#ombakexclusive Instagram Posts

19,722 Posts

Top Posts

[Buat Apa Jadi Cikgu Sekolah Kalau Boleh Jadi Cikgu Anak2 Kita🥰]
.
Hahaha, cutenya @dilamaliq pakai baju Malaya Tee. Siap tuck in lagi😍
.
Korang kalau tak nak nampak cute dan cool jangan pakai baju Ombak tau. Nanti takut orang berebut nak awak.🤣
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bajumerdeka #bajubsn #bulansukannegara

[Buat Apa Jadi Cikgu Sekolah Kalau Boleh Jadi Cikgu Anak2 Kita🥰] . Hahaha, cutenya @dilamaliq  pakai baju Malaya Tee. Siap tuck in lagi😍 . Korang kalau tak nak nampak cute dan cool jangan pakai baju Ombak tau. Nanti takut orang berebut nak awak.🤣 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bajumerdeka  #bajubsn  #bulansukannegara 

Beza warna kulit, tapi kita tetap satu hati 🥰
.
@ombakexclusive satukan rakyat malaysia ✅ Goodjob team! 🇲🇾
.
#ombakexclusive #askarombak #lawakhambar #jerseymalaysia #bajumerdeka

Beza warna kulit, tapi kita tetap satu hati 🥰 . @ombakexclusive  satukan rakyat malaysia ✅ Goodjob team! 🇲🇾 . #ombakexclusive  #askarombak  #lawakhambar  #jerseymalaysia  #bajumerdeka 

Agak2 Nisa pakai tshirt gini, mak awak boleh terima tak? 😌
.
Baju @ombakexclusive kan semua lawa2 ❤️
.
#ombakexclusive #bulansukannegara #mysc2019

Agak2 Nisa pakai tshirt gini, mak awak boleh terima tak? 😌 . Baju @ombakexclusive  kan semua lawa2 ❤️ . #ombakexclusive  #bulansukannegara  #mysc2019 

Shoutout to the people that always believe in me. Thank you for ٢٠٠٠٠٠ of followers 🙏🏼💋 . .

P/s  if korang nak beli jersi yang cantik macam i pakai ni just dm @ombakexclusive and jangan lupa guna code #ombakXserah tau🤗

#happysaturday #200kfollowers #iwishdiajadi #200kcash #kalaubetuldimakbulkan #25percentsudahdicutuntukanda #buathantarankahwinkita #chiachiachia #aminkanla #hahaha #ombakexclusive #nike #vapormax #janganisapgam

Shoutout to the people that always believe in me. Thank you for ٢٠٠٠٠٠ of followers 🙏🏼💋 . . P/s if korang nak beli jersi yang cantik macam i pakai ni just dm @ombakexclusive  and jangan lupa guna code #ombakXserah  tau🤗 #happysaturday  #200kfollowers  #iwishdiajadi  #200kcash  #kalaubetuldimakbulkan  #25percentsudahdicutuntukanda  #buathantarankahwinkita  #chiachiachia  #aminkanla  #hahaha  #ombakexclusive  #nike  #vapormax  #janganisapgam 

SALAM JUMAAT GUYS🥰🥰
.
Dah tengok Lyric Video Ombak😘. Kalau belum cepat2 usha tau sebab korang boleh tebus diskaun sehingga RM15 tauu🤣
.
Cepat gi usha. Search je kat Youtube "OmbakMerdeka" atau click link di bio Ombak Exclusive😊
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #malayatee #bajumerdeka #merdeka2019 #malaysia #bajusublimate #bajusublimation #jersey #tshirtmurahombak #jerseymurah #wearitproud #terhapusnyasengketa #ombakkebangsaan

SALAM JUMAAT GUYS🥰🥰 . Dah tengok Lyric Video Ombak😘. Kalau belum cepat2 usha tau sebab korang boleh tebus diskaun sehingga RM15 tauu🤣 . Cepat gi usha. Search je kat Youtube "OmbakMerdeka" atau click link di bio Ombak Exclusive😊 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #malayatee  #bajumerdeka  #merdeka2019  #malaysia  #bajusublimate  #bajusublimation  #jersey  #tshirtmurahombak  #jerseymurah  #wearitproud  #terhapusnyasengketa  #ombakkebangsaan 

#GIFTREVIEW
Sumpah weh korang cantik sangat baju dari @ds.ombaktee nie 😍 kain diaa selesa sangat dan tak panas . korang pernah dengar tak pasal baju MYSC by @ds.ombaktee nie . Dah viral dah baju nie sampai artis pun pakai tau 💕💕💕. Kualiti diorang takyah cakap la memang terbaik 👍👍👍 . Korang tengok sendiri gambar syazi pakai baju dari @dd.ombaktee nie cantik kan 🥰🥰🥰 . So untuk semua follower syazi admin @ds.ombaktee nak bagi 2 free gift jika beli sehelai baju hasil keluaran ig shop nie . Korang just follow ig di bawah dan dm cakap fans syazi 😘🌈 . .
.
.
📸 @ds.ombaktee
👕 @ds.ombaktee
.
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #harisukannegara #bulansukannegara #mysc2019 #bajumerdeka#igbudaktwitter #iglelakivsperempuan #igbudakmoveon #igbudaksekolah #instafamous #instafamousbattle #instafamousmalaysia #igperempuanvslelaki #igbudaknakal #covermalaysia #coverstarera #jangankecam  #likeforlikes #likesforfollow #tiktok_indo #tiktokmalaysia #tiktokviral

#GIFTREVIEW  Sumpah weh korang cantik sangat baju dari @ds.ombaktee  nie 😍 kain diaa selesa sangat dan tak panas . korang pernah dengar tak pasal baju MYSC by @ds.ombaktee  nie . Dah viral dah baju nie sampai artis pun pakai tau 💕💕💕. Kualiti diorang takyah cakap la memang terbaik 👍👍👍 . Korang tengok sendiri gambar syazi pakai baju dari @dd.ombaktee  nie cantik kan 🥰🥰🥰 . So untuk semua follower syazi admin @ds.ombaktee  nak bagi 2 free gift jika beli sehelai baju hasil keluaran ig shop nie . Korang just follow ig di bawah dan dm cakap fans syazi 😘🌈 . . . . 📸 @ds.ombaktee  👕 @ds.ombaktee  . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #harisukannegara  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajumerdeka #igbudaktwitter  #iglelakivsperempuan  #igbudakmoveon  #igbudaksekolah  #instafamous  #instafamousbattle  #instafamousmalaysia  #igperempuanvslelaki  #igbudaknakal  #covermalaysia  #coverstarera  #jangankecam  #likeforlikes  #likesforfollow  #tiktok_indo  #tiktokmalaysia  #tiktokviral 

