#slimdownfromhome Instagram Stories

1,204 Stories

Top Stories

YES YOU CAN ‼️
.
Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.

Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
.

#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

YES YOU CAN ‼️ . Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!)
.
1. Alas perut dulu
Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal
.
2. Pilih nasi putih
Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi.
.
3. Makan buah sebelum nasi
Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah.
.
4. Bawa air, elak minum minuman manis.
Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong.
.
5. Pilih ayam berbanding daging.
Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging.
.
6. Elak kuah banjir.
Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake.
.
Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig
@wani_darmawan
@wani_darmawan
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome

6 TIPS KURUS MASA KENDURI (TAG kawan uolls yang ada kenduri harini or esok!) . 1. Alas perut dulu Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah, ambil snack dulu sebagai alas perut. Instead of junk food, pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun. Better pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri disediakan buffet caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum minuman manis. Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori lebih selamat, bawak air kosong. Sometimes, tempat kenduri tak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging. Jika diberi pilihan ayam atau daging, pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus pilih ikan. If takda pilihan boleh ambik daging 2, 3 ketul. Jangan terlalu gelojoh, dan ambil 2 senduk masakan berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir. Lauk kenduri memang sedap tapi dimasak secara tak sihat. Untuk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake. . Jom follow ketat ketat untuk ilmu kat ig @wani_darmawan  @wani_darmawan  . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome 

Jom mulakan kehidupan kita dengan berdoa. In shaa Allah semoga segala urusan kita dipermudahkan Allah.
.
Saya doakan mereka yang dalam journey turunkan berat badan dipermudahkan segalanya. Make sure niat untuk turunkan berat badan tu mestilah jelas dan clear .. jangan pula niat untuk kurus tu nak buat benda yang bukan2 , nanti susah pulak proses untuk turun berat tu 😊😊
.
.
Turun 3-10kg Sebulan ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach NikWawa
#onlinecoaching 
019.409.5766
.
#eatcleanmalaysia #SlimDownFromHome #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #tipskurus #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #HealthyFood #azamkurus2019 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #dietif #intermittenfasting #workout #kempisperut #plussize #jubahbesar #EmmaMaembong #SufianSuhaimi

Jom mulakan kehidupan kita dengan berdoa. In shaa Allah semoga segala urusan kita dipermudahkan Allah. . Saya doakan mereka yang dalam journey turunkan berat badan dipermudahkan segalanya. Make sure niat untuk turunkan berat badan tu mestilah jelas dan clear .. jangan pula niat untuk kurus tu nak buat benda yang bukan2 , nanti susah pulak proses untuk turun berat tu 😊😊 . . Turun 3-10kg Sebulan ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach NikWawa #onlinecoaching  019.409.5766 . #eatcleanmalaysia  #SlimDownFromHome  #baju  #malaysiafood  #tv3  #carimakan  #kalori  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #nakkurus  #turunlemak  #weightlossfast  #HealthyFood  #azamkurus2019  #caradiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #detoxtea  #dietif  #intermittenfasting  #workout  #kempisperut  #plussize  #jubahbesar  #EmmaMaembong  #SufianSuhaimi 

[ JOM CHECK PORTION LUNCH YANG BETUL ]
.
Ikut portion yang betul korang tak akan naik berat. Hidangan pinggan yang sepatutnya πŸ‘†πŸ»
.
.
Turun 3-10kg Sebulan ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio @coach_nikwawa πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach NikWawa
#onlinecoaching 
019.409.5766
.
#eatcleanmalaysia #onlinecoaching #SlimDownFromHome #baju #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #tipskurus #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #HealthyFood #kurussihatfit #dietif #intermittentfasting #azamkurus2019 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #workout #kempisperut #plussize

[ JOM CHECK PORTION LUNCH YANG BETUL ] . Ikut portion yang betul korang tak akan naik berat. Hidangan pinggan yang sepatutnya πŸ‘†πŸ» . . Turun 3-10kg Sebulan ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio @coach_nikwawa  πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach NikWawa #onlinecoaching  019.409.5766 . #eatcleanmalaysia  #onlinecoaching  #SlimDownFromHome  #baju  #tv3  #carimakan  #kalori  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #nakkurus  #turunlemak  #weightlossfast  #HealthyFood  #kurussihatfit  #dietif  #intermittentfasting  #azamkurus2019  #caradiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #detoxtea  #workout  #kempisperut  #plussize 

10 SEBAB BERAT TAK TURUN!
.
Dari senarai 1 - 10 ni , yang mana 1 berlaku kat korang? Cerr komen sket.. πŸ˜πŸ˜‰
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamcoachWani #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusdarirumah #turunberatonline #kurusonlinecoaching #dietatkins #coachturunberatonline #resipikampung #fashionraya #astro #malaysia #lazada #tudungariani #menusihat #dramasangat #fashionraya #kkfood #foodhunters #plussizemalaysia #biskutraya #lazadamy #kurussihat #Ramadan #kurma #YusufTaiyoob #hijabista #kebaya #kurungmoden

10 SEBAB BERAT TAK TURUN! . Dari senarai 1 - 10 ni , yang mana 1 berlaku kat korang? Cerr komen sket.. πŸ˜πŸ˜‰ . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamcoachWani  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusdarirumah  #turunberatonline  #kurusonlinecoaching  #dietatkins  #coachturunberatonline  #resipikampung  #fashionraya  #astro  #malaysia  #lazada  #tudungariani  #menusihat  #dramasangat  #fashionraya  #kkfood  #foodhunters  #plussizemalaysia  #biskutraya  #lazadamy  #kurussihat  #Ramadan  #kurma  #YusufTaiyoob  #hijabista  #kebaya  #kurungmoden 

4 fasa yg sangat2 bagi manfaat pada tubuh badan kita, ketika berpuasa. Gunakan peluang ni utk betul2 improve tahap kesihatan korang ke arahh yg lebihh baik. 😁
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamcoachWani #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusdarirumah #turunberatonline #kurusonlinecoaching #dietatkins #coachturunberatonline #resipikampung #fashionraya #astro #malaysia #lazada #tudungariani #menusihat #dramasangat #fashionraya #kkfood #foodhunters #plussizemalaysia #biskutraya #lazadamy #kurussihat #Ramadan #kurma #YusufTaiyoob #hijabista #kebaya #kurungmoden

4 fasa yg sangat2 bagi manfaat pada tubuh badan kita, ketika berpuasa. Gunakan peluang ni utk betul2 improve tahap kesihatan korang ke arahh yg lebihh baik. 😁 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamcoachWani  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusdarirumah  #turunberatonline  #kurusonlinecoaching  #dietatkins  #coachturunberatonline  #resipikampung  #fashionraya  #astro  #malaysia  #lazada  #tudungariani  #menusihat  #dramasangat  #fashionraya  #kkfood  #foodhunters  #plussizemalaysia  #biskutraya  #lazadamy  #kurussihat  #Ramadan  #kurma  #YusufTaiyoob  #hijabista  #kebaya  #kurungmoden 

