#tshirtrewang Instagram Stories

24,558 Stories

Top Stories

[FDTS]
.
Baju Family Day Teratak Sayang dah pun siap. .
Hehee, cust nak guna awal tahun depan katanya. Tapi kita dah siapkan awal untuk mereka.
.
54pcs
1 side print
1 color
Silkscreen
.
DONE
.
So gais, masih belum terlambat lg utk anda buat tempahan tau. Yg nak guna urgent pun, kita boleh bantu. Takde masalah. Hihi
.
#familyday#usimcetakmurah#hnprint#hnprint.hq#jomtempahtshirt#tshirtrewang#tshirtfamilyday#tshirtkelas#tshirtdesign#nilaicetakmurah#cetakbajuusim#usim#ukm#upsi#uthm#uia#kuis#kuim

[FDTS] . Baju Family Day Teratak Sayang dah pun siap. . Hehee, cust nak guna awal tahun depan katanya. Tapi kita dah siapkan awal untuk mereka. . 54pcs 1 side print 1 color Silkscreen . DONE . So gais, masih belum terlambat lg utk anda buat tempahan tau. Yg nak guna urgent pun, kita boleh bantu. Takde masalah. Hihi . #familyday #usimcetakmurah #hnprint #hnprint .hq#jomtempahtshirt #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtkelas #tshirtdesign #nilaicetakmurah #cetakbajuusim #usim #ukm #upsi #uthm #uia #kuis #kuim 

DESIGN @darahpahlawan.cw MUSLIMAH TERBARU UNTUK JUN INI. RECIKSSS BUKAN?? 🔥🔥
.
DARAH PAHLAWAN CASUAL WEAR .
Perkhidmatan sublimation printing:-
👕 jersi ragbi
👕singlet
👕tshirt batch
👕tshirt kelas
👕tshirt konvoi
👕tshirt memancing
👕jersi futsal & bola
👕tempahan family day 👕tshirt syarikat
👚baju muslimah
dan banyak lagi !! .
Kenapa anda WAJIB memilih @darahpahlawan.cw ? .
📌 Mencapai 15,000 helai baju cetakan sublimation dikeluarkan
📌 Merealisasi design tersendiri walau lakaran hanya di atas kertas
📌 Pilihan design di katalog boleh diubah warna + tambah logo/nama/nombor + tukar sleeve/collar mengikut citarasa anda
📌 Saiz sekecil kanak-kanak 2 tahun sehingga sebesar dewasa 7XL
📌 Material berkualiti tinggi, ringan, serap peluh, cepat kering dan tidak berbau.
📌Minimum tempahan 8 helai sahaja
📌Tempahan siap dalam 2 minggu selepas bayaran deposit
📌 Penghantaran pos ke seluruh Malaysia
📌Harga berpatutan mengikut kuantiti tempahan dan harga istimewa untuk kuantiti besar
.
Hubungi team @darahpahlawan.cw @darahpahlawan.cw @darahpahlawan.cw dengan klik link whatsapp di bawah untuk info lebih terperinci mengenai .
📲 019-5208994
📲 019-5208994
📲 019-5208994
————————————————————————
#darahpahlawanprinting #melaka #johor #kl #era #ootd #silkscreen #heatpress #printingpress #tshirt #tshirtprinting #sublimation #cetakbajumurah #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #student #ukm #uum #unimap #utm #uthm #kuis #uitm #unikl #bajubatch #sublimationprinting #sublimatedjersey #mrsm #sbp ————————————————————

DESIGN @darahpahlawan.cw  MUSLIMAH TERBARU UNTUK JUN INI. RECIKSSS BUKAN?? 🔥🔥 . DARAH PAHLAWAN CASUAL WEAR . Perkhidmatan sublimation printing:- 👕 jersi ragbi 👕singlet 👕tshirt batch 👕tshirt kelas 👕tshirt konvoi 👕tshirt memancing 👕jersi futsal & bola 👕tempahan family day 👕tshirt syarikat 👚baju muslimah dan banyak lagi !! . Kenapa anda WAJIB memilih @darahpahlawan.cw  ? . 📌 Mencapai 15,000 helai baju cetakan sublimation dikeluarkan 📌 Merealisasi design tersendiri walau lakaran hanya di atas kertas 📌 Pilihan design di katalog boleh diubah warna + tambah logo/nama/nombor + tukar sleeve/collar mengikut citarasa anda 📌 Saiz sekecil kanak-kanak 2 tahun sehingga sebesar dewasa 7XL 📌 Material berkualiti tinggi, ringan, serap peluh, cepat kering dan tidak berbau. 📌Minimum tempahan 8 helai sahaja 📌Tempahan siap dalam 2 minggu selepas bayaran deposit 📌 Penghantaran pos ke seluruh Malaysia 📌Harga berpatutan mengikut kuantiti tempahan dan harga istimewa untuk kuantiti besar . Hubungi team @darahpahlawan.cw  @darahpahlawan.cw  @darahpahlawan.cw  dengan klik link whatsapp di bawah untuk info lebih terperinci mengenai . 📲 019-5208994 📲 019-5208994 📲 019-5208994 ———————————————————————— #darahpahlawanprinting  #melaka  #johor  #kl  #era  #ootd  #silkscreen  #heatpress  #printingpress  #tshirt  #tshirtprinting  #sublimation  #cetakbajumurah  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #student  #ukm  #uum  #unimap  #utm  #uthm  #kuis  #uitm  #unikl  #bajubatch  #sublimationprinting  #sublimatedjersey  #mrsm  #sbp  ————————————————————

DESIGN TERBARU @dp.printing YANG RECIKSSS APRIL INI🔥
.
DARAH PAHLAWAN CASUAL WEAR .
Perkhidmatan sublimation printing:-
👕 jersi ragbi
👕tshirt batch
👕tshirt kelas
👕tshirt konvoi
👕tshirt memancing
👕jersi futsal & bola
👕tempahan family day 👕tshirt syarikat
👚baju muslimah
dan banyak lagi !! .
Kenapa anda WAJIB memilih @dp.printing? .
📌 Mencapai 15,000 helai baju cetakan sublimation dikeluarkan
📌 Merealisasi design tersendiri walau lakaran hanya di atas kertas
📌 Pilihan design di katalog boleh diubah warna + tambah logo/nama/nombor + tukar sleeve/collar mengikut citarasa anda
📌 Saiz sekecil kanak-kanak 2 tahun sehingga sebesar dewasa 7XL
📌 Material berkualiti tinggi, ringan, serap peluh, cepat kering dan tidak berbau.
📌Minimum tempahan 8 helai sahaja
📌Tempahan siap dalam 2 minggu selepas bayaran deposit
📌 Penghantaran pos ke seluruh Malaysia
📌Harga berpatutan mengikut kuantiti tempahan dan harga istimewa untuk kuantiti besar
.
Hubungi team @dp.printing @dp.printing @dp.printing dengan klik link whatsapp di bawah untuk info lebih terperinci mengenai .
📲 019-5208994
📲 019-5208994
📲 019-5208994
————————————————————————
#darahpahlawanprinting #melaka #johor #kl #era #ootd #silkscreen #heatpress #printingpress #tshirt #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #student #ukm #uum #unimap #utm #uthm #kuis #uitm #unikl #bajubatch #sublimationmurah #sublimatedjersey #mrsm #sbp ————————————————————

DESIGN TERBARU @dp.printing  YANG RECIKSSS APRIL INI🔥 . DARAH PAHLAWAN CASUAL WEAR . Perkhidmatan sublimation printing:- 👕 jersi ragbi 👕tshirt batch 👕tshirt kelas 👕tshirt konvoi 👕tshirt memancing 👕jersi futsal & bola 👕tempahan family day 👕tshirt syarikat 👚baju muslimah dan banyak lagi !! . Kenapa anda WAJIB memilih @dp.printing ? . 📌 Mencapai 15,000 helai baju cetakan sublimation dikeluarkan 📌 Merealisasi design tersendiri walau lakaran hanya di atas kertas 📌 Pilihan design di katalog boleh diubah warna + tambah logo/nama/nombor + tukar sleeve/collar mengikut citarasa anda 📌 Saiz sekecil kanak-kanak 2 tahun sehingga sebesar dewasa 7XL 📌 Material berkualiti tinggi, ringan, serap peluh, cepat kering dan tidak berbau. 📌Minimum tempahan 8 helai sahaja 📌Tempahan siap dalam 2 minggu selepas bayaran deposit 📌 Penghantaran pos ke seluruh Malaysia 📌Harga berpatutan mengikut kuantiti tempahan dan harga istimewa untuk kuantiti besar . Hubungi team @dp.printing  @dp.printing  @dp.printing  dengan klik link whatsapp di bawah untuk info lebih terperinci mengenai . 📲 019-5208994 📲 019-5208994 📲 019-5208994 ———————————————————————— #darahpahlawanprinting  #melaka  #johor  #kl  #era  #ootd  #silkscreen  #heatpress  #printingpress  #tshirt  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #cetakbajumurah  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #student  #ukm  #uum  #unimap  #utm  #uthm  #kuis  #uitm  #unikl  #bajubatch  #sublimationmurah  #sublimatedjersey  #mrsm  #sbp  ————————————————————

LATEST FLORAL DESIGN FROM @dp.printing @dp.printing 🔥🔥
.
Don't hesitate to contact us through whatsapp for order😉
.
☎️019-5208994
☎️019-5208994
☎️019-5208994
.
#darahpahlawanprinting #melaka #johor #kl #era #ootd #silkscreen #heatpress #printingpress #tshirt #tshirtprinting #sublimation #cetakbajumurah #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #student #ukm #uum #unimap #utm #uthm #kuis #uitm #unikl #bajubatch #sublimationprinting #sublimatedjersey #mrsm #sbp ————————————————————

LATEST FLORAL DESIGN FROM @dp.printing  @dp.printing  🔥🔥 . Don't hesitate to contact us through whatsapp for order😉 . ☎️019-5208994 ☎️019-5208994 ☎️019-5208994 . #darahpahlawanprinting  #melaka  #johor  #kl  #era  #ootd  #silkscreen  #heatpress  #printingpress  #tshirt  #tshirtprinting  #sublimation  #cetakbajumurah  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #student  #ukm  #uum  #unimap  #utm  #uthm  #kuis  #uitm  #unikl  #bajubatch  #sublimationprinting  #sublimatedjersey  #mrsm  #sbp  ————————————————————

1 helai ke untuk 1 sekolah pun insyaAllah kami boleh buatkan.

