#plussizemalaysia Instagram Posts

670,493 Posts

Top Posts

Tenang dan damai je tengok sis cantik kita berbaju hijau โœจ
.
.
How to order ?
1) WEBSITE 
www.karabumplus.com
.
2) WHATSAPP ORDER
019-2404841
.
3. PLUS-SIZE BOUTIQUE
Tue-Sat: 10am-7pm
Mon: Closed
๐Ÿš˜ Emerald Avenue, C-2-3, Jalan PS 11, Prima Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor
[ Waze : Emerald Avenue ]
.
.
#karabumplus #bajubesar #bajubesar #bajubesarmurah #bajubesarcantik #bajukurungbesar #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #ootdplussize
#3xl #4xl #5xl #6xl #8xl #10xl

Tenang dan damai je tengok sis cantik kita berbaju hijau โœจ . . How to order ? 1) WEBSITE www.karabumplus.com . 2) WHATSAPP ORDER 019-2404841 . 3. PLUS-SIZE BOUTIQUE Tue-Sat: 10am-7pm Mon: Closed ๐Ÿš˜ Emerald Avenue, C-2-3, Jalan PS 11, Prima Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor [ Waze : Emerald Avenue ] . . #karabumplus  #bajubesar  #bajubesar  #bajubesarmurah  #bajubesarcantik  #bajukurungbesar  #plussizemurahmalaysia  #plussizemalaysia  #ootdplussize  #3xl  #4xl  #5xl  #6xl  #8xl  #10xl 

Long tops are mysterious and classy, while giving you modest coverage kan? Match Fiona Long Fishtail Top with our new sheen leggings - Cici.

Tap image to see the price.
Search ' Cici Fiona' on misclaire.com

#misclaire #iwearmisclaire #plussizemalaysia

Long tops are mysterious and classy, while giving you modest coverage kan? Match Fiona Long Fishtail Top with our new sheen leggings - Cici. Tap image to see the price. Search ' Cici Fiona' on misclaire.com #misclaire  #iwearmisclaire  #plussizemalaysia 

Weekend mood onsss๐ŸŒด our jumpsuit's knot can be tied in front too, just like how @syafiqahhashimxoxo styled her look๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
Search on misclaire.com : Julianne
Tap the picture to see the price.
. 
#misclaire #iwearmisclaire #plussizemalaysia

Weekend mood onsss๐ŸŒด our jumpsuit's knot can be tied in front too, just like how @syafiqahhashimxoxo  styled her look๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . Search on misclaire.com : Julianne Tap the picture to see the price. . #misclaire  #iwearmisclaire  #plussizemalaysia 

MasyaAllah adik ni amazing sangat. Kurniaan Allah pada nya, cacat mata tapi x buta hati. Adik ni membaca al Quran 15jam sehari. Allahu .. kita yg ada mata ni patut nya lagi banyak boleh kita spend time dengan baca alQuran.
.
. .
#jomkurus #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurussebelumkahwin #dietsenang #dietmalaysia #sayanakkurus #plussizemalaysia #XLto8XL  #orangsibukpunbolehkurus
#teamcoachyatie #kurusonlinecoaching #tipskurus #dietsihat #makanansihat #kurus #jjcm #kurussihat #kurussenang #fattzura #tv3 #kelasbaking #makansedap #nona #mhi #whi

MasyaAllah adik ni amazing sangat. Kurniaan Allah pada nya, cacat mata tapi x buta hati. Adik ni membaca al Quran 15jam sehari. Allahu .. kita yg ada mata ni patut nya lagi banyak boleh kita spend time dengan baca alQuran. . . . #jomkurus  #tipsdiet  #dietselamat  #ctdk  #kurussebelumkahwin  #dietsenang  #dietmalaysia  #sayanakkurus  #plussizemalaysia  #XLto8XL  #orangsibukpunbolehkurus  #teamcoachyatie  #kurusonlinecoaching  #tipskurus  #dietsihat  #makanansihat  #kurus  #jjcm  #kurussihat  #kurussenang  #fattzura  #tv3  #kelasbaking  #makansedap  #nona  #mhi  #whi 

