#sabunputih Instagram Posts

62,482 Posts

Top Posts

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap)
.
INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬
.
BERFUNGSI UNTUK⤵️ .
🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil
🍬Menjadikan kulit putih gebu
🍬Sekatakan tona kulit
🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin
🍬Melembapkan & melembutkan  kulit selembut kulit bayi
🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan .
CARA PENGGUNAAN : 
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih. 
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap) . INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬 . BERFUNGSI UNTUK⤵️ . 🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil 🍬Menjadikan kulit putih gebu 🍬Sekatakan tona kulit 🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin 🍬Melembapkan & melembutkan kulit selembut kulit bayi 🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. 🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan . CARA PENGGUNAAN : 1-Basahkan kulit dengan air 2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub 3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki 5-Bilas dengan air bersih. Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain. . Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji) Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻 FDA. 10-1-6200008108 . Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap)
.
INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬
.
BERFUNGSI UNTUK⤵️ .
🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil
🍬Menjadikan kulit putih gebu
🍬Sekatakan tona kulit
🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin
🍬Melembapkan & melembutkan  kulit selembut kulit bayi
🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan .
CARA PENGGUNAAN : 
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih. 
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab scrub ni memang laku kerass & cepat sold out🔥🔥 010-2731099 @ click terus link Whatsapp di bio👆🏻

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap) . INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬 . BERFUNGSI UNTUK⤵️ . 🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil 🍬Menjadikan kulit putih gebu 🍬Sekatakan tona kulit 🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin 🍬Melembapkan & melembutkan kulit selembut kulit bayi 🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. 🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan . CARA PENGGUNAAN : 1-Basahkan kulit dengan air 2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub 3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki 5-Bilas dengan air bersih. Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain. . Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji) Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻 FDA. 10-1-6200008108 . Whatsapp sis sekarang sebab scrub ni memang laku kerass & cepat sold out🔥🔥 010-2731099 @ click terus link Whatsapp di bio👆🏻

Lg VIRAL !!! !
Bumebime plus, sekali pake kulit jadi putihan 😍
Testi sudah RIBUAN , AMAN dan HALAL lagi !!
.
Langsung cek aja 👇
 @all_product_wink_white ✔
 @all_product_wink_white ✔
.
.
.
.
😍
.
.
.
.
.

#bumebime #bumebimeviral #bumebimeasli #bumebimeindonesia
#bumebimethailand #winkwhitelotion #lotionbibitpemutih #cerahsekalipakai #sabunviralthailand #bumebimeoriginal #bumebimesoap #sabunviral #sabunputih #sabungluta #sabunpemutihkulit #whitening #byrequest
#sabunthailand #sabunbadan #bumebimesoapgrosir

Lg VIRAL !!! ! Bumebime plus, sekali pake kulit jadi putihan 😍 Testi sudah RIBUAN , AMAN dan HALAL lagi !! . Langsung cek aja 👇 @all_product_wink_white  ✔ @all_product_wink_white  ✔ . . . . 😍 . . . . . #bumebime  #bumebimeviral  #bumebimeasli  #bumebimeindonesia  #bumebimethailand  #winkwhitelotion  #lotionbibitpemutih  #cerahsekalipakai  #sabunviralthailand  #bumebimeoriginal  #bumebimesoap  #sabunviral  #sabunputih  #sabungluta  #sabunpemutihkulit  #whitening  #byrequest  #sabunthailand  #sabunbadan  #bumebimesoapgrosir 

1. Harga Sabun Dosting ber-BPOM mengalami penyesuaian harga atas dasar peningkatan kualitas, biaya produksi, biaya pajak, packaging dll. 
2. Harga Resmi Nasional kami tetapkan dengan harga Rp 20.000/pcs. Maka dari itu dilarang menjual Sabun Dosting di bawah harga resmi yang telah kami tetapkan. 
3. Untuk para reseller dan agen akan mendapatkan harga khusus dengan ketentuan minimal pengambilan sabun yang telah kami tetapkan.
.

Cara pemakaian 
Usapkan busa sabun dosting ke bagian wajah atau badan gosok halus kemudian Diamkan 2-3 menit lalu bilas bersih. Lakukan 2-3 kali sehari untuk hasil maximal.
 #sabundosting#sabundostingbpom#sabunputih#sabunampuh#olshopmurah#olhsopponorogo#olshopmurahmadiun#olshopsurabaya#olshopmalang#sabunmurah#sabundostingori

1. Harga Sabun Dosting ber-BPOM mengalami penyesuaian harga atas dasar peningkatan kualitas, biaya produksi, biaya pajak, packaging dll. 2. Harga Resmi Nasional kami tetapkan dengan harga Rp 20.000/pcs. Maka dari itu dilarang menjual Sabun Dosting di bawah harga resmi yang telah kami tetapkan. 3. Untuk para reseller dan agen akan mendapatkan harga khusus dengan ketentuan minimal pengambilan sabun yang telah kami tetapkan. . Cara pemakaian Usapkan busa sabun dosting ke bagian wajah atau badan gosok halus kemudian Diamkan 2-3 menit lalu bilas bersih. Lakukan 2-3 kali sehari untuk hasil maximal. #sabundosting #sabundostingbpom #sabunputih #sabunampuh #olshopmurah #olhsopponorogo #olshopmurahmadiun #olshopsurabaya #olshopmalang #sabunmurah #sabundostingori 

REVIEW PURE DD CREAM😱✨
.
Wow sekali sapuu je dah putih gebuu uolls🤯 Seriuzz best cream ni!

Bukan je kulit jadi putih instant, cream ni juga berfungsi utk melindungi kulit uolls drpd sinaran matahari yg mnggelapkan kulit huhu🌚 So, setiap kali uolls ada aktiviti outdoor xde la kulit burn kann
.
Paling best cream ni tidak melekit & tak tanggal walaupun kena air/ berpeluh😍👍🏻
Bau nya pulak xyah citer la. Memang wangi! Bau sweet2 gitew🍭
.
Kalau uolls dah tazzabar nak order Pure DD Cream ni, cecepat whatsapp sis. Nak senang click je link Whatsapp sis di profile ya😘

010-2731099
010-2731099

REVIEW PURE DD CREAM😱✨ . Wow sekali sapuu je dah putih gebuu uolls🤯 Seriuzz best cream ni! Bukan je kulit jadi putih instant, cream ni juga berfungsi utk melindungi kulit uolls drpd sinaran matahari yg mnggelapkan kulit huhu🌚 So, setiap kali uolls ada aktiviti outdoor xde la kulit burn kann . Paling best cream ni tidak melekit & tak tanggal walaupun kena air/ berpeluh😍👍🏻 Bau nya pulak xyah citer la. Memang wangi! Bau sweet2 gitew🍭 . Kalau uolls dah tazzabar nak order Pure DD Cream ni, cecepat whatsapp sis. Nak senang click je link Whatsapp sis di profile ya😘 010-2731099 010-2731099

