#siscuba Instagram Posts

390,020 Posts

Top Posts

New hairrr. Cantik ke tak cantik ? ♥️♥️♥️♥️

New hairrr. Cantik ke tak cantik ? ♥️♥️♥️♥️

Rise up. Start fresh and see the bright opportunity in each day.

Siapa rasa barbie doll comel harini kasi ❤️ sikit

Rise up. Start fresh and see the bright opportunity in each day. Siapa rasa barbie doll comel harini kasi ❤️ sikit

Recent Posts

Bz nie awaa dok kira stock tudung bila nak masuk nie 😭. Ramai daa dok tanya 😅. Okay nnty stock sampai atin update tau hamp 😘
#bawal
#bawalcantik
#bawalbidang45
#bawalovers 
#cikmaneh
#siscuba

Bz nie awaa dok kira stock tudung bila nak masuk nie 😭. Ramai daa dok tanya 😅. Okay nnty stock sampai atin update tau hamp 😘 #bawal  #bawalcantik  #bawalbidang45  #bawalovers  #cikmaneh  #siscuba 

GILER LAJU APP BUAT KERJA KOMISYEN UPDATE SETIAP HARI😲

1 Sale komisyen rm200💰💰 bosku 🔥🔥bkn rm10 bkn rm50....Alhamdulilah gaji jumaat pon tak sempat ambik  lagi esok masuk lagi mcm biasa BERTAMBAH SETIAP MINGGU 😍.anda nak teruskan perhati? silakan jadi pemerhati, sementara kami pengguna terus dapat gaji 😁
.
💰nak biznes dgn bantuan robot & website sendiri, jom saya guide sampai jadi. JAMINAN DISEDIAKAN!💲💲 Berminat nk buat duit klik je link kat bio

#kerjadarirumah#sayajualbag #sayajualjam #sayajual#shoppingonline #bazaronline #sayajualonline#baazarpaknil #buatduit #sayajualmurah2#kasutmurahonline #lawak #Tips4marketing#bisnescikgu #meletop#BusinessDariRumah#RancangKewangan #jombeli#irfankhairi#sayajualmurah #inspirasikejayaan #jomsinggah #maluapabossku#siscuba #murahgiler #misi100 #instalike#fattahaminz #tambahfollowersmalaysia #ctdk

GILER LAJU APP BUAT KERJA KOMISYEN UPDATE SETIAP HARI😲 1 Sale komisyen rm200💰💰 bosku 🔥🔥bkn rm10 bkn rm50....Alhamdulilah gaji jumaat pon tak sempat ambik lagi esok masuk lagi mcm biasa BERTAMBAH SETIAP MINGGU 😍.anda nak teruskan perhati? silakan jadi pemerhati, sementara kami pengguna terus dapat gaji 😁 . 💰nak biznes dgn bantuan robot & website sendiri, jom saya guide sampai jadi. JAMINAN DISEDIAKAN!💲💲 Berminat nk buat duit klik je link kat bio #kerjadarirumah #sayajualbag  #sayajualjam  #sayajual #shoppingonline  #bazaronline  #sayajualonline #baazarpaknil  #buatduit  #sayajualmurah2 #kasutmurahonline  #lawak  #Tips4marketing #bisnescikgu  #meletop #BusinessDariRumah #RancangKewangan  #jombeli #irfankhairi #sayajualmurah  #inspirasikejayaan  #jomsinggah  #maluapabossku #siscuba  #murahgiler  #misi100  #instalike #fattahaminz  #tambahfollowersmalaysia  #ctdk 

Nak like je bole tak😫nak Save mintak izin🤨dosa tau sape tengok ulang ulang😏

Nak like je bole tak😫nak Save mintak izin🤨dosa tau sape tengok ulang ulang😏

“You will either step forward into growth, or you will step back into safety.” 🕊. Maaf, Filter cerah. .

#like4likes #like4likeback #likeforlikes #like4follow #likeforlikeback #lookoftheday #lol #loveyourself #likeforfollow #likeforlikealways #beyourself #bestoftheday #bestrong #blessed #instalike #siscuba

“You will either step forward into growth, or you will step back into safety.” 🕊. Maaf, Filter cerah. . #like4likes  #like4likeback  #likeforlikes  #like4follow  #likeforlikeback  #lookoftheday  #lol  #loveyourself  #likeforfollow  #likeforlikealways  #beyourself  #bestoftheday  #bestrong  #blessed  #instalike  #siscuba 

一期一会
.
“One life, one encounter”
#siscuba
#kimonodress
#klook 
#klooktravel

一期一会 . “One life, one encounter” #siscuba  #kimonodress  #klook  #klooktravel 

Ni lah cara dia nak remove tile dengan kemas
.
[ TAG KAWAN KORANG ]
.
Cari kasut? Meh usya @jumpers.co, Kasut viral, kasut kegilaan ramai, kasut sukan, kasut jalan-jalan, kasut OOTD semua ada dekat @jumpers.co Barang berkualiti, harga memang murah giler babi!
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Ni lah cara dia nak remove tile dengan kemas . [ TAG KAWAN KORANG ] . Cari kasut? Meh usya @jumpers.co , Kasut viral, kasut kegilaan ramai, kasut sukan, kasut jalan-jalan, kasut OOTD semua ada dekat @jumpers.co  Barang berkualiti, harga memang murah giler babi! . . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

Day 7 : Boboiboy Taufan,  Yaya & Pipi Zola + Flight
.
.
Maybe, I can't draw kid or children characters because everytime I do they will look older lol....🤦‍♀😂🤣🤣
.
.
#siscuba #inktobermonsta #monsta #boboiboycharacter #boboiboy #boboiboytaufan #boboiboygalaxy #yaya #pipizola #anakkebenaran #justtrying #justspenttime #drawing #malaysia #2019

