#sisfelkedah Instagram Stories

1,666 Stories

Top Stories

Kalau korang nak tahu... Fellina Body Mist ni bukan la EDP (Eau de Parfum) atau EDT (Eau de Toilette) yang harganya beratus ratus tu kan.

Harganya yang hanya RM39 sebotol, wangian hanya kekal sekitar 4 - 5 jam dan bersifat lebih ringan... Memang mampu untuk dimiliki oleh semua orang... Ni akak nak share dengan korang beberapa tips supaya Fellina Body Mist lebih tahan lama.
.
.
.
>> Make sure korang sembur selepas mandi... Ini disebabkan selepas mandi, liang liang roma akan terbuka, wangian akan menyerap dengan lebih baik dan tahan lama.
.
.
. >> Make sure korang sembur pada kulit... Sembur di bahagian nadi seperti pergelangan tangan, tekak, lurah payudara, belakang lutut
.
.
. >> Bawa bersama ke mana sahaja korang pergi... Masukkan di dalam bag tangan dan sembur semula bila korang rasa perlu.. Fellina Body Mist didatangkan dengan 3 wangian yang berbeza... Nak order?

Jom DM atau klik link whatsapp di bio kak Mar okeyπŸ˜‰πŸ‘Œ πŸ“²017 9811908

#fellinabodymist
#vanillapassion
#sweetheart
#dreamlady #sisfel #sisfelwarriors #FelinnaBodyMist #sisfelbodymist #wangi #harum #segar #sisfelkedah #instafamous #sisfelireach #student #terapiinstagram #cikgusekolah #cspscs #ajimaura #surirumah
#Kuantan#PelindungMaju #beserah#freepostage #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #produkkamiberkualiti

Kalau korang nak tahu... Fellina Body Mist ni bukan la EDP (Eau de Parfum) atau EDT (Eau de Toilette) yang harganya beratus ratus tu kan. Harganya yang hanya RM39 sebotol, wangian hanya kekal sekitar 4 - 5 jam dan bersifat lebih ringan... Memang mampu untuk dimiliki oleh semua orang... Ni akak nak share dengan korang beberapa tips supaya Fellina Body Mist lebih tahan lama. . . . >> Make sure korang sembur selepas mandi... Ini disebabkan selepas mandi, liang liang roma akan terbuka, wangian akan menyerap dengan lebih baik dan tahan lama. . . . >> Make sure korang sembur pada kulit... Sembur di bahagian nadi seperti pergelangan tangan, tekak, lurah payudara, belakang lutut . . . >> Bawa bersama ke mana sahaja korang pergi... Masukkan di dalam bag tangan dan sembur semula bila korang rasa perlu.. Fellina Body Mist didatangkan dengan 3 wangian yang berbeza... Nak order? Jom DM atau klik link whatsapp di bio kak Mar okeyπŸ˜‰πŸ‘Œ πŸ“²017 9811908 #fellinabodymist  #vanillapassion  #sweetheart  #dreamlady  #sisfel  #sisfelwarriors  #FelinnaBodyMist  #sisfelbodymist  #wangi  #harum  #segar  #sisfelkedah  #instafamous  #sisfelireach  #student  #terapiinstagram  #cikgusekolah  #cspscs  #ajimaura  #surirumah  #Kuantan #PelindungMaju  #beserah #freepostage  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #produkkamiberkualiti 

PRIVATE GATHERING #SISFELTITANIUM UTARA
.
πŸ—“ 13.01.2019
πŸ“SEBERANG PRAI, KEDAH
.
Dalam hidup kita ni sentiasa ada pilihan. Antara 2 sahaja.
.
Kaya vs miskin
Susah vs senang
Gagal vs berjaya
.
YES VS NO
.
Dalam team SISFELTITANIUM ramai sangat suri rumah yang usaha untuk bangkit dan berjaya dengan SISFEL.
.
Why? Sebab misi utama kami semua jelas.
.
Sisfel sendiri dah beri pilihan mudah pada kami wanita untuk mula berniaga.
.
Pilih dan fikirlah.
.
❀️ Modal sekali vs modal setiap bulan
❀️ Ada minimum restock vs tiada minimum restock
❀️ Pergi perjabat pos vs tak perlu pergi pejabat pos
❀️ Belajar dengan mentor vs belajar sorang2
❀️ Untung sekali vs untung berganda
.
The choice is ours! Kita berhak tentukan hala tuju hidup kita.
.
Fikir, apa yang kita mahukan?
.
Hidup adalah pilihan, kita bertanggungjawab pada diri kita, masa depan kita, legasi kita.
.
Jom join team kami SISFELTITANIUM dan kita bangkit berjemaah.
.
DEVELOPING A POWERFUL LEADER! πŸ’ͺ🏻
.
.
#sisfel
#sisfelwarriors
#sisfellegacy
#sisfeltitanium
#roadto1million

PRIVATE GATHERING #SISFELTITANIUM  UTARA . πŸ—“ 13.01.2019 πŸ“SEBERANG PRAI, KEDAH . Dalam hidup kita ni sentiasa ada pilihan. Antara 2 sahaja. . Kaya vs miskin Susah vs senang Gagal vs berjaya . YES VS NO . Dalam team SISFELTITANIUM ramai sangat suri rumah yang usaha untuk bangkit dan berjaya dengan SISFEL. . Why? Sebab misi utama kami semua jelas. . Sisfel sendiri dah beri pilihan mudah pada kami wanita untuk mula berniaga. . Pilih dan fikirlah. . ❀️ Modal sekali vs modal setiap bulan ❀️ Ada minimum restock vs tiada minimum restock ❀️ Pergi perjabat pos vs tak perlu pergi pejabat pos ❀️ Belajar dengan mentor vs belajar sorang2 ❀️ Untung sekali vs untung berganda . The choice is ours! Kita berhak tentukan hala tuju hidup kita. . Fikir, apa yang kita mahukan? . Hidup adalah pilihan, kita bertanggungjawab pada diri kita, masa depan kita, legasi kita. . Jom join team kami SISFELTITANIUM dan kita bangkit berjemaah. . DEVELOPING A POWERFUL LEADER! πŸ’ͺ🏻 . . #sisfel  #sisfelwarriors  #sisfellegacy  #sisfeltitanium  #roadto1million 

Assalamualaikum good morning! Laku betul Mealvy kita ni semalam dah sold out tau alhamdulillah. Nampaknya ramai yg suka sebab rasa sangat SEDAP & MENGENYANGKAN!
.
Now Ernie open pre-order untuk siapa nak order Mealvy next batch pos by 30 Mac. First come first serve!
.
.
πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800
πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800
πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800
.
.
#mealvy
#mealreplacement
#healthyfood 
#shakeshake
#highfibre
#loseweight
#sisfel

