#sesiapabolehjoin Instagram Stories

272 Stories

Top Stories

Daftar Dealer Topup dgn kami jom
.
http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup
.
πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup
.
πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ²
.
πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut
.
Untuk siapa bisnes Topup ini?
.
Untuk Semua!
Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis > Buruh
> Penjual Online
> Penjual kedai
> Ibu (suri rumah)
> Internet marketing
> Penulis / blogger
> Nurse
> Penganggur
> Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG  dan MESIN MANFAAT
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Daftar Dealer Topup dgn kami jom . http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup . πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup . πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ² . πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut . Untuk siapa bisnes Topup ini? . Untuk Semua! Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual Online > Penjual kedai > Ibu (suri rumah) > Internet marketing > Penulis / blogger > Nurse > Penganggur > Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG dan MESIN MANFAAT . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Adik pandang-pandang pandang pada siapa
Kalau pada abang hai gembira rasanya
Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda
Adik jangan bingung saya abang berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷
Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
(Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -suka  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot

Adik pandang-pandang pandang pada siapa Kalau pada abang hai gembira rasanya Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda Adik jangan bingung saya abang berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷 Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™ πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -suka bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot 

Berikan usaha yang terbaik hari ini untuk mendapat pulangan yang terbaik pada hari esok. πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ
πŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“Έ
Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“²whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„ πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Berikan usaha yang terbaik hari ini untuk mendapat pulangan yang terbaik pada hari esok. πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ πŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“Έ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“²whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„ πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Apa sahaja cabaran yang menimpa ertinya terdapat peluang sebaliknya 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️
Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Siti Noratikah Nazeri
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #Loveucuashikin

Apa sahaja cabaran yang menimpa ertinya terdapat peluang sebaliknya 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Siti Noratikah Nazeri Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #Loveucuashikin 

πŸ’š28 sept 19πŸ’š
Photoshoot Tema Pengantin di PutrajayaπŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
Alhamdulillah terima kasih yang join. Rezeki anda boleh pakai baju pengantin bertukar kali. πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
Anda berminat bergambar dengan baju Pengantin, tak kisah anda talent atau bukan. Untuk sambut Anniversary atau teringin nak rasa pakai pon boleh. Jurumekap & Baju disediakan. πŸ“±πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
Booking whatsapp saya untuk details lanjut

www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#Bajupengantin
#photoshoot #sesiapabolehjoin
#wanita #lelaki

πŸ’š28 sept 19πŸ’š Photoshoot Tema Pengantin di PutrajayaπŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ Alhamdulillah terima kasih yang join. Rezeki anda boleh pakai baju pengantin bertukar kali. πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ Anda berminat bergambar dengan baju Pengantin, tak kisah anda talent atau bukan. Untuk sambut Anniversary atau teringin nak rasa pakai pon boleh. Jurumekap & Baju disediakan. πŸ“±πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² Booking whatsapp saya untuk details lanjut www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #Bajupengantin  #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki 

15 September 2019, Photoshoot Tema Bebas. 
Alhamdulillah, terima kasih 5 wanita yang join.Insyallah, Ada rezeki lagi kita bertemu lagi.

Sesiapa nak join, boleh πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk maklumat  lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

15 September 2019, Photoshoot Tema Bebas. Alhamdulillah, terima kasih 5 wanita yang join.Insyallah, Ada rezeki lagi kita bertemu lagi. Sesiapa nak join, boleh πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk maklumat lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Tak sanggup lagi aku
Mengenang kisah lalu
Keganasan menghantui diriku
Biarkan ia pergi
Menjadi suatu misteri
Bagaikan tiada hati yang peduli
Tidak mahu kuingat lagi
Apa yang telah terjadi
Tragedi Oktober 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️
Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zuraatikah Atikah
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Tak sanggup lagi aku Mengenang kisah lalu Keganasan menghantui diriku Biarkan ia pergi Menjadi suatu misteri Bagaikan tiada hati yang peduli Tidak mahu kuingat lagi Apa yang telah terjadi Tragedi Oktober 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zuraatikah Atikah Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Bersyukur dengan segala yang dimiliki, yakini dengan segala yang diusahakan.

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Bersyukur dengan segala yang dimiliki, yakini dengan segala yang diusahakan. Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Kalau malas nak save nombor korang boleh terus pergi kat link bio and klik je link tu terus ke ws saya 😘
πŸ“²Whatsapp: 01139302936
πŸ“²Whatsapp: 01139302936
πŸ“²Whatsapp: 01139302936
πŸ“²Whatsapp: 01139302936
Klik sini πŸ‘‰ http://www.wasap.my/+601139302936/BERMINAT+JAPPS
@
Daftar di πŸ‘‰ http://www.jutawanapp.com/?id=w8h5263K

#buatduitonlineΒ 
#rayanakdekatdahΒ 
#jomjanapendapatanΒ 
#belumcubabelumtahu
#sesiapabolehjoinΒ 
#jutawanapp

Kalau malas nak save nombor korang boleh terus pergi kat link bio and klik je link tu terus ke ws saya 😘 πŸ“²Whatsapp: 01139302936 πŸ“²Whatsapp: 01139302936 πŸ“²Whatsapp: 01139302936 πŸ“²Whatsapp: 01139302936 Klik sini πŸ‘‰ http://www.wasap.my/+601139302936/BERMINAT+JAPPS @ Daftar di πŸ‘‰ http://www.jutawanapp.com/?id=w8h5263K #buatduitonline Β  #rayanakdekatdah Β  #jomjanapendapatan Β  #belumcubabelumtahu  #sesiapabolehjoin Β  #jutawanapp 

Recent Stories

Bersyukur dengan segala yang dimiliki, yakini dengan segala yang diusahakan.