GULA PERANG vs GULA PUTIH .
.
Sebenarnya gula perang dan gula putih ni sama saja dari segi kalori, warna saja berbeza . Jgn terpedaya, ya . πŸ˜‰ Kalau korang pilih gula perang sekalipun , tidak bermakna ia lebih sihat atau kurang kalori. Kedua-dua jenis gula ni kalau diambil secara berlebihan boleh menyebabkan berat badan naik. Badan kita kalau tak dapat proses gula berlebihan akan disimpan sebagai lemak dalam badan.
.
.
Pemanis yang kurang kalori? Stevia dan madu. Satu gram madu mempunyai 3kalori dan juga ada active ingredients yang baik untuk merangsangkan sistem pertahanan badan.
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #teamcoachWani #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusdarirumah #turunberatonline #kurusonlinecoaching #dietatkins #coachturunberatonline #resipikampung #fashionraya #astro #malaysia #lazada #tudungariani #menusihat #dramasangat #fashionraya #kkfood #foodhunters #plussizemalaysia #biskutraya #lazadamy #kurussihat #Ramadan #kurma #YusufTaiyoob #hijabista #kebaya #kurungmoden

GULA PERANG vs GULA PUTIH . . Sebenarnya gula perang dan gula putih ni sama saja dari segi kalori, warna saja berbeza . Jgn terpedaya, ya . πŸ˜‰ Kalau korang pilih gula perang sekalipun , tidak bermakna ia lebih sihat atau kurang kalori. Kedua-dua jenis gula ni kalau diambil secara berlebihan boleh menyebabkan berat badan naik. Badan kita kalau tak dapat proses gula berlebihan akan disimpan sebagai lemak dalam badan. . . Pemanis yang kurang kalori? Stevia dan madu. Satu gram madu mempunyai 3kalori dan juga ada active ingredients yang baik untuk merangsangkan sistem pertahanan badan. . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamcoachWani  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusdarirumah  #turunberatonline  #kurusonlinecoaching  #dietatkins  #coachturunberatonline  #resipikampung  #fashionraya  #astro  #malaysia  #lazada  #tudungariani  #menusihat  #dramasangat  #fashionraya  #kkfood  #foodhunters  #plussizemalaysia  #biskutraya  #lazadamy  #kurussihat  #Ramadan  #kurma  #YusufTaiyoob  #hijabista  #kebaya  #kurungmoden 

Recent Stories

Nak diet tp tak boleh telan mknn tawar??? Haaa. Coach nak share sikit benefits and differences between PINK HIMALAYAN SALT dgn TABLE SALT πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
Dah tahu kan beza, korang rasa salt mana yg lg okay utk badan? Haa dah jwb dlm hati kn mana yg okay lps bca πŸ‘†πŸ» tuu. So, tngu apa lg. Tukar salt korang skg πŸ˜„πŸ˜˜πŸ˜˜
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Nak diet tp tak boleh telan mknn tawar??? Haaa. Coach nak share sikit benefits and differences between PINK HIMALAYAN SALT dgn TABLE SALT πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . Dah tahu kan beza, korang rasa salt mana yg lg okay utk badan? Haa dah jwb dlm hati kn mana yg okay lps bca πŸ‘†πŸ» tuu. So, tngu apa lg. Tukar salt korang skg πŸ˜„πŸ˜˜πŸ˜˜ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

KAKI KEJANG ‼️
apa yang boleh korang lakukan jika diserang cramp? 
1. Cari tempat duduk dan bersandar
2. Kalau pakai kasut, buka kasut
3. Jangan bengkokkan kaki. Biar sahaja kaki dalam keadaan lurus
4. Bila jari kaki menguncup, tolak perlahan-lahan jari kaki biar menaik dengan mengguna tangan anda. 
5. Bila kejang otot dah reda, urut tapak kaki anda biar darah mengalir semua dengan baik dan lancar
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

KAKI KEJANG ‼️ apa yang boleh korang lakukan jika diserang cramp? 1. Cari tempat duduk dan bersandar 2. Kalau pakai kasut, buka kasut 3. Jangan bengkokkan kaki. Biar sahaja kaki dalam keadaan lurus 4. Bila jari kaki menguncup, tolak perlahan-lahan jari kaki biar menaik dengan mengguna tangan anda. 5. Bila kejang otot dah reda, urut tapak kaki anda biar darah mengalir semua dengan baik dan lancar . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Dah jum tido takut2 besok bangun da gemok 🀣🀣 selamat berdengkur guys 😴😴😴 #coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Dah jum tido takut2 besok bangun da gemok 🀣🀣 selamat berdengkur guys 😴😴😴 #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

ISU KESIHATAN MENTAL πŸ’‘
Kesihatan mental adalah situasi dimana seorang individu menyedari potensinya boleh berdaya tindak terhadap stress.
.
Bukan kesihatan fizikal je kna jaga, kesihatan mental pun kna ambil perhatian tau. Biar seimbang. Siapa ada simptom2 πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»?? Hati2 ya. Love yourself πŸ’•
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

ISU KESIHATAN MENTAL πŸ’‘ Kesihatan mental adalah situasi dimana seorang individu menyedari potensinya boleh berdaya tindak terhadap stress. . Bukan kesihatan fizikal je kna jaga, kesihatan mental pun kna ambil perhatian tau. Biar seimbang. Siapa ada simptom2 πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»?? Hati2 ya. Love yourself πŸ’• . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

GOUT ‼️⁉️
Gout is a form of inflammatory arthritis that develops in some people who have high levels of uric acid in the blood. The acid can form needle-like crystals in a joint and cause sudden, severe episodes of pain, tenderness, redness, warmth and swelling.
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

