#shawlchiffon Instagram Stories

664,032 Stories

Top Stories

Let us focus on the positives and support each other to keep improving! 🥰
.
credit facebook@worldhijabday
.
#spreadlovenothate
.
1) Dirs Gallery
No.193, Jln Tuanku Abdul Rahman KL (10am - 8pm)
.
2) Dirs Gallery
Lot S123C, 1 Utama Shopping Centre PJ (10am - 10pm)
.
3) http://dirs.my
.
#bawalwarisan #bawalno1 #bawaljepun #bawalasli #bawalbidang45 #oneutama #bawallovers #bawalplain #bawalkelantan #japanesevoile #bawalpremium #bawalpremiumvoile #bawaloriginal #tudungbawal #bawalswarovski #swarovskicrystals #crystalsfromswarovski #swarovski #jalantar #bidang45 #bawalsulam #inner #shawlchiffon #shawllovers #shawlswarovski #bmc

Let us focus on the positives and support each other to keep improving! 🥰 . credit facebook@worldhijabday  . #spreadlovenothate  . 1) Dirs Gallery No.193, Jln Tuanku Abdul Rahman KL (10am - 8pm) . 2) Dirs Gallery Lot S123C, 1 Utama Shopping Centre PJ (10am - 10pm) . 3) http://dirs.my . #bawalwarisan  #bawalno1  #bawaljepun  #bawalasli  #bawalbidang45  #oneutama  #bawallovers  #bawalplain  #bawalkelantan  #japanesevoile  #bawalpremium  #bawalpremiumvoile  #bawaloriginal  #tudungbawal  #bawalswarovski  #swarovskicrystals  #crystalsfromswarovski  #swarovski  #jalantar  #bidang45  #bawalsulam  #inner  #shawlchiffon  #shawllovers  #shawlswarovski  #bmc 

Tudung labuh pun cantikk ❤️ Haaa.. nakkan tutorial yang simple tapi still labuh menutupi dada, korang boleh try gaya macam ni 😊
.
Lets Try 😘
.
.
#tutorial #tutorialshawl #tutorialshawllabuh #dianfabrics #shawl #shawlchiffon #heavychiffon

Tudung labuh pun cantikk ❤️ Haaa.. nakkan tutorial yang simple tapi still labuh menutupi dada, korang boleh try gaya macam ni 😊 . Lets Try 😘 . . #tutorial  #tutorialshawl  #tutorialshawllabuh  #dianfabrics  #shawl  #shawlchiffon  #heavychiffon 

Not Just A Basic Chiffon Colour ✨ 
Code - Anastasia Grey
Measurement - 1.8cm x 0.6cm 
Material - Soft Chiffon 
To purchase WhatsApp at 0199920072 or just click WhatsApp link in bio ✨

#scarf #headscarf #shawl #tudung #coveredscarf #covered #hijab #hijabista #muslimah #muslimahwear #modest #modernmuslimah #malaysianhijjabi #malaysianhijabi #classy #highquality #comfortablehijab #flowyhijab #softhijab #chiffonhijab #tudungchiffon #shawlchiffon #malaysia

Not Just A Basic Chiffon Colour ✨ Code - Anastasia Grey Measurement - 1.8cm x 0.6cm Material - Soft Chiffon To purchase WhatsApp at 0199920072 or just click WhatsApp link in bio ✨ #scarf  #headscarf  #shawl  #tudung  #coveredscarf  #covered  #hijab  #hijabista  #muslimah  #muslimahwear  #modest  #modernmuslimah  #malaysianhijjabi  #malaysianhijabi  #classy  #highquality  #comfortablehijab  #flowyhijab  #softhijab  #chiffonhijab  #tudungchiffon  #shawlchiffon  #malaysia 

Hai semua ,assalamualaikum ..sesiapa yang mencari shawl yang printed tapi tanak corak yang besar2 dan serabut boleh tengok ig @lanuna_shawl ni sebab corak bunga nya cute2 and sweet je senang nak matching tau ..boleh follow ig @lanuna_shawl untuk tgk colour2 yang lain 😉 #tutorial #shawlprinted #shawltutorial #shawlchiffon #tutorialshawl#blackpink#bts

Hai semua ,assalamualaikum ..sesiapa yang mencari shawl yang printed tapi tanak corak yang besar2 dan serabut boleh tengok ig @lanuna_shawl  ni sebab corak bunga nya cute2 and sweet je senang nak matching tau ..boleh follow ig @lanuna_shawl  untuk tgk colour2 yang lain 😉 #tutorial  #shawlprinted  #shawltutorial  #shawlchiffon  #tutorialshawl #blackpink #bts 

Not Just A Basic Chiffon Colour ✨ 
Code - Custard Creme 
Measurement - 1.8cm x 0.6cm 
Material - Soft Chiffon 
To purchase WhatsApp at 0199920072 or just click WhatsApp link in bio ✨

#scarf #headscarf #shawl #tudung #coveredscarf #covered #hijab #hijabista #muslimah #muslimahwear #modest #modernmuslimah #malaysianhijjabi #malaysianhijabi #classy #highquality #comfortablehijab #flowyhijab #softhijab #chiffonhijab #tudungchiffon #shawlchiffon #malaysia

Not Just A Basic Chiffon Colour ✨ Code - Custard Creme Measurement - 1.8cm x 0.6cm Material - Soft Chiffon To purchase WhatsApp at 0199920072 or just click WhatsApp link in bio ✨ #scarf  #headscarf  #shawl  #tudung  #coveredscarf  #covered  #hijab  #hijabista  #muslimah  #muslimahwear  #modest  #modernmuslimah  #malaysianhijjabi  #malaysianhijabi  #classy  #highquality  #comfortablehijab  #flowyhijab  #softhijab  #chiffonhijab  #tudungchiffon  #shawlchiffon  #malaysia 

FLOWY NYA UOLLS😍❤️💯
.
Kalau tengok video tutorial ni je....uolls dah boleh bayangkan bila Shawl Satin Matte Ellohijabs ni dah terletak elok atas kepala uolls betapa selesa nya and sejuk je bila pakai💋
.
Shawl Satin Matte ElloHijabs only at RM20.00 each!
.
To shop, just click link on bio or dm us! Thank you😊
-
Tags! Happy shopping🛒
#ShawlSatin #ShawlSatinSilk #ShawlSatinMatte #ShawlSatinMurah #satinsilkshawl #satinshawlmurah #ShawlTutorial #ShawlKeknis #ShawlChiffon #ShawlStyle #ShawlLabuh #ShawlArabic #ShawlMalas #ShawlSatinCorak #babysayang #ShawlSatinGold #ShawlSatinPastel #TudungBawalCotton #TudungBawalChiffon #TudungBawal #TudungLabuh #TutorialShawl

FLOWY NYA UOLLS😍❤️💯 . Kalau tengok video tutorial ni je....uolls dah boleh bayangkan bila Shawl Satin Matte Ellohijabs ni dah terletak elok atas kepala uolls betapa selesa nya and sejuk je bila pakai💋 . Shawl Satin Matte ElloHijabs only at RM20.00 each! . To shop, just click link on bio or dm us! Thank you😊 - Tags! Happy shopping🛒 #ShawlSatin  #ShawlSatinSilk  #ShawlSatinMatte  #ShawlSatinMurah  #satinsilkshawl  #satinshawlmurah  #ShawlTutorial  #ShawlKeknis  #ShawlChiffon  #ShawlStyle  #ShawlLabuh  #ShawlArabic  #ShawlMalas  #ShawlSatinCorak  #babysayang  #ShawlSatinGold  #ShawlSatinPastel  #TudungBawalCotton  #TudungBawalChiffon  #TudungBawal  #TudungLabuh  #TutorialShawl 

Insyaallah dengan video tutorial ini bisa menginspirasi buat kalian yang ingin terlihat simple , ataupun untuk para pemula yang ingin mengenakan hijab .
Terimakasih .
.
Follow @1001caraberhijab untuk dapat update terbaru video tutorial hijab .
.

#1001caraberhijab #hijab #hijabers #hijabtutorial #hijabfashion #hijaberindonesia #hijabmode #hijabootdindo #hijablook #dagelan #batik #kebaya #gamis #bridesmaids #ootdhijab #hijabinstanmurah #tutorialhijab #tutorialhijabmasakini #tutorialhijabsimple #hijabsimpel#sayajualtudung#bawallabuh #bawalmurah #shawlchiffon #sayajualbawal #shawllabuh #bawalplain #tudungbawalmurah #tudunglabuh #tudungplain

Insyaallah dengan video tutorial ini bisa menginspirasi buat kalian yang ingin terlihat simple , ataupun untuk para pemula yang ingin mengenakan hijab . Terimakasih . . Follow @1001caraberhijab  untuk dapat update terbaru video tutorial hijab . . #1001caraberhijab  #hijab  #hijabers  #hijabtutorial  #hijabfashion  #hijaberindonesia  #hijabmode  #hijabootdindo  #hijablook  #dagelan  #batik  #kebaya  #gamis  #bridesmaids  #ootdhijab  #hijabinstanmurah  #tutorialhijab  #tutorialhijabmasakini  #tutorialhijabsimple  #hijabsimpel #sayajualtudung #bawallabuh  #bawalmurah  #shawlchiffon  #sayajualbawal  #shawllabuh  #bawalplain  #tudungbawalmurah  #tudunglabuh  #tudungplain 

Sape sini suka pakai pleated shawl? 🙋‍♀ geng la kita gais!

