#padubeb Instagram Posts

101,046 Posts

Top Posts

Orang couple ni sweet kan ? Belum kawin dah pegang- pegang ! tu belum kawin.. kalau takde jodoh tak kawin mmg kau pegang - pegang tangan jodoh orang lain kan 😰
W/ @amirul.rizuan 🎥 @eisrqaimansyafi 
Jangan koyak !
◆
◆
#malaysiatrending #jangankecamsaya #ayatjiwang #jiwakacau #zonlawak #vroomvroom #igbudaknerd #nakluahsikit #ayatsentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmalaysia #naksentap #padubeb #gemokisawesome #jangankecam #instaseleb #brocuba #tolongdengar #iglelakivsperempuan

Orang couple ni sweet kan ? Belum kawin dah pegang- pegang ! tu belum kawin.. kalau takde jodoh tak kawin mmg kau pegang - pegang tangan jodoh orang lain kan 😰 W/ @amirul.rizuan  🎥 @eisrqaimansyafi  Jangan koyak ! ◆ ◆ #malaysiatrending  #jangankecamsaya  #ayatjiwang  #jiwakacau  #zonlawak  #vroomvroom  #igbudaknerd  #nakluahsikit  #ayatsentap  #himpunanbahanlawak  #paidreviewmalaysia  #naksentap  #padubeb  #gemokisawesome  #jangankecam  #instaseleb  #brocuba  #tolongdengar  #iglelakivsperempuan 

Muka dia mcm bapak annoyingnye Mamat ni haha😂
.
TEKAN FOLLOW UNTUK VIDEO BARU HARI2 😎
.
Jom la support youtube min 😁
.
.🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES .
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE .
.
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa

Muka dia mcm bapak annoyingnye Mamat ni haha😂 . TEKAN FOLLOW UNTUK VIDEO BARU HARI2 😎 . Jom la support youtube min 😁 . .🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES . . . Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE . . #lawakwakturehat  #lawaking  #naksentap  #nakpesan #paidreviewmalaysia  #padubeb  #paidreviewrm10   #himpunanlawakmalays  #malaysiatrending #vscomalaysia  #lawakkerder  #paidreview  #lawak  #lawaktahapdewa 

Korang pernah tertanya Qamarul tahu tak pasal peluru?

Jom saksikan Qamarul belajar peluru.

#YooolahSquad #Yooolah #YooolahCrew #PaduBeb #AnakBapak #PUBG #Peluru

Korang pernah tertanya Qamarul tahu tak pasal peluru? Jom saksikan Qamarul belajar peluru. #YooolahSquad  #Yooolah  #YooolahCrew  #PaduBeb  #AnakBapak  #PUBG  #Peluru 

Ni nak tanya uolss dah like ke belum FB Page GENG KAK ENGKU? Dah subscribe YouTube Channel RAJA AZURA?? 😉😉😉
.
"LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini)
.
"SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋
.
@raja_azura
#RajaAzura #KakEngku #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #ABPBH32 #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia

Ni nak tanya uolss dah like ke belum FB Page GENG KAK ENGKU? Dah subscribe YouTube Channel RAJA AZURA?? 😉😉😉 . "LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini) . "SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋 . @raja_azura  #RajaAzura  #KakEngku  #TeamRajaAzura  #WeLoveRajaAzura  #GengKakEngku  #Meletop  #Ohsem  #Merecik  #KitaOK  #KakiShare  #PaduBeb  #ABPBH32  #IkutCaraKita  #KakiViral  #KiniViral  #KasiViral  #ViralKini  #ViralMalaysia  #MalaysiaViral  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia 

Mana satu anda pilih 1or 2? Kalau min pilih no 2 tu sebab tembakan dia tu sweet² masin😂
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

Mana satu anda pilih 1or 2? Kalau min pilih no 2 tu sebab tembakan dia tu sweet² masin😂 . . 🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES . Best juga ig ni!! ⬇️⬇️⬇️⬇️ (@shahzamstylish.store ) . Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE . My hashtags(#lawakwakturehat ) #lawaking  #naksentap  #nakpesan  #paidreviewmalaysia  #padubeb  #paidreviewrm10  #himpunanlawakmalays  #malaysiatrending  #vscomalaysia  #lawakkerder  #paidreviewrm5  #lawak 

IBU adalah pintu SYURGA Bagi mu..💪💪👍
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

IBU adalah pintu SYURGA Bagi mu..💪💪👍 . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019  LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

Bila lelaki buat kerja dapur. Pakwe siapa mcm ni?.
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

Bila lelaki buat kerja dapur. Pakwe siapa mcm ni?. . . Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil  .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil  . . Tag rakan korang 👇

Makin bertambah angka umur ! Makin bertambah ketahuan dunia.
.
.
#blogger #ikutcarakita #igersmalaysia
#padubeb#brocuba#jangankecam 
#malaysiakutercinta#igerskelantan

Makin bertambah angka umur ! Makin bertambah ketahuan dunia. . . #blogger  #ikutcarakita  #igersmalaysia  #padubeb #brocuba #jangankecam  #malaysiakutercinta #igerskelantan 

Recent Posts

"Kesian brader tu 😅😂"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Kesian brader tu 😅😂" . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019  . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

BAHAYA PRODUCT MERCURY 😣
—
Kalau korang tengok kulit customer yaa ni teruk sangat dulu kan? Jerawat besar besar and kulit pun nampak kasar je 😭 3 bulan dia rehatkan muka sebab takut nak pakai apa apa
—
One day dia decide untuk pakai Ainaa and tengok lah hasil dia 😍 Tak tukar sampai sekarang! Siap upgrade jadi agent sekali tau 🤗 Sekarang ni memang beratur orang tanya dia pakai apa sebab diorang nak try jugak 😋