GOUT ‼️⁉️ Gout is a form of inflammatory arthritis that develops in some people who have high levels of uric acid in the blood. The acid can form needle-like crystals in a joint and cause sudden, severe episodes of pain, tenderness, redness, warmth and swelling. . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Siapa ada simptom2 ni?
Untuk pengetahuan korang, VERTIGO bukanlah satu nama penyakit. Tapi ia merupakan gejala yang boleh terjadi secara tiba-tiba atau berlaku selama jangka masa tertentu dalam satu masa.
.
Simptom ni boleh di cegah dengan cara 
1.Tidur dengan posisi kepala lebih tinggi.
2. Sblum bangun duduk diam bbrpa saat sebelum berdiri.
3.Gerakkan kepala secara perlahan.
4.Hindari posisi membungkuk sama ada duduk atau berdiri
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Siapa ada simptom2 ni? Untuk pengetahuan korang, VERTIGO bukanlah satu nama penyakit. Tapi ia merupakan gejala yang boleh terjadi secara tiba-tiba atau berlaku selama jangka masa tertentu dalam satu masa. . Simptom ni boleh di cegah dengan cara 1.Tidur dengan posisi kepala lebih tinggi. 2. Sblum bangun duduk diam bbrpa saat sebelum berdiri. 3.Gerakkan kepala secara perlahan. 4.Hindari posisi membungkuk sama ada duduk atau berdiri . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Awak pregnant 🀰?
= tak lemak je πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Haa. Siapa ada masalah ni?? πŸ₯΄πŸ₯΄
.
Antara sbb2 utama kenapa perut BUNCIT ialah
1. Makanan berlemak
2. Peminat tegar minuman Alkohol
3. Kurang tidur
4. Duduk lama
.
Tag sikit geng lelaki pregnant 10 bulan ni x pndi nak kluar lg baby nya 🀣🀣
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Awak pregnant 🀰? = tak lemak je πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Haa. Siapa ada masalah ni?? πŸ₯΄πŸ₯΄ . Antara sbb2 utama kenapa perut BUNCIT ialah 1. Makanan berlemak 2. Peminat tegar minuman Alkohol 3. Kurang tidur 4. Duduk lama . Tag sikit geng lelaki pregnant 10 bulan ni x pndi nak kluar lg baby nya 🀣🀣 . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

MICROSLEEP πŸ₯΄πŸ˜΄πŸ’«
Cara yang paling berkesan untuk mencegah microsleep adalah dengan memastikan anda mendapat tidur yang berkualiti dan mencukupi pada waktu malam. Jumlah waktu tidur yang disyorkan untuk individu dewasa adalah antara 7 hingga 9 jam ⏰⏰
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
. 
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

MICROSLEEP πŸ₯΄πŸ˜΄πŸ’« Cara yang paling berkesan untuk mencegah microsleep adalah dengan memastikan anda mendapat tidur yang berkualiti dan mencukupi pada waktu malam. Jumlah waktu tidur yang disyorkan untuk individu dewasa adalah antara 7 hingga 9 jam ⏰⏰ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications πŸ”” untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Check out those chins!!!πŸ€—πŸ€—πŸ€—
The new CLINICALLY PROVEN to work Lipo wraps are a majorly popular product! So much so they keep selling out! I have heard they're back Wednesday - but the won't be hanging around!! If YOU want to achieve results like this then YOU need to get your pre-order into me today!! Lipo lotion works on the process of lipolysis (like liposuction!) only its safe to do at home - and no big scary surgery is needed! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» Click on the link to order now you will love them 🀩  https://acti-labs.com/me/denise-phillips/

#losefat #slimdownfromhome #chinwraps #bingowingsbegone #essexslimmer

Check out those chins!!!πŸ€—πŸ€—πŸ€— The new CLINICALLY PROVEN to work Lipo wraps are a majorly popular product! So much so they keep selling out! I have heard they're back Wednesday - but the won't be hanging around!! If YOU want to achieve results like this then YOU need to get your pre-order into me today!! Lipo lotion works on the process of lipolysis (like liposuction!) only its safe to do at home - and no big scary surgery is needed! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» Click on the link to order now you will love them 🀩 https://acti-labs.com/me/denise-phillips/ #losefat  #slimdownfromhome  #chinwraps  #bingowingsbegone  #essexslimmer 

Morning is an awesome time to get cardio in, especially cardio on an empty stomach. By doing some low moderate intensity cardio on an empty stomach, you are burning primarily fat.
.
Morning cardio will also help set the pace for your eating for the day by keeping your metabolism in check πŸ˜˜πŸ’―
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Morning is an awesome time to get cardio in, especially cardio on an empty stomach. By doing some low moderate intensity cardio on an empty stomach, you are burning primarily fat. . Morning cardio will also help set the pace for your eating for the day by keeping your metabolism in check πŸ˜˜πŸ’― . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Simple quiz utk diri sndri. Hari ni dah minum brapa litres πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Simple quiz utk diri sndri. Hari ni dah minum brapa litres πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€” . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Haa women tak? Jaga kesihatan tauu. Rajin2 lh mkn bnda2 ni πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Haa women tak? Jaga kesihatan tauu. Rajin2 lh mkn bnda2 ni πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Assalamualaikum & Great morning, amazing people!! πŸ€©πŸ€—
.
Happy Monday and have a great day ahead! πŸ₯°β™₯️
.

Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #upsr #alhamdulillah #syukur #viral

Assalamualaikum & Great morning, amazing people!! πŸ€©πŸ€— . Happy Monday and have a great day ahead! πŸ₯°β™₯️ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #upsr  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Aamir Khan πŸ’‘
.
"Diet adalah perkara no.1 dalam mengubah badan anda. Ia tidak kira berapa banyak anda bersenam. Jika diet anda tidak betul, tiada hasil yg terjadi"
.
Dan ia berbalik semua kepada
80% Pemakanan πŸ₯¦
20% Senaman πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™€οΈ
100% Mindset β™₯️
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Aamir Khan πŸ’‘ . "Diet adalah perkara no.1 dalam mengubah badan anda. Ia tidak kira berapa banyak anda bersenam. Jika diet anda tidak betul, tiada hasil yg terjadi" . Dan ia berbalik semua kepada 80% Pemakanan πŸ₯¦ 20% Senaman πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™€οΈ 100% Mindset β™₯️ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Protein adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita .. banyak baikam protein terutama pada otot .. kekurangan ptotein akan menampakkan kita lebih lemah..
.
Ini adalah contoh protein yang boleh guna semasa lose weight program .. boleh pilih protein yang murah sesuai dengan bajet masing2
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Protein adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita .. banyak baikam protein terutama pada otot .. kekurangan ptotein akan menampakkan kita lebih lemah.. . Ini adalah contoh protein yang boleh guna semasa lose weight program .. boleh pilih protein yang murah sesuai dengan bajet masing2 . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Try komen kat bawah .. KENAPA ANDA MESTI KURUS? πŸ€”πŸ€”
.
Ada banyak sebab .. untuk saya , kurus & fit untuk dapat solat dgn sangat2 selesa dan sentiasa energetic ..
.
Anda ? SEBAB MESTI KURUS?
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym

Try komen kat bawah .. KENAPA ANDA MESTI KURUS? πŸ€”πŸ€” . Ada banyak sebab .. untuk saya , kurus & fit untuk dapat solat dgn sangat2 selesa dan sentiasa energetic .. . Anda ? SEBAB MESTI KURUS? . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym 

