#tudungbawal Instagram Stories

2,173,363 Stories

Top Stories

MAYA semi instant boleh dipakai dengan pelbagai jenis inner 🤗
Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, nak pakai dengan inner crystal @ lace boleh ❤️ ⁣tak nak pakai inner punnnn boleh 💋
⁣
MAYA semi instant ⁣⁣shawl
✅ PURE WHITE⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣
▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣
▶️ RM59⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣INNER BLINQ⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣
▶️ RM25
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0189665060⁣⁣⁣⁣
📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#MAYAsemiinstant #bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant #instantbawal #teambawal #teampakaibawal #instantbawal #innerlace #innerkahwin #anaktudunglace #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #tudungcantik #tudungkawin #veilmalaysia #veilnikah #veilkahwin

MAYA semi instant boleh dipakai dengan pelbagai jenis inner 🤗 Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, nak pakai dengan inner crystal @ lace boleh ❤️ ⁣tak nak pakai inner punnnn boleh 💋 ⁣ MAYA semi instant ⁣⁣shawl ✅ PURE WHITE⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣ ▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣ ▶️ RM59⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣INNER BLINQ⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣ ▶️ RM25 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 0189665060⁣⁣⁣⁣ 📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #MAYAsemiinstant  #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #instantbawal  #teambawal  #teampakaibawal  #instantbawal  #innerlace  #innerkahwin  #anaktudunglace  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #tudungcantik  #tudungkawin  #veilmalaysia  #veilnikah  #veilkahwin 

Dah sedia ke nak release lagi beberapa jam ni. Kak boo belanja dulu design belakang bagi #kekaboolovers kena panahan cinta.
-
#tudungbawal 
#kekaboolovers 
#kekaboo
#hijab 
#bawal

Dah sedia ke nak release lagi beberapa jam ni. Kak boo belanja dulu design belakang bagi #kekaboolovers  kena panahan cinta. - #tudungbawal  #kekaboolovers  #kekaboo  #hijab  #bawal 

⁣
⁣⁣⁣⁣ ❤️ 𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍 + 𝐈𝐍𝐍𝐄𝐑 𝐋𝐀𝐂𝐄 ❤️⁣⁣⁣⁣
⁣
Suai padan MERLIN dengan INNER LACE yang sis suka 🤗 .⁣⁣⁣⁣
Kalau nak pakai lain sikit dari hari biasa, hari sis kahwin lah hari² yang paling tepat . ⁣⁣⁣⁣
Ratu sehari kan, melawa lah sepuas hati 😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
MERLIN⁣⁣⁣⁣
✅PURE WHITE⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅OFF WHITE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅CREAM⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣☑️ROYAL CHIFFON ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️ BUKAN INSTANT⁣⁣⁣⁣
☑️4 SEGI BUCU CURVE⁣⁣⁣⁣
☑️BIDANG 45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️RM29 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
INNER LACE⁣⁣⁣⁣
✅OFF WHITE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣☑️RM23⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant  #teambawal #teampakaibawal #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #nikah #tunang #kahwin #akadnikah #tudungcantik #tudungkawin #majliskahwin #kendurikahwin #kadkahwin #tudungpengantin #pengantin

⁣ ⁣⁣⁣⁣ ❤️ 𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍 + 𝐈𝐍𝐍𝐄𝐑 𝐋𝐀𝐂𝐄 ❤️⁣⁣⁣⁣ ⁣ Suai padan MERLIN dengan INNER LACE yang sis suka 🤗 .⁣⁣⁣⁣ Kalau nak pakai lain sikit dari hari biasa, hari sis kahwin lah hari² yang paling tepat . ⁣⁣⁣⁣ Ratu sehari kan, melawa lah sepuas hati 😘⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ MERLIN⁣⁣⁣⁣ ✅PURE WHITE⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅OFF WHITE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅CREAM⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣☑️ROYAL CHIFFON ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️ BUKAN INSTANT⁣⁣⁣⁣ ☑️4 SEGI BUCU CURVE⁣⁣⁣⁣ ☑️BIDANG 45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️RM29 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ INNER LACE⁣⁣⁣⁣ ✅OFF WHITE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣☑️RM23⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #teambawal  #teampakaibawal  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #nikah  #tunang  #kahwin  #akadnikah  #tudungcantik  #tudungkawin  #majliskahwin  #kendurikahwin  #kadkahwin  #tudungpengantin  #pengantin 

Asyik-asyik tudung sama je, nak dapatkan tudung yang selesa and cantik mahal pula. -
Opps.. Dapatkan jer tudung Kekaboo, lawa dan teramatlah selesa yang penting harga mampu milik, lagi-lagi sekarang tengah ada sale. Apa lagi meh lah lawat web Kak boo, ada banyak pilihan boleh pilih.
-
#kekaboo
#kekaboolovers
#tudungbawal
#bawallovers

Asyik-asyik tudung sama je, nak dapatkan tudung yang selesa and cantik mahal pula. - Opps.. Dapatkan jer tudung Kekaboo, lawa dan teramatlah selesa yang penting harga mampu milik, lagi-lagi sekarang tengah ada sale. Apa lagi meh lah lawat web Kak boo, ada banyak pilihan boleh pilih. - #kekaboo  #kekaboolovers  #tudungbawal  #bawallovers 

⁣⁣
MAYA SEMI INSTANT ❤️ serius cantik 😚⁣⁣
Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, inner lace boleh, tak nak pakai inner punnn boleh 💋 .⁣⁣⁣
Konsep tudungnya memang senang pakai, cantik terletak ❤️ .⁣⁣⁣
⁣
Penting tau pemilihan tudung untuk hari bahagia ni, kalau silap pilih tudung yang rumit nak pakai, kain susah nak bentuk, tarik sana tarik sini, stress! 😖 boleh jadi mood pengantin akan kelaut 😣 .⁣⁣⁣
⁣
JANGAN RISAU! 🤗 semua tu eDast dah ambil kira sebelum nak jahit tudung ni. Jadi sis tak perlu runsing gundah gulana bab tu semua 😚 . ⁣⁣⁣
Seperti selalu, rumusan dari caption panjang yang Kak Jun karang ni, sis nak cari tudung kawin, pilihlah tudung eDast 😋⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
MAYA semi instant ⁣⁣⁣⁣shawl
✅ PURE WHITE⁣⁣⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣⁣⁣
▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣⁣⁣
▶️ RM59⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
INNER NECK⁣⁣⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣⁣⁣
▶️ COTTON VISCOSE⁣⁣⁣⁣
▶️ RM25⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#MAYAsemiinstant #bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant #instantbawal #teambawal #teampakaibawal #instantbawal #innerlace #innerkahwin #anaktudunglace #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #tudungcantik #nikah #kahwin #pengantinmalaysia #tudungputih #semiinstantshawl #tudungcantik #bawalnikah #shawlnikah #selendangoffwhite #selendangputih  #shawlkahwin

⁣⁣ MAYA SEMI INSTANT ❤️ serius cantik 😚⁣⁣ Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, inner lace boleh, tak nak pakai inner punnn boleh 💋 .⁣⁣⁣ Konsep tudungnya memang senang pakai, cantik terletak ❤️ .⁣⁣⁣ ⁣ Penting tau pemilihan tudung untuk hari bahagia ni, kalau silap pilih tudung yang rumit nak pakai, kain susah nak bentuk, tarik sana tarik sini, stress! 😖 boleh jadi mood pengantin akan kelaut 😣 .⁣⁣⁣ ⁣ JANGAN RISAU! 🤗 semua tu eDast dah ambil kira sebelum nak jahit tudung ni. Jadi sis tak perlu runsing gundah gulana bab tu semua 😚 . ⁣⁣⁣ Seperti selalu, rumusan dari caption panjang yang Kak Jun karang ni, sis nak cari tudung kawin, pilihlah tudung eDast 😋⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ MAYA semi instant ⁣⁣⁣⁣shawl ✅ PURE WHITE⁣⁣⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣⁣⁣ ▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣⁣⁣ ▶️ RM59⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ INNER NECK⁣⁣⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣⁣⁣ ▶️ COTTON VISCOSE⁣⁣⁣⁣ ▶️ RM25⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #MAYAsemiinstant  #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #instantbawal  #teambawal  #teampakaibawal  #instantbawal  #innerlace  #innerkahwin  #anaktudunglace  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #tudungcantik  #nikah  #kahwin  #pengantinmalaysia  #tudungputih  #semiinstantshawl  #tudungcantik  #bawalnikah  #shawlnikah  #selendangoffwhite  #selendangputih  #shawlkahwin 