Nak lebih lanjut boleh la wassap atau call kami 017-3149464📞☎️
.
Thank you for support!! #HRPrintink #tshirtmurah #sayajualtshirt #tshirtheatpress #heatpressmalaysia #designthirtcustom #tshirtcouple #tshirtnumberandname #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtmuslimah #tshirtpersonal #tshirtride #tshirtjersi #tshirtevent #tshirtbaby #tshirtgirls #printbaju #printbanner #printbusinesscard #printposter #printsticker #printlabel

1 helai ke untuk 1 sekolah pun insyaAllah kami boleh buatkan. Nak lebih lanjut boleh la wassap atau call kami 017-3149464📞☎️ . Thank you for support!! #HRPrintink  #tshirtmurah  #sayajualtshirt  #tshirtheatpress  #heatpressmalaysia  #designthirtcustom  #tshirtcouple  #tshirtnumberandname  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtmuslimah  #tshirtpersonal  #tshirtride  #tshirtjersi  #tshirtevent  #tshirtbaby  #tshirtgirls  #printbaju  #printbanner  #printbusinesscard  #printposter  #printsticker  #printlabel 

UITM SRI ISKANDAR class order
. 
Bukan sekadar baju event/batch/kelab/persatuan sahaja @dp.printing buat baju untuk baju kelas pon @dp.printing buat
.
Darah Pahlawan Printing menjanjikan  servis printing terbaik abad ini !
.
10 sebab kenapa @dp.printing adalah pilihan tepat untuk anda : .
✅Pelbagai design yg cantik menarik tertarik ditarik
✅Warna boleh diubah mengikut citarasa anda
✅Perkhidmatan designer utk anda mencipta jersi.
✅Material serap peluh, ringan, cepat kering, dan tidak berbau ✅Material berkualiti tinggi di pasaran Malaysia
✅Minimum order 10 pcs
✅‎Idea, konsep dan design mengikut citarasa anda !
✅‎Affordable price. Boleh bincang punya !
✅Production time MAXIMUM 2 MINGGU SAHAJA!!
✅Pengeluaran baju 100% dari DP.PRINTING
.
Jangan fikir lagi. Anda mungkin akan kehilangan peluang promosi terkini kami. Jangan sampai nangis tepi bucu katil pulakkk der 🤭 .
Anda yang serius berminat, tekan link dibawah utk urusan melalui whatsapp 👇👇👇👇
.
http://darahpahlawanprinting.wasap.my/
http://darahpahlawanprinting.wasap.my/
http://darahpahlawanprinting.wasap.my/
019-5208994
.
.
————————————————————————
#darahpahlawanprinting #melaka #johor #kl #era #ootd #silkscreen #heatpress #printingpress #tshirt #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #student #ukm #uum #unimap #utm #uthm #kuis #uitm #unikl #bajubatch #sublimationmurah #sublimatedjersey #mrsm #sbp ————————————————————————

UITM SRI ISKANDAR class order . Bukan sekadar baju event/batch/kelab/persatuan sahaja @dp.printing  buat baju untuk baju kelas pon @dp.printing  buat . Darah Pahlawan Printing menjanjikan servis printing terbaik abad ini ! . 10 sebab kenapa @dp.printing  adalah pilihan tepat untuk anda : . ✅Pelbagai design yg cantik menarik tertarik ditarik ✅Warna boleh diubah mengikut citarasa anda ✅Perkhidmatan designer utk anda mencipta jersi. ✅Material serap peluh, ringan, cepat kering, dan tidak berbau ✅Material berkualiti tinggi di pasaran Malaysia ✅Minimum order 10 pcs ✅‎Idea, konsep dan design mengikut citarasa anda ! ✅‎Affordable price. Boleh bincang punya ! ✅Production time MAXIMUM 2 MINGGU SAHAJA!! ✅Pengeluaran baju 100% dari DP.PRINTING . Jangan fikir lagi. Anda mungkin akan kehilangan peluang promosi terkini kami. Jangan sampai nangis tepi bucu katil pulakkk der 🤭 . Anda yang serius berminat, tekan link dibawah utk urusan melalui whatsapp 👇👇👇👇 . http://darahpahlawanprinting.wasap.my/ http://darahpahlawanprinting.wasap.my/ http://darahpahlawanprinting.wasap.my/ 019-5208994 . . ———————————————————————— #darahpahlawanprinting  #melaka  #johor  #kl  #era  #ootd  #silkscreen  #heatpress  #printingpress  #tshirt  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #cetakbajumurah  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #student  #ukm  #uum  #unimap  #utm  #uthm  #kuis  #uitm  #unikl  #bajubatch  #sublimationmurah  #sublimatedjersey  #mrsm  #sbp  ————————————————————————

Kelate Series! 🔥
Tshirt khas utk anok kelate
Saiz S to 3XL. 
Contoh warna seperti dlm gmbr👉 
Sape nk boleh wasap 01126134594 / 0134829549📲 
Boleh usha ig @limelemonart @limelemonart @limelemonart Stok x ramai, cepat2! 👏👏 #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #tshirt #tshirtdesign #tshirtnegeri #tshirtcouple #tshirtkahwin #tshirtrewang #tshirtevent #tshirtkorea #tshirtquote #kelantan #sekkitojangepecoh #thisiskotabharu #kelate #igkelantan #igkelantanreview

Kelate Series! 🔥 Tshirt khas utk anok kelate Saiz S to 3XL. Contoh warna seperti dlm gmbr👉 Sape nk boleh wasap 01126134594 / 0134829549📲 Boleh usha ig @limelemonart  @limelemonart  @limelemonart  Stok x ramai, cepat2! 👏👏 #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #tshirt  #tshirtdesign  #tshirtnegeri  #tshirtcouple  #tshirtkahwin  #tshirtrewang  #tshirtevent  #tshirtkorea  #tshirtquote  #kelantan  #sekkitojangepecoh  #thisiskotabharu  #kelate  #igkelantan  #igkelantanreview 

Hai warga IG..selamat pagi utk pagi isnin yg indah ini... Ape?..Pagi2 da buat korang pening nk pilih color utk baju famlyday korang.. Nah..jgn kate kami xbelanje..korang pilih je color ape yg menarik utk tshirt fmlyday nnti ye.. nak design sendiri @ kami design utk anda? mana2 pun boleh.

Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp atau call kami 017-3149464📞☎️
.
Thank you for supporting us!! #HRPrintink #tshirtmurah #sayajualtshirt #tshirtheatpress #heatpressmalaysia #designthirtcustom #tshirtcouple #tshirtnumberandname #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtmuslimah #tshirtpersonal #tshirtride #tshirtjersi #tshirtevent #tshirtbaby #tshirtgirls #printbaju #printbanner #printbusinesscard #printposter #printsticker #printlabel

Hai warga IG..selamat pagi utk pagi isnin yg indah ini... Ape?..Pagi2 da buat korang pening nk pilih color utk baju famlyday korang.. Nah..jgn kate kami xbelanje..korang pilih je color ape yg menarik utk tshirt fmlyday nnti ye.. nak design sendiri @ kami design utk anda? mana2 pun boleh. Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp atau call kami 017-3149464📞☎️ . Thank you for supporting us!! #HRPrintink  #tshirtmurah  #sayajualtshirt  #tshirtheatpress  #heatpressmalaysia  #designthirtcustom  #tshirtcouple  #tshirtnumberandname  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtmuslimah  #tshirtpersonal  #tshirtride  #tshirtjersi  #tshirtevent  #tshirtbaby  #tshirtgirls  #printbaju  #printbanner  #printbusinesscard  #printposter  #printsticker  #printlabel 

Recent Stories

Tempahan siap
Tshirt Jasin Band
Terima kasih atas tempahan

Your Design We Do"
Untuk tempahan tshirt printing,
Hubungi kami:
0132850982 (Call/Whatsapp)
Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin.

#tempahbaju #cetakbaju #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #zulprintingbajumurah #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

Tempahan siap Tshirt Jasin Band Terima kasih atas tempahan Your Design We Do" Untuk tempahan tshirt printing, Hubungi kami: 0132850982 (Call/Whatsapp) Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin. #tempahbaju  #cetakbaju  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #zulprintingbajumurah  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

Tempahan siap
Tshirt UUM FINANCIAL EXPLORACE
qty:148 helai

Siap sedia untuk di pos ke Kedah. 
Your Design We Do"
Untuk tempahan tshirt printing,
Hubungi kami:
0132850982 (Call/Whatsapp)
Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin.