Assalamualaikum .. Selamat Pagi ! Jom kita amalkan setiap pagi πŸ€—
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #Adira #DatukRed

Assalamualaikum .. Selamat Pagi ! Jom kita amalkan setiap pagi πŸ€— . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #Adira  #DatukRed 

Apa pun yang kita lakukan, jangan mudah untuk putus asa! Setiap usaha adalah proses🎯
Setiap yang berlaku adaah kejayaan! setiap kejayaan-kejayaan yang kecil , akan jadi kejayaan yang besarπŸ˜‰
keep consistent πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Apa pun yang kita lakukan, jangan mudah untuk putus asa! Setiap usaha adalah proses🎯 Setiap yang berlaku adaah kejayaan! setiap kejayaan-kejayaan yang kecil , akan jadi kejayaan yang besarπŸ˜‰ keep consistent πŸ’ͺπŸ’ͺ . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Kalau bercakap tentang diet , saya yakin ramai yg dah cuba pelbagai jenis diet untuk dapatkan bentuk badan idaman mahupun berat badan ideal .. tapi ramai yang berhenti separuh jalan kata org β€œhangat-hangat tahi ayam” .. kenapa terjadi ramai yg give up separuh jalan? Walaupun dah melakukan senaman dan diet ..
.
Antara penyebabnya adalah bila kita meremehkan makanan yg nampak ringan dan sihat tp ia adalah pemusnah diet .. antaranya ialah :
πŸ’₯ Kentang goreng πŸ’₯ Daging proses
πŸ’₯ Bijirin bergula πŸ’₯ Diet coke πŸ’₯ Smoothie dalam botol πŸ’₯ Dried fruit / buah kering πŸ’₯ Ayam goreng
πŸ’₯ Minuman bertenaga πŸ’₯ Jem buah
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Kalau bercakap tentang diet , saya yakin ramai yg dah cuba pelbagai jenis diet untuk dapatkan bentuk badan idaman mahupun berat badan ideal .. tapi ramai yang berhenti separuh jalan kata org β€œhangat-hangat tahi ayam” .. kenapa terjadi ramai yg give up separuh jalan? Walaupun dah melakukan senaman dan diet .. . Antara penyebabnya adalah bila kita meremehkan makanan yg nampak ringan dan sihat tp ia adalah pemusnah diet .. antaranya ialah : πŸ’₯ Kentang goreng πŸ’₯ Daging proses πŸ’₯ Bijirin bergula πŸ’₯ Diet coke πŸ’₯ Smoothie dalam botol πŸ’₯ Dried fruit / buah kering πŸ’₯ Ayam goreng πŸ’₯ Minuman bertenaga πŸ’₯ Jem buah . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Diet dah ok .. tapi ada tak cara nak cepatkan proses?
.
Diet semua dah sama .. balance nutrition dan defisit kalori .. tapi ada yang lose 3kg , ada yg lose 10kg .. mcm mna tu?
.
Add on proses d atas dalam rutin harian anda
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Diet dah ok .. tapi ada tak cara nak cepatkan proses? . Diet semua dah sama .. balance nutrition dan defisit kalori .. tapi ada yang lose 3kg , ada yg lose 10kg .. mcm mna tu? . Add on proses d atas dalam rutin harian anda . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Nasi Putih VS Nasi Perang .. Mana yang lebih baik? πŸ€”
.
Kalau ikutkan kalori , nasi perang tinggi sikit kalori berbanding nasi putih .. cuma bezanya adalah fiber & mineral di dalam nasi tersebut πŸ™πŸ˜πŸ™πŸ˜
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Nasi Putih VS Nasi Perang .. Mana yang lebih baik? πŸ€” . Kalau ikutkan kalori , nasi perang tinggi sikit kalori berbanding nasi putih .. cuma bezanya adalah fiber & mineral di dalam nasi tersebut πŸ™πŸ˜πŸ™πŸ˜ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

WAJAH CERAH DALAM MASA SINGKAT!
.
Kalau ada produk yang anda gunakan dan wajah anda benar benar menjadi cerah dalam masa yang singkat. Berhati hati, ia mungkin mengandungi bahan racun tersembunyi.
.
Warna kulit manusia ditentukan dengan jumlah melanin di kulit. Memang mustahil untuk membuatkan kulit seseorang lebih cerah dari apa yang diperoleh selepas dilahirkan.
.
Selepas proses pemutihan, akan berlaku proses radang di kulit yang menyebabkan kulit bertambah sensitif, gatal dan bengkak.
.
Sekejap sahaja wajah menjadi putih, selepas tamat keradangan, akan berlaku β€œpost inflammatory hyperpigmentation” yang menyebabkan kulit bertambah gelap dan semakin menebal.
.
Terkini, Local Government Association telah memberi amaran kepada pengguna untuk menjauhi segala produk pemutihan kerana terlalu banyak bahan merbahaya didalamnya.
.
Pengguna sekalian, jadilah lebih bijak, jauhi produk pemutihan.
.
Kredit @publichealthmalaysia
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

WAJAH CERAH DALAM MASA SINGKAT! . Kalau ada produk yang anda gunakan dan wajah anda benar benar menjadi cerah dalam masa yang singkat. Berhati hati, ia mungkin mengandungi bahan racun tersembunyi. . Warna kulit manusia ditentukan dengan jumlah melanin di kulit. Memang mustahil untuk membuatkan kulit seseorang lebih cerah dari apa yang diperoleh selepas dilahirkan. . Selepas proses pemutihan, akan berlaku proses radang di kulit yang menyebabkan kulit bertambah sensitif, gatal dan bengkak. . Sekejap sahaja wajah menjadi putih, selepas tamat keradangan, akan berlaku β€œpost inflammatory hyperpigmentation” yang menyebabkan kulit bertambah gelap dan semakin menebal. . Terkini, Local Government Association telah memberi amaran kepada pengguna untuk menjauhi segala produk pemutihan kerana terlalu banyak bahan merbahaya didalamnya. . Pengguna sekalian, jadilah lebih bijak, jauhi produk pemutihan. . Kredit @publichealthmalaysia  . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Siapa kata nak kurus dan sihat tu mahal ? Kalau kita pandai buat pilihan , kita masih juga boleh sihat & kurus
.
Sebelum tu perlu ada ilmu dan guide daripada mentor .. dgn ilmu dan mentor , manusia boleh berubah
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Siapa kata nak kurus dan sihat tu mahal ? Kalau kita pandai buat pilihan , kita masih juga boleh sihat & kurus . Sebelum tu perlu ada ilmu dan guide daripada mentor .. dgn ilmu dan mentor , manusia boleh berubah . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Mana yang lebih baik ?
.
Sebenarnya depends on apa yg badan kita perlukan .. contohnya , badan masih beratus kg lagi , kita tak perlu sgt weight training , sebab weight training focus on build muscle .. takut bila fokus sgt pada weight training tanpa diet yg betul , badan akan menjadi tambah besar.
.
1. Pastikan diet yang betul ikut keperluan badan kita
2. Kalau dah turun 10-20kg , tak perlu fokus sangat kepada cardio training .. focus weight spaya fat yg hilang tak datang lagi 
3. Kenal pasti workout untuk keperluan badan kita 
4. Ingat , cardio training tak memabntu sgt bakar lemak , dia hanya bakar kalori
5. Igt , diet + weight training mampu membakar lemak dan reshape semua badan kita
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Mana yang lebih baik ? . Sebenarnya depends on apa yg badan kita perlukan .. contohnya , badan masih beratus kg lagi , kita tak perlu sgt weight training , sebab weight training focus on build muscle .. takut bila fokus sgt pada weight training tanpa diet yg betul , badan akan menjadi tambah besar. . 1. Pastikan diet yang betul ikut keperluan badan kita 2. Kalau dah turun 10-20kg , tak perlu fokus sangat kepada cardio training .. focus weight spaya fat yg hilang tak datang lagi 3. Kenal pasti workout untuk keperluan badan kita 4. Ingat , cardio training tak memabntu sgt bakar lemak , dia hanya bakar kalori 5. Igt , diet + weight training mampu membakar lemak dan reshape semua badan kita . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Have a good night from us 😘
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Have a good night from us 😘 . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Change start with you ‼️
.
Everything will change if you change yourself first .. tubuh badan kita , tahap kewangan kita , kawan2 , lifestyle .. mula first step dari diri sendiri d saat sekarang
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Change start with you ‼️ . Everything will change if you change yourself first .. tubuh badan kita , tahap kewangan kita , kawan2 , lifestyle .. mula first step dari diri sendiri d saat sekarang . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