Day 7 : Boboiboy Taufan, Yaya & Pipi Zola + Flight . . Maybe, I can't draw kid or children characters because everytime I do they will look older lol....🤦‍♀😂🤣🤣 . . #siscuba  #inktobermonsta  #monsta  #boboiboycharacter  #boboiboy  #boboiboytaufan  #boboiboygalaxy  #yaya  #pipizola  #anakkebenaran  #justtrying  #justspenttime  #drawing  #malaysia  #2019 

"Taguna punya kwn.jujur je muka member mlayan korang
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Taguna punya kwn.jujur je muka member mlayan korang . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019  . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

nasib x telebuk😪...x reti duk diam masa kerja😂...cuma nk tanya sape single🙋a.k.a forever alone....
#menantumakawak 
#senangterhibur
#siscuba
#motifviral
#gengjiwakacau
#primavalet
#jiwang
#ayatbroken 
#perempuanfuhh
#benamir
#rambut
#popular
#famous
#followme
#bajubridesmaid
#videosedih
#jomdiet
#bajutunang
#lagujiwang❤
#lagujiwang
#ayatsedih
#coachkurusonline
#ayatjiwang
tag my edol .😂❤

nasib x telebuk😪...x reti duk diam masa kerja😂...cuma nk tanya sape single🙋a.k.a forever alone.... #menantumakawak  #senangterhibur  #siscuba  #motifviral  #gengjiwakacau  #primavalet  #jiwang  #ayatbroken  #perempuanfuhh  #benamir  #rambut  #popular  #famous  #followme  #bajubridesmaid  #videosedih  #jomdiet  #bajutunang  #lagujiwang❤  #lagujiwang  #ayatsedih  #coachkurusonline  #ayatjiwang  tag my edol .😂❤

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL CHECKERBOARD.
BLACK WHITE.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] VANS OLD SKOOL CHECKERBOARD. BLACK WHITE. #READYSTOCK  !! 🔥 . Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini. . FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥. . Berminat terus WHATSAPP 014 220 4851. 014 220 4851. 014 220 4851. #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasutairmax270  #kasut270 

malam nie kita cover lagu Bukan Aku Tak Cinta #alfatihah ✨ yang jiwang terokkks je minat lagu lagu mcm nie hehe. so dengar la kejap sebelum nak tido tu 🤣 yang penting abaikan muka tak sihat tu 🤣
.
Earphone recommended.
.
#bukanakutakcinta #salemiklim #malaysiancover #malaycover #auracover #vokalplus #indonesiancover #jiwang #johor #malayvidgram #malaysiantalent #support #likeforlikes #syaabuatcover #suaraacademy #explorepage #englishcover #lirikkipidap #bbnu #malaycover #musikindo #padurecords #coverstarera #auramuzik #1minutecover #explore #siscuba #covermalaysia

malam nie kita cover lagu Bukan Aku Tak Cinta #alfatihah  ✨ yang jiwang terokkks je minat lagu lagu mcm nie hehe. so dengar la kejap sebelum nak tido tu 🤣 yang penting abaikan muka tak sihat tu 🤣 . Earphone recommended. . #bukanakutakcinta  #salemiklim  #malaysiancover  #malaycover  #auracover  #vokalplus  #indonesiancover  #jiwang  #johor  #malayvidgram  #malaysiantalent  #support  #likeforlikes  #syaabuatcover  #suaraacademy  #explorepage  #englishcover  #lirikkipidap  #bbnu  #malaycover  #musikindo  #padurecords  #coverstarera  #auramuzik  #1minutecover  #explore  #siscuba  #covermalaysia 

sikit sikit je #siscuba 😁
@bitobeyto

sikit sikit je #siscuba  😁 @bitobeyto 

Indahnya angin yg lembut menyentuh pipi di sini.. Dari beribu jenis angin yang ada di bumi ini, saya percaya.. awak adalah salah satunya.. kerana selalu membuat saya terbuai & terbang walau sesaat.. 🙊 #siscuba #pikatline .
.
🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷

Indahnya angin yg lembut menyentuh pipi di sini.. Dari beribu jenis angin yang ada di bumi ini, saya percaya.. awak adalah salah satunya.. kerana selalu membuat saya terbuai & terbang walau sesaat.. 🙊 #siscuba  #pikatline  . . 🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷🏡🌷

Sis @zhrhs guna apps ni.
-
Ini adalah cobaan apps VLLO. Rasa excited masa edit sebab lain dari apps yang pernah aku guna.
- 
Bab cut guna apps VLLO aku masih blurr so aku guna Kine Master.
-
Hashtag Sis Cuba!