Assalamualaikum good morning! Laku betul Mealvy kita ni semalam dah sold out tau alhamdulillah. Nampaknya ramai yg suka sebab rasa sangat SEDAP & MENGENYANGKAN! . Now Ernie open pre-order untuk siapa nak order Mealvy next batch pos by 30 Mac. First come first serve! . . πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800 πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800 πŸ“² Whatsapp Ernie >> 013-3023800 . . #mealvy  #mealreplacement  #healthyfood  #shakeshake  #highfibre  #loseweight  #sisfel 

JOM TERJEBAK RM165!
.
Bayangkan anda dapat menjual pelbagai produk dari Raffelinna Sdn Bhd..
.
➑️ Felinna Hot Lotion
➑️ Teatox
➑️ Argany Hair Serum
➑️ Caliph Kids Expert
➑️ Felinna Boutique
.
Akan datang lebih banyak lagi produk baru dikeluarkan. Best sangat tau!
.
Jom grab agent dengan modal hanya RM165 sahaja bulan ini. Nak tau lebih lagi boleh terus whatsapp ya.
.
πŸ“² Whatsapp 013-3023800
.
#sisfel #sisfeltitanium #sisfellegacy #sisfelselangor #sisfelkedah #sisfelperak #sisfelpahang #sisfelkelantan #sisfeljohor #sisfelsabah #sisfelsarawak #sisfellabuan #sisfelperlis #sisfelpenang #bisnespatuhsyariah #felinna #felinnabeauty #felinnahotlotion #felinnaboutique #caliphkidsexpert #buatduitonline #goldbar #emas #emas999 #emas916 #biskutraya2019 #bajurayamurah #bajuraya

JOM TERJEBAK RM165! . Bayangkan anda dapat menjual pelbagai produk dari Raffelinna Sdn Bhd.. . ➑️ Felinna Hot Lotion ➑️ Teatox ➑️ Argany Hair Serum ➑️ Caliph Kids Expert ➑️ Felinna Boutique . Akan datang lebih banyak lagi produk baru dikeluarkan. Best sangat tau! . Jom grab agent dengan modal hanya RM165 sahaja bulan ini. Nak tau lebih lagi boleh terus whatsapp ya. . πŸ“² Whatsapp 013-3023800 . #sisfel  #sisfeltitanium  #sisfellegacy  #sisfelselangor  #sisfelkedah  #sisfelperak  #sisfelpahang  #sisfelkelantan  #sisfeljohor  #sisfelsabah  #sisfelsarawak  #sisfellabuan  #sisfelperlis  #sisfelpenang  #bisnespatuhsyariah  #felinna  #felinnabeauty  #felinnahotlotion  #felinnaboutique  #caliphkidsexpert  #buatduitonline  #goldbar  #emas  #emas999  #emas916  #biskutraya2019  #bajurayamurah  #bajuraya 

JOM TERJEBAK RM165!
.
Bayangkan anda dapat menjual pelbagai produk dari Raffelinna Sdn Bhd..
.
➑️ Felinna Hot Lotion
➑️ Teatox
➑️ Argany Hair Serum
➑️ Caliph Kids Expert
➑️ Felinna Boutique
.
Akan datang lebih banyak lagi produk baru dikeluarkan. Best sangat tau!
.
Jom grab agent dengan modal hanya RM165 sahaja bulan ini. Nak tau lebih lagi boleh terus whatsapp ya.
.
πŸ“² Whatsapp 013-3023800
.
#sisfel #sisfeltitanium #sisfellegacy #sisfelselangor #sisfelkedah #sisfelperak #sisfelpahang #sisfelkelantan #sisfeljohor #sisfelsabah #sisfelsarawak #sisfellabuan #sisfelperlis #sisfelpenang #bisnespatuhsyariah #felinna #felinnabeauty #felinnahotlotion #felinnaboutique #caliphkidsexpert #buatduitonline #goldbar #emas #emas999 #emas916 #biskutraya2019 #bajurayamurah #bajuraya

JOM TERJEBAK RM165! . Bayangkan anda dapat menjual pelbagai produk dari Raffelinna Sdn Bhd.. . ➑️ Felinna Hot Lotion ➑️ Teatox ➑️ Argany Hair Serum ➑️ Caliph Kids Expert ➑️ Felinna Boutique . Akan datang lebih banyak lagi produk baru dikeluarkan. Best sangat tau! . Jom grab agent dengan modal hanya RM165 sahaja bulan ini. Nak tau lebih lagi boleh terus whatsapp ya. . πŸ“² Whatsapp 013-3023800 . #sisfel  #sisfeltitanium  #sisfellegacy  #sisfelselangor  #sisfelkedah  #sisfelperak  #sisfelpahang  #sisfelkelantan  #sisfeljohor  #sisfelsabah  #sisfelsarawak  #sisfellabuan  #sisfelperlis  #sisfelpenang  #bisnespatuhsyariah  #felinna  #felinnabeauty  #felinnahotlotion  #felinnaboutique  #caliphkidsexpert  #buatduitonline  #goldbar  #emas  #emas999  #emas916  #biskutraya2019  #bajurayamurah  #bajuraya 

"Bakar Semua Isi Lebih Kat Perut Sis Tu, Baru Syantik Di Hari Raya"
.
. .
Turun 2KG dalam masa 7hari !
Dah boleh pakai baju lama,
Nampak makin fit & in shape !
Kulit pun makin lembut kesan Shea Butter tu.
.
.
. 
Nak tahu feedback & testimoni customer kami yg sudah berjaya dan berpuas hati.

KLIK LINK WHATSAPP DI BIO SEKARANG
.
.
.

Jangan risau, Hot Lotion telah:
- Lulus NOT KKM
- Lulus labtest ujian merkuri
- Lulus labtest ujian bahan terlarang (heavy metal)

Jangan terlambat untuk dapatkan hot lotion ni.

Misi kurus sebelum raya

#sisfel #sisfelwarriors #sisfelkedah #instafamous #lotionpanas #lotionkurus #lotionbadan #ireachsisfel #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #cikgusekolah #kedahdarulaman #selangor #bazarpaknil #bakarlemak #senamaerobik #kecantikan #misikurus #wanita #lelaki #diet #dietplan #dietatkins

"Bakar Semua Isi Lebih Kat Perut Sis Tu, Baru Syantik Di Hari Raya" . . . Turun 2KG dalam masa 7hari ! Dah boleh pakai baju lama, Nampak makin fit & in shape ! Kulit pun makin lembut kesan Shea Butter tu. . . . Nak tahu feedback & testimoni customer kami yg sudah berjaya dan berpuas hati. KLIK LINK WHATSAPP DI BIO SEKARANG . . . Jangan risau, Hot Lotion telah: - Lulus NOT KKM - Lulus labtest ujian merkuri - Lulus labtest ujian bahan terlarang (heavy metal) Jangan terlambat untuk dapatkan hot lotion ni. Misi kurus sebelum raya #sisfel  #sisfelwarriors  #sisfelkedah  #instafamous  #lotionpanas  #lotionkurus  #lotionbadan  #ireachsisfel  #ajimaura  #cspscs  #terapiinstagram  #cikgusekolah  #kedahdarulaman  #selangor  #bazarpaknil  #bakarlemak  #senamaerobik  #kecantikan  #misikurus  #wanita  #lelaki  #diet  #dietplan  #dietatkins 

Awak semua dah ready nak sambut merdeka tahun ini dengan Limited Edition Ocean Breeze?
.
.
#limitededition #oceanbreeze #felinnabodymist

Awak semua dah ready nak sambut merdeka tahun ini dengan Limited Edition Ocean Breeze? . . #limitededition  #oceanbreeze  #felinnabodymist 

PROMO SISFEL BULAN NI.

