#pakarcetakbajuimpiananda Instagram Stories

418 Stories

Top Stories

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA”

Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia.

TAG KAWAN-KAWAN ANDA

Cc: @tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA” Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia. TAG KAWAN-KAWAN ANDA Cc: @tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA”

Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia.

TAG KAWAN-KAWAN ANDA

Cc: @tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA” Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia. TAG KAWAN-KAWAN ANDA Cc: @tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

"JANGAN SEMBANG LEBAT"

Kau kalau sayang tuhan lebih daripada seseorang tak mungkin hubungan akan kekal faham ke faham tu?

Cer komen "PAHAM"

TAG KAWAN2 KORANG YANG ADA COUPLE TU BAGI SENTAP SIKIT

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

"JANGAN SEMBANG LEBAT" Kau kalau sayang tuhan lebih daripada seseorang tak mungkin hubungan akan kekal faham ke faham tu? Cer komen "PAHAM" TAG KAWAN2 KORANG YANG ADA COUPLE TU BAGI SENTAP SIKIT #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA”

Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia.

TAG KAWAN-KAWAN ANDA

Cc: @tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

“WANITA NI MENJADI ASBAB KITA KE SYURGA” Seorang wanita yang sempurna yang melahirkan kita dan mendidik kita.Allah S.W.T mengangkat darjat mereka setinggi2nya.jangan Lah kita sesekali durhaka kepada mereka.mak ini dia ada satu power iaitu doa dia. TAG KAWAN-KAWAN ANDA Cc: @tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

Ini pesanan dari @tshirt_fir.kl .
.
.
.
“RAHSIA CETAK BAJU MURAH UNTUK STUDENT”

1.cetak pada baju plain yang dah ready made.
Lebih murah kerana baju dah sedia ada kalau baju custome harga lebih mahal.😁
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

2.Pilih design yang bersaiz A4 sebab semakin besar saiz design semakin mahal harga baju tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3.pilih satu atau dua warna design sahaja untuk dicetak.jika anda pilih banyak warna design harga pon akan meningkat.

TAG KAWAN-KAWAN BAIK ANDA

Nak FIR.kl bantu anda? Tekan sahaja link Di bio @tshirt_fir.kl

Cc: @iksonofficial 
#firkl #firklfeedback #pakarcetakbajuimpiananda

Ini pesanan dari @tshirt_fir.kl  . . . . “RAHSIA CETAK BAJU MURAH UNTUK STUDENT” 1.cetak pada baju plain yang dah ready made. Lebih murah kerana baju dah sedia ada kalau baju custome harga lebih mahal.😁 . . . . . . . . . . 2.Pilih design yang bersaiz A4 sebab semakin besar saiz design semakin mahal harga baju tu. . . . . . . . . . . . . . 3.pilih satu atau dua warna design sahaja untuk dicetak.jika anda pilih banyak warna design harga pon akan meningkat. TAG KAWAN-KAWAN BAIK ANDA Nak FIR.kl bantu anda? Tekan sahaja link Di bio @tshirt_fir.kl  Cc: @iksonofficial  #firkl  #firklfeedback  #pakarcetakbajuimpiananda 

Recent Stories

BAJU CONVOI

Siapa kat sini yang kenal mat-mat rider alah yang naik Ysuku tu yang selalu gi ride tapi tak happy dah Lah tak meriah mana taknya orang2 lain semua geng Moto ada seragam yang korang yang ride biasa2 tu apa barang memang orang tak pandang Lah lepastu ambik gambar pon tak meriah orang lain semua ada kroni2 siap budak kenal lagi yang korang tu kroni krik2 nak ke nak kalau kami bantu anda lakarkan design kroni yang akan membuatkan korang akan sentiasa gembira,fun dan berjiwa besar bila ada baju2 kroni korang.

TAG KRONI2 KORANG TU.

