#produkkurus Instagram Stories

779,846 Stories

Top Stories

😇VS😈
.
😇: Yes, aku akan konsisten diet!
😈: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik!
.
Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?🤔
.
.
.
😇 atau 😈?
.
Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang👇
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun)
.  #teambestnyekurus

😇VS😈 . 😇: Yes, aku akan konsisten diet! 😈: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik! . Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?🤔 . . . 😇 atau 😈? . Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang👇 . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami  supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊 . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun) . #teambestnyekurus 

|SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊
.
Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
.
.
.
SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#teambestnyekurus

|SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊 . Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k! . . . SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️ . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami  supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊 . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #teambestnyekurus 

|Delete je..senang!😂|
.
.
.
Tag pasangan / kenalan uolls😆
.
.
.
Betul jugak kan, tak payah complicated nak fikir..
.
Tak bole ikut kalori intake sehari?
Tak payah ikut..
.
Tak bole jaga makan?
Tak payah jaga makan..
.
Tak bole minum air kosong?
Tak payah minum..
.
Tak boleh nak exercise?
Tak payah exercise..
.
Tapi jangan complain kalo berat tak nak turun, berat susah turun, berat degil nak turun..sebab itu yang kita pilih..
.
Nak buat, buat. Tak nak buat, tak payah buat. Tapi terima apa je keadaan uolls tu k, sebab itu yang uolls pilih
.
Ok? Good luck uolls😉✌️
.
🌟*PROJEK KURUS NOVEMBER!*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus

|Delete je..senang!😂| . . . Tag pasangan / kenalan uolls😆 . . . Betul jugak kan, tak payah complicated nak fikir.. . Tak bole ikut kalori intake sehari? Tak payah ikut.. . Tak bole jaga makan? Tak payah jaga makan.. . Tak bole minum air kosong? Tak payah minum.. . Tak boleh nak exercise? Tak payah exercise.. . Tapi jangan complain kalo berat tak nak turun, berat susah turun, berat degil nak turun..sebab itu yang kita pilih.. . Nak buat, buat. Tak nak buat, tak payah buat. Tapi terima apa je keadaan uolls tu k, sebab itu yang uolls pilih . Ok? Good luck uolls😉✌️ . 🌟*PROJEK KURUS NOVEMBER!*🌟 . KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA: ✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss ✅100% Online & worldwide ✅Daily meal checking ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus ✅Support group yang sentiasa bagi semangat . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #teambestnyekurus 

Bulan depan aku..🤔 .
.

Cer komen korang yang mana satu? .
.
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
🌸Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#kurusonlinecoaching 
#teamafyusof 
#tipskurus 
#kurusselepasraya
#kurussecarasihat #neelofa #bazarpaknil #ctdk #puasa #kuihraya #onlineshopping #maluapabossku #bajuraya2019 #jomkurus #atkins #kevinzahri #masakmasak #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3 #dietkalori #cuticutimalaysia #jjcm #produkkurus

Bulan depan aku..🤔 . . Cer komen korang yang mana satu? . . JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯. NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? . Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online. . 🌸Aida 📲+601111493832 Personally lost 20kg Mom of 1, 34tahun Kurus dari rumah😍 . #kurusonlinecoaching  #teamafyusof  #tipskurus  #kurusselepasraya  #kurussecarasihat  #neelofa  #bazarpaknil  #ctdk  #puasa  #kuihraya  #onlineshopping  #maluapabossku  #bajuraya2019  #jomkurus  #atkins  #kevinzahri  #masakmasak  #dietnasi  #dietseimbang  #tipsdiet  #tv3  #dietkalori  #cuticutimalaysia  #jjcm  #produkkurus 

Dari dulu tak pernah tengok Erra gemuk, kecuali masa berlakon filem Cinta Kolestrol (tu pon gemuk yang dibuat-buat😁)
.
Antara tips Erra maintain kurus walopon dah berusia 40 an:
👉Tak menahan lapar (yang selalu tahan lapar tu cuba cek,uolls da turun berapa kg?)
👉Amalkan diet sihat
👉Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit
.
Tips dan amalan pemakanan Erra ni juga antara cara pemakanan yang kami anjurkan dalam program kurus online #teambestnyekurus
.
Jom folow dan selamat beramal😁
.
🌟*PROJEK KURUS SESI NOV*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus

Dari dulu tak pernah tengok Erra gemuk, kecuali masa berlakon filem Cinta Kolestrol (tu pon gemuk yang dibuat-buat😁) . Antara tips Erra maintain kurus walopon dah berusia 40 an: 👉Tak menahan lapar (yang selalu tahan lapar tu cuba cek,uolls da turun berapa kg?) 👉Amalkan diet sihat 👉Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit . Tips dan amalan pemakanan Erra ni juga antara cara pemakanan yang kami anjurkan dalam program kurus online #teambestnyekurus  . Jom folow dan selamat beramal😁 . 🌟*PROJEK KURUS SESI NOV*🌟 . KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA: ✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss ✅100% Online & worldwide ✅Daily meal checking ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus ✅Support group yang sentiasa bagi semangat . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #teambestnyekurus 

Pagi2 ni jom test kecerdasan uolls. jumpa ke?
.
.
nk kurus tanpa diet dn snaman? alaa bella astiah dgn elfira loy pun da review la uolls. testimoni pun berlambak tau! jom usha ig ni 👇
.
.
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox

Pagi2 ni jom test kecerdasan uolls. jumpa ke? . . nk kurus tanpa diet dn snaman? alaa bella astiah dgn elfira loy pun da review la uolls. testimoni pun berlambak tau! jom usha ig ni 👇 . . @cepatkurus_detox  @cepatkurus_detox  @cepatkurus_detox 

Hahaha!😂 Kesimpulannya, kalo nak kurus jgn kurus sorang2..ajak la kwn2 skali, baru balance!hehe😜
.
.
.
Bole tag BFF uolls👭
.
.
.
Biasa dgr kurus berjemaah or turun berat bdn secara berkumpulan..tak kesah la group exercise or join mana2 group health n fitness..
.
Byk benefits yg kita bole dpt bila ada kawan2 yg sama2 nk capai target dan nak jadi lebih sihat
.
Antaranya:
.
✔ kita lebih bersemangat💪
✔ tak mudah give up
✔ lebih fokus
✔ disiplin
✔ bole share experience n tips
✔ senang nak capai target
.
Cari la kwn2 yg ade niat yg sama seperti kita supaya kita bole capai target n benefits sama2 dgn kawan kita👭
.
Kita happy, kawan pon happy!😄 Nak tau cara utk anda yg nak turun berat badan bersama2 dgn kawan2 anda?
.
 p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus

Hahaha!😂 Kesimpulannya, kalo nak kurus jgn kurus sorang2..ajak la kwn2 skali, baru balance!hehe😜 . . . Bole tag BFF uolls👭 . . . Biasa dgr kurus berjemaah or turun berat bdn secara berkumpulan..tak kesah la group exercise or join mana2 group health n fitness.. . Byk benefits yg kita bole dpt bila ada kawan2 yg sama2 nk capai target dan nak jadi lebih sihat . Antaranya: . ✔ kita lebih bersemangat💪 ✔ tak mudah give up ✔ lebih fokus ✔ disiplin ✔ bole share experience n tips ✔ senang nak capai target . Cari la kwn2 yg ade niat yg sama seperti kita supaya kita bole capai target n benefits sama2 dgn kawan kita👭 . Kita happy, kawan pon happy!😄 Nak tau cara utk anda yg nak turun berat badan bersama2 dgn kawan2 anda? . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami  supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊 . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #TeamBestnyeKurus 

|100 kalori vs 44 kalori.
Mana yang lebih kenyang?|🤔
.
100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
44 kalori: karbo kompleks dan serat
.
.
YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus

|100 kalori vs 44 kalori. Mana yang lebih kenyang?|🤔 . 100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak 44 kalori: karbo kompleks dan serat . . YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁 . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami  supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . 📲Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . 📲Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #teambestnyekurus 

Salam Jumaat 🤗Jom sama2 Jadikan amalan ya😍 .
Tag pasangan korang jugak
•
📸 @hatikecai ©️
•
Share & tag kawan anda 📍
Jangan lupa turn on notification 🎈
•
Follow @suriati.omar untuk
lebih banyak lagi info diet sihat & senaman yang menarik & menu diet Yg best🔥
•
#weightlosshachallengeonline #getfitnowonline #teamsuriatiomar #travel #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #takmakan #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #abpbh32 #gymmalaysia #dietcepat #skipbreakfast #kurussebelumkahwin #singapore #sayajualubatkurus #brunei

Salam Jumaat 🤗Jom sama2 Jadikan amalan ya😍 . Tag pasangan korang jugak • 📸 @hatikecai  ©️ • Share & tag kawan anda 📍 Jangan lupa turn on notification 🎈 • Follow @suriati.omar  untuk lebih banyak lagi info diet sihat & senaman yang menarik & menu diet Yg best🔥 • #weightlosshachallengeonline  #getfitnowonline  #teamsuriatiomar  #travel  #kurusbadan  #tipskurus  #tipsdiet  #dietherbalife  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus  #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat  #takmakan  #makanandiet  #produkkurus  #ubatkurus  #abpbh32  #gymmalaysia  #dietcepat  #skipbreakfast  #kurussebelumkahwin  #singapore  #sayajualubatkurus  #brunei 