Now In Stores!!
Ideal for acne-prone skin, the water-based formula contains salicylic acid acne medicine to clear and help prevent breakouts. NEUTROGENA Oil-Free Acne Moisturizer Pink Grapefruit moisturizes, clears breakouts, and won't clog pores, all with a light grapefruit scent.
#moisturizer #skincare #skincareroutine #serum #cleanser #beauty #toner #beevenom #skin #jerawat #sunscreen #healthyskin #kulitputih #jeragat #kulitcantik #glowingskin #natural #skincareproducts #uitm #acne #sabunputih #carmela #tipskulitputih #sabunputihsatubadan #removemakeup #bebasparut #bebasjerawat #carmelawhiteningsoap #carmelahq #bhfyp

Now In Stores!! Ideal for acne-prone skin, the water-based formula contains salicylic acid acne medicine to clear and help prevent breakouts. NEUTROGENA Oil-Free Acne Moisturizer Pink Grapefruit moisturizes, clears breakouts, and won't clog pores, all with a light grapefruit scent. #moisturizer  #skincare  #skincareroutine  #serum  #cleanser  #beauty  #toner  #beevenom  #skin  #jerawat  #sunscreen  #healthyskin  #kulitputih  #jeragat  #kulitcantik  #glowingskin  #natural  #skincareproducts  #uitm  #acne  #sabunputih  #carmela  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #removemakeup  #bebasparut  #bebasjerawat  #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #bhfyp 

.
Everwhite Brightening Soap ☁☁☁
.
✅Dengan Kandungan Premium:
Dead Sea Mud (Lumpur laut mati) + Charcoal + Collagen + Aloe Vera + VCO (Virgin Coconut Oil) + Honey.
.
💕Manfaat:
- Memutihkan & Mencerahkan Kulit
- Membersihkan kulit hingga lapisan terdalam
- Kulit lembab & halus
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Anti Bakteri
- Memberikan nutrisi pada kulit
- Detox
.
✨Cara Pakai:
Oleskan sabun Everwhite Brightening Soap pada kulit yang basah, gosokan lembut pada permukaan kulit dan bilas dengan air.
*Dapat digunakan untuk tubuh & wajah.
.
🌟BPOM + FREE PARABEN : Aman digunakan oleh anak-anak, ibu hamil, ibu menyusui.
.
Harga Rp 32rb
Netto 100gr
BPOM NA18171209010
.
.
.
For Order :
👉 WA : 0818307400
👉 Line : secret.of.beautiful

#sabunawan
#sabunlumpur
#sabuncharcoal
#everwhite
#sabuneverwhite
#brighteningsoap
#everwhitesurabaya
#everwhitesby
#everwhitejawatimur
#everwhitesoap
#sabunlumpur
#sabunpemutih
#pemutihkulit
#pemutihbadan
#pemutihwajah
#sabuncollagen
#sabuncharcoal
#sabunarang
#sabunputih
#pemutih
#sabunpemutihkulit
#sabunpemutihwajah
#kulitputih
#obatjerawat
.

. Everwhite Brightening Soap ☁☁☁ . ✅Dengan Kandungan Premium: Dead Sea Mud (Lumpur laut mati) + Charcoal + Collagen + Aloe Vera + VCO (Virgin Coconut Oil) + Honey. . 💕Manfaat: - Memutihkan & Mencerahkan Kulit - Membersihkan kulit hingga lapisan terdalam - Kulit lembab & halus - Meremajakan kulit - Menghilangkan jerawat - Anti Bakteri - Memberikan nutrisi pada kulit - Detox . ✨Cara Pakai: Oleskan sabun Everwhite Brightening Soap pada kulit yang basah, gosokan lembut pada permukaan kulit dan bilas dengan air. *Dapat digunakan untuk tubuh & wajah. . 🌟BPOM + FREE PARABEN : Aman digunakan oleh anak-anak, ibu hamil, ibu menyusui. . Harga Rp 32rb Netto 100gr BPOM NA18171209010 . . . For Order : 👉 WA : 0818307400 👉 Line : secret.of.beautiful #sabunawan  #sabunlumpur  #sabuncharcoal  #everwhite  #sabuneverwhite  #brighteningsoap  #everwhitesurabaya  #everwhitesby  #everwhitejawatimur  #everwhitesoap  #sabunlumpur  #sabunpemutih  #pemutihkulit  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #sabuncollagen  #sabuncharcoal  #sabunarang  #sabunputih  #pemutih  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutihwajah  #kulitputih  #obatjerawat  .

LIMITED STOCK 
Jellys Pure Face Mask Power Soap

Sabun terbaru dari Jellys Soap, Jellys Face Soap 7 in 1, kini hadir dengan inovasi teebaru dari bahan2 terbaik:

Mengandung: ♡ Norwich Hazel ♡ Tea Tree Oil ♡ AloeVera ♡ Honey ♡ Ginseng ♡ Lemon

Dilihat dari bahan2 nya fungsi Jellys Face Mask Soap : ♡  Membersihkan kotoran sampai ke pori terdalam kulit wajah ♡ Mengangkat sel kulit mati dan mengurangi sebum pada kulit wajah ♡ Membasmi jerawat karena kotoran, tumpukan minyak, maupun bakteri ♡ Mengembalikan kecerahan dan rona alami kulit sejak pemakaian pertama ♡MENCERAHKAN BEKAS LUKA dan jerawat pada kulit wajah
♡Menghambat pigmentasi dan kemunculan flek flek hitam di kulit wajah ♡Mengembalikan aura cerah kulit dan mengembalikan KULIT GOSONG akibat matahari ♡Meratakan warna wajah yg kusam dan tidak rata

Cara pakai: gunakan stiap kali mandi atai cuci muka. Kemudian langsung bilas ♡ aman bagi bumil busui
♡ tidak menyebabkan kulit kering
♡ tidak ketergantungan
♡ hasil dlm 2-4minggu pemakaian rutin
♡ hasil permanen
♡ tidak ada efek samping

HARGA : 75.000/pcs
3pc keatas @ IDR 70.000/pcs

#sabunpemutih #jellyssoap #puresoap #puresoapmurah #jellysoap #purefacepowermasksoap #kojicplanktomsoap #kojicsoap #purefacesoap #sabunputih #sabungluta #glutasoap #winkwhitesoap #puresoapbyjellys #puresoapbyjelly #pemutihwajah #jellyspuresoap #sabunmurah #sabuncuciwajah #pemutihalami #sabuncucimuka #suplemenpemutih #obatjerawat
#JellysPureFaceMaskPowerSoap #sabunjerawat #sabunantijerawat #JellysFaceSoap #jellysfacesoap #fruitaminsoap #sabunwajah

