau  #gangguanjin  #perubatanislam  #gangguansyaitan  #bidara  #ruqyah  #daunbidara  #najahnajeehah  #minyakbidara  #minyakangin  #rawatanalternatif 

💰 Rp 20.000/pc
.
Sering merasa pusing dan mual saat perjalanan?
Daripada dikit-dikit minum obat, coba deh hirup Bali Tangi Aromaterapi Roll On, aromanya akan membantu mengurangi pusing dan mual 😊
.
Varian aroma:
Refreshing, Balancing, Energizing
.
Harga grosir:
Beli min. 10: Rp 16.000/pc
.
Order:
WA: 081913429650
Line: lalita_beauty
Shopee, Tokopedia: Lalita Beauty
.
#balitangi #balitangioil #minyakangin #minyakanginrollon #minyakanginaromatherapy #minyakanginaromaterapi #mual #pusing #pusingkepala #mabukperjalanan #minyakrollon

💰 Rp 20.000/pc . Sering merasa pusing dan mual saat perjalanan? Daripada dikit-dikit minum obat, coba deh hirup Bali Tangi Aromaterapi Roll On, aromanya akan membantu mengurangi pusing dan mual 😊 . Varian aroma: Refreshing, Balancing, Energizing . Harga grosir: Beli min. 10: Rp 16.000/pc . Order: WA: 081913429650 Line: lalita_beauty Shopee, Tokopedia: Lalita Beauty . #balitangi  #balitangioil  #minyakangin  #minyakanginrollon  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginaromaterapi  #mual  #pusing  #pusingkepala  #mabukperjalanan  #minyakrollon 

Set khasss untuk mami get ready nak berpantang

#gingerhotlotion losyen panas with argan oil hilangkan strectmark dan lenguh2 sendi

#minyakkelapadara boost energy dan sebagai milkbooster

Berminat boleh pm atau klik je link
Www.wasap.my/60109717305/setpantang

Set khasss untuk mami get ready nak berpantang #gingerhotlotion  losyen panas with argan oil hilangkan strectmark dan lenguh2 sendi #minyakkelapadara  boost energy dan sebagai milkbooster Berminat boleh pm atau klik je link Www.wasap.my/60109717305/setpantang

WANITA itu SPECIAL
.
.
Bila kamu bergender female/ perempuan, maka tersenyumlah, karena kita adalah makhluk yg special. Konon, kata nya kamus untuk memahami maksud wanita itu tuebelll sekali 😋
.
Meski demikian, seorang wanita itu di karuniai Tuhan dg kepribadian yg unik. Meski pun belum berkeluarga, tapi di dlm diri setiap wanita, selalu punya jiwa ke-IBU-an.
.
Bukti nya ➡️ wanita selalu care pada tanaman, binatang, pacar, ortu, kakak, adik, suami, anak, teman, rekan kerja, karyawan, tetangga, org yg baru kenal, bahkan simpanan 🤭
.
Nah, rasa keperdulian ini akan lebih sempurna kalo kita tau langkah2 supaya siapapun yg kita "sentuh" bisa sembuh.
.
Cara nya :
🎀 Kelola kegiatan "pasien" (orang tersayang) agar dapat makan, beraktivitas dan tidur berdasarkan jam biologis tubuh yg benar
🎀 Memastikan setiap hari pasien BAB dg lancar
🎀 Memberikan makanan yg tdk memberatkan pencernaan, tinggi serat dan rendah kalori
🎀 Menggosok perut, punggung dg Minyak Sagha sebelum tidur utk melancarkan peredaran darah. Memijat titik2 refleksi di kaki utk memecah endapan darah yg menghalangi jalur sirkulasi
🎀 Berusahalah mengelilingi pasien dg dukungan kata2 positif
🎀 Memastikan pasien selalu mendapat makanan dan tempat tidur yg hangat
.
Akan ada rasa kepuasan dan bangga diri bila kita bisa jadi orang yg "DIANDALKAN" oleh yang terchayank 💝💖
.
Jadilah seorang wanita yang SMART dan seorang Ibu yang RESPONSIF 💞
.
Salam sehat selalu 😘
.
Bit.ly/meliasagha @meliakho
.
#MinyakTerapiModernSagha #minyaksaghasolo #minyakultimatesolo #minyakpremiumsolo #saghasolo #savicosolo #savicooriginal #savicolight #minyakanginsagha #minyakanginsaghasolo #minyakangin #minyakanginsagha #vcosolo #coconutoil #virgincoconutoil #virgincoconutoilsolo #minyakrambutsagha #minyakrambutsolo #essentialoil #essentialoilsagha

WANITA itu SPECIAL . . Bila kamu bergender female/ perempuan, maka tersenyumlah, karena kita adalah makhluk yg special. Konon, kata nya kamus untuk memahami maksud wanita itu tuebelll sekali 😋 . Meski demikian, seorang wanita itu di karuniai Tuhan dg kepribadian yg unik. Meski pun belum berkeluarga, tapi di dlm diri setiap wanita, selalu punya jiwa ke-IBU-an. . Bukti nya ➡️ wanita selalu care pada tanaman, binatang, pacar, ortu, kakak, adik, suami, anak, teman, rekan kerja, karyawan, tetangga, org yg baru kenal, bahkan simpanan 🤭 . Nah, rasa keperdulian ini akan lebih sempurna kalo kita tau langkah2 supaya siapapun yg kita "sentuh" bisa sembuh. . Cara nya : 🎀 Kelola kegiatan "pasien" (orang tersayang) agar dapat makan, beraktivitas dan tidur berdasarkan jam biologis tubuh yg benar 🎀 Memastikan setiap hari pasien BAB dg lancar 🎀 Memberikan makanan yg tdk memberatkan pencernaan, tinggi serat dan rendah kalori 🎀 Menggosok perut, punggung dg Minyak Sagha sebelum tidur utk melancarkan peredaran darah. Memijat titik2 refleksi di kaki utk memecah endapan darah yg menghalangi jalur sirkulasi 🎀 Berusahalah mengelilingi pasien dg dukungan kata2 positif 🎀 Memastikan pasien selalu mendapat makanan dan tempat tidur yg hangat . Akan ada rasa kepuasan dan bangga diri bila kita bisa jadi orang yg "DIANDALKAN" oleh yang terchayank 💝💖 . Jadilah seorang wanita yang SMART dan seorang Ibu yang RESPONSIF 💞 . Salam sehat selalu 😘 . Bit.ly/meliasagha @meliakho  . #MinyakTerapiModernSagha  #minyaksaghasolo  #minyakultimatesolo  #minyakpremiumsolo  #saghasolo  #savicosolo  #savicooriginal  #savicolight  #minyakanginsagha  #minyakanginsaghasolo  #minyakangin  #minyakanginsagha  #vcosolo  #coconutoil  #virgincoconutoil  #virgincoconutoilsolo  #minyakrambutsagha  #minyakrambutsolo  #essentialoil  #essentialoilsagha 

THE BACK BONE
.
.
The Back Bone atau tulang punggung, adlh tulang tak beraturan yg membentuk punggung yg mudah di gerakkan. Terdapat 90 tulang punggung pada tubuh kita. Tulang punggung bukan hanya sebatas tumpukan tulang di punggung, yg di mulai dr batang otak sampai ke tulang ekor.
.
Tulang punggung ini sgt penting, terutama dlm menyeimbangkan aktivitas tubuh. Dari ujung ke ujung, terdiri dari saraf2 yg berhubungan dg organ dan jaringan di seluruh tubuh.
.
Tulang punggung yg lentur, otomatis memiliki daya kerja yg maksimal, imun yg baik dan sel2 yg sehat.
.
Tulang punggung dan tulang rusuk adlh BANK STEMCELL, dimana menyimpan bibit2 sel mentah yg bs berubah jadi apa aja tgt pemicu nya.
😁 bila di picu hormon bahagia dan pertumbuhan, tubuh kita jd selalu bahagia, muda, terus berevitalisasi
😖 bila di picu stress, hormon kortisol, marah2, sirik, depresi, radikal bebas dan toksin, maka sel mentah akan jd kanker, tumor, sel abnormal, penyumbat pembuluh darah
.
📣 Peranan SAGHA, Premium utk dewasa dan Ultimate utk anak2, di balur di sepanjang tulang punggung dan rusuk (perut) sampai hangat, akan mengaktifkan senyawa GABA di dlm tubuh nya.
.
Yg wajib di lakukan :
❕ Saraf harus seimbang ➡️ dg melenturkan tulang punggung ➡️ Balur Sagha untuk membantu kelenturan dan mencegah cedera
❕ Napas dilatih jd panjang, dalam, lembut ➡️ rekomendasi dg yoga atau meditasi
❕ Bila olah gerak tubuh seimbang, napas panjang dan teratur, maka daya tahan tubuh akan stabil.
Emosi dan jiwa senantiasa gembira
❕ Kita harus mengistirahatkan saraf lambung selama 16-20 jam sehari agar sumsum tulang punggung yg berisi stemcell mampu mendaur ulang sel yg rusak atau beracun.
❕ Pilih makanan yg rendah karbo, bebas oksidasi, rendah gula dan tinggi protein alami (telur, tahu, tempe) serta berserat.
.
Bit.ly/meliasagha @meliakho
.
#MinyakTerapiModernSagha #minyaksaghasolo #minyakultimatesolo #minyakpremiumsolo #saghasolo #savicosolo #savicooriginal #savicolight #minyakanginsagha #minyakanginsaghasolo #minyakangin #minyakanginsagha #vcosolo #coconutoil #virgincoconutoil #virgincoconutoilsolo #minyakrambutsagha #minyakrambutsolo #essentialoil #essentialoilsagha

THE BACK BONE . . The Back Bone atau tulang punggung, adlh tulang tak beraturan yg membentuk punggung yg mudah di gerakkan. Terdapat 90 tulang punggung pada tubuh kita. Tulang punggung bukan hanya sebatas tumpukan tulang di punggung, yg di mulai dr batang otak sampai ke tulang ekor. . Tulang punggung ini sgt penting, terutama dlm menyeimbangkan aktivitas tubuh. Dari ujung ke ujung, terdiri dari saraf2 yg berhubungan dg organ dan jaringan di seluruh tubuh. . Tulang punggung yg lentur, otomatis memiliki daya kerja yg maksimal, imun yg baik dan sel2 yg sehat. . Tulang punggung dan tulang rusuk adlh BANK STEMCELL, dimana menyimpan bibit2 sel mentah yg bs berubah jadi apa aja tgt pemicu nya. 😁 bila di picu hormon bahagia dan pertumbuhan, tubuh kita jd selalu bahagia, muda, terus berevitalisasi 😖 bila di picu stress, hormon kortisol, marah2, sirik, depresi, radikal bebas dan toksin, maka sel mentah akan jd kanker, tumor, sel abnormal, penyumbat pembuluh darah . 📣 Peranan SAGHA, Premium utk dewasa dan Ultimate utk anak2, di balur di sepanjang tulang punggung dan rusuk (perut) sampai hangat, akan mengaktifkan senyawa GABA di dlm tubuh nya. . Yg wajib di lakukan : ❕ Saraf harus seimbang ➡️ dg melenturkan tulang punggung ➡️ Balur Sagha untuk membantu kelenturan dan mencegah cedera ❕ Napas dilatih jd panjang, dalam, lembut ➡️ rekomendasi dg yoga atau meditasi ❕ Bila olah gerak tubuh seimbang, napas panjang dan teratur, maka daya tahan tubuh akan stabil. Emosi dan jiwa senantiasa gembira ❕ Kita harus mengistirahatkan saraf lambung selama 16-20 jam sehari agar sumsum tulang punggung yg berisi stemcell mampu mendaur ulang sel yg rusak atau beracun. ❕ Pilih makanan yg rendah karbo, bebas oksidasi, rendah gula dan tinggi protein alami (telur, tahu, tempe) serta berserat. . Bit.ly/meliasagha @meliakho  . #MinyakTerapiModernSagha  #minyaksaghasolo  #minyakultimatesolo  #minyakpremiumsolo  #saghasolo  #savicosolo  #savicooriginal  #savicolight  #minyakanginsagha  #minyakanginsaghasolo  #minyakangin  #minyakanginsagha  #vcosolo  #coconutoil  #virgincoconutoil  #virgincoconutoilsolo  #minyakrambutsagha  #minyakrambutsolo  #essentialoil  #essentialoilsagha 

"kaki saya dah tak rasa cramp lagi selepas sapukan dengan Ginger Hot Lotion" 😍😍

"kaki saya dah tak rasa cramp lagi selepas sapukan dengan Ginger Hot Lotion" 😍😍

6 Jenis masalah rambut yang menggambarkan kondisi kesehatan:⁣⁣
⁣
1. Rambut uban pertanda stres⁣⁣
⁣
2. Rambut rapuh pertanda sindrom cushing⁣
⁣⁣
3. Rambut kering dan rontok pertanda gangguan tiroid⁣⁣
⁣
4. Rambut rontok pertanda anemia⁣⁣
⁣
5. Rambut tipis pertanda kekurangan protein⁣⁣
⁣
6. Serpihan kuning pada rambut pertanda dermatitis seboroik

Hindari semua jenis masalah rambut tersebut dengan menggunakan minyak kemiri dari Cap Pida.