Recent Stories

.
▶️🌱DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA🌱◀️
.
✔️READYSTOCK✔️
🔆 JENIS SAUNA : WAP 🔆
_
❤Set termasuk
👉khemah senang lipat
👉periuk boleh ejas suhu dan masa
👉remote
👉bateri
👉herba 5uncg
👉travel bag
👉bekas herba
👉2 tiub getah
👉waranty steamer 3 bulan
_
👍🏼Kelebihan Sauna Pink
♨ketebalan kain 1 lapis (tahan lasak)
♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan.
♨ remote control
♨WARRANTY 3 bulan
_
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit
_⠀
Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi
_⠀
cara pembayaran :⠀
✔cash
✔installment (deposit rm100)
_
cara order :
▶️ whatsapp (link diprofile)
▶️ shopee (saunaku.my)⠀
_
#turunberatdarirumah #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #dietmalaysia #weightlostmalaysia #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna #sbysaunapink
_
Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

. ▶️🌱DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA🌱◀️ . ✔️READYSTOCK✔️ 🔆 JENIS SAUNA : WAP 🔆 _ ❤Set termasuk 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉herba 5uncg 👉travel bag 👉bekas herba 👉2 tiub getah 👉waranty steamer 3 bulan _ 👍🏼Kelebihan Sauna Pink ♨ketebalan kain 1 lapis (tahan lasak) ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control ♨WARRANTY 3 bulan _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #turunberatdarirumah  #homespa  #gebu  #produkkurus  #sauna  #saunadhome  #dietmalaysia  #weightlostmalaysia  #reduceweight  #saunamalaysia  #sihat  #skincare  #healthy  #kebas  #sakitlutut  #doublechin  #sayajualsaunamurah  #infosaunagold  #saunaku  #saunakuantan  #saunamurah  #sauna  #saunagold  #ttc  #berpeluh  #tipskurus  #berpantang  #todolistberpantang  #kuruslepasbersalin  #infosauna  #sbysaunapink  _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU  !

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . . Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹 . #amaura  #amauracrystal  #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni  #testimoni  #raya 

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . . Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹 . #amaura  #amauracrystal  #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni  #testimoni  #raya 

Tahukah korang apa khasiat asam gelugur,asam keping @ nama saintifiknya garcinia cambogia yg terdapat dlm SL?? Asam keping ni sebenarnya dah dijadikan sebagai tumbuhan kesihatan sejak turun temurun.

Antara khasiatnya: *Mengawal kolestrol
*Mengurangkan berat badan
*merawat masalah penghadaman
*Mengecutkan rahim
*Merawat tumor
*Merawat masalah sakit² sendi
*Merawat masalah darah tinggi
*Membantu cantikkan kulit
*Mengurangkan stress
*Malancarkan menstruasi
*Mengimbangi kadar metabolisme
*Meningkatkan sistem imunisasi
*Bantu masalah kecacingan,sakit perut,sakit gigi & sakit telinga.

So,dalam 1 sachet SL korang akan dapat bermacam khasiat lagi sebab ada bahan² lain lagi yg akan membantu masalah berat badan yg berlebihan.Sesuai sangat bagi mereka yg target nak slim tapi tiada masa utk bersenam.

1 kotak rm140(30sachet tahan sebulan) free 1 lotion.Jom grab sekarang😊😊 wasap.my/60126140327/nakinfoSL

#sl
#mengecildengansihat
#mamadilsubangjaya
#mamadilusj
#mamadilkl
#mamadildealer
#mamadilshahalam #mamadilpuchong #womenlovemamadil
#mamadilagen 
#produkmuslim #produkkurus
#kawalmakan
#pecahlemak
#slim
#nakkurus
#diet
#slim
#petuakawalnafsumakan
#petuakurus
#petuaslim
#mamaadilhq
#mamadilkemuning
#mamadilproduk
#mamadilskincare

Tahukah korang apa khasiat asam gelugur,asam keping @ nama saintifiknya garcinia cambogia yg terdapat dlm SL?? Asam keping ni sebenarnya dah dijadikan sebagai tumbuhan kesihatan sejak turun temurun. Antara khasiatnya: *Mengawal kolestrol *Mengurangkan berat badan *merawat masalah penghadaman *Mengecutkan rahim *Merawat tumor *Merawat masalah sakit² sendi *Merawat masalah darah tinggi *Membantu cantikkan kulit *Mengurangkan stress *Malancarkan menstruasi *Mengimbangi kadar metabolisme *Meningkatkan sistem imunisasi *Bantu masalah kecacingan,sakit perut,sakit gigi & sakit telinga. So,dalam 1 sachet SL korang akan dapat bermacam khasiat lagi sebab ada bahan² lain lagi yg akan membantu masalah berat badan yg berlebihan.Sesuai sangat bagi mereka yg target nak slim tapi tiada masa utk bersenam. 1 kotak rm140(30sachet tahan sebulan) free 1 lotion.Jom grab sekarang😊😊 wasap.my/60126140327/nakinfoSL #sl  #mengecildengansihat  #mamadilsubangjaya  #mamadilusj  #mamadilkl  #mamadildealer  #mamadilshahalam  #mamadilpuchong  #womenlovemamadil  #mamadilagen  #produkmuslim  #produkkurus  #kawalmakan  #pecahlemak  #slim  #nakkurus  #diet  #slim  #petuakawalnafsumakan  #petuakurus  #petuaslim  #mamaadilhq  #mamadilkemuning  #mamadilproduk  #mamadilskincare 

.
▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA & COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️
.
✔️READYSTOCK✔️
🔆 JENIS SAUNA : WAP NANO TECH TERBARU‼️ 🔆
_
❤set termasuk
👉khemah senang lipat
👉periuk boleh ejas suhu dan masa
👉remote
👉bateri
👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA
👉bekas herba
👉travel bag
👉WARRANTY periuk 1 tahun
_
👍🏼Kelebihan Sauna Gold Nano Tech
💕Isipadu 3 liter.
💕Mempunyai nano steam technology - wap lebih halus dan banyak dan ia membantu penyerapan ke kulit 10 kali lebih efektif daripada wap biasa.
💕Lampu LED menyala ketika pengaktifan nano.
💕 Rekabentuk eksklusif keluaran Saunaku
💕Suhu minimum gred 1, maximum gred 9.
💕Masa minimum 15 min, maximum 90 min.
💕 Power : 1000W
💕 Voltage : 220V/50Hz
💕Waranty steamer 1 tahun
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨ remote control.
_
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit
_⠀
Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi
_⠀
cara pembayaran :⠀
✔cash
✔installment (deposit rm100)
_
cara order :
▶️ whatsapp (link diprofile)
▶️ shopee (saunaku.my)
_
#dietmalaysia #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #testimoni  #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna
_
Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

. ▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA & COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️ . ✔️READYSTOCK✔️ 🔆 JENIS SAUNA : WAP NANO TECH TERBARU‼️ 🔆 _ ❤set termasuk 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA 👉bekas herba 👉travel bag 👉WARRANTY periuk 1 tahun _ 👍🏼Kelebihan Sauna Gold Nano Tech 💕Isipadu 3 liter. 💕Mempunyai nano steam technology - wap lebih halus dan banyak dan ia membantu penyerapan ke kulit 10 kali lebih efektif daripada wap biasa. 💕Lampu LED menyala ketika pengaktifan nano. 💕 Rekabentuk eksklusif keluaran Saunaku 💕Suhu minimum gred 1, maximum gred 9. 💕Masa minimum 15 min, maximum 90 min. 💕 Power : 1000W 💕 Voltage : 220V/50Hz 💕Waranty steamer 1 tahun ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa. ♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit. ♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut. ♨ remote control. _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my) _ #dietmalaysia  #homespa  #gebu  #produkkurus  #sauna  #saunadhome  #burnfat  #weightlost  #reduceweight  #saunamalaysia  #testimoni  #skincare  #healthy  #strok  #kebas  #sakitlutut  #doublechin  #sayajualsaunamurah  #infosaunagold  #saunaku  #saunakuantan  #saunamurah  #sauna  #saunagold  #ttc  #berpeluh  #tipskurus  #berpantang  #todolistberpantang  #kuruslepasbersalin  #infosauna  _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU  !

.
▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA & COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️
.
🔆 JENIS SAUNA : WAP NANO TECH TERBARU‼️ 🔆
_
❤set termasuk
👉khemah senang lipat
👉periuk boleh ejas suhu dan masa
👉remote
👉bateri
👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA
👉bekas herba
👉travel bag
👉WARRANTY periuk 1 tahun
_
👍🏼Kelebihan sauna bronze
💕Isipadu 3 liter.
💕Mempunyai nano steam technology - wap lebih halus dan banyak dan ia membantu penyerapan ke kulit 10 kali lebih efektif daripada wap biasa.
💕Lampu LED menyala ketika pengaktifan nano.
💕 Rekabentuk eksklusif keluaran Saunaku
💕Suhu minimum gred 1, maximum gred 9.
💕Masa minimum 15 min, maximum 90 min.
💕 Power : 1000W
💕 Voltage : 220V/50Hz
💕Waranty steamer 1 tahun
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨ ada penutup kepala
♨ remote control.
_
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit
_⠀
Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi
_⠀
cara pembayaran :⠀
✔cash
✔installment (deposit rm100)
_
cara order :
▶️ whatsapp (link diprofile)
▶️ shopee (saunaku.my)
_
#slim #homespa #dietmalaysia #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #testimoni  #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna
_
Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

. ▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA & COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️ . 🔆 JENIS SAUNA : WAP NANO TECH TERBARU‼️ 🔆 _ ❤set termasuk 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA 👉bekas herba 👉travel bag 👉WARRANTY periuk 1 tahun _ 👍🏼Kelebihan sauna bronze 💕Isipadu 3 liter. 💕Mempunyai nano steam technology - wap lebih halus dan banyak dan ia membantu penyerapan ke kulit 10 kali lebih efektif daripada wap biasa. 💕Lampu LED menyala ketika pengaktifan nano. 💕 Rekabentuk eksklusif keluaran Saunaku 💕Suhu minimum gred 1, maximum gred 9. 💕Masa minimum 15 min, maximum 90 min. 💕 Power : 1000W 💕 Voltage : 220V/50Hz 💕Waranty steamer 1 tahun ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa. ♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit. ♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut. ♨ ada penutup kepala ♨ remote control. _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my) _ #slim  #homespa  #dietmalaysia  #produkkurus  #sauna  #saunadhome  #burnfat  #weightlost  #reduceweight  #saunamalaysia  #testimoni  #skincare  #healthy  #strok  #kebas  #sakitlutut  #doublechin  #sayajualsaunamurah  #infosaunagold  #saunaku  #saunakuantan  #saunamurah  #sauna  #saunagold  #ttc  #berpeluh  #tipskurus  #berpantang  #todolistberpantang  #kuruslepasbersalin  #infosauna  _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU  !

