#noradanish Instagram Posts

902,724 Posts

Top Posts

Macam mana lakonan kami d "lelaki mu yang dulu". Best ke tak? click like tanda best

Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se ⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se⠀
⠀
Our new fan's insta😍⠀
@nelydiauqashasenrose @nelydiauqashasenrose ⠀
⠀
#nelydiasenrose #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #nur #meletop #noradanish #neelofa #bazarpaknil  #meletop #motifviral #mirafilzah  #comel #beritaterkini #beruta #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba  #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia⠀
⠀

Macam mana lakonan kami d "lelaki mu yang dulu". Best ke tak? click like tanda best Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se  ⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se ⠀ ⠀ Our new fan's insta😍⠀ @nelydiauqashasenrose  @nelydiauqashasenrose  ⠀ ⠀ #nelydiasenrose  #artismalaysia  #slotakasia  #slotakasiatv3  #astrogempak  #tv3  #tv3malaysia  #nur  #meletop  #noradanish  #neelofa  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #mirafilzah  #comel  #beritaterkini  #beruta  #padu  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #lawa  #saya  #instaseleb  #lawakhambar  #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia ⠀ ⠀

Don't forget to watch us on tv 3 at 7pm. teruskan support drama tempatan 👌🏻 Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se ⠀
@nelydia.senr0se @nelydia.senr0se⠀
⠀
Our new fan's insta😍⠀
@nelydiauqashasenrose @nelydiauqashasenrose ⠀
⠀
#nelydiasenrose #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #nur #meletop #noradanish #neelofa #bazarpaknil  #meletop #motifviral #mirafilzah  #comel #beritaterkini #beruta #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba  #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia⠀
⠀

Don't forget to watch us on tv 3 at 7pm. teruskan support drama tempatan 👌🏻 Jom follow nelydia supporters ig 🥰⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se  ⠀ @nelydia.senr0se  @nelydia.senr0se ⠀ ⠀ Our new fan's insta😍⠀ @nelydiauqashasenrose  @nelydiauqashasenrose  ⠀ ⠀ #nelydiasenrose  #artismalaysia  #slotakasia  #slotakasiatv3  #astrogempak  #tv3  #tv3malaysia  #nur  #meletop  #noradanish  #neelofa  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #mirafilzah  #comel  #beritaterkini  #beruta  #padu  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #lawa  #saya  #instaseleb  #lawakhambar  #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia ⠀ ⠀

Recent Posts

Semua sudah berpunya...
.
Stok available untuk Dubai Satin BALQIS hanya tinggal:
.
Purple 7 pasang
.
Green 7 pasang
.
Peach 7 pasang
.
Pink & Turquoise SOLD OUT!

Semua sudah berpunya... . Stok available untuk Dubai Satin BALQIS hanya tinggal: . Purple 7 pasang . Green 7 pasang . Peach 7 pasang . Pink & Turquoise SOLD OUT!

Betul-betul macam marathon . Batch berganti batch , stok keluar masuk sehingga dah batch ke-4, baru tersedar..rupa-rupanya dah 100,000 botol minuman sarang burung Walit Annona berjaya terjual dalam masa lebih kurang 1 bulan . .
.
MasyaAllah tabarokallah , terima kasih Allah.. terima kasih team atas usaha dan komitmen. .
.
Together we grow BIGGER and STRONGER! ♥️

Betul-betul macam marathon . Batch berganti batch , stok keluar masuk sehingga dah batch ke-4, baru tersedar..rupa-rupanya dah 100,000 botol minuman sarang burung Walit Annona berjaya terjual dalam masa lebih kurang 1 bulan . . . MasyaAllah tabarokallah , terima kasih Allah.. terima kasih team atas usaha dan komitmen. . . Together we grow BIGGER and STRONGER! ♥️

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

Dah cuba macam-maam tudung, tudung bawal juga jadi pilihan.... 😍 .... memang best sangat..
.

Design: Intan Berjujuk
Price: RM95
Swarovski Crystal sebanyak 109pcs 💎
(100% Swarovski Original from Austria)
.

Colour: (19 choices of trendy colours)
Size: 46 inches
Material: 100% Japanese voile
.

Bertahtakan swarovski putih yang disusun secara lulus sebanyak 3 lines sentiasa menjadi idaman ramai kerana si pemakai akan nampak bergaya mewah dengan design ini😍
.

Nak cuba boleh klik jer terus www.wasap.my/60143370500 .
#poslaju #dropship #sinabanakb #bawalswarovski #bawallabuh
#sinabana #swarovskicrytals #bawal #noradanish #mirafilzah #nabilarazali #versace #gucci #bajukurung #kurungkedah #kurungmoden #kurungpeplum #gulatis #jakel #ariani #neelofa #kebayamodern #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawallabuh #tudungbawaltabur #tudungbawalswarovski #fashionmuslimah #blouse #blousehijab

Dah cuba macam-maam tudung, tudung bawal juga jadi pilihan.... 😍 .... memang best sangat.. . Design: Intan Berjujuk Price: RM95 Swarovski Crystal sebanyak 109pcs 💎 (100% Swarovski Original from Austria) . Colour: (19 choices of trendy colours) Size: 46 inches Material: 100% Japanese voile . Bertahtakan swarovski putih yang disusun secara lulus sebanyak 3 lines sentiasa menjadi idaman ramai kerana si pemakai akan nampak bergaya mewah dengan design ini😍 . Nak cuba boleh klik jer terus www.wasap.my/60143370500 . #poslaju  #dropship  #sinabanakb  #bawalswarovski  #bawallabuh  #sinabana  #swarovskicrytals  #bawal  #noradanish  #mirafilzah  #nabilarazali  #versace  #gucci  #bajukurung  #kurungkedah  #kurungmoden  #kurungpeplum  #gulatis  #jakel  #ariani  #neelofa  #kebayamodern  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawallabuh  #tudungbawaltabur  #tudungbawalswarovski  #fashionmuslimah  #blouse  #blousehijab 

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

Dah cuba macam-maam tudung, tudung bawal juga jadi pilihan.... 😍 .... memang best sangat..
.

Design: Intan Berjujuk
Price: RM95
Swarovski Crystal sebanyak 109pcs 💎
(100% Swarovski Original from Austria)
.

Colour: (19 choices of trendy colours)
Size: 46 inches
Material: 100% Japanese voile
.

Bertahtakan swarovski putih yang disusun secara lulus sebanyak 3 lines sentiasa menjadi idaman ramai kerana si pemakai akan nampak bergaya mewah dengan design ini😍
.

Nak cuba boleh klik jer terus www.wasap.my/60143370500 .
#poslaju #dropship #sinabanakb #bawalswarovski #bawallabuh
#sinabana #swarovskicrytals #bawal #noradanish #mirafilzah #nabilarazali #versace #gucci #bajukurung #kurungkedah #kurungmoden #kurungpeplum #gulatis #jakel #ariani #neelofa #kebayamodern #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawallabuh #tudungbawaltabur #tudungbawalswarovski #fashionmuslimah #blouse #blousehijab

Dah cuba macam-maam tudung, tudung bawal juga jadi pilihan.... 😍 .... memang best sangat.. . Design: Intan Berjujuk Price: RM95 Swarovski Crystal sebanyak 109pcs 💎 (100% Swarovski Original from Austria) . Colour: (19 choices of trendy colours) Size: 46 inches Material: 100% Japanese voile . Bertahtakan swarovski putih yang disusun secara lulus sebanyak 3 lines sentiasa menjadi idaman ramai kerana si pemakai akan nampak bergaya mewah dengan design ini😍 . Nak cuba boleh klik jer terus www.wasap.my/60143370500 . #poslaju  #dropship  #sinabanakb  #bawalswarovski  #bawallabuh  #sinabana  #swarovskicrytals  #bawal  #noradanish  #mirafilzah  #nabilarazali  #versace  #gucci  #bajukurung  #kurungkedah  #kurungmoden  #kurungpeplum  #gulatis  #jakel  #ariani  #neelofa  #kebayamodern  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungbawallabuh  #tudungbawaltabur  #tudungbawalswarovski  #fashionmuslimah  #blouse  #blousehijab 

Macam boleh mula je ambil minuman Sarang Burung ni. Baru boleh flawless gitu. 😍
.
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk kalian tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba , tak berani nak cuba , teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya , sedapnya ABN ni! 😍 =====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung) ▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT?
====
Klik link di bio profil sekarang.

Macam boleh mula je ambil minuman Sarang Burung ni. Baru boleh flawless gitu. 😍 . . Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk kalian tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR! . MEMPERKENALKAN.. . ======= ANNONA BIRD NEST (ABN) ======= . Preservative : tak ada ❌ Pewarna tambahan : tak ada ❌ Perisa tiruan : pun tak ada ❌ . ✅ Mudah untuk diminum ✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk ✅ Rasa manis yang tidak menyengat ✅ Rasa jelly sedap menyegarkan . Khas untuk yang baru nak cuba , tak berani nak cuba , teragak-agak apa rasanya.. . Jangan tak percaya , sedapnya ABN ni! 😍 ===== “Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk. . Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap." . (Sumber Facebook : Aziera Azmi) ==== . ==== HARGA? ==== Sangat mampu milik! . ▪ RM 18/ Set (Semenanjung) ▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak) Setiap Set ada 3 botol, MURAH SANGAT dah tu.😍😍 . ==== BERMINAT? ==== Klik link di bio profil sekarang.

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

Macam boleh mula je ambil minuman Sarang Burung ni. Baru boleh flawless gitu. 😍
.
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk kalian tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba , tak berani nak cuba , teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya , sedapnya ABN ni! 😍 =====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung) ▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT?
====
Klik link di bio profil sekarang.