#camirioil #cappida #pida #minyakkemirimurah #minyakkemiriori #minyakkemiri #minyakkemiriasli #minyakkemiribayi #minyakkemirioriginal #minyakkemirimurni #jualminyakkemiri #kemiriasli #jualkemiri #jualkemirimurah #minyakkemirisurabaya #kemiriasli #minyakpenumbuhrambut #penebalrambut #penebalalis #solusirambut #rambutrontok #supplemenrambut #vitaminrambut #kemiriaslisurabaya #minyakrambut #rambutlebat #minyakgosok #minyakangin #minyakurut #jualminyakgosok

6 Jenis masalah rambut yang menggambarkan kondisi kesehatan:⁣⁣ ⁣ 1. Rambut uban pertanda stres⁣⁣ ⁣ 2. Rambut rapuh pertanda sindrom cushing⁣ ⁣⁣ 3. Rambut kering dan rontok pertanda gangguan tiroid⁣⁣ ⁣ 4. Rambut rontok pertanda anemia⁣⁣ ⁣ 5. Rambut tipis pertanda kekurangan protein⁣⁣ ⁣ 6. Serpihan kuning pada rambut pertanda dermatitis seboroik Hindari semua jenis masalah rambut tersebut dengan menggunakan minyak kemiri dari Cap Pida. #camirioil  #cappida  #pida  #minyakkemirimurah  #minyakkemiriori  #minyakkemiri  #minyakkemiriasli  #minyakkemiribayi  #minyakkemirioriginal  #minyakkemirimurni  #jualminyakkemiri  #kemiriasli  #jualkemiri  #jualkemirimurah  #minyakkemirisurabaya  #kemiriasli  #minyakpenumbuhrambut  #penebalrambut  #penebalalis  #solusirambut  #rambutrontok  #supplemenrambut  #vitaminrambut  #kemiriaslisurabaya  #minyakrambut  #rambutlebat  #minyakgosok  #minyakangin  #minyakurut  #jualminyakgosok 

🎀 Assalamualaikum semua!! 🎀
.
THE BEST MINYAK ANGIN AROMATHERAPY
----------------------------------------------
Aroma yg Menyegarkan : ----------------------------------------------
Sesuai bagi sesiapa yang mengalami :
💞Selsema
💞Morning sickness
💞Keletihan
💞Migrain
💞Sakit perut
💞Kembung Perut
💞Senggugut
💞Pedih ulu hati
💞Sakit belakang , leher
💞Mabuk laut, Loya
💞Sakit kepala
💞Lenguh-lenguh Badan dan sakit sendi
💞Gigitan nyamuk dan serangga
💞Menghilangkan rasa mengantuk bila memandu
---------------------------------------------
Sangat sesuai untuk :
- Bayi
- Pelajar
- Ibu mengandung
- Traveler (Hajj & Umrah, Holiday, Outstation etc)
- Adventurer (Hiking, Camping etc)

FreshCare Minyak Angin memiliki 10 Aroma 
Tambah 2 untuk freshcare mix & tolak angin care seperti yang tersenarai dibawah:

1) Splash Fruity
2) Lavender
3) Sports
4) Strong
5) Bubble Gum
6) Passion Fruit
7) Citrus
8) Green Tea
9) Happy Cherry
10) Sandal Wood
11)Freshcare mix 
12)Tolak angin care
13)Kayu Putih
----------------------------------------
Dijamin HALAL dengan HARGA yang berbaloi!!
----------------------------------------
.
👝 1 BOTOL : RM 7 + postage RM 8
👝 HALF DOZEN / 6 BOTOL : RM 45 SM / SS
👝 SEDOZEN / 12 BOTOL : RM 62 SM / SS
.
📲 Whatsapp 0135299869 untuk order
.
Tolong jgn DM ye... takut terlepas pandang tq😘
.
#freshcare #minyakangin #minyakanginaromatherapy #minyakanginrollon #freshcaresplashfruity #freshcarepassionfruit #freshcarestrong #freshcaremix #freshcaresandalwood #freshcarekayuputih #freshcarehappycherry #freshcarebubblegum #freshcarecitrus #freshcaregreentea #freshcaresports #freshcarelavender

🎀 Assalamualaikum semua!! 🎀 . THE BEST MINYAK ANGIN AROMATHERAPY ---------------------------------------------- Aroma yg Menyegarkan : ---------------------------------------------- Sesuai bagi sesiapa yang mengalami : 💞Selsema 💞Morning sickness 💞Keletihan 💞Migrain 💞Sakit perut 💞Kembung Perut 💞Senggugut 💞Pedih ulu hati 💞Sakit belakang , leher 💞Mabuk laut, Loya 💞Sakit kepala 💞Lenguh-lenguh Badan dan sakit sendi 💞Gigitan nyamuk dan serangga 💞Menghilangkan rasa mengantuk bila memandu --------------------------------------------- Sangat sesuai untuk : - Bayi - Pelajar - Ibu mengandung - Traveler (Hajj & Umrah, Holiday, Outstation etc) - Adventurer (Hiking, Camping etc) FreshCare Minyak Angin memiliki 10 Aroma Tambah 2 untuk freshcare mix & tolak angin care seperti yang tersenarai dibawah: 1) Splash Fruity 2) Lavender 3) Sports 4) Strong 5) Bubble Gum 6) Passion Fruit 7) Citrus 8) Green Tea 9) Happy Cherry 10) Sandal Wood 11)Freshcare mix 12)Tolak angin care 13)Kayu Putih ---------------------------------------- Dijamin HALAL dengan HARGA yang berbaloi!! ---------------------------------------- . 👝 1 BOTOL : RM 7 + postage RM 8 👝 HALF DOZEN / 6 BOTOL : RM 45 SM / SS 👝 SEDOZEN / 12 BOTOL : RM 62 SM / SS . 📲 Whatsapp 0135299869 untuk order . Tolong jgn DM ye... takut terlepas pandang tq😘 . #freshcare  #minyakangin  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginrollon  #freshcaresplashfruity  #freshcarepassionfruit  #freshcarestrong  #freshcaremix  #freshcaresandalwood  #freshcarekayuputih  #freshcarehappycherry  #freshcarebubblegum  #freshcarecitrus  #freshcaregreentea  #freshcaresports  #freshcarelavender 

🛍
💕 FRESHCARE Minyak Angin Aromatherapy 💕
✔Minyak Angin Aromatherapy FreshCare dengan aroma HOT adalah Kombinasi unik minyak angin yang terbuat dari Menthol, Camphor & Essential Oil, dan Olive Virgin Oil kini hadir dalam satu kemasan mungil berbentuk roll-on.
🔖💰SALE Rp11.500,-✅
.
✔Deskripsi Produk :
Netto: 10 ml kemasan dalam botol beling
.
✔Komposisi :
- Menthol 20%
- Camphor 4%
- Olive Virgin Oil 19%
- Essensial oil 6%
- Hingga 100%
.
.
✔Cara Pemakaian FreshCare :
Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya..
.
Perhatian : Obat luar
POM QD. 101 609 191
.
PRODUSEN : PT. Ultra Sakti
.
.
#olshopserbaada #minyakangin #freshcare #palugada #freshcaremurah #aromatherapy #minyakanginaromatherapyfreshcare #ootd #termosstainlesssteel #termos #tasmurah #tasslempang #tashnm #serbamurah #serbaada #tashnmmurah #sale #happyshopping🛍 #happyshoppingsista🤗 #ayua_fashion🅰

🛍 💕 FRESHCARE Minyak Angin Aromatherapy 💕 ✔Minyak Angin Aromatherapy FreshCare dengan aroma HOT adalah Kombinasi unik minyak angin yang terbuat dari Menthol, Camphor & Essential Oil, dan Olive Virgin Oil kini hadir dalam satu kemasan mungil berbentuk roll-on. 🔖💰SALE Rp11.500,-✅ . ✔Deskripsi Produk : Netto: 10 ml kemasan dalam botol beling . ✔Komposisi : - Menthol 20% - Camphor 4% - Olive Virgin Oil 19% - Essensial oil 6% - Hingga 100% . . ✔Cara Pemakaian FreshCare : Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya.. . Perhatian : Obat luar POM QD. 101 609 191 . PRODUSEN : PT. Ultra Sakti . . #olshopserbaada  #minyakangin  #freshcare  #palugada  #freshcaremurah  #aromatherapy  #minyakanginaromatherapyfreshcare  #ootd  #termosstainlesssteel  #termos  #tasmurah  #tasslempang  #tashnm  #serbamurah  #serbaada  #tashnmmurah  #sale  #happyshopping🛍  #happyshoppingsista🤗  #ayua_fashion🅰 

Sesungguhnya tangan yang memberi lebih baik daripada yang menerima.
.
Apa yang kita beri, itu yang buat kita bahagia 😊

Sesungguhnya tangan yang memberi lebih baik daripada yang menerima. . Apa yang kita beri, itu yang buat kita bahagia 😊

ESSENTIAL OIL BIDARA
PATI BIDARA (Bau Natural)
. 
500ml ---- RM300
1000ml ----RM500
5000ML --RM2400
. 
PATI BIDARA (+ Bau limau)
500ml ---- RM450
1000ml ----RM650
5000ML --RM2550
. 
Grade essential oil 
Produk Homemade bukan kilang, kualiti sangat terjamin, diproses oleh perawat islam sendiri.
. 
Pati Bidara yang kami proses ini boleh terus diguna sebagai produk pati bidara atau anda boleh campur dengan bahan lain untuk menghasilkan produk-produk lain seperti sabun, lotion, cream, shower gel, balm, perfume dan sebagainya. Untuk kegunaan luar sahaja dan ikhtiar rawatan islam.
. 
Jual dan berurusan secara online sahaja.
Pos percuma.
. 
Untuk tempahan
www.wasap.my/601110575940
www.wasap.my/601110575940

#Alistiqomah #assalamualaikum #alhamdulillah #patibidara #bidaraessential  #mandian #daunbidara #essentialoils # #herba #halal #aromatherapy #showergel #perfume #minyakangin #balm #produkhomemade #rawatanislam #produkmuslim #bmf #sayajual #sayajualonline #jenamasendiri #selangor #kualalumpur #negerisembilan #kelantan #terengganu #brunei #Malaysia #singapore