#tempahbaju #cetakbaju #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #zulprintingbajumurah #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

Tempahan siap Tshirt UUM FINANCIAL EXPLORACE qty:148 helai Siap sedia untuk di pos ke Kedah. Your Design We Do" Untuk tempahan tshirt printing, Hubungi kami: 0132850982 (Call/Whatsapp) Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin. #tempahbaju  #cetakbaju  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #zulprintingbajumurah  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

PRINTING TSHIRT ANDA DI BROCETAKBAJU
.
+HARGA BERPATUTAN
+TIADA SST
+SERVIS TERBAIK
+KUALITI DIJAMIN
+SIAP CEPAT (+-14 HARI BEKERJA *Tertakluk pada Terma Dan Syarat*)
+POS KE SELURUH MALAYSIA DISEDIAKAN
.
BROCETAKBAJU
POWERED BY PERFECT IDEA CREATIVE
D - 2 - 31A Blok D, Jalan PJU 1a/3 ,Taipan 2 , Ara Damansara , 47301 Petaling Jaya , Selangor .
CONTACT : 017 2649727 / RIZAL
.
Kongsikan Iklan Kami ini kepada rakan-rakan anda. Sekiranya perkhidmatan / #promosi Kami Memuaskan Hati .. Semoga anda berjaya dan dimurahkan rezeki .. Terima Kasih .
.
#bajukelas #tshirtprinting #cetakbajumurah #tshirtcetak #tshirtfamilyday #tshirtkelas #tshirtrewang #printtshirtmurah #tshirtprintingmurah #printingbaju  #silkscreenprinting #vinylprinting #heatpress #embroidery #sayajual #bazarpaknilmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #kedah #kolej #sekolah  #bajukelasmurah #bajujersey #malaysia

PRINTING TSHIRT ANDA DI BROCETAKBAJU . +HARGA BERPATUTAN +TIADA SST +SERVIS TERBAIK +KUALITI DIJAMIN +SIAP CEPAT (+-14 HARI BEKERJA *Tertakluk pada Terma Dan Syarat*) +POS KE SELURUH MALAYSIA DISEDIAKAN . BROCETAKBAJU POWERED BY PERFECT IDEA CREATIVE D - 2 - 31A Blok D, Jalan PJU 1a/3 ,Taipan 2 , Ara Damansara , 47301 Petaling Jaya , Selangor . CONTACT : 017 2649727 / RIZAL . Kongsikan Iklan Kami ini kepada rakan-rakan anda. Sekiranya perkhidmatan / #promosi  Kami Memuaskan Hati .. Semoga anda berjaya dan dimurahkan rezeki .. Terima Kasih . . #bajukelas  #tshirtprinting  #cetakbajumurah  #tshirtcetak  #tshirtfamilyday  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #printtshirtmurah  #tshirtprintingmurah  #printingbaju  #silkscreenprinting  #vinylprinting  #heatpress  #embroidery  #sayajual  #bazarpaknilmurah  #malaysia  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #kolej  #sekolah  #bajukelasmurah  #bajujersey  #malaysia 

Tempahan siap
Tshirt Fitness Team
Qty:42 helai

Your Design We Do"
Untuk tempahan tshirt printing,
Hubungi kami:
0132850982 (Call/Whatsapp)
Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin.

#tempahbaju #cetakbaju #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #zulprintingbajumurah #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

Tempahan siap Tshirt Fitness Team Qty:42 helai Your Design We Do" Untuk tempahan tshirt printing, Hubungi kami: 0132850982 (Call/Whatsapp) Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin. #tempahbaju  #cetakbaju  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #zulprintingbajumurah  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

Beli banyak harga murahhh..
Tiada minimum order..
PROMO TSHIRT PRINT RM20!!
RM20 short
RM25 long
.
1side 1 warna
Bercorak tambah RM5
.
Katalong : 👉🏻 @mhprinting Harga BORONG Baju Kelas.
Email: ihcube.ent@gmail.com
Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287
.
.
#tshirtprinting #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah #buatbaju #customadebaju #tshirtkosong #bajukosong #korporatuniform #cetakbaju #cetakbajumurah  #tshirtkelas #tshirtsekolah #tshirtrewang #tshirtkahwin #bajujersey #tshirtbunga  #bajugroup #bajukelas #bajubatch #tshirtcorakborong #bajubunga #tshirtfamilyday  #tshirtraglan #tshirtbudak #printingbajubudak #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas #bajubirthday

Beli banyak harga murahhh.. Tiada minimum order.. PROMO TSHIRT PRINT RM20!! RM20 short RM25 long . 1side 1 warna Bercorak tambah RM5 . Katalong : 👉🏻 @mhprinting  Harga BORONG Baju Kelas. Email: ihcube.ent@gmail.com  Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287 . . #tshirtprinting  #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah  #buatbaju  #customadebaju  #tshirtkosong  #bajukosong  #korporatuniform  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #tshirtkelas  #tshirtsekolah  #tshirtrewang  #tshirtkahwin  #bajujersey  #tshirtbunga  #bajugroup  #bajukelas  #bajubatch  #tshirtcorakborong  #bajubunga  #tshirtfamilyday  #tshirtraglan  #tshirtbudak  #printingbajubudak  #cetakbajukelas  #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas  #bajubirthday 

PRINTING TSHIRT ANDA DI BROCETAKBAJU
.
+HARGA BERPATUTAN
+TIADA SST
+SERVIS TERBAIK
+KUALITI DIJAMIN
+SIAP CEPAT (+-14 HARI BEKERJA *Tertakluk pada Terma Dan Syarat*)
+POS KE SELURUH MALAYSIA DISEDIAKAN
.
BROCETAKBAJU
POWERED BY PERFECT IDEA CREATIVE
D - 2 - 31A Blok D, Jalan PJU 1a/3 ,Taipan 2 , Ara Damansara , 47301 Petaling Jaya , Selangor .
CONTACT : 017 2649727 / RIZAL
.
Kongsikan Iklan Kami ini kepada rakan-rakan anda. Sekiranya perkhidmatan / #promosi Kami Memuaskan Hati .. Semoga anda berjaya dan dimurahkan rezeki .. Terima Kasih .
.
#bajukelas #tshirtprinting #cetakbajumurah #tshirtcetak #tshirtfamilyday #tshirtkelas #tshirtrewang #printtshirtmurah #tshirtprintingmurah #printingbaju  #silkscreenprinting #vinylprinting #heatpress #embroidery #sayajual #bazarpaknilmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #kedah #kolej #sekolah  #bajukelasmurah #bajujersey #malaysia #rider #konvoi  #lemangtoki

PRINTING TSHIRT ANDA DI BROCETAKBAJU . +HARGA BERPATUTAN +TIADA SST +SERVIS TERBAIK +KUALITI DIJAMIN +SIAP CEPAT (+-14 HARI BEKERJA *Tertakluk pada Terma Dan Syarat*) +POS KE SELURUH MALAYSIA DISEDIAKAN . BROCETAKBAJU POWERED BY PERFECT IDEA CREATIVE D - 2 - 31A Blok D, Jalan PJU 1a/3 ,Taipan 2 , Ara Damansara , 47301 Petaling Jaya , Selangor . CONTACT : 017 2649727 / RIZAL . Kongsikan Iklan Kami ini kepada rakan-rakan anda. Sekiranya perkhidmatan / #promosi  Kami Memuaskan Hati .. Semoga anda berjaya dan dimurahkan rezeki .. Terima Kasih . . #bajukelas  #tshirtprinting  #cetakbajumurah  #tshirtcetak  #tshirtfamilyday  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #printtshirtmurah  #tshirtprintingmurah  #printingbaju  #silkscreenprinting  #vinylprinting  #heatpress  #embroidery  #sayajual  #bazarpaknilmurah  #malaysia  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #kolej  #sekolah  #bajukelasmurah  #bajujersey  #malaysia  #rider  #konvoi  #lemangtoki 

Agak2 bergegar jiwa x tgok cincin tu?

#printtshirt #tshirtrewang #tshirtjukako

Agak2 bergegar jiwa x tgok cincin tu? #printtshirt  #tshirtrewang  #tshirtjukako 

❗RM18 sehelai❗
Assalamualaikum..
Hari Ni kami buat promosi baju

1. family day 
2. baju korban 
3. baju rewang 
4.baju sedondong

Rm18 sahaja Sehelai.. Tiada moq... Kami penggunakn kualiti cetakn heatpress ya.. Bukan silkscreen.. Jadi kmi tidak mngenakn cas blok Dan hidden kos yang lain.. Baju Dan padanan design boleh dipilih dari design diatas
#bajufamilyday #tshirtfamilyday #tshirtSedondon #tshirtrewang #akssport #akssportbangi

❗RM18 sehelai❗ Assalamualaikum.. Hari Ni kami buat promosi baju 1. family day 2. baju korban 3. baju rewang 4.baju sedondong Rm18 sahaja Sehelai.. Tiada moq... Kami penggunakn kualiti cetakn heatpress ya.. Bukan silkscreen.. Jadi kmi tidak mngenakn cas blok Dan hidden kos yang lain.. Baju Dan padanan design boleh dipilih dari design diatas #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #tshirtSedondon  #tshirtrewang  #akssport  #akssportbangi 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

🔥FEEBACK 🔥 ‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

🔥FEEBACK 🔥 ‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik
✅BMF

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik ✅BMF Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima
✅Kain Berkualiti tinggi
✅Free Postage
✅Service terbaik

Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr"

#tempahbaju #cetakbaju #SZprinting #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

‼️SZ Printing‼️ ✅Harga Kaki Lima ✅Kain Berkualiti tinggi ✅Free Postage ✅Service terbaik Berminat tekan link bio🤭 "Untung Rugi Belakang Kira Asal Customer Puas Gilerr" #tempahbaju  #cetakbaju  #SZprinting  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

Jom dapatkan tshirt dgn harga mampu milik dari kami.. Hanya RM15 bagi min 10 helai ke atas.. Request sahaja design yg diinginkan.. kami akn penuhi setiap permintaan anda.. Kami design, Kami print, Mengikut citarasa anda. 
Whatsapp - 0189187550 / 0189187554 sekarang! 
#daruldesign #tshirtprinting #tshirtdesign #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtmurah #tshirtfamilyday

Jom dapatkan tshirt dgn harga mampu milik dari kami.. Hanya RM15 bagi min 10 helai ke atas.. Request sahaja design yg diinginkan.. kami akn penuhi setiap permintaan anda.. Kami design, Kami print, Mengikut citarasa anda. Whatsapp - 0189187550 / 0189187554 sekarang! #daruldesign  #tshirtprinting  #tshirtdesign  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #tshirtmurah  #tshirtfamilyday 