Macam boleh mula je ambil minuman Sarang Burung ni. Baru boleh flawless gitu. 😍 . . Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk kalian tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR! . MEMPERKENALKAN.. . ======= ANNONA BIRD NEST (ABN) ======= . Preservative : tak ada ❌ Pewarna tambahan : tak ada ❌ Perisa tiruan : pun tak ada ❌ . ✅ Mudah untuk diminum ✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk ✅ Rasa manis yang tidak menyengat ✅ Rasa jelly sedap menyegarkan . Khas untuk yang baru nak cuba , tak berani nak cuba , teragak-agak apa rasanya.. . Jangan tak percaya , sedapnya ABN ni! 😍 ===== “Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk. . Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap." . (Sumber Facebook : Aziera Azmi) ==== . ==== HARGA? ==== Sangat mampu milik! . ▪ RM 18/ Set (Semenanjung) ▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak) Setiap Set ada 3 botol, MURAH SANGAT dah tu.😍😍 . ==== BERMINAT? ==== Klik link di bio profil sekarang.

PMK TK CHEST BAG
.
Material: Canva
Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h)
.
Colour: Pink, Momo, All You
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bags #bagmalaysia #bagkorea #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagkorea #fazura #fasha #jihanmuse #noradanish #neelofa #mirafilzah✨ #shyrashoppeco #aydajebat #lv #backpack  #backpack #wallet #walletmalaysia #walletmurah

PMK TK CHEST BAG . Material: Canva Size: 25cm(l) × 7.5cm(w) × 15cm(h) . Colour: Pink, Momo, All You . 🌹RM38 FREE POSTAGE SM 🌹 RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #bagmurah  #bags  #bagmalaysia  #bagkorea  #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagkorea  #slingbagmurah  #slingbag  #handbag  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagkorea  #fazura  #fasha  #jihanmuse  #noradanish  #neelofa  #mirafilzah✨  #shyrashoppeco  #aydajebat  #lv  #backpack  #backpack  #wallet  #walletmalaysia  #walletmurah 

Reposted from @farahlee_ (@get_regrann) -  Selain Sahi Tablet, @sahisarangburung_hq ada liquid supplement jugak tau.! Rasa bessssttt macam tablet jugak. Takyah bancuh2, koyak then minum terus. Maream pun selalu je menyibuk nak minum sekali 🤦🏻‍♀️
.
Sangat convenient untuk orang busy macam Farah sebab boleh terus letak dalam bag, in case lupa nak makan before keluar rumah, terus ambik dari bag minum dalam kereta ke, masa meeting ke, dalam class ke kan.
.
Farah memang setia dengan @sahisarangburung_hq since last year lagi. Kulit Farah makin glowing, dan paling penting tak mengelupas dalam cuaca tak menentu ni. Dan badan pun fit nak handle berbagai masalah dunia 😂 @sahisarangburung_syasya @sahi_syasya_testimoni .
.
#sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #sahisarangburung #teamsahi #sayajual #noradanish #sayajualmurah #sayajualonline  #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #kualalumpur #ipoh #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #supplementkulit #sabunjerawat #supplementmurah

Reposted from @farahlee_  (@get_regrann ) - Selain Sahi Tablet, @sahisarangburung_hq  ada liquid supplement jugak tau.! Rasa bessssttt macam tablet jugak. Takyah bancuh2, koyak then minum terus. Maream pun selalu je menyibuk nak minum sekali 🤦🏻‍♀️ . Sangat convenient untuk orang busy macam Farah sebab boleh terus letak dalam bag, in case lupa nak makan before keluar rumah, terus ambik dari bag minum dalam kereta ke, masa meeting ke, dalam class ke kan. . Farah memang setia dengan @sahisarangburung_hq  since last year lagi. Kulit Farah makin glowing, dan paling penting tak mengelupas dalam cuaca tak menentu ni. Dan badan pun fit nak handle berbagai masalah dunia 😂 @sahisarangburung_syasya  @sahi_syasya_testimoni  . . #sarangburungwalet  #sarangburung  #birdnest  #sahisarangburung  #teamsahi  #sayajual  #noradanish  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #lokalah  #visitmyig  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysia  #kualalumpur  #ipoh  #cantik  #wanita  #putihgebu  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #flawless  #sayajualsupplement  #supplementkulit  #sabunjerawat  #supplementmurah 

TITAN GEL RUSSIA
.
Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda
.
COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam
.
Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan
.
Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669
.
#titangel #jersimurah #beritabola #beritaterkini #sayajualonline #paidreviewmurah #harimaumalaya #neelofa #jammurah #negaraku #malaysiaboleh #ikutcarakita #motifviral #tiktokmalaysia #salamjumaat #poslaju #mudahterhibur #artismalaysia #melayu #rxz #kapcaimalaya #jenterapejuang #mirafilzah #noradanish #dramasangat #ootdmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #tv3

TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel  #jersimurah  #beritabola  #beritaterkini  #sayajualonline  #paidreviewmurah  #harimaumalaya  #neelofa  #jammurah  #negaraku  #malaysiaboleh  #ikutcarakita  #motifviral  #tiktokmalaysia  #salamjumaat  #poslaju  #mudahterhibur  #artismalaysia  #melayu  #rxz  #kapcaimalaya  #jenterapejuang  #mirafilzah  #noradanish  #dramasangat  #ootdmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #tv3 

Haii uols!! BERITA PENTING 🔈🔈🔈
JANGAN SCROLL LAJU LAJU KALAU NK JIMAT!

OCTOBER PROMOTION IS HERE! Kalau nak cantik and jimat banyak kena cepat bertindak n wasap hana segera okey! ❤️ Siapa lagi yang .
✅ nak jimat dgn dapatkan promosi2 Mary Kay bulan Ogos
✅ nak special ‘treat’ dari hana
✅ nak konsultasi percuma berkenaan kulit muka u ols for freeee
✅ nak tahu lebih lanjut tentang kerjaya Mary Kay yg sedang hana buat, atau lain2 pertanyaan
.

Hana
0143695746 (link on bio tau, tekan je!)
Your trusted Independent Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #hellopeachplease #MakeUpArtisMalaysia #tudungbawal #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #makeupmurah #noradanish #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #AcneProneSkincare #marykaymysg #promomarykay #lipmatemurah #marykaybajet #marykaymurah

Haii uols!! BERITA PENTING 🔈🔈🔈 JANGAN SCROLL LAJU LAJU KALAU NK JIMAT! OCTOBER PROMOTION IS HERE! Kalau nak cantik and jimat banyak kena cepat bertindak n wasap hana segera okey! ❤️ Siapa lagi yang . ✅ nak jimat dgn dapatkan promosi2 Mary Kay bulan Ogos ✅ nak special ‘treat’ dari hana ✅ nak konsultasi percuma berkenaan kulit muka u ols for freeee ✅ nak tahu lebih lanjut tentang kerjaya Mary Kay yg sedang hana buat, atau lain2 pertanyaan . Hana 0143695746 (link on bio tau, tekan je!) Your trusted Independent Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #hellopeachplease  #MakeUpArtisMalaysia  #tudungbawal  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #makeupmurah  #noradanish  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #AcneProneSkincare  #marykaymysg  #promomarykay  #lipmatemurah  #marykaybajet  #marykaymurah 

[ EH, MAMA PUN OCTOBER ]
.
.
Terima kasih kepada semua yang mendoakan dan ingatan. Alhamdulillah diberi peluang untuk bernafas dah masuk tahun yang ke 30.
.
More things to be grateful, bersyukur dan always bersyukur.
.
FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @coach_oci UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI!
.
.
#gengfitsihatonlinecoaching
#conqueryourbody
Coach Oci : 017 2362461
.
.
#eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh
#putrajaya #coachkurus 
#profmuhaya #tipskurus 
#nakkuruscepat #slimsihat 
#butikmuslimah #kirakalori 
#kalorimakanan
#noradanish #ctdk 
#jomdiet #herbalifemalaysia 
#ariani #neelofa #pilkurus 
#dsv #aliffsyukriterlajaklaris 
#tipsdiet #herbalifecoach 
#herbalifeseremban #coachdiet
#emmamaembong #kurussebelumraya 
#azamkurus #azamkurus2019

[ EH, MAMA PUN OCTOBER ] . . Terima kasih kepada semua yang mendoakan dan ingatan. Alhamdulillah diberi peluang untuk bernafas dah masuk tahun yang ke 30. . More things to be grateful, bersyukur dan always bersyukur. . FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @coach_oci  UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI! . . #gengfitsihatonlinecoaching  #conqueryourbody  Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia  #sukusukuseparuh  #putrajaya  #coachkurus  #profmuhaya  #tipskurus  #nakkuruscepat  #slimsihat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kalorimakanan  #noradanish  #ctdk  #jomdiet  #herbalifemalaysia  #ariani  #neelofa  #pilkurus  #dsv  #aliffsyukriterlajaklaris  #tipsdiet  #herbalifecoach  #herbalifeseremban  #coachdiet  #emmamaembong  #kurussebelumraya  #azamkurus  #azamkurus2019 

“SESAK NAFAS BILA BARING SEKARANG NI!”
.
Memang PA|DU mesB saya sekarang ni kak. Baru seminggu ni tau sapu B CONFIDENT, tapi dah rasa kenc|ang dan beri|si sikit. Sekarang pun bila bari|ng je rasa sesak nafas, terpaksa la tidur kena bukak kancing B|R|A. nak pegang pun sekarang rasa seronok je, penuh dh kolagen dalam tu. Hee! – Dyla, Selangor .
.
Meh saya tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan.
.
Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN hari ini!