ESSENTIAL OIL BIDARA PATI BIDARA (Bau Natural) . 500ml ---- RM300 1000ml ----RM500 5000ML --RM2400 . PATI BIDARA (+ Bau limau) 500ml ---- RM450 1000ml ----RM650 5000ML --RM2550 . Grade essential oil Produk Homemade bukan kilang, kualiti sangat terjamin, diproses oleh perawat islam sendiri. . Pati Bidara yang kami proses ini boleh terus diguna sebagai produk pati bidara atau anda boleh campur dengan bahan lain untuk menghasilkan produk-produk lain seperti sabun, lotion, cream, shower gel, balm, perfume dan sebagainya. Untuk kegunaan luar sahaja dan ikhtiar rawatan islam. . Jual dan berurusan secara online sahaja. Pos percuma. . Untuk tempahan www.wasap.my/601110575940 www.wasap.my/601110575940 #Alistiqomah  #assalamualaikum  #alhamdulillah  #patibidara  #bidaraessential  #mandian  #daunbidara  #essentialoils  # #herba  #halal  #aromatherapy  #showergel  #perfume  #minyakangin  #balm  #produkhomemade  #rawatanislam  #produkmuslim  #bmf  #sayajual  #sayajualonline  #jenamasendiri  #selangor  #kualalumpur  #negerisembilan  #kelantan  #terengganu  #brunei  #Malaysia  #singapore 

NAJAH NAJEEHAH🌼
.
Antara Produk Najah Najeehah yang dah jadi kegilaan ramai, bukan sebab rupa bentuk mahupon marketing yang memukau. Tapi manfaat dan kebaikan produk dapat membantu pengguna dalam masalah kesihatan, gangguan luar dan lain lain. Asbab dari amalkan produk Najah Najeehah ramai pengguna yang bagi feedback #positif. .
Alhamdulillah, nampak macam produk biasa-biasa tapi sekali guna pasti kebaikan yang luar biasa. Harga mampu milik dengan kualiti yang terjaga, bukan sebab inginkan produk menjadi igauan pengguna tapi ingin pengguna rasa akan kebaikan yang ada pada produk.
.
🌟Produk Najah Najeehah mementingkan kualiti berbanding kuantiti dengan mengekalkan harga mampu milik untuk semua golongan. Sebabnya kita nak menyebarkan kebaikkan bukan keuntungan atau melakukan produk semata mata.
.
Antara Produk Najah Najeehah🎊
.
✔ Minyak Bidara Najah/Minyak Saffron Najeehah
✔ Sabun Muka Najah/ Najeehah
✔ Head To Toe 3in1 Najah/ Najeehah
✔ Balsam Najah/ Najeehah
✔ Coffee Bidara Najah 3in1
✔Susu kambing saffron 3in1
.

Wasap.my/60132120801/NajahNajeehah
.
#NAJAHNAJEEHAH
.
#ikhtiarsyifa  #mandianbidara #minyakbidara #amanspray #jusqurbi #darussalam #rawatanislam #bidaraikhtiar #ikhtiarsyifahq #sihir #saka #santau #gangguanjin #perubatanislam #gangguansyaitan #bidara #ruqyah #daunbidara #najahnajeehah #minyakbidara #minyakangin #rawatanalternatif

NAJAH NAJEEHAH🌼 . Antara Produk Najah Najeehah yang dah jadi kegilaan ramai, bukan sebab rupa bentuk mahupon marketing yang memukau. Tapi manfaat dan kebaikan produk dapat membantu pengguna dalam masalah kesihatan, gangguan luar dan lain lain. Asbab dari amalkan produk Najah Najeehah ramai pengguna yang bagi feedback #positif . . Alhamdulillah, nampak macam produk biasa-biasa tapi sekali guna pasti kebaikan yang luar biasa. Harga mampu milik dengan kualiti yang terjaga, bukan sebab inginkan produk menjadi igauan pengguna tapi ingin pengguna rasa akan kebaikan yang ada pada produk. . 🌟Produk Najah Najeehah mementingkan kualiti berbanding kuantiti dengan mengekalkan harga mampu milik untuk semua golongan. Sebabnya kita nak menyebarkan kebaikkan bukan keuntungan atau melakukan produk semata mata. . Antara Produk Najah Najeehah🎊 . ✔ Minyak Bidara Najah/Minyak Saffron Najeehah ✔ Sabun Muka Najah/ Najeehah ✔ Head To Toe 3in1 Najah/ Najeehah ✔ Balsam Najah/ Najeehah ✔ Coffee Bidara Najah 3in1 ✔Susu kambing saffron 3in1 . Wasap.my/60132120801/NajahNajeehah . #NAJAHNAJEEHAH  . #ikhtiarsyifa  #mandianbidara  #minyakbidara  #amanspray  #jusqurbi  #darussalam  #rawatanislam  #bidaraikhtiar  #ikhtiarsyifahq  #sihir  #saka  #santau  #gangguanjin  #perubatanislam  #gangguansyaitan  #bidara  #ruqyah  #daunbidara  #najahnajeehah  #minyakbidara  #minyakangin  #rawatanalternatif 

Bila stress mulalah sakit kepala. Itu sangat mengganggu aktiviti harian kita 😣

Bila stress mulalah sakit kepala. Itu sangat mengganggu aktiviti harian kita 😣

Beli sebotol...
Kegunaan macam2....
Bia betol 😁😁😁😁😁 Press link for details😘☺️☺️ Bubble Belly All in 1 oil(Multipurpose oil)😍
1001 benefits👍👍👌👌
Kids to grandpa can use BB oil 👧👦👩🤰👨👵👴.
Homemade tradisional oil with natural herbs🌲🍂✔✔💯
No Chemical❌
No colouring❌
Feel want to try buzz me???📲📲 www.wasap.my/+601133317439

Click link di bio sis utk wasap
Cod seluruh pasir gudang
Cod jb

#bubblebellypasirgudang #bubblebellyjohor #bubblebellyoil #bubblebellyhq #bubblebelly #bubblebellyjb #bubblebelly #bb #minyakurut #minyakkurus #minyakangin #minyakbuanglemak

Beli sebotol... Kegunaan macam2.... Bia betol 😁😁😁😁😁 Press link for details😘☺️☺️ Bubble Belly All in 1 oil(Multipurpose oil)😍 1001 benefits👍👍👌👌 Kids to grandpa can use BB oil 👧👦👩🤰👨👵👴. Homemade tradisional oil with natural herbs🌲🍂✔✔💯 No Chemical❌ No colouring❌ Feel want to try buzz me???📲📲 www.wasap.my/+601133317439 Click link di bio sis utk wasap Cod seluruh pasir gudang Cod jb #bubblebellypasirgudang  #bubblebellyjohor  #bubblebellyoil  #bubblebellyhq  #bubblebelly  #bubblebellyjb  #bubblebelly  #bb  #minyakurut  #minyakkurus  #minyakangin  #minyakbuanglemak 

http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL
http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL
http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL
.

#imuntubuh #kuatimun #imunkuat #anakimun #imunanak #sehatsnak #anaksehat #stamina #suplemensnak #suplemendewasa #obatherbal #dayatahantubuh #anaksehat #gizianak #minyakatsiri #minyakherbal #essrntialoil inyakkayuputih #minyakangin #minyakgosok #essentialoil #essenzo

http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL http://bit.ly/cinnamonbark1_oiL . #imuntubuh  #kuatimun  #imunkuat  #anakimun  #imunanak  #sehatsnak  #anaksehat  #stamina  #suplemensnak  #suplemendewasa  #obatherbal  #dayatahantubuh  #anaksehat  #gizianak  #minyakatsiri  #minyakherbal  #essrntialoil  inyakkayuputih #minyakangin  #minyakgosok  #essentialoil  #essenzo 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒
.
☝ Meringankan sakit kepala
☝ Perut kembung / masuk angin
☝ Mabuk perjalanan
☝ Gejala flu / selsema
☝ Pegal-pegal
☝ Gatal akibat gigitan serangga
.
Antara bau yang ada 😊
.
🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih
.
🌸 Harga freshcare 🌸
.
1-6 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos
.
Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajualsafecare #inhaler2in1 #minyakanginborong #aromaterapi #inhalerwangi #inhaler
#minyakangintravel #minyakanginpopular

🍒Kelebihan Minyak Angin Freshcare Aromaterapi🍒 . ☝ Meringankan sakit kepala ☝ Perut kembung / masuk angin ☝ Mabuk perjalanan ☝ Gejala flu / selsema ☝ Pegal-pegal ☝ Gatal akibat gigitan serangga . Antara bau yang ada 😊 . 🍒 Cherry 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion fruit 🍇 Splash fruity 🍋 Citrus ☀ Hotstrong 👞 Sandalwood 🌸 Lavender 🌿 Green Tea ⚽ Sports 💭 Kayu Putih . 🌸 Harga freshcare 🌸 . 1-6 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos . Berminat whatsapp saya ye 0199261935 / tekan link kat bio ye 👌 . #minyakangin  #minyakanginserbaguna  #minyakanginbauwangi  #minyakangincampurbau  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakangininhaler  #minyakanginpanas  #minyakpanas  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajualsafecare  #inhaler2in1  #minyakanginborong  #aromaterapi  #inhalerwangi  #inhaler  #minyakangintravel  #minyakanginpopular 

Mary Kay Mint Bliss Energizing Lotion 🌸
.

Function seperti minyak angin, tapi dalam bentuk cream. Sebabnya mint bliss mampu melegakan rasa lenguh2 dan sengal2 badan selepas beraktiviti. Bukan tu je, baunya juga sedap dan pastinya orang sekeliling tak complaint seperti bau minyak angin yang berbau kuat.
.

Ramuan pudina yang sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki.
.
Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta.
.
Teskturnya yg merupakan losyen memberikan kesan yang lebih selesa dan tidak meninggalkn kesan yang berminyak dan tidak selesa semasa dan selepas digunakan.
.
Hanya berharga RM45, semestinya mint bliss lotion ini mampu dimiliki sesiapa sahaja.
.
Klik link di bio atau whatsapp 0177950917 untuk order atau maklumat lanjut.
.
#marykaymalaysia #marykayperak #marykaykampar #mkmalaysia #mkperak #mkkampar #mintblisslotion #mintblissmarykay #mintbliss #lotion #dryskin #minyakangin #mintlotion #losyenmurah #lotionmurah #ilovemarykay #marykay #kampar #ipoh #seriiskandar

Mary Kay Mint Bliss Energizing Lotion 🌸 . Function seperti minyak angin, tapi dalam bentuk cream. Sebabnya mint bliss mampu melegakan rasa lenguh2 dan sengal2 badan selepas beraktiviti. Bukan tu je, baunya juga sedap dan pastinya orang sekeliling tak complaint seperti bau minyak angin yang berbau kuat. . Ramuan pudina yang sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki. . Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta. . Teskturnya yg merupakan losyen memberikan kesan yang lebih selesa dan tidak meninggalkn kesan yang berminyak dan tidak selesa semasa dan selepas digunakan. . Hanya berharga RM45, semestinya mint bliss lotion ini mampu dimiliki sesiapa sahaja. . Klik link di bio atau whatsapp 0177950917 untuk order atau maklumat lanjut. . #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaykampar  #mkmalaysia  #mkperak  #mkkampar  #mintblisslotion  #mintblissmarykay  #mintbliss  #lotion  #dryskin  #minyakangin  #mintlotion  #losyenmurah  #lotionmurah  #ilovemarykay  #marykay  #kampar  #ipoh  #seriiskandar 

