#seriiskandar Instagram Stories

116,311 Stories

Top Stories

Pre-Convo Photoshoot🎓
Universiti Teknologi Petronas.
•
•
#photography #convocation #convofestutp #convofest #convophotoshoot #kelliecastle #utp #universititeknologipetronas #seriiskandar #perak

Pre-Convo Photoshoot🎓 Universiti Teknologi Petronas. • • #photography  #convocation  #convofestutp  #convofest  #convophotoshoot  #kelliecastle  #utp  #universititeknologipetronas  #seriiskandar  #perak 

#djlin ada kt #ipoh #perak esok nak daftarkan Anak sulung @nrenarsya kat #UITM #seriiskandar #perak dlm jurusan #ukurbahan So harini aktiviti jalan2 makan2😅 Si bujang @nazzkeyntang pun ada😘Lepas ni nk g jalan2 kat area #meru pulak😁 #radiodj #radioannouncer #suriacinta #suriafm @suriamalaysia #suriamalaysia #djlinsayangfamili

#djlin  ada kt #ipoh  #perak  esok nak daftarkan Anak sulung @nrenarsya  kat #UITM  #seriiskandar  #perak  dlm jurusan #ukurbahan  So harini aktiviti jalan2 makan2😅 Si bujang @nazzkeyntang  pun ada😘Lepas ni nk g jalan2 kat area #meru  pulak😁 #radiodj  #radioannouncer  #suriacinta  #suriafm  @suriamalaysia  #suriamalaysia  #djlinsayangfamili 

Takkan pernah mengalah selagi bernafas.💪
.
.
.
Cc:@affqman_7
Dl:@zakwankasnata 
Dl:@hafizuddin011 .
.
#kvsi 
#ultraskvsi 
#eagleskvsi 
#forzaeagles 
#seriiskandar

Takkan pernah mengalah selagi bernafas.💪 . . . Cc:@affqman_7  Dl:@zakwankasnata  Dl:@hafizuddin011  . . #kvsi  #ultraskvsi  #eagleskvsi  #forzaeagles  #seriiskandar 

Belum jogging tapi dah berurat 😅 macam mana tu 🤭

#youthpower #exerciseroutine #jogging 
#bandaruniversiti #seriiskandar #uitmsi

Belum jogging tapi dah berurat 😅 macam mana tu 🤭 #youthpower  #exerciseroutine  #jogging  #bandaruniversiti  #seriiskandar  #uitmsi 

Mengejar apa yang dicita sambil memegang erat apa yang ada
.
.
.
📸CC: @day.niish #kisahremaja#malaysia#uitmdihatiku#harimaumalaya#sayabudakbarubelajar#seriiskandar

Mengejar apa yang dicita sambil memegang erat apa yang ada . . . 📸CC: @day.niish  #kisahremaja #malaysia #uitmdihatiku #harimaumalaya #sayabudakbarubelajar #seriiskandar 

It's not about how you started it, but it's about how you end it
3years in HND... great work guys
#2016 #2019 #students #media #technology #HND #kpmsi #kpmsistudent #perak #seriiskandar

It's not about how you started it, but it's about how you end it 3years in HND... great work guys #2016  #2019  #students  #media  #technology  #HND  #kpmsi  #kpmsistudent  #perak  #seriiskandar 

Siapa student UiTM kat sini?? Dengar cerita budak2 UiTM nak masuk balik bulan ni. Kalau korang study kat UiTM Seri Iskandar Perak, korang wajib datang makan kat restoran abam senior korang ni, @stesentokblagak.
.
Restoran ni dulu pernah viral. Kat sini hidangan diorang paling popular Sambal Hantu yang sekali makan, sampai "mouthgasm" gitu! Hehe.
.
Menu dorang simple je tapi untuk student macam korang sini lah tempat dia. Sebabnya kat sini NASI TAMBAH diorang FREE OF CHARGE!! Haaa melantak la korang berapa pinggan pun. Hahaha.
.
Hari ni dorang first day bukak under management baru. IG diorang @stesentokblagak. Jum pakat serbu jommmmm!!
.
Lokasi: Stesen Tok Blagak, Seri Iskandar, Perak.
.
Waktu operasi: 12 tengahari - 11 malam
.
#stesentokblagak #sambalhantu #seriiskandar #sambaltokblagak #nasitokblagak #nasipercuma #uitmseriiskandar #OhmediaMakan

Siapa student UiTM kat sini?? Dengar cerita budak2 UiTM nak masuk balik bulan ni. Kalau korang study kat UiTM Seri Iskandar Perak, korang wajib datang makan kat restoran abam senior korang ni, @stesentokblagak.  . Restoran ni dulu pernah viral. Kat sini hidangan diorang paling popular Sambal Hantu yang sekali makan, sampai "mouthgasm" gitu! Hehe. . Menu dorang simple je tapi untuk student macam korang sini lah tempat dia. Sebabnya kat sini NASI TAMBAH diorang FREE OF CHARGE!! Haaa melantak la korang berapa pinggan pun. Hahaha. . Hari ni dorang first day bukak under management baru. IG diorang @stesentokblagak.  Jum pakat serbu jommmmm!! . Lokasi: Stesen Tok Blagak, Seri Iskandar, Perak. . Waktu operasi: 12 tengahari - 11 malam . #stesentokblagak  #sambalhantu  #seriiskandar  #sambaltokblagak  #nasitokblagak  #nasipercuma  #uitmseriiskandar  #OhmediaMakan 

Recent Stories

Tiap kali belek muka kat cermin, tiap kali tu hati luluh. Bila pegang pipi pulak berlekuk lekuk tak lancar je rasa jari ni
.
.
Aduhaii pipi apelah nasib. Ada gak yang sempat melawak "semut jatuh boleh mati dalam kawah kulit kau tu."
.
.
Huwaaaaaa buruk sangat ke muka aku? 😭
.
.
Syukur kenal dengan krim comel #WD. Takde dah mimpi ngeri. Sampai kawan kawan tegur "kau ni makin hari makin cantikkkkk"
.
.
Aaaaaaaaa rasa macam nak lompat bintang je bila tengok muka kat cermin sekarang ni
.
.
Calit calit kat 3 point nadi je uolss. Dulu tak cayer. Tapi sekarang puas hati gila tengok kulit dak elok camni 😍
.
.
Uolss ada masalah kulit tu ajom rawat dalaman dulu. Buang toksin dalam badan tu. Baru efek kulit glowing memancor ajet ajet retis kpop. Hiks
.
.
#wdec #wd #wdta
#jerawat
#calitnadicantiksatubody 
#cod #batugajah #tronoh #pusing #seriiskandar #station18 #simpangpulai #ipoh #perak

Tiap kali belek muka kat cermin, tiap kali tu hati luluh. Bila pegang pipi pulak berlekuk lekuk tak lancar je rasa jari ni . . Aduhaii pipi apelah nasib. Ada gak yang sempat melawak "semut jatuh boleh mati dalam kawah kulit kau tu." . . Huwaaaaaa buruk sangat ke muka aku? 😭 . . Syukur kenal dengan krim comel #WD . Takde dah mimpi ngeri. Sampai kawan kawan tegur "kau ni makin hari makin cantikkkkk" . . Aaaaaaaaa rasa macam nak lompat bintang je bila tengok muka kat cermin sekarang ni . . Calit calit kat 3 point nadi je uolss. Dulu tak cayer. Tapi sekarang puas hati gila tengok kulit dak elok camni 😍 . . Uolss ada masalah kulit tu ajom rawat dalaman dulu. Buang toksin dalam badan tu. Baru efek kulit glowing memancor ajet ajet retis kpop. Hiks . . #wdec  #wd  #wdta  #jerawat  #calitnadicantiksatubody  #cod  #batugajah  #tronoh  #pusing  #seriiskandar  #station18  #simpangpulai  #ipoh  #perak 