Daripada mula kekaboo keluarkan koleksi sehingga sekarang Kak boo still love dengan design yang dikeluarkan. Terima kasih yang support Kak boo dari awal dan masih setia. Disini Kak boo keluarkan design khas sempena anniversary Kekaboo.
-
Untuk Design Anniversary Edition akan release esok jam 11a.m, jangan lupa temu janji kita esok #kekaboolovers
-
#tudungbawal 
#bawallovers 
#tudungkekaboo 
#kekaboolovers 
#hijab

Daripada mula kekaboo keluarkan koleksi sehingga sekarang Kak boo still love dengan design yang dikeluarkan. Terima kasih yang support Kak boo dari awal dan masih setia. Disini Kak boo keluarkan design khas sempena anniversary Kekaboo. - Untuk Design Anniversary Edition akan release esok jam 11a.m, jangan lupa temu janji kita esok #kekaboolovers  - #tudungbawal  #bawallovers  #tudungkekaboo  #kekaboolovers  #hijab 

⁣
BAWAL MEIRY NUDE ❤️ .⁣
⁣⁣⁣⁣Sis nak order sekali dengan crown tu pun boleh tau 🤗 whatsapp je eDast ok 😙⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐌𝐄𝐈𝐑𝐘 𝘴𝘲𝘶𝘪𝘳𝘤𝘭𝘦 𝘴𝘤𝘢𝘳𝘧 .⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
PREMIUM COTTON VOILE | BIDANG 45 | 4 BUCU CURVE | RM35 | 3pcs RM100 .⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant  #teambawal #teampakaibawal #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #nikah #tunang #kahwin #akadnikah #tudungcantik #tudungkawin #majliskahwin #kendurikahwin #kadkahwin #tudungpengantin  #pengantin

⁣ BAWAL MEIRY NUDE ❤️ .⁣ ⁣⁣⁣⁣Sis nak order sekali dengan crown tu pun boleh tau 🤗 whatsapp je eDast ok 😙⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐌𝐄𝐈𝐑𝐘 𝘴𝘲𝘶𝘪𝘳𝘤𝘭𝘦 𝘴𝘤𝘢𝘳𝘧 .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ PREMIUM COTTON VOILE | BIDANG 45 | 4 BUCU CURVE | RM35 | 3pcs RM100 .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 0189665060⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #teambawal  #teampakaibawal  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #nikah  #tunang  #kahwin  #akadnikah  #tudungcantik  #tudungkawin  #majliskahwin  #kendurikahwin  #kadkahwin  #tudungpengantin  #pengantin 

Putih suci sejuk mata memandang 🥰⁣ ⁣.⁣
Eh tudung mana pula ni, nampak macam labuh je ni eDast 🤔 .⁣
Tudung MERLIN je ni sis 😄 saiz sama je yang selalu tu. Beza cara pakai saja 😙 .⁣
Eh boleh ek, pakai macam ni 😮⁣
Bolehhhh 🤗 ⁣
⁣⁣
𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍 ⁣⁣
✅PURE WHITE⁣⁣
✅OFF WHITE ⁣⁣
✅CREAM⁣⁣
☑️MATERIAL ROYAL CHIFFON ⁣⁣
☑️BUKAN INSTANT⁣
☑️TUDUNG 4 SEGI⁣
☑️BUCU CURVE⁣⁣
☑️BIDANG 45 ⁣⁣
☑️RM29 ⁣⁣
⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣📲 0189665060 📲 01139964950 ⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant  #teambawal #teampakaibawal #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #nikah #tunang #kahwin #akadnikah #tudungcantik #tudungkawin #majliskahwin #kendurikahwin #kadkahwin #tudungpengantin  #pengantin

Putih suci sejuk mata memandang 🥰⁣ ⁣.⁣ Eh tudung mana pula ni, nampak macam labuh je ni eDast 🤔 .⁣ Tudung MERLIN je ni sis 😄 saiz sama je yang selalu tu. Beza cara pakai saja 😙 .⁣ Eh boleh ek, pakai macam ni 😮⁣ Bolehhhh 🤗 ⁣ ⁣⁣ 𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍 ⁣⁣ ✅PURE WHITE⁣⁣ ✅OFF WHITE ⁣⁣ ✅CREAM⁣⁣ ☑️MATERIAL ROYAL CHIFFON ⁣⁣ ☑️BUKAN INSTANT⁣ ☑️TUDUNG 4 SEGI⁣ ☑️BUCU CURVE⁣⁣ ☑️BIDANG 45 ⁣⁣ ☑️RM29 ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣📲 0189665060 📲 01139964950 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #teambawal  #teampakaibawal  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #nikah  #tunang  #kahwin  #akadnikah  #tudungcantik  #tudungkawin  #majliskahwin  #kendurikahwin  #kadkahwin  #tudungpengantin  #pengantin 

⁣⁣
Yahuu!! 💃🏻 MAYA semi instant yang ditunggu-tunggu dah restock sis 🤗 ⁣⁣
Kalau sis tak nak terlepas lagi jomlah order sementara stok masih ada ni.⁣⁣
Alhamdulillah sis yang nak kahwin tahun depan pun dah ramai yang beli siap² buat persiapan awal 👍🏻 .⁣⁣
Sis yang mana belum tahu jodoh sesat kat mana pun, jom order jom 😚mana tahu berkat gigih beli tudung cantik terus jodoh datang meminang dengan bismillah 😋⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
MAYA semi instant boleh dipakai dengan pelbagai jenis inner.⁣
Kalau sis nak pakai style awning shawl boleh pakai style kiri tu. Kanan tu style inner melekap pakai dengan inner neck.⁣
Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, nak pakai dengan inner crystal @ lace punnn boleh ❤️ ⁣
⁣
MAYA semi instant ⁣⁣shawl
✅ PURE WHITE⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣
▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣
▶️ RM59⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣INNER BAWAL
✅ PURE WHITE⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣
▶️ COTTON VOILE⁣⁣
▶️ RM12⁣⁣
⁣⁣
INNER NECK⁣⁣
✅ OFF WHITE⁣⁣
▶️ COTTON VISCOSE⁣⁣
▶️ RM25⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0189665060⁣⁣⁣⁣
📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#MAYAsemiinstant #bawal #tudungbawal #bawallover #bawalinstant #instantbawal #teambawal #teampakaibawal #instantbawal #innerlace #innerkahwin #anaktudunglace #tudungkahwin #bawalkahwin #tudungnikah #tudungcantik #tudungkawin #veilmalaysia #veilnikah #veilkahwin

⁣⁣ Yahuu!! 💃🏻 MAYA semi instant yang ditunggu-tunggu dah restock sis 🤗 ⁣⁣ Kalau sis tak nak terlepas lagi jomlah order sementara stok masih ada ni.⁣⁣ Alhamdulillah sis yang nak kahwin tahun depan pun dah ramai yang beli siap² buat persiapan awal 👍🏻 .⁣⁣ Sis yang mana belum tahu jodoh sesat kat mana pun, jom order jom 😚mana tahu berkat gigih beli tudung cantik terus jodoh datang meminang dengan bismillah 😋⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ MAYA semi instant boleh dipakai dengan pelbagai jenis inner.⁣ Kalau sis nak pakai style awning shawl boleh pakai style kiri tu. Kanan tu style inner melekap pakai dengan inner neck.⁣ Sis nak pakai dengan inner bawal boleh, nak pakai dengan inner crystal @ lace punnn boleh ❤️ ⁣ ⁣ MAYA semi instant ⁣⁣shawl ✅ PURE WHITE⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣ ▶️ HEAVY CHIFFON⁣⁣ ▶️ RM59⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣INNER BAWAL ✅ PURE WHITE⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣ ▶️ COTTON VOILE⁣⁣ ▶️ RM12⁣⁣ ⁣⁣ INNER NECK⁣⁣ ✅ OFF WHITE⁣⁣ ▶️ COTTON VISCOSE⁣⁣ ▶️ RM25⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲 0189665060⁣⁣⁣⁣ 📲 01139964950⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #MAYAsemiinstant  #bawal  #tudungbawal  #bawallover  #bawalinstant  #instantbawal  #teambawal  #teampakaibawal  #instantbawal  #innerlace  #innerkahwin  #anaktudunglace  #tudungkahwin  #bawalkahwin  #tudungnikah  #tudungcantik  #tudungkawin  #veilmalaysia  #veilnikah  #veilkahwin 