#tshirt
#kk40 
#puma 
#ex5 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#rxz 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajurider 
#bajukroni 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#matmoto 
#ysuku 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

BAJU CONVOI Siapa kat sini yang kenal mat-mat rider alah yang naik Ysuku tu yang selalu gi ride tapi tak happy dah Lah tak meriah mana taknya orang2 lain semua geng Moto ada seragam yang korang yang ride biasa2 tu apa barang memang orang tak pandang Lah lepastu ambik gambar pon tak meriah orang lain semua ada kroni2 siap budak kenal lagi yang korang tu kroni krik2 nak ke nak kalau kami bantu anda lakarkan design kroni yang akan membuatkan korang akan sentiasa gembira,fun dan berjiwa besar bila ada baju2 kroni korang. TAG KRONI2 KORANG TU. #tshirt  #kk40  #puma  #ex5  #sayajualtshirt  #barangbaik  #rxz  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajurider  #bajukroni  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #matmoto  #ysuku  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

korang letak harapan tinggi akan menyebabkan korang sendiri tak mampu untuk jadi kuat apabila sesuatu berlaku ,sebab tu ada yang sanggup bunuh diri,toreh tanggan dan mencederakan diri kerana korang rasa dia Lah segala2nya sebenarnya korang lupa yang korang ada tuhan jangan silap letak harapan boleh terkeluar agama nanti.

Cer tag sikit kawan2 korang yang bercouple tu.

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

korang letak harapan tinggi akan menyebabkan korang sendiri tak mampu untuk jadi kuat apabila sesuatu berlaku ,sebab tu ada yang sanggup bunuh diri,toreh tanggan dan mencederakan diri kerana korang rasa dia Lah segala2nya sebenarnya korang lupa yang korang ada tuhan jangan silap letak harapan boleh terkeluar agama nanti. Cer tag sikit kawan2 korang yang bercouple tu. #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

"JANGAN SEMBANG LEBAT"

Kau kalau sayang tuhan lebih daripada seseorang tak mungkin hubungan akan kekal faham ke faham tu?

Cer komen "PAHAM"

TAG KAWAN2 KORANG YANG ADA COUPLE TU BAGI SENTAP SIKIT

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

"JANGAN SEMBANG LEBAT" Kau kalau sayang tuhan lebih daripada seseorang tak mungkin hubungan akan kekal faham ke faham tu? Cer komen "PAHAM" TAG KAWAN2 KORANG YANG ADA COUPLE TU BAGI SENTAP SIKIT #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

SAIZ KERTAS?

ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah.

TAG KAWAN2 IPT KORANG

Cc:@tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

SAIZ KERTAS? ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl  bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah. TAG KAWAN2 IPT KORANG Cc:@tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

SAIZ KERTAS?

ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah.

TAG KAWAN2 IPT KORANG

Cc:@tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

SAIZ KERTAS? ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl  bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah. TAG KAWAN2 IPT KORANG Cc:@tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

SAIZ KERTAS?

ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah.

TAG KAWAN2 IPT KORANG

Cc: @tshirt_fir.kl 
#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

SAIZ KERTAS? ramai yang masih konfius saiz kertas so ni kawan admin @tshirt_fir.kl  bagi info tentang saiz kertas.ha nnt korang jangan salah pulak hahahah. TAG KAWAN2 IPT KORANG Cc: @tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

Brother ni jumpa dan lepak dekat vintage night market melaka,sambil tu close sale dengan dia buat baju untuk team sukan dia.memang padu beb.

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

Brother ni jumpa dan lepak dekat vintage night market melaka,sambil tu close sale dengan dia buat baju untuk team sukan dia.memang padu beb. #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

"CINTA DIRI SENDIRI DULU"

TAG KAWAN2 KORANG

#firkl 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#couple 
#malaysia 
#uitm 
#upm 
#smk 
#ipt 
#ipta 
#sayang

"CINTA DIRI SENDIRI DULU" TAG KAWAN2 KORANG #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda  #couple  #malaysia  #uitm  #upm  #smk  #ipt  #ipta  #sayang 

Alhamdulillah settle design,siapa kat sini yang selalu nak main bola masuk tournament sana sini tapi kena gelak dengan pasukan lawan kerana baju semua mcm brand atau kosong Cuma warna sama,malulah main bola tak de baju team sendiri mcm mana nak bersemangat bila main bola lepastu menangis sebab kalah pakaian pon tak melambangkan seorang juara.nak ke nak kalau kami bantu anda?