Jimat RM45 dengan 4 barang!! Set LUNAR membantu mengembalikan kesihatan dalaman & luaran wanita sekaligus mampu memberi kesan yang baik dalam 
1) penurunan berat dan mengecilkan saiz 
2) masalah rambut gugur dan kelemumur
3) menstabilkan hormon wanita dan emosi positif 
4) meningkatkan metabolisma biar cepat terbakar lemak degil

Dan banyak lagi.. kalau rasa penat cari produk kurus la, cantik la try ambik set Lunar ni, sungguh.... Jom kita cantik luar, cantik dalam dengan SET LUNAR

http://www.wasap.my/60142434145/setlunar

#phenomenalsisfel #sisfel #sisfelutara #sisfelkedah #setpromo #promosihat #sihatluardandalam #sisfelalorsetar #teatox #tipskurus #kurussihat #sisfelwarriors #felinnaincloss #felinnahotlotion #inchloss #produkviral #produklegend #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan

PROMO SISFEL BULAN NI. Jimat RM45 dengan 4 barang!! Set LUNAR membantu mengembalikan kesihatan dalaman & luaran wanita sekaligus mampu memberi kesan yang baik dalam 1) penurunan berat dan mengecilkan saiz 2) masalah rambut gugur dan kelemumur 3) menstabilkan hormon wanita dan emosi positif 4) meningkatkan metabolisma biar cepat terbakar lemak degil Dan banyak lagi.. kalau rasa penat cari produk kurus la, cantik la try ambik set Lunar ni, sungguh.... Jom kita cantik luar, cantik dalam dengan SET LUNAR http://www.wasap.my/60142434145/setlunar #phenomenalsisfel  #sisfel  #sisfelutara  #sisfelkedah  #setpromo  #promosihat  #sihatluardandalam  #sisfelalorsetar  #teatox  #tipskurus  #kurussihat  #sisfelwarriors  #felinnaincloss  #felinnahotlotion  #inchloss  #produkviral  #produklegend  #produkkurusterbaik  #produkkurusberkesan 

Recent Stories

.
Sapukan saja hot lotion kat bahagian badan yang hampa nak inch loss tu.Lotion ni terus meresap dengan pantas tanpa meninggalkan kesan berminyak atau melekit.
.
.
Nak pastikan proses nak turunkan kg tu berjaya, kena mulakan dari detox dalaman dahulu.Ramuan yang ada dalam teatox tu dah cukup membantu memudahkan cara pembakaran lemak degil dengan berkesan.
.
.
Geng nak kurus tanpa perlu berlapar sesuai sangatlah dapatkan hot lotion dan teatox dari sisfel ni.
.
.
Nak inch loss dan weight loss dengan berkesan? Ini jawapannya.
.
Siapa sini ingin dibantu?
klik kat Link DiBio
@Sisfel_kulim_kedah
.
.
.
#SetdietSisfel#mealvy#Teatox#Hotlotion
#Sisfelkulimkedah#FelinnaFattah#PakejEjen#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantikan#OfferFreeGift#KurusCaraMudah #HotLotion #KurusTanpaLapar #Sisfel

. Sapukan saja hot lotion kat bahagian badan yang hampa nak inch loss tu.Lotion ni terus meresap dengan pantas tanpa meninggalkan kesan berminyak atau melekit. . . Nak pastikan proses nak turunkan kg tu berjaya, kena mulakan dari detox dalaman dahulu.Ramuan yang ada dalam teatox tu dah cukup membantu memudahkan cara pembakaran lemak degil dengan berkesan. . . Geng nak kurus tanpa perlu berlapar sesuai sangatlah dapatkan hot lotion dan teatox dari sisfel ni. . . Nak inch loss dan weight loss dengan berkesan? Ini jawapannya. . Siapa sini ingin dibantu? klik kat Link DiBio @Sisfel_kulim_kedah  . . . #SetdietSisfel #mealvy #Teatox #Hotlotion  #Sisfelkulimkedah #FelinnaFattah #PakejEjen #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantikan #OfferFreeGift #KurusCaraMudah  #HotLotion  #KurusTanpaLapar  #Sisfel 

Wowww, exclusive sangatt😍
.
Ni bau paling wangi. Cik Eyra tak pakai deodorant dah sekarang ni tau. Spray ni ja bau kekal wangi sepanjang hari. Alhamdulillah memang Eyra puas hati pakai ni.
.
Say no to deodorant 😁
Say YES to BodyMist BubbleGum.
Bawak travel pun senang, sebotol ni banyak kegunaan. Ganti deodorant, ganti perfume, ganti lotion. Fuhhh, 3 in 1 uolls 😘
.
.
Ehem..Ehem.. 3 free gift Cik 
Eyra nak bagi kat ampa Plus Cabutan Betuah Handbag Coach dengan setiap belian Bubblegum.belanja postage lagi 😱 mau ka?
.
.
.
Jom Klik kat sini πŸ‘‡
@Sisfel_kulim_kedah
www.wasap.my/60124413273/Sisfel
.
.
#Sisfelkulimkedah#BodyMistViral#FelinnaFattah#PakejEjen97#bodymistsisfel#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantikan#sweetdreams#LimitedEdition#FelinnaBodyMist#OfferFreeGift#politeknik#jomwongi2#mesrasolat

Wowww, exclusive sangatt😍 . Ni bau paling wangi. Cik Eyra tak pakai deodorant dah sekarang ni tau. Spray ni ja bau kekal wangi sepanjang hari. Alhamdulillah memang Eyra puas hati pakai ni. . Say no to deodorant 😁 Say YES to BodyMist BubbleGum. Bawak travel pun senang, sebotol ni banyak kegunaan. Ganti deodorant, ganti perfume, ganti lotion. Fuhhh, 3 in 1 uolls 😘 . . Ehem..Ehem.. 3 free gift Cik Eyra nak bagi kat ampa Plus Cabutan Betuah Handbag Coach dengan setiap belian Bubblegum.belanja postage lagi 😱 mau ka? . . . Jom Klik kat sini πŸ‘‡ @Sisfel_kulim_kedah  www.wasap.my/60124413273/Sisfel . . #Sisfelkulimkedah #BodyMistViral #FelinnaFattah #PakejEjen97 #bodymistsisfel #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantikan #sweetdreams #LimitedEdition #FelinnaBodyMist #OfferFreeGift #politeknik #jomwongi2 #mesrasolat 