“Patriotism consists not in waving the flag, but in striving that our country shall be righteous as well as strong.”- James Bryce ✨ 
Selamat Hari Malaysia, Malaysiaku. 🇲🇾 #noclassonmonday #happymonday #harimalaysia #malaysia #tanahtumpahnyadarahku #nike #vapormax #ombakexclusive #janganisapgam

“Patriotism consists not in waving the flag, but in striving that our country shall be righteous as well as strong.”- James Bryce ✨ Selamat Hari Malaysia, Malaysiaku. 🇲🇾 #noclassonmonday  #happymonday  #harimalaysia  #malaysia  #tanahtumpahnyadarahku  #nike  #vapormax  #ombakexclusive  #janganisapgam 

#giftreviewbykaklong Serius jatuh cinta kaklong dengan baju dari @ombakexclusive ni. Thank you sangat @ombakexclusive

#ombakexclusive #maharajasublimation

#giftreviewbykaklong  Serius jatuh cinta kaklong dengan baju dari @ombakexclusive  ni. Thank you sangat @ombakexclusive  #ombakexclusive  #maharajasublimation 

Bukan Biasa-Biasa Baju Ombak  Weyyhh😍
.
Korang nak tak kalau Ombak buat Give Away untuk Followers2 Ombak Tersayang❤️
.
Komen "Sayang Ombak" kalau nak Ombak buat give away.🥰
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #malayatee #bajumerdeka #merdeka2019 #malaysia #bajusublimate #bajusublimation #jersey #tshirtmurahombak #jerseymurah #wearitproud #terhapusnyasengketa #ombakkebangsaan

Bukan Biasa-Biasa Baju Ombak Weyyhh😍 . Korang nak tak kalau Ombak buat Give Away untuk Followers2 Ombak Tersayang❤️ . Komen "Sayang Ombak" kalau nak Ombak buat give away.🥰 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #malayatee  #bajumerdeka  #merdeka2019  #malaysia  #bajusublimate  #bajusublimation  #jersey  #tshirtmurahombak  #jerseymurah  #wearitproud  #terhapusnyasengketa  #ombakkebangsaan 

Recent Posts

Junjunglah norma dan juga budaya,
Yang telah Terwujud sejak sekian lama,
Ketidaksefahaman jurang antara kita,
Terhapus bila kita memakai baju malaya❗️
.
Thank you @fytrahkefly 🇲🇾❤️
.
#ombakexclusive #harisukannegara #bajumerdeka#jerseymerdeka #jerseymalaysia#harisukannegara2019

Junjunglah norma dan juga budaya, Yang telah Terwujud sejak sekian lama, Ketidaksefahaman jurang antara kita, Terhapus bila kita memakai baju malaya❗️ . Thank you @fytrahkefly  🇲🇾❤️ . #ombakexclusive  #harisukannegara  #bajumerdeka #jerseymerdeka  #jerseymalaysia #harisukannegara2019 

SHOMELLNYAAA‼️
.
Baju Malaya Tee ada dari saiz Kids sampai laa dewasa 7Xl tauu‼️
.
Jangan laa risau saiz korang takde. InsyaAllah mesti ada punya. 😆😆
.
So apa lagi Cepat Dapatkan Baju Malaya Tee nii. Boleh pakai ramai2 satu family huhu.🤩
.
👶🏻👶🏻 @juliaariffriq 
#ombakexclusive #malayatee #bajumerdeka#malaysia #merdeka #bajukids

SHOMELLNYAAA‼️ . Baju Malaya Tee ada dari saiz Kids sampai laa dewasa 7Xl tauu‼️ . Jangan laa risau saiz korang takde. InsyaAllah mesti ada punya. 😆😆 . So apa lagi Cepat Dapatkan Baju Malaya Tee nii. Boleh pakai ramai2 satu family huhu.🤩 . 👶🏻👶🏻 @juliaariffriq   #ombakexclusive  #malayatee  #bajumerdeka #malaysia  #merdeka  #bajukids 

Korang nak polaroid yang cantik macam ni?? Cari igshop lain semua mahal??
.
.
Haa ini admin nak kasi harga 1pcs rm0.80 sen sahaja minimum order 20pcs gais
.
.
Korang nak tambah accessorise pon boleh gais...kalau korang nak ape lagi dm admin sekarang juga .
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #mysc2019 #bajubulansukannegara #mysc #bajumerdeka #bellatee #paydaypromo#polaroidmurahmalaysia#polaroidgambar

Korang nak polaroid yang cantik macam ni?? Cari igshop lain semua mahal?? . . Haa ini admin nak kasi harga 1pcs rm0.80 sen sahaja minimum order 20pcs gais . . Korang nak tambah accessorise pon boleh gais...kalau korang nak ape lagi dm admin sekarang juga . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajubulansukannegara  #mysc  #bajumerdeka  #bellatee  #paydaypromo #polaroidmurahmalaysia #polaroidgambar 

Gaissss..@ombakexclusive bru shja lauching lanyard baruu😍😍😍...
Cantik takk??
.
🔥LANYARD BSN🔥
.
Sapa nak dan ada sebarang pertanyaan  boleh tekan link di bio okey👌...
.
#ombakexclusive
#bulansukannegara #bsnombak #lanyardbsn

Gaissss..@ombakexclusive  bru shja lauching lanyard baruu😍😍😍... Cantik takk?? . 🔥LANYARD BSN🔥 . Sapa nak dan ada sebarang pertanyaan boleh tekan link di bio okey👌... . #ombakexclusive  #bulansukannegara  #bsnombak  #lanyardbsn 

Korang nak polaroid yang cantik macam ni?? Cari igshop lain semua mahal??
.
.
Haa ini admin nak kasi harga 1pcs rm0.80 sen sahaja minimum order 20pcs gais
.
.
Korang nak tambah accessorise pon boleh gais...kalau korang nak ape lagi dm admin sekarang juga .
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #mysc2019 #bajubulansukannegara #mysc #bajumerdeka #bellatee #paydaypromo#polaroidmurahmalaysia#polaroidgambar