Whatspp BCF ke 011-28253212

#breastserum #payudaraindah #payudarakendur #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #igersmalaysia #neelofa #ctdk #noradanish #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok

“SESAK NAFAS BILA BARING SEKARANG NI!” . Memang PA|DU mesB saya sekarang ni kak. Baru seminggu ni tau sapu B CONFIDENT, tapi dah rasa kenc|ang dan beri|si sikit. Sekarang pun bila bari|ng je rasa sesak nafas, terpaksa la tidur kena bukak kancing B|R|A. nak pegang pun sekarang rasa seronok je, penuh dh kolagen dalam tu. Hee! – Dyla, Selangor . . Meh saya tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan. . Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN hari ini! Whatspp BCF ke 011-28253212 #breastserum  #payudaraindah  #payudarakendur  #bconfidentoffer  #bconfidentsale  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidenthq  #originalfromhq  #originalproduk  #originaldanmurah  #trustedseller  #sale  #milkbooster  #igersmalaysia  #neelofa  #ctdk  #noradanish  #gossip  #meletop  #tv3  #pinklady  #bodysexy  #viral  #tiktok 

“SESAK NAFAS BILA BARING SEKARANG NI!”
.
Memang PA|DU mesB saya sekarang ni kak. Baru seminggu ni tau sapu B CONFIDENT, tapi dah rasa kenc|ang dan beri|si sikit. Sekarang pun bila bari|ng je rasa sesak nafas, terpaksa la tidur kena bukak kancing B|R|A. nak pegang pun sekarang rasa seronok je, penuh dh kolagen dalam tu. Hee! – Dyla, Selangor .
.
Meh saya tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan.
.
Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN hari ini!

Whatspp BCF ke 011-28253212

#breastserum #payudaraindah #payudarakendur #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #igersmalaysia #neelofa #ctdk #noradanish #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok

“SESAK NAFAS BILA BARING SEKARANG NI!” . Memang PA|DU mesB saya sekarang ni kak. Baru seminggu ni tau sapu B CONFIDENT, tapi dah rasa kenc|ang dan beri|si sikit. Sekarang pun bila bari|ng je rasa sesak nafas, terpaksa la tidur kena bukak kancing B|R|A. nak pegang pun sekarang rasa seronok je, penuh dh kolagen dalam tu. Hee! – Dyla, Selangor . . Meh saya tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan. . Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN hari ini! Whatspp BCF ke 011-28253212 #breastserum  #payudaraindah  #payudarakendur  #bconfidentoffer  #bconfidentsale  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidenthq  #originalfromhq  #originalproduk  #originaldanmurah  #trustedseller  #sale  #milkbooster  #igersmalaysia  #neelofa  #ctdk  #noradanish  #gossip  #meletop  #tv3  #pinklady  #bodysexy  #viral  #tiktok 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

💥 Masalah berat bdn x naik2,
Masalah berat badan turun naik,
Masalah mkn bnyak, tapi x gemuk2.
Yg nak berisi,
Yg xda selera makan,
Yg nak badan sado tanpa workoutt,

Saya ada tips terbaik untuk anda !!! Berminat atasi masalah kering:
. 
Meh wassap Akak 013-3905104 😊
. 
X percaya? Cubalah dulu .
Baru tahu 👌

💥 Masalah berat bdn x naik2, Masalah berat badan turun naik, Masalah mkn bnyak, tapi x gemuk2. Yg nak berisi, Yg xda selera makan, Yg nak badan sado tanpa workoutt, Saya ada tips terbaik untuk anda !!! Berminat atasi masalah kering: . Meh wassap Akak 013-3905104 😊 . X percaya? Cubalah dulu . Baru tahu 👌

Muka makin cerah lepas pakai skincare honeyglow 😱😱
.

Best kan penangan honeyglow ni
.

So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke?
.

Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!!
.

#honeyglow #honeyglowmurah #foundationhoneyglow #neelofa #feedbackhoneyglow #fattzura #noradanish #muamurah #makeupmurah #muashahalam
#demirindumu #skincare #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi #yes #facemist #flawless #viral #fazura #gegarvaganza #serum #haniszalikha #sitiaafiyah #serumhoneyglow #lelakimuyangdulu #skincarehoneyglow #honeygloworiginal #bazarpaknil

Muka makin cerah lepas pakai skincare honeyglow 😱😱 . Best kan penangan honeyglow ni . So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke? . Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!! . #honeyglow  #honeyglowmurah  #foundationhoneyglow  #neelofa  #feedbackhoneyglow  #fattzura  #noradanish  #muamurah  #makeupmurah  #muashahalam  #demirindumu  #skincare  #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi  #yes  #facemist  #flawless  #viral  #fazura  #gegarvaganza  #serum  #haniszalikha  #sitiaafiyah  #serumhoneyglow  #lelakimuyangdulu  #skincarehoneyglow  #honeygloworiginal  #bazarpaknil 

Tips unt penggunaan color lipmatte yang bersesuaian dengan skin color @ foundation sis sekalian 😁
.
.
Loistava Cosmetics ade 13 color yg sesuai unt semua skin color dari deep sampai laa ke fair....
.
.
Warna Loistava Lipmatte yang menyerlah serta Tekstur yang ringan, tahan lama serta tidak melekit & tidak mengeringkan bibir....
.
.
Mengandungi bahan organik seperti Aloe Vera, Vitamin E, Argan Oil serta Shea Butter dalam merawat bibir disamping tampil bergaya....
.
.
Berminat?? 2pcs cuma RM50 + Free Postage (Sabah & Sarawak RM55)....cepat2 grab sementara stok masih ada....
.
.
Untuk sebarang pembelian boleh klik link bawah 👇
http://www.wasap.my/601128418821/PM+Lipmatte
#loistavalipmatte #loistavacosmetics #lipmattecantikmalaysia #lipmattemurahmalaysia #lipmatteliquid #lipmatte #lipstick #lipmatteliquid #lipmatteloistava #lipmattecream #siscuba #noradanish #neelofa #fashasandha

Tips unt penggunaan color lipmatte yang bersesuaian dengan skin color @ foundation sis sekalian 😁 . . Loistava Cosmetics ade 13 color yg sesuai unt semua skin color dari deep sampai laa ke fair.... . . Warna Loistava Lipmatte yang menyerlah serta Tekstur yang ringan, tahan lama serta tidak melekit & tidak mengeringkan bibir.... . . Mengandungi bahan organik seperti Aloe Vera, Vitamin E, Argan Oil serta Shea Butter dalam merawat bibir disamping tampil bergaya.... . . Berminat?? 2pcs cuma RM50 + Free Postage (Sabah & Sarawak RM55)....cepat2 grab sementara stok masih ada.... . . Untuk sebarang pembelian boleh klik link bawah 👇 http://www.wasap.my/601128418821/PM+Lipmatte #loistavalipmatte  #loistavacosmetics  #lipmattecantikmalaysia  #lipmattemurahmalaysia  #lipmatteliquid  #lipmatte  #lipstick  #lipmatteliquid  #lipmatteloistava  #lipmattecream  #siscuba  #noradanish  #neelofa  #fashasandha 

BULU MATA PANJANG SELEPAS AMALKAN EYELASHES BOOSTER ! 
__

Seronokk nyaaa !! Bulu mata dan kening lebat tumbuh dari akar secara smula jadi 😍
__

Antara kelebihan Eyelashes Booster ialah
👉🏻 Memanjangkan bulu mata dari akar secara semula jadi
👉🏻 Melebatkan kening dari akar semula jadi
👉🏻 Menguatkan akar bulu mata dan kening
👉🏻 Merawat masalah keguguran bulu mata
👉🏻 Merawat masalah bulu kening nipis
👉🏻 Kesan seawal seminggu
👉🏻 Ringan dah mudah dibawa kemana-mana
___

For more detail click link on bio or whatsapp 011 33134951 .
Cod #teammalveralovers berdekatan anda 🚘
-
#eyelashesbooster #malveracosmeticmalaysia #feedbackeyelashesbooster #teammalveralovers #pelebatbulumata #neelofa #neelofahijab #mirafilzah #remyishak #noradanish #yusufiskandar #tipsmelebatkanbulumata #jalankl #kelantan #malaysia #pujaanhatikanda

BULU MATA PANJANG SELEPAS AMALKAN EYELASHES BOOSTER ! __ Seronokk nyaaa !! Bulu mata dan kening lebat tumbuh dari akar secara smula jadi 😍 __ Antara kelebihan Eyelashes Booster ialah 👉🏻 Memanjangkan bulu mata dari akar secara semula jadi 👉🏻 Melebatkan kening dari akar semula jadi 👉🏻 Menguatkan akar bulu mata dan kening 👉🏻 Merawat masalah keguguran bulu mata 👉🏻 Merawat masalah bulu kening nipis 👉🏻 Kesan seawal seminggu 👉🏻 Ringan dah mudah dibawa kemana-mana ___ For more detail click link on bio or whatsapp 011 33134951 . Cod #teammalveralovers  berdekatan anda 🚘 - #eyelashesbooster  #malveracosmeticmalaysia  #feedbackeyelashesbooster  #teammalveralovers  #pelebatbulumata  #neelofa  #neelofahijab  #mirafilzah  #remyishak  #noradanish  #yusufiskandar  #tipsmelebatkanbulumata  #jalankl  #kelantan  #malaysia  #pujaanhatikanda 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

Done drip #mixingwhite from swiss uolls❗️
.
.
kalau Nak puteh melepaks dan pinkish sis sgt suggest amik Mixing White ni tau
.
.
Sekotak ada 6 kali inject, inject seminggu skali jer, so sekotak boleh tahan selama 6 minggu tau!
.
.
Ade yg nak?
WHATSAPP +6013 461 8384
WHATSAPP +6013 461 8384
WHATSAPP +6013 461 8384
.
.
PASTIKAN PRODUCT VITAMIN C INJECTION 100% ADALAH ORIGINAL, DAPATKAN HANYA YG ORI DI @original_vitc_injection SEKARANG!
.
.
HARGA ISTIMEWA, GRAB SEKARANG SEBELUM STOK HABISSSS.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
❤️ Murah
❤️ Menjimatkan
❤️3.Tahan 3 bulan
❤️Result yg cepat utk putih
❤️Lebih 100++ berjaya putihkan kulit dalam masa sebulan
======================================
WHATSAPP +6013 461 8384
UNTUK INFO LANJUT
======================================
.
.
 APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama
.
.
😘🙆 💉 📲WHATSAPP +6013 461 8384 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
#esenseuwhite
#orientalplatinium  #veniscymurah
#glutaxcrp #glutax600gs #glutax70000gm #glutaxdna #mixingwhite #japanplatinium #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #orignalbeautyinjection #vitamincinjection #bayertational #tyreseblanc #trustedseller #originalvitcinjection #cindellamurah #cindella1200mg #noradanish #lokalah #bioraequadactive #miraclewhiteinjection #popular #instagood #instadaily #cindellaegf