.
▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️
.
✔️READY STOCK✔️
🔆 JENIS SAUNA : INFRARED 🔆
_
❤set termasuk
👉Khemah Sauna beserta Panel Pemanas FIR (far infra red)
👉Kerusi Lipat
👉Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna) 👉tapak span (alas kaki, letak bawah kerusi)
_
KETEBALAN LAPISAN KHEMAH SAUNA
Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam)
_
CIRI-CIRI FIR INFRARED SAUNA:-
👉Mudah dilipat dan dipasang.
👉Mudah dibawa ke mana-mana.
👉boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda.
👉Kain tebal dan kalis air.
👉3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah)
_
Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi
_⠀
cara pembayaran :⠀
✔cash
✔installment (deposit rm100)
_
cara order :
▶️ whatsapp (link diprofile)
▶️ shopee (saunaku.my)
_
#turunberatdarirumah #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #dietmalaysia #weightlostmalaysia #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsauna #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #setberpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna
_
Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

. ▶️DEEPAVALI SPECIAL SALE FREE COOLUS GEL bernilai RM59 sehingga 31 Oktober 2019◀️ . ✔️READY STOCK✔️ 🔆 JENIS SAUNA : INFRARED 🔆 _ ❤set termasuk 👉Khemah Sauna beserta Panel Pemanas FIR (far infra red) 👉Kerusi Lipat 👉Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna) 👉tapak span (alas kaki, letak bawah kerusi) _ KETEBALAN LAPISAN KHEMAH SAUNA Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar) Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah) Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam) _ CIRI-CIRI FIR INFRARED SAUNA:- 👉Mudah dilipat dan dipasang. 👉Mudah dibawa ke mana-mana. 👉boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda. 👉Kain tebal dan kalis air. 👉3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah) _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my) _ #turunberatdarirumah  #homespa  #gebu  #produkkurus  #sauna  #saunadhome  #dietmalaysia  #weightlostmalaysia  #reduceweight  #saunamalaysia  #sihat  #skincare  #healthy  #strok  #kebas  #sakitlutut  #doublechin  #sayajualsauna  #infosaunagold  #saunaku  #saunakuantan  #saunamurah  #sauna  #saunagold  #ttc  #berpeluh  #tipskurus  #setberpantang  #todolistberpantang  #kuruslepasbersalin  #infosauna  _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU  !

Jim = Gym 🤣 Lepas dah doa, kena berusaha oke untuk kurus ! haha. Actually nak kurus tak perlu bersenam hardcore pun. Start dengan jaga makan dulu. :

Lepastu kalau nak badan toning, rasa fit, boleh add up workout. Jaga makan + workout, memang badan rasa toning habis la ! Nampak kemas je badannya 🥰
:

Dalam SuriKurus, memang kita fokus jaga pemakanan dulu. Ikut meal plan. Tetap boleh ideal weight jugak kalau anda tak biasa bersenam. Start dengan jaga makan dulu oke ! Lepastu boleh tambah workout jugak dalam kehidupan seharian 😍 | END YEAR CHALLENGE |
✔️ Turun 5-50 KG NOW
✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, Homework
✔️Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
💯 Turun berat jika ikut guidelines
‼️ DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Jim = Gym 🤣 Lepas dah doa, kena berusaha oke untuk kurus ! haha. Actually nak kurus tak perlu bersenam hardcore pun. Start dengan jaga makan dulu. : Lepastu kalau nak badan toning, rasa fit, boleh add up workout. Jaga makan + workout, memang badan rasa toning habis la ! Nampak kemas je badannya 🥰 : Dalam SuriKurus, memang kita fokus jaga pemakanan dulu. Ikut meal plan. Tetap boleh ideal weight jugak kalau anda tak biasa bersenam. Start dengan jaga makan dulu oke ! Lepastu boleh tambah workout jugak dalam kehidupan seharian 😍 | END YEAR CHALLENGE | ✔️ Turun 5-50 KG NOW ✔️ Group Coaching Wanita Sahaja ✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS 🍚 Boleh makan NASI setiap hari ! 📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️Kelas Kurus Online ✔️ Food Diary Checking, Homework ✔️Reward ✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN ! 💯 Turun berat jika ikut guidelines ‼️ DAFTAR SEKARANG Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO 30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach ❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 

setia ka..x larat nak kejar kawan kot..kena kuruskan badan ni semoga u all diberi kesihatan yg baik❤️🥰.
.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi november  2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @cikmah_man .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥.
.
Nak turun turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.

Coach Zarimah
Follow cikmah_man
#teamrafiqrazali
#teamZarimah #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl  #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini

Coachzarimahman.wasap.my/

setia ka..x larat nak kejar kawan kot..kena kuruskan badan ni semoga u all diberi kesihatan yg baik❤️🥰. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi november 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @cikmah_man  .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Zarimah Follow cikmah_man #teamrafiqrazali  #teamZarimah  #tv3  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #tipsdiet  #dietseimbang  #azamkurus2019  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus1malaysia  #jomkurussecaraonline  #tipskuruscepat  #kelasbakingkl  #makanandiet  #produkkurus  #jjcm  #sayasukamakan  #kelasonline  #pengantinmuslim  #ctdk  #kfcmalaysia  #cuticutimalaysia  #dietnasi  #masakanhariini  Coachzarimahman.wasap.my/

Ayuh kenali tanda-tanda usus kotor. Ambil langkah-langkah pencegahan sebelum ia jadi lebih kronik.
.
Mencegah adalah lebih baik dari mengubati 😘🌸
.
.
#sqinnyfitz 
#jomkurus 
#agentwanted #stockiswanted #produkkurus #stokistwantedmalaysia #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct
#sayajual #kurus #agentneeded #stockistneeded

Ayuh kenali tanda-tanda usus kotor. Ambil langkah-langkah pencegahan sebelum ia jadi lebih kronik. . Mencegah adalah lebih baik dari mengubati 😘🌸 . . #sqinnyfitz  #jomkurus  #agentwanted  #stockiswanted  #produkkurus  #stokistwantedmalaysia  #slimmingproductmalaysia  #slimmingproduct  #sayajual  #kurus  #agentneeded  #stockistneeded 

Slimming set HushHush
.
.
 Menggalakkan proses pembakaran lemak
☑ Membantu mengurangkan selulit
☑ Membersihkan kulit mati, menjadikan kulit kelihatan segar, halus dan licin.
☑ Mencerahkan kulit Dan wajah serta merawat masalah jerawat
☑ Memudarkan parut Dan cela pada kulit
☑ Mengurangkan masalah kedutan Dan membantu menganjalkan kulit
☑ Membantu menghilangkan sakit sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan.
☑ Badan Rasa Lebih Segar Dan Bertenaga.
☑ Tiada Masalah Bau Badan.
☑ Pengaliran Darah Menjadi Lancar (tiada lagi masalah sering sakit kepala/migrain/angin)

Now ada promo, pembelian 3 box Beautee Bliss 
#hushhushskinnyme #hushhushsandakan
 #beauteebliss #hushhushbeauteebliss #whitening #jomkurus #slimmontok #flawlessskin #bodykerengga #kurustanpasenaman #detox #skinnyme #skinnymebyhushhush #scrubbakarlemak #scrubkurus #produkkurus #selulit #bakarlemak #doublechin #beauteebliss #kurusselepasbersalin #kuruscepat

Slimming set HushHush . . Menggalakkan proses pembakaran lemak ☑ Membantu mengurangkan selulit ☑ Membersihkan kulit mati, menjadikan kulit kelihatan segar, halus dan licin. ☑ Mencerahkan kulit Dan wajah serta merawat masalah jerawat ☑ Memudarkan parut Dan cela pada kulit ☑ Mengurangkan masalah kedutan Dan membantu menganjalkan kulit ☑ Membantu menghilangkan sakit sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan. ☑ Badan Rasa Lebih Segar Dan Bertenaga. ☑ Tiada Masalah Bau Badan. ☑ Pengaliran Darah Menjadi Lancar (tiada lagi masalah sering sakit kepala/migrain/angin) Now ada promo, pembelian 3 box Beautee Bliss #hushhushskinnyme  #hushhushsandakan  #beauteebliss  #hushhushbeauteebliss  #whitening  #jomkurus  #slimmontok  #flawlessskin  #bodykerengga  #kurustanpasenaman  #detox  #skinnyme  #skinnymebyhushhush  #scrubbakarlemak  #scrubkurus  #produkkurus  #selulit  #bakarlemak  #doublechin  #beauteebliss  #kurusselepasbersalin  #kuruscepat 