Rambut Rontok
.
.
Bersyukurlah kalian yg tdk punya masalah dg rambut. Krn masalah rambut bisa bikin pusing yg ujung2 nya bikin makin bermasalah rambut nya 😆 tuh njelimet kan.
.
Dari dulu sy bingung knp rambut kok gampang rontok, ketombe, gatal2, kusam, susah diatur, intinya ga kyk rambut2 di iklan shampoo 😆, ternyata sejak gabung Sagha sy br dpt pencerahan. Pola hidup yg ga bener, ya makan nya acak2an, kurang tidur, kondisi kulit kotor, saluran darah yg tidak lancar.
.
Jadi solusi nya gimana, ga melulu hanya terapi pake minyak Sagha loh ⚠️ kalo mau ada perbaikan paripurna, maka yg hrs di beresin dulu ya darah nya. Darah yg kotor di ganti dg yg bersih, lewat puasa, OR, sauna atau blood cupping.
Trus spy badan kita bisa produksi darah bersih dengan minum air hangat, air kelapa atau jus buah.
Nah, barulah di fasilitasi dg terapi minyak Sagha.
.
Utk masalah kulit kepala dan rambut, terapi nya simple aja.
▶️ pakai shampoo yg lembut (hindari yg anti ketombe)
▶️ sebelum tidur, gunakan MIRA (minyak rambut sagha) dan cuci rambut besok nya
▶️ pakai serum rambut I-Spray setelah keramas
.
Jangan kuatir kalo di awal2 pemakaian MIRA dan I-Spray kulit kepala masih gatal dan rambut masih rontok, krn racun hrs tetap di keluarkan dan rambut yg mati tetap harus di ganti sementara akar rambut di nutrisi kembali.
.
Tiap orang, durasi detoks nya berbeda2 ya, tapi bila gatal sdh hilang dan kulit kepala sdh sehat, niscaya akar rambut pun sehat, rambut bertumbuh, lebih kuat, lebih bercahaya dan senyum kita pun akan kembali ceria 😁💃😍
.
Salam kibas rambut tsaahhh ...
Bit.ly/meliasagha @meliakho
.
#MinyakTerapiModernSagha #minyaksaghasolo #minyakultimatesolo #minyakpremiumsolo #saghasolo #savicosolo #savicooriginal #savicolight #minyakanginsagha #minyakanginsaghasolo #minyakangin #minyakanginsagha #vcosolo #coconutoil #virgincoconutoil #virgincoconutoilsolo #minyakrambutsagha #minyakrambutsolo #essentialoil #essentialoilsagha

Rambut Rontok . . Bersyukurlah kalian yg tdk punya masalah dg rambut. Krn masalah rambut bisa bikin pusing yg ujung2 nya bikin makin bermasalah rambut nya 😆 tuh njelimet kan. . Dari dulu sy bingung knp rambut kok gampang rontok, ketombe, gatal2, kusam, susah diatur, intinya ga kyk rambut2 di iklan shampoo 😆, ternyata sejak gabung Sagha sy br dpt pencerahan. Pola hidup yg ga bener, ya makan nya acak2an, kurang tidur, kondisi kulit kotor, saluran darah yg tidak lancar. . Jadi solusi nya gimana, ga melulu hanya terapi pake minyak Sagha loh ⚠️ kalo mau ada perbaikan paripurna, maka yg hrs di beresin dulu ya darah nya. Darah yg kotor di ganti dg yg bersih, lewat puasa, OR, sauna atau blood cupping. Trus spy badan kita bisa produksi darah bersih dengan minum air hangat, air kelapa atau jus buah. Nah, barulah di fasilitasi dg terapi minyak Sagha. . Utk masalah kulit kepala dan rambut, terapi nya simple aja. ▶️ pakai shampoo yg lembut (hindari yg anti ketombe) ▶️ sebelum tidur, gunakan MIRA (minyak rambut sagha) dan cuci rambut besok nya ▶️ pakai serum rambut I-Spray setelah keramas . Jangan kuatir kalo di awal2 pemakaian MIRA dan I-Spray kulit kepala masih gatal dan rambut masih rontok, krn racun hrs tetap di keluarkan dan rambut yg mati tetap harus di ganti sementara akar rambut di nutrisi kembali. . Tiap orang, durasi detoks nya berbeda2 ya, tapi bila gatal sdh hilang dan kulit kepala sdh sehat, niscaya akar rambut pun sehat, rambut bertumbuh, lebih kuat, lebih bercahaya dan senyum kita pun akan kembali ceria 😁💃😍 . Salam kibas rambut tsaahhh ... Bit.ly/meliasagha @meliakho  . #MinyakTerapiModernSagha  #minyaksaghasolo  #minyakultimatesolo  #minyakpremiumsolo  #saghasolo  #savicosolo  #savicooriginal  #savicolight  #minyakanginsagha  #minyakanginsaghasolo  #minyakangin  #minyakanginsagha  #vcosolo  #coconutoil  #virgincoconutoil  #virgincoconutoilsolo  #minyakrambutsagha  #minyakrambutsolo  #essentialoil  #essentialoilsagha 

Alhamdulillah rezeki ejen merestok kaw kaw semalam. Lebih kurang 100 unit MMG bertukar tangan.

Hari ni akak pos dan cod, moga esok juga jumpa tuan baru MMG Minyak Urut Moden terlajak laris.

Meh la kalo nak kak kas ajar cecara buat duit tepi, tengah pun boleh kalo kene cara dan mau berjaya. Yang penting, usaha dan doa.

Serah bulat bulat rezeki itu Allah tentukan. InsyaAllah Dia pasti permudahkan. 
www.wasap.my/60133630036/MMG 
#tsjMMG #teamskyjutawanMMG #tsjMMG #codPasirGudang #butikSKY #TescoSeriAlam #kegunaaanMMG #LENGUH #krem #senggugut #sembelit #kembungperut #resdung #peningkepala #selsema #lukakecil #melecurringan #minyakpanas #minyakangin #minyakurut

Alhamdulillah rezeki ejen merestok kaw kaw semalam. Lebih kurang 100 unit MMG bertukar tangan. Hari ni akak pos dan cod, moga esok juga jumpa tuan baru MMG Minyak Urut Moden terlajak laris. Meh la kalo nak kak kas ajar cecara buat duit tepi, tengah pun boleh kalo kene cara dan mau berjaya. Yang penting, usaha dan doa. Serah bulat bulat rezeki itu Allah tentukan. InsyaAllah Dia pasti permudahkan. www.wasap.my/60133630036/MMG #tsjMMG  #teamskyjutawanMMG  #tsjMMG  #codPasirGudang  #butikSKY  #TescoSeriAlam  #kegunaaanMMG  #LENGUH  #krem  #senggugut  #sembelit  #kembungperut  #resdung  #peningkepala  #selsema  #lukakecil  #melecurringan  #minyakpanas  #minyakangin  #minyakurut 

Uolls dah cuba formulasi baru Multipurpose Gel dengan extract minyak kelapa dara? Uolls yang belum tahu macam mana kebaikan MP Gel nie wajib dapatkan sekarang. .
#nw55multipurposegeloriginal #massagegel #minyakkelapadara #virgincoconutoil #kembungperut #minyakangin #senggugut

Uolls dah cuba formulasi baru Multipurpose Gel dengan extract minyak kelapa dara? Uolls yang belum tahu macam mana kebaikan MP Gel nie wajib dapatkan sekarang. . #nw55multipurposegeloriginal  #massagegel  #minyakkelapadara  #virgincoconutoil  #kembungperut  #minyakangin  #senggugut 

MMG bantu kurangkan kesakitan kaki kastemer yang bengkak. Syukur alhamdulillah. 
Apalagi, DS terus repeat order. MMG memang terbaik. Wajib ada di rumah 1 tau.😊 www.wasap.my/60133630036/MMG 
#MMG #minyakurutmoden #teamskyjutawanMMG #tsjMMG #codPasirGudang #butikSKY #TescoSeriAlam #kegunaaanMMG #LENGUH #krem #senggugut #sembelit #kembungperut #resdung #peningkepala #selsema #lukakecil #melecurringan #minyakpanas #minyakangin #minyakurut

MMG bantu kurangkan kesakitan kaki kastemer yang bengkak. Syukur alhamdulillah. Apalagi, DS terus repeat order. MMG memang terbaik. Wajib ada di rumah 1 tau.😊 www.wasap.my/60133630036/MMG #MMG  #minyakurutmoden  #teamskyjutawanMMG  #tsjMMG  #codPasirGudang  #butikSKY  #TescoSeriAlam  #kegunaaanMMG  #LENGUH  #krem  #senggugut  #sembelit  #kembungperut  #resdung  #peningkepala  #selsema  #lukakecil  #melecurringan  #minyakpanas  #minyakangin  #minyakurut 

Gara - Gara Durennnn
.
Minggu lalu teman sy abis travelling ke medan, dan udh pasti tau kan, yg paling menggoda di sana ya duren. Temen sy itu br sekali2nya coba makan duren. Nah, keseruan terjadi besok nya, sepulang dr medan, perut nya kembung, dan terus2an buang angin. Perut blm gitu beres, selang brp hari muncul gatal2, ga enak bdn, agak demam dan radang tenggorokan.
.
Kenapa bisa separah itu kejadian nya, dia sampe kapok ga mau makan duren lagi 😋
Nah, temen sy ini punya bakteri jahat yg dominan di dlm pencernaan nya, yg segera membusukkan makanan manis dan high protein scr cepat.
Jadi ilustrasi nya sbb :
.
Bakteri jahat ➡️ membusukkan makanan manis dan high protein ➡️ pembusukan otomatis timbul gas ➡️ gas ini bersifat panas, berada dlm tubuh yg hangat ➡️ suhu tubuh jadi panas, sementara udara luar sejuk ➡️ membuat rongga tubuh (yg kosong) mengembun ➡️ terjadilah jamur krn tubuh lembab.
.
Nah, jamur ini akan mengikuti aliran darah ke seluruh tubuh, terutama ke bawah permukaan kulit. Ketika uap udara yg keluar dr bwh kulit ini mengandung jamur dan mjd makanan bakteri kulit yg nakal, maka gatal2 pun terjadi. Gatal2 ini pada stadium lanjut disebut scabbies, jamuran, panu, kudis bisa juga ruam2 seluruh tubuh.
.
Solusi :
⛔ stop dulu makanan padat, istirahatkan dl pencernaan. Minum jus buah + psyllium husk untuk mengikat kotoran di usus, menstabilkan flora usus dan membuang sampah lewat BAB
✔ minum air kelapa 1.5 liter (boleh sbg pengganti air putih)
✔ mandi dg cairan antiseptik yg mengandung povidone-iodine
⛔ jangan pake lotion dan bedak
✔ oleskan Sagha Ultimate/ Sagha Premium pd telapak kaki, bila terasa ada ganjalan tetap urut sampai berkurang
✔ bila gangguan gatal tdk berkurang, boleh pake obat pereda gatal atau antihistamin
.
Temen sy tadi, sembuh nya agak lama, krn gatal2 nya bertahap sembuh, tapi dia hepi, krn sel penyembuh dlm tubuh nya sudah aktif.
.
Bit.ly/meliasagha @meliakho
.
#MinyakTerapiModernSagha #minyaksaghasolo #minyakultimatesolo #minyakpremiumsolo #saghasolo #savicosolo #savicooriginal #savicolight #minyakanginsagha #minyakanginsaghasolo #minyakangin #minyakanginsagha #vcosolo #coconutoil #virgincoconutoil #virgincoconutoilsolo