LIMITED STOCK Jellys Pure Face Mask Power Soap Sabun terbaru dari Jellys Soap, Jellys Face Soap 7 in 1, kini hadir dengan inovasi teebaru dari bahan2 terbaik: Mengandung: ♡ Norwich Hazel ♡ Tea Tree Oil ♡ AloeVera ♡ Honey ♡ Ginseng ♡ Lemon Dilihat dari bahan2 nya fungsi Jellys Face Mask Soap : ♡ Membersihkan kotoran sampai ke pori terdalam kulit wajah ♡ Mengangkat sel kulit mati dan mengurangi sebum pada kulit wajah ♡ Membasmi jerawat karena kotoran, tumpukan minyak, maupun bakteri ♡ Mengembalikan kecerahan dan rona alami kulit sejak pemakaian pertama ♡MENCERAHKAN BEKAS LUKA dan jerawat pada kulit wajah ♡Menghambat pigmentasi dan kemunculan flek flek hitam di kulit wajah ♡Mengembalikan aura cerah kulit dan mengembalikan KULIT GOSONG akibat matahari ♡Meratakan warna wajah yg kusam dan tidak rata Cara pakai: gunakan stiap kali mandi atai cuci muka. Kemudian langsung bilas ♡ aman bagi bumil busui ♡ tidak menyebabkan kulit kering ♡ tidak ketergantungan ♡ hasil dlm 2-4minggu pemakaian rutin ♡ hasil permanen ♡ tidak ada efek samping HARGA : 75.000/pcs 3pc keatas @ IDR 70.000/pcs #sabunpemutih  #jellyssoap  #puresoap  #puresoapmurah  #jellysoap  #purefacepowermasksoap  #kojicplanktomsoap  #kojicsoap  #purefacesoap  #sabunputih  #sabungluta  #glutasoap  #winkwhitesoap  #puresoapbyjellys  #puresoapbyjelly  #pemutihwajah  #jellyspuresoap  #sabunmurah  #sabuncuciwajah  #pemutihalami  #sabuncucimuka  #suplemenpemutih  #obatjerawat  #JellysPureFaceMaskPowerSoap  #sabunjerawat  #sabunantijerawat  #JellysFaceSoap  #jellysfacesoap  #fruitaminsoap  #sabunwajah 

Sabun Pemutih yg satu ini sangat Viral di beberapa negara, karena emang bagus banget.
Video pemakaian nya bertebaran, semua users berlomba-lomba menunjukkan hasil putihnya.
Ini sabun lebih bagus dari pada frutamin, jellys, dll lah pokoknya

Sekarang giliran kamu yg buktikan. Owner sendiri sangat suka produk ini. PUTIHNYA TERPAMPANG NYATA. HARUS COBA

1. Memutihkan kulit dgn cepat banget, dlm 1x pakai aja langsung kelihatan 
2. Mengurangi noda2 hitam, bekas luka, cacar, bisul, kudis di kulit dan menyamarkan nya
3. Menghaluskan, melembutkan dan mengencangkan kulit
4. Membasmi jerawat punggung yesss! Cobain deh
5. Meratakan warna kulit, terutama tangan,agar samaan dgn lengan
6. Mempercepat kerja Lotion atau krim, Krn jdi lbh mudah meresap
7. Membasmi stretchmark, kulit pecah-pecah di tumit dan telapak kaki
8. Menghaluskan dan memutihkan lutut, sikut dan tempat2 di mana kulit sering kasar 
Cara kerjanya ialah Masking, sehingga zat aktif pemutihnya meresap rata n putih nya dramatis 
Terbuat hanya dari bahan-bahan alami spt Pineapple, AHA, Gluta, Arbutin, Fruit Extracts, Honey, dll
No bahan2 aneh yaa, so sangat aman 100% Dan hasil PERMANEN!
Cek instagram :
@bumebime_soap.id
@bumebime_soap.id
@bumebime_soap.id

Order? ↓
📲 WA: +62 813-62722276
📲 BBM : DB8F0C1C
📲 LINE : @eru3179f (pake @)
‌#bumebimesoap #bumebimesoapmurah #sabunbumebime #sabunbumebimurah #bumebime #bumebimeindonesia #bumebimemurah #jualbumebime #jualbumebimesoap #bumebimesoaporiginal #bumebimeoriginal #sabunbumebimeoriginal #sabunbumebimeasli #bumebimeasli #jualbumebimemurah #jualbumebimesoap #grosirbumebime #bumebimesoapgrosir #bumebimepemutih #sabunpemutih #sabunputih #sabun #sabunthailand #sabunpemutih #sabunbadan

Sabun Pemutih yg satu ini sangat Viral di beberapa negara, karena emang bagus banget. Video pemakaian nya bertebaran, semua users berlomba-lomba menunjukkan hasil putihnya. Ini sabun lebih bagus dari pada frutamin, jellys, dll lah pokoknya Sekarang giliran kamu yg buktikan. Owner sendiri sangat suka produk ini. PUTIHNYA TERPAMPANG NYATA. HARUS COBA 1. Memutihkan kulit dgn cepat banget, dlm 1x pakai aja langsung kelihatan  2. Mengurangi noda2 hitam, bekas luka, cacar, bisul, kudis di kulit dan menyamarkan nya 3. Menghaluskan, melembutkan dan mengencangkan kulit 4. Membasmi jerawat punggung yesss! Cobain deh 5. Meratakan warna kulit, terutama tangan,agar samaan dgn lengan 6. Mempercepat kerja Lotion atau krim, Krn jdi lbh mudah meresap 7. Membasmi stretchmark, kulit pecah-pecah di tumit dan telapak kaki 8. Menghaluskan dan memutihkan lutut, sikut dan tempat2 di mana kulit sering kasar  Cara kerjanya ialah Masking, sehingga zat aktif pemutihnya meresap rata n putih nya dramatis  Terbuat hanya dari bahan-bahan alami spt Pineapple, AHA, Gluta, Arbutin, Fruit Extracts, Honey, dll No bahan2 aneh yaa, so sangat aman 100% Dan hasil PERMANEN! Cek instagram : @bumebime_soap.id  @bumebime_soap.id  @bumebime_soap.id  Order? ↓ 📲 WA: +62 813-62722276 📲 BBM : DB8F0C1C 📲 LINE : @eru3179f  (pake @) ‌#bumebimesoap  #bumebimesoapmurah  #sabunbumebime  #sabunbumebimurah  #bumebime  #bumebimeindonesia  #bumebimemurah  #jualbumebime  #jualbumebimesoap  #bumebimesoaporiginal  #bumebimeoriginal  #sabunbumebimeoriginal  #sabunbumebimeasli  #bumebimeasli  #jualbumebimemurah  #jualbumebimesoap  #grosirbumebime  #bumebimesoapgrosir  #bumebimepemutih  #sabunpemutih  #sabunputih  #sabun  #sabunthailand  #sabunpemutih  #sabunbadan 

Recent Posts

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣
.
.
“Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 013 8888022
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣 . . “Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 013 8888022 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

