#pakejgraduasi Instagram Posts

60 Posts

Top Posts

Recent Posts

Mengejar masa depan yang cerah
β€’
β€’
Pakej Konvokesyen @stdio_lumina

Pakej Individual/ Family
RM 70
1 jam shooting

Grouping 2-5 orang
RM 50 seorang
2 jam shooting

Classroom >6 orang
RM 300 per group
2 jam shooting

Mengejar masa depan yang cerah β€’ β€’ Pakej Konvokesyen @stdio_lumina  Pakej Individual/ Family RM 70 1 jam shooting Grouping 2-5 orang RM 50 seorang 2 jam shooting Classroom >6 orang RM 300 per group 2 jam shooting

Hari ni terakhir tour tadika cawangan #nalurikreatif
Terima Kasih cikgu masih menggunakan khidmat #sriphotostudio πŸ“ΈπŸ‘©β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“ Whatsapp kami untuk tempahan 013 6099840

#sriphotostudio #sriphotokl #sriphotojb #since1997 #pakejtadikamurah
#pakejgraduasi #tadikastudio #studiotadika #pakejtadika #prasekolah #kindergarten #tabikaperpaduan #tadikapasti #tabikakemas #tadikaislammawip #cikgutabikaperpaduan #cikgutadika #cikgupasti #cikguKemas #cikgucikgi #femalephotographer #jurugambar #convocation #konvo #graduasi

Hari ni terakhir tour tadika cawangan #nalurikreatif  Terima Kasih cikgu masih menggunakan khidmat #sriphotostudio  πŸ“ΈπŸ‘©β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“ Whatsapp kami untuk tempahan 013 6099840 #sriphotostudio  #sriphotokl  #sriphotojb  #since1997  #pakejtadikamurah  #pakejgraduasi  #tadikastudio  #studiotadika  #pakejtadika  #prasekolah  #kindergarten  #tabikaperpaduan  #tadikapasti  #tabikakemas  #tadikaislammawip  #cikgutabikaperpaduan  #cikgutadika  #cikgupasti  #cikguKemas  #cikgucikgi  #femalephotographer  #jurugambar  #convocation  #konvo  #graduasi 

Any Bookings πŸ“” and Inquiries Do DM | Email or Click link in the Bio πŸ“ž !! .
Thank you !! @nurulanis___
.

#LashProduction #pakejgraduasi #convocation
#graduasi#convomalaysia
#convocationmalaysia #graduationmalaysia #graduasimalaysia #kuim #uitm #uitmdihatiku #ukm #kuis #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #negerisembilan #nogori #melaka #iukl

Any Bookings πŸ“” and Inquiries Do DM | Email or Click link in the Bio πŸ“ž !! . Thank you !! @nurulanis___  . #LashProduction  #pakejgraduasi  #convocation  #graduasi #convomalaysia  #convocationmalaysia  #graduationmalaysia  #graduasimalaysia  #kuim  #uitm  #uitmdihatiku  #ukm  #kuis  #kualalumpur  #kl  #putrajaya  #cyberjaya  #negerisembilan  #nogori  #melaka  #iukl 

Any Bookings πŸ“” and Inquiries Do DM | Email or Click link in the Bio πŸ“ž !! .
Thank you !! @nurulanis___
.

#LashProduction #pakejgraduasi #convocation
#graduasi#convomalaysia
#convocationmalaysia #graduationmalaysia #graduasimalaysia #kuim #uitm #uitmdihatiku #ukm #kuis #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #negerisembilan #nogori #melaka #iukl

Any Bookings πŸ“” and Inquiries Do DM | Email or Click link in the Bio πŸ“ž !! . Thank you !! @nurulanis___  . #LashProduction  #pakejgraduasi  #convocation  #graduasi #convomalaysia  #convocationmalaysia  #graduationmalaysia  #graduasimalaysia  #kuim  #uitm  #uitmdihatiku  #ukm  #kuis  #kualalumpur  #kl  #putrajaya  #cyberjaya  #negerisembilan  #nogori  #melaka  #iukl 

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!!
Pakej Graduasi Stdio Lumina

Pakej Individual
-Personal shoot
-RM 70 per jam
-Shoot sampai penat
-Boleh jugak nak shoot dengan family

Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh

Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je!

Contact info:

stdiolumina.wasap.my
011-5946 6594

Facebook: fb.com/stdiolumina/

Instagram: instagram.com/stdio_lumina

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!! Pakej Graduasi Stdio Lumina Pakej Individual -Personal shoot -RM 70 per jam -Shoot sampai penat -Boleh jugak nak shoot dengan family Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je! Contact info: stdiolumina.wasap.my 011-5946 6594 Facebook: fb.com/stdiolumina/ Instagram: instagram.com/stdio_lumina

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!!
Pakej Graduasi Stdio Lumina

Pakej Grouping
-2 hingga 5 orang
-RM 50 per person
-2 jam shoot
-Shoot sampai penat

Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh

Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je!

Contact info:

stdiolumina.wasap.my
011-5946 6594

Facebook: fb.com/stdiolumina/

Instagram: instagram.com/stdio_lumina

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!! Pakej Graduasi Stdio Lumina Pakej Grouping -2 hingga 5 orang -RM 50 per person -2 jam shoot -Shoot sampai penat Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je! Contact info: stdiolumina.wasap.my 011-5946 6594 Facebook: fb.com/stdiolumina/ Instagram: instagram.com/stdio_lumina

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!!
Pakej Graduasi Stdio Lumina

Pakej Classroom
-6 pax ke atas
-RM 300 per group
-2 jam shoot
-Shoot sampai penat

Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh

Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je!