Ini fakta bukan auta
.
Bila anda mula kurus sihat, anda makin cantik & good looking inshaaAllah.. Be faith & firm ur dream ๐Ÿ’ช๐Ÿผโค๏ธ
.
#kurussihat
#tv3
#bajubesar
#wanitahariini
#neelofa
#wanitahariini
#plussizemalaysia
#jalanjalancarimakan
#coachismailayu
#eatfitonline

Ini fakta bukan auta . Bila anda mula kurus sihat, anda makin cantik & good looking inshaaAllah.. Be faith & firm ur dream ๐Ÿ’ช๐Ÿผโค๏ธ . #kurussihat  #tv3  #bajubesar  #wanitahariini  #neelofa  #wanitahariini  #plussizemalaysia  #jalanjalancarimakan  #coachismailayu  #eatfitonline 

Recent Posts

SKIRT PLEATED PLUS SIZE ๐Ÿฅฐ
Cth macam safa pakai ni 
Ukuran ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
Waist 24-44โ€
Length 38โ€
Colour 11
Whatsapp 012-3013959
#plussizemalaysia 
#plussizemurah
#PsSafa
#PsBangkok

SKIRT PLEATED PLUS SIZE ๐Ÿฅฐ Cth macam safa pakai ni Ukuran ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Waist 24-44โ€ Length 38โ€ Colour 11 Whatsapp 012-3013959 #plussizemalaysia  #plussizemurah  #PsSafa  #PsBangkok 

SKIRT PLEATED PLUS SIZE ๐Ÿฅฐ
Cth macam safa pakai ni 
Ukuran ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
Waist 24-44โ€
Length 38โ€
Colour 11
Whatsapp 012-3013959
#plussizemalaysia 
#plussizemurah

SKIRT PLEATED PLUS SIZE ๐Ÿฅฐ Cth macam safa pakai ni Ukuran ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Waist 24-44โ€ Length 38โ€ Colour 11 Whatsapp 012-3013959 #plussizemalaysia  #plussizemurah 

BLOUSE BUNGA2 LABUH

Haaa yg mana duk mencari blouse labuh tu, ampa boleh pakai hat ni 
Comeiiii sweeet ja nampak ๐Ÿ™ˆ
Ade 4 warna 
Ukuran free size 
Dada sampai 48 
Sehelai RM60, 
Whatsapp 012-3013959
#plussizemalaysia 
#plussizemurah

BLOUSE BUNGA2 LABUH Haaa yg mana duk mencari blouse labuh tu, ampa boleh pakai hat ni Comeiiii sweeet ja nampak ๐Ÿ™ˆ Ade 4 warna Ukuran free size Dada sampai 48 Sehelai RM60, Whatsapp 012-3013959 #plussizemalaysia  #plussizemurah 

BLOUSE BUNGA2 LABUH

Haaa yg mana duk mencari blouse labuh tu, ampa boleh pakai hat ni 
Comeiiii sweeet ja nampak ๐Ÿ™ˆ
Ade 4 warna 
Ukuran free size 
Dada sampai 48 
Sehelai RM60, 
Whatsapp 012-3013959
#plussizemalaysia 
#plussizemurah
#PsSafa
#PsBangkok

BLOUSE BUNGA2 LABUH Haaa yg mana duk mencari blouse labuh tu, ampa boleh pakai hat ni Comeiiii sweeet ja nampak ๐Ÿ™ˆ Ade 4 warna Ukuran free size Dada sampai 48 Sehelai RM60, Whatsapp 012-3013959 #plussizemalaysia  #plussizemurah  #PsSafa  #PsBangkok 

Pare tudo o que estiver fazendo, pq tem beleza passando na sua timeline ๐Ÿ˜‰Credit to from @claudiaferreira.oficial (@get_regrann) -  Hoje eu acordei assim, com a cor da paixรฃo! โค
.
.
Lingerie: @seducaosfashion 
Foto: @projetopermitasee 
Make e hair: @carolinacarellimakeup
.
.
.
. .