Done drip #mixingwhite  from swiss uolls❗️ . . kalau Nak puteh melepaks dan pinkish sis sgt suggest amik Mixing White ni tau . . Sekotak ada 6 kali inject, inject seminggu skali jer, so sekotak boleh tahan selama 6 minggu tau! . . Ade yg nak? WHATSAPP +6013 461 8384 WHATSAPP +6013 461 8384 WHATSAPP +6013 461 8384 . . PASTIKAN PRODUCT VITAMIN C INJECTION 100% ADALAH ORIGINAL, DAPATKAN HANYA YG ORI DI @original_vitc_injection  SEKARANG! . . HARGA ISTIMEWA, GRAB SEKARANG SEBELUM STOK HABISSSS. . . KENAPA INJECTION???😱😱😱 ❤️ Murah ❤️ Menjimatkan ❤️3.Tahan 3 bulan ❤️Result yg cepat utk putih ❤️Lebih 100++ berjaya putihkan kulit dalam masa sebulan ====================================== WHATSAPP +6013 461 8384 UNTUK INFO LANJUT ====================================== . . APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘 📌Free consultation 📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip 📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama . . 😘🙆 💉 📲WHATSAPP +6013 461 8384 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍 . . #esenseuwhite  #orientalplatinium  #veniscymurah  #glutaxcrp  #glutax600gs  #glutax70000gm  #glutaxdna  #mixingwhite  #japanplatinium  #suntikanvitamin  #suntikanvitaminc  #orignalbeautyinjection  #vitamincinjection  #bayertational  #tyreseblanc  #trustedseller  #originalvitcinjection  #cindellamurah  #cindella1200mg  #noradanish  #lokalah  #bioraequadactive  #miraclewhiteinjection  #popular  #instagood  #instadaily  #cindellaegf 

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️
.
.
.
Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍
.
.
.
❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️
.
• KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih)
• Quality 100% fresh dari kilang!!
.
.
.
BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️
http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO)
.
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagcantikdanmurah #totebagonline #totebagmalaysia #totebagsabah #mirafilzah
#zizanrazak #awekcendol #noradanish #zulariffin #bellakhan #totebagsimple #totebaguntukkumpulan #totebaguntukfriendship #totebagcouple #totebagforevent #totebagviral

‼️‼️ TOTE BAG DESIGN BARU ‼️‼️ . . . Sempena design baru sampai, saya buat PROMO KAW KAW PUNYA!! Setiap beg harga bawah RM40 SAHAJA!! Bila-bila masa saya akan naikkan harga sehingga mencecah harga RM40 dan ke atas 😱😱😱😱 So gais saya tahu memang ramai rambang mata, so taknak rugi beli HARINI terus dengan saya!!📢📢📢 Sebab saya hanya ready 50 helai sahaja untuk keluaran design baru ini, FIRST COME FIRST SERVE OKAY!! 😍😍😍😍 . . . ❗️CLOSED ORDER 12 MALAM ❗️ . • KAIN TOTE BAG = KANVAS TEBAL (warna hitam/putih) • Quality 100% fresh dari kilang!! . . . BERMINAT? PM ADMIN TERUS ⤵️ http://www.wasap.my/60166950688/NakOrderToteBag (atau tekan link di BIO) . . . #totebagmurah  #totebagcantik  #totebagcantikdanmurah  #totebagonline  #totebagmalaysia  #totebagsabah  #mirafilzah  #zizanrazak  #awekcendol  #noradanish  #zulariffin  #bellakhan  #totebagsimple  #totebaguntukkumpulan  #totebaguntukfriendship  #totebagcouple  #totebagforevent  #totebagviral 

Kulit makin flawless dan kurang sunburn😍
.

So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke?
.

Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!!
.

#honeyglow #honeyglowmurah #foundationhoneyglow #neelofa #feedbackhoneyglow #fattzura #noradanish #muamurah #makeupmurah #muashahalam
#demirindumu #skincare #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi #yes #facemist #flawless #viral #fazura #ceterahatidiya #serum #haniszalikha #sitiaafiyah #serumhoneyglow #lelakimuyangdulu #skincarehoneyglow #honeygloworiginal #bazarpaknil

Kulit makin flawless dan kurang sunburn😍 . So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke? . Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!! . #honeyglow  #honeyglowmurah  #foundationhoneyglow  #neelofa  #feedbackhoneyglow  #fattzura  #noradanish  #muamurah  #makeupmurah  #muashahalam  #demirindumu  #skincare  #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi  #yes  #facemist  #flawless  #viral  #fazura  #ceterahatidiya  #serum  #haniszalikha  #sitiaafiyah  #serumhoneyglow  #lelakimuyangdulu  #skincarehoneyglow  #honeygloworiginal  #bazarpaknil 

HQ naik hantu lagi!
.
Since esok last day promo 10.10, so HQ nak keluarkan promo pelik bin ajaib
.
Promo ni namanya BUYER to BUYER scheme. So how it works❓
.
➡Promote 10.10 promo dekat korang punya feed dan ig story
➡Kalau buyer berminat, suruh sebut your ig name dekat HQ untuk korang dpt lagi 10% less of current promo price bila korang beli product time promo 10.10 ni
➡Pembelian mesti dlm tempoh promo. sah untuk kedua dua jenis promotion
.
So apa tunggu lagi, jom keluarkan bullet masing2x dan grab this opportunity sementara tgh sale ni okeh
.

#elyaloosepowder #elyalegacy #ainasquad #neelofa #zahirAh #bazaarpaknil #ctdk #noradanish #ainaaserum #muabellaz #elyalegacy #elyaloosepowder #elyafeedback #cosmeticsmalaysia #syedewa #mfmirafilzah #uitm #upm #usm #viral #ukm #um #bazaarpaknilonline #muabellaz #1010 #onlinesale #loosepowdermurah

HQ naik hantu lagi! . Since esok last day promo 10.10, so HQ nak keluarkan promo pelik bin ajaib . Promo ni namanya BUYER to BUYER scheme. So how it works❓ . ➡Promote 10.10 promo dekat korang punya feed dan ig story ➡Kalau buyer berminat, suruh sebut your ig name dekat HQ untuk korang dpt lagi 10% less of current promo price bila korang beli product time promo 10.10 ni ➡Pembelian mesti dlm tempoh promo. sah untuk kedua dua jenis promotion . So apa tunggu lagi, jom keluarkan bullet masing2x dan grab this opportunity sementara tgh sale ni okeh . #elyaloosepowder  #elyalegacy  #ainasquad  #neelofa  #zahirAh  #bazaarpaknil  #ctdk  #noradanish  #ainaaserum  #muabellaz  #elyalegacy  #elyaloosepowder  #elyafeedback  #cosmeticsmalaysia  #syedewa  #mfmirafilzah  #uitm  #upm  #usm  #viral  #ukm  #um  #bazaarpaknilonline  #muabellaz  #1010  #onlinesale  #loosepowdermurah 

Assalammualaikum sayang sayang🤗 .
.
🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 .
.
👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍
.
📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI .

Normal Price : RM 109 .
👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage .
.
☑️ Kurung Atheera .
☑️ Kurung Aleeya
☑️Kurung Aqasya .
☑️ Kurung Dahlia .
☑️ Kurung Durrani .
☑️ Kurung Haleefa
.

Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky .
⤵️ .
.
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #songketdahlia
#offer #wedding #specialday #hantaran

Assalammualaikum sayang sayang🤗 . . 🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 . . 👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍 . 📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI . Normal Price : RM 109 . 👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage . . ☑️ Kurung Atheera . ☑️ Kurung Aleeya ☑️Kurung Aqasya . ☑️ Kurung Dahlia . ☑️ Kurung Durrani . ☑️ Kurung Haleefa . Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky . ⤵️ . . 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 . . #dressmuslimah  #bazarpaknil  #hargapromosi  #kakitanganawam  #studentuniversiti  #baju  #cikgu  #minikurung  #neelofa  #bajuraya   #ajimaura  #bazaarpaknil  #uitm  #student  #guru  #kolej  #universiti  #ctdk  #kebaya  #noradanish  #fashasandha  #kurungmoden  #bajukenduri  #instamagiktribe  #songketdahlia  #offer  #wedding  #specialday  #hantaran 

Assalammualaikum sayang sayang🤗 .
.
🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 .
.
👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍
.
📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI .

Normal Price : RM 109 .
👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage .
.
☑️ Kurung Atheera .
☑️ Kurung Aleeya
☑️Kurung Aqasya .
☑️ Kurung Dahlia .
☑️ Kurung Durrani .
☑️ Kurung Haleefa
.

Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky .
⤵️ .
.
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #songketdahlia
#offer #wedding #specialday #hantaran

Assalammualaikum sayang sayang🤗 . . 🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 . . 👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍 . 📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI . Normal Price : RM 109 . 👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage . . ☑️ Kurung Atheera . ☑️ Kurung Aleeya ☑️Kurung Aqasya . ☑️ Kurung Dahlia . ☑️ Kurung Durrani . ☑️ Kurung Haleefa . Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky . ⤵️ . . 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 . . #dressmuslimah  #bazarpaknil  #hargapromosi  #kakitanganawam  #studentuniversiti  #baju  #cikgu  #minikurung  #neelofa  #bajuraya   #ajimaura  #bazaarpaknil  #uitm  #student  #guru  #kolej  #universiti  #ctdk  #kebaya  #noradanish  #fashasandha  #kurungmoden  #bajukenduri  #instamagiktribe  #songketdahlia  #offer  #wedding  #specialday  #hantaran 

Assalammualaikum sayang sayang🤗 .
.
🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 .
.
👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍
.
📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI .

Normal Price : RM 109 .
👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage .
.
☑️ Kurung Atheera .
☑️ Kurung Aleeya
☑️Kurung Aqasya .
☑️ Kurung Dahlia .
☑️ Kurung Durrani .
☑️ Kurung Haleefa
.

Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky .
⤵️ .
.
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
👉🏼 Whatsapp 017-2424619
.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #songketdahlia
#offer #wedding #specialday #hantaran

Assalammualaikum sayang sayang🤗 . . 🔥 SPECIAL OFFER 10.10 SALES 🔥 . . 👉 OFFER BERMULA PADA 10/10- 16/10 JAM 11 MLM .😍 . 📌 TIADA HARGA COMBO UTK SEBARANG PEMBELIAN KUANTITI . Normal Price : RM 109 . 👉🏽 Offer Price : ☑️ RM 60 Free Postage . . ☑️ Kurung Atheera . ☑️ Kurung Aleeya ☑️Kurung Aqasya . ☑️ Kurung Dahlia . ☑️ Kurung Durrani . ☑️ Kurung Haleefa . Untuk respon pantas dan pertanyaan bole direct terus dgn gerobokpinky . ⤵️ . . 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 👉🏼 Whatsapp 017-2424619 . . #dressmuslimah  #bazarpaknil  #hargapromosi  #kakitanganawam  #studentuniversiti  #baju  #cikgu  #minikurung  #neelofa  #bajuraya   #ajimaura  #bazaarpaknil  #uitm  #student  #guru  #kolej  #universiti  #ctdk  #kebaya  #noradanish  #fashasandha  #kurungmoden  #bajukenduri  #instamagiktribe  #songketdahlia  #offer  #wedding  #specialday  #hantaran 

Wow jerawat makin kurang, muka pon makin cerah 😱😱
.

Best kan penangan honeyglow ni
.

So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke?
.

Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!!
.

#honeyglow #honeyglowmurah #foundationhoneyglow #neelofa #feedbackhoneyglow #fattzura #noradanish #muamurah #makeupmurah #muashahalam
#demirindumu #skincare #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi #yes #facemist #flawless #viral #fazura #ceterahatidiya #serum #haniszalikha #sitiaafiyah #serumhoneyglow #lelakimuyangdulu #skincarehoneyglow #honeygloworiginal #bazarpaknil

Wow jerawat makin kurang, muka pon makin cerah 😱😱 . Best kan penangan honeyglow ni . So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke? . Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!! . #honeyglow  #honeyglowmurah  #foundationhoneyglow  #neelofa  #feedbackhoneyglow  #fattzura  #noradanish  #muamurah  #makeupmurah  #muashahalam  #demirindumu  #skincare  #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi  #yes  #facemist  #flawless  #viral  #fazura  #ceterahatidiya  #serum  #haniszalikha  #sitiaafiyah  #serumhoneyglow  #lelakimuyangdulu  #skincarehoneyglow  #honeygloworiginal  #bazarpaknil 

Selamat Petang! 😉 .

Selepas konsisten amalkan Jemaima Susu Unta Collagen dah nampak perubahan, perubahan yang positif tau. Alhamdulillah. Percaya tak? .

Jemaima Susu Unta Collagen ni bukan je boleh mencerahkan kulit tapi boleh bantu merawat dan mencegah masalah jerawat atau jeragat, menegangkan kulit, menghasilkan sel kulit baru dan paling best boleh melembapkan kulit sekali tau 😍 .

Nak kulit sihat, halus dan cerah berseri tanpa mekap dan sebarang cela? Awak amalkan Jemaima, inshaAllah awak akan dapat kulit idaman awak😊 Cepat-cepat whatsapp cyu okey biar cyu bantu korang gapai impian tu😍 .

#igkelantan #kelantanese #kelantan #mirafilzah #noradanish #ctdk #lawak #lawakhangit #lawakhambar #makanmakan #food #jjcm #kelantanberkabung #masak #cantik #putih #gebu #hananik #teamhana #demirindumu #jannanick #bambam #dramasangat #teamrania #teamnurulnasrul #uqashasenrose #neldyasenrose

Selamat Petang! 😉 . Selepas konsisten amalkan Jemaima Susu Unta Collagen dah nampak perubahan, perubahan yang positif tau. Alhamdulillah. Percaya tak? . Jemaima Susu Unta Collagen ni bukan je boleh mencerahkan kulit tapi boleh bantu merawat dan mencegah masalah jerawat atau jeragat, menegangkan kulit, menghasilkan sel kulit baru dan paling best boleh melembapkan kulit sekali tau 😍 . Nak kulit sihat, halus dan cerah berseri tanpa mekap dan sebarang cela? Awak amalkan Jemaima, inshaAllah awak akan dapat kulit idaman awak😊 Cepat-cepat whatsapp cyu okey biar cyu bantu korang gapai impian tu😍 . #igkelantan  #kelantanese  #kelantan  #mirafilzah  #noradanish  #ctdk  #lawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #makanmakan  #food  #jjcm  #kelantanberkabung  #masak  #cantik  #putih  #gebu  #hananik  #teamhana  #demirindumu  #jannanick  #bambam  #dramasangat  #teamrania  #teamnurulnasrul  #uqashasenrose  #neldyasenrose 

Unboxing sunscreen,, .
Alhamdulillah sejak nora pakai suncreen kulit nora smakin ok, .
Tak burn sbb nora selalu jaga kulut dari chya matahari, parut dekat muka pun sme tau smkin pudar, .
Si hppy giler. .
Klau korang nak jaga kulit muka dari burn dan sbgainya korang kne cuba sunscreen aina. .
Korang nak jgn lupe tekan link bio ok

Unboxing sunscreen,, . Alhamdulillah sejak nora pakai suncreen kulit nora smakin ok, . Tak burn sbb nora selalu jaga kulut dari chya matahari, parut dekat muka pun sme tau smkin pudar, . Si hppy giler. . Klau korang nak jaga kulit muka dari burn dan sbgainya korang kne cuba sunscreen aina. . Korang nak jgn lupe tekan link bio ok

LIMITED READY STOCK
RM15.70
10biji
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
.

Menjadikan bentuk badan lebih menarik
Mengetat dan merapatkan Miss ‘V’ (faraj)Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu
Membantu memulihkan keputihan teruk
Membantu proses hamil dengan mudahTidak alami “hot flashes”
Membantu mengawal stress andaTidak mudah marah
Menjadikan rambut lebat dan berkilat
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda
Membantu mencegah “osteoperosis”
Membantu mengurangkan “period pain”
Membantu melancarkan sistem peredaran darah
Meremajakan kulit
Membantu meningkatkan libido wanitaMemantapkan payudara dan punggung .
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #kosmetikmurahonline #jamusurutayumurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla  #fashasandha #sitisarah

LIMITED READY STOCK RM15.70 10biji TAP LINK TO SHOP✅ . . . Menjadikan bentuk badan lebih menarik Mengetat dan merapatkan Miss ‘V’ (faraj)Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu Membantu memulihkan keputihan teruk Membantu proses hamil dengan mudahTidak alami “hot flashes” Membantu mengawal stress andaTidak mudah marah Menjadikan rambut lebat dan berkilat Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda Membantu mencegah “osteoperosis” Membantu mengurangkan “period pain” Membantu melancarkan sistem peredaran darah Meremajakan kulit Membantu meningkatkan libido wanitaMemantapkan payudara dan punggung . . Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 . #borongmurah  #sitinordiana  #khaibahar  #uqashasenrose  #elfiraloy  #dubbingmerapu  #sedap  #ctdk  #neelofa  #neelofahijab  #sepahtu  #sepahtureunion  #sepahtureunionlive  #fattzura  #muabellaz  #missfazura  #sedapgiler  #remyishak  #nelydiasenrose  #kosmetikmurahonline  #jamusurutayumurah  #sayamasak  #noradanish  #sufiansuhaimi  #fattzurafairytale  #rozitachewan  #samtilla  #fashasandha  #sitisarah 

LIMITED READY STOCK
RM7.50 /SET
3 X RM6.50 
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
.

SET COLLAGEN CPVE ORIGINAL SET ‼️ 💗NIE SET CPVE KHUSUS TUK KULIT JERAWAT, ACNE, DAN GATAL2 @ BERMASAH💗

SETIAP SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E MENGANDUNGI :
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP Hijau ¤¤ 60gm
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM ¤¤ 20gm
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM ¤¤ 20gm.
.

CARA PEMAKAIAN COLLAGEN PLUS VITAMIN E : .
.
♥ Bersihkan wajah dengan sabun kolagen sebelum memakai krim.
♥ Krim Siang (Kuning) – dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah. Boleh dipakai sebagai alas bedak.
♥ Krim Malam (Putih) - dipakai waktu malam dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.