#VLLO #EDITVID #siscuba #photo #photography #sissuka

Sis @zhrhs  guna apps ni. - Ini adalah cobaan apps VLLO. Rasa excited masa edit sebab lain dari apps yang pernah aku guna. - Bab cut guna apps VLLO aku masih blurr so aku guna Kine Master. - Hashtag Sis Cuba! #VLLO  #EDITVID  #siscuba  #photo  #photography  #sissuka 

Tadi punya cerita, yaa nak pos barang dekat j&t. Eh tiba tiba adik cantik ni tanya pasal Ainaa makeup palette 😍 Katanya senang nak makeup kalau semua ada dalam 1 palette. Betul ke tak betul? 😌
—
Yaa pun apa lagi, alang alang barang dah ada dalam kereta, terus cod dalam j&t je tadi haa 😍 Lepasni nak pergi kerja pagi pagi takyah kelam kabut. Makeup dekat office pun bolehh bawak je Ainaa palette tu 🙈
—
Thank you sha sayang 😍❤️

Tadi punya cerita, yaa nak pos barang dekat j&t. Eh tiba tiba adik cantik ni tanya pasal Ainaa makeup palette 😍 Katanya senang nak makeup kalau semua ada dalam 1 palette. Betul ke tak betul? 😌 — Yaa pun apa lagi, alang alang barang dah ada dalam kereta, terus cod dalam j&t je tadi haa 😍 Lepasni nak pergi kerja pagi pagi takyah kelam kabut. Makeup dekat office pun bolehh bawak je Ainaa palette tu 🙈 — Thank you sha sayang 😍❤️

SET JIMAT RM19 😱😱
—
RM150 untuk 3 item, Ainaa serum, Ainaa cleanser & Ainaa sunscreen 😍 Pakai set 3 in 1 ni confirm tak cari lain dah uolss! Kulit flawless macam kulit babyy baru lah confident nak keluar muka bogel 😜

SET JIMAT RM19 😱😱 — RM150 untuk 3 item, Ainaa serum, Ainaa cleanser & Ainaa sunscreen 😍 Pakai set 3 in 1 ni confirm tak cari lain dah uolss! Kulit flawless macam kulit babyy baru lah confident nak keluar muka bogel 😜

Mehh sis nak bagi tau kenapa sis suka dan sangat syorkan korang try Lipmatte 7am ni. .
7 sebab WAJIB cuba 7AM LIPMATTE:
.
💄 Tak Merekah
💄 Tahan Lama
💄 Tak Melekit Langsung
💄 Meresap Sempurna Di Bibir
💄 Mesra solat
💄 Rawat bibir kering dan merekah
💄 Harga Yang Sangat Berbaloi
.
Sebab sis pun guna dan sis sendiri suka tekstur, warna dan bau Lipmatte 7am ni.
.
Memang sis tak pandang yang lain. Even harga agak mahal (orang kata). Tp berbaloi sebab kualiti dan manfaat yang sis dapat. Tak caya? Meh la try.  siapa dekat meh try tester. Pm sis😘
.
#lipmatte #lipmatemurah #cantik #gojessmojess  #lelakimuyangdulu #LotsofLove #siscuba #serumwajahmurah #beautybeginat7am

Mehh sis nak bagi tau kenapa sis suka dan sangat syorkan korang try Lipmatte 7am ni. . 7 sebab WAJIB cuba 7AM LIPMATTE: . 💄 Tak Merekah 💄 Tahan Lama 💄 Tak Melekit Langsung 💄 Meresap Sempurna Di Bibir 💄 Mesra solat 💄 Rawat bibir kering dan merekah 💄 Harga Yang Sangat Berbaloi . Sebab sis pun guna dan sis sendiri suka tekstur, warna dan bau Lipmatte 7am ni. . Memang sis tak pandang yang lain. Even harga agak mahal (orang kata). Tp berbaloi sebab kualiti dan manfaat yang sis dapat. Tak caya? Meh la try. siapa dekat meh try tester. Pm sis😘 . #lipmatte  #lipmatemurah  #cantik  #gojessmojess  #lelakimuyangdulu  #LotsofLove  #siscuba  #serumwajahmurah  #beautybeginat7am 

COD EVERYDAY EVERYWHERE ❤️
—
Ni reunion senior dengan junior Smka Lati ni 😂 Thank you raja grab Limited Edition Ainaa makeup palette 😍 Senang la lepasni nak makeup tak payah siap lama lama 😋

COD EVERYDAY EVERYWHERE ❤️ — Ni reunion senior dengan junior Smka Lati ni 😂 Thank you raja grab Limited Edition Ainaa makeup palette 😍 Senang la lepasni nak makeup tak payah siap lama lama 😋

WOW!!😱😱
.
FOLOW ig @honey2769_wbe
.
kumpul kan kenangan dan isi hati anda di dalam sebuah kotak meletop yang sangat olsem!!
.
EXPLOSION BOX 3D CAKE CENTRE❤️
RM70❤️
.
CONTACT ME FOR MORE INFO
whatsapp 011 1512 7696
whatsapp 011 1512 7696
(just click link at my bio)
(tekan je link kat bio)
.
#magicbox #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #handcrafted #surprisegift #graduation #convocation #congratulations #anniversary #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #hadiahbirthday #instafamousmalaysia #igreviewmalaysia #siscuba #instaceleb #paidreview #gegarvaganza #neelofar #missfazura #meletop #hotfm796 #tv3 #ctdk #dfkl #elfiraloy #dramasangat #instamalaysia

WOW!!😱😱 . FOLOW ig @honey2769_wbe  . kumpul kan kenangan dan isi hati anda di dalam sebuah kotak meletop yang sangat olsem!! . EXPLOSION BOX 3D CAKE CENTRE❤️ RM70❤️ . CONTACT ME FOR MORE INFO whatsapp 011 1512 7696 whatsapp 011 1512 7696 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #magicbox  #explosionboxmalaysia  #explosionboxmurah  #handcrafted  #surprisegift  #graduation  #convocation  #congratulations  #anniversary  #musically  #musicallymalaysia  #tiktok  #tiktokmalaysia  #hadiahbirthday  #instafamousmalaysia  #igreviewmalaysia  #siscuba  #instaceleb  #paidreview  #gegarvaganza  #neelofar  #missfazura  #meletop  #hotfm796  #tv3  #ctdk  #dfkl  #elfiraloy  #dramasangat  #instamalaysia 