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Bersyukur dengan segala yang dimiliki, yakini dengan segala yang diusahakan. Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Adik pandang-pandang pandang pada siapa
Kalau pada abang hai gembira rasanya
Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda
Adik jangan bingung saya abang berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷
Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
(Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -suka  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot

Adik pandang-pandang pandang pada siapa Kalau pada abang hai gembira rasanya Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda Adik jangan bingung saya abang berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷 Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™ πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -suka bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot 

Berikan usaha yang terbaik hari ini untuk mendapat pulangan yang terbaik pada hari esok. πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ
πŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“Έ
Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“²whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„ πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Berikan usaha yang terbaik hari ini untuk mendapat pulangan yang terbaik pada hari esok. πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ πŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“Έ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“²whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„πŸŽ¨πŸ’„ πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Peningkatan sedikit adalah lebih baik dari menjadi sama sahaja setiap hari πŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™
Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Peningkatan sedikit adalah lebih baik dari menjadi sama sahaja setiap hari πŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™πŸ’œπŸ’™ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Apa sahaja cabaran yang menimpa ertinya terdapat peluang sebaliknya 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️
Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Siti Noratikah Nazeri
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #Loveucuashikin

Apa sahaja cabaran yang menimpa ertinya terdapat peluang sebaliknya 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Siti Noratikah Nazeri Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #Loveucuashikin 

Tak sanggup lagi aku
Mengenang kisah lalu
Keganasan menghantui diriku
Biarkan ia pergi
Menjadi suatu misteri
Bagaikan tiada hati yang peduli
Tidak mahu kuingat lagi
Apa yang telah terjadi
Tragedi Oktober 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️
Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zuraatikah Atikah
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Tak sanggup lagi aku Mengenang kisah lalu Keganasan menghantui diriku Biarkan ia pergi Menjadi suatu misteri Bagaikan tiada hati yang peduli Tidak mahu kuingat lagi Apa yang telah terjadi Tragedi Oktober 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zuraatikah Atikah Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup, Baju Pengantin & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh buat. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Adik pandang-pandang pandang pada siapa
Kalau pada abang hai gembira rasanya
Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda
Adik jangan bingung saya belum berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺
Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈ
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ
(Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -suka  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot

Adik pandang-pandang pandang pada siapa Kalau pada abang hai gembira rasanya Adik senyum-senyum senyuman yang menggoda Adik jangan bingung saya belum berpunya 🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺 Assalammualaikum, πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈ πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -suka bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot 

πŸ’š28 sept 19πŸ’š
Photoshoot Tema Pengantin di PutrajayaπŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
Alhamdulillah terima kasih yang join. Rezeki anda boleh pakai baju pengantin bertukar kali. πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„
Anda berminat bergambar dengan baju Pengantin, tak kisah anda talent atau bukan. Untuk sambut Anniversary atau teringin nak rasa pakai pon boleh. Jurumekap & Baju disediakan. πŸ“±πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
Booking whatsapp saya untuk details lanjut

www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#Bajupengantin
#photoshoot #sesiapabolehjoin
#wanita #lelaki

πŸ’š28 sept 19πŸ’š Photoshoot Tema Pengantin di PutrajayaπŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ Alhamdulillah terima kasih yang join. Rezeki anda boleh pakai baju pengantin bertukar kali. πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„ Anda berminat bergambar dengan baju Pengantin, tak kisah anda talent atau bukan. Untuk sambut Anniversary atau teringin nak rasa pakai pon boleh. Jurumekap & Baju disediakan. πŸ“±πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² Booking whatsapp saya untuk details lanjut www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #Bajupengantin  #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki 

Tak perlu rasa malu sekiranya gagal tetapi rasa bangga kerana mencuba
😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΉ : eyna_norlyinnah
Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul & Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot

Tak perlu rasa malu sekiranya gagal tetapi rasa bangga kerana mencuba 😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️ Gadis πŸ‘©πŸŒΉ : eyna_norlyinnah Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul & Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot 

Dealer Topup diperlukan

Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘

Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh
⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia
⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi
⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT
⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG
⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Dealer Topup diperlukan Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘ Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh ⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia ⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi ⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT ⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG ⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Dealer Topup diperlukan

Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘

Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh
⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia
⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi
⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT
⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG
⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Dealer Topup diperlukan Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘ Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh ⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia ⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi ⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT ⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG ⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Dealer Topup diperlukan

Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘

Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh
⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia
⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi
⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT
⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG
⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Dealer Topup diperlukan Pilihan bisnes terbaik jom daftar sekarangπŸ‘ Untuk pendaftaran dibayar rm10 seumur hidup sekali.😱 Dan boleh guna sampai bilaΒ²πŸ₯° ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh ⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia ⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi ⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT ⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG ⏩ Boleh daftarkan Dealer/agen tanpa had . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

SRS TOPUP REALRELOAD .
»» bisnes paling mudah
»» tiada risiko kerugian
»» modal boleh tetapkan sendiri
»» tak perlu ada atau sewa kedai
»» sistem 24jam
»» berniaga di mana2 saja
»» boleh daftar agent ( caj untung sendiri )
»» boleh jual semua top up & bayar bil utility
Β» top up no sendiri ada diskaun, top up no org lain ada untung,
.
Berminat boleh daftar dengan kami
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

SRS TOPUP REALRELOAD . »» bisnes paling mudah »» tiada risiko kerugian »» modal boleh tetapkan sendiri »» tak perlu ada atau sewa kedai »» sistem 24jam »» berniaga di mana2 saja »» boleh daftar agent ( caj untung sendiri ) »» boleh jual semua top up & bayar bil utility Β» top up no sendiri ada diskaun, top up no org lain ada untung, . Berminat boleh daftar dengan kami . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Daftar Dealer Topup dgn kami jom
.
http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup
.
πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup
.
πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ²
.
πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut
.
Untuk siapa bisnes Topup ini?
.
Untuk Semua!
Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis > Buruh
> Penjual Online
> Penjual kedai
> Ibu (suri rumah)
> Internet marketing
> Penulis / blogger
> Nurse
> Penganggur
> Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG  dan MESIN MANFAAT
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Daftar Dealer Topup dgn kami jom . http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup . πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup . πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ² . πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut . Untuk siapa bisnes Topup ini? . Untuk Semua! Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual Online > Penjual kedai > Ibu (suri rumah) > Internet marketing > Penulis / blogger > Nurse > Penganggur > Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG dan MESIN MANFAAT . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Biar orang mengata kita asalkan kita terus berusaha. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Wanita πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Selly & Nanie
Photografer πŸ“·πŸ“·: Ahmad Fitri Ridzuan
Makeup/Eo: by me

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Biar orang mengata kita asalkan kita terus berusaha. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Wanita πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Selly & Nanie Photografer πŸ“·πŸ“·: Ahmad Fitri Ridzuan Makeup/Eo: by me Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

15 September 2019, Photoshoot Tema Bebas. 
Alhamdulillah, terima kasih 5 wanita yang join.Insyallah, Ada rezeki lagi kita bertemu lagi.

Sesiapa nak join, boleh πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk maklumat  lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

15 September 2019, Photoshoot Tema Bebas. Alhamdulillah, terima kasih 5 wanita yang join.Insyallah, Ada rezeki lagi kita bertemu lagi. Sesiapa nak join, boleh πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk maklumat lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Daftar Dealer Topup dgn kami jom
.
http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup
.
πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup
.
πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ²
.
πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut
.
Untuk siapa bisnes Topup ini?
.
Untuk Semua!
Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis > Buruh
> Penjual Online
> Penjual kedai
> Ibu (suri rumah)
> Internet marketing
> Penulis / blogger
> Nurse
> Penganggur
> Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG  dan MESIN MANFAAT
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Daftar Dealer Topup dgn kami jom . http://www.wasap.my/60147251096/sayaberminatjadidealertopup . πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup . πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ² . πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut . Untuk siapa bisnes Topup ini? . Untuk Semua! Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual Online > Penjual kedai > Ibu (suri rumah) > Internet marketing > Penulis / blogger > Nurse > Penganggur > Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG dan MESIN MANFAAT . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Daftar Dealer Topup dgn kami jom
.
πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup
.
πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ²
.
πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut
.
Untuk siapa bisnes Topup ini?
.
Untuk Semua!
Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis > Buruh
> Penjual Online
> Penjual kedai
> Ibu (suri rumah)
> Internet marketing
> Penulis / blogger
> Nurse
> Penganggur
> Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG  dan MESIN MANFAAT
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Daftar Dealer Topup dgn kami jom . πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup . πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ² . πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut . Untuk siapa bisnes Topup ini? . Untuk Semua! Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual Online > Penjual kedai > Ibu (suri rumah) > Internet marketing > Penulis / blogger > Nurse > Penganggur > Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG dan MESIN MANFAAT . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Anda tewas sekiranya berputus asa, anda menang sekiranya terus berusaha. πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ Assalammualaikum,

