#uitmpalamstudent Instagram Stories

1,015 Stories

Top Stories

Seriusly dude im officialy alumni Uitm Merbok Kedah guys,now I need to focus out my degree life first oye oye... Sumpah aku rasa harini paling best x sangka semuanya went well mcm expectations aku hahahaha klaw x dok murung ngn @niasbjn takut dok expect lebih tapi hambar... Now alhamdulillah semuanya sumpah ok yalll nak nangisssss huhuhuhuhuhuhu kk dah dah syok2 gak esaimen bertimbun dok buat lupa bleh hahahaha btw❤️❤️❤️ thanks semua yg wish congratz for me okeh loviuoll awhhh💋

Kk appreciation post to  my lovely boyfriend @acikkow_ dtg jauh2 mintak cuti 3 hari nk celebrate aku allahu terharu laaa @aidid95 pun samaaaa.. My dad also so sweet igt x nak bg bunga tgok2 bg bunga besaqqq awwwwwwwwwwww nk jerit bleh dak pak aku kiut kayy 🤗😘 #uitmdihatiku #uitmpalamstudent #uitmkedah #konvo #alumniuitm #preconvo

Seriusly dude im officialy alumni Uitm Merbok Kedah guys,now I need to focus out my degree life first oye oye... Sumpah aku rasa harini paling best x sangka semuanya went well mcm expectations aku hahahaha klaw x dok murung ngn @niasbjn  takut dok expect lebih tapi hambar... Now alhamdulillah semuanya sumpah ok yalll nak nangisssss huhuhuhuhuhuhu kk dah dah syok2 gak esaimen bertimbun dok buat lupa bleh hahahaha btw❤️❤️❤️ thanks semua yg wish congratz for me okeh loviuoll awhhh💋 Kk appreciation post to my lovely boyfriend @acikkow_  dtg jauh2 mintak cuti 3 hari nk celebrate aku allahu terharu laaa @aidid95  pun samaaaa.. My dad also so sweet igt x nak bg bunga tgok2 bg bunga besaqqq awwwwwwwwwwww nk jerit bleh dak pak aku kiut kayy 🤗😘 #uitmdihatiku  #uitmpalamstudent  #uitmkedah  #konvo  #alumniuitm  #preconvo 

Your education is a dress rehearsal for a life that is yours to lead.. #uitmdihatiku #uitmpalamstudent #uitmkedah #konvo #alumniuitm #preconvo🎓 #preconvocationday #itsmyday #ikutcarakita

Your education is a dress rehearsal for a life that is yours to lead.. #uitmdihatiku  #uitmpalamstudent  #uitmkedah  #konvo  #alumniuitm  #preconvo🎓  #preconvocationday  #itsmyday  #ikutcarakita 

Anyeong everyone! 🌸 Are you a big fan of Runningman? 🏃🏻🏃🏻‍♀🏃🏻🏃🏻‍♀
Are you strong like Jong Kook, brilliant like Jaesuk, ace like Jihyo or loser like Seokjin?  If you are, this is the time for you to show off!! ✨✨✨✨✨
Join us at *VS RUNNINGMAN* to feel the excitement & get your adrenaline running!  Form a group of 3 and maybe *YOU* are the ONE TEAM😉 who can stand a chance to win our *SPECIAL PRIZES* 🤤🤤😍 🎁🎁🎁🎁
What are you waiting for?! GET YOUR GEAR ON! Register now!! Contact us through:
📞Anna: 01110582009 📞Azlina: 0176563783

#uitm #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmpalamstudent #karatfest #runningman

Anyeong everyone! 🌸 Are you a big fan of Runningman? 🏃🏻🏃🏻‍♀🏃🏻🏃🏻‍♀ Are you strong like Jong Kook, brilliant like Jaesuk, ace like Jihyo or loser like Seokjin? If you are, this is the time for you to show off!! ✨✨✨✨✨ Join us at *VS RUNNINGMAN* to feel the excitement & get your adrenaline running! Form a group of 3 and maybe *YOU* are the ONE TEAM😉 who can stand a chance to win our *SPECIAL PRIZES* 🤤🤤😍 🎁🎁🎁🎁 What are you waiting for?! GET YOUR GEAR ON! Register now!! Contact us through: 📞Anna: 01110582009 📞Azlina: 0176563783 #uitm  #uitmpuncakalam  #uitmpalam  #uitmpalamstudent  #karatfest  #runningman 

Campus Mania will be at UiTM, Puncak Alam (Uitm Puncak Alam) at Plaza Satelit B from 14-16 October from 10AM-5PM!
.
Students! Get amazing deals ONLY at UiTM!
.
💎 Elianto Makeup with beauty products at up to 40% discount, Buy 3 for RM100 and win a COMPLETE make up box set!
❤️️ BeauTYRA beauty products~ if you missed out on the Shopee sales, this is your chance to grab some of their products!
🎤 O&O perfume for men & women at up to 25% discount and get to meet & greet with Ismail Izzani
✨ BEKU slushies with FREE ADD ONS for every ice cold slushie starting at RM3
.
There will also be beauty sharing sessions by Tyra herself at the BeauTyra booth! 😊
and LIVE appearance by 🔊 Ismail Izzani (12PM-2PM) 🎼
.
See you there!
.
#uitmpalam #uitmpalamstudent
#youcanwakeupliddis #EliantoCampusMania #BEKUMY #Brrrku #oneandonlyessentials

Campus Mania will be at UiTM, Puncak Alam (Uitm Puncak Alam) at Plaza Satelit B from 14-16 October from 10AM-5PM! . Students! Get amazing deals ONLY at UiTM! . 💎 Elianto Makeup with beauty products at up to 40% discount, Buy 3 for RM100 and win a COMPLETE make up box set! ❤️️ BeauTYRA beauty products~ if you missed out on the Shopee sales, this is your chance to grab some of their products! 🎤 O&O perfume for men & women at up to 25% discount and get to meet & greet with Ismail Izzani ✨ BEKU slushies with FREE ADD ONS for every ice cold slushie starting at RM3 . There will also be beauty sharing sessions by Tyra herself at the BeauTyra booth! 😊 and LIVE appearance by 🔊 Ismail Izzani (12PM-2PM) 🎼 . See you there! . #uitmpalam  #uitmpalamstudent  #youcanwakeupliddis  #EliantoCampusMania  #BEKUMY  #Brrrku  #oneandonlyessentials 