Terima Kasih kerana memilih A&A BOUQUET 🍫💐
.
DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫
.
Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? 
Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕
.
.
Delivery area :
🚗 Batu gajah
🚗 Station 18
🚗 Seri iskandar
🚗 Parit
.
.
#bouquetmurah #chocboxmalaysia #batugajah #parit #seriiskandar #station18ipoh #perak #ipoh #gopeng #cantikcantik #murahsangat #puashati #jomtengok #orangperak #peraktengah

Terima Kasih kerana memilih A&A BOUQUET 🍫💐 . DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫 . Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕 . . Delivery area : 🚗 Batu gajah 🚗 Station 18 🚗 Seri iskandar 🚗 Parit . . #bouquetmurah  #chocboxmalaysia  #batugajah  #parit  #seriiskandar  #station18ipoh  #perak  #ipoh  #gopeng  #cantikcantik  #murahsangat  #puashati  #jomtengok  #orangperak  #peraktengah 

10” nutella brownie delivered this evening. Thanks 🙏🏼
#nutella #nutellabrownies #seriiskandar #dessertseriiskandar #bakeryseriiskandar

10” nutella brownie delivered this evening. Thanks 🙏🏼 #nutella  #nutellabrownies  #seriiskandar  #dessertseriiskandar  #bakeryseriiskandar 

Kisah semalam sebelum off pulang ke Parit.
.
Jumpa wanita cantik ni, nak sign up as new beauty consultant. Sebagai user je. Sign up sbb nk beli product dgn harga yg murah. Boleh jeeeee.
.
Semoga awak dapat kulit yg sihat dan cantik yg penting kene sabarrrrrr dan konsisten ye 😉
.
.
Ada yg nak ikut jejak langkah wanita ni?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

Kisah semalam sebelum off pulang ke Parit. . Jumpa wanita cantik ni, nak sign up as new beauty consultant. Sebagai user je. Sign up sbb nk beli product dgn harga yg murah. Boleh jeeeee. . Semoga awak dapat kulit yg sihat dan cantik yg penting kene sabarrrrrr dan konsisten ye 😉 . . Ada yg nak ikut jejak langkah wanita ni? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫
.
Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? 
Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕
.
🌹BALLON BOX GIFT🌹
💵RM 80 - RM 100 (exclude delivery)
- Free wish card

Delivery area :
🚗 Batu gajah
🚗 Station 18
🚗 Seri iskandar
🚗 Parit
.
.
#bouquetmurah #chocboxmalaysia #batugajah #parit #seriiskandar #station18ipoh #perak #ipoh #gopeng #cantikcantik #murahsangat #puashati #jomtengok #orangperak #peraktengah
#bouquetmurah #chocboxmalaysia #batugajah #parit #seriiskandar #station18ipoh #perak #ipoh #gopeng #cantikcantik #murahsangat #puashati #jomtengok #orangperak #peraktengah

DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫 . Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕 . 🌹BALLON BOX GIFT🌹 💵RM 80 - RM 100 (exclude delivery) - Free wish card Delivery area : 🚗 Batu gajah 🚗 Station 18 🚗 Seri iskandar 🚗 Parit . . #bouquetmurah  #chocboxmalaysia  #batugajah  #parit  #seriiskandar  #station18ipoh  #perak  #ipoh  #gopeng  #cantikcantik  #murahsangat  #puashati  #jomtengok  #orangperak  #peraktengah  #bouquetmurah  #chocboxmalaysia  #batugajah  #parit  #seriiskandar  #station18ipoh  #perak  #ipoh  #gopeng  #cantikcantik  #murahsangat  #puashati  #jomtengok  #orangperak  #peraktengah 

DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫
.
Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? 
Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕
.
.
#bouquetmurah #chocboxmalaysia #batugajah #parit #seriiskandar #station18ipoh #perak #ipoh #gopeng #cantikcantik #murahsangat #puashati #jomtengok #orangperak #peraktengah
#bouquetmurah #chocboxmalaysia #batugajah #parit #seriiskandar #station18ipoh #perak #ipoh #gopeng #cantikcantik #murahsangat #puashati #jomtengok #orangperak #peraktengah

DELIVERY/SELF PICKUP BY A&A BOUQUET💐🍫 . Ada sesiapa ingin suprise kan untuk yang tersayang ? Boleh Dm / whatsapp (link bio) untuk membuat tempahan atau sebarang pertayaan. 💕 . . #bouquetmurah  #chocboxmalaysia  #batugajah  #parit  #seriiskandar  #station18ipoh  #perak  #ipoh  #gopeng  #cantikcantik  #murahsangat  #puashati  #jomtengok  #orangperak  #peraktengah  #bouquetmurah  #chocboxmalaysia  #batugajah  #parit  #seriiskandar  #station18ipoh  #perak  #ipoh  #gopeng  #cantikcantik  #murahsangat  #puashati  #jomtengok  #orangperak  #peraktengah 

Mencegah kulit terbakar (sunburn) .
Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas .
.
Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah.
.
Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari.
.
Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌.
.
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
#sobellasquad #sobellaperak #eyeshadow2minit #lipmatteviral #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Mencegah kulit terbakar (sunburn) . Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas . . Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah. . Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari. . Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌. . . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . #sobellasquad  #sobellaperak  #eyeshadow2minit  #lipmatteviral  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Mencegah kulit terbakar (sunburn) .
Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas .
.
Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah.
.
Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari.
.
Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌.
.
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
#sobellasquad #sobellaperak #eyeshadow2minit #lipmatteviral #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Mencegah kulit terbakar (sunburn) . Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas . . Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah. . Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari. . Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌. . . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . #sobellasquad  #sobellaperak  #eyeshadow2minit  #lipmatteviral  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Mencegah kulit terbakar (sunburn) .
Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas .
.
Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah.
.
Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari.
.
Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌.
.
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
#sobellasquad #sobellaperak #eyeshadow2minit #lipmatteviral #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Mencegah kulit terbakar (sunburn) . Selalunya aktiviti di bawah sinar matahari boleh menyebabkan wajah jadi kemerahan & terbakar serta menggelupas . . Sunscreen ni kalau korang nak tahu ia berfungsi sebagai pelindung utama bagi kulit wajah. . Jadi pastikan rajin² menggunakan sunscreen sebelum anda beraktiviti di luar atau semasa terdedah di bawah cahaya matahari. . Sayangi & manja² kanlah kulit anda 😉👌. . . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . #sobellasquad  #sobellaperak  #eyeshadow2minit  #lipmatteviral  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910

#MISICANTIKSEBELUM2020 #thesuriarosesbymanje #twc #putihdalam48jam #PUTIHGEBUSIHAT #detox #sihatluardalam #glowingskin #pinkish #thesuriaroses #tambun #ulukinta #manjoi #batugajah #seriiskandar #chemor #klebang #sungaisiput #kskb #hrpb #puo #finisar #carsemipoh