DUA MINGGU KONSISTEN DENGAN CARMELA KULIT KEMBALI SEPERTI ASAL🔥
.
“Lepas dua minggu pakai sabun CARMELA kulit dah okay semula . Kulit burn kuat sangat hari tu😘Jerawat pun dah kurang syokk sangat”. LINN✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan CARMELA WHITENING SOAP tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 013 8888022
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

DUA MINGGU KONSISTEN DENGAN CARMELA KULIT KEMBALI SEPERTI ASAL🔥 . “Lepas dua minggu pakai sabun CARMELA kulit dah okay semula . Kulit burn kuat sangat hari tu😘Jerawat pun dah kurang syokk sangat”. LINN✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan CARMELA WHITENING SOAP tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 013 8888022 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

Feedback customer😍😍😍😍
#sabunputih 
#sabunjerawat 
#lynbeauty

Feedback customer😍😍😍😍 #sabunputih  #sabunjerawat  #lynbeauty 

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣
.
.
“Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 0136296733
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik #nafillaempire

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣 . . “Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 0136296733 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik  #nafillaempire 

"Tengok perubahan parut dekat kaki saya selepas 2 minggu menggunakan sabun Carmela ni😭 Suka sangat parut dah semakin pudar.. " Insyirah😘
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
-
📲 📲 
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #tipscantik

"Tengok perubahan parut dekat kaki saya selepas 2 minggu menggunakan sabun Carmela ni😭 Suka sangat parut dah semakin pudar.. " Insyirah😘 - Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 - 📲 📲 #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #tipscantik 

Nak kulit gebu?
Nak kulit sehat ?
Nak kulit lembut dan cerah???
DAPATKAN CARMELA WHITENING SOAP SKRG !!! 😍😍😍
-
Semua nak cantik putih dan gebu kan so cepat cepat grab sebelum terlambat . -
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘
-
📲 📲 -
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya

Nak kulit gebu? Nak kulit sehat ? Nak kulit lembut dan cerah??? DAPATKAN CARMELA WHITENING SOAP SKRG !!! 😍😍😍 - Semua nak cantik putih dan gebu kan so cepat cepat grab sebelum terlambat . - Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘 - 📲 📲 - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #cantikraya  #carmelaraya 

Apa keistimewaan lain BUBBLE REMOVER CARMELA ?? - 📌mengurangkan ketegangan pada permukaan wajah . 📌merawat kulit kering . 📌menstabilkan struktur didalam sel pada kulit . 📌sangat mudah untuk massage sbb dh ada brush silicon yang lembut . 📌hanya lap dengan tisu biasa / mudah meresap - #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih #sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #tipscantik

Apa keistimewaan lain BUBBLE REMOVER CARMELA ?? - 📌mengurangkan ketegangan pada permukaan wajah . 📌merawat kulit kering . 📌menstabilkan struktur didalam sel pada kulit . 📌sangat mudah untuk massage sbb dh ada brush silicon yang lembut . 📌hanya lap dengan tisu biasa / mudah meresap - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #tipscantik 

TAK SAMPAI SEMINGGU KULIT DAH ADA PERUBAHAN YANG KETARA!!
.
.
“Akak best sangat sabun Carmela ni 😭Tak sampai seminggu saya guna kulit dah makin putih , tak kusam yang penting glowing chinggg gittew😆”. Nabilla✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 .
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

TAK SAMPAI SEMINGGU KULIT DAH ADA PERUBAHAN YANG KETARA!! . . “Akak best sangat sabun Carmela ni 😭Tak sampai seminggu saya guna kulit dah makin putih , tak kusam yang penting glowing chinggg gittew😆”. Nabilla✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

Nak muka sentiasa berseri jom amalkan petua air kelapa ni banyak sangat manfaat .
. 
Nak lagi berseri boleh guna CARMELA WHITENING SOAP cepat dan lebih berkesan
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik #putihmukadanbadan

Nak muka sentiasa berseri jom amalkan petua air kelapa ni banyak sangat manfaat . . Nak lagi berseri boleh guna CARMELA WHITENING SOAP cepat dan lebih berkesan . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik  #putihmukadanbadan 

TUALA MANDI PENYEBAB JERAWAT ❓

Ok guys eren kongsi kan sedikit tips untuk elak kan jerawat.Korang perlu faham tuala mandi tentu lah kita buat lap seluruh badan kan? 
Tapi muka tentunya area yang sensitif dan perlukan penjagaan khas 🤔

Jadi untuk muka korang perlu sediakan tuala kecil atau lagi baik tisu sahaja kerana ia lebih terjamin and jauh dari habuk2 tu sbb tisu ni kita pakai buang sahaja.. Bertahan hidup ertinya selalu siap untuk berubah kerana perubahan adalah jalan untuk menuju kedewasaan. Dan kedewasaan adalah sikap untuk selalu mengembangkan kualiti peribadi tanpa henti🔥
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya2019

TUALA MANDI PENYEBAB JERAWAT ❓ Ok guys eren kongsi kan sedikit tips untuk elak kan jerawat.Korang perlu faham tuala mandi tentu lah kita buat lap seluruh badan kan? Tapi muka tentunya area yang sensitif dan perlukan penjagaan khas 🤔 Jadi untuk muka korang perlu sediakan tuala kecil atau lagi baik tisu sahaja kerana ia lebih terjamin and jauh dari habuk2 tu sbb tisu ni kita pakai buang sahaja.. Bertahan hidup ertinya selalu siap untuk berubah kerana perubahan adalah jalan untuk menuju kedewasaan. Dan kedewasaan adalah sikap untuk selalu mengembangkan kualiti peribadi tanpa henti🔥 - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #cantikraya2019 

Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. 🔥
.
Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki 😍
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya 💕
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘
.
#carmelawhiteningsoap #bubbleremoverfirstinmalaysia #makeupremover #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #toner #moisturizer

Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. 🔥 . Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki 😍 . Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya 💕 . Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘 . #carmelawhiteningsoap  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #makeupremover  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #toner  #moisturizer 

CARMELA SOAP BUKAN SAHAJA MEMUTIHKAN KULIT UOLLSS DALAM MASA YANG SAMA MERAWAT KULIT BERJERAWAT TAU 🔥😍
.
Ha ada parut jerawat?
Jerawat dan jeragat?
Whitehead dan blackhead?
Kulit berminyak?
Kulit kering?
Kulit gelap?
.
Meh meh guna carmela soap, Insha ALLAH semua masalah uollsss dapat diatasi.. NONNY NADHIRAH PUN GUNA GUYSS🔥
.
. Masih belum terlambat untuk dapat kan Carmela boleh terus wasap kami atau tinggalkan nombor wasap di bawah😘 .