Recent Stories

JOM JOM JOM ORDER
SELAGI MASIH ADA STOK YER

ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE

#tudungbawal
#MasterUsahawanKekaboo
#MasterUsahawanMirabelle

JOM JOM JOM ORDER SELAGI MASIH ADA STOK YER ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE #tudungbawal  #MasterUsahawanKekaboo  #MasterUsahawanMirabelle 

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 
8 jenis
material : cotton vine
Bidang 45'
Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas

Price RM40.00
FREE POSTAGE 
#mamzraexclusive #tudungbawal #ayanaseries

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 8 jenis material : cotton vine Bidang 45' Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas Price RM40.00 FREE POSTAGE #mamzraexclusive  #tudungbawal  #ayanaseries 

CLEARANCE SALE RM20‼
.
Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk
✔ less iron
✔ kain sejuk dan lembut
✔ kain tak jarang
✔bidang 45 plus
Tag : Gold Exclusive
.
Ukuran : Bidang 45 plus
.
Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile
.
📲 013-4412040
.
#mirabellebawalsale #salemurah #tudunglabuhmurah #bawalcorakmurah #bawalmirabelle 
#mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers
#bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton

CLEARANCE SALE RM20‼ . Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk ✔ less iron ✔ kain sejuk dan lembut ✔ kain tak jarang ✔bidang 45 plus Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus . Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile . 📲 013-4412040 . #mirabellebawalsale  #salemurah  #tudunglabuhmurah  #bawalcorakmurah  #bawalmirabelle  #mirabellebawal  #tudungbawal  #bawalcorak  #bawalcantik  #mirabellebawalllenggong  #kekaboo  #tudungkekaboo  #kekaboocantik  #mirabellelovers  #kekaboolovers  #bawallabuhcorak  #bawalmudahbentuk  #tudungmirabelle  #bawallabuh  #bawalcantik  #bawalcorakmurah  #printedbawal  #bawalmurah  #tudungviral  #tudungcoraklabuh  #tudungbawalcotton  #bawalcotton 

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 
8 jenis
material : cotton vine
Bidang 45'
Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas

Price RM40.00
FREE POSTAGE 
#mamzraexclusive #tudungbawal #ayanaseries

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 8 jenis material : cotton vine Bidang 45' Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas Price RM40.00 FREE POSTAGE #mamzraexclusive  #tudungbawal  #ayanaseries 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

CLEARANCE SALE RM20‼
.
Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk
✔ less iron
✔ kain sejuk dan lembut
✔ kain tak jarang
✔bidang 45 plus
Tag : Gold Exclusive
.
Ukuran : Bidang 45 plus
.
Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile
.
📲 013-4412040
.
#mirabellebawalsale #salemurah #tudunglabuhmurah #bawalcorakmurah #bawalmirabelle 
#mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers
#bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton

CLEARANCE SALE RM20‼ . Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk ✔ less iron ✔ kain sejuk dan lembut ✔ kain tak jarang ✔bidang 45 plus Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus . Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile . 📲 013-4412040 . #mirabellebawalsale  #salemurah  #tudunglabuhmurah  #bawalcorakmurah  #bawalmirabelle  #mirabellebawal  #tudungbawal  #bawalcorak  #bawalcantik  #mirabellebawalllenggong  #kekaboo  #tudungkekaboo  #kekaboocantik  #mirabellelovers  #kekaboolovers  #bawallabuhcorak  #bawalmudahbentuk  #tudungmirabelle  #bawallabuh  #bawalcantik  #bawalcorakmurah  #printedbawal  #bawalmurah  #tudungviral  #tudungcoraklabuh  #tudungbawalcotton  #bawalcotton 

JOM JOM JOM ORDER
SELAGI MASIH ADA STOK YER

ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE

#tudungbawal
#MasterUsahawanKekaboo
#MasterUsahawanMirabelle

JOM JOM JOM ORDER SELAGI MASIH ADA STOK YER ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE #tudungbawal  #MasterUsahawanKekaboo  #MasterUsahawanMirabelle 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 
8 jenis
material : cotton vine
Bidang 45'
Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas

Price RM40.00
FREE POSTAGE 
#mamzraexclusive #tudungbawal #ayanaseries

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 8 jenis material : cotton vine Bidang 45' Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas Price RM40.00 FREE POSTAGE #mamzraexclusive  #tudungbawal  #ayanaseries 

CLEARANCE SALE RM20‼
.
Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk
✔ less iron
✔ kain sejuk dan lembut
✔ kain tak jarang
✔bidang 45 plus
Tag : Gold Exclusive
.
Ukuran : Bidang 45 plus
.
Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile
.
📲 013-4412040
.
#mirabellebawalsale #salemurah #tudunglabuhmurah #bawalcorakmurah #bawalmirabelle 
#mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers
#bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton

CLEARANCE SALE RM20‼ . Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk ✔ less iron ✔ kain sejuk dan lembut ✔ kain tak jarang ✔bidang 45 plus Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus . Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile . 📲 013-4412040 . #mirabellebawalsale  #salemurah  #tudunglabuhmurah  #bawalcorakmurah  #bawalmirabelle  #mirabellebawal  #tudungbawal  #bawalcorak  #bawalcantik  #mirabellebawalllenggong  #kekaboo  #tudungkekaboo  #kekaboocantik  #mirabellelovers  #kekaboolovers  #bawallabuhcorak  #bawalmudahbentuk  #tudungmirabelle  #bawallabuh  #bawalcantik  #bawalcorakmurah  #printedbawal  #bawalmurah  #tudungviral  #tudungcoraklabuh  #tudungbawalcotton  #bawalcotton 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
.
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran: 130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ . New Material : Cotton Maxmara Ukuran: 130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
.
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran: 130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ . New Material : Cotton Maxmara Ukuran: 130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

CLEARANCE SALE RM20‼
.
Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk
✔ less iron
✔ kain sejuk dan lembut
✔ kain tak jarang
✔bidang 45 plus
Tag : Gold Exclusive
.
Ukuran : Bidang 45 plus
.
Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile
.
📲 013-4412040
.
#mirabellebawalsale #salemurah #tudunglabuhmurah #bawalcorakmurah #bawalmirabelle 
#mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers
#bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton

CLEARANCE SALE RM20‼ . Sah dari 16/10 - 31/10 2019 ✔ senang bentuk ✔ less iron ✔ kain sejuk dan lembut ✔ kain tak jarang ✔bidang 45 plus Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus . Free shipping melalui shopee.tekan link kat profile . 📲 013-4412040 . #mirabellebawalsale  #salemurah  #tudunglabuhmurah  #bawalcorakmurah  #bawalmirabelle  #mirabellebawal  #tudungbawal  #bawalcorak  #bawalcantik  #mirabellebawalllenggong  #kekaboo  #tudungkekaboo  #kekaboocantik  #mirabellelovers  #kekaboolovers  #bawallabuhcorak  #bawalmudahbentuk  #tudungmirabelle  #bawallabuh  #bawalcantik  #bawalcorakmurah  #printedbawal  #bawalmurah  #tudungviral  #tudungcoraklabuh  #tudungbawalcotton  #bawalcotton 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 
8 jenis
material : cotton vine
Bidang 45'
Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas

Price RM40.00
FREE POSTAGE 
#mamzraexclusive #tudungbawal #ayanaseries

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 8 jenis material : cotton vine Bidang 45' Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas Price RM40.00 FREE POSTAGE #mamzraexclusive  #tudungbawal  #ayanaseries 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

JOM JOM JOM ORDER
SELAGI MASIH ADA STOK YER

ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE

#tudungbawal
#MasterUsahawanKekaboo
#MasterUsahawanMirabelle

JOM JOM JOM ORDER SELAGI MASIH ADA STOK YER ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE #tudungbawal  #MasterUsahawanKekaboo  #MasterUsahawanMirabelle 

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 
8 jenis
material : cotton vine
Bidang 45'
Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas

Price RM40.00
FREE POSTAGE 
#mamzraexclusive #tudungbawal #ayanaseries

𝑨𝒀𝑨𝑵𝑨 𝑺𝑬𝑹𝑰𝑬𝑺 8 jenis material : cotton vine Bidang 45' Mudah bentuk, senang iron, lembut, tak panas Price RM40.00 FREE POSTAGE #mamzraexclusive  #tudungbawal  #ayanaseries 

JOM JOM JOM ORDER
SELAGI MASIH ADA STOK YER

ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE

#tudungbawal
#MasterUsahawanKekaboo
#MasterUsahawanMirabelle

JOM JOM JOM ORDER SELAGI MASIH ADA STOK YER ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE #tudungbawal  #MasterUsahawanKekaboo  #MasterUsahawanMirabelle 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
.
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran: 130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ . New Material : Cotton Maxmara Ukuran: 130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan kita ok 👌🏻 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲 01137469454 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲01117970907 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

BAWAL ANTI KEDUT
🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 .
BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️
.
TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱
Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel
.

TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ .
.
✔️ Bidang 45
✔️ Material Korean Chiffon
✔️ Ringan dan tidak panas
✔️ Ironless
✔️ Mudah bentuk
✔️ Corak dan TRENDY
✔️ Selesa dipakai sepanjang hari
✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya .
✔️HARGA MAMPU MILIK
.
=======================
RM25 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss =======================
.
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#bakSE #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

BAWAL ANTI KEDUT 🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 . BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️ . TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱 Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel . TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍 . NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ . . ✔️ Bidang 45 ✔️ Material Korean Chiffon ✔️ Ringan dan tidak panas ✔️ Ironless ✔️ Mudah bentuk ✔️ Corak dan TRENDY ✔️ Selesa dipakai sepanjang hari ✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya . ✔️HARGA MAMPU MILIK . ======================= RM25 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #bakSE  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

BAWAL ANTI KEDUT
🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 .
BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️
.
TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱
Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel
.

TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ .
.
✔️ Bidang 45
✔️ Material Korean Chiffon
✔️ Ringan dan tidak panas
✔️ Ironless
✔️ Mudah bentuk
✔️ Corak dan TRENDY
✔️ Selesa dipakai sepanjang hari
✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya .
✔️HARGA MAMPU MILIK
.
=======================
RM25 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss =======================
.
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#bakSE #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

BAWAL ANTI KEDUT 🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 . BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️ . TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱 Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel . TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍 . NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ . . ✔️ Bidang 45 ✔️ Material Korean Chiffon ✔️ Ringan dan tidak panas ✔️ Ironless ✔️ Mudah bentuk ✔️ Corak dan TRENDY ✔️ Selesa dipakai sepanjang hari ✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya . ✔️HARGA MAMPU MILIK . ======================= RM25 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #bakSE  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

BAWAL ANTI KEDUT
🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 .
BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️
.
TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱
Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel
.

TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ .
.
✔️ Bidang 45
✔️ Material Korean Chiffon
✔️ Ringan dan tidak panas
✔️ Ironless
✔️ Mudah bentuk
✔️ Corak dan TRENDY
✔️ Selesa dipakai sepanjang hari
✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya .
✔️HARGA MAMPU MILIK
.
=======================
RM25 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss =======================
.
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#bakSE #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

BAWAL ANTI KEDUT 🔥🔥BELI 5 HELAI FREE POSTAGE🔥🔥 . BERSIAP SEPANTAS 5 SAAT JE GUYS‼️ . TUDUNG KELUAR PLASTIC TERUS PAKAI 😱 Seriously tak kedut ke sis? Ye sis tak caya cuba beli sehelai dulu. Ironless. Sngt sesuai untuk travel . TAK PERLU IRON !! BAWAL ANTI KEDUT SANGAT WOW ! 😍 . NAK BELI BORONG PUN BOLEH‼️ . . ✔️ Bidang 45 ✔️ Material Korean Chiffon ✔️ Ringan dan tidak panas ✔️ Ironless ✔️ Mudah bentuk ✔️ Corak dan TRENDY ✔️ Selesa dipakai sepanjang hari ✔️ Boleh digayakan dengan pelbagai gaya . ✔️HARGA MAMPU MILIK . ======================= RM25 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #bakSE  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

Promo masih berlangsung. Hanya RM10 sahaja. Kalau berminat, boleh order dengan #teamstylixta kita okay. Get yours now! ✨
-
Item : #bawalcottoncharmbySF 
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Normal Price : RM12
Postage : RM10 SM | RM14 SS (1-4 pcs)

How to order?
• Whatsapp 0104686641 (click link on bio)
• Shopee - stylixtafashion
• Dropship (refer highlight igstory)

P/s : Color might be different due to lighting

#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic

Promo masih berlangsung. Hanya RM10 sahaja. Kalau berminat, boleh order dengan #teamstylixta  kita okay. Get yours now! ✨ - Item : #bawalcottoncharmbySF  Material : Cotton voile Size : 45' x 45' Normal Price : RM12 Postage : RM10 SM | RM14 SS (1-4 pcs) How to order? • Whatsapp 0104686641 (click link on bio) • Shopee - stylixtafashion • Dropship (refer highlight igstory) P/s : Color might be different due to lighting #bawalcotton  #bawallover  #bawallovers  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawalsquare  #sayajual  #sayajualmurah  #bawalcottonborong  #stylixtabawalcottonbasic 

Ehem2 korang buat ape tu
Kiter duk layan order ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE ni 😁
Pakat dah gaji. Kemain melantun2 order yer

Jom order n risik design mana yang ada lagi
0142609371

#tudungbawal
#kekaboo #mirabelle
#MasterUsahawanKekabooMirabelle

Ehem2 korang buat ape tu Kiter duk layan order ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE ni 😁 Pakat dah gaji. Kemain melantun2 order yer Jom order n risik design mana yang ada lagi 0142609371 #tudungbawal  #kekaboo  #mirabelle  #MasterUsahawanKekabooMirabelle 

Ehem2 korang buat ape tu
Kiter duk layan order ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE ni 😁
Pakat dah gaji. Kemain melantun2 order yer

Jom order n risik design mana yang ada lagi
0142609371

#tudungbawal
#kekaboo #mirabelle
#MasterUsahawanKekabooMirabelle

Ehem2 korang buat ape tu Kiter duk layan order ANNIVERSARY SALE KEKABOO X MIRABELLE ni 😁 Pakat dah gaji. Kemain melantun2 order yer Jom order n risik design mana yang ada lagi 0142609371 #tudungbawal  #kekaboo  #mirabelle  #MasterUsahawanKekabooMirabelle 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

D15 STARDUST
RM59.00
Bawal Airis Premium
Grey
Setiap helai tudung yang dihasilkan adalah unik dan terhad.

Untuk pembelian/tempahan sila hubungi SULAM (WhatsApp) 017-2170228 atau lawati SULAM di Shopee. Harga di Shopee: Net price + 7% Shopee Fee
-
Item handcrafted by Hidayah Faisal

#bawalsulamtangan #bawalsulam #tudung #bawal #bawalcotton #cottonvoile #bawalpremium #airispremium #bawalpremiumexclusive #bawalexclusive #tudungbawal #tudungcantik #madeinmalaysia #bawalsenangbentuk #bawalovers #tudungviral #bawalviral #tudungbawalkelantan #tudungruffle #bawaldiamond #shopee #shawlchiffon #bawaltabur #sulamtabur #bawalscarves #embroidery #instagram #handmade #shawlsulam #soukkita

D15 STARDUST RM59.00 Bawal Airis Premium Grey Setiap helai tudung yang dihasilkan adalah unik dan terhad. Untuk pembelian/tempahan sila hubungi SULAM (WhatsApp) 017-2170228 atau lawati SULAM di Shopee. Harga di Shopee: Net price + 7% Shopee Fee - Item handcrafted by Hidayah Faisal #bawalsulamtangan  #bawalsulam  #tudung  #bawal  #bawalcotton  #cottonvoile  #bawalpremium  #airispremium  #bawalpremiumexclusive  #bawalexclusive  #tudungbawal  #tudungcantik  #madeinmalaysia  #bawalsenangbentuk  #bawalovers  #tudungviral  #bawalviral  #tudungbawalkelantan  #tudungruffle  #bawaldiamond  #shopee  #shawlchiffon  #bawaltabur  #sulamtabur  #bawalscarves  #embroidery  #instagram  #handmade  #shawlsulam  #soukkita 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟
.
.
🔆NEW RELEASE‼
-------------------------------------------------------------
New Material : Cotton Maxmara
Ukuran:130cmx130cm (bdg50)
To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48
-
✅ Mudah iron & Mudah dibentuk
✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik
✅ Tak jarang & Tak perlu inner
✅ Tak Kejung & Super Flowy
✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉
✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana okkiess😘
.
.
🔆Price😻
Buy 1 RM 39 exc pos
Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!)
.
.
How to Order?! Jom ws skrg 📲0102994767 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ -------------------------------------------------------------
#teamshana#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh #rayyanhaya #scarftan #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts191019 #tudunglabuh #tudungbidang60  #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk #bangi #kajang #bawalcottonlabuh #bawalhibiscus #bawaltulip #bawalgeometri