Psstt.. Pssttt.. KAK MANJE ADA BERITA BAIK NIII!!! 📢📢📢 Dengar cerita ada yang menangis dibucu meja sebab tak dapat nak grab promo FLASH SALE semalam. Yangg ooo yangggg.. Jangan bersedih naa, ada good news untuk hampa semua. Hari ni kita start CRAZY SALE untuk sapa yang terlepas semalam. Yang dah beli semalam tapi nak tambah stock dalam bilik pun tak ada masalah, whatsapp je kak manje 😘😘😘 CRAZY SALE berlangsung sehingga 25.OKTOBER saja naa.. Cepat cepat grab sebelum terlepas lagi. Whatsapp kak manja now!!! 0102108910 #MISICANTIKSEBELUM2020  #thesuriarosesbymanje  #twc  #putihdalam48jam  #PUTIHGEBUSIHAT  #detox  #sihatluardalam  #glowingskin  #pinkish  #thesuriaroses  #tambun  #ulukinta  #manjoi  #batugajah  #seriiskandar  #chemor  #klebang  #sungaisiput  #kskb  #hrpb  #puo  #finisar  #carsemipoh 

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 .
.
1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 .
.
.
.
#scarfpin #hairpin #scarfpinmalaysia #sepitrambut #sepittudung #seriiskandar #seriiskandar #shahalam #hadiahbirthdaymurah

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 . . 1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 . . . . #scarfpin  #hairpin  #scarfpinmalaysia  #sepitrambut  #sepittudung  #seriiskandar  #seriiskandar  #shahalam  #hadiahbirthdaymurah 

.
3 testimonial real tablet Evomen
.
"Saya dah repeat order 5 kali.Memang recomended untuk suami yang nak stamina dan game lama semasa bersama malam jumaat." - Hassan .
.
" Dah la segar masa balik kerja.Isteri pun tak masam muka lagi, lebih puas.Memang happy sangat ada Evomen" - Azman
. .
"Saya dah tak nak cari produk lain lepas amal Evomen.Serius berkesan." - Rosdi
.
. 
Cuba sebotol hari ini dan jaminan pulangan wang 100% jika tak berkesan 😁👍
.
.
Dm @tongkatali.my .
. 
#putrajaya #wangsamaju #kualakangsar #lumutperak #telukintan #kubangkerian #poslajuseluruhmalaysia #shahalam  #pasirmas #seriiskandar #alorsetar #batupahat #cepatpancut #tongkatali #malamjumaat #evomenmalaysia #tenagabatin #tahanlama #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #matipucuk #ipohperak #tamanmelawati #gerikperak #cikgumalaysia

. 3 testimonial real tablet Evomen . "Saya dah repeat order 5 kali.Memang recomended untuk suami yang nak stamina dan game lama semasa bersama malam jumaat." - Hassan . . " Dah la segar masa balik kerja.Isteri pun tak masam muka lagi, lebih puas.Memang happy sangat ada Evomen" - Azman . . "Saya dah tak nak cari produk lain lepas amal Evomen.Serius berkesan." - Rosdi . . Cuba sebotol hari ini dan jaminan pulangan wang 100% jika tak berkesan 😁👍 . . Dm @tongkatali.my  . . #putrajaya  #wangsamaju  #kualakangsar  #lumutperak  #telukintan  #kubangkerian  #poslajuseluruhmalaysia  #shahalam  #pasirmas  #seriiskandar  #alorsetar  #batupahat  #cepatpancut  #tongkatali  #malamjumaat  #evomenmalaysia  #tenagabatin  #tahanlama  #ubatkuatsuami  #ubatkuatlelaki  #matipucuk  #ipohperak  #tamanmelawati  #gerikperak  #cikgumalaysia 

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 .
.
1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 .
.
.
.
#scarfpin #hairpin #scarfpinmalaysia #sepitrambut #sepittudung #seriiskandar #seriiskandar #shahalam #hadiahbirthdaymurah

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 . . 1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 . . . . #scarfpin  #hairpin  #scarfpinmalaysia  #sepitrambut  #sepittudung  #seriiskandar  #seriiskandar  #shahalam  #hadiahbirthdaymurah 

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 .
.
1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 .
.
.
.
#scarfpin #hairpin #scarfpinmalaysia #sepitrambut #sepittudung #seriiskandar #seriiskandar #shahalam #hadiahbirthdaymurah

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 . . 1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 . . . . #scarfpin  #hairpin  #scarfpinmalaysia  #sepitrambut  #sepittudung  #seriiskandar  #seriiskandar  #shahalam  #hadiahbirthdaymurah 

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 .
.
1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 .
.
.
.
#scarfpin #hairpin #scarfpinmalaysia #sepitrambut #sepittudung #seriiskandar #seriiskandar #shahalam #hadiahbirthdaymurah

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 . . 1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 . . . . #scarfpin  #hairpin  #scarfpinmalaysia  #sepitrambut  #sepittudung  #seriiskandar  #seriiskandar  #shahalam  #hadiahbirthdaymurah 

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 .
.
1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 .
.
.
.
#scarfpin #hairpin #scarfpinmalaysia #sepitrambut #sepittudung #seriiskandar #seriiskandar #shahalam #hadiahbirthdaymurah

We are selling Scarf/hair pins in multiple choices 🤩🌈 . . 1 set of 4 for only RM10 exc postage! Free cod area Seri Iskandar 🥰 . . . . #scarfpin  #hairpin  #scarfpinmalaysia  #sepitrambut  #sepittudung  #seriiskandar  #seriiskandar  #shahalam  #hadiahbirthdaymurah 

WD DIKILANGKAN DI KILANG GMP
BUKAN KILANG OEM YEE
BUKAN BESHER BESHER

Siapa pernah dengar tentang kilang GMP dan OEM? Siapa tahu beza antara dua kilang ni? .

Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya,bab kebersihan jangan cakap la

Bila kata #womendesiree dikilang kan di kilang  GMP ia bermaksud PRODUK YANG #Adleesyabeauty KELUARKAN adalah pada kualiti yang terbaikk TAK PERLU DIRAGUKAN lagi

Dan yang penting, ini menunjukkan WD BUKAN PRODUK DARI KILANG OEM. Ianya membuktikan betapa WD adalah SANGAT UNIK

Kilang OEM (Original Equipment Manufacturer) ni adalah kilang yang mengeluarkan produk yang kemudiannya dijenamakan oleh sesiapa sahaja yang ada duit,PAHAM

Sebagai contoh, kalau kita nak buat serum ka supliment ka sedangkan kita zero bab kecantikan atau sains atau kita taktau apa-apa sekalipun, kita still boleh jadi founder produk asalkan kita ada DUIT,PAHAM

Jadi itu yang tak best pasal kilang OEM ni Nilainya kureng

Bayangkan, 1 kilang menghasilkan ratusan produk yang diberi jenama berbeza oleh orang-orang kaya yang ada duit untuk buat produk sendiri walhal dia taktau pun apa yang ada dalam produk dia

Tapi bila produk dikilangkan di kilang GMP bermaksud WD ADA BAHAGIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT Dan produk dia BERKUALITI SEBAB IA BUKAN PRODUK INSTANT 
Ianya memberikan satu STANDARD YANG SANGAT TINGGI UNTUK WD DALAM DUNIA KECANTIKAN KERANA MAJORITI PRODUK LAIN ADALAH DIBUAT DENGAN FORMULA SAMA YANG BERULANG-ULANG OLEH 1 KILANG OEM

#wdta ni diformulasikan oleh Prof  yang diiktiraf di oxford of london dan produk kami with GMP status okey, take noted

Sedang orang lain bertukar tukar produk kami masih setia dengan wd 😍

#wdec #wd #wdta
#KakDdWdtaBatuGajah 
#DealerAdleesyaBeautyPerak 
#CalitPadaNadiCantikSatuBody 
#cod #batugajah #pusing #tronoh #seriiskandar #station18 #simpangpulai #ipoh #perak #johor #perlis #pahang #selangor #sabah #sarawak #kualalumpur #selangor #putrajaya #brunei #singapura #brunei #melaka #negerisembilan #penang