Felinna Bodymist Ocean Breeze sesuai utk lelaki dan wanita, 
Tapi penggemar Ocean Breeze ni kebanyakkannya lelaki πŸ‘¨ 
Maybe sbb bau dia yang tidak terlalu kebunga bungaan, baunya lebih kepada rasa segar dan damai. Ibarat bau ditepi pantai teluk batik gitchuu

Hanya RM45 termasuk postage dan percuma 3 item sempena 1st Sisfel Anniversary. 
NAK KE NAK 😊

#bodymistsisfel #oceanbreeze #sisfelsucces #sisfelkedah

Felinna Bodymist Ocean Breeze sesuai utk lelaki dan wanita, Tapi penggemar Ocean Breeze ni kebanyakkannya lelaki πŸ‘¨ Maybe sbb bau dia yang tidak terlalu kebunga bungaan, baunya lebih kepada rasa segar dan damai. Ibarat bau ditepi pantai teluk batik gitchuu Hanya RM45 termasuk postage dan percuma 3 item sempena 1st Sisfel Anniversary. NAK KE NAK 😊 #bodymistsisfel  #oceanbreeze  #sisfelsucces  #sisfelkedah 

Felinna Bodymist Ocean Breeze sesuai utk lelaki dan wanita, 
Tapi penggemar Ocean Breeze ni kebanyakkannya lelaki πŸ‘¨ 
Maybe sbb bau dia yang tidak terlalu kebunga bungaan, baunya lebih kepada rasa segar dan damai. Ibarat bau ditepi pantai teluk batik gitchuu

Hanya RM45 termasuk postage dan percuma 3 item sempena 1st Sisfel Anniversary. 
NAK KE NAK 😊

#bodymistsisfel #oceanbreeze #sisfelsucces #sisfelkedah

Felinna Bodymist Ocean Breeze sesuai utk lelaki dan wanita, Tapi penggemar Ocean Breeze ni kebanyakkannya lelaki πŸ‘¨ Maybe sbb bau dia yang tidak terlalu kebunga bungaan, baunya lebih kepada rasa segar dan damai. Ibarat bau ditepi pantai teluk batik gitchuu Hanya RM45 termasuk postage dan percuma 3 item sempena 1st Sisfel Anniversary. NAK KE NAK 😊 #bodymistsisfel  #oceanbreeze  #sisfelsucces  #sisfelkedah 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. 
Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak.

Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan?

Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel #sisfelwarriors #freegift
#hotlotion#sisfeljohor#sisfelsingapore#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapore

Beli produk SISFEL dapat Doodle Book yang boleh bantu awak hilangkan stress. Lepas tu dapat jugak Kitchen Sticker untuk awak lekat pada balang balang bahan masakan awak. Yang paling best, awak dapat Fridge Magnet yang multifunction. Boleh bantu awak buka tudung botol. Senang kerja awak kan? Best tak Free Gift dari SISFEL ni? Kalau nak, wajib beli produk SISFEL dulu ok πŸ˜‰ https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel  #sisfelwarriors  #freegift  #hotlotion #sisfeljohor #sisfelsingapore #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapore 

Mandi pagi je tapi rasa sepanjang hari tu seolah-olah baru lepas mandi dengan semburan ocean breeze 😍🌊🌊🌊
.
Ehem..Ehem.. 3 free gift Cik 
Eyra nak bagi kat ampa dengan setiap belian.belanja postage lagi 😱 mau ka?
.
.
.
Jom Klik kat sini πŸ‘‡
@Sisfel_kulim_kedah
www.wasap.my/60124413273/Sisfel
.
.
#Sisfelkulimkedah#BodyMistViral#FelinnaFattah#PakejEjen97#bodymistsisfel#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantikan#sweetdreams#LimitedEdition#FelinnaBodyMist#OfferFreeGift#politeknik#jomwongi2#mesrasolat

Mandi pagi je tapi rasa sepanjang hari tu seolah-olah baru lepas mandi dengan semburan ocean breeze 😍🌊🌊🌊 . Ehem..Ehem.. 3 free gift Cik Eyra nak bagi kat ampa dengan setiap belian.belanja postage lagi 😱 mau ka? . . . Jom Klik kat sini πŸ‘‡ @Sisfel_kulim_kedah  www.wasap.my/60124413273/Sisfel . . #Sisfelkulimkedah #BodyMistViral #FelinnaFattah #PakejEjen97 #bodymistsisfel #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantikan #sweetdreams #LimitedEdition #FelinnaBodyMist #OfferFreeGift #politeknik #jomwongi2 #mesrasolat 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. 
Awak ke wanita tu?

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#bodymistmalaysia#bodymistsingapre#sisfelsingapore

Felinna Body Mist sesuai bagi wanita yang cintakan kesederhanaan dalam bauan, wangian yang mesra solat sekaligus melembapkan kulit. Awak ke wanita tu? https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #bodymistmalaysia #bodymistsingapre #sisfelsingapore 

Pernah tak, duduk sesaja rasa nak marah, tiba tiba nak nangis, kemudian rasa tak berguna dan menyusahkan orang lain.. Sebab kita sedang bertarung dengan emosi yg tak stabil. Kita tak paham apa badan kita mahu. 
Badan kita sebenarnya penat, perlukan bantuan.,tapi kita abaikan,kita asyik fikir nak cantik luaran.

Kita terlupa hampir 70% kesan kepada kulit dan badan yang cantik datang dari pemakanan yang sihat.

berminat tak untuk cuba capsul hormony yang dijamin selamat, harga berpatutan dan dah banyak testimoni berjaya.. produk dri kilang gmp, ada halal, mesti dan kkm not.. bebas dari 68jenis dadah yang diharamkan kkm.. jom cuba ikhtiar dengan sisfel πŸ€—

beli mana mana produk sisfel minggu ini akan terima 3 extra free gift, boleh tengok di ruang komen

#sisfel
#sisfelwarrios
#sisfelkedah
#agensisfel
#sisfelalorsetar
#sisfelperlis
#sisfeljitra
#sisfelchangloon
#sisfelkangar
#produkhormon 
#produkkurus 
#jamusisfel
#sisfelireach