Berminat makeup atau bergambar atau kedua-duanya sekali pakej,ikut tema dan tempat Anda inginkan. πŸ“±πŸ“²πŸ“žDetails lanjut boleh whatsapp @ call saya(sis ucu ikin) di talian www.wasap.my/+60182438007.Terima kasih. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #Jomphotoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Anda tewas sekiranya berputus asa, anda menang sekiranya terus berusaha. πŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“ΈπŸ’„πŸ“Έ Assalammualaikum, Berminat makeup atau bergambar atau kedua-duanya sekali pakej,ikut tema dan tempat Anda inginkan. πŸ“±πŸ“²πŸ“žDetails lanjut boleh whatsapp @ call saya(sis ucu ikin) di talian www.wasap.my/+60182438007.Terima kasih. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #Jomphotoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Dealer Topup boleh bayar semua jenis teclo yg ade di Malaysia dan boleh bayar mcmΒ² billΒ² yg ade boleh dapat harga DISCOUNT lagi tau
.
Selama Guna handphone , pernah tak beli topup dapat diskaun 
Contoh 
Beli topup umobile RM9.24 Sen shaja dapat RM10 
Anda jimat 76sen 
Pernah beli topup celcom RM9.60 dapat RM10 
Jimat anda untung anda 40sen ☝🏻Tu semua tak perlu Cari kedai lagi kat luar Sana, 
Topup Guna handphone sendiri shj ,
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Dealer Topup boleh bayar semua jenis teclo yg ade di Malaysia dan boleh bayar mcmΒ² billΒ² yg ade boleh dapat harga DISCOUNT lagi tau . Selama Guna handphone , pernah tak beli topup dapat diskaun Contoh Beli topup umobile RM9.24 Sen shaja dapat RM10 Anda jimat 76sen Pernah beli topup celcom RM9.60 dapat RM10 Jimat anda untung anda 40sen ☝🏻Tu semua tak perlu Cari kedai lagi kat luar Sana, Topup Guna handphone sendiri shj , . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Dealer anda dapat 3 cara keuntungan
⏩ Jualan topup
⏩ Mendaftarkan agen
⏩ Hasil jualan agen

Keuntungan Agen hanya pada menjual topup sahaja
.
Anda mahukan yg mane satu dealer/agen
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Dealer anda dapat 3 cara keuntungan ⏩ Jualan topup ⏩ Mendaftarkan agen ⏩ Hasil jualan agen Keuntungan Agen hanya pada menjual topup sahaja . Anda mahukan yg mane satu dealer/agen . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm20 shj.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Apakah itu agent topup ❓
.
Agent topup adalah wakil untuk menjual topup dan boleh daftarkan orang jadi agent topup juga.
Syarat menjadi agent topup ❓
.
- Anda mesti pengguna line MAXIS, CELCOM, atau DIGI. Kalau tak ada anda boleh guna no keluarga anda βœ…
- Tiada had umur πŸ”ž
.
Apakah anda akan dapat jika anda daftar sebagai agent topup ❓
πŸ’° Keuntungan dari hasil jualan topup.
πŸ’° Keuntungan yang anda daftarkan orang bawah anda.
πŸ’° Jika anda topup ke no anda sendiri pun anda dapat diskaun.
πŸ’° Dan banyak lagi. .
.
πŸ“„ Hanya bergantung pada package yang anda minat.
.
.
Jika berminat boleh Whatapps saya segera 0177079315 β€Ό.
-
atau tekan link di bio.
.
#agenttopupΒ #topupmurahΒ #topup#agenttopupmalaysiaΒ #yuranmurah#sekaliseumurhidupΒ #sesiapabolehjoinΒ #uitmΒ #ums#unimapΒ #unimasΒ #uniklΒ #politeknikkotabharu#studentΒ #sideincomeΒ #sekolahmenengah#kongsirezekiΒ #syukurselalu

Apakah itu agent topup ❓ . Agent topup adalah wakil untuk menjual topup dan boleh daftarkan orang jadi agent topup juga. Syarat menjadi agent topup ❓ . - Anda mesti pengguna line MAXIS, CELCOM, atau DIGI. Kalau tak ada anda boleh guna no keluarga anda βœ… - Tiada had umur πŸ”ž . Apakah anda akan dapat jika anda daftar sebagai agent topup ❓ πŸ’° Keuntungan dari hasil jualan topup. πŸ’° Keuntungan yang anda daftarkan orang bawah anda. πŸ’° Jika anda topup ke no anda sendiri pun anda dapat diskaun. πŸ’° Dan banyak lagi. . . πŸ“„ Hanya bergantung pada package yang anda minat. . . Jika berminat boleh Whatapps saya segera 0177079315 β€Ό. - atau tekan link di bio. . #agenttopup Β #topupmurah Β #topup #agenttopupmalaysia Β #yuranmurah #sekaliseumurhidup Β #sesiapabolehjoin Β #uitm Β #ums #unimap Β #unimas Β #unikl Β #politeknikkotabharu #student Β #sideincome Β #sekolahmenengah #kongsirezeki Β #syukurselalu 

Daftar Dealer Topup dgn kami jom
.
πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup
.
πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ²
.
πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut
.
Untuk siapa bisnes Topup ini?
.
Untuk Semua!
Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini :
> Pelajar
> Guru
> Artis > Buruh
> Penjual Online
> Penjual kedai
> Ibu (suri rumah)
> Internet marketing
> Penulis / blogger
> Nurse
> Penganggur
> Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG  dan MESIN MANFAAT
.
Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade
.
Jom follow ig ini πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup
.
#empayardealertopup #dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #sembangstudent