Korang nak polaroid yang cantik macam ni?? Cari igshop lain semua mahal?? . . Haa ini admin nak kasi harga 1pcs rm0.80 sen sahaja minimum order 20pcs gais . . Korang nak tambah accessorise pon boleh gais...kalau korang nak ape lagi dm admin sekarang juga . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajubulansukannegara  #mysc  #bajumerdeka  #bellatee  #paydaypromo #polaroidmurahmalaysia #polaroidgambar 

DISKAUN RM 20
.
[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

DISKAUN RM 20 . [HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

DAPAT FREE MALAYA TEE
.
[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

DAPAT FREE MALAYA TEE . [HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

DAPAT DISKAUN RM 10
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

DAPAT DISKAUN RM 10 . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[SOMETIMES WE DONT NEED FRIEND BECAUSE WE HAVE BROTHERS😊]
.
Korang memang kamceng gila kalau korang pakai baju Ombak dengan member korang.😍
.
Ramai sangat suka kalau dapat diskaun kaw2 dari Ombak. Lagi best bila dapat free sehelai baju terus🤣
.
Tag Member Korang Yang Paling Korang Kamceng, Kut Laa Ombak Nak Bagi Lagi FREE GIFT BAJU SEHELAI😆
.
#ombakexclusive #mysc #maharajasublimation #bulansukannegara #bajubsn #bajusublimation #bajukelas #bajubatch

[SOMETIMES WE DONT NEED FRIEND BECAUSE WE HAVE BROTHERS😊] . Korang memang kamceng gila kalau korang pakai baju Ombak dengan member korang.😍 . Ramai sangat suka kalau dapat diskaun kaw2 dari Ombak. Lagi best bila dapat free sehelai baju terus🤣 . Tag Member Korang Yang Paling Korang Kamceng, Kut Laa Ombak Nak Bagi Lagi FREE GIFT BAJU SEHELAI😆 . #ombakexclusive  #mysc  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #bajubsn  #bajusublimation  #bajukelas  #bajubatch 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara2019

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara2019 

@faiz_subri13🔥 Kate kalau nak bersukan atau gym kena pakai baju yang selesa. Baru lah selesa untuk kita buat aktiviti kita
.
😎So baju ape yang sesuai tu MYSC EXCLUSIVE lahh kain yang diimport dari ITALY
.
BUKAN KALENG KALENG TAUU
.
Pastu time bersukan je ke boleh pakai
.
Di mana mana sahaja boleh pakai untuk
📌 Sport
📌 Short vocay
📌 Ke kelas pun boleh
.
Paling penting
🔥🔥🔥🔥🔥
Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee
.
Soo tunggu ape lagi
.
Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni
.
@d4mystore .
📌Tag member korang sekali
Nak pm macam mane
📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif

@faiz_subri13 🔥 Kate kalau nak bersukan atau gym kena pakai baju yang selesa. Baru lah selesa untuk kita buat aktiviti kita . 😎So baju ape yang sesuai tu MYSC EXCLUSIVE lahh kain yang diimport dari ITALY . BUKAN KALENG KALENG TAUU . Pastu time bersukan je ke boleh pakai . Di mana mana sahaja boleh pakai untuk 📌 Sport 📌 Short vocay 📌 Ke kelas pun boleh . Paling penting 🔥🔥🔥🔥🔥 Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee . Soo tunggu ape lagi . Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni . @d4mystore  . 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore  #bajukita  #malaysianegaraku  #tee  #tshirt  #hsn  #ininegaraku  #tshirtmalaysia  #bajumerdeka  #ombakexclusive  #style  #harisukannegara  #harisukannegara  #sayangimalaysiaku  #sayajualbaju  #problem  #jalurgemilang #malaysiasportchallenge  #likeforfollow  #followforfollowback  #follow  #mysc2019  #sayangimalaysiaku  #ootd  #bajubranded  #bulansukannegara  #butiksendiri  #asif 

@faiz_subri13🔥 Kate kalau nak bersukan atau gym kena pakai baju yang selesa. Baru lah selesa untuk kita buat aktiviti kita
.
😎So baju ape yang sesuai tu MYSC EXCLUSIVE lahh kain yang diimport dari ITALY
.
BUKAN KALENG KALENG TAUU
.
Pastu time bersukan je ke boleh pakai
.
Di mana mana sahaja boleh pakai untuk
📌 Sport
📌 Short vocay
📌 Ke kelas pun boleh
.
Paling penting
🔥🔥🔥🔥🔥
Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee
.
Soo tunggu ape lagi
.
Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni
.
@d4mystore .
📌Tag member korang sekali
Nak pm macam mane
📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif

@faiz_subri13 🔥 Kate kalau nak bersukan atau gym kena pakai baju yang selesa. Baru lah selesa untuk kita buat aktiviti kita . 😎So baju ape yang sesuai tu MYSC EXCLUSIVE lahh kain yang diimport dari ITALY . BUKAN KALENG KALENG TAUU . Pastu time bersukan je ke boleh pakai . Di mana mana sahaja boleh pakai untuk 📌 Sport 📌 Short vocay 📌 Ke kelas pun boleh . Paling penting 🔥🔥🔥🔥🔥 Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee . Soo tunggu ape lagi . Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni . @d4mystore  . 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore  #bajukita  #malaysianegaraku  #tee  #tshirt  #hsn  #ininegaraku  #tshirtmalaysia  #bajumerdeka  #ombakexclusive  #style  #harisukannegara  #harisukannegara  #sayangimalaysiaku  #sayajualbaju  #problem  #jalurgemilang #malaysiasportchallenge  #likeforfollow  #followforfollowback  #follow  #mysc2019  #sayangimalaysiaku  #ootd  #bajubranded  #bulansukannegara  #butiksendiri  #asif 

[SAMPAI BILA KORANG NAK MAIN BOLA PAKAI BAJU PAGODA‼️]
.
Alhamdulillah dah beribu helai dah jersi team yang Ombak buat. 🥰
.
Kita bukan printkan je tau. Design pun kita buatkan. Designer Ombak pun kepala gila jugak sebab tu design2 baju semua lawa gila🤣
.
Kay laa tak nak sembang banyak kita nak bagi harga special untuk 3 orang terawal yang DM Ombak.🤯
.
#ombakexclusive #maharajasublimation#bulansukannegara #bajusublimation #printingbaju