Bila kawan-kawan ajak makan-makan tapi uolls tengah diet nak kurus..
.
Mesti uolls stress n tefikir, WHY NOW?🥴
Instead of WHY NOT?😎
.
Yes! WHY NOT!🤩
Cari solution, take action!
Uolls bole prepare healthy meal dan ajak kawan-kawan join makan healthy meal to sekali!
.
Mana tau dengan inisiatif kita sediakan healthy food tu berjaya buat kawan-kawan kita nak berubah tabiat makan sihat sama-sama dengan kita😍
.
Tak semestinya kita je yang kena ikut the crowd, kita je kena berkorban, tapi kita bole jadi agent of change, kita buat dan lead by example💪
.
Tahniah Coachee #teambestnyekurus Safarina yang dah lost 38.8kg for the good idea!👏😍
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

Bila kawan-kawan ajak makan-makan tapi uolls tengah diet nak kurus.. . Mesti uolls stress n tefikir, WHY NOW?🥴 Instead of WHY NOT?😎 . Yes! WHY NOT!🤩 Cari solution, take action! Uolls bole prepare healthy meal dan ajak kawan-kawan join makan healthy meal to sekali! . Mana tau dengan inisiatif kita sediakan healthy food tu berjaya buat kawan-kawan kita nak berubah tabiat makan sihat sama-sama dengan kita😍 . Tak semestinya kita je yang kena ikut the crowd, kita je kena berkorban, tapi kita bole jadi agent of change, kita buat dan lead by example💪 . Tahniah Coachee #teambestnyekurus  Safarina yang dah lost 38.8kg for the good idea!👏😍 . 🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟 ----------------------------------------- KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA: ✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss ✅100% Online & worldwide ✅Daily meal checking ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus ✅Support group yang sentiasa bagi semangat . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach  #teambestnyekurus 

BADAN LEBIH RINGAN
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..badan lebih ringan semenjak consume dreamfit..
nak buat keje pon xdeklah rasa malas jek..
best betul..
.
.

Pm sis 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

BADAN LEBIH RINGAN . . Feedback dreamfit Alhamdulillah..badan lebih ringan semenjak consume dreamfit.. nak buat keje pon xdeklah rasa malas jek.. best betul.. . . Pm sis 0196389582 #dreamfitmalaysia  #dreamfit  #limmytox  #produkkurus  #dreamfitkualalumpur  #dreamS  #dreamfitkl  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #sayanakkurus  #jomkurus  #detoxmalaysia  #ramping  #detox  #zumbakualalumpur  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkurus  #dreamfitmalaysia 

Berat turun 13kg dengan teatox dan hotlotion sahaja
.
.
Teatox untuk bakar kalori selepas makan dan hotlotion untuk bakar lemak diluar.
.
.
Jom kurus secara selamat.

Whatsapp kak zara
www.wasap.my/+60196502958/sisfeldiet
.
.
.
#sisfelwarriors
#sisfelmelaka
#sisfelcod
#queenofunite
#sisfeljohor
#produkkurus
#kurusselamat
#jomdiet
#dietselamat

Berat turun 13kg dengan teatox dan hotlotion sahaja . . Teatox untuk bakar kalori selepas makan dan hotlotion untuk bakar lemak diluar. . . Jom kurus secara selamat. Whatsapp kak zara www.wasap.my/+60196502958/sisfeldiet . . . #sisfelwarriors  #sisfelmelaka  #sisfelcod  #queenofunite  #sisfeljohor  #produkkurus  #kurusselamat  #jomdiet  #dietselamat 

sebab sebab lemak di perut susah nak turun ..
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi november2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @cikmah_man .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥.
.
Nak turun turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.

Coach Zarimah
Follow cikmah_man
#teamrafiqrazali
#tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl  #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini

Coachzarimahman.wasap.my/

sebab sebab lemak di perut susah nak turun .. Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi november2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @cikmah_man  .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Zarimah Follow cikmah_man #teamrafiqrazali  #tv3  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #tipsdiet  #dietseimbang  #azamkurus2019  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus1malaysia  #jomkurussecaraonline  #tipskuruscepat  #kelasbakingkl  #makanandiet  #produkkurus  #jjcm  #sayasukamakan  #kelasonline  #pengantinmuslim  #ctdk  #kfcmalaysia  #cuticutimalaysia  #dietnasi  #masakanhariini  Coachzarimahman.wasap.my/

WOW!! pilihan warga tentera tu!! terima kasih kerana pecayakan produk kami @beleezbodyshapemalaysia
membantu mereka yg ingin menurunkan berat badan kurang dari 2 bulan.
.
.
.
.
jom dapatkan harga prmosi dengan sekotak RM70!!
.
.
.
PEMBELIAN link bio
@beleezbodyshapemalaysia
@beleezbodyshapemalaysia
.
.
.

#kuruscepat #juskurus #kurusselamat #kurustanpasenaman
#misikurus 
#sayanakkurus
#kurusdalam2minggu 
#jomkurus #jomkurusmalaysia 
#kurusdarirumah 
#kurussebelumkahwin 
#dietkurus #nakkuruscepat #kuruscantik
#kuruscepatselamat #dietkurus #nakkurus #produkkurus #malaysia #kurustanpalapar #kurusdengancepat #testimonikurus #kurusonline #ubatkurus

WOW!! pilihan warga tentera tu!! terima kasih kerana pecayakan produk kami @beleezbodyshapemalaysia  membantu mereka yg ingin menurunkan berat badan kurang dari 2 bulan. . . . . jom dapatkan harga prmosi dengan sekotak RM70!! . . . PEMBELIAN link bio @beleezbodyshapemalaysia  @beleezbodyshapemalaysia  . . . #kuruscepat  #juskurus  #kurusselamat  #kurustanpasenaman  #misikurus  #sayanakkurus  #kurusdalam2minggu  #jomkurus  #jomkurusmalaysia  #kurusdarirumah  #kurussebelumkahwin  #dietkurus  #nakkuruscepat  #kuruscantik  #kuruscepatselamat  #dietkurus  #nakkurus  #produkkurus  #malaysia  #kurustanpalapar  #kurusdengancepat  #testimonikurus  #kurusonline  #ubatkurus 

Tunjuk skil sikit.. Rahsia memikat mertua 😆
...
Sape xpandai bedah ayam..boleh belajar follow dlm vdeo ne 👍👍
...
Follow ig Coach @coach.quqaseh klik link bio ig utk detail program ..
Qaseh 📲+6738634847
... #kurus #onlinecoaching #alifsyukriterlajaklaris #tipskurus  #turunberat #turunlemak #sayanakkurus #kuruscepat #coachkurus #coachturunberat #jk1m #jomkurus #bakarlemak #cintatiadaganti  #produkkurus #dietatkins #dietherbalife #villaghazara #sayajualherbalife #sayajualshaklee #tipsdiet #eatcleankl #kevinzahri #mawarmurni #testimonikurus #isteriuntukdisewa #kuruscepat #kurusdenganherbalife  #alamatnyacinta #turun5kgsebulan

Tunjuk skil sikit.. Rahsia memikat mertua 😆 ... Sape xpandai bedah ayam..boleh belajar follow dlm vdeo ne 👍👍 ... Follow ig Coach @coach.quqaseh  klik link bio ig utk detail program .. Qaseh 📲+6738634847 ... #kurus  #onlinecoaching  #alifsyukriterlajaklaris  #tipskurus  #turunberat  #turunlemak  #sayanakkurus  #kuruscepat  #coachkurus  #coachturunberat  #jk1m  #jomkurus  #bakarlemak  #cintatiadaganti  #produkkurus  #dietatkins  #dietherbalife  #villaghazara  #sayajualherbalife  #sayajualshaklee  #tipsdiet  #eatcleankl  #kevinzahri  #mawarmurni  #testimonikurus  #isteriuntukdisewa  #kuruscepat  #kurusdenganherbalife  #alamatnyacinta  #turun5kgsebulan 

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA
.
.
✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi.
.
Nak tengok sijil Halal Demica??
DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA . . ✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga. . ✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . ✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . ✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . ✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . ✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster  HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi. . Nak tengok sijil Halal Demica?? DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT. . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #demicatestimoni 

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA
.
.
✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi.
.
Nak tengok sijil Halal Demica??
DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA . . ✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga. . ✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . ✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . ✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . ✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . ✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster  HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi. . Nak tengok sijil Halal Demica?? DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT. . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #demicatestimoni 

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA
.
.
✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi.
.
Nak tengok sijil Halal Demica??
DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA . . ✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga. . ✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . ✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . ✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . ✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . ✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster  HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi. . Nak tengok sijil Halal Demica?? DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT. . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #demicatestimoni 

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA
.
.
✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi.
.
Nak tengok sijil Halal Demica??
DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA . . ✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga. . ✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . ✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . ✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . ✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . ✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster  HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi. . Nak tengok sijil Halal Demica?? DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT. . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #demicatestimoni 

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA
.
.
✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi.
.
Nak tengok sijil Halal Demica??
DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 FUNGSI UTAMA DEMICA METABOLISM BOOSTER YG BANTU KITA UTK KURUS BULAN NI JUGA . . ✔️Lemak ditukarkan kepada tenaga. . ✔️Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . ✔️Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . ✔️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . ✔️Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . ✔️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Jgn risau, #DemicaMetabolismBooster  HALAL JAKIM tau & 100% diperbuat dr bahan semulajadi. . Nak tengok sijil Halal Demica?? DM terus okay utk daptkan PAKEJ KURUS JIMAT. . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #demicatestimoni 