Muka tunggu engraving nama for #ribucket71 nak siap, be like...
.
#siscuba #roadtorombongankerumahcikgumurni #rimembering71 #ribucket71
.
.
"M gagah, nekad beli bag ni dari @zaloramy dan nak share my #ribucket71 story antara sebabnya nak dapat opportunity berkunjung ke rumah Cikgu Murni bersama-sama 10 lagi pemilik koleksi @sometime_byasiandesigner x @rizalman71 #rizalman2019 yang bertuah. Seronoknya bila dapat tengok sendiri rumah Cikgu, dapoq dia, bilik panchuq dia, makan sama-sama, selfie sama-sama... bestnya!" - M

Muka tunggu engraving nama for #ribucket71  nak siap, be like... . #siscuba  #roadtorombongankerumahcikgumurni  #rimembering71  #ribucket71  . . "M gagah, nekad beli bag ni dari @zaloramy  dan nak share my #ribucket71  story antara sebabnya nak dapat opportunity berkunjung ke rumah Cikgu Murni bersama-sama 10 lagi pemilik koleksi @sometime_byasiandesigner  x @rizalman71  #rizalman2019  yang bertuah. Seronoknya bila dapat tengok sendiri rumah Cikgu, dapoq dia, bilik panchuq dia, makan sama-sama, selfie sama-sama... bestnya!" - M

Mati akal nak buh apa tema #enchanted #inktober2019. Buh jela gambo cik Aminah kita. Arini birthday dia, cepat wish!! @amybaharin

7. Enchanted

Enchanted "yellow-field" Lop Buri? hehe

#siscuba #practice #sketch #dailysketch

Mati akal nak buh apa tema #enchanted  #inktober2019 . Buh jela gambo cik Aminah kita. Arini birthday dia, cepat wish!! @amybaharin  7. Enchanted Enchanted "yellow-field" Lop Buri? hehe #siscuba  #practice  #sketch  #dailysketch 

Fuyooo memang terbaik lah kasut ni 😱⠀
Sesuai untuk korang yang minat kotak kotak ni 👍🏻⠀
Jom dapatkan cepat sebelum habis tau 🥶⠀
⠀
TAG 5 orang kawan korang tau 😎⠀
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

Fuyooo memang terbaik lah kasut ni 😱⠀ Sesuai untuk korang yang minat kotak kotak ni 👍🏻⠀ Jom dapatkan cepat sebelum habis tau 🥶⠀ ⠀ TAG 5 orang kawan korang tau 😎⠀ . #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #koleksivideowhatsapp  #kasutairmax270  #kasut270 

Comel nya rambut dia.. macam mana lah kalau rambut Mira macam ni. acano nak pakai tudung? 😅

jom follow Mira Filzah Fan Club ❤️⠀
@mirafil2ah @mirafil2ah @mirafil2ah ⠀
@mirafil2ah @mirafil2ah @mirafil2ah ⠀
⠀
⠀
#mirafilzah #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #nur #meletop #noradanish #neelofa #bazarpaknil  #meletop #motifviral #mirafilzah  #comel #beritaterkini #beruta #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba  #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia⠀

Comel nya rambut dia.. macam mana lah kalau rambut Mira macam ni. acano nak pakai tudung? 😅 jom follow Mira Filzah Fan Club ❤️⠀ @mirafil2ah  @mirafil2ah  @mirafil2ah  ⠀ @mirafil2ah  @mirafil2ah  @mirafil2ah  ⠀ ⠀ ⠀ #mirafilzah  #artismalaysia  #slotakasia  #slotakasiatv3  #astrogempak  #tv3  #tv3malaysia  #nur  #meletop  #noradanish  #neelofa  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #mirafilzah  #comel  #beritaterkini  #beruta  #padu  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #lawa  #saya  #instaseleb  #lawakhambar  #neelofa  #ikutcarakita  #igersmalaysia ⠀

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth" 🌸 #siscuba #ootd #ootdcokonordin

"You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth" 🌸 #siscuba  #ootd  #ootdcokonordin 

.
#siscuba again lain kali Cik Puan Zini.  Tak terabih 🤢

. #siscuba  again lain kali Cik Puan Zini. Tak terabih 🤢

[ NEO RUNNER | GRED :KL ]
💠 HARGA : RM 90 SM  RM 95 SS
💠 SIZE : 40 - 44 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #sepahtu #uitmmachang #politeknik #komuniti #uitmpuncakalam #wakdoyok #upnm #uthm #uitmjengka #unimas #putrajaya #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #uitmsarawak #ctdk #uitmmelaka #upm #padubeb #siscuba #unimap

[ NEO RUNNER | GRED :KL ] 💠 HARGA : RM 90 SM RM 95 SS 💠 SIZE : 40 - 44 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #sepahtu  #uitmmachang  #politeknik  #komuniti  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #upnm  #uthm  #uitmjengka  #unimas  #putrajaya  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #uitmsarawak  #ctdk  #uitmmelaka  #upm  #padubeb  #siscuba  #unimap 

Day 7
.
Selamat sudah 1 hari berpuasa ganti. Syukur dapat sahur dengan roti wholemeal 2 keping, salad (apa ntah nama dia), telur, timun & carrot ditemani se mug susu kambing.
.
Berbuka pula tadi ada yg tolong masak. Fuhhhh, lagi best la. Thanks b @amerjamaluddin masakkan singgang ikan tongkol dgn sayur bayam bening.
.
Lega. Now boleh rehat2 tgk Majalah 3.
.
#siscuba #sisbudakbarubelajar #sisnaksihat #menusisharini