Gara - Gara Durennnn . Minggu lalu teman sy abis travelling ke medan, dan udh pasti tau kan, yg paling menggoda di sana ya duren. Temen sy itu br sekali2nya coba makan duren. Nah, keseruan terjadi besok nya, sepulang dr medan, perut nya kembung, dan terus2an buang angin. Perut blm gitu beres, selang brp hari muncul gatal2, ga enak bdn, agak demam dan radang tenggorokan. . Kenapa bisa separah itu kejadian nya, dia sampe kapok ga mau makan duren lagi 😋 Nah, temen sy ini punya bakteri jahat yg dominan di dlm pencernaan nya, yg segera membusukkan makanan manis dan high protein scr cepat. Jadi ilustrasi nya sbb : . Bakteri jahat ➡️ membusukkan makanan manis dan high protein ➡️ pembusukan otomatis timbul gas ➡️ gas ini bersifat panas, berada dlm tubuh yg hangat ➡️ suhu tubuh jadi panas, sementara udara luar sejuk ➡️ membuat rongga tubuh (yg kosong) mengembun ➡️ terjadilah jamur krn tubuh lembab. . Nah, jamur ini akan mengikuti aliran darah ke seluruh tubuh, terutama ke bawah permukaan kulit. Ketika uap udara yg keluar dr bwh kulit ini mengandung jamur dan mjd makanan bakteri kulit yg nakal, maka gatal2 pun terjadi. Gatal2 ini pada stadium lanjut disebut scabbies, jamuran, panu, kudis bisa juga ruam2 seluruh tubuh. . Solusi : ⛔ stop dulu makanan padat, istirahatkan dl pencernaan. Minum jus buah + psyllium husk untuk mengikat kotoran di usus, menstabilkan flora usus dan membuang sampah lewat BAB ✔ minum air kelapa 1.5 liter (boleh sbg pengganti air putih) ✔ mandi dg cairan antiseptik yg mengandung povidone-iodine ⛔ jangan pake lotion dan bedak ✔ oleskan Sagha Ultimate/ Sagha Premium pd telapak kaki, bila terasa ada ganjalan tetap urut sampai berkurang ✔ bila gangguan gatal tdk berkurang, boleh pake obat pereda gatal atau antihistamin . Temen sy tadi, sembuh nya agak lama, krn gatal2 nya bertahap sembuh, tapi dia hepi, krn sel penyembuh dlm tubuh nya sudah aktif. . Bit.ly/meliasagha @meliakho  . #MinyakTerapiModernSagha  #minyaksaghasolo  #minyakultimatesolo  #minyakpremiumsolo  #saghasolo  #savicosolo  #savicooriginal  #savicolight  #minyakanginsagha  #minyakanginsaghasolo  #minyakangin  #minyakanginsagha  #vcosolo  #coconutoil  #virgincoconutoil  #virgincoconutoilsolo 

Tau tak hanya dengan nilai RM15 SM/RM 18 SS #mack lovers dapat nikmati banyak manfaat??
---------------------------------------------------------------------------
💥sakit gigi
💥sakit otot
💥terseliuh
💥gigitan serangga
💥senggugut
💥sakit kepala

Semuanya dapat diselesaikan dengan satu botol #mack.

Kesannya pun memang cepat sepantas 9 saat.Ruginya sape tak dptkan sekarang.

Hanya 1 #mack 1 keluarga boleh guna.

#minyakangin#murah#terbaik#selangor#sabah#sarawak#kelantan#terengganu#bazarpaknil#whatsapp#sayajualmurah

Tau tak hanya dengan nilai RM15 SM/RM 18 SS #mack  lovers dapat nikmati banyak manfaat?? --------------------------------------------------------------------------- 💥sakit gigi 💥sakit otot 💥terseliuh 💥gigitan serangga 💥senggugut 💥sakit kepala Semuanya dapat diselesaikan dengan satu botol #mack . Kesannya pun memang cepat sepantas 9 saat.Ruginya sape tak dptkan sekarang. Hanya 1 #mack  1 keluarga boleh guna. #minyakangin #murah #terbaik #selangor #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #bazarpaknil #whatsapp #sayajualmurah 

Semalam kan kejap-kejap kakak Inara menangis sebab dia demam n selesema nak bernafas tak boleh.

Pasang pulak kipas ngn aircond lagi la tak boleh nafas. Sebabnya adik bila tutup aircond dia teriak jadi tak boleh nak tutup.

Yang kakak pulak suruh tutup. Sebab katanya sakit hidung tak boleh nak nafas. Package sekali sakit perut.

Suruh letak minyak najah dia xmau,last dia suruh ambik balm pink. Suka betul dia dengan pink.

Lepas abie dia ambik balm pink kan dia sapu dekat hidung,dekat perut dekat belakang badan terus dia tidur. Sebabnya balm pink tidak berangin dia suka. Kalau boleh satu badan dia nak sapu.

Alhamdulillh pagi nie bangun kan selsema dah kurang demm dah baik.Syukur sangat.. BalmNajehah sangat la terbaik
Sebotol rm15 sm rm18 ss tapi tahan berbulan2
Jimat dan memberi manfaat.

Kredit to ML Hatina

#NajahNajeehah
#AgentWanted #minyakmujarab
#minyakbidara
#minyaksaffron
#minyakbidaranajah #minyakurat #minyakurut #melegakanselsema #hentikandarahluka
#minyakbidaranajah
#minyak #minyakangin #minyakkbidara #penawarsihir #minyakbidaramurah #minyaksaffron #penawarsihir #minyakangin #minyakaromaterapi #minyakaromaterapimurah #minyakberubat #bidarawangi #minyakwangianmurah  #minyakbaby #ekzima #minyakterapiminda #minyakaromaterapi #penawarresdung #penawarselsemababy

Semalam kan kejap-kejap kakak Inara menangis sebab dia demam n selesema nak bernafas tak boleh. Pasang pulak kipas ngn aircond lagi la tak boleh nafas. Sebabnya adik bila tutup aircond dia teriak jadi tak boleh nak tutup. Yang kakak pulak suruh tutup. Sebab katanya sakit hidung tak boleh nak nafas. Package sekali sakit perut. Suruh letak minyak najah dia xmau,last dia suruh ambik balm pink. Suka betul dia dengan pink. Lepas abie dia ambik balm pink kan dia sapu dekat hidung,dekat perut dekat belakang badan terus dia tidur. Sebabnya balm pink tidak berangin dia suka. Kalau boleh satu badan dia nak sapu. Alhamdulillh pagi nie bangun kan selsema dah kurang demm dah baik.Syukur sangat.. BalmNajehah sangat la terbaik Sebotol rm15 sm rm18 ss tapi tahan berbulan2 Jimat dan memberi manfaat. Kredit to ML Hatina #NajahNajeehah  #AgentWanted  #minyakmujarab  #minyakbidara  #minyaksaffron  #minyakbidaranajah  #minyakurat  #minyakurut  #melegakanselsema  #hentikandarahluka  #minyakbidaranajah  #minyak  #minyakangin  #minyakkbidara  #penawarsihir  #minyakbidaramurah  #minyaksaffron  #penawarsihir  #minyakangin  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapimurah  #minyakberubat  #bidarawangi  #minyakwangianmurah  #minyakbaby  #ekzima  #minyakterapiminda  #minyakaromaterapi  #penawarresdung  #penawarselsemababy 

Bila Allah tarik nikmat kesihatan, jadi inilah peneman di kala duka lara.
.
Biasa dah lepas anak, dia pas botton kat mak dia plak. Cuma tak tahan dia pas full pakage. batuk + selsema + sakit kepala. Harap tak demam. .
Balik dari klinik sempat anta stok kat agent Seremban. Alhamdulillah. Ok kepala dah nyut-nyut.masa untuk beradu. Doakan nana ye kawan-kawan.

Get Well Soon Nana, kredit to Stokis Putrajaya.

#NajahNajeehah
#AgentWanted #minyakmujarab
#minyakbidara
#minyaksaffron
#minyakbidaranajah #minyakurat #minyakurut #melegakanselsema #hentikandarahluka
#minyakbidaranajah
#minyak #minyakangin #minyakkbidara #penawarsihir #minyakbidaramurah #minyaksaffron #penawarsihir #minyakangin #minyakaromaterapi #minyakaromaterapimurah #minyakberubat #bidarawangi #minyakwangianmurah  #minyakbaby #ekzima #minyakterapiminda #minyakaromaterapi #penawarresdung #penawarselsemababy

Bila Allah tarik nikmat kesihatan, jadi inilah peneman di kala duka lara. . Biasa dah lepas anak, dia pas botton kat mak dia plak. Cuma tak tahan dia pas full pakage. batuk + selsema + sakit kepala. Harap tak demam. . Balik dari klinik sempat anta stok kat agent Seremban. Alhamdulillah. Ok kepala dah nyut-nyut.masa untuk beradu. Doakan nana ye kawan-kawan. Get Well Soon Nana, kredit to Stokis Putrajaya. #NajahNajeehah  #AgentWanted  #minyakmujarab  #minyakbidara  #minyaksaffron  #minyakbidaranajah  #minyakurat  #minyakurut  #melegakanselsema  #hentikandarahluka  #minyakbidaranajah  #minyak  #minyakangin  #minyakkbidara  #penawarsihir  #minyakbidaramurah  #minyaksaffron  #penawarsihir  #minyakangin  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapimurah  #minyakberubat  #bidarawangi  #minyakwangianmurah  #minyakbaby  #ekzima  #minyakterapiminda  #minyakaromaterapi  #penawarresdung  #penawarselsemababy 

[ASBAB COFFEE BIDARA & SUSU SAFFRON] .
Rasa mcm terkejut juga tetiba dpt berita baik dr Custumer. Mmg tidak merangcang apa² pon. Setiap pekara hadapi dgn tenang dan sgt positif.
.
Ibu kpd 2 org anak ini,dah 2thn lebih menanti kehadiran baby baru, ,akhirnya terjawab. Mmg akak ni custumer tetap sy dah 7bulan yg lps.
.
Dari awal kemunculan minyak sampai lah ke item seterusnya. Satu² dia grab dan buat pakai satu keluarga. Mmg pengemar #CoffeeBidaraNajah dr awal lg. Setiap bulan pasti beli. .
Habis yg papan beli yg kotak.. Pendek kata #CoffeeBidaraNajah mmg tak pernah putus dlm hidup beliau. Tapi kali ini mcm pelik..akak ni oder #SusuSaffonNajeehah.
.
Bila tanya kenapa❓
.
Terjawab lah soalan tadi. Alhamdulilah setelah 2 thn lbh menanti, akhirnya terjawab. Syukur, harini dah g klinik checkup dah masuk 7minggu.Mcm tak sangka pon ada, itulah rezeki kan Alhamdulilah.
.
Semuga membesar dgn sihat dan sebaik²nya. Panjang kan doa buat kami juga ya kak..Aaminn Ya Mujib. .
#AsbabCoffeeBidaraNajah
#IkhtiarItuPerlu
#SusuSafronNajeehah
.
#ikhtiarsyifa  #mandianbidara #minyakbidara #amanspray #jusqurbi #darussalam #rawatanislam #bidaraikhtiar #ikhtiarsyifahq #sihir #saka #santau #gangguanjin #perubatanislam #gangguansyaitan #bidara #ruqyah #daunbidara #najahnajeehah #minyakbidara #minyakangin #rawatanalternatif

[ASBAB COFFEE BIDARA & SUSU SAFFRON] . Rasa mcm terkejut juga tetiba dpt berita baik dr Custumer. Mmg tidak merangcang apa² pon. Setiap pekara hadapi dgn tenang dan sgt positif. . Ibu kpd 2 org anak ini,dah 2thn lebih menanti kehadiran baby baru, ,akhirnya terjawab. Mmg akak ni custumer tetap sy dah 7bulan yg lps. . Dari awal kemunculan minyak sampai lah ke item seterusnya. Satu² dia grab dan buat pakai satu keluarga. Mmg pengemar #CoffeeBidaraNajah  dr awal lg. Setiap bulan pasti beli. . Habis yg papan beli yg kotak.. Pendek kata #CoffeeBidaraNajah  mmg tak pernah putus dlm hidup beliau. Tapi kali ini mcm pelik..akak ni oder #SusuSaffonNajeehah . . Bila tanya kenapa❓ . Terjawab lah soalan tadi. Alhamdulilah setelah 2 thn lbh menanti, akhirnya terjawab. Syukur, harini dah g klinik checkup dah masuk 7minggu.Mcm tak sangka pon ada, itulah rezeki kan Alhamdulilah. . Semuga membesar dgn sihat dan sebaik²nya. Panjang kan doa buat kami juga ya kak..Aaminn Ya Mujib. . #AsbabCoffeeBidaraNajah  #IkhtiarItuPerlu  #SusuSafronNajeehah  . #ikhtiarsyifa  #mandianbidara  #minyakbidara  #amanspray  #jusqurbi  #darussalam  #rawatanislam  #bidaraikhtiar  #ikhtiarsyifahq  #sihir  #saka  #santau  #gangguanjin  #perubatanislam  #gangguansyaitan  #bidara  #ruqyah  #daunbidara  #najahnajeehah  #minyakbidara  #minyakangin  #rawatanalternatif 

KIT PENENANG!
.
Thrapy Oil ni betul² best tau. Nyaman je baunya ekstrak bunga orkid. Hilang terus urat tegang tu awak-awak.
.
Fuhhh! WAJIB ada satu dalam bag.
.
Nak hilangkan tegang urat?
.
Komen NAK atau klik terus link wasap di bio tau.

