#tipskulitputih Instagram Stories

46,860 Stories

Top Stories

Buat kamu-kamu yang sedang berjuang mencerahkan wajah, jangan lupa di save tips ini!
Tetap semangat ya Pretties! Jangan menyerah!

#MyBeautyDiaryIndonesia
#PrettierDayByDay
#MyBeautyDiaryIDTips

Buat kamu-kamu yang sedang berjuang mencerahkan wajah, jangan lupa di save tips ini! Tetap semangat ya Pretties! Jangan menyerah! #MyBeautyDiaryIndonesia  #PrettierDayByDay  #MyBeautyDiaryIDTips 

Ternyata bedak bayi bisa dimanfaatkan untuk masker wajah yg memiliki banyak manfaat, salah satunya membuat muka putih berseri. Berikut ini langkah-langkahnya :
* Siapkan bahan-bahan yang dibutuhkan yaitu bedak bayi, air mawar/air, dan wadah mangkok
* Campurkan 1 sdm bedak bayi dan tambahkan dengan 1 sdm air mawar , setelah itu aduk hingga tercampur merata
* Dalam mencampurkan kedua bahan ini, perhatikan perbandingan antara bedak dan air mawar. Jgn terlalu banyak menggunakan air mawar karena akan membuat masker terlalu encer dan sulit untuk mengaplikasikan pada wajah. Pastikan jika mask er bedak bayi tidak terlalu keras maupun terlalu encer.
* Setelah itu aplikasikan pada wajah dan leher yang sudah dibersihkan terlebih dahulu
* Biarkan masker mengering setidaknya hingga 1 jam
* Setelah itu bilas wajah dengan menggunakan sabun dan air hingga bersih
utk hasil yang diinginkan, lakukan 1 minggu sekali. Karena sifatnya yang mendinginkan kulit, maka masker  sangat cocok jika digunakan setelah anda melakukan aktivitas di luar rumah dan disaat cuaca sedang panas. Setelah anda menggunakan masker ini akan terasa sekali kulit wajah yang semakin halus dan kenyal. Jika jenis kulit anda berjerawat atau sensitif hendaknya berhati2 dalam pemakaian. .
.
.
Bantu Like ya 😊 Nge-Like artikel kesehatan kok malu sih?
Tap 2x ❤️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi info seputar kesehatan!! Indahnya berbagi♥️ . .

Jng lupa ya follow

@ayuksehat

@ayuksehat

Untuk medapatkan update informasi dan tips kesehatan & kecantikan 😍

#tipskulitputih #putihcepat #putihsihat #seputihgadiskorea #kulitlembut #kulitputih #tipsputih #lotionputih #putihberseri #infojakarta  #infobogor #infodepok #infobandung #infotangerang #infosemarang #infosolo #infosurabaya
#infotangerang #infomalang #infobali #infomedan #infopadang #infocirebon #infojogja #infobalikpapan #infomakasar #infopalembang #infopekanbaru #inforiau  #infobatam

Ternyata bedak bayi bisa dimanfaatkan untuk masker wajah yg memiliki banyak manfaat, salah satunya membuat muka putih berseri. Berikut ini langkah-langkahnya : * Siapkan bahan-bahan yang dibutuhkan yaitu bedak bayi, air mawar/air, dan wadah mangkok * Campurkan 1 sdm bedak bayi dan tambahkan dengan 1 sdm air mawar , setelah itu aduk hingga tercampur merata * Dalam mencampurkan kedua bahan ini, perhatikan perbandingan antara bedak dan air mawar. Jgn terlalu banyak menggunakan air mawar karena akan membuat masker terlalu encer dan sulit untuk mengaplikasikan pada wajah. Pastikan jika mask er bedak bayi tidak terlalu keras maupun terlalu encer. * Setelah itu aplikasikan pada wajah dan leher yang sudah dibersihkan terlebih dahulu * Biarkan masker mengering setidaknya hingga 1 jam * Setelah itu bilas wajah dengan menggunakan sabun dan air hingga bersih utk hasil yang diinginkan, lakukan 1 minggu sekali. Karena sifatnya yang mendinginkan kulit, maka masker sangat cocok jika digunakan setelah anda melakukan aktivitas di luar rumah dan disaat cuaca sedang panas. Setelah anda menggunakan masker ini akan terasa sekali kulit wajah yang semakin halus dan kenyal. Jika jenis kulit anda berjerawat atau sensitif hendaknya berhati2 dalam pemakaian. . . . Bantu Like ya 😊 Nge-Like artikel kesehatan kok malu sih? Tap 2x ❤️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi info seputar kesehatan!! Indahnya berbagi♥️ . . Jng lupa ya follow @ayuksehat  @ayuksehat  Untuk medapatkan update informasi dan tips kesehatan & kecantikan 😍 #tipskulitputih  #putihcepat  #putihsihat  #seputihgadiskorea  #kulitlembut  #kulitputih  #tipsputih  #lotionputih  #putihberseri  #infojakarta  #infobogor  #infodepok  #infobandung  #infotangerang  #infosemarang  #infosolo  #infosurabaya  #infotangerang  #infomalang  #infobali  #infomedan  #infopadang  #infocirebon  #infojogja  #infobalikpapan  #infomakasar  #infopalembang  #infopekanbaru  #inforiau  #infobatam 

Betul. Ramai instafamous dah cuba Supplement Elcahco tak perlu nak bayar mereka sendiri membeli ✨

Alhamdullilah merawat kulit mereka semakin lembut, sihat, dan paling best tiada masalah kulit dah! Tiada bad side effect.

15 sachets RM80
30 sachets RM160

ORDER 0143631191
COD AVAILABLE #AGENTKAKESAH

Betul. Ramai instafamous dah cuba Supplement Elcahco tak perlu nak bayar mereka sendiri membeli ✨ Alhamdullilah merawat kulit mereka semakin lembut, sihat, dan paling best tiada masalah kulit dah! Tiada bad side effect. 15 sachets RM80 30 sachets RM160 ORDER 0143631191 COD AVAILABLE #AGENTKAKESAH 

KALAU TAK BERKILAT! TAK PUTIH! TAK BERSIH! Bukanlah ladyboss @elcah 🙊💗💕
⠀
Jom kita bersama-sama hempas kulit merdeka! Ada murah murah boleh beli di HQ & AGENT
⠀
🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾
⠀
SUPPLEMENT RM80 > RM75
Exc postage
Cleanser rm59 > rm55
Exc postage
Moisturiser rm49 > rm40
Exc postage
Acne cream rm49 > rm40
Exc postage
Supplement + moisturiser rm129 > rm115
Exc postage 
Cleanser + moisturiser rm108 > rm95
Exc postage
⠀
#AGENTKAKESAH #KUDAPKUDAPTERUSCANTIK #testimonikakesah

KALAU TAK BERKILAT! TAK PUTIH! TAK BERSIH! Bukanlah ladyboss @elcah  🙊💗💕 ⠀ Jom kita bersama-sama hempas kulit merdeka! Ada murah murah boleh beli di HQ & AGENT ⠀ 🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾 ⠀ SUPPLEMENT RM80 > RM75 Exc postage Cleanser rm59 > rm55 Exc postage Moisturiser rm49 > rm40 Exc postage Acne cream rm49 > rm40 Exc postage Supplement + moisturiser rm129 > rm115 Exc postage Cleanser + moisturiser rm108 > rm95 Exc postage ⠀ #AGENTKAKESAH  #KUDAPKUDAPTERUSCANTIK  #testimonikakesah 

Reposted from @liputan6 (get_regrann) -  Setiap orang terutama kaum hawa tentunya menginginkan tampil dengan wajah yang mulus. Tanpa ada bekas luka ataupun jerawat.

Ada beberapa cara menghilangkan flek hitam bekas jerawat dengan menggunakan bahan alami. Bahan-bahan ini sangat mudah didapatkan dan tentunya tak menguras isi kocek Anda.

Apa saja bahan alami penghilang bekas jerawat? Simak dalam Infografis berikut ini:

Grafis: (Liputan6.com/Lois Wilhelmina)
.
#Jerawat #Health #TipsKecantikan #kulitglowing #tipskulitglowing #kulitputih #tipskulitputih #kulitputihalami #kulitglowingalami - #regrann

Reposted from @liputan6  (get_regrann) - Setiap orang terutama kaum hawa tentunya menginginkan tampil dengan wajah yang mulus. Tanpa ada bekas luka ataupun jerawat. Ada beberapa cara menghilangkan flek hitam bekas jerawat dengan menggunakan bahan alami. Bahan-bahan ini sangat mudah didapatkan dan tentunya tak menguras isi kocek Anda. Apa saja bahan alami penghilang bekas jerawat? Simak dalam Infografis berikut ini: Grafis: (Liputan6.com/Lois Wilhelmina) . #Jerawat  #Health  #TipsKecantikan  #kulitglowing  #tipskulitglowing  #kulitputih  #tipskulitputih  #kulitputihalami  #kulitglowingalami  - #regrann 

Awak semua nak kulit berkilat di pagi raya bersama makeup yang glow terletak di atas kulit! Jangan lupa dapatkan #MISIGLOWRAYAELCAHCO

Nak order screenshot je set berminat!
Whatsapp 0143631191 / #AGENTKAKESAH
Make payment!