New release,  shawl chiffon pleated serong ala2 lofa pun ada ni haa. Comey sungguh la 😍
.
Harganya sama macam shawl pleated lain jugak. Sehelai rm20.
* exclude postage.

Postage SM rm7 (1-10 helai) 
Postage SS rm13 (1-5 helai)

Awak kalau nak borong pun ada tau. Wasap je link di bio.
.
#shawl #shawlinstant #shawlinstantmurah #shawlmurah #shawlgetah #pinlessshawl #shawlchiffon  #tudungmurah #tudung #tudungviral #viral #nhahmedteam #tudungmalaysia  #teamnhahmed #shawlfullpleated #shawlhalfpleated #pleatedserong #shawlchiffonpleatedserong #shawlchiffonmurah ##EAF190910

Sape sini suka pakai pleated shawl? 🙋‍♀ geng la kita gais! New release, shawl chiffon pleated serong ala2 lofa pun ada ni haa. Comey sungguh la 😍 . Harganya sama macam shawl pleated lain jugak. Sehelai rm20. * exclude postage. Postage SM rm7 (1-10 helai) Postage SS rm13 (1-5 helai) Awak kalau nak borong pun ada tau. Wasap je link di bio. . #shawl  #shawlinstant  #shawlinstantmurah  #shawlmurah  #shawlgetah  #pinlessshawl  #shawlchiffon  #tudungmurah  #tudung  #tudungviral  #viral  #nhahmedteam  #tudungmalaysia  #teamnhahmed  #shawlfullpleated  #shawlhalfpleated  #pleatedserong  #shawlchiffonpleatedserong  #shawlchiffonmurah  ##EAF190910 

Shawl jadi tudung bawal? Serious lah?😍
.
Memandangkan bertubi-tubi yang dm & ws sis tanya “cane nak pakai shawl jadi bawal?” sampai ada yang stress!🚑
.
Okay sekarang uolls boleh chill, sis belanje tutorial shawl jadi bawal yang semestinya nampak kan korang ayu masa raya nanti😘
.
Jimat kan? Beli shawl pun boleh jadi tudung bawal hehe cepat dm sis untuk tudung raya uolls
.
Shawl Satin Matte ElloHijabs only at RM20.00 each! Also available on Shopee (ID: ellohijabs)
.
To shop, just click link on bio or dm us! Thank you😊
-
Tags! Happy shopping🛒
#ShawlSatin #ShawlSatinSilk #ShawlSatinMatte #ShawlSatinMurah #satinsilkshawl #satinshawlmurah #ShawlTutorial #ShawlKeknis #ShawlChiffon #ShawlStyle #ShawlLabuh #ShawlArabic #ShawlMalas #ShawlSatinCorak #babysayang #ShawlSatinGold #ShawlSatinPastel #TudungBawalCotton #TudungBawalChiffon #TudungBawal #TudungLabuh

Shawl jadi tudung bawal? Serious lah?😍 . Memandangkan bertubi-tubi yang dm & ws sis tanya “cane nak pakai shawl jadi bawal?” sampai ada yang stress!🚑 . Okay sekarang uolls boleh chill, sis belanje tutorial shawl jadi bawal yang semestinya nampak kan korang ayu masa raya nanti😘 . Jimat kan? Beli shawl pun boleh jadi tudung bawal hehe cepat dm sis untuk tudung raya uolls . Shawl Satin Matte ElloHijabs only at RM20.00 each! Also available on Shopee (ID: ellohijabs) . To shop, just click link on bio or dm us! Thank you😊 - Tags! Happy shopping🛒 #ShawlSatin  #ShawlSatinSilk  #ShawlSatinMatte  #ShawlSatinMurah  #satinsilkshawl  #satinshawlmurah  #ShawlTutorial  #ShawlKeknis  #ShawlChiffon  #ShawlStyle  #ShawlLabuh  #ShawlArabic  #ShawlMalas  #ShawlSatinCorak  #babysayang  #ShawlSatinGold  #ShawlSatinPastel  #TudungBawalCotton  #TudungBawalChiffon  #TudungBawal  #TudungLabuh 

Recent Stories

Hello admin, saya nak tanya betul ke Basic Wideshawl nihh pujaan hati wanita Malaya?.
.
.
Siapaa jee tak suka kalau shawl flowy plus pulak labuh menutupi dada and boleh cover depan belakang 😍.
.
.
@mieraaarif wearing Basic Wideshawl in Old Rose.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala1776 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #19101904

Hello admin, saya nak tanya betul ke Basic Wideshawl nihh pujaan hati wanita Malaya?. . . Siapaa jee tak suka kalau shawl flowy plus pulak labuh menutupi dada and boleh cover depan belakang 😍. . . @mieraaarif  wearing Basic Wideshawl in Old Rose. . . . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala1776  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #19101904 

Nak lg menarikss❓😎 Tudung pun dah ada yg waterproof tau, time hujan pakai Insyaallah tak lencun la tdung kita😃

Coming soon tau design ni, dah smpai nnti akak share color2 yg ada ye😘😘
.

Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻
.
http://60182434264.wasap.my/
.
Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye.
.

#tudungborong#pemborongtudung#aleesyacollection#bawalchiffon#shawlchiffon#bawalcotton#bawalsatin#shawlsatin#satinbubble#chiffonbubble#satinmerdeka#kualalumpur#kepong#gombak#selayang#segambut#ampang#cheras#malaysia#tudungmurah#borongtudung#inspiredbokkita#sarimadenim#sarimamoscrepe#moscrepeprinted#telekungcotton#telekungviscose#muar#johor#bawalcornskinplainbidang45

Nak lg menarikss❓😎 Tudung pun dah ada yg waterproof tau, time hujan pakai Insyaallah tak lencun la tdung kita😃 Coming soon tau design ni, dah smpai nnti akak share color2 yg ada ye😘😘 . Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻 . http://60182434264.wasap.my/ . Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye. . #tudungborong #pemborongtudung #aleesyacollection #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalcotton #bawalsatin #shawlsatin #satinbubble #chiffonbubble #satinmerdeka #kualalumpur #kepong #gombak #selayang #segambut #ampang #cheras #malaysia #tudungmurah #borongtudung #inspiredbokkita #sarimadenim #sarimamoscrepe #moscrepeprinted #telekungcotton #telekungviscose #muar #johor #bawalcornskinplainbidang45 


Pernah rasa nak keluar rumah pakai tudung sarung je tak TAPI tak jadi sebab malu takut org label kita selekeh? 😰 ⁣
⁣
SAY NO MORE ✋ ⁣
⁣
Dengan adanya Dianne, org tak tahu pun kita sebenarnya pakai tudung sarung 😱 Dah lah tak perlu gosok, warna pun cantik2 jadi nampak macam kita put in effort! So bila nak beli ni? 😋🤨
⠀
Album : @haanazaaracatalogue
⠀
Material : Korean lycra
⠀
⤵️ Features :-
🔹Lycra awning
🔹Adjustable size
🔹Woven brand label for more practicality
🔹Chin covered
🔹Size : Free Size (can do for 40’,45’,50’,55’,60’)
⠀
Price : ( Exclude Postage )
▪️ Early Bird : RM55
▫️Normal Price : RM69
▪️Combo Price : Buy 2 RM100

Pernah rasa nak keluar rumah pakai tudung sarung je tak TAPI tak jadi sebab malu takut org label kita selekeh? 😰 ⁣ ⁣ SAY NO MORE ✋ ⁣ ⁣ Dengan adanya Dianne, org tak tahu pun kita sebenarnya pakai tudung sarung 😱 Dah lah tak perlu gosok, warna pun cantik2 jadi nampak macam kita put in effort! So bila nak beli ni? 😋🤨 ⠀ Album : @haanazaaracatalogue  ⠀ Material : Korean lycra ⠀ ⤵️ Features :- 🔹Lycra awning 🔹Adjustable size 🔹Woven brand label for more practicality 🔹Chin covered 🔹Size : Free Size (can do for 40’,45’,50’,55’,60’) ⠀ Price : ( Exclude Postage ) ▪️ Early Bird : RM55 ▫️Normal Price : RM69 ▪️Combo Price : Buy 2 RM100

Jarang2 Alfaro keluarkan desjgn bawal ni, biasa tdung sarung je kan❓

Nak yg plain pun ada tau, ada finishing batu blink2 lg😍😍 Fabric satin bubble silk🥰
.

Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻
.
http://60182434264.wasap.my/
.
Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye.
.

#tudungborong#pemborongtudung#aleesyacollection#bawalchiffon#shawlchiffon#bawalcotton#bawalsatin#shawlsatin#satinbubble#chiffonbubble#satinmerdeka#kualalumpur#kepong#gombak#selayang#segambut#ampang#cheras#malaysia#tudungmurah#borongtudung#inspiredbokkita#sarimadenim#sarimamoscrepe#moscrepeprinted#telekungcotton#telekungviscose#muar#johor#bawalsatinplain

Jarang2 Alfaro keluarkan desjgn bawal ni, biasa tdung sarung je kan❓ Nak yg plain pun ada tau, ada finishing batu blink2 lg😍😍 Fabric satin bubble silk🥰 . Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻 . http://60182434264.wasap.my/ . Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye. . #tudungborong #pemborongtudung #aleesyacollection #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalcotton #bawalsatin #shawlsatin #satinbubble #chiffonbubble #satinmerdeka #kualalumpur #kepong #gombak #selayang #segambut #ampang #cheras #malaysia #tudungmurah #borongtudung #inspiredbokkita #sarimadenim #sarimamoscrepe #moscrepeprinted #telekungcotton #telekungviscose #muar #johor #bawalsatinplain 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala2153 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala2153  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

Jom layan design exclusive bawal satin dlu dr ALFARO😍😍 Yg pasti harga pun exclusive😉 didatangkan dlm kotak utk setiap helai, corak abstract dan floral🥰

Min 10pcs utk borong
.

Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻
.
http://60182434264.wasap.my/
.
Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye.
.

#tudungborong#pemborongtudung#aleesyacollection#bawalchiffon#shawlchiffon#bawalcotton#bawalsatin#shawlsatin#satinbubble#chiffonbubble#satinmerdeka#kualalumpur#kepong#gombak#selayang#segambut#ampang#cheras#malaysia#tudungmurah#borongtudung#inspiredbokkita#sarimadenim#sarimamoscrepe#moscrepeprinted#telekungcotton#telekungviscose#muar#johor#bawalsatinalfaro

Jom layan design exclusive bawal satin dlu dr ALFARO😍😍 Yg pasti harga pun exclusive😉 didatangkan dlm kotak utk setiap helai, corak abstract dan floral🥰 Min 10pcs utk borong . Berminat utk borong boleh click link wasap 👇🏻 . http://60182434264.wasap.my/ . Jgn lupa save/print screen gambar design yg berminat ye. . #tudungborong #pemborongtudung #aleesyacollection #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalcotton #bawalsatin #shawlsatin #satinbubble #chiffonbubble #satinmerdeka #kualalumpur #kepong #gombak #selayang #segambut #ampang #cheras #malaysia #tudungmurah #borongtudung #inspiredbokkita #sarimadenim #sarimamoscrepe #moscrepeprinted #telekungcotton #telekungviscose #muar #johor #bawalsatinalfaro 

Dahh hujung tahun nihh banyak sungguh undangan majlis sehari! Sampai tak tahu nak pakai tudung apa lagi.
.
Tak masuk lagi yang dilantik jadi Maids of Honor 😆 Mesti tercari cari shawl sedondon kan 😘?.
.
BASIC WIDESHAWL BERHANTU.
.
🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉
🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉
🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉
.
Cepat sebelum kuantiti jadi limited selimitednya 😱 Klik link 📲 whatsapp ummi Aufa di bio for order.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala1776 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #19101901

Dahh hujung tahun nihh banyak sungguh undangan majlis sehari! Sampai tak tahu nak pakai tudung apa lagi. . Tak masuk lagi yang dilantik jadi Maids of Honor 😆 Mesti tercari cari shawl sedondon kan 😘?. . BASIC WIDESHAWL BERHANTU. . 🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉 🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉 🎉 4 PCS RM110.00 FREE POSTAGE! 🎉 . Cepat sebelum kuantiti jadi limited selimitednya 😱 Klik link 📲 whatsapp ummi Aufa di bio for order. . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala1776  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #19101901 

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala2153 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101901

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala2153  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101901 

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101901 #teammilala1645

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101901  #teammilala1645 

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl sekarang
.

Beli combo, free postage ☑️
.

Whatsapp @mia.hijab_ to order

#belicombofreepostage #printedshawl #longshawl #shawlchiffon #shawllabuh #ShawlPrinted #shawlmurah #shawlcorak #sayajualshawl #HijabMalaysia #bazarpaknil #onlineigshop

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl  sekarang . Beli combo, free postage ☑️ . Whatsapp @mia.hijab_  to order #belicombofreepostage  #printedshawl  #longshawl  #shawlchiffon  #shawllabuh  #ShawlPrinted  #shawlmurah  #shawlcorak  #sayajualshawl  #HijabMalaysia  #bazarpaknil  #onlineigshop 

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala2153 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #21101904

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍. . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala2153  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #21101904 

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl sekarang
.

Beli combo, free postage ☑️
.

Whatsapp @mia.hijab_ to order

#belicombofreepostage #printedshawl #longshawl #shawlchiffon #shawllabuh #ShawlPrinted #shawlmurah #shawlcorak #sayajualshawl #HijabMalaysia #bazarpaknil #onlineigshop

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl  sekarang . Beli combo, free postage ☑️ . Whatsapp @mia.hijab_  to order #belicombofreepostage  #printedshawl  #longshawl  #shawlchiffon  #shawllabuh  #ShawlPrinted  #shawlmurah  #shawlcorak  #sayajualshawl  #HijabMalaysia  #bazarpaknil  #onlineigshop 

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl sekarang
.

Beli combo, free postage ☑️
.

Whatsapp @mia.hijab_ to order

#belicombofreepostage #printedshawl #longshawl #shawlchiffon #shawllabuh #ShawlPrinted #shawlmurah #shawlcorak #sayajualshawl #HijabMalaysia #bazarpaknil #onlineigshop

Tap ❤️ shawl bercorak penuh kalau tak gosok pun ok 🙈 jom dapatkan #FloareShawl  sekarang . Beli combo, free postage ☑️ . Whatsapp @mia.hijab_  to order #belicombofreepostage  #printedshawl  #longshawl  #shawlchiffon  #shawllabuh  #ShawlPrinted  #shawlmurah  #shawlcorak  #sayajualshawl  #HijabMalaysia  #bazarpaknil  #onlineigshop 

#FLApprentice
ITS OFFICIALLY LAUNCHED!!!!!🎉.
—-
Item : Bawal Munchkin.
Material : Premium Chiffon Voile.
Finishing : Kelim Halus.
Price : RM15/pc Exclude Postage.
Size : 44cm X 44cm.
—-
P/s : The colour shown are slightly different due lighting and screen resolution!❤️.
—-
Whatsapp 0136970975 ( Ekin) for fast response.
—-
#bawalovers #tudungbawal #bawalcottonplain #bawalcottonmurah #bawalcottonvoile #bawalchiffonvoile #bawaldoublehicon #bawalchiffonvoiledoublehicon #shawlchiffon #shawlsatin #shawlsatinsilk #shawlsatinmurah #shawlsatinmalaysia #teamfoulard #bawalmunchkin #cornskinshawl #innermurah #innersnowcap

#FLApprentice  ITS OFFICIALLY LAUNCHED!!!!!🎉. —- Item : Bawal Munchkin. Material : Premium Chiffon Voile. Finishing : Kelim Halus. Price : RM15/pc Exclude Postage. Size : 44cm X 44cm. —- P/s : The colour shown are slightly different due lighting and screen resolution!❤️. —- Whatsapp 0136970975 ( Ekin) for fast response. —- #bawalovers  #tudungbawal  #bawalcottonplain  #bawalcottonmurah  #bawalcottonvoile  #bawalchiffonvoile  #bawaldoublehicon  #bawalchiffonvoiledoublehicon  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlsatinsilk  #shawlsatinmurah  #shawlsatinmalaysia  #teamfoulard  #bawalmunchkin  #cornskinshawl  #innermurah  #innersnowcap 

🎉 #NEWARRIVAL Janne Blouse 🎉

2helai RM50 | 4helai RM100

Material : Soft crepe printed

Measurement :
Bahu 16.5”
Dada 40”
Lilitan ketiak 18”
Lengan 14”
Labuh lengan 24”
Labuh baju (Depan 25” | Belakang 28.5)

Boleh campur design dengan blouse lain klik #LawanisMix4pcsRm100

Klik link whatsapp di profile @lawanisstore untuk order. FAST REPLY and RESPON 🙋🏻‍♀️
.
.
#blousemurah#blouse4pcsrm100#blouse4helairm100#bajumurah#bawalcornskin#bawalchiffon#shawlchiffon#mirafilzah#uqashasenrose#nelydiasenrose#ctdk#sale#pkagent#blouse4pcsRm100#blouse4helaiRm100#4pcsRm100#blousemurah#mirafilzah