KIT PENENANG! . Thrapy Oil ni betul² best tau. Nyaman je baunya ekstrak bunga orkid. Hilang terus urat tegang tu awak-awak. . Fuhhh! WAJIB ada satu dalam bag. . Nak hilangkan tegang urat? . Komen NAK atau klik terus link wasap di bio tau.

Korang dah balik keje lum?

Keje, keje juga tapi sesekali ajak la kawan sebelah bersembang, bercerita, gosip bermanfaat, gituuuu. Baru kurang sikit stress dengan keje tak pernah habis, siap tapau lagi keje akan datang. Hehe.

Take time, jangan lama sangat. Siap ber huha huha, kita sambung balik keje dan setelkan mana yang patut. Masa takde keje dulu, apply keje. Sebab nak ada gaji. So dah ada keje sekarang, keje betoi betoi tau. 😍

Akak dah otw balik keje ni tapi nanti sambung lagi keje kat umah, nak tanda kertas peksa. Ni pun baru habis meeting. Hihu. Best kan jadi cikgu, masa keje pendek aje. Katanyaaa.

Tapi kan, walaupun kami balik awal sikit, tak pernah tak bawak balik keje ke rumah. Itu specialnya cikgu. Kan. I love my job. 
Korang yang belum balik tu, kalo agak nak lagi tenang, boleh calit MMG tu, amik bau lavender. Pasti keje hari ni smoothhhh aje.

Keje leklok tau. Moga mendapat barokah dari setiap pekerjaan yang kita buat. Amin.

www.wasap.my/60133630036/MMG 
#mmg #minyakurutmoden #teamskyjutawanMMG #tsjMMG #codPasirGudang #butikSKY #TescoSeriAlam #kegunaaanMMG #LENGUH #krem #senggugut #sembelit #kembungperut #resdung #peningkepala #selsema #lukakecil #melecurringan #minyakpanas #minyakangin #minyakurut

Korang dah balik keje lum? Keje, keje juga tapi sesekali ajak la kawan sebelah bersembang, bercerita, gosip bermanfaat, gituuuu. Baru kurang sikit stress dengan keje tak pernah habis, siap tapau lagi keje akan datang. Hehe. Take time, jangan lama sangat. Siap ber huha huha, kita sambung balik keje dan setelkan mana yang patut. Masa takde keje dulu, apply keje. Sebab nak ada gaji. So dah ada keje sekarang, keje betoi betoi tau. 😍 Akak dah otw balik keje ni tapi nanti sambung lagi keje kat umah, nak tanda kertas peksa. Ni pun baru habis meeting. Hihu. Best kan jadi cikgu, masa keje pendek aje. Katanyaaa. Tapi kan, walaupun kami balik awal sikit, tak pernah tak bawak balik keje ke rumah. Itu specialnya cikgu. Kan. I love my job. Korang yang belum balik tu, kalo agak nak lagi tenang, boleh calit MMG tu, amik bau lavender. Pasti keje hari ni smoothhhh aje. Keje leklok tau. Moga mendapat barokah dari setiap pekerjaan yang kita buat. Amin. www.wasap.my/60133630036/MMG #mmg  #minyakurutmoden  #teamskyjutawanMMG  #tsjMMG  #codPasirGudang  #butikSKY  #TescoSeriAlam  #kegunaaanMMG  #LENGUH  #krem  #senggugut  #sembelit  #kembungperut  #resdung  #peningkepala  #selsema  #lukakecil  #melecurringan  #minyakpanas  #minyakangin  #minyakurut 

Assalamualaikum!
Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Rusilawati dari Pulau Pinang.
.
.
♥️ 2 dozen minyak angin FreshCare
.

Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia.

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy
#penang
#pulaupinang
#bmf
#buymuslimfirst

Assalamualaikum! Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Rusilawati dari Pulau Pinang. . . ♥️ 2 dozen minyak angin FreshCare . Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia. #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy  #penang  #pulaupinang  #bmf  #buymuslimfirst 

Assalamualaikum!
Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Nadhirah dari Kuala Krai.
.
.
♥️ 1 dozen minyak angin FreshCare
.

Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia.

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy
#kualakrai
#kelantan
#bmf
#buymuslimfirst

Assalamualaikum! Selamat petang semua.. Tgh bungkus2 order dari rakan kita, Nadhirah dari Kuala Krai. . . ♥️ 1 dozen minyak angin FreshCare . Terima kasih byk ya sbb support kami di KembangFreshcare Malaysia. #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy  #kualakrai  #kelantan  #bmf  #buymuslimfirst 

Antara postage untuk hari ni.. 1 dozen untuk rakan kita, Farah Nurain di Tangkak, Johor.

Terima kasih byk tau! .

#minyakangin
#freshcare
#minyakanginaromatherapy
#freshcaremalaysia
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#kajang
#belionline
#minyakanginFreshCare
#freshcareborong
#freshcarearomatherapy
#Tangkak
#Johor
#bmf
#buymuslimfirst

Antara postage untuk hari ni.. 1 dozen untuk rakan kita, Farah Nurain di Tangkak, Johor. Terima kasih byk tau! . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcaremalaysia  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #kajang  #belionline  #minyakanginFreshCare  #freshcareborong  #freshcarearomatherapy  #Tangkak  #Johor  #bmf  #buymuslimfirst 

MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE
.
🔹KEGUNAAN / FUNGSI 🔹
.
👍🏻 Masuk angin, senggugut, sakit perut
👍🏻 Melegakan segala kegatalan akibat gigitan serangga. 👍🏻Melegakan sakit2 sendi, lenguh2 otot, letih2 badan
👍🏻 Mengurangkan sakit kepala akibat migrain. .
Walk in cheras @motslovers 
#freshcare #freshcarearomatherapy #freshcaremalaysia #aromatherapy #minyakangin #minyakanginfreshcare #minyakanginaromatherapy #minyakanginmurah #freshcareminyakangin #freshcareborong #freshcaremalaysiamurah #freshcareteens #minyakanginborong #freshcareviral #minyakanginviral #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajual#20treeshop#butikvendor#butikcheras#mirafilzah

MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE . 🔹KEGUNAAN / FUNGSI 🔹 . 👍🏻 Masuk angin, senggugut, sakit perut 👍🏻 Melegakan segala kegatalan akibat gigitan serangga. 👍🏻Melegakan sakit2 sendi, lenguh2 otot, letih2 badan 👍🏻 Mengurangkan sakit kepala akibat migrain. . Walk in cheras @motslovers  #freshcare  #freshcarearomatherapy  #freshcaremalaysia  #aromatherapy  #minyakangin  #minyakanginfreshcare  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginmurah  #freshcareminyakangin  #freshcareborong  #freshcaremalaysiamurah  #freshcareteens  #minyakanginborong  #freshcareviral  #minyakanginviral  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajual #20treeshop #butikvendor #butikcheras #mirafilzah 

Rahsia Minyak Herba Asmak yg semua tidak tahu.. #minyakherbaasmak #asmakgroup #minyakangin #minyakurut #minyakherbaasmakmujarab

Rahsia Minyak Herba Asmak yg semua tidak tahu.. #minyakherbaasmak  #asmakgroup  #minyakangin  #minyakurut  #minyakherbaasmakmujarab 

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ?
pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi
rugi sangat sangat korang x join team kami

komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ???
mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama
trus ws Admin Ky Empire sekarang

wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent

#balmbidara
#balmbidaraalhabib
#balmbidaraalhabibhabbatussauda
#produkbidaraalhabib
#shahalam
#minyakangin
#agentwanted

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ? pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi rugi sangat sangat korang x join team kami komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ??? mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama trus ws Admin Ky Empire sekarang wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent #balmbidara  #balmbidaraalhabib  #balmbidaraalhabibhabbatussauda  #produkbidaraalhabib  #shahalam  #minyakangin  #agentwanted 

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ?
pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi
rugi sangat sangat korang x join team kami

komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ???
mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama
trus ws Admin Ky Empire sekarang

wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent

#balmbidara
#balmbidaraalhabib
#balmbidaraalhabibhabbatussauda
#produkbidaraalhabib
#shahalam
#minyakangin
#agentwanted

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ? pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi rugi sangat sangat korang x join team kami komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ??? mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama trus ws Admin Ky Empire sekarang wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent #balmbidara  #balmbidaraalhabib  #balmbidaraalhabibhabbatussauda  #produkbidaraalhabib  #shahalam  #minyakangin  #agentwanted 

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ?
pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi
rugi sangat sangat korang x join team kami

komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ???
mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama
trus ws Admin Ky Empire sekarang

wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent
wasap.my/60162113495/nakjadiagent

#balmbidara
#balmbidaraalhabib
#balmbidaraalhabibhabbatussauda
#produkbidaraalhabib
#shahalam
#minyakangin
#agentwanted

Berminat untuk jadi agent produk bidara Al Habib ? pm kami segera !! produk laju, permintaan tinggi rugi sangat sangat korang x join team kami komisyen tinggi, nk tambah pendapatan ??? mmg anda yg kami cari !! Dh jgn fikir lama-lama trus ws Admin Ky Empire sekarang wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent wasap.my/60162113495/nakjadiagent #balmbidara  #balmbidaraalhabib  #balmbidaraalhabibhabbatussauda  #produkbidaraalhabib  #shahalam  #minyakangin  #agentwanted 

Kepala macam dihentak2,pening? Migrain? Tambah kalau bnyk fikir stress kat tempat kerja berdenyut2 kepala macam nak pecah?