Settle! Jangan nak “uk ak uk ak” dah habis baru nak nangis tepi katil sebab kulit masih seperti pasir ditepi pantai 🤭

Awak semua nak kulit berkilat di pagi raya bersama makeup yang glow terletak di atas kulit! Jangan lupa dapatkan #MISIGLOWRAYAELCAHCO  Nak order screenshot je set berminat! Whatsapp 0143631191 / #AGENTKAKESAH  Make payment! Settle! Jangan nak “uk ak uk ak” dah habis baru nak nangis tepi katil sebab kulit masih seperti pasir ditepi pantai 🤭

Untuk pengetahuan ramai. Setiap tahun di bulan yang mulia, Kak Esah dan team berkongsi rezeki dengan yang memerlukan.
⠀⠀
Alhamdullilah semua berjaya!
⠀⠀
Syukur dan sangat berterima kasih kepada semua customers dan #AGENTKAKESAH yang membeli dan support kami. Insya Allah sedikit sebanyak kita sama sama mendapat pahala tanpa sengaja di bulan yang baik ini. Doakan Elcahco terus berkembang dan maju jaya. Ameen
⠀⠀
#MISIGLOWRAYAELCAHCO last call jualan murah setahun sekali tamat pada 1.6.2019

Untuk pengetahuan ramai. Setiap tahun di bulan yang mulia, Kak Esah dan team berkongsi rezeki dengan yang memerlukan. ⠀⠀ Alhamdullilah semua berjaya! ⠀⠀ Syukur dan sangat berterima kasih kepada semua customers dan #AGENTKAKESAH  yang membeli dan support kami. Insya Allah sedikit sebanyak kita sama sama mendapat pahala tanpa sengaja di bulan yang baik ini. Doakan Elcahco terus berkembang dan maju jaya. Ameen ⠀⠀ #MISIGLOWRAYAELCAHCO  last call jualan murah setahun sekali tamat pada 1.6.2019

Benda kalau tak bagus tak akan boleh sold out, kan? 😎
⠀⠀
1 KOTAK 15 SACHETS
⠀⠀
‼️ Merawat kulit seawal 7 hari kegunaan
‼️ Memberi kulit sihat cantik sempurna
‼️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
‼️ Hanya perlu sehari sekali makan
⠀⠀
DAH SOLD OUT TAU! SIAPA NAK PRE ORDER ATAU DAPATKAN DENGAN #AGENTKAK ESAH by pos/cod
⠀⠀
🍊@muzaselcahco
PETALING JAYA / SG BULOH
0184741847
🍊 @elcahco.jha
KLANG / AMPANG
011-36401989
🍊@elcahco_z2
SHAH ALAM / SETIA ALAM
0102505140
🍊@elcahco_ampangkl
KL / SENTUL
0164110541
🍊@elcahcom
Brunei Darussalam
6738659799
🍊@elcahco.seremban
SEREMBAN/SEREMBAN 2
0136442698
🍊 @elcahco.mira
GOMBAK/PUNCAKALAM
0195020938
🍊 @official.elcahco
PUCHONG / BUKIT JALIL
0189840375
🍊 @sha_elcahcojb
PASIR GUDANG / PONTIAN
0177100075
🍊 @elcahco.kuantan
KUANTAN / PEKAN
0145141718
🍊 @elcahco.uminerina
SEGAMAT/TANGKAK
01135545104
🍊 @elcahco.desapandan
DESA PANDAN / LOT10
0182080221
🍊 @elcahco_mlka
MELAKA /ALOR GAJAH
0197113660
🍊 @elcahco.beauty
BUKIT MERTAJAM / AUTO CITY JURU
01140673468
🍊 @airabeauty.shop
LUNAS/KULIM
01114460490
🍊@elcahco.angelic.jb
JOHOR BAHRU
0199368071
🍊 @elcahco.qis
Sarawak
🍊 @elcahco.sabah
Sabah
+6014-8525311

Benda kalau tak bagus tak akan boleh sold out, kan? 😎 ⠀⠀ 1 KOTAK 15 SACHETS ⠀⠀ ‼️ Merawat kulit seawal 7 hari kegunaan ‼️ Memberi kulit sihat cantik sempurna ‼️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ‼️ Hanya perlu sehari sekali makan ⠀⠀ DAH SOLD OUT TAU! SIAPA NAK PRE ORDER ATAU DAPATKAN DENGAN #AGENTKAK  ESAH by pos/cod ⠀⠀ 🍊@muzaselcahco  PETALING JAYA / SG BULOH 0184741847 🍊 @elcahco.jha  KLANG / AMPANG 011-36401989 🍊@elcahco_z2  SHAH ALAM / SETIA ALAM 0102505140 🍊@elcahco_ampangkl  KL / SENTUL 0164110541 🍊@elcahcom  Brunei Darussalam 6738659799 🍊@elcahco.seremban  SEREMBAN/SEREMBAN 2 0136442698 🍊 @elcahco.mira  GOMBAK/PUNCAKALAM 0195020938 🍊 @official.elcahco  PUCHONG / BUKIT JALIL 0189840375 🍊 @sha_elcahcojb  PASIR GUDANG / PONTIAN 0177100075 🍊 @elcahco.kuantan  KUANTAN / PEKAN 0145141718 🍊 @elcahco.uminerina  SEGAMAT/TANGKAK 01135545104 🍊 @elcahco.desapandan  DESA PANDAN / LOT10 0182080221 🍊 @elcahco_mlka  MELAKA /ALOR GAJAH 0197113660 🍊 @elcahco.beauty  BUKIT MERTAJAM / AUTO CITY JURU 01140673468 🍊 @airabeauty.shop  LUNAS/KULIM 01114460490 🍊@elcahco.angelic.jb  JOHOR BAHRU 0199368071 🍊 @elcahco.qis  Sarawak 🍊 @elcahco.sabah  Sabah +6014-8525311

Recent Stories

COD ON  Tomorrow 🚗
.
.
Jom ramai2 selit order , untuk dapatkan kulit putih gebu gebas, lembap, cantik, bebas parut , jerawat, jeragat dan lain2😱
.
FUNGSI DEMICA
.
✅ merawat masalah kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melembap
✅ melindungi kulit dari sinar UV
.
.
Nak join cod & postage? 
Whatsapp 017-8119723📲
.

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

COD ON Tomorrow 🚗 . . Jom ramai2 selit order , untuk dapatkan kulit putih gebu gebas, lembap, cantik, bebas parut , jerawat, jeragat dan lain2😱 . FUNGSI DEMICA . ✅ merawat masalah kulit ✅ mencerahkan kulit ✅ melembap ✅ melindungi kulit dari sinar UV . . Nak join cod & postage? Whatsapp 017-8119723📲 . #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

COD ON  Tomorrow 🚗
.
.
Jom ramai2 selit order , untuk dapatkan kulit putih gebu gebas, lembap, cantik, bebas parut , jerawat, jeragat dan lain2😱
.
FUNGSI DEMICA
.
✅ merawat masalah kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melembap
✅ melindungi kulit dari sinar UV
.
.
Nak join cod & postage? 
Whatsapp 017-8119723📲
.

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

COD ON Tomorrow 🚗 . . Jom ramai2 selit order , untuk dapatkan kulit putih gebu gebas, lembap, cantik, bebas parut , jerawat, jeragat dan lain2😱 . FUNGSI DEMICA . ✅ merawat masalah kulit ✅ mencerahkan kulit ✅ melembap ✅ melindungi kulit dari sinar UV . . Nak join cod & postage? Whatsapp 017-8119723📲 . #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

[ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA SUNBLOCK DAN BERFUNGSI MERAWAT KULIT ]
.
Biasanya kalau guna foundation atau bedak, dalam jangka masa yang lama, muka akan mulaa rosak. Timbul biji2 kecil, naik jerawat.
.
Tapi dengan Demica whitening Lotion, pakai 24 jam pun takde masalah. Bukan setakat boleh dijadikan base makeup & 
sunblock, malah ia membantu merawat masalah kulit, mencerah & melembap. .

Sekarang dah xpayah susah2 pakai fd lagi.. Hanya pakai #demicawhiteninglotion dah yakin untuk keluar uollss😁😁
.
Click link ws sekarang kalau nak skin cantik & sihat !

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

[ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA SUNBLOCK DAN BERFUNGSI MERAWAT KULIT ] . Biasanya kalau guna foundation atau bedak, dalam jangka masa yang lama, muka akan mulaa rosak. Timbul biji2 kecil, naik jerawat. . Tapi dengan Demica whitening Lotion, pakai 24 jam pun takde masalah. Bukan setakat boleh dijadikan base makeup & sunblock, malah ia membantu merawat masalah kulit, mencerah & melembap. . Sekarang dah xpayah susah2 pakai fd lagi.. Hanya pakai #demicawhiteninglotion  dah yakin untuk keluar uollss😁😁 . Click link ws sekarang kalau nak skin cantik & sihat ! #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

PUTIHKAN TANGAN,MUKA & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇🏻
.
.
✨Susu
✨Serbuk mutiara ✨Olive oil
✨Pro vitamin B3
.
“Penat laa nak sapu 4 benda dalam 1 masa”. .
No no no 🙅🏻 uols ingat Anis rajin nak tempek banyak benda macam tu? Sape je #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dalam lotion letops ni💃🏻
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍🏻. #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

PUTIHKAN TANGAN,MUKA & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇🏻 . . ✨Susu ✨Serbuk mutiara ✨Olive oil ✨Pro vitamin B3 . “Penat laa nak sapu 4 benda dalam 1 masa”. . No no no 🙅🏻 uols ingat Anis rajin nak tempek banyak benda macam tu? Sape je #DemicaWhiteningLotion  sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dalam lotion letops ni💃🏻 . Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion  dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍🏻. #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE . . Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat. . ✅Lulus KKM (NOT190105668K) ✅Halal JAKIM ✅Harga bawah RM50 . Jom try #DemicaWhiteningLotion  guysss😍 DM sekarang okay 👌🏻 . #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

LEBIH BERKEYAKINAN NAK ’SELFIE’
.
Sebelum ni kulit muka kelihatan kusam, pucat.. nak selfie dan upload dalam instagram pun segan. 
Tapi selepas menggunakan #DemicaWhiteningLotion, kulit kelihatan segar dan tidak lagi kusam.
.
FUNGSI UTAMA DEMICA :
.
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembap
✅ mencerah
✅ melindungi kulit dari sinar UV. .
.
Uols ada masalah kulit macamana?
Dm nombor fon sekarang untuk Annie bantu ☺️ #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