Siapa layan kopi ais pepetang ni??
Kopi ais sedap kalah kopi ais mahal tau,ada kkm,halal,lab test✔
Weekend dtg lagi,jaga2 badan mudah naik time2 ni tp kalau dh standby kopi ni dah tak ada hal la sayang😊
.
Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤

Siapa layan kopi ais pepetang ni?? Kopi ais sedap kalah kopi ais mahal tau,ada kkm,halal,lab test✔ Weekend dtg lagi,jaga2 badan mudah naik time2 ni tp kalau dh standby kopi ni dah tak ada hal la sayang😊 . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤

KORANG LUNCH YG MANA SATU TADI?
.
Yg mana satu feveret hehe...
.
Coach yaya suke semua cane? 😂😂😂
.
So kena ada ilmu nk makan ni supaya x memudaratkan badan kita kay hehe
.
Coach Qila 01126455898
#getfitnowonline

KORANG LUNCH YG MANA SATU TADI? . Yg mana satu feveret hehe... . Coach yaya suke semua cane? 😂😂😂 . So kena ada ilmu nk makan ni supaya x memudaratkan badan kita kay hehe . Coach Qila 01126455898 #getfitnowonline 

Ramai dah yang terpaksa kurus dengan #kilafit😲 Ada yang sampai nangis sebab baru consume 1hari dah lose 1.5kg?!🔥
.
Mana tak nangisnya kalau boleh kuruskan badan, turunkan berat badan, kulit glowing sekali sihat dalaman semua dalam satu produk😭 Kilafit je yang boleh bantu semua masalah korang😚
.
Klik link di bio untuk fast respond❣ Kena grab cpat sebelum habis stok😉
.
Promosi 👉 BELI 2 BOX DISKAUN RM16 + FREE POST + FREE GUIDE🎉

Ramai dah yang terpaksa kurus dengan #kilafit😲  Ada yang sampai nangis sebab baru consume 1hari dah lose 1.5kg?!🔥 . Mana tak nangisnya kalau boleh kuruskan badan, turunkan berat badan, kulit glowing sekali sihat dalaman semua dalam satu produk😭 Kilafit je yang boleh bantu semua masalah korang😚 . Klik link di bio untuk fast respond❣ Kena grab cpat sebelum habis stok😉 . Promosi 👉 BELI 2 BOX DISKAUN RM16 + FREE POST + FREE GUIDE🎉

Pilihan Nombor 1 ❤ untuk KIKIS LEMAK DEGIL yang dah bertahun ternak.
.
.
Kombinasi #Bodydreamcocos dengan #Bellasqueez memang sangat THORBAIK kalau nak kurus dengan cepat dan sihat. Tak payah nak susah berlapar atau keluar masuk toilet banyak kali dok membuang. Lemak cepat terbakar dan akan naikkan metabolism kita tanpa perlu bersenam.
.
.
BODYDREAM COCO S ni minum waktu selepas sarapan berat. BELLA SQUEEZE pulak minum malam sebelum tidur.
Next day, confirm berat akan turun dan tak lama lagi dah boleh dapat Your Body Dream.
.
.
Nak KURUS, MELETOP dan CANTIK?
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG @bodydreamcocoslimming.original)
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus

#bodydream #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashake #shaklee #shakleemalaysia #likeforlikes #pinkladyoriginal #like4like #instaboomakademi

#testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #customerreview #customertestimonial #customerfeedbackmalaysia #Malaysia

Pilihan Nombor 1 ❤ untuk KIKIS LEMAK DEGIL yang dah bertahun ternak. . . Kombinasi #Bodydreamcocos  dengan #Bellasqueez  memang sangat THORBAIK kalau nak kurus dengan cepat dan sihat. Tak payah nak susah berlapar atau keluar masuk toilet banyak kali dok membuang. Lemak cepat terbakar dan akan naikkan metabolism kita tanpa perlu bersenam. . . BODYDREAM COCO S ni minum waktu selepas sarapan berat. BELLA SQUEEZE pulak minum malam sebelum tidur. Next day, confirm berat akan turun dan tak lama lagi dah boleh dapat Your Body Dream. . . Nak KURUS, MELETOP dan CANTIK? (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG @bodydreamcocoslimming.original ) . #supplementkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #produkkurusmurah  #produkkurus  #bodydream  #pinkchocolatepertamamalaysia  #bellashake  #shaklee  #shakleemalaysia  #likeforlikes  #pinkladyoriginal  #like4like  #instaboomakademi  #testimonicustomer  #feedback  #feedbackcustomer  #testimoni  #testimonikurus  #pelanggan  #customer  #customerfeedback  #customerreview  #customertestimonial  #customerfeedbackmalaysia  #Malaysia 

Rm39

Terkejut bila sy minum kopi ni , perut saya yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Kawan sy 10hari 6kg 😱 . 
Kopi ajaib nie je bolh turun berkilo2 seminggu 😍
.
Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan . Stok laku keras 
Nak tau rahsia kopi hebat dan kesan yg TERBAIK ?. KLIK LINK DI BIO

100% Ada KKM SELAMAT dan HALAL dari JAKIM

Rm39 Terkejut bila sy minum kopi ni , perut saya yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Kawan sy 10hari 6kg 😱 . Kopi ajaib nie je bolh turun berkilo2 seminggu 😍 . Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan . Stok laku keras Nak tau rahsia kopi hebat dan kesan yg TERBAIK ?. KLIK LINK DI BIO 100% Ada KKM SELAMAT dan HALAL dari JAKIM

Nak join agent produk baru letop ni. Jom jadi orang pertama. Modal serendah Rm290 saje. Whatsapp 0178461700.

Nak join agent produk baru letop ni. Jom jadi orang pertama. Modal serendah Rm290 saje. Whatsapp 0178461700.

Alhamdulillah
Tahniah
Officially agent #teamummi
Kali ni kita all out sampai jadi. 👏👏👏 #agentdiperlukansegera #agentdiperlukan #agentwanted #sungaibuloh #desacoalfields

Alhamdulillah Tahniah Officially agent #teamummi  Kali ni kita all out sampai jadi. 👏👏👏 #agentdiperlukansegera  #agentdiperlukan  #agentwanted  #sungaibuloh  #desacoalfields 

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA!
RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. 
Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. 
Ni lemak2 manis rasanya gitu. 
Nak order? . .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA! RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. Ni lemak2 manis rasanya gitu. Nak order? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #klubnalalehkotabharu  #klubnalalehbachok  #klubnalaleh  #kurusselepasraya  #klubnalalehkelantan  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #kurussebelumraya  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA!
RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. 
Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. 
Ni lemak2 manis rasanya gitu. 
Nak order? . .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA! RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. Ni lemak2 manis rasanya gitu. Nak order? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #klubnalalehkotabharu  #klubnalalehbachok  #klubnalaleh  #kurusselepasraya  #klubnalalehkelantan  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #kurussebelumraya  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 

PRAKTIS UNTUK MAKAN 5× SEHARI .
.

Basic ikut waktu nie ya
👇
7-9am : sarapan
9-11am : snacking pagi
12-2tghri : makan tengahari 
4-6pm : snacking petang
7-9pm : makan malam
.
Makan kena ikut timing. Proses nk turun berat tuu senang jee. Cukup jamm makan 🙋🏻‍♀️ best ke best?
.
Bagi mereka yang sibukk tak sempat nak prepare makanan. Weekend nanti adalah masa yang terbaik utk korang beli grocery yg sihat utk seminggu atleast 🙋🏻‍♀️
.
Bukan nk exam or p interview je kena prepare. Nak kurus punn kena prepare okehh 😂 takde laa korang makan main bedal jeee 🙋🏻‍♀️
.
Boleh save dan praktis kan yaaa 😊☝🏻kalau nak groceries lengkap utk menu sihat ,boleh join program 😉 klik link di ig @af.yusof utk details program 😘
..
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
🌸Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#kurusonlinecoaching 
#teamafyusof 
#tipskurus 
#kurusselepasraya
#kurussecarasihat #neelofa #bazarpaknil #ctdk #puasa #kuihraya #onlineshopping #maluapabossku #bajuraya2019 #jomkurus #atkins #kevinzahri #masakmasak #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3 #dietkalori #cuticutimalaysia #jjcm #produkkurus

PRAKTIS UNTUK MAKAN 5× SEHARI . . Basic ikut waktu nie ya 👇 7-9am : sarapan 9-11am : snacking pagi 12-2tghri : makan tengahari 4-6pm : snacking petang 7-9pm : makan malam . Makan kena ikut timing. Proses nk turun berat tuu senang jee. Cukup jamm makan 🙋🏻‍♀️ best ke best? . Bagi mereka yang sibukk tak sempat nak prepare makanan. Weekend nanti adalah masa yang terbaik utk korang beli grocery yg sihat utk seminggu atleast 🙋🏻‍♀️ . Bukan nk exam or p interview je kena prepare. Nak kurus punn kena prepare okehh 😂 takde laa korang makan main bedal jeee 🙋🏻‍♀️ . Boleh save dan praktis kan yaaa 😊☝🏻kalau nak groceries lengkap utk menu sihat ,boleh join program 😉 klik link di ig @af.yusof  utk details program 😘 .. JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯. NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? . Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online. . 🌸Aida 📲+601111493832 Personally lost 20kg Mom of 1, 34tahun Kurus dari rumah😍 . #kurusonlinecoaching  #teamafyusof  #tipskurus  #kurusselepasraya  #kurussecarasihat  #neelofa  #bazarpaknil  #ctdk  #puasa  #kuihraya  #onlineshopping  #maluapabossku  #bajuraya2019  #jomkurus  #atkins  #kevinzahri  #masakmasak  #dietnasi  #dietseimbang  #tipsdiet  #tv3  #dietkalori  #cuticutimalaysia  #jjcm  #produkkurus 