👉BAJU REWANG👈
.
RM20 sehelai ...
.
Mcm2 pilihan design ,warna & saiz...
.
✅Berminat?
✅Nak order?
✅WhatsApp laju2
✅012-4586285
.
#nuriprinting2 
#baju 
#bajurewang 
#tshirt 
#tshirtrewang 
#bajurm20

👉BAJU REWANG👈 . RM20 sehelai ... . Mcm2 pilihan design ,warna & saiz... . ✅Berminat? ✅Nak order? ✅WhatsApp laju2 ✅012-4586285 . #nuriprinting2  #baju  #bajurewang  #tshirt  #tshirtrewang  #bajurm20 

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton / size dari s-3xl .. -exclude postage
.
.
Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘.
.
.
#bajumuslimahmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimahbergaya #tshirtmuslimahmurah #tshirtdesign #tshirtmuslimahmalaysia #tshirtrewang
#tshirtmurah
#tshirtmuslimah2019
#blousewanita #blouseexclusive #blousemalaysia #blousebawahrm100 #blousepromosi #blouselabuh #blousemurah

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton / size dari s-3xl .. -exclude postage . . Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘. . . #bajumuslimahmurah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimahbergaya  #tshirtmuslimahmurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimahmalaysia  #tshirtrewang  #tshirtmurah  #tshirtmuslimah2019  #blousewanita  #blouseexclusive  #blousemalaysia  #blousebawahrm100  #blousepromosi  #blouselabuh  #blousemurah 

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage
.
.
Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘.
.
.
#bajumuslimahmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimahbergaya #tshirtmuslimahmurah #tshirtdesign #tshirtmuslimahmalaysia #tshirtrewang
#tshirtmurah
#tshirtmuslimah2019

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage . . Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘. . . #bajumuslimahmurah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimahbergaya  #tshirtmuslimahmurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimahmalaysia  #tshirtrewang  #tshirtmurah  #tshirtmuslimah2019 

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage
.
.
Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘.
.
.
#bajumuslimahmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimahbergaya #tshirtmuslimahmurah #tshirtdesign #tshirtmuslimahmalaysia #tshirtrewang
#tshirtmurah
#tshirtmuslimah2019

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage . . Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘. . . #bajumuslimahmurah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimahbergaya  #tshirtmuslimahmurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimahmalaysia  #tshirtrewang  #tshirtmurah  #tshirtmuslimah2019 

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage
.
.
Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘.
.
.
#bajumuslimahmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimahbergaya #tshirtmuslimahmurah #tshirtdesign #tshirtmuslimahmalaysia #tshirtrewang
#tshirtmurah
#tshirtmuslimah2019

Rm30 /pcs sahaja😍 .material cotton .. -exclude postage . . Terus click link wassap di bio ye untuk maklumat lanjut 😘. . . #bajumuslimahmurah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimahbergaya  #tshirtmuslimahmurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimahmalaysia  #tshirtrewang  #tshirtmurah  #tshirtmuslimah2019 

Beli banyak harga murahhh..
Tiada minimum order..
PROMO TSHIRT PRINT RM20!!
RM20 short
RM25 long
.
1side 1 warna
Bercorak tambah RM5
.
Katalong : 👉🏻 @mhprinting Harga BORONG Baju Kelas.
Email: ihcube.ent@gmail.com
Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287
.
.
#tshirtprinting #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah #buatbaju #customadebaju #tshirtkosong #bajukosong #korporatuniform #cetakbaju #cetakbajumurah  #tshirtkelas #tshirtsekolah #tshirtrewang #tshirtkahwin #bajujersey #tshirtbunga  #bajugroup #bajukelas #bajubatch #tshirtcorakborong #bajubunga #tshirtfamilyday  #tshirtraglan #tshirtbudak #printingbajubudak #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas #bajubirthday

Beli banyak harga murahhh.. Tiada minimum order.. PROMO TSHIRT PRINT RM20!! RM20 short RM25 long . 1side 1 warna Bercorak tambah RM5 . Katalong : 👉🏻 @mhprinting  Harga BORONG Baju Kelas. Email: ihcube.ent@gmail.com  Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287 . . #tshirtprinting  #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah  #buatbaju  #customadebaju  #tshirtkosong  #bajukosong  #korporatuniform  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #tshirtkelas  #tshirtsekolah  #tshirtrewang  #tshirtkahwin  #bajujersey  #tshirtbunga  #bajugroup  #bajukelas  #bajubatch  #tshirtcorakborong  #bajubunga  #tshirtfamilyday  #tshirtraglan  #tshirtbudak  #printingbajubudak  #cetakbajukelas  #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas  #bajubirthday 

Stok baju baru masuk la wei.....CANTIK!! MELETOP!!
Rugi tau kalau tak grab cepat2....
Material cotton gred A ye
.
Sehelai RM 50 sahaja free postage..
.
Mahal tapi cun 👍👍 apa nak kata....😍😍
.
Wassap je 0125923412
.
#tshirtcorak #tshirtprint #tshirtcouple #tshirtkelas #tshirtrewang #bajumurah #tshirtkatering #tshirtviral

Stok baju baru masuk la wei.....CANTIK!! MELETOP!! Rugi tau kalau tak grab cepat2.... Material cotton gred A ye . Sehelai RM 50 sahaja free postage.. . Mahal tapi cun 👍👍 apa nak kata....😍😍 . Wassap je 0125923412 . #tshirtcorak  #tshirtprint  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #bajumurah  #tshirtkatering  #tshirtviral 

Stok baju baru masuk la wei.....CANTIK!! MELETOP!!
Rugi tau kalau tak grab cepat2....
Material cotton gred A ye
.
Sehelai RM 50 sahaja free postage..
.
Mahal tapi cun 👍👍 apa nak kata....😍😍
.
Wassap je 0125923412
.
#tshirtcorak #tshirtprint #tshirtcouple #tshirtkelas #tshirtrewang #bajumurah #tshirtkatering

Stok baju baru masuk la wei.....CANTIK!! MELETOP!! Rugi tau kalau tak grab cepat2.... Material cotton gred A ye . Sehelai RM 50 sahaja free postage.. . Mahal tapi cun 👍👍 apa nak kata....😍😍 . Wassap je 0125923412 . #tshirtcorak  #tshirtprint  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #bajumurah  #tshirtkatering 

.
🔰CUSTOMER :
.
@chettkims
. 
NAK BUAT TSHIRT  TAPI BELUM ADA DESIGN? BIAR KAMI TOLONG SETTLE...😁
.
Kami sediakan design tshirt yang menarik untuk Anda. Special untuk Anda. .
Color tshirt pulak ada macam-macam ?lebih 10  color..bukan putih dan hitam aje tau!
.
.
INFO TEMPAHAN TSHIRT:
-----------------------------------
» MINIMA order 10 HELAI saja
» SAIZ ada XS S M L XL 2XL 3XL
» SIAP dalam 5-7 hari bekerja
.
CAJ DESIGN BERNILAI RM50 DIBERI PERCUMA!
.
** Kami pos ke seluruh Malaysia. Caj pos dikira berasingan
.
.
.
MINAT NAK TEMPAH?
.
Komen FAMILYDAY
Komen FAMILYDAY 
Komen FAMILYDAY .
atau
.
 WhatsApp ke : http://wasap.my/60148469079/TempahBaju
.
.
.
#cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprinting #printingtshirtmurah #printtshirtmurah #tshirtprintingmurah #selangor #sayajualtshirt #printingtshirt #servisprinting #tshirtfamilyday #bajureunion #familyday2018 #reunion #gathering #alumni #bajukelas #tshirtkelas #tshirtrewang #bekwoh #tshirtreunion #familyday #harikeluarga #bajufamilyday

. 🔰CUSTOMER : . @chettkims  . NAK BUAT TSHIRT TAPI BELUM ADA DESIGN? BIAR KAMI TOLONG SETTLE...😁 . Kami sediakan design tshirt yang menarik untuk Anda. Special untuk Anda. . Color tshirt pulak ada macam-macam ?lebih 10 color..bukan putih dan hitam aje tau! . . INFO TEMPAHAN TSHIRT: ----------------------------------- » MINIMA order 10 HELAI saja » SAIZ ada XS S M L XL 2XL 3XL » SIAP dalam 5-7 hari bekerja . CAJ DESIGN BERNILAI RM50 DIBERI PERCUMA! . ** Kami pos ke seluruh Malaysia. Caj pos dikira berasingan . . . MINAT NAK TEMPAH? . Komen FAMILYDAY Komen FAMILYDAY Komen FAMILYDAY . atau . WhatsApp ke : http://wasap.my/60148469079/TempahBaju . . . #cetaktshirt  #cetakbaju  #tshirtprinting  #printingtshirtmurah  #printtshirtmurah  #tshirtprintingmurah  #selangor  #sayajualtshirt  #printingtshirt  #servisprinting  #tshirtfamilyday  #bajureunion  #familyday2018  #reunion  #gathering  #alumni  #bajukelas  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #bekwoh  #tshirtreunion  #familyday  #harikeluarga  #bajufamilyday 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

thanks #skdb print tshirt from us.. 😉
.
nak order tshirt untuk event korang..boleh dm admin okies..atau klik link kt profil utk whatsapp

#tshirtprinting #cetaktshirt #silkscreen #heatpress #tshirtkelas #tshirtrewang #cyberjaya #puchong #haanprintworks 
#printingservice #printingmalaysia 
#bmf

thanks #skdb  print tshirt from us.. 😉 . nak order tshirt untuk event korang..boleh dm admin okies..atau klik link kt profil utk whatsapp #tshirtprinting  #cetaktshirt  #silkscreen  #heatpress  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #cyberjaya  #puchong  #haanprintworks  #printingservice  #printingmalaysia  #bmf 

Family Day
Print silkscreen A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #sublimationbaju

Family Day Print silkscreen A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #sublimationbaju 

Klinik Kesihatan Bandar Botanic
Sulam logo saiz depan.
Print silkscreen A4 saiz / 1colour belakang ditshirt collar microfibre.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #bajusublimationmurah

Klinik Kesihatan Bandar Botanic Sulam logo saiz depan. Print silkscreen A4 saiz / 1colour belakang ditshirt collar microfibre. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #bajusublimationmurah 

OMG 
Print silkscreen A3 saiz / 5colour ditshirt cotton.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #sublimationbaju

OMG Print silkscreen A3 saiz / 5colour ditshirt cotton. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #sublimationbaju 

VGROUP
Print silkscreen A4 saiz / 1colour depan. Belakang A3/1colour ditshirt cotton.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #sublimationbaju

VGROUP Print silkscreen A4 saiz / 1colour depan. Belakang A3/1colour ditshirt cotton. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #sublimationbaju 

Hari Statistik Negara
Print silkscreen A3 saiz / 2colour hadapan.. belakang A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #sublimationbaju

Hari Statistik Negara Print silkscreen A3 saiz / 2colour hadapan.. belakang A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #sublimationbaju 

Domino's
Print silkscreen A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre colour gold.