Day 7 . Selamat sudah 1 hari berpuasa ganti. Syukur dapat sahur dengan roti wholemeal 2 keping, salad (apa ntah nama dia), telur, timun & carrot ditemani se mug susu kambing. . Berbuka pula tadi ada yg tolong masak. Fuhhhh, lagi best la. Thanks b @amerjamaluddin  masakkan singgang ikan tongkol dgn sayur bayam bening. . Lega. Now boleh rehat2 tgk Majalah 3. . #siscuba  #sisbudakbarubelajar  #sisnaksihat  #menusisharini 

Done... Meroti malam ni... Lelehan coklat kacang dia... Fuhhh 😋😋😋
#siscuba
#ilahmasak

Done... Meroti malam ni... Lelehan coklat kacang dia... Fuhhh 😋😋😋 #siscuba  #ilahmasak 

Betul berjangkit benda ni
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Betul berjangkit benda ni . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019  . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

Capti0n : apa yg  korang nampak dalam pic ni ? 
cer coment 👇🏻
opSs 😁 i love it when u call WE : 
hye bebe senorita 🦋
..... Winduu💋
do follow hashtag : 👉🏻 #queenbiu💋 
@dydajameela 
@dydajameela_queenbiu 
@dydajameela 
@dydajameela_queenbiu 💋 ————————————————— #goals #queen #angel #bodygirl  newMe  #likeforlike #girls 🖤 #girlshot inMe🎼 💋IG Friends🐝 indahNyaSahabat ♥️DitamanTeman
@dyda_jameela_queenbiu poSs #queenbiu #kuantan 
#sexyme @dydajameela #siscuba #bodybuildingwomen 🤣 🎼  Lyric&Me
my update 🌈 poS #inmyfeelings 💃 #supermodel #hub tiktok #kakigelekpadu @dydajameela_queenbiu 🤣syoksyantik 🤪🔛 🐝💃 🦋 #akuyangpostkauyangpanas 🤨😉#padu myLipsLikeSugar🍭👄 #senorita  #viralvideos  SNAP ME 👣 #sexcoфe Me🔞 #sexy Me 🔞 #tiktokgirls  #instafamousmalaysia 
#sex see me 🤪🤓 💋#gogirl #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia id dydajameela LIKE  myIGTv

Capti0n : apa yg korang nampak dalam pic ni ? cer coment 👇🏻 opSs 😁 i love it when u call WE : hye bebe senorita 🦋 ..... Winduu💋 do follow hashtag : 👉🏻 #queenbiu💋  @dydajameela  @dydajameela_queenbiu  @dydajameela  @dydajameela_queenbiu  💋 ————————————————— #goals  #queen  #angel  #bodygirl  newMe #likeforlike  #girls  🖤 #girlshot  inMe🎼 💋IG Friends🐝 indahNyaSahabat ♥️DitamanTeman @dyda_jameela_queenbiu  poSs #queenbiu  #kuantan  #sexyme  @dydajameela  #siscuba  #bodybuildingwomen  🤣 🎼 Lyric&Me my update 🌈 poS #inmyfeelings  💃 #supermodel  #hub  tiktok #kakigelekpadu  @dydajameela_queenbiu  🤣syoksyantik 🤪🔛 🐝💃 🦋 #akuyangpostkauyangpanas  🤨😉#padu  myLipsLikeSugar🍭👄 #senorita  #viralvideos  SNAP ME 👣 #sexcoфe  Me🔞 #sexy  Me 🔞 #tiktokgirls  #instafamousmalaysia  #sex  see me 🤪🤓 💋#gogirl  #tiktokmalaysia🔥  #tiktokmalaysia  id dydajameela LIKE myIGTv

Workout sessions memory 🏃‍♀️
.
.
#dietfitmalaysia #workout#siscuba#fitnessmotivation #fitnessmalaysia# preworkout#dietfit#

Workout sessions memory 🏃‍♀️ . . #dietfitmalaysia  #workout #siscuba #fitnessmotivation  #fitnessmalaysia # preworkout#dietfit #

Kita dah ada LEBIH 10 ribu testimoni yang dah berjaya dengan AINAA BEAUTY .
-
Dari masalah jerawat yang teruk , masalah jeragat yang teruk, maslah kulit mengelupas, masalah kulit kusasm, penyakit kulit, malah skin gatal atau chikenpop pon boleh hilang u allssss!!!! .
-
Banyak lagi yang AINAA BEAUTY boleh selesaikan. Bila dah Konsisten guna Skin kulit dah memang letopps gaiss😉

Kita dah ada LEBIH 10 ribu testimoni yang dah berjaya dengan AINAA BEAUTY . - Dari masalah jerawat yang teruk , masalah jeragat yang teruk, maslah kulit mengelupas, masalah kulit kusasm, penyakit kulit, malah skin gatal atau chikenpop pon boleh hilang u allssss!!!! . - Banyak lagi yang AINAA BEAUTY boleh selesaikan. Bila dah Konsisten guna Skin kulit dah memang letopps gaiss😉

Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... MEH TENGOK KAT BAWAH NI , AKIM NAK BAGI HARGA SPECIAL PRICE UNTUK KORANG 😆😆😆
.
.
.
NAMA KASUT : TIMBERLAND JAMES HIGHCUT YELLOW
SIZE : 40 - 44 EURO
Other Price = RM100 - 120
HARGA KAMI 👇👇
.
.
NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm90SM /RM95SS .. POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍
.
.
. 
Berminat ??? 🛑
SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔
.
Atau .
WASSAP KAMI → 0169309618
.
.#kasutmurahmalaysia #kasutstylo #kasutstyle #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #kasutmurahgila #kasutstyle  #sneakersmalaysiamurah
#kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb

Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... MEH TENGOK KAT BAWAH NI , AKIM NAK BAGI HARGA SPECIAL PRICE UNTUK KORANG 😆😆😆 . . . NAMA KASUT : TIMBERLAND JAMES HIGHCUT YELLOW SIZE : 40 - 44 EURO Other Price = RM100 - 120 HARGA KAMI 👇👇 . . NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm90SM /RM95SS .. POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍 . . . Berminat ??? 🛑 SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔ . Atau . WASSAP KAMI → 0169309618 . .#kasutmurahmalaysia  #kasutstylo  #kasutstyle  #kasutsukan  #barangmurah  #kasutonlinemurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutstyle  #sneakersmalaysiamurah  #kamijualkasutmurah  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipneededmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #kakishare  #mudahterhibur  #viral  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #astrogempak  #instaseleb 

NEW STOCK PROMO🔥🔥
.
PUMA RSX ALL BLACK 2.0✨
.
🎁 FREE STOKIN & BAG😍😍
.
GRADE 5A PREMIUM
.
SIZE 41-45
.
RM105SM/ RM110SS
.
Pm me at +601111262861
+601111262861
+601111262861
.
Or click je link at bio for direct WhatsApp
.
#blogger #igersmalaysia #kasutmurah #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutcouple #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #kasutairmax270 #kasut270

NEW STOCK PROMO🔥🔥 . PUMA RSX ALL BLACK 2.0✨ . 🎁 FREE STOKIN & BAG😍😍 . GRADE 5A PREMIUM . SIZE 41-45 . RM105SM/ RM110SS . Pm me at +601111262861 +601111262861 +601111262861 . Or click je link at bio for direct WhatsApp . #blogger  #igersmalaysia  #kasutmurah  #sneakersmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #kasutcouple  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #kasutairmax270  #kasut270 

05/10/2019 - Dayyinah with her friends. Aummm 🦁🦁🦁🦁 . Makeup dr pagi, dh tgahari pun masih tahan, tak cair .
#MakeupConcert #LionKingTheme #SisCuba #REALKidsSchool
.
@makeupbyhajarhisham. 
#Alhamdulillah
For make up service pls whatsapp 019-2243081 atau klik je link kt bio 👆🏻😘🥰
.
#makeupbyhajarhisham #MuaMalaysia #MuaKL #MuaSelangor #MuaPuncakAlam #MuaUitmPuncakAlam #MuaDenaiAlam #MuaBukitSubang #MuaSubang #MuaKualaSelangor #MuaSaujanaUtama #MuaCheras #MakeupKahwen #makeupnikah #makeupsanding #MakeupTunang #servicemakeupmurah #makeupbudget #makeupdinner #makeupmurah

05/10/2019 - Dayyinah with her friends. Aummm 🦁🦁🦁🦁 . Makeup dr pagi, dh tgahari pun masih tahan, tak cair . #MakeupConcert  #LionKingTheme  #SisCuba  #REALKidsSchool  . @makeupbyhajarhisham.  #Alhamdulillah  For make up service pls whatsapp 019-2243081 atau klik je link kt bio 👆🏻😘🥰 . #makeupbyhajarhisham  #MuaMalaysia  #MuaKL  #MuaSelangor  #MuaPuncakAlam  #MuaUitmPuncakAlam  #MuaDenaiAlam  #MuaBukitSubang  #MuaSubang  #MuaKualaSelangor  #MuaSaujanaUtama  #MuaCheras  #MakeupKahwen  #makeupnikah  #makeupsanding  #MakeupTunang  #servicemakeupmurah  #makeupbudget  #makeupdinner  #makeupmurah 

1 2 3 goo 😂🙏🏻.
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 @videoviral.official_

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @videoviral.official_ . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

1 2 3 goo 😂🙏🏻. . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 @videoviral.official_  JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @videoviral.official_  . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger  #igersmalaysia  #kelakar  #jangankecam  #gemokisawesome  #ikutcarakita  #sentiasabersyukur  #naksentap  #padubeb  #himpunanlawakmalays  #kakishare  #tolongdengar  #lawak  #heart  #funny  #mudahterhibur  #viral  #bazar  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #malaysiaku  #rotikaya  #igshopmalaysia  #siscuba  #brocuba  #videolawak  #videodakwahmy  #astrogempak  #paidreviewrm5  #videolawak2019 

.
05/10/2019 - #MakeupConcert untuk anak mama 😘 . Bila teacher bagi contoh gambar & mama follow je 😉 #SisCuba #LionKingTheme #REALKidsSchool
.
@makeupbyhajarhisham. 
#Alhamdulillah
For make up service pls whatsapp 019-2243081 atau klik je link kt bio 👆🏻😘🥰
.
#makeupbyhajarhisham #MuaMalaysia #MuaKL #MuaSelangor #MuaPuncakAlam #MuaUitmPuncakAlam #MuaDenaiAlam #MuaBukitSubang #MuaSubang #MuaKualaSelangor #MuaSaujanaUtama #MuaCheras #MakeupKahwen #makeupnikah #makeupsanding #MakeupTunang #servicemakeupmurah #makeupbudget #makeupdinner #makeupmurah

. 05/10/2019 - #MakeupConcert  untuk anak mama 😘 . Bila teacher bagi contoh gambar & mama follow je 😉 #SisCuba  #LionKingTheme  #REALKidsSchool  . @makeupbyhajarhisham.  #Alhamdulillah  For make up service pls whatsapp 019-2243081 atau klik je link kt bio 👆🏻😘🥰 . #makeupbyhajarhisham  #MuaMalaysia  #MuaKL  #MuaSelangor  #MuaPuncakAlam  #MuaUitmPuncakAlam  #MuaDenaiAlam  #MuaBukitSubang  #MuaSubang  #MuaKualaSelangor  #MuaSaujanaUtama  #MuaCheras  #MakeupKahwen  #makeupnikah  #makeupsanding  #MakeupTunang  #servicemakeupmurah  #makeupbudget  #makeupdinner  #makeupmurah 

Day One. 
Target is 55kg by January 2020, or less inches around the belly and thigh and chin, whichever comes first.