TAG KAWAN2 ANDA YANG SUKA MAIN BOLA

#tshirt
#futsal⚽ 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#jerseyfutsal 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju

Alhamdulillah settle design,siapa kat sini yang selalu nak main bola masuk tournament sana sini tapi kena gelak dengan pasukan lawan kerana baju semua mcm brand atau kosong Cuma warna sama,malulah main bola tak de baju team sendiri mcm mana nak bersemangat bila main bola lepastu menangis sebab kalah pakaian pon tak melambangkan seorang juara.nak ke nak kalau kami bantu anda? TAG KAWAN2 ANDA YANG SUKA MAIN BOLA #tshirt  #futsal⚽  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #jerseyfutsal  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju 

"JANGAN LUPA TERIMA KASIH KERANA IA KUNCI KEJAYAAN"

Siapa kat sini nak tahu ramai orang gagal kerana masalah kecil je iaitu tak ucap Terima kasih, ni semua berbalik kepada adab,ucap Terima kasih tanda syukur,bayangkan anda membantu orang tetapi mereka langsung tak appreciat dengan bantuan anda,pastinya anda akan terluka dan berkata kenapalah dia ni biadab.

TAG KAWAN2 BAIK ANDA

#tshirt
#berkualiti 
#jogging 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#bajufamilyday 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

"JANGAN LUPA TERIMA KASIH KERANA IA KUNCI KEJAYAAN" Siapa kat sini nak tahu ramai orang gagal kerana masalah kecil je iaitu tak ucap Terima kasih, ni semua berbalik kepada adab,ucap Terima kasih tanda syukur,bayangkan anda membantu orang tetapi mereka langsung tak appreciat dengan bantuan anda,pastinya anda akan terluka dan berkata kenapalah dia ni biadab. TAG KAWAN2 BAIK ANDA #tshirt  #berkualiti  #jogging  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #bajufamilyday  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

“JANGAN SALAH PILIH KAWAN”

Korang pilih kawan2 yang baik jangan pilih kawan2 acah hot dan acah hipster
Hahahaha,dan kawan yang suka ambik kesempatan.

TAG KAWAN2 BAIK KORANG

Cc: @tshirt_fir.kl

#firkl
#pakarcetakbajuimpiananda

“JANGAN SALAH PILIH KAWAN” Korang pilih kawan2 yang baik jangan pilih kawan2 acah hot dan acah hipster Hahahaha,dan kawan yang suka ambik kesempatan. TAG KAWAN2 BAIK KORANG Cc: @tshirt_fir.kl  #firkl  #pakarcetakbajuimpiananda 

KETAS PON ADA SAIZ KE?

Mestilah ada saiz jom tgk,jangan lupa slide ke kanan ada sambungan.

Kalau anda faham cer komen “YES”

TAG KAWAN2 ANDA SUPAYA MEREKA TAHU

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

KETAS PON ADA SAIZ KE? Mestilah ada saiz jom tgk,jangan lupa slide ke kanan ada sambungan. Kalau anda faham cer komen “YES” TAG KAWAN2 ANDA SUPAYA MEREKA TAHU #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

Alhamdulillah hari ini COD dekat kedai top grobok salai rembau.kepada sesiapa yang nak buat baju dekat area melaka dan N9 boleh PM team kita @tshirt.rebutan 
#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

Alhamdulillah hari ini COD dekat kedai top grobok salai rembau.kepada sesiapa yang nak buat baju dekat area melaka dan N9 boleh PM team kita @tshirt.rebutan  #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

(PERKONGSIAN PAGI UNTUK ANDA)

Otak ni bila kita bangun tidur dia akan reset balik kepada 0% sebab tu bila bangun tidur apa yang kita senior itu yang akan kita dapat😁

Semoga bermanfaat ke pada saya dan anda semua

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#resultmatters 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