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #toner #moisturizer

CARMELA SOAP BUKAN SAHAJA MEMUTIHKAN KULIT UOLLSS DALAM MASA YANG SAMA MERAWAT KULIT BERJERAWAT TAU 🔥😍 . Ha ada parut jerawat? Jerawat dan jeragat? Whitehead dan blackhead? Kulit berminyak? Kulit kering? Kulit gelap? . Meh meh guna carmela soap, Insha ALLAH semua masalah uollsss dapat diatasi.. NONNY NADHIRAH PUN GUNA GUYSS🔥 . . Masih belum terlambat untuk dapat kan Carmela boleh terus wasap kami atau tinggalkan nombor wasap di bawah😘 . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #toner  #moisturizer 

KAN DAH CAKAP BUBBBLE REMOVER NI UNTUK SI PEMALAS JE!!
.
.
“Best sangat guna BUBBLE REMOVE ni. Senang tak serabut sangat kalau tak cuci muka pun 😂 Kulit pun terasa lembut je”. Sufi✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan BUBBLE REMOVER CARMELA tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 .
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

KAN DAH CAKAP BUBBBLE REMOVER NI UNTUK SI PEMALAS JE!! . . “Best sangat guna BUBBLE REMOVE ni. Senang tak serabut sangat kalau tak cuci muka pun 😂 Kulit pun terasa lembut je”. Sufi✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan BUBBLE REMOVER CARMELA tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

"NEW STARTS USE CARMELA WHITENING SOAP, BUT IT'S SO MUCH MUCH MORE! SKIN LOVES AND TAKES NO TAHD !! !!
.
Wowww how many changes can this customer make using carmela whitening soap. Can't believe it, right?
.
This carmela soap is a miracle. Carmela not only works to brighten the skin but all in one .. it is a great save.
.
fast2 dm or whatsapp to get fast respond 📲 https://www.wasap.my/60179427694
📲 https://www.wasap.my/+6591362154

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #scertified #tipcantik

"NEW STARTS USE CARMELA WHITENING SOAP, BUT IT'S SO MUCH MUCH MORE! SKIN LOVES AND TAKES NO TAHD !! !! . Wowww how many changes can this customer make using carmela whitening soap. Can't believe it, right? . This carmela soap is a miracle. Carmela not only works to brighten the skin but all in one .. it is a great save. . fast2 dm or whatsapp to get fast respond 📲 https://www.wasap.my/60179427694 📲 https://www.wasap.my/+6591362154 #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #scertified  #tipcantik 

"Tengok perubahan parut dekat kaki saya selepas 2 minggu menggunakan sabun Carmela ni😭 Suka sangat parut dah semakin pudar.. " Insyirah😘
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
-
📲 📲 
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #tipscantik

"Tengok perubahan parut dekat kaki saya selepas 2 minggu menggunakan sabun Carmela ni😭 Suka sangat parut dah semakin pudar.. " Insyirah😘 - Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 - 📲 📲 #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #tipscantik 

Nak kulit gebu?
Nak kulit sehat ?
Nak kulit lembut dan cerah???
DAPATKAN CARMELA WHITENING SOAP SKRG !!! 😍😍😍
-
Semua nak cantik putih dan gebu kan so cepat cepat grab sebelum terlambat . -
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘
-
📲 📲 -
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya

Nak kulit gebu? Nak kulit sehat ? Nak kulit lembut dan cerah??? DAPATKAN CARMELA WHITENING SOAP SKRG !!! 😍😍😍 - Semua nak cantik putih dan gebu kan so cepat cepat grab sebelum terlambat . - Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg 😘 - 📲 📲 - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #cantikraya  #carmelaraya 

Ready semua varian Ya..
Goats Milk ✔️
Royal Jelly✔️
Lavender ✔️
Rose ✔️
Pomelo✔️
.
.
.
.
Admin 1 : 0852.1682.9996
Admin 2 : 0857.7324.0549
.
_______________________________________________
#bodyshampoo #sabunmandicair #sabunmandi #sabuncair #sabunmandicairkeluarga #sabunsofia #sabunmandikeluarga #sabunmandimurah #sabuncairmurah #sofiajakarta #sofiaindonesia #sabunputih #sabunindonesia #sabunlavender #sabunsusukambing #sabunroyaljelly #sabunrose #sabunpomelo #sabungoatsmilk #sabunvarian #sabuncairsusukambing

Ready semua varian Ya.. Goats Milk ✔️ Royal Jelly✔️ Lavender ✔️ Rose ✔️ Pomelo✔️ . . . . Admin 1 : 0852.1682.9996 Admin 2 : 0857.7324.0549 . _______________________________________________ #bodyshampoo  #sabunmandicair  #sabunmandi  #sabuncair  #sabunmandicairkeluarga  #sabunsofia  #sabunmandikeluarga  #sabunmandimurah  #sabuncairmurah  #sofiajakarta  #sofiaindonesia  #sabunputih  #sabunindonesia  #sabunlavender  #sabunsusukambing  #sabunroyaljelly  #sabunrose  #sabunpomelo  #sabungoatsmilk  #sabunvarian  #sabuncairsusukambing 

SAMPAI MENANGIS SEBAB DARK SPOT HILANG🤣
.
.
“ Lepas pakai SABUN CARMELA dua minggu dark spot kat muka dah hilangg😭and kulit saya pun makin cerah . Nanti nak repeat order”. Yashini✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 018-9833416 (Fiqa) 📲 018-3908420 (Az)
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

SAMPAI MENANGIS SEBAB DARK SPOT HILANG🤣 . . “ Lepas pakai SABUN CARMELA dua minggu dark spot kat muka dah hilangg😭and kulit saya pun makin cerah . Nanti nak repeat order”. Yashini✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 018-9833416 (Fiqa) 📲 018-3908420 (Az) . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

Sebelum menggunakan Facial Wash pastikan PH-nya sesuai dengan kulit wajah ya, Facial Wash yang baik meninggalkan kesan lembab di wajah usai diaplikasikan.
.
Yup seperti QZ Facial wash 😍
.
.
#sabunwajah

#sabunpencerahwajah

#sabunwajahbpom

#whiteningfacialwash

#sabunjerawat

#sabunputih

#sabunkecantikan

Sebelum menggunakan Facial Wash pastikan PH-nya sesuai dengan kulit wajah ya, Facial Wash yang baik meninggalkan kesan lembab di wajah usai diaplikasikan. . Yup seperti QZ Facial wash 😍 . . #sabunwajah  #sabunpencerahwajah  #sabunwajahbpom  #whiteningfacialwash  #sabunjerawat  #sabunputih  #sabunkecantikan 

HASIL SELEPAS GUNA CARMELA WHITENING SOAP😍
.
.
“Baru sebulan guna tangan dah makin putih sampai nak terkeluar urat hijau yang penting bukan cucuk cucuk ye”. Farzana✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

HASIL SELEPAS GUNA CARMELA WHITENING SOAP😍 . . “Baru sebulan guna tangan dah makin putih sampai nak terkeluar urat hijau yang penting bukan cucuk cucuk ye”. Farzana✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