Daftar Dealer Topup dgn kami jom . πŸ“² Jualan topup secara app SRS Topup . πŸ’» Cara jualan mudah hanya perlu takan dan taip shj nombor yg nak di masukkan mengikut telco masingΒ² . πŸ“Ÿ Dalam 5-10 saat shj topup itu akan masuk terus ke H/P pelanggan tersebut . Untuk siapa bisnes Topup ini? . Untuk Semua! Siapa pon boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual Online > Penjual kedai > Ibu (suri rumah) > Internet marketing > Penulis / blogger > Nurse > Penganggur > Sesiapa pon yg ade HP dan ingin menjadikan HP MESIN WANG dan MESIN MANFAAT . Jom daftar sekarang jgn siaΒ² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

Jom . Follow . Ig . Ni πŸ‘‡
@empayar_dealer_topup
@empayar_dealer_topup @empayar_dealer_topup
.
⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh
⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia
⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi
⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT
⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG
⏩ Boleh daftarkan agen tanpa had
.
.
#dealertopup #daftarmurah  #agenttopup #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitmseriiskandar #uitmpahang #uitmsabah #uitmkedah #uitmkelantan #uitmperlis #uitmsegamat #uitmjohor #uitmmelaka #politeknik #lawakstudent #sembangstudent

Jom . Follow . Ig . Ni πŸ‘‡ @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . ⏩ Nak jual topup tapi tak nak beli mesin printer topup pon boleh ⏩ Boleh topup semua telco yg ada di Malaysia ⏩ Boleh bayar bill AIR, Tmbill, POSTPAID, ASTRO & BANYAK lagi ⏩ Topup ke nombor sendiri dapat DISCOUNT ⏩ Jual kat customer dapat UNTUNG ⏩ Boleh daftarkan agen tanpa had . . #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #lawakstudent  #sembangstudent 

Orang yang biasa boleh menjadi luar biasa hebat bila tidak berputus asa walaupun berbagai rintangan. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Meynimarini
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Orang yang biasa boleh menjadi luar biasa hebat bila tidak berputus asa walaupun berbagai rintangan. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Meynimarini Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Photografer @din_prosymnus

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Photografer @din_prosymnus  Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Sering kali peluang muncul dalam kegagalan, buka mata dan minda dan jangan kaburkan pandangan.

Assalammualaikum, 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Berminat tema ini? Booking tarikh & tempat anda. πŸ“· Jom bergambar Weekdays(malam)@ Weekend(siang @ malam)
😍Lokasi KL,Selayang,Putrajaya,
Bangi,Kajang,Shah Alam @ Klang.
πŸ™Œ Negeri lain pon boleh.
πŸ’„πŸŽ¨Jurumekap disediakan.
🌹Sudah semestinya picture dapat
πŸ‘—πŸ‘šπŸ‘–Baju Sendiri
πŸ‘©πŸ‘¦Sesiapa boleh join. 🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Tiada transport saya boleh pickup di Stesen yang terdekat.🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih.
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Sering kali peluang muncul dalam kegagalan, buka mata dan minda dan jangan kaburkan pandangan. Assalammualaikum, 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Berminat tema ini? Booking tarikh & tempat anda. πŸ“· Jom bergambar Weekdays(malam)@ Weekend(siang @ malam) 😍Lokasi KL,Selayang,Putrajaya, Bangi,Kajang,Shah Alam @ Klang. πŸ™Œ Negeri lain pon boleh. πŸ’„πŸŽ¨Jurumekap disediakan. 🌹Sudah semestinya picture dapat πŸ‘—πŸ‘šπŸ‘–Baju Sendiri πŸ‘©πŸ‘¦Sesiapa boleh join. 🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tiada transport saya boleh pickup di Stesen yang terdekat.🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih. www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Percaya pada diri anda dan tiada apa yang mustahil 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zura
Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Percaya pada diri anda dan tiada apa yang mustahil 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Zura Photografer πŸ“·πŸ“·: Md Shah Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Salam,
10/8/19(Sabtu)
Sapa nak tadah muka boleh datang ke Pandan Indah antara Jam 2ptg - 6ptg. Berminat whatsapp 0182438007.TQ.