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA!
RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. 
Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. 
Ni lemak2 manis rasanya gitu. 
Nak order? . .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Tak dinafikan lagi bukan sorang customer bagitau mcm ni tapi SEMUA! RASA KOPI KLUBNA LALEH SANGAT SEDAP. Korang akan enjoy je perjalanan nak kurus tu tak stress pun kena minum air pahit2 ke apa. Ni lemak2 manis rasanya gitu. Nak order? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #klubnalalehkotabharu  #klubnalalehbachok  #klubnalaleh  #kurusselepasraya  #klubnalalehkelantan  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #kurussebelumraya  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 

👉🏻Macamna korset membantu memantapkan payudara ?? .
🍃bila pakai korset..membantu memantapkan payudara..sebab bila pakai ke semua lemak2 belakang n tepi badan akan dibawa ke depan bagi payudara nmpak wow.. .
👉🏻Macamana korset membantu mengempiskan perut??
🍃 bila pakai, sis mampu kawal pengambilan makanan.. sebab 80% nak kurus adalaha dari gaya pemakanan..20% dari senaman 😉 .
👉🏻Bagaimana korset mampu menaikkan punggung ? .
🍃bila pakai, mampu menaikkan punggung sebab kain yang ketat dan padat mampu naikkan punggung dgn selesa .
👉🏻Lebih yakin ! Sebab bila pakai korset mampu membentuk badan yg ideal n lebih berkeyakinan.. cuba sis tengok zaman dulu..nenek monyang pakai korset jee..sbb tu bdn masih maintain n mcm kerengga ☺
.
saiz sehingga 6XL !
. :
.
💯 ORIGINAL !
wasap 013-5850392 atau klik link di bio 😉
.
#igersmalaya #igers #igersmalaysia #korsetperut #korset #brunei #korsetmurah #bengkung #bengkungmoden #sayanakkurus #produkkurus #kurus #jomkurus #diet #tipsdiet #befaz #terengganu#ubatkurus #tv3 #astro #malaysia #putrajaya #kedahwedding #primavalet #dramasweetdreams #slimming #bodyshaper #kedah

👉🏻Macamna korset membantu memantapkan payudara ?? . 🍃bila pakai korset..membantu memantapkan payudara..sebab bila pakai ke semua lemak2 belakang n tepi badan akan dibawa ke depan bagi payudara nmpak wow.. . 👉🏻Macamana korset membantu mengempiskan perut?? 🍃 bila pakai, sis mampu kawal pengambilan makanan.. sebab 80% nak kurus adalaha dari gaya pemakanan..20% dari senaman 😉 . 👉🏻Bagaimana korset mampu menaikkan punggung ? . 🍃bila pakai, mampu menaikkan punggung sebab kain yang ketat dan padat mampu naikkan punggung dgn selesa . 👉🏻Lebih yakin ! Sebab bila pakai korset mampu membentuk badan yg ideal n lebih berkeyakinan.. cuba sis tengok zaman dulu..nenek monyang pakai korset jee..sbb tu bdn masih maintain n mcm kerengga ☺ . saiz sehingga 6XL ! . : . 💯 ORIGINAL ! wasap 013-5850392 atau klik link di bio 😉 . #igersmalaya  #igers  #igersmalaysia  #korsetperut  #korset  #brunei  #korsetmurah  #bengkung  #bengkungmoden  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurus  #jomkurus  #diet  #tipsdiet  #befaz  #terengganu #ubatkurus  #tv3  #astro  #malaysia  #putrajaya  #kedahwedding  #primavalet  #dramasweetdreams  #slimming  #bodyshaper  #kedah 

Serius nak??? 👀.⠀
.⠀
kalau serius, komen je “DM SAYA” , nanti coach akn dm sorang2 share cara macamana. .⠀
siapa cepat dia dapatttt 💃🏼💃🏼💃🏼😍❤️❤️❤️.⠀ .⠀
.⠀
Share n tag kawan-kawan anda.⠀
.⠀
.⠀
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
🌸Coach Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#teamafyusof 
#bmsonline #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak #Dramasweetdreams

Serius nak??? 👀.⠀ .⠀ kalau serius, komen je “DM SAYA” , nanti coach akn dm sorang2 share cara macamana. .⠀ siapa cepat dia dapatttt 💃🏼💃🏼💃🏼😍❤️❤️❤️.⠀ .⠀ .⠀ Share n tag kawan-kawan anda.⠀ .⠀ .⠀ JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯. NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? . Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online. . 🌸Coach Aida 📲+601111493832 Personally lost 20kg Mom of 1, 34tahun Kurus dari rumah😍 . #teamafyusof  #bmsonline  #cikreenencikngokngek  #tv3  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #tipsdiet  #dietseimbang  #azamkurus2019  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus1malaysia  #jomkurussecaraonline  #tipskuruscepat  #kelasbakingkl  #hantarankahwin  #makanandiet  #produkkurus  #jjcm  #sayasukamakan  #kelasonline  #pengantinmuslim  #ctdk  #kfcmalaysia  #cuticutimalaysia  #dietnasi  #masakanhariini  #pujaanhatikanda  #masakmasak  #Dramasweetdreams 

CUST TAK NAK REPEAT ORDER SEBAB DAH KURUS!!😡
-
-
Perhh macam tak cayer sis dapat testimoni ni..Dulu berat sis ni 75kilo, sekarang dah 65kilo😍
-
baru guna 3 tiub, perut da kempis, pinggang pun langsing
-
-
#killosslotion #killosslotionkurus #kurus
#kuruscepat  #kurusbadan #kuruscantik 
#tipskurus  #produkkurus #produkkurusmurah 
#sayanakkurus  #lotionkurus

CUST TAK NAK REPEAT ORDER SEBAB DAH KURUS!!😡 - - Perhh macam tak cayer sis dapat testimoni ni..Dulu berat sis ni 75kilo, sekarang dah 65kilo😍 - baru guna 3 tiub, perut da kempis, pinggang pun langsing - - #killosslotion  #killosslotionkurus  #kurus  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruscantik  #tipskurus  #produkkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #lotionkurus 

Memula tengok sweet kan ,lepas tu kelakar .
.
Tapi ada maksud tau disebalik tu , kesian para suami terseksa , so wife2 kalu nak kurus ,kurus je x yah nak tanya2 suami . Suami tu da diciptakan dengan lumrah nak perempuan cantik , so nak kurus tu selain utk ibadah ofkos mmg khas untuk mr husben kita la kan.
.
Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER.
✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔ Combo workout step by step dari rumah
✔ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio.
. 
Coach Wawi & Coach Asyraf .
0193216523 📲.
Kurus Fit Online Coaching.
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachwawi 
#tipskuruscoachwawi
#kurusselepasraya
#kurussecarasihat #neelofa #bazarpaknil #ctdk #puasa #kuihraya #onlineshopping #maluapabossku #bajuraya2019 #jomkurus #atkins #kevinzahri #masakmasak #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3 #dietkalori #cuticutimalaysia #jjcm #produkkurus

Memula tengok sweet kan ,lepas tu kelakar . . Tapi ada maksud tau disebalik tu , kesian para suami terseksa , so wife2 kalu nak kurus ,kurus je x yah nak tanya2 suami . Suami tu da diciptakan dengan lumrah nak perempuan cantik , so nak kurus tu selain utk ibadah ofkos mmg khas untuk mr husben kita la kan. . Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER. ✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching ✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari ✔ Combo workout step by step dari rumah ✔ Groceries checklist . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . 📲 Click link Whatsapp di bio. . Coach Wawi & Coach Asyraf . 0193216523 📲. Kurus Fit Online Coaching. . #kurusfitonlinecoaching  #coachwawi  #tipskuruscoachwawi  #kurusselepasraya  #kurussecarasihat  #neelofa  #bazarpaknil  #ctdk  #puasa  #kuihraya  #onlineshopping  #maluapabossku  #bajuraya2019  #jomkurus  #atkins  #kevinzahri  #masakmasak  #dietnasi  #dietseimbang  #tipsdiet  #tv3  #dietkalori  #cuticutimalaysia  #jjcm  #produkkurus 

Let’s sexy baby♥❤
.
.
Badan lebih SEXY💋 dengan PERFECT10❗
🗣Jom kita baca kelebihan PERFECT 10:

1.Mengurangkan Selera Makan dan Menghalang Pembentukan Lemak.

2.Memutihkan Kulit,Gebu, Lembut, Licin dan Bercahaya. 
3.Awet Muda dan Anti-Penuaan. 
4.Menghilangkan Jeragat, 
Jerawat, Bintik-Bintik Hitam, Mengecilkan Pori dan Parut.

5.Melindungi Kulit Daripada Sinaran UVA dan UVB.

6.Mencegah “Stretch Mark”. 7.Mengembalikan Keanjalan Kulit.

8.Rambut Lebat dan Bersinar
Kuku Sihat dan Kuat

9.Masalah Kulit Kering dan Mengelupas.

10.Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita.
.
.
Jangan lupa tagline kite baby.....
“Baby...baby..Im perfect for you”♥-PERFECT 10
.
.
FOLLOW KAMI:
♥ Shopee: perfect10hq
♥ Facebook Page: perfect10hq
.
.
DROPSHIP & AGENT DIBUKA SEKARANG‼
👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811
#chocolate #orange #oren #coklat #perfect10 by @a_aidaproduction #slim #slimmingworld #kurus #kuruscepat #cantik #produk #beauty #cerah #flawless #neelofa #langsing #produkkurus #produkputih #awetmuda #young #malaysia #stokis #agent #dropshipping .