WD DIKILANGKAN DI KILANG GMP BUKAN KILANG OEM YEE BUKAN BESHER BESHER Siapa pernah dengar tentang kilang GMP dan OEM? Siapa tahu beza antara dua kilang ni? . Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya,bab kebersihan jangan cakap la Bila kata #womendesiree  dikilang kan di kilang GMP ia bermaksud PRODUK YANG #Adleesyabeauty  KELUARKAN adalah pada kualiti yang terbaikk TAK PERLU DIRAGUKAN lagi Dan yang penting, ini menunjukkan WD BUKAN PRODUK DARI KILANG OEM. Ianya membuktikan betapa WD adalah SANGAT UNIK Kilang OEM (Original Equipment Manufacturer) ni adalah kilang yang mengeluarkan produk yang kemudiannya dijenamakan oleh sesiapa sahaja yang ada duit,PAHAM Sebagai contoh, kalau kita nak buat serum ka supliment ka sedangkan kita zero bab kecantikan atau sains atau kita taktau apa-apa sekalipun, kita still boleh jadi founder produk asalkan kita ada DUIT,PAHAM Jadi itu yang tak best pasal kilang OEM ni Nilainya kureng Bayangkan, 1 kilang menghasilkan ratusan produk yang diberi jenama berbeza oleh orang-orang kaya yang ada duit untuk buat produk sendiri walhal dia taktau pun apa yang ada dalam produk dia Tapi bila produk dikilangkan di kilang GMP bermaksud WD ADA BAHAGIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT Dan produk dia BERKUALITI SEBAB IA BUKAN PRODUK INSTANT Ianya memberikan satu STANDARD YANG SANGAT TINGGI UNTUK WD DALAM DUNIA KECANTIKAN KERANA MAJORITI PRODUK LAIN ADALAH DIBUAT DENGAN FORMULA SAMA YANG BERULANG-ULANG OLEH 1 KILANG OEM #wdta  ni diformulasikan oleh Prof yang diiktiraf di oxford of london dan produk kami with GMP status okey, take noted Sedang orang lain bertukar tukar produk kami masih setia dengan wd 😍 #wdec  #wd  #wdta  #KakDdWdtaBatuGajah  #DealerAdleesyaBeautyPerak  #CalitPadaNadiCantikSatuBody  #cod  #batugajah  #pusing  #tronoh  #seriiskandar  #station18  #simpangpulai  #ipoh  #perak  #johor  #perlis  #pahang  #selangor  #sabah  #sarawak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #brunei  #singapura  #brunei  #melaka  #negerisembilan  #penang 

WD DIKILANGKAN DI KILANG GMP
BUKAN KILANG OEM YEE
BUKAN BESHER BESHER

Siapa pernah dengar tentang kilang GMP dan OEM? Siapa tahu beza antara dua kilang ni? .

Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya,bab kebersihan jangan cakap la

Bila kata #womendesiree dikilang kan di kilang  GMP ia bermaksud PRODUK YANG #Adleesyabeauty KELUARKAN adalah pada kualiti yang terbaikk TAK PERLU DIRAGUKAN lagi

Dan yang penting, ini menunjukkan WD BUKAN PRODUK DARI KILANG OEM. Ianya membuktikan betapa WD adalah SANGAT UNIK

Kilang OEM (Original Equipment Manufacturer) ni adalah kilang yang mengeluarkan produk yang kemudiannya dijenamakan oleh sesiapa sahaja yang ada duit,PAHAM

Sebagai contoh, kalau kita nak buat serum ka supliment ka sedangkan kita zero bab kecantikan atau sains atau kita taktau apa-apa sekalipun, kita still boleh jadi founder produk asalkan kita ada DUIT,PAHAM

Jadi itu yang tak best pasal kilang OEM ni Nilainya kureng

Bayangkan, 1 kilang menghasilkan ratusan produk yang diberi jenama berbeza oleh orang-orang kaya yang ada duit untuk buat produk sendiri walhal dia taktau pun apa yang ada dalam produk dia

Tapi bila produk dikilangkan di kilang GMP bermaksud WD ADA BAHAGIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT Dan produk dia BERKUALITI SEBAB IA BUKAN PRODUK INSTANT 
Ianya memberikan satu STANDARD YANG SANGAT TINGGI UNTUK WD DALAM DUNIA KECANTIKAN KERANA MAJORITI PRODUK LAIN ADALAH DIBUAT DENGAN FORMULA SAMA YANG BERULANG-ULANG OLEH 1 KILANG OEM

#wdta ni diformulasikan oleh Prof  yang diiktiraf di oxford of london dan produk kami with GMP status okey, take noted

Sedang orang lain bertukar tukar produk kami masih setia dengan wd 😍

#wdec #wd #wdta
#KakDdWdtaBatuGajah 
#DealerAdleesyaBeautyPerak 
#CalitPadaNadiCantikSatuBody 
#cod #batugajah #pusing #tronoh #seriiskandar #station18 #simpangpulai #ipoh #perak #johor #perlis #pahang #selangor #sabah #sarawak #kualalumpur #selangor #putrajaya #brunei #singapura #brunei #melaka #negerisembilan #penang

WD DIKILANGKAN DI KILANG GMP BUKAN KILANG OEM YEE BUKAN BESHER BESHER Siapa pernah dengar tentang kilang GMP dan OEM? Siapa tahu beza antara dua kilang ni? . Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya,bab kebersihan jangan cakap la Bila kata #womendesiree  dikilang kan di kilang GMP ia bermaksud PRODUK YANG #Adleesyabeauty  KELUARKAN adalah pada kualiti yang terbaikk TAK PERLU DIRAGUKAN lagi Dan yang penting, ini menunjukkan WD BUKAN PRODUK DARI KILANG OEM. Ianya membuktikan betapa WD adalah SANGAT UNIK Kilang OEM (Original Equipment Manufacturer) ni adalah kilang yang mengeluarkan produk yang kemudiannya dijenamakan oleh sesiapa sahaja yang ada duit,PAHAM Sebagai contoh, kalau kita nak buat serum ka supliment ka sedangkan kita zero bab kecantikan atau sains atau kita taktau apa-apa sekalipun, kita still boleh jadi founder produk asalkan kita ada DUIT,PAHAM Jadi itu yang tak best pasal kilang OEM ni Nilainya kureng Bayangkan, 1 kilang menghasilkan ratusan produk yang diberi jenama berbeza oleh orang-orang kaya yang ada duit untuk buat produk sendiri walhal dia taktau pun apa yang ada dalam produk dia Tapi bila produk dikilangkan di kilang GMP bermaksud WD ADA BAHAGIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT Dan produk dia BERKUALITI SEBAB IA BUKAN PRODUK INSTANT Ianya memberikan satu STANDARD YANG SANGAT TINGGI UNTUK WD DALAM DUNIA KECANTIKAN KERANA MAJORITI PRODUK LAIN ADALAH DIBUAT DENGAN FORMULA SAMA YANG BERULANG-ULANG OLEH 1 KILANG OEM #wdta  ni diformulasikan oleh Prof yang diiktiraf di oxford of london dan produk kami with GMP status okey, take noted Sedang orang lain bertukar tukar produk kami masih setia dengan wd 😍 #wdec  #wd  #wdta  #KakDdWdtaBatuGajah  #DealerAdleesyaBeautyPerak  #CalitPadaNadiCantikSatuBody  #cod  #batugajah  #pusing  #tronoh  #seriiskandar  #station18  #simpangpulai  #ipoh  #perak  #johor  #perlis  #pahang  #selangor  #sabah  #sarawak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #brunei  #singapura  #brunei  #melaka  #negerisembilan  #penang 