🎉 #NEWARRIVAL  Janne Blouse 🎉 2helai RM50 | 4helai RM100 Material : Soft crepe printed Measurement : Bahu 16.5” Dada 40” Lilitan ketiak 18” Lengan 14” Labuh lengan 24” Labuh baju (Depan 25” | Belakang 28.5) Boleh campur design dengan blouse lain klik #LawanisMix4pcsRm100  Klik link whatsapp di profile @lawanisstore  untuk order. FAST REPLY and RESPON 🙋🏻‍♀️ . . #blousemurah #blouse4pcsrm100 #blouse4helairm100 #bajumurah #bawalcornskin #bawalchiffon #shawlchiffon #mirafilzah #uqashasenrose #nelydiasenrose #ctdk #sale #pkagent #blouse4pcsRm100 #blouse4helaiRm100 #4pcsRm100 #blousemurah #mirafilzah 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala3553 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala3553  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101901

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101901 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
Swipe kiri
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#wideshawl #wideshawlplain #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . Swipe kiri . . . . . . . . . . . . . . #wideshawl  #wideshawlplain  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

🚒RED ALARM🚨 NINONG NINONG NINONG🚨🚨.
.
.
Hari ni ialah HARI TERAKHIR untuk PENGAMBILAN DROPSHIP OKTOBER😱.
.
.
Kalau tak JOIN sekarang tak pasti bila lagi peluang macam ni akan dibuka! 😭 So apakata korang JOIN SEKARANG 😠.
.
.
KOMEN “SAYA TAKNAK TERLEPAS” kat bawah laju laju and kami akan DM link 🤗.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#basicwideshawlma #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawllovers  #basicwideshawl #wideshawl #shawllabuh #shawlplain #shawlpastel #shawlpurdah #setpurdah #purdahshawl #tudungtunang #tudungnikah #tudungkonvo #tudungbridesmaid #teamilala2287 #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #parttimestudent #parttimedropship #studentbekerja #kerjadarirumah #kerjaonline #dropshiptudung #dropshipbawal #dropshipmuslimah #23101902

🚒RED ALARM🚨 NINONG NINONG NINONG🚨🚨. . . Hari ni ialah HARI TERAKHIR untuk PENGAMBILAN DROPSHIP OKTOBER😱. . . Kalau tak JOIN sekarang tak pasti bila lagi peluang macam ni akan dibuka! 😭 So apakata korang JOIN SEKARANG 😠. . . KOMEN “SAYA TAKNAK TERLEPAS” kat bawah laju laju and kami akan DM link 🤗. . . . . . . . . . . #basicwideshawlma  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #shawllovers  #basicwideshawl  #wideshawl  #shawllabuh  #shawlplain  #shawlpastel  #shawlpurdah  #setpurdah  #purdahshawl  #tudungtunang  #tudungnikah  #tudungkonvo  #tudungbridesmaid  #teamilala2287  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #parttimestudent  #parttimedropship  #studentbekerja  #kerjadarirumah  #kerjaonline  #dropshiptudung  #dropshipbawal  #dropshipmuslimah  #23101902 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala2712 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101901

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala2712  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101901 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala2712 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala2712  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

Tutorial pleated shawl! Siapa ada request? Simple but look so elegant and love it! 😍
-
EARLY BIRD PRE-ORDER PROMO (RM49) 🎉
.
.
Kalau korang beli 2 FREE POSTAGE 😱
Kalau beli 3 FREE 1 PLEATS 😍
(NORMAL PRICE : RM79)
.
Pre-Order Close : 30 October 2019
.
CUSTOMER YANG SUBMIT ORDER PALING CEPAT AKAN DI UTAMAKAN POS IKUT TARIKH PALING AWAL: (Items will start ship on 31 October - 9 November 2019)
.
.
[Promo] komen "Nak Promo" nanti sis akan reply atau click link dekat bio. Model wearing pleated shawl in Rosy
.
.
#travelwithmadisonhijab #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #bawal #snowcapmurah #tudungviral #bawalviral #shawlviral #viral #neelofa #mirafilzah #snowcap #hijabister #madisonhijab #pleatscollection #shawlpleats #pleatedskirt #pleatedshawl #mattesatin #satinsilk #chiffon #shawlchiffon #bazarpaknil #bawalpleated

Tutorial pleated shawl! Siapa ada request? Simple but look so elegant and love it! 😍 - EARLY BIRD PRE-ORDER PROMO (RM49) 🎉 . . Kalau korang beli 2 FREE POSTAGE 😱 Kalau beli 3 FREE 1 PLEATS 😍 (NORMAL PRICE : RM79) . Pre-Order Close : 30 October 2019 . CUSTOMER YANG SUBMIT ORDER PALING CEPAT AKAN DI UTAMAKAN POS IKUT TARIKH PALING AWAL: (Items will start ship on 31 October - 9 November 2019) . . [Promo] komen "Nak Promo" nanti sis akan reply atau click link dekat bio. Model wearing pleated shawl in Rosy . . #travelwithmadisonhijab  #tudunglabuh  #tudungmurah  #shawl  #bawal  #snowcapmurah  #tudungviral  #bawalviral  #shawlviral  #viral  #neelofa  #mirafilzah  #snowcap  #hijabister  #madisonhijab  #pleatscollection  #shawlpleats  #pleatedskirt  #pleatedshawl  #mattesatin  #satinsilk  #chiffon  #shawlchiffon  #bazarpaknil  #bawalpleated 

=======================
SHAWL CHIFFON DA BESSSTT
======================
.
Shawl Chiffon Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material chiffon
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL CHIFFON DA BESSSTT ====================== . Shawl Chiffon Printed harga RM12 jer . 🌷 material chiffon . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL CHIFFON DA BESSSTT
======================
.
Shawl Chiffon Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material chiffon
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL CHIFFON DA BESSSTT ====================== . Shawl Chiffon Printed harga RM12 jer . 🌷 material chiffon . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL BUBBLE DA BESSSTT
======================
.
Shawl Bubble Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material bubble
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL BUBBLE DA BESSSTT ====================== . Shawl Bubble Printed harga RM12 jer . 🌷 material bubble . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL BUBBLE DA BESSSTT
======================
.
Shawl Bubble Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material bubble
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL BUBBLE DA BESSSTT ====================== . Shawl Bubble Printed harga RM12 jer . 🌷 material bubble . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL BUBBLE DA BESSSTT
======================
.
Shawl Bubble Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material bubble
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL BUBBLE DA BESSSTT ====================== . Shawl Bubble Printed harga RM12 jer . 🌷 material bubble . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL BUBBLE DA BESSSTT
======================
.
Shawl Bubble Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material bubble
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL BUBBLE DA BESSSTT ====================== . Shawl Bubble Printed harga RM12 jer . 🌷 material bubble . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

=======================
SHAWL BUBBLE DA BESSSTT
======================
.
Shawl Bubble Printed 
harga  RM12 jer
.
🌷 material bubble
.
🌷 senang bentuk dan less iron
.
🌷 corak cantik dan latest design
.
🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak
.
🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs)
.
COMBO MOMBO❤💚💛😘
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss  termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
.
belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!!
------------------
Cara nak Order
------------------
.
Whatsapp jer mas tau : +60123885834
+60123885834
+60123885834
.
fb page: Hijab by Lovendear
ig : @lovendear
.
#shawlbubbleprinted
#shawlprinted#shawlborong#borongshawl#shawlbrunei
#shawlbubbleprintedmurah
#shawlmurah#shawlbubbleprintedborong 
#bubbleprintedmurah #bubbleprinted
#shawlbubblemurah 
#bubbleprintedshawl
#shawlchiffonmurah #chiffonprinted
#shawlchiffon #shawlchiffoncantik #shawlchiffonprinted #chiffonprinted#shawlmurahmalaysia#chiffonprinted#shawllabuh#shawlkeknis#shawlcantikmurah#bubbleshawl#shawlsingapore#shawlchiffonplain#shawlmurahsangat

======================= SHAWL BUBBLE DA BESSSTT ====================== . Shawl Bubble Printed harga RM12 jer . 🌷 material bubble . 🌷 senang bentuk dan less iron . 🌷 corak cantik dan latest design . 🌷 panjang 1.7-1.8m x 0.7m lebar. Hujung petak . 🌷Postage rm8 sm/ rm11 ss (1-3pcs) . COMBO MOMBO❤💚💛😘 . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! . belian 4 helai RM50sm/ RM53ss termasuk postage!! ------------------ Cara nak Order ------------------ . Whatsapp jer mas tau : +60123885834 +60123885834 +60123885834 . fb page: Hijab by Lovendear ig : @lovendear  . #shawlbubbleprinted  #shawlprinted #shawlborong #borongshawl #shawlbrunei  #shawlbubbleprintedmurah  #shawlmurah #shawlbubbleprintedborong  #bubbleprintedmurah  #bubbleprinted  #shawlbubblemurah  #bubbleprintedshawl  #shawlchiffonmurah  #chiffonprinted  #shawlchiffon  #shawlchiffoncantik  #shawlchiffonprinted  #chiffonprinted #shawlmurahmalaysia #chiffonprinted #shawllabuh #shawlkeknis #shawlcantikmurah #bubbleshawl #shawlsingapore #shawlchiffonplain #shawlmurahsangat 