Pre Convo photoshoot with geng degree kat palam. .. Shot by : @al_khxsyxirie
Posing guru by : @z.own_
Edit by : @a__drixna
Location : digital library penang

#uitmdihatiku #uitmpalamstudent #uitmkedah #konvo #alumniuitm #preconvo #preconvophotoshoot #photography #artanddesign #graphicdesign #ikutcarakita

Pre Convo photoshoot with geng degree kat palam. .. Shot by : @al_khxsyxirie  Posing guru by : @z.own_  Edit by : @a__drixna  Location : digital library penang #uitmdihatiku  #uitmpalamstudent  #uitmkedah  #konvo  #alumniuitm  #preconvo  #preconvophotoshoot  #photography  #artanddesign  #graphicdesign  #ikutcarakita 

Final movie poster 'Feminist'.. .
.
Size gmbar besaq xleh nk fix kan huh
.
. . 
#movieposters #photoshop #simple #photomanipulations #photoshopproject #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpalamstudent #ad247

Final movie poster 'Feminist'.. . . Size gmbar besaq xleh nk fix kan huh . . . #movieposters  #photoshop  #simple  #photomanipulations  #photoshopproject  #uitmpuncakalam  #uitmdihatiku  #uitmpalamstudent  #ad247 

Fyp Cover Magazine
.
. 
Tq @niasbjn jd cover haha
.
.
Gmbaq besaq  xleh nk fix haih .
.
.
#covermagazine #photoshop #simple #photomanipulations #photoshopproject #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpalamstudent #ad247

Fyp Cover Magazine . . Tq @niasbjn  jd cover haha . . Gmbaq besaq xleh nk fix haih . . . #covermagazine  #photoshop  #simple  #photomanipulations  #photoshopproject  #uitmpuncakalam  #uitmdihatiku  #uitmpalamstudent  #ad247 

@agent_carlinda

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

@agent_carlinda  CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Recent Stories

Alhamdulillah, customer feedback.
.
Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓ 👇👇 Maskara rohina ni adalah mascara  2 in 1 
Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai
✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang.

Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu.

#rohinamascara
#bulumatacongek
#agentwanted
#dropshipwanted
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Alhamdulillah, customer feedback. . Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓ 👇👇 Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai ✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang. Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu. #rohinamascara  #bulumatacongek  #agentwanted  #dropshipwanted  . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Alhamdulillah, hebat betul penangan ROHINA ni yer.. Korang yang belum ada maskara rohina, jom dapatkan daripada saya..
.
Just dm me for purchase ya ¡ .
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Alhamdulillah, hebat betul penangan ROHINA ni yer.. Korang yang belum ada maskara rohina, jom dapatkan daripada saya.. . Just dm me for purchase ya ¡ . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Esok last guyss. Berminat boleh whatsapp laju laju tau. Tak rugi pon join dropship sebab korang tak perlu risau uruskan stok. .
Terbuka kepada pelajar terutamanya, suri rumah dan juga bekerja. .
Tiada bayaran dikenakan✔️
.
.
Good lashes♥good mood
. .
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Esok last guyss. Berminat boleh whatsapp laju laju tau. Tak rugi pon join dropship sebab korang tak perlu risau uruskan stok. . Terbuka kepada pelajar terutamanya, suri rumah dan juga bekerja. . Tiada bayaran dikenakan✔️ . . Good lashes♥good mood . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

✨✨FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA ✨✨
.
Untuk sesiapa yang berminat dengan maskara rohina. Inilah peluang untuk korang grab tau sebab FREE GIFT akan diberikan untuk 10 orang terawal sahaja. Rohina ready stock yee. Peminat maskara kena grab ROHINA. Nak tahu sebab apa ?
.
✅ Mascara yang senang pakai
✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu
✅Tahan lama
✅Mudah di tanggalkan .
Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya
.
✅ vitamin E ✅coconut oil
✅Olive Oil
✅Jojoba Oil
✅Honey Extract vitamin B5
✅Shea Butter

So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya.
.
Untuk pelajar uitm Puncak Alam.
Free delivery untuk penghuni kolej Rafflesia, kolej Angsana dan kolej Casuarina✔️✔️✔️
.
Yang Jauh boleh by pos 😍
.
💮💮MASKARA ROHINA READY STOCK GUYSS💮💮 .
--HARGA--
🔸RM 25.00 SAHAJA UNTUK SEMENANJUNG 🔸RM 28.00 UNTUK SABAH & SARAWAK .
So tunggu apa lagi guys ?? Untuk order, korang tekan je link dekat bio😘😘
.
‼️‼️JANGAN LEPASKAN PELUANG INI‼️‼️
.
#uitmpuncakalam
#uitmdihatiku 
#maskaraviral 
#mascararohina 
#mascaratahanlama
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

✨✨FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA ✨✨ . Untuk sesiapa yang berminat dengan maskara rohina. Inilah peluang untuk korang grab tau sebab FREE GIFT akan diberikan untuk 10 orang terawal sahaja. Rohina ready stock yee. Peminat maskara kena grab ROHINA. Nak tahu sebab apa ? . ✅ Mascara yang senang pakai ✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu ✅Tahan lama ✅Mudah di tanggalkan . Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya . ✅ vitamin E ✅coconut oil ✅Olive Oil ✅Jojoba Oil ✅Honey Extract vitamin B5 ✅Shea Butter So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya. . Untuk pelajar uitm Puncak Alam. Free delivery untuk penghuni kolej Rafflesia, kolej Angsana dan kolej Casuarina✔️✔️✔️ . Yang Jauh boleh by pos 😍 . 💮💮MASKARA ROHINA READY STOCK GUYSS💮💮 . --HARGA-- 🔸RM 25.00 SAHAJA UNTUK SEMENANJUNG 🔸RM 28.00 UNTUK SABAH & SARAWAK . So tunggu apa lagi guys ?? Untuk order, korang tekan je link dekat bio😘😘 . ‼️‼️JANGAN LEPASKAN PELUANG INI‼️‼️ . #uitmpuncakalam  #uitmdihatiku  #maskaraviral  #mascararohina  #mascaratahanlama  . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Campus Mania will be at UiTM, Puncak Alam (Uitm Puncak Alam) at Plaza Satelit B from 14-16 October from 10AM-5PM!
.
Students! Get amazing deals ONLY at UiTM!
.
💎 Elianto Makeup with beauty products at up to 40% discount, Buy 3 for RM100 and win a COMPLETE make up box set!
❤️️ BeauTYRA beauty products~ if you missed out on the Shopee sales, this is your chance to grab some of their products!
🎤 O&O perfume for men & women at up to 25% discount and get to meet & greet with Ismail Izzani
✨ BEKU slushies with FREE ADD ONS for every ice cold slushie starting at RM3
.
There will also be beauty sharing sessions by Tyra herself at the BeauTyra booth! 😊
and LIVE appearance by 🔊 Ismail Izzani (12PM-2PM) 🎼
.
See you there!
.
#uitmpalam #uitmpalamstudent
#youcanwakeupliddis #EliantoCampusMania #BEKUMY #Brrrku #oneandonlyessentials