NEVER GIVE UP ! GREAT THINGS TAKE TIME!
.
Jangan sesekali putus asa mengejar impian anda .. sebab selagi kita tak putus asa , selagi tu kita masih ada peluang .. 1%  lebih baik dari semalam juga 1 kejayaan .. so keep konsisten !
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

NEVER GIVE UP ! GREAT THINGS TAKE TIME! . Jangan sesekali putus asa mengejar impian anda .. sebab selagi kita tak putus asa , selagi tu kita masih ada peluang .. 1% lebih baik dari semalam juga 1 kejayaan .. so keep konsisten ! . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Kata nak kurus sampai tak nak makan nasi, tapi mee segera makan pulak... Alahai πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
So mee segera ni out of the list makanan yg boleh bantu turun berat. Ianya kalori 'kosong' yang tak bantu membugarkan badan. Diet dengan mee segera lagilah cari penyakit sampai crash diet.
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Kata nak kurus sampai tak nak makan nasi, tapi mee segera makan pulak... Alahai πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ . So mee segera ni out of the list makanan yg boleh bantu turun berat. Ianya kalori 'kosong' yang tak bantu membugarkan badan. Diet dengan mee segera lagilah cari penyakit sampai crash diet. . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

So tak payah risau yg berat 100kg ke atas tu ye..chill πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Korang cuma salah planet jer πŸ˜‚πŸ˜…
.
Dah p baik planet korang 🀣🀣🀣
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» .
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

So tak payah risau yg berat 100kg ke atas tu ye..chill πŸ’ƒπŸ’ƒ . Korang cuma salah planet jer πŸ˜‚πŸ˜… . Dah p baik planet korang 🀣🀣🀣 . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

YES YOU CAN ‼️
.
Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ»
.

Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
.

#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

YES YOU CAN ‼️ . Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Aamir Khan
.
"Diet adalah perkara no.1 dalam mengubah badan anda.. Ia tidak kira berapa banyak anda bersenam.. Jika diet anda tidak betul, tiada hasil yg terjadi"
.
Dan ia berbalik semua kepada
80% Pemakanan
20% Senaman 
100% Mindset
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Aamir Khan . "Diet adalah perkara no.1 dalam mengubah badan anda.. Ia tidak kira berapa banyak anda bersenam.. Jika diet anda tidak betul, tiada hasil yg terjadi" . Dan ia berbalik semua kepada 80% Pemakanan 20% Senaman 100% Mindset . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Protein adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita .. banyak baikam protein terutama pada otot .. kekurangan ptotein akan menampakkan kita lebih lemah..
.
Ini adalah contoh protein yang boleh guna semasa lose weight program .. boleh pilih protein yang murah sesuai dengan bajet masing2
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Protein adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita .. banyak baikam protein terutama pada otot .. kekurangan ptotein akan menampakkan kita lebih lemah.. . Ini adalah contoh protein yang boleh guna semasa lose weight program .. boleh pilih protein yang murah sesuai dengan bajet masing2 . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Apa pun yang kita lakukan , jangan mudah untuk putus asa ! Setiap usaha adalah proses .. setiap yang berlaku adaah kejayaan .. setiap kejayaan- kejayaan yang kecil , akan jadi kejayaan yang besar .. keep konsisten dan teruskan beristiqomah
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Apa pun yang kita lakukan , jangan mudah untuk putus asa ! Setiap usaha adalah proses .. setiap yang berlaku adaah kejayaan .. setiap kejayaan- kejayaan yang kecil , akan jadi kejayaan yang besar .. keep konsisten dan teruskan beristiqomah . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petirβ›ˆβš‘οΈ
.
Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran.
.
Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir
.
Kredit : Public Health Malaysia
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petirβ›ˆβš‘οΈ . Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran. . Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir . Kredit : Public Health Malaysia . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Membelanjakan wang ringgit ke arah kesejahteraan kesihatan kita adalah satu ibadan
.
πŸ’‘ Invest duit untuk kesihatan adalah pelaburan yang bijak di masa depan
πŸ’‘ Jangan sayang duit lebih daripada kesihatan
πŸ’‘ Boleh klik biolink saya di IG untuk belajar banyak ilmu pemakanan yang betul
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Membelanjakan wang ringgit ke arah kesejahteraan kesihatan kita adalah satu ibadan . πŸ’‘ Invest duit untuk kesihatan adalah pelaburan yang bijak di masa depan πŸ’‘ Jangan sayang duit lebih daripada kesihatan πŸ’‘ Boleh klik biolink saya di IG untuk belajar banyak ilmu pemakanan yang betul . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

6 TIPS UNTUK HILANGKAN GEMUK AIR
.
Gemuk air bukan disebabkan oleh banyak minum air. πŸ˜… tapi disebabkan banyak pengambilan makanan yg Tinggi garam.
.
Follow 6 tips ni secara konsisten utk hilangkan gemuk air. πŸ˜‰
.
Share dan TAG kawan yg tengah berdiet. Semoga bermanfaat!
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