#plussize #plussizefashion #fashion #plussizemodel #missplussize #modaplussize #gordas #plussizebrasil #modafeminina #moda #autoestima #plus #gordinhas #errejota #modaplus #riodejaneiro #brasil #fabrica #model #plussizemalaysia #celebratemysize #love #curvyfashion #bigsize #fashionplussize #plussizestyle #domingo #lookdodia #lingerieplussize #lingerie

Pare tudo o que estiver fazendo, pq tem beleza passando na sua timeline ๐Ÿ˜‰Credit to from @claudiaferreira.oficial  (@get_regrann ) - Hoje eu acordei assim, com a cor da paixรฃo! โค . . Lingerie: @seducaosfashion  Foto: @projetopermitasee  Make e hair: @carolinacarellimakeup  . . . . . #plussize  #plussizefashion  #fashion  #plussizemodel  #missplussize  #modaplussize  #gordas  #plussizebrasil  #modafeminina  #moda  #autoestima  #plus  #gordinhas  #errejota  #modaplus  #riodejaneiro  #brasil  #fabrica  #model  #plussizemalaysia  #celebratemysize  #love  #curvyfashion  #bigsize  #fashionplussize  #plussizestyle  #domingo  #lookdodia  #lingerieplussize  #lingerie 

Apa perbezaan Sweety Wax Hot & Sweety Wax Cold? .*
ใ€ŠHOT WAXใ€‹
.
๐Ÿ”ฅPerlu dipanaskan.
.
๐Ÿ”ฅLebih efektif mencabut bulu hingga ke akar termasuk bulu halus yang pendek.
.
๐Ÿ”ฅLebih jimat kerana hanya perlu sapu secara nipis sahaja.
.
๐Ÿ”ฅSesuai untuk semua bahagian badan dan muka (contoh : misai dan private part)
.
๐Ÿ”ฅSesuai untuk kulit sensitive.
.
๐Ÿ”ฅMengurangkan rasa sakit, wax yg suam membantu bukaan liang roma.
.
๐Ÿ”ฅRecommended untuk pelanggan yang inginkan hasil optimum. ใ€ŠCOLD WAXใ€‹
.
โ„ Mudah digunakan. Tak perlu dipanaskan. Terus sapu di kulit, tampal strip, dan tarik.
.
โ„Sesuai untuk bulu yang agak panjang dan kasar ( contoh : kaki dan tangan)
.
โ„Boleh juga digunakan di seluruh bahagian badan dan muka. Tidak digalakkan jika bulu terlalu halus dan pendek.
.
โ„Untuk bahagian underarm, anda digalakkan untuk gunakan hot wax untuk hasil yang optimum.
.
โ„Anda juga boleh gunakan cold wax di bahagian underarm, sekiranya ada bulu halus yang tertinggal, anda cuma perlu kemaskan dengan waxing semula di bahagian tersebut.
.*
#hotcold #waxing #sweetywax #bebasbuluketiak #bebasbuluselamanya #bebasbulu #instafashion #waxmurah #waxmalaysia #sweetywaxjohor #sweetywax #johorbahru #johor #codsweetywaxjohorbahru #malaysia #cabutbulutanpasakit #produkkecantikkan #makeupmurah #plussizemalaysia #onlineshopmalaysia

Apa perbezaan Sweety Wax Hot & Sweety Wax Cold? .* ใ€ŠHOT WAXใ€‹ . ๐Ÿ”ฅPerlu dipanaskan. . ๐Ÿ”ฅLebih efektif mencabut bulu hingga ke akar termasuk bulu halus yang pendek. . ๐Ÿ”ฅLebih jimat kerana hanya perlu sapu secara nipis sahaja. . ๐Ÿ”ฅSesuai untuk semua bahagian badan dan muka (contoh : misai dan private part) . ๐Ÿ”ฅSesuai untuk kulit sensitive. . ๐Ÿ”ฅMengurangkan rasa sakit, wax yg suam membantu bukaan liang roma. . ๐Ÿ”ฅRecommended untuk pelanggan yang inginkan hasil optimum. ใ€ŠCOLD WAXใ€‹ . โ„ Mudah digunakan. Tak perlu dipanaskan. Terus sapu di kulit, tampal strip, dan tarik. . โ„Sesuai untuk bulu yang agak panjang dan kasar ( contoh : kaki dan tangan) . โ„Boleh juga digunakan di seluruh bahagian badan dan muka. Tidak digalakkan jika bulu terlalu halus dan pendek. . โ„Untuk bahagian underarm, anda digalakkan untuk gunakan hot wax untuk hasil yang optimum. . โ„Anda juga boleh gunakan cold wax di bahagian underarm, sekiranya ada bulu halus yang tertinggal, anda cuma perlu kemaskan dengan waxing semula di bahagian tersebut. .* #hotcold  #waxing  #sweetywax  #bebasbuluketiak  #bebasbuluselamanya  #bebasbulu  #instafashion  #waxmurah  #waxmalaysia  #sweetywaxjohor  #sweetywax  #johorbahru  #johor  #codsweetywaxjohorbahru  #malaysia  #cabutbulutanpasakit  #produkkecantikkan  #makeupmurah  #plussizemalaysia  #onlineshopmalaysia 