Campus Mania will be at UiTM, Puncak Alam (Uitm Puncak Alam) at Plaza Satelit B from 14-16 October from 10AM-5PM! . Students! Get amazing deals ONLY at UiTM! . 💎 Elianto Makeup with beauty products at up to 40% discount, Buy 3 for RM100 and win a COMPLETE make up box set! ❤️️ BeauTYRA beauty products~ if you missed out on the Shopee sales, this is your chance to grab some of their products! 🎤 O&O perfume for men & women at up to 25% discount and get to meet & greet with Ismail Izzani ✨ BEKU slushies with FREE ADD ONS for every ice cold slushie starting at RM3 . There will also be beauty sharing sessions by Tyra herself at the BeauTyra booth! 😊 and LIVE appearance by 🔊 Ismail Izzani (12PM-2PM) 🎼 . See you there! . #uitmpalam  #uitmpalamstudent  #youcanwakeupliddis  #EliantoCampusMania  #BEKUMY  #Brrrku  #oneandonlyessentials 

Nahh saya belanja video untuk korang macam mana nak apply maskara ROHINA.. Semoga membantu hehe
.
Ape tu MASKARA ROHINA ⁉️ Maskara rohina ni adalah mascara  2 in 1 .
Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai
✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang.
.
Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu.
-------------------------------------------------
HARGA : RM 25 (exc postage)
-------------------------------------------------
. 
Untuk order, Sila tekan link di bio ye😘
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Nahh saya belanja video untuk korang macam mana nak apply maskara ROHINA.. Semoga membantu hehe . Ape tu MASKARA ROHINA ⁉️ Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 . Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai ✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang. . Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu. ------------------------------------------------- HARGA : RM 25 (exc postage) ------------------------------------------------- . Untuk order, Sila tekan link di bio ye😘 . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

TENGOK NI SENANG GILA NAK REMOVE ROHINA MASKARA 💖💖!!
.
Dah la sedap pakai, senang nak remove, harga terlajak murah dengan kualiti yang superb hebat 😎
.
Jom dapatkan sekarang 👇
.
-----------------------------------------------
HARGA : RM25 (exc postage)
-----------------------------------------------
.
Sila tekan link di bio untuk order🌸🌸
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

TENGOK NI SENANG GILA NAK REMOVE ROHINA MASKARA 💖💖!! . Dah la sedap pakai, senang nak remove, harga terlajak murah dengan kualiti yang superb hebat 😎 . Jom dapatkan sekarang 👇 . ----------------------------------------------- HARGA : RM25 (exc postage) ----------------------------------------------- . Sila tekan link di bio untuk order🌸🌸 . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

We did not just nuture young entreprenuer, photographer, journalist, artist and art director. We develop research culture as well to jive the creative industry! Congratulation to nurul shazana samsul bahrin who have won bronze medal for iidex competition, last september of 2019. We are so proud of you. @akdnnchn__ @ad_uitm  #iidex2019 #uitm #uitmpalamstudent

We did not just nuture young entreprenuer, photographer, journalist, artist and art director. We develop research culture as well to jive the creative industry! Congratulation to nurul shazana samsul bahrin who have won bronze medal for iidex competition, last september of 2019. We are so proud of you. @akdnnchn__  @ad_uitm  #iidex2019  #uitm  #uitmpalamstudent 

Pakai #rohinamaskara ni best tauu. Sebab korang boleh pilih nak pakai step1 atau step2
.
Nak look natural2 boleh pakai step1 kalau nak bulu mata lebat dan panjang boleh pakai step2. Best ke best uollss? 😍

Pakai #rohinamaskara  ni best tauu. Sebab korang boleh pilih nak pakai step1 atau step2 . Nak look natural2 boleh pakai step1 kalau nak bulu mata lebat dan panjang boleh pakai step2. Best ke best uollss? 😍

Pakai #rohinamaskara ni best tauu. Sebab korang boleh pilih nak pakai step1 atau step2
.
Nak look natural2 boleh pakai step1 kalau nak bulu mata lebat dan panjang boleh pakai step2. Best ke best uollss? 😍
.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Pakai #rohinamaskara  ni best tauu. Sebab korang boleh pilih nak pakai step1 atau step2 . Nak look natural2 boleh pakai step1 kalau nak bulu mata lebat dan panjang boleh pakai step2. Best ke best uollss? 😍 . . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

Selamat pagi uollsss 😘♥️
___
Pagi ni sis nk belanja si cantik ni pakai rohina mascara. Hermm congek ke tak uollss ? 🤔 😍

Selamat pagi uollsss 😘♥️ ___ Pagi ni sis nk belanja si cantik ni pakai rohina mascara. Hermm congek ke tak uollss ? 🤔 😍

Lawa betul pengguna rohina maskara ni haaa kan ? 💥

Lawa betul pengguna rohina maskara ni haaa kan ? 💥

Virus Rohina mascara sedang merebak ke seluruh Malaysia.Hati-hati bila dah terjebak memang tak boleh nak rawat dah.