#ctdk #gemokisawesome#thefamousjerux #parut #padubeb#senangterhibur #instaseleb #jangankecam#siscuba #meletops #fattahamin #jerawat#takkanterlerai #cikepal #bella #raya2019#nsabukanteambiasa #raya#setelahterlafaznyaakad#naksentap#uqashasenrose

BAHAYA PRODUCT MERCURY 😣 — Kalau korang tengok kulit customer yaa ni teruk sangat dulu kan? Jerawat besar besar and kulit pun nampak kasar je 😭 3 bulan dia rehatkan muka sebab takut nak pakai apa apa — One day dia decide untuk pakai Ainaa and tengok lah hasil dia 😍 Tak tukar sampai sekarang! Siap upgrade jadi agent sekali tau 🤗 Sekarang ni memang beratur orang tanya dia pakai apa sebab diorang nak try jugak 😋 #ctdk  #gemokisawesome #thefamousjerux  #parut  #padubeb #senangterhibur  #instaseleb  #jangankecam #siscuba  #meletops  #fattahamin  #jerawat #takkanterlerai  #cikepal  #bella  #raya2019 #nsabukanteambiasa  #raya #setelahterlafaznyaakad #naksentap #uqashasenrose 

SEKALI SAPU TERUS KECUT 😍
—
Haa testimony dari customer yaa sendiri tau! Kulit lembut, lembab, jerawat semua kecut semalaman je fuhh penangan Ainaa serum & Ainaa cleanser 😭❤️ Korang tak rasa nak try ke? 😋

#ctdk #gemokisawesome#thefamousjerux #parut #padubeb#senangterhibur #instaseleb #jangankecam#siscuba #meletops #jodohjodohanisa #jerawat#takkanterlerai #cikepal #bella #raya2019#nsabukanteambiasa#setelahterlafaznyaakad#naksentap #meletop#neelofa

SEKALI SAPU TERUS KECUT 😍 — Haa testimony dari customer yaa sendiri tau! Kulit lembut, lembab, jerawat semua kecut semalaman je fuhh penangan Ainaa serum & Ainaa cleanser 😭❤️ Korang tak rasa nak try ke? 😋 #ctdk  #gemokisawesome #thefamousjerux  #parut  #padubeb #senangterhibur  #instaseleb  #jangankecam #siscuba  #meletops  #jodohjodohanisa  #jerawat #takkanterlerai  #cikepal  #bella  #raya2019 #nsabukanteambiasa #setelahterlafaznyaakad #naksentap  #meletop #neelofa 

Khas pada yang nak minum boba tapi nak berjimat..boleh try ye..😜
@lawakxsentap untuk video lawak terbaru

Follow @fgwalet_kotabharu untuk bird’s nest viral

Follow @youngandglow_neelofa_kb untuk foundation viral

#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa #lawakxsentap

Khas pada yang nak minum boba tapi nak berjimat..boleh try ye..😜 @lawakxsentap  untuk video lawak terbaru Follow @fgwalet_kotabharu  untuk bird’s nest viral Follow @youngandglow_neelofa_kb  untuk foundation viral #lawakwakturehat  #lawaking  #naksentap  #nakpesan #paidreviewmalaysia  #padubeb  #paidreviewrm10  #himpunanlawakmalays  #malaysiatrending #vscomalaysia  #lawakkerder  #paidreview  #lawak  #lawaktahapdewa  #lawakxsentap 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool All White gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool All White gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool Gumsole gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool Gumsole gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Marshmallow gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Marshmallow gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool All White gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool All White gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool Gumsole gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Old Skool Gumsole gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Weh ni vans ape wei! ni Vans Marshmallow gaiss uii🤤
•
Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻
•
•
•
 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp #vansmurah #vans #kasutmurah

Weh ni vans ape wei! ni Vans Marshmallow gaiss uii🤤 • Takde ke yg nk belanja ni?🥺,korng tag lah pasangan korng utk dapatkan harga combo wombo😝🌻 • • • #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #koleksivideowhatsapp  #vansmurah  #vans  #kasutmurah 

Repost by @aliii.jerr_ .
.
Thank for 5.3k
Lyn vd santai nie 😛
.
#ngam❌ngam
#lajak❌jahat
#pengayuh2roda
#padubeb
#lajakmalaya
#lajakituhobikami
#lawosiot

Repost by @aliii.jerr_  . . Thank for 5.3k Lyn vd santai nie 😛 . #ngam❌ngam  #lajak❌jahat  #pengayuh2roda  #padubeb  #lajakmalaya  #lajakituhobikami  #lawosiot 

Bamboss kita bersama dgn pelakon @amar_asyraf 💪💪💪💪
.
Berminat utk join boleh terus WhatsApp Mr. President Emie di 016-5621264 sekarang 😉😉💪💪
.
@samsuhaid
#Angau #SamSuhaidAngau #SamSuhaid #Singer #Actor #TeamSamSuhaid #WeLoveSamSuhaid #SamSuhaiDears #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #Meletop #PaduBeb #KasiShare #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiViral #KiniViral #ViralKini #BigStage #DominasiBBNU

Bamboss kita bersama dgn pelakon @amar_asyraf  💪💪💪💪 . Berminat utk join boleh terus WhatsApp Mr. President Emie di 016-5621264 sekarang 😉😉💪💪 . @samsuhaid  #Angau  #SamSuhaidAngau  #SamSuhaid  #Singer  #Actor  #TeamSamSuhaid  #WeLoveSamSuhaid  #SamSuhaiDears  #Ohsem  #Merecik  #IkutCaraKita  #KitaOK  #Meletop  #PaduBeb  #KasiShare  #MalaysiaViral  #ViralMalaysia  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia  #MotifViral  #KakiViral  #KasiViral  #KiniViral  #ViralKini  #BigStage  #DominasiBBNU 

WTF, cubaan curi kereta dlm mall..
.
✏️tag kawan korang
.
👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.

#lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

WTF, cubaan curi kereta dlm mall.. . ✏️tag kawan korang . 👉Follow IG @lawakbosku  untuk tonton lebih banyak video lawak . Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . 🔊 turn ON notification . 📥 DM admin untuk share video lawak anda . #lawakbosku  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #hbl  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #lawaksavage  #mudahterhibur  #motifviral  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #lawak4x4  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #paidreviewrm10 

Kerlasss kannnn? Kekma dah semakin runcing 😍😍😍😍 ni semua penangan RE Slimm DMaxx & RE Slimm D'Fiber 👍👍👍👍
.
Kpd EMAZING KL & SELANGOR.. temui Kekma kesayangan kita di:

IFFVF 2019
Addictive 108, Jalan Ampang, KL
20 September - 20 Oktober 2019 (sebulan)
.
Dapatkan rangkaian produk RE Resources spt RE Luxury Lipsmatte, RE Perfumes, RE Body Lotion, RE Slimm DMaxx, RE Slimm D'Fiber & mcm2 lagi serta produk Foods by Raja Ema spt RE Acar Buah Peach, RE Acar Buah Campuran & byk lagi dgn HARGA ISTIMEWA! HARGA RUNTUH!! HARGA MEGA SALE!!! 😍😍😍😍
.
@rajaema
#IFFVF2019 #IFFVF19 #RajaEma #CyndiLauperMalaysia #RatuPopMalaysia #TeamRajaEma #WeLoveRajaEma #Emazing #EmazingFC #ViralKini #PaduBeb #KakiShare #KiniViral #KasiViral #MotifViral #KakiViral #ViralMalaysia #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #ABPBH32 #GegarVaganza

Kerlasss kannnn? Kekma dah semakin runcing 😍😍😍😍 ni semua penangan RE Slimm DMaxx & RE Slimm D'Fiber 👍👍👍👍 . Kpd EMAZING KL & SELANGOR.. temui Kekma kesayangan kita di: IFFVF 2019 Addictive 108, Jalan Ampang, KL 20 September - 20 Oktober 2019 (sebulan) . Dapatkan rangkaian produk RE Resources spt RE Luxury Lipsmatte, RE Perfumes, RE Body Lotion, RE Slimm DMaxx, RE Slimm D'Fiber & mcm2 lagi serta produk Foods by Raja Ema spt RE Acar Buah Peach, RE Acar Buah Campuran & byk lagi dgn HARGA ISTIMEWA! HARGA RUNTUH!! HARGA MEGA SALE!!! 😍😍😍😍 . @rajaema  #IFFVF2019  #IFFVF19  #RajaEma  #CyndiLauperMalaysia  #RatuPopMalaysia  #TeamRajaEma  #WeLoveRajaEma  #Emazing  #EmazingFC  #ViralKini  #PaduBeb  #KakiShare  #KiniViral  #KasiViral  #MotifViral  #KakiViral  #ViralMalaysia  #ViralMalaysia  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia  #Ohsem  #Merecik  #IkutCaraKita  #KitaOK  #ABPBH32  #GegarVaganza 

🔥NEW STOCK🔥
•
♣️ADIDAS MASTERMIND♣️
•
💫DARK BLUE💫
•
💥Gred✔️
💥Size 41 - 45✔️
💥Complete Box✔️
💥SM - RM100 , SS - RM105 [FREE POSTAGE]💯
•
JIKA BERMINAT BOLEH TERUS PM NO📲0136014982 ATAU (CLICK LINK DI BIO)😉
.
#kasutmurah#kasutpadu#kasutviral#kasutmurah#padubaqhang#padubeb#padubossku#paduboss#sneakers#sneakersmurah#sneakersmalaya#nseakersviral#trustedseller

🔥NEW STOCK🔥 • ♣️ADIDAS MASTERMIND♣️ • 💫DARK BLUE💫 • 💥Gred✔️ 💥Size 41 - 45✔️ 💥Complete Box✔️ 💥SM - RM100 , SS - RM105 [FREE POSTAGE]💯 • JIKA BERMINAT BOLEH TERUS PM NO📲0136014982 ATAU (CLICK LINK DI BIO)😉 . #kasutmurah #kasutpadu #kasutviral #kasutmurah #padubaqhang #padubeb #padubossku #paduboss #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaya #nseakersviral #trustedseller 

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Warna ni all white logo red, so nice 🙈🙈 Senang nak matching dengan semua baju 😎Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasut #kasutmurah

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Warna ni all white logo red, so nice 🙈🙈 Senang nak matching dengan semua baju 😎Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢 . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasut  #kasutmurah 

Always be happy & positive! ☺️☺️👍👍
.
"LIKE" FB Page AZRIN HEZRY FAM 💪💪💪 (Click link warna biru pd bio IG ini)
.
@azrinhezryz
#AzrinHezry #AbangJentikJentik #Singer #Actor #Model #Fitness #TeamAzrinHezry #AzrinHezryFam #WeLoveAzrinHezry #AzrinHezryFC #Meletop #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MotifViral #KakiViral #KiniViral #ViralKini #KakiShare #PaduBeb #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #BigStage #DominasiBBNU