Minimum print tshirt 20pcs
.
Free Design!!! .
GM Klang
Blok A
Tingkat 3
Lot 03 - 04

0182700208 (Liz) 
01121120248 (Hairi) 
Ig/Fb: Ven Apparel

#printingmurah #printingtshirtmurah #gmklang #printingtshirtgmklang
#cetakbaju #designbajupercuma #design baju
#capgmklang #topikosong
#sulamcap #capmurah
#snapbackmalaysia
#freedesigntshirt
#freedesign
#boronggmklang
 #tshirtcotton #tshirtrewang #tshirtkoprat #printevent #printrewang #printbajutadika #bajucompany #printbajucompany #hoodiegildan #sweatshirtgildan #sublimationtshirts
#sublimationprinting  #sublimationbaju

Domino's Print silkscreen A3 saiz / 1colour ditshirt microfibre colour gold. Minimum print tshirt 20pcs . Free Design!!! . GM Klang Blok A Tingkat 3 Lot 03 - 04 0182700208 (Liz) 01121120248 (Hairi) Ig/Fb: Ven Apparel #printingmurah  #printingtshirtmurah  #gmklang  #printingtshirtgmklang  #cetakbaju  #designbajupercuma  #design  baju #capgmklang  #topikosong  #sulamcap  #capmurah  #snapbackmalaysia  #freedesigntshirt  #freedesign  #boronggmklang  #tshirtcotton  #tshirtrewang  #tshirtkoprat  #printevent  #printrewang  #printbajutadika  #bajucompany  #printbajucompany  #hoodiegildan  #sweatshirtgildan  #sublimationtshirts  #sublimationprinting  #sublimationbaju 

PROMOSI TERHEBAT LAST 20/10 SAHAJA 🔥🔥🔥
.
BUY 1 BSN BLACKY ❗FREE 1 MALAYA TEE❗+ FREE POSTAGE ❗
.
READY STOK ‼️ READY STOK ‼️
.
3 SEBAB WAJIB KENAPA KORANG PATUT DAPATKAN BAJU MYSC, MALAYA TEE, BELLA TEE NI, BSN BLACKY
.
✅ Barang READYSTOCK🔥. Korang tak yang tunggu 1 bulan hingga 2 bulan untuk sampai kat korang😆
.
. ✅ Material PREMIUM MINI MESH EYELET. Korang lepak tengah panas pun boleh berjoget lagi sebab selesa dan tak berbau🥰
.
. ✅ FREE POSTAGE semenanjung Malaysia termasuk Sabah Sarawak 💯
.
Jadi apa tunggu lagi sekarang tgh ada PROMO HEBAT NI ‼️
.
Komen "Nak Rembat PROMO" kat bawah👇🏻
.
JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !!
. 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO

PROMOSI TERHEBAT LAST 20/10 SAHAJA 🔥🔥🔥 . BUY 1 BSN BLACKY ❗FREE 1 MALAYA TEE❗+ FREE POSTAGE ❗ . READY STOK ‼️ READY STOK ‼️ . 3 SEBAB WAJIB KENAPA KORANG PATUT DAPATKAN BAJU MYSC, MALAYA TEE, BELLA TEE NI, BSN BLACKY . ✅ Barang READYSTOCK🔥. Korang tak yang tunggu 1 bulan hingga 2 bulan untuk sampai kat korang😆 . . ✅ Material PREMIUM MINI MESH EYELET. Korang lepak tengah panas pun boleh berjoget lagi sebab selesa dan tak berbau🥰 . . ✅ FREE POSTAGE semenanjung Malaysia termasuk Sabah Sarawak 💯 . Jadi apa tunggu lagi sekarang tgh ada PROMO HEBAT NI ‼️ . Komen "Nak Rembat PROMO" kat bawah👇🏻 . JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !! . Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
.
NEW DESIGN PRE ORDER JERSEY SPORT ACTIVE KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗
.
. --------------------------------------------
🔹 CEE 081 - Sport Active 
R/N Short Sleeve : RM 33
R/N Long Sleeve : RM 36
Muslimah : RM 40

4XL ke atas ADD RM 10
Harga tidak termasuk postage
—--------------------------------------------------
🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20  Oct 2019
🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat =  8-10 November 2019
.
.
JOM ORDER UTK GROUP  SKARANG !!
.
SCREENSHOT GAMBAR & 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/sportActive
http://wasap.my/60165002885/sportActive
http://wasap.my/60165002885/sportActive

HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ . NEW DESIGN PRE ORDER JERSEY SPORT ACTIVE KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗ . . -------------------------------------------- 🔹 CEE 081 - Sport Active R/N Short Sleeve : RM 33 R/N Long Sleeve : RM 36 Muslimah : RM 40 4XL ke atas ADD RM 10 Harga tidak termasuk postage —-------------------------------------------------- 🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20 Oct 2019 🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat = 8-10 November 2019 . . JOM ORDER UTK GROUP SKARANG !! . SCREENSHOT GAMBAR & Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/sportActive http://wasap.my/60165002885/sportActive http://wasap.my/60165002885/sportActive

HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
.
ATAS PERMINTAAN RAMAI PRE ORDER JERSEY MALAYSIA KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗
.
. --------------------------------------------
🔹 CEE 080 - Ummah Vengers (Ummah Sepakat)
R/N Short Sleeve : RM 35
R/N Long Sleeve : RM 38
Muslimah : RM 42

4XL ke atas ADD RM 10
Harga tidak termasuk postage
—--------------------------------------------------
🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20  Oct 2019
🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat =  8-10 November 2019
.
.
JOM ORDER UTK GROUP KORANG SKARANG !!
.
SCREENSHOT GAMBAR & 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/ummahvengers
http://wasap.my/60165002885/ummahvengers
http://wasap.my/60165002885/ummahvengers

HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ . ATAS PERMINTAAN RAMAI PRE ORDER JERSEY MALAYSIA KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗ . . -------------------------------------------- 🔹 CEE 080 - Ummah Vengers (Ummah Sepakat) R/N Short Sleeve : RM 35 R/N Long Sleeve : RM 38 Muslimah : RM 42 4XL ke atas ADD RM 10 Harga tidak termasuk postage —-------------------------------------------------- 🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20 Oct 2019 🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat = 8-10 November 2019 . . JOM ORDER UTK GROUP KORANG SKARANG !! . SCREENSHOT GAMBAR & Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/ummahvengers http://wasap.my/60165002885/ummahvengers http://wasap.my/60165002885/ummahvengers

HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
HARGA TERENDAH ‼️
.
ATAS PERMINTAAN RAMAI PRE ORDER JERSEY MALAYSIA KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗
.
. ---------------------------------------------—
🔹 CEE 032 - Proud Of You 
R/N Short Sleeve : RM 30
R/N Long Sleeve : RM 32
Muslimah : RM 35

4XL ke atas ADD RM 10
Harga tidak termasuk postage
—--------------------------------------------------
🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20  Oct 2019
🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat =  8-10 November 2019
.
.
JOM ORDER UTK GROUP KORANG SKARANG !!
.
SCREENSHOT GAMBAR & 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/jerseyproud
http://wasap.my/60165002885/jerseyproud
http://wasap.my/60165002885/jerseyproud

HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ HARGA TERENDAH ‼️ . ATAS PERMINTAAN RAMAI PRE ORDER JERSEY MALAYSIA KINI DIBUKA 15-20/10 SAHAJA ❗ . . ---------------------------------------------— 🔹 CEE 032 - Proud Of You R/N Short Sleeve : RM 30 R/N Long Sleeve : RM 32 Muslimah : RM 35 4XL ke atas ADD RM 10 Harga tidak termasuk postage —-------------------------------------------------- 🔹 Tarikh Pre order = 14 Oct - 20 Oct 2019 🔹 Tarikh Penghantaran Dibuat = 8-10 November 2019 . . JOM ORDER UTK GROUP KORANG SKARANG !! . SCREENSHOT GAMBAR & Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/jerseyproud http://wasap.my/60165002885/jerseyproud http://wasap.my/60165002885/jerseyproud

Beli banyak harga murahhh..
Tiada minimum order..
PROMO TSHIRT PRINT RM20!!
RM20 short
RM25 long
.
1side 1 warna
Bercorak tambah RM5
.
Katalong : 👉🏻 @mhprinting Harga BORONG Baju Kelas.
Email: ihcube.ent@gmail.com
Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287
.
.
#tshirtprinting #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah #buatbaju #customadebaju #tshirtkosong #bajukosong #korporatuniform #cetakbaju #cetakbajumurah  #tshirtkelas #tshirtsekolah #tshirtrewang #tshirtkahwin #bajujersey #tshirtbunga  #bajugroup #bajukelas #bajubatch #tshirtcorakborong #bajubunga #tshirtfamilyday  #tshirtraglan #tshirtbudak #printingbajubudak #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas #bajubirthday