[SAMPAI BILA KORANG NAK MAIN BOLA PAKAI BAJU PAGODA‼️] . Alhamdulillah dah beribu helai dah jersi team yang Ombak buat. 🥰 . Kita bukan printkan je tau. Design pun kita buatkan. Designer Ombak pun kepala gila jugak sebab tu design2 baju semua lawa gila🤣 . Kay laa tak nak sembang banyak kita nak bagi harga special untuk 3 orang terawal yang DM Ombak.🤯 . #ombakexclusive  #maharajasublimation #bulansukannegara  #bajusublimation  #printingbaju 

[SAMPAI BILA KORANG NAK MAIN BOLA PAKAI BAJU PAGODA‼️]
.
Alhamdulillah dah beribu helai dah jersi team yang Ombak buat. 🥰
.
Kita bukan printkan je tau. Design pun kita buatkan. Designer Ombak pun kepala gila jugak sebab tu design2 baju semua lawa gila🤣
.
Kay laa tak nak sembang banyak kita nak bagi harga special untuk  3 orang terawal yang DM Ombak.🤯
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #bajusublimation #printingbaju

[SAMPAI BILA KORANG NAK MAIN BOLA PAKAI BAJU PAGODA‼️] . Alhamdulillah dah beribu helai dah jersi team yang Ombak buat. 🥰 . Kita bukan printkan je tau. Design pun kita buatkan. Designer Ombak pun kepala gila jugak sebab tu design2 baju semua lawa gila🤣 . Kay laa tak nak sembang banyak kita nak bagi harga special untuk 3 orang terawal yang DM Ombak.🤯 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #bajusublimation  #printingbaju 

Promo extend sehari lagi guys!!
.
Tunggu apa lagi dm/tekan link di bio Abam ye 😉😉
.
#harisukannegara #bulansukannegara #mysc2019 #mysc #activewear #marathon #running #bolasepak #harimauselatan #harimaumalaya #upsi #football #ninja #hsn #redgiants #ombakexclusive

Promo extend sehari lagi guys!! . Tunggu apa lagi dm/tekan link di bio Abam ye 😉😉 . #harisukannegara  #bulansukannegara  #mysc2019  #mysc  #activewear  #marathon  #running  #bolasepak  #harimauselatan  #harimaumalaya  #upsi  #football  #ninja  #hsn  #redgiants  #ombakexclusive 

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️
.
Baju ape tu geng? 🙈
.
Baju BELLA lah 🤪
.
Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗
.
PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺
.
#malayatee #ombakexclusive #ombakprinting #bajumerdeka #merdeka2019 #malaysiatee #malaysia2019 #ombakexclusive #malayatee #bajumerdeka2019 #bajumalaysia #jerseysublimate #GRANDLAUNCHING #merdeka2019 #ombakians #askarombak #ombakpreneur #budakkonvoi #kakikonvoi #dataranmerdeka #hsn #mysc #harisukannegara #bulansukannegara #mysctee #hsntee

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️ . Baju ape tu geng? 🙈 . Baju BELLA lah 🤪 . Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗 . PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺 . #malayatee  #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumerdeka  #merdeka2019  #malaysiatee  #malaysia2019  #ombakexclusive  #malayatee  #bajumerdeka2019  #bajumalaysia  #jerseysublimate  #GRANDLAUNCHING  #merdeka2019  #ombakians  #askarombak  #ombakpreneur  #budakkonvoi  #kakikonvoi  #dataranmerdeka  #hsn  #mysc  #harisukannegara  #bulansukannegara  #mysctee  #hsntee 

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️
.
Baju ape tu geng? 🙈
.
Baju BELLA lah 🤪
.
Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗
.
PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺
.
#malayatee #ombakexclusive #ombakprinting #bajumerdeka #merdeka2019 #malaysiatee #malaysia2019 #ombakexclusive #malayatee #bajumerdeka2019 #bajumalaysia #jerseysublimate #GRANDLAUNCHING #merdeka2019 #ombakians #askarombak #ombakpreneur #budakkonvoi #kakikonvoi #dataranmerdeka #hsn #mysc #harisukannegara #bulansukannegara #mysctee #hsntee

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️ . Baju ape tu geng? 🙈 . Baju BELLA lah 🤪 . Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗 . PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺 . #malayatee  #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumerdeka  #merdeka2019  #malaysiatee  #malaysia2019  #ombakexclusive  #malayatee  #bajumerdeka2019  #bajumalaysia  #jerseysublimate  #GRANDLAUNCHING  #merdeka2019  #ombakians  #askarombak  #ombakpreneur  #budakkonvoi  #kakikonvoi  #dataranmerdeka  #hsn  #mysc  #harisukannegara  #bulansukannegara  #mysctee  #hsntee 

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️
.
Baju ape tu geng? 🙈
.
Baju BELLA lah 🤪
.
Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗
.
PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺
.
#malayatee #ombakexclusive #ombakprinting #bajumerdeka #merdeka2019 #malaysiatee #malaysia2019 #ombakexclusive #malayatee #bajumerdeka2019 #bajumalaysia #jerseysublimate #GRANDLAUNCHING #merdeka2019 #ombakians #askarombak #ombakpreneur #budakkonvoi #kakikonvoi #dataranmerdeka #hsn #mysc #harisukannegara #bulansukannegara #mysctee #hsntee

WOW GEMPAK AHH ‼️‼️ . Baju ape tu geng? 🙈 . Baju BELLA lah 🤪 . Mmg onz laaaa, promo still ada ye 🤗 . PROMO TAMAT PADA 14/10 🥺 . #malayatee  #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumerdeka  #merdeka2019  #malaysiatee  #malaysia2019  #ombakexclusive  #malayatee  #bajumerdeka2019  #bajumalaysia  #jerseysublimate  #GRANDLAUNCHING  #merdeka2019  #ombakians  #askarombak  #ombakpreneur  #budakkonvoi  #kakikonvoi  #dataranmerdeka  #hsn  #mysc  #harisukannegara  #bulansukannegara  #mysctee  #hsntee 