LAGI BANYAK KELEBIHAN / FUNGSI CPVE:
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri
*Collagen Plus Vit E mengandungi ekstrak LILIN LEBAH yg sgt efektif bg merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit. .
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #kosmetikmurahonline #jamusurutayumurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla  #fashasandha #sitisarah

LIMITED READY STOCK RM7.50 /SET 3 X RM6.50 TAP LINK TO SHOP✅ . . . SET COLLAGEN CPVE ORIGINAL SET ‼️ 💗NIE SET CPVE KHUSUS TUK KULIT JERAWAT, ACNE, DAN GATAL2 @ BERMASAH💗 SETIAP SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E MENGANDUNGI : ♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP Hijau ¤¤ 60gm ♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM ¤¤ 20gm ♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM ¤¤ 20gm. . CARA PEMAKAIAN COLLAGEN PLUS VITAMIN E : . . ♥ Bersihkan wajah dengan sabun kolagen sebelum memakai krim. ♥ Krim Siang (Kuning) – dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah. Boleh dipakai sebagai alas bedak. ♥ Krim Malam (Putih) - dipakai waktu malam dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. LAGI BANYAK KELEBIHAN / FUNGSI CPVE: *Mencerah dan memutihkan muka *Melicinkan kulit muka *Kulit nampak tegang *Melembabkan kulit yang kering *Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka *Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat *Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. *Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata. *Mengatasi masalah kulit berminyak *Menstabilkan tona kulit *Memutihkan wajah *Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah *Mengecilkan pori-pori *Menganjalkan kulit wajah *Membuat wajah putih dan berseri *Collagen Plus Vit E mengandungi ekstrak LILIN LEBAH yg sgt efektif bg merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit. . Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 . #borongmurah  #sitinordiana  #khaibahar  #uqashasenrose  #elfiraloy  #dubbingmerapu  #sedap  #ctdk  #neelofa  #neelofahijab  #sepahtu  #sepahtureunion  #sepahtureunionlive  #fattzura  #muabellaz  #missfazura  #sedapgiler  #remyishak  #nelydiasenrose  #kosmetikmurahonline  #jamusurutayumurah  #sayamasak  #noradanish  #sufiansuhaimi  #fattzurafairytale  #rozitachewan  #samtilla  #fashasandha  #sitisarah 

THIS IS REAL RESULT!! JUST USING DYXY COSMETICS💓
.
.
.
NOW OFFER🎁🎁
SET PRINCESS NORA🎉
GET SERUM + DYXY COSMETICS😍
.
.
.
JOM dapatkan OFFER BEST NI💓
.
Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉
.
.
Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓
.
.
#lovedyxy #dyxycosmetics #teamliezzero #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxyori #dyxymurah #dramasweetdreams #ctdk #noradanish #bougasserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #dyxyterengganu #dyxyampang #dyxyselangor #bestserum #dramasweetdreams #muabellaz #abpbh32 #ctdk #dyxymascara #dyxyampang #dyxyselangor #dyxycheras

THIS IS REAL RESULT!! JUST USING DYXY COSMETICS💓 . . . NOW OFFER🎁🎁 SET PRINCESS NORA🎉 GET SERUM + DYXY COSMETICS😍 . . . JOM dapatkan OFFER BEST NI💓 . Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉 . . Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓 . . #lovedyxy  #dyxycosmetics  #teamliezzero  #usahawandyxy  #cantik3minitdengandyxy  #dyxyori  #dyxymurah  #dramasweetdreams  #ctdk  #noradanish  #bougasserum  #bougasbeautyserum  #elfiraloy  #dyxyterengganu  #dyxyampang  #dyxyselangor  #bestserum  #dramasweetdreams  #muabellaz  #abpbh32  #ctdk  #dyxymascara  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxycheras 

DYXY BUBBLE CLEANSER🌱
.
.
NOW OFFER🎁🎁
SET PRINCESS NORA🎉
GET SERUM + DYXY COSMETICS😍
.
.
.
JOM dapatkan OFFER BEST NI💓
.
Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉
.
.
Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓
.
.
#lovedyxy #dyxycosmetics #teamliezzero #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxyori #dyxymurah #dramasweetdreams #ctdk #noradanish #bougasserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #dyxyterengganu #dyxyampang #dyxyselangor #bestserum #dramasweetdreams #muabellaz #abpbh32 #ctdk #dyxymascara #dyxyampang #dyxyselangor #dyxycheras

DYXY BUBBLE CLEANSER🌱 . . NOW OFFER🎁🎁 SET PRINCESS NORA🎉 GET SERUM + DYXY COSMETICS😍 . . . JOM dapatkan OFFER BEST NI💓 . Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉 . . Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓 . . #lovedyxy  #dyxycosmetics  #teamliezzero  #usahawandyxy  #cantik3minitdengandyxy  #dyxyori  #dyxymurah  #dramasweetdreams  #ctdk  #noradanish  #bougasserum  #bougasbeautyserum  #elfiraloy  #dyxyterengganu  #dyxyampang  #dyxyselangor  #bestserum  #dramasweetdreams  #muabellaz  #abpbh32  #ctdk  #dyxymascara  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxycheras 

THIS IS REAL RESULT!! JUST USING DYXY COSMETICS💓
.
.
.
NOW OFFER🎁🎁
SET PRINCESS NORA🎉
GET SERUM + DYXY COSMETICS😍
.
.
.
JOM dapatkan OFFER BEST NI💓
.
Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉
.
.
Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓
.
.
#lovedyxy #dyxycosmetics #teamliezzero #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxyori #dyxymurah #dramasweetdreams #ctdk #noradanish #bougasserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #dyxyterengganu #dyxyampang #dyxyselangor #bestserum #dramasweetdreams #muabellaz #abpbh32 #ctdk #dyxymascara #dyxyampang #dyxyselangor #dyxycheras

THIS IS REAL RESULT!! JUST USING DYXY COSMETICS💓 . . . NOW OFFER🎁🎁 SET PRINCESS NORA🎉 GET SERUM + DYXY COSMETICS😍 . . . JOM dapatkan OFFER BEST NI💓 . Dapatkan sekarang!! sementara STOK MASIH ADA🎉 . . Whatsapp terus www.wasap.my/60132295992 atau tekan link di atas terus ke wasap! Untuk respond pantas sila wasap terus💓 . . #lovedyxy  #dyxycosmetics  #teamliezzero  #usahawandyxy  #cantik3minitdengandyxy  #dyxyori  #dyxymurah  #dramasweetdreams  #ctdk  #noradanish  #bougasserum  #bougasbeautyserum  #elfiraloy  #dyxyterengganu  #dyxyampang  #dyxyselangor  #bestserum  #dramasweetdreams  #muabellaz  #abpbh32  #ctdk  #dyxymascara  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxycheras 

WAJIB BACA KALAU NAK CANTIK!!
.
Hanya dengan menggunakan produk viral DYXY COSMETICS nie, muka yang kusam akan berseri seri, segala cela pada muka boleh tutup dan muka jadi FLAWLESS sangat😱
.
TERBAIK KAN👍
.
.
.
💝SET PERFECT LADY💝
1 x BC CREAM
1 x FACEMIST
1 x BRUSH
1 x LIPSTICK
.
.
bukan itu sahaja , korang akan dapat free postage dan freegifts lagi tau😱😱
.
.
NAK KE?
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY
#dyxybccream 
#dyxymurah
#dyxyterengganu
#dyxyjohorbahru
#muaampang
#ladyDbirthday
#dyxysabah
#dyxymelaka
#dyxyuitmdungun
#dyxysarawak
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#dyxydungun
#dyxycheras
#dyxykl
#teamliezzero
#cantik3minitdenganDYXY
#goldenglow
#neelofa
#noradanish
#elfiraloy

WAJIB BACA KALAU NAK CANTIK!! . Hanya dengan menggunakan produk viral DYXY COSMETICS nie, muka yang kusam akan berseri seri, segala cela pada muka boleh tutup dan muka jadi FLAWLESS sangat😱 . TERBAIK KAN👍 . . . 💝SET PERFECT LADY💝 1 x BC CREAM 1 x FACEMIST 1 x BRUSH 1 x LIPSTICK . . bukan itu sahaja , korang akan dapat free postage dan freegifts lagi tau😱😱 . . NAK KE? . . nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah  atau whatsapp ke no nie👇👇 . 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxyterengganu  #dyxyjohorbahru  #muaampang  #ladyDbirthday  #dyxysabah  #dyxymelaka  #dyxyuitmdungun  #dyxysarawak  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #dyxydungun  #dyxycheras  #dyxykl  #teamliezzero  #cantik3minitdenganDYXY  #goldenglow  #neelofa  #noradanish  #elfiraloy 

LIMITED READY STOCK
RM6.80
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
.
😍😍😍COLLAGEN FOUNDATION MOISTURIZING😍😍😍
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #kosmetikmurahonline #jamusurutayumurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla  #fashasandha #sitisarah

LIMITED READY STOCK RM6.80 TAP LINK TO SHOP✅ . . . 😍😍😍COLLAGEN FOUNDATION MOISTURIZING😍😍😍 . Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 . #borongmurah  #sitinordiana  #khaibahar  #uqashasenrose  #elfiraloy  #dubbingmerapu  #sedap  #ctdk  #neelofa  #neelofahijab  #sepahtu  #sepahtureunion  #sepahtureunionlive  #fattzura  #muabellaz  #missfazura  #sedapgiler  #remyishak  #nelydiasenrose  #kosmetikmurahonline  #jamusurutayumurah  #sayamasak  #noradanish  #sufiansuhaimi  #fattzurafairytale  #rozitachewan  #samtilla  #fashasandha  #sitisarah 

SIAPA YANG PERLU PAKAI HANDA SANITIZER NI.
.
Hand sanitizer ada pencuci tangan yang membunuh kuman-kuman ditangan. Anda pernah dengan penyakit tangan kaki dan mulut(HFMD). Ini antara penyakit yang anda dan anak-anak perlu jaga - jaga kerana boleh bawak kematian.
.
Jadi anda rasa siapa yang perlu guna handsanitizer ni? Kami mencadangkan semua ahli keluarga anda perlu kena jaga diri anda daripa kuman. Jom bantu selamat keluarga tersayang.
.
Pm kami cepat-cepat
.
#handsanitizer #hiqmah #hiqmahhq #handsanitizerhiqmah #sihat #keluargabahagia #keluarga #neelofa #zizanrazak #mirafilza #noradanish

SIAPA YANG PERLU PAKAI HANDA SANITIZER NI. . Hand sanitizer ada pencuci tangan yang membunuh kuman-kuman ditangan. Anda pernah dengan penyakit tangan kaki dan mulut(HFMD). Ini antara penyakit yang anda dan anak-anak perlu jaga - jaga kerana boleh bawak kematian. . Jadi anda rasa siapa yang perlu guna handsanitizer ni? Kami mencadangkan semua ahli keluarga anda perlu kena jaga diri anda daripa kuman. Jom bantu selamat keluarga tersayang. . Pm kami cepat-cepat . #handsanitizer  #hiqmah  #hiqmahhq  #handsanitizerhiqmah  #sihat  #keluargabahagia  #keluarga  #neelofa  #zizanrazak  #mirafilza  #noradanish 

[ TIME PREGNANT HITAM MENJADI JADI ] 
Dulu sekali hubby penah tegur waktu anak pertama. Kali ni kena tegur lagi. 😢

Niat nak cantik untuk husband.. Tapi malunyaaa bila dapat komen camni.