BETUL KE FREE JE SEMUA KALAU SAYA ORDER??
.
YE BETULLL !!!!
.
Kami @labelmalaya.co menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. 
JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan anda tanpa metal tag ☝🏻
.
Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!!
.
PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!!
Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! .
Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!!
.
FREE DESIGN !
FREE DIAMOND !!
.
Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. .
MOQ : 500/1000/3000
📲 0182016899
.
FOLLOW @labelmalaya.co
FOLLOW @labemalaya.co
FOLLOW @labelmalaya.co
.
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah

BETUL KE FREE JE SEMUA KALAU SAYA ORDER?? . YE BETULLL !!!! . Kami @labelmalaya.co  menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN ! FREE DIAMOND !! . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . FOLLOW @labelmalaya.co  FOLLOW @labemalaya.co  FOLLOW @labelmalaya.co  . #labelpakaian  #labeltudung  #labelbesimurah  #labelbesi  #metaltag  #woven  #labelplastik  #labelbaju  #labelmurah  #labelkain  #hijabista  #hijabfashion  #jenamasendiri  #jahitpukal  #duckscarves  #tudungmurah  #shawls  #shawlmurah  #tudungbawal  #metaltagmurah  #charmmurah  #charm  #jahittudung  #shawlchiffon  #moodrepublik  #labeltagmurah 

Metal Tag Termurah di Pasaran !!
.
Order banyak murah sis dapat !!
.
MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻
.
Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!!
.
PERCUMA 10pcs 😱!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 500/1000/3000
📲 0182016899
.
Fast response please whatsapp don't DM
.
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #tudunglabuh #shawlborong #hijabfashion #duckscarves #labelkain #kotakmurah #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #tudungborong #charm #naelofarhijaboriginal #shawlchiffon #moodrepublik #metaltagmurah #naelofarhijab #labeltag #juallabel #eyelashshawl #shawlkeknismurahgiler

Metal Tag Termurah di Pasaran !! . Order banyak murah sis dapat !! . MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻 . Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!! . PERCUMA 10pcs 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . Fast response please whatsapp don't DM . #labelpakaian  #labeltudung  #labelbesimurah  #labelbesi  #metaltag  #woven  #labelplastik  #labelbaju  #labelmurah  #tudunglabuh  #shawlborong  #hijabfashion  #duckscarves  #labelkain  #kotakmurah  #tudungmurah  #jahitmurah  #shawlmurah  #tudungbawal  #tudungborong  #charm  #naelofarhijaboriginal  #shawlchiffon  #moodrepublik  #metaltagmurah  #naelofarhijab  #labeltag  #juallabel  #eyelashshawl  #shawlkeknismurahgiler 

Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL KAIN pada tudung anda??
.
Kami menerima tempahan label kain dan label besi dengan harga yang murah. 
JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan raya anda tanpa metal tag ☝🏻
.
Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!!
.
PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!!
Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! .
Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!!
.
FREE DESIGN
Warranty 100%
FREE POSTAGE
.
Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. .
MOQ : 100/1200/3000
📲 0182016899

#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #fazbulous #jenamasendiri #shawlkeknis #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #sayajuallabel #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah #naelofarhijab #rizmanruzaini

Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL KAIN pada tudung anda?? . Kami menerima tempahan label kain dan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan raya anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN Warranty 100% FREE POSTAGE . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 100/1200/3000 📲 0182016899 #labelpakaian  #labeltudung  #labelbesimurah  #labelbesi  #metaltag  #woven  #labelplastik  #labelbaju  #labelmurah  #labelkain  #fazbulous  #jenamasendiri  #shawlkeknis  #duckscarves  #tudungmurah  #shawls  #shawlmurah  #tudungbawal  #metaltagmurah  #charmmurah  #charm  #sayajuallabel  #shawlchiffon  #moodrepublik  #labeltagmurah  #naelofarhijab  #rizmanruzaini 

Metal Tag Termurah di Pasaran !!
.
Order banyak murah sis dapat !!
.
MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻
.
Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!!
.
PERCUMA 10pcs 😱!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 500/1000/3000
📲 0182016899
.
Fast response please whatsapp don't DM
.
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #tudunglabuh #shawlborong #hijabfashion #duckscarves #labelkain #kotakmurah #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #tudungborong #charm #naelofarhijaboriginal #shawlchiffon #moodrepublik #metaltagmurah #naelofarhijab #labeltag #juallabel #eyelashshawl #shawlkeknismurahgiler

Metal Tag Termurah di Pasaran !! . Order banyak murah sis dapat !! . MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻 . Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!! . PERCUMA 10pcs 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . Fast response please whatsapp don't DM . #labelpakaian  #labeltudung  #labelbesimurah  #labelbesi  #metaltag  #woven  #labelplastik  #labelbaju  #labelmurah  #tudunglabuh  #shawlborong  #hijabfashion  #duckscarves  #labelkain  #kotakmurah  #tudungmurah  #jahitmurah  #shawlmurah  #tudungbawal  #tudungborong  #charm  #naelofarhijaboriginal  #shawlchiffon  #moodrepublik  #metaltagmurah  #naelofarhijab  #labeltag  #juallabel  #eyelashshawl  #shawlkeknismurahgiler 

🎉 #NEWARRIVAL Janne Blouse 🎉

2helai RM50 | 4helai RM100

Material : Soft crepe printed

Measurement :
Bahu 16.5”
Dada 40”
Lilitan ketiak 18”
Lengan 14”
Labuh lengan 24”
Labuh baju (Depan 25” | Belakang 28.5)

Boleh campur design dengan blouse lain klik #LawanisMix4pcsRm100

Klik link whatsapp di profile @lawanisstore untuk order. FAST REPLY and RESPON 🙋🏻‍♀️
.
.
#blousemurah#blouse4pcsrm100#blouse4helairm100#bajumurah#bawalcornskin#bawalchiffon#shawlchiffon#mirafilzah#uqashasenrose#nelydiasenrose#ctdk#sale#pkagent#blouse4pcsRm100#blouse4helaiRm100#4pcsRm100#blousemurah#mirafilzah

🎉 #NEWARRIVAL  Janne Blouse 🎉 2helai RM50 | 4helai RM100 Material : Soft crepe printed Measurement : Bahu 16.5” Dada 40” Lilitan ketiak 18” Lengan 14” Labuh lengan 24” Labuh baju (Depan 25” | Belakang 28.5) Boleh campur design dengan blouse lain klik #LawanisMix4pcsRm100  Klik link whatsapp di profile @lawanisstore  untuk order. FAST REPLY and RESPON 🙋🏻‍♀️ . . #blousemurah #blouse4pcsrm100 #blouse4helairm100 #bajumurah #bawalcornskin #bawalchiffon #shawlchiffon #mirafilzah #uqashasenrose #nelydiasenrose #ctdk #sale #pkagent #blouse4pcsRm100 #blouse4helaiRm100 #4pcsRm100 #blousemurah #mirafilzah 

🌸NEW ITEM🌸
🌸 🌸PLECI
SHAWL HEAVY CHIFFON 
Colour Might Vary Due To Lighting💡 
______________________________________________
💰NEW PRICE :
RM35-RM45-RM50( Depends on design)
👉🏻Exclude Postage👈🏻
______________________________________________
🌸 Material : Shawl Heavy Chiffon
🌸 Jahitan : Baby Seam
🌸 Tidak panas
🌸 Tidak jarang
🌸 Mudah dibentuk
🌸 Measurement 1.9mx0.9m(+-)
🌸 Glass beads 
_
#shawlchiffon #shawlchiffonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60#bawalheavychiffo#shawlchiffonmurah#bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang50 #flowerbeadsshawl#shawlexclusive#cheesekut 📲
http://www.wasap.my/60193666986/

🌸NEW ITEM🌸 🌸 🌸PLECI SHAWL HEAVY CHIFFON Colour Might Vary Due To Lighting💡 ______________________________________________ 💰NEW PRICE : RM35-RM45-RM50( Depends on design) 👉🏻Exclude Postage👈🏻 ______________________________________________ 🌸 Material : Shawl Heavy Chiffon 🌸 Jahitan : Baby Seam 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang 🌸 Mudah dibentuk 🌸 Measurement 1.9mx0.9m(+-) 🌸 Glass beads _ #shawlchiffon  #shawlchiffonvoile  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang60 #bawalheavychiffo #shawlchiffonmurah #bawalchiffonbidang45  #bawalchiffonbidang50  #flowerbeadsshawl #shawlexclusive #cheesekut  📲 http://www.wasap.my/60193666986/