Weโ€™re all for these looks girl! Amp up your closet with these must haves, making everyone take a double look at your fine selves! ๐Ÿ”ฅ โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#shop #supportblackbusiness #fashionsale #body #bawdy #curve #loveyourcurves #beauty #style #blogger #fashionistas #f21xme #fashionnovacurve #plussizestyle #potd #blackgirlmagic #plussizeindia #Fashionaddict #plussizemalaysia #plussizeoutfit #psfashion #badbitch #girlboss #creative #vscocam

Weโ€™re all for these looks girl! Amp up your closet with these must haves, making everyone take a double look at your fine selves! ๐Ÿ”ฅ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #shop  #supportblackbusiness  #fashionsale  #body  #bawdy  #curve  #loveyourcurves  #beauty  #style  #blogger  #fashionistas  #f21xme  #fashionnovacurve  #plussizestyle  #potd  #blackgirlmagic  #plussizeindia  #Fashionaddict  #plussizemalaysia  #plussizeoutfit  #psfashion  #badbitch  #girlboss  #creative  #vscocam 

Tinggal 7botol je ๐Ÿ˜ญ sweety Wax Hot (3 botol) & Sweety Wax Cold (4botol). Ini sahaja stok yg ada kat Tangan Mie. Sesiapa yg berminat bole Dm ok.
โžก๏ธHot Wax & Cold Wax (180 ml)
โžก๏ธ5 Reusable Cloth Strip/10 helai utk setiap Botol
โžก๏ธ2 Sticks (small & big)
โžก๏ธ1 Manual Instruction.
.*
Nak order?
Whatsapp 
http://www.wasap.my/601128286364/codSweetyWax
#sweetywax #bebasbuluketiak #bebasbuluselamanya #bebasbulu #instafashion #waxmurah #waxmalaysia #sweetywaxjohor #sweetywax #johorbahru #johor #codsweetywaxjohorbahru #malaysia #cabutbulutanpasakit #produkkecantikkan #makeupmurah #plussizemalaysia #onlineshopmalaysia

Tinggal 7botol je ๐Ÿ˜ญ sweety Wax Hot (3 botol) & Sweety Wax Cold (4botol). Ini sahaja stok yg ada kat Tangan Mie. Sesiapa yg berminat bole Dm ok. โžก๏ธHot Wax & Cold Wax (180 ml) โžก๏ธ5 Reusable Cloth Strip/10 helai utk setiap Botol โžก๏ธ2 Sticks (small & big) โžก๏ธ1 Manual Instruction. .* Nak order? Whatsapp http://www.wasap.my/601128286364/codSweetyWax #sweetywax  #bebasbuluketiak  #bebasbuluselamanya  #bebasbulu  #instafashion  #waxmurah  #waxmalaysia  #sweetywaxjohor  #sweetywax  #johorbahru  #johor  #codsweetywaxjohorbahru  #malaysia  #cabutbulutanpasakit  #produkkecantikkan  #makeupmurah  #plussizemalaysia  #onlineshopmalaysia 

Rindu pulak zaman masak2 tepi air terjun camni. Seronok bila pegi dengan kawan2 yang sama geng dengan kita. Masak ayam hangit pun no problem๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#jomkurus #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurussebelumkahwin #dietsenang #dietmalaysia #sayanakkurus #plussizemalaysia #XLto8XL  #orangsibukpunbolehkurus
#teamcoachyatie #kurusonlinecoaching #tipskurus #dietsihat #makanansihat #kurus #jjcm #kurussihat #kurussenang #fattzura #tv3 #dietmakannasi #kurusbadan #makansedap #nona #mhi #whi
.