#makeupartis #love #Loveucuashikin
#sesiapabolehjoin #tadahmuka #makeup

Salam, 10/8/19(Sabtu) Sapa nak tadah muka boleh datang ke Pandan Indah antara Jam 2ptg - 6ptg. Berminat whatsapp 0182438007.TQ. #makeupartis  #love  #Loveucuashikin  #sesiapabolehjoin  #tadahmuka  #makeup 

Tak perlu kisah apa orang cakap di belakang anda kerana anda tetap di hadapan. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Syabita Rahman
Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Tak perlu kisah apa orang cakap di belakang anda kerana anda tetap di hadapan. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Syabita Rahman Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

Assalammualaikum, 
Orang yang biasa boleh menjadi luar biasa, hebat bila tidak berputus asa walaupun berbagai rintangan. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Eyna
Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #Loveucuashikin

Assalammualaikum, Orang yang biasa boleh menjadi luar biasa, hebat bila tidak berputus asa walaupun berbagai rintangan. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Gadis πŸ‘©πŸŒΊπŸŒΉ : Eyna Photografer πŸ“·πŸ“·: Batavia Zul Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #Loveucuashikin 

Zah Do-B di Pinggiran Delima Hulu Langat. 
Sambil Mendobi Sambil Makeup maksudnya, sambil Anda menunggu pakaian Anda Washer & Dryer,anda boleh tadah muka untuk di makeupkan selama 30 minit sahaja. Mendobi disini 1jam sahaja.

Di Dobi pon boleh bergambar. Bawak la baju cantik Anda, seperti baju nikah, baju tunang, baju Raya dan sebagainya.

Kalau nak makeup booking dahulu masa Anda. πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih.
www.wasap.my/+60182438007.

#mendobi #washer #Dryer
#pinggirandelima
#makeupartis #sesiapabolehjoin
#Loveucuashikin

Zah Do-B di Pinggiran Delima Hulu Langat. Sambil Mendobi Sambil Makeup maksudnya, sambil Anda menunggu pakaian Anda Washer & Dryer,anda boleh tadah muka untuk di makeupkan selama 30 minit sahaja. Mendobi disini 1jam sahaja. Di Dobi pon boleh bergambar. Bawak la baju cantik Anda, seperti baju nikah, baju tunang, baju Raya dan sebagainya. Kalau nak makeup booking dahulu masa Anda. πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih. www.wasap.my/+60182438007. #mendobi  #washer  #Dryer  #pinggirandelima  #makeupartis  #sesiapabolehjoin  #Loveucuashikin 

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Tema Dark Blue Sudah semestinya orang kuat adalah Photografer. Terima kasih En. Photografer- Photografer yang hadir.
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #4Ogos19
#Alhamdulillah
#Temadarkblue
#photoshoot
#sesiapabolehjoin
#Loveucuashikin

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Tema Dark Blue Sudah semestinya orang kuat adalah Photografer. Terima kasih En. Photografer- Photografer yang hadir. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #4Ogos19  #Alhamdulillah  #Temadarkblue  #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #Loveucuashikin 

πŸ’™4 Ogos 2019πŸ’™

Alhamdulillah, hari yang ditunggu sudah tiba,Tema Dark Blue seramai 6 orang wanita yang join. Terima kasih semua yang terlibat.
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #4Ogos19
#Alhamdulillah
#Darkblue
#photoshoot
#sesiapabolehjoin

πŸ’™4 Ogos 2019πŸ’™ Alhamdulillah, hari yang ditunggu sudah tiba,Tema Dark Blue seramai 6 orang wanita yang join. Terima kasih semua yang terlibat. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #4Ogos19  #Alhamdulillah  #Darkblue  #photoshoot  #sesiapabolehjoin 

Bila Bermimpi kamu
Jaga Dari tidur ku
Aku Sebut nama mu
Aku Seru cinta mu

Engkaulah Kekasihku
Hanya Engkau nyawa ku
Aku Lah perindu mu
Aku Lah pencinta mu πŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Bila Bermimpi kamu Jaga Dari tidur ku Aku Sebut nama mu Aku Seru cinta mu Engkaulah Kekasihku Hanya Engkau nyawa ku Aku Lah perindu mu Aku Lah pencinta mu πŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈπŸ’žβ€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™
Jangan terlalu memikirkan pandangan orang terhadap anda, fikrikan apa pandangan anda terhadap diri anda sendiri. πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™ Jangan terlalu memikirkan pandangan orang terhadap anda, fikrikan apa pandangan anda terhadap diri anda sendiri. πŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈπŸ’™β€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑 Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal, tetapi ianya datang semangat yang tidak pernah mengalah.
🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑 Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑 Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal, tetapi ianya datang semangat yang tidak pernah mengalah. 🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑 Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

β€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈ Aku lebih suka mendiamkan diri dan hanya memerhatikan orang lain  kerana dari situ lah aku dapat belajar sesuatu perkara yang dapat mengubah diri aku untuk menjadi insan yang lebih baik.
β€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈ Assalammualaikum, 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Berminat tema ini? Booking tarikh & tempat anda. πŸ“· Jom bergambar Weekdays(malam)@ Weekend(siang @ malam)
😍Lokasi KL,Selayang,Putrajaya,
Bangi,Kajang,Shah Alam @ Klang.
πŸ™Œ Negeri lain pon boleh.
πŸ’„πŸŽ¨Jurumekap disediakan.
🌹Sudah semestinya picture dapat
πŸ‘—πŸ‘šπŸ‘–Baju Sendiri
πŸ‘©πŸ‘¦Sesiapa boleh join. 🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Tiada transport saya boleh pickup di Stesen yang terdekat.🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih.
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