Alhamdulilah..settle untuk order bilis garing @opahnorhq... Kali ni dengan packaging yang baru, sticker yang baru.. Jadi jangan terkejut ye😁
.
Untuk order, boleh whatsapp ke 01112409659 atau terus klik di link bio kami
.#sambalbilisrangup #sambalbilisgaring #resepituruntemurun #bilisgaring #bilisrangup #homemaderesepi #bilisrangup #bilisgaring #kualalumpur #selangor  #sambalbilispedasmanis #sambalbilisperak #sambalbilisseriiskandar #kpmsi #uitmsi #utp #ikbnsi #seriiskandar #perak #bazaarpaknil  #sambaltravel #sambalbilismurah #sambalbilissedap #sambalbilisgaring #sambalbilispedas #sambalmurah #malaysia #makanantravel #kakitravel #makanankering #makanan

Alhamdulilah..settle untuk order bilis garing @opahnorhq...  Kali ni dengan packaging yang baru, sticker yang baru.. Jadi jangan terkejut ye😁 . Untuk order, boleh whatsapp ke 01112409659 atau terus klik di link bio kami .#sambalbilisrangup  #sambalbilisgaring  #resepituruntemurun  #bilisgaring  #bilisrangup  #homemaderesepi  #bilisrangup  #bilisgaring  #kualalumpur  #selangor  #sambalbilispedasmanis  #sambalbilisperak  #sambalbilisseriiskandar  #kpmsi  #uitmsi  #utp  #ikbnsi  #seriiskandar  #perak  #bazaarpaknil  #sambaltravel  #sambalbilismurah  #sambalbilissedap  #sambalbilisgaring  #sambalbilispedas  #sambalmurah  #malaysia  #makanantravel  #kakitravel  #makanankering  #makanan 

🔥 NEW STOCK 🔥

ADIDAS YEEZY 700 V2 ALL BLACK
(With Reflector)

SIZE: 41 42 43 44 45

PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI

RM80  SAHAJA

#copyorimurah #copyori #malaysia #kualalumpur #pulaupinang #perak #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #gred #kasutgred #nikecopyori #adidascopyori #bazarpaknil #mobilelegent #belowrm100 #sneakermalaysia #igshop #onlineshop
 #seriiskandar #beruas #telukkumbar

🔥 NEW STOCK 🔥 ADIDAS YEEZY 700 V2 ALL BLACK (With Reflector) SIZE: 41 42 43 44 45 PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI RM80 SAHAJA #copyorimurah  #copyori  #malaysia  #kualalumpur  #pulaupinang  #perak  #kasutmurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurah  #gred  #kasutgred  #nikecopyori  #adidascopyori  #bazarpaknil  #mobilelegent  #belowrm100  #sneakermalaysia  #igshop  #onlineshop  #seriiskandar  #beruas  #telukkumbar 

🔥 NEW STOCK 🔥

ADIDAS YEEZY 700 V2 GREY
(With Reflector)

SIZE: 41 42 43 44 45

PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI

RM80  SAHAJA

#copyorimurah #copyori #malaysia #kualalumpur #pulaupinang #perak #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #gred #kasutgred #nikecopyori #adidascopyori #bazarpaknil #mobilelegent #belowrm100 #sneakermalaysia #igshop #onlineshop
 #seriiskandar #beruas #telukkumbar

🔥 NEW STOCK 🔥 ADIDAS YEEZY 700 V2 GREY (With Reflector) SIZE: 41 42 43 44 45 PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI RM80 SAHAJA #copyorimurah  #copyori  #malaysia  #kualalumpur  #pulaupinang  #perak  #kasutmurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurah  #gred  #kasutgred  #nikecopyori  #adidascopyori  #bazarpaknil  #mobilelegent  #belowrm100  #sneakermalaysia  #igshop  #onlineshop  #seriiskandar  #beruas  #telukkumbar 

🔥 NEW STOCK 🔥

ADIDAS YEEZY 700 V2 ALL WHITE
(With Reflector)

SIZE: 41 42 43 44 45

PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI

RM80  SAHAJA

#copyorimurah #copyori #malaysia #kualalumpur #pulaupinang #perak #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #gred #kasutgred #nikecopyori #adidascopyori #bazarpaknil #mobilelegent #belowrm100 #sneakermalaysia #igshop #onlineshop
 #seriiskandar #beruas #telukkumbar

🔥 NEW STOCK 🔥 ADIDAS YEEZY 700 V2 ALL WHITE (With Reflector) SIZE: 41 42 43 44 45 PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI RM80 SAHAJA #copyorimurah  #copyori  #malaysia  #kualalumpur  #pulaupinang  #perak  #kasutmurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurah  #gred  #kasutgred  #nikecopyori  #adidascopyori  #bazarpaknil  #mobilelegent  #belowrm100  #sneakermalaysia  #igshop  #onlineshop  #seriiskandar  #beruas  #telukkumbar 

🔥 NEW STOCK 🔥

ADIDAS YEEZY 700 V2 BROWN
(With Reflector)

SIZE: 41 42 43 44 45

PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI

RM80  SAHAJA

#copyorimurah #copyori #malaysia #kualalumpur #pulaupinang #perak #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #gred #kasutgred #nikecopyori #adidascopyori #bazarpaknil #mobilelegent #belowrm100 #sneakermalaysia #igshop #onlineshop
 #seriiskandar #beruas #telukkumbar

🔥 NEW STOCK 🔥 ADIDAS YEEZY 700 V2 BROWN (With Reflector) SIZE: 41 42 43 44 45 PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI RM80 SAHAJA #copyorimurah  #copyori  #malaysia  #kualalumpur  #pulaupinang  #perak  #kasutmurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurah  #gred  #kasutgred  #nikecopyori  #adidascopyori  #bazarpaknil  #mobilelegent  #belowrm100  #sneakermalaysia  #igshop  #onlineshop  #seriiskandar  #beruas  #telukkumbar 

.
TAKKAN 5 MINIT JER ABANGGG??? .
MALAM JUMAAT DATANG LAGI..
JENG! JENG ! JENG !!
. . “Wow sebiji je bantu tambah  stamina tanpa rasa pening pening”
.
Teringin mendayung lama dengan isteri tersayang. 
Nah EVOMEN
.
✔️Tiada sapu sapu
✔️Tiada kesan sampingan
✔️Tiada rasa pening pening
✔️Tiada rasa kebas kebas
✔️Selamat dan 100% herba semulajadi

Pesan sekarang dengan semangat baru
.
📩DM sini bossku @ubatkuat_untuksuami
.
Atau klik link kat bio 👆👆👆
. .
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #cepatpancut #shahalam #tahanlama #perkahwinan #tenagabatin #alorsetar #batupahat #sungaipetani #pengkalanchepa #lemahbatin #matipucuk #kundasang #seriiskandar #lumutperak #pulaupinang #kacipfatimah #abangpolis #tanjungmalim #cameronhighlands #evomenmalaysia #gongbadak #pasirmas #malamjumaat #kacipfatimah #melaka #malaysiakita