GIVEAWAY TIME!!!
.
Happy friday sahabat jojobar! Kali ini Jojobar.co akan bagi2 soap bar varian aloecumber dan moonlight untuk 2 orang yang beruntung!
.
. 
Syaratnya gampang banget loh!
- Follow akun @jojobar.co
- spam like
- Tag temen kamu di kolom komentar dan kasih alasan kenapa kamu harus menang giveaway ini!!
.
. 
Giveaway akan diadain sampai 28 oktober 2019 ya! Ongkos kirim akan ditanggung pemenang
.
GOODLUCK!!
.
.
*pemenang akan diundi jika mengikuti seluruh syarat diatas ya

GIVEAWAY TIME!!! . Happy friday sahabat jojobar! Kali ini Jojobar.co akan bagi2 soap bar varian aloecumber dan moonlight untuk 2 orang yang beruntung! . . Syaratnya gampang banget loh! - Follow akun @jojobar.co  - spam like - Tag temen kamu di kolom komentar dan kasih alasan kenapa kamu harus menang giveaway ini!! . . Giveaway akan diadain sampai 28 oktober 2019 ya! Ongkos kirim akan ditanggung pemenang . GOODLUCK!! . . *pemenang akan diundi jika mengikuti seluruh syarat diatas ya

TAK SAMPAI SEMINGGU KULIT DAH ADA PERUBAHAN YANG KETARA!!
.
.
“Akak best sangat sabun Carmela ni 😭Tak sampai seminggu saya guna kulit dah makin putih , tak kusam yang penting glowing chinggg gittew😆”. Nabilla✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 .
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

TAK SAMPAI SEMINGGU KULIT DAH ADA PERUBAHAN YANG KETARA!! . . “Akak best sangat sabun Carmela ni 😭Tak sampai seminggu saya guna kulit dah makin putih , tak kusam yang penting glowing chinggg gittew😆”. Nabilla✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan

N.O.T 170301870k .
.
 #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya > 100% tidak menggelupas > 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam > 100% tiada paraben > 100% natural & halal > 100% diuji didalam makmal > 100% mendapat kelulusan N.O.T 170301870k . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

HAPPY CUST DENGAN BAU YANG WANGI DARI BUBBLE REMOVER CARMELA😱😍😍😍
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
-
📲 +6013-9354604 (Nina)
📲 +6018-2079769 (Ain)

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

HAPPY CUST DENGAN BAU YANG WANGI DARI BUBBLE REMOVER CARMELA😱😍😍😍 . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 - 📲 +6013-9354604 (Nina) 📲 +6018-2079769 (Ain) #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

"NAK SOLAT NI TAKUT MAKEUP TAK TANGGAL DAN WUDHUK PUN TAK SAH"
.
. 
Perkara ni selalu terjadi kat kaum wanita yang nak solat kan?
.
.
Dengan ada nya Bubble Remover dari Carmela ni dah tak perlu nak fikir semua tu . Zap zap je gosok gosok habis semua makeup tanggal🔥."
.
carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik #putihmukadanbadan

"NAK SOLAT NI TAKUT MAKEUP TAK TANGGAL DAN WUDHUK PUN TAK SAH" . . Perkara ni selalu terjadi kat kaum wanita yang nak solat kan? . . Dengan ada nya Bubble Remover dari Carmela ni dah tak perlu nak fikir semua tu . Zap zap je gosok gosok habis semua makeup tanggal🔥." . carmelawhiteningsoap #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik  #putihmukadanbadan 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

Nak muka sentiasa berseri jom amalkan petua air kelapa ni banyak sangat manfaat .
. 
Nak lagi berseri boleh guna CARMELA WHITENING SOAP cepat dan lebih berkesan
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik #putihmukadanbadan

Nak muka sentiasa berseri jom amalkan petua air kelapa ni banyak sangat manfaat . . Nak lagi berseri boleh guna CARMELA WHITENING SOAP cepat dan lebih berkesan . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik  #putihmukadanbadan 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

SABUN BIBIT PEMUTIH BPOM SYB
UNTUK WAJAH DAN TUBUH PUTIH SEKETIKA
Ecer 12.000
12@ 11.500
25@ 11.300
50@ 11.000
100@ 10.500

Wa Admin: 081913913646
Store: Desa kepunten rt.04 rw.02 Tulangan-Sidoarjo
(klik di google map APRIL OS)
Open Store : Pukul 12:00-20:00
(Minggu/Tanggal Merah Off)

Pengiriman dari Sidoarjo
JNT,WAHANA (Grosir JNT Trucking)

SYB Sabun Bibit Pemutih/ Bibit Pemutih Soap BPOM Original. WHITENING SOAP BISA BUAT BADAN DAN WAJAH YA. INI MOISTNYA BEGITU TINGGI SHG BAGUS BUAT KULIT KERING DAN AMAN SUDAH BER BPOM

Bagian Depan
SYB Sabun Bibit
Reliance for Skin
Fresher & Smoother
With Arbutin, Vitamin, Moisturizer
Netto 50 g when packed

Bagian Belakang
Sabun khusus dengan bibit pemutih yang membuat kulit tampak lebih putih alami.
Dengan kandungan moisturizer yang merawat kelembaban kulit dan vitamin yang
menjaga kesehatan kulit. Kulit lebih bersih , tetap halus dan segar.
Special soap with whitening that make skin look natural whiter. Moisturizer
content that treats skin moisture and vitamins that maintain skin health. The
skin is cleaner, still smooth and fresh.
Ingredients:
Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Demin Water, Sodium Hydroxide, Sodium PEG-7 Olive
Oil Carboxylate, Sodium Cocoamphoacetate, Olive (Olea Europaea) Oil,
Niacinamide, Shea Butter ( Butyrospermum parkii ), Arbutin, Fragrance, Sodium
Hyaluronate, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA. BPOM NA 18170500931
#sabun#sabunputih#sabunpemutih#bibitpemutih#sabunbibitpemutih#sabunkulit#sabunpemutihsyb#

SABUN BIBIT PEMUTIH BPOM SYB UNTUK WAJAH DAN TUBUH PUTIH SEKETIKA Ecer 12.000 12@ 11.500 25@ 11.300 50@ 11.000 100@ 10.500 Wa Admin: 081913913646 Store: Desa kepunten rt.04 rw.02 Tulangan-Sidoarjo (klik di google map APRIL OS) Open Store : Pukul 12:00-20:00 (Minggu/Tanggal Merah Off) Pengiriman dari Sidoarjo JNT,WAHANA (Grosir JNT Trucking) SYB Sabun Bibit Pemutih/ Bibit Pemutih Soap BPOM Original. WHITENING SOAP BISA BUAT BADAN DAN WAJAH YA. INI MOISTNYA BEGITU TINGGI SHG BAGUS BUAT KULIT KERING DAN AMAN SUDAH BER BPOM Bagian Depan SYB Sabun Bibit Reliance for Skin Fresher & Smoother With Arbutin, Vitamin, Moisturizer Netto 50 g when packed Bagian Belakang Sabun khusus dengan bibit pemutih yang membuat kulit tampak lebih putih alami. Dengan kandungan moisturizer yang merawat kelembaban kulit dan vitamin yang menjaga kesehatan kulit. Kulit lebih bersih , tetap halus dan segar. Special soap with whitening that make skin look natural whiter. Moisturizer content that treats skin moisture and vitamins that maintain skin health. The skin is cleaner, still smooth and fresh. Ingredients: Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Demin Water, Sodium Hydroxide, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Sodium Cocoamphoacetate, Olive (Olea Europaea) Oil, Niacinamide, Shea Butter ( Butyrospermum parkii ), Arbutin, Fragrance, Sodium Hyaluronate, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA. BPOM NA 18170500931 #sabun #sabunputih #sabunpemutih #bibitpemutih #sabunbibitpemutih #sabunkulit #sabunpemutihsyb #