Always be happy & positive! ☺️☺️👍👍 . "LIKE" FB Page AZRIN HEZRY FAM 💪💪💪 (Click link warna biru pd bio IG ini) . @azrinhezryz  #AzrinHezry  #AbangJentikJentik  #Singer  #Actor  #Model  #Fitness  #TeamAzrinHezry  #AzrinHezryFam  #WeLoveAzrinHezry  #AzrinHezryFC  #Meletop  #Ohsem  #Merecik  #IkutCaraKita  #KitaOK  #MalaysiaViral  #ViralMalaysia  #MotifViral  #KakiViral  #KiniViral  #ViralKini  #KakiShare  #PaduBeb  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia  #BigStage  #DominasiBBNU 

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Warna ni pown cantik guyss 🙈🙈 Sys sndiri rambang mata 😍😍Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasut #kasutmurah

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Warna ni pown cantik guyss 🙈🙈 Sys sndiri rambang mata 😍😍Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢 . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasut  #kasutmurah 

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasut #kasutmurah

Haii 🤗🤗 Kita restock lagi demi permintaan orang ramai 😘 Tapi sayang saiz sgt limited yang ada 41 - 45 sahaja😱 Berminat nak order? Jangan cakap banyak terus tekan link kat bio 🔥🔥🔥 Lambat stock habis nanti 😢 . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasut  #kasutmurah 

Kita kembali ke segmen Bashahhh Itu Nikmat 💦💦💦💦 yeahhhh hehehe admin tgk sebelum2 ni byk yg komen "sadonya Faez", "mantap" & etc. why not kalau korang pun main gym sekali? Nanti korang juga yg dpt juga body mcm boss kita ni 💪💪💪💪
.
@faeznick
#FaezNick #Actor #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiShare #PaduBeb #ViralKini #KiniViral #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #FaezNickFC #TeamFaezNick #WeLoveFaezNick #Faeztastic

Kita kembali ke segmen Bashahhh Itu Nikmat 💦💦💦💦 yeahhhh hehehe admin tgk sebelum2 ni byk yg komen "sadonya Faez", "mantap" & etc. why not kalau korang pun main gym sekali? Nanti korang juga yg dpt juga body mcm boss kita ni 💪💪💪💪 . @faeznick  #FaezNick  #Actor  #MalaysiaViral  #ViralMalaysia  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia  #MotifViral  #KakiViral  #KasiShare  #PaduBeb  #ViralKini  #KiniViral  #Meletop  #Ohsem  #Merecik  #KitaOK  #IkutCaraKita  #FaezNickFC  #TeamFaezNick  #WeLoveFaezNick  #Faeztastic 

"Bila buat salah tp pandai cover
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Bila buat salah tp pandai cover . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019  . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

Terima kasih awakk.. borong sampai 6 box.. awak memang sempoii 👍👍 #khejus #hardcorespicy
#pedasmati #hatihati
#kuantan #padubeb #viral

Terima kasih awakk.. borong sampai 6 box.. awak memang sempoii 👍👍 #khejus  #hardcorespicy  #pedasmati  #hatihati  #kuantan  #padubeb  #viral 

Terima kasih banyak kerana mencuba khejus.. maaf lambat sikit td.. tuan memamg terbaik 👍

#khejus #hardcorespicy
#pedasmati #hatihati
#kuantan #padubeb #viral

Terima kasih banyak kerana mencuba khejus.. maaf lambat sikit td.. tuan memamg terbaik 👍 #khejus  #hardcorespicy  #pedasmati  #hatihati  #kuantan  #padubeb  #viral 

Thank u adik manis kerana berani mencuba hardcore spicy sampai habiss.. awak semua memang padu!

#khejus #hardcorespicy
#pedasmati #hatihati
#kuantan #padubeb #viral

Thank u adik manis kerana berani mencuba hardcore spicy sampai habiss.. awak semua memang padu! #khejus  #hardcorespicy  #pedasmati  #hatihati  #kuantan  #padubeb  #viral 

Rapat ngn budok lelaki bukan bermaksud murahhan!!!😝
>Lawakan view vid nii💢🚫
•
•
•
•
•
•
•
Ayt jarang ❌padu
Like|komen|share💨📲
Tag? 
Tag laaaa mem korang biar diorng faham nape ko tu ramai kawn lelaki✅🚫
#aytdeep #ayatpadu #padubeb #lagipadu #padulagi #djremix #dakbroken #deep #lagudjremix #dakdj

Rapat ngn budok lelaki bukan bermaksud murahhan!!!😝 >Lawakan view vid nii💢🚫 • • • • • • • Ayt jarang ❌padu Like|komen|share💨📲 Tag? Tag laaaa mem korang biar diorng faham nape ko tu ramai kawn lelaki✅🚫 #aytdeep  #ayatpadu  #padubeb  #lagipadu  #padulagi  #djremix  #dakbroken  #deep  #lagudjremix  #dakdj 

Nampak serious je muka Abg Azam haaaa ni mesti korang makan xingat Abg Azam... Xpun korang habiskan semua makanan Abg Azam hehehe 🙈🙈🙈🙈
.
@azampitt
#AzamPitt #Singer #Actor #Meletop #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #MotifViral #KiniViral #KakiViral #ViralMalaysia #PaduBeb #KakiShare #ViralKini #MalaysiaViral #TeamAzamPitt #WeLoveAzamPitt #Azamians #ABPBH32 #BigStage #DominasiBBNU