. TAKKAN 5 MINIT JER ABANGGG??? . MALAM JUMAAT DATANG LAGI.. JENG! JENG ! JENG !! . . “Wow sebiji je bantu tambah stamina tanpa rasa pening pening” . Teringin mendayung lama dengan isteri tersayang. Nah EVOMEN . ✔️Tiada sapu sapu ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Tiada rasa pening pening ✔️Tiada rasa kebas kebas ✔️Selamat dan 100% herba semulajadi Pesan sekarang dengan semangat baru . 📩DM sini bossku @ubatkuat_untuksuami  . Atau klik link kat bio 👆👆👆 . . #putrajaya  #seremban  #pdrm  #kubangkerian  #cepatpancut  #shahalam  #tahanlama  #perkahwinan  #tenagabatin  #alorsetar  #batupahat  #sungaipetani  #pengkalanchepa  #lemahbatin  #matipucuk  #kundasang  #seriiskandar  #lumutperak  #pulaupinang  #kacipfatimah  #abangpolis  #tanjungmalim  #cameronhighlands  #evomenmalaysia  #gongbadak  #pasirmas  #malamjumaat  #kacipfatimah  #melaka  #malaysiakita 

Hi-tea 💕
- Gathering & Coaching with Asyalie
- Theme : pink & white - No of pax : 10 pax
.
.
Deco by @monstersurprise x @decoipoh 
Balloon by @monstersurprisepartyshop .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh )
.
.
🚫our packages not include food .
.
#surprisedeliveryipoh #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak #partyshoptelukintan #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar  #floristipoh #decobyms #hotelroomdeco #decobyms #candlelightdinner #candlelightdinneripoh

Hi-tea 💕 - Gathering & Coaching with Asyalie - Theme : pink & white - No of pax : 10 pax . . Deco by @monstersurprise  x @decoipoh  Balloon by @monstersurprisepartyshop  . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . 🚫our packages not include food . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #partyshoptelukintan  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #floristipoh  #decobyms  #hotelroomdeco  #decobyms  #candlelightdinner  #candlelightdinneripoh 

Hi-tea 💕
- Gathering & Coaching with Asyalie
- Theme : pink & white - No of pax : 10 pax
.
.
Deco by @monstersurprise x @decoipoh 
Balloon by @monstersurprisepartyshop .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh )
.
.
🚫our packages not include food .
.
#surprisedeliveryipoh #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak #partyshoptelukintan #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar  #floristipoh #decobyms #hotelroomdeco #decobyms #candlelightdinner #candlelightdinneripoh

Hi-tea 💕 - Gathering & Coaching with Asyalie - Theme : pink & white - No of pax : 10 pax . . Deco by @monstersurprise  x @decoipoh  Balloon by @monstersurprisepartyshop  . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . 🚫our packages not include food . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #partyshoptelukintan  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #floristipoh  #decobyms  #hotelroomdeco  #decobyms  #candlelightdinner  #candlelightdinneripoh 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

MURAHHHH NYAA 😱😱😱
.
Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh?
.
Meh pm sis lekaihhhh. .
Klik ja Whassap link di ig profile sis tau.
.
Love,
Hzwni | 013-4725075
Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
#seriiskandar #taiping #marykayseriiskandar #marykaytaiping #marykaylife #marykaycareer #marykaysideincome #sideincome #careeropportunity #marykaymurah #marykaymurah #skincaremarykaymalaysia #skincaremarykay

MURAHHHH NYAA 😱😱😱 . Nak kan semua ni dengan harga yg super murahhh? . Meh pm sis lekaihhhh. . Klik ja Whassap link di ig profile sis tau. . Love, Hzwni | 013-4725075 Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . . #seriiskandar  #taiping  #marykayseriiskandar  #marykaytaiping  #marykaylife  #marykaycareer  #marykaysideincome  #sideincome  #careeropportunity  #marykaymurah  #marykaymurah  #skincaremarykaymalaysia  #skincaremarykay 

Hi-tea 💕
- Gathering & Coaching with Asyalie
- Theme : pink & white - No of pax : 10 pax
.
.
Deco by @monstersurprise x @decoipoh 
Balloon by @monstersurprisepartyshop .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh )
.
.
🚫our packages not include food .
.
#surprisedeliveryipoh #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak #partyshoptelukintan #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar  #floristipoh #decobyms #hotelroomdeco #decobyms #candlelightdinner #candlelightdinneripoh

Hi-tea 💕 - Gathering & Coaching with Asyalie - Theme : pink & white - No of pax : 10 pax . . Deco by @monstersurprise  x @decoipoh  Balloon by @monstersurprisepartyshop  . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly read our info at highlight table deco and whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . 🚫our packages not include food . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #partyshoptelukintan  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #floristipoh  #decobyms  #hotelroomdeco  #decobyms  #candlelightdinner  #candlelightdinneripoh 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap)
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap) 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap)
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap) 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘
.
MENU
🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap)
🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack
.
COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point.
.
Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM
.
#seriiskandarfoodhunter #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsiperak #utpseriiskandar #utp #utpcod #ikbnseriiskandar #kpmseriiskandar #seriiskandar  #macaronibakarsedap #cheesetartseriiskandar #cheesetartperak #nutellacheesetartseriiskandar #cheesetart #tauhubergedil #tartnenassi #tartnenasseriiskandar #tartnenasperak #komunitiseriiskandar #wargaseriiskandar  #cheesetartsi #cheesetartseriiskandar #magnumcheesetartsi #tauhubergedilsi #tauhubergedilviral #tauhubergedilperak #sedapbagitahukawan #taksedapbagitahukami

Assalamualaikum, gais jumaat ni kita open order mcm biasa ye, Jomsss book order skrg 🤗😘 . MENU 🥙Tauhu Bergedil - Rm6/set (6pcs & sambal kicap) 🍱Baked Macaroni Cheese - Rm6/pack . COD sekitar Seri Iskandar @ Self - Pickup at pickup point. . Nak order??? Boleh klik link pd bio / DM . #seriiskandarfoodhunter  #seriiskandarcod  #fooddeliveryseriiskandar  #makanmakanseriiskandar  #uitmseriiskandar  #uitmsiperak  #utpseriiskandar  #utp  #utpcod  #ikbnseriiskandar  #kpmseriiskandar  #seriiskandar  #macaronibakarsedap  #cheesetartseriiskandar  #cheesetartperak  #nutellacheesetartseriiskandar  #cheesetart  #tauhubergedil  #tartnenassi  #tartnenasseriiskandar  #tartnenasperak  #komunitiseriiskandar  #wargaseriiskandar  #cheesetartsi  #cheesetartseriiskandar  #magnumcheesetartsi  #tauhubergedilsi  #tauhubergedilviral  #tauhubergedilperak  #sedapbagitahukawan  #taksedapbagitahukami 

Hai gais, selamat pagi 🤗🙋❤ Rasa mcm dah lama kita tak bersiaran 🙈 kome apa kabor? Aaa gituuw 😂

Marilah dapatkan chococrispy dari kami yg semestinya rangup, coklat leleh uii.. Org2 skrg kata mantul. Hahah
.
Sis nak bagi promo ni 🙈🙆
.
Untuk cod : pembelian 3 jar keatas akan dpt free cod. Tp utk area sekitar bota/seri iskandar tau.
.
Untuk postage: pembelian 5 jar keatas akan dpt free postage. Tiada limit kawasan.
.
(promo ini hanya untuk jar besar shj)
.
.
Harga: 
Jar besar - RM10
Jar kecil - RM7
.
Cas cod (siapa yg beli 3 jar ke bwh) mengikut kawasan ya 🚗
.
.
Berminat? Bole whatsapp
www.wasap.my/60174246389/saya.nak.chococrispy (link kt bio)
.
.
#chococrispy #chocojar #penambathati #coklatleleh #chocojarperaktengah #coklat #bota #seriiskandar #tronoh #uitmsi #kpmsi #ikbnsi #dmallseriiskandar