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinindonesia #klinskinjakarta #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinindonesia  #klinskinjakarta  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

INTRODUCING PURE FACE BLUEFIN TUNA CREAM 🐟
.
Inovasi baru yang dihasilkan daripada ikan tuna & di patern kan dari Korea Selatan✨
.

Kelebihan : ✔️mengurangkan jerawat & jeragat
✔disarankan bagi yang mempunyai masalah kulit breakout ✔️menjadikan kulit licin & flawless ✔️melembut & melembapkan kulit
✔️mengecilkan pori2 wajah
✔️mengurangkan pori2 tersumbat
✔️mengencangkan kulit untuk kelihatan lebih muda ✔️Membekalkan kolagen ke kulit
.
Sekarang ni tengah ada harga pengenalan , grab sekarang untuk dapatkan harga promosi ni. 010-2731099🔥

INTRODUCING PURE FACE BLUEFIN TUNA CREAM 🐟 . Inovasi baru yang dihasilkan daripada ikan tuna & di patern kan dari Korea Selatan✨ . Kelebihan : ✔️mengurangkan jerawat & jeragat ✔disarankan bagi yang mempunyai masalah kulit breakout ✔️menjadikan kulit licin & flawless ✔️melembut & melembapkan kulit ✔️mengecilkan pori2 wajah ✔️mengurangkan pori2 tersumbat ✔️mengencangkan kulit untuk kelihatan lebih muda ✔️Membekalkan kolagen ke kulit . Sekarang ni tengah ada harga pengenalan , grab sekarang untuk dapatkan harga promosi ni. 010-2731099🔥

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinindonesia #klinskinjakarta #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinindonesia  #klinskinjakarta  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

Attention please !!! Hati hati tertipu ya sis .. Jadi udah banyak beredar juga sabun arab yang palsu, perbedaannya 👇

1. Kw sabunnya lebih tipis, sedangkan yang asli lebih tebal.

2. Kw tekstur terasa lebih lengket, sedangkan yang asli tidak.

3. Kw warna terlihat lebih pudar, sedangkan yang asli cerah.

4. Kw busa lebih sedikit, sedangkan yang asli banyak.

5. Kw bentuk lebih kecil, sedangkan yang asli besar.

6. Kw plastik polos, sedangkan asli bergerigi.

7. Kw jika terkena air warna luntur, sedangkan yang asli tidak.

8. Kw dikemasan embos gambar tidak muncul, sedangkan asli jika diusap embos kemasannya lebih terasa.

Jangan tertipu yang sis, cuss order sabun arabnya disini dijamin original 💯% Sabun arab pyary ❤ 💯% original 👉 tidak ORI uang kembali

Sabun sejuta manfaat yang pastinya mampu membuat kulit menjadi putih bersih tanpa harus suntik putih, aman untuk bumil dan busui karena 100 % dari bahan alami. 
Cuss diorder langsung via WA yang guys 😚😚 Price 👇

1 pcs 👉  25 k  #sabunarabpyary#sabunarabmedan#pyary#sabunarab#sabunturmeric#sabunputih#sabunpemutih#sabunarabtumeric#sabunkunyit#sabunminyakkelapa#sabunpyary#

Attention please !!! Hati hati tertipu ya sis .. Jadi udah banyak beredar juga sabun arab yang palsu, perbedaannya 👇 1. Kw sabunnya lebih tipis, sedangkan yang asli lebih tebal. 2. Kw tekstur terasa lebih lengket, sedangkan yang asli tidak. 3. Kw warna terlihat lebih pudar, sedangkan yang asli cerah. 4. Kw busa lebih sedikit, sedangkan yang asli banyak. 5. Kw bentuk lebih kecil, sedangkan yang asli besar. 6. Kw plastik polos, sedangkan asli bergerigi. 7. Kw jika terkena air warna luntur, sedangkan yang asli tidak. 8. Kw dikemasan embos gambar tidak muncul, sedangkan asli jika diusap embos kemasannya lebih terasa. Jangan tertipu yang sis, cuss order sabun arabnya disini dijamin original 💯% Sabun arab pyary ❤ 💯% original 👉 tidak ORI uang kembali Sabun sejuta manfaat yang pastinya mampu membuat kulit menjadi putih bersih tanpa harus suntik putih, aman untuk bumil dan busui karena 100 % dari bahan alami. Cuss diorder langsung via WA yang guys 😚😚 Price 👇 1 pcs 👉 25 k #sabunarabpyary #sabunarabmedan #pyary #sabunarab #sabunturmeric #sabunputih #sabunpemutih #sabunarabtumeric #sabunkunyit #sabunminyakkelapa #sabunpyary #

FREE FREE FREE FREE FREE 
Hanya untuk orang putrajaya sahaja 
Dengan setiap pembelian 2BOX FREE 1BOX 
Limited Stock khas untuk orang Putrajaya sahaja selama 5 hari

Tak Jumpa Booth? Boleh ws admin 01114987766

Ada ke Orang Putrajaya kat sini ? Istimewa untuk orang putrajaya !
.
BuehandBath berada di Karnival Usahawan Desa selama 5 hari .
Harga Istimewa untuk orang putrajaya 😎
.
Come and see you soon !
.
#BuehandBath
#SayaJualSabun
#SabunClorox
#SabunBadan
#SabunMuka
#SabunDaki
#SabunPutih
#SabuPemutih
#Cerahseawal3hari
#BazaarPakNil
#SayaJualMurah
#SayaJual
#BuehAndBath
#WhiteningSoap
#sayajualsabun
#WhiteningSoap
#SabunPutih
#SabunDaki
#SabunPemutih

FREE FREE FREE FREE FREE Hanya untuk orang putrajaya sahaja Dengan setiap pembelian 2BOX FREE 1BOX Limited Stock khas untuk orang Putrajaya sahaja selama 5 hari Tak Jumpa Booth? Boleh ws admin 01114987766 Ada ke Orang Putrajaya kat sini ? Istimewa untuk orang putrajaya ! . BuehandBath berada di Karnival Usahawan Desa selama 5 hari . Harga Istimewa untuk orang putrajaya 😎 . Come and see you soon ! . #BuehandBath  #SayaJualSabun  #SabunClorox  #SabunBadan  #SabunMuka  #SabunDaki  #SabunPutih  #SabuPemutih  #Cerahseawal3hari  #BazaarPakNil  #SayaJualMurah  #SayaJual  #BuehAndBath  #WhiteningSoap  #sayajualsabun  #WhiteningSoap  #SabunPutih  #SabunDaki  #SabunPemutih 