OMBAK CRAZY WEEKEND‼

Apa yang gilanya, OMBAK BUAT GILA APA LAGI⁉
.
Baru minggu lepas Ombak launch Baju Malaya Exclusive Tee. Minggu ni dia launching lagi.
Tapi kali ni launch LANYARD pulakk🎉🎉
.
Hahaha Memang Gila. GILA PADU. Dan paling tak tahan landyard ni nak bagi kat 100 orang terawal je yang grab Malaya Tee. Pergh limited wey😣😣
.
Kalau nak jadi 100 orang terawal yang Grab Malaya Tee dan Lanyard ni. 😜😜
.
Komen “Awallaa Geng” kat bawah ni yee👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yang nak tgk actual View, boleh tgk story! .
#ombakexclusive #ombakprinting #malayatee#merdekatee #lanyardmalaysia

OMBAK CRAZY WEEKEND‼ Apa yang gilanya, OMBAK BUAT GILA APA LAGI⁉ . Baru minggu lepas Ombak launch Baju Malaya Exclusive Tee. Minggu ni dia launching lagi. Tapi kali ni launch LANYARD pulakk🎉🎉 . Hahaha Memang Gila. GILA PADU. Dan paling tak tahan landyard ni nak bagi kat 100 orang terawal je yang grab Malaya Tee. Pergh limited wey😣😣 . Kalau nak jadi 100 orang terawal yang Grab Malaya Tee dan Lanyard ni. 😜😜 . Komen “Awallaa Geng” kat bawah ni yee👇🏻👇🏻👇🏻 . Yang nak tgk actual View, boleh tgk story! . #ombakexclusive  #ombakprinting  #malayatee #merdekatee  #lanyardmalaysia 

APA SPECIALNYA BAJU OMBAK NI!!!😱😱
.
Haha ramai pelik kenapa baju Malaya Tee Ombak ni viral teroks.
.
1️⃣ Kualiti Kain Yang Padu Dan Sejuk.

Kain yang Ombak gunakkan adalah kain yang premium dan susah nak dapat tempat lain. Lagi2 korang pakai kat Malaysia yang sepanjang tahun Summer ni.🤩 2️⃣ POSTAGE DITANGGUNG OLEH OMBAK

Tak kisah korang duduk kat ceruk mana pun dalam Malaysia ni. Ombak akan tanggung postage korang. 😁

3️⃣ READYSTOCK WEYY‼️ Walaupun baju Malaya Tee ini ada 8 jenis. Kita still buat ready stock. Takyah tunggu berbulan2. Hahaha😍
.
Dah tak nak sembang banyak benda macam air habis.
.
✅100 orang komen "Nak" kita nak bagi harga special.‼️
.
#ombakexclusive #maharajasublimation#malayatee #bajumerdeka #merdeka2019#malaysia #bajusublimate #bajusublimation #jersey#tshirtmurahombak #jerseymurah #wearitproud#terhapusnyasengketa #ombakkebangsaan

APA SPECIALNYA BAJU OMBAK NI!!!😱😱 . Haha ramai pelik kenapa baju Malaya Tee Ombak ni viral teroks. . 1️⃣ Kualiti Kain Yang Padu Dan Sejuk. Kain yang Ombak gunakkan adalah kain yang premium dan susah nak dapat tempat lain. Lagi2 korang pakai kat Malaysia yang sepanjang tahun Summer ni.🤩 2️⃣ POSTAGE DITANGGUNG OLEH OMBAK Tak kisah korang duduk kat ceruk mana pun dalam Malaysia ni. Ombak akan tanggung postage korang. 😁 3️⃣ READYSTOCK WEYY‼️ Walaupun baju Malaya Tee ini ada 8 jenis. Kita still buat ready stock. Takyah tunggu berbulan2. Hahaha😍 . Dah tak nak sembang banyak benda macam air habis. . ✅100 orang komen "Nak" kita nak bagi harga special.‼️ . #ombakexclusive  #maharajasublimation #malayatee  #bajumerdeka  #merdeka2019 #malaysia  #bajusublimate  #bajusublimation  #jersey #tshirtmurahombak  #jerseymurah  #wearitproud #terhapusnyasengketa  #ombakkebangsaan 

Apa yang korang nak risau bila ada OMBAK untuk selesaikan masalah korang? 🤣🔥
.
Last minutes pun kami ada beribu ribu stock untuk korang! Kerjasama antara Ombak Exclusive X IPK KL .
Bulan Sukan Negara ni inilah BAJU SESUAI korang nak pakai dengan geng2 korang 😎
.
#bajumerdeka #tshirtmerdeka #merdekatee#bajumalaysia #jerseymalaysia #ombakexclusive#malayatee #harisukannegara

Apa yang korang nak risau bila ada OMBAK untuk selesaikan masalah korang? 🤣🔥 . Last minutes pun kami ada beribu ribu stock untuk korang! Kerjasama antara Ombak Exclusive X IPK KL . Bulan Sukan Negara ni inilah BAJU SESUAI korang nak pakai dengan geng2 korang 😎 . #bajumerdeka  #tshirtmerdeka  #merdekatee #bajumalaysia  #jerseymalaysia  #ombakexclusive #malayatee  #harisukannegara 

Happy Weekend gais❗️
.
Ya kita tau minggu ni kita tga ada promo Bangla, Nepal dan Pakistan! Tapi jangan terkeliru yaa. Ini bukan salah seorangnya tau haha 🤣
.
Ini bos Ombak, muda, handsome sikit, eh dah kahwin btw ☺️ Jom Futsal malam ni! .
#ombakexclusive #bulansukannegara #ombakprinting #maharajasublimation #maharajasublimate #printingmurah

Happy Weekend gais❗️ . Ya kita tau minggu ni kita tga ada promo Bangla, Nepal dan Pakistan! Tapi jangan terkeliru yaa. Ini bukan salah seorangnya tau haha 🤣 . Ini bos Ombak, muda, handsome sikit, eh dah kahwin btw ☺️ Jom Futsal malam ni! . #ombakexclusive  #bulansukannegara  #ombakprinting  #maharajasublimation  #maharajasublimate  #printingmurah 

[ASAL LAA OMBAK NI SUKA BELANJA🥰]
.
Yess Ombak memang suka belanja. Kita suka belanja dengan kita punya design yang lawa2, promo2 dan diskaun tak masuk akal.
.
Sekarang kita nak bagi korang Promo Tak Boleh Brain Punya.
.
Komen "Takleh Brain" untuk grab WEEKEND SPECIAL
.
#ombakexclusive #maharajasublimation#bulansukannegara #mysc