Luar biasa punya virus. Yang dah terkena virus rohina mesti hidup bertambah ceria😍

Nak cuba? Klik link wasap di bio cepat, lambat memang rugiiii.
. .
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Virus Rohina mascara sedang merebak ke seluruh Malaysia.Hati-hati bila dah terjebak memang tak boleh nak rawat dah. Luar biasa punya virus. Yang dah terkena virus rohina mesti hidup bertambah ceria😍 Nak cuba? Klik link wasap di bio cepat, lambat memang rugiiii. . . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

Virus Rohina mascara sedang merebak ke seluruh Malaysia.Hati-hati bila dah terjebak memang tak boleh nak rawat dah.

Luar biasa punya virus. Yang dah terkena virus rohina mesti hidup bertambah ceria😍

Nak cuba? Klik link wasap di bio cepat, lambat memang rugiiii.

Virus Rohina mascara sedang merebak ke seluruh Malaysia.Hati-hati bila dah terjebak memang tak boleh nak rawat dah. Luar biasa punya virus. Yang dah terkena virus rohina mesti hidup bertambah ceria😍 Nak cuba? Klik link wasap di bio cepat, lambat memang rugiiii.

Looking for waxing product that will make your life easier? Here Wawawax Cold Wax coming to rescue your skin.
_
No more hot wax on your skin. And can bring anywhere too!

Looking for waxing product that will make your life easier? Here Wawawax Cold Wax coming to rescue your skin. _ No more hot wax on your skin. And can bring anywhere too!

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata.😘 #rohinamaskara
#maskaraviral
#bulumatacongek
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata.😘 #rohinamaskara  #maskaraviral  #bulumatacongek  . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓
.
👇👇
.
Maskara rohina ni adalah mascara  2 in 1 .
Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai
✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang.
.
Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu.
.
Kelebihan #maskararohina ⤵
.
♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu !
.
♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee
.
♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah
.
♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. .
.
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓ . 👇👇 . Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 . Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai ✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang. . Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu. . Kelebihan #maskararohina  ⤵ . ♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu ! . ♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee . ♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah . ♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. . . . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Memang banyak maskara yang boleh melentikkan dan melebatkan, tapi kita susah nak jumpa maskara yang senang utk diremove.
.
Kadang bila pakai pastu berpeluh, terus hitam tepi tepi/ bawah mata, ada yang sampai masuk dalam mata. 😭
.
Sebab tu ROHINA MASCARA diwujudkan. Utk buat bulumata korang cantik tanpa perlu alami kesusahan  yg menyusahkan itu.😄😅
.
Wajib cuba okay. RM25 sahaja utk mascara yg mudah pakai & lentiks ni.
.
.
---------------------------------------------------
DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN!!
-------------------------------------------------
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Memang banyak maskara yang boleh melentikkan dan melebatkan, tapi kita susah nak jumpa maskara yang senang utk diremove. . Kadang bila pakai pastu berpeluh, terus hitam tepi tepi/ bawah mata, ada yang sampai masuk dalam mata. 😭 . Sebab tu ROHINA MASCARA diwujudkan. Utk buat bulumata korang cantik tanpa perlu alami kesusahan yg menyusahkan itu.😄😅 . Wajib cuba okay. RM25 sahaja utk mascara yg mudah pakai & lentiks ni. . . --------------------------------------------------- DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN!! ------------------------------------------------- . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

✨✨FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA ✨✨
.
Untuk sesiapa yang berminat dengan maskara rohina. Inilah peluang untuk korang grab tau sebab FREE GIFT akan diberikan untuk 10 orang terawal sahaja. Rohina ready stock yee. Peminat maskara kena grab ROHINA. Nak tahu sebab apa ?
.
✅ Mascara yang senang pakai
✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu
✅Tahan lama
✅Mudah di tanggalkan .
Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya
.
✅ vitamin E ✅coconut oil
✅Olive Oil
✅Jojoba Oil
✅Honey Extract vitamin B5
✅Shea Butter
.
So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya.
.
Untuk pelajar uitm Puncak Alam.
Free delivery untuk penghuni kolej Rafflesia, kolej Angsana dan kolej Casuarina✔️✔️✔️
.
Yang Jauh boleh by pos 😍
.
💮MASKARA ROHINA READY STOCK GUYSS💮
.
--HARGA--
🔸RM 25.00 SAHAJA UNTUK SEMENANJUNG 🔸RM 28.00 UNTUK SABAH & SARAWAK .
So tunggu apa lagi guys ?? Untuk order, korang tekan je link dekat bio😘😘
.
‼️‼️JANGAN LEPASKAN PELUANG INI‼️‼️
.
#uitmpuncakalam
#uitmdihatiku 
#maskaraviral 
#mascararohina 
#mascaratahanlama
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