@a_aidaproduction 
@a.aidaproductionsdnbhd 
@a_aidatalentmanagement 
@a.aida.fit 
@perfect10hq

Let’s sexy baby♥❤ . . Badan lebih SEXY💋 dengan PERFECT10❗ 🗣Jom kita baca kelebihan PERFECT 10: 1.Mengurangkan Selera Makan dan Menghalang Pembentukan Lemak. 2.Memutihkan Kulit,Gebu, Lembut, Licin dan Bercahaya. 3.Awet Muda dan Anti-Penuaan. 4.Menghilangkan Jeragat, Jerawat, Bintik-Bintik Hitam, Mengecilkan Pori dan Parut. 5.Melindungi Kulit Daripada Sinaran UVA dan UVB. 6.Mencegah “Stretch Mark”. 7.Mengembalikan Keanjalan Kulit. 8.Rambut Lebat dan Bersinar Kuku Sihat dan Kuat 9.Masalah Kulit Kering dan Mengelupas. 10.Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita. . . Jangan lupa tagline kite baby..... “Baby...baby..Im perfect for you”♥-PERFECT 10 . . FOLLOW KAMI: ♥ Shopee: perfect10hq ♥ Facebook Page: perfect10hq . . DROPSHIP & AGENT DIBUKA SEKARANG‼ 👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811 #chocolate  #orange  #oren  #coklat  #perfect10  by @a_aidaproduction  #slim  #slimmingworld  #kurus  #kuruscepat  #cantik  #produk  #beauty  #cerah  #flawless  #neelofa  #langsing  #produkkurus  #produkputih  #awetmuda  #young  #malaysia  #stokis  #agent  #dropshipping  . @a_aidaproduction  @a.aidaproductionsdnbhd  @a_aidatalentmanagement  @a.aida.fit  @perfect10hq 

Memerli, memperolok-olok, mengejek, menghina, mengeji, memperleceh, memperlekeh, memanggil dengan gelaran yang memalukan dan mengaibkan, menyatakan kekurangan orang secara terang-terangan dan sebagainya adalah perbuatan yang sangat dilarang oleh Allah.
.
Sesiapa yang mencaci orang lain sebenarnya dia mencaci dirinya sendiri. Sesiapa yang melakukan perbutan buruk kepada orang lain, dengan niat sengaja buruk tanpa paksaaan pihak lain, hakikatnya dia sedang menempah keburukan dan melakukan kejahatan terhadap dirinya sendiri.
.
Firman Allah swt: "Kecelakaan besar bagi tiap-tiap pencaci, pengeji," (Surah al-Humazah:1)
.
Dari Jabir dan Abi Said, Rasulullah SAW bersabda:
“Awaslah daripada mengumpat, kerana mengumpat itu lebih keras daripada zina. Sesungguhnya seseorang terkadang ia berzina dan bertaubat, maka diterima Allah swt akan taubatnya. Dan sesungguhnya seseorang yang mengumpat, tidak akan diampun dosanya sebelum diampuni oleh orang yang diumpatnya itu.”
.
Seseorang yang melakukan keburukan dan kejahatan ke atas diri orang lain, kesalahan tersebut tiada kemaafan dan keampunan melainkan dimaafkan oleh orang yang menjadi mangsa keburukan tadi.

Memerli, memperolok-olok, mengejek, menghina, mengeji, memperleceh, memperlekeh, memanggil dengan gelaran yang memalukan dan mengaibkan, menyatakan kekurangan orang secara terang-terangan dan sebagainya adalah perbuatan yang sangat dilarang oleh Allah. . Sesiapa yang mencaci orang lain sebenarnya dia mencaci dirinya sendiri. Sesiapa yang melakukan perbutan buruk kepada orang lain, dengan niat sengaja buruk tanpa paksaaan pihak lain, hakikatnya dia sedang menempah keburukan dan melakukan kejahatan terhadap dirinya sendiri. . Firman Allah swt: "Kecelakaan besar bagi tiap-tiap pencaci, pengeji," (Surah al-Humazah:1) . Dari Jabir dan Abi Said, Rasulullah SAW bersabda: “Awaslah daripada mengumpat, kerana mengumpat itu lebih keras daripada zina. Sesungguhnya seseorang terkadang ia berzina dan bertaubat, maka diterima Allah swt akan taubatnya. Dan sesungguhnya seseorang yang mengumpat, tidak akan diampun dosanya sebelum diampuni oleh orang yang diumpatnya itu.” . Seseorang yang melakukan keburukan dan kejahatan ke atas diri orang lain, kesalahan tersebut tiada kemaafan dan keampunan melainkan dimaafkan oleh orang yang menjadi mangsa keburukan tadi.

Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan klubna laleh tau!
Yang penting konsisten konsisten konsisten.!
.
Lengan besar. 
Peha besar
Perut buncit semua boleh settle!
.
To order klik link di bio

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan klubna laleh tau! Yang penting konsisten konsisten konsisten.! . Lengan besar. Peha besar Perut buncit semua boleh settle! . To order klik link di bio Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #klubnalalehkotabharu  #klubnalalehbachok  #klubnalaleh  #kurusselepasraya  #klubnalalehkelantan  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #kurussebelumraya  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 

Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan klubna laleh tau!
Yang penting konsisten konsisten konsisten.!
.
Lengan besar. 
Peha besar
Perut buncit semua boleh settle!
.
To order klik link di bio

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan klubna laleh tau! Yang penting konsisten konsisten konsisten.! . Lengan besar. Peha besar Perut buncit semua boleh settle! . To order klik link di bio Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #klubnalalehkotabharu  #klubnalalehbachok  #klubnalaleh  #kurusselepasraya  #klubnalalehkelantan  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #kurussebelumraya  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
Bermula 18/10/2019-31/10/2019
promotion untuk SAUNAKU PEARL semperna HARI RAYA DEEPAVALI anda jimat RM20 jadi jangan lepaskan peluang untuk grab SAUNAKU PEARL 👍😍
.
#saunakupearl .
#testimonijaketsaunaku#testimonisaunaku
#saunasuitbangi #jacketsauna #kurus #sihat #cantik #flawless #gebu #produkkurus#setberpantangmurah
#saunaku#saunakubangi#saunadhome
#portablesauna#amalanberpantang
#misikurus#burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia#skincare #healthy#doublechin#lelakisado
#bodygoals#armylife#askarmelayu

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Bermula 18/10/2019-31/10/2019 promotion untuk SAUNAKU PEARL semperna HARI RAYA DEEPAVALI anda jimat RM20 jadi jangan lepaskan peluang untuk grab SAUNAKU PEARL 👍😍 . #saunakupearl  . #testimonijaketsaunaku #testimonisaunaku  #saunasuitbangi  #jacketsauna  #kurus  #sihat  #cantik  #flawless  #gebu  #produkkurus #setberpantangmurah  #saunaku #saunakubangi #saunadhome  #portablesauna #amalanberpantang  #misikurus #burnfat  #weightlost  #reduceweight  #saunamalaysia #skincare  #healthy #doublechin #lelakisado  #bodygoals #armylife #askarmelayu 

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
Bermula 18/10/2019-31/10/2019
promotion untuk SAUNAKU PEARL semperna HARI RAYA DEEPAVALI anda jimat RM20 jadi jangan lepaskan peluang untuk grab SAUNAKU PEARL 👍😍
.
#saunakupearl .
#testimonijaketsaunaku#testimonisaunaku
#saunasuitbangi #jacketsauna #kurus #sihat #cantik #flawless #gebu #produkkurus#setberpantangmurah
#saunaku#saunakubangi#saunadhome
#portablesauna#amalanberpantang
#misikurus#burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia#skincare #healthy#doublechin#lelakisado
#bodygoals#armylife#askarmelayu

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Bermula 18/10/2019-31/10/2019 promotion untuk SAUNAKU PEARL semperna HARI RAYA DEEPAVALI anda jimat RM20 jadi jangan lepaskan peluang untuk grab SAUNAKU PEARL 👍😍 . #saunakupearl  . #testimonijaketsaunaku #testimonisaunaku  #saunasuitbangi  #jacketsauna  #kurus  #sihat  #cantik  #flawless  #gebu  #produkkurus #setberpantangmurah  #saunaku #saunakubangi #saunadhome  #portablesauna #amalanberpantang  #misikurus #burnfat  #weightlost  #reduceweight  #saunamalaysia #skincare  #healthy #doublechin #lelakisado  #bodygoals #armylife #askarmelayu 

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻
.
Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱
.
"10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg"
-Norzaihan, Besut-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻 . Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱 . "10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg" -Norzaihan, Besut- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrimmalaysia  #dtrimobesitysolution  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #dtrimdotcom  #dtrimmurahoriginal  #ubatkurusdtrim  #dtrimborong  #dtrimcom  #coddtrim  #dtrimcod  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurus  #dtrimmalaysiaoriginal  #dtrimmalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #gemok  #gemuk  #tipskurus  #cindella  #cindellamurah  #pilkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #turunberat 

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻
.
Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱
.
"10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg"
-Norzaihan, Besut-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻 . Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱 . "10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg" -Norzaihan, Besut- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrimmalaysia  #dtrimobesitysolution  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #dtrimdotcom  #dtrimmurahoriginal  #ubatkurusdtrim  #dtrimborong  #dtrimcom  #coddtrim  #dtrimcod  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurus  #dtrimmalaysiaoriginal  #dtrimmalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #gemok  #gemuk  #tipskurus  #cindella  #cindellamurah  #pilkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #turunberat 