Beli banyak harga murahhh.. Tiada minimum order.. PROMO TSHIRT PRINT RM20!! RM20 short RM25 long . 1side 1 warna Bercorak tambah RM5 . Katalong : 👉🏻 @mhprinting  Harga BORONG Baju Kelas. Email: ihcube.ent@gmail.com  Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287 . . #tshirtprinting  #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah  #buatbaju  #customadebaju  #tshirtkosong  #bajukosong  #korporatuniform  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #tshirtkelas  #tshirtsekolah  #tshirtrewang  #tshirtkahwin  #bajujersey  #tshirtbunga  #bajugroup  #bajukelas  #bajubatch  #tshirtcorakborong  #bajubunga  #tshirtfamilyday  #tshirtraglan  #tshirtbudak  #printingbajubudak  #cetakbajukelas  #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas  #bajubirthday 

2 3 hari ni tok memang busy, tapi akhirnya ia selesai tok kerjakan dengan team TOK
. . . . . .
Mereka dah order , anda bila lagi?
. . . . . . ☎ Untuk pertanyaan, boleh tekan link whastapp dibawah =============
www.wasap.my/601116333390
www.wasap.my/601116333390
=============
#printing #printingbaju #printingbajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #printingtshirt #printingtshirtmurah #bajufamilyday #bajurewang #bajukelas #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #toksiakprint #toksiakprinting #toksiakprintingshirt #toksiakshirt #toksiakprinttshirtmurah #toksiakshirtmurat #toksiakprintviralshirtmurah #toksiaktshirtviralmurah

2 3 hari ni tok memang busy, tapi akhirnya ia selesai tok kerjakan dengan team TOK . . . . . . Mereka dah order , anda bila lagi? . . . . . . ☎ Untuk pertanyaan, boleh tekan link whastapp dibawah ============= www.wasap.my/601116333390 www.wasap.my/601116333390 ============= #printing  #printingbaju  #printingbajumurah  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #cetaktshirt  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #printingtshirt  #printingtshirtmurah  #bajufamilyday  #bajurewang  #bajukelas  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #toksiakprint  #toksiakprinting  #toksiakprintingshirt  #toksiakshirt  #toksiakprinttshirtmurah  #toksiakshirtmurat  #toksiakprintviralshirtmurah  #toksiaktshirtviralmurah 

Ramai yang nak order tapi tak tahu macam mana? . . . . . .
Cepat sepakat PM tok , mereka dah PM anda bila lagi?
. . . . . . ☎ Untuk pertanyaan, boleh tekan link whastapp dibawah =============
www.wasap.my/601116333390
www.wasap.my/601116333390
=============
#printing #printingbaju #printingbajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #printingtshirt #printingtshirtmurah #bajufamilyday #bajurewang #bajukelas #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #toksiakprint #toksiakprinting #toksiakprintingshirt #toksiakshirt #toksiakprinttshirtmurah #toksiakshirtmurat #toksiakprintviralshirtmurah #toksiaktshirtviralmurah

Ramai yang nak order tapi tak tahu macam mana? . . . . . . Cepat sepakat PM tok , mereka dah PM anda bila lagi? . . . . . . ☎ Untuk pertanyaan, boleh tekan link whastapp dibawah ============= www.wasap.my/601116333390 www.wasap.my/601116333390 ============= #printing  #printingbaju  #printingbajumurah  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #cetaktshirt  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #printingtshirt  #printingtshirtmurah  #bajufamilyday  #bajurewang  #bajukelas  #tshirtfamilyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #toksiakprint  #toksiakprinting  #toksiakprintingshirt  #toksiakshirt  #toksiakprinttshirtmurah  #toksiakshirtmurat  #toksiakprintviralshirtmurah  #toksiaktshirtviralmurah 

TESTIMONI | TESTIMONI | TESTIMONI
.
. 
WOW PROMOSI KAW KAW ‼️‼️
. 
Buy 2, FREE 1, FREE POSTAGE
.
. 
Baju promo untuk COLLAR guy❗❗❗Cepat guys, sebelum barang ni lupus selama-lamanya 🤩 stok hujung2 dah ni ❎
.
Nak tahu ape PROMO yang ada sekarang ni 🤔 Hanya perlu whatsapp kami saja 🔥 tekan link di bawah ni 👇👇👇
.
JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !!
.
SCREENSHOT GAMBAR & 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO
.
‼️ PROMO TAMAT 20/10 SAHAJA ‼️

TESTIMONI | TESTIMONI | TESTIMONI . . WOW PROMOSI KAW KAW ‼️‼️ . Buy 2, FREE 1, FREE POSTAGE . . Baju promo untuk COLLAR guy❗❗❗Cepat guys, sebelum barang ni lupus selama-lamanya 🤩 stok hujung2 dah ni ❎ . Nak tahu ape PROMO yang ada sekarang ni 🤔 Hanya perlu whatsapp kami saja 🔥 tekan link di bawah ni 👇👇👇 . JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !! . SCREENSHOT GAMBAR & Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO . ‼️ PROMO TAMAT 20/10 SAHAJA ‼️

TESTIMONI | TESTIMONI | TESTIMONI .
. 
WOW PROMOSI KAW KAW ‼️‼️
. 
Buy 2, FREE 1, FREE POSTAGE
.
. 
Baju promo untuk COLLAR guy❗❗❗Cepat guys, sebelum barang ni lupus selama-lamanya 🤩 stok hujung2 dah ni ❎
.
Nak tahu ape PROMO yang ada sekarang ni 🤔 Hanya perlu whatsapp kami saja 🔥 tekan link di bawah ni 👇👇👇
.
JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !!
.
SCREENSHOT GAMBAR & 
Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇
.
. 
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO
http://wasap.my/60165002885/PROMO
.
‼️ PROMO TAMAT 20/10 SAHAJA ‼️

TESTIMONI | TESTIMONI | TESTIMONI . . WOW PROMOSI KAW KAW ‼️‼️ . Buy 2, FREE 1, FREE POSTAGE . . Baju promo untuk COLLAR guy❗❗❗Cepat guys, sebelum barang ni lupus selama-lamanya 🤩 stok hujung2 dah ni ❎ . Nak tahu ape PROMO yang ada sekarang ni 🤔 Hanya perlu whatsapp kami saja 🔥 tekan link di bawah ni 👇👇👇 . JOM GRAB UTK GROUP KORANG SKARANG !! . SCREENSHOT GAMBAR & Tekan link wasap ini sekarang 👇👇👇 . . http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO http://wasap.my/60165002885/PROMO . ‼️ PROMO TAMAT 20/10 SAHAJA ‼️

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation
#lanyard

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation  #lanyard 

Our quality 😘😘😘
T-shirt printing at SevenDezine.

Contact us if interested.
www.wasap.my/60104333427 (Ekin)
www.wasap.my/60142323249 (Diyana)

#SevenDezine #printingmelaka #cetakbaju #pakarcetakbaju #tshirtprinting #customtshirt #alzaclub #bezzaclub #myviclub #vivaclub #wishclub #bmwclub #tritonclub #civicclub #familyday #tshirtrewang #tshirtkelas #tshirtkolej #tshirtteambuilding #tshirtsukan #tshirtkelabmotor #tshirtkelabkereta #fitness #melaka #merlimau #jasin #ayerkeroh #ayermolek #alorgajah

Our quality 😘😘😘 T-shirt printing at SevenDezine. Contact us if interested. www.wasap.my/60104333427 (Ekin) www.wasap.my/60142323249 (Diyana) #SevenDezine  #printingmelaka  #cetakbaju  #pakarcetakbaju  #tshirtprinting  #customtshirt  #alzaclub  #bezzaclub  #myviclub  #vivaclub  #wishclub  #bmwclub  #tritonclub  #civicclub  #familyday  #tshirtrewang  #tshirtkelas  #tshirtkolej  #tshirtteambuilding  #tshirtsukan  #tshirtkelabmotor  #tshirtkelabkereta  #fitness  #melaka  #merlimau  #jasin  #ayerkeroh  #ayermolek  #alorgajah 

Beli banyak harga murahhh..
Tiada minimum order..
PROMO TSHIRT PRINT RM20!!
RM20 short
RM25 long
.
1side 1 warna
Bercorak tambah RM5
.
Katalong : 👉🏻 @mhprinting Harga BORONG Baju Kelas.
Email: ihcube.ent@gmail.com
Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287
.
.
#tshirtprinting #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah #buatbaju #customadebaju #tshirtkosong #bajukosong #korporatuniform #cetakbaju #cetakbajumurah  #tshirtkelas #tshirtsekolah #tshirtrewang #tshirtkahwin #bajujersey #tshirtbunga  #bajugroup #bajukelas #bajubatch #tshirtcorakborong #bajubunga #tshirtfamilyday  #tshirtraglan #tshirtbudak #printingbajubudak #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas #bajubirthday

Beli banyak harga murahhh.. Tiada minimum order.. PROMO TSHIRT PRINT RM20!! RM20 short RM25 long . 1side 1 warna Bercorak tambah RM5 . Katalong : 👉🏻 @mhprinting  Harga BORONG Baju Kelas. Email: ihcube.ent@gmail.com  Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287 . . #tshirtprinting  #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah  #buatbaju  #customadebaju  #tshirtkosong  #bajukosong  #korporatuniform  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #tshirtkelas  #tshirtsekolah  #tshirtrewang  #tshirtkahwin  #bajujersey  #tshirtbunga  #bajugroup  #bajukelas  #bajubatch  #tshirtcorakborong  #bajubunga  #tshirtfamilyday  #tshirtraglan  #tshirtbudak  #printingbajubudak  #cetakbajukelas  #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas  #bajubirthday 

SIBLINGS TSHIRT ❤❤❤.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

SIBLINGS TSHIRT ❤❤❤. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

FAMILY DAY TSHIRT 🔥🔥🔥.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

FAMILY DAY TSHIRT 🔥🔥🔥. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

Baju FAMILY SET bukan sahaja boleh dipakai untuk berjalan-jalan bersama kelurga.... malah sesuai juga untuk FAMILY DAY taw ❤.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