🌸NEW ITEM🌸
🌸 🌸PLECI
SHAWL HEAVY CHIFFON 
Colour Might Vary Due To Lighting💡 
______________________________________________
💰NEW PRICE :
RM35-RM45-RM50( Depends on design)
👉🏻Exclude Postage👈🏻
______________________________________________
🌸 Material : Shawl Heavy Chiffon
🌸 Jahitan : Baby Seam
🌸 Tidak panas
🌸 Tidak jarang
🌸 Mudah dibentuk
🌸 Measurement 1.9mx0.9m(+-)
🌸 Glass beads 
_
#shawlchiffon #shawlchiffonvoile #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60#bawalheavychiffo#shawlchiffonmurah#bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang50 #flowerbeadsshawl#shawlexclusive#cheesekut 📲
http://www.wasap.my/60193666986/

🌸NEW ITEM🌸 🌸 🌸PLECI SHAWL HEAVY CHIFFON Colour Might Vary Due To Lighting💡 ______________________________________________ 💰NEW PRICE : RM35-RM45-RM50( Depends on design) 👉🏻Exclude Postage👈🏻 ______________________________________________ 🌸 Material : Shawl Heavy Chiffon 🌸 Jahitan : Baby Seam 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang 🌸 Mudah dibentuk 🌸 Measurement 1.9mx0.9m(+-) 🌸 Glass beads _ #shawlchiffon  #shawlchiffonvoile  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang60 #bawalheavychiffo #shawlchiffonmurah #bawalchiffonbidang45  #bawalchiffonbidang50  #flowerbeadsshawl #shawlexclusive #cheesekut  📲 http://www.wasap.my/60193666986/

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #wideshawl #wideshawlplain #wideshawllabuh #shawlputih

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍. . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #wideshawl  #wideshawlplain  #wideshawllabuh  #shawlputih 

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #wideshawllabuh #wideshawlchiffon #wideshawllabuhmurah #freepostagemalaysia #wideshawlplain

Basic Wideshawl labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #wideshawllabuh  #wideshawlchiffon  #wideshawllabuhmurah  #freepostagemalaysia  #wideshawlplain 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

Korang tengah buat apa tu? Tengah tengok corak-corak Bawalshawl Aisya ke? .
Siapa yang nak harga EARLY BIRD komen “SAYA!” Nanti (nama korang) akan masukkan dalam list 😘 .
.
_____
#dsFitiyaScarves #dsFitiyaScarveskedah #bawalshawl #bawalshawlchiffon #shawlchiffon #shawlkoreanchiffon

Korang tengah buat apa tu? Tengah tengok corak-corak Bawalshawl Aisya ke? . Siapa yang nak harga EARLY BIRD komen “SAYA!” Nanti (nama korang) akan masukkan dalam list 😘 . . _____ #dsFitiyaScarves  #dsFitiyaScarveskedah  #bawalshawl  #bawalshawlchiffon  #shawlchiffon  #shawlkoreanchiffon 

OCT COLLECTION: Bawal Sophie.
.
For Sophie, untuk nampak lain drpd biasa, eunie design kan diamond di atas sanggul. Bahagian bawah kita tabur with diamonds size SS12. Cantik tak? Kalau cantik belanja “♥️” kat bawah boleh? 😍👇🏻
.
3PCS RM100 sahaja termasuk FREE POSTAGE #euniescarves
.
#bawal #bawalmanik #kebayamodern #bungatangan #veilmurah #bawalkedah #bawalkanggaroo #shawlmelaka #blousemalaysia #tudungshahalam #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #bawalkotabharu #tudungkelantan #euniescarves #tudungbawal #tudungmurah #bajutunangmurah #bawalexclusive #bawalpremium #bawalgiftbox #tudunginstant #bawalcotton #kurungmoden #bajupengantin #bawalcottonvoile #veilmurahmalaysia #knitwearmurahmalaysia #bawalmurah #tutorialtudung

OCT COLLECTION: Bawal Sophie. . For Sophie, untuk nampak lain drpd biasa, eunie design kan diamond di atas sanggul. Bahagian bawah kita tabur with diamonds size SS12. Cantik tak? Kalau cantik belanja “♥️” kat bawah boleh? 😍👇🏻 . 3PCS RM100 sahaja termasuk FREE POSTAGE #euniescarves  . #bawal  #bawalmanik  #kebayamodern  #bungatangan  #veilmurah  #bawalkedah  #bawalkanggaroo  #shawlmelaka  #blousemalaysia  #tudungshahalam  #shawlmurahmalaysia  #shawlchiffon  #bawalkotabharu  #tudungkelantan  #euniescarves  #tudungbawal  #tudungmurah  #bajutunangmurah  #bawalexclusive  #bawalpremium  #bawalgiftbox  #tudunginstant  #bawalcotton  #kurungmoden  #bajupengantin  #bawalcottonvoile  #veilmurahmalaysia  #knitwearmurahmalaysia  #bawalmurah  #tutorialtudung 

Hi deares semua.. kepakaran kami adalah membantu uoll kelihatan gojes dengan harga super duper murah.. #bawalshawlmurah #bawal #bawalplain #bawalmanik #bawalkoshibo #bawalmurah #bawalcantik #tudung #tudungmurah #tudungborong #tudungpeople #tudunglabuh #tudungonline #bawalprinted #muslimahcollection #shawlchiffon

Hi deares semua.. kepakaran kami adalah membantu uoll kelihatan gojes dengan harga super duper murah.. #bawalshawlmurah  #bawal  #bawalplain  #bawalmanik  #bawalkoshibo  #bawalmurah  #bawalcantik  #tudung  #tudungmurah  #tudungborong  #tudungpeople  #tudunglabuh  #tudungonline  #bawalprinted  #muslimahcollection  #shawlchiffon 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
📲 IG @chentablossom 
http://www.wasap.my/+60132635906
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Items & Saiz:
Warna Order:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala1724 #milalaattire #milalalovers  #basicwideshawlma #cataloguebasicwideshawlMA #shawlcantik #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawllovers #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #tudunglabuh #tudungcantik #tudungnikah #tudungkahwin #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ootd #siscuba #pujaanhatikanda #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . 📲 IG @chentablossom  http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724  #milalaattire  #milalalovers  #basicwideshawlma  #cataloguebasicwideshawlMA  #shawlcantik  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #shawllovers  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #tudungcantik  #tudungnikah  #tudungkahwin  #sayajualshawl  #bazarpaknil  #bazaaronline  #onlineigshop  #ootd  #siscuba  #pujaanhatikanda  #22101902 

Kualiti sama...
ringan✔️ sejuk✔️ Awning on point ✔️ Tak perlu gosok ✔️ Anti kedut ✔️ Shawlsouk defect takde lah beza banyak pon dengan yang asal.. Beza ukuran dalam 1-2 inci macam tu jer... Tapi yang paling beza... Korang boleh JIMAT RM10 tau... Tak rase Rugi ke kalau tak grab? 🤔

WhatsApp 0149664617
WHATSAPP 0149664617
WHATSAPP 0149664617

#tudung #tudungsouk #tudungsoukseremban #tudungcantik #tudungviral #shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmurah

Kualiti sama... ringan✔️ sejuk✔️ Awning on point ✔️ Tak perlu gosok ✔️ Anti kedut ✔️ Shawlsouk defect takde lah beza banyak pon dengan yang asal.. Beza ukuran dalam 1-2 inci macam tu jer... Tapi yang paling beza... Korang boleh JIMAT RM10 tau... Tak rase Rugi ke kalau tak grab? 🤔 WhatsApp 0149664617 WHATSAPP 0149664617 WHATSAPP 0149664617 #tudung  #tudungsouk  #tudungsoukseremban  #tudungcantik  #tudungviral  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawlchiffon  #shawlmurah 

Heavy shiffon shawl ✨

MATERIAL : heavy chiffon
SIZE : standard size
NO TAG/BRAND
TAK TERLALU JARANG
JAHIT TEPI KEMAS
FINISHING BABY SEAM
FLOWY
IRONLESS
Colour might be different due to lighting

PRICE :
1-5pcs RM9.00
6pcs and above RM8.50
#tudung #shawl #tudungmurah #sale #shawlovers #chiffon #shawlchiffon #chiffonhijabs #menarik #mudahdibentuk #mudahdigayakan #trustedseller #murah #trustedseller #heavychiffon