Hitam2 tu puas gosok. Tak keluar2 jugak hitam tu. Baru anak ke-2 ni 🤢

Jom laaa guna ceklawa. Dila jamin pasti puas hati❤️ Dm atau wasap link di bawah

www.wasap.my/601124012317
www.wasap.my/601124012317
www.wasap.my/601124012317

#ceklawa #ceklawaoriginal #krimpemutih #ceklawahq #kasutmurah #fattahamin #fazura #jannanick #neelofa #noradanish #jozan #rcw #ctdk #slimmingproduct #doorgift #doorgiftkahwin #kahwin #hantarankahwin #paidreview #bajubaby #bajubudak #bundlemurahmalaysia #handbagmurah #terlajaklaris #duckscarves #fashionvalet

[ TIME PREGNANT HITAM MENJADI JADI ] Dulu sekali hubby penah tegur waktu anak pertama. Kali ni kena tegur lagi. 😢 Niat nak cantik untuk husband.. Tapi malunyaaa bila dapat komen camni. Hitam2 tu puas gosok. Tak keluar2 jugak hitam tu. Baru anak ke-2 ni 🤢 Jom laaa guna ceklawa. Dila jamin pasti puas hati❤️ Dm atau wasap link di bawah www.wasap.my/601124012317 www.wasap.my/601124012317 www.wasap.my/601124012317 #ceklawa  #ceklawaoriginal  #krimpemutih  #ceklawahq  #kasutmurah  #fattahamin  #fazura  #jannanick  #neelofa  #noradanish  #jozan  #rcw  #ctdk  #slimmingproduct  #doorgift  #doorgiftkahwin  #kahwin  #hantarankahwin  #paidreview  #bajubaby  #bajubudak  #bundlemurahmalaysia  #handbagmurah  #terlajaklaris  #duckscarves  #fashionvalet 

Picture 100% taken from real item.
.
Comes in complete set - box, paper bag, dust bag, etc. 
PREMIUM BOUTIQUE SUPER VVIP 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.
99.9% SIMILAR TO AUTHENTIC (original).
Good workmanship.
100% GENUINE LEATHER.
———————————————
.
✔️READYSTOCK will post next working day after payment done.
✔PRE ORDER ETA: Get your item within 10-15 working days .
✔PREMIUM BOUTIQUE SUPER VVIP and PREMIUM BOUTIQUE Grade‼️.
✔Direct from factory with LOW PRICE ‼️.
✔ We choose and pick the bags ourselves, and to ensure the best quality for you 😍.
✔Send us your dream bag photos, we will help u find, you can search at google image 🔍.
✔💯 TRUSTED SUPPLIER since 2011.
Our previous ig 20k follower been hacked 😭
✔️CLIENTS DETAILS are CONFIDENTIAL ‼️.
✔️Payment - Bank transfer, Credit Card, PayPal accepted. .
✔️We ship WORLDWIDE.
____________________________________
.
⚠️ SERIOUS BUYER ONLY.
⚠️ NO BACK-OUT BUYER.
⚠️ NO FUSSY BUYER.
⚠️ NO REFUNDABLE.
⚠️ NO EXCHANGEABLE.
____________________________________

#luxuryhandbagsssss 
#brandedbag 
#brandedhandbag 
#luxurybag
#worldwide 
#malaysia 
#brunei 
#singapore 
#shoppingonlinemalaysia 
#rozitachewan 
#noradanish
#readystocksgpremiumlv

Picture 100% taken from real item. . Comes in complete set - box, paper bag, dust bag, etc. PREMIUM BOUTIQUE SUPER VVIP 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻. 99.9% SIMILAR TO AUTHENTIC (original). Good workmanship. 100% GENUINE LEATHER. ——————————————— . ✔️READYSTOCK will post next working day after payment done. ✔PRE ORDER ETA: Get your item within 10-15 working days . ✔PREMIUM BOUTIQUE SUPER VVIP and PREMIUM BOUTIQUE Grade‼️. ✔Direct from factory with LOW PRICE ‼️. ✔ We choose and pick the bags ourselves, and to ensure the best quality for you 😍. ✔Send us your dream bag photos, we will help u find, you can search at google image 🔍. ✔💯 TRUSTED SUPPLIER since 2011. Our previous ig 20k follower been hacked 😭 ✔️CLIENTS DETAILS are CONFIDENTIAL ‼️. ✔️Payment - Bank transfer, Credit Card, PayPal accepted. . ✔️We ship WORLDWIDE. ____________________________________ . ⚠️ SERIOUS BUYER ONLY. ⚠️ NO BACK-OUT BUYER. ⚠️ NO FUSSY BUYER. ⚠️ NO REFUNDABLE. ⚠️ NO EXCHANGEABLE. ____________________________________ #luxuryhandbagsssss  #brandedbag  #brandedhandbag  #luxurybag  #worldwide  #malaysia  #brunei  #singapore  #shoppingonlinemalaysia  #rozitachewan  #noradanish  #readystocksgpremiumlv 

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀
⠀
Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀
⠀
⠀
Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀
⠀
Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀
⠀
Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀
⠀
⠀
🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀
⠀
#dyxycosmetics⠀
#dyxykuching⠀
#dyxyserian⠀
#dyxysriaman⠀
#dyxysarawak⠀
#dyxygoldenglow⠀
#noradanish⠀
#dyxymiri⠀
#dyxybintulu⠀
#freedelivery⠀
#codkuching⠀
#codsamarahan⠀
#maccosmetics⠀
#tartecosmetics⠀
#muakuching

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀ ⠀ Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀ ⠀ ⠀ Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀ ⠀ Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀ ⠀ Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀ ⠀ ⠀ 🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀ ⠀ #dyxycosmetics ⠀ #dyxykuching ⠀ #dyxyserian ⠀ #dyxysriaman ⠀ #dyxysarawak ⠀ #dyxygoldenglow ⠀ #noradanish ⠀ #dyxymiri ⠀ #dyxybintulu ⠀ #freedelivery ⠀ #codkuching ⠀ #codsamarahan ⠀ #maccosmetics ⠀ #tartecosmetics ⠀ #muakuching 

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀
⠀
Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀
⠀
⠀
Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀
⠀
Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀
⠀
Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀
⠀
⠀
🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀
⠀
#dyxycosmetics⠀
#dyxykuching⠀
#dyxyserian⠀
#dyxysriaman⠀
#dyxysarawak⠀
#dyxygoldenglow⠀
#noradanish⠀
#dyxymiri⠀
#dyxybintulu⠀
#freedelivery⠀
#codkuching⠀
#codsamarahan⠀
#maccosmetics⠀
#tartecosmetics⠀
#muakuching

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀ ⠀ Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀ ⠀ ⠀ Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀ ⠀ Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀ ⠀ Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀ ⠀ ⠀ 🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀ ⠀ #dyxycosmetics ⠀ #dyxykuching ⠀ #dyxyserian ⠀ #dyxysriaman ⠀ #dyxysarawak ⠀ #dyxygoldenglow ⠀ #noradanish ⠀ #dyxymiri ⠀ #dyxybintulu ⠀ #freedelivery ⠀ #codkuching ⠀ #codsamarahan ⠀ #maccosmetics ⠀ #tartecosmetics ⠀ #muakuching 

BUKAN BEKERJA SAJA BOLEH DIMANA-MANA DI ONLINE
.
NAK KURUS PUN BOLEH DIMANA2..hanya di Online, bak kata org sekrg "SEMUANYA DIHUJUNG JARI"
.
Selalunya di online, video call personal 1 to 1 utk coaching.
alhamdulilah..hari ini dpt jumpa bersama coach @ruzanna_razip .
Jomm!! Turun berat hanya dihujung jari saja.
.

PROGRAM PROJEK BODY SHAPPING Bantu kalian :
✅ Fokus turun 3-10kg sebulan
✅ MEAL PLAN (Jadual makan )
✅ Resepi Makanan lengkap dgn Macro dan Micro
✅ Pendidikan pemilihan pemakakan
✅ Boleh Makan Nasi
✅ 5 kali makan tanpa Lapar
✅ Group EXTRA FOKUS MIND TRAINING.
.

FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @anie_eiza UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI!
.
.
Coach Nieza : 018 9150020
PROJEK BODY SHAPPING INTAKE NOVEMBER KINI TELAH DIBUKA!!
Sy mencari 10 org peserta yg betul2 serius utk turun berat dan body shapping!!
.
.
#eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh
#putrajaya 
#profmuhaya #tipskurus 
#nakkuruscepat #slimsihat 
#butikmuslimah #kirakalori 
#kalorimakanan
#noradanish #ctdk 
#jomdiet 
#ariani #neelofa #pilkurus 
#dsv #aliffsyukriterlajaklaris 
#tipsdiet  #coachdiet
#emmamaembong #kurussebelumraya 
#azamkurus #azamkurus2019 .

BUKAN BEKERJA SAJA BOLEH DIMANA-MANA DI ONLINE . NAK KURUS PUN BOLEH DIMANA2..hanya di Online, bak kata org sekrg "SEMUANYA DIHUJUNG JARI" . Selalunya di online, video call personal 1 to 1 utk coaching. alhamdulilah..hari ini dpt jumpa bersama coach @ruzanna_razip  . Jomm!! Turun berat hanya dihujung jari saja. . PROGRAM PROJEK BODY SHAPPING Bantu kalian : ✅ Fokus turun 3-10kg sebulan ✅ MEAL PLAN (Jadual makan ) ✅ Resepi Makanan lengkap dgn Macro dan Micro ✅ Pendidikan pemilihan pemakakan ✅ Boleh Makan Nasi ✅ 5 kali makan tanpa Lapar ✅ Group EXTRA FOKUS MIND TRAINING. . FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @anie_eiza  UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI! . . Coach Nieza : 018 9150020 PROJEK BODY SHAPPING INTAKE NOVEMBER KINI TELAH DIBUKA!! Sy mencari 10 org peserta yg betul2 serius utk turun berat dan body shapping!! . . #eatcleanmalaysia  #sukusukuseparuh  #putrajaya  #profmuhaya  #tipskurus  #nakkuruscepat  #slimsihat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kalorimakanan  #noradanish  #ctdk  #jomdiet  #ariani  #neelofa  #pilkurus  #dsv  #aliffsyukriterlajaklaris  #tipsdiet  #coachdiet  #emmamaembong  #kurussebelumraya  #azamkurus  #azamkurus2019  .