🌟𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 𝐁𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐆𝐄𝐎𝐌𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂🌟 . . 🔆NEW RELEASE‼ ------------------------------------------------------------- New Material : Cotton Maxmara Ukuran:130cmx130cm (bdg50) To be exact bidang 52 boleh adjust to bidang 55 / bidang 48 - ✅ Mudah iron & Mudah dibentuk ✅ Pelbagai Warna & design Yang Menarik ✅ Tak jarang & Tak perlu inner ✅ Tak Kejung & Super Flowy ✅ Lagi BEST daripada material yang sebelum ni😉 ✅Paling best every purchase u olls akan dapat free gift, soo jangan lupa order dengan #teamshana  okkiess😘 . . 🔆Price😻 Buy 1 RM 39 exc pos Buy 3 RM110 exc pos (WOW Combo Jimat!) . . How to Order?! Jom ws skrg 📲0102994767 untuk sebarang pertanyaan @ Order 😘❤ ------------------------------------------------------------- #teamshana #bawalkufi #tudunglabuh #tudungbawalprinted  #tudunglabuhprinted  #bawalcottonlabuh  #rayyanhaya  #scarftan  #tudungbidang50 #bawallabuhprinted  #bawalarabique  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudung  #ts191019  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #shanafighter  #bawalcotton  #bawalcottonlabuh  #bawalcottonpremium  #bawalcottonvoile  #bawalmudahbentuk  #bangi  #kajang  #bawalcottonlabuh  #bawalhibiscus  #bawaltulip  #bawalgeometri 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

Anniversary edition

Pre order RM 29

www.wasap.my/60127877631

#tudungbawal
#bawalcorak
#hijab
#fashion
#bazarpaknil 
#hijabmalaysia

Anniversary edition Pre order RM 29 www.wasap.my/60127877631 #tudungbawal  #bawalcorak  #hijab  #fashion  #bazarpaknil  #hijabmalaysia 

Glowingg nya awak, ni mesti happy sebab pakai Bawal Awning On Point ni kan? 😆🙈

Glowingg nya awak, ni mesti happy sebab pakai Bawal Awning On Point ni kan? 😆🙈

Anniversary edition

Pre order RM 29

www.wasap.my/60127877631

#tudungbawal
#bawalcorak
#hijab
#fashion
#bazarpaknil 
#hijabmalaysia

Anniversary edition Pre order RM 29 www.wasap.my/60127877631 #tudungbawal  #bawalcorak  #hijab  #fashion  #bazarpaknil  #hijabmalaysia 

Alhamdulillah design Zalna Revival dah Sold out tau.
.
#tudungbawal 
#kekaboolovers 
#kekaboo
#hijab 
#bawal

Alhamdulillah design Zalna Revival dah Sold out tau. . #tudungbawal  #kekaboolovers  #kekaboo  #hijab  #bawal 

Eh rare jugakkan sekali sekala pakai tudung songket, kalau baju ada corak songket why not tudung pun ada sehelai yang corak songket betul tak?
-
#mirabelle
#mirabellelovers
#tudungbawal
#tudung

Eh rare jugakkan sekali sekala pakai tudung songket, kalau baju ada corak songket why not tudung pun ada sehelai yang corak songket betul tak? - #mirabelle  #mirabellelovers  #tudungbawal  #tudung 

Feedback jameera cardigan, Alhamdulillah cantik sangat.
.
Jom dapatkan harga promo jameera mix chloe blouse.
.
#jomviral191019s SPECIAL DEALS!
.
BUY 3 MIX FOR CHLOE BLOUSE x JAMEERAA CARDIGAN.
.
USE CHLOE PROMO PRICE
.
JIMAT JIMAT JIMAT! .
#jomviral171019m #JWARDELLAMODERNSUIT #uia  #tanyalahustaz #khimarlabuh #tudungbawal  #zizanrazak  #bajukurungraya #blouseplussize #profmuhaya #blousemuslimahmalaysia  #fesyenblousewanita #jubah #cspscs

Feedback jameera cardigan, Alhamdulillah cantik sangat. . Jom dapatkan harga promo jameera mix chloe blouse. . #jomviral191019s  SPECIAL DEALS! . BUY 3 MIX FOR CHLOE BLOUSE x JAMEERAA CARDIGAN. . USE CHLOE PROMO PRICE . JIMAT JIMAT JIMAT! . #jomviral171019m  #JWARDELLAMODERNSUIT  #uia  #tanyalahustaz  #khimarlabuh  #tudungbawal  #zizanrazak  #bajukurungraya  #blouseplussize  #profmuhaya  #blousemuslimahmalaysia  #fesyenblousewanita  #jubah  #cspscs 

.
.
" ISH HARGA JE MAHAL, TAPI KUALITI TAK SETANDING HARGA PUN..
MAHAL DEKAT BRAND JE. "
.
.
" Mesti sedihkan bila kita dapat kualiti tak setanding harga yang kita keluarkan..
Tapi dengan LAREINA HIJAB,
Anda akan berpuas hati dengan kualiti yang anda akan dapat..
Jahitan tepi yang kemas dan material kain yang best
membuatkan ramai gadis-gadis
diluar sana repeat order. "
.
*Model mengayakan KALIDA S2-03-01
.
--------------------
🌻LAREINA HIJAB🌻
--------------------
.
🌹Material yang best 🌹Senang bentuk
🌹Harga yang berpatutan
🌹Pelbagai corak dan pilihan untuk anda!
🌹Jahitan yang kemas dan berkualiti
.
-----------------------
🌻JOM DAPATKAN LAREINA
HIJAB SEKARANG🌻
-----------------------
.
016 8889681
016 8889681
.
Atau komen NAK dibawah,kami akan pm anda segera😁
.
#lareinahijab #hijab #shawl #tudungbawal #gayamuslimah #ootdmalaysia
#muslimahmalaysia

. . " ISH HARGA JE MAHAL, TAPI KUALITI TAK SETANDING HARGA PUN.. MAHAL DEKAT BRAND JE. " . . " Mesti sedihkan bila kita dapat kualiti tak setanding harga yang kita keluarkan.. Tapi dengan LAREINA HIJAB, Anda akan berpuas hati dengan kualiti yang anda akan dapat.. Jahitan tepi yang kemas dan material kain yang best membuatkan ramai gadis-gadis diluar sana repeat order. " . *Model mengayakan KALIDA S2-03-01 . -------------------- 🌻LAREINA HIJAB🌻 -------------------- . 🌹Material yang best 🌹Senang bentuk 🌹Harga yang berpatutan 🌹Pelbagai corak dan pilihan untuk anda! 🌹Jahitan yang kemas dan berkualiti . ----------------------- 🌻JOM DAPATKAN LAREINA HIJAB SEKARANG🌻 ----------------------- . 016 8889681 016 8889681 . Atau komen NAK dibawah,kami akan pm anda segera😁 . #lareinahijab  #hijab  #shawl  #tudungbawal  #gayamuslimah  #ootdmalaysia  #muslimahmalaysia 

[ New arrivals ]

Design : Bawal Valli 3
Price : RM240

Boutique location :

THE TWIQ LABEL,
D-12-G PLAZA PARAGON POINT,
JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR.

To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲

#Valascarves #Vala #valabytracync #bawal #hijab #voile #tudung #swarovski #tudungbawal #hijabfashion #majalahjelita
#CrystalsFromSwarovski
#SwarovskiForProfessionals
#valalbawaldesign #bawalvalli

[ New arrivals ] Design : Bawal Valli 3 Price : RM240 Boutique location : THE TWIQ LABEL, D-12-G PLAZA PARAGON POINT, JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 5, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. To order : Kindly whatsapp 0128849796 📲 #Valascarves  #Vala  #valabytracync  #bawal  #hijab  #voile  #tudung  #swarovski  #tudungbawal  #hijabfashion  #majalahjelita  #CrystalsFromSwarovski  #SwarovskiForProfessionals  #valalbawaldesign  #bawalvalli 

Awning behave sepanjang hari ! 💕💕💕
.