[ASAL LAA OMBAK NI SUKA BELANJA🥰] . Yess Ombak memang suka belanja. Kita suka belanja dengan kita punya design yang lawa2, promo2 dan diskaun tak masuk akal. . Sekarang kita nak bagi korang Promo Tak Boleh Brain Punya. . Komen "Takleh Brain" untuk grab WEEKEND SPECIAL . #ombakexclusive  #maharajasublimation #bulansukannegara  #mysc 

[ABANG POLIS BORONG]
.
.
Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝
Korang bile lagi nak grab
.
.
Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 .
.
Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG”
.
.
Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio .
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #mysc2019 #bajubulansukannegara #mysc #bajumerdeka #bellatee #paydaypromo#bajucustom

[ABANG POLIS BORONG] . . Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝 Korang bile lagi nak grab . . Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 . . Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG” . . Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajubulansukannegara  #mysc  #bajumerdeka  #bellatee  #paydaypromo #bajucustom 

[MIN!! BAJU MYSC DAH HABIS STOCK DAH KE?]
.
Hahaha baju MYSC memang ada lagi boskuu. Tapi saiz stock memang tinggal sikit jee🤣.
.
Plus kalau sekarang beli baju BSN BLACK boleh grab free baju MYSC. Lagi laa cepat habis hahaha.
.
Benda tak banyak gais kalau nak kena cepat DM OMBAK. Boleh tekan link di bio

#ombakexclusive #maharajasublimation #bajubsn #bajubulansukannegara #bulansukannegara

[MIN!! BAJU MYSC DAH HABIS STOCK DAH KE?] . Hahaha baju MYSC memang ada lagi boskuu. Tapi saiz stock memang tinggal sikit jee🤣. . Plus kalau sekarang beli baju BSN BLACK boleh grab free baju MYSC. Lagi laa cepat habis hahaha. . Benda tak banyak gais kalau nak kena cepat DM OMBAK. Boleh tekan link di bio #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bajubsn  #bajubulansukannegara  #bulansukannegara 

Ehh kau handsome handsome ni nak kemane. Kite nak jogging je pun pagi nii
.
Haaa ni ayat member kite bile kite pakai smart smart walaupun time jogging
.
@zafirkaripap
.
@d4mystore 📌Tag member korang sekali
Nak pm macam mane
📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif

Ehh kau handsome handsome ni nak kemane. Kite nak jogging je pun pagi nii . Haaa ni ayat member kite bile kite pakai smart smart walaupun time jogging . @zafirkaripap  . @d4mystore  📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore  #bajukita  #malaysianegaraku  #tee  #tshirt  #hsn  #ininegaraku  #tshirtmalaysia  #bajumerdeka  #ombakexclusive  #style  #harisukannegara  #harisukannegara  #sayangimalaysiaku  #sayajualbaju  #problem  #jalurgemilang #malaysiasportchallenge  #likeforfollow  #followforfollowback  #follow  #mysc2019  #sayangimalaysiaku  #ootd  #bajubranded  #bulansukannegara  #butiksendiri  #asif 

[ LAST DAY UNTUK WEEKEND PROMO ]
.
.
1. Bila tarikh promo ni? .
TARIKH PROMO: 
Start: 12 October (10am) 
Habis: 13 October (11.59PM) .
2. DETAIL PAKEJ? .
*PAKEJ BANGLA* - BELI MYSC, percuma Malaya RNSS (kalau jenis lain, kena tmbh harga)
FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5)
.
*PAKEJ NEPAL* - Beli Bella, LESS RM10 sehelai.
FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5)
.
*PAKEJ PAKISTAN* - Beli Bsn, LESS RM20 + Free LY OR KC OR DB (depends stock)
.
FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5
.
.
#ombak
#ombakexclusive
#bsnblacky #bajumysc #bella #promo #murah #freepostage

[ LAST DAY UNTUK WEEKEND PROMO ] . . 1. Bila tarikh promo ni? . TARIKH PROMO: Start: 12 October (10am) Habis: 13 October (11.59PM) . 2. DETAIL PAKEJ? . *PAKEJ BANGLA* - BELI MYSC, percuma Malaya RNSS (kalau jenis lain, kena tmbh harga) FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5) . *PAKEJ NEPAL* - Beli Bella, LESS RM10 sehelai. FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5) . *PAKEJ PAKISTAN* - Beli Bsn, LESS RM20 + Free LY OR KC OR DB (depends stock) . FREE POSTAGE / IF WALK IN OR PICKUP (LESS EXTRA RM5 . . #ombak  #ombakexclusive  #bsnblacky  #bajumysc  #bella  #promo  #murah  #freepostage 

[ABANG POLIS BORONG]
.
.
Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝
Korang bile lagi nak grab
.
.
Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 .
.
Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG”
.
.
Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio .
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #mysc2019 #bajubulansukannegara #mysc #bajumerdeka #bellatee #paydaypromo#bajucustom

[ABANG POLIS BORONG] . . Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝 Korang bile lagi nak grab . . Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 . . Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG” . . Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajubulansukannegara  #mysc  #bajumerdeka  #bellatee  #paydaypromo #bajucustom 

FREE POSTAGE!

Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. 
Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. 
#ombakexclusive #ombakrindu #ombakexclusivemantap #kakibasikal #kakimancing #kakifutsal #kakihiking #jersi #jersifreepostage #jersimurahmalaysia #jersimurah #jersicantik #jersipadu

FREE POSTAGE! Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. #ombakexclusive  #ombakrindu  #ombakexclusivemantap  #kakibasikal  #kakimancing  #kakifutsal  #kakihiking  #jersi  #jersifreepostage  #jersimurahmalaysia  #jersimurah  #jersicantik  #jersipadu 

FREE POSTAGE!

Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. 
Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. 
#ombakexclusive #ombakrindu #ombakexclusivemantap #kakibasikal #kakimancing #kakifutsal #kakihiking #jersi #jersifreepostage #jersimurahmalaysia #jersimurah #jersicantik #jersipadu #bellatee #bellateeviral #tuandanial #intannajuwa

FREE POSTAGE! Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. #ombakexclusive  #ombakrindu  #ombakexclusivemantap  #kakibasikal  #kakimancing  #kakifutsal  #kakihiking  #jersi  #jersifreepostage  #jersimurahmalaysia  #jersimurah  #jersicantik  #jersipadu  #bellatee  #bellateeviral  #tuandanial  #intannajuwa 

FREE POSTAGE! PROMO LAST TENGAH MALAM NI. 
Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. 
Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. 
#ombakexclusive #ombakrindu #ombakexclusivemantap #kakibasikal #kakimancing #kakifutsal #kakihiking #jersi #jersifreepostage #jersimurahmalaysia #jersimurah #jersicantik #jersipadu

FREE POSTAGE! PROMO LAST TENGAH MALAM NI. Promo padu datang lagi. Sape kaki futsal,kaki hiking, kaki basikal, kaki mancing, segala kaki la. Boleh lah share beli untuk group korang. Beli banyak, lagi banyak diskaun sis bagi. Gitchuww. Boleh pm je. Nak tahu saiz, details lain kee. Klik je link kt bio. #ombakexclusive  #ombakrindu  #ombakexclusivemantap  #kakibasikal  #kakimancing  #kakifutsal  #kakihiking  #jersi  #jersifreepostage  #jersimurahmalaysia  #jersimurah  #jersicantik  #jersipadu 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[ABANG POLIS BORONG]
.
.
Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝
Korang bile lagi nak grab
.
.
Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 .
.
Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG”
.
.
Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio .
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bulansukannegara #mysc2019 #bajubulansukannegara #mysc #bajumerdeka #bellatee #paydaypromo#bajucustom

[ABANG POLIS BORONG] . . Haa korang tengok abang polis dan kakak polis pon dah borong mysc ni tauu 😝 Korang bile lagi nak grab . . Admin nak bagi discount lah syarat die korang kene borong lebih dari 8 helai admin bagi discount rm5 . . Amacam onxon?? Kalau on comment kat bawah “SAYA NAK BORONG” . . Ehh kejap lagi satu lupa nak bagi tau sekarang bella tee dan bsn blacky ada discount tau haa kalau korang nak meh dm admin tak pon tekan link di bio . . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bulansukannegara  #mysc2019  #bajubulansukannegara  #mysc  #bajumerdeka  #bellatee  #paydaypromo #bajucustom 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara🇲🇾

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara🇲🇾 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[JANGAN DM OMBAK KALAU TAK NAK FREE GIFT LIMITED EDITION]
.
Harini last day untuk korang dapatkan free gift ni dari Ombak dengan pembelian baju BSN‼️
.
NAK TAU APA YANG KORANG BAKAL TERLEPAS KALAU TAK DM OMBAK🤣
.
✅LANYARD BELLA LIMITED EDITION🔥
✅KEYCHAIN BELLA LIMITED EDITION🔥
✅DRAWSTRING BAG BULAN SUKAN NEGARA🔥
.
P/S: BOLEH PILIH 1 SAHAJA DARI 3 FREEGIFT NI 😱
.
Komen "Nak FreeGift" kalau nak laaa hahaha
.
#ombakexclusive #maharajasublimation#mysc2019 #bulansukannegara#bajubulansukannegara #bajumysc#bajusublimationmurah

[JANGAN DM OMBAK KALAU TAK NAK FREE GIFT LIMITED EDITION] . Harini last day untuk korang dapatkan free gift ni dari Ombak dengan pembelian baju BSN‼️ . NAK TAU APA YANG KORANG BAKAL TERLEPAS KALAU TAK DM OMBAK🤣 . ✅LANYARD BELLA LIMITED EDITION🔥 ✅KEYCHAIN BELLA LIMITED EDITION🔥 ✅DRAWSTRING BAG BULAN SUKAN NEGARA🔥 . P/S: BOLEH PILIH 1 SAHAJA DARI 3 FREEGIFT NI 😱 . Komen "Nak FreeGift" kalau nak laaa hahaha . #ombakexclusive  #maharajasublimation #mysc2019  #bulansukannegara #bajubulansukannegara  #bajumysc #bajusublimationmurah 

.
berpagian, berpanasan, berhujanan
.
🎯
.
#ombakexclusive 
#bulansukannegara

. berpagian, berpanasan, berhujanan . 🎯 . #ombakexclusive  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #mysctee #mysctee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #mysctee  #mysctee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #mysctee #mysctee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #mysctee  #mysctee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #mysctee #mysctee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #mysctee  #mysctee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bsntee #bsntee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bsntee  #bsntee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bsntee #bsntee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bsntee  #bsntee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bsntee #bsntee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bsntee  #bsntee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bellatee #bellatee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bellatee  #bellatee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bellatee #bellatee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bellatee  #bellatee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼
.
Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼
.
#jom grab sama2😁
#ombakexclusive #bellatee #bellatee2019 #bajumurahombak #bulansukannegara

Gaiisss cpatt gaisss..jngn lpaskan peluang kali ini😱😱😱 cpat grab skrng sblum terlmbattt‼‼‼ . Valid smpai 11.59 mlm ini shajaa yee😉‼ . #jom  grab sama2😁 #ombakexclusive  #bellatee  #bellatee2019  #bajumurahombak  #bulansukannegara 

Ehh kau handsome handsome ni nak kemane. Kite nak jogging je pun pagi nii
.
Haaa ni ayat member kite bile kite pakai smart smart walaupun time jogging
.
@zafirkaripap
.
@d4mystore 📌Tag member korang sekali
Nak pm macam mane
📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif

Ehh kau handsome handsome ni nak kemane. Kite nak jogging je pun pagi nii . Haaa ni ayat member kite bile kite pakai smart smart walaupun time jogging . @zafirkaripap  . @d4mystore  📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore  #bajukita  #malaysianegaraku  #tee  #tshirt  #hsn  #ininegaraku  #tshirtmalaysia  #bajumerdeka  #ombakexclusive  #style  #harisukannegara  #harisukannegara  #sayangimalaysiaku  #sayajualbaju  #problem  #jalurgemilang #malaysiasportchallenge  #likeforfollow  #followforfollowback  #follow  #mysc2019  #sayangimalaysiaku  #ootd  #bajubranded  #bulansukannegara  #butiksendiri  #asif 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

Gais..cpatt gais grab bella tee ni gaiss sebab @ombakexclusive bgi diskaun ni...(pakej nepal)
.
Smua harga tu less kan rm10😋😙
.
Valid smpai kul 11.59 mlm besok je tau 😍😍😍 .
#ombakexclusive #bellatee #bulansukannegara #bellatee2019