I put this here for accountability. 💪

#siscuba

Day One. Target is 55kg by January 2020, or less inches around the belly and thigh and chin, whichever comes first. I put this here for accountability. 💪 #siscuba 

WOW!!😱😱
.
FOLOW ig @honey2769_wbe
.
kumpul kan kenangan dan isi hati anda di dalam sebuah kotak meletop yang sangat olsem!!
.
EXPLOSION BOX 3D CAKE CENTRE❤️
RM70❤️
.
CONTACT ME FOR MORE INFO
whatsapp 011 1512 7696
whatsapp 011 1512 7696
(just click link at my bio)
(tekan je link kat bio)
.
#magicbox #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #handcrafted #surprisegift #graduation #convocation #congratulations #anniversary #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #hadiahbirthday #instafamousmalaysia #igreviewmalaysia #siscuba #instaceleb #paidreview #gegarvaganza #neelofar #missfazura #meletop #hotfm796 #tv3 #ctdk #dfkl #elfiraloy #dramasangat #instamalaysia

WOW!!😱😱 . FOLOW ig @honey2769_wbe  . kumpul kan kenangan dan isi hati anda di dalam sebuah kotak meletop yang sangat olsem!! . EXPLOSION BOX 3D CAKE CENTRE❤️ RM70❤️ . CONTACT ME FOR MORE INFO whatsapp 011 1512 7696 whatsapp 011 1512 7696 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #magicbox  #explosionboxmalaysia  #explosionboxmurah  #handcrafted  #surprisegift  #graduation  #convocation  #congratulations  #anniversary  #musically  #musicallymalaysia  #tiktok  #tiktokmalaysia  #hadiahbirthday  #instafamousmalaysia  #igreviewmalaysia  #siscuba  #instaceleb  #paidreview  #gegarvaganza  #neelofar  #missfazura  #meletop  #hotfm796  #tv3  #ctdk  #dfkl  #elfiraloy  #dramasangat  #instamalaysia 

Late dinner#homemade#siscuba#maaf kak terpose#terapi mata#ayam masak ala kenny rogers#mash potato#brokoli

Late dinner#homemade #siscuba #maaf  kak terpose#terapi  mata#ayam  masak ala kenny rogers#mash  potato#brokoli 

Tak perlu tunggu semalaman. 30 minit je dah merah 😍
.

Inai Celup Herba 50g :
- 1 bekas RM19
- 2 bekas RM30
- 3 bekas RM39
.

POSTAGE:
SEMENANJUNG - RM 9
SABAH / SARAWAK - RM 17

Cara order :
WHATSAPP 010 2789296
Reply within 24hours #siscuba 
Open Mon - Fri
09:00AM - 09:00PM .
#inaimerahmenyalabyql #inaihalal #inai #inaimerah #inaikawin #inaiQL #inaimerahmenyala #hennaart #henna #hennadesign #inaikuku #inaikukuhalal #inaimalaysia #luluskkm #doorgift #hantaran #pelamin #raikancinta #inaipengantin #inaicelup #inailukis

Tak perlu tunggu semalaman. 30 minit je dah merah 😍 . Inai Celup Herba 50g : - 1 bekas RM19 - 2 bekas RM30 - 3 bekas RM39 . POSTAGE: SEMENANJUNG - RM 9 SABAH / SARAWAK - RM 17 Cara order : WHATSAPP 010 2789296 Reply within 24hours #siscuba  Open Mon - Fri 09:00AM - 09:00PM . #inaimerahmenyalabyql  #inaihalal  #inai  #inaimerah  #inaikawin  #inaiQL  #inaimerahmenyala  #hennaart  #henna  #hennadesign  #inaikuku  #inaikukuhalal  #inaimalaysia  #luluskkm  #doorgift  #hantaran  #pelamin  #raikancinta  #inaipengantin  #inaicelup  #inailukis 

"Awak, penat la hari2 macam ni" . "Penat apa nya? Ko dr td pegang peta, penat apa?" . "Penat la..penat cari jalan ke hati awak" 😘😘 .

Cia!! .

Habis kena rejam pasni 🤣🤣..sis cuba okeh..sis cuba.. 🤭🤭 .