Bes kan kalau tudung bawal semua macam ni? Haaa macam ni lah tudung-tudung bawal keluaran leyazara tau. Rasa nak buat contest #awningchallenge pulak ! Eh !

Siapa nak cepat komen "Nak"

Awning behave sepanjang hari ! 💕💕💕 . Bes kan kalau tudung bawal semua macam ni? Haaa macam ni lah tudung-tudung bawal keluaran leyazara tau. Rasa nak buat contest #awningchallenge  pulak ! Eh ! Siapa nak cepat komen "Nak"

.
okay dah siap cantik2 pakai Bawal Rubu
nak pergi kenduri kahwin org lambat2 nanti lauk habis 😅 sama juga uolss lambat grab BRC warna uolss berkenan nanti org lain kebas dulu huhuhu

Testimoni Bawal Rubu Classic 😘
.
sebarang pertanyaan & nak order⤵️
whatsapp or DM me 😘
.
#tudung #tudungbawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalprinted #bawalantikedut #bawalantistarch #bawaltravel #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #tutorialbawal #tutorialbawallabuh #tutorialtudungbawal #tutorialshawl #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudunglabuh #bawalsenangiron #bawalmudahiron #tudungstudent #bridesmaidmalaysia #bawalchiffonvoile #bawalchiffoncrepe #bawalchiffonaritachi

. okay dah siap cantik2 pakai Bawal Rubu nak pergi kenduri kahwin org lambat2 nanti lauk habis 😅 sama juga uolss lambat grab BRC warna uolss berkenan nanti org lain kebas dulu huhuhu Testimoni Bawal Rubu Classic 😘 . sebarang pertanyaan & nak order⤵️ whatsapp or DM me 😘 . #tudung  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalheavychiffon  #bawalsenangbentuk  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalantikedut  #bawalantistarch  #bawaltravel  #bawalbidang48  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawallabuh  #tutorialbawal  #tutorialbawallabuh  #tutorialtudungbawal  #tutorialshawl  #tudungbidang50  #tudungbidang55  #tudunglabuh  #bawalsenangiron  #bawalmudahiron  #tudungstudent  #bridesmaidmalaysia  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffoncrepe  #bawalchiffonaritachi 

Anniversary edition

Pre order RM 29

www.wasap.my/60127877631

#tudungbawal
#bawalcorak
#hijab
#fashion
#bazarpaknil 
#hijabmalaysia

Anniversary edition Pre order RM 29 www.wasap.my/60127877631 #tudungbawal  #bawalcorak  #hijab  #fashion  #bazarpaknil  #hijabmalaysia 

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️
.
SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . .
.
☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) .
☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA .
☑️IRONLESS .
☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . .
.
. ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ .
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH!
.
=======================
RM27 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss
=======================
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#fareharayaoii #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️ . SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . . . ☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) . ☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA . ☑️IRONLESS . ☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . . . . ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH! . ======================= RM27 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #fareharayaoii  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️
.
SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . .
.
☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) .
☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA .
☑️IRONLESS .
☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . .
.
. ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ .
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH!
.
=======================
RM27 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss
=======================
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#fareharayaoii #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️ . SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . . . ☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) . ☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA . ☑️IRONLESS . ☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . . . . ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH! . ======================= RM27 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #fareharayaoii  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️
.
SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . .
.
☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) .
☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA .
☑️IRONLESS .
☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . .
.
. ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ .
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH!
.
=======================
RM27 SEHELAI
POSTAGE RM8sm RM14ss
=======================
.
Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!!
[STOCK LIMITED]
.

ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731
(boleh tekan link di profile)
.
#fareharayaoii #bawallovers #felora #fareha #satinprinted #satinplain #tudungbawal #bawaleksklusif#bawalsatinprinted#bawalmuslimah#bawalchiffonprinted#bawalcorak#dropshipwanted#bawalmuslimah#tudungmuslimah#bawalantikedutfareha #bawalantikedut #blouseplain #shawlchiffon #bawalplainfareha

{ NEW LAUNCHING } BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION ‼️ . SERIUS SIS DAH JATUH CINTA TENGOK BAWAL ANTI KEDUT SPECIAL EDITION NI, WAJIB GRAB WARNA MEMANG LAWA HABIS... CORAK PULAK CUSTOM MADE. . . . ☑️BIDANG 45 ( Boleh adjust kelabuhan ) . ☑️CORAK CUSTOM MADE BY FAREHA . ☑️IRONLESS . ☑️MATERIAL CHIFFON KOREAN . . . . ✖️ [JANGAN BYK PIKIR!!] SEBAB STOCK SANGAT LIMITED‼️ . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH! . ======================= RM27 SEHELAI POSTAGE RM8sm RM14ss ======================= . Haa..tunggu ada lg. Jom whatsapp cepat sblm design lelawa sold out!! [STOCK LIMITED] . ORDER 👉 WHATSAPP 0139110731 (boleh tekan link di profile) . #fareharayaoii  #bawallovers  #felora  #fareha  #satinprinted  #satinplain  #tudungbawal  #bawaleksklusif #bawalsatinprinted #bawalmuslimah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #dropshipwanted #bawalmuslimah #tudungmuslimah #bawalantikedutfareha  #bawalantikedut  #blouseplain  #shawlchiffon  #bawalplainfareha 

N O W  R E L E A S E 🎉🎉
__
BAWAL WARDAH
✨ BASIC PLAIN
✨ DIAMOND (batu tabur)
__
CIRI-CIRI BAWAL WARDAH BASIC PLAIN :
♦️ Material Cotton Voile
♦️ Awning on point
♦️ Senang diurus
♦️ Tidak melekat
♦️ Tidak berbulu
♦️ Available bidang 50 & 60
♦️ Harga mampu milik
__
AVAILABLE UNTUK REQUEST DIAMOND (BATU TABUR) :
🛡️ Batu Hotfix Rhinestones
🛡️ Mempunyai 60 batu untuk sehelai tudung
🛡️ Mudah dibasuh & tidak mudah tanggal
__
HARGA :
🌼 BASIC PLAIN : RM15 exc postage
🌼 Diamond : RM20 exc postage
__
.
Untuk order boleh direct whatsapp
📲 019-7979180
📲 019-7979180
📲 019-7979180
.
.
#bawalcottonvoile #bawalcottonvoilebidang60 #bawalbatutaburbidang60 #bawalbatutaburbidang50 #tudungbawal #bawalcottonvoileborong #sayajualtudungbawal #sayajualtudung #bazarpaknil #terapiinstagram

N O W R E L E A S E 🎉🎉 __ BAWAL WARDAH ✨ BASIC PLAIN ✨ DIAMOND (batu tabur) __ CIRI-CIRI BAWAL WARDAH BASIC PLAIN : ♦️ Material Cotton Voile ♦️ Awning on point ♦️ Senang diurus ♦️ Tidak melekat ♦️ Tidak berbulu ♦️ Available bidang 50 & 60 ♦️ Harga mampu milik __ AVAILABLE UNTUK REQUEST DIAMOND (BATU TABUR) : 🛡️ Batu Hotfix Rhinestones 🛡️ Mempunyai 60 batu untuk sehelai tudung 🛡️ Mudah dibasuh & tidak mudah tanggal __ HARGA : 🌼 BASIC PLAIN : RM15 exc postage 🌼 Diamond : RM20 exc postage __ . Untuk order boleh direct whatsapp 📲 019-7979180 📲 019-7979180 📲 019-7979180 . . #bawalcottonvoile  #bawalcottonvoilebidang60  #bawalbatutaburbidang60  #bawalbatutaburbidang50  #tudungbawal  #bawalcottonvoileborong  #sayajualtudungbawal  #sayajualtudung  #bazarpaknil  #terapiinstagram 