β€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈ Aku lebih suka mendiamkan diri dan hanya memerhatikan orang lain kerana dari situ lah aku dapat belajar sesuatu perkara yang dapat mengubah diri aku untuk menjadi insan yang lebih baik. β€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈπŸ’šβ€οΈ Assalammualaikum, 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Berminat tema ini? Booking tarikh & tempat anda. πŸ“· Jom bergambar Weekdays(malam)@ Weekend(siang @ malam) 😍Lokasi KL,Selayang,Putrajaya, Bangi,Kajang,Shah Alam @ Klang. πŸ™Œ Negeri lain pon boleh. πŸ’„πŸŽ¨Jurumekap disediakan. 🌹Sudah semestinya picture dapat πŸ‘—πŸ‘šπŸ‘–Baju Sendiri πŸ‘©πŸ‘¦Sesiapa boleh join. 🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tiada transport saya boleh pickup di Stesen yang terdekat.🚘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ πŸ“±πŸ“²BerminatΒ  whatsapp (click sahaja di bawah).Terima kasih. www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

πŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈ
Bertemanlah dengan orang yang suka membela kebenaran. Dialah hiasan dikala kita senang dan perisai diwaktu kita susah. πŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œ πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

πŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈ Bertemanlah dengan orang yang suka membela kebenaran. Dialah hiasan dikala kita senang dan perisai diwaktu kita susah. πŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œ πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin  πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

πŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Kali pertamaku bertentang mata
Kali keduaku memendam rasa kepadanya
Kali ketigaku rindu padanya
Kali keempat aku jatuh cinta πŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Assalammualaikum, (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih

P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. 
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

πŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ Kali pertamaku bertentang mata Kali keduaku memendam rasa kepadanya Kali ketigaku rindu padanya Kali keempat aku jatuh cinta πŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’š πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Assalammualaikum, (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin  πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’šπŸ’™πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’š
Cinta seringkali akan lari bila kita mencari, tetapi cinta jua seringkali dibiarkan pergi, bila ia menghampiri.
πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’šπŸ’™πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’š Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’šπŸ’™πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’š Cinta seringkali akan lari bila kita mencari, tetapi cinta jua seringkali dibiarkan pergi, bila ia menghampiri. πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’šπŸ’™πŸ’›β€οΈπŸ§‘πŸ’œπŸ’š Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈ
Kan kugenggam bara cinta lama
Tidak aku padamkan lagi
Walaupun beribu dugaan menanti
Kutetap menunggu kau kembali

Bawa daku bersamamau
Sama kita mendaki
Bawa daku bersamamu
Sama kita menangis
β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈ Kan kugenggam bara cinta lama Tidak aku padamkan lagi Walaupun beribu dugaan menanti Kutetap menunggu kau kembali Bawa daku bersamamau Sama kita mendaki Bawa daku bersamamu Sama kita menangis β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈπŸ’›β€οΈ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

πŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“ Inilah janjiku
Insan yang mengenal erti
Sepi yang tiada sepi, sepi lagi
Tinggal kau harapan
Satu-satunya sandaran
Jalan ku pulang ke jalan yang terang
Seri, aku merayu
Pada kau yang bernama Seri πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

πŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’“ Inilah janjiku Insan yang mengenal erti Sepi yang tiada sepi, sepi lagi Tinggal kau harapan Satu-satunya sandaran Jalan ku pulang ke jalan yang terang Seri, aku merayu Pada kau yang bernama Seri πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“πŸ’•πŸ’žπŸ’“ Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
Bayang
Mekar di dalam jiwaku
Bersebelahan tanganku
Tak mungkin aku terlupa Β Rindu
Hati ini semakin risau
Jurang perjalanan ku
Walau jauh tak kan berubah πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
Talent : Akmal Zyn
Photografer πŸ“·πŸ“·: Mdselatan Miraculous

Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:-
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007
www.wasap.my/+60182438007

#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Bayang Mekar di dalam jiwaku Bersebelahan tanganku Tak mungkin aku terlupa Β Rindu Hati ini semakin risau Jurang perjalanan ku Walau jauh tak kan berubah πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Talent : Akmal Zyn Photografer πŸ“·πŸ“·: Mdselatan Miraculous Assalammualaikum, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Anda berminat bergambar, semua negeri kami buat ??? Ada Jurumakeup & Gambar disediakan. Pelbagai tema boleh. πŸ“±πŸ“² whatsapp saya untuk details lanjut,terima kasih:- πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 www.wasap.my/+60182438007 #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin 

πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈπŸ’œπŸ§‘πŸ’–πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈ
Tanya sama hati apa rasa sayang,
Adakah tandanya nampak dipandang,
Kumbang rayu bunga bulan dan bintangnya,
Punya tanda-tanda hubungan mesra.