6 TIPS UNTUK HILANGKAN GEMUK AIR . Gemuk air bukan disebabkan oleh banyak minum air. πŸ˜… tapi disebabkan banyak pengambilan makanan yg Tinggi garam. . Follow 6 tips ni secara konsisten utk hilangkan gemuk air. πŸ˜‰ . Share dan TAG kawan yg tengah berdiet. Semoga bermanfaat! . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Diet dah ok .. tapi ada tak cara nak cepatkan proses?
.
Diet semua dah sama .. balance nutrition dan defisit kalori .. tapi ada yang lose 3kg , ada yg lose 10kg .. mcm mna tu?
.
Add on proses d atas dalam rutin harian anda .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Diet dah ok .. tapi ada tak cara nak cepatkan proses? . Diet semua dah sama .. balance nutrition dan defisit kalori .. tapi ada yang lose 3kg , ada yg lose 10kg .. mcm mna tu? . Add on proses d atas dalam rutin harian anda . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Nasi Putih VS Nasi Perang .. Mana yang lebih baik?
.
Kalau ikutkan kalori , nasi perang tinggi sikit kalori berbanding nasi putih .. cuma bezanya adalah fiber & mineral di dalam nasi tersebut
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Nasi Putih VS Nasi Perang .. Mana yang lebih baik? . Kalau ikutkan kalori , nasi perang tinggi sikit kalori berbanding nasi putih .. cuma bezanya adalah fiber & mineral di dalam nasi tersebut . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da.
.
Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem.
.
Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry.
.
Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ»
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da. . Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem. . Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry. . Turun 3kg-10kg sebulan?? Turn on notifications untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸ» . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Nampak macam lawak..tapi hati2 guys..this is really happen
.
Never go on diet yg kita sendiri pun x pasti macam mana..huhu 😭
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Nampak macam lawak..tapi hati2 guys..this is really happen . Never go on diet yg kita sendiri pun x pasti macam mana..huhu 😭 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

Siapa kata nak kurus dan sihat tu mahal ? Kalau kita pandai buat pilihan , kita masih juga boleh sihat & kurus
.
Sebelum tu perlu ada ilmu dan guide daripada mentor .. dgn ilmu dan mentor , manusia boleh berubah
.
Untuk belajar lebih detail tentang ilmu dalam pemakanan & teknik yang betul , boleh klik link dekat bio πŸ‘†
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah #SufiRashid

Siapa kata nak kurus dan sihat tu mahal ? Kalau kita pandai buat pilihan , kita masih juga boleh sihat & kurus . Sebelum tu perlu ada ilmu dan guide daripada mentor .. dgn ilmu dan mentor , manusia boleh berubah . Untuk belajar lebih detail tentang ilmu dalam pemakanan & teknik yang betul , boleh klik link dekat bio πŸ‘† . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah  #SufiRashid 

Bila fibre tak cukup dalam diet harian korang...πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Sehari at least perlu 20-30g fibre setiap individu dewasa.
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah

Bila fibre tak cukup dalam diet harian korang...πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Sehari at least perlu 20-30g fibre setiap individu dewasa. . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah 

5 TIPS MUDAH KAWAL KALORI KETIKA MAKAN
.
Dah nak hujung2 musim raya ni mesti ada lagi jemputan ke open house kan.. jom follow 5 tips mudah ni macam mana kita boleh kawal kalori ketika makan πŸ˜‰πŸ˜‰
.
1️⃣ Makan dan masak di rumah
2️⃣ Makan dalam pinggan yg kecil
3️⃣ Amalkan minum air kosong
4️⃣ Gunakan rempah asli ketika memasak
5️⃣ Lebihkan makan buah dan sayur
.
Mudah atau mudah?? Jgn lupa share & tag kawan korang yg tengah diet tu πŸ˜… .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym #AlifAziz #BellaAstilah

5 TIPS MUDAH KAWAL KALORI KETIKA MAKAN . Dah nak hujung2 musim raya ni mesti ada lagi jemputan ke open house kan.. jom follow 5 tips mudah ni macam mana kita boleh kawal kalori ketika makan πŸ˜‰πŸ˜‰ . 1️⃣ Makan dan masak di rumah 2️⃣ Makan dalam pinggan yg kecil 3️⃣ Amalkan minum air kosong 4️⃣ Gunakan rempah asli ketika memasak 5️⃣ Lebihkan makan buah dan sayur . Mudah atau mudah?? Jgn lupa share & tag kawan korang yg tengah diet tu πŸ˜… . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #AlifAziz  #BellaAstilah 

Lambakan produk resdung yang tidak berdaftar biasanya mengandungi racun berjadual yang dicampurpalsu.

Ya, memang gejala akan hilang dengan cepat... tetapi kesan buruk bahan yang dicampur itu lebih menakutkan. .
Selain rawatan, paling penting adalah untuk MENCEGAH dan MENGAWAL resdung dengan
βœ”οΈ Elakkan pelihara binatang berbulu
βœ”οΈ Jangan guna bantal, selimut dari bulu binatang
βœ”οΈ Pastikan rumah dibersihkan
βœ”οΈ Guna penyedut hampargas dengan filter HEPA
βœ”οΈ Minum air banyak
βœ”οΈElakkan makanan laut - udang sotong kerang
βœ”οΈ Gunakan penutup hidung jika persekitaran berhabuk 
Sampai bila hendak terus ditipu? Kongsikan informasi ini please..
.
Kredit- PHM
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

Lambakan produk resdung yang tidak berdaftar biasanya mengandungi racun berjadual yang dicampurpalsu. Ya, memang gejala akan hilang dengan cepat... tetapi kesan buruk bahan yang dicampur itu lebih menakutkan. . Selain rawatan, paling penting adalah untuk MENCEGAH dan MENGAWAL resdung dengan βœ”οΈ Elakkan pelihara binatang berbulu βœ”οΈ Jangan guna bantal, selimut dari bulu binatang βœ”οΈ Pastikan rumah dibersihkan βœ”οΈ Guna penyedut hampargas dengan filter HEPA βœ”οΈ Minum air banyak βœ”οΈElakkan makanan laut - udang sotong kerang βœ”οΈ Gunakan penutup hidung jika persekitaran berhabuk Sampai bila hendak terus ditipu? Kongsikan informasi ini please.. . Kredit- PHM . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Mana yang lebih baik ?
.
Sebenarnya depends on apa yg badan kita perlukan .. contohnya , badan masih beratus kg lagi , kita tak perlu sgt weight training , sebab weight training focus on build muscle .. takut bila fokus sgt pada weight training tanpa diet yg betul , badan akan menjadi tambah besar.
.
1. Pastikan diet yang betul ikut keperluan badan kita
2. Kalau dah turun 10-20kg , tak perlu fokus sangat kepada cardio training .. focus weight spaya fat yg hilang tak datang lagi 
3. Kenal pasti workout untuk keperluan badan kita 
4. Ingat , cardio training tak memabntu sgt bakar lemak , dia hanya bakar kalori
5. Igt , diet + weight training mampu membakar lemak dan reshape semua badan kita
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