Baju FAMILY SET bukan sahaja boleh dipakai untuk berjalan-jalan bersama kelurga.... malah sesuai juga untuk FAMILY DAY taw ❤. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

TSHIRT HARGA SANGAT SANGAT MURAH
💰 Lagi banyak lagi murahhhhhhh 🤗
Material 100% cotton, selesa & ❌panas #gildantshirt .
Jom tempah dengan kami whatsapp sekarang 01123400565 ☎️ LAGI BANYAK LAGI MURAHHH
.
MENJANJIKAN HARGA YANG SANGAT MURAH & BERKUALITI TINGGI
.
#tshirt #sayajualmurah #fohlamakprinting #heatpress #printbaju #sayajualmurah #sayajual #printingmurah #printbaju #kl #malaysia  #sayajualbajumurah #sayajualbaju #didiandfriends #heatpressmalaysia #sayajualbajumurahmalaysia #tshirtcouple #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtevent #tshirtperempuan #statementshirt #tshirtbaby #rompermalaysiamurah #tshirtdesign #tshirtmuslimah #tshirtcustom

TSHIRT HARGA SANGAT SANGAT MURAH 💰 Lagi banyak lagi murahhhhhhh 🤗 Material 100% cotton, selesa & ❌panas #gildantshirt  . Jom tempah dengan kami whatsapp sekarang 01123400565 ☎️ LAGI BANYAK LAGI MURAHHH . MENJANJIKAN HARGA YANG SANGAT MURAH & BERKUALITI TINGGI . #tshirt  #sayajualmurah  #fohlamakprinting  #heatpress  #printbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #printingmurah  #printbaju  #kl  #malaysia  #sayajualbajumurah  #sayajualbaju  #didiandfriends  #heatpressmalaysia  #sayajualbajumurahmalaysia  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #tshirtevent  #tshirtperempuan  #statementshirt  #tshirtbaby  #rompermalaysiamurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimah  #tshirtcustom 

Button Badges 58mm-

RM 1.50/pcs = 31-500 pcs
RM 1.80/pcs = 10-30pcs .
.
-Percuma postage untuk >100pcs
-Pos SM- RM7 (10-50pcs)
-Pos SM- RM10(51-99pcs)
.
*MINIMUM 10 PCS
*Matte Laminate RM0.30/pcs
*Cross Line Laminate RM0.50/pcs
.
.
●TSHIRT●BUTTON BADGES●STICKERS●
WHATSAPP■TELEGRAM■WECHAT
013 266 8183
www.wasap.my/60132668183
.
.
#tshirtmurah #printbajumurah #silkscreen #heatpress #vinyl #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprinting #bajukelas #bajuevent #buttonbadges #buttonbadgesmurah #buttonbadgesmalaysia #sticker #stickermurah #stickerlabel #stickerkahwin #labelmakanan #stickerlabelmakanan #pvcsticker #instashop #sayajual #kedaicetak #malaysia #tshirt #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcrew #jerseynameset #thesyndcate

Button Badges 58mm- RM 1.50/pcs = 31-500 pcs RM 1.80/pcs = 10-30pcs . . -Percuma postage untuk >100pcs -Pos SM- RM7 (10-50pcs) -Pos SM- RM10(51-99pcs) . *MINIMUM 10 PCS *Matte Laminate RM0.30/pcs *Cross Line Laminate RM0.50/pcs . . ●TSHIRT●BUTTON BADGES●STICKERS● WHATSAPP■TELEGRAM■WECHAT 013 266 8183 www.wasap.my/60132668183 . . #tshirtmurah  #printbajumurah  #silkscreen  #heatpress  #vinyl  #cetaktshirt  #cetakbaju  #tshirtprinting  #bajukelas  #bajuevent  #buttonbadges  #buttonbadgesmurah  #buttonbadgesmalaysia  #sticker  #stickermurah  #stickerlabel  #stickerkahwin  #labelmakanan  #stickerlabelmakanan  #pvcsticker  #instashop  #sayajual  #kedaicetak  #malaysia  #tshirt  #tshirtrewang  #tshirtfamilyday  #tshirtcrew  #jerseynameset  #thesyndcate 

.
Cantikkan? Baju kelas muslimah
Corak-corak, mur mur jer
.
.
Berminat nak print tshirt?
Screenshot gambar dr IG kami atau whatsapp design korang yang dah ada kpd kami
.
Untuk pertanyaan sila klik link dkt bio dan terus whatsapp,
Atau boleh save no phone kami 012-350.6155
.
.
Kenapa pilih instashop kami?
1️⃣ Reply Whatsapp 15hour
2️⃣ Material 100% Cotton, Lembut bak Sutera
3️⃣ Design ikut suka customer
4️⃣ Teerrmurah & Teerrcepat
5️⃣ Postage 3 kali Seminggu
6️⃣ 400 Feedback dari customer
.
.
JOM BUAT DUIT HANYA DARI RUMAH,
JOIN TEAM DROPSHIP DENGAN KAMI
KEMASUKKAN SEGERA!!!!
.
.
Untuk tempahan banner atau sticker label 
boleh follow ig @bannersticker.my
.
#tshirt #printing #customtshirt
#malaysia #tshirtband #sulaman
#customprinting #silkscreen #heatpress 
#bajukorporat #printing #print #tshirtband #usm
#uniformf1 #heatpress #uitm #peticsawostore #peticsawofeedback #uum #uniform 
#tshirtprint #upm #tshirtcouple #tshirtkelas 
#tshirtrewang #dtg #silkscreen #sublimation #jersi #bajukelasmurah #johor #bajubekwoh

. Cantikkan? Baju kelas muslimah Corak-corak, mur mur jer . . Berminat nak print tshirt? Screenshot gambar dr IG kami atau whatsapp design korang yang dah ada kpd kami . Untuk pertanyaan sila klik link dkt bio dan terus whatsapp, Atau boleh save no phone kami 012-350.6155 . . Kenapa pilih instashop kami? 1️⃣ Reply Whatsapp 15hour 2️⃣ Material 100% Cotton, Lembut bak Sutera 3️⃣ Design ikut suka customer 4️⃣ Teerrmurah & Teerrcepat 5️⃣ Postage 3 kali Seminggu 6️⃣ 400 Feedback dari customer . . JOM BUAT DUIT HANYA DARI RUMAH, JOIN TEAM DROPSHIP DENGAN KAMI KEMASUKKAN SEGERA!!!! . . Untuk tempahan banner atau sticker label boleh follow ig @bannersticker.my  . #tshirt  #printing  #customtshirt  #malaysia  #tshirtband  #sulaman  #customprinting  #silkscreen  #heatpress  #bajukorporat  #printing  #print  #tshirtband  #usm  #uniformf1  #heatpress  #uitm  #peticsawostore  #peticsawofeedback  #uum  #uniform  #tshirtprint  #upm  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #dtg  #silkscreen  #sublimation  #jersi  #bajukelasmurah  #johor  #bajubekwoh 

KUNING + HITAM ❤❤❤.
.FAMILY DAY TSHIRT 🔥🔥🔥.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

KUNING + HITAM ❤❤❤. .FAMILY DAY TSHIRT 🔥🔥🔥. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

Kalau bab betul ke salah ni uolss.. serah je kat perempuan ye.. 😂😂😂 yang faham, faham lah 🤣.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

Kalau bab betul ke salah ni uolss.. serah je kat perempuan ye.. 😂😂😂 yang faham, faham lah 🤣. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

FAMILY SET TSHIRT 🔥🔥🔥.
.
.
.
*T-Shirt Dewasa (XS-XL)*
SEHELAI
👕L/ PENDEK RM25
👕L/ PANJANG RM30
👕BERKOLER RM35
👕 MUSLIMAH RM 40.
.
*T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)*
👕L/ PENDEK RM30
👕L/ PANJANG RM35
👕BERKOLER RM40
👕 MUSLIMAH RM 45.
.
*T-Shirt KIDS (1-14tahun)*
👕LENGAN PENDEK RM25 .
*Baby Rompers (6Bulan)*
👶🏻RM 20
*Baby Rompers (12Bulan)*
👶🏻RM 20
.
#tshirtcouple
#tshirtcouplemurah #tshirtfamily #tshirtrewang #tshirtgroup #tshirtteam #tshirtkelas #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #romperbaby #rompeprinting #rompercetaknama #feedbackqueentshirt #tshirtkelas #bajukelas #tshirtkelasmurah #bajukelasmurah #kauyangpertama #tshirtkauyangpertama #bajucouplekauyangpertama #bajukauyangpertama #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmurah

FAMILY SET TSHIRT 🔥🔥🔥. . . . *T-Shirt Dewasa (XS-XL)* SEHELAI 👕L/ PENDEK RM25 👕L/ PANJANG RM30 👕BERKOLER RM35 👕 MUSLIMAH RM 40. . *T-Shirt DEWASA (2XL-5XL)* 👕L/ PENDEK RM30 👕L/ PANJANG RM35 👕BERKOLER RM40 👕 MUSLIMAH RM 45. . *T-Shirt KIDS (1-14tahun)* 👕LENGAN PENDEK RM25 . *Baby Rompers (6Bulan)* 👶🏻RM 20 *Baby Rompers (12Bulan)* 👶🏻RM 20 . #tshirtcouple  #tshirtcouplemurah  #tshirtfamily  #tshirtrewang  #tshirtgroup  #tshirtteam  #tshirtkelas  #tshirtmurah  #tshirtprinting  #tshirtprintingmurah  #romperbaby  #rompeprinting  #rompercetaknama  #feedbackqueentshirt  #tshirtkelas  #bajukelas  #tshirtkelasmurah  #bajukelasmurah  #kauyangpertama  #tshirtkauyangpertama  #bajucouplekauyangpertama  #bajukauyangpertama  #tshirtcouplemalaysia  #tshirtprintingmurah 