Sapa pernah rasa tau la migrain cmna kan!sakit tak leh bawa bincang dah,Asbab #MBNajah alhamdullilah dah tak risau sakit kepala

Sebelum g kerja mesti roll2 dulu minyak Bidara kata atas ubun2 then baru bertudung,serasi🤗

Boleh ikhtiar dgn MB najah @ MS najeehah ☎ https://60132120801.wasap.my/ 
#najahnajeehah
.
#ikhtiarsyifa  #mandianbidara #minyakbidara #amanspray #jusqurbi #darussalam #rawatanislam #bidaraikhtiar #ikhtiarsyifahq #sihir #saka #santau #gangguanjin #perubatanislam #gangguansyaitan #bidara #ruqyah #daunbidara #najahnajeehah #minyakbidara #minyakangin #rawatanalternatif

Kepala macam dihentak2,pening? Migrain? Tambah kalau bnyk fikir stress kat tempat kerja berdenyut2 kepala macam nak pecah? Sapa pernah rasa tau la migrain cmna kan!sakit tak leh bawa bincang dah,Asbab #MBNajah  alhamdullilah dah tak risau sakit kepala Sebelum g kerja mesti roll2 dulu minyak Bidara kata atas ubun2 then baru bertudung,serasi🤗 Boleh ikhtiar dgn MB najah @ MS najeehah ☎ https://60132120801.wasap.my/ #najahnajeehah  . #ikhtiarsyifa  #mandianbidara  #minyakbidara  #amanspray  #jusqurbi  #darussalam  #rawatanislam  #bidaraikhtiar  #ikhtiarsyifahq  #sihir  #saka  #santau  #gangguanjin  #perubatanislam  #gangguansyaitan  #bidara  #ruqyah  #daunbidara  #najahnajeehah  #minyakbidara  #minyakangin  #rawatanalternatif 

Cukup tak tidur malam Mommy?
.
Atasi stress tau ♥️

Cukup tak tidur malam Mommy? . Atasi stress tau ♥️

🌸Fresh Care Aromatheraphy Oil🌸
➖➖➖➖
RM 8‼️ RM 8‼️
.
.
Minyak wangi berubatt!!! .....Tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin Aromaterapy. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan! 😍😍😍
.
.
Available : semua jenis wangian.. Ada 10 jenis
* Green Tea
* Lavender
* Splash Fruity
* Sport
* Strong
* Sanda Wood
* Happy cherry
* Bubble Gum
* Citrus
* Passion Fruits
.

Antara kelebihannya : " FreshCare aroma Green Tea memang kegemaran saya sejak saya mula mengenali minyak angin ini. Aromanya yang menenangkan, fresh dan segar tapi berangin memang amat sesuai dengan saya ya ... "
.
Kandungan :
MENTHOL (DAUN PUDINA), CAMPHOR (KAPUR BARUS), OLIVE VIRGIN OIL (MINYAK ZAITUN), DAN ESSENTIAL OIL (MINYAK AROMATHERAPY)
.
Melembutkan kulit dan menjaga kulit supaya tidak mengalami iritasi walaupun pada penggunaan berulang.
.
SPLASH FRUITY & LAVENDER : 
SAKIT KEPALA & STRESS
Melegakan sakit kepala, migrain dan stress. Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
.
SPORT & STRONG : 
SAKIT & SENGAL OTOT
Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki. Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak.
.
GREEN TEA : 
SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT
Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. .
DIJAMIN HALAL! TIADA ALKOHOL! WANGI DAN SEGAR!
.
Whatsapp 010-4364795 yer syg2 ❤️
.
.
#freshcare #freshcarearomatherapy #freshcarearomaterapi #freshcarearomatherapyoil #freshcaremurah #shahalam #lotsoflurves #freshcarearomatherapyshahalam #minyakangin #lotsalurves

🌸Fresh Care Aromatheraphy Oil🌸 ➖➖➖➖ RM 8‼️ RM 8‼️ . . Minyak wangi berubatt!!! .....Tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin Aromaterapy. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan! 😍😍😍 . . Available : semua jenis wangian.. Ada 10 jenis * Green Tea * Lavender * Splash Fruity * Sport * Strong * Sanda Wood * Happy cherry * Bubble Gum * Citrus * Passion Fruits . Antara kelebihannya : " FreshCare aroma Green Tea memang kegemaran saya sejak saya mula mengenali minyak angin ini. Aromanya yang menenangkan, fresh dan segar tapi berangin memang amat sesuai dengan saya ya ... " . Kandungan : MENTHOL (DAUN PUDINA), CAMPHOR (KAPUR BARUS), OLIVE VIRGIN OIL (MINYAK ZAITUN), DAN ESSENTIAL OIL (MINYAK AROMATHERAPY) . Melembutkan kulit dan menjaga kulit supaya tidak mengalami iritasi walaupun pada penggunaan berulang. . SPLASH FRUITY & LAVENDER : SAKIT KEPALA & STRESS Melegakan sakit kepala, migrain dan stress. Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. . SPORT & STRONG : SAKIT & SENGAL OTOT Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki. Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak. . GREEN TEA : SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. . DIJAMIN HALAL! TIADA ALKOHOL! WANGI DAN SEGAR! . Whatsapp 010-4364795 yer syg2 ❤️ . . #freshcare  #freshcarearomatherapy  #freshcarearomaterapi  #freshcarearomatherapyoil  #freshcaremurah  #shahalam  #lotsoflurves  #freshcarearomatherapyshahalam  #minyakangin  #lotsalurves 

🌸Fresh Care Aromatheraphy Oil🌸
➖➖➖➖
RM 8‼️ RM 8‼️
.
.
Minyak wangi berubatt!!! .....Tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin Aromaterapy. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan! 😍😍😍
.
.
Available : semua jenis wangian.. Ada 10 jenis
* Green Tea
* Lavender
* Splash Fruity
* Sport
* Strong
* Sanda Wood
* Happy cherry
* Bubble Gum
* Citrus
* Passion Fruits
.

Antara kelebihannya : " FreshCare aroma Green Tea memang kegemaran saya sejak saya mula mengenali minyak angin ini. Aromanya yang menenangkan, fresh dan segar tapi berangin memang amat sesuai dengan saya ya ... "
.
Kandungan :
MENTHOL (DAUN PUDINA), CAMPHOR (KAPUR BARUS), OLIVE VIRGIN OIL (MINYAK ZAITUN), DAN ESSENTIAL OIL (MINYAK AROMATHERAPY)
.
Melembutkan kulit dan menjaga kulit supaya tidak mengalami iritasi walaupun pada penggunaan berulang.
.
SPLASH FRUITY & LAVENDER : 
SAKIT KEPALA & STRESS
Melegakan sakit kepala, migrain dan stress. Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
.
SPORT & STRONG : 
SAKIT & SENGAL OTOT
Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki. Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak.
.
GREEN TEA : 
SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT
Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. .
DIJAMIN HALAL! TIADA ALKOHOL! WANGI DAN SEGAR!
.
Whatsapp 010-4364795 yer syg2 ❤️
.
.
#freshcare #freshcarearomatherapy #freshcarearomaterapi #freshcarearomatherapyoil #freshcaremurah #shahalam #lotsoflurves #freshcarearomatherapyshahalam #minyakangin #lotsalurves

🌸Fresh Care Aromatheraphy Oil🌸 ➖➖➖➖ RM 8‼️ RM 8‼️ . . Minyak wangi berubatt!!! .....Tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin Aromaterapy. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan! 😍😍😍 . . Available : semua jenis wangian.. Ada 10 jenis * Green Tea * Lavender * Splash Fruity * Sport * Strong * Sanda Wood * Happy cherry * Bubble Gum * Citrus * Passion Fruits . Antara kelebihannya : " FreshCare aroma Green Tea memang kegemaran saya sejak saya mula mengenali minyak angin ini. Aromanya yang menenangkan, fresh dan segar tapi berangin memang amat sesuai dengan saya ya ... " . Kandungan : MENTHOL (DAUN PUDINA), CAMPHOR (KAPUR BARUS), OLIVE VIRGIN OIL (MINYAK ZAITUN), DAN ESSENTIAL OIL (MINYAK AROMATHERAPY) . Melembutkan kulit dan menjaga kulit supaya tidak mengalami iritasi walaupun pada penggunaan berulang. . SPLASH FRUITY & LAVENDER : SAKIT KEPALA & STRESS Melegakan sakit kepala, migrain dan stress. Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. . SPORT & STRONG : SAKIT & SENGAL OTOT Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki. Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak. . GREEN TEA : SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. . DIJAMIN HALAL! TIADA ALKOHOL! WANGI DAN SEGAR! . Whatsapp 010-4364795 yer syg2 ❤️ . . #freshcare  #freshcarearomatherapy  #freshcarearomaterapi  #freshcarearomatherapyoil  #freshcaremurah  #shahalam  #lotsoflurves  #freshcarearomatherapyshahalam  #minyakangin  #lotsalurves 

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga.
.
Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini..
.
.
👇👇
Belum ada have herbal spray ??
Order boleh klik link wasap di bio detail .
.
.
#HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #HaveMalaysia#codselayangbatucavesgombak
#ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #ubatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga. . Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini.. . . 👇👇 Belum ada have herbal spray ?? Order boleh klik link wasap di bio detail . . . #HaveHerbalSpray  #FamilyARDANiaga  #HaveMalaysia #codselayangbatucavesgombak  #ibumengandung  #sakitlutut  #lenguhbadan  #ibumenyusu  #havespray  #ubatsakitkepala  #migraine  #cough  #sakitgout  #selsemabatuk  #asthma  #sakitotot  #sakit  #sakiturat  #sakitpinggang  #sakitsendi  #sakitperut  #gigisakit  #astronaut  #datosheikhmuszaphar  #minyakangin  #wangian 

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga.
.
Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini..
.
.
👇👇
Belum ada have herbal spray ??
Order boleh klik link wasap di bio detail .
.
.
#HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #HaveMalaysia#codselayangbatucavesgombak
#ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #ubatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga. . Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini.. . . 👇👇 Belum ada have herbal spray ?? Order boleh klik link wasap di bio detail . . . #HaveHerbalSpray  #FamilyARDANiaga  #HaveMalaysia #codselayangbatucavesgombak  #ibumengandung  #sakitlutut  #lenguhbadan  #ibumenyusu  #havespray  #ubatsakitkepala  #migraine  #cough  #sakitgout  #selsemabatuk  #asthma  #sakitotot  #sakit  #sakiturat  #sakitpinggang  #sakitsendi  #sakitperut  #gigisakit  #astronaut  #datosheikhmuszaphar  #minyakangin  #wangian 

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga.
.
Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini..
.
.
👇👇
Belum ada have herbal spray ??
Order boleh klik link wasap di bio detail .
.
.
#HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #HaveMalaysia#codselayangbatucavesgombak#teamavengers
#ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #ubatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian

KERAP TERLELAP KETIKA MEMANDU ?? HAVE Herbal Spray memberi kesegaran kepada anda ketika memandu... Memang " AJAIB " betul "HAVE " ni spray je terus hilang mengantukk yang teramat sangat tadi. Rasa segar kembali , nak drive pun senang.. Bukan itu je, "HAVE" ni melegakan sakit kepala juga. . Produk dengan beribu manfaat, tak rugi kalau anda mencubanya hari ini.. . . 👇👇 Belum ada have herbal spray ?? Order boleh klik link wasap di bio detail . . . #HaveHerbalSpray  #FamilyARDANiaga  #HaveMalaysia #codselayangbatucavesgombak #teamavengers  #ibumengandung  #sakitlutut  #lenguhbadan  #ibumenyusu  #havespray  #ubatsakitkepala  #migraine  #cough  #sakitgout  #selsemabatuk  #asthma  #sakitotot  #sakit  #sakiturat  #sakitpinggang  #sakitsendi  #sakitperut  #gigisakit  #astronaut  #datosheikhmuszaphar  #minyakangin  #wangian 

MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE
.
🔹KEGUNAAN / FUNGSI 🔹
.
👍🏻 Masuk angin, senggugut, sakit perut
👍🏻 Melegakan segala kegatalan akibat gigitan serangga. 👍🏻Melegakan sakit2 sendi, lenguh2 otot, letih2 badan
👍🏻 Mengurangkan sakit kepala akibat migrain. .
Walk in cheras @motslovers 
#freshcare #freshcarearomatherapy #freshcaremalaysia #aromatherapy #minyakangin #minyakanginfreshcare #minyakanginaromatherapy #minyakanginmurah #freshcareminyakangin #freshcareborong #freshcaremalaysiamurah #freshcareteens #minyakanginborong #freshcareviral #minyakanginviral #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #sayajual#20treeshop#butikvendor#butikcheras#mirafilzah

MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE . 🔹KEGUNAAN / FUNGSI 🔹 . 👍🏻 Masuk angin, senggugut, sakit perut 👍🏻 Melegakan segala kegatalan akibat gigitan serangga. 👍🏻Melegakan sakit2 sendi, lenguh2 otot, letih2 badan 👍🏻 Mengurangkan sakit kepala akibat migrain. . Walk in cheras @motslovers  #freshcare  #freshcarearomatherapy  #freshcaremalaysia  #aromatherapy  #minyakangin  #minyakanginfreshcare  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginmurah  #freshcareminyakangin  #freshcareborong  #freshcaremalaysiamurah  #freshcareteens  #minyakanginborong  #freshcareviral  #minyakanginviral  #sayajualminyakangin  #sayajualfreshcare  #sayajual #20treeshop #butikvendor #butikcheras #mirafilzah 

Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Alhamdulillah selamat bermanja dengan MMG. 😊
.
Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh morang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung .
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Alhamdulillah selamat bermanja dengan MMG. 😊 . Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh morang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Haaaa ni lah kebaikannya.
.
Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Haaaa ni lah kebaikannya. . Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Tido lena dengan bauan MMG. Gitewww sekali. .
Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh morang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung .
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Tido lena dengan bauan MMG. Gitewww sekali. . Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh morang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Tahukah kalian? .
Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat .
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Tahukah kalian? . Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Senguggut pun lega. Perhhh.
.
Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung .
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Senguggut pun lega. Perhhh. . Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Tahukah anda?

Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? .
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Tahukah anda? Minyak Urut Moden MMG sesuai untuk siapa? Eh eh korang dah cuba ke? . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Alhamdulillah! 
Terima kasih ya Allah.
.
Bahan Utama 
✔ Minyak Kayu putih
✔ Lavender
✔ Aloe vera
.
Yang bestnyaaaa
🌷Tidak melekit
🌷Tidak berminyak
🌷Mesra wuduk
🌷Pantas melegakan
🌷Size poket boleh bawak ke mana saja
🌷Cepat meresap selama 20 saat
.
MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung .
#mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden #minyakurut #minyakwangi #lavender #minyakangin #migrain #resdung #senggugut #lenguhbadan #loya #ibumengandung #travel #minyaktravel #minyakkayuputih  #sakitpinggang #kembungperut  #luluskkm #halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia #mmgbota #ubatresdung #mmgperak #mmgserimanjung

Alhamdulillah! Terima kasih ya Allah. . Bahan Utama ✔ Minyak Kayu putih ✔ Lavender ✔ Aloe vera . Yang bestnyaaaa 🌷Tidak melekit 🌷Tidak berminyak 🌷Mesra wuduk 🌷Pantas melegakan 🌷Size poket boleh bawak ke mana saja 🌷Cepat meresap selama 20 saat . MMG ni boleh juga untuk kegunaan 💐 Resdung 💐Lenguh bahu/pinggang 💐Batuk/selsema 💐Ibu berpantang 💐Cirit birit 💐Senggugut 💐 Urutan bayi 💐 Perut kembung . #mmg  #mmgmassagegel  #minyakurutmoden  #minyakurut  #minyakwangi  #lavender  #minyakangin  #migrain  #resdung  #senggugut  #lenguhbadan  #loya  #ibumengandung  #travel  #minyaktravel  #minyakkayuputih  #sakitpinggang  #kembungperut  #luluskkm  #halal  #selamat  #tidakmelekit  #ibuhamil  #malaysia  #mmgbota  #ubatresdung  #mmgperak  #mmgserimanjung 

Mau BONUS yg mana ?
.
.
Bulan Oktober ini hadir promo yg menarik banget loh ..
.
Kamu bisa pilih sendiri Essential Oil nya ..
Kamu bisa pilih sendiri Bonus nya ..
.
Kami tinggal kirim barang nya 😊
.
1 Diffuser + 1 Essential Oil + bonus
.
❔ Essential Oil nya ada brp ? 14 jenis
❔ Bonus nya apa aja ? SAVICO atau EO peppermint (kamu pilih sendiri)
❔ Diffuser itu apa ? Udah pernah sy bahas di postingan sebelum nya, kalo malas cari silakan klik bit.ly/meliasagha
❔ Essential Oil itu apa ? Udah pernah juga di bahas satu2 di postingan sebelum nya, kalo malas cari silakan klik bit.ly/meliasagha
❔ Tentukan aja kebutuhan mu apa, saya akan kasi solusi nya, karena masing2 EO punya fungsi beda2
❔ Penting ga sih punya diffuser ?
* Penting, apalagi kalo hidup mu hampir 24 jam berAC, berpolusi (asap kendaraan atau rokok), debu.
* Sering sakit saluran napas spt radang tenggorokan, batuk, pilek, sakit kepala dsb
* Susah tidur (imsomnia)
* Punya baby atau anak kecil di rumah
.
Masih punya pertanyaan lain ? Gampang, klik aja bit.ly/meliasagha atau @meliakho
.
#MinyakTerapiModernSagha #minyaksaghasolo #minyakultimatesolo #minyakpremiumsolo #saghasolo #savicosolo #savicooriginal #savicolight #minyakanginsagha #minyakanginsaghasolo #minyakangin #minyakanginsagha #vcosolo #coconutoil #virgincoconutoil #virgincoconutoilsolo #minyakrambutsagha #minyakrambutsolo #essentialoil #essentialoilsagha

Mau BONUS yg mana ? . . Bulan Oktober ini hadir promo yg menarik banget loh .. . Kamu bisa pilih sendiri Essential Oil nya .. Kamu bisa pilih sendiri Bonus nya .. . Kami tinggal kirim barang nya 😊 . 1 Diffuser + 1 Essential Oil + bonus . ❔ Essential Oil nya ada brp ? 14 jenis ❔ Bonus nya apa aja ? SAVICO atau EO peppermint (kamu pilih sendiri) ❔ Diffuser itu apa ? Udah pernah sy bahas di postingan sebelum nya, kalo malas cari silakan klik bit.ly/meliasagha ❔ Essential Oil itu apa ? Udah pernah juga di bahas satu2 di postingan sebelum nya, kalo malas cari silakan klik bit.ly/meliasagha ❔ Tentukan aja kebutuhan mu apa, saya akan kasi solusi nya, karena masing2 EO punya fungsi beda2 ❔ Penting ga sih punya diffuser ? * Penting, apalagi kalo hidup mu hampir 24 jam berAC, berpolusi (asap kendaraan atau rokok), debu. * Sering sakit saluran napas spt radang tenggorokan, batuk, pilek, sakit kepala dsb * Susah tidur (imsomnia) * Punya baby atau anak kecil di rumah . Masih punya pertanyaan lain ? Gampang, klik aja bit.ly/meliasagha atau @meliakho  . #MinyakTerapiModernSagha  #minyaksaghasolo  #minyakultimatesolo  #minyakpremiumsolo  #saghasolo  #savicosolo  #savicooriginal  #savicolight  #minyakanginsagha  #minyakanginsaghasolo  #minyakangin  #minyakanginsagha  #vcosolo  #coconutoil  #virgincoconutoil  #virgincoconutoilsolo  #minyakrambutsagha  #minyakrambutsolo  #essentialoil  #essentialoilsagha 

Beli sebotol...
Kegunaan macam2....
Bia betol 😁😁😁😁😁 Press link for details😘☺️☺️ Bubble Belly All in 1 oil(Multipurpose oil)😍
1001 benefits👍👍👌👌
Kids to grandpa can use BB oil 👧👦👩🤰👨👵👴.
Homemade tradisional oil with natural herbs🌲🍂✔✔💯
No Chemical❌
No colouring❌
Feel want to try buzz me???📲📲 www.wasap.my/+601133317439

Click link di bio sis utk wasap
Cod seluruh pasir gudang
Cod jb

#bubblebellypasirgudang #bubblebellyjohor #bubblebellyoil #bubblebellyhq #bubblebelly #bubblebellyjb #bubblebelly #bb #minyakurut #minyakkurus #minyakangin #minyakbuanglemak

Beli sebotol... Kegunaan macam2.... Bia betol 😁😁😁😁😁 Press link for details😘☺️☺️ Bubble Belly All in 1 oil(Multipurpose oil)😍 1001 benefits👍👍👌👌 Kids to grandpa can use BB oil 👧👦👩🤰👨👵👴. Homemade tradisional oil with natural herbs🌲🍂✔✔💯 No Chemical❌ No colouring❌ Feel want to try buzz me???📲📲 www.wasap.my/+601133317439 Click link di bio sis utk wasap Cod seluruh pasir gudang Cod jb #bubblebellypasirgudang  #bubblebellyjohor  #bubblebellyoil  #bubblebellyhq  #bubblebelly  #bubblebellyjb  #bubblebelly  #bb  #minyakurut  #minyakkurus  #minyakangin  #minyakbuanglemak 

TESTIMONI QASEH AROMATHERAPY ROLL ON 👉Hanya Golek-golek ditempat yang bermasalah
👉Dah lega! 🤗
. 👪 Bagi ibu-ibu yang selalu rasa stres, atau ibu hamil yang sering alami krem kaki, lenguh pinggang, urat tegang atau ayah-ayah yang biasa rasa tegang di belakang leher atau mereka yang bersukan dan terkena kekejangan otot, ibu ayah yang sakit lutut, boleh cuba ya. 👌🏼 Klik link di bio untuk order/pertanyaan atau wasap 011-64148005.
.
#AromatherapyRollOn #QasehAromatherapyRollOn #RollOn #MinyakUrut #MinyakAngin #sayagunasayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #jualonline #vivo #ctdk #TestimoniAnaByKakAi

TESTIMONI QASEH AROMATHERAPY ROLL ON 👉Hanya Golek-golek ditempat yang bermasalah 👉Dah lega! 🤗 . 👪 Bagi ibu-ibu yang selalu rasa stres, atau ibu hamil yang sering alami krem kaki, lenguh pinggang, urat tegang atau ayah-ayah yang biasa rasa tegang di belakang leher atau mereka yang bersukan dan terkena kekejangan otot, ibu ayah yang sakit lutut, boleh cuba ya. 👌🏼 Klik link di bio untuk order/pertanyaan atau wasap 011-64148005. . #AromatherapyRollOn  #QasehAromatherapyRollOn  #RollOn  #MinyakUrut  #MinyakAngin  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #jualonline  #vivo  #ctdk  #TestimoniAnaByKakAi 

TESTIMONI QASEH AROMATHERAPY ROLL ON 👉Hanya Golek-golek ditempat yang bermasalah
👉Dah lega! 🤗
. 👪 Bagi ibu-ibu yang selalu rasa stres, atau ibu hamil yang sering alami krem kaki, lenguh pinggang, urat tegang atau ayah-ayah yang biasa rasa tegang di belakang leher atau mereka yang bersukan dan terkena kekejangan otot, ibu ayah yang sakit lutut, boleh cuba ya. 👌🏼 Klik link di bio untuk order/pertanyaan atau wasap 011-64148005.
.
#AromatherapyRollOn #QasehAromatherapyRollOn #RollOn #MinyakUrut #MinyakAngin #sayagunasayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #jualonline #vivo #ctdk #TestimoniAnaByKakAi

TESTIMONI QASEH AROMATHERAPY ROLL ON 👉Hanya Golek-golek ditempat yang bermasalah 👉Dah lega! 🤗 . 👪 Bagi ibu-ibu yang selalu rasa stres, atau ibu hamil yang sering alami krem kaki, lenguh pinggang, urat tegang atau ayah-ayah yang biasa rasa tegang di belakang leher atau mereka yang bersukan dan terkena kekejangan otot, ibu ayah yang sakit lutut, boleh cuba ya. 👌🏼 Klik link di bio untuk order/pertanyaan atau wasap 011-64148005. . #AromatherapyRollOn  #QasehAromatherapyRollOn  #RollOn  #MinyakUrut  #MinyakAngin  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #jualonline  #vivo  #ctdk  #TestimoniAnaByKakAi