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀
⠀
Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀
⠀
⠀
Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀
⠀
Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀
⠀
Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀
⠀
⠀
🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀
⠀
#dyxycosmetics⠀
#dyxykuching⠀
#dyxyserian⠀
#dyxysriaman⠀
#dyxysarawak⠀
#dyxygoldenglow⠀
#noradanish⠀
#dyxymiri⠀
#dyxybintulu⠀
#freedelivery⠀
#codkuching⠀
#codsamarahan⠀
#maccosmetics⠀
#tartecosmetics⠀
#muakuching

Malas nak jalan kaki takut dikepong asuk ka hantu? 🤔⠀ ⠀ Malas nak dreba tapi excited nak ngoleh lesen kereta? 🤔⠀ ⠀ ⠀ Order main whatsapp jak. Kelak kita ato delivery pkey ktk urang. FREE jak delivery nya 😁 apa bingong. 🤭 🚚⠀ ⠀ Mun nak mbak temu disine2 boleh juak 😊 ⠀ ⠀ Beli banyak-banyak, banyak agik ngoleh freegift nya 🛍️ random freegift kmk berik ktk hokeyyy! 🎉⠀ ⠀ ⠀ 🧡 Yang penting, kita GOLDEN GLOW sama-sama di bulan October tok 😘😘 sama-sama ngacak dirik 🤭 ⠀ ⠀ #dyxycosmetics ⠀ #dyxykuching ⠀ #dyxyserian ⠀ #dyxysriaman ⠀ #dyxysarawak ⠀ #dyxygoldenglow ⠀ #noradanish ⠀ #dyxymiri ⠀ #dyxybintulu ⠀ #freedelivery ⠀ #codkuching ⠀ #codsamarahan ⠀ #maccosmetics ⠀ #tartecosmetics ⠀ #muakuching 

SURIKURUS COACHING memang menggunakan produk HERBALIFE. Gabungan produk dan mealplan MEMAANGGG MUDAH KEJE MAK-MAK (😂sorry to say this sebab mak-mak sibuk nak jaga rumah jaga anak, kerja lagi).
.
Herbalife sangat memudahkan kita untuk JAGA MAKAN 😀
.
▶️Easy. Mudah nak disediakan. Dalam keadaan sibuk pun mudah nak cukupkan protein, fibre, carbohydrates dan apa yang badan perlu. Mudah nak jaga makan, tak renyah pun dalam keadaan jika anda tak eat clean (it’s meeeehhh).
▶️Fast. Fast food but more healthier option! And fast to be served.
▶️Effective. Mudah nak TURUN DAN MAINTAIN BERAT. Core utama ni 😍
.
Berminat nak cuba dulu dalam sebulan? 📲Link in BIO.

SURIKURUS COACHING memang menggunakan produk HERBALIFE. Gabungan produk dan mealplan MEMAANGGG MUDAH KEJE MAK-MAK (😂sorry to say this sebab mak-mak sibuk nak jaga rumah jaga anak, kerja lagi). . Herbalife sangat memudahkan kita untuk JAGA MAKAN 😀 . ▶️Easy. Mudah nak disediakan. Dalam keadaan sibuk pun mudah nak cukupkan protein, fibre, carbohydrates dan apa yang badan perlu. Mudah nak jaga makan, tak renyah pun dalam keadaan jika anda tak eat clean (it’s meeeehhh). ▶️Fast. Fast food but more healthier option! And fast to be served. ▶️Effective. Mudah nak TURUN DAN MAINTAIN BERAT. Core utama ni 😍 . Berminat nak cuba dulu dalam sebulan? 📲Link in BIO.

Elak berat badan yoyo dgn amalkan gaya hidup yg sihat yg boleh digunakan sampai bila-bila 😍. .

Kalau sy nk bina satu habit yg baru, biasanya sy akan tny diri sendiri dulu "sy nak tak buat benda ni smp bila-bila?". Mcm tu lebih mudah nk apply😎. .

Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

Elak berat badan yoyo dgn amalkan gaya hidup yg sihat yg boleh digunakan sampai bila-bila 😍. . Kalau sy nk bina satu habit yg baru, biasanya sy akan tny diri sendiri dulu "sy nak tak buat benda ni smp bila-bila?". Mcm tu lebih mudah nk apply😎. . Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. . PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019 ❎ Kurus tanpa stress ❎ Tak wajib masak ❎ Tak wajib bersenam ❎ Kurus tanpa berlapar ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu ✔ Boleh makan nasi (juga sambal) ✔ Personalized mealplan yg mudah ✔ Group coaching wanita sahaja ✔ Homework, food diary checking, intense coaching ✔ Ebook resepi sihat 😍 Rewards & recognition . . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #programkurus30hari 

*BIRTHDAY EDITION OBSESS!* KENAPA BIRTHDAY EDITION KALI NI BEST? 🌟 1 kotak ada 3 lipmatte
🌟 Bukan colour shade yang sama okay
🌟 3 colour yang berbeza
🌟Colour yang sangat menarik
🌟Mudah bawa kemana mana sebab sizenya yang comel 🌟 3ml satu botol

Apa yang lagi best tentang *BIRTHDAY EDITION* ni ialah HQ tengah buat harga promosi tau 😍

NORMAL PRICE RM79
*PREORDER PRICE RM49 ONLY!* ✔3 colour hanya RM49
✔Bayar postage RM8 ➡Total RM57 ❗Harga 1 lipmatte tu jatuh *RM19 sahaja*
Harga students sangat 😍

Barang akan sampai inshaAllah jumaat minggu depan. Harga RM49 ni HQ open sampai next week sahaja. Rugi kalau tak grab sekarang

Boleh bayar deposit RM20 dahulu untuk lock order 💓

#obsess #obsesslipmatte #obsesscosmetics #squadsyiera #lipmatteobsess #lipmatteviralmalaysia #lipmattemurah #liptintkorea #liptintetude #etudehouse #innisfreemalaysia #peripera #makeupvideos #makeupartist #makeuplover #makeupmurah #malaysia #noradanish #straykids #twice #igshopmurah #igshopmalaysia #kakishopping #hadiahmurah #hadiahanniversary

*BIRTHDAY EDITION OBSESS!* KENAPA BIRTHDAY EDITION KALI NI BEST? 🌟 1 kotak ada 3 lipmatte 🌟 Bukan colour shade yang sama okay 🌟 3 colour yang berbeza 🌟Colour yang sangat menarik 🌟Mudah bawa kemana mana sebab sizenya yang comel 🌟 3ml satu botol Apa yang lagi best tentang *BIRTHDAY EDITION* ni ialah HQ tengah buat harga promosi tau 😍 NORMAL PRICE RM79 *PREORDER PRICE RM49 ONLY!* ✔3 colour hanya RM49 ✔Bayar postage RM8 ➡Total RM57 ❗Harga 1 lipmatte tu jatuh *RM19 sahaja* Harga students sangat 😍 Barang akan sampai inshaAllah jumaat minggu depan. Harga RM49 ni HQ open sampai next week sahaja. Rugi kalau tak grab sekarang Boleh bayar deposit RM20 dahulu untuk lock order 💓 #obsess  #obsesslipmatte  #obsesscosmetics  #squadsyiera  #lipmatteobsess  #lipmatteviralmalaysia  #lipmattemurah  #liptintkorea  #liptintetude  #etudehouse  #innisfreemalaysia  #peripera  #makeupvideos  #makeupartist  #makeuplover  #makeupmurah  #malaysia  #noradanish  #straykids  #twice  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #kakishopping  #hadiahmurah  #hadiahanniversary 

“DPT KESAN YG CPT, MiSS B MAKIN AUMMSSS”
.
Nak share feedback ni, baru pakai 2 hari ade nampak sikit dh perubahan kt breast. Makin membulat je skrang.. ade la jugak kadang sapu kadang tak, tapi tak smpai sebotol dh nmpk kesannya. Nak pulak bau ny yg menggoda sgt.. tak sia2 pilih  B CONFIDENT ADVANCE ni.
.
Dengan setiap pembelian BCONFIDENT ADVANCE kami akan berikan anda FREE GIFT VVIP tanpa sebarang caj. Cepat order, cepat dapat maka cepatlah MesB anda bertukar saiz!! Stok sangat limited!
.
Meyh PM akak laju-laju k 
http://www.wasap.my/601128253212/bconfident

#breastserum #payudaraindah #payudarakendur #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #igersmalaysia #neelofa #ctdk #noradanish #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok

“DPT KESAN YG CPT, MiSS B MAKIN AUMMSSS” . Nak share feedback ni, baru pakai 2 hari ade nampak sikit dh perubahan kt breast. Makin membulat je skrang.. ade la jugak kadang sapu kadang tak, tapi tak smpai sebotol dh nmpk kesannya. Nak pulak bau ny yg menggoda sgt.. tak sia2 pilih B CONFIDENT ADVANCE ni. . Dengan setiap pembelian BCONFIDENT ADVANCE kami akan berikan anda FREE GIFT VVIP tanpa sebarang caj. Cepat order, cepat dapat maka cepatlah MesB anda bertukar saiz!! Stok sangat limited! . Meyh PM akak laju-laju k http://www.wasap.my/601128253212/bconfident #breastserum  #payudaraindah  #payudarakendur  #bconfidentoffer  #bconfidentsale  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidenthq  #originalfromhq  #originalproduk  #originaldanmurah  #trustedseller  #sale  #milkbooster  #igersmalaysia  #neelofa  #ctdk  #noradanish  #gossip  #meletop  #tv3  #pinklady  #bodysexy  #viral  #tiktok