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻
.
Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱
.
"10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg"
-Norzaihan, Besut-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻 . Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱 . "10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg" -Norzaihan, Besut- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrimmalaysia  #dtrimobesitysolution  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #dtrimdotcom  #dtrimmurahoriginal  #ubatkurusdtrim  #dtrimborong  #dtrimcom  #coddtrim  #dtrimcod  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurus  #dtrimmalaysiaoriginal  #dtrimmalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #gemok  #gemuk  #tipskurus  #cindella  #cindellamurah  #pilkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #turunberat 

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻
.
Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱
.
"10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg"
-Norzaihan, Besut-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻 . Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱 . "10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg" -Norzaihan, Besut- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrimmalaysia  #dtrimobesitysolution  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #dtrimdotcom  #dtrimmurahoriginal  #ubatkurusdtrim  #dtrimborong  #dtrimcom  #coddtrim  #dtrimcod  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurus  #dtrimmalaysiaoriginal  #dtrimmalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #gemok  #gemuk  #tipskurus  #cindella  #cindellamurah  #pilkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #turunberat 

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻
.
Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱
.
"10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg"
-Norzaihan, Besut-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

Yup ! DIJAMIN SELAMAT & KESAN CEPAT💪🏻 . Waww..Mcm tak pecaya sebulan loss 10kg !😱 . "10kg berat sy turun sebulan. Nk repeat dtrim sebotol lg" -Norzaihan, Besut- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrimmalaysia  #dtrimobesitysolution  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #dtrimdotcom  #dtrimmurahoriginal  #ubatkurusdtrim  #dtrimborong  #dtrimcom  #coddtrim  #dtrimcod  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurus  #dtrimmalaysiaoriginal  #dtrimmalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #gemok  #gemuk  #tipskurus  #cindella  #cindellamurah  #pilkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #turunberat 

FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
.
FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma
🔥Pengembalian tenaga baru
.
Diperbuat dari :
🍊Serbuk Guarana
🌵Hoodia Gordonii
🌿Ekstrak Kopi Hijau
.
Khasiat Freaky Fitz :
.
🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
.
🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
.
🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
.
👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan
.
👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan
.
UNTUK MENDAPATKAN RESULT YG POWER!!!! AMBIL SECARA KONSISTAN SELAMA SEBULAN!!💪
.
🍋HARGA 
2 Botol (28 sachets)
RM158 
Postage Rm8 sm/Rm13 ss
DAPAT HADIAH PERCUMA

1 Botol (14 sachets)
Rm79
Postage Rm8 sm/Rm13 ss
DAPAT HADIAH PERCUMA
.
#mestikurus
#produkkurusmurah #produkviral 
#produkkurus #freakyfitz #freakyfitzhq #freakyfitzsaujanautama #freakyfitzsgbuloh #freakyfitzpuncakalam #mirafilzah #polisevo #polisevo2  #polisevo3 #samtilla #shaheizysam #jualonlinemurah #slimfit #mirafilzah

FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋 . FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu : 🔥Membakar lemak 🔥Mengawal selera makan 🔥Meningkatkan metabolisma 🔥Pengembalian tenaga baru . Diperbuat dari : 🍊Serbuk Guarana 🌵Hoodia Gordonii 🌿Ekstrak Kopi Hijau . Khasiat Freaky Fitz : . 🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah. . 🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga. . 🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita. . 👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan . 👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan . UNTUK MENDAPATKAN RESULT YG POWER!!!! AMBIL SECARA KONSISTAN SELAMA SEBULAN!!💪 . 🍋HARGA 2 Botol (28 sachets) RM158 Postage Rm8 sm/Rm13 ss DAPAT HADIAH PERCUMA 1 Botol (14 sachets) Rm79 Postage Rm8 sm/Rm13 ss DAPAT HADIAH PERCUMA . #mestikurus  #produkkurusmurah  #produkviral  #produkkurus  #freakyfitz  #freakyfitzhq  #freakyfitzsaujanautama  #freakyfitzsgbuloh  #freakyfitzpuncakalam  #mirafilzah  #polisevo  #polisevo2  #polisevo3  #samtilla  #shaheizysam  #jualonlinemurah  #slimfit  #mirafilzah 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia
🛍COD MELAKA

AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA
💯Trusted Seller
💰 Agen & Dropship Diperlukan

Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy

#sayajual #nakkurus #nakcantik #igshop #visitmyig #instashop #igseller #slimming #nakkurus #jamu #ubatkurus #slim
#aslegacy #bizziboddy #mandianbidara #eczema #harumnita #produkkurus #jomkurus #fashasandha #kuruscarafashasandha #onlineshopping #aslegacymuar #aslegacymelaka #aslegacymalaysia #aslegacyofficial #bizziboddyslimming #bizziboddymalaysia

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia 🛍COD MELAKA AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA 💯Trusted Seller 💰 Agen & Dropship Diperlukan Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy #sayajual  #nakkurus  #nakcantik  #igshop  #visitmyig  #instashop  #igseller  #slimming  #nakkurus  #jamu  #ubatkurus  #slim  #aslegacy  #bizziboddy  #mandianbidara  #eczema  #harumnita  #produkkurus  #jomkurus  #fashasandha  #kuruscarafashasandha  #onlineshopping  #aslegacymuar  #aslegacymelaka  #aslegacymalaysia  #aslegacyofficial  #bizziboddyslimming  #bizziboddymalaysia 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia
🛍COD MELAKA

AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA
💯Trusted Seller
💰 Agen & Dropship Diperlukan

Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy

#sayajual #nakkurus #nakcantik #igshop #visitmyig #instashop #igseller #slimming #nakkurus #jamu #ubatkurus #slim #pucukharumnita 
#aslegacy #bizziboddy #mandianbidara #eczema #harumnita #produkkurus #jomkurus #fashasandha #kuruscarafashasandha #onlineshopping #aslegacymuar #aslegacymelaka #aslegacymalaysia #aslegacyofficial #bizziboddyslimming #bizziboddymalaysia

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia 🛍COD MELAKA AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA 💯Trusted Seller 💰 Agen & Dropship Diperlukan Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy #sayajual  #nakkurus  #nakcantik  #igshop  #visitmyig  #instashop  #igseller  #slimming  #nakkurus  #jamu  #ubatkurus  #slim  #pucukharumnita  #aslegacy  #bizziboddy  #mandianbidara  #eczema  #harumnita  #produkkurus  #jomkurus  #fashasandha  #kuruscarafashasandha  #onlineshopping  #aslegacymuar  #aslegacymelaka  #aslegacymalaysia  #aslegacyofficial  #bizziboddyslimming  #bizziboddymalaysia 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia
🛍COD MELAKA

AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA
💯Trusted Seller
💰 Agen & Dropship Diperlukan

Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy

#sayajual #nakkurus #nakcantik #igshop #visitmyig #instashop #igseller #slimming #nakkurus #jamu #ubatkurus #slim
#aslegacy #bizziboddy #mandianbidara #eczema #harumnita #produkkurus #jomkurus #fashasandha #kuruscarafashasandha #onlineshopping #aslegacymuar #aslegacymelaka #aslegacymalaysia #aslegacyofficial #bizziboddyslimming #bizziboddymalaysia

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍😘😘 📦Postage seluruh Malaysia 🛍COD MELAKA AS LEGACY-STOKIS SAH MELAKA 💯Trusted Seller 💰 Agen & Dropship Diperlukan Jom reramai cuba produk AS LEGACY!!! 📞As Legacy Melaka Original 📱Pm/wsp www.wasap.my/60134779348 /produk.AsLegacy #sayajual  #nakkurus  #nakcantik  #igshop  #visitmyig  #instashop  #igseller  #slimming  #nakkurus  #jamu  #ubatkurus  #slim  #aslegacy  #bizziboddy  #mandianbidara  #eczema  #harumnita  #produkkurus  #jomkurus  #fashasandha  #kuruscarafashasandha  #onlineshopping  #aslegacymuar  #aslegacymelaka  #aslegacymalaysia  #aslegacyofficial  #bizziboddyslimming  #bizziboddymalaysia 

🔥HIGH WAIST SEXY SLIMMING PANTIES🔥

More sexy... More confident
Exclusive lace... Black . grey. Beige... 🔥merampingkan pinggang
🔥mengecilkn peha
🔥membentuk pinggang dan punggung
🔥menganjalkan punggung
🇲🇾ready stock 🇲🇾 #vintagecorsets #corsetsberlengan
#kecilkanlengan
 #anugerahtelenovela19
#minazsales
#sexycurvegirdle
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #waisttrainer #malaysia #letschantik #produkkurus #kuruscepat #produkkecantikan #girdlepants #minaz #allstarbukapanggung #setberpantang
#lelakimuyangdulu

🔥HIGH WAIST SEXY SLIMMING PANTIES🔥 More sexy... More confident Exclusive lace... Black . grey. Beige... 🔥merampingkan pinggang 🔥mengecilkn peha 🔥membentuk pinggang dan punggung 🔥menganjalkan punggung 🇲🇾ready stock 🇲🇾 #vintagecorsets  #corsetsberlengan  #kecilkanlengan  #anugerahtelenovela19  #minazsales  #sexycurvegirdle  #misskerengga  #sexycurve  #fitness  #fit  #beauty  #health  #gym  #inspiration  #detox  #bengkung  #weightlossprogram  #jomkurus  #jomsihat  #waisttrainer  #malaysia  #letschantik  #produkkurus  #kuruscepat  #produkkecantikan  #girdlepants  #minaz  #allstarbukapanggung  #setberpantang  #lelakimuyangdulu