#instagram #pickuplinemalay #siscuba

"Awak, penat la hari2 macam ni" . "Penat apa nya? Ko dr td pegang peta, penat apa?" . "Penat la..penat cari jalan ke hati awak" 😘😘 . Cia!! . Habis kena rejam pasni 🤣🤣..sis cuba okeh..sis cuba.. 🤭🤭 . #instagram  #pickuplinemalay  #siscuba 

T-SHIRT CORAK🍁🔥
✅ Material cotton 💕
✅ Kain tidak panas dan selesa
✅ Unisex (lelaki Perempuan) 💕

SIZE ( S M L XL XXL )
------------------------------------
Stock Adalah Terhad ❗
Whatsapp Sekarang Bossku 018-9510515

#hobikamimahal #ex5dream #y15 #rxzstilltheboss #135lc #jiwakelajuan #kroniy15zr #rxz #usahawan #siscuba #konvoi #duniaduaroda #gilagilaremaja #jentarapejuang #kronirempit #kapcai #kroni #kronilampupetak #lawakhangit #santaianakutara #kroni_rarecing #tshirtviral #kroniwave125 #megagathering125zr #megattslccpk #tiktokmalaysia #siscuba #kakistepperak #paidreview #maluapabossku

T-SHIRT CORAK🍁🔥 ✅ Material cotton 💕 ✅ Kain tidak panas dan selesa ✅ Unisex (lelaki Perempuan) 💕 SIZE ( S M L XL XXL ) ------------------------------------ Stock Adalah Terhad ❗ Whatsapp Sekarang Bossku 018-9510515 #hobikamimahal  #ex5dream  #y15  #rxzstilltheboss  #135lc  #jiwakelajuan  #kroniy15zr  #rxz  #usahawan  #siscuba  #konvoi  #duniaduaroda  #gilagilaremaja  #jentarapejuang  #kronirempit  #kapcai  #kroni  #kronilampupetak  #lawakhangit  #santaianakutara  #kroni_rarecing  #tshirtviral  #kroniwave125  #megagathering125zr  #megattslccpk  #tiktokmalaysia  #siscuba  #kakistepperak  #paidreview  #maluapabossku 

[ NEO RUNNER | GRED :KL ]
💠 HARGA : RM 90 SM  RM 95 SS
💠 SIZE : 36 - 40 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
💠 ORDER NOW :
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE
.
💠 SIZING CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #sepahtu #uitmmachang #politeknik #komuniti #uitmpuncakalam #wakdoyok #upnm #uthm #uitmjengka #unimas #putrajaya #zizanrazak #bazarkarat #iium #unikl #utp #uitm #uitmsarawak #ctdk #uitmmelaka #upm #padubeb #siscuba #unimap

[ NEO RUNNER | GRED :KL ] 💠 HARGA : RM 90 SM RM 95 SS 💠 SIZE : 36 - 40 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #sepahtu  #uitmmachang  #politeknik  #komuniti  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #upnm  #uthm  #uitmjengka  #unimas  #putrajaya  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #uitmsarawak  #ctdk  #uitmmelaka  #upm  #padubeb  #siscuba  #unimap 

1 2 3 go..😂😂😂
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

1 2 3 go..😂😂😂 . . Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil  .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil  . . Tag rakan korang 👇

~MARINE LIFE~ •
(English below)
•
Estuvimos buceando en Lembongan en 2016 y 2018 y las dos veces nos quedamos maravillados por la variedad y riqueza de la vida marina. Por eso, una de las razones por las que elegimos este lugar para hacer nuestro divemaster es que buceando todos los días tenemos la posibilidad de explorar a fondo la zona y ver muchos animales nuevos y especiales.  Desde que llegamos hemos tenido encuentros extraordinarios con mantas, tiburones de distintos tipos y hasta mola mola. De repente, cruzarnos con varias tortugas marinas nadando a nuestro lado se volvió algo habitual y cotidiano, pero a pesar de eso jamás dejamos de admirarlas y sorprendernos cada vez que las vemos. •
•
We dived in Lembongan in 2016 and 2018 and both times we were amazed by the variety and richness of marine life. Therefore, one of the reasons we chose this place to do our divemaster is that by diving every day we have the possibility to explore the area thoroughly and see many new and special animals. Since we arrived we have had extraordinary encounters with mantas, sharks of different types and even mola mola. Suddenly, seeing sea turtles swimming next to us everyday became something usual, but despite that we never stop admiring them and being surprised every time we have them near.
•
•
#lembongan #lembonganisland #bali #indonesia #beautifulindonesia #diving #divingphoto #divinglife #ssi #siscuba #marinelife #buceo #underwater #marineturtle #travel #traveltheworld

~MARINE LIFE~ • (English below) • Estuvimos buceando en Lembongan en 2016 y 2018 y las dos veces nos quedamos maravillados por la variedad y riqueza de la vida marina. Por eso, una de las razones por las que elegimos este lugar para hacer nuestro divemaster es que buceando todos los días tenemos la posibilidad de explorar a fondo la zona y ver muchos animales nuevos y especiales. Desde que llegamos hemos tenido encuentros extraordinarios con mantas, tiburones de distintos tipos y hasta mola mola. De repente, cruzarnos con varias tortugas marinas nadando a nuestro lado se volvió algo habitual y cotidiano, pero a pesar de eso jamás dejamos de admirarlas y sorprendernos cada vez que las vemos. • • We dived in Lembongan in 2016 and 2018 and both times we were amazed by the variety and richness of marine life. Therefore, one of the reasons we chose this place to do our divemaster is that by diving every day we have the possibility to explore the area thoroughly and see many new and special animals. Since we arrived we have had extraordinary encounters with mantas, sharks of different types and even mola mola. Suddenly, seeing sea turtles swimming next to us everyday became something usual, but despite that we never stop admiring them and being surprised every time we have them near. • • #lembongan  #lembonganisland  #bali  #indonesia  #beautifulindonesia  #diving  #divingphoto  #divinglife  #ssi  #siscuba  #marinelife  #buceo  #underwater  #marineturtle  #travel  #traveltheworld 

No Monday blues for me today. Thank you @faritzroslan for the photo #extrabonus #akalretreat2019 #langkawiisland #mondayblues #cuticutimalaysia

No Monday blues for me today. Thank you @faritzroslan  for the photo #extrabonus  #akalretreat2019  #langkawiisland  #mondayblues  #cuticutimalaysia