Mana yang lebih baik ? . Sebenarnya depends on apa yg badan kita perlukan .. contohnya , badan masih beratus kg lagi , kita tak perlu sgt weight training , sebab weight training focus on build muscle .. takut bila fokus sgt pada weight training tanpa diet yg betul , badan akan menjadi tambah besar. . 1. Pastikan diet yang betul ikut keperluan badan kita 2. Kalau dah turun 10-20kg , tak perlu fokus sangat kepada cardio training .. focus weight spaya fat yg hilang tak datang lagi 3. Kenal pasti workout untuk keperluan badan kita 4. Ingat , cardio training tak memabntu sgt bakar lemak , dia hanya bakar kalori 5. Igt , diet + weight training mampu membakar lemak dan reshape semua badan kita . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

So tak payah risau yg berat 100kg ke atas tu ye..chill πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Korang cuma salah planet jer πŸ˜‚πŸ˜… .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

So tak payah risau yg berat 100kg ke atas tu ye..chill πŸ’ƒπŸ’ƒ . Korang cuma salah planet jer πŸ˜‚πŸ˜… . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

TIDUR YANG BERKUALITI
.
Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements..
.
Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? πŸ˜‰πŸ™‚ .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

TIDUR YANG BERKUALITI . Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements.. . Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? πŸ˜‰πŸ™‚ . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Jangan duk dengar sangat cakap orang..kadang2 benda tu tak betul pun
.
Sebelum nak tolong viralkan ke apa make sure dulu cerita tu betul guys..kalau salah dapat dosa free je nanti πŸ˜…
.
Kita naik berat atau β€œmembuncit” tu disebabkan oleh lebihan kalori yg kita ambil bukan sebab mandi lepas makan πŸ˜…πŸ˜‚ korang asyik duk makan lepas makan tu korang tak risau pulak 🀣 .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

Jangan duk dengar sangat cakap orang..kadang2 benda tu tak betul pun . Sebelum nak tolong viralkan ke apa make sure dulu cerita tu betul guys..kalau salah dapat dosa free je nanti πŸ˜… . Kita naik berat atau β€œmembuncit” tu disebabkan oleh lebihan kalori yg kita ambil bukan sebab mandi lepas makan πŸ˜…πŸ˜‚ korang asyik duk makan lepas makan tu korang tak risau pulak 🀣 . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:-
πŸ”₯ Kalori defisit πŸ”₯Makanan seimbang
πŸ”₯ Senaman
πŸ”₯ Detoxification πŸ”₯ Senaman
.
Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je..
.
Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang.
.
Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period.
.
Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri.
.
So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! πŸ’ƒπŸ»β™₯️
.
Let’s make it happen before 2020!! πŸ’ͺ🏽πŸ”₯ .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:- πŸ”₯ Kalori defisit πŸ”₯Makanan seimbang πŸ”₯ Senaman πŸ”₯ Detoxification πŸ”₯ Senaman . Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je.. . Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang. . Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period. . Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri. . So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! πŸ’ƒπŸ»β™₯️ . Let’s make it happen before 2020!! πŸ’ͺ🏽πŸ”₯ . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Holiday Gain of 3lb. I can deal with that. And aiming for it off by next weigh in πŸ’ͺ🏻 feeling motivated. Let’s do this πŸ‘ŠπŸ»
#caloriedeficit #caloriecounting #countingcalories #countingcaloriesuk #caloriedeficitdiet #eatlessmovemore #healthiertogether #healthierchoices #weightlossjourney2019 #weightloss #slimdown #slimdownfromhome

Holiday Gain of 3lb. I can deal with that. And aiming for it off by next weigh in πŸ’ͺ🏻 feeling motivated. Let’s do this πŸ‘ŠπŸ» #caloriedeficit  #caloriecounting  #countingcalories  #countingcaloriesuk  #caloriedeficitdiet  #eatlessmovemore  #healthiertogether  #healthierchoices  #weightlossjourney2019  #weightloss  #slimdown  #slimdownfromhome 

YES YOU CAN ‼️
.
Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ
.
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

YES YOU CAN ‼️ . Jangan ada rasa diri tu tak boleh .. kalau org lain boleh buat , pasti anda boleh buat .. mungkin beza antara anda yang belum berjaya dan yang telah berjaya adalah ilmu , guide dari mentor dan konsisten sahaja πŸ’ͺ . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

KOMEN β€˜NAK’ DAN KAMI AKAN DM PERSONALLY 😍😍
.
Kami nak bantu anda yang dah lebih 100 kali gagal dalam diet untuk turunkan 3-11kg dalam sebulan. Hanya yang betul2 serius okeyπŸ‘Œ
.
Komen NAK sekarang jugaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» atau lagi laju klik link di bio 😍
.
Coach JR +60102002099 
Coach Mary +60135557204
. 
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris #kauyangpertama

KOMEN β€˜NAK’ DAN KAMI AKAN DM PERSONALLY 😍😍 . Kami nak bantu anda yang dah lebih 100 kali gagal dalam diet untuk turunkan 3-11kg dalam sebulan. Hanya yang betul2 serius okeyπŸ‘Œ . Komen NAK sekarang jugaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» atau lagi laju klik link di bio 😍 . Coach JR +60102002099 Coach Mary +60135557204 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris  #kauyangpertama 

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da.
.
Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem.
.
Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry.
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da. . Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem. . Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry. . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petirβ›ˆβš‘οΈ
.
Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran.
.
Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir
.
Kredit : Public Health Malaysia
.
Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #slimdownfromhome #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #bobatea #bobaaddict #alhamdulillah #syukur #viral

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat selepas kilat kelihatan... ia bermakna anda berada HAMPIR dengan petirβ›ˆβš‘οΈ . Segera pergi berlindung dan tunggu selama 30 minit selepas bunyi guruh terakhir kedengaran. . Tips ini dikenali sebagai 30-30 Rule. Penting kerana kini adalah musim peralihan monsun - petang akan ada ribut petir . Kredit : Public Health Malaysia . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio πŸ‘†πŸΌ . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da.
.
Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem.
.
Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry.
.
Daftar #slimdownfromhome 50 dan korang boleh dapat
β™₯️ Personal coach
β™₯️ Personalised meal plan
β™₯️ Group support wsap
β™₯️ 100% online
β™₯️ Meal lunch rating
β™₯️ Teknik senaman yang betul
β™₯️ Meal breakfast dan dinner
.
Click link di bio @wani_darmawan untuk daftar
.
Coach Wani +60103378313
.
#coachwani #highestenergy #teamsyarifdiana #teamprettay #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #lazada #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #cikgusekolah #kedaionline  #ootd #kurus #astroria #uitm #rotikaya #cuticutisabah #bobatea #alhamdulillah #syukur #viral