LEBIH BERKEYAKINAN NAK ’SELFIE’ . Sebelum ni kulit muka kelihatan kusam, pucat.. nak selfie dan upload dalam instagram pun segan. Tapi selepas menggunakan #DemicaWhiteningLotion , kulit kelihatan segar dan tidak lagi kusam. . FUNGSI UTAMA DEMICA : . ✅ merawat masalah kulit . ✅ melembap ✅ mencerah ✅ melindungi kulit dari sinar UV. . . Uols ada masalah kulit macamana? Dm nombor fon sekarang untuk Annie bantu ☺️ #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA . BAHAN 1: EKSTRAK SUSU •Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus. •Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . BAHAN 2: SERBUK MUTIARA •Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering . BAHAN 3: MINYAK ZAITUN •Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas . BAHAN 4: VITAMIN B3 •Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul. •Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion  . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni. . Nak order #DemicaWhiteningLotion  ?? Jom DM nombor fon uols SEKARANG. #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH . . Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ?? . Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. . 1️⃣SUNBURN 2️⃣KULIT MENJADI GELAP 3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA 4️⃣KANSER KULIT . . Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion  boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️ . Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱 #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
🔥🔥 RM60 🔥🔥
Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻
www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio
.
.
#produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #collagen #kesancepat #kesansepantas2minggu #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #produkviral2019 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari #bazarpaknil #ubatjerawat #readystock

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “ . Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..." . Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI . 🔥🔥 RM60 🔥🔥 Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚 . N/P : RM80.00 . Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻 www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio . . #produkuntukputih  #putihgebu  #putihalami  #kulitputih  #putihtanpainject  #putihseluruhbadan  #putihdengancepat  #putihcepat  #putihkanmuka  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #collagen  #kesancepat  #kesansepantas2minggu  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #produkviral2019  #giveaway  #giveawaymalaysia  #antijerawat  #antijeragat  #terengganu  #kualaterengganu  #postagesetiaphari  #bazarpaknil  #ubatjerawat  #readystock 

Mksh jg ka yaya sdh mau dtg kkapuas🤗 asli mah ka yaya kulitny glowing kenyal kya bayi😍 Jafra emang👍 bukan cuma bkin awet muda berinvestasi kulit sehat tp jg bkin dompet sehat🤑👍
Mudahan bisa nular jg suksesnya🤲
executive manager aku😘 dg gajinya udh 25jt an lo😃 
Bismillah sukses sama2🤗
.
Konsultasi 
Order 
Join 
DM/WA 0821 5807 2309
.
 #jafraroyalboost #gabungjafra #jafrakalimantan
#memberjafra #konsultanjafra #joinjafra #Joinmemberjafra #jafrakandangan 
#jafrabanjarmasin #jafrabanjarbaru 
#jafrapaketglowing #jafrakapuas
#royaljellyjafra#jafraindependentconsultant
 #jualjafra #tipskulitsehat#tipskulitputih
#solusiflekhitam#solusijerawat
#mudmaskjafra#cremeblushonjafra
#jafrapalangkaraya#jafraanjir#jafrapulpis
#jafrabuntok#jafrakotabaru#jafrapurukcahu
#jafrabarabai #jafraamuntai #jaframarabahan

Mksh jg ka yaya sdh mau dtg kkapuas🤗 asli mah ka yaya kulitny glowing kenyal kya bayi😍 Jafra emang👍 bukan cuma bkin awet muda berinvestasi kulit sehat tp jg bkin dompet sehat🤑👍 Mudahan bisa nular jg suksesnya🤲 executive manager aku😘 dg gajinya udh 25jt an lo😃 Bismillah sukses sama2🤗 . Konsultasi Order Join DM/WA 0821 5807 2309 . #jafraroyalboost  #gabungjafra  #jafrakalimantan  #memberjafra  #konsultanjafra  #joinjafra  #Joinmemberjafra  #jafrakandangan  #jafrabanjarmasin  #jafrabanjarbaru  #jafrapaketglowing  #jafrakapuas  #royaljellyjafra #jafraindependentconsultant  #jualjafra  #tipskulitsehat #tipskulitputih  #solusiflekhitam #solusijerawat  #mudmaskjafra #cremeblushonjafra  #jafrapalangkaraya #jafraanjir #jafrapulpis  #jafrabuntok #jafrakotabaru #jafrapurukcahu  #jafrabarabai  #jafraamuntai  #jaframarabahan 

Rabu , 9/10
.
.
📮 POS ke Penang & Selangor
💊 2 set combo Booster Whitening Premium + Booster Whiteninh
(putih 15x ganda dari kulit asal seluruh badan)
💊 1 box Booster Whitening
(putih 5x ganda dari kulit asal seluruh badan)
.
.
Jom la ngetes produk nshhaz pasti xcari lain punya 😘
.
.
Feedback cust boleh ke ig👇
@nshhaz_beauty_booster
.
.
Boleh wasap kat 0145227639
Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉
.
.
#boosterwhiteningpremium #boosterserum #boosterwhitening #bwpremium #boostersoap #whiteningsoap #kapsulmutiara #nakputih #putihgebu #kulitputih #putihseluruhbadan #putihcepat #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #kesancepat #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #antijerawat #antijeragat #ubatjerawat #putihsatubadan #kulitcerah #ohhchocolate #kuruscepat #coklatkurus #turun10kg #boosterfoundationdolly #foundationdolly

Rabu , 9/10 . . 📮 POS ke Penang & Selangor 💊 2 set combo Booster Whitening Premium + Booster Whiteninh (putih 15x ganda dari kulit asal seluruh badan) 💊 1 box Booster Whitening (putih 5x ganda dari kulit asal seluruh badan) . . Jom la ngetes produk nshhaz pasti xcari lain punya 😘 . . Feedback cust boleh ke ig👇 @nshhaz_beauty_booster  . . Boleh wasap kat 0145227639 Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉 . . #boosterwhiteningpremium  #boosterserum  #boosterwhitening  #bwpremium  #boostersoap  #whiteningsoap  #kapsulmutiara  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihseluruhbadan  #putihcepat  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #kesancepat  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #antijerawat  #antijeragat  #ubatjerawat  #putihsatubadan  #kulitcerah  #ohhchocolate  #kuruscepat  #coklatkurus  #turun10kg  #boosterfoundationdolly  #foundationdolly 

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
🔥🔥 RM60 🔥🔥
Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻
www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio
.
.
#produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #collagen #kesancepat #kesansepantas2minggu #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #produkviral2019 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari #bazarpaknil #ubatjerawat #readystock

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “ . Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..." . Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI . 🔥🔥 RM60 🔥🔥 Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚 . N/P : RM80.00 . Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻 www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio . . #produkuntukputih  #putihgebu  #putihalami  #kulitputih  #putihtanpainject  #putihseluruhbadan  #putihdengancepat  #putihcepat  #putihkanmuka  #putihmelepak  #kulitcantik  #kulitberseri  #collagen  #kesancepat  #kesansepantas2minggu  #flawless  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #produkviral2019  #giveaway  #giveawaymalaysia  #antijerawat  #antijeragat  #terengganu  #kualaterengganu  #postagesetiaphari  #bazarpaknil  #ubatjerawat  #readystock 

Antara masalah kulit orang asia, terdedah dengan pelbagai masalah kulit,
😫kusam
😫kering
😫jeragat
😫tua sebelum usia
😫parut
😫jerawat
😫sunburn
😫tona tak sekata
😫alergik
.
Puncanya kurang rehat, kurang minum air masak yg secukupnya, penggunaan penjagaan kulit yg kuttang bersesuaian, tidak menjaga kebersihan 😞
.
Awak ada masalah yg sis listkan kat atas ni? Jangan malu malu, share masalah kulit awak, untuk sis bantu segera🙊
.
.
#codgentinghighland #codbatangkali #codberdekatan #codcallabeauty #callabeautskin #cerahgebugebas #kesanseawal7hari #tipskulitputih #produkkecantikkan #kulitbebascela #kulitputihpinkish #freepostage

Antara masalah kulit orang asia, terdedah dengan pelbagai masalah kulit, 😫kusam 😫kering 😫jeragat 😫tua sebelum usia 😫parut 😫jerawat 😫sunburn 😫tona tak sekata 😫alergik . Puncanya kurang rehat, kurang minum air masak yg secukupnya, penggunaan penjagaan kulit yg kuttang bersesuaian, tidak menjaga kebersihan 😞 . Awak ada masalah yg sis listkan kat atas ni? Jangan malu malu, share masalah kulit awak, untuk sis bantu segera🙊 . . #codgentinghighland  #codbatangkali  #codberdekatan  #codcallabeauty  #callabeautskin  #cerahgebugebas  #kesanseawal7hari  #tipskulitputih  #produkkecantikkan  #kulitbebascela  #kulitputihpinkish  #freepostage 

SOLUSI BAGI ANDA YANG MEMILIKI MASALAH KULIT KUSAM & BEKAS LUKA !!! VITALINE TIENS SOLUSINYA..
.
.
Vitaline Tiens berbahan dasar minyak kecambah gandum mengandung vitamin e alami
Vitamin E berfungsi sebagai antioksidan, menstabilkan asam tak jenuh dan asam lemak, melawan oksidasi serta memelihara membran sel, pembuluh darah, jantung, kulit, mata, hati, dan jaringan lainnya agar tidak rusak oleh radikal bebas. Melawan penuaan dan mencegah berbagai jenis penyakit kronis.
Beta Carotene yang merupakan anti oksidan yang berguna untuk membersihkan radikal bebas, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah tumor, trombus, pengerasan nadi, anti aging, dll.

Fungsi :
👉Menghilangkan jerawat, flek hitam dan seluruh masalah kulit.
👉Melawan keletihan, menambah tenaga.
👉Mengurangi kelebihan lemak dalam darah, memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung.
👉Sebagai antioksidan dan anti-aging.
👉Meningkatkan penyampaian pesan saraf, meningkatkan kekuatan otak besar.
👉Memperbaiki fungsi hati dan menjaga kesehatan kulit.