✨✨FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA ✨✨ . Untuk sesiapa yang berminat dengan maskara rohina. Inilah peluang untuk korang grab tau sebab FREE GIFT akan diberikan untuk 10 orang terawal sahaja. Rohina ready stock yee. Peminat maskara kena grab ROHINA. Nak tahu sebab apa ? . ✅ Mascara yang senang pakai ✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu ✅Tahan lama ✅Mudah di tanggalkan . Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya . ✅ vitamin E ✅coconut oil ✅Olive Oil ✅Jojoba Oil ✅Honey Extract vitamin B5 ✅Shea Butter . So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya. . Untuk pelajar uitm Puncak Alam. Free delivery untuk penghuni kolej Rafflesia, kolej Angsana dan kolej Casuarina✔️✔️✔️ . Yang Jauh boleh by pos 😍 . 💮MASKARA ROHINA READY STOCK GUYSS💮 . --HARGA-- 🔸RM 25.00 SAHAJA UNTUK SEMENANJUNG 🔸RM 28.00 UNTUK SABAH & SARAWAK . So tunggu apa lagi guys ?? Untuk order, korang tekan je link dekat bio😘😘 . ‼️‼️JANGAN LEPASKAN PELUANG INI‼️‼️ . #uitmpuncakalam  #uitmdihatiku  #maskaraviral  #mascararohina  #mascaratahanlama  . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Dengan ROHINA korang dah tak perlu lagi beli wet tissue ataupun makeup remover. Korang dah tak perlu risau lagi bawah mata hitam bila bawah hujan. Nak tahu sebab apa ?.
.
Sebab ROHINA adalah produk yang diwujudkan utk selesaikan masalah anda. .
Korang dah tak perlu risau untuk tanggalkan maskara ni. Semudah ABC jer. First, korang letak jer air paip then biarkan selama 1 minit, then TARIK ‼️ Dahhh. Senang kann ? .
.
Nak try ?
Korang tekan je link dekat bio okay. Rm 25 sahaja.
.
Ready Stock. Jom la try. Mesti korang puas hati. 😘😘
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dengan ROHINA korang dah tak perlu lagi beli wet tissue ataupun makeup remover. Korang dah tak perlu risau lagi bawah mata hitam bila bawah hujan. Nak tahu sebab apa ?. . Sebab ROHINA adalah produk yang diwujudkan utk selesaikan masalah anda. . Korang dah tak perlu risau untuk tanggalkan maskara ni. Semudah ABC jer. First, korang letak jer air paip then biarkan selama 1 minit, then TARIK ‼️ Dahhh. Senang kann ? . . Nak try ? Korang tekan je link dekat bio okay. Rm 25 sahaja. . Ready Stock. Jom la try. Mesti korang puas hati. 😘😘 #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Nak bulu mata lentis ori yea bukan bulu mata palsu boleh apply mascara rohina yang sangat viral di abad ini.
.
Senang pakai dan senang tanggal untuk berwuduq.
.
Postage everyday✔️
Free delivery utk pelajar UiTM puncak Alam kolej angsana, koleh rafflesia, dan kolej casuarina.
.
Korang yang berminat jangan tunggu lelama okay...stok dah susut dah ni😥😥😥
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Nak bulu mata lentis ori yea bukan bulu mata palsu boleh apply mascara rohina yang sangat viral di abad ini. . Senang pakai dan senang tanggal untuk berwuduq. . Postage everyday✔️ Free delivery utk pelajar UiTM puncak Alam kolej angsana, koleh rafflesia, dan kolej casuarina. . Korang yang berminat jangan tunggu lelama okay...stok dah susut dah ni😥😥😥 . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓
Maskara rohina ni adalah mascara  2 in 1 
Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai
✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang.

Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu.
.

#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Ape tu MASCARA ROHINA ❓❓ Maskara rohina ni adalah mascara 2 in 1 Step 1 dan step 2 mempunyai brush yg berbeza. ✔️Step 1 = bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai ✔️Step 2 = bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang. Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step aje atau kedua² step sekali. Result dia memg awesome, kalah mascara brand international tauuuu. . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

.
Kelebihan #maskararohina @maskara_rohina88 ⤵
.
♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu !
.
♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee
.
♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah
.
♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. .
♥Harga murah tak padan dengan kualiti. Harga dak sekolah je wei.
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

. Kelebihan #maskararohina  @maskara_rohina88  ⤵ . ♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu ! . ♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee . ♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah . ♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. . ♥Harga murah tak padan dengan kualiti. Harga dak sekolah je wei. . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor 
#rohinashahalam #rohinakotabharu #rohinamascarashahalam #rohinamascaracodshahalam

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor  #rohinashahalam  #rohinakotabharu  #rohinamascarashahalam  #rohinamascaracodshahalam 

@agent_carlinda

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

@agent_carlinda  CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

NUTELLA CHEESETART WITH BERRY

AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

RM100
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

NUTELLA CHEESETART WITH BERRY AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) RM100 . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

WHOOPIE PIE filling cream cheese yummeh drizzle manje2 nutella..agitchuuu😘 .

AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

RM35/16pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

WHOOPIE PIE filling cream cheese yummeh drizzle manje2 nutella..agitchuuu😘 . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) RM35/16pcs . Delivery charges rm15 all area . . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

#Repost @theabangbakers
• • • • • •
Munah Gebu Special Cream with Chocolate Leleh

RM15.00/Box

#creampuff #airtanganabang #petalingjaya #dessert #cake #Chocolate . .

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

#Repost  @theabangbakers  • • • • • • Munah Gebu Special Cream with Chocolate Leleh RM15.00/Box #creampuff  #airtanganabang  #petalingjaya  #dessert  #cake  #Chocolate  . . CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata. Produk mampu milik dan berkualiti tinggi mana nak dapat gais. 
Cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stok 😘
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata. Produk mampu milik dan berkualiti tinggi mana nak dapat gais. Cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stok 😘 . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 2-4/10 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Sape yg belum try maskara ROHINA ni ??
.
Jom la try..ready stock tau. Harini payment harini terus pos. Saya tahu korang dah tak sabar sabar nak try ROHINA ni kan ? Hehehe .
Ada contest tau nanti. So korang jangan lepaskan peluang ni. Hadiah wang ringgit yang lumayan menanti anda ‼️‼️
. 
Berminat ? Tekan je link dekat bio thank you💓
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Sape yg belum try maskara ROHINA ni ?? . Jom la try..ready stock tau. Harini payment harini terus pos. Saya tahu korang dah tak sabar sabar nak try ROHINA ni kan ? Hehehe . Ada contest tau nanti. So korang jangan lepaskan peluang ni. Hadiah wang ringgit yang lumayan menanti anda ‼️‼️ . Berminat ? Tekan je link dekat bio thank you💓 . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Assalamualaikum .
'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY'
.
APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️
.
Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls!
.
. 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi
🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara)
🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract)
🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter)
Mengandungi Vitamin E
🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata)
🌼WATERPROOF
🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT.
🌼TAHAN LAMA.
🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA.
🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Assalamualaikum . 'MASKARA 2 STEP PERTAMA DI MY' . APE KELEBIHAN MASKARA ROHINA NI ⁉️ . Direka khas menggabungkan 2 step dalam 1 brush dimana step 1 mampu melentikkan bulu mata manakala step 2 pula berfungsi melebatkan bulu mata uolls! . . 🌼Produk mampu milik dan berkualiti tinggi 🌼Mesra Whudu’ (No 1 Peel Off Mascara) 🌼Mampu menyihatkan bulu mata dari akar (Honey Extract) 🌼Melembab & menjaga bulu mata (Shea Butter) Mengandungi Vitamin E 🌼Polisfenol bersifat Anti-Oksidan (melembutkan bulu mata) 🌼WATERPROOF 🌼SENANG CUCI DAN SENANG DIPAKAI 🌼TIDAK COMOT. 🌼TAHAN LAMA. 🌼MERAWAT DAN MELEBATKAN BULU MATA. 🌼SENANG DIBAWA KEMANA MANA. . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