Pernah tak, duduk sesaja rasa nak marah, tiba tiba nak nangis, kemudian rasa tak berguna dan menyusahkan orang lain.. Sebab kita sedang bertarung dengan emosi yg tak stabil. Kita tak paham apa badan kita mahu. Badan kita sebenarnya penat, perlukan bantuan.,tapi kita abaikan,kita asyik fikir nak cantik luaran. Kita terlupa hampir 70% kesan kepada kulit dan badan yang cantik datang dari pemakanan yang sihat. berminat tak untuk cuba capsul hormony yang dijamin selamat, harga berpatutan dan dah banyak testimoni berjaya.. produk dri kilang gmp, ada halal, mesti dan kkm not.. bebas dari 68jenis dadah yang diharamkan kkm.. jom cuba ikhtiar dengan sisfel πŸ€— beli mana mana produk sisfel minggu ini akan terima 3 extra free gift, boleh tengok di ruang komen #sisfel  #sisfelwarrios  #sisfelkedah  #agensisfel  #sisfelalorsetar  #sisfelperlis  #sisfeljitra  #sisfelchangloon  #sisfelkangar  #produkhormon  #produkkurus  #jamusisfel  #sisfelireach 

Pernah tak, duduk sesaja rasa nak marah, tiba tiba nak nangis, kemudian rasa tak berguna dan menyusahkan orang lain.. Sebab kita sedang bertarung dengan emosi yg tak stabil. Kita tak paham apa badan kita mahu. 
Badan kita sebenarnya penat, perlukan bantuan.,tapi kita abaikan,kita asyik fikir nak cantik luaran.

Kita terlupa hampir 70% kesan kepada kulit dan badan yang cantik datang dari pemakanan yang sihat.

berminat tak untuk cuba capsul hormony yang dijamin selamat, harga berpatutan dan dah banyak testimoni berjaya.. produk dri kilang gmp, ada halal, mesti dan kkm not.. bebas dari 68jenis dadah yang diharamkan kkm.. jom cuba ikhtiar dengan sisfel πŸ€—

beli mana mana produk sisfel minggu ini akan terima 3 extra free gift, boleh tengok di ruang komen

#sisfel
#sisfelwarrios
#sisfelkedah
#agensisfel
#sisfelalorsetar
#sisfelperlis
#sisfeljitra
#sisfelchangloon
#sisfelkangar
#produkhormon 
#produkkurus 
#jamusisfel
#sisfelireach

Pernah tak, duduk sesaja rasa nak marah, tiba tiba nak nangis, kemudian rasa tak berguna dan menyusahkan orang lain.. Sebab kita sedang bertarung dengan emosi yg tak stabil. Kita tak paham apa badan kita mahu. Badan kita sebenarnya penat, perlukan bantuan.,tapi kita abaikan,kita asyik fikir nak cantik luaran. Kita terlupa hampir 70% kesan kepada kulit dan badan yang cantik datang dari pemakanan yang sihat. berminat tak untuk cuba capsul hormony yang dijamin selamat, harga berpatutan dan dah banyak testimoni berjaya.. produk dri kilang gmp, ada halal, mesti dan kkm not.. bebas dari 68jenis dadah yang diharamkan kkm.. jom cuba ikhtiar dengan sisfel πŸ€— beli mana mana produk sisfel minggu ini akan terima 3 extra free gift, boleh tengok di ruang komen #sisfel  #sisfelwarrios  #sisfelkedah  #agensisfel  #sisfelalorsetar  #sisfelperlis  #sisfeljitra  #sisfelchangloon  #sisfelkangar  #produkhormon  #produkkurus  #jamusisfel  #sisfelireach 

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA PALING MALAS
.
.
Hah, macam mana tu?
.
Pagi pagi sambil bancuh kopi untuk suami, bancuh la Teatox sekali. Bukan susah pun, rendam ja dalam air panas atau suam.
.
Sebelum sapu sampah dekat rumah, sapu la Felinna Hot Lotion. Mesti berpeluh peluh dan rasa lemak terbakar macam baru lepas marathon 1 padang bola πŸ˜†
.
Dah lepas terbakar lemak tu, mesti lapar kan? Jangan la pi makan nasi lemak pulak 🀦
.
Koyak je 1 sachet Mealvy dan bancuh dalam air sejuk. Uisyyy, sejuk tekak tau 😍. Lengkap nutrisi pulak tu. Mesti kenyang sampai ke petang
.
Selesai rutin harian untuk turunkan berat badan. Mudah kan?
.
klik je kat Link diBio
@Sisfel_kulim_kedah
.
#sisfel #sisfelwarriors #setdiet
#teatox#mealvy.#promoHariRayaAidiadha#promo3Days#SisfelSuccess#bodymistsisfel#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#Sisfelkulim#terjebaksisfel#dropshipwanted#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantik TeatoxSisfel#setdiet#sisfel

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA PALING MALAS . . Hah, macam mana tu? . Pagi pagi sambil bancuh kopi untuk suami, bancuh la Teatox sekali. Bukan susah pun, rendam ja dalam air panas atau suam. . Sebelum sapu sampah dekat rumah, sapu la Felinna Hot Lotion. Mesti berpeluh peluh dan rasa lemak terbakar macam baru lepas marathon 1 padang bola πŸ˜† . Dah lepas terbakar lemak tu, mesti lapar kan? Jangan la pi makan nasi lemak pulak 🀦 . Koyak je 1 sachet Mealvy dan bancuh dalam air sejuk. Uisyyy, sejuk tekak tau 😍. Lengkap nutrisi pulak tu. Mesti kenyang sampai ke petang . Selesai rutin harian untuk turunkan berat badan. Mudah kan? . klik je kat Link diBio @Sisfel_kulim_kedah  . #sisfel  #sisfelwarriors  #setdiet  #teatox #mealvy .#promoHariRayaAidiadha #promo3Days #SisfelSuccess #bodymistsisfel #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #Sisfelkulim #terjebaksisfel #dropshipwanted #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantik  TeatoxSisfel#setdiet #sisfel 

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist
.
Kena try dulu jom nak
.
RM45 saja uolls.
Kalau Limited Edition tu RM65

Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁
.
CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 😍
.

#felinnabodymist#fbm#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist . Kena try dulu jom nak . RM45 saja uolls. Kalau Limited Edition tu RM65 Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁 . CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my 😍 . #felinnabodymist #fbm #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist
.
Kena try dulu jom nak
.
RM45 saja uolls.
Kalau Limited Edition tu RM65

Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁
.
CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 😍
.

#felinnabodymist#fbm#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist . Kena try dulu jom nak . RM45 saja uolls. Kalau Limited Edition tu RM65 Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁 . CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my 😍 . #felinnabodymist #fbm #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist
.
Kena try dulu jom nak
.
RM45 saja uolls.
Kalau Limited Edition tu RM65

Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁
.
CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 😍
.