Rindu pulak zaman masak2 tepi air terjun camni. Seronok bila pegi dengan kawan2 yang sama geng dengan kita. Masak ayam hangit pun no problem๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . #jomkurus  #tipsdiet  #dietselamat  #ctdk  #kurussebelumkahwin  #dietsenang  #dietmalaysia  #sayanakkurus  #plussizemalaysia  #XLto8XL  #orangsibukpunbolehkurus  #teamcoachyatie  #kurusonlinecoaching  #tipskurus  #dietsihat  #makanansihat  #kurus  #jjcm  #kurussihat  #kurussenang  #fattzura  #tv3  #dietmakannasi  #kurusbadan  #makansedap  #nona  #mhi  #whi  .

MACAM 2 Gaya makan kan..
.
Tiba2 kawan ko terbersin pulakk..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ.
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

MACAM 2 Gaya makan kan.. . Tiba2 kawan ko terbersin pulakk..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

Kisah benar guysss ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Bagi yang craving sangat nak makan kek ketika diet lebih baik jangan cuit. Kerana sekali cuit membawa kepada berpuluh2 kali cuit. Stay strong guyss. Makan ketika hujung bulan masa cheat day je ok ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ
.
Fakta : Cheat day penting untuk kawal keinginan makan makanan kegemaran anda. Psikologinya.. buat kita rajin untuk kembali diet.
.
.
.
Your coach, 
Coach Finaz
.
.
.
#teamismailayu
#eatfitonline 
#misimengecil 
#tipssihat
#kurussihat
#ilovecake
#azizanosman 
#telur
#bajubesar
#turunlemak
#breakfast 
#absolutechocolate
#powerful
#chocolatecake
#chocolatelover 
#cakelover
#fattofit
#cake
#kekcoklat
#sayajualkek 
#lawofattraction 
#plussizemalaysia
#plussizemalaysiaonline
#sayasukakek
#eatfitonlinecoaching 
#kurusonlinecoaching
#eatcleanmalaysia
#kevinzahri
#jomkurus1malaysia

Kisah benar guysss ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Bagi yang craving sangat nak makan kek ketika diet lebih baik jangan cuit. Kerana sekali cuit membawa kepada berpuluh2 kali cuit. Stay strong guyss. Makan ketika hujung bulan masa cheat day je ok ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ . Fakta : Cheat day penting untuk kawal keinginan makan makanan kegemaran anda. Psikologinya.. buat kita rajin untuk kembali diet. . . . Your coach, Coach Finaz . . . #teamismailayu  #eatfitonline  #misimengecil  #tipssihat  #kurussihat  #ilovecake  #azizanosman  #telur  #bajubesar  #turunlemak  #breakfast  #absolutechocolate  #powerful  #chocolatecake  #chocolatelover  #cakelover  #fattofit  #cake  #kekcoklat  #sayajualkek  #lawofattraction  #plussizemalaysia  #plussizemalaysiaonline  #sayasukakek  #eatfitonlinecoaching  #kurusonlinecoaching  #eatcleanmalaysia  #kevinzahri  #jomkurus1malaysia 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน
.
HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau
๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada.
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok.
๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose.
.
โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL.
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya
.
MEH JOM WASSAP CEPAT
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
๐Ÿ“ฒ0183243953
๐Ÿ“ฒ0183243953
.
#batiksalmah #batiksskmahbynf  #kurunglace #kebarong  #minikurung #kurungriau #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik #kurungbatik  #kurungplain #kebarunglasercut #kebarungbatik #bajukurung  #kurung5xl #bajukurungmoden  #bajumurah #sayajual #bajukurunglasercut #bajukurungbatik #muslimahattire #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah #bajukurunglace  #bajukurungplussize #fesyenplussize #kurungsongket #kurungpeplum #plussizemalaysia #minikurung