Nampak serious je muka Abg Azam haaaa ni mesti korang makan xingat Abg Azam... Xpun korang habiskan semua makanan Abg Azam hehehe 🙈🙈🙈🙈 . @azampitt  #AzamPitt  #Singer  #Actor  #Meletop  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia  #Ohsem  #Merecik  #KitaOK  #IkutCaraKita  #MotifViral  #KiniViral  #KakiViral  #ViralMalaysia  #PaduBeb  #KakiShare  #ViralKini  #MalaysiaViral  #TeamAzamPitt  #WeLoveAzamPitt  #Azamians  #ABPBH32  #BigStage  #DominasiBBNU 

Kualiti udara kat luar kita tak leh control..tapi kan kualiti udara dalam rumah kita boleh control..
.
Atmosphere Sky kan ada..
.
Atmosphere SKY ada ability untuk detect  indoor air quality & remove 🌬 harmful air particles .
Atmosphere SKY is here to help and improve..
.
Jangan lupa klik link di bio kalau nak more info pasal Atmosphere SKY

Kualiti udara kat luar kita tak leh control..tapi kan kualiti udara dalam rumah kita boleh control.. . Atmosphere Sky kan ada.. . Atmosphere SKY ada ability untuk detect indoor air quality & remove 🌬 harmful air particles . Atmosphere SKY is here to help and improve.. . Jangan lupa klik link di bio kalau nak more info pasal Atmosphere SKY

korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire. Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭
•
•

#sayajualkasutmurah #kasutviral #ootd #ikutcarakita #astrogempak #videolawak #padubeb #mudahterhibur #outfitoftheday #paidreviewmurah #igersmalaysia #instashop #sandal #sandalmurah #seliparlelaki #seliparperempuan #trustedsellermalaysia #business #malaysia #2019 #mirafilzah #zizanrazak #shuibsepahtu #benamir

korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire.  Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭 • • #sayajualkasutmurah  #kasutviral  #ootd  #ikutcarakita  #astrogempak  #videolawak  #padubeb  #mudahterhibur  #outfitoftheday  #paidreviewmurah  #igersmalaysia  #instashop  #sandal  #sandalmurah  #seliparlelaki  #seliparperempuan  #trustedsellermalaysia  #business  #malaysia  #2019  #mirafilzah  #zizanrazak  #shuibsepahtu  #benamir 

Hai gais , sis nak ucapkan terima kasih sangat untuk korang yg aktif Like , Comment dekat Feed insta @nads.empire 🥰 Sis doakan korang murah rezeki , doakan sis jugak murah rezeki ye 😊 korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire. Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭

Hai gais , sis nak ucapkan terima kasih sangat untuk korang yg aktif Like , Comment dekat Feed insta @nads.empire  🥰 Sis doakan korang murah rezeki , doakan sis jugak murah rezeki ye 😊 korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire.  Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭

korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire. Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭
•
•

#sayajualkasutmurah #kasutviral #ootd #ikutcarakita #astrogempak #videolawak #padubeb #mudahterhibur #outfitoftheday #paidreviewmurah #igersmalaysia #instashop #sandal #sandalmurah #seliparlelaki #seliparperempuan #trustedsellermalaysia #business #malaysia #2019 #mirafilzah #zizanrazak #shuibsepahtu #benamir

korang dah ade kasut hipster belum ? Kalau belum , meh ler kite ushaaa @nads.empire.  Harga Marhaen Kualiti Raja 😆 Jom grab sekarang sebab stock tak banyak dah 😭 • • #sayajualkasutmurah  #kasutviral  #ootd  #ikutcarakita  #astrogempak  #videolawak  #padubeb  #mudahterhibur  #outfitoftheday  #paidreviewmurah  #igersmalaysia  #instashop  #sandal  #sandalmurah  #seliparlelaki  #seliparperempuan  #trustedsellermalaysia  #business  #malaysia  #2019  #mirafilzah  #zizanrazak  #shuibsepahtu  #benamir 

Cheritera throwback... Ramai yg salah teka yaaa mcm2 nama penyanyi yg dipetik disebut kt ruangan komen utk teka teki ni & K.E kesayangan kita lah pemilik tangan ini 😍😍😍😍
.
"LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini)
.
"SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋
.
@raja_azura
#Throwback #TriviaKakEngku #RajaAzura #KakEngku #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #GegarVaganza #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia

Cheritera throwback... Ramai yg salah teka yaaa mcm2 nama penyanyi yg dipetik disebut kt ruangan komen utk teka teki ni & K.E kesayangan kita lah pemilik tangan ini 😍😍😍😍 . "LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini) . "SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋 . @raja_azura  #Throwback  #TriviaKakEngku  #RajaAzura  #KakEngku  #TeamRajaAzura  #WeLoveRajaAzura  #GengKakEngku  #Meletop  #Ohsem  #Merecik  #KitaOK  #KakiShare  #PaduBeb  #GegarVaganza  #IkutCaraKita  #KakiViral  #KiniViral  #KasiViral  #ViralKini  #ViralMalaysia  #MalaysiaViral  #MalaysiaTrending  #TrendingMalaysia 

🤘🤘🤘
.
✏️tag kawan korang
.
👉Follow IG @yoe_pareyclub untuk tonton lebih banyak video/gambar lawak
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video/gambar anda
.

#lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10"

🤘🤘🤘 . ✏️tag kawan korang . 👉Follow IG @yoe_pareyclub  untuk tonton lebih banyak video/gambar lawak . Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . 🔊 turn ON notification . 📥 DM admin untuk share video/gambar anda . #lawakbosku  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #hbl  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #lawaksavage  #mudahterhibur  #motifviral  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #lawak4x4  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #paidreviewrm10 "

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS STORM X REVENGE.
BLACK WHITE.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock 500 pasang kita bawa masuk!! Kita nak bagi harga GEGAR MURAH punya. Comfirm MAMPU MILIK!! .
Hanya RM75.00 sahaja.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] VANS STORM X REVENGE. BLACK WHITE. #READYSTOCK  !! 🔥 . Stock 500 pasang kita bawa masuk!! Kita nak bagi harga GEGAR MURAH punya. Comfirm MAMPU MILIK!! . Hanya RM75.00 sahaja. . FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥. . Berminat terus WHATSAPP 014 220 4851. 014 220 4851. 014 220 4851. #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasutairmax270  #kasut270 

[ CONVERSE | GRED : TK ]
🔰 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
🔰 SIZE : 39 - 43 EURO
🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
🔰 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy
.
🔰 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutlegacy / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
🔰SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #kolej #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #ctdk #bazarkarat #ootd #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #najib #padubeb #siscuba #teammalaysia

[ CONVERSE | GRED : TK ] 🔰 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 🔰 SIZE : 39 - 43 EURO 🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE 🔰 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy  . 🔰 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutlegacy  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 🔰SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖 #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #jangankecam  #uitmpuncakalam  #kolej  #ysuku  #jdt  #noradanish  #unimas  #melaka  #ctdk  #bazarkarat  #ootd  #unikl  #outfit  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #najib  #padubeb  #siscuba  #teammalaysia 

Alhamdulillahh giveaway contest Sambal Tempotai mendapat sambutan yg agak menggalakkan. Terima kasih kpd yg telah join contest ini. Terima kasih utk segala sokongan korang selama ini 😘
....
Tahniah kepada 5 orang pemenang  Giveaway Contest Sambal Tempotai 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎊🎊🎊🎊
@azlinrshd 
@azizanmariam 
@mummy_tasnim 
@_isyah99 
@mawar.liana .
Sila whatsapp saya detail korang utk saya hantarkan Sambal Tempotai nanti 😘
Kepada yg tidak berjaya ada rezeki nanti kita buat contest lagi ok 🤗 .
Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️
.
Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️
.
Penghantaran seluruh Malaysia
.
shopee.com.my/zzatipabli
shopee.com.my/zzatipabli
.
Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang
.
@sambaltempotai #sayajual #sambalgatei #sambaltempotai #sambalutai #sambaludang #sayajualsambaltempotai 
#sambaltempoyakpetai #bangi #kajang #semenyih #sambalijo #resepimasakan #instafood #makanansedap #malaysiaku #foodmalaysia #masak #resepimudah #padubeb #pedasgila #rugitakcuba #readytoeat #easytocook #kongsirezeki #sambalviral #sambalsedap #supportlocal #agentwanted #dropshipwanted

Alhamdulillahh giveaway contest Sambal Tempotai mendapat sambutan yg agak menggalakkan. Terima kasih kpd yg telah join contest ini. Terima kasih utk segala sokongan korang selama ini 😘 .... Tahniah kepada 5 orang pemenang Giveaway Contest Sambal Tempotai 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎊🎊🎊🎊 @azlinrshd  @azizanmariam  @mummy_tasnim  @_isyah99  @mawar.liana  . Sila whatsapp saya detail korang utk saya hantarkan Sambal Tempotai nanti 😘 Kepada yg tidak berjaya ada rezeki nanti kita buat contest lagi ok 🤗 . Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️ . Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️ . Penghantaran seluruh Malaysia . shopee.com.my/zzatipabli shopee.com.my/zzatipabli . Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang . @sambaltempotai  #sayajual  #sambalgatei  #sambaltempotai  #sambalutai  #sambaludang  #sayajualsambaltempotai  #sambaltempoyakpetai  #bangi  #kajang  #semenyih  #sambalijo  #resepimasakan  #instafood  #makanansedap  #malaysiaku  #foodmalaysia  #masak  #resepimudah  #padubeb  #pedasgila  #rugitakcuba  #readytoeat  #easytocook  #kongsirezeki  #sambalviral  #sambalsedap  #supportlocal  #agentwanted  #dropshipwanted 

[ CONVERSE | GRED :TK ]
💠 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
💠 SIZE :  39 - 43 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #protonfamily #uitmpuncakalam #wakdoyok #tiktok #uthm #noradanish #unimas #HiPROTON #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #paknil #ctdk #ootd #belia #padubeb #siscuba #unimap

[ CONVERSE | GRED :TK ] 💠 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 💠 SIZE : 39 - 43 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #HiPROTON  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

[ CONVERSE | GRED :TK ]
💠 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
💠 SIZE :  39 - 43 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #protonfamily #uitmpuncakalam #wakdoyok #tiktok #uthm #noradanish #unimas #HiPROTON #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #paknil #ctdk #ootd #belia #padubeb #siscuba #unimap

[ CONVERSE | GRED :TK ] 💠 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 💠 SIZE : 39 - 43 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #HiPROTON  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

[ CONVERSE | GRED :TK ]
💠 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
💠 SIZE :  39 - 43 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #protonfamily #uitmpuncakalam #wakdoyok #tiktok #uthm #noradanish #unimas #HiPROTON #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #paknil #ctdk #ootd #belia #padubeb #siscuba #unimap

[ CONVERSE | GRED :TK ] 💠 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 💠 SIZE : 39 - 43 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #HiPROTON  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

[ CONVERSE | GRED :TK ]
💠 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
💠 SIZE :  39 - 43 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #protonfamily #uitmpuncakalam #wakdoyok #tiktok #uthm #noradanish #unimas #HiPROTON #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #paknil #ctdk #ootd #belia #padubeb #siscuba #unimap

[ CONVERSE | GRED :TK ] 💠 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 💠 SIZE : 39 - 43 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #HiPROTON  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

SIS, TAK NAMPAK PUN
WARNANYA?! 😂😭 .