Contact info:

stdiolumina.wasap.my
011-5946 6594

Facebook: fb.com/stdiolumina/

Instagram: instagram.com/stdio_lumina

TAHNIAH KEPADA BAKAL GRADUAN!!! Pakej Graduasi Stdio Lumina Pakej Classroom -6 pax ke atas -RM 300 per group -2 jam shoot -Shoot sampai penat Pre-konvo boleh, masa konvo boleh, post-konvo pun boleh Nak shoot kat tempat lain? Boleh! DM je! Contact info: stdiolumina.wasap.my 011-5946 6594 Facebook: fb.com/stdiolumina/ Instagram: instagram.com/stdio_lumina

Yarmouk University 
Kelahiran Graduasi dari timur tengah yang tidak asing lagi pada masa kini.Bahkan ia menjadi kebanggaan pada semua.
Untuk kita,untuk masyarakat yang menaruh harapan pada semua graduasi agar dapat menyebarkan lagi apa yang telah ditimba selama 4 tahun di Universiti Yarmouk.
Semoga ilmu yang dipelajari mendapat keberkatan πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“
.
.
.
.
.
.
.
#pakejgraduasi #graduasi2019 #pakejphotography #harigraduasi #graduasimuda #graduasijordan  #graduasiyarmouk #graduasijust #yarmoukirbidjordan #amphotoworks #photographergraduation #graduationphotography

Yarmouk University Kelahiran Graduasi dari timur tengah yang tidak asing lagi pada masa kini.Bahkan ia menjadi kebanggaan pada semua. Untuk kita,untuk masyarakat yang menaruh harapan pada semua graduasi agar dapat menyebarkan lagi apa yang telah ditimba selama 4 tahun di Universiti Yarmouk. Semoga ilmu yang dipelajari mendapat keberkatan πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ . . . . . . . #pakejgraduasi  #graduasi2019  #pakejphotography  #harigraduasi  #graduasimuda  #graduasijordan  #graduasiyarmouk  #graduasijust  #yarmoukirbidjordan  #amphotoworks  #photographergraduation  #graduationphotography 

Happy graduation sis πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ˜Š Semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan.
.
.
.
.
.
.
.
#pakejgraduasi #graduasi2019 #pakejphotography #harigraduasi #graduasimuda #graduasijordan  #graduasiyarmouk #graduasijust #yarmoukirbidjordan #amphotoworks #photographergraduation #graduationphotography

Happy graduation sis πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ˜Š Semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan. . . . . . . . #pakejgraduasi  #graduasi2019  #pakejphotography  #harigraduasi  #graduasimuda  #graduasijordan  #graduasiyarmouk  #graduasijust  #yarmoukirbidjordan  #amphotoworks  #photographergraduation  #graduationphotography 

PASTI ATTAQWA

Photoshoot mini graduasi πŸŽ“
Pakej bermula serendah RM20! DM/whatsapp utk details pakej. . β€’ penggambaran di tadika/taska/sekolah
β€’ lengkap dengan peralatan studio β€’ fully edited border and background
β€’ jurugambar wanita
β€’ berpengalaman sejak tahun 2015
.

Nak start book untuk tahun depan pun bolehh!πŸ˜‰ DM terus okey πŸ‘Œ . πŸ‘‰ http://www.wasap.my/60148186092

#graduasitadika #graduasiprasekolah #konvotadika #konvoprasekolah #minigraduasi #tabikakemas #taska #tadika #prasekolah #konvostudio #pakejgraduasi #gambarkonvo #servisfotografi #gambarmajlis #photographerlipis #cucigambar #kualalipispahang #kualalipis #pakejfotografimurah #pusatasuhantunasislam

PASTI ATTAQWA Photoshoot mini graduasi πŸŽ“ Pakej bermula serendah RM20! DM/whatsapp utk details pakej. . β€’ penggambaran di tadika/taska/sekolah β€’ lengkap dengan peralatan studio β€’ fully edited border and background β€’ jurugambar wanita β€’ berpengalaman sejak tahun 2015 . Nak start book untuk tahun depan pun bolehh!πŸ˜‰ DM terus okey πŸ‘Œ . πŸ‘‰ http://www.wasap.my/60148186092 #graduasitadika  #graduasiprasekolah  #konvotadika  #konvoprasekolah  #minigraduasi  #tabikakemas  #taska  #tadika  #prasekolah  #konvostudio  #pakejgraduasi  #gambarkonvo  #servisfotografi  #gambarmajlis  #photographerlipis  #cucigambar  #kualalipispahang  #kualalipis  #pakejfotografimurah  #pusatasuhantunasislam 

Semoga berjaya kepada calon-calon SPM dan STPM. SMKSKI 2016.
#graduation #majlisgraduasi #pakejgraduasi

Semoga berjaya kepada calon-calon SPM dan STPM. SMKSKI 2016. #graduation  #majlisgraduasi  #pakejgraduasi 

Happy customer >> happy me. Terima kasih! Btw kami juga menawarkan pakej untuk sesi portrait graduasi. Jangan malu untuk whatsapp or email utk sebarang pertanyaan!  #graduasi #msu #portrait #graduation #pakejgraduasi #shahalam #dungun #kuantan #kotabharu #amirulhafizphotography  #Repost @shazillaa with @repostapp.
・・・
Its been a year guyss! Rindiewww
.
Photo credit by @amirulhafizphotography

Happy customer >> happy me. Terima kasih! Btw kami juga menawarkan pakej untuk sesi portrait graduasi. Jangan malu untuk whatsapp or email utk sebarang pertanyaan! #graduasi  #msu  #portrait  #graduation  #pakejgraduasi  #shahalam  #dungun  #kuantan  #kotabharu  #amirulhafizphotography  #Repost  @shazillaa  with @repostapp. β€¨γƒ»γƒ»γƒ»β€¨Its been a year guyss! Rindiewww . Photo credit by @amirulhafizphotography