๐Ÿ˜ฑNEW COLLECTION 2019,PANAS2 BARU KELUAR DR OVEN๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนBATIK SALMAH๐ŸŒน . HARGA: RM100 SM,RM105 SS TERMASUK POS๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธ Cutting Kurung Riau ๐ŸŒธ Baju Material pearl skin platinum, Kain material sb line prada. ๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok. ๐ŸŒธ Design kurung riau moden bercutting loose. . โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. โœ… Saiz S M L XL XXL. โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . MEH JOM WASSAP CEPAT ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . ๐Ÿ“ฒ0183243953 ๐Ÿ“ฒ0183243953 . #batiksalmah  #batiksskmahbynf  #kurunglace  #kebarong  #minikurung  #kurungriau  #kebarunglabuh  #kebarung  #kurungbatik  #kurungbatik  #kurungplain  #kebarunglasercut  #kebarungbatik  #bajukurung  #kurung5xl  #bajukurungmoden  #bajumurah  #sayajual  #bajukurunglasercut  #bajukurungbatik  #muslimahattire  #ootd  #kebarungplussize  #kurungkedah  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #fesyenplussize  #kurungsongket  #kurungpeplum  #plussizemalaysia  #minikurung 

SIAPA SETUJU??
.
Ni adalah antara matlamat utama.. nak kurus supaya boleh tutup aurat dan mudah beribadah..
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

SIAPA SETUJU?? . Ni adalah antara matlamat utama.. nak kurus supaya boleh tutup aurat dan mudah beribadah.. . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

KAOS KIMMY Vol 2.  #BIGSIZE 
Rp.160,000,- Lingkar dada allsize 115-140cm
Panjang tgn 30.5cm
Panjang kaos 82cm

Bahan cotton polyester stretch

Whatsapp Order 0813.899.10025 
shopee : xtoxplus_bigsize

#plussizesingapore #plussizemalaysia

KAOS KIMMY Vol 2. #BIGSIZE  Rp.160,000,- Lingkar dada allsize 115-140cm Panjang tgn 30.5cm Panjang kaos 82cm Bahan cotton polyester stretch Whatsapp Order 0813.899.10025 shopee : xtoxplus_bigsize #plussizesingapore  #plussizemalaysia 

"SIAPA NAK KURUSSSSS...!!! cari saya๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

"SIAPA NAK KURUSSSSS...!!! cari saya๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

DASYAT PANJANG NAFAS ABG NI..
.
jom hayati makna di sebalik alfatihah..
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

DASYAT PANJANG NAFAS ABG NI.. . jom hayati makna di sebalik alfatihah.. . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

JOM TERAPI MUDAH UTK PERUT.. .
Tag kawan 2 korang boleh buat terapi ni sama2 .
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

JOM TERAPI MUDAH UTK PERUT.. . Tag kawan 2 korang boleh buat terapi ni sama2 . . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

Percaya tak kalau saya cakap? Satu-satunya method nak kuruskan badan di dunia ini secara azalinya adalah dengan 'JAGA MAKAN'? Apa saya maksudkan adalah basic.  Tidak akan terubah dan tak boleh diubah.

1) Kalau nak kurus dengan bersenam, kena jaga makan.
2) Kalau nak kurus tanpa bersenam, kena jaga makan.
3) Nak kurus dengan pil ajaib alibaba, kena jaga makan.
4) Nak kurus dengan shake2 meal replacement, kena jaga makan.
5) Kurus dengan gelang magnetik ajaib, kena jaga makan.
6) Kurus dengan krim sapu bakar lemak tembus ke kulit, kena jaga makan.
7) Nak kurus dengan bersauna, kena jaga makan.
8) Nak kurus dengan program2 bootcamp, kena jaga makan.
9) Kalau nak kurus dengan subscribe weight management program bernilai ribu riban, kena jaga makan.
10) Kalau nak kurus dengan diet2 tertentu, of course kena jaga makan.

Senang cerita, semua pun kena jaga makan. Sebab apa? Kita terlebih berat sebab TAK JAGA MAKAN.
.
SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..??
.
Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat.
.
DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS.
-NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE.
-8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup
-SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip -
Call/018 2184185

#resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi

Percaya tak kalau saya cakap? Satu-satunya method nak kuruskan badan di dunia ini secara azalinya adalah dengan 'JAGA MAKAN'? Apa saya maksudkan adalah basic. Tidak akan terubah dan tak boleh diubah. 1) Kalau nak kurus dengan bersenam, kena jaga makan. 2) Kalau nak kurus tanpa bersenam, kena jaga makan. 3) Nak kurus dengan pil ajaib alibaba, kena jaga makan. 4) Nak kurus dengan shake2 meal replacement, kena jaga makan. 5) Kurus dengan gelang magnetik ajaib, kena jaga makan. 6) Kurus dengan krim sapu bakar lemak tembus ke kulit, kena jaga makan. 7) Nak kurus dengan bersauna, kena jaga makan. 8) Nak kurus dengan program2 bootcamp, kena jaga makan. 9) Kalau nak kurus dengan subscribe weight management program bernilai ribu riban, kena jaga makan. 10) Kalau nak kurus dengan diet2 tertentu, of course kena jaga makan. Senang cerita, semua pun kena jaga makan. Sebab apa? Kita terlebih berat sebab TAK JAGA MAKAN. . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun 2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip  - Call/018 2184185 #resepisihat  #healthyfood  #dietkalori  #nakkongsi  #infosihat  #dietsembang  #fitmom  #fitsunnah  #jk1m  #jubahbesar  #plussizemalaysia  #kurusdarirumah  #jomkawin  #jomkurus  #malaysiabaru  #malaysiawedding  #buncit  #tipsdiet  #gemukisawesome  #eatcelan  #jalanjalancarimakantv3  #resepibonda  #motivasi 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ .
.
PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ
.
.
1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia ๐Ÿ‹ .
.

Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹
.
.
Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹
.
Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ
๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ
๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin
๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜
๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan
๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ
๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion)
.
PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹.
.
Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. .
NAK?
dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. .
Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ
.
.
1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹
.
.

Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹
.
.
#serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia  ๐Ÿ‹ . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹ . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹ . Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ ๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ ๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin ๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan ๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ ๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹ . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹ . . #serbuklemon  #detoxbadan  #tipskurus  #tipsglowing  #tipssihat  #dietsihat  #dietmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #jomsihat  #organik  #tipskulitcantik  #buanglemak  #bakarlemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #buangtoksin  #sisjual  #igshopmalaysia  #kuruscepat  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #detoxbadan  #buangtoksin  #serbukpemutih  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #plussizemalaysia  #bajukurungplussize 

Bismillah
.
Sila lihat detail saiz di gambar.
.
Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio.
.
Satu gambar satu baju sahaja.
Item adalah bundle.
.
Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ
.
#bundleplussize 
#blouseplussize 
#blouseplussizsmurah 
#blousemurah
#plussizeblouse
#plussizemalaysia
#plussizemurah 
#uitm
#uitmdihatiku

Bismillah . Sila lihat detail saiz di gambar. . Berminat boleh SS gambar dan send terus pada link whatsup di bio. . Satu gambar satu baju sahaja. Item adalah bundle. . Happy shopping sis โ™ฅ๏ธ . #bundleplussize  #blouseplussize  #blouseplussizsmurah  #blousemurah  #plussizeblouse  #plussizemalaysia  #plussizemurah  #uitm  #uitmdihatiku 

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ .
.
PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ
.
.
1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia ๐Ÿ‹ .
.

Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹
.
.
Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹
.
Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ
๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ
๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin
๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜
๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan
๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ
๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion)
.
PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹.
.
Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. .
NAK?
dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. .
Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ
.
.
1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹
.
.

Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹
.
.
#serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia  ๐Ÿ‹ . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹ . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹ . Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ ๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ ๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin ๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan ๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ ๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹ . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹ . . #serbuklemon  #detoxbadan  #tipskurus  #tipsglowing  #tipssihat  #dietsihat  #dietmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #jomsihat  #organik  #tipskulitcantik  #buanglemak  #bakarlemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #buangtoksin  #sisjual  #igshopmalaysia  #kuruscepat  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #detoxbadan  #buangtoksin  #serbukpemutih  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #plussizemalaysia  #bajukurungplussize 

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ .
.
PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ
.
.
1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia ๐Ÿ‹ .
.

Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹
.
.
Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹
.
Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ
๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ
๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin
๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜
๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan
๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ
๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion)
.
PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹.
.
Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. .
NAK?
dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. .
Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ
.
.
1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹
.
.

Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹
.
.
#serbuklemon #detoxbadan #tipskurus #tipsglowing #tipssihat #dietsihat #dietmalaysia #jomkurus #jomcantik #jomsihat #organik #tipskulitcantik #buanglemak #bakarlemak #nakkurus #nakkuruscepat #buangtoksin #sisjual #igshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruscepat #kurussihat #detoxbadan #buangtoksin #serbukpemutih #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #plussizemalaysia #bajukurungplussize

Fully Booked Terima Kasih semua yang order โœจ๐Ÿ‹Tunggu sis update tracking number by poslaju ikut order batch masing-masing ๐Ÿ˜˜ . . PROMOSI 4 BOTOL PURE LEMON POWDER RM100 ๐Ÿ˜Free Postage ke Seluruh Malaysia! ๐Ÿ‹โœจJom guys Murah-murah siapa lagi nak selit postage esok WhatsApp sis cepat ๐Ÿค— โœจ . . 1001 KHASIAT & KEBAIKKAN BUAH LEMON @organikdetoxmalaysia  ๐Ÿ‹ . . Sedap! Sampai nak ulang minum banyak kali sehari ๐Ÿ‹๐Ÿ‹ . . Kebaikan PURE LEMON POWDER: ๐Ÿ‹ . Detox dan melawaskan penghadaman ๐Ÿ‹ Atasi masalah sembelit dan perut buncit๐Ÿคญ ๐Ÿ‹ Kaya dengan vitamin C dan mineral ๐Ÿ’ฆ ๐Ÿ‹ Mengurangkan toksin ๐Ÿ‹ Mencantikkan kulit ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‹ Detox badan & buang toksin Kotor dalam badan ๐Ÿ‹ Menghilangkan Hilangkan bau mulut ๐Ÿคฎ ๐Ÿ‹ Badan lebih FRESH, energy booster ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‹ Mengurangkan berat badan ๐Ÿ† (paling champion) . PURE LEMON POWDER adalah 100% buah lemon sahaja tanpa campuran gula atau pewarna๐Ÿฅ‡. Jadi bila koraang minum sama macam perah. TETAPU PURE LEMON POWDER LEBIH POWER KERANA SERBUKNYA KITA BLEND SEKALI KULIT LEMON๐Ÿ˜. itu yang membuatkan PURE LEMON POWDER ramai yang jatuh cinta berkali2๐Ÿ’‹. . Sesuai untuk lelaki dan wanita dan kaki diet memang suka sangat pasal lemon nie. . NAK? dapatkan sekarang dengan agent PURE LEMON POWDER yang terdekat anda. . Act now while stock last๐Ÿ‹. habis kalu xmo nangis๐Ÿคญ . . 1 Botol RM30 tidak termasuk postage ๐Ÿ‹ . . Whatsapp admin +6016 6648 026 (Klik Link di BIO ) untuk order ๐Ÿ‹ . . #serbuklemon  #detoxbadan  #tipskurus  #tipsglowing  #tipssihat  #dietsihat  #dietmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #jomsihat  #organik  #tipskulitcantik  #buanglemak  #bakarlemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #buangtoksin  #sisjual  #igshopmalaysia  #kuruscepat  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #detoxbadan  #buangtoksin  #serbukpemutih  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #plussizemalaysia  #bajukurungplussize 

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ
.
Kindly DM us for ORDER / INQUIRY
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033
.
.
โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
#amniagent #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize
.
Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

NEW COLLECTION ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . READY STOCK ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kindly DM us for ORDER / INQUIRY ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60167797033 . . โ—๏ธDue to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #amniagent  #byatenaha  #anagentdropship  #apparelbyatenaha  #atenahaexclusive  #ootdatenitaf  #sayasukaorangcantik  #ootdcurvy  #fashionicon  #plussizeexpert  #instafashion  #hijabfashion  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #casual  #kaftan  #freeshipping  #sayajualbaju  #plussizefashion  #pakarkecantikan  #fesyenhijabi  #petitiesize  . Happy Shopping ๐Ÿ›’๐Ÿ›’๐Ÿ›’

๐™‰๐™€๐™’ ๐˜ผ๐™๐™๐™„๐™‘๐˜ผ๐™‡๐™Ž

Preorder
Size S-L
RM119
#veescocheongsam

๐™‰๐™€๐™’ ๐˜ผ๐™๐™๐™„๐™‘๐˜ผ๐™‡๐™Ž Preorder Size S-L RM119 #veescocheongsam