Sangat disarankan bagi orang yang :
Bagi yang sering stres, bertubuh lemah, sering kena flu, manula, dan yang sering mengkonsumsi makanan berlemak tinggi.
Penderita hiperlipidemia dan penyakit pembuluh darah jantung, serta penderita masalah hati.
Mereka yang perduli dengan kecantikan.
.
.
INFO PEMESANAN & JADI RESELLER :
📱 wa 085658225126
.
#vitaline #vitalinetiens #vitalinemurah #vitalinesoftgels #distributortiens  #tiensdepok #obatherbal #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan#tipskulitputih#tipsputih#tipsputihseluruhtubuh#putihabuabu#putih#putihcepat#suntikputih#kucingputih#kucinglucu#kucing#kucingcomel#sehat#sehatalami

SOLUSI BAGI ANDA YANG MEMILIKI MASALAH KULIT KUSAM & BEKAS LUKA !!! VITALINE TIENS SOLUSINYA.. . . Vitaline Tiens berbahan dasar minyak kecambah gandum mengandung vitamin e alami Vitamin E berfungsi sebagai antioksidan, menstabilkan asam tak jenuh dan asam lemak, melawan oksidasi serta memelihara membran sel, pembuluh darah, jantung, kulit, mata, hati, dan jaringan lainnya agar tidak rusak oleh radikal bebas. Melawan penuaan dan mencegah berbagai jenis penyakit kronis. Beta Carotene yang merupakan anti oksidan yang berguna untuk membersihkan radikal bebas, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah tumor, trombus, pengerasan nadi, anti aging, dll. Fungsi : 👉Menghilangkan jerawat, flek hitam dan seluruh masalah kulit. 👉Melawan keletihan, menambah tenaga. 👉Mengurangi kelebihan lemak dalam darah, memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung. 👉Sebagai antioksidan dan anti-aging. 👉Meningkatkan penyampaian pesan saraf, meningkatkan kekuatan otak besar. 👉Memperbaiki fungsi hati dan menjaga kesehatan kulit. Sangat disarankan bagi orang yang : Bagi yang sering stres, bertubuh lemah, sering kena flu, manula, dan yang sering mengkonsumsi makanan berlemak tinggi. Penderita hiperlipidemia dan penyakit pembuluh darah jantung, serta penderita masalah hati. Mereka yang perduli dengan kecantikan. . . INFO PEMESANAN & JADI RESELLER : 📱 wa 085658225126 . #vitaline  #vitalinetiens  #vitalinemurah  #vitalinesoftgels  #distributortiens  #tiensdepok  #obatherbal  #pemutih  #pemutihwajah  #pemutihbadan #tipskulitputih #tipsputih #tipsputihseluruhtubuh #putihabuabu #putih #putihcepat #suntikputih #kucingputih #kucinglucu #kucing #kucingcomel #sehat #sehatalami 

Ini sabun Maaez yang Akan buat korang nak tengok Cermin jer. Yang Merawat masalah Kulit dari luar.⠀
.⠀
⠀
Ada masalah jerawat, Kulit gelap celah-celah peha ketiak tengkuk, Insyaallah sabun Maaez Ni Akan membantu menyekatakan warna kulit uols.⠀
.⠀
⠀
Boleh guna Kat muka & satu badan ya. Lupa nak bagi Tau, yang Ada masalah jerawat Kat badan pun boleh guna ya.⠀
.⠀
⠀
 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #kulitputih #produkputih #kulitputihgebu #jeragathilang #kulitcerah #tiktokchallenge #putihgebu #tipskulitputih #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproducts #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #noinjection #nakcantikcarisaya #produkputih #nakputih #codpekanmeruklang #codkotadamansara #codsetiaalam

Ini sabun Maaez yang Akan buat korang nak tengok Cermin jer. Yang Merawat masalah Kulit dari luar.⠀ .⠀ ⠀ Ada masalah jerawat, Kulit gelap celah-celah peha ketiak tengkuk, Insyaallah sabun Maaez Ni Akan membantu menyekatakan warna kulit uols.⠀ .⠀ ⠀ Boleh guna Kat muka & satu badan ya. Lupa nak bagi Tau, yang Ada masalah jerawat Kat badan pun boleh guna ya.⠀ .⠀ ⠀ #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #kulitputih  #produkputih  #kulitputihgebu  #jeragathilang  #kulitcerah  #tiktokchallenge  #putihgebu  #tipskulitputih  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproducts  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik  #noinjection  #nakcantikcarisaya  #produkputih  #nakputih  #codpekanmeruklang  #codkotadamansara  #codsetiaalam 

SOLUSI BAGI ANDA YANG MEMILIKI MASALAH KULIT KUSAM & BEKAS LUKA !!! VITALINE TIENS SOLUSINYA..
.
.
Vitaline Tiens berbahan dasar minyak kecambah gandum mengandung vitamin e alami
Vitamin E berfungsi sebagai antioksidan, menstabilkan asam tak jenuh dan asam lemak, melawan oksidasi serta memelihara membran sel, pembuluh darah, jantung, kulit, mata, hati, dan jaringan lainnya agar tidak rusak oleh radikal bebas. Melawan penuaan dan mencegah berbagai jenis penyakit kronis.
Beta Carotene yang merupakan anti oksidan yang berguna untuk membersihkan radikal bebas, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah tumor, trombus, pengerasan nadi, anti aging, dll.

Fungsi :
👉Menghilangkan jerawat, flek hitam dan seluruh masalah kulit.
👉Melawan keletihan, menambah tenaga.
👉Mengurangi kelebihan lemak dalam darah, memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung.
👉Sebagai antioksidan dan anti-aging.
👉Meningkatkan penyampaian pesan saraf, meningkatkan kekuatan otak besar.
👉Memperbaiki fungsi hati dan menjaga kesehatan kulit.

Sangat disarankan bagi orang yang :
Bagi yang sering stres, bertubuh lemah, sering kena flu, manula, dan yang sering mengkonsumsi makanan berlemak tinggi.
Penderita hiperlipidemia dan penyakit pembuluh darah jantung, serta penderita masalah hati.
Mereka yang perduli dengan kecantikan.
.
.
INFO PEMESANAN & JADI RESELLER :
📱 wa 085658225126
.
#vitaline #vitalinetiens #vitalinemurah #vitalinesoftgels #distributortiens  #tiensdepok #obatherbal #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan#tipskulitputih#tipsputih#tipsputihseluruhtubuh#putihabuabu#putih#putihcepat#suntikputih#kucingputih#kucinglucu#kucing#kucingcomel#sehat#sehatalami

SOLUSI BAGI ANDA YANG MEMILIKI MASALAH KULIT KUSAM & BEKAS LUKA !!! VITALINE TIENS SOLUSINYA.. . . Vitaline Tiens berbahan dasar minyak kecambah gandum mengandung vitamin e alami Vitamin E berfungsi sebagai antioksidan, menstabilkan asam tak jenuh dan asam lemak, melawan oksidasi serta memelihara membran sel, pembuluh darah, jantung, kulit, mata, hati, dan jaringan lainnya agar tidak rusak oleh radikal bebas. Melawan penuaan dan mencegah berbagai jenis penyakit kronis. Beta Carotene yang merupakan anti oksidan yang berguna untuk membersihkan radikal bebas, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah tumor, trombus, pengerasan nadi, anti aging, dll. Fungsi : 👉Menghilangkan jerawat, flek hitam dan seluruh masalah kulit. 👉Melawan keletihan, menambah tenaga. 👉Mengurangi kelebihan lemak dalam darah, memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung. 👉Sebagai antioksidan dan anti-aging. 👉Meningkatkan penyampaian pesan saraf, meningkatkan kekuatan otak besar. 👉Memperbaiki fungsi hati dan menjaga kesehatan kulit. Sangat disarankan bagi orang yang : Bagi yang sering stres, bertubuh lemah, sering kena flu, manula, dan yang sering mengkonsumsi makanan berlemak tinggi. Penderita hiperlipidemia dan penyakit pembuluh darah jantung, serta penderita masalah hati. Mereka yang perduli dengan kecantikan. . . INFO PEMESANAN & JADI RESELLER : 📱 wa 085658225126 . #vitaline  #vitalinetiens  #vitalinemurah  #vitalinesoftgels  #distributortiens  #tiensdepok  #obatherbal  #pemutih  #pemutihwajah  #pemutihbadan #tipskulitputih #tipsputih #tipsputihseluruhtubuh #putihabuabu #putih #putihcepat #suntikputih #kucingputih #kucinglucu #kucing #kucingcomel #sehat #sehatalami 

SEBELUM CONSUME PSS 
Tona kulit tak sekata , ada jeragat kecil & jerawat kecil2
.
.
SELEPAS CONSUME PSS 
Jerawat dan jeragat kecil2 tu dah makin kurang & kulit pulak rasa macam makin peloles lah 💕
.
.
Hanya perlu consume Pss jerr , kulit ualls bebas dari jerawat , jeragat , parut dan kulit ualls juga akan semakin cerah jika pss dijadikan supplement harian korang. .
.
BERMINAT NAK DAPATKAN ?
.
📱Whatsapp 01137711091.
.
CEPAT BERTINDAK KALAU NAK KULIT UALLS CANTIK DAN SIHAT ☺️
.
#perfectskinsupplement #pss #testimonipss #fienabeautyjb #codjohorbahru #codjohor #codsingapore #postagesetiaphari #johorbahru #agentfienabeautyjb #jerawatcepatkecut #kemamkemamterusputih #jerawathilang #kulitflawless #supplementterbaikmalaysia #tipskulitcantik #fienabeauty #satissoap #jerawatcepatkecut #glowingskin #produkviral #pss #jomcubapss #supplementkecantikan #singapore #johor #cod #freepostage #tipskulitputih #rahasiakulitputih #rahsiakulitcantikflawless

SEBELUM CONSUME PSS Tona kulit tak sekata , ada jeragat kecil & jerawat kecil2 . . SELEPAS CONSUME PSS Jerawat dan jeragat kecil2 tu dah makin kurang & kulit pulak rasa macam makin peloles lah 💕 . . Hanya perlu consume Pss jerr , kulit ualls bebas dari jerawat , jeragat , parut dan kulit ualls juga akan semakin cerah jika pss dijadikan supplement harian korang. . . BERMINAT NAK DAPATKAN ? . 📱Whatsapp 01137711091. . CEPAT BERTINDAK KALAU NAK KULIT UALLS CANTIK DAN SIHAT ☺️ . #perfectskinsupplement  #pss  #testimonipss  #fienabeautyjb  #codjohorbahru  #codjohor  #codsingapore  #postagesetiaphari  #johorbahru  #agentfienabeautyjb  #jerawatcepatkecut  #kemamkemamterusputih  #jerawathilang  #kulitflawless  #supplementterbaikmalaysia  #tipskulitcantik  #fienabeauty  #satissoap  #jerawatcepatkecut  #glowingskin  #produkviral  #pss  #jomcubapss  #supplementkecantikan  #singapore  #johor  #cod  #freepostage  #tipskulitputih  #rahasiakulitputih  #rahsiakulitcantikflawless 

BEST GILERRR! KESAN SELURUH BADAN GAIZZ 😱
.
Baru cuba 16 sachet kulit dah cerah.
.
Kalau korang nak tahu, calla beautskin ni bukan je boleh selesaikan masalah kulit yang berjerawat, tapi antara fungsinya ialah mecerahkan kulit dengam tona yang sekata tau. Kakjara dah terima banyak feedback feedback cust yang berjaya memcantikkan kulit diorang.
.
Nak tahu apa fungsi calla beautskin? Selain rasanya yg sangat sedap, jom kita tengok apa fungsi calla beautskin sehingga menjadi kegilaan ramai. .
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
.
Kulit awak kusam? Tak sekata? Kering? Kurang menarik? Nak nampak muda remaja? meh lekas dm atau ws kakjara. Caranya senang je tak perlu save numb, klik je bio kat atas. 😍
.
.