Hehe, iyaaa sayang, kalau tak bleach, pergi bawah matahari baaaruuu nampak 😁😁😁 .

Sebab inai susah naik pada rambut gelap, so kalau nak nampak even without matahari, boleh pilih untuk bleach rambut 😍 .

Meh sis tolong pilih set .

A) 1 botol : Paras bahu
B) 2 botol: Paras pinggang
C) 3 botol Bawah Paras pinggang .

P/s: 1 bleach (boycut/ highlight) .

Haaa dah tau nak pilih yang mana senang lah nak roger Tasya! 💃

SIS, TAK NAMPAK PUN WARNANYA?! 😂😭 . Hehe, iyaaa sayang, kalau tak bleach, pergi bawah matahari baaaruuu nampak 😁😁😁 . Sebab inai susah naik pada rambut gelap, so kalau nak nampak even without matahari, boleh pilih untuk bleach rambut 😍 . Meh sis tolong pilih set . A) 1 botol : Paras bahu B) 2 botol: Paras pinggang C) 3 botol Bawah Paras pinggang . P/s: 1 bleach (boycut/ highlight) . Haaa dah tau nak pilih yang mana senang lah nak roger Tasya! 💃

Lelong ❗️Lelong ❗️Lelong❗️
⤵️
❗️Copy Original 1:1❗️
⤵️
Quality dijamin memang terbaik💯
⤵️
Adidas Deerupt ☑️
⤵️
Size : 40-44
⤵️
Rm 250 (harga asal) ❌
Rm 170 (harga promo) ✅
⤵️
Nak oder screenshot gambar.
Beritahu size.(size terhad)
⤵️
Whatapps 0124254972
Whatapps 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah

Lelong ❗️Lelong ❗️Lelong❗️ ⤵️ ❗️Copy Original 1:1❗️ ⤵️ Quality dijamin memang terbaik💯 ⤵️ Adidas Deerupt ☑️ ⤵️ Size : 40-44 ⤵️ Rm 250 (harga asal) ❌ Rm 170 (harga promo) ✅ ⤵️ Nak oder screenshot gambar. Beritahu size.(size terhad) ⤵️ Whatapps 0124254972 Whatapps 0124254972 #blogger  #igersmalaysia  #jangankecam  #kasutmurah  #sayajualkasut  #brocuba  #igshopmalaysia  #padubeb  #bosku  #bisneskasutmurah  #shoes  #sneakers  #branded  #bajubranded  #sneakersmurah  #tshirt  #tshirtmurah  #shopping  #fashion  #sayajualmurah  #sayajualbag  #jualonline  #bajubrandedmurah 

Lelong ❗️Lelong ❗️Lelong❗️
⤵️
❗️Copy Original 1:1❗️
⤵️
Quality dijamin memang terbaik💯
⤵️
Adidas Deerupt ☑️
⤵️
Size : 40-44
⤵️
Rm 250 (harga asal) ❌
Rm 170 (harga promo) ✅
⤵️
Nak oder screenshot gambar.
Beritahu size.(size terhad)
⤵️
Whatapps 0124254972
Whatapps 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah

Lelong ❗️Lelong ❗️Lelong❗️ ⤵️ ❗️Copy Original 1:1❗️ ⤵️ Quality dijamin memang terbaik💯 ⤵️ Adidas Deerupt ☑️ ⤵️ Size : 40-44 ⤵️ Rm 250 (harga asal) ❌ Rm 170 (harga promo) ✅ ⤵️ Nak oder screenshot gambar. Beritahu size.(size terhad) ⤵️ Whatapps 0124254972 Whatapps 0124254972 #blogger  #igersmalaysia  #jangankecam  #kasutmurah  #sayajualkasut  #brocuba  #igshopmalaysia  #padubeb  #bosku  #bisneskasutmurah  #shoes  #sneakers  #branded  #bajubranded  #sneakersmurah  #tshirt  #tshirtmurah  #shopping  #fashion  #sayajualmurah  #sayajualbag  #jualonline  #bajubrandedmurah 

NAK SKALI DENGAN BLEACH, ADA SPECIAL PRICE TAK? 😁 .

Hehe, tak perlu beli asing - asing, rugi duit 😪 .

Beli jeee set COMBO A BLEACH & INAI. Harga combo ni kira harga diskaun tau! Jimattts! 🤑 .

Tak tahu perlu berapa bleach & inai? Meh sis Nadh tolong: .

A) 1botol: Paras bahu
B) 2 botol: Paras pinggang
C) 3 botol: Bawah Paras pinggang .

P/s: 1 bleach (boycut /highlight) - Untuk bleach rambut secara menyeluruh, boleh add on bergantung pada panjang rambut .