(PERKONGSIAN PAGI UNTUK ANDA) Otak ni bila kita bangun tidur dia akan reset balik kepada 0% sebab tu bila bangun tidur apa yang kita senior itu yang akan kita dapat😁 Semoga bermanfaat ke pada saya dan anda semua #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #resultmatters  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

Baju kelas,musim2 ni baju kelas banyak order masuk sebab dekat hujung2 tahun ni memang pelajar2 pakai untuk bergambar,kenang-kenanggan dan sebagainya.Jom cari kenaggan manis anda bersama kawan2 dengan memakai atau buat baju kelas dengan kami.

Harga promo untuk anda semua hanya bermula daripada serendah RM15 sahaja😁

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

Baju kelas,musim2 ni baju kelas banyak order masuk sebab dekat hujung2 tahun ni memang pelajar2 pakai untuk bergambar,kenang-kenanggan dan sebagainya.Jom cari kenaggan manis anda bersama kawan2 dengan memakai atau buat baju kelas dengan kami. Harga promo untuk anda semua hanya bermula daripada serendah RM15 sahaja😁 #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

“TEST DULU NANTI PROBLEM”

Sebelum kita cetak silkscree kami akan test dulu ok ke tak ok.
Sebab kalau kami tak test warna ,design kemungkinan akan problem atas baju dan pembaziran berlaku so kami akan test 2-3 kali supaya blok atau design menjadi yang terbaik tidak ada masalah berlaku .siapa nak kami bantu anda untuk cetak baju impian anda?
Komen “NAK”

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

“TEST DULU NANTI PROBLEM” Sebelum kita cetak silkscree kami akan test dulu ok ke tak ok. Sebab kalau kami tak test warna ,design kemungkinan akan problem atas baju dan pembaziran berlaku so kami akan test 2-3 kali supaya blok atau design menjadi yang terbaik tidak ada masalah berlaku .siapa nak kami bantu anda untuk cetak baju impian anda? Komen “NAK” #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

Design by our designer macam mana nice ke belum siap lagi ni baru setup😁

anda  nak kami bantu anda design baju?😁 Tekan link di bio😁

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

Design by our designer macam mana nice ke belum siap lagi ni baru setup😁 anda nak kami bantu anda design baju?😁 Tekan link di bio😁 #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

ADABI PON ORDER
Adabi pon order dengan kami,Alhamdulillah.
Adakah anda rasa susah lah nak buat baju kena keluar berpeluh untuk cari kedai printing?
Lepastu bila buat tak puas hati dengan kualiti printing?
Nak kami bantu selesaikan masalah anda?
Tekan sahaja link Di bio😁

#tshirt
#berkualiti 
#puma 
#sport 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#nike 
#ombakexclusive 
#pakarcetakbajuimpiananda 
#firklfeedback 
#firkl 
#maharajasublimation 
#malaysia 
#bajukelas 
#buatbaju 
#upm 
#ukm 
#ipta 
#kuim 
#unikl 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#uitmdungun 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#uitmshahalam 
#jerseycustom 
#uitm 
#kajang

ADABI PON ORDER Adabi pon order dengan kami,Alhamdulillah. Adakah anda rasa susah lah nak buat baju kena keluar berpeluh untuk cari kedai printing? Lepastu bila buat tak puas hati dengan kualiti printing? Nak kami bantu selesaikan masalah anda? Tekan sahaja link Di bio😁 #tshirt  #berkualiti  #puma  #sport  #sayajualtshirt  #barangbaik  #nike  #ombakexclusive  #pakarcetakbajuimpiananda  #firklfeedback  #firkl  #maharajasublimation  #malaysia  #bajukelas  #buatbaju  #upm  #ukm  #ipta  #kuim  #unikl  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #uitmdungun  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #uitmshahalam  #jerseycustom  #uitm  #kajang 

“JOM BELAJAR CARA CARI DESIGN FREE”

Tag kawan-kawan anda

“JOM BELAJAR CARA CARI DESIGN FREE” Tag kawan-kawan anda