N O W  R E L E A S E 🎉🎉
__
BAWAL WARDAH
✨ BASIC PLAIN
✨ DIAMOND (batu tabur)
__
CIRI-CIRI BAWAL WARDAH BASIC PLAIN :
♦️ Material Cotton Voile
♦️ Awning on point
♦️ Senang diurus
♦️ Tidak melekat
♦️ Tidak berbulu
♦️ Available bidang 50 & 60
♦️ Harga mampu milik
__
AVAILABLE UNTUK REQUEST DIAMOND (BATU TABUR) :
🛡️ Batu Hotfix Rhinestones
🛡️ Mempunyai 60 batu untuk sehelai tudung
🛡️ Mudah dibasuh & tidak mudah tanggal
__
HARGA :
🌼 BASIC PLAIN : RM15 exc postage
🌼 Diamond : RM20 exc postage
__
.
Untuk order boleh direct whatsapp
📲 019-7979180
📲 019-7979180
📲 019-7979180
.
.
#bawalcottonvoile #bawalcottonvoilebidang60 #bawalbatutaburbidang60 #bawalbatutaburbidang50 #tudungbawal #bawalcottonvoileborong #sayajualtudungbawal #sayajualtudung #bazarpaknil #terapiinstagram

N O W R E L E A S E 🎉🎉 __ BAWAL WARDAH ✨ BASIC PLAIN ✨ DIAMOND (batu tabur) __ CIRI-CIRI BAWAL WARDAH BASIC PLAIN : ♦️ Material Cotton Voile ♦️ Awning on point ♦️ Senang diurus ♦️ Tidak melekat ♦️ Tidak berbulu ♦️ Available bidang 50 & 60 ♦️ Harga mampu milik __ AVAILABLE UNTUK REQUEST DIAMOND (BATU TABUR) : 🛡️ Batu Hotfix Rhinestones 🛡️ Mempunyai 60 batu untuk sehelai tudung 🛡️ Mudah dibasuh & tidak mudah tanggal __ HARGA : 🌼 BASIC PLAIN : RM15 exc postage 🌼 Diamond : RM20 exc postage __ . Untuk order boleh direct whatsapp 📲 019-7979180 📲 019-7979180 📲 019-7979180 . . #bawalcottonvoile  #bawalcottonvoilebidang60  #bawalbatutaburbidang60  #bawalbatutaburbidang50  #tudungbawal  #bawalcottonvoileborong  #sayajualtudungbawal  #sayajualtudung  #bazarpaknil  #terapiinstagram 

Yeayy ! Finally Bawal Cotton Charm is ready to purchase now ! Kalau ada sesiapa yg nak order, kena order cepat tau takut nnt warna yg uollss suka tuww dah sold outzz 😉 and now tngh promosi tau rm10 sahaja 😘 promosi ne sampai esok ja so cecepat order sblm terlambat 😉

BAWAL COTTON CHARM
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Charm & diamond
Normal Price : RM12
Promo : RM10
Postage : RM10 SM | RM14 SS (1-4 pcs)

Dm for inquirie or wasap no 01140114798 😉

P/s : Color might be different due to lighting

#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #stylixtabawalcottonbasic #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalcottonborong #cutiescarvescollections

Yeayy ! Finally Bawal Cotton Charm is ready to purchase now ! Kalau ada sesiapa yg nak order, kena order cepat tau takut nnt warna yg uollss suka tuww dah sold outzz 😉 and now tngh promosi tau rm10 sahaja 😘 promosi ne sampai esok ja so cecepat order sblm terlambat 😉 BAWAL COTTON CHARM Material : Cotton voile Size : 45' x 45' Accessories : Charm & diamond Normal Price : RM12 Promo : RM10 Postage : RM10 SM | RM14 SS (1-4 pcs) Dm for inquirie or wasap no 01140114798 😉 P/s : Color might be different due to lighting #bawalcotton  #bawallover  #bawallovers  #tudungbawal  #bawalmurah  #stylixtabawalcottonbasic  #bawalsquare  #sayajual  #sayajualmurah  #bawalcottonborong  #cutiescarvescollections 

BAWAL PRINTED CHIFFON VOILE (ORI FROM INDON)
1 X RM18
3 X RM17
10 X RM15.50
1 KODI RM250 (20HELAI)
(kodi inc pos sm) *Borong kodi dah siap pack so xboleh pilih colour

POS RM8SM RM12SS (1-3 HELAI)

Material : chiffon voile
Bidang : standard 45 *warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis) * Book dalam masa 24 jam sahaja
.
#bawalviral #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #tudungbawal #tudungbawalchiffon #tudungviral #tudungbidang45 #opendropship #dropshipdiperlukan

BAWAL PRINTED CHIFFON VOILE (ORI FROM INDON) 1 X RM18 3 X RM17 10 X RM15.50 1 KODI RM250 (20HELAI) (kodi inc pos sm) *Borong kodi dah siap pack so xboleh pilih colour POS RM8SM RM12SS (1-3 HELAI) Material : chiffon voile Bidang : standard 45 *warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis) * Book dalam masa 24 jam sahaja . #bawalviral  #bawalchiffon  #bawalchiffonvoile  #tudungbawal  #tudungbawalchiffon  #tudungviral  #tudungbidang45  #opendropship  #dropshipdiperlukan 

BAWAL PRINTED CHIFFON VOILE (ORI FROM INDON)
1 X RM18
3 X RM17
10 X RM15.50
1 KODI RM250 (20HELAI)
(kodi inc pos sm) *Borong kodi dah siap pack so xboleh pilih colour

POS RM8SM RM12SS (1-3 HELAI)

Material : chiffon voile
Bidang : standard 45 *warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis) * Book dalam masa 24 jam sahaja
.
#bawalviral #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #tudungbawal #tudungbawalchiffon #tudungviral #tudungbidang45 #opendropship #dropshipdiperlukan

BAWAL PRINTED CHIFFON VOILE (ORI FROM INDON) 1 X RM18 3 X RM17 10 X RM15.50 1 KODI RM250 (20HELAI) (kodi inc pos sm) *Borong kodi dah siap pack so xboleh pilih colour POS RM8SM RM12SS (1-3 HELAI) Material : chiffon voile Bidang : standard 45 *warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis) * Book dalam masa 24 jam sahaja . #bawalviral  #bawalchiffon  #bawalchiffonvoile  #tudungbawal  #tudungbawalchiffon  #tudungviral  #tudungbidang45  #opendropship  #dropshipdiperlukan 

RESTOCKING BAWAL WARDAH BIDANG 50🎉🎉
-
Ada penambahan 4 warna baru untuk anda yang penggemar warna bold & pastel 😘
-
Opss! Sebelum terlupa, sekarang tengah promo Bawal Wardah siap ada FREE GIFT lagi ❤️ Happy shopping 🛍️
.
.
#bawalbatutaburbidang50 #bawalcottonvoile #tudungbawal #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #bawalplainmurah #bawalmalaysia

RESTOCKING BAWAL WARDAH BIDANG 50🎉🎉 - Ada penambahan 4 warna baru untuk anda yang penggemar warna bold & pastel 😘 - Opss! Sebelum terlupa, sekarang tengah promo Bawal Wardah siap ada FREE GIFT lagi ❤️ Happy shopping 🛍️ . . #bawalbatutaburbidang50  #bawalcottonvoile  #tudungbawal  #tudungbawalbidang50  #tudungbawalbidang60  #bawalplainmurah  #bawalmalaysia 

#bajukurungtanpagosok IRONLESS KURUNG ! RM 69 jee gaiss . AFEEYA KURUNG sesuai untuk mommy preggy juga. .
RM69 exc pos
.
.
#zhafeeyakurung
#zarithaharith
.
.
AFEEYA
.
.
Material: *High Quality Korean Moss Creepe (Streachable)*
.
.