Macam mana nak order? Contact tasya aja! 💃💃💃

NAK SKALI DENGAN BLEACH, ADA SPECIAL PRICE TAK? 😁 . Hehe, tak perlu beli asing - asing, rugi duit 😪 . Beli jeee set COMBO A BLEACH & INAI. Harga combo ni kira harga diskaun tau! Jimattts! 🤑 . Tak tahu perlu berapa bleach & inai? Meh sis Nadh tolong: . A) 1botol: Paras bahu B) 2 botol: Paras pinggang C) 3 botol: Bawah Paras pinggang . P/s: 1 bleach (boycut /highlight) - Untuk bleach rambut secara menyeluruh, boleh add on bergantung pada panjang rambut . Macam mana nak order? Contact tasya aja! 💃💃💃

[ CONVERSE | GRED :TK ]
💠 HARGA : RM 70 SM  RM 75 SS
💠 SIZE :  39 - 43 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.0 US : 230 MM
37.0 EU : 4.5 US : 235 MM
38.0 EU : 5.5 US : 240 MM
39.0 EU : 6.0 US : 245 MM
39.5 EU : 6.5 US : 250 MM
40.0 EU : 7.0 US : 255 MM
41.0 EU : 7.5 US : 260 MM
41.5 EU : 8.0 US : 265 MM
42.0 EU : 8.5 US : 270 MM
42.5 EU : 9.0 US : 275 MM
43.0 EU : 9.5 US : 280 MM
44.0 EU : 10.0 US : 285 MM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #protonfamily #uitmpuncakalam #wakdoyok #tiktok #uthm #noradanish #unimas #HiPROTON #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #paknil #ctdk #ootd #belia #padubeb #siscuba #unimap

[ CONVERSE | GRED :TK ] 💠 HARGA : RM 70 SM RM 75 SS 💠 SIZE : 39 - 43 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36.0 EU : 4.0 US : 230 MM 37.0 EU : 4.5 US : 235 MM 38.0 EU : 5.5 US : 240 MM 39.0 EU : 6.0 US : 245 MM 39.5 EU : 6.5 US : 250 MM 40.0 EU : 7.0 US : 255 MM 41.0 EU : 7.5 US : 260 MM 41.5 EU : 8.0 US : 265 MM 42.0 EU : 8.5 US : 270 MM 42.5 EU : 9.0 US : 275 MM 43.0 EU : 9.5 US : 280 MM 44.0 EU : 10.0 US : 285 MM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #HiPROTON  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

Jangan mendongak ke langit ❤️ .

Cc @iddinramli

Jangan mendongak ke langit ❤️ . Cc @iddinramli 

Don't forget your AINAA SUSNCREEN if you're walking on the sunny side of the street 🌞🚶‍♀️ .

Remember sunscreen is really important so please protect your skin and make AINAA SUNSCREEN as your best friend 😎

Don't forget your AINAA SUSNCREEN if you're walking on the sunny side of the street 🌞🚶‍♀️ . Remember sunscreen is really important so please protect your skin and make AINAA SUNSCREEN as your best friend 😎

[FEEDBACK CUSHION FOUNDATION ❤️] .

Jom grab dengan iman cepat, Freegift menanti uolss 💃💃💃

[FEEDBACK CUSHION FOUNDATION ❤️] . Jom grab dengan iman cepat, Freegift menanti uolss 💃💃💃

Haa Amikkkau kena penampar.#tiktokmalaysia #padubeb #mantop

Haa Amikkkau kena penampar.#tiktokmalaysia  #padubeb  #mantop 

Confident dia masih noob lagi.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
◎
◎
※tag someone and likes!
◎
※follow:@shahzamstylish.store
◎
🔊 click link whatsapp di bio admin jika anda nak order t-shirt lengan panjang atau pendek!

Confident dia masih noob lagi.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ◎ ◎ ※tag someone and likes! ◎ ※follow:@shahzamstylish.store  ◎ 🔊 click link whatsapp di bio admin jika anda nak order t-shirt lengan panjang atau pendek!

Amna dulu selalu runny nose..batuk..mata tu sentiasa berair...itu belum cerita masalah penafasan lagi..masalah paru2 lagi..
.
Bayangkan kalau time jerebu..macamana?
.
Hati mak mana la yang sanggup tengok anak sakit..sentiasa menangis..tambah sedih lagi kalau tengok anak tu nak bernafas pun payah..
.
Sama la macam Kina..kat rumah dah ada air purifier tapi tak membantu langsung katanya..
.
Kak SS suggest guna atmosphere SKY..Kina pandang senget je..yelah kat rumah dah ada buat nak tambah lagi kan..
.
Itulah pentingnya..kota kena ambik tahu detail filter yang ada..yang yang boleh ditapis..
.
Dengan SKY jangan risau..Kak SS boleh senaraikan semua..siap ada booklet lagi ..tested by third party tau bukan syok sendiri...
.
Nak tau?? Senang je klik link di bio..

Amna dulu selalu runny nose..batuk..mata tu sentiasa berair...itu belum cerita masalah penafasan lagi..masalah paru2 lagi.. . Bayangkan kalau time jerebu..macamana? . Hati mak mana la yang sanggup tengok anak sakit..sentiasa menangis..tambah sedih lagi kalau tengok anak tu nak bernafas pun payah.. . Sama la macam Kina..kat rumah dah ada air purifier tapi tak membantu langsung katanya.. . Kak SS suggest guna atmosphere SKY..Kina pandang senget je..yelah kat rumah dah ada buat nak tambah lagi kan.. . Itulah pentingnya..kota kena ambik tahu detail filter yang ada..yang yang boleh ditapis.. . Dengan SKY jangan risau..Kak SS boleh senaraikan semua..siap ada booklet lagi ..tested by third party tau bukan syok sendiri... . Nak tau?? Senang je klik link di bio..