Heavy shiffon shawl ✨ MATERIAL : heavy chiffon SIZE : standard size NO TAG/BRAND TAK TERLALU JARANG JAHIT TEPI KEMAS FINISHING BABY SEAM FLOWY IRONLESS Colour might be different due to lighting PRICE : 1-5pcs RM9.00 6pcs and above RM8.50 #tudung  #shawl  #tudungmurah  #sale  #shawlovers  #chiffon  #shawlchiffon  #chiffonhijabs  #menarik  #mudahdibentuk  #mudahdigayakan  #trustedseller  #murah  #trustedseller  #heavychiffon 

.
BAWAL COTTON VOILE
(BIDANG 45)
.
HARGA :-
RM8 | 1-2HELAI
RM7 | 3-9HELAI
RM6 | 10-20HELAI
RM5 | 50HELAI KE ATAS
.
MATERIAL:- COTTON VOILE
BIDANG:- 45
.
POSTAGE :-
RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai
RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai
.
♥MUDAH BENTUK
♥MATERIAL SEJUK
♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK..
JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘
.
UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :-
+60193441375
.
#cotton #cottonvoile #bawal #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonbidang45 #bawalpetak #tudung #shawl #shawlchiffon #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shahalam #subang #klang #rawang #tanjongmalim #perak #seriiskandar #bangi #kl #singapore #brunei #shawlheavychiffon #shawlsatineyelash #bawalovers 
#gengbawal #bawaldiamond

. BAWAL COTTON VOILE (BIDANG 45) . HARGA :- RM8 | 1-2HELAI RM7 | 3-9HELAI RM6 | 10-20HELAI RM5 | 50HELAI KE ATAS . MATERIAL:- COTTON VOILE BIDANG:- 45 . POSTAGE :- RM8(sm) RM12.50(ss)|1-5helai RM11(sm) RM17.50(ss) | 6-20helai . ♥MUDAH BENTUK ♥MATERIAL SEJUK ♥HARGA MURAH TAPI QUALITI SETANDING BUTIK.. JANGAN PERCAYA PADA SIS,AWK KENE BELI,CUBA SENDIRI😘 . UNTUK ORDER WHATSAPP SIS :- +60193441375 . #cotton  #cottonvoile  #bawal  #bawalcotton  #bawalcottonvoile  #bawalcottonbidang45  #bawalpetak  #tudung  #shawl  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlmalas  #shawljersey  #shahalam  #subang  #klang  #rawang  #tanjongmalim  #perak  #seriiskandar  #bangi  #kl  #singapore  #brunei  #shawlheavychiffon  #shawlsatineyelash  #bawalovers  #gengbawal  #bawaldiamond 

Shawl Instant Manik Bunga Api .
.
✅Cara pakai cuma sarung sahaja
✅Boleh adjust labuh

Material: Heavy Chiffon & Awning Scuba
Jahitan: Baby Seam
Price: RM25
Add postage: RM8 SM RM12 SS (1-5pcs)
.
.
.
#bawalinstant #shawlinstant #tudungsauk #tudungsarung #bawalsarung #shawlsarung #shawlchiffon #bawalchiffon #innersnowcapsiput #innersnowcapborong #bawalborong #shawlborong #bawalmalas #shawlmalas #tudungmurah #shawllabuh

Shawl Instant Manik Bunga Api . . ✅Cara pakai cuma sarung sahaja ✅Boleh adjust labuh Material: Heavy Chiffon & Awning Scuba Jahitan: Baby Seam Price: RM25 Add postage: RM8 SM RM12 SS (1-5pcs) . . . #bawalinstant  #shawlinstant  #tudungsauk  #tudungsarung  #bawalsarung  #shawlsarung  #shawlchiffon  #bawalchiffon  #innersnowcapsiput  #innersnowcapborong  #bawalborong  #shawlborong  #bawalmalas  #shawlmalas  #tudungmurah  #shawllabuh 


INNER DOUBLE SILANG RAPAT ZAIRA ZAIRA CODE DUSTY BLUE 💙
⠀
Apa yang bestnya pakai inner silang ni, korang tak perlu belit tudung beria.. selempang pun dah gojes 💃

INNER DOUBLE SILANG RAPAT ZAIRA ZAIRA CODE DUSTY BLUE 💙 ⠀ Apa yang bestnya pakai inner silang ni, korang tak perlu belit tudung beria.. selempang pun dah gojes 💃

BASIC WIDESHAWL IN OLD ROSE! 😍

Basic Wideshawl yang labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !.
.
.
Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala3757 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

BASIC WIDESHAWL IN OLD ROSE! 😍 Basic Wideshawl yang labuh and flowy available lebih dari 20 warna ! Nak buat style flare tepi, kepok rama rama semuanya no hal !. . . Insya Allah labuh depan dan belakang. For order klik sahaja link di bio sekarang👏🏻. . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala3757  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop 

NEW DESIGN is now release! Bawal Sophie RM35 shj. Boleh dapatkan dengan harga combo juga tau. 3 helai RM100 dan free postage. Berminat boleh terus whatsapp kita sekarang 😘

#dseuniescarves #euniescarves #scarfbyte #sayajual #sayajualtudung #tudungviral #tudungmurah #tudungbawal #bawaltabur #tudungbawalmurah #bawaldiamond #sale #bawalmanik #bawalairis #tudungpeople #bawalairispremium #shawl #bawalsenangbentuk #bawalmurah #shawlchiffon #bawalairismurah #bawalbatutabur #shawlmurah #shawlheavychiffon #comboprice #paydaysale #mycybersale #freepostage

NEW DESIGN is now release! Bawal Sophie RM35 shj. Boleh dapatkan dengan harga combo juga tau. 3 helai RM100 dan free postage. Berminat boleh terus whatsapp kita sekarang 😘 #dseuniescarves  #euniescarves  #scarfbyte  #sayajual  #sayajualtudung  #tudungviral  #tudungmurah  #tudungbawal  #bawaltabur  #tudungbawalmurah  #bawaldiamond  #sale  #bawalmanik  #bawalairis  #tudungpeople  #bawalairispremium  #shawl  #bawalsenangbentuk  #bawalmurah  #shawlchiffon  #bawalairismurah  #bawalbatutabur  #shawlmurah  #shawlheavychiffon  #comboprice  #paydaysale  #mycybersale  #freepostage 

Ladyboss @shamilashahiminn wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰.
.
.
Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala3757 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #22101902

Ladyboss @shamilashahiminn  wearing Basic Wideshawl in Wine. One thing for sure bila pakai Basic Wideshawl ni, pakai waktu cuaca apa pun tetap selesa🥰. . . Panas ting ting pun tetap sejuk selesa and tak panas😍. Labuh belakang pun nice sangat !. . . . . . . . . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala3757  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #22101902 

Rianna Shawl CLEARANCE STOCK!
👉🏼RM20 each
👉🏼180x70cm
👉🏼Fluffy & soft material
👉🏼Tak perlu gosok pun boleh pakai.
•
#shawl #pleatedshawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlmalas #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmalaysia

Rianna Shawl CLEARANCE STOCK! 👉🏼RM20 each 👉🏼180x70cm 👉🏼Fluffy & soft material 👉🏼Tak perlu gosok pun boleh pakai. • #shawl  #pleatedshawl  #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlmalas  #shawlcantik  #shawlmalaysia  #shawlmalaysia 

Rianna Shawl CLEARANCE STOCK!
👉🏼RM20 each
👉🏼180x70cm
👉🏼Fluffy & soft material
👉🏼Tak perlu gosok pun boleh pakai.
•
#shawl #pleatedshawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlmalas #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmalaysia

Rianna Shawl CLEARANCE STOCK! 👉🏼RM20 each 👉🏼180x70cm 👉🏼Fluffy & soft material 👉🏼Tak perlu gosok pun boleh pakai. • #shawl  #pleatedshawl  #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlmalas  #shawlcantik  #shawlmalaysia  #shawlmalaysia 

Clearance stock promo only RM20 for each grab fast while stock last! #pleatedshawl #pleatedshawlmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlmalas #shawlmalaysia #shawlchiffon

Clearance stock promo only RM20 for each grab fast while stock last! #pleatedshawl  #pleatedshawlmurah  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawlmalas  #shawlmalaysia  #shawlchiffon 

🍂Shawl Muna (P11)🍂 Material: Chiffon
Size: 1.8M panjang ————————————— 🍁1 helai RM20
🍁2 helai RM38 🍁3 helai RM55 *price exclude postage ‼️ http://www.wasap.my/+60182656373/shawlmuna

#shawlcantik #shawlmurah #shawlmuna #shawlchiffon #shawl ##noramshop #shawlchiffonmurah

🍂Shawl Muna (P11)🍂 Material: Chiffon Size: 1.8M panjang ————————————— 🍁1 helai RM20 🍁2 helai RM38 🍁3 helai RM55 *price exclude postage ‼️ http://www.wasap.my/+60182656373/shawlmuna #shawlcantik  #shawlmurah  #shawlmuna  #shawlchiffon  #shawl  ##noramshop  #shawlchiffonmurah 