Ironless
.
.
Cutting A* (Kembang Bawah)
.
.
Nursing Friendly Zip
.
Side Pocket* (Kanan)
.
Span Bahu*
.
Cuff Tangan*
.
Kain / Cutting *Duyung Loose*
.
Pregnant* Boleh Pakai .
size till 2XL
.
.
#bajukurung
#bajukurungmoden
#bajukurungtanpagosok
#bajukurungtakgosok
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungmurah
#bajukurungbridesmaid
#tudungbawal
#bajukurungborong

#bajukurungtanpagosok  IRONLESS KURUNG ! RM 69 jee gaiss . AFEEYA KURUNG sesuai untuk mommy preggy juga. . RM69 exc pos . . #zhafeeyakurung  #zarithaharith  . . AFEEYA . . Material: *High Quality Korean Moss Creepe (Streachable)* . . Ironless . . Cutting A* (Kembang Bawah) . . Nursing Friendly Zip . Side Pocket* (Kanan) . Span Bahu* . Cuff Tangan* . Kain / Cutting *Duyung Loose* . Pregnant* Boleh Pakai . size till 2XL . . #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungtanpagosok  #bajukurungtakgosok  #bajukurungcantik  #bajukurungnursing  #bajukurungmurah  #bajukurungbridesmaid  #tudungbawal  #bajukurungborong 

#bajukurungtanpagosok IRONLESS KURUNG ! RM 69 jee gaiss . AFEEYA KURUNG sesuai untuk mommy preggy juga. .
RM69 exc pos
.
.
#zhafeeyakurung
#zarithaharith
.
.
AFEEYA
.
.
Material: *High Quality Korean Moss Creepe (Streachable)*
.
.

Ironless
.
.
Cutting A* (Kembang Bawah)
.
.
Nursing Friendly Zip
.
Side Pocket* (Kanan)
.
Span Bahu*
.
Cuff Tangan*
.
Kain / Cutting *Duyung Loose*
.
Pregnant* Boleh Pakai .
size till 2XL
.
.
#bajukurung
#bajukurungmoden
#bajukurungtanpagosok
#bajukurungtakgosok
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungmurah
#bajukurungbridesmaid
#tudungbawal
#bajukurungborong

#bajukurungtanpagosok  IRONLESS KURUNG ! RM 69 jee gaiss . AFEEYA KURUNG sesuai untuk mommy preggy juga. . RM69 exc pos . . #zhafeeyakurung  #zarithaharith  . . AFEEYA . . Material: *High Quality Korean Moss Creepe (Streachable)* . . Ironless . . Cutting A* (Kembang Bawah) . . Nursing Friendly Zip . Side Pocket* (Kanan) . Span Bahu* . Cuff Tangan* . Kain / Cutting *Duyung Loose* . Pregnant* Boleh Pakai . size till 2XL . . #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungtanpagosok  #bajukurungtakgosok  #bajukurungcantik  #bajukurungnursing  #bajukurungmurah  #bajukurungbridesmaid  #tudungbawal  #bajukurungborong 

NEW DESIGN 🌿🌿🌿 .
➰Japan Cotton Voile
➰Bidang 45”
➰Custome Design

#izzkalcollection #bawalovers #bawallovers #tudung #tudungbawal #tudungsquare #hijab #hijabi

NEW DESIGN 🌿🌿🌿 . ➰Japan Cotton Voile ➰Bidang 45” ➰Custome Design #izzkalcollection  #bawalovers  #bawallovers  #tudung  #tudungbawal  #tudungsquare  #hijab  #hijabi 

♡ READY STOCK ♡
•
Vintage Blouse
Size LD 110
idr 110k
•
🗳 085735301731 wa only
📍 Jl. Raya Kepulungan Jembatan Gempol Pasuruan (3 rumah dari jembatan kiri jalan)
🚚 luar kota bisa JNE
🚲 mager keluar rumah bisa GO-Send
•
•
#kemeja #vintage #knit #turtleneck #shirt #tshirt #baju #outer #cantik #dress #tunik #hits #atasancewek #blouse #kekinian #pakaianwanita #outfit #ootd #fashion #fashionhijab #hijabers #tudungbawal #selebgram #instafasion #ootdhijab #dailyoutfit #hijabtraveller #fashionbloger #ootdindo

♡ READY STOCK ♡ • Vintage Blouse Size LD 110 idr 110k • 🗳 085735301731 wa only 📍 Jl. Raya Kepulungan Jembatan Gempol Pasuruan (3 rumah dari jembatan kiri jalan) 🚚 luar kota bisa JNE 🚲 mager keluar rumah bisa GO-Send • • #kemeja  #vintage  #knit  #turtleneck  #shirt  #tshirt  #baju  #outer  #cantik  #dress  #tunik  #hits  #atasancewek  #blouse  #kekinian  #pakaianwanita  #outfit  #ootd  #fashion  #fashionhijab  #hijabers  #tudungbawal  #selebgram  #instafasion  #ootdhijab  #dailyoutfit  #hijabtraveller  #fashionbloger  #ootdindo 

MERIAH SALE 10.10 BARU NI, KORANG SEMPAT JOIN? RAMAI JUGAK YANG MENGADU KT KAK LEYA DIORANG TAK SEMPAT JOIN 😭😭 .
.
Kepada yang tak sempat grab tu hurmm camne eh? Apa yang Kak ja boleh tolong korang? Nak ke harga runtuh ni sekali lagi? 🤔
.
.
Kepada yang sempat grab haritu, thank youuu, banyak korang grab sebab warna banyak cecantiks ye 😂😜

MERIAH SALE 10.10 BARU NI, KORANG SEMPAT JOIN? RAMAI JUGAK YANG MENGADU KT KAK LEYA DIORANG TAK SEMPAT JOIN 😭😭 . . Kepada yang tak sempat grab tu hurmm camne eh? Apa yang Kak ja boleh tolong korang? Nak ke harga runtuh ni sekali lagi? 🤔 . . Kepada yang sempat grab haritu, thank youuu, banyak korang grab sebab warna banyak cecantiks ye 😂😜

Buy 3 for RM 99 only and get free inner snowcap.
.

Tudung labuh senang bentuk, awning behave dan kain tak licin, pelbagai pilihan warna dan senang match dengan baju
.

Jangan ragu2 dok fikir nak beli ke tak nak beli ke takk, cecepat klik link di bio untuk order sebab nanti habiss warna yang awak nak tu 😘
.

Atau whatsapp terus 019 9051389

Buy 3 for RM 99 only and get free inner snowcap. . Tudung labuh senang bentuk, awning behave dan kain tak licin, pelbagai pilihan warna dan senang match dengan baju . Jangan ragu2 dok fikir nak beli ke tak nak beli ke takk, cecepat klik link di bio untuk order sebab nanti habiss warna yang awak nak tu 😘 . Atau whatsapp terus 019 9051389

Awning tudung tak pernah mengecewakan. Sentiasa boleh bawak bincang 😁
Pakai style gituww pon dah cantik. Semudah dan secepat 1, 2, 3 😉
.

Material : Chiffon Voile Sakura 100%High Quality
Size : Bidang 50 (1.27 M × 1.27 M) 
Normal Price : RM 35
. *All Price exclude postage*
.

Postage add RM 8 (Sem) or RM 12 (SS)
.

Whatsapp terus 019 9051389

Awning tudung tak pernah mengecewakan. Sentiasa boleh bawak bincang 😁 Pakai style gituww pon dah cantik. Semudah dan secepat 1, 2, 3 😉 . Material : Chiffon Voile Sakura 100%High Quality Size : Bidang 50 (1.27 M × 1.27 M) Normal Price : RM 35 . *All Price exclude postage* . Postage add RM 8 (Sem) or RM 12 (SS) . Whatsapp terus 019 9051389

Antara warna hotselling raya yang lepas, ada sikit je tau kuantiti, dapatkan sekarang sebelum nangiss bucu katil bila sold out 😭😭
.
 Whatsapp 019 9051389 noww

Antara warna hotselling raya yang lepas, ada sikit je tau kuantiti, dapatkan sekarang sebelum nangiss bucu katil bila sold out 😭😭 . Whatsapp 019 9051389 noww

"PENAT DAH ASYIK MOODY BILA AWNING BAWAL TAK KASI KERJASAMA 😭 NASIB BAIK DAH JUMPA BAWAL LUNA, NO MORE BAD HIJAB DAY!"
.
.
Siapa yang asyik kene jeling cermin setiap seploh minit? Bawal Luna ni maintain awning dia tau so simpan jelah cermin awak tu jauh2 😋
.
.
Warna available makin kurang tu, so awak cecepat tau whatsapp 019 9051389

"PENAT DAH ASYIK MOODY BILA AWNING BAWAL TAK KASI KERJASAMA 😭 NASIB BAIK DAH JUMPA BAWAL LUNA, NO MORE BAD HIJAB DAY!" . . Siapa yang asyik kene jeling cermin setiap seploh minit? Bawal Luna ni maintain awning dia tau so simpan jelah cermin awak tu jauh2 😋 . . Warna available makin kurang tu, so awak cecepat tau whatsapp 019 9051389