#combosetmurah #agenmelaka #codmelaka #coddataranpahlawan #codtescomc #codduyong #codbukitkatil #codperinggit #codhospitalbesarmelaka #codcallabeauty #codhangtuahmall #codumbai #callabeautymelaka #callabeautskin #cerahgebugebas #kesanseawal7hari #tipskulitputih #produkkecantikkan #kulitbebascela #kulitputihpinkish #freepostage #igersmalaysia

BEST GILERRR! KESAN SELURUH BADAN GAIZZ 😱 . Baru cuba 16 sachet kulit dah cerah. . Kalau korang nak tahu, calla beautskin ni bukan je boleh selesaikan masalah kulit yang berjerawat, tapi antara fungsinya ialah mecerahkan kulit dengam tona yang sekata tau. Kakjara dah terima banyak feedback feedback cust yang berjaya memcantikkan kulit diorang. . Nak tahu apa fungsi calla beautskin? Selain rasanya yg sangat sedap, jom kita tengok apa fungsi calla beautskin sehingga menjadi kegilaan ramai. . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . Kulit awak kusam? Tak sekata? Kering? Kurang menarik? Nak nampak muda remaja? meh lekas dm atau ws kakjara. Caranya senang je tak perlu save numb, klik je bio kat atas. 😍 . . #combosetmurah  #agenmelaka  #codmelaka  #coddataranpahlawan  #codtescomc  #codduyong  #codbukitkatil  #codperinggit  #codhospitalbesarmelaka  #codcallabeauty  #codhangtuahmall  #codumbai  #callabeautymelaka  #callabeautskin  #cerahgebugebas  #kesanseawal7hari  #tipskulitputih  #produkkecantikkan  #kulitbebascela  #kulitputihpinkish  #freepostage  #igersmalaysia 

Jom amalkan Maaez Collegen untuk Kulit putih satu badan. Kesan seawal 2 minggu.⠀
.⠀
⠀
 Apa yang best Maaez Collegen Ni?⠀
.⠀
⠀
Kelebihan Maaez Collagen⠀
- Membantu mengurangkan masalah kulit kusam dan menyekatakan tona kulit⠀
- Melembutkan, melembapkan dan menganjalkan kulit⠀
- Membantu mencerahkan kulit seluruh badan⠀
- Mengurangkan kedutan dan garis halus ⠀
- Mengurangkan masalah jerawat dan memudarkan parut⠀
- Membantu meremajakan kulit dan melambatkan proses penuaan⠀
.⠀
⠀
 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #kulitputih #produkputih #kulitputihgebu #jeragathilang #kulitcerah #tiktokchallenge #putihgebu #suplimentputih #tipskulitputih #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproducts #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #noinjection #nakcantikcarisaya #produkputih #nakputih #maluapabossku #codkotadamansara

Jom amalkan Maaez Collegen untuk Kulit putih satu badan. Kesan seawal 2 minggu.⠀ .⠀ ⠀ Apa yang best Maaez Collegen Ni?⠀ .⠀ ⠀ Kelebihan Maaez Collagen⠀ - Membantu mengurangkan masalah kulit kusam dan menyekatakan tona kulit⠀ - Melembutkan, melembapkan dan menganjalkan kulit⠀ - Membantu mencerahkan kulit seluruh badan⠀ - Mengurangkan kedutan dan garis halus ⠀ - Mengurangkan masalah jerawat dan memudarkan parut⠀ - Membantu meremajakan kulit dan melambatkan proses penuaan⠀ .⠀ ⠀ #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #kulitputih  #produkputih  #kulitputihgebu  #jeragathilang  #kulitcerah  #tiktokchallenge  #putihgebu  #suplimentputih  #tipskulitputih  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproducts  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik  #noinjection  #nakcantikcarisaya  #produkputih  #nakputih  #maluapabossku  #codkotadamansara 

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣ Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣ Merawat kulit dari sunburn.
3️⃣ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣ Boleh dijadikan base makeup
5️⃣ Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata.
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat & cantik dengan #DemicaWhiteningLotion ?? .
DM nombor fon SEKARANG okayy 😘

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA . . 1️⃣ Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV). 2️⃣ Merawat kulit dari sunburn. 3️⃣ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit. 4️⃣ Boleh dijadikan base makeup 5️⃣ Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. . Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat & cantik dengan #DemicaWhiteningLotion  ?? . DM nombor fon SEKARANG okayy 😘 #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

[ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA SUNBLOCK DAN BERFUNGSI MERAWAT KULIT ]
.
Biasanya kalau guna foundation atau bedak, dalam jangka masa yang lama, muka akan mulaa rosak. Timbul biji2 kecil, naik jerawat.
.
Tapi dengan Demica whitening Lotion, pakai 24 jam pun takde masalah. Bukan setakat boleh dijadikan base makeup & 
sunblock, malah ia membantu merawat masalah kulit, mencerah & melembap. .

Sekarang dah xpayah susah2 pakai fd lagi.. Hanya pakai #demicawhiteninglotion dah yakin untuk keluar uollss😁😁
.
Click link ws sekarang kalau nak skin cantik & sihat !

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

[ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA SUNBLOCK DAN BERFUNGSI MERAWAT KULIT ] . Biasanya kalau guna foundation atau bedak, dalam jangka masa yang lama, muka akan mulaa rosak. Timbul biji2 kecil, naik jerawat. . Tapi dengan Demica whitening Lotion, pakai 24 jam pun takde masalah. Bukan setakat boleh dijadikan base makeup & sunblock, malah ia membantu merawat masalah kulit, mencerah & melembap. . Sekarang dah xpayah susah2 pakai fd lagi.. Hanya pakai #demicawhiteninglotion  dah yakin untuk keluar uollss😁😁 . Click link ws sekarang kalau nak skin cantik & sihat ! #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? .
.
Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari.
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna.
💥 Merawat sunburn. .
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️ #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? . . Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion  kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols. . 100% halal & lulus KKM (NOT190105668K). . . Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion  : 💥Melindungi kulit dari sinaran matahari. 💥Putih yg berkekalan bila selalu guna. 💥 Merawat sunburn. . So far, amacam #DemicaWhiteningLotion  ?? . . Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️ #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion  ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱. . #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
1⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3⃣Mengawal minyak
4⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan)
6⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION? . . 1⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. 2⃣Mudah diserap oleh kulit & badan 3⃣Mengawal minyak 4⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) 5⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan) 6⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. 7⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat 8⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru 9⃣Menghasilkan kolagen pemulihan. 🔟Menyembuhkan ruam . . Best kan #DemicaWhiteningLotion  ni? . Mcm mana nak order?? DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍 . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

Kelebihan susu kambing goatgeos..selain memutihkan susu kambing jgk boleh melawaskan sistem pecernaan kita  dan yang paling penting dia takde bau kambing atau bau hamis ya..rasa dia pn tersngt lh sedap😋..
#goatgeosjb #goatgeosjohor #sususunnah #susukambingsedap #susuberkhasiat #susuuntukputih #tipskulitputih #tipskulitcantik #goatgeoswhitening #susustrawberry #susukurma#whitening #whiteningmilk #viral#johorbahru

Kelebihan susu kambing goatgeos..selain memutihkan susu kambing jgk boleh melawaskan sistem pecernaan kita dan yang paling penting dia takde bau kambing atau bau hamis ya..rasa dia pn tersngt lh sedap😋.. #goatgeosjb  #goatgeosjohor  #sususunnah  #susukambingsedap  #susuberkhasiat  #susuuntukputih  #tipskulitputih  #tipskulitcantik  #goatgeoswhitening  #susustrawberry  #susukurma #whitening  #whiteningmilk  #viral #johorbahru 

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2JARI✌️✌️✌️
Nak join #demicasquad?? Sign up SEKARANG?!! Rugi sangat tak join sebab pelbagai ilmu bisness yang ladyboss bagi yang akan Dilla kongsikan dengan uolls.