.
🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my untk pilihan design doorgift majlis2.
.
🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye.
.
🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah
#stickermurah #wedding
#stickermalaysiamurah 
#kadkahwin #kadkahwinmurah
#kadkawinmurah
#banner #bannermurah #bunting
#tshirtmurah #sublimation
#tshirtrewang #designmurah
#readymadedesign
#design #art #beauty
#bajusublimation

. 🌹Menerima sebarang tempahan Design, baju, banner, bunting, lanyard, sticker @sticker4u.my  untk pilihan design doorgift majlis2. . 🌹jika berminat boleh contact terus dengan sy di profile ada direct ws ye. . 🌹harga sangat berpatutan. sy sendiri process barang anda dengan selamat dan cepat inshaallah. 😊😊 #stickerkahwinmurah  #stickermurah  #wedding  #stickermalaysiamurah  #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #kadkawinmurah  #banner  #bannermurah  #bunting  #tshirtmurah  #sublimation  #tshirtrewang  #designmurah  #readymadedesign  #design  #art  #beauty  #bajusublimation 

Button Badges 58mm-

RM 1.50/pcs = 31-500 pcs
RM 1.80/pcs = 10-30pcs .
.
-Percuma postage untuk >100pcs
-Pos SM- RM7 (10-50pcs)
-Pos SM- RM10(51-99pcs)
.
*MINIMUM 10 PCS
*Matte Laminate RM0.30/pcs
*Cross Line Laminate RM0.50/pcs
.
.
●TSHIRT●BUTTON BADGES●STICKERS●
WHATSAPP■TELEGRAM■WECHAT
013 266 8183
www.wasap.my/60132668183
.
.
#tshirtmurah #printbajumurah #silkscreen #heatpress #vinyl #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprinting #bajukelas #bajuevent #buttonbadges #buttonbadgesmurah #buttonbadgesmalaysia #sticker #stickermurah #stickerlabel #stickerkahwin #labelmakanan #stickerlabelmakanan #pvcsticker #instashop #sayajual #kedaicetak #malaysia #tshirt #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcrew #jerseynameset #thesyndcate

Button Badges 58mm- RM 1.50/pcs = 31-500 pcs RM 1.80/pcs = 10-30pcs . . -Percuma postage untuk >100pcs -Pos SM- RM7 (10-50pcs) -Pos SM- RM10(51-99pcs) . *MINIMUM 10 PCS *Matte Laminate RM0.30/pcs *Cross Line Laminate RM0.50/pcs . . ●TSHIRT●BUTTON BADGES●STICKERS● WHATSAPP■TELEGRAM■WECHAT 013 266 8183 www.wasap.my/60132668183 . . #tshirtmurah  #printbajumurah  #silkscreen  #heatpress  #vinyl  #cetaktshirt  #cetakbaju  #tshirtprinting  #bajukelas  #bajuevent  #buttonbadges  #buttonbadgesmurah  #buttonbadgesmalaysia  #sticker  #stickermurah  #stickerlabel  #stickerkahwin  #labelmakanan  #stickerlabelmakanan  #pvcsticker  #instashop  #sayajual  #kedaicetak  #malaysia  #tshirt  #tshirtrewang  #tshirtfamilyday  #tshirtcrew  #jerseynameset  #thesyndcate 

Tempahan siap
Tshirt Ride
Terima kasih atas tempahan

Your Design We Do"
Untuk tempahan tshirt printing,
Hubungi kami:
0132850982 (Call/Whatsapp)
Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin.

#tempahbaju #cetakbaju #printingbaju #cetakbajumurah #silkscreenprinting #tshirtasrama #bajukelas #bajureunion #tshirtreunion #tshirtkelas #bajuevent #bajugroup #bajufamilyday #tshirtfamilyday #harikeluarga #bajumuslimah #bajumemancing #bajurewang #tshirtrewang #rewangcrew #raikancinta #bajumotor #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia #zulprintingbajumurah #cetaktshirtmurah #tshirtprinting

Tempahan siap Tshirt Ride Terima kasih atas tempahan Your Design We Do" Untuk tempahan tshirt printing, Hubungi kami: 0132850982 (Call/Whatsapp) Penghantaran disediakan keseluruh Malaysia dengan harga yang murah,kualiti dijamin. #tempahbaju  #cetakbaju  #printingbaju  #cetakbajumurah  #silkscreenprinting  #tshirtasrama  #bajukelas  #bajureunion  #tshirtreunion  #tshirtkelas  #bajuevent  #bajugroup  #bajufamilyday  #tshirtfamilyday  #harikeluarga  #bajumuslimah  #bajumemancing  #bajurewang  #tshirtrewang  #rewangcrew  #raikancinta  #bajumotor  #bajukonvoi  #zulprintingbajumurah  #khidmatcetakbaju  #silkscreenmalaysia  #zulprintingbajumurah  #cetaktshirtmurah  #tshirtprinting 

🔥❗ [TSHIRT FAMILY DAY VIRAL RM10] ❗🔥
============================================
#Promosi Tshirt Family day dah mula GUYSSS……
Cepat selagi promo masih sah..🤩 ==================
🔥MATERIAL TSHIRT🔥
==================
✅ Tshirt cotton 100%
✅ Tidak panas
✅ Serap peluh
✅ Sesuai utk xtvt luar dan dalam.
✅ Boleh pilih pelbagai warna tshirt yg disediakan.
======================================
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN UTK:
#tshirtrewang
#tshirtkelas
#tshirtkolej
#tshirtevent
#tshirtteambuilding
.
✆✆ Untuk Order/pertanyaan boleh whatsapp di link di bawah ✆✆ click link di bio

🔥❗ [TSHIRT FAMILY DAY VIRAL RM10] ❗🔥 ============================================ #Promosi  Tshirt Family day dah mula GUYSSS…… Cepat selagi promo masih sah..🤩 ================== 🔥MATERIAL TSHIRT🔥 ================== ✅ Tshirt cotton 100% ✅ Tidak panas ✅ Serap peluh ✅ Sesuai utk xtvt luar dan dalam. ✅ Boleh pilih pelbagai warna tshirt yg disediakan. ====================================== . KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN UTK: #tshirtrewang  #tshirtkelas  #tshirtkolej  #tshirtevent  #tshirtteambuilding  . ✆✆ Untuk Order/pertanyaan boleh whatsapp di link di bawah ✆✆ click link di bio

Beli banyak harga murahhh..
Tiada minimum order..
PROMO TSHIRT PRINT RM20!!
RM20 short
RM25 long
.
1side 1 warna
Bercorak tambah RM5
.
Katalong : 👉🏻 @mhprinting Harga BORONG Baju Kelas.
Email: ihcube.ent@gmail.com
Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287
.
.
#tshirtprinting #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah #buatbaju #customadebaju #tshirtkosong #bajukosong #korporatuniform #cetakbaju #cetakbajumurah  #tshirtkelas #tshirtsekolah #tshirtrewang #tshirtkahwin #bajujersey #tshirtbunga  #bajugroup #bajukelas #bajubatch #tshirtcorakborong #bajubunga #tshirtfamilyday  #tshirtraglan #tshirtbudak #printingbajubudak #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas #bajubirthday

Beli banyak harga murahhh.. Tiada minimum order.. PROMO TSHIRT PRINT RM20!! RM20 short RM25 long . 1side 1 warna Bercorak tambah RM5 . Katalong : 👉🏻 @mhprinting  Harga BORONG Baju Kelas. Email: ihcube.ent@gmail.com  Whatapps: 017-5945084 atau 0169645287 . . #tshirtprinting  #katalogtshirtprintingih  #tshirtprintingmurah  #buatbaju  #customadebaju  #tshirtkosong  #bajukosong  #korporatuniform  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #tshirtkelas  #tshirtsekolah  #tshirtrewang  #tshirtkahwin  #bajujersey  #tshirtbunga  #bajugroup  #bajukelas  #bajubatch  #tshirtcorakborong  #bajubunga  #tshirtfamilyday  #tshirtraglan  #tshirtbudak  #printingbajubudak  #cetakbajukelas  #tshirtkelasmurah  #jahitbajukelas  #bajubirthday 

HARGA SANGAT SANGAT MURAH
💰 Lagi banyak lagi murahhhhhhh 🤗
Material 100% cotton, selesa & ❌panas #gildantshirt .
Jom tempah dengan kami whatsapp sekarang 01123400565 ☎️ LAGI BANYAK LAGI MURAHHH
.
MENJANJIKAN HARGA YANG SANGAT MURAH & BERKUALITI TINGGI
.
#tshirt #sayajualmurah #fohlamakprinting #heatpress #printbaju #sayajualmurah #sayajual #printingmurah #printbaju #kl #malaysia  #sayajualbajumurah #sayajualbaju #didiandfriends #heatpressmalaysia #sayajualbajumurahmalaysia #tshirtcouple #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtevent #tshirtperempuan #statementshirt #tshirtbaby #rompermalaysiamurah #tshirtdesign #tshirtmuslimah #tshirtcustom

HARGA SANGAT SANGAT MURAH 💰 Lagi banyak lagi murahhhhhhh 🤗 Material 100% cotton, selesa & ❌panas #gildantshirt  . Jom tempah dengan kami whatsapp sekarang 01123400565 ☎️ LAGI BANYAK LAGI MURAHHH . MENJANJIKAN HARGA YANG SANGAT MURAH & BERKUALITI TINGGI . #tshirt  #sayajualmurah  #fohlamakprinting  #heatpress  #printbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #printingmurah  #printbaju  #kl  #malaysia  #sayajualbajumurah  #sayajualbaju  #didiandfriends  #heatpressmalaysia  #sayajualbajumurahmalaysia  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #tshirtevent  #tshirtperempuan  #statementshirt  #tshirtbaby  #rompermalaysiamurah  #tshirtdesign  #tshirtmuslimah  #tshirtcustom