Ada ke Orang Putrajaya kat sini ? Istimewa untuk orang putrajaya !
.
BuehandBath berada di Karnival Usahawan Desa selama 5 hari .
Harga Istimewa untuk orang putrajaya 😎
.
Come and see you soon !
.
#BuehandBath
#SayaJualSabun
#SabunClorox
#SabunBadan
#SabunMuka
#SabunDaki
#SabunPutih
#SabuPemutih
#Cerahseawal3hari
#BazaarPakNil
#SayaJualMurah
#SayaJual
#BuehAndBath
#WhiteningSoap
#sayajualsabun
#WhiteningSoap
#SabunPutih
#SabunDaki
#SabunPemutih

Ada ke Orang Putrajaya kat sini ? Istimewa untuk orang putrajaya ! . BuehandBath berada di Karnival Usahawan Desa selama 5 hari . Harga Istimewa untuk orang putrajaya 😎 . Come and see you soon ! . #BuehandBath  #SayaJualSabun  #SabunClorox  #SabunBadan  #SabunMuka  #SabunDaki  #SabunPutih  #SabuPemutih  #Cerahseawal3hari  #BazaarPakNil  #SayaJualMurah  #SayaJual  #BuehAndBath  #WhiteningSoap  #sayajualsabun  #WhiteningSoap  #SabunPutih  #SabunDaki  #SabunPemutih 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinindonesia #klinskinjakarta #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinindonesia  #klinskinjakarta  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER.

After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinasli #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER. After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinasli  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 
After - Before 👍
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER After - Before 👍 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

😍 ATASI MASALAH2 DI ATAS DENGAN CARMELA WHITENING SOAP 😍
.
Jom dapatkan Carmela Whitening Soap SEKARANG !🤩🔥
-

Dah ramai yang menggunakan sabun carmela yang dah berjaya dari segi kulit yang beramasalah...tak percaya mehh try pakai pasti anda jatuh hati 💖 📲www.wasap.my/60173935369/carmela
📲 www.wasap my/60173935369/carmela

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

😍 ATASI MASALAH2 DI ATAS DENGAN CARMELA WHITENING SOAP 😍 . Jom dapatkan Carmela Whitening Soap SEKARANG !🤩🔥 - Dah ramai yang menggunakan sabun carmela yang dah berjaya dari segi kulit yang beramasalah...tak percaya mehh try pakai pasti anda jatuh hati 💖 📲www.wasap.my/60173935369/carmela 📲 www.wasap my/60173935369/carmela #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskin #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskin  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskin #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskin  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

" Alhamdulillah semenjak pakai sabun carmela parut dah pudar jerawat pun dah xde"- ika, sentul❤️
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
-
📲 www.wasap.my/60173935369/carmela
📲 www.wasap.my/60173935369/carmela

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #tipscantik

" Alhamdulillah semenjak pakai sabun carmela parut dah pudar jerawat pun dah xde"- ika, sentul❤️ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 - 📲 www.wasap.my/60173935369/carmela 📲 www.wasap.my/60173935369/carmela #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #tipscantik 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskin #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskin  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskin #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskin  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam💕
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.😍 .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
-
📲 www.wasap.my/60173935369/carmela
📲www.wasap.my/60173935369/carmela

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya

Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam💕 - Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.😍 . - Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 - 📲 www.wasap.my/60173935369/carmela 📲www.wasap.my/60173935369/carmela #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #cantikraya  #carmelaraya 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskin #klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskin  #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰
.
.

ORDER / INFO ⬇️
Chat DM / WA di link bio ya 💄
.
.
Fast Respon  WA : 0816801314
.
.
#klinskinbodywhitening #klinskinori #klinskinoriginal #klinskinbodysoap #klinskin #klinskinsoap #sabunpemutih #sabunmandi #sabunputih #klinskinoriginal #klinskinori #sabunbadan #bodycare #bodysoap #beautysoap #whiteningsoap

REAL TESTIMONI FROM CUSTOMER 🥰 . . ORDER / INFO ⬇️ Chat DM / WA di link bio ya 💄 . . Fast Respon WA : 0816801314 . . #klinskinbodywhitening  #klinskinori  #klinskinoriginal  #klinskinbodysoap  #klinskin  #klinskinsoap  #sabunpemutih  #sabunmandi  #sabunputih  #klinskinoriginal  #klinskinori  #sabunbadan  #bodycare  #bodysoap  #beautysoap  #whiteningsoap 

YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻
.
Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥
.
Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻
.
Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍
.
Whatsapp 010-2731099

YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻 . Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥 . Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻 . Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍 . Whatsapp 010-2731099

KAN DAH CAKAP BUBBBLE REMOVER NI UNTUK SI PEMALAS JE!!
.
.
“Best sangat guna BUBBLE REMOVE ni. Senang tak serabut sangat kalau tak cuci muka pun 😂 Kulit pun terasa lembut je”. Sufi✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan BUBBLE REMOVER CARMELA tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 .
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

KAN DAH CAKAP BUBBBLE REMOVER NI UNTUK SI PEMALAS JE!! . . “Best sangat guna BUBBLE REMOVE ni. Senang tak serabut sangat kalau tak cuci muka pun 😂 Kulit pun terasa lembut je”. Sufi✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan BUBBLE REMOVER CARMELA tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik 

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣
.
.
“Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
📲 .
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik 
#hakitaasresources

NAK REPEAT ORDER MASALAH SUNBURN HILANG🤣 . . “Akak saya nak repeat order SABUN CARMELA sebabnya lepas pakai sabun ni SUNBURN dah kurang and belang kat muka dah xde”. Hazreen✨ . . Alhamdulillah Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 . . . Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥 📲 . . #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik  #hakitaasresources 

🌹OLIVE OIL MERAWAT KULIT DARI PENYAKIT SERIUS PELINDUNG KULIT DAN SESUAI DENGAN SEMUA JENIS KULIT🌹
-
JOM DAPATKAN TIPS PENJAGAAN KECANTIKKAN BERSAMA CARMELA 😘🌹 .
Dapatkan tips2 Kecantikkan dengan Carmela 😊🌹
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

🌹OLIVE OIL MERAWAT KULIT DARI PENYAKIT SERIUS PELINDUNG KULIT DAN SESUAI DENGAN SEMUA JENIS KULIT🌹 - JOM DAPATKAN TIPS PENJAGAAN KECANTIKKAN BERSAMA CARMELA 😘🌹 . Dapatkan tips2 Kecantikkan dengan Carmela 😊🌹 - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #tipscantik