#demicawhiteninglotion memang laku keras! Memang senang sangat nak jual taoo.
.
Sape lagi bak join buat duit dengan #demicasquad??
.
Whatsap 016-3852978 SEKARANG!! #demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2JARI✌️✌️✌️ Nak join #demicasquad ?? Sign up SEKARANG?!! Rugi sangat tak join sebab pelbagai ilmu bisness yang ladyboss bagi yang akan Dilla kongsikan dengan uolls. #demicawhiteninglotion  memang laku keras! Memang senang sangat nak jual taoo. . Sape lagi bak join buat duit dengan #demicasquad ?? . Whatsap 016-3852978 SEKARANG!! #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

Kulit Makin Cerah la. Hanya Maaez Collegen. Maaez Collegen memutih 1 badan dengan Collagen. Collagen Ni sangat sesuai untuk lelaki & perempuan terutamanya yang berumur 30tahun KE atas.⠀
.⠀
⠀
Pada Umur 30an KE atas Collegen dalam badan Makin berkurang. Bila Collegen berkurang Akan menyebabkan Kulit cepat berkedut, rambut gugur, kuku cepat rosak Dan banyak faktor lain lagi.⠀
.⠀
⠀
Nak putih dengan Collagen? jom Dm shima @ terus wasap 0126753156⠀
.⠀
⠀
 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #kulitputih #produkputih #kulitputihgebu #jeragathilang #kulitcerah #tiktokchallenge #putihgebu #tipskulitputih #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproducts #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #noinjection #nakcantikcarisaya #produkputih #nakputih #codpekanmeruklang #codkotadamansara #codsetiaalam

Kulit Makin Cerah la. Hanya Maaez Collegen. Maaez Collegen memutih 1 badan dengan Collagen. Collagen Ni sangat sesuai untuk lelaki & perempuan terutamanya yang berumur 30tahun KE atas.⠀ .⠀ ⠀ Pada Umur 30an KE atas Collegen dalam badan Makin berkurang. Bila Collegen berkurang Akan menyebabkan Kulit cepat berkedut, rambut gugur, kuku cepat rosak Dan banyak faktor lain lagi.⠀ .⠀ ⠀ Nak putih dengan Collagen? jom Dm shima @ terus wasap 0126753156⠀ .⠀ ⠀ #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #kulitputih  #produkputih  #kulitputihgebu  #jeragathilang  #kulitcerah  #tiktokchallenge  #putihgebu  #tipskulitputih  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproducts  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik  #noinjection  #nakcantikcarisaya  #produkputih  #nakputih  #codpekanmeruklang  #codkotadamansara  #codsetiaalam 

3 CARA YANG RAMAI BUAT UNTUK ELAK SUNBURN .
Selalu nak elak sunburn uols buat macamana?
.
1️⃣ pakai topi / payung time kat luar rumah 
2️⃣ ambik supplement putih / vitamin.
3️⃣ pakai sarung tangan time drive
.
Mesti ramai kan buat nombor 1️⃣2️⃣3️⃣ tu? Kenapa perlu susah2, kalau ada cara yang sangat2 senang utk elak sunburn.
.
Semestinya dengan sapu #DemicaWhiteningLotion pada kulit wajah, tangan dan kaki .
.
#DemicaWhiteningLotion ada SPF50, so takperlu risau dah sebab kulit dah dilindungi 😍
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

3 CARA YANG RAMAI BUAT UNTUK ELAK SUNBURN . Selalu nak elak sunburn uols buat macamana? . 1️⃣ pakai topi / payung time kat luar rumah 2️⃣ ambik supplement putih / vitamin. 3️⃣ pakai sarung tangan time drive . Mesti ramai kan buat nombor 1️⃣2️⃣3️⃣ tu? Kenapa perlu susah2, kalau ada cara yang sangat2 senang utk elak sunburn. . Semestinya dengan sapu #DemicaWhiteningLotion  pada kulit wajah, tangan dan kaki . . #DemicaWhiteningLotion  ada SPF50, so takperlu risau dah sebab kulit dah dilindungi 😍 . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS .
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
Dm sekarang okay 👌🏻
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS . . Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion  terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea. . #DemicaWhiteningLotion  merupakan gabungan 👉🏻susu 👉🏻serbuk mutiara 👉🏻minyak zaitun 👉🏻pro vitamin B3 utk lembutkan kulit dan utk kulit putih . . Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion  ? Dm sekarang okay 👌🏻 . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM sekarang!♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA . . Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭 . Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion  settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari. . . Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion  ? . DM sekarang!♥️ . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

Untuk meningkatkan asupan nutrisi yang baik bagi tubuh, LiveWell Global menghadirkan Chlorophyll Gamat (CG). CG merupakan makanan fungsional yang mengandung nutrisi lengkap dan tinggi dari klorofil serta teripang alami. Klorofil merupakan zat hijau yang ditemukan dalam tanaman dan menjadi bagian penting dalam proses fotosintesis.

Doktor Daniel T. Shaughnessy, Ph.D, dari Laboratorium Molekuler Karsinogenis, National Institutes of Health, Amerika Serikat, menemukan bahwa Chorophyllin dari chlorella dapat menurunkan kerusakan DNA yang terjadi hampir dua kali lipat banyaknya pada DNA sel usus besar dan dubur (Jurnal PLos One 2011 25 April 6 (4):... E18707 doi: 10.1371/journal.pone.0018707). Selain menggunakan klorofil dari daun Mulberry, CG juga mengandung teripang emas yang kaya kandungan gizi. Kandungan gizi pada teripang emas diantaranya 59 jenis asam lemak, 25 komponen vitamin, 19 jenis asam amino dan masih banyak lagi. Manfaatkan CG sebagai penunjang kesehatan tubuh anda!

#diet #cantiksehat #sehat #dietketo #dietgaram #gamat #klorofil #dietketat #dietmayo #dietbuah #dietsehat #tipsdiet #tipscantikalami #tipssehat #tipscantik #tipskulitputih #tipslangsing #tipskurus #tipskesehatan #tipskecantikan #tipsberwirausaha #TipsAndroid #TipsIphone #tipsmakeup #tipsdietcepat

Untuk meningkatkan asupan nutrisi yang baik bagi tubuh, LiveWell Global menghadirkan Chlorophyll Gamat (CG). CG merupakan makanan fungsional yang mengandung nutrisi lengkap dan tinggi dari klorofil serta teripang alami. Klorofil merupakan zat hijau yang ditemukan dalam tanaman dan menjadi bagian penting dalam proses fotosintesis. Doktor Daniel T. Shaughnessy, Ph.D, dari Laboratorium Molekuler Karsinogenis, National Institutes of Health, Amerika Serikat, menemukan bahwa Chorophyllin dari chlorella dapat menurunkan kerusakan DNA yang terjadi hampir dua kali lipat banyaknya pada DNA sel usus besar dan dubur (Jurnal PLos One 2011 25 April 6 (4):... E18707 doi: 10.1371/journal.pone.0018707). Selain menggunakan klorofil dari daun Mulberry, CG juga mengandung teripang emas yang kaya kandungan gizi. Kandungan gizi pada teripang emas diantaranya 59 jenis asam lemak, 25 komponen vitamin, 19 jenis asam amino dan masih banyak lagi. Manfaatkan CG sebagai penunjang kesehatan tubuh anda! #diet  #cantiksehat  #sehat  #dietketo  #dietgaram  #gamat  #klorofil  #dietketat  #dietmayo  #dietbuah  #dietsehat  #tipsdiet  #tipscantikalami  #tipssehat  #tipscantik  #tipskulitputih  #tipslangsing  #tipskurus  #tipskesehatan  #tipskecantikan  #tipsberwirausaha  #TipsAndroid  #TipsIphone  #tipsmakeup  #tipsdietcepat 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide➡️untk feedback]
.
Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dilla contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide➡️untk feedback] . Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk dilla contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
. 
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA . . KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU •Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus. •Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA •Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering . KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN •Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas . KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3 •Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul. •Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr. . . Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion  . . DM sekarang utk booking stok ♥️. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide➡️untk feedback]
.
Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dilla contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide➡️untk feedback] . Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk dilla contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL . . Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️ . Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. . Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion  yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide➡️untk feedback]
.
Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dilla contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide➡️untk feedback] . Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk dilla contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM dilla tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil.
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.
Jelas ke jelas sangat?😊
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE? . . Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM dilla tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion  ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion  ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil. . Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?” . Memang #DemicaWhiteningLotion  ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion  dgn yakin & selamat. . Jelas ke jelas sangat?😊 . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide➡️untk feedback]
.
Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dilla contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide➡️untk feedback] . Wowwww happy sangat Dilla dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk dilla contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Dilla nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️ #demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN . . Hai makcik bawang 🤪Dilla nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion  ni. . Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎. . NOMBOR KKM (NOT190105668K). 100% selamat & Halal okayy ♥️ #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ➡️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Dill dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dilla contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamdilla #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #rahsiakecantikan #cantikbersama #demicakotakinabalu#sabah #demicasabah #demicaputatan #kinarutsabah #demicapapar #imagosabah #centrepointsabah #suriasabah #bsnsabah #1borneosabah #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #uitmsabah #tanjungarusabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide ➡️ utk feedback] . Wowwww happy sangat Dill dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk dilla contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . . #demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamdilla  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #demicakotakinabalu #sabah  #demicasabah  #demicaputatan  #kinarutsabah  #demicapapar  #imagosabah  #centrepointsabah  #suriasabah  #bsnsabah  #1borneosabah  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #uitmsabah  #tanjungarusabah 

Tengah lunch KE tu?⠀
Tengah Hari Ni sedap pekena Susu Maaez stroberi.⠀
.⠀
⠀
Siapa ada masalah kulit? ⠀
⠀
ECZEMA, KUDIS, KURAP, GATAL, JERAWAT, KULIT KERING GELUPAS?⠀
⠀
Dah cuba macam2 cara tapi tak berkesan?⠀
⠀
Okay, bagi yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian! Susu Maaez boleh membantu anda menyelesaikan masalah kulit.⠀
⠀
⠀
Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya.⠀
.⠀
⠀
 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #kulitputih #produkputih #kulitputihgebu #jeragathilang #kulitcerah #tiktokchallenge #putihgebu #tipskulitputih #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproducts #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #noinjection #nakcantikcarisaya #produkputih #nakputih #codpekanmeruklang #codkotadamansara #codsetiaalam⠀

Tengah lunch KE tu?⠀ Tengah Hari Ni sedap pekena Susu Maaez stroberi.⠀ .⠀ ⠀ Siapa ada masalah kulit? ⠀ ⠀ ECZEMA, KUDIS, KURAP, GATAL, JERAWAT, KULIT KERING GELUPAS?⠀ ⠀ Dah cuba macam2 cara tapi tak berkesan?⠀ ⠀ Okay, bagi yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian! Susu Maaez boleh membantu anda menyelesaikan masalah kulit.⠀ ⠀ ⠀ Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya.⠀ .⠀ ⠀ #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #kulitputih  #produkputih  #kulitputihgebu  #jeragathilang  #kulitcerah  #tiktokchallenge  #putihgebu  #tipskulitputih  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproducts  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik  #noinjection  #nakcantikcarisaya  #produkputih  #nakputih  #codpekanmeruklang  #codkotadamansara  #codsetiaalam ⠀