.
[LENTIK, LEBAT DAN TEBAL]
.
.
Dah try ke maskara yg tengah viral sekarang tu❓❓😏 Kalau belum jom la try sekarang‼Rugi la kenal saja tapi tak try. Orang cakap tak kenal maka tak cinta 😍 .
Memang best sangat maskara rohina. .
🎈Maskara ni mesra wudhuk tau.Tak perlukan remover untuk remove. Letak ja air, tunggu sekejap then tarik2 ja.
🎈Tak meninggalkan kesan hitam bawah mata 👀 So akak2 nak solat pon senang 😊😊 .
🎈Maskara ni unik sebab maskara ni direka khas menggabungkan 2 step dlam 1 bulu. .
📌Step 1 untuk memanjang dan melentikkan bulu mata.
.
📌Step 2 pulak untuk melebatkan bulu mata. Memang confirm2 bulu mata akak2 semua lentiksss macam che ta lepas ni 😘😘😘 .
So tak rugi untuk mencuba.
Pasti lentik❗
.
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

. [LENTIK, LEBAT DAN TEBAL] . . Dah try ke maskara yg tengah viral sekarang tu❓❓😏 Kalau belum jom la try sekarang‼Rugi la kenal saja tapi tak try. Orang cakap tak kenal maka tak cinta 😍 . Memang best sangat maskara rohina. . 🎈Maskara ni mesra wudhuk tau.Tak perlukan remover untuk remove. Letak ja air, tunggu sekejap then tarik2 ja. 🎈Tak meninggalkan kesan hitam bawah mata 👀 So akak2 nak solat pon senang 😊😊 . 🎈Maskara ni unik sebab maskara ni direka khas menggabungkan 2 step dlam 1 bulu. . 📌Step 1 untuk memanjang dan melentikkan bulu mata. . 📌Step 2 pulak untuk melebatkan bulu mata. Memang confirm2 bulu mata akak2 semua lentiksss macam che ta lepas ni 😘😘😘 . So tak rugi untuk mencuba. Pasti lentik❗ . #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Nak bulu mata lentis ori yea bukan bulu mata palsu boleh apply mascara rohina yang sangat viral di abad ini.
.
Senang pakai dan senang tanggal untuk berwuduq.
.
Korang dah tak perlu risau kalau nak solat, sebab maskara ROHINA memang senang nak remove. Semudah ABC. .
First, korang letakkan air dan biarkan selamat beberapa saat. Then, tarik jer. Senang kan ?? Memang lain drpd yang lain.
.
Meh la try , sy confirm kamu semua puas hati ♥ If berminat tekan je link dekat bio okay ? Muah😘😘 #RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Nak bulu mata lentis ori yea bukan bulu mata palsu boleh apply mascara rohina yang sangat viral di abad ini. . Senang pakai dan senang tanggal untuk berwuduq. . Korang dah tak perlu risau kalau nak solat, sebab maskara ROHINA memang senang nak remove. Semudah ABC. . First, korang letakkan air dan biarkan selamat beberapa saat. Then, tarik jer. Senang kan ?? Memang lain drpd yang lain. . Meh la try , sy confirm kamu semua puas hati ♥ If berminat tekan je link dekat bio okay ? Muah😘😘 #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Maskara Rohina nak landing tau.. .
Lama dah ibu tercari cari mascara yang mesra solat tak perlu lagi tercari cari minyak atau pencuci makeup nak kasi tanggal mascara.
.
Lagi 1 manfaat dia boleh panjangkan bulu mata tau . Seronok ek.. yang mana pulu mata pendeks tu.. pakai mascara pun tak nampak sebab kontot je bulu matanya boleh try pakai mascara rohina ni.
.
Nak effect tebal boleh nak sederhana pun boleh 😉
.
Murah pulak tu  rm 25 je tau.. .
#maskaraMesraSolat
#maskaraRohina
#lebatkanBuluMataRohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Maskara Rohina nak landing tau.. . Lama dah ibu tercari cari mascara yang mesra solat tak perlu lagi tercari cari minyak atau pencuci makeup nak kasi tanggal mascara. . Lagi 1 manfaat dia boleh panjangkan bulu mata tau . Seronok ek.. yang mana pulu mata pendeks tu.. pakai mascara pun tak nampak sebab kontot je bulu matanya boleh try pakai mascara rohina ni. . Nak effect tebal boleh nak sederhana pun boleh 😉 . Murah pulak tu rm 25 je tau.. . #maskaraMesraSolat  #maskaraRohina  #lebatkanBuluMataRohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Dekat mana lagi nak cari?
Mascara two step di MALAYSIA. 👏
.
. ✅ Mascara yang senang pakai
✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu
✅Tahan lama
✅Mudah di tanggalkan .
.
Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya .
✅ vitamin E
✅coconut oil
✅Olive Oil
✅Jojoba Oil
✅Honey Extract vitamin B5
✅Shea Butter
.
So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya.
.

#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dekat mana lagi nak cari? Mascara two step di MALAYSIA. 👏 . . ✅ Mascara yang senang pakai ✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu ✅Tahan lama ✅Mudah di tanggalkan . . Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya . ✅ vitamin E ✅coconut oil ✅Olive Oil ✅Jojoba Oil ✅Honey Extract vitamin B5 ✅Shea Butter . So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya. . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

.
Kelebihan #maskararohina @maskara_rohina88 ⤵
.
♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu !
.
♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee
.
♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah
.
♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. .
♥Harga murah tak padan dengan kualiti. Harga dak sekolah je wei.
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