SIAPA SINI PENGGEMAR PASTRY? ESPECIALLY CROISSANT? πŸ‘€πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . Kita geng!! πŸ₯³ Saya pun sama, minat sangat dengan pastry. Duluuu siap ada cita2 nak buka bakery lagi. Hehe. Tapi sekarang dahh insaf da. . Kalau dlu almost everyday balun croissant.. Tapi bila tauuu sekeping je 400kalori, sekarang dah behave daa. Hihi. Sekali sekala no problem, kalau hari2 tu BIG problem. . Share dan TAG kawan2 uolls yang suka sangat dengan pastry. . Daftar #slimdownfromhome  50 dan korang boleh dapat β™₯️ Personal coach β™₯️ Personalised meal plan β™₯️ Group support wsap β™₯️ 100% online β™₯️ Meal lunch rating β™₯️ Teknik senaman yang betul β™₯️ Meal breakfast dan dinner . Click link di bio @wani_darmawan  untuk daftar . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #highestenergy  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #cuticutisabah  #bobatea  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

TIDUR YANG BERKUALITI
.
Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements..
.
Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? πŸ˜‰πŸ™‚
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

TIDUR YANG BERKUALITI . Jom dapatkan tidur yang berkualiti, dengan senaman yoga ni actually sangat-sangat bagus untuk stretching muscles, improve flexibility, and also improve blood circulation. And also pose ini semua sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang berkualiti. Breathe slowly and focus on every movements.. . Tak caya ? Cuba try test malam ni, tengok betul ka tak? πŸ˜‰πŸ™‚ . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, β€œCOACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?”
.
Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. πŸ˜‰ Best ke best?
.
Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus?
.
Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, β€œCOACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?” . Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. πŸ˜‰ Best ke best? . Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus? . Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁 . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR!
.
Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari.
.
Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan.
.
If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ‴️
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR! . Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari. . Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan. . If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ‴️ . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

LEMAK PART MANA NAK BUANG BEFORE 2020
.
Share di komen
. .
Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ
.
πŸ“² Coach Ariff +60145586730
.
#CoachAriffSodiqin #TeamAriffSodiqin #TeamSyarifDiana #SlimDownFromHome #BajuKebaya #BajuMelayuSlimFit #KurusOnline  #Tudung #KurtaBesar #PlusSize #MisiKurus2019 #ExtraSizeMalaysia #MealPlan #Diet #NakKurus #MenuDiet #MakananDiet #TipsKurus #CariMakan #MalaysiaFood #MakananSihat #Gym  #BenAmir #MirFilzah

LEMAK PART MANA NAK BUANG BEFORE 2020 . Share di komen . . Turun 3-10kg Sebulan dan lock berat badan anda ? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio πŸ‘†πŸΌ . πŸ“² Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin  #TeamAriffSodiqin  #TeamSyarifDiana  #SlimDownFromHome  #BajuKebaya  #BajuMelayuSlimFit  #KurusOnline  #Tudung  #KurtaBesar  #PlusSize  #MisiKurus2019  #ExtraSizeMalaysia  #MealPlan  #Diet  #NakKurus  #MenuDiet  #MakananDiet  #TipsKurus  #CariMakan  #MalaysiaFood  #MakananSihat  #Gym  #BenAmir  #MirFilzah 

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:-
πŸ”₯ Kalori defisit
πŸ”₯Makanan seimbang
πŸ”₯ Senaman
πŸ”₯ Detoxification πŸ”₯ Senaman
.
Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je..
.
Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang.
.
Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period.
.
Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri.
.
So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! πŸ’ƒπŸ»β™₯️
.
Let’s make it happen before 2020!! πŸ’ͺ🏽πŸ”₯
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

Sains nak turunkan berat badan ni memang mudah:- πŸ”₯ Kalori defisit πŸ”₯Makanan seimbang πŸ”₯ Senaman πŸ”₯ Detoxification πŸ”₯ Senaman . Tetapi, weight loss journey ni tak semudah tu, bukan straight line je.. . Cabaran ni mmg ada, dari family, kawan2, officemates anddd yes memang normally dan mostly dari org terdekat dan orang tersayang. . Apa pun kita be present, just enjoy je process turun berat tu. Fokus turun berat untuk long term period, instead of short term period. . Sometimes, biggest challenges bukan datang dari luar, dari orang sekeliling kita. Tetapi, it comes from ourself. Diri kita sendiri, mindset kita sendiri. . So, kuatkan WHY korang, renew your lose weight Goals! πŸ’ƒπŸ»β™₯️ . Let’s make it happen before 2020!! πŸ’ͺ🏽πŸ”₯ . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR!
.
Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari.
.
Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan.
.
If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ‴️
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

MAKANAN YANG BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK TANPA SEDAR! . Gula adalah ranking nombor 1 dalam penambahan berat badan. Makanan yang berasaskan gula memang ada dalam makanan yang kita dok makan tiap hari. . Tepung putih dan lemak trans juga turut menyumbang penambahan berat badan. . If korang dah jaga makan, tapii berat kita susah nak turun boleh check balik makanan yang kita makan ada tak dalam list ‴️ . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris 

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, β€œCOACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?”
.
Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. πŸ˜‰ Best ke best?
.
Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus?
.
Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁
.
#coachjrmary #dietatkins #tipskurus #slimdownfromhome #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #herbalifenutrition #pehamelimpah #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #kedaionline #uitm #kahwin #kurus #terlajaklaris

RAMAI YANG TANYA SAYA MACAM NI, β€œCOACH NAK KURUS KENE MAKAN SAYUR HARI2 KE, KALAU TAK MAKAN SAYUR TAKLEH KURUS KE?” . Jawapan saya: Yes memang kene makan sayur tapiii bukan sayur je la, boleh makan ayam, ikan, nasi pun bolehhh makan, tau. πŸ˜‰ Best ke best? . Jom kita relatekan dgn kisah gajah, lembu, kerbau ni. Haiwan ni tiap hari dok makan rumput je. Kenapa still gak besar dan tak kurus-kurus? . Sebab haiwan2 ni takde ilmu turun berat yang betul, memang tau makan tu ja, makan sayur. Haaaa. Sebagai manusia, kita ada choices nak stay dengan diet turun berat yang takde ilmu tu ke or nak cari ilmu diet turun berat yang betul. 😁 . #coachjrmary  #dietatkins  #tipskurus  #slimdownfromhome  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin  #kurus  #terlajaklaris