Tanya sama hati pernahkah merindu,
Tiba masa lena apa mimpimu,
Masa berjauhan apa nan dikenang,
Bila difahamkan itulah sayang.
πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈπŸ’œπŸ§‘πŸ’–πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈ πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
Assalammualaikum, (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih

P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. 
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin
πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈπŸ’œπŸ§‘πŸ’–πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈ Tanya sama hati apa rasa sayang, Adakah tandanya nampak dipandang, Kumbang rayu bunga bulan dan bintangnya, Punya tanda-tanda hubungan mesra. Tanya sama hati pernahkah merindu, Tiba masa lena apa mimpimu, Masa berjauhan apa nan dikenang, Bila difahamkan itulah sayang. πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈπŸ’œπŸ§‘πŸ’–πŸ’“πŸ’›πŸ’šβ€οΈ πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž Assalammualaikum, (Photoshoot Individu, Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin  πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

PELAJAR SEKOLAH MASYUK

Banyak dah feedback yg kita dah terima kebanyakkan pelajar sekolah dan universiti yg seronok buat bisnes ni

Kita pun faham pelajar pun perlukan masa mereka untuk study & dalam masa sama nak cari pendapatan sampingan

Bisnes topup ni sesuai sebab tak makan masa banyak sangat dan yg paling penting senang je nak handle

Tak susah pun. Bila nak join?

PELAJAR SEKOLAH MASYUK Banyak dah feedback yg kita dah terima kebanyakkan pelajar sekolah dan universiti yg seronok buat bisnes ni Kita pun faham pelajar pun perlukan masa mereka untuk study & dalam masa sama nak cari pendapatan sampingan Bisnes topup ni sesuai sebab tak makan masa banyak sangat dan yg paling penting senang je nak handle Tak susah pun. Bila nak join?

Tak perlu lagi nak ke pejabat pos dan 7E nak bayar bil TM/TNB/Astro/ TOPUP dan lainΒ² guna whatsapp je. 
AGENT TOPUP DIPERLUKAN YURAN RM10 SEUMUR HIDUP
🚫JANA PENDAPATAN RM1,000 - RM2,000 SEBULAN
.
.
.
#agenttopup #topup #jomdaftar #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapabolehjoin #uitm #uitmmerbok #uitmpalam #uitmshahalam #uitmperlis #uitmpenang #uitmterengganu #uitmkelantan #uitmperak #uitmmelaka #uitmnegerisembilan #uitmJohor #uitmpahang #uitmsabah #uitmsarawak #politeknik #ktpm #sekolahrendah #sekolahmenengah

Tak perlu lagi nak ke pejabat pos dan 7E nak bayar bil TM/TNB/Astro/ TOPUP dan lainΒ² guna whatsapp je. AGENT TOPUP DIPERLUKAN YURAN RM10 SEUMUR HIDUP 🚫JANA PENDAPATAN RM1,000 - RM2,000 SEBULAN . . . #agenttopup  #topup  #jomdaftar  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmmerbok  #uitmpalam  #uitmshahalam  #uitmperlis  #uitmpenang  #uitmterengganu  #uitmkelantan  #uitmperak  #uitmmelaka  #uitmnegerisembilan  #uitmJohor  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmsarawak  #politeknik  #ktpm  #sekolahrendah  #sekolahmenengah 

HARGA AGENT LEBIH MURAH

Bayar bil Umobile RM50 tiap-tiap bulan

Tapi server cuma tolak RM45.75 je, yang lain tu dapat diskaun

Syoknya tiap bulan dapat diskaun

Jom jadi bijak daftar agent topup 😊

HARGA AGENT LEBIH MURAH Bayar bil Umobile RM50 tiap-tiap bulan Tapi server cuma tolak RM45.75 je, yang lain tu dapat diskaun Syoknya tiap bulan dapat diskaun Jom jadi bijak daftar agent topup 😊

✈️ SUKA DISKAUN

Boleh dikatakan seluruh rakyat Malaysia suka diskaun. Nak beli apa2 barang kalau boleh mau diskaun.

Anda suka diskaun?

Daftar agent topup sekarang! ✈️

✈️ SUKA DISKAUN Boleh dikatakan seluruh rakyat Malaysia suka diskaun. Nak beli apa2 barang kalau boleh mau diskaun. Anda suka diskaun? Daftar agent topup sekarang! ✈️

Assalammualaikum, (Photoshoot Berdua ,bertiga atau lebih)
****************************************
Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar.
-) Jom!!!! Booking photoshoot
:-) Tarikh & Lokasi boleh pilih

P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya
(Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007
Terima kasih. 
#photoshoot #sesiapabolehjoin #wanita #lelaki #talent #sukasukabergambar #makeup #semuanegeri #jelajahphotoshoot #loveucuashikin

Assalammualaikum, (Photoshoot Berdua ,bertiga atau lebih) **************************************** Berminat photoshoot @ suka -sukaΒ  bergambar. -) Jom!!!! Booking photoshoot :-) Tarikh & Lokasi boleh pilih P/s: Boleh terus Whatsap atau call saya (Sis Ucu Ikin) , www.wasap.my/+60182438007 Terima kasih. #photoshoot  #sesiapabolehjoin  #wanita  #lelaki  #talent  #sukasukabergambar  #makeup  #semuanegeri  #jelajahphotoshoot  #loveucuashikin