Gais..cpatt gais grab bella tee ni gaiss sebab @ombakexclusive  bgi diskaun ni...(pakej nepal) . Smua harga tu less kan rm10😋😙 . Valid smpai kul 11.59 mlm besok je tau 😍😍😍 . #ombakexclusive  #bellatee  #bulansukannegara  #bellatee2019 

[KORANG DAH ADA BELUM BAJU NAK PAKAI SEMPENA BULAN SUKAN NEGARA❓]
.
Gais nak promo beli baju BSN FREE BAJU MALAYA/MYSC still on gais😎.
.
Benda boleh free buat BELI. Hahaha.🤣
.
Komen "OMBAK LANJE" kat bawah kalau nak free MALAYA/MYSC😍
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bajubulansukanegara #bajubsn #bajumysc #mys

[KORANG DAH ADA BELUM BAJU NAK PAKAI SEMPENA BULAN SUKAN NEGARA❓] . Gais nak promo beli baju BSN FREE BAJU MALAYA/MYSC still on gais😎. . Benda boleh free buat BELI. Hahaha.🤣 . Komen "OMBAK LANJE" kat bawah kalau nak free MALAYA/MYSC😍 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bajubulansukanegara  #bajubsn  #bajumysc  #mys 

Satu family beb. Katenye ini kan bulan SUKAN.
.
So ape salahnye kite bersemangat untuk bersukan
.
Bukan untuk sukan jeee
.
Kat mane boleh pakai ni ?
.
Di mana mana sahaja boleh pakai untuk
📌 Sport
📌 Short vocay
📌 Ke kelas pun boleh
.
Paling penting
🔥🔥🔥🔥🔥
Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee
.
Soo tunggu ape lagi
.
Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni
.
@d4mystore 📌Tag member korang sekali
Nak pm macam mane
📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif

Satu family beb. Katenye ini kan bulan SUKAN. . So ape salahnye kite bersemangat untuk bersukan . Bukan untuk sukan jeee . Kat mane boleh pakai ni ? . Di mana mana sahaja boleh pakai untuk 📌 Sport 📌 Short vocay 📌 Ke kelas pun boleh . Paling penting 🔥🔥🔥🔥🔥 Harini sahaja untuk setiap jenis baju saye bagi PROMO PROMO 😍Less RM 5 untuk setiap baju untuk harini dan besok sahajee . Soo tunggu ape lagi . Jom lahh ajak member korang pakai same same Bulan SUKAN NEGARA ni . @d4mystore  📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore  #bajukita  #malaysianegaraku  #tee  #tshirt  #hsn  #ininegaraku  #tshirtmalaysia  #bajumerdeka  #ombakexclusive  #style  #harisukannegara  #harisukannegara  #sayangimalaysiaku  #sayajualbaju  #problem  #jalurgemilang #malaysiasportchallenge  #likeforfollow  #followforfollowback  #follow  #mysc2019  #sayangimalaysiaku  #ootd  #bajubranded  #bulansukannegara  #butiksendiri  #asif 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[Buat Apa Jadi Cikgu Sekolah Kalau Boleh Jadi Cikgu Anak2 Kita🥰]
.
Hahaha, cutenya @dilamaliq pakai baju Malaya Tee. Siap tuck in lagi😍
.
Korang kalau tak nak nampak cute dan cool jangan pakai baju Ombak tau. Nanti takut orang berebut nak awak.🤣
.
#ombakexclusive #maharajasublimation #bajumerdeka #bajubsn #bulansukannegara

[Buat Apa Jadi Cikgu Sekolah Kalau Boleh Jadi Cikgu Anak2 Kita🥰] . Hahaha, cutenya @dilamaliq  pakai baju Malaya Tee. Siap tuck in lagi😍 . Korang kalau tak nak nampak cute dan cool jangan pakai baju Ombak tau. Nanti takut orang berebut nak awak.🤣 . #ombakexclusive  #maharajasublimation  #bajumerdeka  #bajubsn  #bulansukannegara 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day Ombak haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 Ombak macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘]
.
Pergh penat weyh Open Day haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂
.
So macam biasa laa. Tiba2 kami macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯
.
Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️.
.
#ombakexclusive #ombakprinting #bajumurahombak #printingbaju #bulansukannegara

[HAI ADIK MANISSS ADA BAIKKAHH😘] . Pergh penat weyh Open Day haritu sampai sekarang tak habis lagi. Ramai gila orang yang datang. Paling ramai orang Bangladesh, Nepal dan Pakistan. Hahaha.😂 . So macam biasa laa. Tiba2 kami macam nak bagi pakej tak masuk akal pulak. Kita nak bagi offer yang korang tak boleh brain punya.🤯 . Komen pakej yang korang nak “Pakej Bangla/Nepal/Pakistan” kat bawah yee‼️. . #ombakexclusive  #ombakprinting  #bajumurahombak  #printingbaju  #bulansukannegara 

‼❗PROMO 12-13 OKTOBER ONLY❗‼
.
RIUNDNECK LONG SLEEVE👔
.
POTONGAN SEBANYAK RM10✅
.
HARGA ASAL RM65..
.
CPATT2 TEKAN LINK DI BIO UNTUK GRAB
.
JOM GRAB SAMA2😉
.
#ombakexclusive

‼❗PROMO 12-13 OKTOBER ONLY❗‼ . RIUNDNECK LONG SLEEVE👔 . POTONGAN SEBANYAK RM10✅ . HARGA ASAL RM65.. . CPATT2 TEKAN LINK DI BIO UNTUK GRAB . JOM GRAB SAMA2😉 . #ombakexclusive 

‼❗PROMO 12-13 OKTOBER ONLY❗‼
.
RIUNDNECK LONG SLEEVE👔
.
POTONGAN SEBANYAK RM10✅
.
HARGA ASAL RM65..
.
CPATT2 TEKAN LINK DI BIO UNTUK GRAB
.
JOM GRAB SAMA2😉
.
#ombakexclusive

‼❗PROMO 12-13 OKTOBER ONLY❗‼ . RIUNDNECK LONG SLEEVE👔 . POTONGAN SEBANYAK RM10✅ . HARGA ASAL RM65.. . CPATT2 TEKAN LINK DI BIO UNTUK GRAB . JOM GRAB SAMA2😉 . #ombakexclusive