”lepas pakai demica nie terperasan yang ketuat ni lama2 makin pudar....”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion
.
.
Alhamdulillah happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion  ni selamat digunakan & lulus KKM.
.
.
Nak cuba?
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

”lepas pakai demica nie terperasan yang ketuat ni lama2 makin pudar....”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion  . . Alhamdulillah happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion  ni selamat digunakan & lulus KKM. . . Nak cuba? DM nombor fon SEKARANG📱. . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit anis.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU? . . Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion  dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion  dpt maintainkan kelembutan kulit anis. . ✅Stok limited ✅Harga bawah RM50 ✅Sesuai utk laki & perempuan . Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ??🥰 Boleh sapu kat muka tau. . DM sekarang utk details! . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

Alhamdulillah Allah jodohkan cust ni dengan #callabeautskin sekarang #masalahkulit dia dah semakin elok. Kulit kering dan mengelupas tu dah pulih.
.
Hanya consume 3 box calla secara konsisten keadaan kulit semakin elok.
.
Korang ada masalah kulit yang sama? Bole cuba consume calla. KakG akan guide uols insyallah semuanya dengan izin-Nya
.
KakG-0165065900
.
#calla #collagen #beauty  #kecantikkan #bidadari #cantik #callabeautskin #baazarpaknil #baazar #shoppingonline #kulithitam #berjerawat #wanita #lelaki #masalahkulit #tipskulitputih #kulitputih #kulitcantik #callabeautskin #berpanau #tonataksekata #whitening #teamkakGwarriors

Alhamdulillah Allah jodohkan cust ni dengan #callabeautskin  sekarang #masalahkulit  dia dah semakin elok. Kulit kering dan mengelupas tu dah pulih. . Hanya consume 3 box calla secara konsisten keadaan kulit semakin elok. . Korang ada masalah kulit yang sama? Bole cuba consume calla. KakG akan guide uols insyallah semuanya dengan izin-Nya . KakG-0165065900 . #calla  #collagen  #beauty   #kecantikkan  #bidadari  #cantik  #callabeautskin  #baazarpaknil  #baazar  #shoppingonline  #kulithitam  #berjerawat  #wanita  #lelaki  #masalahkulit  #tipskulitputih  #kulitputih  #kulitcantik  #callabeautskin  #berpanau  #tonataksekata  #whitening  #teamkakGwarriors 

”Eczema saya dah okay lepas pakai demica lotion”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion
.
.
Alhamdulillah Anis happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion  ni selamat digunakan & lulus KKM.
.
.
Nak cuba?
DM nombor fon SEKARANG📱
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

”Eczema saya dah okay lepas pakai demica lotion”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion  . . Alhamdulillah Anis happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion  ni selamat digunakan & lulus KKM. . . Nak cuba? DM nombor fon SEKARANG📱 . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion  ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱. . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

“ LESS THAN SEMINGGU DAH NAMPAK CERAH, KURANG JERAWAT DAH ....” - Pengguna #DemicaWhiteningLotion
.
.
Wahhhh seronok tau bila dapat feedback dari pengguna. Tengok kulit makin pulih dah. Confident level terus up! Hehe. Tak caya? Cuba la duluuu.. #DemicaWhiteningLotion ni lotion putih jenis spray, selamat digunakan & lulus KKM.
.
.
Nak cuba?
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

“ LESS THAN SEMINGGU DAH NAMPAK CERAH, KURANG JERAWAT DAH ....” - Pengguna #DemicaWhiteningLotion  . . Wahhhh seronok tau bila dapat feedback dari pengguna. Tengok kulit makin pulih dah. Confident level terus up! Hehe. Tak caya? Cuba la duluuu.. #DemicaWhiteningLotion  ni lotion putih jenis spray, selamat digunakan & lulus KKM. . . Nak cuba? DM nombor fon SEKARANG📱. . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

Ramainya adik kakak abg Kita yang selalu Ada problem oily skin kan.. Jom guna CWS...kesan seawal sekali penggunaan Ka weh😍 Sebab admin pun Ada problem yang sama sebelum ni.... Sekarang Alhamdulillah dah ok... Kunci utama.  Kena konsisten Dan rajin cuci muka je🥰  #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih #sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan

Ramainya adik kakak abg Kita yang selalu Ada problem oily skin kan.. Jom guna CWS...kesan seawal sekali penggunaan Ka weh😍 Sebab admin pun Ada problem yang sama sebelum ni.... Sekarang Alhamdulillah dah ok... Kunci utama. Kena konsisten Dan rajin cuci muka je🥰 #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan 

HANYA MENGGUNAKAN CARMELA WHITENING SOAP SAHAJA MASALAH SEPERTI KULIT BERJERAWAT, JERAGAT, KUSAM, GELAP DAPAT DIATASI😍
-
Jom DM kami segera untuk kami bantu anda . Sekarang ada promosi  kaw- kaw so jangan lepaskan peluang🤗
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya

HANYA MENGGUNAKAN CARMELA WHITENING SOAP SAHAJA MASALAH SEPERTI KULIT BERJERAWAT, JERAGAT, KUSAM, GELAP DAPAT DIATASI😍 - Jom DM kami segera untuk kami bantu anda . Sekarang ada promosi kaw- kaw so jangan lepaskan peluang🤗 - #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #carmela  #sabunputih  #kulitputih  #kulitcantik  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebaskusam  #bebasparut  #Removemakeup  #bubbleremover  #bubbleremoverfirstinmalaysia  #bubbleremovercarmela  #toner  #moisturizer  #newpackaging  #newlook  #newformula  #lebihberkesan  #raya2019  #cantikraya  #carmelaraya 

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
•#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱. .

#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50 . . 1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP -Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️. . 2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP •Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion  utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻 . 3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK •#DemicaWhiteningLotion  ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊 . . Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion  ni??? Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘 . DM nombor fon uols SEKARANG okay📱. . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862  SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback  JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA . Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion  kesayangan ni💜 . Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion  . . . Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea  ?? . DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . “Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion  sebagai base make up!” . Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion  kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰 . . Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea  NOW!♥️ . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? . . [Slide ⬅️ utk feedback] . Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion  setiap hari. . Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea? Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion  kan kan kan?😚 . Jom DM nombor sekarang utk contact! . Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion  ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱. . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

BEST GILERRR! KESAN SELURUH BADAN GAIZZ 😱
.
Baru cuba 16 sachet kulit dah cerah.
.
Kalau korang nak tahu, calla beautskin ni bukan je boleh selesaikan masalah kulit yang berjerawat, tapi antara fungsinya ialah mecerahkan kulit dengam tona yang sekata tau. Kakjara dah terima banyak feedback feedback cust yang berjaya memcantikkan kulit diorang.
.
Nak tahu apa fungsi calla beautskin? Selain rasanya yg sangat sedap, jom kita tengok apa fungsi calla beautskin sehingga menjadi kegilaan ramai. .
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
.
Kulit awak kusam? Tak sekata? Kering? Kurang menarik? Nak nampak muda remaja? meh lekas dm atau ws kakjara. Caranya senang je tak perlu save numb, klik je bio kat atas. 😍
.
.

#combosetmurah #agenmelaka #codmelaka #coddataranpahlawan #codtescomc #codduyong #codbukitkatil #codperinggit #codhospitalbesarmelaka #codcallabeauty #codhangtuahmall #codumbai #callabeautymelaka #callabeautskin #cerahgebugebas #kesanseawal7hari #tipskulitputih #produkkecantikkan #kulitbebascela #kulitputihpinkish #freepostage #igersmalaysia

BEST GILERRR! KESAN SELURUH BADAN GAIZZ 😱 . Baru cuba 16 sachet kulit dah cerah. . Kalau korang nak tahu, calla beautskin ni bukan je boleh selesaikan masalah kulit yang berjerawat, tapi antara fungsinya ialah mecerahkan kulit dengam tona yang sekata tau. Kakjara dah terima banyak feedback feedback cust yang berjaya memcantikkan kulit diorang. . Nak tahu apa fungsi calla beautskin? Selain rasanya yg sangat sedap, jom kita tengok apa fungsi calla beautskin sehingga menjadi kegilaan ramai. . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . Kulit awak kusam? Tak sekata? Kering? Kurang menarik? Nak nampak muda remaja? meh lekas dm atau ws kakjara. Caranya senang je tak perlu save numb, klik je bio kat atas. 😍 . . #combosetmurah  #agenmelaka  #codmelaka  #coddataranpahlawan  #codtescomc  #codduyong  #codbukitkatil  #codperinggit  #codhospitalbesarmelaka  #codcallabeauty  #codhangtuahmall  #codumbai  #callabeautymelaka  #callabeautskin  #cerahgebugebas  #kesanseawal7hari  #tipskulitputih  #produkkecantikkan  #kulitbebascela  #kulitputihpinkish  #freepostage  #igersmalaysia 

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? .
.
Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari.
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna.
💥 Merawat sunburn. .
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? . . Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion  kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols. . 100% halal & lulus KKM (NOT190105668K). . . Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion  : 💥Melindungi kulit dari sinaran matahari. 💥Putih yg berkekalan bila selalu guna. 💥 Merawat sunburn. . So far, amacam #DemicaWhiteningLotion  ?? . . Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️ . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

PUTIHKAN TANGAN,MUKA & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇🏻
.
.
✨Susu
✨Serbuk mutiara ✨Olive oil
✨Pro vitamin B3
.
“Penat laa nak sapu 4 benda dalam 1 masa”. .
No no no 🙅🏻 uols ingat Anis rajin nak tempek banyak benda macam tu? Sape je #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dalam lotion letops ni💃🏻
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍🏻.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

PUTIHKAN TANGAN,MUKA & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇🏻 . . ✨Susu ✨Serbuk mutiara ✨Olive oil ✨Pro vitamin B3 . “Penat laa nak sapu 4 benda dalam 1 masa”. . No no no 🙅🏻 uols ingat Anis rajin nak tempek banyak benda macam tu? Sape je #DemicaWhiteningLotion  sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dalam lotion letops ni💃🏻 . Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion  dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍🏻. . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM ani tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil.
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.
Jelas ke jelas sangat?😊
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE? . . Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM ani tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion  ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion  ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil. . Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?” . Memang #DemicaWhiteningLotion  ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion  dgn yakin & selamat. . Jelas ke jelas sangat?😊 . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