#felinnabodymist#fbm#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Siapa suka bau wangi-wangi? Fizs share apa beza and tips bila guna sisfel bodymist . Kena try dulu jom nak . RM45 saja uolls. Kalau Limited Edition tu RM65 Semua dapat FREE GIFT.. 3 TAU FREE GIFT!!!! 🎁🎁🎁 . CEPAT2 grab. Tekan je link kat sini https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my 😍 . #felinnabodymist #fbm #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Jom berjaya sama sama.
.
.
Dalam sisfel, kami bagi ilmu dan bimbingan secara #PERCUMA.
.
.
Yuran pendaftaran hanya RM97 sahaja dah uols bakal dapat 3 Reward dalam masa sebulan. Best kann?
.
.
Nak tau lebih lanjut terus click link di bio 😍
.

#sisfel #sisfelwarriors #sisfelappreciationmonth #SisfelSuccess #sisfelhotlotion #Sisfelkedah #sisfelbodymist #felinnabodymistwangi #igshopmalaysia #agentdiperlukan #agentneeded

Jom berjaya sama sama. . . Dalam sisfel, kami bagi ilmu dan bimbingan secara #PERCUMA . . . Yuran pendaftaran hanya RM97 sahaja dah uols bakal dapat 3 Reward dalam masa sebulan. Best kann? . . Nak tau lebih lanjut terus click link di bio 😍 . #sisfel  #sisfelwarriors  #sisfelappreciationmonth  #SisfelSuccess  #sisfelhotlotion  #Sisfelkedah  #sisfelbodymist  #felinnabodymistwangi  #igshopmalaysia  #agentdiperlukan  #agentneeded 

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan.

Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk

1) Membantu menghilangkan lenguh badan

2) Membantu menghilangkan senggugut

3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit

Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan. Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk 1) Membantu menghilangkan lenguh badan 2) Membantu menghilangkan senggugut 3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan.

Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk

1) Membantu menghilangkan lenguh badan

2) Membantu menghilangkan senggugut

3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit

Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan. Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk 1) Membantu menghilangkan lenguh badan 2) Membantu menghilangkan senggugut 3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan.

Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk

1) Membantu menghilangkan lenguh badan

2) Membantu menghilangkan senggugut

3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit

Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Tak sampai hati tengok ibu ayah lenguh lenguh badan. Maklum lah, dah lanjut usia kan. Felinna Hot Lotion bukan setakat berfungsi untuk bakar lemak je tau. Ia juga berfungsi untuk 1) Membantu menghilangkan lenguh badan 2) Membantu menghilangkan senggugut 3) Membantu melembutkan dan melembapkan kulit Kan dah kata, Felinna Hot Lotion bukan biasa biasa. Dapatkan sekarang dengan harga istimewa! 😎 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Yg nak diet dan tak nak berlapar sekaligus boleh dapatkan MEALVY yg mampu menahan lapar sehingga 12 jam tau. Dijamin takkan rugi.

Disertakan sekali dgn 3 freegift tau! 
Jika berminat Klik link di bio

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Yg nak diet dan tak nak berlapar sekaligus boleh dapatkan MEALVY yg mampu menahan lapar sehingga 12 jam tau. Dijamin takkan rugi. Disertakan sekali dgn 3 freegift tau! Jika berminat Klik link di bio https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Mealvy Chocolate ni bukan saja sedap tau tapi mmg sangat sesuai utk yang nak berdiet.. Sbb kan kalau nak diet tu mesti tak boleh tahan lapar kan?

So Mealvy Choco ni akan bagi rasa kenyang sbb kandungan high fiber yg banyak.. So koang akan rasa full dlm tempoh yg lama.

Disarankan ambil waktu pagi sblum brkfast..tp kalau dh minum ni korang mesti x nk brekafast dah.

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Mealvy Chocolate ni bukan saja sedap tau tapi mmg sangat sesuai utk yang nak berdiet.. Sbb kan kalau nak diet tu mesti tak boleh tahan lapar kan? So Mealvy Choco ni akan bagi rasa kenyang sbb kandungan high fiber yg banyak.. So koang akan rasa full dlm tempoh yg lama. Disarankan ambil waktu pagi sblum brkfast..tp kalau dh minum ni korang mesti x nk brekafast dah. https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Yg nak diet dan tak nak berlapar sekaligus boleh dapatkan MEALVY yg mampu menahan lapar sehingga 12 jam tau. Dijamin takkan rugi.

Disertakan sekali dgn 3 freegift tau! 
Jika berminat Klik link di bio

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Yg nak diet dan tak nak berlapar sekaligus boleh dapatkan MEALVY yg mampu menahan lapar sehingga 12 jam tau. Dijamin takkan rugi. Disertakan sekali dgn 3 freegift tau! Jika berminat Klik link di bio https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN PUNCA KEGEMUKAN!
.
Cuma perlu bancuh dan minum yang mampu memberi efek mengenyangkan hingga 12 jam.
.
Mealvy adalah
- makanan tinggi fiber
- mengurangkan rasa lapar dan mengenyangkan
- membantu meningkatkan metabolisme
- membantu penyerapan lemak
.
Kalau sebelum ni daripada pagi sampai tengah malam asyik lapar, minum je Mealvy mesti terasa kenyang.
.
Cepat order sekarang dan dapatkan set diet 5kg!

https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN PUNCA KEGEMUKAN! . Cuma perlu bancuh dan minum yang mampu memberi efek mengenyangkan hingga 12 jam. . Mealvy adalah - makanan tinggi fiber - mengurangkan rasa lapar dan mengenyangkan - membantu meningkatkan metabolisme - membantu penyerapan lemak . Kalau sebelum ni daripada pagi sampai tengah malam asyik lapar, minum je Mealvy mesti terasa kenyang. . Cepat order sekarang dan dapatkan set diet 5kg! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN PUNCA KEGEMUKAN!
.
Cuma perlu bancuh dan minum yang mampu memberi efek mengenyangkan hingga 12 jam.
.
Mealvy adalah
- makanan tinggi fiber
- mengurangkan rasa lapar dan mengenyangkan
- membantu meningkatkan metabolisme
- membantu penyerapan lemak
.
Kalau sebelum ni daripada pagi sampai tengah malam asyik lapar, minum je Mealvy mesti terasa kenyang.
.
Cepat order sekarang dan dapatkan set diet 5kg!

https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN PUNCA KEGEMUKAN! . Cuma perlu bancuh dan minum yang mampu memberi efek mengenyangkan hingga 12 jam. . Mealvy adalah - makanan tinggi fiber - mengurangkan rasa lapar dan mengenyangkan - membantu meningkatkan metabolisme - membantu penyerapan lemak . Kalau sebelum ni daripada pagi sampai tengah malam asyik lapar, minum je Mealvy mesti terasa kenyang. . Cepat order sekarang dan dapatkan set diet 5kg! https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Kemewahan rasa teh hijau dan roselle di dalam Teatox memang memikat kalbu.
.
Sehari kalau tak dapat minum Teatox memang tak keruan. Wajib simpan satu sachet dalam beg kalau nak ke mana-mana. Dah jadi rutin minum Teatox setiap hari.
.
Minuman manis yang ada pun tak setanding rasa Teatox tau. Masam masam roselle tu memang sedap kalau bancuh sejuk sejuk. Kalau suka lagi masam, masukkan hirisan lemon. Lega dan segar je tekak rasanya. Memang kak azi rekomen sangat sangat.
.

https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfelfiza
.
#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Kemewahan rasa teh hijau dan roselle di dalam Teatox memang memikat kalbu. . Sehari kalau tak dapat minum Teatox memang tak keruan. Wajib simpan satu sachet dalam beg kalau nak ke mana-mana. Dah jadi rutin minum Teatox setiap hari. . Minuman manis yang ada pun tak setanding rasa Teatox tau. Masam masam roselle tu memang sedap kalau bancuh sejuk sejuk. Kalau suka lagi masam, masukkan hirisan lemon. Lega dan segar je tekak rasanya. Memang kak azi rekomen sangat sangat. . https://sisfelfiza.wasap.my #sisfelfiza  . #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ?

Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah.

Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi.

Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. 
Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup.

Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. 
Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang.

Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi.

Sisfel Bisnes yg berbeza.

Di sini kita  tak di ajar mengejar jualan semata.
Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga.

Sisfel Perjuangan ❀️❀️
#sisfelfounders

Daftar Ejen RM97
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ? Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah. Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi. Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup. Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang. Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi. Sisfel Bisnes yg berbeza. Di sini kita tak di ajar mengejar jualan semata. Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga. Sisfel Perjuangan ❀️❀️ #sisfelfounders  Daftar Ejen RM97 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ?

Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah.

Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi.

Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. 
Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup.

Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. 
Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang.

Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi.

Sisfel Bisnes yg berbeza.

Di sini kita  tak di ajar mengejar jualan semata.
Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga.

Sisfel Perjuangan ❀️❀️
#sisfelfounders

Daftar Ejen RM97
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ? Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah. Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi. Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup. Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang. Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi. Sisfel Bisnes yg berbeza. Di sini kita tak di ajar mengejar jualan semata. Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga. Sisfel Perjuangan ❀️❀️ #sisfelfounders  Daftar Ejen RM97 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ?

Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah.

Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi.

Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. 
Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup.

Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. 
Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang.

Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi.

Sisfel Bisnes yg berbeza.

Di sini kita  tak di ajar mengejar jualan semata.
Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga.

Sisfel Perjuangan ❀️❀️
#sisfelfounders

Daftar Ejen RM97
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Apakah yg membuatkan sesuatu organisasi itu tak bertahan ? Kerana pokok dia tak kuat. Kenapa ponok tak kuat .. kerana akar nya lemah. Apabila membuat sistem ejen . Bukan hanya leader perlu memberi. Ejen ejen dibawah juga perlu belajar memberi. Supaya kita tahu, utk berjaya kita bukan perlu menunggu utk dibantu, kita juga perlu bangkit membantu. Satu pohon yg kukuh kerana dijaga akarnya dengan baik. Diberi baja yg cantik, diberi air yg cukup. Dari pokok yg cantik ini memberikan manfaat kepada ramai orang. Jadi utk memastikan ketua yg kekal cantik, hebat boleh memberi manfaat kepada ramai. Maka semua kena rajin bekerjasama, membantu, membanting tulang. Inilah yg sepatutnya ada dalam kerja berjemaah. Kedua dua pihak perlu belajar memberi dan berusaha membuatkan usahama ini bergerak lebih baik lagi. Sisfel Bisnes yg berbeza. Di sini kita tak di ajar mengejar jualan semata. Ianya berkaitan value yg kita cipta.. berkenaan Big Why yg kita bawa ❀️πŸ’ͺ Ianya tentang hubungan yg kita mahu jaga ke syurga. Sisfel Perjuangan ❀️❀️ #sisfelfounders  Daftar Ejen RM97 https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. 
Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. 
Rm97 daftar today okay! 
https://sisfelfiza.wasap.my
https://sisfelfiza.wasap.my

#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia#daftaragen

Wrap up sekitar majlis harini. Sisfel perjuangan. Join kami utk menikmati kelas bulanan seperti ini , ejen dilayan bak puteri .. Yups setiap bulan tanpa henti. Rm97 daftar today okay! https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #daftaragen 

" Mesti ramai yang dah give up dengan produk2 kurus dalam pasaran kan?
Tapi utk Set Diet Sisfel ni mmg tak sama dgn produk2 lain sbb set ni bukan ubat kurus tapi satu set lengkap membantu uolls diet dengan selamat.. Harga pon tak mahal, RM193 shj utk 3 barang dan 5hadiah best sempena #SisfelSetahunDihati..
.
wasap Eyra yea kalau nak sembang2 dulu.. Cik Eyra consult korang dengan lemah lembut 😍😍"Klik Link DiBio tau‡‡‡
@sisfel_kulim_kedah
.
#SetdietSisfel#mealvy#Teatox#Hotlotion
#Sisfelkulimkedah#FelinnaFattah#PakejEjen#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantikan#OfferFreeGift#KurusCaraMudah #HotLotion #KurusTanpaLapar #Sisfel

" Mesti ramai yang dah give up dengan produk2 kurus dalam pasaran kan? Tapi utk Set Diet Sisfel ni mmg tak sama dgn produk2 lain sbb set ni bukan ubat kurus tapi satu set lengkap membantu uolls diet dengan selamat.. Harga pon tak mahal, RM193 shj utk 3 barang dan 5hadiah best sempena #SisfelSetahunDihati .. . wasap Eyra yea kalau nak sembang2 dulu.. Cik Eyra consult korang dengan lemah lembut 😍😍"Klik Link DiBio tau‡‡‡ @sisfel_kulim_kedah  . #SetdietSisfel #mealvy #Teatox #Hotlotion  #Sisfelkulimkedah #FelinnaFattah #PakejEjen #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantikan #OfferFreeGift #KurusCaraMudah  #HotLotion  #KurusTanpaLapar  #Sisfel 

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k.

Self Confidence mesti la kena spray Body Mist.

Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK.

Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION
.
#SisfelTitanium #sisfelwarriors #sisfelfiza
#JomDaftarDropship #JomDaftarAgen97

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k. Self Confidence mesti la kena spray Body Mist. Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK. Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION . #SisfelTitanium  #sisfelwarriors  #sisfelfiza  #JomDaftarDropship  #JomDaftarAgen97  https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k.

Self Confidence mesti la kena spray Body Mist.

Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK.

Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION
.
#SisfelTitanium #sisfelwarriors #sisfelfiza
#JomDaftarDropship #JomDaftarAgen97

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k. Self Confidence mesti la kena spray Body Mist. Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK. Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION . #SisfelTitanium  #sisfelwarriors  #sisfelfiza  #JomDaftarDropship  #JomDaftarAgen97  https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k.

Self Confidence mesti la kena spray Body Mist.

Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK.

Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION
.
#SisfelTitanium #sisfelwarriors #sisfelfiza
#JomDaftarDropship #JomDaftarAgen97

https://sisfelfiza.wasap.my 
https://sisfelfiza.wasap.my 
#sisfel#hotlotion#sisfeljohor#sisfelpasirgudang#sisfelkedah#sisfeldungun#sisfelterengganu#sisfelmasai#sisfelshahalam#sisfeljb#sisfelmelaka#sisfelsenawang#sisfeljohor#setjamu#inchloss#perfumemalaysia#minyakwangimalaysia

Comel pula tengok FBM dengan Doodle Book ni.. Geram kan, itu belum bau bodymist BUBBLEGUM dia lagi.. Mesti asik nak spray je😍😍 Bodymist ni lebih kepada kita,Kalau perfume tu bab lain k. Self Confidence mesti la kena spray Body Mist. Dapat 3 FREE GIFT TAU dengan setiap pembelian Bodymist Bubblegum!! Ini salah satunya DOODLE BOOK. Bulan Anniversary sisfel memang nak bagi hadiah je. πŸŽ‰ Kalau nak order jangan lambat-lambat tau.. BUBBLEGUM ni LIMITED EDITION . #SisfelTitanium  #sisfelwarriors  #sisfelfiza  #JomDaftarDropship  #JomDaftarAgen97  https://sisfelfiza.wasap.my https://sisfelfiza.wasap.my #sisfel #hotlotion #sisfeljohor #sisfelpasirgudang #sisfelkedah #sisfeldungun #sisfelterengganu #sisfelmasai #sisfelshahalam #sisfeljb #sisfelmelaka #sisfelsenawang #sisfeljohor #setjamu #inchloss #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia 

RAHSIA pinggang ramping bak Ratu Kerengga.
Meh Eyra nak bongkarkan rahsia turunkan kg dengan cara mudah.
.
.
3 HADIAH PERCUMA akan diberikan pada yang bertuah bila mana uolls pinang Hot Lotion ini SEKARANG !
.
Klik kat Link DiBio
@sisfel_kulim_kedah
.
#Sisfelkulimkedah#FelinnaFattah#PakejEjen97
#bodymistsisfel#instadaily#siapasumayyah#Sisfelkedah#vendorkulim#igseller#igmalaysia#instashop#instaonline#Agentwanted#Bazaronline#Bazarpaknil#Bodymist#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopmalaysia#onlineshopping#onlineshop#bazarpaknilkecantikan#sweetdreams#LimitedEdition#FelinnaBodyMist#OfferFreeGift#KurusCaraMudah #HotLotion #KurusTanpaLapar #Sisfel

RAHSIA pinggang ramping bak Ratu Kerengga. Meh Eyra nak bongkarkan rahsia turunkan kg dengan cara mudah. . . 3 HADIAH PERCUMA akan diberikan pada yang bertuah bila mana uolls pinang Hot Lotion ini SEKARANG ! . Klik kat Link DiBio @sisfel_kulim_kedah  . #Sisfelkulimkedah #FelinnaFattah #PakejEjen97  #bodymistsisfel #instadaily #siapasumayyah #Sisfelkedah #vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #Agentwanted #Bazaronline #Bazarpaknil #Bodymist #ajimaura #terapiinstagram #onlineshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #bazarpaknilkecantikan #sweetdreams #LimitedEdition #FelinnaBodyMist #OfferFreeGift #KurusCaraMudah  #HotLotion  #KurusTanpaLapar  #Sisfel 

Taddaaa! Inilah dia wajah bahagia bila #felinnabodymist #Bubblegum  dan mendarat. Kalo tak ohsem harumannya, takkan senyum meleret tu kann?

Ada yang berkenan? πŸ˜‰

Taddaaa! Inilah dia wajah bahagia bila #felinnabodymist  #Bubblegum  dan mendarat. Kalo tak ohsem harumannya, takkan senyum meleret tu kann? Ada yang berkenan? πŸ˜‰

BERPELUANG MEMENANGI HANDBAG COACH

Kurang daripada 1000 botol sahaja lagi body mist Bubblegum limited edition daripada jumlah 10 000 botol kesemuanya

Sempena Ulangtahun pertama SISFEL korang juga akan dapat hadiah percuma seperti
πŸ”ΈStress therapy book
πŸ”Έfridge magnet
πŸ”Έkitchen sticker
Berserta Free Postage seluruh Malaysia.

Jom grab! Cepat-cepat klik link wassap di bio ye 😘

BERPELUANG MEMENANGI HANDBAG COACH Kurang daripada 1000 botol sahaja lagi body mist Bubblegum limited edition daripada jumlah 10 000 botol kesemuanya Sempena Ulangtahun pertama SISFEL korang juga akan dapat hadiah percuma seperti πŸ”ΈStress therapy book πŸ”Έfridge magnet πŸ”Έkitchen sticker Berserta Free Postage seluruh Malaysia. Jom grab! Cepat-cepat klik link wassap di bio ye 😘

Limited edition! Grab Now !

Limited edition! Grab Now !

Ha, ni komen Farahanim pulak. "Tersangat la wangi. Rasa segar je sepanjang hari"

Gitu😘

Ha, ni komen Farahanim pulak. "Tersangat la wangi. Rasa segar je sepanjang hari" Gitu😘

Jom apa kata para selebriti selepas menikmati haruman #felinnabodymist ? Jom tengok! πŸ€—

Jom apa kata para selebriti selepas menikmati haruman #felinnabodymist  ? Jom tengok! πŸ€—

Apa komen Memey? "Semua bau best, lagi best harga berpatutan"

Kan Memey kan 😘

Apa komen Memey? "Semua bau best, lagi best harga berpatutan" Kan Memey kan 😘

Dulu bertiga. Sekarang berlima.

Lebih pilihan, lebih harum😘

Dulu bertiga. Sekarang berlima. Lebih pilihan, lebih harum😘

Nikmati keharuman berpanjangan dari #felinna #bodymist 😍

Nikmati keharuman berpanjangan dari #felinna  #bodymist  😍

"Wangi, tahan lama" "Kadang tidur pakai, tenang je"

Best kan? Belum cuba,belum tahu 😘

"Wangi, tahan lama" "Kadang tidur pakai, tenang je" Best kan? Belum cuba,belum tahu 😘

Elegant! Boleh dijadikan sebagai barang hantaran juga hadiah buat pasangan 😘

Elegant! Boleh dijadikan sebagai barang hantaran juga hadiah buat pasangan 😘

Sisfel Felinna Body Mist batch pertama ada 3 jenis wangian : βœ“ Vanilla Passion
βœ“ Sweet Heart
βœ“ Dream Lady 
Kandungan : 200ml

Sisfel Felinna Body Mist batch pertama ada 3 jenis wangian : βœ“ Vanilla Passion βœ“ Sweet Heart βœ“ Dream Lady Kandungan : 200ml