Hai gais, selamat pagi 🤗🙋❤ Rasa mcm dah lama kita tak bersiaran 🙈 kome apa kabor? Aaa gituuw 😂 Marilah dapatkan chococrispy dari kami yg semestinya rangup, coklat leleh uii.. Org2 skrg kata mantul. Hahah . Sis nak bagi promo ni 🙈🙆 . Untuk cod : pembelian 3 jar keatas akan dpt free cod. Tp utk area sekitar bota/seri iskandar tau. . Untuk postage: pembelian 5 jar keatas akan dpt free postage. Tiada limit kawasan. . (promo ini hanya untuk jar besar shj) . . Harga: Jar besar - RM10 Jar kecil - RM7 . Cas cod (siapa yg beli 3 jar ke bwh) mengikut kawasan ya 🚗 . . Berminat? Bole whatsapp www.wasap.my/60174246389/saya.nak.chococrispy (link kt bio) . . #chococrispy  #chocojar  #penambathati  #coklatleleh  #chocojarperaktengah  #coklat  #bota  #seriiskandar  #tronoh  #uitmsi  #kpmsi  #ikbnsi  #dmallseriiskandar 

Servis lori sewa 24jam 
1.Pindah rumah
2.Pindah pejabat
3.Pindah perabut terpakai
4.Melupuskn perabut terpakai
5.Penghantaran barang perniagaan seperti barang brg bundle,catering dan sebagainyer
6.Melupus sisa ubah suai rumah/pejabat 📱 www.wasap.my/601111666291
☎01111666291 en hassan

#lorisewaperak #perak #lorisewaipoh #lorisewasimpangpulai #lorisewaseriiskandar #lorisewachemor #lorisewagopeng #lorisewabatugajah #ipoh #simpangpulai #seriiskandar #gopeng #chemor #lorisewakualakangsar #kualakangsar #lorisewakualakurau #kualakurau #loribaganserai #baganserai #lorisewaparitbuntar #paritbuntar #bmf #buymuslimfirst

Servis lori sewa 24jam 1.Pindah rumah 2.Pindah pejabat 3.Pindah perabut terpakai 4.Melupuskn perabut terpakai 5.Penghantaran barang perniagaan seperti barang brg bundle,catering dan sebagainyer 6.Melupus sisa ubah suai rumah/pejabat 📱 www.wasap.my/601111666291 ☎01111666291 en hassan #lorisewaperak  #perak  #lorisewaipoh  #lorisewasimpangpulai  #lorisewaseriiskandar  #lorisewachemor  #lorisewagopeng  #lorisewabatugajah  #ipoh  #simpangpulai  #seriiskandar  #gopeng  #chemor  #lorisewakualakangsar  #kualakangsar  #lorisewakualakurau  #kualakurau  #loribaganserai  #baganserai  #lorisewaparitbuntar  #paritbuntar  #bmf  #buymuslimfirst 

Isteri yg bijak pasti menggalakan suaminya utk ambil takaful. InshaAllah spend skrg untuk masa depan..tak ada yg rugi gaiss...
.
Kadang kita selalu cakap ada saving. Tapi kita usik juga saving tu. Takaful ni salah satu cara untuj kita saving dan disamping tu utk muslim dapat pahala sbb kita bantu org lain. .

Your sweet life planner.
0124770504.
.
#lifeplanner #AIAPublicTakaful #wealthadvisor #hibah #hibahtakaful #takafuladvisor #takafulkeluarga #plankeluarga #insuranceagent #bazaarpaknil #aurainsta #alhamdulillah #professionalfinancialadvisor #drazizanosman #najibasaddok #terapiinstagram #ipoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utp #savinginvestment vestmet

Isteri yg bijak pasti menggalakan suaminya utk ambil takaful. InshaAllah spend skrg untuk masa depan..tak ada yg rugi gaiss... . Kadang kita selalu cakap ada saving. Tapi kita usik juga saving tu. Takaful ni salah satu cara untuj kita saving dan disamping tu utk muslim dapat pahala sbb kita bantu org lain. . Your sweet life planner. 0124770504. . #lifeplanner  #AIAPublicTakaful  #wealthadvisor  #hibah  #hibahtakaful  #takafuladvisor  #takafulkeluarga  #plankeluarga  #insuranceagent  #bazaarpaknil  #aurainsta  #alhamdulillah  #professionalfinancialadvisor  #drazizanosman  #najibasaddok  #terapiinstagram  #ipoh  #seriiskandar  #uitmseriiskandar  #utp  #savinginvestment  vestmet

.
🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀
.
HARGA:
RM10 /HELAI | 1-4HELAI
RM9 /HELAI | 5-99HELAI
RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas
.
🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas..
.
📦POSTAGE📦
RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI
RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI
.
material :- cotton jersey
saiz :- 1.8meter X 0.8meter
jahitan tepi :- Jahitan Overlock
.
💕KELEBIHAN MATERIAL💕
🔹saiz lebar dan panjang
🔹material sejuk ❌panas
🔹mudah bentuk & terletak
🔹mudah dibawa travel
🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌
🔹boleh bersiap dalam masa 5minit..
.
Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375
.
#faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlchiffon  #shawlsatin#shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm8.50#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #shawlheavychiffon #uum #selangor #satineyelash #uitm #tanjungmalim #rawang #shawlmalas #upsi #upm
#shawlcottonjersey #shawlsyatilla
# #kl #bawal #tudung #bangi #subang
#shawljerseymurah

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

.
🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀
.
HARGA:
RM10 /HELAI | 1-4HELAI
RM9 /HELAI | 5-99HELAI
RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas
.
🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas..
.
📦POSTAGE📦
RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI
RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI
.
material :- cotton jersey
saiz :- 1.8meter X 0.8meter
jahitan tepi :- Jahitan Overlock
.
💕KELEBIHAN MATERIAL💕
🔹saiz lebar dan panjang
🔹material sejuk ❌panas
🔹mudah bentuk & terletak
🔹mudah dibawa travel
🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌
🔹boleh bersiap dalam masa 5minit..
.
Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375
.
#faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlchiffon  #shawlsatin#shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm8.50#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #shawlheavychiffon #uum #selangor #satineyelash #uitm #tanjungmalim #rawang #shawlmalas #upsi #upm
#shawlcottonjersey #shawlsyatilla
# #kl #bawal #tudung #bangi #subang
#shawljerseymurah

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

.
🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀
.
HARGA:
RM10 /HELAI | 1-4HELAI
RM9 /HELAI | 5-99HELAI
RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas
.
🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas..
.
📦POSTAGE📦
RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI
RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI
.
material :- cotton jersey
saiz :- 1.8meter X 0.8meter
jahitan tepi :- Jahitan Overlock
.
💕KELEBIHAN MATERIAL💕
🔹saiz lebar dan panjang
🔹material sejuk ❌panas
🔹mudah bentuk & terletak
🔹mudah dibawa travel
🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌
🔹boleh bersiap dalam masa 5minit..
.
Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375
.
#faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlchiffon  #shawlsatin#shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm8.50#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #shawlheavychiffon #uum #selangor #satineyelash #uitm #tanjungmalim #rawang #shawlmalas #upsi #upm
#shawlcottonjersey #shawlsyatilla
# #kl #bawal #tudung #bangi #subang
#shawljerseymurah