[ATTENTION]- 3 RAHSIA SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU SELESAIKAN MASALAH KULIT
.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM now!
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[ATTENTION]- 3 RAHSIA SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION  YG MAMPU SELESAIKAN MASALAH KULIT . . 1️⃣Pelembap utk Kulit Kering -Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar. . 2️⃣Mencerahkan Kulit -Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. . 3️⃣Merawat SUNBURN -Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak. . . So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion  . . Nak info lanjut terus DM now! . . #demicakelantan  #demicakotabharu  #demicawakafbharu  #demicatumpat  #demicapasirtumboh  #demicapasirpekan  #demicapasirmas  #demicanilai  #Demicantik  #DemicaSquad  #teamanis  #jomjagakulit  #jomcantik  #jomputih  #tipsputih  #tipskulitputih  #tipsputihgebu  #lotionmuka  #lotiontangan  #lotionviral  #pantaisenok  #pantaisritujuh  #pantaigeting  #pantaimekmas  #kotabharu  #kelantan  #DemicaWhiteningLotion 

TEKSTUR DEMICA WHITENING LOTION CAIR ?! 😱 .
Kenapaaa tekstur cair ?? Dan kenapa tekstur Demica Whitening Lotion berjaya menawan hati penggunanya?? .
.
✅Tekstur cair mudah meresap kedalam kulit.
✅ Memberi kelembapan yang berpanjangan
✅ Tidak menyebabkan bercapuk .
✅ Menyebabkan kulit natural glowing dan segar
.
Macamana nak order?
DM nombor fon uols atau whatsapp 010-6611402 SEKARANG📲

#demicawhiteninglotion  #lotionputihgebu #lotionputihviral #teamanis #lotionputihkekal #lotionputihajaibmurah #lotionwangi #cepatputih #tipskulitputih #tipscantik #rahsiakecantikan #cantikbersama  #produkmurah #lotionkecantikan #lotionpemutih #lotionpemutihkulit #mencerahkankulit #teamciktynawesome  #¹

TEKSTUR DEMICA WHITENING LOTION CAIR ?! 😱 . Kenapaaa tekstur cair ?? Dan kenapa tekstur Demica Whitening Lotion berjaya menawan hati penggunanya?? . . ✅Tekstur cair mudah meresap kedalam kulit. ✅ Memberi kelembapan yang berpanjangan ✅ Tidak menyebabkan bercapuk . ✅ Menyebabkan kulit natural glowing dan segar . Macamana nak order? DM nombor fon uols atau whatsapp 010-6611402 SEKARANG📲 #demicawhiteninglotion   #lotionputihgebu  #lotionputihviral  #teamanis  #lotionputihkekal  #lotionputihajaibmurah  #lotionwangi  #cepatputih  #tipskulitputih  #tipscantik  #rahsiakecantikan  #cantikbersama  #produkmurah  #lotionkecantikan  #lotionpemutih  #lotionpemutihkulit  #mencerahkankulit  #teamciktynawesome  #¹

Kenapa calla beautskin dalam bentuk serbuk ?
.
Terdapat beberapa jenis bentuk suppplement di malaysia, iaitu serbuk, cecair, dan tablet. Ketiga tiga jenis supplement ini mempunyai penyerapan yang berbeza dalam tubuh. Nak tahu bentuk mana yang lebih cepat diserap badan ?
.
Yang paling sukar diserap adalah supplement dalam bentuk tablet. Dari tablet tambahan yang anda ambil, vitamin diserap hanya dengan 3-20% daripada jumlah kandungan dalam tablet. Sementara itu, supplement cecair dan serbuk mempunyai penyerapan yang tinggi dan juga cepat.
.
Contohnya supplement serbuk, vitamin dapat diserap kedalam saluran darah didalam tubuh secara langsung kerana ia tidak melalui proses pencernaan terlebih dahulu. Supplement serbuk, nutrien yang terdapat di dalamnya boleh diserap sehingga 98%.
.
Jadi dah tahu kenapa calla beautskin berbentuk serbuk ? Mestilah untuk kesayangan kami dapat kesan yang cepat 😍
.
.
#codgentinghighland #codbatangkali #codberdekatan #codcallabeauty #callabeautskin #callabeautypahang #cerahgebugebas #kesanseawal7hari #tipskulitputih #produkkecantikkan #kulitbebascela #kulitputihpinkish #freepostage

Kenapa calla beautskin dalam bentuk serbuk ? . Terdapat beberapa jenis bentuk suppplement di malaysia, iaitu serbuk, cecair, dan tablet. Ketiga tiga jenis supplement ini mempunyai penyerapan yang berbeza dalam tubuh. Nak tahu bentuk mana yang lebih cepat diserap badan ? . Yang paling sukar diserap adalah supplement dalam bentuk tablet. Dari tablet tambahan yang anda ambil, vitamin diserap hanya dengan 3-20% daripada jumlah kandungan dalam tablet. Sementara itu, supplement cecair dan serbuk mempunyai penyerapan yang tinggi dan juga cepat. . Contohnya supplement serbuk, vitamin dapat diserap kedalam saluran darah didalam tubuh secara langsung kerana ia tidak melalui proses pencernaan terlebih dahulu. Supplement serbuk, nutrien yang terdapat di dalamnya boleh diserap sehingga 98%. . Jadi dah tahu kenapa calla beautskin berbentuk serbuk ? Mestilah untuk kesayangan kami dapat kesan yang cepat 😍 . . #codgentinghighland  #codbatangkali  #codberdekatan  #codcallabeauty  #callabeautskin  #callabeautypahang  #cerahgebugebas  #kesanseawal7hari  #tipskulitputih  #produkkecantikkan  #kulitbebascela  #kulitputihpinkish  #freepostage 

“Calla Beautskin ni cecair atau serbuk? Macam mana cara consume dia?”
_
Cuba lihat tekstur Calla Beautskin dalam gambar dam video ni. Serbuk dia halus sangat kan? Tak masam sangat, tak manis sangat. Rasa seperti buah Peach yang sedap sangat tuuu.
_
Cara consume dia pun mudah. Just kemam-kemam je, tak perlu bancuh air pun.
_
“Kalau nak bancuh dalam air boleh tak?”
_
Boleh je, tapi rasa dia kurang sedap dan tawar. Kalau korang suka bancuh, boleh je bancuh takde masalah pun😊
_
Untuk kesan yang optimum, sis nasihatkan korang consume Calla Beautskin 2 sachets sehari dan minum air putih secukupnya okay?😘
.
#codgentinghighland #codbatangkali #codberdekatan #codcallabeauty #callabeautskin
#callabeautypahang #cerahgebugebas #kesanseawal7hari #tipskulitputih #produkkecantikkan #kulitbebascela #kulitputihpinkish #freepostage

“Calla Beautskin ni cecair atau serbuk? Macam mana cara consume dia?” _ Cuba lihat tekstur Calla Beautskin dalam gambar dam video ni. Serbuk dia halus sangat kan? Tak masam sangat, tak manis sangat. Rasa seperti buah Peach yang sedap sangat tuuu. _ Cara consume dia pun mudah. Just kemam-kemam je, tak perlu bancuh air pun. _ “Kalau nak bancuh dalam air boleh tak?” _ Boleh je, tapi rasa dia kurang sedap dan tawar. Kalau korang suka bancuh, boleh je bancuh takde masalah pun😊 _ Untuk kesan yang optimum, sis nasihatkan korang consume Calla Beautskin 2 sachets sehari dan minum air putih secukupnya okay?😘 . #codgentinghighland  #codbatangkali  #codberdekatan  #codcallabeauty  #callabeautskin  #callabeautypahang  #cerahgebugebas  #kesanseawal7hari  #tipskulitputih  #produkkecantikkan  #kulitbebascela  #kulitputihpinkish  #freepostage 

Meeting grub Kapuas bersama ASM Kalimantan kita😊
Jd bagian bersama kmi jg yuk, komunitas positif produktif dan bermanfaat🤗
.
Tenang gabung Jafra kita dbimbing diarahkan dr yg gk bisa jd bisa😘
.
Konsultasi 
Order 
Join 
DM/WA 0821 5807 2309
.
 #jafraroyalboost #gabungjafra #jafrakalimantan
#memberjafra #konsultanjafra #joinjafra #Joinmemberjafra #jafrakandangan 
#jafrabanjarmasin #jafrabanjarbaru 
#jafrapaketglowing #jafrakapuas
#royaljellyjafra#jafraindependentconsultant #jafrakintap#tipskulitsehat#tipskulitputih
#solusiflekhitam#solusijerawat
#mudmaskjafra#cremeblushonjafra
#jafrapalangkaraya#jafraanjir#jafrapulpis
#jafrabuntok#jafrakotabaru#jafrapurukcahu
#jafrabarabai #jafraamuntai #jaframarabahan

Meeting grub Kapuas bersama ASM Kalimantan kita😊 Jd bagian bersama kmi jg yuk, komunitas positif produktif dan bermanfaat🤗 . Tenang gabung Jafra kita dbimbing diarahkan dr yg gk bisa jd bisa😘 . Konsultasi Order Join DM/WA 0821 5807 2309 . #jafraroyalboost  #gabungjafra  #jafrakalimantan  #memberjafra  #konsultanjafra  #joinjafra  #Joinmemberjafra  #jafrakandangan  #jafrabanjarmasin  #jafrabanjarbaru  #jafrapaketglowing  #jafrakapuas  #royaljellyjafra #jafraindependentconsultant  #jafrakintap #tipskulitsehat #tipskulitputih  #solusiflekhitam #solusijerawat  #mudmaskjafra #cremeblushonjafra  #jafrapalangkaraya #jafraanjir #jafrapulpis  #jafrabuntok #jafrakotabaru #jafrapurukcahu  #jafrabarabai  #jafraamuntai  #jaframarabahan