. Kelebihan #maskararohina  @maskara_rohina88  ⤵ . ♥Ada dua step yg mana u boleh pilih nak pakai tebal ke nipis. Step 1 , natural. Step 2 , dah macam pakai bulu mata palsu ! . ♥Bulu lembut , siyes senang jur nak pakai. Lembut je di sapu pada bulu mata walaupun banyak kali sapu hehee . ♥Waterproof , kalis air gitchuu . Means kalau u jalan dalam hujan , bulumata totapp maintain congekkk dan tak turun kahkah . ♥Senang ditanggalkan . Basahkan dengan air sikit then tarikkk macam tu jur. . ♥Harga murah tak padan dengan kualiti. Harga dak sekolah je wei. . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata. .
Produk mampu milik dan berkualiti tinggi mana nak dapat gais. Cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stok 😘
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dia punya lentik tabole bincang gaisss 😍😍 Yang bulu mata pendek, halus boleh cuba maskara rohina sebab ia mempunyai dwi fungsi untuk memanjangkan dan melebatkan bulu mata. . Produk mampu milik dan berkualiti tinggi mana nak dapat gais. Cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stok 😘 . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Sumpah memang banyak maskara yang boleh melentikkan dan melebatkan, tapi kita susah nak jumpa maskara yang senang utk diremove.
.
Kadang bila pakai pastu berpeluh, terus hitam tepi tepi/ bawah mata, ada yang sampai masuk dalam mata. 😭
.
Sebab tu ROHINA MASCARA diwujudkan. Utk buat bulumata korang cantik tanpa perlu alami kesusahan  yg menyusahkan itu.😄😅
.
Wajib cuba okay. RM25 sahaja utk mascara yg mudah pakai & lentiks ni.
.
.
---------------------------------------------------
DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN!!
-------------------------------------------------
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Sumpah memang banyak maskara yang boleh melentikkan dan melebatkan, tapi kita susah nak jumpa maskara yang senang utk diremove. . Kadang bila pakai pastu berpeluh, terus hitam tepi tepi/ bawah mata, ada yang sampai masuk dalam mata. 😭 . Sebab tu ROHINA MASCARA diwujudkan. Utk buat bulumata korang cantik tanpa perlu alami kesusahan yg menyusahkan itu.😄😅 . Wajib cuba okay. RM25 sahaja utk mascara yg mudah pakai & lentiks ni. . . --------------------------------------------------- DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN!! ------------------------------------------------- . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

SERUM FOUNDATION ! APA NI SERUM KE FOUNDATION ???🤔 .
.
Okay sayang semua, biar sis explain.. Serum dan Foundation sekali dalam 1 botol. 2 in 1 lah gitu. Sebab tu lah uolls kena pilih product #WAWAcosmetics
.
.
Dekat luar sana banyak sangat pilihan jenama cosmetic tak kira dalam atau luar negara.. Foundation mereka lebih kepada fungsi coverage.. Menutup cela, parut dan lain2.. Tapi lepas remove makeup and foundation, masalah kulit masih ada.
.
.
So #WAWASerumFoundation ni coverage tu memang mantap 👍 digabungkan pulak dengan fungsi Serum merawat dalam masa yang sama. So dengan pemakaian yang berterusan masalah kulit pun akan beransur pulih.. kan seronok tu make up sambil merawat kulit 😉
.
.
RM 49 je uollsss. Jom try duluu sebotol. Click je link ni 
Www.wasap.my/601125703478/sayanakserumfoundation..
.
.
#TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #puncakalam #uitmpuncakalam #uitmpalamstudent

SERUM FOUNDATION ! APA NI SERUM KE FOUNDATION ???🤔 . . Okay sayang semua, biar sis explain.. Serum dan Foundation sekali dalam 1 botol. 2 in 1 lah gitu. Sebab tu lah uolls kena pilih product #WAWAcosmetics  . . Dekat luar sana banyak sangat pilihan jenama cosmetic tak kira dalam atau luar negara.. Foundation mereka lebih kepada fungsi coverage.. Menutup cela, parut dan lain2.. Tapi lepas remove makeup and foundation, masalah kulit masih ada. . . So #WAWASerumFoundation  ni coverage tu memang mantap 👍 digabungkan pulak dengan fungsi Serum merawat dalam masa yang sama. So dengan pemakaian yang berterusan masalah kulit pun akan beransur pulih.. kan seronok tu make up sambil merawat kulit 😉 . . RM 49 je uollsss. Jom try duluu sebotol. Click je link ni Www.wasap.my/601125703478/sayanakserumfoundation.. . . #TeamSenorita  #TeamSenorita  #TeamSenorita  #TeamFyza  #WawaCosmetics  #WawaZainal  #AerilZafrel  #LipMatte  #Serum  #Cleanser  #FaceMist  #TravelKit  #Mascara  #LipTreatment  #MakeUpKit  #Eyeshadow  #Blusher  #MuaMalaysia  #FaceMist  #SettingSpray  #Primer  #MaduAjaibTurkey  #GreenTea  #PuTeaGreenTea  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpalamstudent 

.
Siapa yg belum pernah cuba pakai Maskara Rohina ni?
.
Hampa rugi tau. Bkn apa, sbb maskara rohina memang betul² berbeza dgn maskara lain. Betul² senang nak cuci, xhitamkan kawasan mata uall pon. Serious!
.
Yg mana xreti nak pakai mascara ni, takpe mai sini sis ajarin kamu. Hehe.
.
Lentik & lebatkan bulumata, senang pakai & senang cuci! L.O.V.E terukks dgn maskara ni tau
.
.
Kalau nak try, korang klik je link dekat bio okay ? Muahh 😘
.
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

. Siapa yg belum pernah cuba pakai Maskara Rohina ni? . Hampa rugi tau. Bkn apa, sbb maskara rohina memang betul² berbeza dgn maskara lain. Betul² senang nak cuci, xhitamkan kawasan mata uall pon. Serious! . Yg mana xreti nak pakai mascara ni, takpe mai sini sis ajarin kamu. Hehe. . Lentik & lebatkan bulumata, senang pakai & senang cuci! L.O.V.E terukks dgn maskara ni tau . . Kalau nak try, korang klik je link dekat bio okay ? Muahh 😘 . . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

U want some??
.
kite jual LUKCHUP saje ya..itu leng chai kite xjual 😂😂 .

LUKCHUP COMEL LOTEY .

RM35/50pcs .

Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

U want some?? . kite jual LUKCHUP saje ya..itu leng chai kite xjual 😂😂 . LUKCHUP COMEL LOTEY . RM35/50pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

OPEN ORDER 2,3 & 4/10 .

LUKCHUP COMEL LOTEYY .

Dessert diraja thai katenye..inti kacang hijau bersantan lemak2 agitchuuuu..lua tu jelly juk juk!!! .

RM35/50pcs .
.
.

Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

OPEN ORDER 2,3 & 4/10 . LUKCHUP COMEL LOTEYY . Dessert diraja thai katenye..inti kacang hijau bersantan lemak2 agitchuuuu..lua tu jelly juk juk!!! . RM35/50pcs . . . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

[LENTIK, LEBAT DAN TEBAL]
.
Dah try ke maskara yg tengah viral sekarang tu❓❓😏 Kalau belum jom la try sekarang‼Rugi la kenal saja tapi tak try. Orang cakap tak kenal maka tak cinta 😍 .
Memang best sangat maskara rohina. 🎈Maskara ni mesra wudhuk tau.Tak perlukan remover untuk remove. Letak ja air, tunggu sekejap then tarik2 ja. .
🎈Tak meninggalkan kesan hitam bawah mata 👀 So akak2 nak solat pon senang 😊😊
.
🎈Maskara ni unik sebab maskara ni direka khas menggabungkan 2 step dlam 1 bulu. 📌Step 1 untuk memanjang dan melentikkan bulu mata.
📌Step 2 pulak untuk melebatkan bulu mata. Memang confirm2 bulu mata akak2 semua lentiksss macam che ta lepas ni 😘😘😘
.
So tak rugi untuk mencuba.
Pasti congek❗
Pasti lentik❗
.
Berminat dm cepat cepat okay sebab stok dah semakin susut ni 😫😫😫😫
.
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

[LENTIK, LEBAT DAN TEBAL] . Dah try ke maskara yg tengah viral sekarang tu❓❓😏 Kalau belum jom la try sekarang‼Rugi la kenal saja tapi tak try. Orang cakap tak kenal maka tak cinta 😍 . Memang best sangat maskara rohina. 🎈Maskara ni mesra wudhuk tau.Tak perlukan remover untuk remove. Letak ja air, tunggu sekejap then tarik2 ja. . 🎈Tak meninggalkan kesan hitam bawah mata 👀 So akak2 nak solat pon senang 😊😊 . 🎈Maskara ni unik sebab maskara ni direka khas menggabungkan 2 step dlam 1 bulu. 📌Step 1 untuk memanjang dan melentikkan bulu mata. 📌Step 2 pulak untuk melebatkan bulu mata. Memang confirm2 bulu mata akak2 semua lentiksss macam che ta lepas ni 😘😘😘 . So tak rugi untuk mencuba. Pasti congek❗ Pasti lentik❗ . Berminat dm cepat cepat okay sebab stok dah semakin susut ni 😫😫😫😫 . #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

Dekat mana lagi nak cari?
Mascara two step di MALAYSIA. 👏
.
✅ Mascara yang senang pakai
✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu
✅Tahan lama
✅Mudah di tanggalkan .
Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya
.
✅ vitamin E ✅coconut oil
✅Olive Oil
✅Jojoba Oil
✅Honey Extract vitamin B5
✅Shea Butter
.
So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya. Confirm puas hati 😍
#RohinaMascara
#Virusrohina
#RohinaMascara
#virusrohina
#teammadam
#uitmpalam
#uitmdihatiku 
#uitmpuncakalam
#uitmdengkil 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalamstudents
#uitmpalamstudent
#uitmselangor

Dekat mana lagi nak cari? Mascara two step di MALAYSIA. 👏 . ✅ Mascara yang senang pakai ✅ Bulu mata lentik mengalahkan bulu mata palsu ✅Tahan lama ✅Mudah di tanggalkan . Bahan yang ada dalam mascara rohina pun selamat contohnya . ✅ vitamin E ✅coconut oil ✅Olive Oil ✅Jojoba Oil ✅Honey Extract vitamin B5 ✅Shea Butter . So uolls ada yang nak bulu mata lentik,Boleh dapatkan rohina mascara dari saya. Confirm puas hati 😍 #RohinaMascara  #Virusrohina  #RohinaMascara  #virusrohina  #teammadam  #uitmpalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalam  #uitmdengkil  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalamstudents  #uitmpalamstudent  #uitmselangor 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Haaa tgk la sndiri inti die tu lahaiiiii 😋😋 .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

Haaa tgk la sndiri inti die tu lahaiiiii 😋😋 . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

CRISPY PUFF @ choux 
Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

CRISPY PUFF @ choux Super yummy dgn inti melimpah ruah kawww..meh order!! . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Readyyy???? .

Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 .
. .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

Readyyy???? . Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 . . . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Hi tea ape tu??? .
.. NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

Hi tea ape tu??? . .. NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Readyyy???? .

Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 .
. .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

Readyyy???? . Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 . . . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam 

Readyyy???? .

Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 .
. .

NEW!!! NEW!! NEW!!! .
AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 )

MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 .

RM10/5pcs
RM20/12pcs
RM40/20pcs
.
Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! .
DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8
👉 BKT JELUTONG
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 SETIA ALAM
👉 DENAI ALAM
👉 PUNCAK ALAM . .
.

wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . .
.

#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman 
#saujanautamafooddelivery 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamstudent 
#uitmpalamstudent 
#kolejdahlia 
#kolejdahliapuncakalam
#kolejrafflesia
#kolejangsana 
#kolejbaiduriuitmpuncakalam 
#kolejbaiduri
#fakultialambina 
#alambinauitmpalam

Readyyy???? . Are u ready guys???ajommm tgk ni haa😍😍 . . . NEW!!! NEW!! NEW!!! . AVAILABLE RABU-JUMAAT ( 25-27/9 ) MIXED CRISPY PUFF..4 flavour in 1 box!!!come on guys lets grab it, harga pon kite bg mur mur je 😘 . RM10/5pcs RM20/12pcs RM40/20pcs . Delivery charges rm15 all area . . 🚘🚘 delivery !!! . DELIVERY AREA : 👉 SPACE U8 👉 BKT JELUTONG 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 SETIA ALAM 👉 DENAI ALAM 👉 PUNCAK ALAM . . . wasap Linda 016.337.8591 atau click link di bio ig 😊 . . . #uitmpuncakperdana  #puncakperdana  #u10alambudiman  #saujanautamafooddelivery  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpalamstudent  #kolejdahlia  #kolejdahliapuncakalam  #kolejrafflesia  #kolejangsana  #kolejbaiduriuitmpuncakalam  #kolejbaiduri  #fakultialambina  #alambinauitmpalam