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

Happy Birthday Sayang💕
Hot air bubble chocolate + 1/2kg chocolate cake .
.
📸 - screenshots
📲- whatsapp us link at bio .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) .
.
To purchase balloon and party item come  to our shop .
.
@monstersurprisepartyshop 
No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak .
.
.
#surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplannertelukintan#surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak  #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar #ipohcityawesome  #floristipoh #uitmsi #utp #kptmipoh #puo #surprisedeliveryipohmurah #surprisedeliveryipohperak

Happy Birthday Sayang💕 Hot air bubble chocolate + 1/2kg chocolate cake . . 📸 - screenshots 📲- whatsapp us link at bio . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . To purchase balloon and party item come to our shop . . @monstersurprisepartyshop  No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak . . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplannertelukintan #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #ipohcityawesome  #floristipoh  #uitmsi  #utp  #kptmipoh  #puo  #surprisedeliveryipohmurah  #surprisedeliveryipohperak 

Thank you customer 💌
.
.
📸 - screenshots
📲- whatsapp us link at bio .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) .
.
To purchase balloon and party item come  to our shop .
.
@monstersurprisepartyshop 
No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak .
.
.
#surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplannertelukintan#surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak  #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar #ipohcityawesome  #floristipoh #uitmsi #utp #kptmipoh #puo #surprisedeliveryipohmurah #surprisedeliveryipohperak

Thank you customer 💌 . . 📸 - screenshots 📲- whatsapp us link at bio . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . To purchase balloon and party item come to our shop . . @monstersurprisepartyshop  No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak . . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplannertelukintan #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #ipohcityawesome  #floristipoh  #uitmsi  #utp  #kptmipoh  #puo  #surprisedeliveryipohmurah  #surprisedeliveryipohperak 

Happy Birthday Sweetie 💕
Hot air chocolate + 1/2kg chocolate cake .
.
📸 - screenshots
📲- whatsapp us link at bio .
.
.
For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) .
.
To purchase balloon and party item come  to our shop .
.
@monstersurprisepartyshop 
No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak .
.
.
#surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverymurah #surpriseplanneripoh #surpriseplannertelukintan#surpriseplanner#surpriseplannerseriiskandar#surpriseplannermalaysia#surpriseplannermurah #partyshopipoh #partyshoperak  #balloonheliumipoh #balloonheliumperak #ipoh #perak #seriiskandar #ipohcityawesome  #floristipoh #uitmsi #utp #kptmipoh #puo #surprisedeliveryipohmurah #surprisedeliveryipohperak

Happy Birthday Sweetie 💕 Hot air chocolate + 1/2kg chocolate cake . . 📸 - screenshots 📲- whatsapp us link at bio . . . For futher detail about package and how to surprise your love kindly whatsapp us : 💌0176951614 ( ipoh ) . . To purchase balloon and party item come to our shop . . @monstersurprisepartyshop  No 24, Regat Sri Cempaka , Taman Cempaka , Ipoh Perak . . . #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliveryseriiskandar  #surprisedeliverymalaysia  #surprisedeliverymurah  #surpriseplanneripoh  #surpriseplannertelukintan #surpriseplanner #surpriseplannerseriiskandar #surpriseplannermalaysia #surpriseplannermurah  #partyshopipoh  #partyshoperak  #balloonheliumipoh  #balloonheliumperak  #ipoh  #perak  #seriiskandar  #ipohcityawesome  #floristipoh  #uitmsi  #utp  #kptmipoh  #puo  #surprisedeliveryipohmurah  #surprisedeliveryipohperak 

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella
.
💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar
💋Terus meresap ke bibir
💋Merawat & melembabkan bibir
💋Texture lembut & tidak melekit
💋Warna² terkini & berpigment tinggi
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
.
#sobellasquad #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella . 💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar 💋Terus meresap ke bibir 💋Merawat & melembabkan bibir 💋Texture lembut & tidak melekit 💋Warna² terkini & berpigment tinggi . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . . #sobellasquad  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella
.
💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar
💋Terus meresap ke bibir
💋Merawat & melembabkan bibir
💋Texture lembut & tidak melekit
💋Warna² terkini & berpigment tinggi
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
.
#sobellasquad #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella . 💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar 💋Terus meresap ke bibir 💋Merawat & melembabkan bibir 💋Texture lembut & tidak melekit 💋Warna² terkini & berpigment tinggi . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . . #sobellasquad  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella
.
💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar
💋Terus meresap ke bibir
💋Merawat & melembabkan bibir
💋Texture lembut & tidak melekit
💋Warna² terkini & berpigment tinggi
.
wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya.
.
.
#sobellasquad #kolonimawarjuta
#perak #seriiskandar  #ipoh #telukintan #lipmattemadu #lipmattetakmelekit #longlastinglipmatte #sobellafruitliptint #babysobella #babylipmatte #uforaskincare #uforasunscreen #hervcosmetic #hervlover #hervskincare

Cantik menawan sambil merawat bibir dengan lipsmatte Sobella . 💋Berfomulasikan madu lebah yang boleh merawat bibir hitam supaya lebih segar 💋Terus meresap ke bibir 💋Merawat & melembabkan bibir 💋Texture lembut & tidak melekit 💋Warna² terkini & berpigment tinggi . wasap 0143021023 nak cepat respons boleh direct tekan link kat bio ya. . . #sobellasquad  #kolonimawarjuta  #perak  #seriiskandar  #ipoh  #telukintan  #lipmattemadu  #lipmattetakmelekit  #longlastinglipmatte  #sobellafruitliptint  #babysobella  #babylipmatte  #uforaskincare  #uforasunscreen  #hervcosmetic  #hervlover  #hervskincare 

Calling to all Seri Iskandar people📢📢📢 Now we have a voucher coupons for all of you🤤 The voucher is available for Stationery & Art supplies, Printing and Workstation. Only at RE-DO Hub. Let’s come and enjoy your purchase from 15% to 30% discounts. Hurry up! Don’t miss out the chance to avail the best offer in town👍🏻👍🏻👍🏻 #seriiskandar #printing #workstation #stationery

Calling to all Seri Iskandar people📢📢📢 Now we have a voucher coupons for all of you🤤 The voucher is available for Stationery & Art supplies, Printing and Workstation. Only at RE-DO Hub. Let’s come and enjoy your purchase from 15% to 30% discounts. Hurry up! Don’t miss out the chance to avail the best offer in town👍🏻👍🏻👍🏻 #seriiskandar  #printing  #workstation  #stationery 

Hello Re-do people! Sekarang untuk print size besar besar from A0-A3 dah available di RE-DO Hub😱😱😱 Nak print atas watercolor paper pun onz tau😏 Jomla print di Re-do korang yg nak submission ke crit ke. Jgn risau quality print kita power teroks💥💥 Korg datang utk stay up dekat workstation kita boleh sekali print boleh beli stationery sekali weh. Best kan? 3 in 1. Takyahla keluar keluar dah cari kedai nk beli gam habis ke apa ke kan omg jom ke RE-DO‼️‼️ #seriiskandar #printing

Hello Re-do people! Sekarang untuk print size besar besar from A0-A3 dah available di RE-DO Hub😱😱😱 Nak print atas watercolor paper pun onz tau😏 Jomla print di Re-do korang yg nak submission ke crit ke. Jgn risau quality print kita power teroks💥💥 Korg datang utk stay up dekat workstation kita boleh sekali print boleh beli stationery sekali weh. Best kan? 3 in 1. Takyahla keluar keluar dah cari kedai nk beli gam habis ke apa ke kan omg jom ke RE-DO‼️‼️ #seriiskandar  #printing