🎊🎊NEW COLOUR RESTOCK!!🎊🎊
Shawl Instant Cotton 🎉
NEW PRICE
RM 20 (before RM 23)
3helai RM 55 💚
promo sales haritu ramai sgt customer x sempat nak grab cotton instant ni..so kita decide bagi harga kasih sayang utk awak awak semua 😍
.
Semudah 1 2 3 a b c 😉
Cantikkann.. Simple tapi nice.. Kain dia mmg xpayah ckp laa..supersoft flowy xjarang xpanas n yg penting x iron pun bolehh.. Sesuai utk travel 😊
.
#Bawalmurah #bawalchiffonmurah #shawlmurah #shawlchiffon #tudungbawal #borongtudung #shawlchiffonmurah #shawlchiffon #tudungmurah #shawleyelash #sayajual #kL #bazaarpaknil #tudung #shawlchiffoneyelash #shawlviral #shawlcottonjersey #shawlcotton #instantcottonjersey #shawlinstantcotton #tiebackshawl

🎊🎊NEW COLOUR RESTOCK!!🎊🎊 Shawl Instant Cotton 🎉 NEW PRICE RM 20 (before RM 23) 3helai RM 55 💚 promo sales haritu ramai sgt customer x sempat nak grab cotton instant ni..so kita decide bagi harga kasih sayang utk awak awak semua 😍 . Semudah 1 2 3 a b c 😉 Cantikkann.. Simple tapi nice.. Kain dia mmg xpayah ckp laa..supersoft flowy xjarang xpanas n yg penting x iron pun bolehh.. Sesuai utk travel 😊 . #Bawalmurah  #bawalchiffonmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #tudungbawal  #borongtudung  #shawlchiffonmurah  #shawlchiffon  #tudungmurah  #shawleyelash  #sayajual  #kL  #bazaarpaknil  #tudung  #shawlchiffoneyelash  #shawlviral  #shawlcottonjersey  #shawlcotton  #instantcottonjersey  #shawlinstantcotton  #tiebackshawl 

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #21101904

Shawl in Pure White now available ! Bukan setakat untuk nikah/tunang ja boleh taw. Untuk santai santai with blouse or jacket denim pun ONZ sangat sangat 😍. . . . . . . . . . #milalaattire  #teamilala  #plainchiffonwideshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #shawlcantikmurah  #bawalmurah  #shawllovers  #sayajualmurah  #sayajualshawl  #tudungraya  #tudungrayalabuh  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #21101904 

Siapa yang dah cuba saffiya cotton voile square ni memang takkan menyesal. Material pure cotton. Tak sama dengan cotton square yang lain.
.
Slide left untuk join promo combo 4PCS RM70 FREE POSTAGE (JIMAT RM40). NP untuk 4PCS RM110.
.
.
#bawalmurah #bawalchiffon #bawalvoile #bawalcotton #bawalsatinsilk #bawalsatinmatte #shawlmurah #shawlchiffon #shawlsatinmatte #shawlsatinsilk #teamotokohijab #dropshipotokohijab
#dsotokohijab #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalcottonmurahmalaysia #teamim #teamiyliamalek #bawalnadinecotton #bawalnadinevoile #palazzomurah #palazzobootcut #palazzoim #palazzomalaysia #palazzomurahmalaysia #bootcutjeansmurah #bootcutjeansmurahmalaysia

Siapa yang dah cuba saffiya cotton voile square ni memang takkan menyesal. Material pure cotton. Tak sama dengan cotton square yang lain. . Slide left untuk join promo combo 4PCS RM70 FREE POSTAGE (JIMAT RM40). NP untuk 4PCS RM110. . . #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalcotton  #bawalsatinsilk  #bawalsatinmatte  #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlsatinmatte  #shawlsatinsilk  #teamotokohijab  #dropshipotokohijab  #dsotokohijab  #bawalchiffonmurahmalaysia  #bawalcottonmurahmalaysia  #teamim  #teamiyliamalek  #bawalnadinecotton  #bawalnadinevoile  #palazzomurah  #palazzobootcut  #palazzoim  #palazzomalaysia  #palazzomurahmalaysia  #bootcutjeansmurah  #bootcutjeansmurahmalaysia 

Assalamualaikum
Sedang mencari hadiah yang menarik untuk yang tersayang 😉
Sempena anniversary, friendship, birthday 😇
Kami boleh bantu anda
#chantiquescarf sangat sesuai dijadikan hadiah sbb boleh letak gmbr sndri dekat tudung untuk dijadikan corak
Boleh letak ayat wish dekat tudung
Y paling penting harga sangat lumayan dan mampu milik 🤭
www.wasap.my/60146952208/nashuhanawawi
#chantiquescarf 
#teamchantique 
#trustedseller 
#bawalmudahbentuk 
#bawalrequestdesign 
#shawlrequestdesign 
#shawlchiffon 
#bawalbidang45 
#nashuhanawawi
#requestcorak 
#confirmpuashati💕

Assalamualaikum Sedang mencari hadiah yang menarik untuk yang tersayang 😉 Sempena anniversary, friendship, birthday 😇 Kami boleh bantu anda #chantiquescarf  sangat sesuai dijadikan hadiah sbb boleh letak gmbr sndri dekat tudung untuk dijadikan corak Boleh letak ayat wish dekat tudung Y paling penting harga sangat lumayan dan mampu milik 🤭 www.wasap.my/60146952208/nashuhanawawi #chantiquescarf  #teamchantique  #trustedseller  #bawalmudahbentuk  #bawalrequestdesign  #shawlrequestdesign  #shawlchiffon  #bawalbidang45  #nashuhanawawi  #requestcorak  #confirmpuashati💕 

Shawl Instant Manik Bunga Api .
.
✅Cara pakai cuma sarung sahaja
✅Boleh adjust labuh

Material: Heavy Chiffon & Awning Scuba
Jahitan: Baby Seam
Price: RM25
Add postage: RM8 SM RM12 SS (1-5pcs)
.
.
.
#bawalinstant #shawlinstant #tudungsauk #tudungsarung #bawalsarung #shawlsarung #shawlchiffon #bawalchiffon #innersnowcapsiput #innersnowcapborong #bawalborong #shawlborong #bawalmalas #shawlmalas #tudungmurah #shawllabuh

Shawl Instant Manik Bunga Api . . ✅Cara pakai cuma sarung sahaja ✅Boleh adjust labuh Material: Heavy Chiffon & Awning Scuba Jahitan: Baby Seam Price: RM25 Add postage: RM8 SM RM12 SS (1-5pcs) . . . #bawalinstant  #shawlinstant  #tudungsauk  #tudungsarung  #bawalsarung  #shawlsarung  #shawlchiffon  #bawalchiffon  #innersnowcapsiput  #innersnowcapborong  #bawalborong  #shawlborong  #bawalmalas  #shawlmalas  #tudungmurah  #shawllabuh 

.
🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀
HARGA:-
RM8 | 1HELAI - 4HELAI
RM7 | 5HELAI - 99HELAI
RM6.50 | 100HELAI & KEATAS
.
🚗Service penghantaran terus ke rumah /kedai untuk pembelian borong 50helai & keatas seluruh semenanjung Malaysia.
.
MATERIAL : heavy chiffon
SAIZ : 1.8m x 0.8m
JAHITAN : baby seam
.
POSTAGE :- ( POSLAJU)
1-5HELAI | RM8(SM) RM12.50(SS)
6-20HELAI | RM11(SM) RM17.50(SS)
.
Untuk order sila whatsapp:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlpetak #shawlcantik #shawls #shawlmurah #shawltutorial #shawlpublika #shawllabuh #shawlmalas #shawlsatin #shawlcrush #shahalam #kl #klang #selangor #johor #melaka #penang #shawljersey #shawlinstant #pemborongshawl #kelantan #terengganu #singapore #brunei #sarawak #sabah #borneo

. 🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀 HARGA:- RM8 | 1HELAI - 4HELAI RM7 | 5HELAI - 99HELAI RM6.50 | 100HELAI & KEATAS . 🚗Service penghantaran terus ke rumah /kedai untuk pembelian borong 50helai & keatas seluruh semenanjung Malaysia. . MATERIAL : heavy chiffon SAIZ : 1.8m x 0.8m JAHITAN : baby seam . POSTAGE :- ( POSLAJU) 1-5HELAI | RM8(SM) RM12.50(SS) 6-20HELAI | RM11(SM) RM17.50(SS) . Untuk order sila whatsapp:- +60193441375 . #shawl  #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlpetak  #shawlcantik  #shawls  #shawlmurah  #shawltutorial  #shawlpublika  #shawllabuh  #shawlmalas  #shawlsatin  #shawlcrush  #shahalam  #kl  #klang  #selangor  #johor  #melaka  #penang  #shawljersey  #shawlinstant  #pemborongshawl  #kelantan  #terengganu  #singapore  #brunei  #sarawak  #sabah  #borneo